Σύνδεση

View Full Version : Αγορες απο το εξωτερικο....

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6

Sapadak
12/02/2016, 15:03
Το dispute απο το paypal μέχρι πότε ειναι??

byron
12/02/2016, 15:05
Το dispute απο το paypal μέχρι πότε ειναι??

Αν θυμάμαι καλά, 45 μέρες (που έχουν περάσει).

virus
12/02/2016, 15:26
το dispute του paypal εχει αλαξει. 80 μερες πρεπει ναναι.

χα χα χα με την λυδια μιλουσες; κι εμενα η λυδια ηταν :lol:

byron
12/02/2016, 15:29
το dispute του paypal εχει αλαξει. 80 μερες πρεπει ναναι.

χα χα χα με την λυδια μιλουσες; κι εμενα η λυδια ηταν :lol:

Αν είναι 80, πάω σφαίρα για dispute...tnx

Μέχρι Ιούνιο του 16 είναι. Οπότε έκανα dispute και περιμένω. :beer:

virus
12/02/2016, 15:35
τωρα το ειδα. 180 μερες ειναι :beer:

BLiTzER
12/02/2016, 15:39
Αν είναι 80, πάω σφαίρα για dispute...tnx

Κάπου εκεί είναι πλέον. Για την ακρίβεια, είναι 30 μέρες μετά την αργότερη εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Ενδεικτικά, η τελευταία μου παραγγελία, την οποία έκανα 2 Φεβρουαρίου, εκτιμάται ότι θα φτάσει έως 16 Μαρτίου.

paramedic
12/02/2016, 19:55
Έχουν και την κινεζική νέα χρονια αυτοί εκεί τώρα και ίσως καθυστερούν παραπάνω. Πάντως ότι και μα έχω πάρει από κίνα οκ τα χρόνια που ψωνίζω από εκεί πάνω στις 30 ημέρες έχει έρθει. Λιγότερο ίσως κάνει,παραπάνω με τίποτα. Το gearbest έχει κάνει πολλές παρασπονδίες από αυτά που διαβάζω στο insomnia οποτε από μένα έχει φάει άκυρο και ας δίνει καλύτερες τιμές. 3-4€ στα 40-50€ δεν θα με κάνουν πιο πλούσιο. Αν παίζει τεράστια διαφορα τιμής συνήθως είναι pre-order που μέχρι τώρα το banggood δεν είχε αλλα ξεκινάει οποτε θα πρέπει να περιμένει κάποιος να τελειώσει η περίοδος του pre-order για να σου το στείλουν.

byron
24/02/2016, 10:28
Ναι, και είναι για τον ΠΚ.
Παραγγελία 30€ στις 4/12/15 και δεν την έλαβα ποτέ. Ούτε tracking προσφέρουν, ούτε και επιστροφή χρημάτων κάνουν. Τελευταίο mail αρχές Φεβρουαρίου, με ευχολόγια και μαλακίες να περιμένω μέχρι 15/2.

Update

Μόλις σήμερα παρέλαβα αυτά που είχα παραγγείλει στις 4/12. Εκλεισα το dispute στο paypal.

nickald
24/02/2016, 10:34
Την προηγουμενη βδομαδα περασε πληρωμη μεσω Paypal 190€ στο tinydeal.

Ειμαι σε αναμονη

MikeG
11/03/2016, 15:09
Έχει κανείς ιδέα παραγγελίες από Gearbest με ποιο μεταφορέα έρχονται; ΕΛΤΑ; Ρωτάω γιατί εδώ https://www.17track.net βάζοντας το tracking number που έχω από gearbest (ξεκινά με BLVS ) μου δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα, αλλά από ΕΛΤΑ αυτό το tracking number δε παίζει.

Η πληρωμή έχει γίνει με Revolut.

SHOOTER045
11/03/2016, 16:39
Έχει κανείς ιδέα παραγγελίες από Gearbest με ποιο μεταφορέα έρχονται; ΕΛΤΑ; Ρωτάω γιατί εδώ https://www.17track.net βάζοντας το tracking number που έχω από gearbest (ξεκινά με BLVS ) μου δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα, αλλά από ΕΛΤΑ αυτό το tracking number δε παίζει.

Η πληρωμή έχει γίνει με Revolut.

Η αγορά σου έγινε κανονικά?
Η αντιμετωπισες πρόβλημα?

MikeG
11/03/2016, 17:24
Η αγορά σου έγινε κανονικά?
Η αντιμετωπισες πρόβλημα?

Με Revolut καμία αγορά δε τρώει άκυρο λόγο CC. :winka:

SHOOTER045
11/03/2016, 17:47
Μέχρι πρότινος αγορές απο εξωτερικό εκανα μέσω paypal και με prepaid card της EUROBANK.
Την φορτισα πριν κάποιο καιρό για να κάνω αγορές απο Αμερική.
Ως εδώ καλά.
ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ-ΠΕΡΑΣΕ κλπ
Και εδώ αρχίζει το μπλέξιμο.
Καποτε μπορουσα να βγάλω τα χρήματα απο την κάρτα που είχα καταθέσει.Προ cc
Πήγα σήμερα στην τράπεζα να βγάλω τα χρήματα και μου λένε δεν γίνεται λόγω cc ΚΑΜΙΑ ανάληψη μετρητών απο πιστωτική...
Τους λέω και να τα κάνω τι?
Γι αυτό την έβγαλα.
Εντο με ταξί είχε λήξει, βγάζω καινούργια πληρώνω 8ευρο έκδοση και φόρτιση μαζί μεταφέρω τα χρήματα στην καινούργια, αλλά παλι δεν .
Μοθ λέει βγάλε pin για να κάνεις αγορες απο σουπερ μάρκετ κτλπ.
Μου λέει επίσης οτι μπορω μέσω paypal να κάνω request money και να τα στείλω σε άλλο λογαριασμό.
Το δοκιμαζω.
@@ιδια.
Οποτε και pin έβγαλα,και εκανα αίτημα για να τα πάρω σε 10-15 μέρες (απ οτι μου είπαν)
Αν είχα web banking στην EUROBANK θα φορτιζα απευθείας την revolut αλλά το έχω σε αλλη τράπεζα συνδεδεμένο.
Μπ@@ρδελο δηλαδή

dimmie_72
11/03/2016, 18:48
Ρε Μήτσο...

Μέχρι πρότινος αγορές απο εξωτερικό εκανα μέσω paypal και με prepaid card της EUROBANK.
Την φορτισα πριν κάποιο καιρό για να κάνω αγορές απο Αμερική.
Ως εδώ καλά.
ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ-ΠΕΡΑΣΕ κλπ

Πήγα σήμερα στην τράπεζα να βγάλω τα χρήματα και μου λένε δεν γίνεται λόγω cc ΚΑΜΙΑ ανάληψη μετρητών απο πιστωτική...
Τους λέω και να τα κάνω τι?
Γι αυτό την έβγαλα.
Εντο με ταξί είχε λήξει

:bawl:

dimmie_72
11/03/2016, 18:49
μου δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα, αλλά από ΕΛΤΑ αυτό το tracking number δε παίζει.

δεν δουλεύει στο Ελληνικό σκέλος γιατί δεν ενημερώνεται απ τα ΕΛΤΑ.

SHOOTER045
11/03/2016, 19:01
Ρε Μήτσο...

:bawl:

Major
Η κάρτα έληξε προχτες.
Και τα χρήματα τα είχα βάλει κάνα δίμηνο νωρίτερα.
Είπαμε είμαι πόντιος, αλλά όχι και έτσι

LogOutGoRide
11/03/2016, 20:42
δεν δουλεύει στο Ελληνικό σκέλος γιατί δεν ενημερώνεται απ τα ΕΛΤΑ.

Συμφωνώ. Πάντα με τηλέφωνο έκανα δουλειά για να μάθω αν ήρθε και που είναι στα ΕΛΤΑ.

MG-KTiNoS
11/03/2016, 20:54
Συντάκτης:
efsyn.gr

Τα μέλη της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, που συνεδρίασαν σήμερα για το θέμα του Σταύρου Ψυχάρη, αποφάσισαν να εξετάσουν σε επόμενη συνεδρίασή τους την υπόθεση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Είχε προηγηθεί ενημέρωση της Επιτροπής από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις 15/3/2013, σύμφωνα με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται στις 15/3/2013 να έχει αγοράσει μετοχές της εταιρείας Samsung, αξίας 11.000 δολαρίων, ενώ απαγορεύεται από τον νόμο για πολιτικά πρόσωπα.

Σε γραπτή δήλωσή της η Συγγρού αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον κ. Μητσοτάκη. Έχουν δοθεί όλες οι επαρκείς εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες».

:D

:lol:

dimmie_72
11/03/2016, 21:02
Είχε προηγηθεί ενημέρωση της Επιτροπής από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις 15/3/2013, σύμφωνα με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται στις 15/3/2013 να έχει αγοράσει μετοχές της εταιρείας Samsung

με paypal η revolut; :lol:

LogOutGoRide
11/03/2016, 21:07
με paypal η revolut; :lol:

Αστεία ερώτηση.
Μα φυσικά είχε συνδέσει την Revolut στο PayPal.
Εννοείτε πως πρώτα πήγε τα λεφτά και εφόσον εμφάνισε υπόλοιπο, τότε σύνδεσε τον λογαριασμό του PayPal.
Άκου εκεί.

dimmie_72
11/03/2016, 21:13
συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... :rolleyes:

http://www.businessenergy.gr/articlenews/4449/%CE%B3%CE%B1%CF%80-%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-amazon-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-capital-controls

MikeG
11/04/2016, 13:07
Ένα μικρό update.

Χθες ψώνησα κανονικά με κάρτα Visa Debit της Πειραιώς συνδεμένη με Paypal εξάτμιση από ebay.de. Ο πωλητής Γερμανός, η πληρωμή με paypal.

Tedvj23
11/04/2016, 13:18
Νομιζω λειτουργει κανονικα το paypal οπως πριν τραβαει κανονικα απο λογαριασμο τραπεζης καιρος ηταν..

Υ.γ.Αντε να τελειωσει και το capital...:bawl:

PortisHead
11/04/2016, 13:20
Ένα μικρό update.

Χθες ψώνησα κανονικά με κάρτα Visa Debit της Πειραιώς συνδεμένη με Paypal εξάτμιση από ebay.de. Ο πωλητής Γερμανός, η πληρωμή με paypal.

Με γεια καταρχας.
Το μονιμο ερωτημα μου μετα τα capital controls.
Αν μετα το "κλεισιμο" της αγοράς στο ebay , σε εκοβε η τραπεζα λογω CC
τι θα εκανες ?
Εννοω με πωλητη και διαδικασιες ebay , θα ρισκαριζες αρνητικο quotation ?

virus
11/04/2016, 15:31
εγω θα τον ενημερωνα πριν την αγορα να ειναι ενημερος. τα μαιλ του ebay τα λαμβανουν υποψιν τους σε περιπτωση διαμαχης.

motoexelixis
11/04/2016, 17:55
απο aliexpres παντως δε περναει αγορα. τουλαχιστον με mastercard της alpha

MikeG
12/04/2016, 12:39
Με γεια καταρχας.
Το μονιμο ερωτημα μου μετα τα capital controls.
Αν μετα το "κλεισιμο" της αγοράς στο ebay , σε εκοβε η τραπεζα λογω CC
τι θα εκανες ?
Εννοω με πωλητη και διαδικασιες ebay , θα ρισκαριζες αρνητικο quotation ?

Καλησπέρα.

Αρχικά σε ευχαριστώ. Έστειλα πρώτα μήνυμα στο πωλητή όπου του εξήγησα το θέμα με τα CC. Μου είπε ότι δεν υπήρχε θέμα αν δε περάσει η πληρωμή. Εξάλλου είχα backup και τη revolut.

Τέλος νομίζω ότι ακόμα και αν δε περάσει η πληρωμοί 9 στους 10 πωλητές θα κατανοήσουν το θέμα με τα CC και δε θα δώσουν αρνητικό feedback.

7Tolis
13/05/2016, 19:52
Σκέφτομαι τη λ9ύση της revolut αλλά έχω μια απορία.Αν χάσω το τηλέφωνο μου αντίο ζωή;

LogOutGoRide
13/05/2016, 23:31
Σκέφτομαι τη λ9ύση της revolut αλλά έχω μια απορία.Αν χάσω το τηλέφωνο μου αντίο ζωή;

Για ποιον λόγο; Έτσι και αλλιώς, για να μπεις στην εφαρμογή χρειάζεται κωδικός.

SHOOTER045
14/05/2016, 00:41
Σήμερα έλαβα το πρωτο δέμα απο wish σε 16 μέρες
Χωρίς revolut.
Μου περασαν κανονικά την αγορά μέσω paypal

sotos 8
14/05/2016, 00:42
Εκτος απο τον Μομπαϊλ λογαριαςμο Σου στέλνουν και χρεωστική κάρτα, χωρις καμία χρέωση την ζητάς αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή .
Εμενα μου ήρθε μετα απο μια έβδομα.
Για να φορτωση ο λογαριασμός μετα έμβασμα θελει τρεις εργάσιμες.

7Tolis
14/05/2016, 01:00
Εννοώ αν πχ χάσω το κινητό μου τηλέφωνο.τη συσκευή δλδ.Παίζει να έχω πρόβλημα ή με σώζει το pass που κάθε φορά χρειάζεται για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία;Τη πλαστική την κάρτα δεν τη χρειάζομαι.

George_Sp
14/05/2016, 01:08
Εννοώ αν πχ χάσω το κινητό μου τηλέφωνο.τη συσκευή δλδ.Παίζει να έχω πρόβλημα ή με σώζει το pass που κάθε φορά χρειάζεται για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία;Τη πλαστική την κάρτα δεν τη χρειάζομαι.

το revolut σου ζητάει αριθμό κινητού τηλεφώνου και μετά εντός της εφαρμογής σου στέλνει sms επιβεβαίωσης με έναν 6ψήφιο.
ο 4ψηφιος ειναι αφού γίνουν τα παραπάνω για το κλασσικό login.

Αν χάσεις το κινητό αλλά κρατήσεις το νούμερο κανένα πρόβλημα και στη νέα συσκευή.
Αν χάσεις και τον αριθμό μπαίνεις στον υπολογιστή στη σελίδα του revolut και δηλώνεις νέο νούμερο.

7Tolis
14/05/2016, 01:30
αρα είναι ασφαλές.Ευχαριστώ! :kiss:

bros400pgm
14/05/2016, 08:41
Αν χάσεις το κινητό αλλά κρατήσεις το νούμερο κανένα πρόβλημα και στη νέα συσκευή.
Αν χάσεις και τον αριθμό μπαίνεις στον υπολογιστή στη σελίδα του revolut και δηλώνεις νέο νούμερο.

Που ακριβως γινεται αυτο σε pc; Ουτε option να μπλοκαρεις την καρτα δεν εχει σε ιστοσελιδα. Πρεπει να τηλεφωνησεις στο support της.

George_Sp
14/05/2016, 14:20
Που ακριβως γινεται αυτο σε pc; Ουτε option να μπλοκαρεις την καρτα δεν εχει σε ιστοσελιδα. Πρεπει να τηλεφωνησεις στο support της.

παλιοτερα ειχανε τετοια επιλογη στη σελιδα. μπηκα και οντως δεν υπαρχει στο site τους.

οπότε υποθέτω γίνεται μέσω του app στο νέο κινητό όταν πας να κάνεις login με τα στοιχεία σου.

leris2
14/05/2016, 17:24
παλιοτερα ειχανε τετοια επιλογη στη σελιδα. μπηκα και οντως δεν υπαρχει στο site τους.

οπότε υποθέτω γίνεται μέσω του app στο νέο κινητό όταν πας να κάνεις login με τα στοιχεία σου.
Έτσι ακριβώς.

freco
14/05/2016, 18:24
Σήμερα έλαβα το πρωτο δέμα απο wish σε 16 μέρες
Χωρίς revolut.
Μου περασαν κανονικά την αγορά μέσω paypal

Εμενα μου εκοψε το paypal αγορα 2 ευρω. Με την ιδια καρτα (mastercard) ψωνισα κανονικα 15 ευρω απο Amazon UK.
Πρεπει να ριξεις τα χαρτια αν θα περασει η πληρωμη γαμω τα Capital Control.

SHOOTER045
14/05/2016, 19:05
Εμενα μου εκοψε το paypal αγορα 2 ευρω. Με την ιδια καρτα (mastercard) ψωνισα κανονικα 15 ευρω απο Amazon UK.
Πρεπει να ριξεις τα χαρτια αν θα περασει η πληρωμη γαμω τα Capital Control.

Τρεις συνεχόμενες μου πέρασε στο wish.
Το πρωτο ήρθε προχτες

duke200
14/05/2016, 20:38
αγορασα απο κίνα και hong kong 3 φορές απο ebay co uk με debit, αναλώσιμα/ανταλλακτικά, τις δυο πληρωσα αμέσως, την τριτη δεν με άφησε, ξαναμπήκα την επόμενη μέρα, με άφησε.

daz
14/05/2016, 21:26
Νομίζω μόνο η βίζα δε περνάει. Αν κάποιος φορτώσει το πευπαλ με το γνωστό τρόπο δε θα έχει πρόβλημα.

SHOOTER045
15/05/2016, 08:51
Νομίζω μόνο η βίζα δε περνάει. Αν κάποιος φορτώσει το πευπαλ με το γνωστό τρόπο δε θα έχει πρόβλημα.

Και master και διαφορετικές τράπεζες .
Παπαρια μαντολες ,απ όταν άρχισαν τα cc δεν μπόρεσα να κάνω καμια αγορά σε ebay-bangood-aliexpres.
Εξυπηρετηθηκα απο αδερφό-συμπεθερο όταν είχα θέμα για να συμαζεψω το.Subaru.
Εντάξει το wish είναι κινεζοσαιτ δεν έχει σοβαρά πράγματα,απλα μου έκανε εντύπωση οτι μου πέρασαν τρεις αγορες κατυθειαν,και ενα παράλληλα δοκιμασα και το ebay οπου παλι έφαγα πόρτα.wtf...
Αυτοι πως δέχονται τα ευρο μου στους άλλους δεν αρέσουν?
Επίσης έχω κανει και revolut την οποία ακόμα δεν χρησιμοποίησα ,και σήμερα σε φόρουμ με Subaru έμαθα για αυτήν

https://www.leupay.eu/
Η οποία απ οτι διάβασα είναι σαν την revolut.
Σου δίνει λογαριασμό Λουξεμβούργου, σου στέλνει κάρτα η προμήθεια είναι ίδια η και.μικρότερη της revolut και έχει το πλεονέκτημα της απευθείας φόρτισης σαν pos

7Tolis
15/05/2016, 09:00
Την έκανα εγώ τη revolut. Θα δείξει σε λίγες μέρες αν περάσει αγορά από το Ali.

daz
15/05/2016, 09:48
Ρε 'σεις έχετε πρόβλημα με το PayPal αν φορτώσετε το balance? Πρόσφατα έκανα 2 αγορές από ebay και 1 από Αμερική.
Πριν ρίξω τα λεφτά στο balance, και έχοντας συνδέσει το paypal με Visa χρεωστική και πιστωτική δε μπορούσα να κάνω καμία αγορά.
Γιατί να βάλω κάρτες που υπάρχουν μόνο σε smartphone απ τη στιγμή που υπάρχει το PayPal?
Για το πως να ρίξετε χρήματα στο balance του PayPal χωρίς να φάτε πόρτα απ' τις Ελληνικές τράπεζες υπάρχει ο σχετικός οδηγός.

SHOOTER045
15/05/2016, 09:51
Ναι με το δεύτερο mail μπλα μπλα μπλα.
Η revolut δίνει.και κανονική κάρτα

daz
15/05/2016, 10:05
Ναι με το δεύτερο mail μπλα μπλα μπλα.
Η revolut δίνει.και κανονική κάρτα
Τι να την κάνω?

SHOOTER045
15/05/2016, 10:12
Τι να την κάνω?

Ειπες για καρτες που υπαρχουν μονο.σε smartphone γι αυτό.

daz
15/05/2016, 12:43
Γιατί υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο, φυσικό κατάστημα, τηλέφωνό; Μόνο ένα αππ σε smartphone υπάρχει.
Ποιος ο λόγος να έχω κάτι τέτοιο απ τη στιγμή που μπορώ να ρίξω λεφτά στο balance μου και να κάνω οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά.
Μόνο σε μαγαζιά που δεν έχουν paypal μπορεί να μου φανεί χρήσιμη.

bros400pgm
15/05/2016, 15:46
Γιατί υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο, φυσικό κατάστημα, τηλέφωνό; Μόνο ένα αππ σε smartphone υπάρχει.
Ποιος ο λόγος να έχω κάτι τέτοιο απ τη στιγμή που μπορώ να ρίξω λεφτά στο balance μου και να κάνω οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά.
Μόνο σε μαγαζιά που δεν έχουν paypal μπορεί να μου φανεί χρήσιμη.

Μηπως έχεις δει ποσα είναι τα έξοδα σου για να βάλεις 100€ στο PayPal, κ ποσα είναι όταν κανείς μετατροπές σε άλλα νομίσματα;
Είχα ακούσει για προμήθειες σχετικά μεγάλες έναντι των πιστωτικών καρτων.

George_Sp
15/05/2016, 16:06
Μηπως έχεις δει ποσα είναι τα έξοδα σου για να βάλεις 100€ στο PayPal, κ ποσα είναι όταν κανείς μετατροπές σε άλλα νομίσματα;
Είχα ακούσει για προμήθειες σχετικά μεγάλες έναντι των πιστωτικών καρτων.

^^
αυτό

το Revolut είναι αυτή τη στιγμή το πιο συμφέρον και ταχύτερο μέσο μεταφοράς χρημάτων αυτή τη στιγμή με τη χαμηλότερη προμήθεια ανά συναλλαγή και με τη πιο συμφέρουσα ισοτιμία σε μετατροπή νομίσματος.

Λίγο προσοχή με τα υπόλοιπα που φυτρώνουν στυλ Revolut. Πιθανόν να βρεθούν ορισμένοι να εκμεταλλευθούν τη δημοσιότητα του Revolut και να στήσουν αντίστοιχα που θα εξαφανιστούν μετά από λίγο καιρό.

Tedvj23
15/05/2016, 16:37
Για ποιο λογο γινεται αυτο το πραγμα με το παυπαλ και δεν λειτουργει οπως πριν με ολες τις καρτες-καταθετικους λογαριασμους...?

BLiTzER
15/05/2016, 16:41
Επειδή δεν επιτρέπονται μεταφορές στο εξωτερικό. Paypal = εξωτερικό.

congate7
15/05/2016, 16:41
Με το paypal μόνο ρούχα μου κόβει.
Με το revolut μπορείς να αγοράσεις ρούχα από το εξωτερικό; Από το sportdirect για παράδειγμα.

George_Sp
15/05/2016, 16:45
Με το paypal μόνο ρούχα μου κόβει.
Με το revolut μπορείς να αγοράσεις ρούχα από το εξωτερικό; Από το sportdirect για παράδειγμα.

Το paypal επειδή λειτουργεί με τον ελληνικό σου λογαριασμό έχει capital control σε όσες συναλλαγές επιβάλλονται τα Capital Controls.

Το Revolut επειδή λειτουργεί με λογαριασμό εξωτερικού είναι τελείως ελεύθερο.

SHOOTER045
15/05/2016, 16:58
Το paypal επειδή λειτουργεί με τον ελληνικό σου λογαριασμό έχει capital control σε όσες συναλλαγές επιβάλλονται τα Capital Controls.

Ρε Γιώργο
Μηπως δεν φταίει το paypal ,αλλά το ebay?
Με την ίδια κάρτα τα ίδια στοιχεία που έτρωγαν πόρτα στο ebay,εκανα αγορά στο wish μέσω paypal

George_Sp
15/05/2016, 17:01
Ρε Γιώργο
Μηπως δεν φταίει το paypal ,αλλά το ebay?
Με την ίδια κάρτα τα ίδια στοιχεία που έτρωγαν πόρτα στο ebay,εκανα αγορά στο wish μέσω paypal

όχι.
απλά κάποιες συναλλαγές περνάνε λόγω κατηγορίας επιχείρησης που έχει δηλώσει ο πωλητής.

μπορεί π.χ. να αγοράζεις ένα παιχνίδι για το παιδί αλλά επειδή ο συγκεκριμένος πουλάει και ρούχα να έχει δηλώσει διαφορετική ιδιότητα της επιχείρησης.
τα capital controls δε κοιτάνε μόνο το αν είναι Ελλάδα-Εξωτερικό η συναλλαγή. Αλλά και αν η αγορά γίνεται από κατηγορία που επιτρέπεται ή όχι.

congate7
15/05/2016, 17:02

Άρα αγοράζεις τα πάντα;

Tedvj23
15/05/2016, 17:07
Επειδή δεν επιτρέπονται μεταφορές στο εξωτερικό. Paypal = εξωτερικό.
Κανενα ποσο δεν επιτρεπ?Ας υπηρχε ενα οριο τοτε οχι μαχαιρι καθολου..

George_Sp
15/05/2016, 17:11
Άρα αγοράζεις τα πάντα;

ναι :)

Tedvj23
15/05/2016, 17:15
Άρα αγοράζεις τα πάντα;

http://homebrewgr.info/tutorials/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CF%88%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-capital-controls-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-revolut/

BLiTzER
15/05/2016, 17:17
Κανενα ποσο δεν επιτρεπ?Ας υπηρχε ενα οριο τοτε οχι μαχαιρι καθολου..

Επιτρέπει ό,τι επιτρέπουν τα cc.

byron
15/05/2016, 17:23

Βασικά, την πόρτα δεν στην ρίχνει το PayPal, γιαυτό και δεν έχεις πρόβλημα αν έχεις λεφτά στο balance.
Την πόρτα στη ρίχνουν οι κάρτες.

Tedvj23
15/05/2016, 17:26
Βασικά, την πόρτα δεν στην ρίχνει το PayPal, γιαυτό και δεν έχεις πρόβλημα αν έχεις λεφτά στο balance.

+1...

George_Sp
15/05/2016, 17:28

To paypal στη ρίχνει επειδή με ελληνικό λογαριασμό νοείται οτι φορτώνεις από ελληνικές πιστωτικές/χρεωστικές/ελληνικό λογαριασμό.

Ας μην μπερδεύουμε το κόσμο με λεπτομέρειες γιατί η ουσία μένει ίδια.
Αν έχεις Ελληνικό Paypal με ελληνικές κάρτες και ελληνικό λογαριασμό ΔΕΝ μπορείς να παρακάμψεις τα CC.

BLiTzER
15/05/2016, 17:49
Βασικά την πόρτα δε στη ρίχνουν οι κάρτες, αλλά τα capital controls.

:p

daz
15/05/2016, 17:50
Μηπως έχεις δει ποσα είναι τα έξοδα σου για να βάλεις 100€ στο PayPal,
3,5 ευρώ στα 100

George_Sp
15/05/2016, 17:52
3,5 ευρώ στα 100

γι αυτό και ο πανικός με το Revolut που είναι 1ευρώ ανεξαρτήτως ποσού.

daz
15/05/2016, 17:54
Αν έχεις Ελληνικό Paypal με ελληνικές κάρτες και ελληνικό λογαριασμό ΔΕΝ μπορείς να παρακάμψεις τα CC.

Εγώ έχω τα παραπάνω και κάνω αγορές από όλο τον κόσμο.

BLiTzER
15/05/2016, 17:55
Σίγουρα δεν κάνεις αγορές από εμπόρους τους οποίους αποκλείουν τα cc. Απλά τυχαίνει να μην έχεις πετύχει τέτοιους.

George_Sp
15/05/2016, 17:57
Σίγουρα δεν κάνεις αγορές από εμπόρους τους οποίους αποκλείουν τα cc. Απλά τυχαίνει να μην έχεις πετύχει τέτοιους.

^^
το αυτό ξανά

τα capital controls έχουν κατηγορίες επιχειρήσεων που επιτρέπουν τις συναλλαγές.

κάποια καινούρια κινέζικα καταστήματα επίτηδες ανοίγουν ως τέτοιες κατηγορίες για να μην μπλοκάρονται από CC.

LogOutGoRide
15/05/2016, 18:02
Η φυσική κάρτα της revolut, χρησιμοποιείται και σε ATM.
Με χάλασε που όταν χρειάστηκα ένα power bank από το bangood έφαγα πόρτα από την Πειραιώς στο έμβασμα.
Είχε εξαντληθεί λέει το πλαφόν της τράπεζας, μέσα στο Πάσχα!
Έφαγα στο κεφάλι την προμήθεια του PayPal και έστρωσα.
Και μετά μου λέτε....

byron
15/05/2016, 18:06
To paypal στη ρίχνει επειδή με ελληνικό λογαριασμό νοείται οτι φορτώνεις από ελληνικές πιστωτικές/χρεωστικές/ελληνικό λογαριασμό.

Ας μην μπερδεύουμε το κόσμο με λεπτομέρειες γιατί η ουσία μένει ίδια.

Δεν τον μπερδεύει κανείς τον κόσμο.
Το paypal ΔΕΝ κάνει τίποτα...οι κάρτες σου το κάνουν αν πιάσουν πως η συναλλαγή εμπίπτει στις κατηγορίες που ανέφερες.
Διαφορετικά δεν θα πέρναγε καμμία συναλλαγή (που περνάνε πολλές), και δεν θα μπορούσες να φορτίσεις τον λογαριασμό σου με την ελληνική κάρτα (που σε συναλλαγή των 2€ μπορεί να σου ρίξει πόρτα).

byron
15/05/2016, 18:08

Σχετικό είναι αυτό, αφού δεν ξέρεις τι κατηγορία έχει δηλώσει ο έμπορος. Σε amazon και μοτομάγαζα στην Αγγλία που ψωνίζω, μια χαρά περνάει η συναλλαγή με paypal.

BLiTzER
15/05/2016, 18:10
Κι εγώ πειράματα κάνω και αν περάσει, πέρασε. Δεν το σκέφτομαι προκαταβολικά. Απλά υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για να κοπεί μια κάρτα. Αν δεν περάσει την πρώτη φορά, δοκιμάστε ξανά, διαφορετική ώρα και μέρα, ίσως και με άλλη κάρτα. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν περνάει η συγκεκριμένη αγορά. Αλλά υπάρχουν όντως συγκεκριμένες συναλλαγές, οι οποίες κόβονται αυτόματα, ανεξαρτήτως ποσού ή ορίου.

bros400pgm
15/05/2016, 18:11
και μοτομάγαζα στην Αγγλία που ψωνίζω, μια χαρά περνάει η συναλλαγή με paypal.

Πως φαινεται ο αντρας με το ιταλικο μηχανακι :bawl:

George_Sp
15/05/2016, 18:12
Δεν τον μπερδεύει κανείς τον κόσμο.
Το paypal ΔΕΝ κάνει τίποτα...οι κάρτες σου το κάνουν αν πιάσουν πως η συναλλαγή εμπίπτει στις κατηγορίες που ανέφερες.
Διαφορετικά δεν θα πέρναγε καμμία συναλλαγή (που περνάνε πολλές), και δεν θα μπορούσες να φορτίσεις τον λογαριασμό σου με την ελληνική κάρτα (που σε συναλλαγή των 2€ μπορεί να σου ρίξει πόρτα).

επειδή επιμένεις....

εξήγησέ μας αν είσαι κάτοικος Ελλάδος με ελληνικές κάρτες και λογαριασμό τραπέζης πως θα δημιουργήσεις Paypal που δεν θα επηρεάζεται από CC.

να στο πω εν συντομία. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

θα πρέπει

Ή να έχεις προσθέσει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Paypal κάρτες εξωτερικού Ή λογαριασμό εξωτερικού

Ή να έχεις δημιουργήσει Paypal σε ξένη χώρα και ΑΡΑ ΞΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

bros400pgm
15/05/2016, 18:17
3,5 ευρώ στα 100

Εγω θελω 2€ να φορτισω την καρτα (prepaid Εθνικης) και στην μεταφορα με το κολπο στο paypal 3.75€ (3.4% + 0.35€). Και παλι το 3.5€ που λες μου φαινεται πολυ, οταν με 1€ μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια. ;)

bros400pgm
15/05/2016, 18:19
επειδή επιμένεις....

εξήγησέ μας αν είσαι κάτοικος Ελλάδος με ελληνικές κάρτες και λογαριασμό τραπέζης πως θα δημιουργήσεις Paypal που δεν θα επηρεάζεται από CC.

θα πρέπει

Ή να έχεις προσθέσει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Paypal κάρτες εξωτερικού Ή λογαριασμό εξωτερικού

Ή να έχεις δημιουργήσει Paypal σε ξένη χώρα και ΑΡΑ ΞΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Ειναι θεμα κατηγοριων αγαθων που θες να παρεις και οχι ελληνικης καρτας, εκτος και εχεις πιασει τα πλαφον που θετουν (νομιζω ατομικα αλλα και της εκαστοτε τραπεζας).

byron
15/05/2016, 18:20
επειδή επιμένεις....

θα πρέπει

Δεν έχω δημιουργήσει λογαρισμό paypal τώρα, τον έχω χρόνια. Και μου κάνει εντύπωση που επιμένεις για κάτι που σου λέμε πως δεν ισχύει, αφού η κάρτα που σου ρίχνει κόκκινο για συναλλαγή της πλάκας, δεν έχει καμμία αντίρρηση να στείλει 200-300-400€ σε request που θα κάνεις από την ίδια κάρτα.
Δεν έχω λογαριασμό εξωτερικού, δεν έχω κάρτες εξωτερικού, ούτε τώρα ούτε ποτέ. Τέλος αυτό, δεν ισχύει.

Δεν ξερω αν δεν μπορείς να δημιουργήσεις ΤΩΡΑ λογαριασμό, αλλά κάτι μου λέει πως μπορείς μια χαρά λαμβάνοντας υπ΄όψη τους περιορισμούς που είπαμε. Οι περιορισμοί μπαίνουν από τα cc και τις κάρτες (δηλαδή τις ελληνικές τράπεζες που είναι από πίσω) που δίνουν το OK ή όχι της συναλλαγής.

Αν εξακολουθείς να έχεις αντίρρηση, σου κάνω και ένα print screen το paypal account μου με συναλλαγές 300-400€ που έχουν περάσει άνετα και αβίαστα.

George_Sp
15/05/2016, 18:29
δηλαδή στηρίζεις κάτι βάση παλαιότερης εμπειρίας σου που ίσχυε ΠΡΙΝ τα CC?

και γω σου λέω οτι είναι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις που περνάνε τα CC στις συναλλαγές σου και ΌΧΙ κάτι άλλο.

δε γίνεται να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε και που διαβάζουμε επισήμως.

τα CC στην Ελλάδα μπλοκάρουν ΟΛΕΣ τις συναλλαγές με εξωτερικό ΕΚΤΟΣ συγκεκριμένων κατηγοριών.

το Paypal σε ελληνικό λογαριασμό ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τη γραμμή των CC. Σου απαγορεύει δηλαδή ΟΛΕΣ τις συναλλαγές ΕΚΤΟΣ συγκεκριμένων κατηγοριών.

MikeG
15/05/2016, 18:33
Γιατί νομίζω ότι λέτε το ίδιο;

George να ψωνίσεις με paypal συνδεδεμένο με Ελληνική Κάρτα μπορείς. Αρκεί όμως όπως λες το κατάστημα να μην ανήκει στη κατηγορία που κόβουν τα cc και αντίστοιχα να μην έχει καταναλωθεί το ημερήσιο όριο της τράπεζας για αγορές εξωτερικού (δεν εννοώ το προσωπικό όριο).

Η Revolut είναι προϊόν της Barcleys (UK) και δεν έχει καμία σχέση με CC. Μπορεί κάποιος αν θέλει να συνδέσει τη Revolut με το Paypal. Mastercard είναι εξάλλου.

George_Sp
15/05/2016, 18:35
αυτό εξηγώ τόση ώρα.

αν θες να παρακάμψεις τα CC και να πληρώνεις μέσω Paypal ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος είναι να συνδέσεις μια κάρτα ή λογαριασμό με έδρα ΕΚΤΟΣ Ελλάδος, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε και λειτουργεί το Revolut.

LogOutGoRide
15/05/2016, 18:36
Ότι και να δοκίμασα πάντως με revolut και PayPal balance, το αγόρασα.
Πιο πολύ φοβόμουν και φοβάμαι μην δε μου στείλουν τελικά το power bank λόγω των συμβάντων στην Ευρώπη. Σε επικοινωνία που είχα με το μαγαζί, μου είπαν "βάλε εσύ την παραγγελία και θα δούμε εμείς".
Νομίζω πως και Leopard 2A5 να έπαιρνα, θα το έστελναν στην Ελλάδα με ems.

MikeG
15/05/2016, 18:38
αυτό εξηγώ τόση ώρα.

αν θες να παρακάμψεις τα CC και να πληρώνεις μέσω Paypal ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος είναι να συνδέσεις μια κάρτα ή λογαριασμό με έδρα ΕΚΤΟΣ Ελλάδος, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε και λειτουργεί το Revolut.

Εδώ κάνεις λάθος.

Σου έγραψα ότι μπορείς να ψωνίσεις κάλλιστα με ελληνική κάρτα συνδεμένη με Paypal, αρκεί να ισχύουν τα 2 restrictions (κατηγορία μαγαζιού, όριο αγορών τράπεζας).
Τη Leovince την αγόρασα από Γερμανία μέσω ebay με Paypal που έχω Visa Πειραιώς.

:wave2:

BLiTzER
15/05/2016, 18:40
Εδώ κάνεις λάθος.

Σου έγραψα ότι μπορείς να ψωνίσεις κάλλιστα με ελληνική κάρτα συνδεμένη με Paypal, αρκεί να ισχύουν τα 2 restrictions (κατηγορία μαγαζιού, όριο αγορών τράπεζας).
Τη Leovince την αγόρασα από Γερμανία μέσω ebay με Paypal που έχω Visa Πειραιώς.

:wave2:

Το ίδιο πράγμα λέτε όλοι, απλά είστε πολύ απασχολημένοι να λέτε τα δικά σας, αντί να διαβάζετε τι γράφει ο άλλος.

Τα "2 restrictions" είναι μέρος των cc. Άρα δεν τα παρακάμπτεις αγοράζοντας. Απλά είσαι στις εξαιρέσεις.

MikeG
15/05/2016, 18:41
Το ίδιο πράγμα λέτε όλοι, απλά είστε πολύ απασχολημένοι να λέτε τα δικά σας, αντί να διαβάζετε τι γράφει ο άλλος.

Τα "2 restrictions" είναι μέρος των cc. Άρα δεν τα παρακάμπτεις αγοράζοντας. Απλά είσαι στις εξαιρέσεις.

Ναι ρε man! Τι πετάγεσαι και εσύ; :lol: :lol:

Προσπάθησα να γεφυρώσω τις απόψεις Byron & George :D

George_Sp
15/05/2016, 18:41
ρε γαμω τη leovince και τους καγκουρες ολου του κοσμου.......διαβάζετε αυτά που γράφουμε ή τα περνάτε πρόχειρα.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ! (κατηγορίες, όρια τράπεζας)

πεστα γαμω θα ξεχασω τα ελληνικα μου σε λιγο.

MikeG
15/05/2016, 18:42
ρε γαμω τη leovince και τους καγκουρες ολου του κοσμου.......διαβάζετε αυτά που γράφουμε ή τα περνάτε πρόχειρα.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ! (κατηγορίες, όρια τράπεζας)

:lol: :lol:

Ρε George σου λέω με Ελληνική Κάρτα.

Cool!

George_Sp
15/05/2016, 18:44
δε μπορώ.....τα χω μαζεμένα από Παρασκευόβραδο.

έκανε μια μικρή προσπάθεια ο δάλτονας χθες αλλά δεν αρκεί.

που είναι κι αυτός ο Ohm όταν τον χρειάζεσαι.

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμ

byron
15/05/2016, 18:54
δηλαδή στηρίζεις κάτι βάση παλαιότερης εμπειρίας σου που ίσχυε ΠΡΙΝ τα CC?

και γω σου λέω οτι είναι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις που περνάνε τα CC στις συναλλαγές σου και ΌΧΙ κάτι άλλο.

δε γίνεται να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε και που διαβάζουμε επισήμως.

τα CC στην Ελλάδα μπλοκάρουν ΟΛΕΣ τις συναλλαγές με εξωτερικό ΕΚΤΟΣ συγκεκριμένων κατηγοριών.

το Paypal σε ελληνικό λογαριασμό ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τη γραμμή των CC. Σου απαγορεύει δηλαδή ΟΛΕΣ τις συναλλαγές ΕΚΤΟΣ συγκεκριμένων κατηγοριών.

Ολίγον μυστήρια τα λες, αλλά θα έχεις τους λόγους σου φαντάζομαι.

Το paypal (ξαναλέω), δεν ακολουθεί καμμία γραμμή των CC. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες (που επιτρέπονται ή απαγορεύονται) είναι 3 πουλάκια αφού ορίζονται από τον έμπορό και παίρνουν οκ από τις κάρτες και μόνο. Γιαυτό και όταν κόβεται μιά συναλλαγή, το μήνυμα που βγαίνει αναφέρει "Your card holder does not. ....."

Τα ηλεκρονικά πχ, απαγορεύονται. Ελα όμως που έχω ψωνίσει κάμερα από amazon και hands free από GearBest...
Tα κράνη και τα γάντια αφορούν μάλλον ρουχισμό που απαγορεύεται. Ελα όμως που έχω ψωνίσει 2 κράνη τους τελευταίους 3 μήνες όπως και γάντια.

Για να μην λέμε επομένως ότι θέλουμε, μην χρησιμοποιείς ως θέσφατο αυτά που Νομίζεις πως ισχύουν.

Όταν η συναλλαγή περάσει, όπως αυτή που έκανα μόλις τώρα, βλέπεις το παρακάτω. Είδος που αγόρασα, ρούχα δλδ. "απαγορευμένο". Πήρε ότι είχα από το balance, και άλλα 45€ από την mastercard χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επομένως, τι παρελθόν και ιστορίες μου λες? Μέ κόβεις να μην ξέρω τι κάνω?

358692

bros400pgm
15/05/2016, 19:06
Ρε συ Βυρωνα, σε τραπεζα δεν δουλευεις; Αι παγενε ρωτα τι ισχυει :lol:

byron
15/05/2016, 19:09
Ρε συ Βυρωνα, σε τραπεζα δεν δουλευεις; Αι παγενε ρωτα τι ισχυει :lol:

Ναι ρε συ, το ξέχασα...:lol:

teogtp
15/05/2016, 19:10
Εμένα όλες οι κάρτες της alpha που έχω είναι αρσενικες.
Μου δείχνουν όλες τ'@ρχιδια τους.
Μόνο στο playstore δουλεύουν .....

LogOutGoRide
15/05/2016, 19:28
Και όμως, φίλος με κάρτα της alpha, δεν τον έχουν κόψει ποτέ.

SHOOTER045
15/05/2016, 19:30
Ολίγον μυστήρια τα λες, αλλά θα έχεις τους λόγους σου φαντάζομαι.

Το paypal (ξαναλέω), δεν ακολουθεί καμμία γραμμή των CC. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες (που επιτρέπονται ή απαγορεύονται) είναι 3 πουλάκια αφού ορίζονται από τον έμπορό και παίρνουν οκ από τις κάρτες και μόνο. Γιαυτό και όταν κόβεται μιά συναλλαγή, το μήνυμα που βγαίνει αναφέρει "Your card holder does not. ....."

Τα ηλεκρονικά πχ, απαγορεύονται. Ελα όμως που έχω ψωνίσει κάμερα από amazon και hands free από GearBest...
Tα κράνη και τα γάντια αφορούν μάλλον ρουχισμό που απαγορεύεται. Ελα όμως που έχω ψωνίσει 2 κράνη τους τελευταίους 3 μήνες όπως και γάντια.

Για να μην λέμε επομένως ότι θέλουμε, μην χρησιμοποιείς ως θέσφατο αυτά που Νομίζεις πως ισχύουν.

Όταν η συναλλαγή περάσει, όπως αυτή που έκανα μόλις τώρα, βλέπεις το παρακάτω. Είδος που αγόρασα, ρούχα δλδ. "απαγορευμένο". Πήρε ότι είχα από το balance, και άλλα 45€ από την mastercard χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επομένως, τι παρελθόν και ιστορίες μου λες? Μέ κόβεις να μην ξέρω τι κάνω?

358692

Να βάλω τα πραγματα σε μια σειρά μήπως και.λυθούν οι απορίες μου,γιατί ποιο πολύ με μπερδεψατε.
Λοιπον
1)με τις ίδιες καρτες συνδεμένες στο paypal για τα ίδια προϊόντα και σε διαφορετικές ώρες και επαναλαμβανόμενες προσπάθειες έφαγα πόρτα.
2) με τις ίδιες καρτες για ίδια προϊόντα (ασύρματο vhf -γάντια, γυαλιά για το σκοπευτήριο μέχρι καμερα για μότο,και ενα σετ μανετες )απο το wish πέρασαν αμέσως.
Αρα νομιζω όπως είπα και ποιο πίσω το πρόβλημα μάλλον είναι στο ebay

MikeG
15/05/2016, 19:34
Να βάλω τα πραγματα σε μια σειρά μήπως και.λυθούν οι απορίες μου,γιατί ποιο πολύ με μπερδεψατε.
Λοιπον
1)με τις ίδιες καρτες συνδεμένες στο paypal για τα ίδια προϊόντα και σε διαφορετικές ώρες και επαναλαμβανόμενες προσπάθειες έφαγα πόρτα.
2) με τις ίδιες καρτες για ίδια προϊόντα (ασύρματο vhf -γάντια, γυαλιά για το σκοπευτήριο μέχρι καμερα για μότο,και ενα σετ μανετες )απο το wish πέρασαν αμέσως.
Αρα νομιζω όπως είπα και ποιο πίσω το πρόβλημα μάλλον είναι στο ebay

Το πρόβλημα είναι τι έχει δηλώσει ο καθένας ας πούμε σαν κωδικό δραστηριότητας. Μπορεί να πουλάει κινητά αλλά να έχει δηλώσει ότι εμπορεύεται είδη κήπου. Ή να πουλάει μανέτες η δραστηριότητα του eshop να είναι πλεκτά. Στο ebay υπάρχουν πωλητές. Ο κάθε πωλητής δηλώνει τι είδος είναι αυτό που πουλάει.
Την εξάτμιση την αγόρασα από Ebay με κάρτα Πειραιώς μέσω Paypal.

BLiTzER
15/05/2016, 21:04
Και όμως, φίλος με κάρτα της alpha, δεν τον έχουν κόψει ποτέ.

Έχουν κάνει ειδική συμφωνία με τον φίλο σου και δεν τον πιάνουν τα cc.

PortisHead
15/05/2016, 21:26
Εμενα μου εξηγειτε το αλλο?
Μεταφορα χρηματων στο εξωτερικό απαγορευονται λογω CC.
Εμβασμα στο εξωτερικό ( Revolut=Barcleys Bank) επιτρεπεται.
Με τις λεξεις παιζουν τα CC δλδ. μεταφορά απαγορεύεται, Εμβασμα επιτρέπεται ???

George_Sp
15/05/2016, 21:38
Το πρόβλημα είναι τι έχει δηλώσει ο καθένας ας πούμε σαν κωδικό δραστηριότητας. Μπορεί να πουλάει κινητά αλλά να έχει δηλώσει ότι εμπορεύεται είδη κήπου. Ή να πουλάει μανέτες η δραστηριότητα του eshop να είναι πλεκτά. Στο ebay υπάρχουν πωλητές. Ο κάθε πωλητής δηλώνει τι είδος είναι αυτό που πουλάει.
Την εξάτμιση την αγόρασα από Ebay με κάρτα Πειραιώς μέσω Paypal.

πες τα στο Βύρωνα ακόμα μια φορά που ενώ είναι του κλάδου δεν θέλει να καταλάβει τι λέω.

byron
15/05/2016, 22:29
πες τα στο Βύρωνα ακόμα μια φορά που ενώ είναι του κλάδου δεν θέλει να καταλάβει τι λέω.

Είναι σαφές αυτό που θέλεις να πεις. Εξακολουθείς να λες, πως ο μοναδικός τρόπος για να χρησιμοποιήσει κάποιος paypal, είναι με λογαριασμό ή κάρτα του εξωτερικού. Αυτό δεν σου είπαν και οι άλλοι? Ή και αυτοί δεν κατάλαβαν? Το παρακάτω, εσύ δεν τα έγραψες?

επειδή επιμένεις....

θα πρέπει

αυτό εξηγώ τόση ώρα.

Ε, δεν είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος πληρωμής μέσω paypal η σύνδεση μιας κάρτας ή λογαριασμού με έδρα ΕΚΤΟΣ Ελλάδας. Δουλεύει και με ΕΛΛΗΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ λογαριασμό και ΕΛΛΗΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ κάρτα λέμεεεεεεεε :lol: