View Full Version : XL500R 1982
καινουρια και εδω αφου ειχε στεγνωσει καλα
355472
355473
καπακι βολαν γυαλισμενες και οι ταπες
355474
ετοιμο και της καμπανας να το ντυσουμε με τσιμουχες και τα μπιχλιμπιδια του
355476
:D
355477
ειπανα δω και τους δισκους μην ηταν καποιος κολημενος μιας και μου εκανε στην αρχη καποια νερα
355478
ευτυχως ολα οκ.το λαδακι βοηθησε
355481
355481
δεσιμο στη θεση τους
355482
εβαλα το ρουλεμαν αφου την ειχα συμαζεψει
355484
και η καινουρια τσιμουχα διοτι η παλια την βανδαλησα για να την βγαλω.στο ραφι και αυτο προς το παρον
355485
και δοκιμασα W40 που εγω το λεω μαγικο φιλτρο.τα παντα κανει. και με σφουγκαρακι κουζινας βουαλα..:D
355488
MESOLOGI
24/03/2016, 14:50
ωραίος!
sapila racing
24/03/2016, 15:02
και δοκιμασα W40 που εγω το λεω μαγικο φιλτρο.τα παντα κανει. και με σφουγκαρακι κουζινας βουαλα..:D
Για τα σπειρώματα στην κεφαλή τελικά είχα δίκιο δυστυχώς...
Tα στεφανια είναι αλουμινένια, με λίγο τρίψιμο θα γινουν σαν καινούρια. Οι ακτίνες απο την άλλη έχουν ζοριστεί αρκετά.
Το χρώμα που έβαψες τα μέρη του κινητήρα είναι πολύ πιο ματ απο το κανονικό και θα φαίνεται απο μακριά η διαφορά.
Αν έβαζες ενα χρώμα υψηλής θερμοκρασίας αλλά σατινέ αντι για ματ θα ήταν πολύ καλύτερο πιστεύω.
Καλή συνέχεια! :beer:
Για τα σπειρώματα στην κεφαλή τελικά είχα δίκιο δυστυχώς...
Tα στεφανια είναι αλουμινένια, με λίγο τρίψιμο θα γινουν σαν καινούρια. Οι ακτίνες απο την άλλη έχουν ζοριστεί αρκετά.
Το χρώμα που έβαψες τα μέρη του κινητήρα είναι πολύ πιο ματ απο το κανονικό και θα φαίνεται απο μακριά η διαφορά.
Αν έβαζες ενα χρώμα υψηλής θερμοκρασίας αλλά σατινέ αντι για ματ θα ήταν πολύ καλύτερο πιστεύω.
Καλή συνέχεια! :beer:
Οι ακτίνες εχουν φαει ζορια οντως. Με αυτο το χρωμα θερμοκρασιας θα βαψω και το μοτερ. Το σατινε θα γυαλιζει παραπανω??? Να ρωτησω αν ειναι ετσι γιατι προλαβαινω που ειναι κομματια ακομη.
GEORGE171
24/03/2016, 15:48
Tσιμούχες και o'ring από που προμηθεύτικες ;
Tσιμούχες και o'ring από που προμηθεύτικες ;
Στη μεγαλοπολη που ειμαι ευτυχως υπαρχει ενα μαγαζι. Στην αθηνα εχει περισοτερες επιλογες. Σπυρου πατση κλπ.
sapila racing
24/03/2016, 16:07
Οι ακτίνες εχουν φαει ζορια οντως. Με αυτο το χρωμα θερμοκρασιας θα βαψω και το μοτερ. Το σατινε θα γυαλιζει παραπανω??? Να ρωτησω αν ειναι ετσι γιατι προλαβαινω που ειναι κομματια ακομη.
Ναι γι αυτό στο λέω.
Θυμάμαι οτι οι κινητηρες αυτοί ηταν αρκετά πιο γυαλιστεροί απο το ματ χρώμα που είδα στις φωτό σου.
Δεν ήταν και τελείως gloss όμως ούτε όταν ήταν καινούρια.
Είχαν ένα χρώμα που με τον καιρό ματάριζε, αλλά αν το καθάριζες καλά γυάλιζε και παλι αρκετά, γι αυτό πιστεύω οτι ενα satine θα ηταν οτι πρέπει.
Είχα πολλά χρόνια μηχανακι με τέτοιο μοτέρ και τα θυμάμαι.
Επίσης επειδή το έχεις πιάσει όλο το μηχανάκι απο την αρχή μεχρι το τέλος τρίψιμο, βαψιμο, βερνίκωμα κλπ, αν είναι όλα γυαλιστερά και ο κινητήρας είναι ματ θα κανει μπαμ απο μακριά.
Δες φωτό απο διαφήμιση εποχής, είναι αρκετά μεγάλη η φωτό και νομίζω θα καταλάβεις τι λέω:
https://c2.staticflickr.com/6/5581/15098738586_8f50d88d18_b.jpg
Ναι γι αυτό στο λέω.
Θυμάμαι οτι οι κινητηρες αυτοί ηταν αρκετά πιο γυαλιστεροί απο το ματ χρώμα που είδα στις φωτό σου.
Δεν ήταν και τελείως gloss όμως ούτε όταν ήταν καινούρια.
Είχαν ένα χρώμα που με τον καιρό ματάριζε, αλλά αν το καθάριζες καλά γυάλιζε και παλι αρκετά, γι αυτό πιστεύω οτι ενα satine θα ηταν οτι πρέπει.
Είχα πολλά χρόνια μηχανακι με τέτοιο μοτέρ και τα θυμάμαι.
Επίσης επειδή το έχεις πιάσει όλο το μηχανάκι απο την αρχή μεχρι το τέλος τρίψιμο, βαψιμο, βερνίκωμα κλπ, αν είναι όλα γυαλιστερά και ο κινητήρας είναι ματ θα κανει μπαμ απο μακριά.
Δες φωτό απο διαφήμιση εποχής, είναι αρκετά μεγάλη η φωτό και νομίζω θα καταλάβεις τι λέω:
https://c2.staticflickr.com/6/5581/15098738586_8f50d88d18_b.jpg
Εχεις δικιο. Θα ψαξω για θερμοκρασιας σατινε. Και αυτα που ετριβα οπου ειχε καλα το χρωμα του ψιλο γυαλιζε.. με προλαβες.
sapila racing
24/03/2016, 16:52
Εχεις δικιο. Θα ψαξω για θερμοκρασιας σατινε. Και αυτα που ετριβα οπου ειχε καλα το χρωμα του ψιλο γυαλιζε.. με προλαβες.
Ετσι θα το κάνεις ακόμα πιο ωραίο! :beer:
arisrodolivos
24/03/2016, 17:06
καντο οπως στην φωτογραφια που σουδειξε ο sapila:a01:
μου βγηκε η πιστη για τα λαστιχο το παλιο να βγαλω και ενας φιλος ειχε παρει απο e-bay ενα ωραιο σετ για αλλαγη ελαστικων και εκανα αλλαγη χωρις ιδιαιτερη κουραση. παλευα με τροχο και εγινα μαυρος:uplate:
επανω τα καινουρια λαστιχα αφου ειχαν τριφτει τα στεφανια..οι ακτινες ειναι παραφωνια:rolleyes:
355536
355537
και το πισω φαναρι για λυσιμο
355539
να πω οτι στους τροχους εβαλα τα ρουλεμαν καινουρια τσιμουχα και ορινγκ.
355540
αμα οι τσιμουχες δεν εχουν χαλασει μετα απο τοσα χρονια πεντακαθαρο μεσα
355541
ολα για ποιο σχολαστικο πλυσιμο στο χερι. καλη αυριανη και χρονια πολλα στους εορταζοντες:beer:
355542
αφου αναμενω πραγματα για τον κινητηρα παλευω με οτι εχω. εδεσα το κολοφαναρο
355703
επανω και στο πισω φτερο οπου ειναι ετοιμο για τοποθετηση
355704
λουστραρα τα φλασακια μετα απο τριψιμο με 2000νερου.ειναι στεγνα και λαμπουν
355705
βασεις μπροστινων φλας
355706
355708
355709
καπακια καθαρα και ειχα ορεξη για ζωγραφικη. στο πρωτο μου εφυγε λιγο η μπογια στο δευτερο αψογο
355710
και το αψογο
355711
ετοιμη η κιθαρα
355712
mitsos1975
28/03/2016, 23:37
Είσαι μερακλής. Συνέχισε.
siraxanz
29/03/2016, 00:22
Σουυυυπερ!
ευχαριστω για τα καλα σας λογια μου δινουν δυναμη. εψαξα μεγαλοπολη καλαματα σε οσα μαγαζια μπορεσα και δεν ειχε κανεις θερμοκρασιας σατινε μαυρο.ολοι ματ:cry:
σημερα εφτιαξα εμπρος κιθαρα
355751
μετα (απο μια μερα) η σωστη δουλεια ηταν να νικελοσουμε τα μπινελικια της κιθαρας.εβαψα μονο το σημειο της σκουριας οπου ειχε νικελο το αφησα
355752
εβαψα και αυτα ματ μεχρι να βρω σατινε γιατι ηταν τριμενα.μην αρχιζανε να σκουριαζουν
355753
τα πισω φλας που ηθελα να τα σωσω. αν δεν κρατησουν τα αλλαζω με καινουρια απλα.
355757
σε τορνο για τις τρυπες σε βιδα και μεγγενη για κολημα
355758
τα τροχισα λιγο να φυγουν τα εξογκωματα
355759
το λαστιχο εχει συρμα ειναι σκληρο πολυ ελπιζω να μην κρεμασει στις μεγαλες ζεστες
355761
και μολις ετοιμασα και τα δυο παρατηρησα οτι ηταν μεγαλα...:yuck: :nono:
355762
κοψιμο με ντρεμελ οπου μου εχει κανει σε πολλα την ζωη ευκολη. γλυτωσα λυσιμο.
355763
επανω στη σχαρα...ετοιμο και αυτο το κομματι
355764
και μια το εργαλειο στα χαμηλα διοτι δεν μπορω λογω κινητηρα
355765
μετα μου την δινει και βαζω καλαμια δοκιμαστικα (δεν ειναι ετοιμα) και πισω ροδα
355766
εβαλα ελατηριο πισω και να μερικες να το καμαρωσω:D τοση μουτζουρα φαγαμε ντε
355767
να πω οτι ολες η μανετες καθαριστηκαν τριφτηκαν ελενχο για τυχων φθορες στις ντιζες και τις ειχα βαλει επανω χωρις τις τελευταιες
355768
και επιασα βαση οργανων. μικροσκουριες η βαση λιγο χαλια τα καντραν λειτουργηκα ομως.μετα απο ελενχο ειδα οτι λειπει ο μηδενιστης χιλιομετρων:confused: που θα βρουμε αυτην την μαλ...α
355770
και μερικες φωτο απο την βαση οργανων
355771
355772
355773
ετοιμη η βαση την εδεσα καθαρη πλεον.
355846
αφου καθαρισα τα οργανα δεν τα ανοιξα αφου ηταν λειτουργικα. αρχισα να σημαζευω τα ηλεκτρικα μπροστα και η φυσες να μπαινουν στου κουτακι ζωγραφια.
HONDA λεμε ;)
355847
ατερμονας σιδερενιος οχι τα πλαστικα που εχουν τωρα και χαλανε για πλακα
355848
λυμπα στο γρασο αφου εφυγε το παλιο και τα νερα αφου και η τσιμουχα ηταν χαλια.καινουρια και αυτη
355849
ειχα κεφια και περασα αφου επλυνα ολες τις ντιζες επανω εβγαλα χαρτακια για να θυμαμαι που πανε τα καλωδια. μονο το φαναρι λειπει μονο και αλλη μια γενικη
355850
αφου ειχα τελιωσει μπροστα τα ηλεκτρολογικα ειπα να ετοιμασω το φαναρι. βρωμικο αλλα σε καλη κατασταση ηταν
355900
το ντουι και η λαμπα φρακαρισμενη μεσα καμενη η μια σκαλα οπως και το πορειας απο κατω
355901
βγηκε και αρχισε το τριψιμο πλυσιμο καλωδιων
355902
καθαρο πλεον μαζι και η σαμπρελα που το καλυπτει:lol: αναμενοντας λαμπα
355903
και το φαναρι γυαλισμα το στεφανι του και το κρυσταλο που ευτυχως εφτανε το δαχτυλακι απο την τρυπα της λαμπας. δε σας λεω ποιο δαχτυλο εβαλα:lol::D
355904
και το καπακι να προστατευει τον κεντρικο διακοπτη και τις βιδες βασεις οργανων. ψαχνω να βρω τι πατεντα να κανω για τον χιλιομετρητη.ευτυχως που εξεχει ενα μικρο τετραγωνο λαμακι οπου εκει θα κουμπωνε καποιο πλαστικο:confused:
355905
δεν ξερω αν ειναι ιδιος ο χιλιομετρητης με τον δικο σου αλλα θα σου πω για τον δικο μου μηπως παρεις καμμια ιδεα
απο το καβουκι κανονικα εξεχει ενα πλαστικο χερουλακι το οποιο ειναι βιδωμενο στον αξονα που γυρνας για να μηδενισεις
αν μηδενιζεις αριστεροστροφα τοτε το κομματι που εχει μεινει μεσα ξεβιδωνει δεξιοστροφα
αν συγκρατησεις τον αξονα μπορεις να ξεβιδωσεις το σπασμενο κομματι και να βιδωσεις-στερεωσεις οτιδηποτε αλλο σε βολευει
κανεις πολυ σχολαστικη και καλη δουλεια και πολυ καλη παρουσιαση......
σου ευχομαι γρηγορα καλες βολτες:beer:
Το πλαστικο μαλλον λειπει. Βλεπω ενα αξονα που τον γυρισα και μηδενησα. Δεν θυμαμαι σε ποια φορα το γυρισα μα ειναι τετραγωνο δεν υπαρχουν στροφες..μακαρι να ειχε θα εφτιαχνα στο τορνο και ολα καλα. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για το ενδιαφερον σου
λιγο πιο πανω απο τον κεντρικο διακοπτη εκει που ειναι σαν ταπωμενο,θυμαμαι το δικο μου ειχε ενα καρακοκκινο φωτακι που αναβε οταν περνουσε τα 80χμ/ωρα ταχυτητα,ηταν ομως εισαγωγης απο τζαπαν, το βλεπω και θυμαμαι καθε του λεπτομερεια επανω του καθως το προχωρας. Το εδωσα με 160.000 χλμ παρακαλω,με το
ΙΔΙΟ πιστονι απο την αρχη που βγηκε απο το εργοστασιο. εκαιγε κατι λιγα λαδακια,λιγα ομως ,δεν φαινονταν δηλαδη. Ωραια δουλεια ...μπραβο σου!!
ηρθε και το τεποζιτο απο πλαστικοποιηση. μεσα απλα τελειο δεν ξανα ασχολουμαστε εκει για χρονια θελω να πιστευω
355981
εδω μου ειπε ο μαστορας οτι ειχε καταστραφει το μεταλο απο την σκουρια το εκοψε μεχρι να βρει καθαρο και κολησε αλλο με μπρουτζοκοληση
355982
και εδω αφου το καλυψα με στοκο το αφησα να πετρωσει για τα καλα διοτι εβαλα αρκετο
355983
ηρθε και η λαμπα που δεν εβρισκα.πηρα αλλη μια για ρεζερβα
355984
μεσα η λαμπα επανω στο μοτορι και το φαναρι μαζι με το προστατευτικο λαστιχο. τελος τα ηλεκτρολογικα απο μπροστα
355985
χρειαζομαι σελα επιγοντως....σουρωτηρι. τριβετε με τα χερια. ασε που δεν ειναι η δικια του κιολας:cry::nono:
355986
ασφαλειοθηκη δεν εκανε καλη επαφη απο σκουρια και βρωμια
355987
καθαρη με την ασφαλεια μεσα και 3 εφεδρικες. επανω ειχε 16Α και πηρα ιδιες. το σχεδιο στο μανουαλ ειδα μετα οτι παιρνει 10Α.
355988
το φορτωνω σιγα σιγα να δω πως θα βαλω το μοτερ.θα βγαλω πισω ροδα και καλαμια και με βοηθεια θα το βαλω. δεν μπορω να καθομαι περιμενοντας τα ανταλακτικα και οτι εχω ετοιμο το βαζω οπως και το πισω φτερο με την σχαρα.τελος απο συνδεσεις και πισω. ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ:)
355989
ηρθε και το τεποζιτο απο πλαστικοποιηση. μεσα απλα τελειο δεν ξανα ασχολουμαστε εκει για χρονια θελω να πιστευω
355981
εδω μου ειπε ο μαστορας οτι ειχε καταστραφει το μεταλο απο την σκουρια το εκοψε μεχρι να βρει καθαρο και κολησε αλλο με μπρουτζοκοληση
355982
και εδω αφου το καλυψα με στοκο το αφησα να πετρωσει για τα καλα διοτι εβαλα αρκετο
355983
Ξεμπέρδεψες για πάντα με το θέμα ντεπόζιτο,μάλλον εκεί που πήγα και εγώ,πήγες
Ξεμπέρδεψες για πάντα με το θέμα ντεπόζιτο,μάλλον εκεί που πήγα και εγώ,πήγες
περιστερι κωστας ...δης. δεν λεω πληρης το ονομα του μημπως υπαρχει καποιος κανονισμος περι διαφημισης στο φορουμ. εχει σαιτ ο τυπος
το μοτερ ειναι μανικι να μπει και χρειαζεσαι κι αλλο ατομο
καλυψε μα σφουγγαρια και ταινια τον σκελετο γιατι ειναι κριμα να τον ξυσεις
θα ηταν πιο ευκολο αν δεν ειχες μονταρει τιποτα και περναγες τον αδειο σκελετο πανω στο μοτερ πρωτα
το μοτερ ειναι μανικι να μπει και χρειαζεσαι κι αλλο ατομο
καλυψε μα σφουγγαρια και ταινια τον σκελετο γιατι ειναι κριμα να τον ξυσεις
θα ηταν πιο ευκολο αν δεν ειχες μονταρει τιποτα και περναγες τον αδειο σκελετο πανω στο μοτερ πρωτα
αυτο ακριβως σκεφτομουν αλλα κερδισα χρονο τελιωνοντας αυτα αφου δεν ειχαν ερθει φλατζες κ.α.. τριτη ερχονται τα πραγματα. οτι θα καλυψω το σκελετο ενοειται. θα ερθει φιλος για βοηθεια να το κραταει απο σχαρα τιμονι οπου σιγουρα θα παιδευτουμε αλλα δεν θα του περασει.
κι εγω στο δικο μου εβαλα το μοτερ σε ετοιμο σκελετο με τροχους γιατι το μοτερ δεθηκε σε μπαλκονι και ο σκελετος στην πυλωτη και δεν γινοταν αλλιως
ειχα βεβαια ελαφρυτερο μοτερ (250) αλλα ημουν μονος και με ταλαιπωρησε
προσπαθησε να εχεις το μοτερ σταθερο τακαρισμενο και να του φορεσεις τον σκελετο
Εχω δει την ανακατασκευη σου.πολυ καλη δουλεια. Το μοτερ του 500 δεν χρειάζεται τακο...ειναι βαρυ πολυ. Θα παιζουμε το σκελετο με τον φιλο μου μεχρι να καθησει. Πως και πως περιμενω να τον βαλω να δω αν θα παρει μπρος η θα με παιδεψει
ειπα να το τακαρεις για να σηκωθει στο σωστο υψος και να περαστει ο σκελετος χωρις να το κουνησεις καθολου
καλη επιτυχια:beer:
doctoras
02/04/2016, 19:15
ρε φίλε τι ΚΑΥΛΑ χρώμα είναι αυτό? δε χορταίνεις να το βλέπεις!! αυτό το 80ties κόκκινο χρώμα της honda είναι φανταστικό!!
είχα το xl200r ίδιας γενιάς και χρονολογίας
ειπα να το τακαρεις για να σηκωθει στο σωστο υψος και να περαστει ο σκελετος χωρις να το κουνησεις καθολου
καλη επιτυχια:beer:
Α τωρα καταλαβα τι λες....ναι εχεις δικιο φιλε
ρε φίλε τι ΚΑΥΛΑ χρώμα είναι αυτό? δε χορταίνεις να το βλέπεις!! αυτό το 80ties κόκκινο χρώμα της honda είναι φανταστικό!!
είχα το xl200r ίδιας γενιάς και χρονολογίας
Και εγω το χαζευω ...με κρυα καρδια θα το δωσω.
σημερα ασχοληθηκα παλι...τεποζιτο...ασταρωμα μετα απο τριψιμο..εδω μου επεσε πολυ.ετρεξε θα το τριψω με νερου ολο ομως
356247
αφου βοηθησε και ο καιρος και στεγνωνε γρηγορα τριψιμο με 800νερου για τελειο αποτελεσμα.
356248
σιγα μην χαλαγα εστω και ενα γραμαριο απο το monza red για εκει που δεν θα φαινετε. απλο σπρει κοκκινο
356250
καπακια παλι ξεμονταρισμα για να βαφτουν με σατινε..
.356251
οντως ηταν πολυ καλυτερο χρωμα απο πριν..ειχες απολυτο δικιο sapila
356253
και αφου φτιαχτηκα με τα καπακια αρχισα τριψιμο μονωση εκει που δεν θελω να παει χρωμα και βαψιμο το μοτερ..πρωτα ειχα βαψει το κατω και αφου στεγνωξε αρχισα τα πανω μερη .με δυσκολεψε πολυ θα ελεγα λογο σχηματος
356256
και μια απο πανω...οι φωτο το αδικουν
356257
congate7
05/04/2016, 16:38
Θα κρεμάσουν πολλά σαγόνια όταν το τελειώσεις :beer::beer::beer:
sapila racing
05/04/2016, 17:47
καπακια παλι ξεμονταρισμα για να βαφτουν με σατινε..
.356251
οντως ηταν πολυ καλυτερο χρωμα απο πριν..ειχες απολυτο δικιο sapila
356253
E ναι καμμια σχέση, πολύ πιο ωραίο είναι τώρα και πιο κοντα στο original.
Μπράβο! :beer:
Πηγα στο γκαραζ να δω τον κινητηρα αφου περασε και ειχε στεγνωσει. Ειχα αμφιβολια για το αν καθαριστηκε καλα και φουσκωνε το χρωμα..
Παιδια ενταξει τον χαζευα κανα 10λεπτο...φτιαχτηκα..
ειπα ολα τοσο καλα να μου πηγαινουν..ξερασε κοματια το μπιστολι. η δεν κουνησα καλα το χρωμα που μου ειχε μινει η σκουπιδια που μαλλον χλωμο διοτι το φυσαω καλα το μπιστολι ας ειναι πλυμενο. δεν φαινετε καλα στις φωτο αλλα εμενα μου σηκωσε την πιεση μολις το βλεπω...αναμονη να στεγνωσει καλα να δω τι μπορω να σωσω αυριο :(:uplate::mad::cry:
356284
:uplate:
356285
356286
επιτελους τελειο καλου κακου αυριο βερνικι
356405
αφου ειχα χρωμα εβαψα και αυτα...εγω διαφωνω στο να μπουν διοτι το γνησιο οπως εβγαινε τοτε δεν τα ειχε.τα πισω μαρσπιε ηταν στο ψαλιδι. αστα να ειναι ετοιμα και βλεποντας θα δουμε..οτι θελει ο ιδιοκτητης
356406
μια κοντινη και μια ολικη φωτο απο το στεγνωμενο μοτερ...αριστο αποτελεσμα μπορω να πω..το χαζευω...δεν κρατιεμαι να το κλεισω και να το γεμισω καθαρο λαδακι
356407
356408
:D
MESOLOGI
07/04/2016, 15:51
ντου γιου νοου δε λέξη ξεροστάλιασμα;;;;;;:uplate:
ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΣΜΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...λουστραρισμα τεποζιταρα.αφου εκανα μ...α με το χρωμα πηρα ενα τεταρτο ακομα και βαφτηκε λουστραριστικε και απο κατω με το χρωμα το καλο δεν ειχα τρεξιματα μονο κινηγουσα τα ζωηφια που θελουν να μου χαλα σουν την μερα
356443
356444
356445
και επειδη ολα τα ζωηφια αρχισαν να με ενοχλουν πολυ και αρχισω να λεω τα γαλλικα μου οπου δεν κανει γιατι ερχονται αγιες μερες το εβαλα μεσα...
τελος με το τεποζιτο....
356446
και επειδη ολα τα ζωηφια αρχισαν να με ενοχλουν πολυ και αρχισω να λεω τα γαλλικα μου οπου δεν κανει γιατι ερχονται αγιες μερες το εβαλα μεσα...
τελος με το τεποζιτο....
356446
Αδελφέ ήθελα να στο γράψω αλλά με πρόλαβες ,μοιραία όταν το έβαφες σε κάθετη θέση (κρεμασμένο) κινδύνευες πολύ πιο πολύ με σταξίματα από τώρα που είδα ότι το βαλες στη σιδερώστρα.Καλή συνέχεια.
Ο αφανής ήρωας της ιστορίας είναι αυτή η σιδερώστρα.
faltseta
08/04/2016, 14:37
Ο αφανής ήρωας της ιστορίας είναι αυτή η σιδερώστρα.
Δεν πρόκειται να σκουριάσει ποτέ!!!!
Οντως δε θα σκουριασει ποτε. Δεν ξανασχολουμαστε με αυτο.μεσα εξω κομπλε.
Το είχα κρεμασμενο να το βαψω και απο κατω και συνεχισα ετσι μα δεν εβλεπα καλα και το κατεβασα για καλυτερα
Η σιδεροστρα εχει στηριξει πολλες δουλειές και δεν την αλλαζω με τιποτα
aetomenios
08/04/2016, 21:12
Απλά τέλεια το πάς,συνέχισε να μας μαγεύεις με τό ιδιο πάντα μεράκι Κώστα!!!:a18:
δεν αντεξα τα εβαλα ετσι να τα δω.
καλα το R110 monza red γα...ει...ερχονται και τα αυτοκολητα.
αυτη η εβδομαδα θα ειναι κρισιμη διοτι ηρθε η ωρα του μοτερ να καβαλησει το πλαισιο
356469
:D:):cool::smokin::wave2:
notakos600
09/04/2016, 09:09
Κάνω κατάχρηση του χώρου που ανήκει αποκλειστικά στα δικά σου posts....αλλά ήθελα να το γράψω...δεν υπάρχεις...και δεν υπάρχει και το XLακι...λες και ξεπήδησε από μια φαντασίωση...από μια ανοιξιάτικη ονείρωξη...καλή συνέχεια στο έργο σου Κώστα!!!
el-Gatto
09/04/2016, 11:56
Παρακολουθώ κ Vroomάρω ανηλεώς κ εξ'αρχής.
Πολύ ωραία δουλειά φίλε ,& με πολύ Αγάπη.
Συνέχισε να δίνεις Ζωή ,κ θα ανταμοιφθείς απο το αποτέλεσμα.
Και :beer:
δεν αντεξα τα εβαλα ετσι να τα δω.
καλα το R110 monza red γα...ει...ερχονται και τα αυτοκολητα.
αυτη η εβδομαδα θα ειναι κρισιμη διοτι ηρθε η ωρα του μοτερ να καβαλησει το πλαισιο
356469
:D:):cool::smokin::wave2:
Τα αυτοκόλλητα,ξέρεις πως τοποθεντούνται;
SHOOTER045
09/04/2016, 17:48
Τα αυτοκόλλητα,ξέρεις πως τοποθεντούνται;
Δεν έχει ουτε πολλά, ουτε δύσκολα
356485
Εξαιρετική δουλειά με πολύ μεράκι, χίλια μπράβο!
Τι εννοείς για τα αυτοκόλλητα??? Δεν νομιζω να εχω θεμα .
Να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για τα καλά σας λόγια.
aetomenios
10/04/2016, 22:04
Νομίζω αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση Κώστα,
τό εργο τελειώνει σιγά σιγά καί ο νεκραναστημένος αλιγάτορας ζωντανεύει,θα βγεί καί πάλι τσάρκα οπως τις παληές καλές εποχές.
Σίγουρα θαναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ολα τα βλέματα θαναι πάνω του.
Η χαρά θαναι μεγάλη και η οδηγική απόλαυση τεράστια,δίχως ορια.
Τό κόκκινο ακρως ερωτεύσιμο χρώμα σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο sexy σκελετό,δίνει την αισθηση της υπεροχής.
Η πανάλαφρη,ξεκούραστη οδηγική συμπεριφορά καί η δυναμή του,ειναι τό κρυφό ατού του.
Μπράβο Κώστα,αξίζει πολλά το εργαλείο!!!
Υ.Γ. Θα μας λείψει πολύ το οδειπορικό ''ονειρο'' μόλις τελειώσεις φίλε!!!
Νομίζω αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση Κώστα,
τό εργο τελειώνει σιγά σιγά καί ο νεκραναστημένος αλιγάτορας ζωντανεύει,θα βγεί καί πάλι τσάρκα οπως τις παληές καλές εποχές.
Σίγουρα θαναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ολα τα βλέματα θαναι πάνω του.
Η χαρά θαναι μεγάλη και η οδηγική απόλαυση τεράστια,δίχως ορια.
Τό κόκκινο ακρως ερωτεύσιμο χρώμα σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο sexy σκελετό,δίνει την αισθηση της υπεροχής.
Η πανάλαφρη,ξεκούραστη οδηγική συμπεριφορά καί η δυναμή του,ειναι τό κρυφό ατού του.
Μπράβο Κώστα,αξίζει πολλά το εργαλείο!!!
Υ.Γ. Θα μας λείψει πολύ το οδειπορικό ''ονειρο'' μόλις τελειώσεις φίλε!!!
aetomenios σε ευχαριστω.οντως θα το δωσω με βαρια καρδια.αλλα θα ξερω οτι θα ζησει για αλλα τοσα χρονια και περασε απο τα χερια μου. το να ζωντανευω ενα παρατημενο εργαλειο οχι απαραιτητα μοτοσυκλετα ειναι η ανωμαλια που εχω. αλλοι θα με θεωρουν τρελο αλλα αυτο με ντοπαρει
mitsos1975
12/04/2016, 08:40
Το ιδιο κάνω και εγώ εδώ και 4 χρόνια. Έχω φτιάξει δυο florret, ένα ζετοράκι και τώρα φτιάχνω μια διαλυμένη σιτοσπαρτική εντελως ερασιτεχνικά. Το επάγγελμα μου δεν έχει καμία σχέση με αυτά αλλά όπωςλες και εσύ μου δίνει μια απρόσμενη χαρά και με γεμίζει. Ήταν όλα παρατημένα του πατέρα μου.:a20:
bravo belo...ξερεις τι κανεις, πως το κανεις, γτ το κανεις, μας εχεις χαζεψει ολους....σκηνοθετης σε μια φανταστικη σειρα που ολοι περιμενουμε τα τελευταια επισοδια με αγωνια......( η honda να δωσει στο χρωμα ονομα monza....αυτα ειναι...) τελειωνε ομως δεν μπορω να περιμενω....
μαγκες τα εχω ολα ετοιμα με καθυστερουν που δεν εχουν ερθει φλατζες κλπ του μοτερ και δεν μπορω να συνεχισω..πιστευω οτι θελω δυο μερες να το μονταρω να το σινιαρω και να το βαλω επανω για να δω τι θα κανει. ολα τα κοματια του περιμενουν ετοιμα αυτα τα ανταλακτικα. με φτιαχνεται με τα θετικας σας λογια και τα αρκετα vrooms. και φυσικα ειμαι θετικος για τα αρνητικα...δεν ειμαστε τελειοι και παντα πρεπει να μαθαινουμε εξαλλου για αυτο υπαρχει και αυτο το υπεροχο forum......................
η εξατμιση ειχε τα χαλια της μεσα εξω. τις τρυπες τις εκλεισα. εσωτερικα δεν μπορω να κανω κατι. δεν ειναι βουλωμενη την φυσιξα την χτυπησα εβγαλε σκατα. θελω πολυ να την κρατησω λογω σχηματος. τωρα θα ειναι ελευθερας.:p
356753
356754
τριμενη πλεον..σιδερο 10 κιλα ελαφρυτερη απο σκουρια:lol:
356755
κρεμασμα...
356756
και το χταποδι
356757
βαψιμο με σατινε ιδιο με τον κινητηρα
356759
ετοιμο και αυτο
356760
και οσο στεγνωναν εβαλα και το λαστιχο πλυμενο και με σπρευ σιλικονης στο τεποζιτο
356761
ασφαλεια καινουρια στο ποδοφρενο..στο βαθος η καινουρια λαστιχαρα περιμενει ανυπομονα
356762
μικρολεπτομερια αλλα σημαντικα....ταμπελακι κατασκευαστη..εβαλα χαρτοταινια απο πισω να μην γδαρει σκελετο...εκανε και διπλης οψης ταινια
356763
356764
356765
Η χαρτοταινία δεν θα χαλάσει με τον καιρό/πλυσίματα και θα βγάλει κόλλα; Γιατί να μην μπει μία ζελατίνα καλύτερα;
Η χαρτοταινία δεν θα χαλάσει με τον καιρό/πλυσίματα και θα βγάλει κόλλα; Γιατί να μην μπει μία ζελατίνα καλύτερα;
απο την μανα του ειχε σαν ταινια διπλης οψεως. σαν σφουγκαρακι αλλα πολυ λεπτο. εχει καργαρει πανω στο σκελετο δεν νομιζω να βγαζει κολα. εγω το μονο που ηθελα ν α μην ακουμπαει το λαμαρινακι επανω στο σκελετο. και τιποτα ομως να μην εβαζα δεν εχει θεμα διοτι δεν κουνιεται καθολου. αν μας κανει το οποιοδηποτε τσαφ βγαινει πανευκολα παντως.:beer:
υπάρχει περίπτωση το χαρτί να κρατάει υγρασία και να τσιμπήσει σκουρίτσα...
υπάρχει περίπτωση το χαρτί να κρατάει υγρασία και να τσιμπήσει σκουρίτσα...
δεν νομιζω.... αλλα τελικα θα το κανω οπως το ειχε ο κατασκευαστης. ταινια διπλης οψης.
κοματια ολα ετοιμα για να βαλω τα προστατευτικα.
356844
ευτυχως αντεξε τους βανδαλισμους και ειχαν μεινει η θερμομονωτικες ροδελες..αυτο το μηχανακι μου αρεσε που τα ειχε ολα τα πραγματα του.
356846
ετοιμο το μπροστινο κομματι
356847
τις ενωσα να δω αν κουμπωνει σωστα εκει που το κολησα.ελειπε μεταλο...ολα οκ.....
356848
τις χωρισα παλι και εβγαλα κοντινες...τις καμαρωνα
356849
356850
με γυαλοχαρτο νερου τριψιμο τα καλαμια για να φυγουν οι σκουριες. μονο μεχρι τις τιμονοπλακες οχι ποιο κατω...αν και εχει προχωρησει η σκουρια η διαφορα εμφανης
356851
και ηρθαν απο γαλλια τα αυτοκολητα:D.απο ελλαδατα ανταλακτικα ειναι στην διαδρομη:(
356852
μετα απο αραγμα και μια βολτα καλη (test drive)..καλα και τα παλια αλλα αλλα και το καινουριο με ντοπαρε για τα καλα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.τσουζει λιγο η τιμη
356981
εκανε ωραιο ηχο για μαμα εξατμιση
356982
δεν ηθελα να την αφησω την ρημαδα
356983
ο leo1964 ομολογω να πω οτι ειχε δικιο για τα αυτοκολητα ειδικα τα μαυρα με παιδεψαν διοτι ειχε κουρμπα στραβοκολαγαν.μπηκαν με κατι μικροψεγαδια ευτυχως τα μικρα τελειο αποτελεσμα
356984
εδω 100% αψογο
356985
prolink
356986
καλαμια.ταπες καθαρη η μια για την διαφορα
356987
τα ελατηρια εξω και στα ορια απο το μανουαλ
356988
αφου την παιξαμε την μ...κια μας για να αδειασουν τελειως λυσαμε το αλλεν απο κατω
356989
ολα τα κοματια με την σειρα τους αραγμενα. ειχε λασπη χαμηλα..λογικο.πλυθηκαν με βενζινη ολα
356990
μποτες ειχαν τα χαλια τους ας δειχνουν καλες.μεχρι και μπογιες απο πινελα:confused: οι τσιμουχες δεν βγηκαν μημπως δεν ερθουν οι σωστες και μεινω με τα καλαμια στο χερι
356993
αφου ειναι αλουμινιο τριψιμο μα γυαλοχαρτο νερου 2000
356995
με επιασαν τα κεφια μου και τα πλακωσα με πανοβουρτσα...γινανε καθρεπτης
356996
περιμενουν τα λαδακια τους αυριο ετοιμα καθαρα
356998
ρωτησα τον ιδικτητη αν τα ηθελε ποιο θαμπα αλλα του αρεσαν ετσι και τα αφηνω οπως εχουν.εξαλου εκει που ειναι θα την φανε την ταλαιπωρια τους
MESOLOGI
18/04/2016, 13:57
Θα σου πρότεινα να αλλάξεις το υπάρχων avatar με φώτο της σιδερώστρας μιας και είναι το σήμα κατατεθέν πλέον!
Θα σου πρότεινα να αλλάξεις το υπάρχων avatar με φώτο της σιδερώστρας μιας και είναι το σήμα κατατεθέν πλέον!
χαχα δεν ειναι κακη ιδεα
ηρθαν καποια ανταλακτικα.και αυτες τις δυο μερες το εφτιαχνα αλλα δεν προλαβαινα ανεβασω φωτο....
357225
τα περισοτερα ηταν γνησια
357226
χωρις πολλα πολλα αρχιζα να δενω διοτι με πιεζει οχρονος παραδοσης
357227
εδω δεν εχει ερθει η τσιμουχα μανιβελας.:(..το εβαλα ετσι το καπακι.θα την βαλω και ετσι μετα
357230
ετοιμο και αυτο
357231
και μια απο πισω
357232
για την κεφαλη ηρθε και ενας φιλος τορναδορος επειδη ασχοληται με αυτα μην κανω καμια πατατα..καταρχην βιδωσαμε τις βιδες μεχρι τερμα απαλα και ελενξε τα σπειροματα. τα δυο ειχαν θεμα. το κοκκινο ειχε κοντη βιδα και ειχε και αλλο σπειρομα ποιο κατω.αλαχτηκε.το πρασινο εβαλε μπουζονι ποιο χαμηλα διοτι εκει εμπαινε και ο οδηγος της κεφαλης.δεν του αρεσε το πως το ειχαν τρυπισει εκει...ας ελπισουμε οτι δεν θα σταζει.
357235
εδω ειχαν περαστει μπουζονια...η καλυτερη λυση...ανεπαφα
357236
καθαρισα την κεφαλη
357237
εβαλα και φλατζοκολα κοιταξα τις βαλβιδες που ηταν οκ δεν τις πειραξα
357238
εκλεισα και τα καπακια βαλβιδων και το εβαλα σε θεση αναμονης
357239
ευτυχως ειμαστε 3 ατομα και μπηκε χωρις γρατσουνια και ιδιετερο κοπο
357240
thunder ace
20/04/2016, 23:42
Μπραβο ρε φιλε.......ωραια πραγματα.
τσιμουχες παλιες εξω
357241
εδω μολις εβαλα την τσιμουχα ειχα ξεχασει την ροδελα:evil: η πιεση 400.....
357242
λαδακι .....αφου ειχαν δεθει
357243