Σύνδεση

View Full Version : Εκλάπη tdm 900 από υποψήφιο αγοραστή

Σελίδες : [1] 2 3

giannisgs1979
07/05/2016, 14:41
Δυστυχώς παιδιά και εγώ έτσι την πάτησα,προχθές στις 3/5/2016 ήρθε ένας υποψήφιος αγοραστής να δει τη μηχανή που πουλούσα tdm και με τα πολλά πολλά πολύ πειστικός την έδωσα για δοκιμή και την πήρε και έφυγε.απλά μου κάνει εντύπωση τόσο χύμα? Ειδικά έχει ένα ταττου στον λαιμο με σχήμα ιστό αράχνης,είναι αδύνατος,μαύρα μαλλιά κοντά και σκουλαρίκι στο φρύδι,απλά να προσέχετε

7Tolis
07/05/2016, 14:59
πω ρε φιλε..μαχαιριά ηταν αυτό.

giannisgs1979
07/05/2016, 15:08
Καλησπέρα σε όλους
Δυστυχώς και εγώ την πατησα όπως ένας φίλος εδώ που διάβαζα.
Είχα ένα tdm 900 του 2009 μαύρο στην πένα με 12000 χιλιόμετρα.
Η μηχανή φόραγε 6γωνες remus,ζελατίνα,καρινα,συναγερμό και γενικα ήταν σαν καινούρια.
Την είχα βάλει και στο car.gr και την πουλαγα εδώ και 2 μήνες 5600.
Γενικά όλο αυτό τον καιρό είχαν έρθει καμμία δεκαριά άτομα να την δουν αλλά δεν τα βρίσκαμε στη τιμή γι'αυτό όσοι πουλάτε να προσέχετε,πολλοί έρχονται να φωτογραφίσουν που βαζουμε τις μηχανες κλπ
Στις 3-5-2016 έρχεται ένας τυπάκος που και καλά είχε παρκάρει το αμάξι του πιο κάτω από ότι είπε,καμμία 35 χρόνων,αδύνατος,μαύρο μαλλί κοντό,σκουλαρίκι στο φριδι και ένα τατουάζ στο λαιμό που είχε σχήμα ιστό αράχνης,αλλά γενικά ήταν καλοντυμένος και μίλαγε απταιστος ελληνικά.
Με τα πολλά πολλά βρίσκουμε στη τιμή και με πειθει μετά από μισή ωρα διαπραγμάτευσης να την κάνει βόλτα το τετράγωνο και την πήρε και έφυγε.
Απλά το αναφέρω για να προσέχετε γιατί μου είπε η αστυνομία ότι είναι σπείρα και μάλλον ελληνοτσιγγάνοι...
Απλά αν δείτε τίποτα έχει αριθμό κυκλοφορίας ΟΙΑ 92
Όσο για την βόλτα οι υποψήφιοι αγοραστές τα λαμόγια είναι οργανωμένοι όπως μου είπαν στην αστυνομία,έρχονται με κλεμμένα οχήματα,έχουν πάνω τους κλεμμένες ταυτότητες η πλαστές και γενικα έρχονται γι αυτό το σκοπό,δεν πάνε τυχαία γι'αυτό προσέχετε όσοι πουλάτε και όσο για τα τηλέφωνα που σας παίρνουνμε αριθμό σαν αγοραστές τα έχουν πάρει από πακιστανούς στην ομόνοια...

noodles
07/05/2016, 15:25
αμαν ρε αδερφε, να πω οτι δε τα λεγαμε τοσες σελιδες εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148702). :(

μακαρι να τη βρεις...
να σου πω να πας σε κανενα γνωστο τατουατζη μηπως τον εχει στο αρχειο τον τυπο η τον θυμαται?

giannisgs1979
07/05/2016, 15:43
Φιλε πολυ δυσκολο γιατι στη σημερινη εποχη και να τον ξερει σιγα να μην τον δωσει....
Οτι γινει μονο με την ασφαλεια που θα δω μηπως ειναι σεσιμασμενος

SHOOTER045
07/05/2016, 16:14
Φιλε πολυ δυσκολο γιατι στη σημερινη εποχη και να τον ξερει σιγα να μην τον δωσει....
Οτι γινει μονο με την ασφαλεια που θα δω μηπως ειναι σεσιμασμενος

Δώσε ινφο
Περιοχή κτλπ

SHOOTER045
07/05/2016, 16:23
Το γράφω εδώ.
Οκ
Πλαστές ταυτότητες κ διπλώματα που δεν μπορεί ο καθένας να γνωρίζει αν είναι η όχι πλαστές.
Δεν χρειάζεται τίποτα απο αυτά.
-με τι ήρθες? Με αμάξι(προς τον αγοραστή) που το έχεις? Εκεί? Πηγαινε φερτο εδώ.
Βγάλε την βενζίνη σού.
ΑΣΕ μόνο για 500μ-1 χλμ και ακολουθα τον με το όχημα του.
Δεν έχει όχημα?
Βρες ενα δεύτερο βγάλε την βενζίνη σου και ακόλουθα τόν.
ΤΕΛΟΣ
Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε

BLiTzER
07/05/2016, 16:27
Το θέμα έληξε κάπου εκεί που ειπώθηκε ότι δε δίνουμε το μηχανάκι μας.

Καλά ξεμπερδέματα.

giannisgs1979
07/05/2016, 16:43
Για κακή μου τύχη δεν ήξερα το σάιτ,τώρα το ανακάλυψα
Έχετε δίκιο απλά όπως είπε και ηαστυνομία αυτοί συνήθως έρχονται σε τέτοιες περιπτώσεις με φορτηγό,το αφήνουν πιο κάτω με τον συνεργό τους και αν τους κάτσει η βόλτα το φορτονουν και φεύγουν

doctoras
07/05/2016, 17:13
Ραντεβού σε ουδέτερο μέρος οχι σπίτι σου, στο μέρος συνάντησης να ειναι κανας γνωστός ειτε πολυσύχναστο μέρος,
βόλτα για έλεγχο σε καμια περιπτωση (ούτε σε παιδί κατηχητικού)
Εαν ενδιαφέρετε πραγματικά έλεγχο σε μηχανικό έγνωσμενης αξίας

pektis
07/05/2016, 17:37
Ηταν τοσο δυσκολο, να ανεβεις δικαβαλο στην δοκιμη??
Τι να πω.......:confused:

giannisgs1979
07/05/2016, 18:32
Τώρα που το έπαθα έβαλα μυαλό...
Απλά το επισημάνω να το βλέπουν όλοι γιατί αυτά τα λαμόγια έχουν μπλα μπλα και πειθώ...
Απλά γενικά να προσέχετε όλοι όταν πουλάτε γιατί αυτοί έρχονται πιο νωρίς στο ραντεβού και κόβουν κίνηση,αν υπάρχουν κάμερες τράπεζες κλπ

giannisgs1979
07/05/2016, 18:34
Από Πετράλωνα στις 2 το μεσημερι 3-5-2016 μαύρο tdm ΟΙΑ 92

sapphire
07/05/2016, 19:29
Τώρα που το έπαθα έβαλα μυαλό...
Απλά το επισημάνω να το βλέπουν όλοι γιατί αυτά τα λαμόγια έχουν μπλα μπλα και πειθώ...
Απλά γενικά να προσέχετε όλοι όταν πουλάτε γιατί αυτοί έρχονται πιο νωρίς στο ραντεβού και κόβουν κίνηση,αν υπάρχουν κάμερες τράπεζες κλπ

Πάντα πρέπει να κλείνεις ραντεβού σε άκυρο μέρος αν και υπάρχει ο κίνδυνος να σε πάρουν από πίσω όταν φύγεις και σε ακουλουθήσουν στο σπίτι σου .

BLiTzER
07/05/2016, 20:25
Ηταν τοσο δυσκολο, να ανεβεις δικαβαλο στην δοκιμη??
Τι να πω.......:confused:

Ε ναι γιατί είναι πάντα καλύτερο να χάσεις το μηχανάκι σου ΚΑΙ να πεθάνεις.

vaska
07/05/2016, 20:43
Το γράφω εδώ.
Οκ
Πλαστές ταυτότητες κ διπλώματα που δεν μπορεί ο καθένας να γνωρίζει αν είναι η όχι πλαστές.
Δεν χρειάζεται τίποτα απο αυτά.
-με τι ήρθες? Με αμάξι(προς τον αγοραστή) που το έχεις? Εκεί? Πηγαινε φερτο εδώ.
Βγάλε την βενζίνη σού.
ΑΣΕ μόνο για 500μ-1 χλμ και ακολουθα τον με το όχημα του.
Δεν έχει όχημα?
Βρες ενα δεύτερο βγάλε την βενζίνη σου και ακόλουθα τόν.
ΤΕΛΟΣ
Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε

Καλά όλα αυτά ρε Μήτσε αλλά έχω την εξής απορία και μιας και ανακατεύεσαι λόγω δουλειάς με το σινάφι θα ξέρεις να μου απαντήσεις.

Αυτά τα λεβεντόπαιδα είναι αποφασισμένα να φύγουν με κάθε τρόπο, είναι γνώστες της κατάστασης και του κινδύνου κι έχουν πάρει τα μέτρα τους. Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν τπτ να χάσουν σε αντίθεση με τον μέσο αστό αναβάτη. Για σιδερικό ή κέρατο δεν το συζητάω καν, το θεωρώ δεδομένο. Είναι λοιπόν φρόνιμο να προκαλέσεις την τύχη σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο???

Απλά μετά από τόσα περιστατικά νομίζω που έχουμε ακούσει διαβάσει, κάνεις ένα φέις κοντρολ και αν δεν σου αρέσουν τα μούτρα του, απλά την κάνεις.

yiannis172
07/05/2016, 21:34
Μηπως να γινει ενα sticky με εναν οδηγο ασφαλους,οσο γινεται,πωλησης;

Leon67
07/05/2016, 21:50
Δεν ξέρω την μοτοσυκλετιστική σου "διαδρομή" αλλά κανένας από τους γνωστούς και φίλους 40+ που είχε μηχανάκι (έστω και 50αρι) από την δεκαετία του '80 δεν έχει χάσει έτσι μηχανάκι. Που μεγαλώσατε εσείς;

Είναι παρόμοιο ιστορία με έναν φίλο που αγόρασε Hayabusa από internet στέλνωντας και καλά έναν άλλο μηχανικό της ίδιας πόλης να το τσεκάρει. Μετά από το ΟΚ αυτού πλήρωσε φορτωτική και το έφερε Αθήνα. Στραβοι δίσκοι, ξαναβαμμένα πλαστικά, πρόχειρα επισκευασμένο ψυγείο κ.α.πολλά είχε το "τζάμι" μηχανάκι.

Sorry αλλά βλακεία αγνωμοσύνη κτλ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Όταν βγαίνεις από το σπίτι σου δεν έχεις πια να κάνεις με την μαμά σου αλλά κάθε λογής ανθρώπους (καλούς και κακούς).

xarisiero
07/05/2016, 23:11
Δεν ξέρω την μοτοσυκλετιστική σου "διαδρομή" αλλά κανένας από τους γνωστούς και φίλους 40+ που είχε μηχανάκι (έστω και 50αρι) από την δεκαετία του '80 δεν έχει χάσει έτσι μηχανάκι. Που μεγαλώσατε εσείς;

Είναι παρόμοιο ιστορία με έναν φίλο που αγόρασε Hayabusa από internet στέλνωντας και καλά έναν άλλο μηχανικό της ίδιας πόλης να το τσεκάρει. Μετά από το ΟΚ αυτού πλήρωσε φορτωτική και το έφερε Αθήνα. Στραβοι δίσκοι, ξαναβαμμένα πλαστικά, πρόχειρα επισκευασμένο ψυγείο κ.α.πολλά είχε το "τζάμι" μηχανάκι.

Sorry αλλά βλακεία αγνωμοσύνη κτλ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Όταν βγαίνεις από το σπίτι σου δεν έχεις πια να κάνεις με την μαμά σου αλλά κάθε λογής ανθρώπους (καλούς και κακούς).

Θα ήθελα να γράψω πολλά για το σχόλιο σου αλλά δεν θα το κάνω για δικούς μου λόγους.... Θα μπορούσες τουλάχιστον να είσαι λίγο προσεκτικός με τα λεγόμενα σου και να μην τον κάνεις να νιώθει ακόμα πιο άσχημα γι αυτό που του συνεβει....
Α.....και υπόψιν γνωρίζω κάτι τύπους over40 που έχουν πάθει χειρότερα..

naturalboy
08/05/2016, 00:35
Πω ρε φίλε πολύ κρίμα τι να πώ ,Ελπίζω να την βρεις σύντομα ,
Έχουμε γεμίσει παλιόκοσμο και πού είσαι ακόμα, και το έχω κάνει και εγώ πολλές φορές αν δώσω την μότο μου στους υποψήφιους αγοραστές, αλλά το μέρος πάντα που δίνω συνάντηση είναι Αριστοτέλους Θεσσνίκη χαμηλά εκεί στα περιστέρια.

taisteal
08/05/2016, 00:41
Λυπαμαι φιλε..
Πολυ ασχημο αυτο που επαθες
Μακαρι να την βρεις

BoSS_Man*
08/05/2016, 03:55
Εχουμε γεμισει κατσαπλιαδες και λαθρο-κατσαπλιαδες, λοιπον μια συμβουλη σε ολους ποτε δεν δινουμε την μηχανη για βολτα, η μηχανη σε συνεργειο της επιλογης μας και ο υποψηφιος ερχεται με τον μηχανικο του το κοιτανε και τελος, αν δεν θελει να παρει τα @@ και αλλου. Αν θελει να δει αν του κανει και πως του παει να παει σε μαγαζι για test ride.

BoSS_Man*
08/05/2016, 03:58
Αυτά τα λεβεντόπαιδα είναι αποφασισμένα να φύγουν με κάθε τρόπο, είναι γνώστες της κατάστασης και του κινδύνου κι έχουν πάρει τα μέτρα τους. Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν τπτ να χάσουν σε αντίθεση με τον μέσο αστό αναβάτη. Για σιδερικό ή κέρατο δεν το συζητάω καν, το θεωρώ δεδομένο. Είναι λοιπόν φρόνιμο να προκαλέσεις την τύχη σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο???

Να τονισω εδω οτι οι περισσοτεροι απο τους κατσαπλιαδες αυτους ειναι υπο την επηρρεια ναρκωτικων (κοινος χρηστες ναρκωτικων), ειναι περισσοτερο βιαιοι καο χωρις δισταγμο για οτιδηποτε.

Η απαντηση για το λως να προφυλαχθουμε την εγραψα.

Leon67
08/05/2016, 06:28
Θα ήθελα να γράψω πολλά για το σχόλιο σου αλλά δεν θα το κάνω για δικούς μου λόγους.... Θα μπορούσες τουλάχιστον να είσαι λίγο προσεκτικός με τα λεγόμενα σου και να μην τον κάνεις να νιώθει ακόμα πιο άσχημα γι αυτό που του συνεβει....
Α.....και υπόψιν γνωρίζω κάτι τύπους over40 που έχουν πάθει χειρότερα..

Δεν νομίζω ότι μπορει να νιώσει πιό άσχημα. Οσο για την βλακεία δεν γνωρίζει από ηλικιακά γκρουπ απλά η εμπειρία συνήθως μας προφυλάσει από κακοτοπιές. Τι χρειάζεται κάποιος για να είναι υποψιασμένος και τι παει να πει προσεκτικός; Όποιος δεν προσαρμόζεται-προσέχει το περιβάλον-χώρο στον ποίο κινείται απλά την πατάει. Τα είδη που δεν προσαρμόζονται χάνονται-εκλείπουν.

duke200
08/05/2016, 08:53
νταξει κριμα το παιδι, δεν ηξερε, δεν ρωταγε, το πατε όλοι. Το παθημα του εγινε μάθημα, αλλα έγινε μάθημα και σε πολλούς απο μας, οποτε τουλαχιστον κατι βγήκε.

απλα να θυμαστε οτι εκτος απο το κόλπο με την μηχανη, υπαρχει και το κόλπο με υποτιθέμενους αγοραστες-ενοικιαστες οικίας. Ερχονται δήθεν να δουνε το σπίτι, βλέπουν καλά κάλα και μετά χτυπάνε. Όποιος θέλει να αγοράσει το σπίτι σας να του ζητάτε φωτοτυπία ταυτότητας πριν να δει ακόμα το σπίτι. Ελεγχετε την ταυτότητα στην αστυνομία και αν τα στοιχεία είναι αληθή τοτε κανονίζετε το ραντεβού για να δει το σπίτι.

Pan (dvs)
08/05/2016, 09:59

Λες χοντροπαπαριες.

Ο φιλος μας εχει το δικο του ζορι και εσυ τον σταυρωνεις αγαρμπα.

ΥΓ Παντα φιλικα και χωρις διαθεση για χαζοαντιπαραθεσεις.:beer:

Pan (dvs)
08/05/2016, 10:03
Δυστυχώς παιδιά και εγώ έτσι την πάτησα,προχθές στις 3/5/2016 ήρθε ένας υποψήφιος αγοραστής να δει τη μηχανή που πουλούσα tdm και με τα πολλά πολλά πολύ πειστικός την έδωσα για δοκιμή και την πήρε και έφυγε.απλά μου κάνει εντύπωση τόσο χύμα? Ειδικά έχει ένα ταττου στον λαιμο με σχήμα ιστό αράχνης,είναι αδύνατος,μαύρα μαλλιά κοντά και σκουλαρίκι στο φρύδι,απλά να προσέχετε

Με ποια λογικη εδειξες εμπιστοσυνη σε ενα τετοια ατομο?

Αν θελεις μου απαντας.

DAYMAN
08/05/2016, 11:16
ευχομαι να εισαι τυχερος και να βρεις το μηχανακι σου

Υγ.Χωρις να σε προτρεπω να κανεις αυτο που λεω φιλε η ζουγκλα θελει κανονες ζουγκλας για να επιβιωσεις και υπαρχουν δρομοι, αρκει να υπαρχει θεληση και να μην κωλώσεις.

Bowleno
08/05/2016, 11:18
Με ποια λογικη εδειξες εμπιστοσυνη σε ενα τετοια ατομο?

Αν θελεις μου απαντας.

Πιθανόν με την λογική να έχει άμεσα ανάγκη τα μετρητά ;)

Pan (dvs)
08/05/2016, 13:34
Πιθανόν με την λογική να έχει άμεσα ανάγκη τα μετρητά ;)

Κατι τετοιο υπεθεσα.

AristidisZ
08/05/2016, 13:35
Εχουμε γεμισει κατσαπλιαδες και λαθρο-κατσαπλιαδες, λοιπον μια συμβουλη σε ολους ποτε δεν δινουμε την μηχανη για βολτα, η μηχανη σε συνεργειο της επιλογης μας και ο υποψηφιος ερχεται με τον μηχανικο του το κοιτανε και τελος, αν δεν θελει να παρει τα @@ και αλλου. Αν θελει να δει αν του κανει και πως του παει να παει σε μαγαζι για test ride.

Υπερβολές, σκέψου τώρα κάποιος να θέλει να πάρει ένα μηχανάκι με 2 χιλιάρικα και να κουβαλήσει το μηχανικό του 5~10 φορές από τη μια άκρη της Αθήνας στην άλλη μέχρι να βρει αυτό που θέλει...

BLiTzER
08/05/2016, 13:50
Παιδάκια, δεν υπάρχει μυστική συνταγή. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Αυτό είναι όλο. Προφανώς, όσο μεγαλύτερη ανάγκη έχεις να πουλήσεις, τόσο πιθανότερο είναι να την πατήσεις.

Pan (dvs)
08/05/2016, 14:05
Υπερβολές, σκέψου τώρα κάποιος να θέλει να πάρει ένα μηχανάκι με 2 χιλιάρικα και να κουβαλήσει το μηχανικό του 5~10 φορές από τη μια άκρη της Αθήνας στην άλλη μέχρι να βρει αυτό που θέλει...

Δεν χρειαζεται να κουβαλησει τον μηχανικο του.Μπορει να κουβαληθει εκει ο πωλητης.

BLiTzER
08/05/2016, 14:06
Επειδή ο πωλητής έχει όρεξη να τρέχει στον μηχανικό του κάθε τυχαίου που ΙΣΩΣ αγοράσει το μηχανάκι.

Pan (dvs)
08/05/2016, 14:28
Επειδή ο πωλητής έχει όρεξη να τρέχει στον μηχανικό του κάθε τυχαίου που ΙΣΩΣ αγοράσει το μηχανάκι.

Αν θελει.Αν δεν θελει ας του το δωσει για μια βολτα και οτι κατσει.

BLiTzER
08/05/2016, 14:50
Ή δεν κάνει τίποτα από αυτά.

Ο ένας προτείνει να αφήνεις βενζίνη για 500μ μέσα, ο άλλος να έχεις συνοδεία σνάιπερ (όχι τον γνωστό) και ελικόπτερα, ο άλλος να κουβαλάς τους πωλητές στον μηχανικό σου. Δε φαίνεται να έχετε ιδιαίτερη επαφή με το άθλημα. Λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει.

giannisgs1979
08/05/2016, 15:09
Επειδη ειχαν ερθει καμμια δεκαρια ατομα να το δουνε,ο ενας ειχε φερει μηνανικο του κωλου μαζι,ο αλλος ελεγε να παμε στην αλλη ακρη της γης να το δει μηχανικος, ο ααλος ελεγε το μακρι και το κοντο του,ετσι ειχα κουραστει και υποτιθετι με αυτον οτι τα βρικαμε σε ολα και ετσι με αυτην την λογικη την εδωσα βολτα τη μηχανη...
Απανταω σε εναν προηγουμενο φιλο που με ρωτησε..λ
Γενικα ερχονται διαφοροι περιεργοι,δυο ατομα τα ειχαμε βρει σε ολα,ο ενας ειχε ερθει κι μεμηχανικο,αλλα την αλλημερα δεν τους αφησαν οι δικοι τους ν παρουν μηχανη μεγαλη...
Υπρχουν κι πολλοι που δεν εχουν τι να κανουν και λενε ας παμε μι βολτα ν δουμε μια μηχανη που πουλανε για να περασουμε την ωρα μας.
Ειχε ερθει ενς αλλος που μου ειπαν οτι περισι του κλεψανε τη δικια του και οτι ειχε 5000 και του λεωρε φιλε αφου γραφω οτι το πουλω 5600 το μηχανακι ακατεβατα,γιατι ερχεσι εδω και με ζαλιζεις μια ωρα...

DAYMAN
08/05/2016, 18:05

Ο ένας προτείνει να αφήνεις βενζίνη για 500μ μέσα, ο άλλος να έχεις συνοδεία σνάιπερ (όχι τον γνωστό) και ελικόπτερα, ο άλλος να κουβαλάς τους πωλητές στον μηχανικό σου. Δε φαίνεται να έχετε ιδιαίτερη επαφή με το άθλημα. Λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει.

ψιτ μην σου τυχει!

vaska
08/05/2016, 19:23
ψιτ μην σου τυχει!

Η αλήθεια είναι ότι για να σου τύχει πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, τελικά αποδεικνύεται ότι οι ευκολόπιστοι είναι πάντα οι χαμένοι. Πάντα θα υπάρχουν λαμόγια που θα καραδοκούν για την ευκαιρία και οποιος τους την δώσει αυτοί θα την αρπάξουν.

SHOOTER045
08/05/2016, 19:24

Η μπορούν να με καλούν να είμαι παρών :D

g_m900
08/05/2016, 19:28
Παιδια απλα οι εποχες εχουν αλλαξει εντελως και πλεον δεν πρεπει να εμπιστευεστε κανεναν που ζηταει βολτα την μηχανη ειδικα αν εχει ερθει χωρις οχημα.
Απο κει και μετα ραντεβου στο συνεργειο επιλογης του(εφοσον ειναι κοντα) και αφου διαπιστωθει οτι οντως ο μηχανικος δουλευει εκει (μην κραζετε γινονται και αυτα) τοτε θα το οδηγησει ο μηχανικος και οχι ο υποψηφιος.
Μια γνωμη λεω φυσικα και ο καθενας ειναι υπευθυνος να κινηθει οπως θελει.

slzr
08/05/2016, 20:45
Και με όχημα να έρθει φίλε πάλι θέλει μεγάλη προσοχή.

Πρόπερσι το καλοκαίρι έκλεψαν το 20ετίας αυτοκίνητο του πατέρα μου. Το βρήκαμε μετά από 2 μήνες και οι αστυνομικοί μας είπαν ότι το κλεφτρόνι πήγε σε ραντεβού για αγορά ενός KTM ή Ducati από το car. Λέει στον τύπο να το κάνει μια βόλτα το τετράγωνο και τον άφησε με το αμάξι να περιμένει.

Βρήκαμε εμείς το αμάξι και κλαίει αυτός το μηχανάκι.

zandesiro
08/05/2016, 20:47
Τα πραγματα ειναι απλα....

Στο ραντεβου θα γινετε μονο οπτικος και ακουστικος ελεγχος....

Μετα σε συνεργειο ή σε αντιπροσωπεια της μαρκας (της μηχανης) την κανει βολτα ο μηχανικος....Αν ολα ηταν καλα μετα γινετε η πωληση...

Δεν ανεβαινει με τιποτα ο αγοραστης πανω πριν γινει η μεταβιβαση....

Δυστυχως δεν γινετε αλλιως...

ΝΤΙΚ
08/05/2016, 20:52
σε κανεναν εμπορο εγινε αραγε ποτε κατι παρομοιο;:confused:

SHOOTER045
08/05/2016, 21:02
σε κανεναν εμπορο εγινε αραγε ποτε κατι παρομοιο;:confused:

Α να γεια σού.
Αυτονων το ματι κόβει παραπανω η ξέρουν και παίρνουν προφυλάξεις?

Έχω κατέβει δυο φορές απο εδώ Αθήνα για να πάρω μότο απο έμπορο.
Διαφορετικό και τις δύο φορές.
Είχε προηγηθεί τηλέφωνο οτι αύριο θα είμαι εκεί.
Ποδαράτος,καβαλαω και φεύγω.
Και στις δυο περιπτωσεις είχα στείλει ανθρωπο για αξιολόγηση.
Οποτε πηγαινα στα σίγουρα.
Με το καλημέρα πιανουμε κουβέντα .
Αφήνω δίπλωμα αλλά και οι δυο το συνέκριναν με την ταυτότητα.
Πήρα το μηχανάκι εκανα βόλτα ,γύρισα εσκασα τα φράγκα υπογραψαμε έφυγα

giannisgs1979
08/05/2016, 22:24
Απλά παιδιά έχετε το νου σου σας παρακαλω μήπως και δείτε κάποιο tdm μαύρο στην πένα,με ανάγλυφα γράμματα,με καρινα και ένα χαρακτηριστικο είναι ότι φοράει τις remus τις εξαγωνες τις κοντές τις ασημί,σπανίζουν και δεν έχω δει τόσα χρονια άλλο με τέτοιες εξατμίσεις..
Αν και τυχόν το δείτε,απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις και μπορείτε βγάλτε το μια φωτογραφία και μετά πείτε μου που να πάω να ψαχτω...

slzr
08/05/2016, 22:30
Εννοείται φίλε.

viper1
10/05/2016, 11:11
αν δεν το γράφω στην αγγελία "βόλτα να δω πως πάει δεν παίζουν" τους το λέω προφορικά και σε συνεργείο δικό τους. σε ουδετερο μερος συνάντηση και αλλος ένας γνωστός μαζί. βόλτα το έχω δώσει μόνο στον συνεργειά

SoR
10/05/2016, 11:22
Γιάννη, αν θες βάλε και μια φώτο να δούμε πανω κάτω καμιά λεπτομέρεια..

tdm μαύρα με εξατμίσεις remus, είναι το 80% των tdm....
δυστυχώς ΚΑΙ το δικό σου πάθημα μας γίνεται μάθημα σε όλους...

sniper
10/05/2016, 11:36
Θα παρακαλέσω όσους κουβαλάνε ή όσοι έχουν εμφάνιση που τρομάζει (και μπορεί και να κουβαλάνε) να μην δίνουν τέτοιες συμβουλές στους υπόλοιπους.

giannisgs1979 (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=51643) συλληπητήρια.

kemmotar
10/05/2016, 11:37
Τα πραγματα ειναι απλα....

Στο ραντεβου θα γινετε μονο οπτικος και ακουστικος ελεγχος....

Μετα σε συνεργειο ή σε αντιπροσωπεια της μαρκας (της μηχανης) την κανει βολτα ο μηχανικος....Αν ολα ηταν καλα μετα γινετε η πωληση...

Δεν ανεβαινει με τιποτα ο αγοραστης πανω πριν γινει η μεταβιβαση....

Δυστυχως δεν γινετε αλλιως...

το αυτο! ελεγχος μονο σε αντιπροσωπεια ή μαγαζι επιλογης κοινο και εννοειται χωρις βολτα! αν δεν ξερει καν το μηχανακι ας κανει τεστ ραιντ σε αντιπροσωπεια... αν θελει να δει το δικο μας μηχανακι μονο μηχανικος....

αν σου πουν ελα στο ταδε μαγαζι, ελεγχος αν υπαρχει αυτο το μαγαζι και παλι υπο σκεψη. μπορει να στην πεσουν οποτε καλυτερα του λες σε αντιπροσωπεια... αν θες. δεν καιγεται ο πωλητης να πουλησει, καιγεται και ο αγοραστης ο καλος και σωστος να ψωνισει....

ΥΓ επισης αυτο το να δινεις ραντεβου στο σπιτι σου στην πυλωτη ή την γωνια της γειτονιας με ξεπερναει! ποτε σε χωρο περιξ της οικιας μας!!!!

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ελπιζω να βρεθει ....

sniper
10/05/2016, 11:42
το αυτο! ελεγχος μονο σε αντιπροσωπεια ή μαγαζι επιλογης κοινο και εννοειται χωρις βολτα! αν δεν ξερει καν το μηχανακι ας κανει τεστ ραιντ σε αντιπροσωπεια... αν θελει να δει το δικο μας μηχανακι μονο μηχανικος....

....

Καλά οκ, αγοράζεις μεταχειρισμένο μηχανάκι και δεν θες να το καβαλήσεις να δεις μήπως και είναι στραβό;
Και καίγονται οι αγοραστές...; Δεν νομίζω.

geobiker
10/05/2016, 11:45
μάγκες δεν υπάρχει το έργο βόλτα.. πριν λίγες μέρες πούλησα το δικό μου σ' ένα πολύ οκ παλικάρι. Πώς το είδε ξέρετε? το μηχανάκι αραγμένο ΚΑΙ κλειδωμένο έξω από κατάστημα γνωστού μου.. τα κλειδιά στην τσέπη μου, φίλε το μηχανάκι είναι αυτό, ανεβαίνεις πάνω, το ακουμπάς, το κοιτάς μόνο με το disk lock και με σβηστό μοτερ... με συγχωρείς αλλά δύσκολοι οι καιροί.. Βάζω μπρος αφού ανέβηκα (με την κλειδαριά πάνω) άκου το μοτέρ του και παίξε το γκάζι του.. τα φρένα μπρος πίσω είναι καινούρια αν θες να τα δεις και να τσεκάρεις αν είναι σπασμένο πάμε σε όποιο μάστορα θες όποτε θες.. πήγαμε στο κατάστημα ο μάστορας είπε τα καλύτερα.. συμφωνήσαμε..πριν πάμε στο κεπ, του λέω, ανέβα να σε πάω βόλτα.. και όλα τέλειωσαν καλά κ ωραία.. μόνο έτσι παιδιά..

kemmotar
10/05/2016, 11:46
αλλο το τι θα ζητησω εγω και αλλο τι αφηνω να κανουν οι αλλοι.
πρωτον δεν εχω πλαστη ταυτοτητα, δευτερον εχω ωραιο και καλοσυνατο προσωπο και τροπους και τριτον θα το ζητησω τεστ ραιντ στο συνεργειο που εχω παει, οχι στον δρομο.... οπως θελω να αισθανομαι εγω ασφαλης ετσι θελω να αισθανεται και ο δυνητικος αγοραστης...
και τελος, δεν εχω παρει ποτε μεταχειρα μεχρι τωρα τουλαχιστον παντα καινουργιο. οποτε εχω εμπειρια ως πωλητης.

pektis
10/05/2016, 11:58
Γιατι να μην εχει γνωμη ο υποψηφιος αγοραστης για το πως παει το μηχανακι?
Λιγακι υπερβολικους σας βρισκω...
Απλα, ανεβαινει ο ιδιοκτητης 2καβαλο και δεν υπαρχει προβλημα...
Πριν κανα χρονο που εψαχνα αλλη μηχανη, ειχα τυχει στην περιπτωση ιδιοκτητη, να μου λεει...
-Φιλε, αν θες σε παω μονο σαν συνεπιβατη... Την μηχανη δεν την δινω ποτε σε κανενα, μονο εγω την οδηγω...
Του λεω ΟΚ...και πως θα εχω γνωμη για το τι παω να αγορασω? Γουρουνι στο σακι?:lol:
Γενικα, ειμαι της γνωμης το να παει σε συνεργειο για τσεκαρισμα ή 2καβαλο με τον ιδιοκτητη για μικρο τεστ...

motoexelixis
10/05/2016, 12:07
μάγκες δεν υπάρχει το έργο βόλτα.. πριν λίγες μέρες πούλησα το δικό μου σ' ένα πολύ οκ παλικάρι. Πώς το είδε ξέρετε? το μηχανάκι αραγμένο ΚΑΙ κλειδωμένο έξω από κατάστημα γνωστού μου.. τα κλειδιά στην τσέπη μου, φίλε το μηχανάκι είναι αυτό, ανεβαίνεις πάνω, το ακουμπάς, το κοιτάς μόνο με το disk lock και με σβηστό μοτερ... με συγχωρείς αλλά δύσκολοι οι καιροί.. Βάζω μπρος αφού ανέβηκα (με την κλειδαριά πάνω) άκου το μοτέρ του και παίξε το γκάζι του.. τα φρένα μπρος πίσω είναι καινούρια αν θες να τα δεις και να τσεκάρεις αν είναι σπασμένο πάμε σε όποιο μάστορα θες όποτε θες.. πήγαμε στο κατάστημα ο μάστορας είπε τα καλύτερα.. συμφωνήσαμε..πριν πάμε στο κεπ, του λέω, ανέβα να σε πάω βόλτα.. και όλα τέλειωσαν καλά κ ωραία.. μόνο έτσι παιδιά..

και οταν πηγατε βολτα, και πριν απο την μεταβιβαση απο οτι λες, του ηταν δυσκολο να βγαλει ενα γκανι και να στο παρει με το ετσι θελω ετσι; Μονο ετσι φιλε ,μονο ετσι!!!

sniper
10/05/2016, 12:15
και οταν πηγατε βολτα, και πριν απο την μεταβιβαση απο οτι λες, του ηταν δυσκολο να βγαλει ενα γκανι και να στο παρει με το ετσι θελω ετσι; Μονο ετσι φιλε ,μονο ετσι!!!

Ρε σεις πατε καλά; Αν έχει όπλο κι έρθει να την πάρει, δεν μπορεί να το βγάλει χωρίς να ζητήσει να την καβαλήσει;

Διαβάζετε τι γράφετε;

viper1
10/05/2016, 12:18
Άλλο ένα καταπληκτικό θρεντ τόλμη και γοητεία

motoexelixis
10/05/2016, 12:18
και θεωρεις sniper οτι του ειναι ποιο ευκολο να βγαλει το οπλο απο τη στιγμη που το εχει μαζι του φορα παρτιδα εκει που θα εχετε δωσει ραντεβου να δει το μηχανακι, και οχι στη βολτα που θα κατσει πισω απο τον οδηγο, μιας και αυτος θα νιωθει ασφαλεια οτι οδηγει αυτος τη μηχανη του,και να τον παει οπου θελει αυτος; Επιπροσθετως το οτι εσυ δε συμεριζεσαι την αποψη μου δε σημαινει οτι δε παω καλα η οτι εχω καποια δυσκολια στην αναγνωση...

sniper
10/05/2016, 12:20
και θεωρεις οτι του ειναι ποιο ευκολο να βγαλει το οπλο απο τη στιγμη που το εχει μαζι του φορα παρτιδα εκει που θα εχετε δωσει ραντεβου να δει το μηχανακι,
...

Γιατί; Θα φοβηθεί τον άοπλο πωλητή ή τους Νιντζα που περιφέρονται τριγύρω;

motoexelixis
10/05/2016, 12:21
Οχι απλως το οποιο ρισκο θα ειναι απειρως μικροτερο

BLiTzER
10/05/2016, 12:24
Ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει. Και εδώ είμαστε, να λέμε τις ιστορίες μας, να γελάμε. Ή να κλαίμε.

p@nos
10/05/2016, 13:03
η προφυλαξη ειναι το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις...γενικα δε δινεις ποτε βολτα σε αγνωστο, και προσωπικα θα σκεφτομουν να δωσω τη μηχανη για βολτα μονο μετα απο ελεγχο σε μηχανικο (δηλαδη για το τυπικο της υποθεσης, και ακολουθοντας με αλλη μοτο μονο τον υποψηφιο αγοραστη, οπου αν εκανε να φυγει πραγματικα θα τον εμβολιζα, χωρις καμια μα καμια αναστολη)

γενικα προσοχη παιδια, υπαρχει πολυς κοσμος που το εχει με το μπλα μπλα, μη ψαρωνετε με αυτα που ακουτε...αν καποιος θελει να αγορασει και ειναι ολα κομπλε, μια αποψη απο μαστορα θελει...απαξ και περασει απο εκει το πραγμα, μετα η βολτα ειναι μονο για την καβλαντα, οχι για test ride στον καθενα που ερχεται να χαζεψει...και επισης...

ασφαλεια κλοπης...παει κανα 200αρι το εξαμηνο αλλα τα λεφτα της τα αξιζει...μονο και μονο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

τωρα στο παιδι που του φαγαν το μηχανακι πραγματικα κριμα, βαλε καμια φοτο μπας και σταθεις τυχερος...και αμα σε παρει κανενας για πληροφοριες για αμοιβες κλπ κανε απλα την παπια και μη τσιμπησεις...

για εσας που θελετε ντε και καλα βολτα με το υποψηφιο μηχανακι που θελετε να αγορασετε και καλα κανετε κιολας...πηγαιντε με μια μηχανη ισης η παραπλησιας αξιας και ισχυος, και καντε τραμπα με τον υποψηφιο ιδιοκτητη...στο 99% των περιπτωσεων δε θα σας πει οχι...μη παρεξηγηθητε ομως αμα σας ριξει ακυρο επειδη πηγατε με το παπι σας με το μετρο η με το τσικουετσεντο της γκομενας σας επειδη που πατε οτι θα του δωσετε ενα κωλοχαρτο που θα λεει πανω οτι ειναι η ταυτοτητα σας...

giannisgs1979
10/05/2016, 13:38
Προσπαθώ να βάλω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως,θα το βρω που θα πάει...
Όσο για αυτά που λέτε έχετε δίκιο,τώρα που τη πάτησα... Γαμω την καλοσύνη μου...
Απλά η μηχανή είχε μόνο 12000 και όλοι παταγανε ότι αν είναι πράγματικα κλπ και θέλανε να την οδηγήσουν... Μέχρι και στην αγγελία έγραφα δεκτός έλεγχος και μέσα στη Yamaha

YianPep
10/05/2016, 14:17
Προσπαθώ να βάλω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως,θα το βρω που θα πάει...
Όσο για αυτά που λέτε έχετε δίκιο,τώρα που τη πάτησα... Γαμω την καλοσύνη μου...
Απλά η μηχανή είχε μόνο 12000 και όλοι παταγανε ότι αν είναι πράγματικα κλπ και θέλανε να την οδηγήσουν... Μέχρι και στην αγγελία έγραφα δεκτός έλεγχος και μέσα στη Yamaha

Για το ανεβασμα φωτογραφιων δες εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129391&highlight=%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B 1%CF%86%CE%B9%CF%89%CE%BD
Ευχομαι να το βρεις φιλε και μην σκάς ο καθενας μπορει να την πατήσει
Εσυ να σαι καλα

giannisgs1979
10/05/2016, 14:33
358431

giannisgs1979
10/05/2016, 14:42
Με αριθμό κυκλοφορίας ΟΙΑ 92

giannisgs1979
10/05/2016, 15:44
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ:
ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,30-35 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΑΔΥΝΑΤΟΣ,ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΦΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΙΣΤΟ ΑΡΑΧΝΗΣ

geobiker
10/05/2016, 16:44
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ:
ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,30-35 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΑΔΥΝΑΤΟΣ,ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΦΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΙΣΤΟ ΑΡΑΧΝΗΣ

το νούμερο που σε πήρε τι ήταν? σταθερό/κινητό ελληνικό/απόκρυψη/κινητο ξένο?

geobiker
10/05/2016, 16:53

ναι φίλε μου.. είχε αγοράσει τα παράβολα μαζί μού στην τράπεζα, δε θα το τρωγε εκεί το μηχανάκι... έλεος..

για την ιστορία όμως.. να δείτε την τρισμέγιστη λαλακια που έκανε ο υπάλληλος της τραπεζας.. όταν ήταν να με πληρώσει μου λέει θα τα πάρεις όλα τα λεφτά μετρητά.. προφανώς μετρητά δεν δέχομαι και τον πήγα στο γκισέ της τράπεζας που έχω λογαριασμό ενημερώνοντας τον ταμία το λόγο για τον οποίο είμαστε εκεί.. τότε ο μάγκας ο ταμίας αρχίζει και λέει τα στοιχεία μου προφορικά και αποκαλύπτει και τις οικονομίες που έχω -ναι αυτές τις λίγες- μπροστά στον αγοραστή. Εκεί τον κοπανάς ή όχι??

giannisgs1979
10/05/2016, 17:00
Κινητό ήταν και το έδωσα στην ασφάλεια να το ψάξουν ανήκει σεκκάποιον vang k pierre Αώου 50 στο Ίλιον.μου είπαν ότι μπορεί να το είχαν πάρει από ομόνοια αλλά επειδή έχω ανθρώπο δικό μου μέσα στη ΓΑΔΑ θα το ψάξουν...

Nostradamus
10/05/2016, 17:56
Λυπαμαι πραγματικα φιλε μου και ευχομαι να βρεθει..

Παντως η περιγραφη για για την αστυνομια ειναι λουκουμι.. Ειδικα το ταττοο δεν ειναι και συνηθισμενο...Απλα αντε να αποδειξεις εστω οτι τον πετυχαινουν καπου οτι σου πηρε την μηχανη...

BLiTzER
10/05/2016, 19:20
Ειδικα το ταττοο δεν ειναι και συνηθισμενο...

Ναι, μόνο όλοι οι φυλακόβιοι το έχουν.

giannisgs1979
10/05/2016, 22:54
Οι φυλακισμένοι το έχουν στον αγκώνα αυτό το τατου...
Αν τον πιάσουν μπορώ να το αποδείξω απλά το πως δεν θέλω να το πω εδώ δημόσια...

anavatis19
11/05/2016, 00:07
στειλε πριβε θελω να μαθω αληθεια σου λεω. ειναι καλο να μαθαινουμε καινουργιες μεθοδους

konstantin1977
11/05/2016, 08:07
λυπάμαι πολύ...
μακάρι να βρεθεί μια λύση...

DrIoannis
11/05/2016, 08:55
Σκέφτηκα ότι μία φωτογραφία με το κινητό σου του υποψήφιου αγοραστή πάνω στην μηχανή σου πριν την πάρει όπου φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, ίσως να δράσει ανασταλτικά...λέμε τώρα.

AristidisZ
11/05/2016, 09:03
Σκέφτηκα ότι μία φωτογραφία με το κινητό σου του υποψήφιου αγοραστή πάνω στην μηχανή σου πριν την πάρει όπου φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, ίσως να δράσει ανασταλτικά...λέμε τώρα.

Ίσως και τα δακτυλικά του αποτυπώματα ;

Δεν είναι λύσεις αυτές ρε παιδιά, τι να λέμε τώρα

Τα είπαμε

1. Ραντεβού σε πολυσύχναστο μέρος επιλογής του πωλητή

2. Ο υποψήφιος αγοραστής βλέπει αν του κάνει εξωτερικά το μηχανάκι

3. Ραντεβού σε συνεργείο του αγοραστή - αν σας πουν ότι είναι στο Σχιστό Κορυδαλλού, περνώντας το 3ο μαντρί δεξιά μην πάτε. Τώρα το σενάριο να σε στείλουν σε συνεργείο όπου έχουν φιμώσει και μπαγλαρώσει τον μάστορα στο υπόγειο για να σου πάρουν το μηχανάκι ή το συνεργείο να είναι σκηνικό της Walt Disney και από μέσα να είναι τεκές έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με το να σου βγάλουν μια πιστόλα στην πλατεία Συντάγματος την ώρα που είσαι στο φανάρι για να στην πάρουν.

Τέλοσπάντων, πραγματικά εύχομαι να βρεθεί το μηχανάκι...

Και κάτι που έχει αξία να αναφερθεί, σε περίπτωση ληστείας (γιατί θεωρώ ότι περί αυτού πρόκειται εν προκειμένω, δεν είναι κλοπή, έστω και αν δεν χρησιμοποιήθηκε βία), σε καλύπτει η ασφάλεια κλοπής ;;;

Ξέρω ότι αν σου πάρουν τα κλειδιά με διάρρηξη από το σπίτι και κατόπιν σου πάρουν το όχημα καλύπτεσαι, στη συγκεκριμένη περίπτωση τι γίνεται ;

giannisgs1979
11/05/2016, 09:08
Όχι δεν σε καλύπτει,γιατί προχθές μίλαγα με τον ασφαλιστή μου....

AristidisZ
11/05/2016, 09:11
Όχι δεν σε καλύπτει,γιατί προχθές μίλαγα με τον ασφαλιστή μου....

Αν του είπες ότι του την έδωσες για να την "δοκιμάσει" και σου την έφαγε, λογικό είναι να μη σε καλύπτει

Ξέρεις τι ισχύει σε περίπτωση που ισχυρισθείς ότι σου την πήραν διά της βίας ;;

giannisgs1979
11/05/2016, 09:14
Όσο για την φωτογραφία την ωρα που είναι επάνω στη μηχανή θα σου πει η αστυνομία ότι μου είπε,δες στην λίστα σεσειμασμενων για αναγνώριση

giannisgs1979
11/05/2016, 09:16
Το ίδιο ισχύει μόνο σε περίπτωση κλοπής που κρίνουν αυτοί ότι ισχύει κλπ κλπ είναι τα ψιλά γράμματα που δεν τα φανερώνουν.. Ρωτησε τον ασφαλιστή σου φίλε μου

giannisgs1979
11/05/2016, 09:17
Φίλε μου γράφω αναλυτικά πως μου την πήραν την μηχανή...

dankannn
11/05/2016, 10:00
Ρε παιδιά οι εποχές είναι περίεργες και δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά πρέπει να είμαστε παρατηρητικοί σε αρκετά πράγματα.
Η ταυτότητα δεν μας διασφαλίζει όπως είπαν και παραπάνω και μπορεί να είναι πλαστή.
Φυσικά αν του την κρατήσεις μαζί με το δίπλωμα πριν την βόλτα τότε έχουμε ένα ατού στα χέρια μας + την photo του μάγκα για να την δώσουμε στην αστυνομία σε περίπτωση στραβής .
Δεν έχω κάτι με τα τατουάζ αλλά δεν θα έδινα την μηχανη μου σε έναν με τατουάζ αράχνης στο λαιμό , και πιθανά τελίτσες τατου στον αντίχειρα που υποδηλώνει ότι έχει κάνει φυλακή.
Βασικά όσα μηχανάκια έχω πουλήσει δεν έχω φέρει ποτέ τους αγοραστές στην περιοχή μου εκεί που μένω στο σπίτι μου.
Όλες τις φορες αφού ήρθαν και την είδαν όταν έφευγα μετά έκανα πάντα και κάνα δυο τετράγωνα γύρο έτσι για ξεκάρφωμα για να δω μπας και με ακόλουθει κάποιος.
Και το κυριότερο δεν έχω δώσει ποτέ μηχανή έτσι χύμα να την οδηγήσουν.
Το standard μου είναι ανέβα να σε πάω εγώ βόλτα και αν έδειχνε ενδιαφέρων τότε του ζήταγα στα χέρια μου το δίπλωμα του και έκανα πίσω στην σελά και αυτός μπροστά ( απαράβατος νόμος για μένα) και την έκανε βόλτα.
Άλλο ένα tips να τους πηγαίνετε διπλά από αστυνομικό τμήμα , αν είναι λερωμένη η φώλια τους δεν θα έρθουν και θα πάει και το μυαλό τους μπας και είστε αστυνομικός.
Ναι ξέρω που να τα κάνεις όλα αυτά αλλά είναι κρίμα να χάσεις κάτι που το έχεις αγοράσει με αίμα και μόχθο από ένα τσοκλαναρα .

ΥΓ
Μην πούμε τώρα αν έχει όπλο , θα πρέπει να είσαι βλάκας για να μην καταλάβεις ότι το έχει επάνω του .
Για αυτό και όχι απομακρυσμένα από κατοικήσιμη περιοχή.
Τώρα αν στο κολλήσει στο κεφάλι αλλά Βραζιλία πολύ απλά του δίνεις το μηχανάκι χωρίς πολλά πολλά και όλα καλά

giannisgs1979
11/05/2016, 10:27
Φίλε συμφωνώ απόλυτα...
Απλα το ανέφερα για να το δουν όλοι και να μην την πατησουν όπως εγώ

dankannn
11/05/2016, 10:38
Φίλε συμφωνώ απόλυτα...

Γιάννη μου δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο με αυτά που έγραψα και μακάρι να το βρεις.
Απλά τα λέμε για να είμαστε λίγο πιο υποψιασμένοι και παρατηρητικοί ολοι μας.
Σε καταλαβαίνω γιατί έχω χάσει μηχανάκι TDR 250 κλειδωμένο σε κεντρικότατο δρόμο , Στρουρναρη Αθήνα και μάλιστα μέσα από τα μάτια μου.
Εσύ τουλάχιστον το είδες να φεύγει και πάει στο διάολο.
Εγώ το είχα μπροστά μου όλοι την μέρα και πάω το απόγευμα να φύγω και κοίταζα σαν τον χαζό με το κράνος στο κεφάλι αριστερά δεξιά και πουθενά το μηχανάκι.
Βανάκι λογικά πέρασε , ένα λεπτό δουλειά για δυο άτομα και γεια σας το TDR.

p@nos
11/05/2016, 12:40
Μην πούμε τώρα αν έχει όπλο , θα πρέπει να είσαι βλάκας για να μην καταλάβεις ότι το έχει επάνω του .
Για αυτό και όχι απομακρυσμένα από κατοικήσιμη περιοχή.
Τώρα αν στο κολλήσει στο κεφάλι αλλά Βραζιλία πολύ απλά του δίνεις το μηχανάκι χωρίς πολλά πολλά και όλα καλά

γιατι να εισαι βλακας για να μη το καταλαβεις? πρεπει να υπαρχουν παρα πολλοι βλακες για να υπαρχουν τοσοι ανιχνευτες μεταλλων...τελος παντων, ουτε η βολτα δικαβαλο ειναι λυση γιατι μπορει να βγαλει κανα πιστολακι να στο βαλει στο σβερκο κανα σουγια κλπ...συναντηση για οπτικο ελεγχο σε πολυσυχναστο δρομο, ελεγχο σε αναγνωρισμενο συνεργειο,και απο κει και επειτα βλεπουμε...τωρα οποιος καιγεται να πουλησει και θελει να κανει τον αλλο βολτα η να του το δωσει παιρνει ενα ρισκο που το ξερει κιολας οτι το παιρνει...

και για να λεμε και του στραβου το δικιο οταν ερθει ενας υποψηφιος αγοραστης, ο βασικοτερος λογος να μη του δωσεις τη μηχανη ειναι οχι να σου την κλεψει, αλλα να στην παρει και να της ριξει καμια τουμπα...δλδ μετα θα εχεις θεμα να ζητας τα σπασμενα, που ειναι και το πιθανοτερο απο τα στραβα σεναρια...οποτε παιδια αμαξια μηχανακια κλπ καλο ειναι να μη τα δανειζετε...προσωπικα μηχανη δεν εχω δανεισει ποτε σε κανεναν, και οι βολτες που εχω δωσει ειναι ελαχιστες και μετρημενες στο ενα χερι...

p@nos
11/05/2016, 12:43
Φίλε συμφωνώ απόλυτα...

φιλε εσυ ησουν ατυχος, δυστυχως τωρα δε μπορει να γινει τιποτα, το καλυτερο που εχεις να κανεις, ΑΝ φανεις τυχερος...ειναι να κοιτας στο καρ για κανενα ανταλλακτικο...ιιιισως βρεθει τιποτα ετσι και βγαλεις καμμια ακρη...αλλιως μονο αν εχεις καμμια χοντρη ακρη στην αστυνομια να δεις τιποτα φωτο απο σεσημασμενους

αλλα απο τη στιγμη που ειδε αγγελια θα μπορουσε να ειναι απο οποιοδηποτε σημειο της ελλαδας...

BoSS_Man*
11/05/2016, 13:08
Εδώ εγώ πρωινές ώρες πριν λίγες ημέρες κυνηγούσα 2 που πηγαίναν μηχανάκι με πατάκι λες και πάνε βόλτα, κανένας μα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε τόση αναισθησία δεν είναι δυνατό να υπάρχει και να πιστέψω ότι γίνεται, καμία βοήθεια δεν προσέφερε κανένας επίσης. Τους έψαχνα μόνος μου για κάνα δύοωρο, δεν ήξερα επίσης ούτε ποιανού ήταν η μηχανή ούτε τίποτα, το μόνο που ξέρω ήταν πως οι κατσαπλιάδες νομίζαν πως μπρορούν να κάνουν ότι θέλουν πράγμα που διαψεύστηκε πλήρως.

Κυκλοφορούν δύο άτομα πρωινές ώρες στην Αθήνα με μηχανάκι σκούτερ και πάνε και κλέβουν αλλά θα τα πούμε ένα χεράκι καλά μαζί μια ημέρα, μην νομίζεις ότι το ξέχασα εκείνο το βράδυ την επόμενη φορά φίλε μου όταν σε πετύχω με τον λαθρο-κατσαπλιά φίλο σου ο φόβος σας θα είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι εκείνη την ημέρα. Ο φόβος θα αστράψει στα μάτια σας και τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε όπως την προηγούμενη φορά.

BLiTzER
11/05/2016, 13:12
Έχασες 2 άτομα που πήγαιναν μηχανάκι με πατάκι; Με τα πόδια τους κυνηγούσες;

giannisgs1979
11/05/2016, 13:53
Φίλε εσύ που λες ότι σου κλέψανε το μηχανάκι μπροστά στα μάτια σου το 2005 έτσι μου κλέψανε και εμένα τότε ένα άστρα που είχα έξω από το μαγαζί μου...
Τέλος δεν ξαναπαιρνω μηχανάκι δεν με πάει,στη χειρότερη κανένα παπί κινέζικο που αυτά δεν τους νοιάζουν...

giannisgs1979
11/05/2016, 13:56
Όσο για το πατακι μια φορά είχα δει και εγώ και τους φωνάζω ρε μ.... Τι κάνετε και αφήνουν το κλεμενο και φεύγουν και έκατσα πήρα την αστυνομία και ήρθε και μου είπε ότι όντως ήταν κλεμενο και θα ενημέρωναν και τον ιδιοκτήτη...
Επίσης πήρα τον αριθμό του αλλουνού και μου είπε ότι και αυτο κλεμμένο ήταν...

7Tolis
11/05/2016, 13:58
Γιάννη μην απελπίζεσαι.Και να μην βρεθει,εσυ θα κάνεις αυτό που θες.Πλέον εμαθες τι πρεπει και τι δεν πρέπει.Ατσάλωσε το ηθικό σου και καλή αρχή ευχομαι.

geobiker
11/05/2016, 18:32
όταν σας παίρνουν τηλ υποψήφιοι καντε ένα τσεκάρισμα στο white pages.. σου λέει ο άλλος είμαι ο τάκης και στο ιντερνετ γράφει ότι το νούμερο ανήκει στον αλέκο... ξέρω απλό αλλά από τα βασικά ξεκινάμε..

giannisgs1979
11/05/2016, 20:05
Σωστά και εγώ αν είχα δει ότι ανήκε σε τέτοιο άκυρο όνομα θα πονειρευομουν...

akis_trevor
12/05/2016, 13:38
Καλά όλα αυτά ρε παίδες αλλά να ρωτησω κάτι.έστω ότι είμαι υποψήφιος αγοραστής και βρίσκω ένα μηχανάκι που μαρεσει σε μία άλλη πόλη,όπου δεν παίζει κάνεις γνωστός μου εκεί;υπάρχει περίπτωση να πάρω το μηχανάκι χωρίς να το κάνω βόλτα;;
Υποτίθεται πως ο πωλητής δεν ξέρει αν εγώ όντως του λέω αλήθεια ότι είμαι από αλλού.
Εγώ αυτό που κάνω είναι να παίρνω και έναν φίλο μαζί .ε αλο μηχανάκι και αν δω κάτι που δεν Μαρεσει κάνει ο φίλος βόλτα δίπλα με τον υποψήφιο αγοραστή της μότο μου.

amyroukai
12/05/2016, 13:43
στη χειρότερη κανένα παπί κινέζικο

Είναι ένας με BMW που στο κάνει ανταλλαγή χωρίς διαφορά, αν πιστέψουμε τι λέει στην υπογραφή του :lol:

Ρε σεις, βλέπω το σούρουρο κάθε μέρα, λέω "οκ, θα βρέθηκε σήμερα" και τελικά δεν έχει καλά νέα, μόνο μουχαμπέτι. Γλιστρίδα φάγατε;

giannisgs1979
12/05/2016, 14:34
Φιλαράκο μακάρι να βρεθεί από το στόμα σου και στου θεού το αυτί...

AUFGEBRACHT
12/05/2016, 19:04
http://korinthostv.gr/astinomika/item/7127-k

giannisgs1979
12/05/2016, 22:00
Μακάρι να ήταν η δικιά μου,θα πάρω αύριο στην ασφαλεια Κορίνθου να ρωτήσω,βέβαια θα με είχαν ειδοποιήσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Πάντως φίλε μου σε ευχαριστω για την ενημέρωση όσο μπορώ θα το ψάχνω