PDA

View Full Version : Αγγελίες (ευκαιρίες) μοτοσικλετών που βρίσκουμε..

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19

buckley
18/04/2020, 21:08
Συμβολικό είναι το κατοστάρικο ,έλεος λέμε :cry:

ΟΚΤΑΝΙΟ
18/04/2020, 21:12
Για τι μηχανάκι μιλάμε ρε παιδιά? :confused:

katsar
18/04/2020, 21:20
417569
Έχει και CBR600RR στο marketplace με 1e αν ενδιαφέρεται κανείς :lol:

doctoras
18/04/2020, 21:24
τσάμπα είναι ας το πάρει κάποιος μερακλης να το αναστήσει

Acacius
18/04/2020, 23:31

Να δεις πόσα τα δίνουν τελείως τσάμπα :lol:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
19/04/2020, 04:04

Κοίταξε. Δε ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά κάποιοι θέλουν να καθαρίσουν τις αυλές τους από κάτι άχρηστα ογκώδες παλιοσίδερα και να πάρουν και κάτι τις.

alexis72
19/04/2020, 10:52

αγαπητέ , λογικά θα εγραφε ενδεικτική τιμή 100 ευρώ , μπορεί να θέλει να το ξεφορτωθεί η το βρήκε στο δρόμο πεταμένο ...γρήγορα 2 παραδείγματα
1) φιλος (το εχω γράψει κ εδώ μέσα σε post) αγόρασε μέσα απο το car.gr ,πρίν 5-6 μήνες ,yamaha R6 με 400 ευρώ ,κανονικά με πινακίδες - χωρίς οφειλή στην εφορία ουτε 1 ευρώ απο προηγούμενα χρόνια - με κτεο κλπ ,ηθελε νέα οργανα - νέα φλάσ κ κάποια πλαστικά στη μούρη ,αψογο ηταν το μοτέρ ,ουτε σταγόνα λάδι δεν εχανε η εκαιγε κ αριστο κιβώτιο ταχυτήτων - με νέα μπαταρία που μετράει ψηφιακά την ενδειξη σε volt - με πολύ καλή εξάτμιση (οχι σάπια δηλαδή)
2) γείτονας αγόρασε με 100 ευρώ ,honda ax250 με πινακίδα κανονικά - πολύ καλό απο μοτέρ - οργανα κομπλέ - φρένα-λάστιχα,χρώσταγε 150 ευρώ στην εφορία κ ηθελε νέα μπαταρία ,
οπότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες γύρω μας ,οπότε το vfr στα 100 ευρώ μιά χαρά τιμή

alexis72
19/04/2020, 10:53
Κοίταξε. Δε ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά κάποιοι θέλουν να καθαρίσουν τις αυλές τους από κάτι άχρηστα ογκώδες παλιοσίδερα και να πάρουν και κάτι τις.

πολύ σωστά - ετσι ακριβώς

Rac3rX
19/04/2020, 11:08
Αυτή η μανία με την οριστική διαγραφή έχει στείλει πολλά αξιόλογα μηχανάκια στο σκουπίδια.Το VFR πάντως και τα τριπλά να ζητάει,αξίζει.

νεοσσός
19/04/2020, 11:18
Τα σκουπίδια των άλλων για κάποιους είναι θησαυρός. Κάποτε συνεργαζόμουν με κάποιον που είχε παλαιοπωλείο και μου έλεγε ιστορίες για το πως μετακινούνταν σε χώρες ανά τον πλανήτη ώστε να εισάγει σε άλλες ως τέχνη, αυτό που οι ντόπιοι δεν μπορούσαν να να αξιοποιήσουν. Είτε λόγω οικονομικής κατάστασης (τι να κάνεις τα γλυπτά, άμα όλοι γύρω σου δεν έχουν να φάνε; ), είτε λόγω διαφοράς κουλτούρας.

Γενικά οι ευκαιρίες παρουσιάζονται μία στο τόσο γύρω μας. Το ζήτημα είναι να έχεις την αισιοδοξία να διακρίνεις την ευκαιρία, εκεί που οι άλλοι σκέφτονται μοιρολατρικά.

lospsi
19/04/2020, 14:28
Αν έχει γίνει οριστική διαγραφή, νομότυπα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει, έτσι δεν είναι.
Άρα, γιατί να το αγοράσει κάποιος αν όχι για ανταλλακτικά?

ΟΚΤΑΝΙΟ
19/04/2020, 15:06
Άρα, γιατί να το αγοράσει κάποιος αν όχι για ανταλλακτικά?

Γιατί, σύμφωνα με τον πωλητή, θα είναι ευκαιρία, μόνο για γνώστες, μέχρι τέλος του μήνα, συλλεκτικό, οχι άσκοπα τηλέφωνα
:bawl:

telegonos
19/04/2020, 15:32
417569

1986 μοντέλο είναι VFR400R-NC21. Φαινομενικά ίδιο με το VFR400R-NC21 του 1987, αλλά, στην πραγματικότητα, το 86, έχει:

255mm δισκόφρενα εμπρός αντί 276 του 1987
13000rpm αρχή στο κόκκινο, αντί 14500
29mm carbs αντί 33, μικρότερο φιλτρόκουτο
Ηλεκτρονική που βρίσκεται στα αριστερα της μπαταρίας στο κέντρο του οχήματος, αντί στην ουρά κάτω από την σέλα του συνεπιβάτη.
Ηλεκτρονική που έχει άλλο ignition rotor με διαφορετικά spikes ΚΑΙ επιπλεον cam position sensor, αντί του απλούστερου 87 που δεν χρειάζεται cam ignition sensor.
Στροφόμετρο παίρνει σήμα από την ηλεκτρονική, αντί του 87 που πέρνει σήμα από τον πίσω αριστερά πολλαπλασιαστή
Διαφορετικό antidive με ρυθμίσεις, αντί για το 87 που είναι απλούστερο χωρίς ρυθμίσεις.
Υδραυλικό συμπλέκτη, αντί σύρματος το 87

Κατά τα άλλα ίδιο :lol:

Από την στιγμή που έχει κάνει διαγραφή το όχημα είναι πρακτικά ΑΧΡΗΣΤΟ σαν αυτούσιο όχημα και μόνο σαν δότης ανταλλακτικων ή κίνηση σε ιδιωτικό χώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Αυτή μάλλον ενδιαφέρει τον Τηλέγονο.

Μπαααα. Δεν είναι όλα τα VFR400 ενδιαφέροντα. Νάταν NC30 μάλιστα, αλλά NC21 του 86, το κακό μοντέλο δλδ, άχρηστο νομικά, ε, δεν έχει και τπτ το ενδιαφέρον.

leftos
19/04/2020, 18:14
Εδω προχθές δεν λέγαμε οτι αν υπάρχει όμως το χαρτί της οριστικής διαγραφής μπορεί να βγάλει πινακίδες ιστορικού .Αρα ιστορικό γίνεται και εξαγωγη;

viper1
19/04/2020, 18:42
Εδω προχθές δεν λέγαμε οτι αν υπάρχει όμως το χαρτί της οριστικής διαγραφής μπορεί να βγάλει πινακίδες ιστορικού .Αρα ιστορικό γίνεται και εξαγωγη;

Χαρτί και να έχουν περάσει και 30 χρόνια

alexis72
20/04/2020, 00:12

τελικά ειχες δίκιο - και μάλλον ο πωλητής ειναι ....ανάμεσά μας ...
σήμερα - συμπλήρωσε πώς η τιμή ειναι ....ενδεικτική ....

Acacius
20/04/2020, 01:10
Οι "ενδεικτικές" τιμές (και τα "δωρεάν") είναι από τα πιο απωθητικά πράγματα σε αγγελία και κατά τη δική μου κρίση υποδηλώνουν τάση προς ανεντιμότητα.

BLiTzER
20/04/2020, 02:39
Οι "ενδεικτικές" τιμές (και τα "δωρεάν") είναι από τα πιο απωθητικά πράγματα σε αγγελία και κατά τη δική μου κρίση υποδηλώνουν τάση προς ανεντιμότητα.

Έτσι ακριβώς. Όπως και τα "ρωτήστε τιμή". Πάντα βάζω μια ελάχιστη τιμή στα φίλτρα, ώστε να αποφεύγω τέτοια "τσακάλια". Αν δε θέλεις να δημοσιεύσεις την τιμή σου, μπορείς να βάλεις το προϊόν σου στον πατούλη σου.

panavour
20/04/2020, 08:48

Oπως και αυτοι που δεν βαζουν χιλιομετρα,ή βαζουν 1 χιλιομετρο η βαριουντε να βαλουν ολα τα μηδενικα ,η σου βαζουν 5000 χλμ σε χοντα CB 750 του 69 ,και εννοουν οτι εχει 5000 απ την τελευταια γενικη επισκευη:lol::lol:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/04/2020, 11:26
+1000

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/04/2020, 11:30
Έτσι ακριβώς. Όπως και τα "ρωτήστε τιμή". Πάντα βάζω μια ελάχιστη τιμή στα φίλτρα, ώστε να αποφεύγω τέτοια "τσακάλια". Αν δε θέλεις να δημοσιεύσεις την τιμή σου, μπορείς να βάλεις το προϊόν σου στον πατούλη σου.

Όπως και αυτοί που δε βάζουν καθόλου φωτογραφίες.
Πάντα κάνω κλικ στο "με φωτογραφία "..

katsar
20/04/2020, 11:34
[QUOTE=alexis72;3044406
1) φιλος (το εχω γράψει κ εδώ μέσα σε post) αγόρασε μέσα απο το car.gr ,πρίν 5-6 μήνες ,yamaha R6 με 400 ευρώ ,κανονικά με πινακίδες - χωρίς οφειλή στην εφορία ουτε 1 ευρώ απο προηγούμενα χρόνια - με κτεο κλπ ,ηθελε νέα οργανα - νέα φλάσ κ κάποια πλαστικά στη μούρη ,αψογο ηταν το μοτέρ ,ουτε σταγόνα λάδι δεν εχανε η εκαιγε κ αριστο κιβώτιο ταχυτήτων - με νέα μπαταρία που μετράει ψηφιακά την ενδειξη σε volt - με πολύ καλή εξάτμιση (οχι σάπια δηλαδή)
[/QUOTE]

Τελικά δεν μας είπες πόσο πήγε σύνολο,αν κυκλοφορεί και καμιά φωτογραφία με την κατάστασή του/

ptc
20/04/2020, 12:09
Όπως και αυτοί που δε βάζουν καθόλου φωτογραφίες.
Πάντα κάνω κλικ στο "με φωτογραφία "..

Εδώ υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό όπου πρέπει να αναγνωριστούν "ελαφρυντικά". Υπάρχουν πωλητές μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν καμία επαφή με τεχνολογία και δεν μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες στο ίντερνετ. Έχει τύχει να δω μηχανή από αγγελία χωρίς φωτογραφίες και ήταν καλή. Η περιγραφή βέβαια ήταν αναλυτική και αυτό με έκανε να ασχοληθώ. Ήταν μεγαλύτερος άνθρωπος (κατηγορία που δεν έχουν καν smartphone). Συνήθως αυτή η εξαίρεση θα αφορά μηχανάκια που ενδιαφέρουν τον buckley βέβαια.

buckley
20/04/2020, 12:23
Εδώ υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό όπου πρέπει να αναγνωριστούν "ελαφρυντικά". Υπάρχουν πωλητές μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν καμία επαφή με τεχνολογία και δεν μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες στο ίντερνετ. Έχει τύχει να δω μηχανή από αγγελία χωρίς φωτογραφίες και ήταν καλή. Η περιγραφή βέβαια ήταν αναλυτική και αυτό με έκανε να ασχοληθώ. Ήταν μεγαλύτερος άνθρωπος (κατηγορία που δεν έχουν καν smartphone). Συνήθως αυτή η εξαίρεση θα αφορά μηχανάκια που ενδιαφέρουν τον buckley βέβαια.

Έτσι αγοράστηκε από ΧΕ το sei :)

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/04/2020, 15:07

Και γιατί να τραβιεμαι εγώ οπουδήποτε για το ρδελο του καθένα?

νεοσσός
20/04/2020, 15:10
Όπως σου είπαν ο ptc και ο buckley, σε τέτοιες περιπτώσεις κρύβονται οι εξαιρέσεις από τον κανόνα. Αν ο πωλητής ήξερε να προωθήσει το όχημά του, θα είχε σωστή αγγελία, αλλά τότε δεν θα το έδινε σε τιμή ευκαιρίας. Είναι καθαρά ζήτημα προσωπικής επιλογής, αν θα αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για τη μικρή πιθανότητα να πέσεις σε κάτι καλό. Πιο πιθανό είναι να χάσεις το χρόνο σου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Διαφορετικά πας από την πιο ασφαλή οδό, η οποία όμως πιο δύσκολα θα σου φέρει ευκαιρίες.

Πάντως το car.gr συνιστά στους αγοραστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με αγγελίες που δεν έχουν φωτογραφίες. Τις θεωρεί ύποπτες.

viper1
20/04/2020, 15:23
Όπως σου είπαν ο ptc και ο buckley, σε τέτοιες περιπτώσεις κρύβονται οι εξαιρέσεις από τον κανόνα. Αν ο πωλητής ήξερε να προωθήσει το όχημά του, θα είχε σωστή αγγελία, αλλά τότε δεν θα το έδινε σε τιμή ευκαιρίας. Είναι καθαρά ζήτημα προσωπικής επιλογής, αν θα αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για τη μικρή πιθανότητα να πέσεις σε κάτι καλό. Πιο πιθανό είναι να χάσεις το χρόνο σου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Διαφορετικά πας από την πιο ασφαλή οδό, η οποία όμως πιο δύσκολα θα σου φέρει ευκαιρίες.

Πάντως το car.gr συνιστά στους αγοραστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με αγγελίες που δεν έχουν φωτογραφίες. Τις θεωρεί ύποπτες.

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/04/2020, 15:51

Αυτό ακριβώς λέω. Τώρα υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Πάντως μία αγγελία με φωτογραφία είναι σαφώς καλύτερη από μία χωρίς και σίγουρα δεν έχει την ίδια επισκεψιμότητα.
Άν κάποιος θέλει να πουλήσει πρέπει να κοπιάσει. Πρέπει να προωθήσει αυτό που πουλάει. Αν είσαι γέρος και δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία αλλά μπορείς να καταχωρίσεις αγγελία στο καρ τότε βάλε ένα πωλητήριο στο μηχανάκι σου και να είσαι ευχαριστημένος. Αλλιώς βρες κάποιον να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις την αγγελία σου.
Ο μόνος που χάνει είσαι εσύ.

νεοσσός
20/04/2020, 15:57
Σωστά, αυτή είναι η οπτική γωνία που εξυπηρετεί το συμφέρον του πωλητή.

Αν όμως ρωτάς:

Η απάντηση είναι: "Διότι οι ευκαιρίες εμφανίζονται όταν ο πωλητής δεν ξέρει την αξία του οχήματός του ή δεν έχει τον τρόπο ή το χρόνο και τη διάθεση να την αναδείξει."

ptc
20/04/2020, 16:00

Δε με κατάλαβες Κώστα. Όταν κάποιος γράφει ενδεικτική τιμή ή χιλιόμετρα αυτό δείχνει αυτόματα κάποιου είδους πονηριά. Και συμφωνώ πως είναι στοιχείο που και σ'εμένα δρα αποτρεπτικά. Έγραψες την αγγελία, έφτασες στο πεδίο (τιμή ή χιλιόμετρα) και συνειδητά αποφάσισες να το παίξεις εξυπνάκιας και να μη βάλεις τα αληθινά στοιχεία. Κάτι λέει αυτό για τον πωλητή και για πολλούς είναι αρκετό για να αποκλειστεί η περίπτωση. Αυτό που λέω είναι ότι στη φωτογραφία δεν είναι σίγουρα συνειδητή επιλογή να μη μπει υλικό, κάποιοι άνθρωποι θέλουν αλλά δεν μπορούν.

Στην περίπτωση που λέω είχα δει μια κατά τ'άλλα σοβαρή αγγελία, ήταν κοντά μου και πήρα ένα τηλέφωνο. Τον ρώτησα αν υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα με την μηχανή και γι'αυτό δεν ανέβηκαν φωτογραφίες και μου εξήγησε ότι δεν μπορούσε και πως η μηχανή ήταν κομπλέ. Πράγμα που ήταν τελικά αλήθεια.

Να τραβιέσαι για ρδέλα δε σε υποχρεώνει κάνεις, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη ούτε πουλάω τίποτα. Απλά ανέφερα μια περίπτωση που μπορεί να μην είχε περάσει απ'το μυαλό σου.

BLiTzER
20/04/2020, 16:01
Η απάντηση είναι: "Διότι οι ευκαιρίες εμφανίζονται όταν ο πωλητής δεν ξέρει την αξία του οχήματός του ή δεν έχει τον τρόπο ή το χρόνο και τη διάθεση να την αναδείξει."

Μηχανάκι από 70χρονο που δεν ξέρει να ανεβάζει μια φωτογραφία σίγουρα δε θα είναι ευκαιρία.

Εκτός αν είσαι επίσης 70χρονος που δεν ξέρεις να ανεβάζεις μια φωτογραφία.

panavour
20/04/2020, 16:02

μην τραβιεσαι
πηγανε στην επομενη και τραβηξου
με το ζορι παντρειά δεν γινεται:lol:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/04/2020, 16:06
Δε με κατάλαβες Κώστα. Όταν κάποιος γράφει ενδεικτική τιμή ή χιλιόμετρα αυτό δείχνει αυτόματα κάποιου είδους πονηριά. Και συμφωνώ πως είναι στοιχείο που και σ'εμένα δρα αποτρεπτικά. Έγραψες την αγγελία, έφτασες στο πεδίο (τιμή ή χιλιόμετρα) και συνειδητά αποφάσισες να το παίξεις εξυπνάκιας και να μη βάλεις τα αληθινά στοιχεία. Κάτι λέει αυτό για τον πωλητή και για πολλούς είναι αρκετό για να αποκλειστεί η περίπτωση. Αυτό που λέω είναι ότι στη φωτογραφία δεν είναι σίγουρα συνειδητή επιλογή να μη μπει υλικό, κάποιοι άνθρωποι θέλουν αλλά δεν μπορούν.

Στην περίπτωση που λέω είχα δει μια κατά τ'άλλα σοβαρή αγγελία, ήταν κοντά μου και πήρα ένα τηλέφωνο. Τον ρώτησα αν υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα με την μηχανή και γι'αυτό δεν ανέβηκαν φωτογραφίες και μου εξήγησε ότι δεν μπορούσε και πως η μηχανή ήταν κομπλέ. Πράγμα που ήταν τελικά αλήθεια.

Να τραβιέσαι για ρδέλα δε σε υποχρεώνει κάνεις, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη ούτε πουλάω τίποτα. Απλά ανέφερα μια περίπτωση που μπορεί να μην είχε περάσει απ'το μυαλό σου.

Όντως πετραν δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να μη ξέρει κάποιος το πώς ανεβάζει φωτογραφίες.
Εννοείτε υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μιλάω για το σύνολο :wave2:
Στο πιο πάνω ποστ μου εξηγώ γιατί μου τη σπάει να βλέπω αγγελία χωρίς φωτογραφία.

buckley
20/04/2020, 16:07
Σωστά, αυτή είναι η οπτική γωνία που εξυπηρετεί το συμφέρον του πωλητή.

Αν όμως ρωτάς:

Το πράσινο είναι το μπουρδέλο :p
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=156897&p=2997147&viewfull=1#post2997147
ΥΓ Σουήπη μη σχολιάσεις, το καλό που σου θέλω :smokin:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/04/2020, 16:07
μην τραβιεσαι
πηγανε στην επομενη και τραβηξου
με το ζορι παντρειά δεν γινεται:lol:

Εννοείτε. Ο αγοραστής έχει το καρπούζι ο αγοραστής το μαχαίρι...

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/04/2020, 16:21
Μηχανάκι από 70χρονο που δεν ξέρει να ανεβάζει μια φωτογραφία σίγουρα δε θα είναι ευκαιρία......

Έτσι έχασα πριν μερικά χρόνια ένα samurai 750 με 1500 ευρώ που ήταν άριστο.

buckley
20/04/2020, 18:40

Τα μερικά ήταν πόσα δηλαδή ? γιατί σήμερα έχουν και 15000 ας πούμε.Μην το ξαναγράψεις σαμουράι όμως :cry:

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/04/2020, 19:00
Ok, mach III τότε :p

Ήταν η το '17 η το '18, δε θυμάμαι ακριβώς

BLiTzER
20/04/2020, 19:10

Δεν το βλέπεις σωστά. Έτσι κέρδισες 3000€. ;)

athletico
20/04/2020, 19:45
https://www.car.gr/27601857-kawasaki-kle-500

Πήρα στο παλληκάρι τηλέφωνο και μου είπε ότι το πουλάει 600 ευρώ.
Σε ερώτηση μου γιατί γράφει 500 συζητήσιμη ακόμα περιμένω απάντηση!!!

alexis72
20/04/2020, 20:23
Τελικά δεν μας είπες πόσο πήγε σύνολο,αν κυκλοφορεί και καμιά φωτογραφία με την κατάστασή του/
το φτιάχνει σιγά-σιγά ,λόγω του οτι ειναι ντελιβεράς εργάζεται πολλές ωρες την ημέρα κ ειδικά τώρα ολη σχεδόν την ημέρα ειναι στη δουλειά ,και βέβαια οταν τελειώσει ολο το project θα ανεβάσω φωτο

alexis72
20/04/2020, 20:27
417569

τού εστειλε μήνυμα φίλος γνωστού μου ,το πουλάει ....1.500 ευρώ ....και μένει κοντά στο σχηματάρι κ μάλλον εχει σχέση με εμπόριο ...μοτο

alexis72
20/04/2020, 20:29
τού εστειλε μήνυμα φίλος γνωστού μου ,το πουλάει ....1.500 ευρώ ....και μένει κοντά στο σχηματάρι κ μάλλον εχει σχέση με εμπόριο ...μοτο

πονηρός ο ...βλάχος ...οπως φαίνεται κ στην αρχική φωτο ,γράφει 100 ευρώ ...μετά 2-3 ημέρες συμπλήρωσε ...τιμή ενδεικτική ...και φτάσαμε στα 1500 ευρώ....

doctoras
20/04/2020, 20:46
"έδεσε"
δεν υπάρχει μεγαλύτερη λαλακία από το να θες να πουλήσεις και να φαίνεσαι και να είσαι αδιαφανής. Μπορεί να πουλήσει μόνο σε ιδίων χαρακτηριστικών κοινό(τα βρίσκουν αυτοί μεταξύ τους).

buckley
20/04/2020, 20:52
Ok, mach III τότε :p

Ήταν η το '17 η το '18, δε θυμάμαι ακριβώς

Έκανες τη μλκ της δεκαετίας, πλησιάζεις στο όνομα πάντως :bawl:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128577&p=2191998&viewfull=1#post2191998

lykourgi
20/04/2020, 21:01
"έδεσε"
δεν υπάρχει μεγαλύτερη λαλακία από το να θες να πουλήσεις και να φαίνεσαι και να είσαι αδιαφανής. Μπορεί να πουλήσει μόνο σε ιδίων χαρακτηριστικών κοινό(τα βρίσκουν αυτοί μεταξύ τους).
:a10:

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/04/2020, 21:09
Έκανες τη μλκ της δεκαετίας, πλησιάζεις στο όνομα πάντως :bawl:

Μαλάκια γιατί είδα την αγγελία βράδυ,, λέω μην ενοχλώ τέτοια ώρα, δεν είχε κ φωτο, θα πάρω αύριο. Ε αύριο ήταν αργά, κ ο μπάρμπας την περιέγραψε ως μηχανάκι καθαρότερο. Άστα, ακόμα πονάω

IV ρε συ, σαν ασχετος πρωτάρης μπερδευτηκα :lol:

buckley
20/04/2020, 21:29
Μαλάκια γιατί είδα την αγγελία βράδυ,, λέω μην ενοχλώ τέτοια ώρα, δεν είχε κ φωτο, θα πάρω αύριο. Ε αύριο ήταν αργά, κ ο μπάρμπας την περιέγραψε ως μηχανάκι καθαρότερο. Άστα, ακόμα πονάω

IV ρε συ, σαν ασχετος πρωτάρης μπερδευτηκα :lol:

:p
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=57239&p=1047707&viewfull=1#post1047707

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/04/2020, 21:41
:p
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=57239&p=1047707&viewfull=1#post1047707

Moto, τεύχος νο. 4 Το πρωταπριλιάτικο εξώφυλλο του μότο με τις χειροτερες πωλησεις στην ιστορία του περιοδικού.
.
.
.
.
Το ωραίο είναι ότι πολλοί έπαιρναν τηλ το περιοδικό για το που είναι η αντιπροσωπεία να το παραγγείλουν :lol:

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/04/2020, 21:45
Α, να συμπληρώσω, ΚΑΙ 890, ΚΑΙ δίχρονο :bawl:

katsar
22/04/2020, 01:53
Ευκαιρία δεν είναι σίγουρα ,το βάζω εδώ γιατί με εντυπωσίασε . https://www.car.gr/26064130-bmw-r-35
https://www.car.gr/26546043-bmw-r-27

''Iδιωτικη συλλογη με αντικες ,150 περιπου σε αριθμο,μονο σοβαρες προτασεις διατιθενται ολα μαζι οχι μεμονωμενα.''

Νομίζω οι λάτρεις αυτών των μότο πρέπει να ρίξουν μια ματιά στις φωτογραφίες :) (δεν κάνω διαφήμιση φυσικά,τυχαία έπεσα απάνω της )
Μια φωτογραφία :a014:

417629

(και μην ρωτήσει κανας περίεργος γιατί χαζεύω 3 το βράδυ μηχανές 50-60 χρονών :lol: )

ΤάκηςΜπ
22/04/2020, 02:46
διατιθενται ολα μαζι οχι μεμονωμενα

"Ναι ναι,αγάπη μου,σου είπα,τα έβαλα αγγελία,τι να κάνω που δεν τις θέλουν τις παλιατζούρες;"

ptc
22/04/2020, 08:06
Αυτή η περίπτωση νομίζω ήθελε δικό της ξεχωριστό νήμα. Απίστευτο το τι έχει μαζέψει ο άνθρωπος. Είδα το βίντεο και χάζεψα. Ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο αξίζει μια τέτοια συλλογή.

https://youtu.be/hjMAudNl814

lospsi
22/04/2020, 09:40
Λίγο αταίριαστο το σχόλιο θείο.Έχεις πει και καλύτερα.

Αν και άσχετος με το θέμα των ιστορικών, η παρατήρηση του panavour έχει μια λογική από την άποψη ότι θα έπρεπε ο άνθρωπος αυτός να προσπαθήσει να προωθήσει καλύτερα την συλλογή του. Εφόσον λέει ότι μόνο πακέτο θα την δώσει, πιθανότατα να απευθύνεται στο εξωτερικό, έτσι δεν είναι? Άρα, δεν θα πρέπει να βρει κάποιον να τραβήξει ένα σωστό βίντεο/παρουσιάση? Λέω εγώ τώρα...

buckley
22/04/2020, 09:56
Αν και άσχετος με το θέμα των ιστορικών, η παρατήρηση του panavour έχει μια λογική από την άποψη ότι θα έπρεπε ο άνθρωπος αυτός να προσπαθήσει να προωθήσει καλύτερα την συλλογή του. Εφόσον λέει ότι μόνο πακέτο θα την δώσει, πιθανότατα να απευθύνεται στο εξωτερικό, έτσι δεν είναι? Άρα, δεν θα πρέπει να βρει κάποιον να τραβήξει ένα σωστό βίντεο/παρουσιάση? Λέω εγώ τώρα...

To "έπεσε πείνα" να μου σχολιάσεις θέλω και έπειτα να σκεφτείς, από τα μηχανάκια που βλέπεις, πόσων ετών είναι ο ιδιοκτήτης. Πάντως μην ανησυχείτε θα του την πέσουν μεσίτες άφθονοι.Εννοείται η εξαργύρωση ολόκληρης της συλλογής είναι απίθανη καθώς στα 150 μπορεί τα 15 να αξίζουν όσο τα υπόλοιπα 135...

viper1
22/04/2020, 09:57

Παλιές μοτοσυκλέτες παλιά και η μηχανή λήψης. Όποιος θέλει HD πάει και τα βλέπει από κοντά

sapila racing
22/04/2020, 10:03
Παντως πρεπει να εχει πεσει πολυ πεινα,γιατι εχει μια συλλογη που κανει μισο εκατομμυριο και το βιντεο του εχει τραβηχθει με καμερα κινεζικου κινητου των 30 ευρω.:(

Κι εγώ το βρίσκω άστοχο το σχόλιο.
Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε οτι ειναι πολύ πιθανόν να απεβίωσε ο ιδιοκτήτης της συλλογής?
Το λέω γιατί τέτοιες συλλογές συνήθως πωλούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

panavour
22/04/2020, 10:15
Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε οτι ειναι πολύ πιθανόν να απεβίωσε ο ιδιοκτήτης της συλλογής?

το μηνυμα κατοπιν της εκδοχης που παρεθεσες ,και δεν την ειχα σκεφθει καθολου διεγραφει ως τελειως αστοχον και απαραδεκτον απο μερους μου,και ζητω και παλιν συγγνωμη.Παρακαλω να διαγραφουν αν γινεται και τα συναφή.

Parking
22/04/2020, 10:36
To "έπεσε πείνα" να μου σχολιάσεις θέλω και έπειτα να σκεφτείς, από τα μηχανάκια που βλέπεις, πόσων ετών είναι ο ιδιοκτήτης. Πάντως μην ανησυχείτε θα του την πέσουν μεσίτες άφθονοι.Εννοείται η εξαργύρωση ολόκληρης της συλλογής είναι απίθανη καθώς στα 150 μπορεί τα 15 να αξίζουν όσο τα υπόλοιπα 135...

ο ΚΚ είναι μεγάλος κι όλα αυτά τα χρόνια που μοιράζανε λεφτά σ όλα τα ζαβά δεν βρέθηκε
ένας καράβλαχος να βάλει τα μηχανάκια του σ ένα μουσείο
Τώρα γιατί τα πουλάει?
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ
Το ερώτημα είναι γιατί ακόμα και τώρα κανένας εκεί πάνω δεν δίνει δεκάρα.
Φιλοσοφικό φυσικά γιατί στην ψωροκώσταινα μόνο οι κ...λοι έχουν αξία
Έχω βαρεθεί να βλέπω τραίνα να φεύγουν
:cry:

buckley
22/04/2020, 11:07
Ευκαιρία δεν είναι σίγουρα ,το βάζω εδώ γιατί με εντυπωσίασε . https://www.car.gr/26064130-bmw-r-35
https://www.car.gr/26546043-bmw-r-27

''Iδιωτικη συλλογη με αντικες ,150 περιπου σε αριθμο,μονο σοβαρες προτασεις διατιθενται ολα μαζι οχι μεμονωμενα.''

Νομίζω οι λάτρεις αυτών των μότο πρέπει να ρίξουν μια ματιά στις φωτογραφίες :) (δεν κάνω διαφήμιση φυσικά,τυχαία έπεσα απάνω της )
Μια φωτογραφία :a014:

417629

(και μην ρωτήσει κανας περίεργος γιατί χαζεύω 3 το βράδυ μηχανές 50-60 χρονών :lol: )

Εγώ είμαι περίεργος πειράζει :bawl:

BLiTzER
22/04/2020, 11:08
Εμένα σωστή μου φαίνεται η τιμή της αγγελίας πάντως.

buckley
22/04/2020, 11:11
Εμένα σωστή μου φαίνεται η τιμή της αγγελίας πάντως.

Εσύ επιταγή να κόψεις, επ ουδενί μετρητά.

BLiTzER
22/04/2020, 11:14
Εσύ επιταγή να κόψεις, επ ουδενί μετρητά.

Τρελός είσαι; Πού να βρω μετρητά στις μέρες μας; :lol:

doctoras
22/04/2020, 13:54

έτσι φαίνεται και απο το μήνυμα στον τοίχο στο τέλος του βίντεο
417633

Εύχομαι πάντως εφόσον πωλείται να μπορέσει να το αγοράσει κάποιος μερακλής να το διατηρήσει και να το διαμορφώσει ακόμη καλύτερο.
Είναι κρίμα να πάει στράφι για το κόπο και το μεράκι όλων αυτών που διατήρησαν όλα αυτά τα μοντέλα σε τέτοια κατάσταση.

katsar
22/04/2020, 14:02
Τόσα λεφτά χαλάμε σαν κράτος,προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε αν τα αγόραζε ΟΛΑ και έστηνε ένα μουσείο κλασσικής ευρωπαικής μοτοσυκλέτας.Στην πορεία θα μπορούσε να βρει και άλλα,θα μπορούσε να δανείζεται κομμάτια από άλλα παρόμοια μουσεία για ένα διάστημα,βιντεοπροβολές,εκδηλώσεις.
Αν είναι βιώσιμο δεν ξέρω ,καθαρά σαν ''μηχανόβιος'' θα μου άρεσε σαν ιδέα ,ένα εισιτήριο κάθε φορά που ανέβαινα στην Αθήνα θα το πλήρωνα πάντως για να πιω ένα καφέ εκεί μέσα.
Αρκετοί βέβαια θα είχαν αντίθετη άποψη με αυτή την ''σπατάλη'' δημοσίου χρήματος.
Σε μια άλλη Ελλάδα ίσως να γινόταν,υπό άλλες συνθήκες εννοώ και όχι υπό την μόνιμη σκιά του μπαμπούλα-μνημόνιο κτλ.

viper1
22/04/2020, 14:08
Τόσα λεφτά χαλάμε σαν κράτος,προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε αν τα αγόραζε ΟΛΑ και έστηνε ένα μουσείο κλασσικής ευρωπαικής μοτοσυκλέτας.Στην πορεία θα μπορούσε να βρει και άλλα,θα μπορούσε να δανείζεται κομμάτια από άλλα παρόμοια μουσεία για ένα διάστημα,βιντεοπροβολές,εκδηλώσεις.
Αν είναι βιώσιμο δεν ξέρω ,καθαρά σαν ''μηχανόβιος'' θα μου άρεσε σαν ιδέα ,ένα εισιτήριο κάθε φορά που ανέβαινα στην Αθήνα θα το πλήρωνα πάντως για να πιω ένα καφέ εκεί μέσα.
Αρκετοί βέβαια θα είχαν αντίθετη άποψη με αυτή την ''σπατάλη'' δημοσίου χρήματος.
Σε μια άλλη Ελλάδα ίσως να γινόταν,υπό άλλες συνθήκες εννοώ και όχι υπό την μόνιμη σκιά του μπαμπούλα-μνημόνιο κτλ.

Προς το παρών αγοράζει και δέχεται δωρεές για ιατρικό εξοπλισμό αντιμετώπισης της πανδημίας

katsar
22/04/2020, 14:11
Φυσικά.
Και δεν κατηγορώ το ''κράτος'' που δεν θα φτιάξει αυτό το μουσείο.
Εντελώς ρομαντικά και σχεδόν με αφέλεια είπα τι θα ήταν όμορφο να γίνει.

viper1
22/04/2020, 14:30
Φυσικά.
Και δεν κατηγορώ το ''κράτος'' που δεν θα φτιάξει αυτό το μουσείο.
Εντελώς ρομαντικά και σχεδόν με αφέλεια είπα τι θα ήταν όμορφο να γίνει.

Υπάρχουν και άλλοι ρομαντισμοί που δυστυχώς εκείνοι που απαρτίζουν ένα κράτος δεν έχουν τον συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.
Γενική αεροπορία είναι ένα ακόμα παράδειγμα. Το κλείσιμο του ελληνικού και η καταστροφή του αεροδρομίου του Μαραθώνα είναι δυο παραδείγματα. Στο Τατόι κάποτε οι μπολτοζες έσπαγαν tiger moth γιατί έπιαναν χώρο. Και στο ελληνικό έκοβαν το Νο2 serial number B727 επίσης γιατί έπιανε χώρο. Και ας μην αναφέρω τα ελληνικά μουσεία σε ποια κατάσταση ειναι πλην της Ακρόπολης....
Δεν χάθηκε ο ρομαντισμός. Απλά βρέθηκαν σε θέσεις άνθρωποι χωρίς ρομαντισμό

doctoras
22/04/2020, 14:37
Απλά βρέθηκαν σε θέσεις άνθρωποι χωρίς ρομαντισμό

Κουλτούρα:
Στα ρωμαϊκά χρόνια ο ύπατος Κικέρων (Marcus Tullius Cicero, 106 π.Χ.-43 π.Χ.) εισήγαγε για πρώτη φορά στο λατινικό λεξιλόγιο τη λέξη cultura, από το ρήμα colere, που σημαίνει καλλιεργώ. Σημαίνει δηλαδή στην κυριολεξία καλλιέργεια και είναι το αντίστοιχο της ελληνικής λέξης παιδεία

buckley
22/04/2020, 14:58
Που οι Ιταλοί θα προβάλουν και θα βάλουν εισιτήριο μέχρι και σε ένα πλάτανο που είχε κατουρήσει κάποτε κάποιος Ρωμαίος Στρατηγός - που λέει ο λόγος.
Εδώ τα ξέρουμε,κάτι διαβάσαμε και στην βόλτα του Billy84 προχτές,έχουμε κομμάτια της Via Egnatia θαμμένα στην βλάστηση ,μουσεία-αρχαιολογικές συντηρήσεις με συμβάσεις για τα 100% βύσματα,( ive been there).
Τώρα να πω ότι το 2012 -κάπου εκεί- ήμουν στο μουσείο στην Πύλο και η συμπαθέστατη κατά τα άλλα κυρία στα εισιτήρια (που ήταν και ο μοναδικός υπάλληλος) δεν ήξερε λέξη Αγγλικά και έκανα εγώ τον μεταφραστή σε επισκέπτη ξένο;
(βλέπω τώρα έφτιαξαν καινούργιο ,Good news)

Τέλος πάντων πάλι ξεφύγαμε, μακάρι να βρεθεί κάποιος με αγάπη ( και χρήμα βασικά,αγάπη έχουμε και εμείς :) ) και να τα σπιτώσει όπως τους πρέπει.

Άστα, έβλεπα χθες κατά σύμπτωση ένα επεισόδιο του chasing classic cars που μια στο τόσο ο wayne βρίσκει κλασσικό μηχανάκι και παίρνει.
Indian του 1928 unrestored και την πηγαίνει στο ετήσιο event που διοργανώνει το barber museum στην παρακείμενη πίστα.
:cry::cry::cry:

lospsi
22/04/2020, 17:09

Δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τους χαρακτηρισμούς άλλων, εξάλλου απάντησε ο ίδιος ο συντάκτης.
Στην ουσία της παρατήρησης, απλά εξέφρασα την διαπίστωση ότι θα μπορούσε να γίνει μια πιο σωστή παρουσίαση ενός ιδιαίτερου "προϊόντος" που πιθανότατα (λέω πιθανότατα γιατί όπως προείπα, δεν γνωρίζω καθόλου την δυναμική της αγοράς κλασικών μοτοσυκλετών στην Ελλάδα) να έχει ανταπόκριση από εξωτερικό, δηλαδή από παχύτερα πορτοφόλια.
Σε κάθε περίπτωση, περιουσία του ανθρώπου είναι, όπως θέλει την πουλάει, εμείς σχολιάζουμε απέξω και όπως λέει και το γνωμικό, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.

ptc
24/04/2020, 10:50
https://www.car.gr/27774047-ktm-rc-390-rc-390-abs

THRESH
24/04/2020, 11:50
https://www.car.gr/27774047-ktm-rc-390-rc-390-abs

εγώ έμπαινα αλλα με 2 ερωτήσεις πιο πριν :

- πόσο κοστίζουν οι φλάτζες του και αν χρειάζεται τακτικά αλλαγή , όπως λέγεται
- πόσο συχνά θέλει ρύθμιση βαλβίδων ?

Γενικά δηλαδή , τα προβλήματα του θυμάμαι οτι είναι υπερθέρμανση και τα 2 που αναφέρω.

Έχω την εντύπωση όμως ότι υπάρχουν τρόποι για να μην είναι τόσο ευαίσθητο και να το χαίρεται κάποιος περισσότερο

Pew
24/04/2020, 22:21
Εγω εχω αλλη ερωτηση βλεποντας τα μαρσπιε συνεπιβατη να λειπουν δεδομενου οτι ειναι μονοσελο.
Η εξατμιση κατω ειναι αυτη ή λειπει το τελικο και το κυκλοφορει ετσι;

ptc
24/04/2020, 22:59
Εγω εχω αλλη ερωτηση βλεποντας τα μαρσπιε συνεπιβατη να λειπουν δεδομενου οτι ειναι μονοσελο.
Η εξατμιση κατω ειναι αυτη ή λειπει το τελικο και το κυκλοφορει ετσι;

Δεν ειναι μονοσελο Βαγγελη, η μαμα σελα ειναι. Ετσι ειναι το σχεδιο της ΚΤΜ σε αυτο το μοντελο, να μοιαζει με μονοσελο. Απο τα πιο εξυπνα σχεδιαστικα στοιχεια του RC.
Η εξατμιση ειναι η μαμα, απλα λειπει η καρινα. Στην πρωτη γενια (με την εξατμιση κατω απο το μοτερ) η καρινα εβρισκε σχετικα ευκολα στο πλαι και αναβατες που οδηγανε λιγο πιο γρηγορα τη βγαζαν γι'αυτο το λογο. Ή απλα μπορει να εχει σπασει βεβαια.

417682

doctor_john
24/04/2020, 23:03
Έχει αφαιρέσει την καρίνα που έχει πάνω της το διακοσμητικό καπάκι της εξάτμισης.
Απο το '16 και μετά αντικατέστησαν το τελικό που βλέπουμε με κάτι σαν power bomb και συνέχισαν με τελικό.

ntaks
24/04/2020, 23:28
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/24452614/

παιδια εδω ο τυπας λεει οτι εχει injection αλλα αποσο ξερω μονο το GS εχει injection, αυτο μιαζει με funduro

fatsas35
25/04/2020, 00:02
https://m.mobile.de/motorrad-inserat/honda-nc-750-x-modelljahr-2020-april-kracher-wunstorf/294724839.html?ref=srp

KotsosDR
25/04/2020, 22:01
https://www.car.gr/26543692-husqvarna-701-enduro-701-enduro

Για όποιον αναζητά κάτι πιο ψαγμένο στο χώμα .

strokt up
25/04/2020, 22:48

παιδια εδω ο τυπας λεει οτι εχει injection αλλα αποσο ξερω μονο το GS εχει injection, αυτο μιαζει με funduro

Τα λάστιχα είναι του 2003 πάντως και τα δυο, δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς.

νεοσσός
25/04/2020, 23:31
Τα λάστιχα είναι του 2003 πάντως και τα δυο, δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς.
Τα κράτησε διότι ήταν καλή η φουρνιά των ελαστικών του 2003. Δεν τα βγάζουν πια όπως τότε. Σκέψου, 17 χρόνια λάστιχο κι ακόμα έχει ψωμί. Ενώ τα σύγχρονα σου λένε να τα αλλάζεις συχνά. :p

typhoon
26/04/2020, 00:08
https://www.car.gr/26543692-husqvarna-701-enduro-701-enduro

Για όποιον αναζητά κάτι πιο ψαγμένο στο χώμα .

Κάπου είχα πετύχει ένα αφιέρωμα για την aurora κ θυμάμαι ότι έδειχνε αυτό το μηχανάκι... Κάπου πρέπει να έχει πάρει μέρος αυτό, όχι ντακαρ κάποιον άλλον αγώνα...

karellen
26/04/2020, 00:42

Ο τύπος πήρε σβάρνα και τικάριζε τα χαρακτηριστικά που σου ζητάει το car,έχω δει να γραφουν επιπλέον 'δίχρονο-εκθεσιακό-όπισθεν' και άλλα κουλά.

DrBig
26/04/2020, 00:51
Υπάρχουν και άλλοι ρομαντισμοί που δυστυχώς εκείνοι που απαρτίζουν ένα κράτος δεν έχουν τον συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.
Γενική αεροπορία είναι ένα ακόμα παράδειγμα. Το κλείσιμο του ελληνικού και η καταστροφή του αεροδρομίου του Μαραθώνα είναι δυο παραδείγματα. Στο Τατόι κάποτε οι μπολτοζες έσπαγαν tiger moth γιατί έπιαναν χώρο. Και στο ελληνικό έκοβαν το Νο2 serial number B727 επίσης γιατί έπιανε χώρο. Και ας μην αναφέρω τα ελληνικά μουσεία σε ποια κατάσταση ειναι πλην της Ακρόπολης....
Δεν χάθηκε ο ρομαντισμός. Απλά βρέθηκαν σε θέσεις άνθρωποι χωρίς ρομαντισμό

https://youtu.be/ArBjRVJqFbY

ΟΚΤΑΝΙΟ
26/04/2020, 01:00
Κάπου είχα πετύχει ένα αφιέρωμα για την aurora ...

Ξέρεις σε ποια χώρα φτιαχνονται?

doctor_john
28/04/2020, 11:56
Triumph Sprint RS '04
https://www.car.gr/22703748-triumph-sprint-rs

Kickstart
28/04/2020, 12:20
Triumph Sprint RS '04
https://www.car.gr/22703748-triumph-sprint-rs

ευκαιρία μπορεί..

αλλά από νησί δεν θα έπαιρνα ούτε...ανταλλακτικό. (έχω καεί παλιότερα)

Λευκάδιος
28/04/2020, 13:04
Ξέρεις σε ποια χώρα φτιαχνονται?

Η Aurora είναι Ελληνική εταιρεία.
https://www.motomag.gr/news/afieromata/rally-made-greece-aurora-i-elliniki-exagogiki-etaireia-poy-kanei-tin-diafora

ΟΚΤΑΝΙΟ
28/04/2020, 13:24
Η Aurora είναι Ελληνική εταιρεία.
https://www.motomag.gr/news/afieromata/rally-made-greece-aurora-i-elliniki-exagogiki-etaireia-poy-kanei-tin-diafora

Μάλιστα.... :beer:
Μήπως γνωρίζεις ποιο μέλος του φόρουμ είναι το κεφάλι πίσω από αυτή την εταιρία? :D

doctor_john
28/04/2020, 13:39
ευκαιρία μπορεί..

αλλά από νησί δεν θα έπαιρνα ούτε...ανταλλακτικό. (έχω καεί παλιότερα)

Γράψε αν θες τι σε ανησυχεί όσον αφορά ότι είναι σε νησί, έτσι όπως το λες δεν είναι εύκολο
να καταλάβει κάποιος.
Το συγκεκριμένο βλέπω πως έχει δυνατότητα να ελεγθεί και μέσω αντιπροσωπείας, δεν δίνει δικαιώματα
να πάει το μυαλό μου ότι κρύβει κάτι ή προσπάθεια να κοροϊδέψει.

Έχω και εγώ άσχημες εμπειρίες σε μεταχειρισμένα από νησί. Είχαν όμως σημάδια που φώναζαν προσοχή
και γνωρίζαμε τι να περιμένουμε απο αυτά.

Πολύ μεγαλύτερο ρίσκο έχω πετύχει απο αγγελίες στην ηπειρωτική χώρα.

Στορυ απο τα παλιά:
Κάποτε πήγαμε να δούμε ένα zzr 1100 με ζημιά στον κινητήρα αλλά σε καλή κατάσταση το υπόλοιπο, νομίζω στον Πύργο το '99 για 1000000δρχ.
Ευκαιρία για εκδρομή, κάναμε την ποινή μας στο τραίνο και καταλλήξαμε σε μια στάνη που είδαμε ένα φρανκεστάιν σε άθλια κατάσταση
με μια από τις μπιέλες να έχει βγεί οριζόντια εμπρός απο το κάρτερ.
Ήταν τέτοιο το σοκ που μας εκανε να το κοιτάμε επίμονα, χαμογελαστοί, μην πιστεύοντας στα μάτια μας.
Τελικά τα παιδιά που το είχαν, νόμίζοντας ότι είμαστε ενθουσιασμένοι, μας ζήτησαν συγνώμη και μας είπαν
ότι θα το κρατήσουν και θα προσπαθήσουν να το δώσουν σε καλύτερη τιμή.

Δεν είχαμε κάνει καμία προσπάθεια για παζάρια, απλά σκεφτόμασταν φωναχτά αναφέροντας τα θετικά της μοτο
που είχε αποδείξει εκείνη την εποχή. Όλη μας η προσπάθεια ήταν να μην προσβάλουμε τα παιδιά που μόλις
είχαμε γνωρίσει και ήταν συμπαθέστατοι.

LOUKILOUK
28/04/2020, 13:46
Στο «νησί» που μένω τώρα τα δίνουν από 1500-2000£
Και πιθανότατα σε καλύτερη κατάσταση και μίλια πραγματικά σίγουρα...γενικά μιλώντας αυτά, μιας και το συγκεκριμένο που είναι στη Σύρο που έμενα μάλλον το γνωρίζω και είναι πολύ καλό αν είναι αυτό που νομίζω...

doctor_john
28/04/2020, 14:01
Πέρα από την κατάσταση και τα χλμ που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.
Λες ότι τα μεταφορικά και ο εκτελωνισμός-πινακίδα θα το φέρουν σε μια πιο συμφέρουσα τιμή;

Λευκάδιος
28/04/2020, 14:05
Μήπως γνωρίζεις ποιο μέλος του φόρουμ είναι το κεφάλι πίσω από αυτή την εταιρία? :D

Είσαι..?..ο Δημήτρης που λέει στο άρθρο...?
Αν ναι.. συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις :beer:

KotsosDR
28/04/2020, 14:08

640 Armageddon (σε άλλο φόρουμ , εδω δεν γνωρίζω :look:)

LOUKILOUK
28/04/2020, 15:23
Δεν νομίζω... ίσως περίπου τα ίδια να κοστίσει στο τέλος. Για εμπόριο ΔΕΝ...
Απλά σημειώνω το γεγονός ότι τα μεταχειρισμένα στο Η.Β. είναι καλή περίπτωση για όσους μένουμε εδώ.

LOUKILOUK
28/04/2020, 15:27
Σχετικά με τα νησιά και την αποφυγή αγοράς, αν το θέμα είναι η θάλασσα/αλάτι, τότε αν προσθέσουμε και τις παραθαλάσσιες περιοχές δεν μένουν και πολλές επιλογές για αγορά μεταχείρο...

Kickstart
28/04/2020, 16:12
πάνω απο τα μισα μεταχειρισμένα από νησιά είναι:

μπιμπικιασμενα στο σκελετό στα καλάμια και στους τροχούς.

αυτό απο μονο του ειναι αποτρεπτικό για εμένα...την πάτησα 2 φορές στο παρελθόν οταν δεν ήξερα τι να περιμένω, δεν την ξαναπατω...

και δεν είναι μόνο οτι είναι η θάλασσα που περικλείει τα νησιά...είναι και το νερό που τα πλένουν χάλια και με τα χρόνια τα μηχανάκια γίνονται σαπίλες σκέτες...

εννοείται οτι το ίδιο ισχύει και για μέρη όπως Εύβοια Κρήτη και σια που λογω μεγέθους τα θεωρούμε και ψιλοηπειρωτικά δυστυχώς και εκει...μπιμπικι κι αγιος ο Θεός, ειδικά Χανιά που κατεβαινω συχνά παρατηρω κατι νοικιαρικα το καλοκαίρι και τα λυπάμαι.

προσωπικη μου άποψη ετσι, μην παρεξηγηθώ απο νησιώτες φίλους..

εχω πλεον ορίσει ως ευαγγέλιο στην αγορά μεταχειρισμένου και την εχω ξαναεκφράσει εδώ στο φορουμ

ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.

ΟΚΤΑΝΙΟ
28/04/2020, 17:42
Είσαι..?..ο Δημήτρης που λέει στο άρθρο...?
Αν ναι.. συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις :beer:

Ναι είμαι ο Δημήτρης, αλλά όχι ο Δημήτρης το μουρλοκομειο που δημιούργησε την Aurora :D

Δε λέω ακόμα ποιο μέλος είναι, μήπως το ξέρει κανείς, είναι πάντως πανάρχαιο μέλος, γαμΩ τα παιδιά, κ μπορεί να κάνεις κοιλιακούς από τα γέλια όταν συζητήσεις μαζί του

lospsi
28/04/2020, 20:41
Ναι είμαι ο Δημήτρης, αλλά όχι ο Δημήτρης το μουρλοκομειο που δημιούργησε την Aurora :D

Δε λέω ακόμα ποιο μέλος είναι, μήπως το ξέρει κανείς, είναι πάντως πανάρχαιο μέλος, γαμΩ τα παιδιά, κ μπορεί να κάνεις κοιλιακούς από τα γέλια όταν συζητήσεις μαζί του

Εγώ πάντως τον θυμάμαι από τα track day του bikenet και από το λίγο που βρεθήκαμε σε κοινές παρέες, όντως είναι χαβαλές πολυ. Δεν ξέρω αν έχει το ίδιο username και εδώ...
Φυσικά, μπράβο για την επιτυχία της εταιρείας!

(Πολλά παιδιά που γράφανε στο bikenet δεν είναι ενεργοί on-line πάντως)

LOUKILOUK
28/04/2020, 20:50
πάνω απο τα μισα μεταχειρισμένα από νησιά είναι:

μπιμπικιασμενα στο σκελετό στα καλάμια και στους τροχούς.

αυτό απο μονο του ειναι αποτρεπτικό για εμένα...την πάτησα 2 φορές στο παρελθόν οταν δεν ήξερα τι να περιμένω, δεν την ξαναπατω...

και δεν είναι μόνο οτι είναι η θάλασσα που περικλείει τα νησιά...είναι και το νερό που τα πλένουν χάλια και με τα χρόνια τα μηχανάκια γίνονται σαπίλες σκέτες...

εννοείται οτι το ίδιο ισχύει και για μέρη όπως Εύβοια Κρήτη και σια που λογω μεγέθους τα θεωρούμε και ψιλοηπειρωτικά δυστυχώς και εκει...μπιμπικι κι αγιος ο Θεός, ειδικά Χανιά που κατεβαινω συχνά παρατηρω κατι νοικιαρικα το καλοκαίρι και τα λυπάμαι.

προσωπικη μου άποψη ετσι, μην παρεξηγηθώ απο νησιώτες φίλους..

εχω πλεον ορίσει ως ευαγγέλιο στην αγορά μεταχειρισμένου και την εχω ξαναεκφράσει εδώ στο φορουμ

ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.

Είναι σωστές οι παρατηρήσεις και ισχύουν σε μεγάλο βαθμό, έμενα 10 χρόνια Σύρο και ξέρω... αλλά ο μισός πλυθησμός της Έλλάδας είναι κοντά στη θάλασσα...
Υπάρχει και κόσμος (πολύς) σε νησιά που τα προσέχει τα μηχανάκια του και μιλάμέ συνήθως για μεγάλες και ακριβές μηχανές...πολλοί έχουν και κανα μουλάρι για ψώνια και μπανάκια...και φυσικά θα ακουστεί σαν ανέκδοτο αλλά υπάρχουν και ναυτικοί...:confused::eyepop: Κράτα τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά ΚΑΙ σε αυτές τις αγγελίες;)
Για τους εμπόρους καμία αντίρηση:a10: