Σύνδεση

View Full Version : ομαδα ΔΙαροια ΑΣτυνομιας..

Σελίδες : 1 [2] 3 4

teogtp
10/01/2016, 20:11
Μικε ......
Εκανες μαλακια.
Επρεπε να ανοιξεις το γκαζι να τους ξεφυγεις ρε συ!
:tooth:

Ohm
10/01/2016, 20:13
mikes στρατό έχεις πάει αγόρι μου;

BLiTzER
10/01/2016, 20:13
Μικε ......
Εκανες μαλακια.
:tooth:

Δε μπορείς εκεί. Σε πιάνει πάντα το επόμενο φανάρι στα 20 μέτρα :p

Μικέ, πάντως, άκου 1-2 συμβουλές που σου'δωσα εδώ μέσα. Πίστεψέ με, κάτι ξέρω.

teogtp
10/01/2016, 20:15
Δε μπορείς εκεί. Σε πιάνει πάντα το επόμενο φανάρι στα 20 μέτρα :p

Μικέ, πάντως, άκου 1-2 συμβουλές που σου'δωσα εδώ μέσα. Πίστεψέ με, κάτι ξέρω.

Ποιο φαναρι;
Εχει στην Αθηνα φαναρια;
:D

STOYBI
10/01/2016, 20:16
και που ακριβως σε προσβαλα?

Και αντεδρασες στον τσαμπουκα τους .....

Και δεν σου βεβαιωσαν κληση...

Και τελικα επεσες στα μαλακα ... ( Ποιο μαλακα δεν γινετε...! )

Εφοσον λοιπον επεσες στα μαλακα διαβασε το συγκεκριμενο ποστακι σου που αναφερεσε στους οποιους αλλους εδω μεσα να καταλαβεις...!!

pipe_smoker
10/01/2016, 20:17
mikes στρατό έχεις πάει αγόρι μου;

Για πες να μαθαίνω εγώ που δεν έχω πάει.

AUFGEBRACHT
10/01/2016, 20:22
Ποιο φαναρι;
Εχει στην Αθηνα φαναρια;

350155

spyrval
10/01/2016, 20:28
Είμαι βέβαιος ότι η όλη ιστορία έγινε για ένα.....χαμόγελο. Εσύ μπορεί να είσαι έτσι, ο τύπος που στράβωσε όμως το θεώρησε ειρωνικό ή ότι δεν σε ένοιαξε τί έκανες. Απάντησε άσχημα, εσύ φόρτωσες αμέσως, η συνέχεια όπως την είπες...

mikes
10/01/2016, 20:33
mikes στρατό έχεις πάει αγόρι μου;ναι! πριν 20 χρονια, και δεν ειχα ποτε πρόβλημα συμπεριφορας από κανεναν απολυτως ανωτερο...

mikes
10/01/2016, 20:34
Μικε ......
Εκανες μαλακια.
:tooth:δεν υπηρχε περιπτωση... τα μηχανάκια ηταν ένα tdm και ένα v-strom..

nikos_abel
10/01/2016, 20:35
δεν υπηρχε περιπτωση... τα μηχανάκια ηταν ένα tdm και ένα v-strom..

Άσε που σε λίγο θα πάρουνς και άφρικα.....

mikes
10/01/2016, 20:35
Και αντεδρασες στον τσαμπουκα τους .....

Και δεν σου βεβαιωσαν κληση...

Και τελικα επεσες στα μαλακα ... ( Ποιο μαλακα δεν γινετε...! )

Εφοσον λοιπον επεσες στα μαλακα διαβασε το συγκεκριμενο ποστακι σου που αναφερεσε στους οποιους αλλους εδω μεσα να καταλαβεις...!!
το περασα άλλη μια και δεν βλεπω να είμαι καπου προσβλητικος προς καποιον... γινε συγκεκριμενος

taisteal
10/01/2016, 20:36
δεν ειχα ποτε πρόβλημα συμπεριφορας από κανεναν απολυτως ανωτερο...

Αυτο ειναι περιεργο...

Ohm
10/01/2016, 20:37
ναι! πριν 20 χρονια, και δεν ειχα ποτε πρόβλημα συμπεριφορας από κανεναν απολυτως ανωτερο...

περίεργο τότε που δεν κατάλαβες γιατί στραβώσανε

mikes
10/01/2016, 20:38
Είμαι βέβαιος ότι η όλη ιστορία έγινε για ένα.....χαμόγελο. Εσύ μπορεί να είσαι έτσι, ο τύπος που στράβωσε όμως το θεώρησε ειρωνικό ή ότι δεν σε ένοιαξε τί έκανες. Απάντησε άσχημα, εσύ φόρτωσες αμέσως, η συνέχεια όπως την είπες...
χαμογελο δεν εννοω με τη κυριολεκτικη σημασια της λεξης.. εννοω με το γνωστο ευδιαθετο στυλ μου με διακρινει.. και αυτό ειμαμε αργοτερα με τον τυπο! όταν μου ειπε για απαθεια και αδιαφορια από μερους μου.. του ειπα ότι εγω μαλλον ψυχραιμια θα το ελεγα όπως επρεπε να δειξει και αυτος..

mikes
10/01/2016, 20:39
350155 αυτά είναι στην τρουμπα ρε συ.. πειραιας

lonerider
10/01/2016, 20:41
ρε τυπε μαικ..μπορεις να μας πεις γιατι ανοιξες ετουτο το θρεντ...να μας πεις τι?

Cpt. Haddock
10/01/2016, 20:41
Απο τη στιγμη που ολα τελειωσαν καλώς και ουτε κληση έφαγες, εχει κανενα νοημα το θρεντ ρε μικε;

Εκτος αν σου κοπηκε η ορεξη και αντι για 6 εφαγες μονο 4 πιτογυρα :p

teogtp
10/01/2016, 20:43
ρε τυπε μαικ..μπορεις να μας πεις γιατι ανοιξες ετουτο το θρεντ...να μας πεις τι?

"Του Μικε το αυτι ποτε δεν ιδρωνει..........
Δικο σας.....

mikes
10/01/2016, 20:45
Απο τη στιγμη που ολα τελειωσαν καλώς και ουτε κληση έφαγες, εχει κανενα νοημα το θρεντ ρε μικε;

Εκτος αν σου κοπηκε η ορεξη και αντι για 6 εφαγες μονο 4 πιτογυρα :p
κανενα πιτογυρο.. κατι σουβλιστα τσακισα χθες και εκανα καβατζα και για σημερα... :lol:

AUFGEBRACHT
10/01/2016, 20:46

Να καταγγείλει που η αστυνομία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της και δεν τον έγραψαν...

Cpt. Haddock
10/01/2016, 20:46
κανενα πιτογυρο.. κατι σουβλιστα τσακισα χθες και εκανα καβατζα και για σημερα... :lol:

:a014::p

350157

mikes
10/01/2016, 20:49

κατεγραψα μια εμπειρια μου.. περα από εκει ο καθενας αποκομιζει ότι θελει.. αμα δεν σου αρεσει πολύ απλα και δημοκρατικα εισαι απολυτα ελευθερος να μην το διαβασεις...
αλλα δεν θα σου απολογηθω κιολας γιατι ανοιξα το θρεντ :beer:

mikes
10/01/2016, 20:52
περίεργο τότε που δεν κατάλαβες γιατί στραβώσανε
για σπαστο σε ταλαρα αυτό.. δεν το εννοησα...

teogtp
10/01/2016, 20:55

Μαλλον θελει να πει π.χ οτι στο παραδοσιακο σουβλακι δεν μπαινει κετσαπ........μονο κοκκινο πιπερακι
Και εσυ μας βγηκες εναλλακτικος νεοτεριστης(αντιρρησιας)

lonerider
10/01/2016, 20:55
κατι σαν ταξιδιωτικο δηλαδη....το οτι ειμαι ελευθερος να διαβαζω οτι θελω το ξερω...διαβαζω ακομη και αυτα που δεν μου αρεσουν....και αυτο που αποκομισα ειναι το εξης...ειμαι μαγκας,περναω κοκκινα,δεν σηκωνο υφακι απο μπατσους,πουλαω και υφακι στους μπατσους και την βγαζω καθαρη...και θα ανοιξω και θρεντ να το πω σε ολους...:beer:

AUFGEBRACHT
10/01/2016, 20:56
Υπομονή ρε Μικέ... αν αληθεύει η νίκη Μητσοτάκη σε λίγο όλα τα κακώς κείμενα θα αλλάξουν... λίγη υπομονή ακόμα!!!

BLiTzER
10/01/2016, 20:56

Μάλλον ήταν οι γιοι εκείνου του αξιωματικού, τον οποίο είχες κοιτάξει στραβά στο στρατόπεδο.

sv1000s
10/01/2016, 20:57
https://youtu.be/pRIG7Hk0xOQ :a014:

https://youtu.be/gjLcrKbWyf4:a014:

macdeath_s
10/01/2016, 20:57
Merikoi που αναρωτιέστε γιατί άνοιξε το thread μπάτσοι είστε ή την βρίσκετε όταν σας σταματάνε τα όργανα ? Οι γνωστοί και αγαπητοί :) :beer::a9: μπάτσοι του φόρουμ κάνουν γαργάρα γιατί σε τέτοιες συμπεριφορές δεν υπάρχει δικαιολογία.

τα λάθη των ΔΙΑΣ είναι και ότι δεν τον έγραψαν και ότι το παίξαν βλαχοσερίφηδες ως συνήθως. Ίσως κάποιοι να προτιμάτε να χουμε τέτοια αστυνομία και να μην γράφουν κλήσεις. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και περιστατικά, ειδικά με Ζ παλαιότερα, που και σωστός να ήσουν και να μην προκαλείς αρχίζαν τις μαγκιές, ειδικά αν βρίσκαν πιτσιρίκι που ψάρωνε.

Για κατακλείδα λοιπόν και επειδή άργησε το κατάλληλο άσμα. https://www.youtube.com/watch?v=AUrbDOhAHEE

taisteal
10/01/2016, 20:58
:a014::a014::a014::a014::a014:

Cpt. Haddock
10/01/2016, 21:00
Επειδη ειναι βραδυ κι εχουμε κι αλλες δουλειες (οπως να φαμε και να δουμε καμια ταινια), θα παρακαλουσαμε να μην ξεφυγει το θρεντ για να μη φυγει το θρεντ.

Καλο σας βραδυ :beer:

Ohm
10/01/2016, 21:01

γιατί είναι ζώα

τί ψάχνεις ρε mikes :(

pipe_smoker
10/01/2016, 21:01
και αυτο που αποκομισα ειναι το εξης...ειμαι μαγκας,περναω κοκκινα,δεν σηκωνο υφακι απο μπατσους,πουλαω και υφακι στους μπατσους και την βγαζω καθαρη...και θα ανοιξω και θρεντ να το πω σε ολους...:beer:

Να και κάποιος που διαβάζει με προσοχή και κυρίως δεν προτρέχει σε συμπεράσματα!

Εύγε!:beer:

mikes
10/01/2016, 21:03
κατι σαν ταξιδιωτικο δηλαδη....το οτι ειμαι ελευθερος να διαβαζω οτι θελω το ξερω...διαβαζω ακομη και αυτα που δεν μου αρεσουν....και αυτο που αποκομισα ειναι το εξης...ειμαι μαγκας,περναω κοκκινα,δεν σηκωνο υφακι απο μπατσους,πουλαω και υφακι στους μπατσους και την βγαζω καθαρη...και θα ανοιξω και θρεντ να το πω σε ολους...:beer:
α νταξ! για να κανουμε ένα γκαλοπ με οσους με ξερουν προσωπικα εδώ μεσα, (και πιστεψε με είναι πολλοι), είμαι οντως ετσι? επισης ναι διευκρινησω κατι: δεν σηκωνω υφακι μονο από τους μπατσους.. δεν σηκωνω από ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΑΠΑΙΤΩ ολοι να είναι το ιδιο ευγενικοι μαζι μου όπως εγω.... αν δεν είναι πολύ απλα εισπρατουν την ιδια συμπεριφορα που μου αποδιδουν.. ότι θεση και αν κατεχουν στο κοινωνικο στερέωμα!

mikes
10/01/2016, 21:06
γιατί είναι ζώα

τί ψάχνεις ρε mikes :(
νταξ ρε φιλε, δεν είναι ολοι ετσι.. υπαρχουν καλοι και κακοι.. (σαν τους ταξιτζήδες ένα πραμα.. :lol: )
σε γενικες γραμμες εχω πεσει σε καλους.. αλλα αυτοι οι δυο ηταν περιπτωσαρα.. τι να λεω άλλο να το διαβαζεις και άλλο να το ζεις!

pipe_smoker
10/01/2016, 21:08
ΑΠΑΙΤΩ ολοι να είναι το ιδιο ευγενικοι μαζι μου όπως εγω.... αν δεν είναι πολύ απλα εισπρατουν την ιδια συμπεριφορα που μου αποδιδουν.. ότι θεση και αν κατεχουν στο κοινωνικο στερέωμα!

Ωπ...

Εδώ είσαι φάουλ.

Και υπάρχουν και άτομα πολύ υψηλότερα από τους μπάτσους στο κοινωνικό στερέωμα, που αν απαιτήσεις...... (https://www.youtube.com/watch?v=FQNYIs9ykhU)

:lol::lol::lol:

lonerider
10/01/2016, 21:09
ok man το επιασα.τοτε ανοιξες το θρεντ για να πεις οτι στην ελλαδα δεν εχουμε ευγενικους μπατσους...οκ το πιασα..

ionized
10/01/2016, 21:09
νταξ ρε φιλε, δεν είναι ολοι ετσι.. υπαρχουν καλοι και κακοι.. (σαν τους ταξιτζήδες ένα πραμα.. :lol: )
σε γενικες γραμμες εχω πεσει σε καλους.. αλλα αυτοι οι δυο ηταν περιπτωσαρα.. τι να λεω άλλο να το διαβαζεις και άλλο να το ζεις!

Σκεψου απο την αλλη σε τι περιπτωσαρες πεφτουνε και αυτοι :)

mikes
10/01/2016, 21:10
Επειδη ειναι βραδυ κι εχουμε κι αλλες δουλειες (οπως να φαμε .....)
παιζει τιποτα καλο?? να ερθω? :lol:

mikes
10/01/2016, 21:11
Σκεψου απο την αλλη σε τι περιπτωσαρες πεφτουνε και αυτοι :) το ανεφερα ηδη...

pipe_smoker
10/01/2016, 21:13
Σκεψου απο την αλλη σε τι περιπτωσαρες πεφτουνε και αυτοι :)

Μόνο που εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους.

Αλλά το έχουμε πει τόσες φορές που τί κι αν το πούμε κι άλλη μια. Τσάμπα κόπος.

ionized
10/01/2016, 21:14
το ειδα ναι.παρακολουθω το θρεντ απο την αρχη.
Ξαναλεω δεν τους δικαιολογω αλλα καταλαβαινω πως μπορει να νιωθαν

Pan (dvs)
10/01/2016, 21:14
Υπομονή ρε Μικέ... αν αληθεύει η νίκη Μητσοτάκη σε λίγο όλα τα κακώς κείμενα θα αλλάξουν... λίγη υπομονή ακόμα!!!

Θα πατας κουμπι και θα βρεχει λουκανικα... ακουσα.

ionized
10/01/2016, 21:17

αυτο με τη βροχη λουκανικων οταν μιλαμε για πολιτικους μπορει να παρερμηνευθει αγαπητε μου φιλε :)

Μικe777
10/01/2016, 21:21
τυχερος ησουν κανονικα!!
επρεπε να ετρωγες το 700 σαν τα πιτογυρο:D
μονος το παραδεχτηκες!
τουλαχιστον να σε δερνανε να ειχε λιγο νοημα!το θρεντ!:cry:
τα υπολοιπα ειναι μαλακιες!!τελος καλο ολα καλα!:beer:

Pan (dvs)
10/01/2016, 21:22
αυτο με τη βροχη λουκανικων οταν μιλαμε για πολιτικους μπορει να παρερμηνευθει αγαπητε μου φιλε :)

Δεν τα παω καλα με την πολιτικη,για βοηθα.

Ohm
10/01/2016, 21:23
παιζει τιποτα καλο?? να ερθω? :lol:

άμα θες borderlands2?

ionized
10/01/2016, 21:27
λογο σχηματος και λογο του νομου της βαρυτητας και την ταχυτητα που αποκτα κατα την πτωση η προσγειωση σε σημεια του σωματος με οπες μπορει να αποβει επωδυνη.και εχουν και καλο σημαδι οι φουστιδες...

teogtp
10/01/2016, 21:27

Αριδαιας;

pipe_smoker
10/01/2016, 21:30
τυχερος ησουν κανονικα!!
επρεπε να ετρωγες το 700 σαν τα πιτογυρο:D
μονος το παραδεχτηκες!

Μα αυτο λεει και ο ίδιος και πολλοί απο εμάς.

Έκανα παράβαση?
Με σταματας, μου κόβεις κλήση/παίρνεις πινακίδες, άδειες, κερατα κατα πως ορίζει ο νόμος, και καλό υπόλοιπο να έχουμε και οι δυο.

Τσαμπουκάδες και νταηλίκια και μαγκιά, κλανια, κι εξατμιση δε χρειάζονται.

Αν είχε ανοίξει το θρεντ να παραπονεθεί επειδή πέρασε με κόκκινο και τον γραψανε, πρώτος θα τον έκραζα εγω.

:beer:

ΝΤΙΚ
10/01/2016, 21:31
ενα θα σου γραψω για προβληματισμο ολων μας,
βαλε τον εαυτο σου και ολο το σκηνικο σε ενα αλλο κρατος....
ασε παλι καλα να λες....

BoSS_Man*
10/01/2016, 21:43
Νεοέλληνας detected :D

Φτου και από την αρχή :moutza:

SHOOTER045
10/01/2016, 21:44
:a014::a014::a014:

free rider
10/01/2016, 21:48
Μέσα σε όλες τις κακίες που γράφονται για την ομάδα ΔΙΑΣ έχω να προσθέσω ότι ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που γυρίζουν όλη μέρα πάνω στη μηχανή (για φανταστείτε να κάνατε εσείς αυτή τη δουλειά όχι μόνο για μια μέρα) και αντιμετωπίζουν ότι και όποιο είδος κακοποιού στο δρόμο πάνω σε μηχανές που τις φτιάχνουν μόνοι τους με δικά τους λεφτά πολλές φορές, για το μερακάματο του τρόμου όπως το λέω εγώ,... Εάν λείψει αυτή η ομάδα λυπάμαι αλλά δεν θα νοιώθω τόσο σίγουρος ότι θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια. Καθημερινά εμπλέκονται σε κάθε εγκληματική ενέργεια αντιμετωπίζοντας κάθε καρυδιάς καρύδι...
λοιπόν
Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τον κοινωνικό ρόλο τέτοιων ανθρώπων
Θυμηθείτε μόνο πόσα παλικάρια της ΔΙΑΣ έχουν πέσει από σφαίρες καλαζνικοφ..

εδώ και τριαντατόσα χρόνια κοντά πάνω σε μηχανές , έχω σταματήσει πολλές φορές για έλεγχο και πάντα με αντιμετωπίζουν με σεβασμό αφου προηγουμένως καταλαβαίνουν ότι τους σέβομαι κι εγώ

οι της ΔΙΑΣ για μένα δεν έχουν σχέση με την έννοια του μπάτσου στα χρόνια της δικτατορίας ...
μην τα μπερδεύουμε και τα ισοπεδώνουμε όλα.

σχετικά με την συγκεκριμένη φάση δεν εκφέρω άποψη καθώς δεν ξέρω τι και πως,
αυτά που έγραψα αφορούν όλη την ομάδα ΔΙΑΣ

taisteal
10/01/2016, 21:49
350168

DrEvil
10/01/2016, 21:50
Θα μεινω στο χαμογελο του Μικέ.
Οποιος τον γνωριζει ή εστω τον έχει δει, δεν παρερμηνευεται με τίποτα για τσαμπουκάς ή είρωνια.

Για το τυπικό κομμάτι, το είπε μόνος του.

Τσίμπα 2 πιτογυρα και μια :beer: από μένα φιλαράκι κι πάμε παρακάτω.

spyrval
10/01/2016, 21:56
Από δω και μπρος όποιος βάζει στο google τη λέξη "πιτόγυρο" θα πέφτει σε αυτό το thread :lol:

kostaspetrou
10/01/2016, 21:57
Aν κάποιος δεν είναι υποδειγματικός
-γονέας
-μαθητής
-γιός/κόρη
-εργαζόμενος
-φίλαθλος
-γιατρός
-......

τότε το ν'απαιτεί υποδειγματική συμπεριφορά από αστυνομικό,ειδικά όταν έχει επιλέξει να παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη και παρολ'αυτά του την έχουν χαρίσει την κλήση,είναι τουλάχιστον αχαριστία.

Αν πάλι θέλετε οι αστυνόμοι να σας μιλάνε με το σεις και σας αλλά να εφαρμόζουν επακριβώς το γράμμα του νόμου στην παραμικρή παράβαση που θα κάνετε, είναι θέμα χρόνου όχι να ξεπαραδιαστείτε απ'τα πρόστιμα,αλλά να σας πάρουν το δίπλωμα(και όχι μόνο).

Μην έχετε το ζωνάρι έτοιμο για καυγά ούτε να κολλάτε ταμπέλες, έχετε λάθος και δεν οδηγεί πουθενά.

mikes
10/01/2016, 21:59
Μέσα σε όλες τις κακίες που γράφονται για την ομάδα ΔΙΑΣ έχω να προσθέσω ότι ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που γυρίζουν όλη μέρα πάνω στη μηχανή (για φανταστείτε να κάνατε εσείς αυτή τη δουλειά όχι μόνο για μια μέρα) και αντιμετωπίζουν ότι και όποιο είδος κακοποιού στο δρόμο πάνω σε μηχανές που τις φτιάχνουν μόνοι τους με δικά τους λεφτά πολλές φορές, για το μερακάματο του τρόμου όπως το λέω εγώ,... Εάν λείψει αυτή η ομάδα λυπάμαι αλλά δεν θα νοιώθω τόσο σίγουρος ότι θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με κάποια σιγουριά. Καθημερινά εμπλέκονται σε κάθε εγκληματική ενέργεια αντιμετωπίζοντας κάθε καρυδιάς καρύδι...
λοιπόν
Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τον κοινωνικό ρόλο τέτοιων ανθρώπων
Θυμηθείτε μόνο πόσα παλικάρια της ΔΙΑΣ έχουν πέσει από σφαίρες καλαζνικοφ..

εδώ και τριαντατόσα χρόνια κοντά πάνω σε μηχανές , έχω σταματήσει πολλές φορές για έλεγχο και πάντα με αντιμετωπίζουν με σεβασμό αφου προηγουμένως καταλαβαίνουν ότι τους σέβομαι κι εγώ

οι της ΔΙΑΣ για μένα δεν έχουν σχέση με την έννοια του μπάτσου στα χρόνια της δικτατορίας ...
μην τα μπερδεύουμε και τα ισοπεδώνουμε όλα.

σχετικά με την συγκεκριμένη φάση δεν εκφέρω άποψη καθώς δεν ξέρω τι και πως,
αυτά που έγραψα αφορούν όλη την ομάδα ΔΙΑΣ
μαζι σου! επειδή κι εγω λιγο πολύ καπως ετσι το βλεπω (το συζητάγαμε αυτό με τον αρχηγο της ομαδας όταν ηρεμησαν τα πνεύματα αλλωστε) γι αυτό διαχωριζω οως ανεφερα παραπανω αυτους τους δυο από την υπολοιπη ομαδα... και όπως ειπε και καποιος άλλος, ναι περνανε δυσκολα, αλλα αν παλι δεν μπορουν να διατηρησουν τη ψυχραιμια τους τοτε καλο είναι για αυτους και για το συνολο να αλλαξουν δουλεια, καθως τέτοιες συμπεριφορές ντροπιαζουν την ομαδα και κατ'επεκταση το σωμα..

motoexelixis
10/01/2016, 21:59
:a014:

mikes
10/01/2016, 22:02
-γονέας
-μαθητής
-γιός/κόρη
-εργαζόμενος
-φίλαθλος
-γιατρός
-......

τότε το ν'απαιτεί υποδειγματική συμπεριφορά από αστυνομικό,ειδικά όταν έχει επιλέξει να παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη και παρολ'αυτά του την έχουν χαρίσει την κλήση,είναι τουλάχιστον αχαριστία.

Αν πάλι θέλετε οι αστυνόμοι να σας μιλάνε με το σεις και σας αλλά να εφαρμόζουν επακριβώς το γράμμα του νόμου στην παραμικρή παράβαση που θα κάνετε, είναι θέμα χρόνου όχι να ξεπαραδιαστείτε απ'τα πρόστιμα,αλλά να σας πάρουν το δίπλωμα(και όχι μόνο).

Μην έχετε το ζωνάρι έτοιμο για καυγά ούτε να κολλάτε ταμπέλες, έχετε λάθος και δεν οδηγεί πουθενά. να διευκρινησω ότι τη κληση μου τη χαρισαν αφου εγινε το σκηνικο... στην ιδιοτητα που εχω υποδειγματικος μπορει να μην είμαι, αλλα είμαι στη συμπεριφορα οποτε το ιδιο περιμενω και από τους γυρω μου.. και αυτό αχαριστια δεν το λες...

Α! και όπως περιεγραψα τη παραβιαση του κοκκινου δεν την επελεξα, εγινε από παρανοηση και καθολου σκοπιμα..

Viking
10/01/2016, 22:14
Διάβασα την ιστορία σου. Προφανώς και στ αρχίδια σου.. (Γράφω κάτι στ αρχίδια μου= Δεν νοιάζομαι, μην παρεξηγείσαι, απ τις λίγες φορές που τα είπαν μια χαρά)

https://www.youtube.com/watch?v=IWpUDI2Xf50

Σταμάτησες παράνομα, πέρασες με κόκκινο.
Δε μ ενδιαφέρει πώς σου μίλησαν. Ελπίζω να σ έγραψαν για ό,τι μπορούσαν να σε γράψουν.
Περαστικά και μάθε να οδηγάς με κανόνες.

:wave2:

GFawkes
10/01/2016, 22:36
Βαρεθηκα....

pipe_smoker
10/01/2016, 22:48
-γονέας
-μαθητής
-γιός/κόρη
-εργαζόμενος
-φίλαθλος
-γιατρός
-......

Μην έχετε το ζωνάρι έτοιμο για καυγά ούτε να κολλάτε ταμπέλες, έχετε λάθος και δεν οδηγεί πουθενά.

Βρε καλώς τη λατρεία!

Που ήσουν χαμένος εσύ γιαβρι μου και ειδες φως και μπηκες?

mikes
10/01/2016, 22:50
Διάβασα την ιστορία σου. Προφανώς και στ αρχίδια σου.. (Γράφω κάτι στ αρχίδια μου= Δεν νοιάζομαι, μην παρεξηγείσαι, απ τις λίγες φορές που τα είπαν μια χαρά)

https://www.youtube.com/watch?v=IWpUDI2Xf50

Σταμάτησες παράνομα, πέρασες με κόκκινο.
Δε μ ενδιαφέρει πώς σου μίλησαν. Ελπίζω να σ έγραψαν για ό,τι μπορούσαν να σε γράψουν.
Περαστικά και μάθε να οδηγάς με κανόνες.

:wave2:
ότι να ναι... αμ δε τη διαβασες καθολου την ιστορια μου φιλε... :wave2:

skylaros
10/01/2016, 22:54
https://www.youtube.com/watch?v=TW5UN-MTKmA

7Tolis
10/01/2016, 22:55
Ο Mikes είναι μια χαρά παιδί και πάντα καλοπροαίρετος. Καταλαβαίνω το στυλ του μιας και τον γνωρίζω τον άνθρωπα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ειρωνευτηκε ή να είχε ύφος. Με το φανάρι παίχτηκε μπινιά, το αποδεχτηκε. Πάει τελείωσε. Η ομάδα Δίας είναι χρήσιμη αλλά κάνα κλεμμένο αδυνατεί να το βρει. Άμα βρει τότε θα είναι χρησιμότατη από χρήσιμη. Αυτά.

kostaspetrou
10/01/2016, 22:56
να διευκρινησω ότι τη κληση μου τη χαρισαν αφου εγινε το σκηνικο... στην ιδιοτητα που εχω υποδειγματικος μπορει να μην είμαι, αλλα είμαι στη συμπεριφορα οποτε το ιδιο περιμενω και από τους γυρω μου.. και αυτό αχαριστια δεν το λες...

Α! και όπως περιεγραψα τη παραβιαση του κοκκινου δεν την επελεξα, εγινε από παρανοηση και καθολου σκοπιμα..

Υποδειγματικός στη συμπεριφορά δεν είναι εύκολο να το πεις...αν ήσουν δε θ'αρπαζόσουν και θα του έκανες έγγραφη αναφορά,ξεκάθαρα πράγματα.
Δε θα σου γυρνούσε τ'άντερο(όπως είπες ο ίδιος) επειδή σε ρώτησε "στ'αρχίδια σου;"

Επίσης απ'τη στιγμή που επέλεξες να σταματήσεις μπροστά απ'το φανάρι(άρα δεν το έβλεπες) φταίς ξεκάθαρα...ας σταματούσες πιο πίσω ώστε να μη χρειαστεί να κάνεις υποθέσεις πριν ξεκινήσεις, σωστά;

Προσωπικά αν μου χάριζαν 700άρα πρόστιμο θα τους δικαιολογούσα μέχρι και μπινελίκι.

Καλώς ή κακώς δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου, ούτε μας ενοχλούν τα ίδια πράγματα στον ίδιο βαθμό.

Δε στη λέω,ούτε σε ξέρω,απλά τα γράφω ως τροφή για σκέψη επειδή έχω ξαναδιαβάσει αντίστοιχα νήματα από μοτοσυκλετιστές που τους έκραξαν ή "έκραξαν" οι αστυνομικοί αλλά τελικά τους τη χάρισαν για μαλακία που όντως είχαν διαπράξει.

mankam
10/01/2016, 22:58
να διευκρινησω ότι τη κληση μου τη χαρισαν αφου εγινε το σκηνικο... στην ιδιοτητα που εχω υποδειγματικος μπορει να μην είμαι, αλλα είμαι στη συμπεριφορα οποτε το ιδιο περιμενω και από τους γυρω μου.. και αυτό αχαριστια δεν το λες...

Νομίζω ότι ο τίτλος του θέματος είναι άδικος και οφείλεις να τον διορθώσεις.

AUFGEBRACHT
10/01/2016, 23:01
Νομίζω ότι ο τίτλος του θέματος είναι άδικος και οφείλεις να τον διορθώσεις.

Διόρθωση θέλει σίγουρα γιατί λείπει ένα ρ στη λέξη διάρροια...

ptc
10/01/2016, 23:08
Να πω κι εγω μια εκδοχη που δεν εχει περασει απο το μυαλο κανενος απ'ο,τι βλεπω.

Οταν ο φιλος λεει στο οργανο την εκφραση "Μαλακια μου", η απαντηση "Δλδ ετσι, στ'αρχιδια σου" για μενα δεν ειναι και πολυ εκτος θεματος. Θελω να πω πως δεν εριξε το επιπεδο το οργανο, απλα του απαντησε με τον αναλογο τροπο. Αν πεις σε καποιον "Καλη σας μερα κυριε" και σου απαντησει "Που'σαι αρχοντα;" τοτε ναι, να στραβωσεις. Αλλα αν του πεις "Που'σαι ψηλε" μην περιμενεις να σου απαντησει με το σεις και με το σας.

Απλα λεω πως ισως η ολη παρεξηγηση να ξεκινησε απο το πιο χαλαρο υφος (που προφανως καλοπροαιρετα ειχε ο φιλος). Δηλαδη ισως απλα σου μιλησαν οπως τους μιλησες (λαϊκα δλδ). Αλλα εσυ περιμενες απο το οργανο τυπικη αντιμετωπιση, κατι που δεν ειχες επιδειξει εσυ πρωτος ομως.

Το πιο σημαντικο παντως για μενα ειναι πως ο,τι κι αν εγινε και οποιος κι αν ειχε δικιο, δεν υπαρχει λογος να βαζουμε ταμπελες και να κακοχαρακτηριζουμε ολοκληρες ομαδες απο τη συμπεριφορα καποιων ατομων. Και μιλαω για τον τιτλο του θεματος στη συγκεκριμενη περιπτωση που λογικο ειναι να προσβαλει πολλους, καποιοι απο τους οποιους ειναι και συμφορουμιτες.

Viking
10/01/2016, 23:13
ότι να ναι... αμ δε τη διαβασες καθολου την ιστορια μου φιλε... :wave2:

Έχει κάποιο βαθύτερο νόημα? Νομίζω πραγματικά ότι πρέπει να ψαχτείς για το τι σε πείραξε/πειράζει πιο πολύ:

-το γεγονός ότι ο τάδε μπάτσος ήταν αγενής (και δεν σε έγραψε)?

ή

-το γεγονός ότι ενώ ξέρεις τον ΚΟΚ αρνείσαι πεισματικά να τον εφαρμόσεις προφασιζόμενος ότι "έχεις συναίσθηση" ή ότι "ξέρεις τι κάνεις" ενώ κάποια φορά θα το πληρώσεις (εσύ ή κάποιος άλλος) ακόμα και με τη ζωή του? Ξέρω ξέρω, αυτά συμβαίνουν στους άλλους, όχι σ εμάς, εμείς προσέχουμε.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και άσε τον μπάτσο να ναι αγενής. Όπως και να χει είναι λιγότερο φάουλ απ το να περνάς με κόκκινο. :wave2:

mikes
10/01/2016, 23:20
Νομίζω ότι ο τίτλος του θέματος είναι άδικος και οφείλεις να τον διορθώσεις.χμμ ναι ισως εχεις ένα δικιο, καθως είναι πολύ γενικος.. αλλα πλεον δεν μπορω να τον αλλαξω εγω, μονο καποιος διαχειριστης..

atom_smasher
10/01/2016, 23:22
χμ, καταλαβαίνω τα νεύρα σου για την συμπεριφορά των ενστολων μιάς και δεν περίμενες κάτι τέτοιο, αλλά η όλη φάση είναι ατυχής. Το σωστό θα ήταν να μην αρχίσουν καν τα "λαϊκά" και τσαμπουκάδες ούτε απ την πλευρά σου ούτε απ την δικιά τους, γιατί είναι απαράδεκτα, και να σε γράψουν κανονικά. Οπότε τελικώς όλοι είστε λάθος, ολίγον ή περισσότερο και δεν βοηθάει πουθενά αυτό.

mikes
10/01/2016, 23:23
Να πω κι εγω μια εκδοχη που δεν εχει περασει απο το μυαλο κανενος απ'ο,τι βλεπω.

Οταν ο φιλος λεει στο οργανο την εκφραση "Μαλακια μου", η απαντηση "Δλδ ετσι, στ'αρχιδια σου" για μενα δεν ειναι και πολυ εκτος θεματος. Θελω να πω πως δεν εριξε το επιπεδο το οργανο, απλα του απαντησε με τον αναλογο τροπο. Αν πεις σε καποιον "Καλη σας μερα κυριε" και σου απαντησει "Που'σαι αρχοντα;" τοτε ναι, να στραβωσεις. Αλλα αν του πεις "Που'σαι ψηλε" μην περιμενεις να σου απαντησει με το σεις και με το σας.

Απλα λεω πως ισως η ολη παρεξηγηση να ξεκινησε απο το πιο χαλαρο υφος (που προφανως καλοπροαιρετα ειχε ο φιλος). Δηλαδη ισως απλα σου μιλησαν οπως τους μιλησες (λαϊκα δλδ). Αλλα εσυ περιμενες απο το οργανο τυπικη αντιμετωπιση, κατι που δεν ειχες επιδειξει εσυ πρωτος ομως.

Το πιο σημαντικο παντως για μενα ειναι πως ο,τι κι αν εγινε και οποιος κι αν ειχε δικιο, δεν υπαρχει λογος να βαζουμε ταμπελες και να κακοχαρακτηριζουμε ολοκληρες ομαδες απο τη συμπεριφορα καποιων ατομων. Και μιλαω για τον τιτλο του θεματος στη συγκεκριμενη περιπτωση που λογικο ειναι να προσβαλει πολλους, καποιοι απο τους οποιους ειναι και συμφορουμιτες. δεν ενοχληθηκα καθολου από το "λαικο" υφος, μπορω να πω και ουτε καν από το "εστι? στ'αρχιδια σου?" ενοχληθηκα από το υφος.. ενώ εγω μιλησα ηρεμα και ευγενικα, αυτος μιλησε επιτακτικα με τσαμπουκα φωναζωντας και εχοντας απειλητικο υφακι σαν να του εβρισα τη μανα...

mikes
10/01/2016, 23:28
Έχει κάποιο βαθύτερο νόημα? Νομίζω πραγματικά ότι πρέπει να ψαχτείς για το τι σε πείραξε/πειράζει πιο πολύ:

-το γεγονός ότι ο τάδε μπάτσος ήταν αγενής (και δεν σε έγραψε)?

ή

-το γεγονός ότι ενώ ξέρεις τον ΚΟΚ αρνείσαι πεισματικά να τον εφαρμόσεις προφασιζόμενος ότι "έχεις συναίσθηση" ή ότι "ξέρεις τι κάνεις" ενώ κάποια φορά θα το πληρώσεις (εσύ ή κάποιος άλλος) ακόμα και με τη ζωή του? Ξέρω ξέρω, αυτά συμβαίνουν στους άλλους, όχι σ εμάς, εμείς προσέχουμε.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και άσε τον μπάτσο να ναι αγενής. Όπως και να χει είναι λιγότερο φάουλ απ το να περνάς με κόκκινο. :wave2:ενώ εσυ εισαι αγιος και πας στο δρομο με το ευαγγελιο στο χερι? δε νομιζω.. το οτι μια φορα από σποντα περασα ένα φαναρι ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΨΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ χωρις καμια σκοπιμοτητα δε με κανει και εγκληματια.. τωρα αν εσυ απ'ολοοολη την ιστορια κρατησες μονο αυτό ώστε να κανεις κι εσυ τον δικαστη, τοτε μαλλον εσυ το εχεις το πρόβλημα.. εγω μια χαρα είμαι! :beer:

lonerider
10/01/2016, 23:34
τελικα αν βρεις ελληνα να παραδεχθει την μαλακια του παιξε στο καπακι και ενα τζοκεερ...

SHOOTER045
10/01/2016, 23:35
Merikoi που αναρωτιέστε γιατί άνοιξε το thread μπάτσοι είστε ή την βρίσκετε όταν σας σταματάνε τα όργανα ? Οι γνωστοί και αγαπητοί :) :beer::a9: μπάτσοι του φόρουμ κάνουν γαργάρα γιατί σε τέτοιες συμπεριφορές δεν υπάρχει δικαιολογία.

τα λάθη των ΔΙΑΣ είναι και ότι δεν τον έγραψαν και ότι το παίξαν βλαχοσερίφηδες ως συνήθως. Ίσως κάποιοι να προτιμάτε να χουμε τέτοια αστυνομία και να μην γράφουν κλήσεις. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και περιστατικά, ειδικά με Ζ παλαιότερα, που και σωστός να ήσουν και να μην προκαλείς αρχίζαν τις μαγκιές, ειδικά αν βρίσκαν πιτσιρίκι που ψάρωνε.

Για κατακλείδα λοιπόν και επειδή άργησε το κατάλληλο άσμα. https://www.youtube.com/watch?v=AUrbDOhAHEE

Ξεκιναω απο το τέλος και αφου αναφέρθηκες στην συνομοταξία των μπατσων του φόρουμ που κάνουνε γαργαρες τέτοιες συμπεριφορές,
Σιγά μην αλλάξουν και pampers απο τον φόβο.
Και το τραγουδάκι-αφιερωμα- Κλάιν
Αυτο μπορείτε αυτο κάνετε,κατι άλλο?

Στο κυρίως πιάτο μιας που ο mikes ειναι γευσιγνωστης και τιμάει το φαι τού.
Μαλακία του που έκθεσε τον εαυτό του, που είπε για το κόκκινο κτλπ
Αυτόματα έγιναν συνειρμοί στο σε ειδα με είδα οκ.
Φαντάζομαι δεν το έκανε για αυτό.
Αλλά για την στιχομυθία που ακολούθησε.
Απαράδεκτες λέξεις και εκφράσεις και έλλειψη εμπειρίας και αποφασιστικότητας θα έλεγα εγώ.
Έκανες την μαλακία κύριος?
Οκ
Δίπλωμα άδεια ασφάλεια.
Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
Ο ένας σήκωσε τόνο
Ο άλλος φωναζε
Ο άλλος πήγε να περάσει χειροπέδες..... Γιατί?
Επικίνδυνος ο Μικές?
Αντιστάθηκε?
Έφερε κάποιο όπλο?
Δεν ξέρω την αλλη πλευρά αλλά πιστεύω τον Μικέ.
Εχουμε μιλήσει ουκ ολίγες φορές, και δεν νομίζω να πουλάει παραμύθια.
Σίγουρα κατακριτέα συμπεριφορά και φρασεολογία,αλλά δεν ειναι όλοι οι ένστολοι τσοπάνηδες (σορυ tsompanis)ουτε συναντάνε τούς ίδιους κάθε μέρα.
Η ευγένεια και η συμπεριφορά χαρακτηρίζει πρωτα το άτομο μετά την στολή.
Ένας σκατας οτι στολη και να φοράει, σκατας θα είναι και το αντίθετο, δεν ειναι όλοι λουλούδια η άγιοι και επειδή λέχθηκε και αυτό, εχουν βγάλει ένα λύκειο τουλάχιστον, αμόρφωτοι δεν είναι,κατι άλλο ίσως.
Τέλος πάντων νομίζω πως άκρη δεν θα βγεί

mariza
10/01/2016, 23:35
Το παλικάρι το λέει ξεκάθαρα κ είναι εις γνώσιν του οτι έκανε λάθος.
Δεν είδα πουθενά να ισχυρίζεται το αντίθετο.
Τώρα φίλε μου τι να πω έπεσες σε περίπτωση...μπορεί να είχε νεύρα το όργανο γτ ήθελε πατάτες με κοτόπουλο κ ή δικιά του είχε μαγειρέψει φακές για μεσημέρι.
Πάντως στην περιοχή που μένω οι Δίας είναι παλικάρια πολύ ευγενικά που οι περισσότεροι τουλάχιστον κάνουνε την δουλειά τους όπως πρεπει.
Κ εμένα μου έχει τύχει κάτι ανάλογο κ τελικά κατέληξα στο τμήμα γτ ο μπουχεσας που με σταμάτησε είδε κοπέλα κ πήγε να το παίξει βαρύς.
Που να ξερε....

AUFGEBRACHT
10/01/2016, 23:38
Κ εμένα μου έχει τύχει κάτι ανάλογο κ τελικά κατέληξα στο τμήμα γτ ο μπουχεσας που με σταμάτησε είδε κοπέλα κ πήγε να το παίξει βαρύς.
Που να ξερε....

Με κράνος ρέπλικα Λορένθο -αν βλέπω καλά- και λίγα έκανε...

HelenKoR
10/01/2016, 23:42
Που να ξερε....
Κι εσύ πρέπει να επεσες στην περίπτωση.. Όσες φορές με έχουν σταματήσει (αν και πραγματικά λίγες) δεν αντιμετωπισα το παραμικρό θέμα.

free rider
10/01/2016, 23:42
Τώρα φίλε μου τι να πω έπεσες σε περίπτωση...μπορεί να είχε νεύρα το όργανο γτ ήθελε πατάτες με κοτόπουλο κ ή δικιά του είχε μαγειρέψει φακές για μεσημέρι.
Πάντως στην περιοχή που μένω οι Δίας είναι παλικάρια πολύ ευγενικά που οι περισσότεροι τουλάχιστον κάνουνε την δουλειά τους όπως πρεπει.
Που να ξερε....

εποκα και άγιος ο θεός...!!!!
:beer:

Iamthagod
10/01/2016, 23:43
Που να ξερε....

Εαν αναφέρεσαι σε βύσμα, τότε καλύτερα να μην εκφέρω την άποψη μου.

Εαν από την άλλη δικαιώθηκες και του έριξαν καμπάνα, τότε :beer:

mariza
10/01/2016, 23:43

Bist du immer so lustig???

mariza
10/01/2016, 23:46
Εαν αναφέρεσαι σε βύσμα, τότε καλύτερα να μην εκφέρω την άποψη μου.

Εαν από την άλλη δικαιώθηκες και του έριξαν καμπάνα, τότε :beer:

Ναι είχα για βύσμα το λεξιλόγιο μου.
Τον στολισα σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο

Viking
10/01/2016, 23:46
ενώ εσυ εισαι αγιος και πας στο δρομο με το ευαγγελιο στο χερι? δε νομιζω.. το οτι μια φορα από σποντα περασα ένα φαναρι ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΨΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ χωρις καμια σκοπιμοτητα δε με κανει και εγκληματια.. τωρα αν εσυ απ'ολοοολη την ιστορια κρατησες μονο αυτό ώστε να κανεις κι εσυ τον δικαστη, τοτε μαλλον εσυ το εχεις το πρόβλημα.. εγω μια χαρα είμαι! :beer:
Δικαστές ευαγγελια... Μπαρμπουτσαλα φίλε. Στο λέω με όσο καλύτερη διάθεση μπορώ. Άλλαξε τον τρόπο που οδηγείς με σκοπό να αυξήσεις τις πιθανότητες να γυρίσεις σπίτι σου. Γιατί αν δεν γυρισεις, δεν θα φταίει ο αγενής μπατσος.
Αυτό το νόημα βγάζω από το φρεντ.

AUFGEBRACHT
10/01/2016, 23:49
Bist du immer so lustig???

Fragen sie die anderen

mariza
10/01/2016, 23:50
Κι εσύ πρέπει να επεσες στην περίπτωση.. Όσες φορές με έχουν σταματήσει (αν και πραγματικά λίγες) δεν αντιμετωπισα το παραμικρό θέμα.

Στην περίπτωση την δική μου που αναφέρθηκα είναι πιο παλιά κ ήμουν με το αμάξι.
Απλα το ανέφερα σαν παράδειγμα γτ έπεσα κ εγώ τότε σε βλαχο γκάνγκστερ που την έχει δει γαμαω επειδή φοράει στολή.

SHOOTER045
10/01/2016, 23:51

Με κράνος αχωνευτου!!!!
Έπρεπε να σε πετύχω εγώ

mikes
10/01/2016, 23:57
Δικαστές ευαγγελια... Μπαρμπουτσαλα φίλε. Στο λέω με όσο καλύτερη διάθεση μπορώ. Άλλαξε τον τρόπο που οδηγείς με σκοπό να αυξήσεις τις πιθανότητες να γυρίσεις σπίτι σου. Γιατί αν δεν γυρισεις, δεν θα φταίει ο αγενής μπατσος.
Αυτό το νόημα βγάζω από το φρεντ. τοτε συγνωμη που ημουν καπως αποτομος μαζι σου.. όπως διαβασες και μαλλον παρανοησες, δεν είμαι κανενα κατά συροοη σφαχτης κοκκινων, και γενικα τον ΚΟΚ οσο μπορω τον τηρω.. (νταξ όχι παντα.. και διηθηση θα κανω, και αντικανονικα θα παρκαρω, αλλα όχι σε φαση να γινομαι επικυνδινος πρωτα για εμενα και μετα για τους αλλους) με τα ορια ταχυτητα και να θελω δεν μπορω να τα παραβιασω με το μηχανακι που καβαλαω,
στη συγκεκριμενη περιπτωση λοιπον, όπως ειδες παραδεχτηκα από την αρχη πως ειχα λαθος.. το συγκεκριμενο φαναρι όταν δινει κοκκινο στους απέναντι (εκει που είναι το φορτηγο) και πρασινο σε αυτους αριστερα, δινει πρασινο και εκει που ημουν εγω για στριψουμε αριστερα.. μονο που αναβουν με διαφορα λιγων δευτερολεπτων, ναι ημουν πιο μπροστα από το φαναρι, (εκει καταφερα να σταματησω όταν με επιασε κοκκινο) ειχαν ηδη σταματησει οι αντίθετα ερχόμενοι, ειχαν ηδη ξεκινησει οι πλαινοι, οποτε από λαθος εκτιμηση εφυγα λιγα δευτερόλεπτα νωρίτερα απ'οτι επρεπε, ναι λαθος μου, επρεπε να πειμενω να μου κορναρει αυτός που σταματησε πισω μου.. δεν ειπα ποτε ότι δεν εχω πουθενα λαθος οσον αφορα αυτό..

mariza
10/01/2016, 23:59
Με κράνος αχωνευτου!!!!
Έπρεπε να σε πετύχω εγώ

Το κράνος μου είναι πανέμορφο κ εφόσων το φοραω εγώ αποκτάει άλλη χάρη.
Τραγουδατε όσο θέλετε.

skylaros
11/01/2016, 00:00

Να ξέρεις πως κανείς/καμία από την αριστερή πλατφόρμα του φόρουμ δε παίζει να σε προσεγγίσει ερωτικά, έχασες αυτό το προνόμιο γιατί ήταν άκρως σεξιστική αυτή σου η φράση και είσαι και γυναίκα!

Και πατριώτισσα μακριά από μας!!!

Εντάξει, μόλις έχασες κάθε ελπίδα και από τους χοντρούς/χοντρές !

Που να ξερε....

Αυτό το τελευταίο ρε παιδί ζαλάδα με πιάνει με τα "ξέρεις ποιος είμαι εγώ"

Χιουμοράκι ρε παιδιά, κάτι σαν σταντ απ κόμεντι !

taisteal
11/01/2016, 00:03
:a04::a04::a04:

mikes
11/01/2016, 00:03
Εντάξει, μόλις έχασες κάθε ελπίδα και από τους χοντρούς/χοντρές !

νταξ μωρε, εγω λεω να της δωσω μια ευκαιρια... αλλωστε φαινεται να είναι ωραιο τυπακι... :lol:

HelenKoR
11/01/2016, 00:04
:lol:

ptc
11/01/2016, 00:06
https://www.youtube.com/watch?v=lc75k1g_kHo

SHOOTER045
11/01/2016, 00:08
Το κράνος μου είναι πανέμορφο κ εφόσων το φοραω εγώ αποκτάει άλλη χάρη.
Τραγουδατε όσο θέλετε.

Μια θυληκοτητα την εχει και ο ίδιος ο αχωνευτος,δεν έχεις άδικο :D

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:09
Τελικά με όλα αυτά δεν κατάλαβα... θα κρεμάσουμε στον mikes ταμπέλα "είμαι τεντυπόης, περνάω με κόκκινο" και θα τον περιφέρουμε στο Σύνταγμα ή όχι;

mikes
11/01/2016, 00:11
https://www.youtube.com/watch?v=lc75k1g_kHo
θα συμφωνησω.. παιζει να είναι το μονο θρεντ που αφορα περιστατικο με αστυνομικούς που επι 14 σελιδες και 200 σχολια, συζητάμε ακομα πολιτισμένα χωρις να σφαχτούμε και χωρις να ξυριστεί ουτε ένα σχολιο...

πολλες :beer: :beer: :beer: σε ολους!!