View Full Version : Benelli TRK 502
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος. Με το καλό να παραλάβεις και δίνε feedback!
:beer:
bros 650
14/05/2017, 08:47
Το ειδα στην εκθεση εδω στην θεσσαλονικη ανεβηκα πανω και κουμπωσα στην θεση.την βρηκα πολυ ανετη πατουσα κατω με ευκολια τα γονατα αγκαλιαζαν το τεραστιο ρεζεβουαρ το τιμονι φαρδυ τα χερια σε ανετη γωνια η σελα μαλακη γενικα σαν θεση οδηγησης βολευτικα και αισθανομουν πολυ ανετα.ειχε χουφτες καγκελα και μεγαλο ανεμοθωρακα.η ποιοτητα μου φανηκε καλη δεν προσεξα κατι που να με χαλασει.6500 χωρις τις βαλιτσες καγκελα χουφτες κτλπ ειναι μεσα στην τιμη
Καλησπέρα παιδιά απο την μεγαλόνησο. Μολις την παρήγγειλα και σε 30-40 μέρες θα έρθει. Πάντως απο κοντά που την είδα στην αντιπροσωπεία εδώ στην κύπρο είναι πολύ όμορφη μηχανή με καλή ποιότητα πλαστικών.
Και νομίζω πως τα κιλά της δεν φένονται.. Είναι καλοζυγισμένη. Περισσότερα βέβαια μόλις την έχω και την οδηγήσω γιατί έτσι απο μια βόλτα δεν μπορείς να καταλάβεις απόλυτα :) Φαίνετε πάντως ότι πρέπει αν θέλεις μια al around χαλαρή μοτοσυκλέτα. Ξέρεις ότι το να περιμένεις επιδόσεις GS σημαίνει ότι δεν βλέπεις τι ψωνίζεις. Την θεωρώ τίμια για τα λεφτά της. 6700 στο δρόμο στην Κύπρο με τις βάσεις για τις βαλίτσες εγκατεστημένες καθώς και τα προστατευτικά στο μοτέρ.
Όσο για την αξιοπιστία θα δείξει. Νομίζω τα πράγματα έχουν αλλάξει απο τότε που το εργοστάσιο στην Ιταλία βγάζει τις μηχανές. Η εταιρεία φαίνεται να κάνει μεγάλη καμπάνια σε ευρώπη με trk και leoncino. Θα φανεί στο μέλλον..
Καλορίζικη και καλοβολτάριστη, να την χαρείς !!
Όταν με το καλό δώσε ινφο και φωτο
doctoras
14/05/2017, 18:01
Και εγω το ειδα απο κοντα στην εκθεση και το περιεργαστικα λιγο, παρατήρησα οτι οι δισκοι δεν δείχνουν ιταλική εικονα και εαν αυτο ειναι κατι που αλλαζει, οι βιδες και οι συνδεσμοι του υποπλαισιου στο πλαισιο δεν ειναι τοσο καλαισθητοι πραμα που ξενιζει σε σχεση με τα ιαπωνικα προτυπα. Κατα τα αλλα δειχνει πλήρες απο επιπεδο εξοπλισμου ομως η τιμη με το τελος ταξινόμησης θα ειναι στα 6700 και με 300 μολις παραπάνω υπαρχει ο κυριος ανταγωνιστής cb500x. Και εκει θα επρεπε να ειναι λιγο πιο ευελικτοι ωστε να δελεάσουν. Ολα αυτα μπορει να μην εχουν καμια σημασία εαν αποδειχθεί ακλόνητο και ανθεκτικό οχημα
Το σιγουρο ειναι πως παρουσιάζει μεγαλο ενδιαφέρον
Ηλια, σερβις στην Θεσσαλονικη θα κανει ο Βασιλης του Bike Therapy, που και καλος μαστορας ειναι και ωραιος τυπος...μην φοβου...
ναι σωστα. Σημερα στο SMF μου το επεσημαναν. Θετικο αυτο. Οταν ρωτησα για ανταλλακτικα ετσι λιγο σαν να κομπιασε ο πωλητης εκει στην εκθεση διβεβαιωνοντας με οχι με πειστικο τροπο οτι δεν υπαρχει θεμα.
Το μηχανακι το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου εδω και δυο χρονια εκτιμωντας τουλαχιστον για τα δικα μου θελω οτι καλυπτει και τα ταξιδακια και το βουνο και την αστικη μετακινηση,με μια τιμη αρκετα καλη θα ελεγα. Αυτο που με φρεναρει αι δεν το παραγγελνω ειναι μια αβεβαιότητα που νοιωθω χωρις να μπορω να προσδιορισω που ακριβως.
Θα ρωτησω τον Βασιλη σχετικα με την πιστότητα ,την αντοχη των υλικων αλλα και την ευκολια ανταλλακτικων.
ναι σωστα. Σημερα στο SMF μου το επεσημαναν. Θετικο αυτο. Οταν ρωτησα για ανταλλακτικα ετσι λιγο σαν να κομπιασε ο πωλητης εκει στην εκθεση διβεβαιωνοντας με οχι με πειστικο τροπο οτι δεν υπαρχει θεμα.
Το μηχανακι το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου εδω και δυο χρονια εκτιμωντας τουλαχιστον για τα δικα μου θελω οτι καλυπτει και τα ταξιδακια και το βουνο και την αστικη μετακινηση,με μια τιμη αρκετα καλη θα ελεγα. Αυτο που με φρεναρει αι δεν το παραγγελνω ειναι μια αβεβαιότητα που νοιωθω χωρις να μπορω να προσδιορισω που ακριβως.
Θα ρωτησω τον Βασιλη σχετικα με την πιστότητα ,την αντοχη των υλικων αλλα και την ευκολια ανταλλακτικων.
Και εγώ ήμουν διστακτικός.. Αλλά το τόλμησα. Γιατί σκέφτηκα ότι για τα δικά μου θέλω και ανάγκες είναι ότι πρέπει. Πλας με καλύπτει απόλυτα στο οπτικό κομμάτι. Την βλέπω και μαρέσει πολύ με απλά λόγια!!!:D:D:D
Εδώ στην Κύπρο στην επίσημη αντιπροσωπεία έχουν καλό σερβις. Εχουν ήδη πουληθεί και 3-4 μηχανές απο ότι έμαθά και συνεχίζει. Οπότε θεωρώ απο ανταλλακτικά καλά θα ήμαστε.
Πάντως αυτό που λές με ενδιαφέρει και εμένα πολύ. Δηλαδή αντοχή,πιστότητα.
Την περιμένω μάλλον αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εννοείτε θα ενημερώσω με φώτο και βίντεο :D:D:D:D:D
άντε άντε λίγο έμεινε :) :)
Coyote.V
19/05/2017, 21:55
Το έχει καβαλήσει κανείς;
Βλέπω την σέλα σε σχέση με τους μασπιέδες σχετικά χαμηλά.. πρέπει να διπλώνουν πολύ τα πόδια.
Ήρθε και είναι και κοντά στο πρώτο σερβις ήδη. Πανε τα πρώτα 1000 χλμ.
έφτιαξα και ένα γρήγορο βιντεάκι για σας. :) Enjoy..
https://www.youtube.com/watch?v=Daiydt59dbM&feature=youtu.be
Για πες για πες. Οδική συμπεριφορά, μανούβρες κτλ. Σπρέχεν!
lleonidas
11/06/2017, 11:20
Πολλά καλόν το εργαλΛείοο, αρφέ :D
Πολλά καλόν το εργαλΛείοο, αρφέ :D
Αρφέ δεν είμαι Κύπριος :p:p:p
Εδώ μένω όμως τα τελευταία χρόνια ;)
Τώρα για οδηγική συμπεριφορά είναι σούπερ. Δεν το περίμενα τόσο καλο ζυγισμένο για βαριά μηχανή που είναι ( νιώθεις πως καβαλάς ποιο μεγάλη μηχανή )
Με 5-10 χλμ μέσα σε κίνηση και δεν βάζεις πόδι κάτω. Το κουμαντάρεις εύκολα. Τα ζόρια φαντάζομαι είναι αν έισαι λίγο κοντός και θες να πας πίσω :D:D:D:D
Πιστεύω είναι μια μηχανή που έχει αξιόσεις να κάνει καλές πωλήσεις. Απο οικονομία σκίζει. 20 λιτρα ρεζερβουάρ βγάζει 420 χλμ. Σε στρώσιμο μοουντ ομως. Θεωρώ αν την σπάς θα βγάζει καμια 360-380.
Δευτέρες, τρίτες έχει καλή ροπή πολύ αν και θα σας πώ σίγουρα μετά το πρώτο σερβις.
Ξαναλέω.. Πρέπει να ξέρουμε τι ψωνίζουμε...Όταν λέω έχει καλή ροπή σκέφτομαι για τουριστική μηχανή με 200+ κιλά με 500 κυβικά. Οποιος προσπαθεί να την συγκρίνει με cbr 1000 πχ ή με 1200 GS.. ειναι άστοχη η σύγκριση.
Και εγώ ήμουν διστακτικός.. Αλλά το τόλμησα. Γιατί σκέφτηκα ότι για τα δικά μου θέλω και ανάγκες είναι ότι πρέπει. Πλας με καλύπτει απόλυτα στο οπτικό κομμάτι. Την βλέπω και μαρέσει πολύ με απλά λόγια!!!:D:D:D
Εδώ στην Κύπρο στην επίσημη αντιπροσωπεία έχουν καλό σερβις. Εχουν ήδη πουληθεί και 3-4 μηχανές απο ότι έμαθά και συνεχίζει. Οπότε θεωρώ απο ανταλλακτικά καλά θα ήμαστε.
Πάντως αυτό που λές με ενδιαφέρει και εμένα πολύ. Δηλαδή αντοχή,πιστότητα.
Την περιμένω μάλλον αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εννοείτε θα ενημερώσω με φώτο και βίντεο :D:D:D:D:D
άντε άντε λίγο έμεινε :) :)
δωσε πληροφοριες σχετικα με την μηχανη γιατι ατα την γνωμη μου θα πουλησει αρκετα στην Ελλαδα και δειχνει οτι αξιζει. Περιμενω φυσικα να κανω τεστ και την εκδοση με τον 19αρη τροχο εμπρος.
Καλες βολτες να εχεις.
lleonidas
11/06/2017, 13:32
Αρφέ δεν είμαι Κύπριος :p:p:p
Εδώ μένω όμως τα τελευταία χρόνια ;)
Τώρα για οδηγική συμπεριφορά είναι σούπερ...
Ωραίος ο νέος!Ναι,παρατήρησα ότι οδηγείς σε χαμηλές και μεσαίες στροφές και πολύ καλά κάνεις.
Σιγά σιγά που θα τη μαθαίνεις καλύτερα, γράφε πληροφορίες(φρένα, άνεση/ανεμοκάλυψη σε μεγάλες διαδρομές,δικάβαλο,οff συμπεριφορά,φόρτωμα) .
Είναι μια μοτοσυκλέτα που θα απασχολήσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές...είσαι ο πρώτος κάτοχος που γράφει σε ελληνικό forum και θα ανακριθείς διεξοδικά :p
doctoras
11/06/2017, 18:24
κουμπάρε ωραίο το βίντεο και ωραία χαλαρά τραγουδάκια, βάλε όμως και το καθαρό με την φυσική καταγραφή του ήχου μπας και καταλάβουμε πως δουλεύει
κουμπάρε ωραίο το βίντεο και ωραία χαλαρά τραγουδάκια, βάλε όμως και το καθαρό με την φυσική καταγραφή του ήχου μπας και καταλάβουμε πως δουλεύει
Έχεις δίκο αλλά δεν είναι τόσο καλή η καμερά μου δυστυχώς οπότε δεν έχει καθόλου κιαλό ήχο γιαυτό έβαλα λίγο reggae. :D:D
Πάει και το πρώτο Σερβις. 70 ευρω μου πήρε. Τι λέτε καλά είναι??
Πολύ καλύτερη η αίσθηση της μηχανής μετά το πρώτο σερβις θεωρώ!
Το πέτυχα στη Καλαμακίου σε κόκκινο χρώμα. Ωπα λέω στην αρχή, ένα μουλτι. Μετά από λίγο, ωπα δεν είναι μουλτι είναι μπενελι φακ γιεααα! Κουκλί!
Το πέτυχα στη Καλαμακίου σε κόκκινο χρώμα. Ωπα λέω στην αρχή, ένα μουλτι. Μετά από λίγο, ωπα δεν είναι μουλτι είναι μπενελι φακ γιεααα! Κουκλί!
το ίδιο έπαθα κι εγώ τη Τρίτη που μπέρδεψα ένα suzuki gladius με agusta brutale
montechristo
25/06/2017, 23:52
Πάντως όποιος Αθηναίος θέλει να το δει, έχει παραλάβει η ΖΕΝ ΟΝΕ ένα κόκκινακι...
Και τα τρία χρώματα είναι διαθέσιμα στην εταιρία
384903
Εθεάθησαν 3 αδερφάκια στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Από ότι κατάλαβα μάλλον είναι ενοικιαζόμενα ή κάποιας εταιρίας τοπικής που κάνει εκδρομούλες. Αρκετά όμορφο από κοντά, άνετο. Δε μου άρεσε όμως το ψαλίδι του. Ίσως να μη το πρόσεξα καλά, αλλά μου έδωσε αίσθηση φθηνής κατασκευής.
Η πρώτη μεγάλη δοκιμή απο το Moto sx1000 απο Ισπανία έως το Μαρόκο,
https://www.youtube.com/watch?v=QYdMus3DaEo&t=33s
https://www.youtube.com/watch?v=W_20c0p_Vo4
https://www.youtube.com/watch?v=9hGZ6H0fRvo&t=326s
https://www.youtube.com/watch?v=N8x6xSsSgEs
Και αν μπόρεσα να καταλάβω σωστά τα σχόλια ειναι άκρως θετικά.
Καλησπέρα κι απο μένα παιδιά
Έχουμε κάποιον νεο φίλο που να το έχει πάρει το trk για να μας πει παιρετερω η κάτι νεότερο απο κάποιον άλλον;
Είμαι έτοιμος κι εγώ να πάω να το πάρω
Καλησπέρα φίλε μου.
Έχεις δίκιο ενοικιαζόμενα ήταν απο την ιεραπετρα.
Το ένα απο αυτά το είχα κάποιες βρες για test drive, καθόλου φθηνή κατασκευή δεν έχει να ζηλέψει σε τπτ απο αλλά. Το μόνο που μένει ειναι να δούμε τι θα βγει στην πορεία![/QUOTE]
Εθεάθησαν 3 αδερφάκια στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Από ότι κατάλαβα μάλλον είναι ενοικιαζόμενα ή κάποιας εταιρίας τοπικής που κάνει εκδρομούλες. Αρκετά όμορφο από κοντά, άνετο. Δε μου άρεσε όμως το ψαλίδι του. Ίσως να μη το πρόσεξα καλά, αλλά μου έδωσε αίσθηση φθηνής κατασκευής.
πυξιδας990
04/09/2017, 08:31
η ολη κατασκευη (50αρι μπροστινο!!!!) σηκωνει κυβικα και αν βγει κανα 750-800αρι θα αναψει φωτιες
Είχαν έρθει 2 κοντέινερ νομίζω. Αν πουλήθηκαν και τα 2 δεν υπάρχει Ενας να μας πει εντυπώσεις ?
kostas_1100gs
15/09/2017, 15:18
Ο Μουρίκης έκανε ένα τεστ.
LeftLane
18/09/2017, 11:57
παρα πολυ ενδιαφερουσα μοτοσυκλετα αν και ακουγονται πολλα χλευαστικά σχολια. Ακομη ομως και η αντιγραφη του design του GS ειναι πετυχημενη! Tην θεωρω αψογη σχεδιαστικά και απο αυτα που διαβαζω ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money σε μια παρατημενη κατηγορία...!!!
Περιμενουμε εντυπωσεις απο close lookers/riders ...:D
αν και ακουγονται πολλα χλευαστικά σχολια.
Δεν έχει πάρει κάτι το αυτί μου και είμαι περίεργος να δω την πορεία του. Με ''προβληματίζει'' σαν εναλλακτική έναντι του CB X.
Σε ένα Ισπανικό φόρουμ ένα παιδί που το δοκίμασε (κάτοχος cbX) του άρεσε πολύ (θέση οδήγησης, λειτουργία συμπλέκτη, εξοπλισμός).
Υπάρχει ήδη γκρούπ στο facebook με ονομασία BENELLI TRK 502 Greece με Έλληνες ιδιοκτήτες που ίσως μπορούν να λύσουν κάποιες απορίες.
Απο την άλλη όλες οι μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμες για test ride ώστε να μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να σχηματίσει ο ίδιος μια άποψη.
Τέλος για τα χλευαστικά σχόλια, ό,τι έχω διαβάσει είναι λόγια απο ανθρώπους που δεν έχουν δεί τη μοτοσυκλέτα σε απόστοση χιλιομέτρου, πόσο μάλλον να την έχει οδηγήσει, παράλληλα με ένα μαγικό τρόπο έχουν κλειδώσει την άποψη τους χωρίς να θέλουν να ακούσουν ή να μάθουν κάτι παραπάνω, κάτι όχι ιδιαίτερα σπάνιο στις μέρες μας.
Καλύτερη πηγή νομίζω πως αποτελεί η επαφή με τους ιδιοκτήτες και εννοείτε μια απευθείας δοκιμή.
georgez81
19/10/2017, 23:26
Καλησπέρα παιδιά!
Με ενδιαφέρει πολύ το Benelli! Εμφάνιση και τιμή.. τα σπάνε!
Ξέρει κανείς αν η έκδοση με τον 19" τροχό και ακτινωτες ζάντες κυκλοφορει ήδη στην Ελλάδα; Ή αν όχι ακόμα, τότε πότε;
todoros78
20/10/2017, 06:04
η μηχανή μ' αρέσει πάρα πολύ, αν και την έχω δει μόνο από φωτογραφίες... Δυστυχώς εδώ Βόλο, δεν έχω δυνατότητα test ride και ο εδώ αντιπρόσωπος μου είπε ένα περίεργο και ασύμφορο (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα) χρηματοδοτικό. Παίζει αυτό το χρηματοδοτικό να είναι διαφορετικό στον επίσημο αντιπρόσωπο στην Αθήνα? μπορεί κάποιος που την έχει δει και την έχει δοκιμάσει και έχει ρωτήσει, να μου πει (έστω και σε π.μ.) τι χρηματοδοτικό του είπαν??? ευχαριστώ
doctoras
20/10/2017, 07:25
οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν με ένα τηλ. στην κεντρική διάθεση google it
http://www.benelli-moto.gr/simeia-polisis/
todoros78
20/10/2017, 07:55
τέλεια !!! δεν ήξερα ότι μπορώ μόνο τηλεφωνικά να πάρω τέτοιες πληροφορίες (θα μου πεις, τσάμπα είναι να δοκιμάσεις)
ευχαριστώ ;)
καλησπερά και απο εμένα, απο καιρό έχω βάλει στο μάτι το benelli και ομολογώ οτι έχω ψιλο κολλήσει ( λίγο η εμφάνιση, η τιμή κτλ), πήγα λοιπό και το είδα απο κοντά πριν κανένα μήνα στον συνεργάτη του αντιπροσώπου εδώ στην Αθήνα και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Εχω ξεκινήσει διαδικασία δανείου και αν όλα πανε καλά την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου...!!
georgez81
20/10/2017, 13:52
Εγω λεω να καταργηθει το thread για το Benelli.. :rolleyes:
Σορυ για το υφος αλλα με αυτη την λογικη δεν θα υπηρχαν forum για μοτοσυκλετες (ή για ο,τιδηποτε)..!
Γραφτηκα στο moto.gr μονο και μονο γιατι ψαχνομαι για αγορα καινουργιας μηχανης, και ειδικα μιας μηχανης πολυ καινουργια στην αγορα..
Και γιατί δεν μαθαίνεις εσύ ο άμεσα ενδιαφερόμενος να μπεις να γράψεις εδώ μέσα να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι;
Νομίζω γι'αυτό γράφτηκαν οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ για να μαθαίνουμε από τις εμπειρίες των άλλων.
It works both ways.....
georgez81
20/10/2017, 14:44
Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση, αλλά είπα προκαταβολικά συγγνώμη για τον σαρκασμό.
Μολις αγοράσω αυτήν ή οποιαδήποτε μηχανή πολύ ευχαρίστως να μοιραστώ τις εμπειρίες μου.
Μέχρι τότε ενημερώστε με εσείς οι "παλιοί" ότι σε κάθε θέμα και ερώτηση στο forum θα δίδεται το τηλέφωνο της εκάστοτε αντιπροσωπείας για πληροφορίες..
Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση, αλλά είπα προκαταβολικά συγγνώμη για τον σαρκασμό.
Μολις αγοράσω αυτήν ή οποιαδήποτε μηχανή πολύ ευχαρίστως να μοιραστώ τις εμπειρίες μου.
Μέχρι τότε ενημερώστε με εσείς οι "παλιοί" ότι σε κάθε θέμα και ερώτηση στο forum θα δίδεται το τηλέφωνο της εκάστοτε αντιπροσωπείας για πληροφορίες..
Εσύ δηλαδή προτιμάς να ακούσεις την παρόλα του κάθε Μήτσου του γκαζιαρη ναουμ παρά την επίσημη εκδοχή της εταιρείας???
Όχι για να καταλάβω δηλαδή
Nostradamus
20/10/2017, 15:36
η προτροπη για επικοινωνια στον επισημο ηταν για συγκεκριμενο λογο (χρηματοδοτηση). Δεν νομιζω οτι ειναι κακη ιδεα αυτο. δεν του ειπαν να παρει να ρωτησει αν το μΕκανακι ειναι καλυτερο απο τα αλλα στην αγορα...
harris_x
20/10/2017, 15:45
Εγω λεω να καταργηθει το thread για το Benelli.. :rolleyes:
Σορυ για το υφος αλλα με αυτη την λογικη δεν θα υπηρχαν forum για μοτοσυκλετες (ή για ο,τιδηποτε)..!
Γραφτηκα στο moto.gr μονο και μονο γιατι ψαχνομαι για αγορα καινουργιας μηχανης, και ειδικα μιας μηχανης πολυ καινουργια στην αγορα..
για χρηματοδοτικό θα πάρεις απάντηση απο το φόρουμ;
Νομίζω η απάντηση του doctoras μια χαρά βοήθησε.
οι δικές σου πάλι...
Χαλάρωσε λιγάκι ;)
todoros78
20/10/2017, 16:00
καταρχήν, στην ερώτησή μου ήμουν ξεκάθαρος, ότι το χρηματοδοτικό που μου είπε εδώ στον Βόλο ήταν εντελώς ασύμφορο (για τα δικα μου δεδομένα) και ήθελα να δω αν ισχύει σε όλες τις αντιπροσωπείες (μπορεί να είναι και χαζή απορία, καθότι ειμαι ΕΝΤΕΛΩς άσχετος στην αγορά καινούριας μηχανής). Την απάντησή μου την πήρα όταν μίλησα με την αντιπροσωπεία (νομίζω) του Αγρινίου, όπου μου έδωσε μια λύση σε χρηματοδοτικό....
Επίσης, ζήτησα από κάποιον που την έχει πάρει ή έχει πάρει προσφορά, και σε π.μ. να μου πει τα δικά τυ δεδομένα, προφανώς και αν ο ίδιος θέλει!!
και τέλος, δε νομίζω να με ενόχλησε η απάντηση ΕΙΔΙΚΑ για το χρηματοδοτικό που ρωτάω, του doctoras... άρα, γιατί γίνετε θέμα, δε μπορώ να καταλάβω :)
(στο κάτω κάτω, δεν την έχω δει από κοντά, ούτε την εχω οδηγησει, άρα είναι ψιλο ρητορικές η ερωτήσεις μου..... άλλωστε έχω v-strom που ξέρουμε όλοι ότι τελικιάζει στο άπειρο :) )
georgez81
20/10/2017, 16:41
Φιλε μου, εγω ημουν η πηγη και η αρχη του "Κακου"!
Δεν απαιτησα καμια απαντηση, ουτε την πηρα ποτε.. (για την "off-road" εκδοση)
Μπαινω πρωτη φορα στο φορουμ να ζητησω πληροφοριες για μια μηχανη απο ανθρωπους που αγαπανε τα δικυκλα οπως κι εγω, και βλεπω μια γενικη και αοριστη απαντηση -προφανως και σε μενα και σενα- που λεει οτι για περισσοτερες πληροφοριες ρωτα τον αντιπροσωπο.
Και μου λενε να χαλαρωσω κι απο πανω.
Τρομερη φιλοξενια ρε παιδια!! Ευχαριστω πολυ!!
Ψυχραιμία…
Δεν έχουν όλες οι αντιπροσωπίες στανταρτ χρηματοδοτικά όπως η BMW πχ που σε όποιο εξουσιοδοτημένο και να πας , ίδια τιμή θα πάρεις.
Η χονταρα από την άλλη , εχε αφησει τους εξουσιοδοτημένους να κανει ο καθένας μόνος του παιχνίδι με τα χρηματοδοτικά, τις τράπεζες και τις προσφορές.
Για την ίδια ακριβώς μηχανή πήρα ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ διαφορετικές προσφορές από τέσσερεις εξουσιοδοτημένους .
Οπότε , δεν ξέρω τι πολιτική εχει η μπενελι , αλλα δεν είναι κακο να ρωτήσει τι γίνεται με τα χρηματοδοτικά σε διαφορα μαγαζια ή και φορουμ.
Και , φυσικά , μπορεί οι απόψεις που θα ακούσει κάνεις σε ένα φορουμ να μην είναι παντα αντικειμενικές σχετικά με μια μηχανή , αλλά ούτε και του αντιπροσώπου είναι .
Προσωπικά ,δίνω περισσότερα βάρος στην γνώμη των απλών χρηστών /μοτοσικλετιστών , παρα στον πωλητή μιας αντιπροσωπείας
todoros78
20/10/2017, 16:55
Ψυχραιμία…
Δεν έχουν όλες οι αντιπροσωπίες στανταρτ χρηματοδοτικά όπως η BMW πχ που σε όποιο εξουσιοδοτημένο και να πας , ίδια τιμή θα πάρεις.
Η χονταρα από την άλλη , εχε αφησει τους εξουσιοδοτημένους να κανει ο καθένας μόνος του παιχνίδι με τα χρηματοδοτικά, τις τράπεζες και τις προσφορές.
Για την ίδια ακριβώς μηχανή πήρα ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ διαφορετικές προσφορές από τέσσερεις εξουσιοδοτημένους .
Οπότε , δεν ξέρω τι πολιτική εχει η μπενελι , αλλα δεν είναι κακο να ρωτήσει τι γίνεται με τα χρηματοδοτικά σε διαφορα μαγαζια ή και φορουμ.
Και , φυσικά , μπορεί οι απόψεις που θα ακούσει κάνεις σε ένα φορουμ να μην είναι παντα αντικειμενικές σχετικά με μια μηχανή , αλλά ούτε και του αντιπροσώπου είναι .
Προσωπικά ,δίνω περισσότερα βάρος στην γνώμη των απλών χρηστών /μοτοσικλετιστών , παρα στον πωλητή μιας αντιπροσωπείας
προσωπικά, με αυτό που έχω σημειωμένο, με κάλυψες πλήρως!!!! δυστυχώς εδώ επαρχία δεν έχουμε πολλές επιλογές, παρά να παίξουμε τηλεφωνικά!
και πάντα μιλάω για το οικονομικό/χρηματοδοτικό!
στο παρόν θέμα περιμένω να διαβάσω απόψεις των χρηστών, που σε γενικές γραμμές διαβάζω θετικά σχόλια!
ευχαριστώ και πάλι ;)
Λοιπόν παιδες, το δάνειο εγκρίθηκε, οποτε λογικά απο βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου...!!!!!!!!!!!!
δεν μπορώ να περιμένω, ειλικρινά!!!!
Λοιπόν παιδες, το δάνειο εγκρίθηκε, οποτε λογικά απο βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου...!!!!!!!!!!!!
Καλά, μην είσαι σίγουρος, μπορεί να μείνει στον δρόμο.
:lol: :lol:
Μεγειές και καλοτάξιδο! ^^
Καλά, μην είσαι σίγουρος, μπορεί να μείνει στον δρόμο.
:lol: :lol:
Μεγειές και καλοτάξιδο! ^^
ΩΧΧΧ... μην με στεναχωρεις τωρα... έχουμε ακούσει τίποτα προβλήματα σε κανένα forum του εξωτερικού ? ότι είναι πείτε το τώρα πριν υπογράψω το συμβόλαιο...
Όχι μωρέ, πλάκα κάνω, σε πειράζω. Δεν άνοιξες το spoiler; :p
ναι το άνοιξα απλά λέω μήπως και έχει πάρει κάτι το μάτι σας σε κάνενα φόρουμ
σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!!!!!
Διάβασα πως η γραμμή παραγωγής είναι στην Ιταλία! (νόμιζα πως θα ήταν στη Μαλαισία)
Ότι έχω διαβάσει είναι μόνο σε ξένα φόρα και κυρίως από τεστς παρά από κατόχους.
Πραγματικά δεν έχω διαβάσει κάτι ουσιώδες που να κάνει αίσθηση. (μιλάω για προβλήματα)
Τι χρώμα το πήρες; Με το καλό να έρθει και να ευχαριστηθείς βόλτες! :)
taisteal
26/10/2017, 13:48
Ωραίος!!
Όταν το πάρεις με το καλό γράψε μας τις εντυπώσεις σου
:beer::beer::beer:
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας αλλά...? πάντα υπάρχει ένα αλλά...
μίλησα τωρα με φίλο τυχαία που τα ξέρει απο μέσα τα πράγματα και μου είπε μακριά... μου είπε για κακά πλαστικά, για κινεζιά και ότι ε λίγο καιρό θα σκορπάει το μηχανάκι... γενικότερα οτι δεν έχει κανέναν σεβασμο και ότι στους κύκλούς των μοτοσυκλετιστών γελάνε... δεν ξέρω αλλά απογοητεύτηκα... θέωρησα πως με 6500 κάνεις ωραία την δουλειά σου κ με την χρηση που θα της κάνω εγώ ( βολτάδα χαλαρή μια φορά την βδομάδα κατα μέσο όρο ) δεν θα χω θέμα.... εκέι που πειράχτηκα είναι στο ότι δεν έχει δημιουργήσει καλές εντυπώσεις στους κύκλους των μοτοσυκλετιστών...
δεν περίμενα με 6500 να πάρω ποιότητα και αίγλη bmw αλλά όχι και έστι...
δεν ξλερω το σκέφτομαι αν θα προχωρήσω την αγορά...
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος με μέσο.....:p
Με το καλό να το παραλάβεις!
[QUOTE=teogtp;2905845]Πώς φαίνεται ο άνθρωπος με μέσο.....:p
Με το καλό να το παραλάβεις!
:beer:[/QUOTE
χαχα, κανένα μέσο ειλικρινά... το θέμα είναι ότι σκέφτομαι τελικά αν θα προχωρήσω στην αγορά της... διάβασε λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις
Δηλαδή αυτοί που σε αποτρέψανε το λιωσαν στα χλμ και απογοητεύτηκαν;
Δεν νομίζω.
Το κόμπλεξ του σήματος στο τεποζιτο καλά κρατεί....
taisteal
26/10/2017, 14:31
μίλησα τωρα με φίλο τυχαία που τα ξέρει απο μέσα τα πράγματα και μου είπε μακριά... μου είπε για κακά πλαστικά, για κινεζιά και ότι ε λίγο καιρό θα σκορπάει το μηχανάκι... γενικότερα οτι δεν έχει κανέναν σεβασμο και ότι στους κύκλούς των μοτοσυκλετιστών γελάνε... δεν ξέρω αλλά απογοητεύτηκα... θέωρησα πως με 6500 κάνεις ωραία την δουλειά σου κ με την χρηση που θα της κάνω εγώ ( βολτάδα χαλαρή μια φορά την βδομάδα κατα μέσο όρο ) δεν θα χω θέμα.... εκέι που πειράχτηκα είναι στο ότι δεν έχει δημιουργήσει καλές εντυπώσεις στους κύκλους των μοτοσυκλετιστών...
Στους κύκλους των μοτοσικλετιστών....:lol:
Δεν έχει κανένα σεβασμό...τι διαβάζω ρε πστμ..
Πες του να πάει να αγαπηθεί βασικά γιατί τέτοια κουλά δεν τα λες.
Για μένα πάρτο και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς
Εφόσον έχεις αμφιβολίες, γιατί δεν παίρνεις ένα από τα καινούρια γιαπωνέζικα, που είναι 100% αξιόπιστα και στα ίδια λεφτά, είπαμε;
Εγώ προφανώς έκανα πλάκα πριν, αλλά Benelli δε θα αγόραζα ούτε με 2 χιλιάρικα. :p
το θέμα είναι ρε παιδιά οτι ο συγκεκριμένος είναι αγωνιζόμενος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, γνώστης κτλ
μου είπε οτι σε μία παρέα που έτυχε να είναι παρόν και να χαζεύουν το trk ότι γέλαγαν... γιαυτό και έχω απογοητευτεί...
ότι δεν έχει καμία σχέση με την benelli που όλοι γνωρίζουμε
ομολογώ ότι στην στατική δοκιμή που έκανα σε συνεργατη της αντιπροσωπείας οτι δεν με χάλασε κάτι γιαυτό και μπήκα στην διαδικασία δανείου
taisteal
26/10/2017, 14:39
το θέμα είναι ρε παιδιά οτι ο συγκεκριμένος είναι αγωνιζόμενος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, γνώστης κτλ
μου είπε οτι σε μία παρέα που έτυχε να είναι παρόν και να χαζεύουν το trk ότι γέλαγαν... γιαυτό και έχω απογοητευτεί...
ότι δεν έχει καμία σχέση με την benelli που όλοι γνωρίζουμε
Ότι να'ναι..
Αν σου αρέσει μην ακούς κανέναν,άλλωστε έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρείσαι''μοτοσικλετιστής''μόνο
όταν καβαλάς σουπερ ντουπερ έργαλο και το θαυμάζουν όλοι και ζηλεύουν.
Άπλά όχι.
Και η ιδιότητα του αγωνιζόμενου δεν μου λέει και τίποτα.
γιατί το budget δεν μπορει να ξεπεράσει τα 7000... και γιατί τα μηχανάκια που προτείνουν οι Ιάπωνες σ αυτην την κατηγορία είναι αστα να πάνε εμφανισιακά...
για μενα παντα...
lleonidas
26/10/2017, 14:42
δεν περίμενα με 6500 να πάρω ποιότητα και αίγλη bmw αλλά όχι και έτσι...
Αν τελικά το μετανιώσεις, υπάρχει εναλλακτική (https://www.car.gr/10968900-bmw-g-310-gs) με ''αίγλη'' :cool:
Ότι να'ναι..
Αν σου αρέσει μην ακούς κανέναν,άλλωστε έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρείσαι''μοτοσικλετιστής''μόνο
όταν καβαλάς σουπερ ντουπερ έργαλο και το θαυμάζουν όλοι και ζηλεύουν.
Άπλά όχι.
Και η ιδιότητα του αγωνιζόμενου δεν μου λέει και τίποτα.
το αγωνιζόμενος δεν το είπα για να δώσω βαρύτητα στα λεγόμενα του απλά για το ότι κινείται σε κύκλούς μοτοσυκλετιστών ( και όχι της καφετέριας ) οπότε σίγουρα η ενήμερωση που παίρνεις είναι ποιο έγκυρη
Αν τελικά το μετανιώσεις, υπάρχει εναλλακτική (https://www.car.gr/10968900-bmw-g-310-gs) με ''αίγλη'' :cool:
χαχαχα... καλό.....
taisteal
26/10/2017, 14:45
το αγωνιζόμενος δεν το είπα για να δώσω βαρύτητα στα λεγόμενα του απλά για το ότι κινείται σε κύκλούς μοτοσυκλετιστών ( και όχι της καφετέριας ) οπότε σίγουρα η ενήμερωση που παίρνεις είναι ποιο έγκυρη
:lol::lol:
Και απο πότε ο αγωνιζόμενος του ΠΠΤ είναι γνώστης και έχει άποψη για τα πάντα περί της μοτοσυκλέτας.
Φίλε, βασίσου λίγο περισσότερο στη ΔΙΚΗ σου κρίση και στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ σου... ο καθ'ένας σήμερα έχει άποψη για τα πάντα... Ειδικά μάλιστα αν είναι και αγωνιζόμενος του ΠΠΤ!!...Τι λές τώρα! Το λιγότερο παντογνώστης.
Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν το μηχανάκι αξίζει ή όχι.Και να είναι σωστή και η εταιρεία κι ο αντιπρόσωπος της εδώ στην Ελλάδα και όλα.
Αυτοί που γελάνε με το Benelli και λένε ότι σκορπάει θεωρούν νορμάλ να σπάνε άξονες σε μηχανάκια 4πλασιας αξίας η να πρέπει de facto να αλλάξεις τρόμπα βενζίνης κλπ κλπ και δεν άνοιγει ρουθούνι.
Όσο για τα γιαπωνέζικα στα ίδια λεφτά δυστυχώς δεν πλησιάζουν το πακέτο του Benelli (το οποίο μένει να δούμε αν είναι καλο η κακό)
Είναι ένα μηχανάκι ιδανικό για πολύ κόσμο και συνδυάζει πολλά πράγματα.Η αλήθεια είναι ότι το γλυκοκοιταω κι εγώ απλά είμαι πολύ αναποφάσιστος (όχι για το συγκεκριμένο, γενικά)
Και απο πότε ο αγωνιζόμενος του ΠΠΤ είναι γνώστης και έχει άποψη για τα πάντα περί της μοτοσυκλέτας.
Φίλε, βασίσου λίγο περισσότερο στη ΔΙΚΗ σου κρίση και στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ σου... ο καθ'ένας σήμερα έχει άποψη για τα πάντα... Ειδικά μάλιστα αν είναι και αγωνιζόμενος του ΠΠΤ!!...Τι λές τώρα! Το λιγότερο παντογνώστης.
ειλικρινά είμαι πολύ μπλεγμένος... μέχρι τώρα είχα αγχος για το αν θα εγκριθεί το δάνειο, σήμερα έμαθα τα ευχάριστα και δεν πρόλαβα να χαρώ και πολύ μετά απο αυτά που έμαθα
Δεν μπορείς να γνωρίζεις αν ένα μηχανάκι, που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά, αξίζει τα λεφτά του ή όχι. Ούτε εσύ, ούτε ο αγωνιζόμενος φίλος σου, ούτε ο Rossi ο ίδιος. Αν σου αρέσει τόσο πολύ, το αγοράζεις και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Αν δε θέλεις να ρισκάρεις, αγοράζεις κάτι δοκιμασμένο, που ίσως δε σου αρέσει τόσο πολύ. Δεν υπάρχει μέση οδός.
Δεν μπορείς να γνωρίζεις αν ένα μηχανάκι, που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά, αξίζει τα λεφτά του ή όχι. Ούτε εσύ, ούτε ο αγωνιζόμενος φίλος σου, ούτε ο Rossi ο ίδιος. Αν σου αρέσει τόσο πολύ, το αγοράζεις και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Αν δε θέλεις να ρισκάρεις, αγοράζεις κάτι δοκιμασμένο, που ίσως δε σου αρέσει τόσο πολύ. Δεν υπάρχει μέση οδός.
πολυ καλά τα λες, και εγώ μαζί σου, οπότε τις επόμενες μέρες θα πρέπει να πάρω τις αποφάσεις μου...
taisteal
26/10/2017, 14:59
πολυ καλά τα λες, και εγώ μαζί σου, οπότε τις επόμενες μέρες θα πρέπει να πάρω τις αποφάσεις μου...
https://www.youtube.com/watch?v=Z-2nN7A8Vy0
https://www.youtube.com/watch?v=Z-2nN7A8Vy0
χαχα...καλό...!!!!!!!
KotsosDR
26/10/2017, 15:06
https://www.car.gr/10965210-honda-cbx-500-cb500x-abs 7000 δεν είπες ?
ωχχχχ......
http://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/benelli/trk-502/2017/
taisteal
26/10/2017, 15:11
Κακάσχημο όμως..
σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά είπα επίσης πως σχεδιαστικά τα ιαπωνικά μηχανάκια της κτηγορίας εν μ αρέσουν καθόλου
KotsosDR
26/10/2017, 15:17
Κακάσχημο όμως..
οντως ...
Φίλε ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Σε επηρέασε ένας ξεκάθαρα άσχετος με την μοτοσυκλέτα απλά και μόνο επειδή τρέχει σε αγώνες Πανελληνίου και έτυχε και τη είδε απο κοντά στα Μέγαρα!!!
Καλά αυτό με τον σεβασμό στους κύκλους των μοτοσυκλετιστών δε το σχολιάζω, καθόλου, ο τύπος πραγματικά χαραμίζεται.
Ξαναγράψω, ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω που είναι το μπλέξιμο σου, όμως, βάλ' τα ξανά κάτω, τους λόγους που σε οδήγησαν να κινηθείς προς αυτή την αγορά και αν θές έλα να το ξανα οδηγήσεις. Ίσως είχες έρθει Ελευσίνα να το οδηγήσεις αρχικά, έλα ξανά και το συζητάμε αν θές και απο κοντά.
lleonidas
26/10/2017, 15:20
ωχχχχ......
http://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/benelli/trk-502/2017/
Αν είναι να κάνεις μια αγορά και ξεκινάς με αρνητική προδιάθεση,είναι βέβαιο ότι η συμβίωση θα είναι προβληματική και ότι θα βρίσκεις διαρκώς κάτι στραβό και ανάποδο!Ομολογώ πως και εγώ θα έδινα σημασία σε άρθρα από έγκυρα περιοδικά ή στα λόγια κάποιων ανθρώπων που σέβομαι την άποψή τους επειδή έχουν μια σχετική εμπειρία να κρίνουν όσον αφορά την ποιότητα υλικών,συναρμογής,βαφής κ.ο.κ. έστω και αν πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο μοντέλο για το οποίο πρέπει να περιμένουμε για να εμφανιστούν τα πρώτα ''κουσούρια''.
Ξανασκέψου το πριν προχωρήσεις για να μη φτάσεις στο σημείο να σου ξινίζουν και να σου βρωμάνε όλα από τις πρώτες βδομάδες...άλλωστε έχεις επιλογές στα χρήματα που διαθέτεις σε καινούριες ή μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες :)
δεν το έχω οδηγήσει και δεν έχω έρθει Ελευσίνα... για το μηχανάκι διάβασα σ ένα τεύχος του motοmag, πήγα το είδα απο κοντά σε συνεργάτη της αντιπροσωπείας στην Αθήνα, το καβάλησα στατικά δεν το οδήγησα, μου άρεσε πολύ εμφανισιακά κτλ, απο πλαστικά κτλ δεν είδα κάτι που να με ξενίσει γιαυτό και μπκήκα στην διαδικάσια δανείου...
διάβασα αρκετά θετικά και κάποια αρνητικά οπότε και πείστικα... έρχεται λοιπόν η κουβέντα με τον γνωστό μου, βρήκα και την δοκιμή του mcn στο ιντερνετ και έχω μπερδευτεί...
taisteal
26/10/2017, 15:34
Αν είναι να κάνεις μια αγορά και ξεκινάς με αρνητική προδιάθεση,είναι βέβαιο ότι η συμβίωση θα είναι προβληματική και ότι θα βρίσκεις διαρκώς κάτι στραβό και ανάποδο!Ομολογώ πως και εγώ θα έδινα σημασία σε άρθρα από έγκυρα περιοδικά ή στα λόγια κάποιων ανθρώπων που σέβομαι την άποψή τους επειδή έχουν μια σχετική εμπειρία να κρίνουν όσον αφορά την ποιότητα υλικών,συναρμογής,βαφής κ.ο.κ. έστω και αν πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο μοντέλο για το οποίο πρέπει να περιμένουμε για να εμφανιστούν τα πρώτα ''κουσούρια''.
Ξανασκέψου το πριν προχωρήσεις για να μη φτάσεις στο σημείο να σου ξινίζουν και να σου βρωμάνε όλα από τις πρώτες βδομάδες...άλλωστε έχεις επιλογές στα χρήματα που διαθέτεις σε καινούριες ή μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες :)
Αυτό.
Όσους ιδιοκτήτες έχω δει να μιλούν πάντως, το καταχαιρονται. Στα δικά μου μάτια, δε μοιάζει σαν φτωχός συγγενής αλλά μια χαρά και in your face έηχολ.
ξεκίνησα με τις καλύτερες προυποθέσεις, παραμέρισα το θέμα Κίνας και ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά μετά τα σημερινά η αλήθεια είναι οτι είμαι κάπως μαγκωμένος...
θα πρέπει να κάτσω να το σκεφτώ καλύτερα μέσα στο ΣΚ και απο βδομάδα να πάρω τις αποφάσεις μου...
Ειπώθηκε και πριν. Το έλιωσε στα χλμ και έβγαλε πόρισμα; Όχι. Το ζει καθημερινά και δε του κάνει; Πάλι όχι. Μην αφήνεις έναν να σου πηδαει τη ψυχολογία. Πουλ μουρ είναι το μηχανάκι.
Ειπώθηκε και πριν. Το έλιωσε στα χλμ και έβγαλε πόρισμα; Όχι. Το ζει καθημερινά και δε του κάνει; Πάλι όχι. Μην αφήνεις έναν να σου πηδαει τη ψυχολογία. Πουλ μουρ είναι το μηχανάκι.
οτι είναι πουλ μουρ είναι και με το παραπάνω... απο εκεί και πέρα όμως... θα δείξει, ίσως πάω να το οδηγήσω το Σάββατο οποτε απο βδομάδα σίγουρα θα ξέρω σίγουρα πως θα κινηθώ
Φίλε ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Σε επηρέασε ένας ξεκάθαρα άσχετος με την μοτοσυκλέτα απλά και μόνο επειδή τρέχει σε αγώνες Πανελληνίου και έτυχε και τη είδε απο κοντά στα Μέγαρα!!!
Καλά αυτό με τον σεβασμό στους κύκλους των μοτοσυκλετιστών δε το σχολιάζω, καθόλου, ο τύπος πραγματικά χαραμίζεται.
Ξαναγράψω, ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω που είναι το μπλέξιμο σου, όμως, βάλ' τα ξανά κάτω, τους λόγους που σε οδήγησαν να κινηθείς προς αυτή την αγορά και αν θές έλα να το ξανα οδηγήσεις. Ίσως είχες έρθει Ελευσίνα να το οδηγήσεις αρχικά, έλα ξανά και το συζητάμε αν θές και απο κοντά.
έχεις Π.Μ
Φίλε με ένα από ψάξιμο στο Google δεν βρήκα κάποιο άλλο άρθρο με αρνητικό review. Ψάξε και εσύ καλά και αν όντως το μηχανάκι δεν είναι καλό σίγουρα θα βρεις και άλλα αρνητικά reviews. Αν δεν βρεις μην βασιστείς μόνο στο MCN για την μη αγορά! Καλό το MCN αλλά δεν ξέρεις τώρα τι συμφέροντα παίζουν. Ή μπορεί απλά να μην του έκατσε του Άγγλου. Επίσης υπάρχουν και youtube video reviews, δες τα όλα και κρίνε.
Όσο για γνώμες "ειδικών", φαντάζομαι μπορείς να κρίνεις από μόνος σου την υπερβολή. Δεν θα έδινα μεγάλη σημασία προσωπικά.
Φίλε με ένα από ψάξιμο στο Google δεν βρήκα κάποιο άλλο άρθρο με αρνητικό review. Ψάξε και εσύ καλά και αν όντως το μηχανάκι δεν είναι καλό σίγουρα θα βρεις και άλλα αρνητικά reviews. Αν δεν βρεις μην βασιστείς μόνο στο MCN για την μη αγορά! Καλό το MCN αλλά δεν ξέρεις τώρα τι συμφέροντα παίζουν. Ή μπορεί απλά να μην του έκατσε του Άγγλου. Επίσης υπάρχουν και youtube video reviews, δες τα όλα και κρίνε.
Όσο για γνώμες "ειδικών", φαντάζομαι μπορείς να κρίνεις από μόνος σου την υπερβολή. Δεν θα έδινα μεγάλη σημασία προσωπικά.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν έχω διαβάσει πολλά αλλά αρνητικά άρθρα... μάλιστα κάποιος από εδώ μέσα που είναι στην Κύπρο κ τι πήρε είναι πολύ ευχαριστημένος... τι να πω... σπάω το μυαλό μου, αλήθεια...
Μ αρέσει κ μ αρέσει πολύ ...
Η τιμή μου κάνει...
Ποιοτικά δεν με χάλασε κάτι, τουλάχιστον στατικά
Πωπω ούτε γκόμενα... :p
Πάρ'το, άντε.
Υπάρχει ήδη προφίλ στο Facebook Ελλήνων ιδιοκτητών TRK502.
Κάνε μια επίσκεψη και 'κεί.
https://www.facebook.com/groups/272961023208271/
doctoras
26/10/2017, 16:24
τι έγινε ρε φίλε σήμερα απο της 14:07 μέχρι της 17:12 και κάνεις τέτοια αναστροφή? τα σχολια μελών? ο αγωνιζόμενος? ο ανάδοχος ερμής? αν δες τρολάρεις τα οποία όλα είναι πιθανά η φοντάνα ζωή είναι έξω πετάξτε την εσωστρέφεια και αναποφασιστικότητα και κάντε αυτό πιστεύετε χωρίς να ρωτάτε τους γύρω σας
devil's animal
26/10/2017, 18:08
κοιτα εγω ειδα ενα εξω απο γνωστο συνεργειο της Θεσσαλονικης και οταν ρωτησα μου ειπαν κατι για νερα που εχανε απο καπου? χαλασμενη τρομπα? θα σε γελασω γιατι παει πανω απο ενας μηνας...
παντως απ'οτι καταλαβα ο ιδιοκτητης ειχε επισκεφθει το συνεργειο 2-3 φορες απο την μερα που την πηρε...το οποιο συνεπαγεται οτι δεν ειναι καλο σημαδι...
απο την αλλη καινουργιο μοντελο ειναι...καποιες παιδικες ασθενεις θα υπαρχουν, οπως υπαρχουν σε ολα τα μοντελα της αγορας πανω κατω και θα σε καλυψει η εγγυηση καθοτι καινουργιο...οποτε μην κοφτεσαι και τοσο..
απο την αλλη αν εισαι καθε τρεις και λιγο συνεργειο και δεν εχεις μηχανακι να οδηγησεις, ενω ειναι και καινουργιο, στην σπαει...
αν ημουν εγω στην θεση σου θα το εκανα μια βολτα μονο και μονο για να δω κατα ποσο ειναι ασθενικο το μοτερ...γιατι με τετοιο βαρος και τα ανακοινωσιμα αλογα, θα κλαινε τα γαιδουραγκαθα σε καμια καλη ανηφορια....
αν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα απο μοτερ και δεν το θες για τουριστα, ισως συμφερει να παρεις ενα duke 390...
τι έγινε ρε φίλε σήμερα απο της 14:07 μέχρι της 17:12 και κάνεις τέτοια αναστροφή? τα σχολια μελών? ο αγωνιζόμενος? ο ανάδοχος ερμής? αν δες τρολάρεις τα οποία όλα είναι πιθανά η φοντάνα ζωή είναι έξω πετάξτε την εσωστρέφεια και αναποφασιστικότητα και κάντε αυτό πιστεύετε χωρίς να ρωτάτε τους γύρω σας
Όχι φίλε μου δεν τρολαρω, δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση για τέτοια... απλά όταν σε περνει ο έμπορας κ σου λέει ότι το δάνειο εγκρίθηκε, μετά εσυ παίρνεις τον γνωστό σου να του πεις τα ευχάριστα κ σου λέει μακριά, τότε κάπου χάνεσαι, συγχύζεσαι κ αρχίζεις να αναρωτιέσαι πριν κανείς το βήμα κ υπογράψεις το δάνειο....
κοιτα εγω ειδα ενα εξω απο γνωστο συνεργειο της Θεσσαλονικης και οταν ρωτησα μου ειπαν κατι για νερα που εχανε απο καπου? χαλασμενη τρομπα? θα σε γελασω γιατι παει πανω απο ενας μηνας...
παντως απ'οτι καταλαβα ο ιδιοκτητης ειχε επισκεφθει το συνεργειο 2-3 φορες απο την μερα που την πηρε...το οποιο συνεπαγεται οτι δεν ειναι καλο σημαδι...
απο την αλλη καινουργιο μοντελο ειναι...καποιες παιδικες ασθενεις θα υπαρχουν, οπως υπαρχουν σε ολα τα μοντελα της αγορας πανω κατω και θα σε καλυψει η εγγυηση καθοτι καινουργιο...οποτε μην κοφτεσαι και τοσο..
απο την αλλη αν εισαι καθε τρεις και λιγο συνεργειο και δεν εχεις μηχανακι να οδηγησεις, ενω ειναι και καινουργιο, στην σπαει...
αν ημουν εγω στην θεση σου θα το εκανα μια βολτα μονο και μονο για να δω κατα ποσο ειναι ασθενικο το μοτερ...γιατι με τετοιο βαρος και τα ανακοινωσιμα αλογα, θα κλαινε τα γαιδουραγκαθα σε καμια καλη ανηφορια....
αν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα απο μοτερ και δεν το θες για τουριστα, ισως συμφερει να παρεις ενα duke 390...
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το feedback, η αλήθεια είναι αυτή, ακόμα και εγγύηση 10 χρόνια που λέει ο λόγος να έχει το μηχανάκι, όταν είσαι συνέχεια συνεργείο κάπου τρελαίνεσαι...πέρα απ τον οικονομικό υπάρχει κ ο ψυχολογικός παραγοντας
Εφόσον έχεις αμφιβολίες, γιατί δεν παίρνεις ένα από τα καινούρια γιαπωνέζικα, που είναι 100% αξιόπιστα και στα ίδια λεφτά, είπαμε;
Εγώ προφανώς έκανα πλάκα πριν, αλλά Benelli δε θα αγόραζα ούτε με 2 χιλιάρικα. :p
Όχι ...έχασα τον πελάτη...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129000&p=2293696&viewfull=1#post2293696
Το 750 που ανακοίνωσαν μπας και θα λύσει κάποια από τα πρώτα προβλήματα που θα φανούν στο 500 ?
Μήπως να περιμένεις ,τι να πω ρε φίλε πάντως από γκάζια θα είσαι στο επίπεδο του kle 500...
Το 750 που ανακοίνωσαν μπας και θα λύσει κάποια από τα πρώτα προβλήματα που θα φανούν στο 500 ?
Μήπως να περιμένεις ,τι να πω ρε φίλε πάντως από γκάζια θα είσαι στο επίπεδο του kle 500...
Δεν με ενδιαφέρουν τα γκάζια, τα είχαμε, κάναμε κ track days κτλ...αυτό που με ενδιαφέρει είναι Χαλαρές βόλτες, κανένα κοντινό ταξιδάκι με καλή παρέα.
Δεν με ενδιαφέρουν τα γκάζια, τα είχαμε, κάναμε κ track days κτλ...αυτό που με ενδιαφέρει είναι Χαλαρές βόλτες, κανένα κοντινό ταξιδάκι με καλή παρέα.
Έπρεπε να είχα βάλει εισαγωγικά στα γκάζια,δεν κατάλαβες τι εννοώ αφού έγραψα πλάι kle 500...για ροπή και απλή ενεργητική ασφάλεια μιλάω.