Σύνδεση

View Full Version : MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

byron
08/11/2015, 22:41
Jorge LORENZO Yamaha SPA 330
Valentino ROSSI Yamaha ITA 325
:wave2::wave2:

Τελικά τι υποστηρίζεις, το numbers dont lie και το 344573 ή το παρακάτω ?

θελω να πω οτι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ θα επρεπε να τους ενδιαφερει η καλυτερη θεση, ΧΩΡΙΣ να κανουν χαρες ή στην ακρη για καποιους αλλους..ακομα και αν αυτοι οι αλλοι ειναι οι διεκδικητες του πρωταθληματος...

ή το παρακάτω?

σαν να λεμε τραυματιζεται ο τερματοφυλακας της αντιπαλης ομαδας σε προηγουμενη φαση χωρις να σφυριξει διακοπη ο διαιτητης και παει η ομαδα μας και βαζει γκολ και κερδιζει...
εξαιρετικη νικη...ολοι θα την χαρουν και θα πουν that's racing..ωπ, sorry...that's football...:rolleyes:

ας χειροκροτησουμε ολοι μαζι λοιπον τον capirossi για την γ@ματη ενεργεια του να εμβολισει τον harada και να παρει αυτος το πρωταθλημα του '98 στα 250cc...:a46::a46:

Εχω μπερδευτεί λίγο ρε συ...:rolleyes:

George_Sp
08/11/2015, 22:42
Αφού παραδέχεσαι οτι βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τον πιο γρήγορο, τον πιο σταθερό, τον πιο γκρινιάρη, με τον πιο βρωμιάρη λόγω συντεχνίας η συζήτηση κάπου εδώ τελειώνει.
Το Limoncello μάλλον θα το χρειαστείς εσύ για να ξυπνήσει κάνα εγκεφαλικό κύτταρο από τη βιταμίνη C και την οξύτητα γιατί τα παραπάνω ΔΕΝ είναι το ίδιο.

SHOOTER045
08/11/2015, 22:45
οι δηλώσεις του rossi αποδυκνείουν ότι δεν ξέρει να χάνει. Κρίμα γιατί μόνο ένας loser θα τα έλεγε αυτά και στην καριέρα του δεν έχει δείξει ότι είναι τέτοιος (με εξαιρέσεις το 2006 που το ξάπλωσε από το άγχος και έδωσε το πρωτάθλημα στον hayden όπως επίσης και τις ήττες του από τον stoner)

Ο VALE στα τόσα χρόνια πού τον παρακολουθώ και τον θαυμάζω ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν με όποιον και αν είχε αντίπαλο και όποιον τίτλο και αν έχασε πάντα μα πάντα στις δηλώσεις τού ήταν ευδιάθετος.
Λίγους αγώνες πριν στις δηλώσεις ήταν τόσο σοβαρός όσο ποτέ.
Μάλλον είχε κάτι σοβαρό να πει
Μάλλον έλεγε αλήθεια.
Σίγουρα απ ότι είδα και εγώ είχε δίκιο.
Αυτά

Billymuse
08/11/2015, 22:45
Ερε γέλια αυριο στον Κρίκο που θα πέσουν,συνεχίστε παιδες :a014:

Argonautis46
08/11/2015, 22:46
Εγω πάντως το έχω χωνέψει απο τον προηγούμενο αγώνα. Ουτε υποθέσεις για το τι μπορει να ειχε γινει έκανα, ούτε τίποτα. Ισα ίσα αναγνώρισα την προσπάθεια του Lornzo. Το πόσο περίφανος θα ήμουν αμα το έπαιρνε υπο αυτές τις συνθήκες ο Rossi ή το τι θα βλέπαμε σε αντίστοιχη περίπτωση που ο Rossi θα είχε bodyguards, είναι άλλο θέμα!
Απο του χρόνου που θα αρχίσει να πιέζει "τους" γρήγορους ο Marquez.

KAGOURO
08/11/2015, 22:50
κρίμα που τα gp έγιναν f1....με παρασκηνιο και ιντριγκα ! ακόμα και σήμερα ο MM έδωσε το πρωτάθλημα στη jlopez μην κάνοντας καμία προσπάθεια να τον περάσει αλλά προστατεύοντας τον σα γκουβερνάντα ! απ την άλλη ο petrobot κοτεψε ως συνήθως ... όλα ρυθμίστηκαν όπως θέλαν τα ι..σπανακια ! αλλά και τα ιτα...λαμογακια δεν πάνε πίσω....δε λυπήθηκα που το χασε ο γιατρός..... του άξιζε για τις κατά καιρούς ψιλοτσογλανιες του. ! όλοι όμως αυτοι είναι μια κατηγορία μόνοι τους...ΠΠ .....όχι τυχαίοι και ούτε τυχαία !......πάμε πάλι αύριο να στριψουμε στην Κατεχάκη .... με το 46 στη ζελατίνα όπως τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια!!!! και του χρόνου........

devil's animal
08/11/2015, 23:02

ή το παρακάτω?

αφου δεν μπορω να γινω κατανοητος με λογικα επιχειρηματα και το μονο που κανετε ειναι να αναπαραγετε τις δηλωσεις του rossi, χωρις να εχετε αποψη επι του πραγματος...
και επειδη γενικοτερα ολοι οσοι υποστηριζετε τον rossi εχετε καταπιει πολλες δοσεις "apaleftin" και εχετε Αυτον πανω απο ολους και ολα, οχι λες, αλλα ακριβως οπως ο Θεος, το μονο που μπορω να κανω ειναι να σας βαζω στην πραγματικοτητα οσο πιο ωμα μπορω...

επισης εσεις ειπατε οτι ειναι πολεμος και λουμπεν και σουπες και μουπες και δεν χωρανε συναισθηματισμοι και σας το κοπαναω πανω στην ηδη υπαρχουσα κατασταση (ενω ουσιαστικα δεν το πιστευω γιατι θα'πρεπε να υπαρχει ενα γενικοτερο fair play)...που φυσικα δεν σας βολευει...αλλα τωρα που δεν σας βολευει, το κανετε γαργαρα....
αλλωστε δεν εγινε και τιποτα παρανομο...ουτε εμβολισμος επαιξε, ουτε κατι αντιστοιχο...
σας λεω οτι οπως εστρωσε ο ροσεας κοιμαται, οσον αφορα την συμπεριφορα του στον marquez και δεν το καταλαβαινετε...
γενικα δεν καταλαβαινετε...αυτο συμβαινει γιατι ειστε οπαδοι.-
αντικειμενικοτητα καμια...

τωρα που ο rossi, κλαιει και κανει σαν μικρο παιδακι που εχασε το πρωταθλημα, δεν το βλεπετε οτι ειναι κλαψιαρης...
οταν εκλαιγε ο lorenzo ηταν κλαψιαρης...:rolleyes:

δεν υπαρχει πουθενα που να "πιανεστε"...ολα τα γυριζετε οπως σας συμφερει....

συγχαρητηρια λοιπον, χασατε...
αυτη ειναι η αληθεια...και στους sex pistols βεβαιως...βεβαιως....

ας λεει ο καθενας τα δικα του και ολα καλα...
:wave2:

spyro
08/11/2015, 23:13
Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει που δεν το πήρε ο γιατρός. Οι άλλοι 3 ήταν εμφανώς πιο γρήγοροι και το αντιπαρήλθε μόνο λόγω σταθερότητας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Και προφανώς η σταθερότητα και η συνέπεια είναι βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας αλλά αν δεν τον έλεγαν VR46, αυτοί που σήμερα έχουν φρικάρει για την "αδικία", θα έκραζαν που το πήρε κάποιος "αργός" ο οποίος δεν το άξιζε. Λόγω ονόματος και σημειολογίας του 10ου βαλθήκαμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Αν το έπαιρνε θα ήταν καθαρά συγκυριακά και όχι επειδή ήταν ο καλύτερος (οι ροσικοί θα απαντήσουν ότι καλύτερος είναι ο πιο σταθερός, οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, φαύλος κύκλος, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει).
Ανεξαρτήτως των ανωτέρω, Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΜΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ. Το να χειραγωγείς έτσι ένα ολόκληρο άθλημα αποτελεί ύβρη και ελπίζω να το βρει μπροστά του. Χέστηκα για τον Λορένθο, ασχέτως αν είναι αντιπαθητικός, είναι οδηγάρα και άξιζε τον τίτλο. Το άλλο το μαλακιστήρι από ματαιοδοξία, κωλοπαιδισμό και κομπλεξισμό μετέτρεψε σε παρωδία το πρωτάθλημα, άλλαξε τις ισορροπίες, διαμόρφωσε καταστάσεις και μας στέρησε ένα επικό φινάλε, ασχέτως κατάληξης. Του εύχομαι την απόλυτη απαξίωση, την έχει κερδίσει με το σπαθί του.

+990

Το αυτό.

Να δεις τη σταθερότητα του dovi πως κραζανε παλιότερα.

DoctoR_k6
08/11/2015, 23:23
Δηλώσεις του είναι στο http://www.marca.com/2015/11/08/motor/mundial_motos/gp-valencia/1446991019.html

Το κείμενο είναι το εξής :

Marquez has been very good. Maybe in another race he would have tried to pass me, but he didn't"
The fact that they are Spanish like me has influenced. Probably in another type of frace they would have tried a pass which they didn't this time. Dani could have thrown himself like crazy and try to pass us both, but we are Spanish, this title had to be in Spain, its fair. I have won more victories than anyone and only lost points due to regularity in podiums because at some points of the season we had bad luck"
I'm not acusing anyone. If Rossi had been in my place, the italians would have done exactly the same. I don't know what Mark and Dani kept for themselves at the end, you will have to ask them, I can just imagine"

Νομίζω οτι οι δηλώσεις των αντι-ροσσικών πως τίποτα περίεργο δεν έγινε στο πρωτάθλημα, καλό θα είναι να σταματήσουν γιατί γίνονται ψιλορόμπα με καμηλό γιακά.
Το κρίμα είναι, πως κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν άξιζε να είναι πρωταθλητής, παίζοντας την μάχη στα ίσα. Απ΄τη στιγμή που μπήκαν οι εθνικές δυνάμεις για να διαμορφώσουν πρωτάθλημα, το πράγμα γίνεται σιχαμένο. Ο JL θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωταθλητής που "έστησε" πρωτάθλημα για να κερδίσει τον γέρο που διαδέχθηκε αφού δεν ήταν άξιος να το καθαρίσει μόνος του, ο ΜΜ παρόλο το ταλέντο του που είναι μοναδικό, θα κουβαλάει την κατηγορία πως έγινε το πουτανάκι και η ορτινάτσα του JL.

Και καλώς ή κακώς δεν ξεχνιούνται οι ρόμπες. Όπως δεν ξεχάστηκε για τον κόσμο το πέτσινο πρωτάθλημα του Capirrossi, όπως δεν ξεχάστηκε η νίκη του Chilli όταν απεργούσαν οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί, όπως δεν ξεχάστηκε το μισό ΠΠ του Hayden, όπως δεν ξεχνιούνται οι οδηγίες των ομάδων στην F1 που φτιάχνουν πρωταθλητές, έτσι και αυτοί θα κουβαλάνε τον λεκέ της παράγκας.

Respect στους Ισπανούς.

Μαρτυρανε χωρις ξυλο αυτοι...
Κ εκει που λενε οι καθαροι κ αμολυμντοι αντιροσσικοι πως ο παππους εβλεπε φαντασματα κ ελεγε μπαρουφες(γιατι αυτοι ξερουν καλυτερα απο τον παππου) ερχονται οι δηλωσεις αυτες απο Λορενθο...
Απορω για μερικους που συνεχιζεται να εκτιθεστε επειδη υποστηριξατε αλλα προηγουμενως...
Δεν ειναι κακο να πειτε πως εγινε μαλακια φετος...κ ο μ@λακας ο ΜΜ κατεστρεψε θεωρητικα την αξια του τιτλου του Λορενθο.
Ξαναδιαβαστε 2-3 φορες το αρθρο μπας κ δειτε το βαθυτερο νοημα...:wave2:

byron
08/11/2015, 23:24
αφου δεν μπορω να γινω κατανοητος με λογικα επιχειρηματα και το μονο που κανετε ειναι να αναπαραγετε τις δηλωσεις του rossi, χωρις να εχετε αποψη επι του πραγματος...

Χέσε τις δηλώσεις του Ρόσσι. Αγώνες βλέπουμε και μια γνώμη μπορούμε να σχηματίσουμε. Ίσως προκατειλημμένη λίγο, αλλά μιας και δεν βλέπουμε αγώνες κανα δυο χρόνια το τι κάνει ο καθένας μπορούμε να το κρίνουμε.

Δεν βγάζουν νόημα όσα γράφεις παραπάνω, ίσως να το ξαναδιαβάσεις γιατί δεν καταλαβαίνω. Σου έβαλα δηλώσεις σου, για το είδος των αγώνων που θέλεις να βλέπεις, όπως και εγώ και φαντάζομαι οι περισσότεροι. Τι θέλεις τελικά?

Ξαναλέω πως είναι κρίμα όχι γιατί δεν το άξιζε ο JL που οδήγησε εξαιρετικά, αυτό που λέω (και ως αντιροσσικός αρνείσαι να δεις), είναι πως ο Rossi ΔΕΝ άξιζε να το χάσει έτσι. Το να μου ποστάρεις βαθμολογίες και sex pistols...δεν έχουμε να πουμε πολλά γιατί άλλο άθλημα βλέπουμε.
Πιστεύεις πχ οτι ο ΜΜ που είναι ό πιο επιθετικός (και επικίνδυνος ενίοτε όπως έχεις πει και εσύ), με τον μισό αγώνα του στην ρόδα του JL, δεν τόλμησε ΚΑΝ να βγεί στο πλάϊ του, και είναι θεμιτό και αγώνας υπερ πάντων (ποιών πάντων, του ομοεθνή του?). Ίσως τελικά και να χειροκρότησες το πρωτάθλημα του Capirrossi.
Τουλάχιστον εκείνος καθάρισε μόνος του, δεν είχε ανάγκη από ορτινάτζες και ιπποκόμους.

7Tolis
08/11/2015, 23:27
Ειδα τον αγώνα με τη γυνάικα μου που είναι 93 (όχι ετών) και κατέληξε να βρίζει τον 93 στο τέλος.Αυτό.

byron
08/11/2015, 23:28
Ξαναδιαβαστε 2-3 φορες το αρθρο μπας κ δειτε το βαθυτερο νοημα...:wave2:

Σιγά το βαθύτερο νόημα...

Ενα δημόσιο ευχαριστώ είναι μην τον πουν και αχάριστο. :lol:

Arxagelos
08/11/2015, 23:32
arxagelos ποσες εχεις βαρεσει απο την ωρα που πηρε το πρωταθλημα ο δικος σου και νομιζεις οτι μας πικαρεις κιολας με τα οσα γραφεις?
Λαστιχο τον εχεις κανει πανω απο το πληκτρολογιο

Χασατε το 10ο σήμερα χάνετε και την ψυχραιμία σας, λογικό. Προτείνω prozac και paxil ;)

byron
08/11/2015, 23:36
Εντο με ταξί...οι Suzuki fans κάνουν το κουνέλι που στη βαθμολογία ο Petrucci τους έραψε...:D

Respect στον Iannone για την αντρίκια τούμπα. Τροπετο το έκανε το dulapi, στη μέση το κόψε. Μια συνέχεια στο thread "ποιότητα φτουκατι" είναι επιβεβλημένη.

Arxagelos
08/11/2015, 23:37
Ο shooter δεν έπαθε κατάθλιψη
Ούτε είναι διασκεδαστης

Αν ανοίξω το στόμα μου τύφλα να έχει η 7 η 4 και όλες οι θύρες μαζι.
Όπως απαξιώνω το σημερινό κάλπικο αποτέλεσμα, έτσι απαξιώνω και τέτοιου ειδους σχόλια από άτομα πού η μόνη λογική και η γνώση τούς περιορίζεται στο ότι η ζάχαρη είναι γλυκιά το λεμόνι ξινό κλπ πού περιορίζονται στην γνώση και το IQ δημοτικού.
Και πολύ βάζω μέχρι και ο μικρός μου που πάει τρίτη σταμάτησε να μού λέει για τον sfb που ήταν τρελαμένος μαζί τού.
Άμα θες να σου χαρίσω το καπέλο και την κούπα τού να τα κάνεις εικόνισμα για το 5ο ,γιατί χωρίς αυτόν
ΤΑ @@ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ

Κάνε αγορινα καμια βολτα ακόμα να πάρεις αέρα οπως είπες γιατί η πικρά είναι μεγάλη! :wave2:

DoctoR_k6
08/11/2015, 23:37
Σιγά το βαθύτερο νόημα...

Ενα δημόσιο ευχαριστώ είναι μην τον πουν και αχάριστο. :lol:

Που το καταλαβες αυτο ρε byron??:lol:
Αφου εδω χτυπιουνται πως ο παππους εβλεπε φαντασματα κ θεωριες συνωμοσιας μεταξυ των σπανιολων!!
Περιμενω για το γιουχαισμα του χρονου σε ΜΜ παντου...Ιταλια απλα θα κλαιει!:cry:
Οι mtogpιωτες τετοια δεν θελουνε/με( F1 βλεπουμε?)...γρηγορος ειναι ο JLo(δεν το συζηταμε) αλλα αστο να κριθει ρπμ μεσα στην πιστα.

Edit: 1.Το ντουκατι πως διαολο εγινε ετσι πουτ@να??
2. Του χρονου θα μαμησουμε...Suzukara!!!

byron
08/11/2015, 23:48
γρηγορος ειναι ο JLo(δεν το συζηταμε) αλλα αστο να κριθει ρπμ μεσα στην πίστα

Μα ήταν ξεκάθαρος...είχε τεκμηριωμένες απαντήσεις. Το άξιζε γιατί :

1) Είναι Ισπανός και έπρεπε να βοηθήσουν και οι άλλοι να μείνει εκεί η κούπα. :tooth:
2) Ήταν άτυχος και έχασε βαθμούς τσάμπα...Οι άλλοι ήταν κακά παιδιά και τους έχασαν δίκαια. Το ότι βρόντηξε με τα slick στο βρεγμένο, δεν ήταν δική του μαλακία, αλλά ατυχία.
3) είναι δίκαιο να το πάρει γιατί είχε περισσότερες νίκες από τους άλλους τους κακούς...

(Φήμες λένε πως θα επιστρέψει το πρωτάθλημα του 2012 στον Pedrosa, και αν δεν το θέλει αυτός, στον Stoner που είχαν και οι δυο περισσότερες νίκες...:lol:)

vangelis 64
09/11/2015, 00:18
Στη δική μου συνείδηση ο Ρόσι θα είναι ο γιατρός.Παρατσούκλι που βγήκε από την ακρίβεια που άνοιγε το γκάζι,όταν τα μηχανάκια δεν είχαν τα ηλεκτρονικά που έχουν σήμερα.

Ο ΣτόΟΥνερ είχε άλλο..."τρώω χάι από τη σχάρα εκκίνησης" (όταν τα μηχανάκια δεν είχαν τα ηλεκτρονικά που έχουν σήμερα και ευτυχώς γι' αυτόν βελτιώθηκαν)

Το παρατσούκλι τού Λορένθο "ξινός,αχώνευτος" κλπ δεν μού λέει τίποτα αλλά έχει βγει.Εξετέθη ανεπανόρθωτα,όταν ζήτησε τον μηδενισμό τού Ρόσι.Κλάψε βλάκα....

Το μεγάλο ταλέντο τού σήμερα χαρακτηρίζεται βρόντακας και πουστάκι.Έχει γίνει η ξευτύλα τού αθλήματος.
Θεαματικός...σπάει τα κοντέρ....αλλά πουστάκι.Τέλος

FotisFz1
09/11/2015, 00:20
Θα παρακαλουσα τους arxagelo κ devil
να με δωκουν και μενα απο αυτο
το καλο που καπνιζουν
ευχαριστω

el_hymador
09/11/2015, 00:54
Πάντως ξαναλέγω, νομίζω ότι ο χόρχε δεν έχει να κάνει με όλο αυτό... θέλω να πω σαφώς και τον ευνόησε η κατάσταση, το παραδέχτηκε κιόλας φάτσα φόρα αλλά δε νομίζω ότι είχε πέσει συνεννόηση μεταξύ των σπανιόλων. Το πρόβλημα το έχει ξεκάθαρα αυτό το γ@μημένο @δάκι που θα έπρεπε να το είχαν πλακώσει στις μπάτσες όλοι μαζί οι αναβάτες από καιρό. Για κάποιο λόγο, έχει φάει κόλλημα με τον Rossi...

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ακόμα το μ@λ@κιστήρι, είναι ότι μόλις γ@μησε την καριέρα του, είναι ο πρώτος αναβάτης στα χρόνια που παρακολουθώ αγώνες, που βγάζει τέτοια κατινιά και ξεφτιλίκι... και αυτά καταγράφονται όχι μόνο από τους haters που είναι ήδη πάααααααρα πολλοί αλλά και από όσους έχουν μια πιο ψύχραιμη οπτική στα πράγματα. Με λίγα λόγια, του βγήκε το όνομα πλέον... θα είναι για πάντα το πο*στρ@κι των αγώνων.

ΝIKOLTSOS
09/11/2015, 02:08
Πάντως ξαναλέγω, νομίζω ότι ο χόρχε δεν έχει να κάνει με όλο αυτό... θέλω να πω σαφώς και τον ευνόησε η κατάσταση, το παραδέχτηκε κιόλας φάτσα φόρα αλλά δε νομίζω ότι είχε πέσει συνεννόηση μεταξύ των σπανιόλων. Το πρόβλημα το έχει ξεκάθαρα αυτό το γ@μημένο @δάκι που θα έπρεπε να το είχαν πλακώσει στις μπάτσες όλοι μαζί οι αναβάτες από καιρό. Για κάποιο λόγο, έχει φάει κόλλημα με τον Rossi...

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ακόμα το μ@λ@κιστήρι, είναι ότι μόλις γ@μησε την καριέρα του, είναι ο πρώτος αναβάτης στα χρόνια που παρακολουθώ αγώνες, που βγάζει τέτοια κατινιά και ξεφτιλίκι... και αυτά καταγράφονται όχι μόνο από τους haters που είναι ήδη πάααααααρα πολλοί αλλά και από όσους έχουν μια πιο ψύχραιμη οπτική στα πράγματα. Με λίγα λόγια, του βγήκε το όνομα πλέον... θα είναι για πάντα το πο*στρ@κι των αγώνων.

Ενδιαφέρον....
Λες....?

Η αλήθεια είναι ο Lorenzo τόσα χρόνια μπορεί να είναι αντιπαθής, αλλά δεν έχει κάνει καμία !@$#! με συνεργασίες και τα λοιπά, πάντα έκανε το κομμάτι του.... πρώτος και αν μπορείς έλα να με πιάσεις...

Μπορεί να φτάει ο μικρός... κρίμα κρίμα...

eBoLaGR
09/11/2015, 02:46

Ενω ο Ροσσι κυριος. Αγγελουδι. Δεν εκανε και δεν ειπε τιποτα.
-
Ο ΜΜ γαμησε την καριερα του επειδη μετα απο οσα ακουσ,ε δεν βοηθησε τον Rossi, κοβωντας τον Λορενθο (αν ισχυουν ολα αυτα βεβαια). Απολυτα ορθο και λογικο.

daz
09/11/2015, 04:22
Ντάξ βαριέμαι να διαβάσω όσα έχετε γράψει γιατί μετά τον αγώνα την έκανα και το σκίσατε το θέμα.

Ο μμ θα μπορούσε να περάσει τον lore άνετα.
Στους τελευταίους γύρους θα τον περνούσε και ο αψηλός αν δεν τον έκοβε ο μμ.

Και ο doc θα ήταν προταθλητής.

Ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Αυτό που μου τη σπάει απ' όλα αυτά δεν είναι ούτε ότι ο doc δεν πήρε το 10ο ούτε τίποτα παρόμοιο. Είναι το γεγονός ότι ...

δεν ξέρουμε τι σκατά θα μπορούσε να έχει γίνει σε αυτό το γαμημένο πρωτάθλημα αν όλοι έτρεχαν για να κερδίσουν. Το σιχαίνομαι αυτό όσο τίποτε άλλο. Το να παλεύεις εντός και εκτός πίστας με κάθε δυνατό τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο για να κερδίσεις το καταλαβαίνω.

Καλά έκανε ο γκρινιάρης και γκρίνιαξε για να μηδενιστεί ο ροσης. Δε με απασχολούν και πολύ τέτοιες συμπεριφορές, δε τις εγκρίνω μα ούτε τις κατηγορώ στα πλαίσια του ανταγωνισμού. Δείχνουν πολλά για τους ανθρώπους που τις υιοθετούν, μα μου είναι και αυτοί αδιάφοροι. Τους αναγνωρίζω το γεγονός ότι αγωνίζονται για κάτι το εξαιρετικό και θεωρώ κατόρθωμα να καταφέρεις κάτι τέτοιο (ΠΠ) με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο γιατρός όλη τη σεζόν δεν ήταν πιο γρήγορος απ' τους τρεις πρώτους. Του άξιζε το προταθλημα γιατί το πάλεψε και μπορούσε να το πάρει όχι επειδή είναι πιο γρήγορος αλλά για τους λόγους που κατάφερε να μαζέψει τους βαθμούς που μάζεψε. Υπάρχουν κι' αλλοι που πήραν πρωταθλήματα με λιγότερες πρώτες θέσεις απ' του doc.
Και του λορενθο του άξιζε το πρωτάθλημα γιατί ήταν πολύ γρήγορος και σταθερός (νταξ έφαγε και τα μούτρα του μια φορά).

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε σε ποιόν θα πήγαινε αν δεν υπήρχε αυτό το κακομαθημένο με το χαμόγελο του τζόκερ που αντι να αγωνίζεται για να κερδίσει (όχι το πρωτάθλημα αλλά τις πρώτες θέσεις, κύρος, σεβασμό) αγωνιζόταν για να εκδικηθεί κάποιον άλλο, είτε είχε δίκιο, είτε άδικο. Πρέπει να είσαι πολύ "μικρός" για κάτι τέτοιο.

Εγώ τον πιστεύω όταν είπε ότι θα τον περνούσε τον γκρινιάρη στον τελευταίο γύρο.
Δεν τον πέρασε γιατί του την έπεσε ο ψηλός και χάσανε χρόνο. Το πιστεύω.

Ο λόγος που θα τον περνούσε ηταν και ο λόγος που τον πέρασε 3 αγώνες πριν όταν έσπασε τα χρονόμετρα και από 3 βρέθηκε πρώτος.
Δεν θα άφηνε μια πρώτη θέση αν μπορούσε να την έχει γιατί οι πρώτες θέσεις μένουν.
Ο λόγος που έμεινε εκεί πίσω ήταν γιατί ήξερε ότι αν τον είχε πίσω του σε όλο τον αγώνα και ο γιγαντοσωμος την έπεφτε στον λορενθο προς στο τέλος του αγώνα (όπως το κάνει συνήθως) δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα για να μην πάρει ο Ροσης το ΠΠ..

Πόσο σίχαμα δλδ.. !!!

Ποιός πιστεύει ότι δεν είχε την ταχύτητα να τον περάσει απ την αρχή του αγώνα?
Ποιός πιστεύει ότι αν προσπαθούσε και μάλιστα με πολύ μικρότερο ζηλο απ' ότι "προσπάθησε" με τον ροσι στον προηγούμενο αγώνα, δεν θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα στους τελευταίους γύρους με τον λορενθο ?

Δεν φταίει σε κάτι ο Παγκόσμιος Προαθλητής του 2015 για ότι έγινε στους τελευταίους αγώνες, δέχτηκε βοήθεια απ' το πουθενά χωρίς να τη ζητήσει. Μέχρι και γλωσσόφιλο σε γκομενάκι και μάλιστα μπροστά στον μμ έδωσε ο άνθρωπος με τόσα που του σούρατε τις τελευταίες μέρες. :lol:

Το πρωτάθλημα πάντως το πήρε.

Και του χρόνου.

spyrakos35
09/11/2015, 05:33
εγώ πάντως την επόμενη βόλτα μου θα την κάνω με τον ΜΜ....

καλό παιδί φαίνεται, καλές γραμμές εχει, μαλακίες στο δρόμο δεν κάνει, δε θα χουμε πρόβλημα....

:bawl:

MG-KTiNoS
09/11/2015, 07:17
Ο γιατρός όλη τη σεζόν δεν ήταν πιο γρήγορος απ' τους τρεις πρώτους. Του άξιζε το προταθλημα

Αυτό το δεν ήταν ο πιο γρήγορος όλη τη χρονιά να το κοιτάξετε πάντως.
Πιο γρήγορος είναι αυτός που συνολικά τερματίζει σε όλους τους αγώνες μπροστά.
Όχι όποιος κάνει τον πιο γρήγορο γύρο, ούτε όποιος τρέχει πιο πολύ και μετά τρώει σαβούρδα.
Αυτός μπορεί να ναι ο γενναίος....
Αν ήταν έτσι τα πράματα τ ΠΠ θα το έπαιρνε όποιος είχε τις πολ και δεν θα ήταν ανάγκη
να παιδευόμαστε γύρο γύρο όλοι

giorgio7
09/11/2015, 07:28
και επειδη γενικοτερα ολοι οσοι υποστηριζετε τον rossi εχετε καταπιει πολλες δοσεις "apaleftin" και εχετε Αυτον πανω απο ολους και ολα, οχι λες, αλλα ακριβως οπως ο Θεος, το μονο που μπορω να κανω ειναι να σας βαζω στην πραγματικοτητα οσο πιο ωμα μπορω...

επισης εσεις ειπατε οτι ειναι πολεμος και λουμπεν και σουπες και μουπες και δεν χωρανε συναισθηματισμοι και σας το κοπαναω πανω στην ηδη υπαρχουσα κατασταση (ενω ουσιαστικα δεν το πιστευω γιατι θα'πρεπε να υπαρχει ενα γενικοτερο fair play)...που φυσικα δεν σας βολευει...αλλα τωρα που δεν σας βολευει, το κανετε γαργαρα....
αλλωστε δεν εγινε και τιποτα παρανομο...ουτε εμβολισμος επαιξε, ουτε κατι αντιστοιχο...
σας λεω οτι οπως εστρωσε ο ροσεας κοιμαται, οσον αφορα την συμπεριφορα του στον marquez και δεν το καταλαβαινετε...
γενικα δεν καταλαβαινετε...αυτο συμβαινει γιατι ειστε οπαδοι.-
αντικειμενικοτητα καμια...

τωρα που ο rossi, κλαιει και κανει σαν μικρο παιδακι που εχασε το πρωταθλημα, δεν το βλεπετε οτι ειναι κλαψιαρης...
οταν εκλαιγε ο lorenzo ηταν κλαψιαρης...:rolleyes:

δεν υπαρχει πουθενα που να "πιανεστε"...ολα τα γυριζετε οπως σας συμφερει....

συγχαρητηρια λοιπον, χασατε...
αυτη ειναι η αληθεια...και στους sex pistols βεβαιως...βεβαιως....

ας λεει ο καθενας τα δικα του και ολα καλα...

Ωραια επιχειρηματα εχεις, drink limoncello και ολοι οι οπαδοι του 46 πινετε apaleftin:cry:... Iδια επιχειρηματολογια με τον arxagelos ...:a31::a31: Τελικα ειχε δικιο ο mario27 o 46 εχει καταστρεψει τους αγωνες....Αλλα εχει καψει και πολλους εγκεφαλους!!!!! :wave2:

giorgio7
09/11/2015, 07:30

ή το παρακάτω?

Αυτος να δεις ποσο εχει μπερδευτει!!!!:lol:

irinia
09/11/2015, 07:59
ΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Θα διέκρινε χθές ένα παιχνίδι αβαβά.......
Έγινε πολύ έντονο όταν έναν γύρο πριν το τέλος ο Πεντρόζα θέλησε να περάσει.
Απλά ο έταιρος της Χόντα προστάτεψε με εντελώς ΑΚΟΜΨΟ τρόπο τον πρωταθλητή,
πράμμα που το είδαμε εδώ και 3-4 αγώνες.
Τέτοια παρέμβαση..??Χάνουν την αίγλη τους οι αγώνες..!!
ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ............χειρότερα από την f1
Από τις μοναδικές φορές που θα μείνει στην ιστορία ΟΧΙ ο πρώτος
αλλά το πως έτρεξε ο δεύτερος,γιαυτό και η κάμερα όλο σε αυτόν πήγαινε..!!

Bladerunner
09/11/2015, 08:06
Όποιος προσβάλλει προσωπικά άλλο μέλος ή μέλη παραβαίνει έναν από τους πιο ουσιαστικούς κανόνες του forum. Κάποιοι το κάνετε διαρκώς. Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση.

Μην εκπλαγείτε αν δεν μπορέσετε να ξανά γράψετε για κανά μήνα...

spyrakos35
09/11/2015, 08:10
+990

Η πτώση μυρίζει Ιταλία. Αν υπερβάλλει εαυτόν για το αδύνατο, μάλλον θα την φάει. Αντίστοιχα και για ιαννονε.

βλέπω και κανα-δυό μπαν εδώ μέσα μετά.....

:lol:

Όποιος προσβάλλει προσωπικά άλλο μέλος ή μέλη παραβαίνει έναν από τους πιο ουσιαστικούς κανόνες του forum. Κάποιοι το κάνετε διαρκώς. Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση.

μέσα σε όλα θα πέσουμε βύρωνα

WiSe
09/11/2015, 09:16
Απορια καθοτι δε παρακολουθω motogp πολλα χρονια. Για πιο λογο ο Μαρκεζ να βοηθισει τον Λορενζο να παρει τον τιτλο? Με τι κινητρο? Γιατι ενας αθλητης αντιπαλης ομαδας να βοηθισει επιλεγμενα αντιπαλο να παρει το πρωταθλημα? Σε τι θα τον εξυπηρετουσε αυτο καθοτι δεν ειχε κανενα κερδος?

Αυτες τις μερες ακουω για μια πλεκτανη αλλα νηφαλια σκεπτομενος δεν μου κολλαει ο συνηρμος των σκεψεων αν μπορει καποιος ας με βοηθισει. Ευχαριστω.

Υ.Γ.: Αληθεια ολοι αυτοι οι αγωνιζομενοι ειναι αγγελακια? ολοι? Και ο Βαλε? (Τον συμπαθω δεν θελω να τον μειωσω, αλλωστε δε μειωνεται τετοια προσωπικοτητα)

spyrakos35
09/11/2015, 09:19
Απορια καθοτι δε παρακολουθω motogp πολλα χρονια. Για πιο λογο ο Μαρκεζ να βοηθισει τον Λορενζο να παρει τον τιτλο? Με τι κινητρο? Γιατι ενας αθλητης αντιπαλης ομαδας να βοηθισει επιλεγμενα αντιπαλο να παρει το πρωταθλημα? Σε τι θα τον εξυπηρετουσε αυτο καθοτι δεν ειχε κανενα κερδος?

Αυτες τις μερες ακουω για μια πλεκτανη αλλα νηφαλια σκεπτομενος δεν μου κολλαει ο συνηρμος των σκεψεων αν μπορει καποιος ας με βοηθισει. Ευχαριστω.

Υ.Γ.: Αληθεια ολοι αυτοι οι αγωνιζομενοι ειναι αγγελακια? ολοι? Και ο Βαλε? (Τον συμπαθω δεν θελω να τον μειωσω, αλλωστε δε μειωνεται τετοια προσωπικοτητα)

αν εγώ σκαλώσω με την πάρτη σου, θα κάνω τα πάντα για να ευνοήσω τον άλλον

σο σιμπλ

BLiTzER
09/11/2015, 09:22
Δε βοήθησε τον Lorenzo επειδή είναι κολλητοί, αλλά αντιπαθεί τον Rossi, οπότε "μαγειρεύοντας" τις βαθμολογίες και κρατώντας τον μακρυά από τον τίτλο, ουσιαστικά εξυπηρέτησε τον Lorenzo. Επίσης είναι και οι 2 Ισπανοί, ενώ ο Rossi Ιταλός, οπότε είναι λογικό κάποιος να υποθέσει ότι συνεργάστηκαν "για να μείνει ο τίτλος στην Ισπανία", όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Lorenzo.

Φυσικά και δεν είχε κανένα κέρδος ο ίδιος (εκτός από τόνωση του εγωισμού του), αλλά δεν είχε και τίποτα απολύτως να χάσει, αφού το πρωτάθλημα γι'αυτόν είχε τελειώσει από νωρίς.

Κανείς δεν είναι "άγγελος" και, φυσικά, όλοι σκέφτονται το συμφέρον τους, αλλά αυτό το πράγμα, σε αυτόν τον βαθμό, δεν έχει ξανασυμβεί.

el_hymador
09/11/2015, 09:23
-
Ο ΜΜ γαμησε την καριερα του επειδη μετα απο οσα ακουσ,ε δεν βοηθησε τον Rossi, κοβωντας τον Λορενθο (αν ισχυουν ολα αυτα βεβαια). Απολυτα ορθο και λογικο.

To θέμα είναι ακριβώς αυτό! Ότι δεν θα έπρεπε να τρέχει βοηθώντας τον οποιονδήποτε, θα έπρεπε να κάνει το αγώνα του αποσκοπώντας σε αυτό που αποσκοπούν όλοι, δηλαδή στην νίκη ή στην όσο το δυνατόν καλύτερη θέση! Ακόμα και στην F1 όπου είναι εντελώς ξεφτίλα πλέον, οι οδηγίες έρχονται από τα paddocks και αφορούν ενδοεταιρικές εξυπηρετήσεις, οπότε αιτιολογούνται εν μέρει (αιτιολογούνται, δεν δικαιολογούνται).

Argonautis46
09/11/2015, 10:52
-

Αν δηλαδή όντως πάλευε να του κόψει το ΠΠ (για μένα ισχύει), να μη βγει να το πει? Ο Alzamora που ο Rossi ισχυρίζεται οτι του το είπε αυτό το πράγμα γιατι δεν βγαίνει να το διαψεύσει? Αφού τον θίγει αυτή η δήλωση άμεσα.

Όπως και να έχει. Εγινε ότι έγινε, ο καθένας σχημάτισε τις εντυπώσεις του. Πάμε παρακάτω.
Τα πιο θλιβερά πράγματα που συνέβησαν φέτος για εμένα ηταν ο πόλεμος που δέχτηκε ο Rossi απο τον Marc. Το τόσο μίσος που βγήκε για τον Λορε. Όποιος και να είναι ο χαρακτήρας του, ο,τι και να έκανε τα θεωρώ λογικά γιατι πάλευε για το ΠΠ. Είναι μεγάλη η τιμή. Τα δέχομαι.
Και τέλευταίο θλιβερό το γεγονός οτι θες ετσι, θες αλλιώς ο τίτλος του είναι υπο συζήτηση. Ενω θα μπορούσε να το πάρει και να μην υπήρχαν αμφιβολίες. Ο άνθρωπος είναι ρομποτ. Εκανε οτι καλύτερο μπορούσε όπως και ο Rossi. Ε αφήστε μας να δούμε το αποτέλεσμα.

cityfly
09/11/2015, 10:57

Το έγγραψα και παραπάνω. Όντως έχασε σημαντικούς βαθμούς από αυτούς τους δύο ΑΛΛΑ τους έχασε στα ίσα οπότε θα ήταν άδικο να τους κατηγορίσει κανείς. Ο μμ δεν αγωνιζόταν στα ίσα και το ίδιο με όλους και κατά τη γνώμη μου όχι τόσο για να το πάρει ο λόρε αλλά για να μην το πάρει ο ρόσσι.

...

BLiTzER
09/11/2015, 11:00
Ο Lorenzo είχε την ευκαιρία να μην ανακατευτεί καθόλου και να τους αφήσει να βγάλουν τα μάτια τους, πανηγυρίζοντας τον τίτλο του σαν κύριος. Αντί αυτού, την πέταξε στα σκουπίδια, κάνοντας τις εξής 2 χοντράδες, κυρίως επειδή είναι ζώο: 1. προσπάθησε να επέμβει στο CAS, χωρίς να είναι άμεσα εμπλεκόμενος και 2. αποδοκίμασε τον ομόσταυλό του στο βάθρο.

el_hymador
09/11/2015, 11:02
Δε βοήθησε τον Lorenzo επειδή είναι κολλητοί, αλλά αντιπαθεί τον Rossi, οπότε "μαγειρεύοντας" τις βαθμολογίες και κρατώντας τον μακρυά από τον τίτλο, ουσιαστικά εξυπηρέτησε τον Lorenzo. Επίσης είναι και οι 2 Ισπανοί, ενώ ο Rossi Ιταλός, οπότε είναι λογικό κάποιος να υποθέσει ότι συνεργάστηκαν "για να μείνει ο τίτλος στην Ισπανία", όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Lorenzo.

Φυσικά και δεν είχε κανένα κέρδος ο ίδιος (εκτός από τόνωση του εγωισμού του), αλλά δεν είχε και τίποτα απολύτως να χάσει, αφού το πρωτάθλημα γι'αυτόν είχε τελειώσει από νωρίς.

Κανείς δεν είναι "άγγελος" και, φυσικά, όλοι σκέφτονται το συμφέρον τους, αλλά αυτό το πράγμα, σε αυτόν τον βαθμό, δεν έχει ξανασυμβεί.

Ούτε θέλω να σκέφτομαι την δημιουργία εθνικών συμμαχιών στα MotoGP, δεν νομίζω ότι θα το αφήσουν οι ομάδες έτσι και αλλιώς.

spyrakos35
09/11/2015, 11:04
Ο Lorenzo είχε την ευκαιρία να μην ανακατευτεί καθόλου και να τους αφήσει να βγάλουν τα μάτια τους, πανηγυρίζοντας τον τίτλο του σαν κύριος. Αντί αυτού, την πέταξε στα σκουπίδια, κάνοντας τις εξής 2 χοντράδες, κυρίως επειδή είναι ζώο: 1. προσπάθησε να επέμβει στο CAS, χωρίς να είναι άμεσα εμπλεκόμενος και 2. αποδοκίμασε τον ομόσταυλό του στο βάθρο.

+1300

μπορούσε απλά να περιοριστεί στον αγώνα του....

FotisFz1
09/11/2015, 11:06

να διαβαζουμε θα μπορουμε μετα την τιμωρια ή οχι
Επειδη αναφερεις οτι δεν θα μπορουμε να γραψουμε μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια

BLiTzER
09/11/2015, 11:07
Επειδη αναφερεις οτι δεν θα μπορουμε να γραψουμε μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια

Ναι, μπορείς να διαβάζεις. Τουλάχιστον ό,τι δε χρειάζεται login, αλλά νομίζω δεν υπάρχει κανένας τέτοιος περιορισμός εδώ.

chillipf
09/11/2015, 11:13

Από αυτές του τις αντιδράσεις έχει εμπλακεί το όνομά του στο φιξάκι και γιαυτό το πρωτάθλημα που πήρε αμφισβητείται εντονότατα από την πλειοψηφία του κόσμου.
Αν δεν συνέβαιναν αυτά τα δυο, κανείς δεν θα μπορούσε να τον ψέξει.
Ο δε ρόσι, πράγματι στις δηλώσεις στους 3 τελευταίους αγώνες δεν είχε ούτε γελάκια ούτε αστειάκια όπως συνήθιζε.
Το είχε δει το έργο να έρχεται γι αυτό και προειδοποίησε για πράγματα που εγώ προσωπικά δεν έχω ξανα ακούσει.
Ειδικά στις δηλώσεις στην Αυστραλία, παραξενεύτηκα, και τον χαρακτήρισα υπερβολικό.
Όμως τελικά φάνηκε ότι ήταν ακριβώς έτσι. :rolleyes:

SHOOTER045
09/11/2015, 11:23

Εδώ
Βετεράνος των καρτών και των ban.
1)οι κάρτες είναι προειδοποίηση, κάτι σαν τούς πόντους που πήρε ο VALE.έχει κίτρινες /κόκκινες και όταν μαζέψεις πόντους, ξεκινάς τελευταίος...
Όπως ο VALE!!!

(στα σοβαρά όταν μαζέψεις πόντους, φεύγεις εκτός gp /μοτο. γι για Χ μέρες -δεν θυμάμαι ακριβώς.
2)τις επισυναπτομενες φώτο δεν τις βλέπεις κανονικά., ούτε μπορείς να γράψεις /απαντήσεις αν έχεις ban
3)ban αναλόγως το drive through penalty ,οι ημέρες τιμωρίας καθορίζεται από την αρχή του σπορ, από μέρες, μήνα, μήνες κλπ
Κάτι άλλο?

Ζεύκας
09/11/2015, 11:25
Αυτό που θέλουν τώρα είναι να καβαλήσει ο Ρόσσι το R1 και να κατέβει sbk.

Θα δείτε σε πόσο χρόνο ρεκόρ απαξιώνονται τα motogp, φεύγουν οι θεατές, σταματούν οι συνδρομές,
πέφτει η τηλεθέαση φεύγουν οι χορηγοί παράλληλα, μειώνονται τα μπάτζετ.

Και θα μείνει η λορενθίτα με το τσιουάουα να μετράνε κυπελλάκια. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

MG-KTiNoS
09/11/2015, 11:28

Θα δείτε σε πόσο χρόνο ρεκόρ απαξιώνονται τα motogp, φεύγουν οι θεατές, σταματούν οι συνδρομές,

Ξέχασες κάτι...
Ότι όταν ο Ροσσι είπε τη φράση SBK
αυτοί έτρεξαν και ....

Το αγώρασαν....

Bladerunner
09/11/2015, 11:30
Οι ποινές αναφέρονται στους "Κανόνες λειτουργίας" (http://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules) που όλοι αποδεχτήκαμε κατά την εγγραφή μας. (Παράγραφος "Απόδοση βαθμών ποινής και αποκλεισμός χρηστών")

Τέλος με αυτό το ζήτημα, πάμε παρακάτω.

Ζεύκας
09/11/2015, 11:37
Ξέχασες κάτι...
Ότι όταν ο Ροσσι είπε τη φράση SBK
αυτοί έτρεξαν και ....

Το αγώρασαν....

δεν με νοιάζει, φέτος τους σιχάθηκα τους Ισπανούς οδηγούς.
Μόνο ο Πεντρόζα έχει μείνει από δαύτους με ήθος και αξιοπρέπεια.
Οι άλλοι είναι "ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι"

Εδώ και χρόνια ό,τι έχω πει για Λορε&ΜΜ έχει βγεί και όλα πάνε κατα διαόλου στο θεσμό.
Το ξέρω ότι η Dorna πήρε τα sbk αλλά τουλ θα γλυτώσω από τα κωλόπαιδα.

Να μείνουν μόνα τους να παίζουν τις πουτσούλες τους

spyrakos35
09/11/2015, 11:39
british superbikes

μιλάμε για αίμα

SHOOTER045
09/11/2015, 11:47
Από αυτές του τις αντιδράσεις έχει εμπλακεί το όνομά του στο φιξάκι και γιαυτό το πρωτάθλημα που πήρε αμφισβητείται εντονότατα από την πλειοψηφία του κόσμου.
Αν δεν συνέβαιναν αυτά τα δυο, κανείς δεν θα μπορούσε να τον ψέξει.
Ο δε ρόσι, πράγματι στις δηλώσεις στους 3 τελευταίους αγώνες δεν είχε ούτε γελάκια ούτε αστειάκια όπως συνήθιζε.
Το είχε δει το έργο να έρχεται γι αυτό και προειδοποίησε για πράγματα που εγώ προσωπικά δεν έχω ξανα ακούσει.
Ειδικά στις δηλώσεις στην Αυστραλία, παραξενεύτηκα, και τον χαρακτήρισα υπερβολικό.
Όμως τελικά φάνηκε ότι ήταν ακριβώς έτσι. :rolleyes:

Ερχεσαι στα λόγια μού, που ανέφερα ποίο πίσω.
Κάτι ακόμα που ανέφερα ήταν ότι ο 2Δ (γιατί όπως κεαι να το κάνουμε, τον γουστάρουμε ή όχι, έχει διασυνδέσειςκαι πληροφόρηση μέσα στον χώρο πού λέγεται GP)
Είπε λοιπόν το Σάββατο στα χρονομετρημενα, ότι απο μέλος τής ομάδας του VALE, είχαν την πληροφορία ότι ο sfb σαν τού δοθεί η ευκαιρία θα έκανε τα ίδια με την Μαλαισία.
Μάλλον ούτε μάντης ήταν αυτός, ούτε πήγε να δημιουργήσει ίντριγκα, ούτε παίζει στην τόλμη και γοητεία η στην λάμψη.
Η συγκεκριμένη φάση, το σκυλιασμα τού sfb στον DANNIE (που κέρδισε μεγάλο μέρος της συμπάθειας μού για την στάση τού στους τελευταίους αγώνες) καλύπτοντας τα νώτα και μη επιτρεποντας να περάσει αυτόν και στην συνέχεια -αφού είχε την ταχύτητα και τον ρυθμό-τον ξινό ήταν το κλου και το μεδούλι τού αγώνα.
Ακόμα και ο ποίο αδαής πού το είδε το κατάλαβε .
Και δεν ξαναεπιχειρησε να περάσει, γιατί ουκ ολίγες φορές έχει πάει στα χώματα, έχει εγκαταλείψει, και πέσει από τον teammate τού.
Συνοψίζοντας ο τίτλος έπρεπε να χωριστεί στην μέση.
Μίσος στον ξινό γιατί όσο και αν δεν τον χωνεύω είναι computer όταν οδηγάει, άσχετα αν γκρινιάζει συνέχεια και ψάχνει ανεμόμυλους όταν κάτι δεν πάει καλά. Και φάνηκε ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη λόγω τής άτυπης συμμαχίας η εύνοιας από τον sfb λόγω καταγωγής η δεν ξέρω τι άλλο.
2)και μισό στον sfb γιατί με τις πράξεις /κινήσεις τού καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

SHOOTER045
09/11/2015, 11:50

Ένα δίκιο το έχεις
ΟΤΕ τν έβαλα μόνο και μόνο για τα gp.

WiSe
09/11/2015, 11:54
Ευχαριστω πολυ. Αλλα ειλικρινα πως αφηνουν οι ομαδες να συμβανει κατι τετοιο? Πως επιτρεπουν τετοιες κακες ιντριγκες? Δεν καταλαβαινω αληθεια... Η Χοντα δε θα πρεπε να τα χωσει στον οδηγο της? Εγω αν τον ειχα υπαλληλο (γιατι υπαλληλοι ειναι) θα τον ειχα διωξει με κλωτσιες απο την επιχειρηση μου. Αρα δεν ειναι μονο το θεμα ο Μαρκεζ στη περιπτωση αυτη αλλα το συνολο του motogp κατα την ταπεινη μου αποψη.

Και οπως προειπατε ετσι θα πεσουν και οι συνδρομες και θα πανηγυριζουν μονοι τους σαν κατι αγωνες τις κωλοπετινιτσας με μηδεν θεατες που γινονται για να γινονται.

labrosDR800
09/11/2015, 12:00
Να πω κ εγώ το δικό μου,

οι εταιρίες, εαν είναι σοβαρές :a13:, γιατί τα δέχονται όλα αυτάαπο τους υπαλλήλους τους (93 , 99), μήπως έχουν κάποιο ιδίον όφελος ? το οποίο θα το δούμε πολύ αργότερα.

Argonautis46
09/11/2015, 12:02
Εγω νομίζω οτι απλά το πάτε μακρια. Μια κόντρα ηταν μεταξύ δύο οδηγών. Δεν είναι σύστημα στα GP και απλά οι εταιρίες μαζεύουν τα σπασμένα.

el_hymador
09/11/2015, 12:05
O μόνος που θα μπορούσε να θεωρηθεί αντικαταστάτης του Rossi, ήταν ο Simoncelli... μπορεί οδηγικά να μην ήταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο αλλά σε πολλά άλλα έμοιαζαν πολύ. Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.

O Lorenzo έχει μια σουμαχερική προσέγγιση στο όλο θέμα, δεν είναι θεαματικός, δεν ρισκάρει (...πλέον), γκρινιάζει πολύ και όταν πηγαίνει τάπα, πηγαίνει στον αυτόματο. Το μ@λ@κιστήρι είναι όσα δεν είναι ο Lorenzo αλλά τον θεωρώ τον πλέον επικίνδυνο / ανισόρροπο και -απ΄ότι αποδείχθηκε- με εντελώς χάλια χαρακτήρα.

Μένει ο Pedrosa που θα είχε περισσότερο από κάθε άλλο το δικαίωμα να γκρινιάζει και να καταριέται την απίστευτη γκαντεμιά του αλλά κάτι δεν... δεν ξέρω, δεν μπορώ να ταυτιστώ μαζί του και να φωνάξω ή να πωρωθώ, μου φαίνεται πολύ "καλό παιδί" και σοβαρός.

Του το χρωστάει όμως η πουτ@ν@ η μοίρα και αν του χρόνου ο γιατρός "δεν", θα ήθελα να πάει σε αυτόν το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον εγώ, για ένα πράγμα θα είμαι σίγουρος και αυτό θα υποστηρίζω του χρόνου: "F**K 93"

MG-KTiNoS
09/11/2015, 12:10
O μόνος που θα μπορούσε να θεωρηθεί αντικαταστάτης του Rossi, ήταν ο Simoncelli... μπορεί οδηγικά να μην ήταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο αλλά σε πολλά άλλα έμοιαζαν πολύ. Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.

O Lorenzo έχει μια σουμαχερική προσέγγιση στο όλο θέμα, δεν είναι θεαματικός, δεν ρισκάρει (...πλέον), γκρινιάζει πολύ και όταν πηγαίνει τάπα, πηγαίνει στον αυτόματο. Το μ@λ@κιστήρι είναι όσα δεν είναι ο Lorenzo αλλά τον θεωρώ τον πλέον επικίνδυνο / ανισόρροπο και -απ΄ότι αποδείχθηκε- με εντελώς χάλια χαρακτήρα.

Μένει ο Pedrosa που θα είχε περισσότερο από κάθε άλλο το δικαίωμα να γκρινιάζει και να καταριέται την απίστευτη γκαντεμιά του αλλά κάτι δεν... δεν ξέρω, δεν μπορώ να ταυτιστώ μαζί του και να φωνάξω ή να πωρωθώ, μου φαίνεται πολύ "καλό παιδί" και σοβαρός.

Του το χρωστάει όμως η πουτ@ν@ η μοίρα και αν του χρόνου ο γιατρός "δεν", θα ήθελα να πάει σε αυτόν το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον εγώ, για ένα πράγμα θα είμαι σίγουρος και αυτό θα υποστηρίζω του χρόνου: "F**K 93"

Περιμένοντας τον Βινιάλες, το Μίλερ και μερικούς ακόμα....
Οι μάπες δεν έχουν καλαβει ακόμα ότι δεν είναι μπάλα.

el_hymador
09/11/2015, 12:12
Α... το πιο γαμάτο σενάριο για εμένα, θα ήταν να πάει του χρόνου ο γιατρός σε Suzuki ή -ακόμα καλύτερα- Aprilia, να το σηκώσει (και το κύπελλο και το :a36: δάχτυλο) και να κλείσει τον κύκλο στην εταιρεία που ξεκίνησε.

Το ιδανικότερο μετά θα ήταν να αναλάβει μια ομάδα στα Moto3 και να βγάζει νέους οδηγούς ως μέντορας τους. :beer:

sniper
09/11/2015, 12:18
Α... το πιο γαμάτο σενάριο για εμένα, θα ήταν να πάει του χρόνου ο γιατρός σε Suzuki ή -ακόμα καλύτερα- Aprilia, να το σηκώσει (και το κύπελλο και το :a36: δάχτυλο) και να κλείσει τον κύκλο στην εταιρεία που ξεκίνησε.

Το ιδανικότερο μετά θα ήταν να αναλάβει μια ομάδα στα Moto3 και να βγάζει νέους οδηγούς ως μέντορας τους. :beer:

Ναι, αλλά νομίζω έχει συμβόλαιο με την Yamaha του χρόνου....

Ομάδα στην μοτο3 έχει ήδη btw

chillipf
09/11/2015, 12:19
Δεν ξέρω για το πρώτο, το δεύτερο το κάνει ήδη.

jtoros
09/11/2015, 12:21
Μόλις είδα την απονομή.
Δε θυμάμαι τέτοια γιούχα στα MotoGP ποτέ.
Κρίμα γιατί το σπορ φθίνει τα τελευταία χρόνια. :(

Στα του αγώνα, απλά ο Ντάνι, τον οποίο από χθες συμπαθώ πολύ περισσότερο, έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι ο ΜΜ μπορούσε να προσπαθήσει να περάσει τον Χόρχε και απλά δεν το έκανε.
Και μόλις κατάλαβε την ξεφτίλα ο ΜΜ, αντεπιτέθηκε στον Ντάνι και ξαναπέρασε. Τι να πω. Το είπα και πριν.

Δυστυχώς το σπορ φθίνει. :(

WiSe
09/11/2015, 12:25
Αν συνεχισει ο Pedrosa να εχει σχετικα χαμηλο προφιλ και να παλευει ετσι με λιγο ακομα δουλεια και λιγο πιο γρηγορη μηχανη θα κανει παπαδες...

tomy
09/11/2015, 12:55
Μια απορία, ο Pedrosa, που ξαφνικά έγινε το αγαπημένο παιδί και ο ατυχής αναβάτης, είναι ο ίδιος οδηγός που η πλειονότητα των μελών εδώ μέσα κατακεραύνωνε μετά το Grand Prix του San Marino, σαν ηττοπαθή, βύσμα της Repsol και άλλα πετυχημένα..

spyro
09/11/2015, 12:58
Μια απορία, ο Pedrosa, που ξαφνικά έγινε το αγαπημένο παιδί και ο ατυχής αναβάτης, είναι ο ίδιος οδηγός που η πλειονότητα των μελών εδώ μέσα κατακεραύνωνε μετά το Grand Prix του San Marino, σαν ηττοπαθή, βύσμα της Repsol και άλλα πετυχημένα..

προφανώς

Ζεύκας
09/11/2015, 13:04
Τόμι τα μπερδεύεις. Ο πεντρόζα loser ήταν μια ζωή.
Ότι δηλαδή παρότι είναι σταθερά πολύ γρήγορος δεν συνηθίζει να "δίνει την ψυχή" του για τη νίκη

Κανένας δεν τον είπε κουλάδι, αργό ή καθικαρά.

BLiTzER
09/11/2015, 13:05

Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου, ο οποίος τον έκραζε και άλλαξε γνώμη ή απλά δημιουργείς εντυπώσεις, αναφερόμενος σε διαφορετικά άτομα, με διαφορετικές απόψεις;

Εγώ, προσωπικά, ποτέ δεν έχω πει κακή κουβέντα για τον Dani. Θα τον προτιμούσα λίγο πιο ριψοκίνδυνο, αλλά κάτι κάνει τελευταία.

chillipf
09/11/2015, 13:06
Ίσως έχει να κάνει με τα πολλά κιλά μέταλλο που κουβαλάει πάνω του.

Χωρίς πλάκα τώρα, το άτομο είναι φοβερά γρήγορος, με σεμνό προφίλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει αντιπάθειες, αν έχει.

Τώρα το ότι δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα, προσωπικά δεν με χαλάει στην κρίση μου για το άτομό του.

giorgio7
09/11/2015, 13:09
Ευχαριστω πολυ. Αλλα ειλικρινα πως αφηνουν οι ομαδες να συμβανει κατι τετοιο? Πως επιτρεπουν τετοιες κακες ιντριγκες? Δεν καταλαβαινω αληθεια... Η Χοντα δε θα πρεπε να τα χωσει στον οδηγο της? Εγω αν τον ειχα υπαλληλο (γιατι υπαλληλοι ειναι) θα τον ειχα διωξει με κλωτσιες απο την επιχειρηση μου. Αρα δεν ειναι μονο το θεμα ο Μαρκεζ στη περιπτωση αυτη αλλα το συνολο του motogp κατα την ταπεινη μου αποψη.

Και οπως προειπατε ετσι θα πεσουν και οι συνδρομες και θα πανηγυριζουν μονοι τους σαν κατι αγωνες τις κωλοπετινιτσας με μηδεν θεατες που γινονται για να γινονται.

+ οσα θες!!!Πως ανεχεται η Ηοnda τον 93 να κανει μπλοκ στον ομοσταυλο του για να κερδισει μια yamaha!!:eek: τον αγωνα, δεν μπορω να το καταλαβω.Τους κραζει ολος ο ντουνιας και το πρεστιζ της εχει δεχτει μεγαλο πληγμα.Οσο για το θεσμο του moto gp γενικοτερα τι να πω...Βαδιζει σταθερα προς τα χαλια της F1!!!!:moutza:

Billymuse
09/11/2015, 13:09
Ναι, αλλά νομίζω έχει συμβόλαιο με την Yamaha του χρόνου....

Ομάδα στην μοτο3 έχει ήδη btw

Και ο ομόσταυλος του όπως λεει συνέχεια ο Δ.Δ τους αναβάτες ιδιας εταιρείας..έχει και αυτος 1 χρονο συμβόλαιο

tomy
09/11/2015, 13:10
Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου, ο οποίος τον έκραζε και άλλαξε γνώμη ή απλά δημιουργείς εντυπώσεις, αναφερόμενος σε διαφορετικά άτομα, με διαφορετικές απόψεις;

Εγώ, προσωπικά, ποτέ δεν έχω πει κακή κουβέντα για τον Dani. Θα τον προτιμούσα λίγο πιο ριψοκίνδυνο, αλλά κάτι κάνει τελευταία.

Δεν έχω καμία ανάγκη να δημιουργήσω εντυπώσεις, αν παρακολουθούσες αντίστοιχα θέματα από προηγούμενους αγώνες η επίθεση που δεχόταν ο Pedrosa ήταν τουλάχιστον άδικη. Η απορία μου είναι τι άλλαξε και ξαφνικά από εκεί που η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν αρνητική μετατράπηκε σε "αποθεωτική"..

sniper
09/11/2015, 13:12
Και ο ομόσταυλος του όπως λεει συνέχεια ο Δ.Δ τους αναβάτες ιδιας εταιρείας..έχει και αυτος 1 χρονο συμβόλαιο

Θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξή τους στην ίδια ομάδα....

Αίσχος.. Αηδία... All around.

Η ευχάριστη έπληξη φέτος είναι η σχεδόν εκ βάθρων αλλαγή του κοντού που έμαθε να παλεύει και να δίνει μάχες. Κάτι είναι κι αυτό.

cityfly

Εδώ κάνεις λάθος. Πολλοί εδώ μέσα έχουν κατά καιρούς εκφραστεί αρνητικά για τον πεντρόσα αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο ικανοτήτων. Στο ότι όπως ισχυρίζονται ότι δεν είναι αρκετά ικανός για να έχει αυτήν τη θέση. Κανείς από όσο θυμάμαι δεν του έχει προσάψει κάτι αρνητικό σε επίπεδο χαρακτήρα. Αυτό εκθιάζεται και τώρα.

spyrakos35
Δεν έχω καμία ανάγκη να δημιουργήσω εντυπώσεις, αν παρακολουθούσες αντίστοιχα θέματα από προηγούμενους αγώνες η επίθεση που δεχόταν ο Pedrosa ήταν τουλάχιστον άδικη. Η απορία μου είναι τι άλλαξε και ξαφνικά από εκεί που η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν αρνητική μετατράπηκε σε "αποθεωτική"..

κυρίως γιατί δεν πήρε θέση στη διαμάχη υπέρ του ενός ή του άλλου

γιατί στους τελευταίους αγώνες πήγε σφαίρα και έκλεισε στόματα

BLiTzER
09/11/2015, 13:17

Θυμάμαι διάφορα σχόλια περί "ανικανότητας" του Pedrosa, αλλά δε θυμάμαι ποιοι τα έκαναν, οπότε και δε θα μπορούσα να κατηγορήσω κανέναν γι'αυτό που ισχυρίζεσαι. Γι'αυτό ρώτησα. Αν πχ ο Χ έκραζε τον Dani και ο Υ τώρα τον εκθειάζει, δεν έχει κανένα νόημα το σχόλιό σου, σωστά; Αν όντως έχετε προσέξει (γιατί έχει ξαναειπωθεί από κάποιον πρόσφατα) τέτοιες "κωλοτούμπες" από συγκεκριμένα άτομα, ε πείτε και σε μας να τους κοροϊδεύουμε μαζί :P

Ο Dani έδειξε να το παλεύει οδηγικά, έστω και στους τελευταίους αγώνες και, επιπλέον, έναν απολύτως ακέραιο χαρακτήρα. Έτσι κέρδισε τις εντυπώσεις.

chillipf
09/11/2015, 13:21

Ε αφού είναι στον ίδιο σταύλο... ;)

tomy
09/11/2015, 13:26
Εδώ κάνεις λάθος. Πολλοί εδώ μέσα έχουν κατά καιρούς εκφραστεί αρνητικά για τον πεντρόσα αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο ικανοτήτων. Στο ότι όπως ισχυρίζονται ότι δεν είναι αρκετά ικανός για να έχει αυτήν τη θέση. Κανείς από όσο θυμάμαι δεν του έχει προσάψει κάτι αρνητικό σε επίπεδο χαρακτήρα. Αυτό εκθιάζεται και τώρα.

Δηλαδή η "ταμπέλα" του ηττοπαθή (loser), που συνόδευε τις περισότερες φορές το όνομα του, δεν αφορούσε τον χαρακτήρα του??

spyrakos35
09/11/2015, 13:28
Δηλαδή ο χαρακτηρισμός του ηττοπαθή (loser), που συνόδευε τις περισότερες φορές το όνομα του, δεν αφορούσε τον χαρακτήρα του??

ελα τώρα που δεν καταλαβαίνεις....

αλλο looser άλλο @ρχίδι....

το ένα έχει να κάνει με ψυχολογία το άλλο με συμπεριφορά....

amyroukai
09/11/2015, 13:28
Ο Ντάνι έχει ακούσει τα όσα έχει ακούσει γιατί σπάνια τολμάει προσπεράσεις. Διεθνώς το παρατσούκλι είναι "ο ματάκιας" διότι βλέπει τις μάχες εμπρός του και δεν χώνεται να επωφεληθεί όπως άλλοι που πάνω στην αντάρα έχουν κάνει ακόμα και διπλά περάσματα στους μαχητές.

Το αν οδηγεί για να κερδίσει ή όχι δεν το αμφισβήτησε κανείς. Το ότι οδηγεί "καθαρά" επίσης. Όπως και το ότι δεν έχει το "eye of the tiger" που έχουν οι άλλοι που πήραν πρωταθλήματα. Βέβαια φέτος μετά από πολλά χρόνια και περιπέτειες ήταν υγιής με σωστό χέρι κλπ. Μακάρι να πάει έτσι και του χρόνου. Πραγματικά θα ήθελα να πάρει ένα, μόνο και μόνο για να φανεί ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι "φονιάς" για να είσαι πρωταθλητής, μπορείς και απλά οδηγώντας καθαρά και όμορφα και τίμια.

spyrakos35
09/11/2015, 13:30
. Πραγματικά θα ήθελα να πάρει ένα, μόνο και μόνο για να φανεί ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι "φονιάς" για να είσαι πρωταθλητής, μπορείς και απλά οδηγώντας καθαρά και όμορφα και τίμια.

ε, ναι

μέχρι και ο χέιδεν εχει πάρει :cry:

Billymuse
09/11/2015, 13:31
Απλα ειναι ώρες ώρες η του ύψους η του βάθους...σε μερικές πίστες ειναι άψογος και δυνατός..και σε άλλες παλευει με τα
φτουκάτι..

amyroukai
09/11/2015, 13:44
ε, ναι

Το πρωτάθλημα του Χέιδεν δεν το γούσταρα ποτέ γιατί το πήρε σε μιά χρονιά που δεν ήταν σχεδόν πουθενά ο πιο γρήγορος. Ήταν όμως σταθερά ψηλά παντού και ποτέ δεν θυμάμαι να οδηγούσε "βρώμικα". Ότι έκανε το έκανε μόνος του (σε χρονιές που έτρεχαν και άλλοι συμπατριώτες του), ότι κέρδισε το κέρδισε στα ίσια, σεβαστό.

thunder ace
09/11/2015, 13:50
Ο Ντάνι έχει ακούσει τα όσα έχει ακούσει γιατί σπάνια τολμάει προσπεράσεις. Διεθνώς το παρατσούκλι είναι "ο ματάκιας" διότι βλέπει τις μάχες εμπρός του και δεν χώνεται να επωφεληθεί όπως άλλοι που πάνω στην αντάρα έχουν κάνει ακόμα και διπλά περάσματα στους μαχητές.

Το αν οδηγεί για να κερδίσει ή όχι δεν το αμφισβήτησε κανείς. Το ότι οδηγεί "καθαρά" επίσης. Όπως και το ότι δεν έχει το "eye of the tiger" που έχουν οι άλλοι που πήραν πρωταθλήματα. Βέβαια φέτος μετά από πολλά χρόνια και περιπέτειες ήταν υγιής με σωστό χέρι κλπ. Μακάρι να πάει έτσι και του χρόνου. Πραγματικά θα ήθελα να πάρει ένα, μόνο και μόνο για να φανεί ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι "φονιάς" για να είσαι πρωταθλητής, μπορείς και απλά οδηγώντας καθαρά και όμορφα και τίμια.

Κατι σαν τον μεγαλο ENDY LAWSON πχ.Ο ανθρωπος εχει 4(ναι τεσσερα)πρωταθληματα.

thunder ace
09/11/2015, 13:52
ε, ναι

και ο Ρομπετς(ο γιος).

7Tolis
09/11/2015, 13:55
344597

spyrakos35
09/11/2015, 13:57
Κατι σαν τον μεγαλο ENDY LAWSON πχ.Ο ανθρωπος εχει 4(ναι τεσσερα)πρωταθληματα.

ερχεται ο μπλίτζερ τώρα

BLiTzER
09/11/2015, 14:06
Καλύτερα να σου βγει το μάτι... :P

cityfly
09/11/2015, 14:09
Δηλαδή η "ταμπέλα" του ηττοπαθή (loser), που συνόδευε τις περισότερες φορές το όνομα του, δεν αφορούσε τον χαρακτήρα του??

ελα τώρα που δεν καταλαβαίνεις....

αλλο looser άλλο @ρχίδι....

το ένα έχει να κάνει με ψυχολογία το άλλο με συμπεριφορά....

Ετοιμαζόμουν να απαντήσω κάτι αντίστοιχο αλλά με πρόλαβαν

sniper
09/11/2015, 14:12
Καλύτερα να σου βγει το μάτι... :P

... από το να σου βγουν και τα δύο... :bawl::moutza:

SHOOTER045
09/11/2015, 14:24
[QUOTE=BLiTzER;2658277]Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου, ο οποίος τον έκραζε και άλλαξε γνώμη ή απλά δημιουργείς εντυπώσεις, αναφερόμενος σε διαφορετικά άτομα, με διαφορετικές απόψεις;[quote]

Εγω τον έχω πει και φαροφυλακα και κοντό και λουζερ τον DANIE ,γιατί τόσα χρόνια στην καλύτερη ομάδα με το καλύτερο μηχανάκι κάθε σεζόν περίπου.
Ξεκινούσε σαν δεύτερος και για την ομάδα σχεδόν ποτέ για αυτόν.
Αυτό πού παραδέχτηκα σε αυτόν είναι ότι έδειξε χαρακτήρα ,έδειξε στόφα σωστού ανθρώπου και οδηγού και ας έκοψε και πόντους απ τον VALE .
Όπως τον είπα φαροφυλακα έτσι χάρηκα και για την επάνοδο τού, την δυναμική. Στον συγκεκριμένο αγώνα ακόμα και ο ROSSI χάρηκε παραπάνω από τον ξινό ή τον ομοσταυλο τού sfb.
Έμεινε αμέτοχος από ίντριγκες -συμμαχίες - βολεματα κλπ.
Ένιωθε καλά έκανε τον αγώνα τού όπως τους προηγούμενους, που απ ότι φάνηκε έτρεξε ελεύθερα έτρεξε γι αυτόν.
Και πραγματικά θα ήθελα να άλλαζαν ομάδες ο Danie με τον ξινό.
End of story

amyroukai
09/11/2015, 14:43
το sfb τελικά τι είναι, τοπική δραμινή διάλεκτος;

tomy
09/11/2015, 14:47

Εγω τον έχω πει και φαροφυλακα και κοντό και λουζερ τον DANIE ,γιατί τόσα χρόνια στην καλύτερη ομάδα με το καλύτερο μηχανάκι κάθε σεζόν περίπου.
Ξεκινούσε σαν δεύτερος και για την ομάδα σχεδόν ποτέ για αυτόν.
Αυτό πού παραδέχτηκα σε αυτόν είναι ότι έδειξε χαρακτήρα ,έδειξε στόφα σωστού ανθρώπου και οδηγού και ας έκοψε και πόντους απ τον VALE .
Όπως τον είπα φαροφυλακα έτσι χάρηκα και για την επάνοδο τού, την δυναμική. Στον συγκεκριμένο αγώνα ακόμα και ο ROSSI χάρηκε παραπάνω από τον ξινό ή τον ομοσταυλο τού sfb.
Έμεινε αμέτοχος από ίντριγκες -συμμαχίες - βολεματα κλπ.
Ένιωθε καλά έκανε τον αγώνα τού όπως τους προηγούμενους, που απ ότι φάνηκε έτρεξε ελεύθερα έτρεξε γι αυτόν.
Και πραγματικά θα ήθελα να άλλαζαν ομάδες ο Danie με τον ξινό.
End of story

Ευτυχώς που δεν είπες κακή κουβέντα..

spyrakos35
09/11/2015, 14:48
το sfb τελικά τι είναι, τοπική δραμινή διάλεκτος;

small fuckin bastard

είναι η απάντηση του βαλε σε ερωτηση δημοσιογράφου για περιγραφή του ΜΜ με 3 λεξεις

τον καιρό που ήταν φιλαράκια

amyroukai
09/11/2015, 14:50
small fuckin bastard

είναι η απάντηση του βαλε σε ερωτηση δημοσιογράφου για περιγραφή του ΜΜ με 3 λεξεις

τον καιρό που ήταν φιλαράκια

μετά τα γεγονότα στο ράντσο; :D

Ζεύκας
09/11/2015, 14:58
Ντέβιλς, εσύ που αρέσκεσαι να αναλύεις γυρολόγια, για βάλε ρε παλίκαρε
τους χρόνους των Χόντα και της Λορενθίτας να συγκρίνουμε ρε φίλαι....

Η πριγκηπέσσα τρίτη έπρεπε να είναι αλλά το κάνετε αβαβά.

spyrakos35
09/11/2015, 15:05
μετά τα γεγονότα στο ράντσο; :D

δξ/δα

sniper
09/11/2015, 15:09
Ντέβιλς, εσύ που αρέσκεσαι να αναλύεις γυρολόγια, για βάλε ρε παλίκαρε
τους χρόνους των Χόντα και της Λορενθίτας να συγκρίνουμε ρε φίλαι....

Η πριγκηπέσσα τρίτη έπρεπε να είναι αλλά το κάνετε αβαβά.

Καλά ρε, χαζός είσαι; Ερχόταν με φόρα σαν τρένο ο κοντός και τον έκλεισε το ΜΜ(*) λέμε! Τι άλλο έπρεπε να κάνει δλδ για να το καταλάβουμε; Να τον πυροβολήσει;

*ΜΜ = Μεγάλο Μουν@πανο

spyrakos35
09/11/2015, 15:10
Καλά ρε, χαζός είσαι; Ερχόταν με φόρα σαν τρένο ο κοντός και τον έκλεισε το ΜΜ(*) λέμε! Τι άλλο έπρεπε να κάνει δλδ για να το καταλάβουμε; Να τον πυροβολήσει;

*ΜΜ = Μεγάλο Μουν@πανο

να τον ρίξει?

7Tolis
09/11/2015, 15:10
δξ/δα

3% :D

sniper
09/11/2015, 15:12
να τον ρίξει?

Ε, αφού ζήτησε η FIM fair play.... Δεν γίνονται αυτά...

spyrakos35
09/11/2015, 15:14
Ε, αφού ζήτησε η FIM fair play.... Δεν γίνονται αυτά...

είμαι πολύ περίεργος να δούμε του χρόνου τι θα λεει η FIM....

:rolleyes:

Ζεύκας
09/11/2015, 15:15

*ΜΜ = Μεγάλο Μουν@πανο

εγώ όχι, άλλοι έχουν παρωπίδες και δεν θέλουν να δουν τα γεγονότα

sniper
09/11/2015, 15:15
είμαι πολύ περίεργος να δούμε του χρόνου τι θα λεει η FIM....

:rolleyes:

Ότι πει η Ντόρνα ρε Σπυράκο, μην είσαι μλκας...