View Full Version : XL500R 1982
george.S
02/03/2016, 08:09
:beer:
μια μικρη ενσταση
να αγορασεις καλυτερο σπρει,τοση δουλεια ριχνεις κριμα ειναι
μια μικρη ενσταση
να αγορασεις καλυτερο σπρει,τοση δουλεια ριχνεις κριμα ειναι
Εχεις δικιο....αυτο τελικα με ταλαιπωρησε οχι η υγρασια περιβαλοντος. Αναμενουν στη σιδεροστρα για καλυτερο χρωμα
Πολύ ωραία δουλειά!!!
Τα λάστιχα μπορείς να τα κόψεις με τροχό και να μην τρέχεις σε μαγαζί να στα βγάλουν.
Συνέχισε το φωτορομάντζο, απίστευτο οφθαλμόλουτρο οι ανακατασκευές. :beer:
Το παλεψα με τροχο αλλα εγινα αραπης συν οτι σε κλειστο χωρο εβγαζα κουναβια. Αυριο εκτος τα παλευω
lykourgi
02/03/2016, 13:39
Το παλεψα με τροχο αλλα εγινα αραπης συν οτι σε κλειστο χωρο εβγαζα κουναβια. Αυριο εκτος τα παλευω
Με σιδεροπρίονο (χειρός);
σημερα δεν ειχα πολυ χρονο. λυσαξα να βγαλω το λαστιχο.κομενη η μια στεφανη του και παλι δεν εβγαινε..τοσο ξερο.
353919
353920
η δευτερη βαλβιδα ταπωμενη....
353921
η πλευρα που ηταν στο εδαφος και ετρωγε το ποιο πολυ νερο. μια χαρα ειναι.
353922
τωρα κανω μια ταξινομηση το τι χρειαζομαι..ποσο κανει το καθενα.δεν ειναι απαραιτητο να ειναι γνησια εκτος του κινητηρα που δεν εχω ασχοληθει ακομη. εδω δεν εχει πολλα μαγαζια και υπαρχουν διαφορες στις τιμες με τα μεγαλα μαγαζια (λογικο) χρειαζομαι γριπς,κοκκαλο γκαζιου,φουσκες και τσιμουχες καλαμιων, ταμπουρα, φιλτρο αερα,φλατζεςκαμπανας βολαν κλπ αυτα θυμαμαι τωρα και ολα αυτα καλο να τα βρω σε εναν γιατι θα πληρωσω αρκετα μεταφορικα. αν ξερετε καποιο μαγαζι το λετε η σε προσωπικο μηνυμα για να μην φαινεται σαν διαφημηση. συν τα αυτοκολητα καποιος εδω ειχε φτιαξει πολυ καλης ποιοτητας αλλα δεν τον θυμαμαι οχι δωρεαν βεβαια. τωρα παιρνει σειρα ο σκελετος. αυτα για σημερα καλη τσικνοπεμπτη να εχεται αλανια
πισω αναρτηση. ειχε σωστη επαναφορα απλα ηθελε ξεσκουριασμα καθαρισμα
354397
καθαρο πλεον
354398
αφου ειχε το σωστο μηκος με βαση τον κατασκευαστη θα σενιαρουμε το ιδιο να μειωσουμε οσο μπορουμε το κοστος. οι καιροι εχουν αλλαξει πλεον
354399
ασταρωμα μετα απο καλο τριψιμο. αρκετη ταλαιπωρια λογω σχηματος...:(
354400
βαψιμο στο χρωμα που ειχε.
354401
μονταρισμενο οχι σφιγμενο να δεσει ποιο καλα το χρωμα.....
354402
Μια χαρα παει....
θα γινει κουκλι...
Με σιδεροπρίονο (χειρός);
Τα λινά στο πλάι δεν κόβονται με τίποτα,ενώ και με τον τροχό χρειάζεται η μέγιστη προσοχή να μην τραυματίσουμε τη ζάντα
η πλευρα που ηταν στο εδαφος και ετρωγε το ποιο πολυ νερο. μια χαρα ειναι.
353922
τωρα κανω μια ταξινομηση το τι χρειαζομαι..ποσο κανει το καθενα.δεν ειναι απαραιτητο να ειναι γνησια εκτος του κινητηρα που δεν εχω ασχοληθει ακομη. εδω δεν εχει πολλα μαγαζια και υπαρχουν διαφορες στις τιμες με τα μεγαλα μαγαζια (λογικο) χρειαζομαι γριπς,κοκκαλο γκαζιου,φουσκες και τσιμουχες καλαμιων, ταμπουρα, φιλτρο αερα,φλατζεςκαμπανας βολαν κλπ αυτα θυμαμαι τωρα και ολα αυτα καλο να τα βρω σε εναν γιατι θα πληρωσω αρκετα μεταφορικα. αν ξερετε καποιο μαγαζι το λετε η σε προσωπικο μηνυμα για να μην φαινεται σαν διαφημηση. συν τα αυτοκολητα καποιος εδω ειχε φτιαξει πολυ καλης ποιοτητας αλλα δεν τον θυμαμαι οχι δωρεαν βεβαια. τωρα παιρνει σειρα ο σκελετος. αυτα για σημερα καλη τσικνοπεμπτη να εχεται αλανια
Για αυτοκόλλητα,ανώτερα των ορίτζιναλ,στην Κάρπου 40 στον Αγ.Ιωάννη(στάση μετρό)
2109021013
Για φθηνότερα κοιτάς στην περιοχή σου κάποιον που ασχολείται με επιγραφές,πινακίδες
SHOOTER045
07/03/2016, 09:16
Τα λινά στο πλάι δεν κόβονται με τίποτα,ενώ και με τον τροχό χρειάζεται η μέγιστη προσοχή να μην τραυματίσουμε τη ζάντα
Εναλλακτικά
Με κόφτη μπετόβεργας
lykourgi
07/03/2016, 13:52
Τα λινά στο πλάι δεν κόβονται με τίποτα....
Δεν το γνώριζα, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο και μου φάνηκε εφικτό.
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
costaslio
07/03/2016, 14:38
Ευγε , καταπληκτική δουλειά . Με αγωνία περιμένουμε την συνέχεια!!!!
Για το λαστιχο με ντρεμελ το εκοψα..Πολύ βολικο...για τα αυτοκολητα θα τον ρωτησω αυτον...σας ευχαριστω ολους
motomaniac
07/03/2016, 16:26
ρωτα και το μελος dim chios για αυτοκολητα.
σχαρα. τροχισμα ασταρωμα βαψιμο
354477
354478
354479
βαση ηλεκτρονικων ηταν χαλια και σκουριασμενη
354481
τιμονι και τιμονοπλακα μου εκανε μαγειες οταν την εβαφα..λαμπαδιασα και την αποχρωματισα εντελως.
354482
354484
Προχωράει πολύ καλά, μπράβο - αναμένουμε την συνέχεια! :beer:
επιτελους πενα χωρις το παραμικρο:D
354486
354487
354488
ολα τα μπινελικια σε ραφι αναμενοντας το κυριως θεμα
354489
με το σκελετο τον εχω παπαριασει με διαβρωτικο να γλυτωσω το τριψιμο αλλα δεν θα το γλυτωσω:(
354490
το ταμπελακι μας και τα ματια μας μην χαθει
354491
μασκα αφου βγαλαμε το μαυρο αυτοκολητο και οτι αλλη μ...ια ειχε επανω
354495
ετριψα τα χοντρα. το μαυρο αυτοκολητο το εσωσε αρκετα
354496
το φτερο οτι προλαβα να τριψω...
354498
μπραβο ρε φιλε καλα το πας..........
απο προσωπικη εμπειρια ανακατασκευης κι αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι πιο γνωστες:
-τον σκελετο δεν χρειαζεται να τον αποχρωματισεις τελειως, ενα καλο ασταρωμα θελει μονο πριν βαφτει
-στις φωτο φιανεται οτι βαφεις πολυ καλα, αν θες να αντεξει το χρωμα σου σε γρατζουνιες χτυπηματα κλπ θα ελεγα να περασεις τα παντα με βερνικι αυτοκινητου που πουλιεται σε σπρευ με καταλυτη
σε μαγαζι με χρωματα αυτοκινητου μπορουν να στο ετοιμασουν και να σε κατατοπισουν για τη χρηση του
καλη συνεχεια:beer:
μπραβο ρε φιλε καλα το πας..........
απο προσωπικη εμπειρια ανακατασκευης κι αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι πιο γνωστες:
-τον σκελετο δεν χρειαζεται να τον αποχρωματισεις τελειως, ενα καλο ασταρωμα θελει μονο πριν βαφτει
-στις φωτο φιανεται οτι βαφεις πολυ καλα, αν θες να αντεξει το χρωμα σου σε γρατζουνιες χτυπηματα κλπ θα ελεγα να περασεις τα παντα με βερνικι αυτοκινητου που πουλιεται σε σπρευ με καταλυτη
σε μαγαζι με χρωματα αυτοκινητου μπορουν να στο ετοιμασουν και να σε κατατοπισουν για τη χρηση του
καλη συνεχεια:beer:
φιλε τογιαρ θα βγαλω το περισοτερο χρωμα και ναι μετα θα το βαψω με πιστολι ασταρι 4-1 χρωμα βερνικι ξεχωριστα.σπρευ παλευω τα μπιμπιλικια που ειναι ποιο ευχρηστα. απλα με ξενερωσε η τιμονοπλακα που μου ξερναγε το χρωμα παρολο που το καθαριζα πριν την βαφη και ανησυχω μην μου κανει τα ιδια.
lykourgi
07/03/2016, 20:54
Την αμμοβολή δεν τη σκέφτεσαι για τον σκελετό;
(Αν το διαβρωτικό που χρησιμοποίησες είναι αυτό που φαίνεται δίπλα στο φτερό, τότε δοκίμασε και κάποιο άλλο. Αυτό είναι "ψόφιο", το έχω δοκιμάσει.)
aetomenios
07/03/2016, 21:12
Μιά χαρά το πάς,τό ζώ σαν ναμαι εκεί,μην κολάς πουθενά φίλε μου.
Οσο γιά το D2 πρέπει να σου πότησε την τιμονόπλακα γιαυτό ξέρναγε στο βάψιμο.
Γιά φλάς μην πεδεύεσαι,δές κι εδώ http://www.car.gr/parts/view/5990096/
Την αμμοβολή δεν τη σκέφτεσαι για τον σκελετό;
(Αν το διαβρωτικό που χρησιμοποίησες είναι αυτό που φαίνεται δίπλα στο φτερό, τότε δοκίμασε και κάποιο άλλο. Αυτό είναι "ψόφιο", το έχω δοκιμάσει.)
ακριβως αυτο ειναι.3 φορες του εριξα και το βαραγα με πλυστικο.
Μιά χαρά το πάς,τό ζώ σαν ναμαι εκεί,μην κολάς πουθενά φίλε μου.
Οσο γιά το D2 πρέπει να σου πότησε την τιμονόπλακα γιαυτό ξέρναγε στο βάψιμο.
Γιά φλάς μην πεδεύεσαι,δές κι εδώ http://www.car.gr/parts/view/5990096/
D2 ???..σιγουρα παντως κατι ειχε ποτισει γιατι μολις τις ετριψα μεχρι μεταλο εγιναν μετα γαματες
Σήμερα "το'πιασα" το θέμα και κόλλησα.Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν ένα ανάλογο,250άρι όμως,του 81'.
Μηχανάκια σχολεία..
Ωραία δουλειά Κώστα!!!
aetomenios
07/03/2016, 22:23
Διαβρωτικό D-26 εννοούσα οτι χρησιμοποιείς Κώστα,αυτό http://durostick.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=411&lang=el&vmcchk=1&Itemid=411
Αν δεν κάνω λάθος,κάπου το πήρε τό αετήσιο ''μάτι μου'' δίπλα στο μπροστινό φτερό :lol:
354498
Διαβρωτικό D-26 εννοούσα οτι χρησιμοποιείς Κώστα,αυτό http://durostick.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=411&lang=el&vmcchk=1&Itemid=411
Αν δεν κάνω λάθος,κάπου το πήρε τό αετήσιο ''μάτι μου'' δίπλα στο μπροστινό φτερό :lol:
καλα το ειδες αλλα μονο στο σκελετο εριξα απο δαυτο...εκει κατι αλλο μου το χαλαγε....
για αριστο καθαρισμα πριν την βαφη παρε απο χρωματοπωλειο ασετον
επισης αν σε παιρνει στο σκελετο ψαξου για ηλεκτροστατικη
για αριστο καθαρισμα πριν την βαφη παρε απο χρωματοπωλειο ασετον
επισης αν σε παιρνει στο σκελετο ψαξου για ηλεκτροστατικη
Αμμοβολη και ηλεκτροστατικη ειναι η τοπ επιλογη για ωραια δουλεια αλλα το κοστος ειναι που ανεβαινει και αφενος δεν εχουμε εδω στην περιοχη. Το καθαρισμα πριν την βαφη ειναι μονοδρομος.
Αμμοβολη και ηλεκτροστατικη ειναι η τοπ επιλογη για ωραια δουλεια αλλα το κοστος ειναι που ανεβαινει και αφενος δεν εχουμε εδω στην περιοχη. Το καθαρισμα πριν την βαφη ειναι μονοδρομος.
Η αμμοβολή ίσως αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του μετάλλου και το αδυνατίζει
εξαρταται απο το τι υλικο θα χρησιμοποιησεις
εξαρταται απο το τι υλικο θα χρησιμοποιησεις
όπως......
george.S
09/03/2016, 06:49
όπως......
υπαρχει οξειδιο του αλουμινιου,αμμο,σφαιριδια γυαλιου σαν σκονη,πλαστικα μπιλακια κλπ το καθενα για αλλη δουλεια
δεν εχω καποια πειρα περαν απο μια φορα που χρησιμοποιησα ενα μηχανημα με υαλοσφαιριδια παρα πολυ μικρα που εβγαζε μονο σκουρια και βρωμιες χωρις να τρωει το μεταλο
υπαρχει οξειδιο του αλουμινιου,αμμο,σφαιριδια γυαλιου σαν σκονη,πλαστικα μπιλακια κλπ το καθενα για αλλη δουλεια
δεν εχω καποια πειρα περαν απο μια φορα που χρησιμοποιησα ενα μηχανημα με υαλοσφαιριδια παρα πολυ μικρα που εβγαζε μονο σκουρια και βρωμιες χωρις να τρωει το μεταλο
motomaniac
09/03/2016, 22:09
το να αφαιρεις το μανισιο χρωμα κατ'εμε , αν δεν υπαρχει σκουρια καπου, ειναι αδικος κοπος και μαλλον ζημια εν τελει. τα χρωματα του εμποριου σε συνδιασμο με την τεχνη του ελλην ερασιτεχνη η μαστορα ποτε δεν θα φτασουν σε ποιοτητα-αντοχη στον χρονο το εργοστασιο. ειδικα το ιαπωνικο.
σημερα ηρθαν ανταλακτικα για το καρμπ
354673
το καρμπ του βουτηξα για ηλεκτρολυση καποια σωληνακια εσωτερικα δεν καθαριζαν ας ηταν μερες μπλουμ μεσα σε πετρελαιο
354675
354676
οσο αρχιζε να βγαζει φυσαλιδες το καρμπ εβαζα στην ακρη την τιμονοπλακα. γ...τη βγηκε. με παιδεψε η καρ.....α.:D
354677
με φυσητηρα ζεστου αερα εκαψα τα πλαστικα να ζωντανεψουν..δειτε διαφορα
354678
φιλτροκουτι στην πλευρα της ροδας
354679
ηρθε η ωρα για την ποιο μπελαλιδικη δουλεια...τα πλαστικα
354680
αφαιρεση αυτοκολητων. τα ζεστανα με φυσητηρα και μετα ενα πλυσιμο με πιεστικο να φυγουν τα φουσκομενα χρωματα και η βρωμιες
354681
αυτο θα ξαναμπει στην θεση του..με προσοχη το διεσωσα
354682
το φτερο βγηκα και τα υπολοιπα απο πανω του και τριψιμο
354683
επειδη ηταν πολλα δεν τραβηξα και πολλες φωτο. αποροφηθηκα. ετριψα με 120 για να φυγουν τα χοντρα γρηγορα και τα στοκαρισα οπου ειχαν βαθειες χαρακιες
354684
μετα απο 3ωρες που παλευα με αυτα ηρθε και η ωρα να βγει το καρμπ :cool:
354685
taisteal
10/03/2016, 18:22
Πολυ δυνατος
:beer: :a014:
οι τρυπες που δεν ξεβουλωναν ....απλα τα ξερασαν...;)
354688
ξεπλυμα με νερακι καθαριστικο καρμπ και βουαλα :D:D
354690
για πρωτη φορα που το δοκιμασα ειμαι πολυ ευχαριστημενος..η εικονα μιλαει μονη της
354692
επιτελους ξερασε και τον οδηγο βελονας..ο αγωγος αυτης λαμπικο
354693
και εδω λαμπικο αδειασα μια φιαλη καθαριστικο καρμπ. αντε να το βαλεις επανω και να σου κανει νουμερα..καθε τρυπα την δοκιμασα αν φυσαει αλλου.
354694
ταξινομιση εξαρτηματων.δεξια τα παλια και αριστερα τα καινουρια. ηθελα να το δεσω γιατι οταν εχεις τοσα μικροπραγματα χυμα με επιανε πονοκεφαλος μην χασω τιποτα διοτι εχω τον γιοκα μου που εκει που θα του πεις μην..εκει θα παει:eek:
354695
αρχισα να τα τοποθετω ολα με βοηθο το μανουαλ διοτι ενα μυαλο το εχουμε χειμωνα καλοκαιρι
354696
354697
354698
το εβαλα σε μια ναυλον σακουλα και περιμενει και αυτο μαζι μετα αλλα κοματια την σειρα του. τις πισω πλευρες των πλαστικων τις ψεκασα με plastofix αφου τις καθαρισα καλα για να ριξω ασταρι. δεν θελω και τελειο να ειναι εκει απλα να κοκκινιζει για να μην φαινετε ασχημο και τα αφησα ακει...καλο βραδυ αλανια;)
Κάνε και μια πλαστικοποίηση στο ντεπόζιτο,αξίζει τον κόπο
Κάνε και μια πλαστικοποίηση στο ντεπόζιτο,αξίζει τον κόπο
εχει τα χαλια του οντως. εφυγαν τα πολλα αλλα θα πρεπει να το εχεις γεματο βενζινη για να μην σκουριασει μετα απο ξυδι που το ειχα:(
εχει τα χαλια του οντως. εφυγαν τα πολλα αλλα θα πρεπει να το εχεις γεματο βενζινη για να μην σκουριασει μετα απο ξυδι που το ειχα:(
ημίμετρα,κάνε πλαστικοποίηση,ξεμπερδεύεις για πάντα,δεν προχωρα η σκουρια και δεν μπαίνεις σε περιπέτειες αν σου τρυπήσει
το έκανα στο ducati και σώθηκε και το ντεπόζιτο και εγώ από διάφορα ψυχολογικά
Πολύ καλά προχωράει, ανυπομονώ για τη συνέχεια :beer:
gior-gos
10/03/2016, 23:15
Κάνεις πολυ ωραια δουλεια!!! :beer::beer::beer:
Εχω τρυπα στο τεποζιτο απο την επανω πλευρα. Οι στοκοι θα το σφραγισουν??? Δε μου εχει ξανατυχει...μάλλον πλαστικοποιηση. Τιποτα αλλη λυση????
sapila racing
11/03/2016, 12:38
Εχω τρυπα στο τεποζιτο απο την επανω πλευρα. Οι στοκοι θα το σφραγισουν??? Δε μου εχει ξανατυχει...μάλλον πλαστικοποιηση. Τιποτα αλλη λυση????
Στην πάνω πλευρά? Περίεργο αυτό. :confused:
Αν είναι μεγαλη ξεσκούριασμα σιδηρόστοκος και μετά πλαστικοποίηση.
Αν είναι πολύ μικρή ίσως μπορεί να την καλύψει και μονο η πλαστικοποίηση.
motomaniac
11/03/2016, 15:11
παντο στον tank clinic (πρεπει να μου δωσει ποσοστα αυτος.) ειναι παρα πολυ καλος.
sapila racing ναι απο πανω διοτι ειχε αλλη σελα και εκει που καβαλαγε το τεποζιτο μουκεμενη απο βροχη το δουλεψε καλα.ο ιδιοκτητης μετα απο κουβεντα αποφασισαμε να την παμε για πλαστικοποιηση στο περιστερι. τηλεφωνησα και μου ειπε στα 80ευρα με αυτα που του ειπα...ειδου η ζημια ..σαν κεφαλι καρφιτσας 5 τον αριθμο
354760
επομενως θα βαφτει αργοτερα το τεποζιτο και ασχοληθηκα με τα αλλα..ερεψα στο τριψιμο..βοηθησε και το τριβειο αλλα χωρις χερι δεν...
354761
σκελετος..εφυγαν οι σκουριες...
354762
15 τρυπες ηθελα να γραψω για το τεποζιτο...:D.
πανω απο το φαναρι εκλεισα τις τρυπες.κανονικα ηθελε πολυστερα αλλα θα μπει το αυτοκολητο και δεν καιγομαι τοσο
354763
ασταρι 5-1 να δω τι αλλες ατελειες εχω για να το τελιωποιησω με λεπτο στοκο οπου χρειαστει και 800νερου..προς το παρον στεγνωμα
354764
και οσκελετος γ...τος..
354765
η βαση κινητηρα μου επεσε καθως δεν την ειχα πιασει καλα την αφησα κατω διοτι θα την εκανα χειροτερα.:cry:
αναμενουμε με τριψιμο καθαρισμα χωρου και κοκκινο:D
congate7
11/03/2016, 21:51
Με το καλό να το τελειώσεις belo να το χαζέψουμε :beer:
:a014:
doctoras
12/03/2016, 07:30
:a18:
:a2:
costaslio
12/03/2016, 08:19
Mε τι ακριβώς υλικό βάφεις τα πλαστικά; Δηλαδή πές μας σε παρακαλώ αναλυτικά μάρκα, είδος και τιμή σπρέυ για να δω αν συμφέρει να βάψω κι εγώ τα δικά μου ή με συμφέρει να τα δώσω σε φανοποιείο. 5 με 6 πλαστικά τα ειχα δώσει σε φανοποιείο και μου τα είχαν βάψει (πιο παλιά βέβαια) με 100 ευρω!! Ευχαριστω!!!
γιατί βάφεις τα πλαστικά? θερμοπλαστικά δεν είναι? με πιστολάκι και γδάρσιμο επανέρχονται αν δεν κάνω λάθος...
δεν το χω κάνει για να είμαι δίκαιος...
doctoras
12/03/2016, 11:40
Το καψαλιςμα την επιβαρύνει την ζωή του πλαστικού αλλα αντε στα μαύρα ματ πλαστικά αντε οκ, στα υπόλοιπα λογικά δεν νομιζω, καλυτερα μπογιά και πλαστικόποιητη
γιατί βάφεις τα πλαστικά? θερμοπλαστικά δεν είναι? με πιστολάκι και γδάρσιμο επανέρχονται αν δεν κάνω λάθος...
δεν το χω κάνει για να είμαι δίκαιος...
αυτο που λες το εχω δει στο youtube. 1ον δεν το εχω ξανακανει και 2ον και σημαντικοτερο τα πλαστικα ειναι λευκα και το πισω φτερο γκρι. φαινονται και στις φωτο οταν ειναι τριμενα. δεν ξερω αν ειναι γνησια δεν το εχω ψαξει
Το καψαλιςμα την επιβαρύνει την ζωή του πλαστικού αλλα αντε στα μαύρα ματ πλαστικά αντε οκ, στα υπόλοιπα λογικά δεν νομιζω, καλυτερα μπογιά και πλαστικόποιητη
οντως τα επιβαρινει αλλα τα πολυ λεπτα το φιλτροκουτι ειναι κοτρωνα.
Mε τι ακριβώς υλικό βάφεις τα πλαστικά; Δηλαδή πές μας σε παρακαλώ αναλυτικά μάρκα, είδος και τιμή σπρέυ για να δω αν συμφέρει να βάψω κι εγώ τα δικά μου ή με συμφέρει να τα δώσω σε φανοποιείο. 5 με 6 πλαστικά τα ειχα δώσει σε φανοποιείο και μου τα είχαν βάψει (πιο παλιά βέβαια) με 100 ευρω!! Ευχαριστω!!!
εχω δωσει περιπου ενα 50ρικο περιπου, δεν θυμαμαι ακριβως. θα πω μετα αναλυτικο λογαριασμο διοτι κραταω ιστορικο. η διαδικασια δεν μπορω ναστην γραψω σε δεκα γραμμες υπαρχει μονιμο θεμα στις ανακατασκευες στο φορουμ. και εμενα αυτο με εχει δασκαλεψει αρκετα και η αγαπη για αυτο που κανω.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132950
σημερα μετα απο ελενχο στα πλαστικα και σκελετο μην ειχε καβαλησει κανενα μαμιδι επανω μονταρα και το φιλτροκουτι που τελικα το εβαψα μαυρο ματ μετα απο plastofix για να μην ξεφλουδαει. το εχω κανει και στην transalp μου και μετα απο δυο χρονια δεν εχει θεμα.
354785
354786
εβαλα και το αυτοκολητο. λιγο ταλαιπωρημενο αλλα δε μου παει καρδια να μην το ξαναβαλω
354787
costaslio
13/03/2016, 19:30
εχω δωσει περιπου ενα 50ρικο περιπου, δεν θυμαμαι ακριβως. θα πω μετα αναλυτικο λογαριασμο διοτι κραταω ιστορικο. η διαδικασια δεν μπορω ναστην γραψω σε δεκα γραμμες υπαρχει μονιμο θεμα στις ανακατασκευες στο φορουμ. και εμενα αυτο με εχει δασκαλεψει αρκετα και η αγαπη για αυτο που κανω.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132950
Eυχαριστώ πάρα πολύ!
Το αυτοκολητο αφου το εχεις σε αρκετα καλη κατασταση για δειγμα πηγαινε και φτιαξε ενα ολοιδιο...
Το αυτοκολητο αφου το εχεις σε αρκετα καλη κατασταση για δειγμα πηγαινε και φτιαξε ενα ολοιδιο...
χανει στην φωτο επειδη ειναι γυαλιστερο σαν νικελενιο ενα πραγμα...
αφου στεγνωξε για τα καλα το ασταρι...τα ετριψα με 800νερου. αφου λειανθηκαν και ξαναστεγνωξαν τα καθαρισα και με κεροπανο για τα τελευταια σκουπιδια.
πριν τα κανω ολα αυτα.... εψαχνα αυτο
354957
και το μεσημερι ξεκινησα να βαφω.....
354959
354960
354961
να πω οτι δεν ειχα αναποδιες δυο σκουπιδακια επεσαν στο πισω φτερο. δεν θα ριξω βερνικι να δω αν βγει καποια ατελεια να το διορθωσω. κατα 90% ειμαι ευχαριστιμενος. αν ειναι ολα οκ το βραδυ θα ριξω βερνικι αλιως αυριο....
Είσαι ωραίος μέχρι και η σιδερώστρα τούμπανο έγινε.
Συνέχισε έτσι θυμίζεις παλιές καλές εποχές ανακατασκευών κιετς...
Τι απεγιναν τα μελη που εκαναν?Σχεδον ταυτοχρονα εκοψαν ολοι η μου φανηκε...?
Υγεια πανω απολα..:beer:
Belo ωραια το πας..:beer:
aetomenios
16/03/2016, 22:33
Αρχίζει καί ξαναζωντανεύει ο θρυλικός ''αλιγάτορας'' XLR,σιγά-σιγά τό πάζλ παίρνει σάρκα καί οστά!!
Μπράβο Κώστα,μέχρι καί τό βάψιμο βλέπω τόχεις πολύ καλά φίλε!!!
Γιά την ιστορία,ποιό κωδικό εβαλες τό 109 η 110 καί πόσο εχει το κιλό?
Καλή συνέχεια Κωστή!!!
Αρχίζει καί ξαναζωντανεύει ο θρυλικός ''αλιγάτορας'' XLR,σιγά-σιγά τό πάζλ παίρνει σάρκα καί οστά!!
Μπράβο Κώστα,μέχρι καί τό βάψιμο βλέπω τόχεις πολύ καλά φίλε!!!
Γιά την ιστορία,ποιό κωδικό εβαλες τό 109 η 110 καί πόσο εχει το κιλό?
Καλή συνέχεια Κωστή!!!
σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. ο σκελετος δεν ειχα θεμα αψογος στα πλαστικα εχω κατι θεματακια αλλα πολυ μικρα και διορθωνονται. δεν ειμαι και τελειος.
χρωμα R110 monza red το δινει η honda αν θες να παρεις π.χ καινουριο φτερο γνησιο. πληρωσα για 500γρ χρωμα 300γρ βερνικι διαλυτικο νιτρου 45ευρα
Τα αξιζει ομως!
Το αποτελεσμα θα ειναι ενα κουκλακι του παρελθοντος, πληρως ανανεωμενο!
Μπραβο σου!
siraxanz
17/03/2016, 02:31
Φαίνεται πολύ καλό το αποτέλεσμα στο βάψιμο!!!
Tycho Moon
17/03/2016, 04:28
Άντε να δένεις σιγά-σιγά..!!! :beer:
doctoras
17/03/2016, 09:03
είναι ένα πανέμορφο κόκκινο χρώμα και ας μην έχει κάτσει ακόμη!!
σημερα λουστραραμε.....ο σκελετος αψογος ουτε ηλεκτροστατικη.:D..τα πλαστικα κατι μαμμουνια ευτυχως λιγα και εκει που θα μπουν αυτοκολητα...ειμαι τυχερος...εκτος οτι ειχα παρει λιγο βερνικι και με αφησε στα μισα:cry: οι φωτο νομιζω καπου αδικουν το αποτελεσμα
355066
355067
355068
........:D
355069
355070
και αυτοσχεδιος φουρνος που στην βαφη ειχε βουλωσει:confused::cry:
ξεχασα μια φωτο για τον αυτοσχεδιο φουρνο που εγραψα ποιο πανω:p
355105
κυριακατικα ταπωσα τις εισαγωγες και εξαγωγες με μπολικο πανι για να το πλυνω με πιεστικο
355265
το φυσιξα και το αφησα να στεγνωξει
355266
355267
ο σκελετος στο χαλι του για να αρχισει να χτιζεται
355268
και οσο περιμενει ο σκελετος εριξα μια ματια στον κινητηρα.το πιεστικο εκανε δουλεια..εβγαλε πολυ χωμα
355269
στην σιδεροστρα λοιπον
355270
Μπράβο,συνέχισε με το ίδιο μεράκι
ξεκινησε το λυσιμο. στην σειρα τους. αν και δεν μπορει να κανεις λαθος εγω ηθελα να παει η καθε βιδα στην θεση της λογω σπειρωματων μην εχω καποιο θεμα. υπερβολη? κολημα? ετσι επραξα
355271
και να η καμπανα. το περιμενα χειροτερο και με ζελε τα λαδια. ηταν πεντακαθαρο και το καναλι που ειναι διαμπερες απο χαμηλα το εβλεπα πολυ ενταξει
355272
η σιτα οπως την εβγαλα δεν την ειχα φυσιξει
355273
βολαν. το βελος δειχνω οτι ειναι διαμπερες και εβλεπα απεναντι το καθαρο καρτερ
355274
πηνεια
355275
βιδες κεφαλης
355276
αυτο το σπειρωμα ειχαν βανδαλισει. η βιδα ηταν κομενη και την ειχαν σαν ταπα με φλατζα διοτι απ εκει ανεβαινει το λαδι. ασε που ειχαν βαλει τρυπανι:confused:
355277
στροφομετρο. η τσιμουχα σπασμενη πριν την βγαλω και το ορινγκ τελιωμενο και το χορτασαν φλατζοκολα:cry: τα αλλα σπειρωματα ηταν πολυκαλα
355278
κοταξα τι τσιμουχες ορινγκ θελω τα σημειωσα να παω σε τσιμουχαδικο γιατι χοντα δε λεει
355279
και αφου παω για ψωνια εβγαλα και το τελευταιο ρουλεμαν τροχου να τα ψωνισω και αυτα
355280
η πλεξουδα γεματη σαβουρα
355312
καθαρη και οι φυσες καθαρες και φυσημα. εβγαλαν πολλα αλλα τωρα την καμαρωνω:D
355313
εβαλα και το αυτοκολητο....
355314
το ψευτοκαπακο το καθαρισα απο τις φλατζοκολες. μαλλον θα παω για μπουζονια διοτι την μια βιδα που εχουν βανδαλισει δεν μπορω να βαλω εκει μπουζονι.σε αυτο προβληματιζομαι. αν ταπωσω εκεινη την βιδα πρεπει οι αλλες να ειναι γερες:(:confused::confused:
355315
ετριψα οπου ειχε ξεφτισει
355317
με θερμοκρασιας
355318
καπακια βαλβιδων τριψιμο
355319
ετοιμα και τα δυο ...πετυχαν....
355320
κατι εβαλα και επανω και σημερα το αφησα σε αυτην την κατασταση
355322
chillipf
23/03/2016, 10:31
Αγαπητέ belo, τα καπάκια με τι ακριβώς τα έτριψες, αν επιτρέπεται?
Αγαπητέ belo, τα καπάκια με τι ακριβώς τα έτριψες, αν επιτρέπεται?
Με βούρτσα απο ναιλον που μπανει σε δραπανο. Αγριεύει δεν γρατσουναει και βαψιμο με θερμοκρασιας.. πριν ανοιξω τον επλυνα με πιεστικο και φυσιξα μολις στεγνωξε με βενζινη για να λαδια.
devil's animal
23/03/2016, 20:06
:beer::beer::beer:
chillipf
24/03/2016, 10:44
Με βούρτσα απο ναιλον που μπανει σε δραπανο. Αγριεύει δεν γρατσουναει και βαψιμο με θερμοκρασιας.. πριν ανοιξω τον επλυνα με πιεστικο και φυσιξα μολις στεγνωξε με βενζινη για να λαδια.
οκ ευχαριστώ
πάρα πολύ ωραία γίνανε
καλή συνέχεια :a014:
με την κεφαλη ειχες απολυτο δικιο sapila racing. θελει μπουζονια. στο κοκκινο τοξο εχει ηδη μπουζονι. στο κιτρινο το εχουν σκισει και τελικα δεν ανβαζει λαδι απο εκει. στο πρασινο ταλαιπωριμενα σπειρωματα. τα βρηκα τα περιμενω για τοποθετηση μαζι με αλλα ανταλακτικα για να προχωρησω.
355460
η βιδα η ξεσκισμενη απο τρυπανι που σας ελεγα
355462
355463
ασχοληθηκα με τα καπακια.λυθηκαν ολα απο επανω καινουριες τσιμουχες και τριψιμο τα μπινελικια που πιανουν οι ντιζες
355464
355465
355466
29 ευρω ολες τις τσιμουχες..ορινγκ και ρουλεμαν τροχων γραναζιερας. εκτος της μανιβελας οπου την περιμενω
355467
η παλια τσιμουχα σχεδον δεν υπηρχε και την ειχαν αναποδα.οχι οτι επαιζε ρολο η θεση
355470
και το ορινγκ καινουριο
355471