View Full Version : Αγορες απο το εξωτερικο....
εγινε και η δευτερη αγορα που μου εκοβε
την πηρε λογω αλλαγης μερας;;;:rolleyes:
Ισχύει, πάντως, ότι το "reset" γίνεται τα μεσάνυχτα. Δοκίμασα αγορά στις 23.30 χτες και δεν έγινε. 00.10 πέρασε κανονικά, ίδια αγορά, ίδια κάρτα.
To πρωί πάντως χτύπησα κανονικά παραγγελία στο ebay.Και "καλό" ποσό μάλιστα...
Τι ποσό, τι αντικείμενο κι από που; :P
Τελικα εχουν χαβαλε οι αγορες πλεον....εχεις την αγωνια, θα περασει or not?
Prepaid πειραιως με 3€ στο balance:
Δοκιμαζω αγορα 7€ απο ebay=τρωω πορτα.
Δοκιμαζω το ιδιο αντικειμενο απο αλλον πωλητη=οκ!
Στο καπακι αγορα απο αλλον πωλητη 2,8€ (λογικα θα περνουσε ετσι κ αλλιως μιας κ εχω 3€ στο balance) = ok και μαλιστα χωρις να πειραξει τα 3€ απο balance!
Υ.Γ. στο my ebay βλεπω μονο τις 2 αγορες που εκανα και περιμενουν feedback, δεν βλεπω κατι για την αγορα που απετυχε κ περιμενει πληρωμη. Δεν εχω προβλημα μην με κακοχαραχτηρισουν ε;:D
SHOOTER045
17/10/2015, 14:47
Ισχύει, πάντως, ότι το "reset" γίνεται τα μεσάνυχτα. Δοκίμασα αγορά στις 23.30 χτες και δεν έγινε. 00.10 πέρασε κανονικά, ίδια αγορά, ίδια κάρτα.
Παπαρια το βράδυ 0:15 τρεις προσπάθειες
Τρία μεσαία δάχτυλα
Από τρεις διαφορετικούς πωλητές.
Κάρτα prepaid EUROBANK.
Την είχα φορτίσει το μεσημέρι
Για την ιστορία πήγαινα για ακουστικό βαρηκοιας για έναν μπάρμπα μού
Axon k80
Τιμή από 4/8 ευρό
Ναι, αλλά η δική μου περίπτωση είναι απόδειξη ότι το reset γίνεται μεσάνυχτα. Η δική σου είναι ότι δε μπορείς να κάνεις τη συγκεκριμένη αγορά ;)
Grafton 505
17/10/2015, 19:46
Την είχα φορτίσει το μεσημέρι
Αύριο το μεσημέρι θα είσαι κομπλέ.
amyroukai
17/10/2015, 20:27
Μήπως θέλει άλλο φορτιστή; Μήπως έχει χαλάσει η μπαταρία;
Από sportsdirect έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει?
Προσπαθώ 3 μέρες τώρα, όλο το 24ωρο, με credit της Αλφα αλλά τρώω πόρτα.
Δοκίμασα και την πληρωμή (μέσο άλλου email) της paypal αλλά πάλι άκυρο. Και από paypal άκυρο και με την κάρτα κατευθείαν.
Πριν από λίγο πήρα μια βλακειούλα από banggood με χρήση paypal (για την ίδια κάρτα πάντα) και πέρασε κανονικά.
Λόγω "ειδών" κόβεται στο sportsdirect?
Το id card holder τους άρεσε καλύτερα από τα είδη ένδυσης?
Και θέλω παπούτσια και μπουφάν για τον μικρό (headbang)
paramedic
01/11/2015, 12:04
To sportsdirect που έχει κωδικό πωλητή ρούχων τρώει άνετα πόρτα και νομίζω είναι από δύσκολο έως αδύνατο να αγοράσεις κάτι ενώ το banggood που δεν ξέρω τι στο διάολο κωδικό έχει περνάει αέρα.
Ναι, αυτό φοβόμουν και εγώ αλλά πριν λίγο μίλησα με φίλο που έκανε (φίλος του, οπότε δε ξέρω τί ακριβώς έκανε) αγορά από sportsdirect προ 2 εβδομάδων με το "κόλπο" των 2 λογαριασμών paypal.
Αυτό πώς ακριβώς παίζει?
Έκανα 2ο λογαριασμό paypal, με άλλο email και χωρίς (τελικά) να συνδέσω καμμία κάρτα σε αυτόν.
Πήγα στον αρχικό λογαριασμό, με σκόπο να στείλω λεφτά στον 2ο, αλλά πώς?
Μία επιλογή (αυτό νομίζει ο φίλος ότι έκανε ο άλλος), να κάνω top up και να φορτώσω τα χρήματα στον πρώτο, και από εκεί να τα μεταφέρω στον 2ο.
Αυτό δεν παίζει, βγάζει μήνυμα ότι το top up είναι εκτός λειτουργίας (headbang).
H άλλη επιλογή είναι να κάνω Send Money κατευθείαν από την κάρτα του πρώτου λογαριασμού στον δεύτερο, αλλά φοβάμαι μήπως έτσι παραμένουν κλειδωμένα και δε μπορώ να κάνω αγορές..
Για πείτε ρε παιδιά, πώς δουλεύει αυτό? Να κάνω αυτό με την κάρτα?
Ή ήταν το άλλο (top up) που τελικά το κλειδώσανε?
υγ.: Για το instant top up μιλάω...Το άλλο που παίρνει λέει λίγες μέρες, ζητάει να συνδέσω IBAN. Έτσι γίνεται η δουλειά?!
PetranGR
01/11/2015, 20:24
Ναι, αυτό φοβόμουν και εγώ αλλά πριν λίγο μίλησα με φίλο που έκανε (φίλος του, οπότε δε ξέρω τί ακριβώς έκανε) αγορά από sportsdirect προ 2 εβδομάδων με το "κόλπο" των 2 λογαριασμών paypal.
Αυτό πώς ακριβώς παίζει?
Έκανα 2ο λογαριασμό paypal, με άλλο email και χωρίς (τελικά) να συνδέσω καμμία κάρτα σε αυτόν.
Πήγα στον αρχικό λογαριασμό, με σκόπο να στείλω λεφτά στον 2ο, αλλά πώς?
Μία επιλογή (αυτό νομίζει ο φίλος ότι έκανε ο άλλος), να κάνω top up και να φορτώσω τα χρήματα στον πρώτο, και από εκεί να τα μεταφέρω στον 2ο.
Αυτό δεν παίζει, βγάζει μήνυμα ότι το top up είναι εκτός λειτουργίας (headbang).
H άλλη επιλογή είναι να κάνω Send Money κατευθείαν από την κάρτα του πρώτου λογαριασμού στον δεύτερο, αλλά φοβάμαι μήπως έτσι παραμένουν κλειδωμένα και δε μπορώ να κάνω αγορές..
Για πείτε ρε παιδιά, πώς δουλεύει αυτό? Να κάνω αυτό με την κάρτα?
Ή ήταν το άλλο (top up) που τελικά το κλειδώσανε?
υγ.: Για το instant top up μιλάω...Το άλλο που παίρνει λέει λίγες μέρες, ζητάει να συνδέσω IBAN. Έτσι γίνεται η δουλειά?!
Παροτι ειμαι απο κινητο θα προσπαθησω να στο εξηγησω.
Μπαινεις στο κανονικο σου paypal ,πατας request money και βαζεις τον δευτερο λογαριασμο email που δεν εχεις συνδεσει και στελνεις το αιτημα , μπαινεις με αλλο browser στο δευτερο email και πατας pay now συμπληρωνεις τα στοιχεια της καρτας της κανονικης και πατας pay και εισαι ετοιμος .
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν πέτυχε. Με έκοψε η κάρτα
PortisHead
05/11/2015, 12:49
χμμ :rolleyes:
344309
Για να καταλαβουμε...μονο το Instant Top Up καταργείται σωστα ?
Η συνδεδεμενη καρτα (credit/debit) που εχουμε συνδεδεμενη με το Paypal να
υποθεσω οτι λειτουργει κανονικα ?
Για να καταλαβουμε...μονο το Instant Top Up καταργείται σωστα ?
Η συνδεδεμενη καρτα (credit/debit) που εχουμε συνδεδεμενη με το Paypal να
υποθεσω οτι λειτουργει κανονικα ?
Δεν έχω ιδέα
Προφανώς, ρε παιδιά, για να μην το αναφέρει...
344309
Δεν θα γινει κουρεμα καταθεσεων δηλωσε κατηγορηματικα ο πρωθυπουργος.
:uplate:
PortisHead
05/11/2015, 13:06
Προφανώς, ρε παιδιά, για να μην το αναφέρει...
Δεν ειναι ομως καλος οιονός....
spyrakos35
05/11/2015, 13:11
όλα θα φανούν τις επόμενες μέρες
δε χρειάζεται να πάμε στις 18/12
Ίσως πίεσαν οι τράπεζες, ώστε να μην το εκμεταλλεύονται οι αγοραστές για να παρακάμπτουν τα cc.
PortisHead
05/11/2015, 13:48
Ίσως πίεσαν οι τράπεζες, ώστε να μην το εκμεταλλεύονται οι αγοραστές για να παρακάμπτουν τα cc.
Κι εγω αυτο σκεφτηκα,αλλα τι ?
πιεσαν οι ελληνικες τραπεζες την trustpay(paypal) τι θα κανει
κι αυτη υπάκουσε ???
Δεν είναι υπηρεσία του PayPal, αλλά της TrustPay, η οποία ανήκει σε τράπεζα :P
Μμ μπήκα στο αντίστοιχο site Ρουμανίας και Βουλγαρίας και λέει ακριβώς το ίδιο, παύση στις 18/12, οπότε δεν είναι κάτι προσωπικό μαζί μας. Μην ανησυχείτε :)
PetranGR
05/11/2015, 19:48
Μμ μπήκα στο αντίστοιχο site Ρουμανίας και Βουλγαρίας και λέει ακριβώς το ίδιο, παύση στις 18/12, οπότε δεν είναι κάτι προσωπικό μαζί μας. Μην ανησυχείτε :)
το'χεις λίγο να μου το εξηγήσεις δεν το κατάλαβα;
Η TrustPay διακόπτει την υπηρεσία PayPal Instant TopUp σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.
PetranGR
05/11/2015, 20:25
Η TrustPay διακόπτει την υπηρεσία PayPal Instant TopUp σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.
Αυτό σε απλά ελληνικά τι σημαίνει;
πριν τα cc απλά φορτίζαμε την προπληρωμένη κάρτα και κάναμε αγορές μέσω payPal στο ebay ,τώρα εγώ κάνω το κόλπο με κόστος σε εμένα με το request money.
Αυτό που μου εξηγείς τι είναι ακριβώς;
Εξήγησέ μου, βρε άνθρωπε, ότι θες να μάθεις τι σημαίνει το Instant TopUp κι όχι ολόκληρη η πρότασή μου :P
Instant TopUp είναι μια υπηρεσία, μέσω της οποίας, μπορείς να "φορτώσεις" χρήματα στο Paypal account σου, κατευθείαν και άμεσα, από τον τραπεζικό λογαριασμό σου. Δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Paypal. Το Paypal δουλεύει κανονικά για αγορές, όπως δούλευε πάντα.
dimmie_72
05/11/2015, 21:11
344309
είναι σίγουρο ότι μέχρι τώρα δούλευε το instant top up;
σε μένα δεν δουλεύει εδώ και μήνες βγάζοντας μνμ ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.
απλώς τώρα το μνμ είναι πιο αναλυτικό ενώ πριν έλεγε ότι δεν λειτουργεί προσωρινά.
PetranGR
05/11/2015, 21:16
Εξήγησέ μου, βρε άνθρωπε, ότι θες να μάθεις τι σημαίνει το Instant TopUp κι όχι ολόκληρη η πρότασή μου :P
Instant TopUp είναι μια υπηρεσία, μέσω της οποίας, μπορείς να "φορτώσεις" χρήματα στο Paypal account σου, κατευθείαν και άμεσα, από τον τραπεζικό λογαριασμό σου. Δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Paypal. Το Paypal δουλεύει κανονικά για αγορές, όπως δούλευε πάντα.
Ορίστε σε έχασα πάλι.Τέλος είμαι χαζός.
Εγώ κλασσικά χρησιμοποιούσα το paypal με το κλασσικό τρόπο , προπληρωμένη κάρτα από eurobank ,φόρτιση με παράδειγμα 100 ευρώ,μετά e-banking έλεγχος ότι είναι μέσα,πάω ebay > check out με paypal και πληρωμή αυτόματα.Αν το κάνω αυτό τώρα με μπλοκάρει το Paypal - Credit Card Denied.
Για αυτό κάνω το κόλπο με τα request money.
Αυτό που μου εξηγείς εσύ μάλλον είναι κάτι άλλο,που αδυνατώ να καταλάβω.
Δεν είναι αυτό που κάνουμε request υπάρχει άλλος τρόπος και εγώ τόσο καιρό χρεώνομαι εξτρά κόστος;
Το ότι απορρίπτουν την κάρτα σου, είναι θέμα cc. Κάποιες αγορές περνούν, κάποιες όχι.
Το "κόλπο" που λες ΔΕΝ έχει σχέση με το Instant TopUp, οπότε μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς.
Δεν ξέρω αν δούλευε πριν για σένα (προϋποθέτει και να συνεργάζεται η τράπεζά σου), οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω αν τόσο καιρό χρεώνεσαι άδικα. Ξέρω σίγουρα ότι η Eurobank ήταν στη λίστα αρχικά. Ποιες άλλες τράπεζες ήταν ή πότε έπαψε να δουλεύει, δε γνωρίζω.
panos_zip
06/11/2015, 08:30
Δεν είναι καινούριο κόλπο το instant topup.
Έτσι ψωνίζω από τότε που έφτιαξα το paypal, δεν έχω συνδέσει κάποια κάρτα.
Με Alpha Bank web banking κάνω μεταφορά οποιουδήποτε ποσού θέλω σε λογαριασμό τάπεζας εξωτερικού που μου δίνει το paypal. Θέλει βεβαια προσοχή στην αιτιολογία κατάθεσης, να βάλεις σωστά τον κωδικό που θα σου δώσει για να πάνε σε σένα τα λεφτά.
Παλιότερα γινόταν κατευθείαν στο paypal,τον τελευταίο καιρό γίνεται μέσω trustpay αλλά είναι η ίδια διαδικασία.
Όπως κάθε συναλλαγή της αλφα γίνεται σε 1-2 εργάσιμες και κόστος μεταφοράς 3 ευρώ.
Δεν έκανα ποτέ μεταφορά πάνω από 200 ευρώ βέβαια.
Τελευταίο τοπαπ έκανα πριν τα cc αλλά ψωνίζω ακόμα κανονικά από ebay αλλά και από ένα άλλο ευρωπαικο site κατι γυαλια ηλιου.
Αυτό για το trust pay δεν το ήξερα. Και είχα σκοπό να φορτώσω αυτες τις μερες για μια αγορά.
Θα ποστάρω οταν εχω νεότερα.
Όπως κάθε συναλλαγή της αλφα γίνεται σε 1-2 εργάσιμες και κόστος μεταφοράς 3 ευρώ.
Αυτή είναι απλή μεταφορά και δουλεύει ακόμα. Το Instant, όπως λέει και η λέξη, γίνεται άμεσα.
panos_zip
06/11/2015, 08:57
Σωστός, δικο μου λάθος.
Έχω και καιρό να βάλω λεφτα στο paypal
το εχει δοκιμασει κανεις αυτο;
revolut (https://revolut.com/)
Bob_o_mastoras
10/11/2015, 14:51
Δε μου λετε ρε παιδια...
Μπορω να παραγγειλω κατι ρουχα απο sports direct ή ακομα τπτ...;;;
ρουχα τελος, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.
RaGe_Raptor
02/12/2015, 17:32
ΝΑΙ ρπστμ...............!!!!!!!
αγόρασα επιτέλους (http://www.ebay.com/itm/261621895119):a25:
notakos600
02/12/2015, 17:34
ΝΑΙ ρπστμ...............!!!!!!!
αγόρασα επιτέλους (http://www.ebay.com/itm/261621895119):a25:
Από Αμερική είναι; :lol: :beer:
RaGe_Raptor
02/12/2015, 17:35
Από Αμερική είναι; :lol: :beer:
ναι...δεν το περίμενα να περάσει αλλά είπα να κάνω μια δοκιμή...
notakos600
02/12/2015, 17:37
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε....εύχομαι να πάνε όλα καλά. :beer:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147200 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147200)
RaGe_Raptor
02/12/2015, 17:40
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε....εύχομαι να πάνε όλα καλά. :beer:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147200 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147200)
ε του π@υστη...!!!! για κάτω από 20άρικο δε νομίζω,δλδ έλεος! :priest::eleison::lol:
Δεν τα κοιτάζουν καν τέτοιας αξίας.
notakos600
02/12/2015, 19:55
Εννοείται πως το έγραψα αστειευόμενος!
Λοιπον.
Θελω να αγορασω μια θηκη για το κινητο, δοκιμαζω στον πρωτο πωλητη και μου βγαζει το γνωστο μηνυμα. Δεν πτοουμαι ομως κ δοκιμαζω σε αλλον πωλητη αφου παλιοτερα ειχε πετυχει. Και περνω αυτο το μυνημα στο πειπαλ:You have requested an outdated version of PayPal. This error often results from the use of bookmarks.
Τι παιζει; Αγορα παντως δεν ολοκληρωθηκε, το χρημα δεν μπορω on line να δω αν το τραβηξε αλλα δεν νομιζω...
Καθάρισε cache/cookies και ξαναδοκίμασε.
PetranGR
03/12/2015, 23:42
Λοιπον.
Θελω να αγορασω μια θηκη για το κινητο, δοκιμαζω στον πρωτο πωλητη και μου βγαζει το γνωστο μηνυμα. Δεν πτοουμαι ομως κ δοκιμαζω σε αλλον πωλητη αφου παλιοτερα ειχε πετυχει. Και περνω αυτο το μυνημα στο πειπαλ:You have requested an outdated version of PayPal. This error often results from the use of bookmarks.
Τι παιζει; Αγορα παντως δεν ολοκληρωθηκε, το χρημα δεν μπορω on line να δω αν το τραβηξε αλλα δεν νομιζω...
Όχι,λογικά δεν στο τράβηξε το χρήμα.
Εγώ ακόμα αγοράζω με το request/sent money σε balance και παίρνω "αγαθά".
Καθάρισε cache/cookies και ξαναδοκίμασε.
Τα καθαρισα και δοκιμασα παλι τρωγοντας την γνωστη πορτα.
Τι επαιζε με την φαση αυτη ομως; το γκουγκλαρα, ειδα οτι το ειχαν πολλοι, αρκετα χρονια πριν μαλιστα αλλαδεν εβγαλα ακρη.
Δοκίμασε από άλλον browser. Κατά προτίμηση κάποιον με τον οποίο δεν έχεις συνδεθεί ποτέ στο paypal.
Δεν το ξέρω το πρόβλημα, δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Απλά υποθέτω τις πιθανές λύσεις, από το μήνυμα λάθους.
andreaspetr
04/12/2015, 01:46
http://www.moneysafecard.com/el/
για αυτην την καρτα καμμια γνωμη?
Τη χρησιμοποιεί συχνά ένας φίλος μου τη moneysafe.Πάει μέσω Κύπρου μου είχε πει,ειναι δεκτή παντού και κανένα πρόβλημα.Οσοι παίζουν on line games την έχουν τεντώσει κανονικά.
https://revolut.com/
https://number26.eu/
Τσεκαρισμένες και οι 2 κάρτες. Προχωρήστε άφοβα.
Η moneysafe.. Δουλευει κανονικα..αλλα εχεις αρκετες κρατησεις...
https://revolut.com/
https://number26.eu/
Τσεκαρισμένες και οι 2 κάρτες. Προχωρήστε άφοβα.
το ρεβολουτ πως ακριβως λειτουργει? εχω κατι ενδοιασμους να βαλω κωδικους τραπεζας σε απλικεσια ρε γμτ....
το ρεβολουτ πως ακριβως λειτουργει? εχω κατι ενδοιασμους να βαλω κωδικους τραπεζας σε απλικεσια ρε γμτ....
Πολύ σωστά θα έλεγα.
Στο Revolut μπορείς να κάνεις το εξής (αυτό κάνω και εγώ).
1. Δημιουργείς λογαριασμό
2. Κάνεις έμβασμα από τον Ελληνικό τραπεζικό σου λογαριασμό προς το IBAN του Revolut σου. Η χρέωση του εμβάσματος μέχρι 500€ είναι 1€.
3. Χρησιμοποιείς τα χρήματα που έβαλες στο Revolut με τη Mastercard που σου δίνει, είτε φυσικά είτε ηλεκτρονικά.
& στους 2 λογαριασμούς που έβαλα (Revolut & Number26) δε χρειάζεται να συνδέσετε λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας.
Αν θέλεις κάτι άλλο σχετικό είμαι στη διάθεση σου.
:wave2:
Μιχαλη σε ποσες μερες ειναι διαθεσιμα τα λεφτα απο το εμβασμα;
Μιχαλη σε ποσες μερες ειναι διαθεσιμα τα λεφτα απο το εμβασμα;
Γιάννη δεν είναι fix το χρονικό διάστημα. Χοντρικά θα σου πω 2 - 6 μέρες. & μια γρήγορη απάντηση από το faq του Revolut
How can I top up my Revolut account?
You can top up your Revolut account instantly by using a debit card. Open the Revolut App and tap 'Top Up' to enter your debit card details.
Make sure the billing address of the debit card you are using to top up is the same as your Revolut acount address otherwise the top up will fail due to failing our AVS check.
Alternatively you can top up your Revolut account via online bank transfer. Navigate to the 'Top Up' screen and tap the 'Top up by Card' option to reveal the 'Top up via Transfer' option.
You can deposit money to your Revolut account only from a bank account registered in your name. Transfers from third parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to the sender's account after deducting processing fees.
Please be advised that bank transfers can take longer to process, and that you must correctly enter the 8-digit reference number for the transaction to be processed correctly.
If your bank is located outside of the EU and you are topping up via a bank transfer, your bank may charge you a large international wire transfer fee, as this transfer would go via SWIFT. In this scenario, it's best to check with your bank before topping up so you are fully aware of any possible fees that they might charge you. Topping up via bank card would not incur this fee so this might be a better option where possible.
We don't support credit card for top ups. This is due to credit card providers charging a high transaction fee, and in order for us to continue to provide a free service we can only take debit card/bank transfer.
Ενταξει σαν κανονικο εμβασμα παει οποτε ισχυει και το οριο των 500 ευρω / μηνα. Το οριο ειναι απο την ελληνικη τραπεζα.
Τhanks μιχαλη!!!!!
Σου δινει και "φυσικη" καρτα?
Σου δινει και "φυσικη" καρτα?
Ναι, Mastercard. Μπορείς να τη συνδέσεις και στο Paypal αν το θέλεις. Λειτουργεί σε όλο το κόσμο. Έξοδα μετατροπής συναλλάγματος σε περίπτωση αγοράς με άλλο νόμισμα δεν έχει και σαν ισοτιμία παίρνει τη τρέχουσα τιμή από xe.com.
theofilos888
05/01/2016, 08:56
http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/epitrepomenes-synallages
PortisHead
05/01/2016, 09:19
Το βασικο προβλημα νομιζω οτι συνεχιζει να ειναι το ebay.
Γιατι ενταξει, το να πας να κανεις μια αγορα απο οπουδήποτε στο εξωτερικο
και να μη στη δεχτει...οκ κριμα, και end of the story.
Στο ebay ομως ,πληρώνεις εφόσον εχεις κλείσει την προσφορά ή εχει πατήσει Buy Now.
Αν στη συνεχεια δεις οτι σε κόβουν τα cc τι κανεις ?
Εκτίθεσαι στο ebay.
Απο επίσημη απάντηση που πηρα απο το ebay , ειναι να ζητήσεις απο τον πωλητη να ακυρώσει
την προθεση αγοράς σου...αν θέλει...κι αν θελει να μη σου βαλει αρνητικο quotation μετα.
:sad::sad::sad:
Κι εγώ πίστευα ότι θα υπάρχει αυτό το θέμα, αλλά ανακάλυψα τυχαία ότι, χρησιμοποιώντας το fast checkout, δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία αγοράς, αν δεν περνάει η πληρωμή. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Το βασικο προβλημα νομιζω οτι συνεχιζει να ειναι το ebay.
Γιατι ενταξει, το να πας να κανεις μια αγορα απο οπουδήποτε στο εξωτερικο
και να μη στη δεχτει...οκ κριμα, και end of the story.
Στο ebay ομως ,πληρώνεις εφόσον εχεις κλείσει την προσφορά ή εχει πατήσει Buy Now.
Αν στη συνεχεια δεις οτι σε κόβουν τα cc τι κανεις ?
Εκτίθεσαι στο ebay.
Απο επίσημη απάντηση που πηρα απο το ebay , ειναι να ζητήσεις απο τον πωλητη να ακυρώσει
την προθεση αγοράς σου...αν θέλει...κι αν θελει να μη σου βαλει αρνητικο quotation μετα.
:sad::sad::sad:
Ακριβώς αυτό έπαθα εγώ αλλά στα παπάκια μου αν ο άλλος μου έβαλε αρνητικό (εξήγησα εννοείται αλλά δεν). Στο φινάλε να πουλήσουν θέλουν οπότε αφού διασφαλίσουν ότι θα πάρουν τα λεφτά τους δεν έχουν λόγο να ψάχνουν για θετικά και αρνητικά quotations.
Για την ιστορία μόλις παρέλαβα δέμα από Αμερική με 2 χαζά ανταπτοράκια της Makita που δεν έβρισκα εδώ, συνολικής αξίας 22 δολαρίων. Το δέμα ήταν ανοιγμένο προφανώς από το τελωνείο. Τα ανοίγουν όλα τώρα ασχέτως τι γράφει η απόδειξη.
PortisHead
05/01/2016, 09:28
Κι εγώ πίστευα ότι θα υπάρχει αυτό το θέμα, αλλά ανακάλυψα τυχαία ότι, χρησιμοποιώντας το fast checkout, δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία αγοράς, αν δεν περνάει η πληρωμή. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Τι εστι fast checkout ?
Συνδέεις ebay+paypal accounts και κάνεις αγορά+πληρωμή με ένα κλικ.
http://pages.ebay.com/co/es-co/checkout/streamlined_checkout.html
o_gavros
06/01/2016, 14:24
Δεν ξέρω αν έτυχε (δε φημίζομαι για την τύχη μου), αλλά εγώ σήμερα έκανα αγορά κράνους, μεσω paypal, απο το helmetcity.co.uk κανονικά κι απροβλημάτιστα.
Μάλιστα πριν κάνω κίνηση,είχα γράψει στους Αγγλους και ρωτούσα αν έχουν υπόψιν τους αν παίζει κανα θέμα με αγορές απο Ελλάδα.
Η άμεση απάντηση τους ήταν πως δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη τους.
Τώρα που το σκέφτομαι είναι και των Φώτων σήμερα οπότε...
RaGe_Raptor
06/01/2016, 15:13
Δεν ξέρω αν έτυχε (δε φημίζομαι για την τύχη μου), αλλά εγώ σήμερα έκανα αγορά κράνους, μεσω paypal, απο το helmetcity.co.uk κανονικά κι απροβλημάτιστα.
Μάλιστα πριν κάνω κίνηση,είχα γράψει στους Αγγλους και ρωτούσα αν έχουν υπόψιν τους αν παίζει κανα θέμα με αγορές απο Ελλάδα.
Η άμεση απάντηση τους ήταν πως δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη τους.
Τώρα που το σκέφτομαι είναι και των Φώτων σήμερα οπότε...
Μεγειά !! Ποιό πήρες;
motoexelixis
06/01/2016, 18:11
και ποσα φραγκα;
akis_trevor
06/01/2016, 19:05
παραμονη χριστουγεννων η καπου εκει,ειχα παραγγειλει μεσω φιλου απο http://www.banggood.com/ με καρτα πειραιως αν θυμαμαι καλα,χωρις κολπα περα δωθε κλπ.
motoexelixis
06/01/2016, 19:09
μωρε με το bangood μια χαρα ειναι ολα, με το aliexpress δε περναει παραγγελια ευκολα
σημερα που δοκίμασα απο ebay πηρα ακυρο.
ξερει κανεις τουτο? https://www.moneysafecard.com/
ενας γνωστός του γειτονα μου λεει δεν εχει θεμα με CC αλλα ειναι λιγο απατεώνες στις χρεωσεις τους
Προχθες έκανα 6 παραγγελίες από ebay, μόνο στη 1 έφαγα άκυρο.
Όλες μαζεμένες την ίδια ώρα.
andreaspetr
11/01/2016, 00:46
σημερα που δοκίμασα απο ebay πηρα ακυρο.
ξερει κανεις τουτο? https://www.moneysafecard.com/
ενας γνωστός του γειτονα μου λεει δεν εχει θεμα με CC αλλα ειναι λιγο απατεώνες στις χρεωσεις τους
την εβγαλα προσφατα αλλα ακομη δεν εχω κανει αγορες γιατι η τσεπη ειναι αδεια.
αν ψαξεις λιγο στο site γραφει για προμηθειες κλπ.
LogOutGoRide
11/01/2016, 08:25
Από εδώ και πέρα με revolut και τέλος.
εχω παρει από πολλες μεριες θετικο feedback για το revolut....
Θα την κανω κι εγω την κινηση
Εμένα η revolut μου έλυσε τα χέρια.
Λίγο αργή στη φόρτωση αλλά περνάει παντού.
Παίρνεις και την φυσική κάρτα και είσαι κομπλέ όπου και αν είσαι.
....Λίγο αργή στη φόρτωση αλλά περνάει παντού...
επειδη ειναι "κουβας" γιαυτο αργει λιγο η φορτιση της.
κατα τα αλλα ειναι σουπερ λυση επισης!!!!!
LogOutGoRide
13/01/2016, 08:45
Την φορτίζεις σε σε λιγότερο από 2-4 μέρες; Πως;
Α, διάβασα λάθος το μήνυμα.
επειδη ειναι "κουβας" γιαυτο αργει λιγο η φορτιση της.
κατα τα αλλα ειναι σουπερ λυση επισης!!!!!
autocorrect μην βαρατε....
:D
zandesiro
24/01/2016, 14:18
Παιδια, απο Aliexpress εχει παραγγειλει κανενας τωρα τελευταια??
congate7
24/01/2016, 15:54
Για τους ενδιαφερόμενους έγινε αγορά από γνωστό ιντερνετικό ρουχάδικο από αγγλία με πιστωτική american express της alpha
Παιδια, απο Aliexpress εχει παραγγειλει κανενας τωρα τελευταια??
Εγώ παραγγέλνω σχετικά συχνά, αλλά τη mastercard της Εθνικής δεν τη δέχεται κι έτσι αναγκαστικά χρησιμοποιώ την κάρτα της Revolut
Για τους ενδιαφερόμενους έγινε αγορά από γνωστό ιντερνετικό ρουχάδικο από αγγλία με πιστωτική american express της alpha
Δώσε και το λινκ απο το site να μας βάλεις σε έξοδα.
paramedic
25/01/2016, 18:04
Λογικά το sportsdirect εννοεί ο φίλος.
congate7
25/01/2016, 18:15
Λογικά το sportsdirect εννοεί ο φίλος.
Αυτό εννοώ αλλά το έστειλα με βρουμ
akis_trevor
11/02/2016, 16:58
σορρυ αν εχει αναφερθει πιο πριν και το χω χασει...
απο gearbest εχει παραγγειλει κανεις να μας πει αποψη;βρηκα μια ευκαιρια και με τρωει...:D
ειχα κανει κατι παραγγελιες πριν εναμιση χρονο χωρις κανενα προβλημα. εξι παραγγελιες ειχα κανει.
τωρα ομως εμαθα οτι γινονται διαφορα με δαυτο. ψανονται δεματα και δεν εχουν καλο σαπορτ.
μην σε παρω στον λαιμο μου βεβαια. ψαχτο λιγο παραπανω!!!!!
akis_trevor
11/02/2016, 17:27
ειχα κανει κατι παραγγελιες πριν εναμιση χρονο χωρις κανενα προβλημα. εξι παραγγελιες ειχα κανει.
τωρα ομως εμαθα οτι γινονται διαφορα με δαυτο. ψανονται δεματα και δεν εχουν καλο σαπορτ.
μην σε παρω στον λαιμο μου βεβαια. ψαχτο λιγο παραπανω!!!!!
χμ... i will chekck it.μερσι!
αν εχει κανεις αλλος πιο προσφατη εμπειρια....καλοδεχουμενη :)
panos_zip
11/02/2016, 17:56
Παρέλαβα εγώ πριν από 2 ημέρες δέμα από gearbest.
Είχα παραγγείλει 4 πράγματα. Την επόμενη της παραγγελίας μου ήρθε email ότι είχαν τα 3 σε στοκ οπότε έστειλαν αυτά πρώτα. Μετά από 2 (αν θυμάμαι καλά) ημέρες μου έστειλαν άλλο mail που έλεγε ότι βρέθηκε το τέταρτο αντικείμενο και το έστειλαν και αυτό.
Προς το παρόν βέβαια έχω παραλάβει μόνο το πρώτο από τα δύο δέματα.
Όλα καλά λοιπόν προς το παρόν. Και σωστοί στην ημ/νία παράδοσης.
Βέβαια εγώ είμαι στην Αγγλία αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα.
paramedic
12/02/2016, 08:26
Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά προτιμώ τα Banggood μιας και περνανε αέρα τα Capital Controls.Αν έχει δε το ίδιο προϊόν σε μεγαλύτερη τιμή έχεις δυνατότητα να τους το αναφέρεις και θα σου κάνουν καλύτερη τιμή με εκπτωτικό κωδικό που θα σου στείλουν. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δεν έχουν ακουστεί νομίζω κακως κείμενα σαν το gearbest η αλα κινεζομαγαζα. Επίσης έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη την οποία σιγά σιγά εμπλουτίζουν ώστε να έχουν ταχύτερη αποστολή των προϊόντων τους και να μην κάνει 1 μήνα όπως από Κίνα.
Black Mamba
12/02/2016, 09:17
Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά προτιμώ τα Banggood μιας και περνανε αέρα τα Capital Controls.Αν έχει δε το ίδιο προϊόν σε μεγαλύτερη τιμή έχεις δυνατότητα να τους το αναφέρεις και θα σου κάνουν καλύτερη τιμή με εκπτωτικό κωδικό που θα σου στείλουν. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δεν έχουν ακουστεί νομίζω κακως κείμενα σαν το gearbest η αλα κινεζομαγαζα. Επίσης έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη την οποία σιγά σιγά εμπλουτίζουν ώστε να έχουν ταχύτερη αποστολή των προϊόντων τους και να μην κάνει 1 μήνα όπως από Κίνα.
Εμενα παλι ΔΕΝ περναει καμμια αγορα μου στο Bangood παρα μονο με το γνωστο κολπο του Paypal Balance...
Στο Dealextreme ομως, μια χαρα!
Να ξερεις οτι στην Ευρωπαικη αποθηκη του Bangood σε χρεωνουν μεταφορικα εκτος και αν η παραγγελια σου ειναι πανω απο 30€.
;)
akis_trevor
12/02/2016, 10:46
Απο banggood παραγγελνουν καιρο φιλοι και ειναι πολυ ευχαριστημενοι.πριν τα χριστουγεννα που εκανα παραγγελια μεσω φιλου περασε χωρις καμθα παρακαμψη με καρτα της πειραιως.
Απλα το συγκεκριμενο προιον το banggood το εχει 133€ και το gearbest 97€.θα στειλω ενα μηνυμα παντως μηπως κατεβασουν λιγο να το παρω απο εκει.θενξ.
paramedic
12/02/2016, 11:29
Ως επί το πλειστον προτιμώ την κινεζική αποθήκη του banggood η αλήθεια είναι. 1 αγορα έχω κάνει από Ευρωπαϊκή μιας και είχε καλύτερη τιμή το προϊόν ολως περιέργως.
Η προσφορά για καλύτερη τιμή ίσως αργήσει να σου έρθει 4-5 ημέρες να ξερεις akis_trevor.
σορρυ αν εχει αναφερθει πιο πριν και το χω χασει...
απο gearbest εχει παραγγειλει κανεις να μας πει αποψη;βρηκα μια ευκαιρια και με τρωει...:D
Ναι, και είναι για τον ΠΚ.
Παραγγελία 30€ στις 4/12/15 και δεν την έλαβα ποτέ. Ούτε tracking προσφέρουν, ούτε και επιστροφή χρημάτων κάνουν. Τελευταίο mail αρχές Φεβρουαρίου, με ευχολόγια και μαλακίες να περιμένω μέχρι 15/2.
akis_trevor
12/02/2016, 14:36
Παραγγελία 30€ στις 4/12/15 και δεν την έλαβα ποτέ. Ούτε tracking προσφέρουν, ούτε και επιστροφή χρημάτων κάνουν. Τελευταίο mail αρχές Φεβρουαρίου, με ευχολόγια και μαλακίες να περιμένω μέχρι 15/2.
:uplate:
τοσο καλα ε;;γαμωτ.....
θα στειλω στο banggood μηπως παιζει για εκπτωση αφου υπαρχει προηγουμενο συμφωνα με τον παραμεντικ,μηπως την μονταρω.να θες να αγιασεις και να μην σαφηνουν...:evil:
μου κανει εντυπωση αυτο που λες βυρωνα.εμενα ολες οι παραγγελιες που εκανα τοτε μου δινανε tracking χωρις να το ζητησω.
οχι οτι τους στηριζω αναφορα να γινεται. μαλλον εχουν βαση αυτα που ακουγονται τελευταια για το συγκεκριμενο μαγαζι.
επισης για bangood ακουω καλα λογια.
@paramedic δεν το ηξερα το τιπ για την καλυτερη τιμη. ευχαριστουμε :beer:
μου κανει εντυπωση αυτο που λες βυρωνα.εμενα ολες οι παραγγελιες που εκανα τοτε μου δινανε tracking χωρις να το ζητησω.
οχι οτι τους στηριζω αναφορα να γινεται. μαλλον εχουν βαση αυτα που ακουγονται τελευταια για το συγκεκριμενο μαγαζι.
Your order was sent by surface mail which can not be tracked online. Although, there is no tracking number for this carrier, the standard delivery time will be around 10-45 business days(due to peak season).
Please rest assured the item is on its way to reach you
Dear Byron,
We are sorry for this unusual delay to reply you and we'll make sure it does not happen again.
We regret that you have not received your order yet. We sincerely apologize for this inconvenience we caused.
However, the unusual delay of the delivery is out of our control. As you know, surface mail is the cheapest and also the slowest shipping option in the checkout. And now the delivery is really in the peak season. It will be delayed a few of days.
------------------------------------------------------------------
Could you please keep on waiting until 2016-02-15?
Hope you can receive it as soon as possible.
Thanks for your kind patience and understanding.
Best Regards
Lydia
Gearbest Customer Servive
http://www.gearbest.com/
Στις 15-16/2 θα επικοινωνήσω μαζί τους, έτσι για το γαμώτο.