View Full Version : Εκλάπη tdm 900 από υποψήφιο αγοραστή
Ναι εσυ κολησες στο v strong...
Λαθος του τ9
Το θεμα σου εκει ειναι,δηλαδη δεν το καταλαβες...
Απλα εκει να πεις τι μ..... Σου
Σε συμπονούμε, περάσαμε σχεδόν όλοι από τη θέση σου, αλλά χαλάρωσε με τους χαρακτηρισμούς σου.
giannisgs1979
27/07/2016, 16:05
Φιλε αριστιδη εχεις δικιο αλλα αν ερθεις ατη θεση μου θα με καταλαβεις...
Μακαρι να μην ερθεις..
Αυτο κανει εδω και χρονια ο τυπος και το 2012 τον ειχαν ξαναπιασει,αλλα ο νομος εδω δεν ειναι για τα λαμογια,αντιθετως τα προστατευει
AristidisZ
27/07/2016, 16:06
Δηλαδή συγνώμη, για να καταλάβω:
Το μηχανάκι που σου άφησε εσένα, τι έγινε ;
Επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του ;
giannisgs1979
27/07/2016, 16:10
Το συγγεκριμενο v strom που ειχε ερθει σε εμενα δεν το αφησε γιατι το ειχε παρκαρει στη γωνια μου ειχε πει το οποιο το οδηγουσε φιλος του οπως ειδα απο καμερες,μετααπο εμενα που εκλεψε το σκουτερ,το αφησε το v strom και η σφαλεια ρεντη το παρεδωσε στον ιδιοκτητη.το βρηκε απο το πλαισιο γιατι ειχε αλλαξει πινακιδα
Σκουτερ σου εκλεψε ή tdm;
:confused:
Το συγγεκριμενο v strom που ειχε ερθει σε εμενα δεν το αφησε γιατι το ειχε παρκαρει στη γωνια μου ειχε πει το οποιο το οδηγουσε φιλος του οπως ειδα απο καμερες,μετααπο εμενα που εκλεψε το σκουτερ,το αφησε το v strom και η σφαλεια ρεντη το παρεδωσε στον ιδιοκτητη.το βρηκε απο το πλαισιο γιατι ειχε αλλαξει πινακιδα
363234
Σκουτερ σου εκλεψε ή tdm;
:confused:
μεταφραση (ετσι όπως τη καταλαβα εγω):
η τακτικη του κλεφτη, ηταν αφου χρησιμοποιουσε τα μηχανάκια για καποιες άλλες βρωμοδουλειες, να τα παραταει καπου, σηνηθως εκει οπου ψαρευε το επομενο θυμα του..
στο ραντεβού για το tdm εσκασε μυτη με κλεμμενο v-strom το οποιο οδηγουσε καποιος φιλος του..
το v-strom όμως δεν το εγκατελειψε εκει, αλλα όταν πηγε να χτυπησει το αμεσως επομενο από το tdm θυμα του, ένα σκουτερ κυμκο..
η ασφαλεια ρεντη ταυτοποιησε το μηχανακι (στρωμα) από τον αριθμο πλαισιου καθως ο κλεφτης ειχε αλλαξει πινακιδα, και το παρεδωσε στον κατοχο του..
το tdm ακομα το ψάχνουνε..
giannisgs1979
27/07/2016, 23:36
Οπωα τα λες ακριβως φιλε mikes.....
Και επισης μετα το σκουτερ εκλεψε αοο τα γιαννενα ενα χιλια στο οποιο ειχε παει μονος του χωρις μηχανακι να εμφανισει και μολις τον πιασανε βρηκανε στη κατοχη του και το χιλια και το σκουτερ και η ασφαλεια καλεσε τους ιδιοκτητες και τα πηραν
Κοίτα, με τα τσογλάνια που απλώνουν τα ξερά τους σε ξένα πράγματα ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, πολύ δε περισσότερο με τα @ρχίδι@ που βουτάνε μηχανάκια.
Κανονικά θα έπρεπε να μαζευτείτε όλα τα θύματά του και να τον κοπανάτε εκ περιτροπής για κανένα δίμηνο. Να δεις ξαναβάζει χέρι σε ξένο μηχανάκι??
Είμαι πολύ θυμωμένος κι ας μην είμαι εγώ θύμα του, γενικά θυμώνω πολύ σε τέτοιες καταστάσεις. Σαρία φίλε, άπλωσες το ξερό σου?? Κόψιμο. Άντε να σε δω μετά ξανακλέβεις ??? Μπορεί πολλοί από σας να με θεωρούν υπερβολικό ή φασίστα ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας αλλά ρε πστ ξεκωλώθηκα για να πάρω κάτι κι έρχεσαι εσύ που είσαι μάγκας και το κάνεις δικό σου με το έτσι θέλω. εε όχι ρε μάγκα, πολύ σου πάει.
Μακαρι να μην ερθεις..
Αυτο κανει εδω και χρονια ο τυπος και το 2012 τον ειχαν ξαναπιασει,αλλα ο νομος εδω δεν ειναι για τα λαμογια,αντιθετως τα προστατευει
Μεταξύ λαμογιών υπάρχει αλλυλεγγύη.
Εύχομαι να σου πάνε κατ'ευχήν
Μακαρι να μην ερθεις..
Δλδ, περίμενες ο φυλακόβιος, να τα πει όλα; :bawl:
Τι περίμενες να του κάνουν τα στρουμφ δλδ, να τον δείρουν, να του σπάσουν τις επιγονατίδες, κανένα χέρι για να τα μαρτυρήσει όλα;
Κάτσε ρε φίλε, εδώ κυκλοφορουν 2 τόνοι πρέζα ασυνόδευτοι στο Αιγαίο κι εσύ θες να σου βρουν το μοτοσακό σου; :bawl:
giannisgs1979
28/07/2016, 15:18
Και να βγει εξω δεν τον βρισκεις γιατι τον ψαχνουν πολλοι και απο αλλες δουλειες που εχει κανει....
Δε περιμενω να τα πει ολα απλα αν μιλησει που τις εχει απο τα 10 χρονια θα φαει 3,ειδη ειναι στο μαλανδρινο στις φυλακες...
Και να βγει εξω δεν τον βρισκεις γιατι τον ψαχνουν πολλοι και απο αλλες δουλειες που εχει κανει....
Δε περιμενω να τα πει ολα απλα αν μιλησει που τις εχει απο τα 10 χρονια θα φαει 3,ειδη ειναι στο μαλανδρινο στις φυλακες...
Αντε πάλι.... τα 10 είναι 2-3 το πολύ... κι είναι ένσημα.
MG-KTiNoS
28/07/2016, 15:32
Τι περίμενες να του κάνουν τα στρουμφ δλδ, να τον δείρουν, να του σπάσουν τις επιγονατίδες, κανένα χέρι για να τα μαρτυρήσει όλα;
Μπορεί να έπεφτε πάνω σε καμιά ζαρτινιέρα, που λέει ο λόγος ρε παιδί μου
Μπορεί να έπεφτε πάνω σε καμιά ζαρτινιέρα, που λέει ο λόγος ρε παιδί μου
Μπα.....
Σπασαν ολες στο νοορ1....
BoSS_Man*
28/07/2016, 15:47
Μπα.....
Σπασαν ολες στο νοορ1....
:lol:
giannisgs1979
28/07/2016, 23:02
Ο καθενας σε αυτη τη ζωη οτι κανει λαβαινει....
Δικαιωσινη δεν υπαρχει,τελος....
Οπως λεει και ο φιλος ενσυμα...
astroman76
29/07/2016, 20:02
αυτος θελει ενα βραδυ φορτομα με κουκουλα και μετα μεξικανικη πινιατα σε δεντρο.... την αλλη μερα δεν θα θημαμε τιποτα και θα μαλλον δεν θα ξανακαβαλησει μηχανακι....
giannisgs1979
07/10/2016, 16:53
Να ξερεις ποιος σου εκλεψε τυ μηχανη,να τον εχουν πιασει και να μην μπορεις να κανεις κατι...
Ειμαστε μπ....κρατος!!!!!!
Στη φυλακη παντως απαγορευονται τα κινητα,καθε 10 ημερες αλλαζει φωτογραφιες στο φεις....
Και μεσα απο τη φυλακη βσζει
agamoi-thytai
07/10/2016, 18:32
Νομίζω έχουν PC μέσα.
Όταν πάω θα σας πω :-p
giannisgs1979
03/11/2016, 22:38
Ειχα γραψει ενα ονομα εδω για να προσεχουν ολοι για αυτον που μου εκλεψε τη μηχανη,γιατι μου το σβησατε το μηνυμα? Απευθυνομαι στον διαχειριστη του site....
Μαλλον τον ξενερωνεις που δεν κανεις Like ...
Ειχα γραψει ενα ονομα εδω για να προσεχουν ολοι για αυτον που μου εκλεψε τη μηχανη,γιατι μου το σβησατε το μηνυμα? Απευθυνομαι στον διαχειριστη του site....
γιατι προφανως αν ο μορτης μυνησει το φορουμ για δημοσιοποιηση προσωπικων δεδομενων, η διαχειρηση θα βρεθει να πληρωνει αποζημιώσεις και το φορουμ θα κλεισει, κι αυτο εξ'αιτιας σου...
notakos600
04/11/2016, 07:23
Έχει δίκιο ο Μικές...λίγη προσοχή στο τι γράφουμε στο φόρουμ.
Ειχα γραψει ενα ονομα εδω για να προσεχουν ολοι για αυτον που μου εκλεψε τη μηχανη,γιατι μου το σβησατε το μηνυμα? Απευθυνομαι στον διαχειριστη του site.... το θέμα που έβαλες είναι ορατό από όλους κι εσύ λες ότι ξέρεις πια όλα τα στοιχεία του "κακό ψόφο να 'χει". Όποιος θέλει μπορεί να ενημερωθεί από σένα με πμ. Απλό είναι δεν χρειάζεται να γίνει δημόσια.
Για να προστατέψω το φόρουμ κι εσένα.
Θες κάτι άλλο;
giannisgs1979
04/11/2016, 14:52
Οκ εχετε δικιο....
Απλα εχει γινει επισημη δικογραφια απο εμενα,αλλιως δε θα μιλαγα
Οκ εχετε δικιο....
Απλα εχει γινει επισημη δικογραφια απο εμενα,αλλιως δε θα μιλαγα
Ακόμα κι έτσι, εύκολα σε μηνύει και σου παίρνει ότι έχεις και δεν έχεις όπως και των διαχειριστών του φόρουμ....
Για να καταλάβεις τι εστί Ελληνική (και όχι μόνο καθώς συμβαίνουν και αλλού) Δικαιοσύνη, κάμερα κατέγραψε κάποιον να ΚΛΕΒΕΙ, επ΄αυτοφόρω, ο παθών δημοσιοποίησε το βίντεο, ο κλέφτης έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβολή του ονόματός του και κάτι άλλα "ψιλά" και μάντεψε, κέρδισε.....
Οπότε μην απορείς
Ακόμα κι έτσι, εύκολα σε μηνύει και σου παίρνει ότι έχεις και δεν έχεις όπως και των διαχειριστών του φόρουμ....
Για να καταλάβεις τι εστί Ελληνική (και όχι μόνο καθώς συμβαίνουν και αλλού) Δικαιοσύνη, κάμερα κατέγραψε κάποιον να ΚΛΕΒΕΙ, επ΄αυτοφόρω, ο παθών δημοσιοποίησε το βίντεο, ο κλέφτης έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβολή του ονόματός του και κάτι άλλα "ψιλά" και μάντεψε, κέρδισε.....
Οπότε μην απορείς
Χωρις διαθεση για ειρωνεια απλα θελω να μου πεις αν ξερεις το παραδειγμα αυτο και οχι κατι που ακουσε ο φιλος του μπατζανακη του ξαδερφου και παει λεγοντας.
Δεν αντιλεγω αλλα...προσβολη του ονοματος για ΚΛΟΠΗ...οκ ειπαμε .
Ενταξει τα δικαστηρια μας ειναι για τον @@@@@ καβαλα ...και απλα λιγο πιο συγκεκριμενος θα ηθελα να γινεις.
και βιαστες κλεφτες δολοφορους μια χαρα βγαζουν ονοματα στη δημοσιοτητα...
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
04/11/2016, 17:21
Επιτρέψτε στην διαχείριση να γνωρίζει λίγο περισσότερα.
Ακόμα και σε μηδαμινό ποσοστό να υπάρχει θέμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στο Φορουμ είναι καλύτερα να το αποφύγουμε.
kostas777
04/11/2016, 17:52
Σωστά, μην τρελαθούμε κιόλας ρε παιδιά, θα σκεφτούμε τα μηχανάκια μας τώρα; Ολόκληρο φόρουμ θα αποκτήσει πρόβλημα κι εσύ ανησυχείς για το μηχανάκι σου;;
Επειδή αν δώσει το όνομα δημοσίως, τα μηχανάκια όλου του πλανήτη θα είναι ασφαλή.
Όταν παίζεται ο δικός σας κώλος, να κάνετε τέτοια σχολιάκια. Μέχρι τότε, δεν είναι στο χέρι σας τι μπορεί να γραφτεί και τι όχι.
oti nanai
04/11/2016, 18:35
και βιαστες κλεφτες δολοφορους μια χαρα βγαζουν ονοματα στη δημοσιοτητα...
μόνο για όσους δίνει εντολή ο εισαγγελέας
Έχω την εντύπωση πως αν καταδικαστεί μπορείς να το γράψεις,βγάλεις τελάλη κτλ.Τωρα απλά ειναι κατηγορούμενος μπλα μπλα κτλ.
Χωρις διαθεση για ειρωνεια απλα θελω να μου πεις αν ξερεις το παραδειγμα αυτο και οχι κατι που ακουσε ο φιλος του μπατζανακη του ξαδερφου και παει λεγοντας.
Δεν αντιλεγω αλλα...προσβολη του ονοματος για ΚΛΟΠΗ...οκ ειπαμε .
Ενταξει τα δικαστηρια μας ειναι για τον @@@@@ καβαλα ...και απλα λιγο πιο συγκεκριμενος θα ηθελα να γινεις.
Κανονικότατη απόφαση δικαστηρίου ήταν, την είχα διαβάσει στις ειδήσεις και μου έκανε εντύπωση.
Τώρα βέβαια δεν περιμένεις να θυμηθώ και συγκεκριμένα.....
απορω με ολους οσους εμπλεκονται σε μια ατερμονη συζητηση.Τι συμπερασμα θα βγει ηθελα να ηξερα.
Κανονικότατη απόφαση δικαστηρίου ήταν, την είχα διαβάσει στις ειδήσεις και μου έκανε εντύπωση.
Τώρα βέβαια δεν περιμένεις να θυμηθώ και συγκεκριμένα.....
διαρηκτης ειχε μπει σε τοπικο καναλι μαλλον στη πατρα.. το καναλι επαιξε το βιντεο στο δελτιο του, ο διαρηκτης εκανε μυνηση για δημοσιοποιηση δεδομενων και καλα ότι του θιξαν την αξιοπρεπεια και την υποληψη.. νομιζω πριν καμια 4ετια, 5ετια..
thunder ace
05/11/2016, 07:29
για μια αξιοπρεπεια ζουμε,για ενα καθαρο κουτελο.ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!
kostas777
05/11/2016, 16:49
Όταν παίζεται ο δικός σας κώλος, να κάνετε τέτοια σχολιάκια.
Μην παίζετε με τους κώλους σας :p
Δεν σας αρέσουν τα σβήνετε, σας αρέσουν τα αφήνετε, το κόλπο γνωστόν τοις πάσι κλπ κλπ:
Μέχρι τότε, δεν είναι στο χέρι σας τι μπορεί να γραφτεί και τι όχι.
γενικα μην παιζετε με τους κωλους σας !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.