View Full Version : MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Ρε τι διαβάζουμε.
Και τι βλέπουμε μαζί!
Το έχετε τερματίσει. Του ενός το πόδι είναι ένα δύο εκατοστά από το μαρσπιέ και ο άλλος είχε... Πως το γράφατε, αντανακλαστική κίνηση;;;
Ναι οκ...οτι πεις. Μόνο που τα 2 εκατοστά απ΄το μαρσπιέ είναι τυχαία πάνω στην ξύστρα του άλλου. Και η φωτό δεν είναι τυχαία, είναι η φωτό που τον πέταξε έξω απ΄την πίστα της jerez, αν θυμάται κανείς ή η μνήμη έχει σταματήσει στη Μαλαισία και στο οτι ο ΜΜ έγινε μάρτυρας.
devil's animal
28/10/2015, 15:31
Αντε πάρε και την παρακάτω...ξέρεις, αυτή απ΄το Assen που είχε προτεραιότητα επειδή ήταν απ΄την εσωτερική :tooth:
343755
δεν ειπα οτι ειχε προτεραιοτητα...
ειπα οτι οποιος παιρνει εσωτερικη στριβει πρωτος και αλλος που ειναι απο εξωτερικη (αναγκαστικα) δευτερος...
LogOutGoRide
28/10/2015, 15:31
Η φωτο τον δείχνει μέσα στην στροφή και ο χαιβανντοκτορ πέφτει πάνω του :bawl:
:lol:
Argonautis46
28/10/2015, 15:39
Εντάξει νομίζω πλέον μπορεί να γραφτεί και στο βιβλιο με τους κανόνες. Πόδι να μην είναι, Ρόδα και κρανιές ελεύθερα :bawl:
Antonisss
28/10/2015, 15:43
Για τα της Μαλαισίας, όπως είπε και ο Iannone σε ιταλικά ΜΜΕ, να είσαι πρώτος στο warm up με ρυθμό σχεδόν άπιαστο και 3 ώρες μετά στον αγώνα να γυρνάς 1 δευτερόλεπτο πάνω και να σε λένε και ΜΜ δεν γίνεται κάθε μέρα... Τα ίδια και για το Phillip Island όπου και πάλι είχε ρυθμό στο πρωινό WU για να εξαφανιστεί και στον αγώνα γυρνούσε +0.5, υπερθέρμανε το εμπρός ελαστικό και κτλ κτλ
Argonautis46
28/10/2015, 15:47
Ο Iannone τι θα γίνει πότε θα πάρει μηχανάκι? Αυτη η προσπέραση που έκανε σε Γιατρό ΜΜ,
343756
εξηγω στο επομενο post οτι ετσι ειναι ο μαλακας!! τι να κανουμε τωρα?? το ξερω οτι δεν χαριστηκε σε κανεναν ποτε...και ουτε και προκειται νομιζω...
και οι επαφες ηταν στο παλμαρε του οταν ηταν ακομη στα τσικο...αλλα δεν κανει διακρισεις στο ποιον θα ακουμπησει περισσοτερο και ποιον οχι...
ειχα γραψει και στο αλλο thread οτι "ναι, ειναι επικινδυνος" και θα'πρεπε να του ειχαν βαλει φρενο οι αγωνοδικες χρονια τωρα...
αλλα νομιζω οτι το "καλο" που εχει ειναι οτι τους βλεπει ολους ιδιους μεσα στην πιστα...δεν πα να εισαι teammate, δεν πα να εισαι ο lorenzo που παει για πρωταθλημα, δε πα να εισαι ο abraham που δεν παει για τιποτα, δε πα να εισαι ο rossi που σε θαυμαζα μικρος...ΕΓΩ θα σε περασω απο πανω no matter what...
αυτο τον χαρακτηριζει...
και οχι ουτε την κυρακη εκανε διακριση στον rossi, ουτε υπηρχε επαφη πριν το συμβαν (το ειπαν και οι αγωνοδικες)...
Συμφωνώ με τα παραπάνω, περί μαλακάρα, τώρα αν υπήρχε επαφή...:rolleyes: Μάλλον ήθελε να τσεκάρει τον μΠάτο του ΜΜ μιας και είναι γνωστή λούγκρα...
343757
343758
343759
Για τα της Μαλαισίας, όπως είπε και ο Iannone σε ιταλικά ΜΜΕ, να είσαι πρώτος στο warm up με ρυθμό σχεδόν άπιαστο και 3 ώρες μετά στον αγώνα να γυρνάς 1 δευτερόλεπτο πάνω και να σε λένε και ΜΜ δεν γίνεται κάθε μέρα... Τα ίδια και για το Phillip Island όπου και πάλι είχε ρυθμό στο πρωινό WU για να εξαφανιστεί και στον αγώνα γυρνούσε +0.5, υπερθέρμανε το εμπρός ελαστικό και κτλ κτλ
Ελα μωρε συμβαινουν αυτα.....
Αν εισαι κομπλεξαρα...
RaGe_Raptor
28/10/2015, 16:03
Συμφωνώ με τα παραπάνω, περί μαλακάρα, τώρα αν υπήρχε επαφή...:rolleyes: Μάλλον ήθελε να τσεκάρει τον μΠάτο του ΜΜ μιας και είναι γνωστή λούγκρα...
343757
343758
343759
ρε Βύρωνα μην προσπαθείς.ότι γουστάρει ο καθένας βλέπει.το ότι σημάδευε τον μπροστινό τροχό του Ρόσσι παραπάνω από 1 φορές ουδόλως ενδιαφέρει.αφού δεν υπήρξε επαφή αφού ...:cry:
τωρα ρε συ Μανωλη καταλαβαινουμε και τα απωθημενα του καθε οδηγου μεσα απο την οδηγηση του...??:rolleyes:
κοίτα, όλοι μας σε όλα τα σχόλια για το περιστατικό, εκτιμήσεις κάνουμε.
όπου απωθημένα στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάω για τη φετινή σεζόν και με την πίστη του (από αυτά που έχουν ακουστεί) ότι τα περιστατικά στην αργεντινή και στο άσσεν του στέρησαν σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα.
τώρα δεν τον ακούμπησε γιατί ο Ρόσσι κατάφερε και τον απέφευγε αλλά δύο φορές παραλίγο να πέσει πάνω στην αποφυγή.
από εκεί κι ύστερα είπαμε, εκτιμήσεις.
Εγώ δεν συμμερίζομαι τα περί συνομωσίας, δε γουστάρει που το παίρνει κάποιος άλλος κι όχι αυτός, μεταξύ των δύο όμως τον χαλάει περισσότερο να το πάρει ο Ρόσσι.
(εκτιμήσεις πάντα)
όπου απωθημένα στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάω για τη φετινή σεζόν και με την πίστη του (από αυτά που έχουν ακουστεί) ότι τα περιστατικά στην αργεντινή και στο άσσεν του στέρησαν σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα.
@@ μάντολες. 1 πτώση στην αρχή του ΠΠ δεν σημαίνει τίποτα, στο assen βγήκε 2ος...Μετά κατάφερε και έπεσε άλλες 4 φορές μόνος του, ποιός του φταίει δλδ?
SHOOTER045
28/10/2015, 16:19
Η φωτο τον δείχνει μέσα στην στροφή και ο χαιβανντοκτορ πέφτει πάνω του :bawl:
Βαριέμαι να ψάχνω εκείνη την στροφή.
Και μαλλον άλλον αγώνα είδες η βλέπεις οπτασίες και ανύπαρκτα πράματα.
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΣΤΡΟΦΉ Ο VALE ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΉΔΗ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΞ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ VALE ΚΑΙ ΤΟ Μ1 ΤΟΥ ΜΠΕΡΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟς ΣΤΡΟΦΗΣ, ΕΚΕΘ ΒΈΒΑΙΑ Ο VALE ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ, ΑΠ ΤΟ ΧΤΎΠΗΜΑ ΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ Μ1 ΚΑΙ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΉ ΔΙΑΓΏΝΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΪΚΉ ΣΟΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΤΕΥΤΕΙ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΉ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.
ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΞ ΠΉΓΕ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΊΑ ΤΟΎ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ.ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο VALE ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ
ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΣ Η ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΏ
ΝIKOLTSOS
28/10/2015, 16:22
Επίσης οι αγωνιδίκες είπαν και κάτι για γραμμές του κώλου..... και ότι επίητδες επηρέαζε τις γραμμές του rossi και να χαλάσει τον ρυθμό του....
και αυτοί κίτρινα γυαλία φοράνε???
SHOOTER045
28/10/2015, 16:23
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΣΤΡΟΦΉ Ο VALE ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΉΔΗ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΞ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ VALE ΚΑΙ ΤΟ Μ1 ΤΟΥ ΜΠΕΡΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟς ΣΤΡΟΦΗΣ, ΕΚΕΘ ΒΈΒΑΙΑ Ο VALE ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ, ΑΠ ΤΟ ΧΤΎΠΗΜΑ ΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ Μ1 ΚΑΙ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΉ ΔΙΑΓΏΝΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΪΚΉ ΣΟΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΤΕΥΤΕΙ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΉ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.
ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΞ ΠΉΓΕ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΊΑ ΤΟΎ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ.ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο VALE ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ
Το ξαναλέω-γραφω
Το εμπεδωσες τώρα?
SHOOTER045
28/10/2015, 16:26
Επίσης οι αγωνιδίκες είπαν και κάτι για γραμμές του κώλου..... και ότι επίητδες επιρέζε τις γραμμές του rossi....
και αυτοί κίτρινα γυαλία φοράνε???
Ωωωωω ναι
Πας ROSSIκος, άσχετος με παρωπίδες, με κίτρινα γυαλιά, βρακιά ίκτερο κλπ
SHOOTER045
28/10/2015, 16:27
Οχιιιιι!!!
Τσακο άλλη μία
peterTHErider
28/10/2015, 16:29
μητσο σε βλεπω μπαν για κανα 6μηνο παλι...χαχαχαχα....:cry:
SHOOTER045
28/10/2015, 16:33
μητσο σε βλεπω μπαν για κανα 6μηνο παλι...χαχαχαχα....:cry:
Τέτοια παραχάραξη και υποστήριξη κιβδηλων γεγονότων, ούτε οι σκοπιανοι ρπσμ
Ας αφήσουμε τη Μαλαισία. Ότι έγινε έγινε. Εδώ πλέον ακούμε Valencia.
peterTHErider
28/10/2015, 17:02
εγω αυτον τον αγωνα δεν ξερω αν θελω να τον ρε γμτ...
giannis21
28/10/2015, 17:04
εγω αυτον τον αγωνα δεν ξερω αν θελω να τον ρε γμτ...
δεν ξερεις αν να τον...ΤΙ;;:lol:
αν εννοεις να τον δεις και εγω μαζι σου..
Argonautis46
28/10/2015, 17:06
Εγω πάλι θέλω να τον δω.
Απο Ducati εποχή όσες φορές μου έχουν τριβελίσει τα αφτιά οι αντικειμενικοί αντιροσσικοί, έχει έρθει ο ίδιος ο Ροσσι να με διαψεύσει. Δεν χάνω τις ελπίδες μου.
peterTHErider
28/10/2015, 17:08
δεν ξερεις αν να τον...ΤΙ;;:lol:
αν εννοεις να τον δεις και εγω μαζι σου..
αααανα γεια σου...
@@ μάντολες. 1 πτώση στην αρχή του ΠΠ δεν σημαίνει τίποτα, στο assen βγήκε 2ος...Μετά κατάφερε και έπεσε άλλες 4 φορές μόνος του, ποιός του φταίει δλδ?
συμφωνώ βλακείες λέει, αν όμως αληθεύουν αυτές οι φήμες και όντως το πιστεύει αποκλείεται να επηρεάζει το πώς βλέπει το Ρόσσι αυτή τη στιγμή;
Τα πάντα θα κριθούν από τις 2 Honda. Λογικά ο Rossi θα βρεθεί μέσα στην εξάδα και σχετικά εύκολα. Αν ο ΜΜ και ο κοντός μείνουν μπροστά από το γλειφιτζούρη, τότε θα έχουμε Χιτσκοκικό φινάλε. Αν ο Αχώνευτος φύγει μπροστά θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο ο Rossi να βρεθεί εντός βάθρου για να έχει ελπίδες.
LogOutGoRide
28/10/2015, 18:20
Οχιιιιι!!!
Τσακο άλλη μία
Μια δύο ακόμη ίσως;
Βάλε και τα μεγάλα κίτρινα γράμματα στο τέλος όμως.
Μερικοί δεν τα πιάνουμε όπως βλέπεις ούτε με την πρώτη, ούτε με την δεύτερη, ούτε με την τρίτη.
MG-KTiNoS
28/10/2015, 18:21
εγώ θέλω να κάνει τσαφ.... και να Ζβήσει!
Όπως κάνει το ΧΤ στο φανάρι.
:cool:
ή να πέσει με τον ΜΜ μαζί
:D
kostas777
28/10/2015, 18:29
Βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με το παρασκήνιο, τις κατινιές, τους φανατισμούς, τις εντυπώσεις και όλα αυτά που είναι για γέλια και μόνο και ελάχιστοι με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, μάλλον τα γουστάρουν περισσότερο από το να βλέπουν αγώνες με μηχανάκια. Εγώ είμαι από τους ελάχιστους. Συνεχίστε τα καφριλίκια για να γελάμε εμείς οι τρεις :D
Όσον αφορα τα σκληρά μαρκαρίσματα, μπορεί ο Pedrosa να έχει δίκιο ότι δεν πρέπει να αγωνίζονται τόσο σκληρά γιατί είναι επικίνδυνο και αυτός το γνωρίζει αυτό καλύτερα από όλους. Αλλά εφόσον δεν υπάρχουν σαφείς κανονισμοί στο τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται, τότε οι αγώνες θα είναι σκληροί, με αγκωνιές, κλωτσιές, κλεισίματα, σπρωξίματα, κλπ. Εμένα δεν με χαλάει να βλέπω τέτοιους αφώνες, αν και πάντα φοβάμαι μη γίνει κάτι και χτυπήσουν, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε άνθρωποι και ανησυχούμε για τον συνάνθρωπό μας και δεν θέλουμε να βλέπουμε κάποιον να τραυματίζεται ή να σκοτώνεται για να σπάμε εμείς πλάκα (εκτός αν το θέλουμε, δεν έχει σημασία ποιός, όλοι είναι το ίδιο άνθρωποι).
Θα μπορούσε να υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι κάθε επαφή τιμωρείται και ο υπάιτιος πρέπει να παραχωρήσει τη θέση του, ή ότι δεν επιτρέπεται κάποιος να χώνεται στο apex όταν ο μπροστινός του αναβάτης έχει ήδη αρχίσει να πλαγιάζει στη στροφή και διάφορα άλλα, κάτι ανάλογο με τους τετράτροχους αγώνες ή την Formula 1. Το ότι δεν υπάρχουν βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχουν το δικαίωμα να παίζουν μπουνιές και να ρίχνει ο ένας τον άλλο επίτηδες.
Το να νικήσεις σε έναν τέτοιο αγώνα ενώ έχεις την ταχύτητα μπορεί να είναι σχετικά εύκολο, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και αδύνατο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας σημαντικός παράγοντας, είναι οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι. Ένας αγώνας μπορεί να χαθεί, ενώ μπορεί να είσαι και πρώτος, από ένα στιγμιαίο οδηγικό σου λάθος, από ατυχία (μηχανικό πρόβλημα), ακόμη και από κάποιον backmarker που «κοιμόταν» στην πίστα. Όμως ο κάθε αγωνιζόμενος έχει δικαίωμα και καθήκον για τον εαυτό του και την ομάδα του, να αγωνιστεί για τη νίκη, είτε τον λένε Rossi είτε τον λένε Crutchlow και να εκμεταλλευτεί τις όποιες συνθήκες και τα όποια συμβάντα για να κερδίσει όσο πιο πολλές θέσεις μπορεί.
Με αυτό το σκεπτικό, ο Marquez δεν έκανε κάτι λάθος στην Μαλαισία. Σε πολλούς μπορεί να φαίνεται ότι οδηγούσε πιο επιθετικά από ότι έπρεπε, εμένα μου φαίνεται ότι οδηγούσε όπως γενικά οδηγούσε φέτος, με το στυλ στην κόψη του ξυραφιού λόγω ίσως της αστάθειας της μοτοσυκλέτας που αντιμετώπιζε σε όλη τη σεζόν. Αν είχε κάνει κάποιο φάουλ θα το βλέπαμε και αν μη τι άλλο θα το επεσήμαναν και οι σχολιαστές του αγώνα, ποτέ όμως δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο. Αυτό πάντως που έκανε ο Rossi, το να κόψει ταχύτητα για να επιβραδύνει τον Marquez και να μην ανοίξει γκάζι εκεί που έπρεπε αλλά να περιμένει μέχρι ο άλλος σχεδόν να σταματήσει και να του πάρει το πλεονέκτημα, ήταν αντιαθλητικό φάουλ. Όχι απλά κάποιο κλείσιμο στη στροφή, αλλά από αυτά που δεν επιτρέπονται. Σε έναν αγώνα, όσο σκληρός και δύσκολος και αν είναι, απλά δεν κάνεις κάτι τέτοιο, είναι έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι γίνεται εκτός πίστας, αν ο ένας πηδάει τον άλλο, ή αν είναι αδέρφια ή μπατζανάκηδες, μέσα στην πίστα τους θεωρώ όλους ίσους προς ίσο, με τα ίδια δικαιώματα και χωρίς να λαμβάνω υπόψη τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα μπορεί να χαθεί, όπως ανέφερα παραπάνω και για λόγους άσχετους με τον αγώνα, από μια εγκατάλειψη από μηχανική βλάβη, από μια ατυχία. Όλα στο παιχνίδι είναι και στο παιχνίδι είναι από μια ατυχία να πάρει κάποιος άλλος το πρωτάθλημα λόγω της ατυχίας, χωρίς πραγματικά να το αξίζει, αλλά έτσι είναι οι αγώνες και είναι κάτι που όλοι έχουν αποδεχθεί.
Μετά την ποινή λοιπόν, που υποτίθεται ότι βάζει τα πράγματα στη θέση τους, έρχονται όλα στα ίσα τους. Το μέγεθος της ποινής βέβαια είναι αμφιλεγόμενο, αλλά σε αυτό παίζουν ρόλο και προηγούμενα περιστατικά που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, οπότε όποιο και αν είναι, ο σωστός αγωνιζόμενος πρέπει να το δεχθεί και να πάει παρακάτω, να αφοσιωθεί μόνο στον επόμενο αγώνα του.
Τώρα το ζητούμενο για τους οπαδούς των αγώνων είναι δουν καθαρό αγώνα, με τον κάθε αγωνιζόμενο να προσπαθεί για το καλύτερο, δηλαδή τη νίκη. Να δουν δηλαδή αυτό για το οποίο υπάρχουν οι αγώνες. Οι οπαδοί αναβατών, θα προτιμούσαν να δουν μόνο τους διεκδικητές του τίτλου να αγωνίζονται και δεν τους ενδιαφέρει κανένας άλλος και οι υπόλοιποι θα έπρεπε να κάνουν στην άκρη, ή αν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν καν μέσα στην πίστα. Όπως στη Μαλαισία δηλαδή οι φανατικοί του Rossi ήθελαν να εξαφανιστεί ο Marquez για να παλαίψει στα ίσια ο Rossi τους υπόλοιπους. Όμως αυτό δεν θα ήταν moto gp, θα ήταν πιο διασκεδαστικό ένα παιχνίδι golf. Όμως η μαλακία και το ξεκατίνιασμα χτύπησε υπέρυθρες, όπως φυσικά είναι αναμενόμενο σε ανάλογες πριπτώσεις. Πάλι καλά που υπάρχουν μερικοί, ένα συγκριτικά πολύ μικρό ποσοστό, που βλέπουν αγώνες και όχι σαπουνόπερα.
MG-KTiNoS
28/10/2015, 18:43
Βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με το παρασκήνιο, τις κατινιές, τους φανατισμούς, τις εντυπώσεις και όλα αυτά που είναι για γέλια και μόνο και ελάχιστοι με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, μάλλον τα γουστάρουν περισσότερο από το να βλέπουν αγώνες με μηχανάκια. Εγώ είμαι από τους ελάχιστους. Συνεχίστε τα καφριλίκια για να γελάμε εμείς οι τρεις :D
Όσον αφορα τα σκληρά μαρκαρίσματα, μπορεί ο Pedrosa να έχει δίκιο ότι δεν πρέπει να αγωνίζονται τόσο σκληρά γιατί είναι επικίνδυνο και αυτός το γνωρίζει αυτό καλύτερα από όλους. Αλλά εφόσον δεν υπάρχουν σαφείς κανονισμοί στο τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται, τότε οι αγώνες θα είναι σκληροί, με αγκωνιές, κλωτσιές, κλεισίματα, σπρωξίματα, κλπ. Εμένα δεν με χαλάει να βλέπω τέτοιους αφώνες, αν και πάντα φοβάμαι μη γίνει κάτι και χτυπήσουν, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε άνθρωποι και ανησυχούμε για τον συνάνθρωπό μας και δεν θέλουμε να βλέπουμε κάποιον να τραυματίζεται ή να σκοτώνεται για να σπάμε εμείς πλάκα (εκτός αν το θέλουμε, δεν έχει σημασία ποιός, όλοι είναι το ίδιο άνθρωποι).
otinane.com
Marc Marquez @ facebook
"Thank you for your support"
Να μην πουμε τι τρολαρισμα και γιουχα εχει φαει,αναγκαστηκε να σβησει κατι εκατονταδες μηνυματα με ομορφα βρισιδια χαχαχα
Κανεις που κανεις τις κωλοπαιδιες,θα το φας το κραξιμο μ@λακιστηρι:lol:
http://southpark.cc.com/full-episodes/s19e05-safe-space#source=2b6c5ab4-d717-4e84-9143-918793a3b636:63a32034-1ea6-492d-b95b-9433e3f62f8d&position=1&sort=airdate Safe Space !!!
bmwr1100gs
28/10/2015, 21:10
αν αποδειχθει κατι τετοιο, ΦΥΣΙΚΑ και ειναι unfair...
μεχρι στιγμης υπαρχουν τα λογια του vale την Πεμπτη και μια μονομαχια για την 3η θεση στον αγωνα της Μαλαισιας...
μην πουμε παλι για Αυστραλια γιατι ο mm βγηκε 1ος περνωντας και τον rossi και τον lorenzo...
Ναι αλλά εάν διάβασες το πόρισμα των αγωνοδικών στην Μαλαισία, παραδέχονται πως ο ΜΜ καθυστερούσε τον VR αλλά στα όρια των κανονισμών...
.....
Το μέγεθος της ποινής βέβαια είναι αμφιλεγόμενο, αλλά σε αυτό παίζουν ρόλο και προηγούμενα περιστατικά που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.......
Αποφάσισε όμως περιστατικά αναφέρουμε ή κουτσομπολιά;
Αλήθεια ποιοι είστε εσείς τρεις που αξίζετε να βλέπετε τους αγώνες σε αντίθεση με μας;
http://southpark.cc.com/full-episodes/s19e05-safe-space#source=2b6c5ab4-d717-4e84-9143-918793a3b636:63a32034-1ea6-492d-b95b-9433e3f62f8d&position=1&sort=airdate Safe Space !!!
Εξαιρετικό επεισόδιο
kostas777
29/10/2015, 09:02
Αποφάσισε όμως περιστατικά αναφέρουμε ή κουτσομπολιά;
Αλήθεια ποιοι είστε εσείς τρεις που αξίζετε να βλέπετε τους αγώνες σε αντίθεση με μας;
Αναφέρομαι στο σκεπτικό της απόφασης της ποινής.
Δεν είπα ότι δεν αξίζει να βλέπετε αγώνες, όμως ο καθένας μας τους βλέπει διαφορετικά. Είδες ποτέ εμένα να τσακώνομαι ή να χαρακτηρίζω κάποιον ή να κάνω κουτσομπολίστικα σχόλια;
spyrakos35
29/10/2015, 09:05
Δεν είπα ότι δεν αξίζει να βλέπετε αγώνες, όμως ο καθένας μας τους βλέπει διαφορετικά. Είδες ποτέ εμένα να τσακώνομαι ή να χαρακτηρίζω κάποιον ή να κάνω κουτσομπολίστικα σχόλια;
πολύ σωστά....
η όποια επαφή με παίκτη του ολυμπιακού κάτω από τη σέντρα είναι πέναλτυ και κόκκινη κάρτα
εσύ δεν τσακώνεσαι αλλά λες ότι όλοι οι άλλοι (εκτός από άλλους δύο πέρα από σένα) δεν κάνουν κάτι άλλο
για πάμε γερά αγορίνα
343841
spyrakos35
29/10/2015, 17:41
Ρε κιορατα εισαι προβοκατορας απο τους λιγους.....
343843
για πάμε γερά αγορίνα
343841
μπράβο. όχι, μπράβο.
θέλει πολύ θάρρος να υποστηρίξεις φανερά κάποιον που τον κράζει όλη η υφήλιος
μπράβο. όχι, μπράβο.
θέλει πολύ θάρρος να υποστηρίξεις φανερά κάποιον που τον κράζει όλη η υφήλιος
σιγά ρα Μπάμπη το δύσκολο απο την ανωνυμία του πληκτρολογίου μου.
πέραν αυτού, δεν είμαι ο μόνος εδω μέσα. ήμαστε περισσότεροι απο όσο νομίζεις. Ήμαστε πολλοί και ήμαστε εκεί έξω ..... we are out there και έτσι .....
MG-KTiNoS
29/10/2015, 18:19
για πάμε γερά αγορίνα
343841
ΓίΝε ΓιαΝΝοΝε γιΝε ΓιαΝΝοΝε
mixalhsCr
29/10/2015, 18:20
Ναι 83%-17% :beer:
Pan (dvs)
29/10/2015, 18:30
....................
υπόλοιπους. Όμως αυτό δεν θα ήταν moto gp, θα ήταν πιο διασκεδαστικό ένα παιχνίδι golf. Όμως η μαλακία και το ξεκατίνιασμα χτύπησε υπέρυθρες, όπως φυσικά είναι αναμενόμενο σε ανάλογες πριπτώσεις. Πάλι καλά που υπάρχουν μερικοί, ένα συγκριτικά πολύ μικρό ποσοστό, που βλέπουν αγώνες και όχι σαπουνόπερα.
Τι λες ρε Κωστα.Την προκλητικοτητα του πιτσιρικα κανεις κανονισμος δεν την καταδικαζει.Ειναι ολοφανερο οτι δεν εκανε αγωνα,αλλα προσπαθουσε να καταστρεψει τον αγωνα του αλλου.Αυτο ξεφτιλιζει πρωτα απ ολα τον εαυτο του.
Αν τον προσπερνουσε απο πανω,σε κλειστη στροφη η οτι αλλο ηθελε αυτος και μετα συνεχιζε για να πιασει τον επομενο,ακομη και οι ροσσικοι θα του βγαζανε το καπελο.Εδω ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ,ο σκοπος του ητανε ενας,τον περνουσε και τον περιμενε.Τετοιοι αγωνιζομενοι θα επρεπε να αποβαλονται.
http://www.ilgiornale.it/news/sport/telecamera-honda-ora-mette-nei-guai-marquez-1188223.html
Η REPSOL μαλλον εχει και αποδειξεις για την βλακεια του μικρου,γι αυτο προσπαθει να την κανει και να μην εκτεθει.
Αποκλειστικό βίντεο απο την προπονηση του Ροσσι στην Βαλένθια!
https://www.facebook.com/SukanStarTV/videos/1011673298899688/
Ισως και το καλύτερο βίντεάκι που κυκλοφορεί στο FB. Έχω κλαψει.
kostas777
30/10/2015, 10:08
Τι λες ρε Κωστα.Την προκλητικοτητα του πιτσιρικα κανεις κανονισμος δεν την καταδικαζει.Ειναι ολοφανερο οτι δεν εκανε αγωνα,αλλα προσπαθουσε να καταστρεψει τον αγωνα του αλλου.Αυτο ξεφτιλιζει πρωτα απ ολα τον εαυτο του.
Δεν νομίζω να χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι. Δηλαδή, αν είναι δυνατόν, τι θέλετε να του βγάλουν μπλε σημαία; Το ολοφάνερο είναι ότι ο Marquez κάνει μερικά λάθη και συγκεκριμένα στη στροφή που είχε πρόβλημα όλο το ΣΚ και την έπαιρνε ανοικτά και όλοι ξέρουμε την τακτική του Rossi να αντεπιτίθεται αμέσως μόλις τον περνούν, κάτι που έχει αντιγράψει και ο Marquez. Καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του χώρου λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα και το ίδιο λέει κι εκείνος, ότι είχαν ωραίο αγώνα με τον Rossi μέχρι το συμβάν, στο οποίο δεν κατάλαβε γιατί το έκανε και στο σημείο που βρέθηκε δεν ήξερε τι να κάνει. Στον απειροελάχιστο χρόνο που είχε να αποφασίσει, αποφάσισε τελικά να βουτήξει στη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στον Rossi. Αν δεν είχε πει ο Rossi αυτά που είπε εκτός αγώνα (που ξαναλέω, τα γράφω όλα στα @@ μου, ο καθένας μπορεί να λέει ότι του κατέβει και ο καθένας σίγουρα θα πει μόνο αυτό που τον συμφέρει), δεν θα υπήρχε αυτή η ιδέα στους οπαδούς του.
Όσο για το «ξεκάθαρο», με το ίδιο βίντεο που η εικόνα έχει καθυστέρηση με τον ήχο, αν το συνεχίσετε (όχι εσύ, τα sites που το δείχνουν), πρόκειται όχι απλά για παρανόηση, αλλά για ξεκάθαρη προπαγάνδα. Όλα αυτά κάνουν κακό και στον ίδιο τον Rossi και στο σπορ, αν δεν το καταλαβαίνετε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε, δεν πρόκειται να ξεκολλήσει το μυαλό σας ποτέ. Αν είναι να το πάμε στο να βρίζουμε τη μάνα του διαιτητή και όλες τις αηδίες που βλέπουμε στο ποδόσφαιρο, αυτός είναι ικανός λόγος για πολλούς από εμάς να σταματήσουμε να παρακολουθούμε moto GP.
Αξίζει σε κάποιον, οποιονδήποτε, από τους κορυφαίους αναβάτες του κόσμου, που βρίσκονται στο ανώτατο πρωτάθλημα του πλανήτη, να τους φέρονται έτσι οι «οπαδοί», όποιοι κι αν είναι αυτοί; Ή θα το μετατρέψουμε σε αρένα; Να γίνουμε χούλιγκανς και να τους πλακώνουμε και στο ξύλο, επειδή τρέχουν σε αγώνες; Όλοι ανεξαιρέτως, από τον πρώτο έως τον τελευταίο είναι "aliens" για εμάς τους κοινούς θνητούς και όλοι είναι άξιοι θαυμασμού. Και για να είμαι ειλικρινής, πιο πολύ από όλους θαυμάζω τον Rossi και δεν με ενδιαφέρει ποιός λέει τι εκτός πίστας και η προσωπική ζωή του καθενός, ας είναι και το χειρότερο κωλοπαίδι, αν μέσα στην πίστα τα σπάει, για εμένα είναι αξιοθαύμαστος και σούπερ ήρωας.
Το ότι το μεγαλύτερο κράξιμο μακράν το έχει φάει ο Pedrosa για τους ακριβώς αντίθετους λόγους για τους οποίους κράζετε τώρα τον Marquez είναι ενδεικτικό, καθώς και το ότι τώρα τελευταία θυμήθηκαν όλοι ότι είναι τιμόνι. Έλεος, όχι άλλο κάρβουνο.
Καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του χώρου λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα και το ίδιο λέει κι εκείνος, ότι είχαν ωραίο αγώνα με τον Rossi μέχρι το συμβάν, στο οποίο δεν κατάλαβε γιατί το έκανε και στο σημείο που βρέθηκε δεν ήξερε τι να κάνει.
343908
ωραίο αγώνα είχαν στην Αυστραλία κι εκεί έγιναν προσπεράσματα μεταξύ τους είδες να είπε κανένας (κι από τους πρωταγωνιστές) τίποτα για αντιαθλητική συμπεριφορά; Σε λίγο θα μας πεις κι ότι ο Μάρκεζ απλά γυρνούσε χαλαρά στην πίστα και ξαφνικά του ήρθε από το πουθενά ο Ρόσσι και τον ενοχλούσε.
Είπαμε χίλιες φορές, λάθος του Ρόσσι κι αντιαθλητικό το να τον κλείσει, αλλά πρώτον την πτώση την επιδίωξε μόνος του και δεύτερον καλώς δώθηκε ποινή στο Ρόσσι (τώρα το αν 3 βαθμοί είναι πολύ ή λίγο είναι άλλο θέμα) αλλά το να βγάζουν οι αγωνοδίκες τον Μάρκεζ αθώα περιστερά είναι γελοίο, και άδικο.
Στον απειροελάχιστο χρόνο που είχε να αποφασίσει, αποφάσισε τελικά να βουτήξει στη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στον Rossi.
Προσπερνάμε όλα τ'άλλα και θα σταθώ εδώ. Κατ'αρχάς δεν αποφάσισε να "βουτήξει στη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στον Rossi". Βούτηξε ξεκάθαρα πάνω στον Rossi. Όταν η απόσταση μεταξύ τους ήταν 20 πόντοι, νομίζω ήταν φυσικό να συγκρουστούν πλαγιάζοντας (ο ΜΜ) προς τα δεξιά. Ήλπιζε τι; Ότι μέσα στο μισό δευτερόλεπτο από το πλάγιασμα μέχρι τη σύγκρουση, ο Rossi θα εξαφανιζόταν; Θα τον απήγαγε κάποιο ΑΤΙΑ; Θα τον διακτίνιζε ο Scotty; Ο Heimdall πίσω στην Asgard; Τι ακριβώς πιστεύεις ότι σκεφτόταν, σε αυτό τον απειροελάχιστο χρόνο, ένας 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πιθανότατα ο γρηγορότερος, πιο θρασύς αναβάτης σήμερα και οδηγήθηκε σε αυτή την "αψυχολόγητη" - κατ'εσέ - ενέργεια;
Επειδή το πιο φυσιολογικό πράγμα όταν σε κλείνουν από δεξιά είναι να στρίψεις δεξιά.
bros400pgm
30/10/2015, 11:20
Προσπερνάμε όλα τ'άλλα και θα σταθώ εδώ. Κατ'αρχάς δεν αποφάσισε να "βουτήξει στη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στον Rossi". Βούτηξε ξεκάθαρα πάνω στον Rossi. Όταν η απόσταση μεταξύ τους ήταν 20 πόντοι, ΚΑΙ Ο ΡΟΣΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ, νομίζω ήταν φυσικό να συγκρουστούν πλαγιάζοντας (ο ΜΜ) προς τα δεξιά. Ήλπιζε τι; Ότι μέσα στο μισό δευτερόλεπτο από το πλάγιασμα μέχρι τη σύγκρουση, ο Rossi θα εξαφανιζόταν; Θα τον απήγαγε κάποιο ΑΤΙΑ; Θα τον διακτίνιζε ο Scotty; Ο Heimdall πίσω στην Asgard; Τι ακριβώς πιστεύεις ότι σκεφτόταν, σε αυτό τον απειροελάχιστο χρόνο, ένας 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πιθανότατα ο γρηγορότερος, πιο θρασύς αναβάτης σήμερα και οδηγήθηκε σε αυτή την "αψυχολόγητη" - κατ'εσέ - ενέργεια;
Επειδή το πιο φυσιολογικό πράγμα όταν σε κλείνουν από δεξιά είναι να στρίψεις δεξιά.
:beer:
Nαι. Με 50χλμ/ώρα. Ο καημένος Marquez παγιδεύτηκε!!11
bros400pgm
30/10/2015, 11:26
Στα παπαρια μου τι εγινε, απλα να παραθετεις σωστα τα γεγονοτα. Αλλωστε για αυτο πηρε ποινη ο Ροσι. ;)
Προσπερνάμε όλα τ'άλλα και θα σταθώ εδώ. Κατ'αρχάς δεν αποφάσισε να "βουτήξει στη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στον Rossi". Βούτηξε ξεκάθαρα πάνω στον Rossi. Όταν η απόσταση μεταξύ τους ήταν 20 πόντοι, νομίζω ήταν φυσικό να συγκρουστούν πλαγιάζοντας (ο ΜΜ) προς τα δεξιά. Ήλπιζε τι; Ότι μέσα στο μισό δευτερόλεπτο από το πλάγιασμα μέχρι τη σύγκρουση, ο Rossi θα εξαφανιζόταν; Θα τον απήγαγε κάποιο ΑΤΙΑ; Θα τον διακτίνιζε ο Scotty; Ο Heimdall πίσω στην Asgard; Τι ακριβώς πιστεύεις ότι σκεφτόταν, σε αυτό τον απειροελάχιστο χρόνο, ένας 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πιθανότατα ο γρηγορότερος, πιο θρασύς αναβάτης σήμερα και οδηγήθηκε σε αυτή την "αψυχολόγητη" - κατ'εσέ - ενέργεια;
o ROSSI είπε: you shall not pass!
το Balrog απάντησε με βρυχηθμό μέσα από το κράνος και το κεφάλι κάτω.
o rossi χρησιμοποίησε τη μαγεία του για να ρίξει κάτω το balrog, όμως κάηκε από τη φωτιά του.
Αφού ολοκληρωθεί η περιπέτεια του "Ρόσσι με τα φλούο" περνώντας τη δοκιμασία που τον περιμένει, ασχέτως του αποτελέσματος θα αναδειχθεί σε "Rossi ο Λευκός μάγος", και θα αποσυρθεί εκπαιδεύοντας νέες γενιές πολεμιστών.
Το balrog θα συνεχίσει την πορεία του στα κόκκινα ταλαιπωρόντας κι άλλους πολεμιστές του φωτός....
Στα παπαρια μου τι εγινε, απλα να παραθετεις σωστα τα γεγονοτα. Αλλωστε για αυτο πηρε ποινη ο Ροσι. ;)
Μα αυτά είναι τα γεγονότα. Πήγαιναν παράλληλα (προς τo curb, προς τα χόρτα, προς τη Λαμία, δεν έχει καμία σημασία) και ο Marquez έπεσε πάνω στον Rossi.
bros400pgm
30/10/2015, 11:31
Μα αυτά είναι τα γεγονότα. Πήγαιναν παράλληλα (προς τo curb, προς τα χόρτα, προς τη Λαμία, δεν έχει καμία σημασία) και ο Marquez έπεσε πάνω στον Rossi.
Οκ, δεν διαφωνω, αλλα γραφτα σωστα. Δεν λεω κατι περιεργο. Αυτα που εγραψες μου θυμιζουν καποιον που μεροληπτει. :wave2:
Σωστά τα έγραψα. Ανέφερα οτιδήποτε ήταν σχετικό. Το προς τα που οδηγούσε ο Rossi είναι παντελώς άσχετο, εφόσον έφτασαν σε σημείο να οδηγούν παράλληλα.
Ήθελα να τονίσω ότι μιλάμε για τον Marquez. Ένας εκπληκτικός αναβάτης που έκανε όλες αυτές τις οριακές προσπεράσεις στους προηγούμενους γύρους και παγιδεύτηκε από έναν σχεδόν σταματημένο Rossi, που κοιτούσε πίσω και μόνο σταντ δεν είχε κατεβάσει; Είμαι απλά περίεργος αν τα πιστεύετε (όσοι) όλα αυτά ή απλά τρολλάρουμε να περνάει η ώρα ^^
bros400pgm
30/10/2015, 11:39
Σωστά τα έγραψα. Ανέφερα οτιδήποτε ήταν σχετικό. Το προς τα που οδηγούσε ο Rossi είναι παντελώς άσχετο, εφόσον έφτασαν σε σημείο να οδηγούν παράλληλα.
Πηρε 3 βαθμους ποινη για αυτο το ασχετο που λες. Σωστα? ;)
Εκτος και εστιαζεις καθαρα στο γιατι επεσε ο Μαρκεζ, που στο ειπα οτι δεν με ενδιαφερει εμενα γιατι επεσε (προφανως ηθελε να τον χτυπησει τον Ροσι, να πεσει και να παρασυρει και αυτον προφανως).
DoctoR_k6
30/10/2015, 11:39
Μαλλον το να πατησει φρενο κ να μπει απο πισω του δεν επαιζε...δεν το ξερει αυτο μαλλον ο ΜΜ.
Ακομα πιστευουν καποιοι οτι τον εριξε ο Ροσι??:cry:
Ναι, δε μιλάμε για την ποινή. Μιλάμε για το ηθικό μέρος. Νομίζω αυτό ήταν πάντα το θέμα. Αλλιώς θα σταματούσαν οι συζητήσεις με την απόφαση της επιτροπής.
Argonautis46
30/10/2015, 11:45
Το γελάς? Ζητημα ζωής και θανάτου ηταν. Ή που θα έπεφτε στα χαλίκια ή που θα άνοιγε γκάζι καρφί για τον Ρόσσι. Το πιο safe ηταν ο Ροσσι. :dizzy:
Για πασατέμπο τις έχει τις επαφές ο διάολας!
Πριν την πτώση
343911
Μετά την πτώση.
343912
Μαλλον το να πατησει φρενο κ να μπει απο πισω του δεν επαιζε...δεν το ξερει αυτο μαλλον ο ΜΜ.
που να δεις πόσοι υπάρχουν που λένε οτι ο Ρόσσι δε φταίει για τίποτα
τα γεγονότα (της στροφής γιατί τα προηγούμενα τεχνιέντως πολλοί τα προσπερνάνε) είναι ότι με πολύ μικρή ταχύτητα για τα δεδομένα του αγώνα ο Ρόσσι τον έκλεινε αντιαθλητικά, αλλά δεν τον οδηγούσε σε καμία περίπτωση σε μία κατάσταση όπου η μόνη επιλογή του ήταν να πέσει, αυτή θα ήταν η τελευταία επιλογή. Ουσιαστικά αυτό που έκανε ήταν ότι αντιαθλητικά τον ανάγκαζε να χάσει πολύ χρόνο. Μπορούσε να κόψει και να βρεθεί πίσω του και να πάει να επιχειρήσει τον περάσει από δεξιά μπορούσε να το ισιώσει να φύγει ευθεία και να στρίψει μετά, εκεί η πίστα είχε άσφαλτο για πολλά μέτρα, μπορούσε να κάνει διάφορες μανούβρες για να τον αποφύγει, μπορούσαν (που λέει ο λόγος) μέχρι και να καταλήξουν και οι δύο έξω και να σταματήσουν και να παίξουν μπουνιές, ο ΜΜ επέλεξε να απαντήσει πέφτοντας πάνω του. Ή θέλετε (όσοι, εσύ διαβάζοντας και τις επόμενες απαντήσεις φαίνεται ότι δεν μπαίνεις σε αυτήν την κατηγορία) να μου πείτε ότι αυτοί οι οδηγοί "ξαφνιάζονται" και τα χάνουν και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν ή ότι μισό δευτερόλεπτο σε αυτό το επίπεδο και σε αυτές τις ταχύτητες δεν είναι αρκετός χρόνος για να αποφασίσουν και να αντιδράσουν;
Δεν ήταν σκηνικό με κλείνει ο άσχετος στο τρακ ντέι που πήγα εγώ ο "έμπειρος" για δεύτερη φορά και τρόμαξα...
(Θυμάμαι σε αγώνα wrc περιστατικό με πεζό που πήγε να περάσει το δρόμο και το αμάξι πέρασε ξυστά δίπλα του (την ώρα που ήταν λίγα εκατοστά από το να βγει από το δρόμο - δε θυμάμαι οδηγό αλλά ήταν μεγάλο όνομα) και μετά που τον ρώτησαν πώς αντέδρασε τόσο ψύχραιμα κλπ είπε για σας φαίνεται δύσκολο αλλά εμείς έχουμε συνηθίσει να περνάμε με πολλά εκατοστά από τοίχους δέντρα κλπ.)
Ούτε καν. Μισό άνοιγμα του γκαζιού ήταν και τον περνούσε από εξωτερική. ΕΓΩ θα μπορούσα να το κάνω.
Ο Rossi φταίει που αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει, αντί να τον στείλει εντός κανονισμών, όπως στην Αργεντινή.
αυτό είναι του ίδιου επιπέδου με το ο Μάρκεζ δεν φταίει για τίποτα.
(χαμένο κάπου κοντά στον πυρήνα της γης)
DoctoR_k6
30/10/2015, 11:53
Φταει που πηρε τοσα πρωταθληματα κ εφερε το αθλημα εκει που το εφερε...
Θα δουμε κ την συνεχεια με τα καλα παιδια μετα οταν θα φυγει αυτος ο αλητηριος των MotoGp.:wave2:
DoctoR_k6
30/10/2015, 11:54
Ούτε καν. Μισό άνοιγμα του γκαζιού ήταν και τον περνούσε από εξωτερική. ΕΓΩ θα μπορούσα να το κάνω.
Ο Rossi φταίει που αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει, αντί να τον στείλει εντός κανονισμών, όπως στην Αργεντινή.
Σωπα ρε που γινονται αυτα...κ ειδικα απο πρωταθλητη φαινομενο με 2 τιτλους στο παλμαρε.
Αν τα εκανε αυτα θα ηταν εξωγηινος!!
αυτό είναι του ίδιου επιπέδου με το ο Μάρκεζ δεν φταίει για τίποτα.
(χαμένο κάπου κοντά στον πυρήνα της γης)
και όμως είναι λιγοα παραπάνω απο εκεί. για παράδειγμα δες δίπλα σου
Φταει που πηρε τοσα πρωταθληματα κ εφερε το αθλημα εκει που το εφερε...
Θα δουμε κ την συνεχεια με τα καλα παιδια μετα οταν θα φυγει αυτος ο αλητηριος των MotoGp.:wave2:
:)
DoctoR_k6
30/10/2015, 12:02
Oσο τρελιτσα αποφασισανε να το παιξουνε στο θεμα του ΜΜ που ενω ηθικα δεν εκανε σωστο αγωνα(οπως παραδεχθηκανε απο το race direction) αλλο τοσο τρελιτσα ειναι στο οτι ο Ροσι ανοιξε την γραμμη του για να παρει καλυτερη εξοδο η ο,τι αλλο μπορει να βαλει ο νους...Αν δεν ενοχλει αυτο θεωρω πως δεν χρειαζεται να σχολιασθει καμια κινηση Ροσι.
Καλο αγωνα να εχουμε...
πολύ σωστά....
η όποια επαφή με παίκτη του ολυμπιακού κάτω από τη σέντρα είναι πέναλτυ και κόκκινη κάρτα
:bawl:
bros400pgm
30/10/2015, 12:05
Ναι, δε μιλάμε για την ποινή. Μιλάμε για το ηθικό μέρος. Νομίζω αυτό ήταν πάντα το θέμα. Αλλιώς θα σταματούσαν οι συζητήσεις με την απόφαση της επιτροπής.
Okeik λοιπον.
Η αληθει ειναι οτι οταν βριζεις καποιον και τον κλεινεις, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει. Μου φαινεται λιγο αλλοκοτο ειναι η αληθεια να προσπαθησει να ριξει ο Μαρκεζ τον Ροσι γιατι το πιθανοτερο αποτελεσμα θα ηταν να πεσει και αυτος, αλλα τοσο πανιβλακας που ειναι, τελικα μου ακουγεται λογικο για την συγκεκριμενη περισταση. Εξαλλου εγω δεν θα απορουσα εαν ο Ροσι σταματουσε και του εριχνε 2 μπουνιδια να ισιωσει, εφοσον πιστευε οτι τον γλενταει ο μικρος για πλακα.
και όμως είναι λιγοα παραπάνω απο εκεί. για παράδειγμα δες δίπλα σου
:)
ε καλά δε θα τα χαλάσουμε για το ένα μέτρο πάνω ένα κάτω μια φορά είναι στο ίδιο
(πάντως η συγκεκριμένη απάντηση του δίπλα λέει το γιατί λέγεται κάτι τέτοιο όχι το αν ισχύει)
bikerted
30/10/2015, 13:00
Εχμμμ ....
Εδω μιλαμε για Valencia...
Τα υπολοιπα στο ποστ της Μαλαισιας....
Μην το σκηζουμε το θρεντακιο απο τωρα....
:beer::beer::beer:
Argonautis46
30/10/2015, 13:05
Ο Pedrosa τι παθαίνει κάθε φορά στο τέλος της σεζον? :lol:
Κάτι μου λέει οτι Valencia θα τους γράψει πάλι στα @@ και θα φύγει μπροστά. Θέλω να τον δω δυναμικό όπως με τον Ροσσι την τελευταία φορά.
Λογικά θα κονταροχτυπηθούν οι Ισπανοί μεταξύ τους.
spyrakos35
30/10/2015, 13:18
εγώ γουστάρω κάπως να γίνει και να δω την τετράδα (ή και πεντάδα με τον ιανόνε γιατί όχι) να κονταροχτυπιέται.....
και στο τέλος να το πάρει ο ρόσσι
τα σουζούκι θα είναι σίγουρα μέσα στην 8άδα...
SHOOTER045
30/10/2015, 14:07
Ένας εγώ.
Για πάμε και οι υπόλοιποι!
Εχμμμ ....
Εδω μιλαμε για Valencia...
Τα υπολοιπα στο ποστ της Μαλαισιας....
Μην το σκηζουμε το θρεντακιο απο τωρα....
τι από τώρα, από την πρώτη σελίδα άρχισε, κι όχι τίποτα άλλο, όπως ήδη ειπώθηκε το άλλο θα έφτανε τις 100 σελίδες και πάει τώρα το χασε :p
Ένας εγώ.
Για πάμε και οι υπόλοιποι!
είσαι ογκόλιθος αντικειμενικότητας...! :p
peterTHErider
30/10/2015, 14:29
πω πω...τρελο σκηνικο...φευγει ο ντανος μπροστα,ο ροσσι εχει κανει πισω οργια και πλησιαζει την 6αδα και ο αχωνευτος ειναι τριτος και πρεπει να περασει τον πουτ@ν@κι του αλλα αυτο για να μην τον κραξουν το παιζει δυσκολο...και σε μια κακοτοπια ο ενας περνει τον αλλο κατω και εγκαταλειπουν...αν ημουν ροσσι και το εβλεπα θα σταματαγα επι τοπου και θα πηγαινα να πανηγυρισω μαζι τους...
SHOOTER045
30/10/2015, 15:08
http://www.motogp.com/en/news/2015/10/30/valentino-rossi-appeals-fim-stewards-decision/188688
Αγόρια....
Ου ουουυυ
kostas777
30/10/2015, 15:22
Κατ'αρχάς δεν αποφάσισε να "βουτήξει στη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στον Rossi". Βούτηξε ξεκάθαρα πάνω στον Rossi. Όταν η απόσταση μεταξύ τους ήταν 20 πόντοι, νομίζω ήταν φυσικό να συγκρουστούν πλαγιάζοντας (ο ΜΜ) προς τα δεξιά.
Για να κρίνουμε σωστά, προϋπόθεση είναι να ξέρουμε καλά την πίστα. Η συγκεκριμένη στροφή (14) είναι παρατεταμένη δεξιά μετά το γρήγορο εσάκι των 12 και 13 που ξεκινάει ανοιχτή και τελειώνει κλειστή. Σε όλη τη διάρκεια της στροφής, οι μοτοσυκλέτες είναι πλαγιασμένες δεξιά, ενώ πριν τη 14 κλείνουν λίγο γκάζι για να πλαγιάσουν περισσότερο και μετά να ανοίξουν τέρμα για την κλειστή έξοδο της 14. Το περιστατικό έγινε ακριβώς στην κορυφή της 14 εκεί που λογικά οι αναβάτες ανοίγουν γκάζι και βουτάνε για το apex. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου περιθώριο για να πάρεις ανοιχτή γραμμή, εκτός αν κόψεις ταχύτητα πάρα πολύ, γιατί σε πετάει έξω κατευθείαν. Γιαυτό ο Rossi επέλεξε τη συγκεκριμένη στροφή, γιατί είναι η στροφή που αν χάσεις λίγο τη γραμμή σου, αυτό σημαίνει ότι χάνεις πολύ χρόνο που δεν μαζεύεται μετά.
343956
Ο Marquez έχει να κάνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου 2 επιλογές: 1. Να κλείσει εντελώς γκάζι και να μείνει εξωτερικά της στροφής και να χάσει το apex προκειμένου να μην βγει εκτός πίστας, 2. Να ανοίξει γκάζι όσο ακόμη τον έπαιρνε για να στρίψει κανονικά. Βλέπουμε ότι εν πρώτοις όντως κλείνει το γκάζι και ανασηκώνετσι βλέποντας ότι ο Rossi κόβει ταχύτητα. Μετά ο Rossi αρχίζει να κοιτάζει εμπρός και εκεί που θα περιμέναμε όλοι, όπως και ο Marquez να ανοίξει γκάζι και να πάρει τη στροφή, ο Rossi καθυστερεί κι άλλο.
Σε έναν αγώνα, ένα μικρό κλείσιμο του γκαζιού ισοδυναμεί με απώλεια δευτερολέπτων, κανείς δεν το κάνει χωρίς λόγο και κανείς δεν το κάνει προκειμένου να εμποδίσει κάποιον άλλο. Οπότε δεν είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος να δει. Επικρατεί λοιπόν η δεύτερη επιλογή, που είχε σαν αποτέλεσμα την πτώση. Ο κατά κύριο λόγο άσχετος που δεν γνωρίζει την πίστα και δεν έχει κάνει ούτε έναν γύρο σε αυτή, μπορεί να συμπεράνει ότι ο Marquez εμβόλισε τον Rossi (που θα μπορούσε στην τελική να καθυστερεί λόγω κάποιου προβλήματος, αλλά προφανώς δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο), αλλά κάνει μεγάλο λάθος.
ΕΣΤΩ και αν ο Marquez έπαιζε βρώμικα και αντιαθλητικά, πράξεις εκδίκησης μέσα στην πίστα απαγορεύονται.
Αν δεν δεχτείς τα παραπάνω, απλά βγάλε τις παρωπίδες. Μην αρχίσουμε τώρα να μιλάμε για παράγκες και στημένα παιχνίδια, δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο. Σωστά έπραξε ο αγωνοδίκης που δεν είναι ένας απλός θεατής όπως εμείς, αλλιώς εννοείς ότι είναι πουλημένος και άλλα τέτοια όμορφα.
Αν πιστεύεις ότι ο Marquez δεν είχε επιλογή, καταλαβαίνουμε όλοι ποιος φοράει παρωπίδες. Ή απλά δεν έχεις ιδέα από μοτοσυκλέτες. Δε χρειάζεται καν να το υπερασπιστώ παραπάνω. Όλοι έχουμε μάτια και είδαμε τι συνέβη από 400 διαφορετικές κάμερες.
Ο αγωνοδίκης έπραξε σωστά, βάσει κανονισμών. Ο Rossi έκανε κάτι που δεν έπρεπε. Δε διαφωνούμε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Επίσης, περί παρωπίδων και "ροσικούς", να ενημερώσω ότι υποστήριζα πάντα και υποστηρίζω Honda.
kostas777
30/10/2015, 15:30
Αν πιστεύεις ότι ο Marquez δεν είχε επιλογή, καταλαβαίνουμε όλοι ποιος φοράει παρωπίδες. Ή απλά δεν έχεις ιδέα από μοτοσυκλέτες. Δε χρειάζεται καν να το υπερασπιστώ παραπάνω. Όλοι έχουμε μάτια και είδαμε τι συνέβη από 400 διαφορετικές κάμερες.
Ρε φίλε διαβάζεις τι γράφω; Δεν έγραψα για δύο επιλογές κλπ; Τζάμπα ο κόπος... Adios
Ναι, έγραψες για 2 επιλογές, όταν είχε 102. Οκ rephrase, λοιπόν, αφού παίζουμε με τις λέξεις. Κάν'το "Αν πιστεύεις ότι ο Marquez είχε μόνο 2 επιλογές...".
kostas777
30/10/2015, 15:34
Επιλογές στα πλαίσια του αγώνα, δεδομένου ότι όλοι αγωνίζονται και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και να μη χάσουν. Δεν είναι επιλογή να το κόψει αριστερά στα χώματα, ούτε να σταματήσει το μηχανάκι πάνω στη στροφή. Είπαμε είτε θα έπαιρνε ανοιχτά και θα τον περνούσαν και οι από πίσω, είτε θα συνέχιζε με την ελπίδα ότι ο άλλος κάνει και αυτός αγώνα (και δεν θέλει να τον ρίξει επίτηδες εννοείται)
Είδες τη γραμμή του Marquez στη συγκεκριμένη στροφή; Αν μπορούσε, θα χρησιμοποιούσε και την άσφαλτο της επόμενης πίστας, για να την πάρει όσο πιο ανοιχτά γίνεται και να μείνει πίσω από τον Rossi. Με τέτοια γραμμή και ταχύτητα, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να βγει έξω, ακόμα κι αν τον πήγαινε πατάκι στα χωράφια ο Rossi. Ποιοι πίσω θα τον περνούσαν; Αυτοί που ήταν 25 δευτερόλεπτα πίσω;
devil's animal
30/10/2015, 20:08
το πραγμα εχει ξεφυγει απο το αγωνιστικο κομματι...http://www.zougla.gr/automoto/racing/motogp/article/tremoun-stin-idea-gia-finale-kolasi-sti-valen8ia
σιγα το νεο θα μου πεις, αλλα αυτα που γινονται και ακουγονται ειναι πρωτογνωρα για το αθλημα...ακομα και τοτε που "επαιζαν ξυλο" εντος και εκτος πιστας οι οδηγοι, δεν ειχε παρει τοσο μεγαλη εκταση κατι τετοιο...
το βλεπω να γινεται "μπαλα" το θεμα και να ξενερωνω αφανταστα...
δλδ πανε οι εποχες που υποστηρικτες rossi και marquez καθοντουσαν διπλα διπλα και πανηγυριζαν μαζι..το ιδιο ισχυει και για lorenzo...
ο μονος που θα παιζει μπαλαντερ, θα ειναι ο pedrosa...αλλα δεν εχει πολλους fans... :(
SHOOTER045
30/10/2015, 20:35
Κάποιο λάθος κάνουν
Αφού κάθομαι δίπλα δίπλα με τον γιο μού, και δεν του έχω σπάσει (ακόμα) την κούπα πού του πήρα με τον Μαλάκα-Μαλακα
Όλα καλά.
Λέξεις όπως <lor..αχώνευτος -πρωτάθλημα >
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
όλα καλά λοιπόν, και άσε τον Ραχο'ι' να κουρεύεται
LogOutGoRide
30/10/2015, 20:52
Αυτός που δεν είναι κλάψας πήγε στο CAS;
a little (αλλά πιθανώς αρκετή για να γίνουν πο@@άνα όλα) rain η πρόβλεψη αυτή τη στιγμή για την ημέρα του αγώνα.343977
George_Sp
30/10/2015, 20:54
Έτσι και σπάσεις την κούπα MARC MARQUEZ θα εισηγηθώ BAN και ιό στον υπολογιστή σου με popups του jorge lorenzo
:a014::lol:
Billymuse
30/10/2015, 22:23
Nαι και μερικοί φαν του λένε κλαψομαρία τον Λορένθο ενω η ίδιοι ειναι χειρότεροι απο χωρισμένη γκόμενα:lol:..
bikerted
30/10/2015, 22:37
Ο χορχες παντος αγχωθηκε......
https://www.facebook.com/446233038788960/videos/929911107087815/?fref=nf
:bawl::rotflmao::a9:
SHOOTER045
30/10/2015, 22:50
Όταν λες να ψοφήσει ο σκύλος του γείτονα και ο γείτονας μαζί, είναι άλλο από το να λες αφήστε να ξεσκίσω τον μπινέ και την γκόμενα του.
Το μεν πρώτο είναι κλάψα και κλαψομουνιαση μαζί σε υπερθετικό βαθμό.
Για το δεύτερο κρίνεται μόνοι σας
Με το να διεκδικείς με τα νόμιμα μέσα που σου παρέχονται το δίκιο σου - όπως εσύ το πιστεύεις - είσαι κλάψας; ....
bikerted
30/10/2015, 23:21
Στις 6 Νοεμβριου τελικα θα ξερουμε αν θα αναβληθει η οχι η ποινη του Rossi.....
http://www.asphaltandrubber.com/motogp/valentino-ross-cas-appeal/
Καλη αναμονη.....
LogOutGoRide
31/10/2015, 07:39
Με το να διεκδικείς με τα νόμιμα μέσα που σου παρέχονται το δίκιο σου - όπως εσύ το πιστεύεις - είσαι κλάψας; ....
Ίσως όχι. Αλλά προκαλώντας με δηλώσεις όταν πριν λόγο έλεγες και ευχαριστώ ή το να είσαι μπροστά στο πρωτάθλημα και να μην τιμωρηθείς για κάτι που έκανες και να ζητάς και τα ρέστα, νομίζω πως είσαι.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει; Να βάλει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες;
Ίσως όχι. Αλλά προκαλώντας με δηλώσεις όταν πριν λόγο έλεγες και ευχαριστώ ή το να είσαι μπροστά στο πρωτάθλημα και να μην τιμωρηθείς για κάτι που έκανες και να ζητάς και τα ρέστα, νομίζω πως είσαι.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει; Να βάλει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες;
δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;
οι δηλώσεις εννοείς της πέμπτης; αυτό δεν είναι κλάψα είναι ρίχνω λάδι στη φωτιά
ποιο είναι το κομμάτι που πριν έλεγε ευχαριστώ;
επίσης το κομμάτι του να μην τιμωρηθείς για κάτι που έκανες εμπίπτει στο ότι δε θεωρεί ότι έκανε κάτι που επιδέχεται αυτήν την τιμωρία και προσπαθεί με τα νόμιμα μέσα να διεκδικήσει αυτό που πιστεύει.
όσο για τα ρέστα, θα ήταν να πει τιμωρήστε το μάρκεζ από όσο ξέρω δεν είπε κάτι τέτοιο
GIOTIS750
31/10/2015, 19:47
MotoGP: Marquez attacked by Italian journalists http://www.wheels24.co.za/BikesQuads/MotoGP-Marquez-attacked-by-Italian-journalists-20151031
344024
https://www.facebook.com/leiene/photos/a.486305825529.290741.48166220529/10153813705440530/?type=3&theater
Marquez involved in scuffle outside home http://www.foxsportsasia.com/motorsport/motogp/news/detail/item94398/Marquez-involved-in-scuffle-outside-home
Saturday 31st October 2015
Marc Marquez was reportedly involved in a scuffle with Italian TV journalists who were waiting for the Spaniard at his house.
The Italians were from a satirical comedy show called Le Iene (the Hyenas), and were at Marquez' house to present him with a mock award for his recent clash with Valentino Rossi.
The programme's Facebook page reads:
“This afternoon we went to Spain to try to deliver to MotoGP rider Marc Marquez the 'Cup of S***', a special award created to celebrate the 'deeds' of the Spanish champion. But things did not go as the two were expecting.
"We arrived near the home of the parents of the rider where we met Marc Marquez, his father, his brother and their friend. When we tried to deliver our cup we were attacked and a scuffle broke the camera and removed the video cards. Probably they wanted a bigger cup.
“Stephen and Alexander [the Le Iene journalists] are now in hospital, healing from their injuries.”
Marquez's management issued the following statement in response:
“Yesterday there were some unfortunate events in Cervera. A group of people appeared at the home of [Marc Marquez] and uttered a series of insults, performed certain humiliating and ridiculous actions toward the rider himself and even pushing and assaulting [his] closest relatives. Given the seriousness of the action, such acts have been reported and the normal course of criminal proceedings continue against such persons.
“Representative of the rider Emilio Alzamora, given the circumstances, requests that "actions like these do not happen again" and calls for "the deserved respect both to Marc and to his family.”
Antonisss
31/10/2015, 21:22
Εντάξει ξεφύγανε αρκετά μερικοί... Ο τυφλός οπαδισμός αυτά έχει δυστυχώς
MotoGP: Marquez attacked by Italian journalists http://www.wheels24.co.za/BikesQuads/MotoGP-Marquez-attacked-by-Italian-journalists-20151031
344024
https://www.facebook.com/leiene/photos/a.486305825529.290741.48166220529/10153813705440530/?type=3&theater
Marquez involved in scuffle outside home http://www.foxsportsasia.com/motorsport/motogp/news/detail/item94398/Marquez-involved-in-scuffle-outside-home
Saturday 31st October 2015
Marc Marquez was reportedly involved in a scuffle with Italian TV journalists who were waiting for the Spaniard at his house.
The Italians were from a satirical comedy show called Le Iene (the Hyenas), and were at Marquez' house to present him with a mock award for his recent clash with Valentino Rossi.
The programme's Facebook page reads:
“This afternoon we went to Spain to try to deliver to MotoGP rider Marc Marquez the 'Cup of S***', a special award created to celebrate the 'deeds' of the Spanish champion. But things did not go as the two were expecting.
"We arrived near the home of the parents of the rider where we met Marc Marquez, his father, his brother and their friend. When we tried to deliver our cup we were attacked and a scuffle broke the camera and removed the video cards. Probably they wanted a bigger cup.
“Stephen and Alexander [the Le Iene journalists] are now in hospital, healing from their injuries.”
Marquez's management issued the following statement in response:
“Yesterday there were some unfortunate events in Cervera. A group of people appeared at the home of [Marc Marquez] and uttered a series of insults, performed certain humiliating and ridiculous actions toward the rider himself and even pushing and assaulting [his] closest relatives. Given the seriousness of the action, such acts have been reported and the normal course of criminal proceedings continue against such persons.
“Representative of the rider Emilio Alzamora, given the circumstances, requests that "actions like these do not happen again" and calls for "the deserved respect both to Marc and to his family.”
και γω θα τους τα φερνα στο κεφάλι, δεν έχει σημασία ποιος έφταιγε στη Μαλαισία, είμαι σίγουρος για τον τρόπο με τον οποίο θα πήγαν να του κάνουν "πλάκα" κάτι τέτοιοι "δημοσιογράφοι"
DrIoannis
01/11/2015, 07:21
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι ήλπιζαν σε τέτοια αντίδραση...