PDA

View Full Version : ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!!!

Σελίδες : 1 [2] 3

nikos_abel
25/05/2016, 08:08
Τς τς τς όχι φίλε μου,δεν θα με κάνεις εσύ εμένα να γράφω σεντόνι 12 την νύχτα

πάρτο πίσω να τελειώνουμε έτσι απλά :lol:

νατος ο βιτσιοζος....:lol:

x2 βάλτε και μένα. Αλλά παράδειγμα θα πετάξω, δεν μπορώ να μην

Γουγλάρετε π.χ. Ashley Graham και βάλτε εικόνες.

Εξάλλου

359632

WiSe
25/05/2016, 08:37
1)
Φταει μάλλον που είμαστε σε ουδέτερο έδαφος και οτι και να γίνει πρώτα καλυπτεις τον/την συντροφο σου και μετά δίνεις βημα στους γονείς.

ΚΑΝΕΝΑ βημα στους γονεις σε οτι εχει να κανει με το σπιτι το γαμο τα παιδια και οτι εχει να κανει με τα "εντος σπιτιου".

ΜΕΓΑ λαθος οποιος το κανει.

Ουτε τι φαι τρωτε δε πρεπει να ξερουν.

Δε το λεω φυσικα απο προσωπικη εμπειρια γιατι εχω την τυχη να εχω και τρομερα πεθερικα αλλα θεωρω οτι ετσι πρεπει να ειναι. Γιατι η μια κουβεντα φερνει την αλλη η μια απορια την αλλη και τα σεναρια μετα δεν αργουν να ερθουν. Οπως και ποτε κοντα οι γονεις. Εννοω οχι στο ιδιο κτηριο. Αμα θες να τσακωθεις να τσακωθεις με την υσηχια σου! Λαθη ξερουμε να κανουμε και μονοι μας! Οποιος μπλεκει τους γονεις στο σπιτι του ειναι ΜΕΓΑ βουτυροκωλο. Τους αγαπαμε τους ευχαριστουμε για την στηριξη τους που μας μεγαλωσαν αλλα απο μακρια και αγαπημενοι!!!!!!!

Πολυ αρνητικοτητα βλεπω ρε παιδες και τονους τεσοστερονης! Σιγα λιγο! :lol: Και μεις αντρες ειμαστε!

Παρακαλω τους αντμιν να δωσουν προσβαση στο τοπικ μονο σε παντρεμενους γιατι οποιος αλλος διαβασει τι γραφεται παιζει να αλλαξει προτιμησεις! :lol:

PortisHead
25/05/2016, 08:45
...

Πολυ αρνητικοτητα βλεπω ρε παιδες και τονους τεσοστερονης! Σιγα λιγο! :lol: Και μεις αντρες ειμαστε!

Παρακαλω τους αντμιν να δωσουν προσβαση στο τοπικ μονο σε παντρεμενους γιατι οποιος αλλος διαβασει τι γραφεται παιζει να αλλαξει προτιμησεις! :lol:

Δεν ειναι θέμα τεστοστερόνης και αντρίλας.
Απλα οι χρόνια παντρεμένοι και ειδικα με παιδια
(το "χρόνια" εδώ προφέρεται οχι σαν αριθμος αλλα σαν χαρακτηρισμος ασθένειας... πως λέμε χρόνια βρογχήτιδα ενα πράμα)
τυγχάνει να έχουν κοινες εμπειρίες.
Τυχαιό ?
Δεν μπορεις να πας κόντρα στη φύση.

tsompanis
25/05/2016, 08:57
γιατί ο γάμος είναι μια ανοησία διαγαλαξιακού βεληνεκούς.

edit: να το πω αλλιώς: πες ένα πράμα που μπορείς να κάνεις μόνο αν είσαι παντρεμένος.

Αν και απάντησε πολύ σωστά ο tc drift παραπάνω να σου πω ακόμα ένα απλό πράγμα που άμα δεν το πάθεις δεν το καταλαβαινεις.
Ο άνθρωπος σου είναι αυτός που θα σου φέρει την πάπια να χεσεις όταν δεν θα μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι κάποια στιγμή που έπαθες κάτι.
Και πίστεψέ με εκείνη την ώρα και δεν θέλεις κάποιον άλλον και δεν σε θέλει ο κάποιος άλλος.

Εντάξει, πλάκα κάνουμε στις προηγούμενες σελίδες αλλά κάποια πράγματα να λέγονται

WiSe
25/05/2016, 09:14
Οσο ενα ζευγαρι ειναι ελευθερο οι μονες εννοιες του ειναι φαι, καλοπεραση κλπ κλπ. Οταν ερχεται ενα παιδι αλλαζουν οι προτεραιοτητες, η αγαπη μοιραζεται, οι ορμονες χορευουν και η σχεση του ζευγαριου επανακαθοριζεται.

Δεν υπαρχει γυναικα που μετα την ελευση ενος παιδιου δεν αλλαξε. Ειναι στη φυση της αυτο. Απο κει και περα εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να το δεχτουμε αυτο και να χειριστουμε σωστα την κατασταση. Οταν οι εντασεις κρατιουνται χαμηλα και οσο πιο γρηγορα προσαρμοστουμε σε μια κατασταση με τον "καινουριο" ανθρωπο που εχουμε διπλα μας τοσο πιο ευκολα θα ειναι τα πραγματα.

Οσοι δεν εχουν καταλαβει και διαγνωσει και προετοιμαστει για τα παραπανω τα βρισκουν σκουρα και ερχονται τα διαζυγια!

Ohm
25/05/2016, 09:17
Αν και απάντησε πολύ σωστά ο tc drift παραπάνω να σου πω ακόμα ένα απλό πράγμα που άμα δεν το πάθεις δεν το καταλαβαινεις.
Ο άνθρωπος σου είναι αυτός που θα σου φέρει την πάπια να χεσεις όταν δεν θα μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι κάποια στιγμή που έπαθες κάτι.
Και πίστεψέ με εκείνη την ώρα και δεν θέλεις κάποιον άλλον και δεν σε θέλει ο κάποιος άλλος.

Εντάξει, πλάκα κάνουμε στις προηγούμενες σελίδες αλλά κάποια πράγματα να λέγονται

πρέπει να έχω παντρευτεί για να με φροντίζει η άλλη στο νοσοκομείο; Και όχι, δεν σε πιστεύω, γιατί και γω το έχω κάνει σε άλλον και άλλος το έχει κάνει για μένα και δεν ήμασταν παντρεμένοι. Δεν ήμασταν καν διαφορετικού φύλλου.

ο tc-drift απάντησε σε κάτι άσχετο: τί θα γίνει άμα πεθάνω, το οποίο δεν με νοιάζει και δεύτερον, κανονίζεται και αλλιώς. Για τις συντάξεις ίσως όχι, αλλά για τα υπόλοιπα πράματα ναι. Εν τέλει, η σούμα είναι "για τα λεφτά" το οποίο ναι είναι πολύ καλός λόγος να γίνει γάμος η σχέση.

περιμένω ακόμα... άμα βρήτε τίποτα, εγώ θα ξυρίσω τα ούμπαλά μου με σκουριασμένο κουτάλι.

Δεν υπαρχει γυναικα που μετα την ελευση ενος παιδιου δεν αλλαξε. Ειναι στη φυση της αυτο.

μην είσαι απόλυτος

WiSe
25/05/2016, 09:20
μην είσαι απόλυτος

Η φυση ειναι ετσι, οι ψυχαναλυτες το λενε η ιατρικη το λεει, ποιος ειμαι εγω που θα πω το αντιθετο? :)

7Tolis
25/05/2016, 09:29

Όσο είσαι στο νοσοκομείο σε φροντίζει ο νοσηλευτής.Απο εκει και πέρα,δε χρειαζεται να εισαι παντρεμένος για να σου φέρει κάποιος τη πάπια.Τη πρώτη φορά θα ντραπείς,τη δευτερη λιγότερο και πάει λέγοντας.Ο-η άλλος-η δε θα το θέλει γιατι πλέον, έπαψες να είσαι αυτό που ήσουν οταν υπόγραφες το συμβόλαιο του γάμου-τάφου-καταδίκης σου.

Και να μη σου φέρει τη πάπια κανείς,τα κάνεις πάνω σου.Οσοι εχουν δουλέψει σε νοσοκομεία καταλαβαίνουν και ξέρουν.

Ο γάμος είναι μια μαλακία και μισή.Δεν είναι τυχαίο που λέμε πάει και αυτός,κρεμάστηκε.

Να το δούμε και απο την πλευρά της γυναίκας;Μόλις γεννήσει,αντίος μουτσάτσος.
Να παντρευτει η γυναίκα για να εχει κουνιάδα;Να ρωτάει συχνα,έκλασες;

Και στη τελική αμα πεθάνεις,στα παπάρια σου τα χρήματα.

Bladerunner
25/05/2016, 09:30
πες ένα πράμα που μπορείς να κάνεις μόνο αν είσαι παντρεμένος.

περιμένω ακόμα... άμα βρήτε τίποτα, εγώ θα ξυρίσω τα ούμπαλά μου με σκουριασμένο κουτάλι.

Να τικάρεις το κουτάκι "έγγαμος" στις διάφορες αιτήσεις. (Και να λες αλήθεια φυσικά)

Edit:
Επίσης, αν ο εργοδότης σου ανήκει σε εργοδοτική οργάνωση που συμβάλλεται στη σύναψη της Ε.Σ.Σ.Ε, δικαιούσαι επίδομα γάμου

SHOOTER045
25/05/2016, 09:41

Να ξεχάσω που σακατευτηκα πριν 2 χρόνια σε φιλικό εντουρο και επι πόσες μέρες με νταντευε...

nikos_abel
25/05/2016, 11:18
Άρα ένας λόγος υπάρχει για σύμφωνο συμβίω..... εεεεεε....... γάμο.

τα λεφτά.

taisteal
25/05/2016, 12:03
Άρα ένας λόγος υπάρχει για σύμφωνο συμβίω..... εεεεεε....... γάμο.

τα λεφτά.

Always the moneyyyyy

WiSe
25/05/2016, 12:06
πφφφφ :rolleyes:

BLiTzER
25/05/2016, 14:14
Ε μη γίνεστε ρηχοί τώρα. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Τόσοι πόστερς παραπάνω ξεκαθάρισαν ότι είναι και το ποιος θα μας φροντίζει όταν τον έχουμε ανάγκη.

taisteal
25/05/2016, 14:19
Ε μη γίνεστε ρηχοί τώρα. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Τόσοι πόστερς παραπάνω ξεκαθάρισαν ότι είναι και το ποιος θα μας φροντίζει όταν τον έχουμε ανάγκη.

Μεινε απο φραγκα και θα σου πω ποιος θα σε φροντισει...

:bawl:

amyroukai
25/05/2016, 14:20

αυτό το έχω ακούσει και ως λόγο τεκνοποίησης "να κάνω κανένα παιδί για να με κοιτάξει στα γεράματα". Κεγαμό.

taisteal
25/05/2016, 14:22
αυτό το έχω ακούσει και ως λόγο τεκνοποίησης "να κάνω κανένα παιδί για να με κοιτάξει στα γεράματα". Κεγαμό.

Πουτανες ανασφαλειες

nikos_abel
25/05/2016, 14:39

Δυστυχώς πολύ συχνά και ως κανόνας.

akis_trevor
25/05/2016, 14:42
Πουτανες ασφαλειες

γ@μησε τα...εχω να πληρωσω και την δικια μου.3 ιουνη ληγει...:bawl::bawl:

taisteal
25/05/2016, 14:44

Ελα ρε και λεω εγραψα λαθος και εκανα και παραθεση στον blitzer..
Δεν κανουν τετοια αστεια φιλε...

:bawl::bawl:

amyroukai
25/05/2016, 14:44

χωρίζει η Αθηνά έμαθα... δεν το κοιτάς, η απόλυτη ασφάλεια... :lol:

akis_trevor
25/05/2016, 14:45

:rotflmao::rotflmao:
αμα εκανες τετοιο λαθος,θα σε εκραζε ολο το καλοκαιρι...χαχαχαχα...:cry:

toyar
25/05/2016, 14:46
με τα λεφτα που θες για να μεγαλωσεις 2 παιδια ξερετε με τι νοσοκομες θα περναγατε την τελευταια δεκαετια της ζωης σας;
https://www.youtube.com/watch?v=IfRNYmY7zBs

akis_trevor
25/05/2016, 14:47

της το παιζω δυσκολος..θα την αφησω να θρηνησει το διαζυγιο πρωτα..:lol:

taisteal

Αυτη η Αθηνα μολις τη βλεπεις σου βγαζει κατι τετοιο..
359654

nikos_abel
Να το πω κι αλλιώς (αφορά και τις ανασφάλειες)

Είναι απολύτως λογικό να τσιλιμπουρδίζει ο άντρας, γιατί άντρας είναι, πολυγαμίκουλας, αλλά δεν είναι στη φύση της
γυναίκας, που είναι μονογαμίκουλα, γιατί συνουσιάζεται με το μυαλό μπλα μπλα μπλα.

Αλλιώς (και κολλάει σε όλα τα θέματα περί κράνους, κόκκινων φαναριών, φόρων κλπ) :

Εγώ τον / την αγαπάω και αν πάω και με δυο τρεις, πάλι θα την αγαπάω.

Μετάφραση (αφορά και στα 2 φύλλα):

Δεν εμπιστεύομαι τον σύντροφό μου να κάνει ότι θέλει με άλλους / άλλες, αλλά εμπιστεύομαι τον εαυτό μου
γιατί θα γυρίσω στη βάση μου - τον οποίον εαυτό μου όμως στη πραγματικότηττα δεν εμπιστεύομαι ότι είναι
ικανός να κρατήσει το σύντροφό μου κοντά του αν βουτήξει το δάχτυλο στο ξένο μέλι.

Αν δεν υπήρχε ο "θεσμός" και ο φόβος της απόρριψης, πόσο πιο όμορφα θα ήταν όλα......

...και γυρίζω πλευρό να ονειρευτώ πάλι έναν άλλο πλανήτη....

akis_trevor
25/05/2016, 14:49
Αυτη η Αθηνα μολις τη βλεπεις σου βγαζει κατι τετοιο..

χαχαχαχαχαχα...
εχει το σπινθηροβολο βλεμμα της αγελαδας...:lol:

teogtp
25/05/2016, 14:57

Ζεις στην κόψη ρε μπαγάσα. ...
:tooth:

sniper
25/05/2016, 15:00
....
Είναι απολύτως λογικό να τσιλιμπουρδίζει ο άντρας, γιατί άντρας είναι, πολυγαμίκουλας, αλλά δεν είναι στη φύση της
γυναίκας, που είναι μονογαμίκουλα, γιατί συνουσιάζεται με το μυαλό μπλα μπλα μπλα.
....

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Όχι, οκ, συνεχίστε...

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

amyroukai
25/05/2016, 15:05
H γυναίκα.

Μονογαμική.

Νίκο, σε λίγο θα μας πεις ότι θα πάρει και τις πολεμικές αποζημιώσεις ο Γλέζος... :bawl:

edit και προσθήκη. Τι γαμημένα κούκις έχετε στο φόρουμ ρε μοδεράτορες; Σχολιάζω εδώ, μετά χαζεύω laptop reviews στο σωλήνα και...

359656

nikos_abel
25/05/2016, 19:32
Ειρωνία ήταν, σόρυ, δεν το έκανα κατανοητό.

spyrval
25/05/2016, 21:33
Μωρέ τί χαλιέστε; Ο γάμος είναι προαιρετικός.

Όποιος δε θέλει ας χαλάει τα λεφτά του στις γκόμενες, ας βιώνει την απόλυτη μοναξιά μέσω του σεξ με συνεχώς διαφορετικές γυναίκες, ας φυλακιστεί σε έναν ανούσιο κόσμο στον οποίο δεν έχει να δώσει λογαριασμό για το πού πάει και με ποιόν. Ας εγκλωβιστεί σε ένα σύμπαν στο οποίο θα νιώθει ικανοποίηση μόνο όταν αγοράζει καινούργια μηχανή χωρίς να πρέπει να σκεφτεί αν τα λεφτά πρέπει να πάνε σε άλλες ανάγκες. Στο κάτω κάτω ας μείνει ο κάθε ανεύθυνος μόνος του χωρίς να νιώσει ποτέ την αγαλλίαση της συναναστροφής με μια αγαπημένη πεθερά ή κουνιάδα ή θείο ή τριτοξάδερφο της αγαπημένης του γυναίκας. Και ας μείνει συναισθηματικά κενός όταν δε θα χρειαστεί να καλύψει τις ψυχολογικές ανάγκες που έχει κάθε γυναίκα στην κλιμακτήριο και δίνουν άλλο νόημα στη ζωή του άντρα.

Σε εμάς τους υπόλοιπους όμως να επιτρέψετε να χeζουμε με ευχαρίστηση γιατί πάπια θα έχουμε τουλάχιστον.

BLiTzER
25/05/2016, 21:38
Όποιος δεν παντρεύεται, λοιπόν, χαλάει τα λεφτά του στις γκόμενες, είναι απόλυτα μόνος, φυλακισμένος σε έναν ανούσιο κόσμο, εγκλωβισμένος, ικανοποιημένος μόνο με υλικά αγαθά, ανεύθυνος και συναισθηματικά κενός. Μάλιστα.

Rationalisation, anyone?

taisteal
25/05/2016, 22:56
Όποιος δεν παντρεύεται, λοιπόν, χαλάει τα λεφτά του στις γκόμενες, είναι απόλυτα μόνος, φυλακισμένος σε έναν ανούσιο κόσμο, εγκλωβισμένος, ικανοποιημένος μόνο με υλικά αγαθά, ανεύθυνος και συναισθηματικά κενός. Μάλιστα.

Rationalisation, anyone?

Μα...που διαφωνεις;;

:lol:

BLiTzER
26/05/2016, 00:22
Προσπαθώ να καταλάβω αν τρολλάρει ή όχι :p

taisteal
26/05/2016, 00:25

Τωρα που το ξαναδιαβαζω μαλλον τρολλαρει

GiorgosLa
26/05/2016, 07:09
Αλλάζει η γυναίκα μετά τον γάμο?
Εγώ πιστεύω ότι αλλάζει ακριβός την επόμενη. Πατάει ένα κουμπί και αλλάζει πρόγραμμα.
Π.Χ.
Έχεις μια σχέση και μένεις σε μια γκαρσονιέρα 25 με 35 τετραγωνικά. Τότε όλοι όσοι δεν σπουδάζαμε, είχαμε γκαρσονιέρες. Τώρα δεν το ακούω αυτό απ τους νέους.
Ίσως γιατί οι περισσότεροι σπουδάζουν? (άρα έχουν σπίτι για 4 χρόνια?) Ίσως γιατί τώρα οι περισσότεροι έχουν αυτοκίνητο? Δεν ξέρω. Πάντως βολευόμασταν σε μερικά τετραγωνικά. Και με καλή συνεννόηση, χωρούσαμε 2 και 3 ζευγάρια.
Έπιπλα? Ένα κρεβάτι και δυο καρέκλες. Για τραπέζι μια παλέτα στρωμένη με εφημερίδες. Όχι απλά χωρούσαμε, αλλά θα τα θυμόμαστε για τα καλύτερα χρόνια μας. Και έρχεται μια μέρα και σου λέει. «Αγάπη μου δεν πρέπει να παντρευτούμε κι εμείς? Να κάνουμε και κάνα παιδάκι?» Γελάς εσύ, και με επιστημονικό ύφος της εξηγείς ότι δεν χρειάζεται ακόμα γιατί… Και για διάφορους λόγους βρίσκεσαι παντρεμένος.
Το πρώτο πράμα που αλλάζει είναι το σπίτι. Απ τα 30, πας στα 150 τετραγωνικά και αν μπορείς να πάρεις δάνειο, πας και στα 250 γιατί… «θα έρθει κι ένα μωρό αγάπη μου! Που θα χωρέσουμε?» Σκέφτεσαι. «Ένα μωρό 30cm θα έρθει αγάπη μου, όχι ο κινγκ κονγκ» Πάει κι αυτό. Περνάει απ την ολομέλεια. (εσύ είσαι η μειοψηφία)
Μετά θα πάμε να πάρουμε ένα πανάκριβο τραπέζι, με σκαλίσματα, μαρκετερί, λιονταρίσια πόδια, στο οποίο… δεν θα τρώμε εκεί.
«Μα γιατί αγάπη μου. Άσχημα τρώγαμε στην παλέτα?» …Φάααπ η πρώτη παντοφλιά.
«Λες βλακίες αγάπη μου.»
Μετά θα σου φέρει και ένα πανάκριβο βελούδινο τραπεζομάντιλο που θα σκεπάζει όλη την τέχνη του τραπεζιού. Και πάνω απ το τραπεζομάντιλο θα βάλει ένα τζάμι να μη λερώνει το τραπεζομάντιλο, και πάνω απ το τζάμι θα βάλει ένα σεμεν να μη γυαλίζει το τζάμι και ίσως πάνω βάλει κάτι άλλο να μη λερώνει το σεμεν. Εσύ έχεις σταματήσει να αντιδράς (βαριά η παντόφλα) και απλά κουβαλάς. Στη χειρότερη νομίζεις ότι έχει δίκιο, γιατί παντού τα ίδια βλέπεις. Δεν μπορεί, λες, να κάνουν όλοι λάθος? Ποιος τρώει σε παλέτα? Σε ενοχλεί λίγο που δεν χρησιμοποιείς το πανάκριβο τραπέζι, αλλά έτσι θα πρέπει να είναι. Ποιος τρώει στο καλό τραπέζι? Μετά σκέφτεσαι και «κάποιους» που γυρνάνε όλοι την Ευρώπη όποτε θέλουν με ότι θέλουν και λες: «Τι μ@λκες που πάνε και ξεπατώνονται στην κούραση. Μια χαρά είμαι εγώ που δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι τον πλαταμώνα και είμαι ξεκούραστος. Θα έχω και κάποιον να μου αλλάζει την πάπια. (Αλήθεια γιατί την λένε πάπια?)

Φυσικά, όσοι έχουν γυναίκα σαν την δική μου, όλα αυτά δεν ισχύουν. :wave2:

teogtp
26/05/2016, 07:27
Αγαπημένη ταινία (https://youtu.be/ibpMXBHhf-Q). ......

7Tolis
26/05/2016, 07:33
Αλλάζει η γυναίκα μετά τον γάμο?
Θα έχω και κάποιον να μου αλλάζει την πάπια. (Αλήθεια γιατί την λένε πάπια?)

Φυσικά, όσοι έχουν γυναίκα σαν την δική μου, όλα αυτά δεν ισχύουν. :wave2:

Γιατί αυτός-η που στη βάζει,πρέπει να κάνει τη πάπια μετά την ενέργεια σου. :D

WiSe
26/05/2016, 08:30
Μετά θα πάμε να πάρουμε ένα πανάκριβο τραπέζι, με σκαλίσματα, μαρκετερί, λιονταρίσια πόδια, στο οποίο… δεν θα τρώμε εκεί.
:

Τι μου θυμισες (καλα δεν περασε και πολυς καιρος).

Σιγα που δε θα τρωω εγω στο καλο τραπεζι! Τζαμπα δωσαμε τοσα λεφτα? τζαμπα ο τσακωμος και η καστομιά με τον επιπλοποιο? τζαμπα η εμπνευση μου? :P και τη τυροπιτα εκει τη τρωω! (μαγκας) :lol:

GiorgosLa
26/05/2016, 08:53
Τι μου θυμισες (καλα δεν περασε και πολυς καιρος).

Σιγα που δε θα τρωω εγω στο καλο τραπεζι! Τζαμπα δωσαμε τοσα λεφτα? τζαμπα ο τσακωμος και η καστομιά με τον επιπλοποιο? τζαμπα η εμπνευση μου? :P και τη τυροπιτα εκει τη τρωω! (μαγκας) :lol:

Σ αρέσει να ζεις στα άκρα ε? (Κάποια μέρα που θα έχεις το κράνος στα χέρια, δοκίμασε να φας και κουραμπιέ χωρίς πιατάκι) :D

Ohm
26/05/2016, 08:54
πάντως δεν άκουσα ποτέ, κανέναν, να λέει "θα παντρευτώ, γιατί είναι καλύτερα", ούτε "γιατί θα μπορώ να κάνω το Χ, Ψ, Ζ, ενώ τώρα δεν μπορώ".

Οι μόνες εξηγήσεις (του κώλου) που ακούω είναι κάποια από: "φοροαπαλλαγή" (δηλαδή για τα λεφτά... τέλεια!), "το θέλαν οι γονείς" (δηλαδή το κάνεις για άλλους), "το ήθελε αυτή/αυτός" (μάλιστα), "έτσι γίνεται" (δηλαδή εθιμοτυπικά),

λόγοι που δεν θα ακούσετε ποτέ: "γιατί έχει πολλά λεφτά και θέλω να τα φάω", "γιατί βαριέμαι να ψάξω άλλο και θέλω να το κάνω δύσκολο να φύγει", "γιατί φοβάμαι μη με αφήσει", "γιατί είναι φαντασίωσή μου", "γιατί θέλω να ασχολείται μόνο με εμένα"

Sapadak
26/05/2016, 09:01
πάντως δεν άκουσα ποτέ, κανέναν, να λέει "θα παντρευτώ, γιατί είναι καλύτερα", ούτε "γιατί θα μπορώ να κάνω το Χ, Ψ, Ζ, ενώ τώρα δεν μπορώ".

Οι μόνες εξηγήσεις (του κώλου) που ακούω είναι κάποια από: "φοροαπαλλαγή" (δηλαδή για τα λεφτά... τέλεια!), "το θέλαν οι γονείς" (δηλαδή το κάνεις για άλλους), "το ήθελε αυτή/αυτός" (μάλιστα), "έτσι γίνεται" (δηλαδή εθιμοτυπικά),

λόγοι που δεν θα ακούσετε ποτέ: "γιατί έχει πολλά λεφτά και θέλω να τα φάω", "γιατί βαριέμαι να ψάξω άλλο και θέλω να το κάνω δύσκολο να φύγει", "γιατί φοβάμαι μη με αφήσει", "γιατί είναι φαντασίωσή μου", "γιατί θέλω να ασχολείται μόνο με εμένα"

Ο γάμος δεν είναι για ολους, και είναι απόλυτα σεβαστό αυτό.

toyar
26/05/2016, 09:24
ξαναλεω για τους αντρες του φορουμ.............
οταν μπλεχτουμε σοβαρα με γυναικα η ζωη μας περναει σε αλλα χερια και γινομαστε απλα εργαλεια για την εκπληρωση των στοχων ΤΗΣ
ειτε το θελουμε ειτε οχι
ειτε το καταλαβαινουμε ειτε οχι:wave2:

παω να φαω μια ομελετα στην τραπεζαρια τωρα που λειπει :look:

Panos76
26/05/2016, 09:26
Θα έχω και κάποιον να μου αλλάζει την πάπια. (Αλήθεια γιατί την λένε πάπια?)

Γιατί αυτός-η που στη βάζει,πρέπει να κάνει τη πάπια μετά την ενέργεια σου. :D
¨

:D

359693

WiSe
26/05/2016, 09:36
ξαναλεω για τους αντρες του φορουμ.............
οταν μπλεχτουμε σοβαρα με γυναικα η ζωη μας περναει σε αλλα χερια και γινομαστε απλα εργαλεια για την εκπληρωση των στοχων ΤΗΣ
ειτε το θελουμε ειτε οχι
ειτε το καταλαβαινουμε ειτε οχι:wave2:

Δε το γραφω αυτο για σενα αλλα γενικα γιατι ολοι τα ιδια λετε. ΑΜΑ δε σας αρεσει χωριστε! Τι μυξοκλαιτε? Μαζοχιζεστε?

spyrval
26/05/2016, 09:46

Πλάκα κάνω μωρέ!
Αν και μετά από 14 χρόνια γάμου όλα αυτά τα έχω σκεφτεί ότι υπάρχουν στον παράδεισο των ανύπαντρων :lol:

amyroukai
26/05/2016, 09:47
Δε το γραφω αυτο για σενα αλλα γενικα γιατι ολοι τα ιδια λετε. ΑΜΑ δε σας αρεσει χωριστε! Τι μυξοκλαιτε? Μαζοχιζεστε?

ΩΩΩΩΩ τι τους είπεεεεεεεεεε

sniper
26/05/2016, 09:57

Κάποιοι χωρίσαμε.

Εσύ που πετάς έτσι τις συμβουλές, έχεις χωρίσει (απο γάμο) ποτέ;

Αν όχι, άραξε μέχρι να το κάνεις (που δεν στο εύχομαι) κι έλα να μας πεις τι σκέφτεσαι τότε.

toyar
26/05/2016, 10:03

αν εισαι ανυπαντρος δικαιολογεισαι..........
αν εισαι παντρεμενος εισαι απο αυτους που δεν εχουν καταλαβει:D
παντως η ατακα σου ειναι βγαλμενη απο τα αδυτα του cosmopolitan:bawl:

amyroukai
26/05/2016, 10:20
Η ατάκα του είναι βγαλμένη από τα άδυτα του 86% που λέγαμε στο άλλο νήμα πρόσφατα... :bawl:

teogtp
26/05/2016, 10:36
20 φεύγα χρόνια σχέσης.......γατάκι Bear Grylls........

:cool:

thunder ace
26/05/2016, 10:38
ερασιτεχνες....πφ..............

WiSe
26/05/2016, 11:10
Η ατάκα του είναι βγαλμένη από τα άδυτα του 86% που λέγαμε στο άλλο νήμα πρόσφατα... :bawl:

Για πες ποιο ειναι το 86% εσυ που χασκογελας να μαθουμε και εμεις τα γατακια.

Ενταξει δεν υπαρχει μονο η επιλογη του χωριζεις ή φευγεις απο ενα γαμο με παιδια ως η σημαντικοτερη επιλογη της ζωης μας ή το πιο σοβαρο πραγμα που μας συνεβει ποτε, υπαρχουν και αλλες πιο δυσκολες περιπτωσεις που καλουμαστε να επιλεξουμε με βαρια καρδια με συναισθηματικο βαρος μεγαλο και με τεραστια επισης ευθυνη.

Γιαυτο λοιπον χωρις να γνωριζετε τον αλλον δε μπορειτε να υποτιματε τη γνωμη του. Αν δεν ταιριαζει στα γουστα καποιων ας μην την ασπαστουν.

Περιτο να πω οτι η παρομοιωση με το κοσμοπολιταν ηταν προσβόλα μεγαλη.

Απαξιω για περαιτερω κουβεντα. Ο καθενας κανει στη ζωη του οτι του γουσταρει. Απλα να θυμαστε οτι η αποφασιστικοτητα και η ακεραιωτητα του χαρακτηρα ειναι θαρρω χαρακτηριστικο των αρσενικων.

sniper
26/05/2016, 11:15

Ενταξει δεν υπαρχει μονο η επιλογη του χωριζεις ή φευγεις απο ενα γαμο με παιδια ως η σημαντικοτερη επιλογη της ζωης μας ή το πιο σοβαρο πραγμα που μας συνεβει ποτε, υπαρχουν και αλλες πιο δυσκολες περιπτωσεις που καλουμαστε να επιλεξουμε με βαρια καρδια με συναισθηματικο βαρος μεγαλο και με τεραστια επισης ευθυνη.

Γιαυτο λοιπον χωρις να γνωριζετε τον αλλον δε μπορειτε να υποτιματε τη γνωμη του. Αν δεν ταιριαζει στα γουστα καποιων ας μην την ασπαστουν.

Απαξιω για περαιτερω κουβεντα. Ο καθενας κανει στη ζωη του οτι του γουσταρει. Απλα να θυμαστε οτι η αποφασιστικοτητα και η ακεραιωτητα του χαρακτηρα ειναι θαρρω χαρακτηριστικο των αρσενικων.

Yes master.

PortisHead
26/05/2016, 11:21

Κάποιοι χωρίσαμε.

Εσύ που πετάς έτσι τις συμβουλές, έχεις χωρίσει (απο γάμο) ποτέ;

Αν όχι, άραξε μέχρι να το κάνεις (που δεν στο εύχομαι) κι έλα να μας πεις τι σκέφτεσαι τότε.

@WiSe
Μία εικόνα = 1000 λέξεις.
Πριν κάποια post καποιος εβαλε μια αστεια φωτό.
Εστιασε στο τελευταίο....

Ohm
26/05/2016, 11:37
Ο γάμος δεν είναι για ολους, και είναι απόλυτα σεβαστό αυτό.

αυτό που λες εσύ είναι κάτι που δεν εξηγείται, νεφελώδες... "δεν είναι για όλους".

Ναι, οκ, ο γάμος "δεν είναι για ΟΛΟΥΣ" γιατί ΔΕΝ υπάρχει κάτι που να είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ο θάνατος; ίσως; το οξυγόνο; )

Sapadak
26/05/2016, 11:45
αυτό που λες εσύ είναι κάτι που δεν εξηγείται, νεφελώδες... "δεν είναι για όλους".

Ναι, οκ, ο γάμος "δεν είναι για ΟΛΟΥΣ" γιατί ΔΕΝ υπάρχει κάτι που να είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ο θάνατος; ίσως; το οξυγόνο; )

Είδες που βρήκες 2 για όλους (βάλε και τη τροφή και το νερό μέσα επίσης)

Οταν λέω οτι δεν ειναι για όλους, εννοώ οτι κανείς δε μπορεί να μαντέψει πως θα είναι η ζωή του μετά το γάμο (με παιδιά εννοείτε). Μπορεί να έχεις ακούσει/διαβάσει 1000δες απόψεις, αλλά μέχρι να αποκτήσεις τη δική σου εμπειρία απλά προχωράς με το best case scenario.

Κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν τα εγώ τους και τα θέλω τους, και κάποιοι όχι.

Ohm
26/05/2016, 11:59
Είδες που βρήκες 2 για όλους (βάλε και τη τροφή και το νερό μέσα επίσης)

Οταν λέω οτι δεν ειναι για όλους, εννοώ οτι κανείς δε μπορεί να μαντέψει πως θα είναι η ζωή του μετά το γάμο (με παιδιά εννοείτε). Μπορεί να έχεις ακούσει/διαβάσει 1000δες απόψεις, αλλά μέχρι να αποκτήσεις τη δική σου εμπειρία απλά προχωράς με το best case scenario.

Κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν τα εγώ τους και τα θέλω τους, και κάποιοι όχι.

ωραίαααα, δεν είναι για όλους... και κανείς δεν μπορεί να μαντέψει ΠΩΣ θα είναι... και ας πούμε ότι αγνοεί όλους όσους τον προειδοποιούν από εμπειρία... και αγνοεί και τη λογική που λέει ότι και χωρίς να παντρευτείς μπορείς να κάνεις ό,τι θες, δεν χρειάζεται να παντρευτείς για να κάνεις οτιδήποτε...

ΤΙ θα τον τραβήξει; Μέχρι τώρα το μόνο που λες είναι τελείως φλου. "δεν ξέρεις" και "κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν τα εγώ και τα θέλω τους" (λες και αυτά χρειάζεται να γίνει γάμος για να συμβούν).

πες ένα πράμα που μπορείς να κάνεις μόνο αν παντρευτείς. Αν υπάρχουν ένα δυο πράματα, θα ήταν πανεύκολο να τα γράψεις, αντί να τα πας πέρα δώθε

PortisHead
26/05/2016, 12:06
ωραίαααα, δεν είναι για όλους... και κανείς δεν μπορεί να μαντέψει ΠΩΣ θα είναι... και ας πούμε ότι αγνοεί όλους όσους τον προειδοποιούν από εμπειρία... και αγνοεί και τη λογική που λέει ότι και χωρίς να παντρευτείς μπορείς να κάνεις ό,τι θες, δεν χρειάζεται να παντρευτείς για να κάνεις οτιδήποτε...

ΤΙ θα τον τραβήξει; Μέχρι τώρα το μόνο που λες είναι τελείως φλου. "δεν ξέρεις" και "κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν τα εγώ και τα θέλω τους" (λες και αυτά χρειάζεται να γίνει γάμος για να συμβούν).

πες ένα πράμα που μπορείς να κάνεις μόνο αν παντρευτείς. Αν υπάρχουν ένα δυο πράματα, θα ήταν πανεύκολο να τα γράψεις, αντί να τα πας πέρα δώθε

Ενα απο τα πιο βασικα ειναι οτι μπορεις να κανεις παρέα με αλλους παντρεμένους που έχουν παιδια. :lol:

Ας πουμε οτι ειστε μια παρεα πεντε φιλων, μαζι απο το σχολειο.
Εχετε φτασει τα 40 , οι 4 εχουν παντρευτει και φτιαξει οικογενεια.
Εσυ πως θα κανεις παρέα μαζι τους ? εφοσον πλεον ειναι πολυ λίγα τα κοινα που θα σας δενουν (και απο πρακτικης σκοπιας να το δεις).
Θα παρευρίσκεσαι παντου σε ολα τα γεγονοτα σαν μπακουρος ? Δεν κολλαει.
Θα αλλάξεις παρέες ? Κι αυτο γινετε.

Θελω να καταλήξω στο οτι πολλες φορές το αν θα παντρευτείς/κανεις οικογένεια ή όχι ,
εξαρτάται και απο τον κοινωνικό σου περίγυρο, σε επηρεάζει οσο δεν φαντάζεσαι.

toyar
26/05/2016, 12:24

φιλε μου δεν σε γνωριζω και γι αυτο δεν θελω-μπορω να σε προσβαλλω
πλακιτσα κανουμε κι αν ενοχληθηκες απο αυτο που ειπα σου ζητω συγνωμη:beer:

νομιζω πως αλλο ενα χαρακτηριστικο των αρσενικων απο τη στιγμη που κανουν οικογενεια πρεπει να ειναι και η υπομονη γιατι αν δουλευε μονο η αποφασιστικοτητα θα τα τιναζαμε ολα στον αερα

Ohm
26/05/2016, 12:24
Ενα απο τα πιο βασικα ειναι οτι μπορεις να κανεις παρέα με αλλους παντρεμένους που έχουν παιδια. :lol:
Θελω να καταλήξω στο οτι πολλες φορές το αν θα παντρευτείς/κανεις οικογένεια ή όχι ,
εξαρτάται και απο τον κοινωνικό σου περίγυρο, σε επηρεάζει οσο δεν φαντάζεσαι.

peer pressure, κακό πράμα... επειδή το κάνουν οι άλλοι, να το κάνω και γω, άσχετα αν εγώ δεν βλέπω λόγο

δεύτερον, αν δεν παντρευτώ... δεν μπορώ να έχω σχέση ή να κάνω παιδί; Είμαι στείρος χωρίς βέρα; Δεν καταλαβαίνω. Άμα είναι να μην βάζω καπότα ντε...

Sapadak
26/05/2016, 12:25

Δεν αναφέρομαι σε γάμο, σκέτο. O γάμος σκέτο, δεν έχει καμία διαφορά με τη σχέση, μιλώντας με δικές εμπειρίες

Αναφέρομαι σε γάμο με παιδία, και οταν λέω "κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν τα εγώ και τα θέλω τους" εννοώ οτι οι προτεραιότητες αλλάζουν, οι ευθύνες αλλάζουν, ξεχνας τα θέλω σου και επικεντρώνεσαι στα θέλω της οικογένειας. Κάποιοι το κατανοούν απο πριν και το κάνουν συνειδητά και κάποιοι δε μπορούν να προσαρμοστούν

Να φανταστώ οτι ζεις σε μεγαλούπολη. Προσπάθησε να συζήσεις σε επαρχία με τη κοπέλα σου, χωρίς να είστε αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι :lol:

Προσωπικά, δε θα έκανα παιδιά, εκτός γάμου. Άλλοι το κάνουν (μαγκία τους) και άλλοι όχι.

Ο γάμος δεν είναι ένα μέσο για να μπορείς να κάνεις πράγματα που πριν δε μπορούσες. Τα ίδια που μπορούσες πριν, μπορείς και μετά, στη θεωρία τουλάχιστον. Το τι γίνεται μέσα στα ζευγάρια, το τι υποχωρήσεις κάνει η κάθε πλευρά είναι άλλου παπά ευαγγελιο.

Ohm
26/05/2016, 12:32
... άρα υπάρχει λόγος να παντρευτεί κανείς;

ή δεσμεύεται νομικά και μπαίνει σε τρελό λούκι, έτσι, για τη φάση;

Sapadak
26/05/2016, 12:35
... άρα υπάρχει λόγος να παντρευτεί κανείς;

ή δεσμεύεται νομικά και μπαίνει σε τρελό λούκι, έτσι, για τη φάση;

Υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος μοτοσυκλέτα?
ή ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα και υγεία, έτσι για τη φάση?

Ohm
26/05/2016, 12:39
υπάρχουν πράματα που μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις μοτοσυκλέτα. Πχ να μπαίνεις στην πίστα για αγώνες, να πηγαίνεις στη δουλειά σου, να πας βόλτες με τους φίλους σου...

τί υπάρχει που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;

καταλαβαίνεις ή το παίζεις ότι δεν καταλαβαίνεις;

sniper
26/05/2016, 12:41
...

.....

Να παντρευτείς.

buckley
26/05/2016, 12:43
Υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος μοτοσυκλέτα?
ή ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα και υγεία, έτσι για τη φάση?

Αδερφέ, σε συγχαίρω πάντως για την υπομονή σου και δεν εννοώ εντός γάμου αν με καταλαβαίνεις...

teogtp
26/05/2016, 12:46
υπάρχουν πράματα που μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις μοτοσυκλέτα. Πχ να μπαίνεις στην πίστα για αγώνες, να πηγαίνεις στη δουλειά σου, να πας βόλτες με τους φίλους σου...

Να κλάσεις κάτω από την κουβέρτα .....
Δοκίμασε το με γκομενακι και έλα να μου πεις την έκβαση. ...

Sapadak
26/05/2016, 12:48

Αυτά μπορώ να τα κάνω και με το αυτοκίνητο, και με ποδήλατο και με πατίνι κοκ.

τι υπάρχει που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ;

Σου απάντησα παραπάνω, εκφράζοντας προσωπική γνώμη. Συγκατοίκηση, παιδιά

Μια χαρά καταλαβαίνω, και σου απάντησα, αλλά εσυ μάλλον δε θέλεις να καταλάβεις οτι δε μπορούμε να γενικεύουμε για οποιοδήποτε θέμα, γιαυτό και το παράδειγμα μου παραπάνω για τη μοτοσυκλέτα.

Panos76
26/05/2016, 12:52
Μπαίνω εμβόλιμα για να θέσω τέλος στις απορίες:

Ο γάμος είναι ένας θεσμός που δεν γεννήθηκε από τον έρωτα, αλλά από τα βακτήρια! Οι ανθρωπολόγοι προσγειώνουν ανώμαλα τις ρομαντικές ψυχές, καθώς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δέσμευση μεταξύ δύο ανθρώπων ήταν μια ιδέα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Κράις Μπάουχ του πανεπιστημίου του Γουότερλου στον Καναδά και τον Ρίτσαρντ ΜακΕρλιθ του Ινστιτούτου Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Μαξ Πλανκ στη Γερμανία, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature Communications», βασιζόμενοι σε μαθηματικές προσομοιώσεις σε υπολογιστές, μελέτησαν διάφορους παράγοντες (κοινωνικοί, δημογραφικοί, υγείας κ.ά.), που συνέβαλαν στη σταδιακή επικράτηση της μονογαμίας μεταξύ των ανθρώπων. Προϊστορικά οι περισσότερες κοινωνίες, που ήταν μικρές ομάδες κυνηγών-συλλεκτών, ήσαν πολυγαμικές.

Αυτή η πρακτική όμως μειώθηκε δραστικά όταν πια εμφανίστηκε η γεωργία, εξαιτίας της οποίας δημιουργήθηκαν πυκνοκατοικημένοι οικισμοί. Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, όταν μια κοινωνία μεγαλώνει στα 300 περίπου σεξουαλικά ώριμα άτομα, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα γίνονται ενδημικά στον πληθυσμό, μειώνοντας τον ρυθμό αναπαραγωγής. Σε αυτήν την κατάσταση ως λύση προτάχθηκε η μονογαμία, η οποία επιβλήθηκε μάλιστα στις αρχές με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο, στο όνομα της επιβίωσης της κοινωνίας.

πηγή (http://www.espressonews.gr/reportaz/2016/04/147962/ereyna-o-gamos-epinoithike-gia-na-empodisei-exaplosi-ton-sexoyalikon)

PortisHead
26/05/2016, 12:54

-Δεν θα πάρεις ποτέ μια ιδέα του τί εστι κόλαση.
-Δεν θα έχεις ποτέ την ευκαιρία να δεις πως ειναι σε εναν πόλεμο το βραδυ να κοιμασαι με τον εχθρό.
εχω κι αλλα...

teogtp
26/05/2016, 12:55
-Δεν θα έχεις ποτέ την ευκαιρία να δεις πως ειναι σε εναν πόλεμο το βραδυ να κοιμασαι με τον εχθρό.
εχω κι αλλα...

Ρεσπεκτ!

nikos_abel
26/05/2016, 12:56
Στα ανέκδοτα δεν είμαστε;

Τι έγινε πάλι και τσακώνεστε ρε;

Γυναίκες είστε;

toyar
26/05/2016, 12:58
ο κυριος Οhm οταν παντρευτει θα χασει ολες τις αντιστασεις του:D

nikos_abel
26/05/2016, 13:01
ο κυριος Οhm οταν παντρευτει θα χασει ολες τις αντιστασεις του:D

Ohm
26/05/2016, 13:01
Αυτά μπορώ να τα κάνω και με το αυτοκίνητο, και με ποδήλατο και με πατίνι κοκ.
τι υπάρχει που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ;
Σου απάντησα παραπάνω, εκφράζοντας προσωπική γνώμη. Συγκατοίκηση, παιδιά
Μια χαρά καταλαβαίνω, και σου απάντησα, αλλά εσυ μάλλον δε θέλεις να καταλάβεις οτι δε μπορούμε να γενικεύουμε για οποιοδήποτε θέμα, γιαυτό και το παράδειγμα μου παραπάνω για τη μοτοσυκλέτα.

με το αυτοκίνητο δεν μπορείς να πας σύντομα στη δουλειά σου στο κέντρο της αθήνας, ούτε με πατίνι, ούτε με ποδήλατο. Για κάποιους, είναι πρακτικό το θέμα. Στον γάμο, ποιό είναι το πρακτικό όφελος;
Δεύτερον, άμα πάρεις μηχανή, έχεις μηχανή. Ανεβαίνεις πάνω, πας βόλτα. Με το γάμο, τί; Απέκτησες πιστοποιητικό και τώρα μπορείς να κάνεις παιδί; Πριν δηλαδή δεν μπορούσες;

Γιατί και παιδί μπορείς να κάνεις και να συγκατοικήσεις, χωρίς να παντρευτείς.

το να μην τα κάνεις αυτά αν δεν παντρευτείς, είναι αυθαίρετος περιορισμός που θέτεις εσύ στον εαυτό σου, όχι κάτι που υπάρχει εξ'ορισμού

(λες και υπάρχουν απρόσωπες γνώμες; οι γνώμες εξ'ορισμού είναι προσωπικές, αυτό που λες είναι ισοδύναμο του "έτσι νομίζω εγώ, άσχετα με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα", "η γη είναι επίπεδη...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΜΟΥΓΝΩΜΗΑΑΑΠΔΕΝΜΠΟΡΕΙΣΝΑΠΕΙΣΤΙΠΟ Α")

αν εσύ δεν θες να κάνεις κάποια πράγματα αν δεν παντρευτείς, αυτό είναι δικό σου θέμα, όχι του γάμου γενικότερα.

Αδερφέ, σε συγχαίρω πάντως για την υπομονή σου και δεν εννοώ εντός γάμου αν με καταλαβαίνεις...

σοβαρά τώρα; τόσο πολύ με απεχθάνεσαι; ποπόοοο... λυπάμαι ρε φίλε, τί να κάνουμε... είμαι κόπανος απ'ότι φαίνεται.

Panos76
26/05/2016, 13:04
εχω κι αλλα...

να συμπληρώσω: ερχόμενος στη γη, η κάθε ψυχή, για να βρει το νόημα της, την ολοκλήρωσή της και για να ενωθεί με το Άναρχο πάλι, πρέπει να βιώσει τον πόνο που της αναλογεί.

Ο Γάμος σου δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναλάβεις έναν τέτοιο πόνο.

Sapadak
26/05/2016, 13:11
με το αυτοκίνητο δεν μπορείς να πας σύντομα στη δουλειά σου στο κέντρο της αθήνας, ούτε με πατίνι, ούτε με ποδήλατο. Για κάποιους, είναι πρακτικό το θέμα. Στον γάμο, ποιό είναι το πρακτικό όφελος;
Δεύτερον, άμα πάρεις μηχανή, έχεις μηχανή. Ανεβαίνεις πάνω, πας βόλτα. Με το γάμο, τί; Απέκτησες πιστοποιητικό και τώρα μπορείς να κάνεις παιδί; Πριν δηλαδή δεν μπορούσες;

Γιατί και παιδί μπορείς να κάνεις και να συγκατοικήσεις, χωρίς να παντρευτείς.

το να μην τα κάνεις αυτά αν δεν παντρευτείς, είναι αυθαίρετος περιορισμός που θέτεις εσύ στον εαυτό σου, όχι κάτι που υπάρχει εξ'ορισμού

Ξεκινάω ανάποδα.

Αυθαίρετος δεν είναι, μιας και τον θέτω εγώ για τον εαυτό μου. Αυθαίρετος θα ήταν να τον έθετα για εσένα, νομίζω.

Σίγουρα μπορείς να κάνεις τα πάντα εκτός γάμου, όπως και μπορείς να πας στο κέντρο της Αθήνα ταχύτατα και με αυτοκίνητο/ποδήλατο, ταχύτερα και απο μοτοσυκλέτα.
Σου είπα οτι δε μπορείς να γενικεύσεις σε κανένα θέμα και αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.

Τα δικά σου πιστεύω/θέλω λένε οτι δεν υπάρχει κάτι που δε μπορείς να κάνεις ΕΝΤΟΣ γάμου και μόνο.
Πες μου κάτι που μπορείς να κάνεις μόνο ΕΚΤΟΣ γάμου, μπας και βρούμε μια άκρη.

Πάμε και σε κάτι που με ενόχλησε

(λες και υπάρχουν απρόσωπες γνώμες; οι γνώμες εξ'ορισμού είναι προσωπικές, αυτό που λες είναι ισοδύναμο του "έτσι νομίζω εγώ, άσχετα με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα", "η γη είναι επίπεδη...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΜΟΥΓΝΩΜΗΑΑΑΠΔΕΝΜΠΟΡΕΙΣΝΑΠΕΙΣΤΙΠΟ Α")

Θα μπορούσα να σου απαντήσω εκφράζοντας μια άποψη κάποιου, αλλά αυτό να μην ήταν η γνώμη μου

Bladerunner
26/05/2016, 13:12

Να γίνεις γκουρού των Σίχ (Η αγαμία είναι αμαρτία κατά τον σιχισμό)

Μετά από κάποια χρόνια γάμου πάντως, μπορώ να βεβαιώσω προσωπικά από ιδία πείρα αλλά και από δείγμα του περίγυρου μου, ότι ο χαρακτήρας ΔΕΝ αλλοιώνεται. Αν κάποιος είναι μαλάκος πριν τον γάμο μαλάκας θα παραμείνει. Αν είναι ένας νορμάλ απλός κοινός θνητός, το ίδιο θα είναι και μετά το γάμο.

Πέρα από το τυπικό πρακτικό μέρος, κοινωνική αποδοχή, εθιμοτυπία κλπ, υπάρχει και το ουσιαστικό πνευματικό για κάποιους. Η ψυχική συνένωση δύο ανθρώπων.
Μπορεί να φαντάζει ανόητο σε κάποιους. Κατανοητό.

DrEvil
26/05/2016, 13:12
Να κλάσεις κάτω από την κουβέρτα .....
Δοκίμασε το με γκομενακι και έλα να μου πεις την έκβαση. ...

Παρτο αλλιως μια.
Ποσες γυναικες γνωρισες που ΔΕΝ κλανουν (κατω απο την κουβερτα, πανω απο την κουβερτα, οπου τους ερθει).

Για την ρεψιλα να συμφωνησω, μα το κλασιμο ειναι απλα μυθος.

PortisHead
26/05/2016, 13:17
Παρτο αλλιως μια.
Ποσες γυναικες γνωρισες που ΔΕΝ κλανουν (κατω απο την κουβερτα, πανω απο την κουβερτα, οπου τους ερθει).

Εδώ θα ξεσκεπαστούν,μεγαλες αλήθειες... :lol:

Ohm
26/05/2016, 13:21
Τίποτα πρακτικό; Απτό;

PortisHead
26/05/2016, 13:23
Τίποτα πρακτικό; Απτό;

Παναθεμά σε...πρ@κτικό διάβασα.

:bawl::bawl::bawl:

DrEvil
26/05/2016, 13:24
Τίποτα πρακτικό; Απτό;

Μωρε, ολα τα κανεις χωρις γαμο.
Μονο σύνταξη δεν μεταφερεις, το οποίο δεν λεει και πολλα στην Ελλαδα του σημερα.

Υπαρχουν αυτοι που πιστευουν και σεβονται (σ)τον θεσμο αυτο, υπαρχουν και αυτοι που δεν πιιστυουν.
Το να μην το σεβεται καποιος ειναι το θεμα.

DrEvil
26/05/2016, 13:25

Για κλανους μιλαγαμε, λογικο ειναι (Κι εγω 2 φορες το διαβασα, γιατι την πρωτη το ιδιο πιστεψα!)

WiSe
26/05/2016, 13:27
φιλε μου δεν σε γνωριζω και γι αυτο δεν θελω-μπορω να σε προσβαλλω
πλακιτσα κανουμε κι αν ενοχληθηκες απο αυτο που ειπα σου ζητω συγνωμη:beer:

νομιζω πως αλλο ενα χαρακτηριστικο των αρσενικων απο τη στιγμη που κανουν οικογενεια πρεπει να ειναι και η υπομονη γιατι αν δουλευε μονο η αποφασιστικοτητα θα τα τιναζαμε ολα στον αερα

No worries! :beer: Απλα με το COSMOPOLITAN εχω μια τεραστια εχθρα.... Εχω σκεφτει πολλες φορες τροπους να του βαλω βομβα... ή π.χ.: Εβγαινα με μια, η πρωτη ερωτηση ηταν αν διαβαζε κοσμοπολιταν, αν ναι εφευγα τρεχοντας και χωρις να πληρωσω οσο θεαρα και αν ηταν :lol:

Ολα χρειαζονται, καταρχην ο σεβασμος και καταδευτερον η αποφασιστικοτητα. Κατα την προσωπικη μου αποψη ολο αυτο. Εχω τιναξει στον αερα απειρες καταστασεις που θηγανε την αξιοπρεπεια μου ή καταστασεις που δεν γινοταν να συνεχιστουν (οποιασδηποτε μορφης) Τι κερδιζεις απο αυτο? Ψυχικη ηρεμια βασικα και βγαινεις απο τον αδιεξοδο "βουρκο". Πιστευω ολοι ετσι πρεπει να πραττουν. Ειναι το ιδανικο.

nikos_abel
26/05/2016, 13:33

Με όμικρον; Παλιά ->

amyroukai
26/05/2016, 13:36
Να κλάσεις κάτω από την κουβέρτα ....

Το έκανε η Καρι Μπραντσω στον μιστερ Μπιγκ και την συγχώρεσε. Τι θες τώρα...

Panos76
26/05/2016, 13:49

Τέτοιο πνεύμα είναι κρίμα να αναλώνεται σε σήριαλς! Πρέπει να κατέβεις προς τον πολιτισμό άμεσα.

SHOOTER045
26/05/2016, 13:55
Παρτο αλλιως μια.

Γνωρίζω μια που αεριζοταν και απο το πίσω και απο το εμπρός διαφορικό

WiSe
26/05/2016, 14:00

κατι εκανες πολυ καλα μαλλον! :lol:

taisteal
26/05/2016, 14:01

Μλκ τι βλεπεις;;;

:lol::lol:

SHOOTER045
26/05/2016, 14:10
Μλκ τι βλεπεις;;;

:lol::lol:

Και μιλάμε για παντόφλες?
Αυτός έκατσε και είδε το sex and the city

buckley
26/05/2016, 14:14

Τι να σχολιάσω τώρα ???

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/gynaika-emeine-egkyos-kanontas-prwktiko-seks.4072819.html

SHOOTER045
26/05/2016, 14:14
est
Ωρα 15:02 #40
est Ο/Η est είναι συνδεδεμένος/η
Παλαιό μέλος
Το avatar του/της est Εγγραφή
10/10/2012
Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
Δεν ξέρω τι λες...και συγνώμη για το άσχετο....
...αλλα τα προϊοντα της eXTRa Products ειναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορουν στην αγορά.

Όπως επίσης και η νέα Χλωρίνη ούλτρα με άρωμα πικραμύγδαλο που μόλις δοκίμασα.. και καθαρίζει και απολυμαίνει όλο το σπίτι...

Εδώ καλά είναι buckley???

SHOOTER045
26/05/2016, 14:19
Τι να σχολιάσω τώρα ???

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/gynaika-emeine-egkyos-kanontas-prwktiko-seks.4072819.html

Π Ρ Ο Β Ο Κ Α Τ Σ Ι Α

Για να έχουν να αρνούνται

Panos76
26/05/2016, 14:23
Τι να σχολιάσω τώρα ???

είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον κwλο σου.

SHOOTER045
26/05/2016, 14:26
είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον κwλο σου.

Όχι ρε
Αποκτάει υπόσταση η φράση <ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ>

Ohm
26/05/2016, 16:35
Το να μην το σεβεται καποιος ειναι το θεμα.

α?

τί να σεβαστώ από τη φαντασίωση του καθενός; ο άλλος πιστεύει σε θεούς, ο παρ'άλλος πιστεύει ότι μας ψεκάζουνε ή οτιδήποτε άλλο κουλό. Ο άλλος φαντάζεται ότι είναι γυναίκα και πάει και κόβει το λιλί του. Η άλλη νοιώθει ότι έχει ένα χέρι περισσευούμενο και πάει και το ακρωτηριάζει. Τί να σεβαστώ από τον παραλογισμό; θες να παντρευτείς γιατί το φαντάζεσαι ότι "έτσι είναι τα πράματα"; με γειά σου με χαρά σου, αλλά αυτό δεν είναι απάντηση όταν κάποιος σε ρωτάει "σε τί χρησιμεύει ο γάμος; γιατί τον χρειάζομαι;"

και μην ξεχνάς: είναι συμβόλαιο, δηλαδή έχει πολύ συγκεκριμένους όρους τους οποίους υποχρεώνεσαι να υπακούσεις. Θέτεις τον εαυτό σου σε μεγάλο ρίσκο προς κανένα ουσιαστικό όφελος (εκτός του χρηματικού).