Σύνδεση

View Full Version : Εκλάπη tdm 900 από υποψήφιο αγοραστή

Σελίδες : 1 [2] 3

giannisgs1979
13/05/2016, 10:21
Πήρα στην Κορίνθο αλλά δεν ήταν αυτός,απλά έπεσα σε έναν καλό ανθρώπο και είπε ότι θα ασχοληθεί με τους ντόπιους και αν είναι θα μου πει να πάω για αναγνώριση...
Πάντως φίλε μου και πάλι ευχαριστώ για την ανάρτηση

SoR
18/05/2016, 13:07
Καλά όλα αυτά ρε παίδες αλλά να ρωτησω κάτι.έστω ότι είμαι υποψήφιος αγοραστής και βρίσκω ένα μηχανάκι που μαρεσει σε μία άλλη πόλη,όπου δεν παίζει κάνεις γνωστός μου εκεί;υπάρχει περίπτωση να πάρω το μηχανάκι χωρίς να το κάνω βόλτα;;
Υποτίθεται πως ο πωλητής δεν ξέρει αν εγώ όντως του λέω αλήθεια ότι είμαι από αλλού.
Εγώ αυτό που κάνω είναι να παίρνω και έναν φίλο μαζί .ε αλο μηχανάκι και αν δω κάτι που δεν Μαρεσει κάνει ο φίλος βόλτα δίπλα με τον υποψήφιο αγοραστή της μότο μου.

Ακη, στη περίπτωση αυτή εαν πούλαγα το μηχανάκι , θα έλεγα να κάνω βόλτα και να είναι συνοδηγός ο υποψήφιος. επίσης θα είχα φέρει και φίλο με μοτο να έρχεται απο πίσω.

Βόλτα δεν θα το έδινα. καλύτερα να το δώσω κοψοχρονιά σε έμπορο και ας χάσω 1Κ παρά να ρισκάρω με το τι μπορεί να συμβεί αν αφήσω να οδηγήσει ο άλλος....

akis_trevor
18/05/2016, 14:09
Ακη, στη περίπτωση αυτή εαν πούλαγα το μηχανάκι , θα έλεγα να κάνω βόλτα και να είναι συνοδηγός ο υποψήφιος. επίσης θα είχα φέρει και φίλο με μοτο να έρχεται απο πίσω.

Βόλτα δεν θα το έδινα. καλύτερα να το δώσω κοψοχρονιά σε έμπορο και ας χάσω 1Κ παρά να ρισκάρω με το τι μπορεί να συμβεί αν αφήσω να οδηγήσει ο άλλος....

οκ,διαφωνω.επειδη το εχω κανει στο λεω.εχω παει σε αλλη πολη να παρω μηχανακι που δεν ειχα γνωστο.(κι εναν που ειχα δεν πηγε ποτε να το δει,τεσπα).
αν μου ελεγε δεν θα το κανεις βολτα,θα ετρωγε ακυρο.
αν δεν μου ειχε πει απτο τηλ θα του ζηταγα και τα χρηματα πηγαινε ελα,γιατι με πηγε τσαμπα ως εκει.
αν στα 4-5 χιλιαρικα χασεις ενα,τι να πω;;

AristidisZ
18/05/2016, 14:18
οκ,διαφωνω.επειδη το εχω κανει στο λεω.εχω παει σε αλλη πολη να παρω μηχανακι που δεν ειχα γνωστο.(κι εναν που ειχα δεν πηγε ποτε να το δει,τεσπα).
αν δεν μου ειχε πει απτο τηλ θα του ζηταγα και τα χρηματα πηγαινε ελα,γιατι με πηγε τσαμπα ως εκει.

Μάλλον λίγο ανάποδα τα λες

Εσύ έπρεπε να ρωτήσεις αν στο δίνει, για να μην έμπαινες καν στον κόπο αν δεν είχες σκοπό να το πάρεις μη δοκιμάζοντάς το

akis_trevor
18/05/2016, 14:27

Εσύ έπρεπε να ρωτήσεις αν στο δίνει, για να μην έμπαινες καν στον κόπο αν δεν είχες σκοπό να το πάρεις μη δοκιμάζοντάς το

εγω φευγω απτο σπιτι μου να κανω 100-200 χλμ να δω ενα μηχανακι.θεωρω αυτονοητο πως θα το κανω βολτα.
οπως θεωρω αυτονοητο πως αν ερθει καποιος να παρει το μηχανακι μου θα το καβαλησει.το εγραψα και παραπανω,εχω καβατζα ενα φιλο με αλλο μηχανακι για την περιπτωση που κατι δεν μου αρεσει στην ολη φαση.

est
18/05/2016, 15:22
Πας να δεις ένα μηχανάκι και θεωρείς αυτονόητο ότι θα το κάνεις και βόλτα;;; :confused:
Όταν ξανακάνεις αγορά κοίτα να το ξεκαθαρίζεις από πριν αυτό. Οι περισσότεροι ΔΕΝ τα δίνουν. (Και καλά κάνουν)

akis_trevor
18/05/2016, 15:28
Πας να δεις ένα μηχανάκι και θεωρείς αυτονόητο ότι θα το κάνεις και βόλτα;;; :confused:
Όταν ξανακάνεις αγορά κοίτα να το ξεκαθαρίζεις από πριν αυτό. Οι περισσότεροι ΔΕΝ τα δίνουν. (Και καλά κάνουν)

Πάμε άλλη μία...
Είπα παραπανω πως αν εγώ φύγω απτην πατρα να πάω πχ στην αρτα να πάρω ένα μηχανάκι κι εκεί δεν έχω ούτε φίλο ούτε γνωστό ούτε τίποτα,θα πάρω ένα μηχανάκι χωρίς να το κάνω βόλτα;;;

toyar
18/05/2016, 15:39
τροφη για σκεψη:
ερχομαι να αγορασω μηχανακι και το κανω βολτα το τετραγωνο αφηνοντας αυτοκινητο, μοτοσυκλετα, φιλο, γκομενα, ταυτοτητα, διπλωμα, και φωτογραφια....
σε σημειο που δε φαινομαι σταματαω και παιρνω αποτυπωμα απο κλειδια μοτο, λουκετου αλυσιδας κλπ και φυσικα σημειωνω πινακιδα
γυρναω πισω κυριος παραδιδω τη μοτο ευχαριστω και φευγω
η συνεχεια αυτονοητη........

SoR
18/05/2016, 17:14
Περα απο την κλοπη...υπαρχει κ το ατυχημα ρε μαγκες...κ γω δν θαθελα να παρω μοτο χωρις να την καβαλησω,αλλα δεν θα μου κακοφαινοταν αν δν με αφηνε...αυτα που μπορεις να καταλαβεις για μια μεταχειρισμενη μοτο, τα καταλαβαινεις και χωρις να την καβαλησεις

giannisgs1979
18/05/2016, 18:12
Όταν θα πουλήσετε ένα μηχανάκι και θα έρθουν οι ξερόλες και θα σας ζαλίζουν θα με θυμηθείτε...
Άλλος πήγε σε περίπτωση σαν τη δικιά μου και του άφησε κλεμενο παπί και του πήρε μηχανή BMW...
Στην ασφάλεια μου το είπαν

taisteal
18/05/2016, 18:14
....Άλλος πήγε σε περίπτωση σαν τη δικιά μου και του άφησε κλεμενο παπί και του πήρε μηχανή BMW...

Στοιχημα οτι θα την γυρισε πισω για να ξαναπαρει το παπι..

:lol::lol:

leo1964
18/05/2016, 18:55
Όταν θα πουλήσετε ένα μηχανάκι και θα έρθουν οι ξερόλες και θα σας ζαλίζουν θα με θυμηθείτε...
Άλλος πήγε σε περίπτωση σαν τη δικιά μου και του άφησε κλεμενο παπί και του πήρε μηχανή BMW...
Στην ασφάλεια μου το είπαν

Θα έκρινε ότι τον συνέφερε για να δεχθεί

akis_trevor
18/05/2016, 18:59
Στοιχημα οτι θα την γυρισε πισω για να ξαναπαρει το παπι..

:lol::lol:

:cry:

giannisgs1979
18/05/2016, 19:35
Μακάρι να άφηναν το tdm για να πάρουν καμμία BMW...
Πάντως σας παρακαλω να έχετε το νου σας για το tdm ΟΙΑ 92 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΣ ΑΡΑΧΝΗΣ...
Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ πολύ κάποια παιδιά για τις πληροφορίες που μου έχουν δώσει...

thunder ace
18/05/2016, 19:40
να υποθεσω ο τυπος ηταν καπως ετσι;
359152

giannisgs1979
18/05/2016, 20:07
Ναι φίλε αλλά πιο καλοντυμένος ι πιο τυτυπάκος,όχι ξυρισμένο κεφάλι... Κοντό μαλλί αλλά πιο νορμάλ

vaska
18/05/2016, 20:50

εγω φευγω απτο σπιτι μου να κανω 100-200 χλμ να δω ενα μηχανακι.θεωρω αυτονοητο πως θα το κανω βολτα.
οπως θεωρω αυτονοητο πως αν ερθει καποιος να παρει το μηχανακι μου θα το καβαλησει.το εγραψα και παραπανω,εχω καβατζα ενα φιλο με αλλο μηχανακι για την περιπτωση που κατι δεν μου αρεσει στην ολη φαση.

Όχι ρε Άκη δεν τα λες καλά και ο σούτερ έχει δίκιο. Φεύγεις από όπου θέλεις και έρχεσαι να δεις το μηχανάκι μου, σε κόβω και δεν μου αρέσουν τα μούτρα σου και δεν στο δίνω, θα μου ζητήσεις και τα ρέστα επειδή δεν στο δίνω??
Το καλύτερο είναι συνεννόηση από τηλεφώνου πριν φύγεις να πας να δεις το μηχανάκι. Μην θεωρείς τπτ δεδομένο. Η περιουσία του πωλητή είναι και δεν θα του πει κανένας πως θα την διαχειριστεί. Επίσης (άσχετο με σένα) είναι πολλοί τελικά αυτοί που σκοτώνουν την ώρα τους με δήθεν ενδιαφέρον για αγορά και παίρνουν βόλτα τα μηχανάκια του κόσμου και τα ξεσκίζουν. Να ξεκαθαρίσω ότι σε μένα ποτέ δεν έτυχε να αρνηθούν είτε έμπορος είτε ιδιώτης ακόμα κι αν πρόκειται για αγορά που θα κάνει άλλος φίλος κι εγώ απλά επειδή είμαι πιο κοντά στον πωλητή πήγα να δω το μηχανάκι του (ίσως να φταίει το ότι κάνω μπαμ από μακρυά ότι είμαι κουλάδι και σου λέει ο άλλος "που θα προλάβει να πάει, με ποδήλατο τον έχω"). Και επίσης έχω κάνει βόλτα όλα όσα έχω αγοράσει μέχρι τώρα μεταχειρισμένα και άλλα πολλά για λογαριασμό φίλων. Τις περισσότερες φορές δίνω ραντεβού με τον πωλητή στο μαγαζί μου και από εκεί ξεκινάω την βόλτα. Δίνει στον άλλον μια σιγουριά ότι δεν είμαι λαμόγιο και έχει κάποια στοιχεία για μένα, αισθάνομαι κι εγώ καλύτερα. Την τελευταία διετία έκανα πολλά μηχανάκια δοκιμή για λογαριασμό φίλων και συνφορουμιτών στην Πάτρα και κανα δυο σε άλλη πόλη στο Αγρίνιο που είναι η κόρη. Κανένας δεν μου αρνήθηκε να το κάνω βόλτα αλλά αν το έκανε δεν θα τον παρεξηγούσα κιόλας. Ειδικά όταν πήρα τηλ. τον άνθρωπο που πούλαγε στο Αγρίνιο αυτό που σ' ενδιέφερε, δεν τον ήξερα καν, δεν τον είχα ξαναματαδεί ούτε καν είχα μιλήσει μαζί του ποτέ. Και αυτός όχι μόνο βόλτα μου το έδωσε, αλλά ήθελε να του βάλει και βενζίνη να το κάνω μεγαλύτερη βόλτα και να περάσει το απόγευμα να το πάρει (είχαμε βρεθεί μεσημεράκι). Όταν μάλιστα του είπα ότι κάνω μετακόμιση στην κόρη κι επειδή βρέθηκα Αγρίνιο ήθελα να δω το μηχανάκι του για λογαριασμό φίλου, προσφέρθηκε να βοηθήσει στην μετακόμιση και να φέρει κι ένα αγροτικό που είχε.

Τι να πω, ένα φέις κοντρολ μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα αλλά είναι απαραίτητο να γίνεται. Από την άλλη δικό μου μηχανάκι δεν θα έδινα ποτέ σε αγοραστή που δεν ήξερα, ξέρω οξύμωρο σχήμα αλλά έτσι θα έκανα. Πες είναι ο τύπος οκ, πληρεί τις προδιαγραφές που βάζεις εσύ, έχει και δίπλωμα και όλα οκ, παίρνει το μηχανάκι σου για βόλτα, τον κοπανάει κάποιος και μένεις εσύ με το μηχανάκι κοπανημένο, εισπράττεις κι ένα όχι σαν εκείνο του Μεταξά από τον υποψήφιο αγοραστή, μπλέκεις με ασφάλειες και αποζημιώσεις και συνεργεία και γενικά πιάσε το αυγό και κούρευτο.

akis_trevor
18/05/2016, 21:23
Οκ εγώ το βλέπω αλλιώς.
:wave2:
Σαφώς και είναι δικαίωμα του,αλλά επίσης αν θέλει να πουλήσει θα πρέπει να σκέφτεται και απτην πλευρά του αγοραστή.
Ξαναλεω,αν εσύ ήθελες να πάρεις ένα μηχανάκι από αλλού, θα το έπαιρνες χωρίς βόλτα;;

basiliss13
18/05/2016, 21:40
νομίζω όλοι έχετε δίκιο,η ουσία είναι ότι γενικά πρέπει να είμαστε ποιο προσεκτικοί,....δεν σου περνάει εύκολα από το μυαλό ότι θα το πάρει και θα φύγει,....αλλα μην τσακιστεί????...τελευταία έδωσα ένα yz250,άκουσα μπόλικα από πιτσιρικάδες που ήρθαν και δεν το έδωσα!!!!φυσικά παίρναν πούλο....που αν το κάναν βόλτα ίσος και να το παίρναν(έτσι τους έκοψα...)αλλα πως να το δώσω όταν φαίνεται ότι πέρα από παπί δεν έχει οδηγήσει κάτι άλλο,και τους βλέπω πρώτη φορα...???....να σε κάνω όσες βόλτες θες.....αλλα να το δώσω όχι...εκτος αν μεσολαβεί κάποιος γνωστός η κάτι τέτοιο.....οποτε απέφυγα και το ενδεχόμενο να πέσω σε κάποιον επιτήδειο....δεν ξέρω,...πρέπει να είσαι αφελείς για να δώσεις την μηχανή σε κάποιον που δεν ξέρεις καθόλου...

vaska
18/05/2016, 21:40
Οκ εγώ το βλέπω αλλιώς.
:wave2:
Σαφώς και είναι δικαίωμα του,αλλά επίσης αν θέλει να πουλήσει θα πρέπει να σκέφτεται και απτην πλευρά του αγοραστή.
Ξαναλεω,αν εσύ ήθελες να πάρεις ένα μηχανάκι από αλλού, θα το έπαιρνες χωρίς βόλτα;;

Καταλαβαίνω τι λες όπως κι εξήγησα παραπάνω τι κάνω εγώ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα και το σωστό. Ναι θα ήθελα να το κάνω μια βόλτα αλλά το δικό μου με συμπαθάς δεν το δίνω (δεν μιλάμε για παπί) για τους λόγους που είπα παραπάνω. Στην τελική είναι στην διακριτική ευχέρεια του πωλητή να το δώσει ή όχι. Αυτό που λέω είναι ότι αν τελικά αποφασίσει να μην το δώσει δεν θα τον κακίσω γιατί κι εγώ δεν το δίνω, όπως επίσης όταν μιλάμε για χιλιομετρική απόσταση μεταξύ αγοραστή και πωλητή καλό θα είναι να υπάρξει πρώτα μια συνεννόηση και μετά να ξεκινήσει ο αγοραστής να πάει να το δει. Αλλά και πάλι αν το δεις από την μεριά του πωλητή κανείς και τίποτα δεν τον διασφαλίζει όταν δώσει το μηχανάκι του και μάλιστα σε κάποιον εκτός της πόλης που ζει - κινείται. Μπορεί από τηλεφώνου να φαίνονται όλα όμορφα αλλά μόλις δει τον υποψήφιο αγοραστή να αναθεωρήσει, και είναι λογικό ρε Άκη.

:beer:

giannisgs1979
18/05/2016, 21:52
Τι ωραια υ τα λελέτε ρε παιδιά,νομίζετε ότι τα λαμόγια όπως αυτός που ήρθε ότι είχε σκατοφατσα?
Σας πληροφορώ ότι δεν είμαι κανένας χθεσινος και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και από μικρός έχω κάνει πολλές αγοροπουλησιες και όμως τη πάτησα...
ολαλαμόγιο που ήρθε πέρα από ένα τατουάζ που εχει πλέον η μισή Ελλάδα ήταν ετοιμολογος,εμφανισιμος και είχε και λεφτά πάνω του,γι'αυτό και ψαρωσα και του την έδωσα βόλτα...
Νομίζετε ότι θα ερχότανε κανένας με σκατοφατσα που κάνει μπαμ για να κάνει αυτές τις λαμογιές?
Μην σας τύχει,μετά θα το καταλαβαίτε...

vaska
18/05/2016, 21:57
Τι ωραια υ τα λελέτε ρε παιδιά,νομίζετε ότι τα λαμόγια όπως αυτός που ήρθε ότι είχε σκατοφατσα?
Σας πληροφορώ ότι δεν είμαι κανένας χθεσινος και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και από μικρός έχω κάνει πολλές αγοροπουλησιες και όμως τη πάτησα...
ολαλαμόγιο που ήρθε πέρα από ένα τατουάζ που εχει πλέον η μισή Ελλάδα ήταν ετοιμολογος,εμφανισιμος και είχε και λεφτά πάνω του,γι'αυτό και ψαρωσα και του την έδωσα βόλτα...
Νομίζετε ότι θα ερχότανε κανένας με σκατοφατσα που κάνει μπαμ για να κάνει αυτές τις λαμογιές?
Μην σας τύχει,μετά θα το καταλαβαίτε...

Εγώ προσωπικά δεν σε κρίνω, όπως πολύ σωστά είπες στον καθένα μπορεί να συμβεί, απλά με αφορμή το δικό σου πάθημα κάνουμε κουβέντα. Σαφώς και ο σωστός επαγγελματίας κλέφτης θα έχει προσέξει τις λεπτομέρειες και θα έχει φροντίσει να είναι άριστος σε όλα, για να σε κάνει να τον εμπιστευτείς.

Δίκιο έχεις, μη μας τύχει.

giannisgs1979
18/05/2016, 22:03
Μα και εγώ γι'αυτό το έβαλα για να το δουν πολλοί και να μην τη πατήσουν,αυτός η αυτοί που το έκαναν θα το ξανακάνουν... Έχουν σύστημα...
Ειλικρινά αν πήγαινε σε κάποιον με το tdm το δικό μου και έλεγε στον πωλητή αν μπορώ να κάνω βόλτα την μηχανή και κρατα τα κλειδιά του tdm και τη ταυτότητα μου,νομίζετε ότι ο πωλητής δεν θα την έδινε βόλτα?
Το 80% σίγουρα θα την έδινε,σου λέει μηχανή και ταυτότητα μου αφήνει,που να ξέρει ο πωλητής ότι θα είναι κλεμμένα...
Ένα παράδειγμα σας λέω,φανταστείτε τι άλλο σκέφτονται...
Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε Τ Ε...

kemmotar
19/05/2016, 07:42
ρε δεν το δινω που να χτυπιεται σαν χταποδι. το καθαρο μηχανακι φαινεται. βολτα ας το κανει ο κολλητος μηχανικος ο γνωστος ο ετσι ο γιουβετσι... ολοι μηχανικοι ειμαστε εδω που σε μια βολτα 1-2 χλμ θα καταλαβεις αν εχει κατι το μηχανακι? αυτα που θες να δεις τα βλεπεις με μηχανη κλειστη (ποιοτητα πλαστικων, βαφη, συναρμολογηση, αν εχει πεσει κλπ).... τα ακους και στο ρελαντι (θορυβους, τριγμους, συντονισμους) αλλα και στην πορεια αν γινει βολτα, ο μηχανικος εφοσον ειναι αξιος στο επαγγελμα του και υπευθυνος θα καταλαβει πχ αν το μηχανακι παει στραβα κανει ρανει κλπ....

δεν ειναι κολλημα το να μην δινεις το μηχανακι. εχεις το απολυτο δικαιωμα να κανεις αυτο... ειναι η πραγματικοτητα. μπορει να συμβουν 1000 πραγματα. αυτο που αναφερε ο φιλος πιο πανω πχ να ειναι επιχειρηματιας και να εχει ενα μαγαζι, μια ατομικη επιχειρηση ή να σου δωσει ραντεβου στην δουλεια του ειναι σωστο, δινει ενα αισθημα ασφαλειας απο ενα χ,ψ ραντεβου στην μεση του ροδου. και εννοειται οτι τα κλεφτρονια αυτα ειναι upgraded version, δεν θα ερθει ο φυλακοβιος να σου ζητησει φατσα μπουκα το μηχανακι. πρεπει να εισαι βλακας με περικεφαλαια να το δωσεις.

εμενα την μια φορα που ετυχε να πουλησω μτχ μηχανακι, μου εδωσε ραντεβου ενας υποψηφιος αγοραστης στην λαχαναγορα του ρεντη, του λεω τι λες ρε μαστορα που θα ερθω εκει. μου λεει εδω δουλευω φορτηγο κλπ... παω πιο νωρις κοβω κινηση. μενω σε κεντρικο σημειο που ειχε κοσμο. ερχεται το παλικαρι με ενα μηχανακι. μου ζηταει βολτα. του λεω οχι στην αρχη, μου δινει τα κλειδια του μπερβερλυ 350, τι να το κανω αυτο αν φυγεις, μου λεει θα κανω γυρω γυρω στο τετραγωνο μεσα στην λαχαναγορα, εδω δουλευω να και οι συναδελφοι μου, αυτοι επιβεβαιωσαν οτι τον ξερουν κλπ. δινει ταυτοτητα.
και παλι μεχρι να το ξαναπαρω δεν αισθανομουν καλα... εντελει δεν το πηρε αυτος. το πηρε ενας φουσκωτος απο την αγια βαρβαρα που δεν το πηγε καν βολτα, οταν τον ειδα χεστηκα (κλασσικος αγιος βαρβαριτης), ηρθε με τον αδελφο του εναν διπλο φουσκωτο, ειχαμε δωσει ραντεβου σε αντιπροσωπεια, το πηγε μηχανικος βολτα. τον εμπιστευοντουσαν τυφλα.. γυρναει και τους κανει παρτε το με κλειστα τα ματια ειναι καινουργιο.... τελειο.

kachius
19/05/2016, 09:32
Φίλε giannisgs1979 μακάρι να τη βρεις!
Μεγάλη καφρίλα ρπμ. Εγώ 8 μηχανάκια έχω πουλήσει και αντίστοιχα έχω αγοράσει 9.
Όλα τα έδωσα βόλτα και όλα τα πήρα βόλτα αντίστοιχα.
Τώρα που πουλάω πάλι δε ξέρω τι θα κάνω... θα κόψω φάτσα πάλι (όπως πάντα) και βλέπουμε? δε ξέρω

giannisgs1979
19/05/2016, 09:37
Φίλε μου kachius απλά να προσεχείς ειδικά αυτόν τον τύπο με το τατουάζ,σίγουρα θα το κάνει συνέχεια αυτό και αν δεις τέτοιον τύπο,πρώτον κρατα το κινητό του για να μου δώσεις τον αριθμό και δεύτερον και ας μη του δώσεις βόλτα,όταν το δει μη πας το μηχανάκι να το βάλεις εκεί που το βάλεις,κάνε βόλτες πρώτα γιατί αυτός θα έχει έρθει με άλλους για να κόψει κίνηση που το βάζεις κλπ

giannisgs1979
19/05/2016, 09:43
Και πάλι ευχαριστώ πολύ κάποια άτομα που μου έχετε δώσει κάποιες πληροφορίες μπας και βρω κάποια άκρη...

Kepler Fun
19/05/2016, 16:37
Νομίζω τα πράγματα είναι απλά.

Βόλτα δεν κάνει κανείς γιατί αυτό ενέχει άπειρους κινδύνους για τον ιδιοκτήτη.

Μια καλή μηχανή πηγαίνει από τον ιδιοκτήτη σε συνεργείο κοινής αποδοχής και μάλιστα εξουσιοδοτημένο (γιατί έχω δει αρκετά και έχω ακούσει περισσότερα).

Το συνεργείο γνωμοδοτεί εγγράφως προς τον υποψήφιο αγοραστή έναντι αμοιβής που πληρώνει ο υποψήφιος αγοραστής που επιθυμεί τον έλεγχο και το θέμα κλείνει εκεί.

Μάλιστα το μηχανάκι παραμένει στο συνεργείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταβίβασης και το παραλαμβάνει από εκεί ο νέος ιδιοκτήτης.

macdeath_s
19/05/2016, 17:44
Νομίζω τα πράγματα είναι απλά.

Βόλτα δεν κάνει κανείς γιατί αυτό ενέχει άπειρους κινδύνους για τον ιδιοκτήτη.

Μια καλή μηχανή πηγαίνει από τον ιδιοκτήτη σε συνεργείο κοινής αποδοχής και μάλιστα εξουσιοδοτημένο (γιατί έχω δει αρκετά και έχω ακούσει περισσότερα).

Το συνεργείο γνωμοδοτεί εγγράφως προς τον υποψήφιο αγοραστή έναντι αμοιβής που πληρώνει ο υποψήφιος αγοραστής που επιθυμεί τον έλεγχο και το θέμα κλείνει εκεί.

Μάλιστα το μηχανάκι παραμένει στο συνεργείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταβίβασης και το παραλαμβάνει από εκεί ο νέος ιδιοκτήτης.

Xaxaxa όλα εύκολα τα λέτε. Βρες έναν άγνωστο και τυχαίο μάστορα που θα σου κάνει εύκολα όλη αυτή τη μανούρα που λες. Αν είναι να το πας στον φίλο μάστορα του ιδιοκτήτη ή του αγοραστή τότε κάποιος κερδίζει...

spyrval
19/05/2016, 21:01

Εγγράφως; Ποιό συνεργείο θα σου υπογράψει ότι το μηχανάκι δεν έχει τρακάρει ή δεν θα βγάλει ζημιά σε σύντομο χρονικό διάστημα;

giannisgs1979
19/05/2016, 22:14
Καταρχάς για να μην το κουράζεται το θέμα παιδιά κανένα συνεργειο δεν δίνει εγγραφος τίποτα.
Δευτερον έρχονται πολλοί και καλά με μηχανικό τους που τους έχουν εμπιστοσύνη και ο μηχανικός πάντα και καλα κάτι βρίσκει η για να σου κατεβάσουν τη τιμή η για να τους πει ότι δε κάνει και καλά για να τους πασάρει κανένα δικό τους μηχανάκι φίλου του...
Και τρίτον είχα γράφει Ότο δεκτος κάθε έλεγχος μέσα στη Yamaha και αν το μηχανάκι είναι προβληματικό η δεν ισχύουν τα χιλιόμετρα γιατί είχε μόνον 12000 τότε θα τα πλήρωνα εγώ τα 40 ευρώ του ελέγχου και κανένας που θα δίνανε 5600 για τη μηχανή δεν πήγαινε στη Yamaha γιατί φοβόντουσαν ότι είναι οκ το μηχανάκι και θα πλήρωναν 40 ευρώ...
Δηλαδή από εκεί και πέρα μη ψάχνεται λογική

AristidisZ
19/05/2016, 22:33
Εγγράφως; Ποιό συνεργείο θα σου υπογράψει ότι το μηχανάκι δεν έχει τρακάρει ή δεν θα βγάλει ζημιά σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Σε αυτοκίνητο πάντως έχω πάρει προσωπικά αναλυτική έκθεση ελέγχου υπογεγραμμενη κανονικά (επί πληρωμή φυσικά)

Προφανώς δε μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία για ενα παπί ή ενα μηχανάκι του διχιλιαρου

Rigas.
20/05/2016, 00:46
:a25::a25::a25:Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..... βιβλίο service αν το δω ίσως και να μην κάνω βόλτα το οποίο μεταχειρισμένο!!! Αλλά να δω ιστορικό όχι ιστορία!!!!!

konstantin1977
20/05/2016, 09:54
οπως θεωρω αυτονοητο πως αν ερθει καποιος να παρει το μηχανακι μου θα το καβαλησει.

το τι ειναι αυτονόητο για σένα, δε σημαίνει οτι είναι και για τους άλλους.
πουλησα προσφατα μια μηχανη μεγάλου κυβισμού.
ο αγοραστής ηρθε το είδε, το άκουσε, δεν ανέβηκε καν επάνω.
του άρεσε το πήρε.
αν ζητάγε βόλτα, δεν θα έκανε, αν ηθελε άποψη απο μηχανικό, θα τον πήγαινα εγω στη γειτονιά μου. Εχει 10 συνεργεία, διάλεξε όποιο θες θα του έλεγα. Δεν ειναι και επιστημη να καταλάβει καποιος αν ένα μηχανάκι είναι ίσιο...

εγώ πχ, θεωρώ αυτονόητο οτι δεν θα ταλαιπωρηθώ ούτε θα αγχωθω για να πουλήσω κάτι.
το να τρέχω σε συνεργεία στην άλλη μερια της πόλης ειναι ταλαιπωρία.
το να το οδηγήσει άλλος, είναι αγχος.

konstantin1977
20/05/2016, 10:05

στα αυτοκίνητα δίνουν.
Οταν πούλησα ενα audi, ο αγοραστής πλήρωσε 90 ευρω σε επίσημη αντιπροσωπεία.
θεωρώ οτι με αμοιβή, θα δίνουν και για τις μοτοσικλέτες.

akis_trevor
20/05/2016, 11:02
το τι ειναι αυτονόητο για σένα, δε σημαίνει οτι είναι και για τους άλλους.
πουλησα προσφατα μια μηχανη μεγάλου κυβισμού.
ο αγοραστής ηρθε το είδε, το άκουσε, δεν ανέβηκε καν επάνω.
του άρεσε το πήρε.
αν ζητάγε βόλτα, δεν θα έκανε, αν ηθελε άποψη απο μηχανικό, θα τον πήγαινα εγω στη γειτονιά μου. Εχει 10 συνεργεία, διάλεξε όποιο θες θα του έλεγα. Δεν ειναι και επιστημη να καταλάβει καποιος αν ένα μηχανάκι είναι ίσιο...

εγώ πχ, θεωρώ αυτονόητο οτι δεν θα ταλαιπωρηθώ ούτε θα αγχωθω για να πουλήσω κάτι.
το να τρέχω σε συνεργεία στην άλλη μερια της πόλης ειναι ταλαιπωρία.
το να το οδηγήσει άλλος, είναι αγχος.

Και που ξέρω εγώ τι ρόλο βαρανε οι μάστορες στην γειτονιά σου;ούτε στην δικιά μου γειτονιά δεν τους εμπιστευόμαστε.ειδα και τον άλλον που μου πε καδένα και είχε ξεκουμπωσει ή πίπα.
Πάμε να το κάνουμε λιανα μιας και δεν φαίνεται να έγινα κατανοητός.
Παίρνω τηλέφωνο τον τάδε που πουλάει ένα μηχανάκι σε μία άλλη πόλη.μου λέει τι παίζει,τα βρίσκουμε και στην τιμή και του λέω πως: έρχομαι αύριο να το δω και αν είναι οκ κανουμε μεταβίβαση.
Αυτός συμφωνεί και δίνουμε ένα ραντεβου.
Ποιος πρέπει να ενημερώσει ποιον ότι το μηχανάκι δεν δίνεται βόλτα;;;
Όταν εγώ λέω να δω ότι το μηχανάκι είναι οκ,εννοω να το δω,να το ακουσω,ν α το καβαλησω,να το βολταρω.δεν νομίζω ότι δεν γίνομαι κατανοητός.
Αυτό κάνω εγώ.εσυ αν θες να πάρεις ένα μηχανάκι έτσι,παρτο....:wave2:

Sapadak
20/05/2016, 11:43
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149280

giannisgs1979
20/05/2016, 14:31
Την είδα παιδιΑ αλλά δεν είναι τοδικό μου,θα το ψάξω κιόλας,πάντως σας ευχαριστω πολύ

herc89
21/05/2016, 17:53
Δυστυχώς παιδιά και εγώ έτσι την πάτησα,προχθές στις 3/5/2016 ήρθε ένας υποψήφιος αγοραστής να δει τη μηχανή που πουλούσα tdm και με τα πολλά πολλά πολύ πειστικός την έδωσα για δοκιμή και την πήρε και έφυγε.απλά μου κάνει εντύπωση τόσο χύμα? Ειδικά έχει ένα ταττου στον λαιμο με σχήμα ιστό αράχνης,είναι αδύνατος,μαύρα μαλλιά κοντά και σκουλαρίκι στο φρύδι,απλά να προσέχετε

Σε ποια πόλη έγινε το συμβάν?

giannisgs1979
21/05/2016, 22:19
Στην Αθήνα φίλε μου

giannisgs1979
26/05/2016, 13:12
Για μια ακομη φορα ευχαριστω καποια μελη που με βοηθανε μηπως βρω ακρη..

giannisgs1979
30/05/2016, 00:10
Προσέξτε ρε παιδιά το γράφω και το ξαναγράφω,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ...!!!
Σήμερα έκανε το ίδιο πράγμα στο village,πήγε και πήρε σκούτερ και καλά να αγοράσει από έναν που πούλαγε από το car και το πήρε βόλτα και έφυγε...
Του άφησε βέβαια ένα κλεμμένο v-strong στον οποίο ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης και του το δώσανε...
Βέβαια τον τύπο τον ξέρει η ασφάλεια γιατί είναι σεσημασμενος...
Προσέξτε μην την πατήσετε και άλλοι και αφήστε τα ηθικά διδάγματα....

basilis_k6
30/05/2016, 00:13
αμα τον ξερει πως και κυκλοφορει ελευθερος?

taisteal
30/05/2016, 00:19
Εχε το νου σου,μπορει να παει το tdm σου σε κανεναν να το αφησει για να παρει κανενα αλλο..

giannisgs1979
30/05/2016, 07:50
Γιατί πάει κάθε μήνα και δίνει το παρόν? Απλά όπου τον δουνε...
Μακάρι να άφηνε το tdm,φίλε μου

giannisgs1979
10/06/2016, 16:44
http://www.google.gr/url?q=http://www.fanaripress.gr/ioannina/30khronos-prospoioumenos-ton-agoraste.html&sa=U&ved=0ahUKEwjirtLF153NAhUhIMAKHZi8DkYQFggRMAA&usg=AFQjCNHESHK6g2hbeiRM3e3kvZTqceT-nw

giannisgs1979
10/06/2016, 16:45
Τώρα τον ψάχνει η μισή Ελλάδα...

vaska
10/06/2016, 16:52
Τελικά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό είναι απλά καινούρια μέθοδος εξαπάτησης. Εύχομαι ολόψυχα να το βρεις το μηχανάκι σου και να σου πω το πιστεύω κιόλας γιατί οι λεβέντες είναι αχόρταγοι και άπληστοι και κοντοζυγώνει η ώρα τους.

SHOOTER045
10/06/2016, 16:56
Τελικά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό είναι απλά καινούρια μέθοδος εξαπάτησης. Εύχομαι ολόψυχα να το βρεις το μηχανάκι σου και να σου πω το πιστεύω κιόλας γιατί οι λεβέντες είναι αχόρταγοι και άπληστοι και κοντοζυγώνει η ώρα τους.

Βασίλη
Το είχα γράψει πριν καιρό εδώ και για παρόμοια περίπτωση
Και για εξαπάτηση με μαϊμού τροχαία και θύματα συγγενικά πρόσωπα
Δυστηχως επιβεβαιώνομαι καθημερινά.

giannisgs1979
10/06/2016, 22:45
Σήμερα μίλησα με την ασφάλεια των Ιωαννίνων και είναι το ίδιο άτομο

anavatis19
11/06/2016, 00:08
τον βρηκες δηλαδη?

giannisgs1979
11/06/2016, 10:10
Όχι απλά γνωρίζουν ποιος είναι...
Εγώ τη μηχανή θέλω να βρω φίλε μου

Μανολης67
12/06/2016, 09:59
Χθες συνέβει παρόμοιο στα Γιάννενα, το διάβασα απο κινητό και δεν συγκράτησα τον σύνδεσμο. το ρεπορταζ ελεγε πως η Αστυνομία γνωρίζει τον δράστη.

giannisgs1979
12/06/2016, 13:39
Φίλε μου το ξέρω αυτό ανάρτησα προχθές...
Είναι το ίδιο άτομο

mikes
12/06/2016, 13:47
η αστυνομια λεει γνωριζει τον δραστη....
και αφου τον γνωρίζει ρε φιλε γιατι δε τον συλαμβανει και να καλεσει 5-6 θυματα για αναγνωριση?? τι περιμενουν δλδ?

Pan (dvs)
12/06/2016, 14:38
η αστυνομια λεει γνωριζει τον δραστη....
και αφου τον γνωρίζει ρε φιλε γιατι δε τον συλαμβανει και να καλεσει 5-6 θυματα για αναγνωριση?? τι περιμενουν δλδ?

Να βρουνε ισως τους συνεργους του και ισως και την "γιαφκα".

giannisgs1979
02/07/2016, 13:30
Τον πιάσανε εχθές το βράδυ στη πρεβεζα μαζί με το scooter που είχε κλέψει από το Ρέντη και μια μεγάλη μηχανη που είχε κλέψει από τα Γιάννενα που είχα αναφέρει.δεν ομολογεί ακόμα γιατι έχει κλέψει 10δες μοτοσυκλέτες...

giannisgs1979
02/07/2016, 13:55
http://www.fanaripress.gr/preveza/sunelephthe-30khronos-sten-prebeza2.html

basilis_k6
02/07/2016, 14:04
έχεις κάνει μυνηση?

giannisgs1979
02/07/2016, 14:06
Δε μπορώ να μιλήσω δημόσια...

basilis_k6
02/07/2016, 14:28
το μηχανακι δεν θα το βρεις αλλα με τη μυνηση παιζει να παρεις κανα φραγκο?!

giannisgs1979
02/07/2016, 14:30
Οχι απλα οσες πιο πολλες μυνησεις τοσο πιο πολλα χρονια μεσα το μ....
Για αυτο οσοι την εχετε πατησει πηγαινετε τωρα για αναγνωριση για να μην ξαναβγει ποτε ο μουλος

vaska
02/07/2016, 17:08
το μηχανακι δεν θα το βρεις αλλα με τη μυνηση παιζει να παρεις κανα φραγκο?!

Γιατί δεν θα το βρει ή τουλάχιστον θα μάθει που κατέληξε αν ανοίξει το στόμα του ο αλήτης?? Και ειδικά αν έχει πουληθεί ολόκληρο με παραποιημένα στοιχεία, μια χαρά θα το βρεί.

Ξεσκίστε το το @ρχίδι όσο περισσότερο μπορείτε, μέχρι που να βλέπει μηχανάκι και να κατουριέται πάνω του

sakis81
02/07/2016, 17:13
Μακάρι να βρεις την μηχανή,γιατί αν πιστεύεις πως ο εν λόγω θα κάτσει πάνω από 2 χρονια φυλακή ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις κλοπές που έχει διαπράξει,δυστυχώς σε λάθος κράτος νομίζεις ότι βρίσκεσαι...(πρώτη φορα αριστερά,you know.τωρα άμα λάχει δηλώνεις και χρηστης, εκτίεις το 1/6)

thunder ace
02/07/2016, 17:19
Γιατί δεν θα το βρει ή τουλάχιστον θα μάθει που κατέληξε αν ανοίξει το στόμα του ο αλήτης?? Και ειδικά αν έχει πουληθεί ολόκληρο με παραποιημένα στοιχεία, μια χαρά θα το βρεί.

Ξεσκίστε το το @ρχίδι όσο περισσότερο μπορείτε, μέχρι που να βλέπει μηχανάκι και να κατουριέται πάνω του
..................................................................μεχρι που να βλεπει μηχανακι και να ΜΗ ξερει τι ειναι αυτο

Vrasidas
02/07/2016, 17:41
Θα ήθελα να γράψω πολλά για το σχόλιο σου αλλά δεν θα το κάνω για δικούς μου λόγους.... Θα μπορούσες τουλάχιστον να είσαι λίγο προσεκτικός με τα λεγόμενα σου και να μην τον κάνεις να νιώθει ακόμα πιο άσχημα γι αυτό που του συνεβει....
Α.....και υπόψιν γνωρίζω κάτι τύπους over40 που έχουν πάθει χειρότερα..

10ετία '80 ... Φίλος και πολύ καλός έμπορος (αποδεδειγμένα και όχι σάλια), χάνει την μηχανή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ... Στην συνέχεια απλά το κλεφτρόνι κάπου στην Κόρινθο έχασε και αυτό την ζωή του με την κλεμμένη μηχανή ...

Αυτά πάντα γίνονταν και θα εξακολουθούν να γίνονται ...

giannisgs1979
02/07/2016, 23:52
Ολα εδω πληρωνονται παιδες....
Οσο για το ποσο θα κατσει μεσα γιαυτο τους προτρεπω ολους να τον αναγνωρισουν...
Τωρα αναλογως με το ποσο καλα του φερθουνε,εξαρταται αν θα μιλησει...

agamoi-thytai
04/07/2016, 09:08
Εντάξει, το παιδί και έξω να βγει δεν πειράζει.
Απλά κάποια στιγμή θα σκοντάψει...

GFawkes
04/07/2016, 09:41
Εντάξει, το παιδί και έξω να βγει δεν πειράζει.
Απλά κάποια στιγμή θα σκοντάψει...

Συμφωνω
:a021:

leo1964
04/07/2016, 11:41
Να βρουνε ισως τους συνεργους του και ισως και την "γιαφκα".

Έχω την ίδια άποψη

toyar
04/07/2016, 12:59
να τον βαλουν μεσα ενα εξαμηνο να φαει τις φαπες του και μετα να τον αφησουν ελευθερο και να τον εχουν για ρουφιανο;)

Vrasidas
04/07/2016, 13:43
να τον βαλουν μεσα ενα εξαμηνο να φαει τις φαπες του και μετα να τον αφησουν ελευθερο και να τον εχουν για ρουφιανο;)

... ούτως ή άλλως έτσι δουλεύει το σύστημα εδώ και αιώνες ... :smokin:

toyar
04/07/2016, 14:10
το ξερω γι αυτο το λεω
μονο ετσι μπορει να φανει χρησιμος
αν τον πας μονο με κλωτσιες μολις βγει θα κανει χειροτερα

RaGe_Raptor
04/07/2016, 15:09
αυτός είναι? (http://www.bikerspirit.net/main/synelifthi-30xronos-poy-eklebe-motosikletes-me-tin-profasi-tis-dokimis/)

spyrakos35
04/07/2016, 16:13
αυτός είναι? (http://www.bikerspirit.net/main/synelifthi-30xronos-poy-eklebe-motosikletes-me-tin-profasi-tis-dokimis/)

Ουί

DAYMAN
04/07/2016, 18:42
Ολα εδω πληρωνονται παιδες....
Οσο για το ποσο θα κατσει μεσα γιαυτο τους προτρεπω ολους να τον αναγνωρισουν...
Τωρα αναλογως με το ποσο καλα του φερθουνε,εξαρταται αν θα μιλησει...

αυτος θελει τετοιο βρωμοξυλο (και ενα σπασιμο γονατου) απο οσους μπορουν ειτε να το κανουν μονοι τους ειτε με χαρτζιλικακι σε καποιους που δεχονται να το κανουν και κανενα οικτο για τετοιους κοπριτες.:)

giannisgs1979
05/07/2016, 00:19
Τον είχανε πιάσει και το 2012 για την ίδια δουλειά και έφαγε 1 χρονο φυλακή και μόλις βγήκε από τότε τον έψαχναν γιατι δεν έδινε το παρόν κάθε μήνα και συνέχιζε να κλέβει και γενικά να κάνει απάτες με πινακίδες πλαστές κλπ...
Από τότε έχει 10 δικογραφίες για να δούμε...
Και προφυλακίστηκε και δε λέει που έχει τις μηχΑνές

sakis81
05/07/2016, 01:00
Μακάρι να βρεις την μηχανή,γιατί αν πιστεύεις πως ο εν λόγω θα κάτσει πάνω από 2 χρονια φυλακή ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις κλοπές που έχει διαπράξει,δυστυχώς σε λάθος κράτος νομίζεις ότι βρίσκεσαι...(πρώτη φορα αριστερά,you know.τωρα άμα λάχει δηλώνεις και χρηστης, εκτίεις το 1/6)
Ώρες ώρες απορώ κι εγώ με τις μαντικές μου ικανοτητες:lol:

toyar
05/07/2016, 06:58
αμα μπεις μια φορα φυλακη και γινεις σεσημασμενος μετα δεν εχεις να χασεις τιποτα
βγαζεις 2-3 χρονια ''μεροκαματο'' και μαλιστα καλο καθεσαι φυλακη 1 χρονο και παλι απο την αρχη
με 25% ανεργια δεν παρατας μια δουλεια που την ξερεις και αποδιδει

devil's animal
05/07/2016, 07:02
αμα μπεις μια φορα φυλακη και γινεις σεσημασμενος μετα δεν εχεις να χασεις τιποτα
βγαζεις 2-3 χρονια ''μεροκαματο'' και μαλιστα καλο καθεσαι φυλακη 1 χρονο και παλι απο την αρχη

να το προτεινουμε να μπει σαν προταση στο μαθημα επαγγελματικου προσανατολισμου στα σχολεια...:lol:

toyar
05/07/2016, 07:39
ειναι γνωστο οτι το σωφρονιστικο μας συστημα αντι να σε βγαζει απο την εγκληματικοτητα σε ανεβαζει πιστες:(

Pan (dvs)
05/07/2016, 08:18
ειναι γνωστο οτι το σωφρονιστικο μας συστημα αντι να σε βγαζει απο την εγκληματικοτητα σε ανεβαζει πιστες:(

Κατι σαν μεταπτυχιακο θα ελεγα.

notakos600
05/07/2016, 08:25

:bawl:

PortisHead
05/07/2016, 10:37
Αν το καλοσκεφτεις, μοιραια θα συνεχισει αυτη τη "δουλεια" οσο ειναι στους δρόμους.
Τι αλλο να κανει ?
Καλα ειπε ο προηγουμενος, εδω με τοση ανεργια, πτυχιουχοι και με λευκο ποινικο μητρωο δεν βρισκουν δουλεια,θα βρει αυτός ?
Οποτε , "καταδικασμένος" και παλια μου τέχνη κόσκινο.

leo1964
05/07/2016, 14:16

Το 25% τους υποκινεί......αν ήταν λιγότερο θα δούλευαν στην τράπεζα

leo1964
05/07/2016, 14:18

Από Σορβόννη και πάνω

toyar
05/07/2016, 14:20
εννοειται οτι η ανεργια και η ανεχεια αυξανουν την εγκληματικοτητα...........

giannisgs1979
26/07/2016, 23:11
Ωραιο κρατος εχουμε...
Να ξερεις ποιος εχει κλεψει την μηχανη σου,να τον εχουν πιασει,να εχει προφυλακιστει και να μηνμπορουν να τον κανουν να μιλησει που εχει τις μηχανες....
Ελλαδαρααααααα ολε
Καλυτερα να μην τον πιανανε μπας και την παραταγε πουθενα

Pan (dvs)
27/07/2016, 07:53
Ωραιο κρατος εχουμε...
Να ξερεις ποιος εχει κλεψει την μηχανη σου,να τον εχουν πιασει,να εχει προφυλακιστει και να μηνμπορουν να τον κανουν να μιλησει που εχει τις μηχανες....
Ελλαδαρααααααα ολε
Καλυτερα να μην τον πιανανε μπας και την παραταγε πουθενα

Κατσε ρε φιλε,πιστευεις οτι καπου τα εχει ντε και καλα?Αυτοι το πρωτο που κανουνε ειναι να τα δωσουνε παρακατω.
Μπορει να σε στεναχωρω αλλα κοιτανε να τα κανουνε ανταλλακτικα μεσα σε μια ωρα απ οταν τα σηκωσουνε.

vaska
27/07/2016, 08:47
Κατσε ρε φιλε,πιστευεις οτι καπου τα εχει ντε και καλα?Αυτοι το πρωτο που κανουνε ειναι να τα δωσουνε παρακατω.
Μπορει να σε στεναχωρω αλλα κοιτανε να τα κανουνε ανταλλακτικα μεσα σε μια ωρα απ οταν τα σηκωσουνε.

όπως και να 'χει Πάνο δικαιούται να είναι αγανακτισμένος. Χάνει το μηχανάκι του, κάνει τον ντετέκτιβ, βρίσκει ίχνη, ενημερώνει τις αρχές, δίνει περιγραφές, τρέχει για αναγνωρίσεις, τον πιάνουν και τελικά μένει με το .....λί στο χέρι. Κι εγώ στην θέση του μία αγανάκτηση, μπόλικο θυμό ένα "να σε πιάσω ρε φούστη στα χέρια μου να μαρτυρήσεις το γάλα της μάνας σου" θα το είχα.
Είναι απολύτως κατανοητό αυτό που βιώνει ο φίλος μας.

Pan (dvs)
27/07/2016, 12:42
όπως και να 'χει Πάνο δικαιούται να είναι αγανακτισμένος. Χάνει το μηχανάκι του, κάνει τον ντετέκτιβ, βρίσκει ίχνη, ενημερώνει τις αρχές, δίνει περιγραφές, τρέχει για αναγνωρίσεις, τον πιάνουν και τελικά μένει με το .....λί στο χέρι. Κι εγώ στην θέση του μία αγανάκτηση, μπόλικο θυμό ένα "να σε πιάσω ρε φούστη στα χέρια μου να μαρτυρήσεις το γάλα της μάνας σου" θα το είχα.
Είναι απολύτως κατανοητό αυτό που βιώνει ο φίλος μας.

Δεν διαφωνω ρε φιλε,στη θεση του θα εκανα χειροτερα.Ολο το δικιο με το μερος του.
Απλα προσπαθω να του βαζω και μερικα στοιχεια λογικης στο παιχνιδι,γιατι οταν λειτουργουμε με πολυ συναισθημα λοξοδρομουμε στο τελος.

giannisgs1979
27/07/2016, 14:38
Ο συγγεκριμενος δεν τα κανει ανταλλακτικα,κουβαλαει πραγματα λεφτα κλπ
Και μετα το αφηνει απο καιρο σε ενα καινουριο θυμα ενω παιρνει καινουριο μηχανακι κανοντας test drive
15 δικογραφιες εχει ετσι και εχει και δικογραφιες για απατες με πινακιδες
Επομενως φιλε πανο μην βιαζεσαι για να πεις για ανταλλατικα
Καλυτερα μην τον πιανανε....
Και που τονπιασανε τι με νιαζει εμενα εντος εισαγωγικων,τη μηχανη τη βρηκανε?
Ενω αλλιως αποδεδηγμενα μετ; απο καιρο θα την αφηνε για να επαιρνε καποια αλλη οπως εγινε μετα απο εμενα που αφησε v strong που ειχε κλεψει για να παρει σκουτερ kymco
Σε 1.5 μηνα ειχε κανει με το v strong 15000 χιλιομετρα

AristidisZ
27/07/2016, 15:44
Και μετα το αφηνει απο καιρο σε ενα καινουριο θυμα ενω παιρνει καινουριο μηχανακι κανοντας test drive
Ενω αλλιως αποδεδηγμενα μετ; απο καιρο θα την αφηνε για να επαιρνε καποια αλλη οπως εγινε μετα απο εμενα που αφησε v strong που ειχε κλεψει για να παρει σκουτερ kymco

Το V Strong τι είναι ακριβώς ;:confused:

vaska
27/07/2016, 15:49
Το V Strong τι είναι ακριβώς ;:confused:

άτοπο νομίζω, όλοι καταλάβαμε τι θέλει να πει. Ο φίλος έχει τον πόνο του τι κι αν το V strom έγινε V strong, αλλάζει κάτι?

AristidisZ
27/07/2016, 15:52
άτοπο νομίζω, όλοι καταλάβαμε τι θέλει να πει. Ο φίλος έχει τον πόνο του τι κι αν το V strom έγινε V strong, αλλάζει κάτι?

Μπα όχι και πολλά πράματα

Νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί πάντως :wave2:

giannisgs1979
27/07/2016, 15:58
Ναι εσυ κολησες στο v strong...
Λαθος του τ9
Το θεμα σου εκει ειναι,δηλαδη δεν το καταλαβες...
Απλα εκει να πεις τι μ..... Σου

ggs
27/07/2016, 15:58

δλδ, κλέβει , τις χρησιμοποιεί και τις παρατάει στον επόμενο που θα πάει να κλέψει ως «εγγύηση» ή τις βολταρει και τις παρατάει καπου?
Και δεν εχει βρεθιε ακομα?
τα 15000 χλμ τα ειπε ο ιδιος?

μακαρι να την βρεις γρηγορα και απειραχτη..

giannisgs1979
27/07/2016, 16:00
Εχει πιαστει ο τυπος απο τις αρχες του μηνα και εχει προφυλακιστει

AristidisZ
27/07/2016, 16:02
Ναι εσυ κολησες στο v strong...
Λαθος του τ9
Το θεμα σου εκει ειναι,δηλαδη δεν το καταλαβες...
Απλα εκει να πεις τι μ..... Σου

Ε έτσι είναι

Καμιά φορά λέμε καμιά λαλακία, καμιά φορά κάνουμε και καμία, και περνάμε τις μέρες μας

Και αν δεν τις κάνει ανταλλακτικά τι ακριβώς τις κάνει, test drive για ένα μήνα και μετά τις αφήνει αμανάτι στον επόμενο ;

giannisgs1979
27/07/2016, 16:02
Μολις παρω το οκ απο την ασφαλεια θα βαλω φωτογραφια του και κανονικα το ονοματεπωνυμο του μαζι και ενος συνεργου του....