View Full Version : MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
spyrakos35
09/11/2015, 15:17
Ότι πει η Ντόρνα ρε Σπυράκο, μην είσαι μλκας...
με έβρισε, μπαν, μπαν
:lol:
με έβρισε, μπαν, μπαν
:lol:
Είσαι πολύ Χόρχες ρε φίλαι...
spyrakos35
09/11/2015, 15:19
Είσαι πολύ Χόρχες ρε φίλαι...
όχι ρπστμ τι μου είπε τώρα το άτομο....
:a012:
bmwr1100gs
09/11/2015, 15:36
σου έκανε τέτοια ποστιά!!!!!!!!!
Αυτό ξεπλένεται ή με αίμα ή με σπέρμ@
Καλά ρε... Μην κάνεις έτσι.... Δεν σε είπε και ..........MM !!!!!!!
George_Sp
09/11/2015, 15:48
χμμμ.....χμμμ...χμμμ....μούμπλε μούμπλε μούμπλε που έλεγαν και στα παλιά τα κόμικ.
http://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/article/133784/apofasi-stathmos-egkrithike-i-aposxisi-tis-katalonias-apo-tin
χμμμ.....χμμμ...χμμμ....μούμπλε μούμπλε μούμπλε που έλεγαν και στα παλιά τα κόμικ.
http://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/article/133784/apofasi-stathmos-egkrithike-i-aposxisi-tis-katalonias-apo-tin
Ναι οκ...τι σχέση έχει με το παρόν thread?
George_Sp
09/11/2015, 15:56
Ναι οκ...τι σχέση έχει με το παρόν thread?
Στις ανακατατάξεις που ετοιμάζονται και που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς....και του αθλητικού κύκλου στην Ισπανία. Εκτός αν δεν είσαι ενήμερος για την ποδοσφαιρική κρίση στην Ισπανία. Χορηγοί, αθλητικοί φορείς που αλληλεπιδρούν όλοι επηρεάζονται. Και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο motogp κάτι μου λέει οτι θα επηρεάσει και την στρατηγική της FIM της Dorna και όσων άλλων είναι στο παιχνίδι.
Η σχέση με τον τίτλο του thread δεν υπάρχει....θεώρησα σωστό να το βάλω ως συνέχεια της χθεσινής ημέρας αφού τελειώσαν όλα.
el_hymador
09/11/2015, 16:11
Το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα τα σενάρια και οι απόψεις είναι πιθανά... οι αριθμοί αποδεικνύουν συγκεκριμένα πράγματα, όπως το ότι ο Lorenzo δεν πήρε το πρωτάθλημα χωρίς να το αξίζει. Το άξιζε, μη λέμε μ@λ@κίες τώρα, δεν είναι ότι το πήρε ο Χ αναβάτης από το πουθενά και χωρίς να αποδείξει ότι πάει σφαίρα.
Από την άλλη, μπορεί οι κατηγορίες του Rossi πέρι ισπανικής συμμαχίας να είναι τραβηγμένες και να εμπλέκουν και τον Lorenzo που εντελώς μαλακωδώς πήρε θέση σε όλο αυτό, ωστόσο αντικειμενικά μιλώντας, υπήρξε θεματάκι μεταξύ του doc και του μ@λ@κιστηριού... ναι, στην Μαλαισία τον έπρηξε (μόνον αυτόν όμως) ενώ άλλους τους άφηνε να περνάνε αέρας και ναι, στην Βαλένθια η μη επιθετική του στάση απέναντι στον χόρχε ήταν πρωτόγνωρη και η φούρκα του να μην αφήσει τον ομόσταυλο του να τον περάσει στο τέλος, τουλάχιστον ύποπτη.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του...
Το άξιζε, μη λέμε μ@λ@κίες τώρα
όποιος δεν μπορεί να δει ότι τα νούμερα και οι βαθμοί μαγειρεύτηκαν ας το γυρίσει στο κάντυ κρας ή το σκάκι.
ειδικά στον τελευταίο αγώνα τα χόντα ήταν πασιφανέστατα πιο γρήγορα, έπρεπε να έκαναν το 1-2 και η Λορενθίτα
τρίτη. Με δίκαιο και ξεκάθαρο αγώνα ο Ρόσσι θα έπαιρνε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν
ήταν ο ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. και όποιος κατάλαβε το έπιασε τι εννοώ.
ε περιμένω τώρα κάποιον να μου κάνει παράθεση και να γράψει: "ναι και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι."
Ευτυχώς που δεν είπες κακή κουβέντα..
Αν ψάχνεις κάποιον που έχει σούρει τα ατελείωτα στον Danny P μάλλον εγώ είμαι. Νομίζω πως με κάλυψαν παραπάνω για το τι σημαίνει killer (χωρίς να είναι βρώμικος) και looser.
Κατά καιρούς έχω πει, για ποιό λόγο τον βάφτισα "φαροφύλακα" και "looser", και δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός αντίλογος.
Αν διαφωνεί κάποιος οτι είχε τεράστιες διακυμάνσεις στην απόδοση του, οτι δεν έμπαινε ποτέ σε μονομαχίες (και όποτε έμπαινε τις έχανε), πως δεν υπάρχει προηγούμενο παραμονής αναβάτη επί τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα που θα κρατάει εργοστασιακό, οτι είχε πάντα τις πλάτες της Repsol που τον επέβαλε, οτι έφαγε τρελό :owned: από τους νεοφερμένους που πήραν πρωτάθλημα με τη μία, πως όλες οι νίκες που έπαιρνε ήταν μόνο όταν έφευγε μπροστά και γεια χαρά νταν...ευχαρίστως να τους ακούσω.
Αυτό που είδα όμως, ειναι πως κάτι άλλαξε μετά το β'μισό του περυσινού πρωταθλήματος (βοήθεια από ψυχολόγο έγραψαν). Συνεχίστηκε και φέτος και αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με την εγχείρηση που τον κράτησε εκτός, δείχνει πως έχει βρει το κλικ που χρειάζεται για να μπαίνει σε μάχες χωρίς να μασάει. Ταχύτητα έχει, πάντα είχε...είναι αστείο να το συζητάμε καν.
Προσωπικά πάντως, τον συμπάθησα μετά το Hitting the Apex που τον είδα. Πολύ συμπαθής και ανθρώπινος χωρίς να βγάζει το στυλάκι της ντίβας του JL ή του ΜΜ και όντως εξαιρετικά άτυχος κάποιες χρονιές.
Στα + του επίσης που έδειξε άλλη ποιότητα ανθρώπου, πως δεν μπήκε στο τριπάκι των υπολοίπων να ξεκατινιαστεί με δηλώσεις και συμπεριφορές στα τελευταία γεγονότα. Μετρημένος και σοβαρός, έδειξε πως προσπαθεί να προστατεύσει το άθλημα, παρά τους συναθλητές του.
Προσπαθώ να μην είμαι κολλημένος. Και όταν αλλάζει κάτι να το βλέπω, μόνο οι βλάκες επιμένουν.
ΥΓ. Ενας επίσης σημαντικότατος λόγος που δεν μπορώ να του ρίχνω καραμούζες, είναι διότι ο φίλος μου ο Αρης (sapila racing) αγόρασε το κράνος τυ DP. Δεν μου πάει η καρδιά να τον τρολλάρω ρε γαμώτο...:lol:
όποιος δεν μπορεί να δει ότι τα νούμερα και οι βαθμοί μαγειρεύτηκαν ας το γυρίσει στο κάντυ κρας ή το σκάκι.
ειδικά στον τελευταίο αγώνα τα χόντα ήταν πασιφανέστατα πιο γρήγορα, έπρεπε να έκαναν το 1-2 και η Λορενθίτα
τρίτη. Με δίκαιο και ξεκάθαρο αγώνα ο Ρόσσι θα έπαιρνε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν
ε περιμένω τώρα κάποιον να μου κάνει παράθεση και να γράψει: "ναι και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι."
Ναι, και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατινι.
......
Προσπαθώ να μην είμαι κολλημένος. Και όταν αλλάζει κάτι να το βλέπω, μόνο οι βλάκες επιμένουν.
....
ωραίος
:beer:
atom_smasher
09/11/2015, 16:59
Να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως ο ΜΜ έβαλε γερά θεμέλια για ΜΚας της χρονιάς. Τα υπόλοιπα είναι συζητήσιμα.
el_hymador
09/11/2015, 17:07
Αδερφέ, οι νίκες και η κατάταξη μετράνε σε αυτό το άθλημα... βάση τον αριθμών λοιπόν, ο Lorenzo συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς και το πήρε. Δεν είναι ούτε ότι του χαρίστηκαν βαθμοί, ούτε ότι τους έκλεψε από κάποιον άλλο. Προσωπικά ήθελα όσο τίποτα άλλο να το πάρει ο Rossi! To άξιζε και αυτός εξίσου και αυτό φαίνεται από τη μικρή διαφορά στην τελική βαθμολογία.
Από εκεί και έπειτα, το πρωτάθλημα δεν το έκλεψε ο Lorenzo από τον Rossi. Το πρωτάθλημα το γ@μησε το μ@λ@κιστήρι... και πέρα του ότι όλοι διαπιστώσαμε τι είδους *στράκι είναι, κατάφερε να κάνει *δέλο την άκρως ανταγωνιστική αλλά σε γενικές γραμμές καλή ατμόσφαιρα στους αγώνες και να ξεφτιλίσει δύο εκ των κορυφαίων οδηγών του αθλήματος παρασύροντας τους σε ατοπήματα με την συμπεριφορά του. Λόγω του μ@λ@κισμένου, χάσαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα από τα καλύτερα φινάλε τον τελευταίων ετών!
Φυσικά και με στεναχωρεί το ότι ο γιατρός έχασε μια τεράστια ευκαιρία να κλείσει στόματα και σπίτια στα 37φεύγα του... αλλά δεν μπορώ να ισχυρίζομαι ότι ο lorenzo το πήρε με πουστι@ και χωρίς να το αξίζει. Στη μέχρι τώρα πορεία του, μπορεί να έχει αποδειχθεί ξινός, γκρινιάρης, ψωνισμένος κτλ-κτλ αλλά @δι δεν ήταν ποτέ και ας έχει ακούσει και υποστεί ένα καρά ψ/χ μ@λ@κίες από αντιπάλους του (το τοίχος στο paddock της Yamaha δεν το έχουμε ξεχάσει ε; ).
Γρήγορος πολύ και οδηγάρα, είναι, μην τα απαξιώνουμε όλα, ασχέτως αν τον πάμε ή όχι.
Eπιμένω στην άποψη μου... ήταν ηλίου φαεινότερο το ότι το μ@λ@κιστήρι έβγαλε τρελά θέματα με τον γιατρό... τελεία και παύλα. Ο γιατρός με τη σειρά του έκανε την μ@λ@κι@ και έμπλεξε τον χόρχε στην κόντρα του με τον mm και ο χόρχε με τη σειρά του τσίμπησε και είπε και αυτός π@π@ριές...
Αν ψάχνεις κάποιον που έχει σούρει τα ατελείωτα στον Danny P μάλλον εγώ είμαι. Νομίζω πως με κάλυψαν παραπάνω για το τι σημαίνει killer (χωρίς να είναι βρώμικος) και looser.
Κατά καιρούς έχω πει, για ποιό λόγο τον βάφτισα "φαροφύλακα" και "looser", και δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός αντίλογος.
Αν διαφωνεί κάποιος οτι είχε τεράστιες διακυμάνσεις στην απόδοση του, οτι δεν έμπαινε ποτέ σε μονομαχίες (και όποτε έμπαινε τις έχανε), πως δεν υπάρχει προηγούμενο παραμονής αναβάτη επί τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα που θα κρατάει εργοστασιακό, οτι είχε πάντα τις πλάτες της Repsol που τον επέβαλε, οτι έφαγε τρελό :owned: από τους νεοφερμένους που πήραν πρωτάθλημα με τη μία, πως όλες οι νίκες που έπαιρνε ήταν μόνο όταν έφευγε μπροστά και γεια χαρά νταν...ευχαρίστως να τους ακούσω.
Αυτό που είδα όμως, ειναι πως κάτι άλλαξε μετά το β'μισό του περυσινού πρωταθλήματος (βοήθεια από ψυχολόγο έγραψαν). Συνεχίστηκε και φέτος και αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με την εγχείρηση που τον κράτησε εκτός, δείχνει πως έχει βρει το κλικ που χρειάζεται για να μπαίνει σε μάχες χωρίς να μασάει. Ταχύτητα έχει, πάντα είχε...είναι αστείο να το συζητάμε καν.
Προσωπικά πάντως, τον συμπάθησα μετά το Hitting the Apex που τον είδα. Πολύ συμπαθής και ανθρώπινος χωρίς να βγάζει το στυλάκι της ντίβας του JL ή του ΜΜ και όντως εξαιρετικά άτυχος κάποιες χρονιές.
Στα + του επίσης που έδειξε άλλη ποιότητα ανθρώπου, πως δεν μπήκε στο τριπάκι των υπολοίπων να ξεκατινιαστεί με δηλώσεις και συμπεριφορές στα τελευταία γεγονότα. Μετρημένος και σοβαρός, έδειξε πως προσπαθεί να προστατεύσει το άθλημα, παρά τους συναθλητές του.
ΥΓ. Ενας επίσης σημαντικότατος λόγος που δεν μπορώ να του ρίχνω καραμούζες, είναι διότι ο φίλος μου ο Αρης (sapila racing) αγόρασε το κράνος τυ DP. Δεν μου πάει η καρδιά να τον τρολλάρω ρε γαμώτο...:lol:
:beer: για την παραδοχή..
Το ποιόν του ανθρώπου (αυτά που αναφέρεις περί ποιότητας) όμως προϋπήρχε, αλλά τότε του χρεωνόταν ως "αδυναμία". Από τις δηλώσεις του στην Μαλαισία ο καθένας κράτησε ότι τον συνέφερε ή του ακουγόταν συμπαθέστερο. Το σαφές παράπονο που εξέφρασε για την παλαιότερη επιθετικότητα του Rossi και την αντίφαση που βρίσκεται τώρα, ελάχιστοι μνημόνευσαν.
Δυστυχώς στον αθλητισμό υπάρχουν εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες ιστορίες) ανθρώπων που είχαν όλα τα εχέγγυα μιας μεγάλης καριέρας, που τους την στέρησαν όμως τραυματισμοί ή συγκυρίες. Για αυτό τον λόγο ανέφερα σαν ατυχή τα σχόλια για τον Dani, δυστυχώς δεν στάθηκε τόσο "τυχερός" στους τραυματισμούς του όπως οι υπόλοιποι και επίσης δυστυχώς κανέναν δεν βλέπω να το λαμβάνει υπόψιν..
.... δυστυχώς δεν στάθηκε τόσο "τυχερός" στους τραυματισμούς του όπως οι υπόλοιποι και επίσης δυστυχώς κανέναν δεν βλέπω να το λαμβάνει υπόψιν..
μπα υπήρξαν και απο αυτοί στο παρελθόν
Με δίκαιο και ξεκάθαρο αγώνα ο Ρόσσι θα έπαιρνε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν
Σορρυ μαν, αλλά εγω δεν έπιασα τι εννοείς.
Σταθερά πιο γρήγορος ο δόκτωρ με το σκορ 16-2 υπερ του Γιώργου στις κατατακτήριες;
Που στους μισούς αγώνες γύριζε σαν την άδικη κατάρα μέσα στη πίστα για να μαζέψει τα 16 σίγουρα πονταλάκια;
4-5 πολύ καλούς αγώνες έκανε.
Ενω ο Γιώργος κατέβαινε για νίκη σε κάθε αγώνα, ασχετα αμα δε του βγήκε σε κάποιους αγώνες που εξελίχθηκαν σε ροντεο με τις μηχανές να μπαινοβγαίνουν στα πιτς ή να γυρίζουν με βροχινα λάστιχα στο στεγνό.
Οπότε για να ξέρουμε και τι λέμε ο γιατρός ήταν πιο αποτελεσμάτικος ενω ο Γιώργος ήταν σαφώς πιο γρήγορος ιδίως στο δευτερο μισό του πρωταθλήματος.
Και κατα τη γνώμη μου άξιζε περισσότερο το Πρωτάθλημα ο JLo (οχι πως ο Ρόσι δεν το άξιζε)...
Και ο Rossi για νίκη κατέβαινε σε κάθε αγώνα, άσχετα αν δεν του έβγαινε πάντα.
Σταθερά πιο γρήγορος ο δόκτωρ με το σκορ 16-2 υπερ του Γιώργου στις κατατακτήριες;
Που στους μισούς αγώνες γύριζε σαν την άδικη κατάρα μέσα στη πίστα για να μαζέψει τα 16 σίγουρα πονταλάκια;
Ενω ο Γιώργος κατέβαινε για νίκη σε κάθε αγώνα, ασχετα αμα δε του βγήκε σε κάποιους αγώνες που εξελίχθηκαν σε ροντεο με τις μηχανές να μπαινοβγαίνουν στα πιτς ή να γυρίζουν με βροχινα λάστιχα στο στεγνό.
Οπότε για να ξέρουμε και τι λέμε ο γιατρός ήταν πιο αποτελεσμάτικος ενω ο Γιώργος ήταν σαφώς πιο γρήγορος ιδίως στο δευτερο μισό του πρωταθλήματος.
Και κατα τη γνώμη μου άξιζε περισσότερο το Πρωτάθλημα ο JLo (οχι πως ο Ρόσι δεν το άξιζε)...
Εχεις δίκιο. Ενας από τους δυό τους το άξιζε. Αλλά έπρεπε να το κρίνουν οι δυό τους και όχι το ΜΜ (Μεγάλο Μ@λ@κιστήρι)
el_hymador
09/11/2015, 17:41
Ούτε αυτό ευσταθεί...
Με τις λέξεις θα παίζουμε τώρα; Και αυτή η ιστορία με τις pole δεν είναι σε καμία περίπτωση απόδειξη ανωτερότητας, μια ένδειξη είναι η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα διατηρηθεί και στον αγώνα.
Και οι δυο τους οδήγησαν εκπληκτικά φέτος. Περισσότερη βαρύτητα δίνω στην προσπάθεια του Rossi που στα 37 του, εκεί που άλλοι θα ήταν για ψάρεμα ;) ή θα απολάμβαναν το "εφ άπαξ" τους, κορεσμένοι από κύπελλα και τίτλους, το παλεύει ακόμα κόντρα σε πύρκ@υλ@ πιτσιρίκια και νεότερους, φουλ φορμαρισμένους οδηγούς. Αυτό και μόνο θα με έκανε να πάρω κάμψεις μπροστά στον Rossi αν ήμουν Lorenzo ή MM ή δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος... όπως και να έχει όμως, οι αγώνες είναι αγώνες και όχι πανεπιστημιακό συνέδριο για να απονεμηθούν τιμές στους γηραιότερους.
τα motogp δεν είναι dragster δεν κερδίζει αυτός που είναι μόνο πιο γρήγορος. Αν το κέρδιζε τελικά ο Ρόσσι δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν θα το άξιζε (όπως κι ο ίδιος λες) όπως δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν το αξίζει κι ο Λορένθο (πέρα από προσωπικές προτιμήσεις). Το να καταφέρεις όταν ο αντίπαλός σου κερδίζει να είσαι ψηλότερα από τη θέση που παίρνει αυτός όταν εσύ κερδίζεις είναι εξίσου σημαντικό, δεν τρέχουν δύο αναβάτες. Επομένως δεν υπάρχει ο ένας είναι πιο γρήγορος από τον άλλο, προφανώς εκεί που κέρδισε ο Ρόσσι εκείνος ήταν ο πιο γρήγορος και το αντίστροφο. Κι εκεί που κέρδισε γιατί ο άλλος έπεσε σημαίνει ότι ο άλλος δεν έκανε κάτι σωστά (εξαιρούνται οι πτώσεις τύπου σε παίρνω μαζί μου αλλά τέτοιες δεν είχαμε ούτε για Ρόσσι ούτε για Λορένθο). Το γεγονός όμως είναι ότι ένας τρίτος αναβάτης (για λόγους προσωπικής ηλιθιότητας) επέλεξε να εμποδίσει έναν συγκεκριμένο αναβάτη. Μπορεί ο Λορένθο να το έπαιρνε έτσι κι αλλιώς αλλά εγώ αν ήμουν στη θέση του δε θα μου άρεσε αυτή η παρέμβαση αν θεωρούσα ότι μπορούσα να το πάρω έτσι κι αλλιώς.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ εκεί που έχει να αναζωπυρωθεί η όλη συζήτηση είναι αν τελικά το CAS αποφασίσει υπέρ του Ρόσσι.
giorgio7
09/11/2015, 17:51
Tελικα ο ντανυ:a013: κερδισε πολλους ποντους στην υπολυψη του κοινου....O 93 εκανε MM (Megali mpinia) και καταφερε να γινει ο πιο αντιπαθης αναβατης στην ιστορια των GP:yuck:
amyroukai
09/11/2015, 17:51
εγώ αν ήμουν στη θέση του δε θα μου άρεσε αυτή η παρέμβαση αν θεωρούσα ότι μπορούσα να το πάρω έτσι κι αλλιώς.
Το αστείο είναι πως ο ίδιος δεν ενοχλήθηκε καν από το πέτσινο και θεώρησε την επέμβαση λογική και αναμενόμενη.
Δεν θα μπορούσε να το πάρει αλλιώς.
Και δεν τον νοιάζει αφού δείχνει πως το μόνο που θέλει είναι το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα του τρόπου.
bikerted
09/11/2015, 18:01
O Mεγάλος οδηγός φαίνεται!!!!!
344608344609344610
https://www.facebook.com/VideoMotoGP/videos/1054922567873887/
:beer::beer::beer:
el_hymador
09/11/2015, 18:01
Το αστείο είναι πως ο ίδιος δεν ενοχλήθηκε καν από το πέτσινο και θεώρησε την επέμβαση λογική και αναμενόμενη.
Δεν θα μπορούσε να το πάρει αλλιώς.
Και δεν τον νοιάζει αφού δείχνει πως το μόνο που θέλει είναι το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα του τρόπου.
Μα και η θέση του Lorenzo δύσκολη ήταν! Πρώτα απ΄όλα κατηγορήθηκε ευθέως από τον Doc ότι τα έχει κάνει πλακάκια με τον συμπατριώτη του για να του κόψουν αέρα και πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να απαντήσει πιο ψύχραιμα διατηρώντας απόσταση από αυτό και όχι να πέσει σαν βλάκας στην παγίδα ...βέβαια έξω από τον χορό όλοι έξυπνοι και ψύχραιμοι το παίζουμε, αν είμασταν στη θέση όλων αυτών δεν ξέρω πως θα αντιδρούσαμε δεδομένης της πίεσης.
Από εκεί και έπειτα, τι θα έπρεπε να κάνει στον αγώνα δηλαδή; Να αναγκάσει τον μμ να τον περάσει με το στανιό και να χάσει το πρωτάθλημα;
Σαφώς τον ευνόησε η περίεργη και προκλητική στάση του μμ... αλλά αν -λέω αν- λάβουμε ως δεδομένο το ότι σε όλη αυτή την ιστορία δεν ενέχεται πουθενά ο lorenzo και πως ότι έγινε αφορά τον γιατρό και τον μμ... με ποια στάση θα είσασταν ευχαριστημένοι;
μετά τα γεγονότα στο ράντσο; :D
Ουι.
Μα και η θέση του Lorenzo δύσκολη ήταν! Πρώτα απ΄όλα κατηγορήθηκε ευθέως από τον Doc ότι τα έχει κάνει πλακάκια με τον συμπατριώτη του για να του κόψουν αέρα και πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να απαντήσει πιο ψύχραιμα διατηρώντας απόσταση από αυτό και όχι να πέσει σαν βλάκας στην παγίδα ...βέβαια έξω από τον χορό όλοι έξυπνοι και ψύχραιμοι το παίζουμε, αν είμασταν στη θέση όλων αυτών δεν ξέρω πως θα αντιδρούσαμε δεδομένης της πίεσης.
Από εκεί και έπειτα, τι θα έπρεπε να κάνει στον αγώνα δηλαδή; Να αναγκάσει τον μμ να τον περάσει με το στανιό και να χάσει το πρωτάθλημα;
Σαφώς τον ευνόησε η περίεργη και προκλητική στάση του μμ... αλλά αν -λέω αν- λάβουμε ως δεδομένο το ότι σε όλη αυτή την ιστορία δεν ενέχεται πουθενά ο lorenzo και πως ότι έγινε αφορά τον γιατρό και τον μμ... με ποια στάση θα είσασταν ευχαριστημένοι;
Όλοι αυτοί έχουν μανατζερς, ομάδες κλπ από πίσω τους.. (καλά ο ΜΜ έχει από πίσω του όλους μας, με την άλλη έννοια, πλέον).
Θα μπορούσε να πάει στον ΜΜ και να του πει να κόψει τις μαλ@κίες και μετά βγει και να το πει ότι του το είπε:
"Γιεθ, γιου νόου, άι τολδ Μάρκ του θτέη εγουάι φρομ Βαλεντίνο. Δε ρεσουλτ άι κεν τέηκ μη αλόοουν"
Αλλά δεν το έκανε είτε γιατί είναι μαλ@κας είτε γιατί είχαν συνεννοηθεί. Simple.
amyroukai
09/11/2015, 18:08
...
Προφανώς και καταμεσής του αγώνα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Θα μπορούσε όμως να μην έχει πάει στις κάμερες και να λέει ότι του κατέβαινε, μετά το συμβάν με τον γκόμενό του. Θα μπορούσε να μην πάει στους αγωνοδίκες και να ζητάει μηδενισμό του team mate του και της εταιρίας του για να το πάρει χωρίς καν να τρέξει στον επόμενο αγώνα. Θα μπορούσε να μην ζητήσει από το CAS ακρόαση και μαρτυρία εναντίον του team mate του και της εταιρίας του.
Θα μπορούσε μετά τον αγώνα να να μην βγει να πει ότι τον βοήθησαν να μείνει στην Ισπανία το κύπελλο. Θα μπορούσε ο γκόμενος να μην προσπαθήσει να πετάξει τον Ντάνι εκτός πίστας.
Γενικά δήθεν δεν είχε ανάμειξη, πρακτικά είναι εξώφθαλμα ωφελημένος "αλλά δεν το ήθελε και δεν το προκάλεσε, ο γκόμενος τα έκανε μόνος του καλΙε".
Βολικό... Κάτι ειδικά δικαστήρια του ελληνικύ δημοσίου μου θυμίζει, έκλεβε ο Άκης πχ και ο Σημίτης δεν είχε ιδέα και τέτοια. :lol:
devil's animal
09/11/2015, 18:15
Ο λόγος που θα τον περνούσε ηταν και ο λόγος που τον πέρασε 3 αγώνες πριν όταν έσπασε τα χρονόμετρα και από 3 βρέθηκε πρώτος.
Δεν θα άφηνε μια πρώτη θέση αν μπορούσε να την έχει γιατί οι πρώτες θέσεις μένουν.
Ο λόγος που έμεινε εκεί πίσω ήταν γιατί ήξερε ότι αν τον είχε πίσω του σε όλο τον αγώνα και ο γιγαντοσωμος την έπεφτε στον λορενθο προς στο τέλος του αγώνα (όπως το κάνει συνήθως) δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα για να μην πάρει ο Ροσης το ΠΠ..
Πόσο σίχαμα δλδ.. !!!
Ποιός πιστεύει ότι δεν είχε την ταχύτητα να τον περάσει απ την αρχή του αγώνα?
Ποιός πιστεύει ότι αν προσπαθούσε και μάλιστα με πολύ μικρότερο ζηλο απ' ότι "προσπάθησε" με τον ροσι στον προηγούμενο αγώνα, δεν θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα στους τελευταίους γύρους με τον λορενθο ?
Δεν φταίει σε κάτι ο Παγκόσμιος Προαθλητής του 2015 για ότι έγινε στους τελευταίους αγώνες, δέχτηκε βοήθεια απ' το πουθενά χωρίς να τη ζητήσει. Μέχρι και γλωσσόφιλο σε γκομενάκι και μάλιστα μπροστά στον μμ έδωσε ο άνθρωπος με τόσα που του σούρατε τις τελευταίες μέρες. :lol:
Το πρωτάθλημα πάντως το πήρε.
Και του χρόνου.
να κανω λιγο τον συνηγορο του διαβολου (αν και ειπαμε εκτελω χρεη κατοικιδιου), ως προς αυτο το κομματι που παρεθεσα, γιατι βλεπω οτι εχεις μια συλλογιστικη με βαση...
αν ηθελε οντως ο μικρος να βοηθησει τον lorenzo, γιατι να μην αφησει τον κοντο να περασει και να διακινδυνεψει τουμπα με ομοσταυλο?? και μετα ο pedrosa ας περναγε και τον lorenzo...παλι με 2-4, το πρωταθλημα θα πηγαινε στον Lorenzo...
προτιμησε να ρισκαρει να σκοτωθει και να σκοτωσει και τον pedrosa...(βασικα θα γινοντουσαν ηχος και φως), ενω μπορουσε πολυ ανετα, να αφησει να τον περασει, αφου ο κοντος ηταν κ@υλωμενος και ειχε την ταχυτητα...
να περνουσε και τον lorenzo...και να καθοταν πισω απο τον lorenzo σαν οπισθοφυλακη με τον rossi στα 14 δευτερα πισω...
1ος pedrosa
2ος lorenzo και world champion 2015
και 3ος marquez...
οποτε δεν εχει και τοσο λογικη το οτι πηγε να φαγωθει με τον κοντο για να μην μπει κανενας αναμεσα τους...γιατι αν σκοτωνοντουσαν, το ΠΠ θα πηγαινε στον rossi...:winka:
devil's animal
09/11/2015, 18:18
Αυτό το δεν ήταν ο πιο γρήγορος όλη τη χρονιά να το κοιτάξετε πάντως.
Πιο γρήγορος είναι αυτός που συνολικά τερματίζει σε όλους τους αγώνες μπροστά.
Όχι όποιος κάνει τον πιο γρήγορο γύρο, ούτε όποιος τρέχει πιο πολύ και μετά τρώει σαβούρδα.
Αυτός μπορεί να ναι ο γενναίος....
Αν ήταν έτσι τα πράματα τ ΠΠ θα το έπαιρνε όποιος είχε τις πολ και δεν θα ήταν ανάγκη
να παιδευόμαστε γύρο γύρο όλοι
αρα πιο γρηγορος ολη την χρονια ειναι ο lorenzo που πηρε πρωταθλημα...
γεια σου ρε κτηνε με τα ωραια σου...
:a33:
el_hymador
09/11/2015, 18:24
Άν κάποιος εδώ μέσα αρχίζει να διασπείρει φήμες για συγκεκριμένο μέλος ότι ας πούμε είναι "σπαστό" αγοράκι και τα βράδυα του αρέσει να τον φωνάζουν κατερινάκι και μετά αυτό το μέλος βγει και πει ότι αυτά είναι μ@λ@κιες και ότι τι είχε κανονίσει ο άλλος με συνεργό εμένα, δεν θα κοιτάξω να δω ποιος έχει δίκιο ή άδικο και τι ζόρι τραβάει ο ένας με τον άλλον, θα χέσω πρωτίστως αυτόν που με κατηγόρησε.
Σε κάθε περίπτωση την αλήθεια για το συγκεκριμένο συμβάν στα MotoGP, ίσως την μάθουμε μετά από πολλαααα χρόνια σε καμία συνέντευξη / δήλωση από αυτούς τους τρεις ή από κάποιον insider... προς το παρόν, keep calm and f**ck 93...
MG-KTiNoS
09/11/2015, 18:31
αρα πιο γρηγορος ολη την χρονια ειναι ο lorenzo που πηρε πρωταθλημα...
γεια σου ρε κτηνε με τα ωραια σου...
:a33:
Τελικά ναι....
Τώρα αν στο 28 του πάνω στη γκάβλα του τον πήγε ο μπαρμπας κωλοφεράντζα όλη τη χρόνια
και έπρεπε να πάει την βοήθεια του κοινού για να τον κερδίσει... Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να αποσχολεί το ίδιο
και αυτούς που τον πληρώνουν.
MG-KTiNoS
09/11/2015, 18:40
Για μένα πάντως αυτή η ιστορία έκλεισε.
Όπως έκλεισαν και οι Μάρκεζ Λορέτζο ηθικά
(και ο Ρόσσι Πεντρόζα ηλικιακά)
Περιμένοντας λοιπόν την επόμενη φουρνιά ΠΠ και ελπίζοντας ότι θα αγαπούν το σπορ και όχι τα χαρτιά...
ΆΚουσα να λένε ότι ....
Dimitris Diatsidis στην τοποθεσία Circuito Ricardo Tormo
5 ώρες · Τσέστε
Ρεπορτάζ τωρα από το Paddock: ο Ρεινι από Αμερική και ο Γκάρντνερ εδω χαρακτήρισαν αηδιαστική την συμπεριφορά του Μαρκεθ στον χθεσινό αγωνα! Εχει χάσει το σεβασμό σχεδόν όλων των οδηγών και όλων των ανθρώπων του παντοκ! Μπορούσε να περάσει λέει ένας Τιμ μάνατζερ!
giorgio7
09/11/2015, 18:41
:wave2:
να κανω λιγο τον συνηγορο του διαβολου (αν και ειπαμε εκτελω χρεη κατοικιδιου), ως προς αυτο το κομματι που παρεθεσα, γιατι βλεπω οτι εχεις μια συλλογιστικη με βαση...
αν ηθελε οντως ο μικρος να βοηθησει τον lorenzo, γιατι να μην αφησει τον κοντο να περασει και να διακινδυνεψει τουμπα με ομοσταυλο?? και μετα ο pedrosa ας περναγε και τον lorenzo...παλι με 2-4, το πρωταθλημα θα πηγαινε στον Lorenzo...
προτιμησε να ρισκαρει να σκοτωθει και να σκοτωσει και τον pedrosa...(βασικα θα γινοντουσαν ηχος και φως), ενω μπορουσε πολυ ανετα, να αφησει να τον περασει, αφου ο κοντος ηταν κ@υλωμενος και ειχε την ταχυτητα...
να περνουσε και τον lorenzo...και να καθοταν πισω απο τον lorenzo σαν οπισθοφυλακη με τον rossi στα 14 δευτερα πισω...
1ος pedrosa
2ος lorenzo και world champion 2015
και 3ος marquez...
οποτε δεν εχει και τοσο λογικη το οτι πηγε να φαγωθει με τον κοντο για να μην μπει κανενας αναμεσα τους...γιατι αν σκοτωνοντουσαν, το ΠΠ θα πηγαινε στον rossi...:winka:
Δεν αφησε το ντανυ για να μην αγχωθει ο 99 και με φθαρμενα ελαστικα φαει καμια τουμπα και παπαλα...Αλλα οτι και να λες αφου το παραδεχτηκε και ο ιδιος ο 99 οτι ο 93 τον βοηθησε απλα σε εκθετει περισοτερο!!!:smokin:
devil's animal
09/11/2015, 18:48
:wave2:
Δεν αφησε το ντανυ για να μην αγχωθει ο 99 και με φθαρμενα ελαστικα φαει καμια τουμπα και παπαλα...Αλλα οτι και να λες αφου το παραδεχτηκε και ο ιδιος ο 99 οτι ο 93 τον βοηθησε απλα σε εκθετει περισοτερο!!!:smokin:
για εξηγησε μου ΠΩΣ θα αγχωνοταν αφου θα τον αφηνε και αυτος (ο lorenzo) να περασει...:confused:
θελω να πω οτι αν τα ειχαν συμφωνησει απο πριν τα αποτελεσματα που επαιρνε ο jl πρωταθλημα ηταν 1-3, 2-4..κλπ...
εφοσον ειδαν οτι ο rossi ηταν στο 4 και πολλααααα δευτερολεπτα πισω, τους ευνοουσε και η δευτερη θεση του βαθρου...
αφου λοιπον εβλεπαν οτι ο κοντος ειναι πιο γρηγορος...κοψιμο ρυθμου και απο τους 2, φλασακι αριστερο στην ευθεια και κλεισιμο γκαζιου και ασε τον ανθρωπα (dany) να παρει πρωτια και "εμεις" πρωταθλημα....
δεν εχει λογικη οτι αντεπιτεθηκε αμεσως και πηγαν να σκοτωθουν..που σε αυτη την περιπτωση θα ευνοουνταν ο rossi...
επισης δεν μπορω να εκθετομαι με τα λογια του 99...ειναι ακυρο και ατοπο...
amyroukai
09/11/2015, 18:53
δεν εχει λογικη οτι αντεπιτεθηκε αμεσως και πηγαν να σκοτωθουν..που σε αυτη την περιπτωση θα ευνοουνταν ο rossi...
Δεν έχει λογική το "μπορώ να κερδίσω και κάθομαι να χαζεύω το πωπουδίνι του εραστή μου σκεφτόμενος το γλέντι που θα κάνουμε αλά Τζούλια με τη σαμπάνια το βράδι".
Λογικό είναι μόνο το "τρέχω για να κερδίσω". Και αυτό ΔΕΝ το έκανε. Και απέτρεψε και τον συναθλητή και ομόσταυλο από το να προσπαθήσει.
Ακόμα να το καταλάβεις, όλα καλά.
MG-KTiNoS
09/11/2015, 18:56
Δεν έχει λογική το "μπορώ να κερδίσω και κάθομαι να χαζεύω το πωπουδίνι του εραστή μου σκεφτόμενος το γλέντι που θα κάνουμε αλά Τζούλια με τη σαμπάνια το βράδι".
Λογικό είναι μόνο το "τρέχω για να κερδίσω". Και αυτό ΔΕΝ το έκανε. Και απέτρεψε και τον συναθλητή και ομόσταυλο από το να προσπαθήσει.
Ακόμα να το καταλάβεις, όλα καλά.
Εξ άλλου η Χόντα σε πληρώνει για να έρχεσε 2ος 3ος και οι 50+ χιλιάδες που είναι εκεί + μεριά εκατομ, από τη τι βι.... ε?
Στα @@ σου όλα...
Ιθπανός να το πάρει !
amyroukai
09/11/2015, 19:00
Το ζήτημα για τον ΜΜ ήταν να μην το πάρει ο Ρόσι αλλά να μην είναι και μπροστά του ο Ντάνι γιατί είχε πάρει ψηλά τον αμανέ τελευταία ο #2 της ομάδας και δεν θα του ήταν και εύκολο ψυχολογικά.
Το αν η Χόντα του ρίξει κανένα spanking γιατί "πούλησε" την ομάδα ή όχι... Δεν θα μαθευτεί ποτέ. Οι μελανιές στα οπίσθια μπορεί και να δικαιολογηθούν από το επινίκιο πάρτι με τον 99ρη.
giorgio7
09/11/2015, 19:00
για εξηγησε μου ΠΩΣ θα αγχωνοταν αφου θα τον αφηνε και αυτος (ο lorenzo) να περασει...:confused:
θελω να πω οτι αν τα ειχαν συμφωνησει απο πριν τα αποτελεσματα που επαιρνε ο jl πρωταθλημα ηταν 1-3, 2-4..κλπ...
εφοσον ειδαν οτι ο rossi ηταν στο 4 και πολλααααα δευτερολεπτα πισω, τους ευνοουσε και η δευτερη θεση του βαθρου...
αφου λοιπον εβλεπαν οτι ο κοντος ειναι πιο γρηγορος...κοψιμο ρυθμου και απο τους 2, φλασακι αριστερο στην ευθεια και κλεισιμο γκαζιου και ασε τον ανθρωπα (dany) να παρει πρωτια και "εμεις" πρωταθλημα....
Εκτιθεσαι γιατι ο ΙΔΙΟΣ ο 99 παραδεχεται οτι βοηθηθηκε ενω εσυ προσπαθεις να μας πεισεις για το αντιθετο!!!!! Τοσο απλα...:D
Ρε συ Ταζμανιαν,
να σου παραθεσω, πολυ συνοπτικα γιατι εχω 8 παγωμενα τινς Καρλσμπεργκ να με περιμενουν, την δικη μου αποψη:
Ο Λορε, το αξιζε. Απλα και νετα.
Γρηγορος, σταθερος, διαστημκος πολλες φορες.
Κι αντιεπικοινωνιακος καργα (εξ' ου και το ξινος)
Ο Βαλε, αφου το εφτασε εκει, αξιζε και αυτος μια *τιμια* ευκαιρια για τον τιτλο.
Και του την στερησε ο 93. Για τους δικους του λογους.
Του Λορε του χρεωνω την ξινιλα και το οτι ενω επρεπε να μην συμμετεχει στην διαμαχη των 2, πηρε ξεκαθαρα θεση και οχι μονο αυτο, εκανε κα το πρωταθλημα του ΜοτοΓΠ εθνικη (Ισπανικη υποθεση).
Του προτεινω να αρχισει να γ@μα λιγο παραπανω και να μειωσει την μαλακια, αλλα δεν εχω κατι αλλο να του καταλογισω.
Του Βαλε, του χρεωνω, οτι εκει που επρεπε να κρατησει το στομα του κλειστο και να μην προσπαθησει να μανιπουλαρει μια κατασταση λογω το 'ειδικου βαρους' του στα ΜοτοΓΠ, το εκανε, λες κι ακομα βγαζει καυλοσπυρα σαν αγαμητος εφηβος.
Για τον 93, οσο τον υπερασπιζεσαι, τοσο εσυ χανεις τον χρονο σου.
Αλλα αυτο ειμαι εγω και στα ππρια μας, καθως υπαρχει επισημος πρωταθλητης και παμε για το '16.
giorgio7
09/11/2015, 19:05
Ακομα και ο τροπος που περασε ο 93 τον ντανυ ηταν τετοιος ωστε να του δειξει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κατσει στα αυγα του .....:a9:
devil's animal
09/11/2015, 19:13
Ρε συ Ταζμανιαν,
Για τον 93, οσο τον υπερασπιζεσαι, τοσο εσυ χανεις τον χρονο σου.
πως προεκυψε οτι τον υποστηριζω??
εχω πει πολλακις οτι ειναι επικινδυνος και κωλοπαιδι...
εχω πει οτι δεν εχει μετρο και τα θυσιαζει ολα για την νικη ή την τουμπα...
οσο για τον αγωνα, υποθεσεις κανω...δεν υποστηριζω...
εγραψα κιολας οτι αν μπορουσε και ειχε την ταχυτητα να προσπερασει και δεν το εκανε, ΛΑΘΟΣ του...γιατι ειναι επαγγελματιας...
αλλα ΚΑΙ σ'αυτον οπως και στον rossi, επικρατησε το "εγω" τους και το πηγαν στην κοντρα...απο την οποια κοντρα, μονο ο ενας ειχε να χασει γιατι αυτος ηταν που διεκδικουσε πρωταθλημα...
αυτο επρεπε να το δει ο γιατρος και να συνεχισει να χαμογελαει στον πιτσιρικο, μεχρι να επιτευχθει ο στοχος του...
οχι να τον κλεινει και ν'απλωνει ποδι...ασχετως αν ηθελε να τον ριξει ή οχι...
πας για πρωταθλημα ρε ροσσεα...σε συμφερει να δημιουργησεις εχθρες και με αλλον κορυφαιο αναβατη εκτος του ανταγωνιστη, ομοσταυλου σου και διεκδικητη πρωταθληματος? οχι...ξεκαθαρα...
Άν κάποιος εδώ μέσα αρχίζει να διασπείρει φήμες για συγκεκριμένο μέλος ότι ας πούμε είναι "σπαστό" αγοράκι και τα βράδυα του αρέσει να τον φωνάζουν κατερινάκι και μετά αυτό το μέλος βγει και πει ότι αυτά είναι μ@λ@κιες και ότι τι είχε κανονίσει ο άλλος με συνεργό εμένα, δεν θα κοιτάξω να δω ποιος έχει δίκιο ή άδικο και τι ζόρι τραβάει ο ένας με τον άλλον, θα χέσω πρωτίστως αυτόν που με κατηγόρησε.
Σε κάθε περίπτωση την αλήθεια για το συγκεκριμένο συμβάν στα MotoGP, ίσως την μάθουμε μετά από πολλαααα χρόνια σε καμία συνέντευξη / δήλωση από αυτούς τους τρεις ή από κάποιον insider... προς το παρόν, keep calm and f**ck 93...
344614
:a48::a48::a48:
MG-KTiNoS
09/11/2015, 19:14
Ο Λορε, το αξιζε. Απλα και νετα.
Γρηγορος, σταθερος, διαστημκος πολλες φορες.
Κι αντιεπικοινωνιακος καργα (εξ' ου και το ξινος)
Ο Βαλε, αφου το εφτασε εκει, αξιζε και αυτος μια *τιμια* ευκαιρια για τον τιτλο.
Και του την στερησε ο 93. Για τους δικους του λογους.
+1000
πας για πρωταθλημα ρε ροσσεα...σε συμφερει να δημιουργησεις εχθρες και με αλλον κορυφαιο αναβατη εκτος του ανταγωνιστη, ομοσταυλου σου και διεκδικητη πρωταθληματος? οχι...ξεκαθαρα...
Με το μπαρδόν ο ΜΜ έχει ανάγκη το Ρόσσι και όχι το ανάποδο.
Σε ένα χρόνο θα δεις γιατί.
Μα την Μπαναγια τοτε.....
Αφου ειναι αυτη η αποψη σου, γιατι να βγαλεις το μενος σου εναντι του 46;
Μοιρασε πονο στον 27, ελαβε -και μαλιστα πολυ- απο αυτον.
Και καθως ειναι γνωστο οτι εισαι φαν του ψαρα και αντιμαχεσαι τον Ροσσι, αλλα ο ψαρας πηγε για ψαρεμα και ο 46 ειναι ακομα εδω, προς τι το μενος;
Ο 93 εκανε οτι εκανε, μαλακια για μενα αλλα και παλι στα ππρια μου κι ο Λορε το πηγε καλα (οσο χρησιμοποιουσε τις οδηγικες του ικανοτητες και οχι το λεγειν και την εκφραση του), τοσο ωστε και πηρε το #1 και το γμν το πρωταθλημα τελειωσε, εσυ γιατι κολλας με τον εραστη του (Π)Ουτσιο (λες και σε νοιζει κιολας, δεν την βαζει σε σενα);
Εντιτ: Μιας και παρεμβληθηκε ο ΚτΙνος, στον Ταζμανιαν πηγαινε το απο πανω.
MG-KTiNoS
09/11/2015, 19:24
Ο 27 μπορεί να ζούσε σ ένα δικό του κόΖμο αλλά ΠΟΤΕ δεν έπεσε τόσο χαμηλά.
ναταλεμεαυτα
SHOOTER045
09/11/2015, 19:25
O Mεγάλος οδηγός φαίνεται!!!!!
344608344609344610
https://www.facebook.com/VideoMotoGP/videos/1054922567873887/
Να μιλήσω και εγώ, παίρνοντας αφορμή κυρίως από την φώτο του γιατρού με τον Danie.
Ναι και εγώ τον έλεγα φαροφυλακα καθ λουζερ, αλλά και εγώ ο ίδιος χάρηκα που γύρισε δυνατός.
Ακόμα και ο ίδιος ο VALE χάρηκε πολύ περισσότερο από τον ομοσταυλο του η από οποιοδήποτε άλλον στο γκριντ, και αυτό το είδαν όλοι.
Τώρα ήταν πολιτική, ήταν κάτι άλλο?
Πάντως έγινε και το είδαν όλοι.
Στα καθεκαστα τώρα.
Ανέβηκε πολύ στην εκτίμησή και την υπόληψη μού, γιατί έδειξε χαρακτήρα, ήθος και την ταχύτητα πού πάντα είχε, τού λείπει ο τσαγανός και η σταθερότητα, είχε και πολλούς τραυματισμούς, από εκεί και πέρα αυτά.
Είναι όπως εμείς οι παντρεμένοι(το οποίο είναι η σταθερά) βλέπουμε μια άλλη γυναίκα, η οποία έχει πάρει κιλά κλπ κλπ και
λέμε -πώς έγινε έτσι, μπαζο κλπ.
Αν όμως σουλουπωθει δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι η τάδε τι ωραίο μ@@νι που έγινε τώρα που αδυνάτισε σουλουπωθηκε?
Τέλος και με αυτό.
Τώρα αν θέλουμε να ευλογησουμε τα γένια μας, το πρωτάθλημα χάθηκε από τα λάθη τού γιατρού - μιζανο κλπ
Όμως δεν βοηθηθηκε από κανέναν, γιατί αν στο Μιζανο δεν γινόταν η μαλακία και άλλαζε όταν έπρεπε μηχανάκι, θα πήγαινε στην Βαλένθια και θα έκανε χαβαλέ.
Σιτ χαπεντ.
Είπαμε όμως δεν βοηθήθηκε.
Ο ξινός όμως βοηθηθηκε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.
Κυρίως από τον sfb πού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποδείχτηκε άξιος σωματοφύλακας .
Και αυτό δεν αλλάζει, ότι και να λένε οι εδώ φωστήρες
SHOOTER045
09/11/2015, 19:40
πως προεκυψε οτι τον υποστηριζω??
εχω πει πολλακις οτι ειναι επικινδυνος και κωλοπαιδι...
εχω πει οτι δεν εχει μετρο και τα θυσιαζει ολα για την νικη ή την τουμπα...
οσο για τον αγωνα, υποθεσεις κανω...δεν υποστηριζω...
εγραψα κιολας οτι αν μπορουσε και ειχε την ταχυτητα να προσπερασει και δεν το εκανε, ΛΑΘΟΣ του...γιατι ειναι επαγγελματιας...
αλλα ΚΑΙ σ'αυτον οπως και στον rossi, επικρατησε το "εγω" τους και το πηγαν στην κοντρα...απο την οποια κοντρα, μονο ο ενας ειχε να χασει γιατι αυτος ηταν που διεκδικουσε πρωταθλημα...
αυτο επρεπε να το δει ο γιατρος και να συνεχισει να χαμογελαει στον πιτσιρικο, μεχρι να επιτευχθει ο στοχος του...
οχι να τον κλεινει και ν'απλωνει ποδι...ασχετως αν ηθελε να τον ριξει ή οχι...
Έλα ρε ντεβιλ
Δεν είχε την ταχύτητα να περάσει τον ξινό για 20 κάτι γύρους, και την βρήκε στιγμιαία όταν ανέβηκε ο Dannie και αφού τού έδειξε ποίος είναι το αφεντικό και η τούμπα η μείνε πίσω ο Danie έμεινε πίσω, μη ρισκάροντας την τούμπα.
Να τα ξαναλέμε η τόσοι βλέπαμε άλλο αγώνα?
el_hymador
09/11/2015, 19:50
Τέσπα τώρα ότι και να λέμε, πάπαλα, φινίτο λα μούζικα πασάντο λα φιέστα.
Άντε του χρόνου να είμαστε καλά και μακάρι να έχει πεισμώσει ο γιατρός και να τους ράψει όλους. Ο μόνος πραγματικός κίνδυνος που ελοχεύει είναι να παγιωθούν αντίστοιχες παπαριές με αυτές που έκανε ο ενενήντατρίας, γιατί πολύς κόσμος γουστάρει την σπέκουλα και την ίντριγκα... η τηλεθέαση στον αγώνα της Βαλένθια ήταν απίστευτη και αυτό δεν χαλάει σε καμία περίπτωση τους διοργανωτές, ίσα - ίσα που σίγουρα θα τους βάλει σε σκέψεις...
GIOTIS750
09/11/2015, 19:59
344616
344618
344617
SHOOTER045:beer:
el_hymador:beer:
slzr:beer:
bikerted:beer:
Τέσπα τώρα ότι και να λέμε, πάπαλα, φινίτο λα μούζικα πασάντο λα φιέστα.
Άντε του χρόνου να είμαστε καλά και μακάρι να έχει πεισμώσει ο γιατρός και να τους ράψει όλους. Ο μόνος πραγματικός κίνδυνος που ελοχεύει είναι να παγιωθούν αντίστοιχες παπαριές με αυτές που έκανε ο ενενήντατρίας, γιατί πολύς κόσμος γουστάρει την σπέκουλα και την ίντριγκα... η τηλεθέαση στον αγώνα της Βαλένθια ήταν απίστευτη και αυτό δεν χαλάει σε καμία περίπτωση τους διοργανωτές, ίσα - ίσα που σίγουρα θα τους βάλει σε σκέψεις...
+656+578
SHOOTER045
09/11/2015, 20:10
344616
344618
344617
Ποίος είναι για tavuglia -misano το 2016?
GIOTIS750
09/11/2015, 20:44
Εχει και μια ωραια πιτσαρια εκει εμαθα :D
devil's animal
09/11/2015, 20:50
Μα την Μπαναγια τοτε.....
Και καθως ειναι γνωστο οτι εισαι φαν του ψαρα και αντιμαχεσαι τον Ροσσι, αλλα ο ψαρας πηγε για ψαρεμα και ο 46 ειναι ακομα εδω, προς τι το μενος;
Ο 93 εκανε οτι εκανε, μαλακια για μενα αλλα και παλι στα ππρια μου κι ο Λορε το πηγε καλα (οσο χρησιμοποιουσε τις οδηγικες του ικανοτητες και οχι το λεγειν και την εκφραση του), τοσο ωστε και πηρε το #1 και το γμν το πρωταθλημα τελειωσε, εσυ γιατι κολλας με τον εραστη του (Π)Ουτσιο (λες και σε νοιζει κιολας, δεν την βαζει σε σενα);
Εντιτ: Μιας και παρεμβληθηκε ο ΚτΙνος, στον Ταζμανιαν πηγαινε το απο πανω.
πραγματικα πες μου που βγαζω μενος για τον γιατρο?
βρες εδω μεσα ποσες φορες τον εχω συγχαρει μεσα στην χρονια για την οδηγηση του...στα κατα τοπους threads των αγωνων...
που κολλησα με τον (π)ουτσιο?? αναφερθηκα ποτε σ'αυτον?
Ευχάριστο διάλειμμα.... (https://www.youtube.com/watch?v=ANcSrdrTP0o&feature=youtu.be) :)
GIOTIS750
09/11/2015, 21:05
Ευχάριστο διάλειμμα.... (https://www.youtube.com/watch?v=ANcSrdrTP0o&feature=youtu.be) :)
:beer::beer:
GIOTIS750
09/11/2015, 21:06
MotoGP 2015 FULL RACE hd - Valencia"Amazing Rossi the Real Legend of MOTOGP 2015" http://www.dailymotion.com/video/x3cxpef_motogp-2015-full-race-valencia-amazing-rossi-the-real-legend-of-motogp-2015_sport
πραγματικα πες μου που βγαζω μενος για τον γιατρο?
Ναι.
βρες εδω μεσα ποσες φορες τον εχω συγχαρει μεσα στην χρονια για την οδηγηση του...στα κατα τοπους threads των αγωνων...
Πολλες σε οτι αφορουσε την αναφορα σου στον αγωνα, στα μετεπειτα σχολια, βρες το εσυ ;)
που κολλησα με τον (π)ουτσιο?? αναφερθηκα ποτε σ'αυτον?
Ισως καποιες, μα και παλι τις μπηχτες σου τις εριχνες.
Γενικα παντως, φετος οχι, η αληθεια.
Μην δουλευομαστε και μεταξυ μας, ε;
Μεροληπτεις καθαρα εναντιον του 46.
Ισως καλα να κανεις, μα να κανεις και το ιδιο με τους αλλους.
Κατα τα αλλα (σε οτι αφορα ιδιως τις κριτικες σου για τον καθε αγωνα) *ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ* συμφωνο με βρισκεις.
Μα μην μου βγεις και αμεροληπτος....
Άλλος ένας ροσσικος κιτρινογυαλακιας...
Αηδία καταντησανε ρπμ...
344619
devil's animal
09/11/2015, 21:37
Μεροληπτεις καθαρα εναντιον του 46.
Ισως καλα να κανεις, μα να κανεις και το ιδιο με τους αλλους.
Κατα τα αλλα (σε οτι αφορα ιδιως τις κριτικες σου για τον καθε αγωνα) *ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ* συμφωνο με βρισκεις.
Μα μην μου βγεις και αμεροληπτος....
ειλικρινα δεν σε "πιανω"...
αν στις ερωτησεις μου οι απαντησεις ειναι οχι (εξαιρειται η πρωτη γιατι σου λεω "που??" και μου λες "ναι"), πως γινεται να μεροληπτω εναντιον του 46?
επειδη λεω οτι ειναι πιο αργος απο τους αλλους 3? ισχυει και βαση γυρολογιων αγωνων και βαση εκβασης αποτελεσματων και βαση χρονομετρημενων δοκιμαστικων...
επειδη λεω οτι κανει ιντριγκα? αποδεδειγμενα με τις δηλωσεις του...κανενας αλλος δεν το κανει καλυτερα αυτο απο αυτον!! ολα και ολοι αρχισαν μετα το philip island που βγηκε και μιλησε...
σε τι ακριβως υπαρχει η αντιθετη μεροληψια προς το προσωπο του? ολα οσα εχω γραψει εχουν βγει ή εχουν αποδειχτει με γεγονοτα και χρονομετρα...
ασχοληθηκα εγω ποτε ποιος του τον φοραει ή σε ποιον τον φοραει?:lol: επειδη ειναι διπλα του συνεχως ο ουτσιο βγαλαμε και βρωμα οι κακεντρεχεις...:lol: ειμαι ενας παλιοκουτσομπολης...το παραδεχομαι...:bawl:
περα απο την πλακα, ειναι ανηθικο και αστειο να σχολιαζονται οι σεξουαλικες προτιμησεις ενος πιλοτου...τον κοσμο πρεπει να τον ενδιαφερει τι κανει και τι λεει αναφορικα με τους αγωνες...τιποτα αλλο...
σε αντιθεση με τις (πολυ εμπνευσμενες ειναι η αληθεια) φωτογραφιες που πεφτουν εδω και κανα τριβδομαδο για το "ζευγαρι" marquez και lorenzo...
εγω κατα τ'αλλα μεροληπτω εναντιον του..που δεν εχω αναφερθει στον Ουτσιο...τουλαχιστον φετος...και ακομα και να το ειχα κανει στο παρελθον, θα ηταν 1-2 σχολια στα 100 που εχω κανει γι'αυτον...
δεν νομιζεις οτι ειναι λιγουλακι αδικο?:rolleyes:
ειλικρινα δεν σε "πιανω"...
αν στις ερωτησεις μου οι απαντησεις ειναι οχι (εξαιρειται η πρωτη γιατι σου λεω "που??" και μου λες "ναι"), πως γινεται να μεροληπτω εναντιον του 46?
επειδη λεω οτι ειναι πιο αργος απο τους αλλους 3? ισχυει και βαση γυρολογιων αγωνων και βαση εκβασης αποτελεσματων και βαση χρονομετρημενων δοκιμαστικων...
επειδη λεω οτι κανει ιντριγκα? αποδεδειγμενα με τις δηλωσεις του...κανενας αλλος δεν το κανει καλυτερα αυτο απο αυτον!! ολα και ολοι αρχισαν μετα το philip island που βγηκε και μιλησε...
σε τι ακριβως υπαρχει η αντιθετη μεροληψια προς το προσωπο του? ολα οσα εχω γραψει εχουν βγει ή εχουν αποδειχτει με γεγονοτα και χρονομετρα...
ασχοληθηκα εγω ποτε ποιος του τον φοραει ή σε ποιον τον φοραει?:lol: επειδη ειναι διπλα του συνεχως ο ουτσιο βγαλαμε και βρωμα οι κακεντρεχεις...:lol: ειμαι ενας παλιοκουτσομπολης...το παραδεχομαι...:bawl:
περα απο την πλακα, ειναι ανηθικο και αστειο να σχολιαζονται οι σεξουαλικες προτιμησεις ενος πιλοτου...τον κοσμο πρεπει να τον ενδιαφερει τι κανει και τι λεει αναφορικα με τους αγωνες...τιποτα αλλο...
σε αντιθεση με τις (πολυ εμπνευσμενες ειναι η αληθεια) φωτογραφιες που πεφτουν εδω και κανα τριβδομαδο για το "ζευγαρι" marquez και lorenzo...
εγω κατα τ'αλλα μεροληπτω εναντιον του..που δεν εχω αναφερθει στον Ουτσιο...τουλαχιστον φετος...και ακομα και να το ειχα κανει στο παρελθον, θα ηταν 1-2 σχολια στα 100 που εχω κανει γι'αυτον...
δεν νομιζεις οτι ειναι λιγουλακι αδικο?:rolleyes:
Το 'χασες λιγο.
Λεω 'ναι' γιατι δεν θα κανω το ψαχτηρι σου για το που.
Θα πρεπε να ξερεις.
Βασει αποτελεσματων ειναι ο 2ος (μετα απο πουστια) στο πρωταθλημα. Σε χανω.
Για τα αλλα, να σε αφησω στο ντελιριο σου και το λεμε καποια αλλη.
Μακια στα μουτρακια και το μιλαμε με το καλο τον Φλεβαρη που θα ερθω κατ' απανου, για την νεα σεζον.
Giorgos19
09/11/2015, 22:22
Ρε παίδες ο ίδιος ο JL παραδέχθηκε πως βοηθήθηκε, χωρίς ίχνος ντροπής. Και αυτό είναι που με σοκάρει περισσότερο. Δείχνει ή υπέρτατη ηλιθιότητα ή υπέρτατη μεγαλομανία. Από εκεί και πέρα τί συζητάμε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε δεδικασμένο και οι αγώνες δεν θα είναι ξανά οι ίδιοι.
bmwr1100gs
09/11/2015, 22:42
Αφού ρε τσάκαλε το παλουκάρι όταν πήρε το όσκαρ σου είπε στα μούτρα πως με βοήθησαν για να παραμείνει το κύπελο στην Ισπανία, τί δεν καταλαβαίνεις...
Το βλέπεις στο νησί του Φιλίππου και δεν το πιστεύεις
Το βλέπεις στην Μαλαισία και πάλι δεν το πιστεύεις
Το βλέπεις στην Βαλένθια και πάλι δεν το πιστεύεις
Στην Βαλένθια βλέπεις τους Ισπανούς να γιουχάρουν τον Ισπανό πρωταθλητή που σηκώνει το τρόπαιο στο σπίτι του και πάλι δεν το πιστεύεις
Σου το λέει και ο ίδιος στην απονομή των "Όσκαρ" και πάλι δεν το πιστεύεις
Παρόλα αυτά πιστεύεις οτι ο Ροσσι είναι ο κακός μάγος
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΌΣΟ ΜΜ
ΝIKOLTSOS
09/11/2015, 23:53
Από άλλο forum....
Αναπαραγωγή post,
Από το FB του Διατσίδη..
Επειδή κάποιοι φίλοι όπως ο Stratis Chatzipanagiotou, δαυιδ σι μπι αρ ζητούν την προσωπική μου γνώμη για το τι γίνεται στο MotoGP, γράφω από την Ισπανία, έχοντας νωπή την αίσθηση του paddock και τις τελευταίες πληροφορίες του κλίματος εδώ! Λοιπόν: 1. Δεν υπάρχει ισπανική συμμαχία για να πάρει το Πρωτάθλημα Ισπανός! 2. Ο Μαρκεθ κάνει ότι κάνει από προσωπική έχθρα στον Ροσσι, επειδή πιστεύει ότι ο Ροσσι επίτηδες πάτησε φρένο στην Αργεντινή για να τον ρίξει! 3. Μέχρι τον 24ο γύρο από τους 30 στην Βαλενθια, ο ρυθμός του Λορενθο ήταν πολύ καλός, αλλα από εκείνη τη στιγμή είχε πολλά γλιστρήματα και ο Πεδροσα τους έφθασε σαν σταματημένους! Άρα και ο Μαρκεθ μπορούσε να γυρίσει σε αυτό το ρυθμό και να περάσουν και οι δυο άνετα τον Λορενθο, όπως χαρακτηριστικά μου είπε - παρουσία ακόμη δυο Ελλήνων δημοσιογράφων - ο τιμ μάνατζερ άλλης ομάδας, που μπορεί και ξέρει να βλέπει πολύ περισσότερα από μας! 4. Η στάση αυτή του Μαρκεθ έχει κάνει τους περισσότερους οδηγούς του MotoGP, να μην τον σέβονται πια! 5. 6. Ο Γουέιν Γκάρντνερ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1987 με Χόντα, είπε χθες ότι αυτό που έκανε ο Μαρκεθ είναι "αηδιαστικό", παρακολουθώντας ο ίδιος τον αγώνα μέσα στην πιστα! 7. Μετά το τέλος του αγώνα χθες, για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι εδώ συνεχώς, το κλίμα δεν ήταν γιορτινό, αλλα θύμιζε κυριολεκτικά κηδεία! 8. Ισπανός αγωνιζόμενος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα GT αυτοκινήτου, μας είπε ότι δεν μπορεί πια να υποστηρίζει τον συμπατριώτη του, μετά το χθεσινό αγώνα!
Υπάρχουν και αλλα, αρκετά, αλλα δεν γίνεται να γράψω άλλο! Καληνύχτα!
https://www.facebook.com/dimitris.diatsidis?fref=nf
Argonautis46
09/11/2015, 23:56
ALZAMORA!!
Αυτός τα ξεκίνησε που τα μαρτύρησε στον Ροσσι. Η μάλλον ο Marquez που έκανε οτι έκανε και μετά ο Alzamora το είπε στο Rossi? (ξέρω, αφου έχει Rossi η πρόταση μέσα, ο Rossi θα φταίει)
“As I said on Thursday, this is for what happened between us at Argentina and Assen,” said Rossi.
“I had confirmation from Alzamora; he told me that Marc thinks I made him lose the championship."
Ας έβγαινε να τα διαψεύσει. Έστω ψέματα να έλεγε.
Προφανώς και βγαίνεις και το λές αμα σου κόβει το πρωτάθλημα ποστικα. Δε βγάζεις μιλιά γιατι είσαι επαγγελματίας οδηγός? Σε ποιον πλανήτη ισχύει αυτό?
Dimitris Diatsidis
48 λεπτά ·
Επειδή κάποιοι φίλοι όπως ο Stratis Chatzipanagiotou, δαυιδ σι μπι αρ ζητούν την προσωπική μου γνώμη για το τι γίνεται στο MotoGP, γράφω από την Ισπανία, έχοντας νωπή την αίσθηση του paddock και τις τελευταίες πληροφορίες του κλίματος εδώ! Λοιπόν: 1. Δεν υπάρχει ισπανική συμμαχία για να πάρει το Πρωτάθλημα Ισπανός! 2. Ο Μαρκεθ κάνει ότι κάνει από προσωπική έχθρα στον Ροσσι, επειδή πιστεύει ότι ο Ροσσι επίτηδες πάτησε φρένο στην Αργεντινή για να τον ρίξει! 3. Μέχρι τον 24ο γύρο από τους 30 στην Βαλενθια, ο ρυθμός του Λορενθο ήταν πολύ καλός, αλλα από εκείνη τη στιγμή είχε πολλά γλιστρήματα και ο Πεδροσα τους έφθασε σαν σταματημένους! Άρα και ο Μαρκεθ μπορούσε να γυρίσει σε αυτό το ρυθμό και να περάσουν και οι δυο άνετα τον Λορενθο, όπως χαρακτηριστικά μου είπε - παρουσία ακόμη δυο Ελλήνων δημοσιογράφων - ο τιμ μάνατζερ άλλης ομάδας, που μπορεί και ξέρει να βλέπει πολύ περισσότερα από μας! 4. Η στάση αυτή του Μαρκεθ έχει κάνει τους περισσότερους οδηγούς του MotoGP, να μην τον σέβονται πια! 5. Η Χόντα είναι εγκλωβισμένη στο να τον υποστηρίζει, επειδή δεν της βγήκαν οι επιλογές άλλων οδηγών, όπως Μιλερ, Ρέντινγκ, Κρατσλοου! 6. Ο Γουέιν Γκάρντνερ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1987 με Χόντα, είπε χθες ότι αυτό που έκανε ο Μαρκεθ είναι "αηδιαστικό", παρακολουθώντας ο ίδιος τον αγώνα μέσα στην πιστα! 7. Μετά το τέλος του αγώνα χθες, για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι εδώ συνεχώς, το κλίμα δεν ήταν γιορτινό, αλλα θύμιζε κυριολεκτικά κηδεία! 8. Ισπανός αγωνιζόμενος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα GT αυτοκινήτου, μας είπε ότι δεν μπορεί πια να υποστηρίζει τον συμπατριώτη του, μετά το χθεσινό αγώνα!
Υπάρχουν και αλλα, αρκετά, αλλα δεν γίνεται να γράψω άλλο! Καληνύχτα!
Αλλά ναι ο Rossi έχει μαγέψει κόσμο και κοσμάκι, όπως ο ΔΔ ολο λέει χαζομάρες. Τους πουλάει κίτρινα γυαλιά φθηνά.
Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας ρε παιδια.
vangelis 64
10/11/2015, 02:02
Σταύρο,εκτίμησα το πρώτο σου ποστ μετά τον αγώνα τής Μαλαισίας.Μετά το γάμησες ρε φίλε.
Δηλώνω ευθαρσώς οπαδός τού Ρόσι αλλά μπροστά στην τιμή...honour....δεν βάζω τίποτα.
ghostkon
10/11/2015, 04:48
344640
kerasaki
10/11/2015, 07:10
Να παίρνεις το πρωτάθλημα στη χώρα σου, μπροστά στους συμπατριώτες σου και να αναγκάζονται οι κάμερες να δείχνουν στην απονομή τους μηχανικούς σου γιατί είναι οι μόνοι που πανηγυρίζουν, απλά τραγικός.
Στο τέλος της απονομής γιατί ξαφνικά σοβαρεύει και μαζί με τον Πεντρόσα δείχνουν κάτι προς τα κάτω και τρέχει να φύγει με τη σαμπάνια ο άξιος πρωταθλητής αλλά τον σταματάει ο άνθρωπος της διοργάνωσης και κάτι του λέει. Καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται?
Ωραίος γύρος.
https://www.youtube.com/watch?v=YXzynRkUF9I
Στο 4.11, φαίνεται ξεκάθαρα ότι κλωτσάει τον θεατή. Το έχω δει 23 φορές σε αργή κίνηση και είναι εμφανέστατο ότι το πόδι του κινείται. Οι κακές συνήθειες, τελικά, δεν κόβονται.
344640
Ποιανου υποτιθεται πως ειναι αυτη η δηλωση; Γιατι γκουγκλαροντας δεν τη βρηκα καπου. Αν οντως ειναι επισημη δηλωση παραγοντα της Bridgestone, ειναι πολυ βαρια.
amyroukai
10/11/2015, 08:34
Και να μην είναι τρολιά, που μπορεί και να είναι, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έπεσε σφαλιάρα από την εταιρία και άμεσο σβήσιμο της ανάρτησης του ανθρώπου που το έγραψε;
amyroukai
10/11/2015, 08:36
Στο 4.11, φαίνεται ξεκάθαρα ότι κλωτσάει τον θεατή. Το έχω δει 23 φορές σε αργή κίνηση και είναι εμφανέστατο ότι το πόδι του κινείται. Οι κακές συνήθειες, τελικά, δεν κόβονται.
Η έχεις πολύ δίκιο (και έχει πολύ γέλιο το πράγμα) ή δεν μπορούσε να αφήσει τιμόνι και χαιρέτησε με το πόδι... :bawl:
SHOOTER045
10/11/2015, 08:45
Ωραίος γύρος.
:a23::a012::a23::a012::a23::a012::a23::a012::a23::a012:
GIOTIS750
10/11/2015, 08:47
Ωραίος γύρος.
:beer::beer::beer:STAND AND FIGHT :beer::beer::beer:
GIOTIS750
10/11/2015, 08:49
THE CHAMPION OF OUR HEART.
https://www.youtube.com/watch?v=t_C5hoFk9Co
https://www.youtube.com/watch?v=t_C5hoFk9Co
344651
https://www.youtube.com/watch?v=CiPfGOgLvRw&list=PLRhPRSCaz7Xd0JWzR1zyh3Ry3t0Sm7goV&index=9
Argonautis46:beer:
omega:beer:
slzr:beer:
Vstrommer71
10/11/2015, 09:25
Θελει και ρωτημα?:D
+1(συνεπιβατης ομως,αμηχανος γαρ!)
el_hymador
10/11/2015, 10:02
Οπότε τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι τα εξής:
Ο Rossi, είπε μερικές βαριές κουβέντες και έκανε μια ενέργεια μέσα στη πίστα την οποία πλήρωσε ακριβά με την τιμωρία που του επιβλήθηκε.
Ο Lorenzo, είπε επίσης βαριές κουβέντες και το ξεφτίλισε με αυτά που ζητούσε να επιβληθούν ως τιμωρία στον Rossi αλλά δεν έκανε οτιδήποτε μεμπτό και ανήθικο μέσα στην πίστα.
Ο mm (με μικρά πάντα τ΄όνομα του) ήταν ο πιο φειδωλός σε ότι αφορά σε δηλώσεις αλλά έκανε αποδεδειγμένα πράγματα μέσα στην πίστα τα οποία ναι μεν δεν είναι πειθαρχικά παραπτώματα βάση των κανονισμών αλλά βγάζανε μάτι ότι είναι πο*στιές!
Για εμένα, σημασία έχει το τι κάνει κάποιος μέσα στην πίστα. Οι δηλώσεις ούτε αποτέλεσμα διαμορφώνουν, ούτε επηρεάζουν -άμεσα τουλάχιστον- την απόδοση των αγωνιζόμενων. Από δηλώσεις και κατηγόριες (βάσιμες και αβάσιμες) βρίθει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και όχι μόνο, είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από πολλούς σε ψυχολογικό επίπεδο, εκτός του βασικού πεδίου ανταγωνισμού.
Εμμένω στο ότι Ιβηρική "συμμαχία" δεν υπήρξε. Απλά ο Rossi πάτησε στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο mm είχε -για τους λόγους του- φάει κόλλημα με την πάρτη του και εξαπέλυσε μια επίθεση σε επίπεδο δηλώσεων, προσπαθώντας να επηρεάσει ψυχολογικά τον Lorenzo. O οποίος Lorenzo με τη σειρά του, πάτησε στο ότι ο Rossi έκανε μια αδιαμφισβήτητη μ@λ@κι@ στην πίστα και ζήτησε την κεφαλή του επί πινάκι για να ξεμπερδεύει με την υπόθεση τίτλου εύκολα. Thats all, κατά τη γνώμη μου βέβαια...
Τώρα το ποιος ζημιώθηκε περισσότερο από όλη αυτή την ιστορία, θα το μάθουμε εν καιρώ. Μπορεί ο Rossi να έχασε ένα πρωτάθλημα (μπορεί, δεν ξέρουμε τι θα γινόταν) αλλά το profile του έμεινε ακέραιο. Στην τελική την μ@λ@κι@ που έκανε με το κλωτσίδι, την πλήρωσε ακριβά και το γεγονός ότι έπεσε ο mm δεν ήταν σε καμία περίπτωση καθοριστικό για την διεκδίκηση του τίτλου, καθότι ο mm δεν ήταν διεκδικητής του, ο Rossi ήταν!
Απλά, με την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να τάσσεται υπέρ του Rossi ή εν πάση περιπτώσει να βρίσκει την στάση και την συμπεριφορά του mm τουλάχιστον μ@λ@κισμένη, νομίζω ότι ο Ισπανός θα έχει τελικά το πρόβλημα. Του χρόνου, οποιαδήποτε κίνηση του θα εξετάζεται σε μικροσκοπικό επίπεδο και οποιαδήποτε ατόπημα του που σε άλλη περίπτωση θα πέρναγε στα ψιλά θα γίνεται θέμα. Δεν ξέρω πως γράφεται στα Ισπανικά το "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ΄όνομα" αλλά νομίζω θα το μάθει ο mm από πρώτο χέρι.
Τώρα το τι συνέπειες θα έχει πραγματικά και μακροπρόθεσμα όλο αυτό... who knows... απλά μόλις βρέθηκε αναβάτης στα MotoGP που οι περισσότεροι θα αγαπάμε να μισούμε. Δεν είναι και λίγο βέβαια αυτό, πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας είσαι αλλά ας δούμε την μεγαλύτερη εικόνα: Βλέπεις αναβάτη με κράνος replica του mm ή με T-Shirt 93... τι θα σκεφτείς; Γιατί τον τσόγλανο πολύ αγάπησαν, τον πο*στη κανείς!
SHOOTER045
Το φετινό τιμ που πήγαμε έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή.
Stay tuned
Antonisss
Ωραίος γύρος.
Τρελαίνομαι γιατί μπαίνει μέσα στο box και εκείνη τη στιγμή περίπου από την οθόνη πίσω βλέπω ότι φτάνει ο JL στο parc ferme και ξεκινάει τα burnout και το μόνο που ακούς είναι "Vale, Vale". Αυτό και τέλος!
Αφού πέρασε λίγος χρόνος να πω κι εγώ δυο λογάκια.
Είδα τον αγώνα ψύχραιμα γιατί ήξερα ότι ο τίτλος θα πήγαινε στο JLo. Δεν είχε την ταχύτητα ο γιατρός στους τελευταίους αγώνες να μείνει μαζί του και να διατηρήσει τη διαφορά και μετά τα γεγονότα πίστευα πως μόνο με ένα είδους θαύμα θα το γύριζε...
Πάω λίγο πιο πίσω τώρα. Το ήθελε το 10ο. Πολύ! Είδε μια ευκαιρία που όμοιά της δε θα ξαναϋπάρξει (μακάρι να διαψευσθώ του χρόνου) και το πάλεψε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν είναι όμως ο αλάνθαστος και ο ιδανικός. Υπέκυψε στην πίεση -κατά τη γνώμη μου πάντα- και ξέσπασε, ενώ ήταν μανούλα σε όλα τα ψυχολογικά παιχνιδάκια παλαιότερα. Ξέσπασε. Δικαίως ή όχι δε θα το κρίνω γιατί κι αυτός στην τελική άνθρωπος είναι. Θα προτιμούσα με την εμπειρία που έχει και την ηλικία του να μην ξεσπούσε, να μην έλεγε ότι είπε για το ΜΜ, αλλά και αφού το έκανε, θα προτιμούσα να μην προβεί στην κίνηση της Μαλαισίας (άνοιγμα γραμμής πρωτίστως και, ας πούμε, ότι έφυγε -ηθελημένα ή μη- το πόδι του). Πάμε στη Valencia λοιπόν με όλα αυτά που, καλώς ή κακώς, έγιναν. Είδα ένα Rossi να ξεκινάει στο τέλος και να κάνει την προσπάθειά του μπας και γίνει κάτι και στο τέλος τα καταφέρει. Είδα τους άλλους οδηγούς, εκτός από δύο να μην του κάνουν την προσπέραση δύσκολη (ο Petrucci δε, όχι μόνο του άνοιξε πόρτα αλλά του παρέδωσε ολόκληρη την πίστα :lol:) Όμως οι άλλοι είχαν φύγει πολύ μακριά ήδη. Και μαζί να ξεκινούσανε πιστεύω δε θα τους έφτανε. Ο μόνος τρόπος αν ξεκινούσανε μαζί για να τους κερδίσει ήταν συνεχόμενες εμπλοκές και αλληλοπροσπεράσματα για να τους κρατάει κοντά του, αλλά έχει κουραστεί έχει και μια ηλικία και δεν μπορεί να τα κάνει αυτά σε όλον τον αγώνα.
:a18::a012: για την προσπάθειά του όλη τη σαιζόν! Αν κατάφερνε και το έπαιρνε το άξιζε 100%
Για το Jlo θα πω συγχαρητήρια για το ΠΠ. Οι κινήσεις του, όχι μόνο τώρα και όχι μόνο στα τελευταία γεγονότα, δείχνουν ένα χαρακτήρα ιδιαίρετο, μην πω περίεργο, που αν θα μείνει στην ιστορία των GP θα είναι για την κλάψα του (έλεος ρε Jorge, τελειωμό δεν έχει...), αλλιώς θα είναι απλά ένα νούμερο με 5, 6, 7 ... ; ΠΠ.
Και αφήνω τελευταίο το sfb. Στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου, και δυστυχώς έδειξε έναν πολύ άσχημο. Μια χρονιά που δεν του έβγαινε καλή από την αρχή, βρήκε το φταίξιμο στο πρόσωπο του Rossi και προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον τσαλακώσει. Αφού το "γίνομαι φίλος σου για να πάρω από τη λάμψη σου και να σε κληρονομήσω" δεν έπιασε το γύρισε στο "σε γ@μ@ω γιατί έτσι θέλω και μπορώ". Ντάξ'... οι κινήσεις του στη Μαλαισία αλλά και το προχθεσινό ήταν από άλλο πλανήτη (Πλανήτης 93 του γαλαξία ΜΜ). Πάντως του βγάζω το καπέλο γιατί έπαιξε πολύ καλά το πιο π@@στικο παιχνίδι ever (το οποίο θα το έπαιζε ούτως ή άλλως ασχέτως των δηλώσεων του γιατρού). Και πάντα με το χαμόγελο του joker. Κρίμα. Όσοι είδαν αντικειμενικά τους αγώνες δε θα το ξεχάσουν αυτό, ούτε και τις κινήσεις του γιατρού φυσικά. Απλά κρίμα. Και αυτό να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα και να αναλογιστούμε πως θα μπορούσε να είχε εξελιχτεί αν, ίσως, λέω εγώ τώρα, δεν αλλάζανε έτσι ξαφνικά οι κανόνες για να πάει το sfb κατευθείαν στην εργοστασιακή H.
Alternate ending 1: Εκκίνηση. Κάθεται χαλαρά τελευταίος ο γιατρός. Ρολάρει στην πίστα. Χαιρετάει τον κόσμο. Μόλις του ρίξει γύρο ο Lore προσθέτει ένα Capi μπροστά στο επώνυμό του και... there you go :lol:
Alternate ending 2: Μετά το πασιφανές bodyguarding του sfb όταν πήγε να τους την πέσει ο Ντάνος και βλέποντας τι παίζεται με δαύτους "τη βλέπει" κι αυτός ταύρος σε υαλοπωλείο, χρωστάει και του sfb, και... τον παίρνει παραμάζωμα να αγοράσουν οικοπεδάκι με θέα... το 10ο :lol:
Φαντάζεστε τώρα JLo να μην έχει πάρει χαμπάρι, να κάνει ότι κάνει περνώντας την καρό σημαία και να γυρίζει να βλέπει πως περνάνε ένα ένα, αργά και βασανιστικά τα 12 δευτερόλεπτα για να τερματίσει 2ος ο γιατρός ; Το βλέπω μπροστά μου και κλαίω από τα γέλια :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Του χρόνου, οποιαδήποτε κίνηση του θα εξετάζεται σε μικροσκοπικό επίπεδο και οποιαδήποτε ατόπημα του που σε άλλη περίπτωση θα πέρναγε στα ψιλά θα γίνεται θέμα. Δεν ξέρω πως γράφεται στα Ισπανικά το "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ΄όνομα" αλλά νομίζω θα το μάθει ο mm από πρώτο χέρι.
Του χρόνου;;
Παιδί μ ο ΜΜ πέθανε, αυτοκτόνησε, φινίτο, καπούτ, γιοκ, τέλος.
Κατάφερε να γίνει ο πιο σιχαμένος άνθρωπος στον κόσμο των 2 τροχών.
παλαιοί πρωταθλητές, συναθλητές, μηχανικοί, δημοσιογράφοι, εταιρείες, θεατές.
όλοι τον μισούν.
έχει καταφέρει όλος ο κόσμος να του γυρνάει τη πλάτη.
Πες μου, εάν δεν έχεις κερδίσει το σεβασμό, τι να το κάνεις το δωμάτιο με τα τρόπαια;
amyroukai
10/11/2015, 10:23
Alternate ending 1: Εκκίνηση. Κάθεται χαλαρά τελευταίος ο γιατρός. Ρολάρει στην πίστα. Χαιρετάει τον κόσμο. Μόλις του ρίξει γύρο ο Lore προσθέτει ένα Capi μπροστά στο επώνυμό του και... there you go :lol:
Αυτό γιατί θυμίζει Προστ-Σέννα κάτι αιώνες πίσω...
έχει καταφέρει όλος ο κόσμος να του γυρνάει τη πλάτη.
Πες μου, εάν δεν έχεις κερδίσει το σεβασμό, τι να το κάνεις το δωμάτιο με τα τρόπαια;
Ο κόσμος έχει κοντή μνήμη.
Antonisss
10/11/2015, 10:29
Αυτό γιατί θυμίζει Προστ-Σέννα κάτι αιώνες πίσω...
Δεν θυμίζει και τόσο. Στην τελική τις διαφορές τους οι Προστ - Σένα τις λύσανε μεταξύ τους χωρίς να εμπλακεί τρίτος ( αν και μπορείς να πεις ότι ο Μπαλέστρ ήταν ο τρίτος ). Οι VR-JL εντός πίστας τουλάχιστον μεταξύ τους ήταν κύριοι και προσεκτικοί
SHOOTER045
10/11/2015, 10:53
ΜΟΝΟ Ο Sfb θα μπορούσε να μετουσιώσει αυτό το σενάριο σε πραγματικότητα...
Argonautis46
10/11/2015, 12:22
Ακυρο και παλιό απλά το πέτυχα μπροστα μου τώρα :lol:
Αγαπάμε Κρατσακρούτσα. Είναι troll εκει μέσα.
https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10153619348255769/
spyrakos35
10/11/2015, 12:33
αγαπάμε και την πρωην του χόρχε
http://www.contra.gr/Motorsport/World/MotoGP/h-seksi-prwhn-toy-lorenzo-panhgurize-yper-toy-rossi.3764364.html
Ακυρο και παλιό απλά το πέτυχα μπροστα μου τώρα :lol:
Αγαπάμε Κρατσακρούτσα. Είναι troll εκει μέσα.
https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10153619348255769/
θεός
:bawl:
Μπορούμε να κάνουμε συλλογή από τέτοια: https://www.youtube.com/watch?v=onK3kWLUo3k
SHOOTER045
10/11/2015, 12:46
http://www.contra.gr/Motorsport/World/MotoGP/h-seksi-prwhn-toy-lorenzo-panhgurize-yper-toy-rossi.3764364.html
Οου γιεςςςς :a08::a08::a08:
Αλλά με αυτό το <κότα >τι να εννοεί???
GIOTIS750
10/11/2015, 12:46
Βρε spyrako τι μας κανεις μεσημεριατικα καλα το μωρο ρεστα τι να λεμε αστεραρος και ειναι και ροσικηα ξανα ρεστα.
Ακου να πει τους ισπανους κοτες !!!! πιπερι κακο κοριτσι:lol::lol::lol:
Δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα...στον αγωνα ειδα τον Κρατσλοου να εκκινει τελευταιος λογω αλλαγης μοτοσυκλετας. Δεν με ενδιαφερει αν οντως ειχε θεμα η μηχανη...αλλα κατι μου λεει οτι δεν ηθελε να εμπλακει σε ολο αυτο το πανηγυρι και σου λεει...τελευταιος να εχω ησυχο το κεφαλι μου. Μπορει να ειμαι λαθος αλλα ετσι τουλαχιστον το εβαλα στο μυαλο μου.
Οι ισπανοι ειναι θεατρινοι σε ολα τα αθληματα...εκει θα αφηνανε?
Δυστυχως ο μονος ισπανος που εμεινε να γουσταρω ειναι ο Αλονσο της McLaren-Honda που ειναι αντισταρ....και δεν κρυβεται απο κανεναν.
Billymuse
10/11/2015, 13:05
Μπορούμε να κάνουμε συλλογή από τέτοια: https://www.youtube.com/watch?v=onK3kWLUo3k
αυτος με το μουσι που κοκκινίζει,δεν μοιάζει στο παλικάρι που μας σέρβιρε χθες στον Κρικο?
Μπορεί να είναι ο ίδιος. Έλληνας είναι κι αυτός.
bikerted
10/11/2015, 13:19
Ενα πολυ καλο αρθρο για οσους αντεχουν το διαβασμα.....
http://www.motosport.com.gr/motosport/index.php/el/nea/item/207-motogp-2015-valencia-esy-pou-isoun-otan-grafotan-i-istoria
SHOOTER045
10/11/2015, 14:27
http://www.motosport.com.gr/motosport/index.php/el/nea/item/207-motogp-2015-valencia-esy-pou-isoun-otan-grafotan-i-istoria
Περιττό να πω ότι το διάβασα όλο.
Κάποιοι θα πουν ότι είναι απλά ακόμα ένας κιτρινοβαμμενος
spyrakos35
10/11/2015, 14:28
καλόόόόόόό
ripseventh
10/11/2015, 16:41
shooter mesa..οπως πηγα και εφετο....μεσαααα,λεμε,μας τα χαλασε η βροχη,θα βλεπαμε φοβερο αγωνα,εβρεξε για 10 λεπτα και τα γ@μ{σ€ οοοολααα