View Full Version : Ετήσια 2016 - Σχόλια, κουβεντούλα
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
harris_x
14/06/2016, 21:23
Ρε γκαντεμιδες.....
Πάω πριν λίγο να παρω το μηχανάκι και το βρήκα πίτα....
Αμπουλες, βενζινάδικο για επιπλέον αέρα, Βουλκανιζατέρ για κορδόνι, πένα είμαστε :)
harris_x
14/06/2016, 21:24
Α ξέχασα....
:moutza:
amyroukai
14/06/2016, 21:24
ο κάπτεν παπόρας σε γλωσσόφαγε.
harris_x
14/06/2016, 21:28
ο κάπτεν παπόρας σε γλωσσόφαγε.
Θα του το βουλιάξω :lol:
amyroukai
14/06/2016, 21:31
Ένα καφέ στο skippers να πάτε... (https://www.youtube.com/watch?v=e05ayLVTOoM)
theofilos888
14/06/2016, 21:44
Ρε γκαντεμιδες.....
Πάω πριν λίγο να παρω το μηχανάκι και το βρήκα πίτα....
Αμπουλες, βενζινάδικο για επιπλέον αέρα, Βουλκανιζατέρ για κορδόνι, πένα είμαστε :)
Ειδες για να μην εχεις 5 ταχυτητες;;;; χαχαχαχα
harris_x
14/06/2016, 21:48
Ειδες για να μην εχεις 5 ταχυτητες;;;; χαχαχαχα
:lol:
spyrakos35
14/06/2016, 21:50
Ο Καπετανιος Φιλιπς ο Τριανταπεντες εχει ΠΑΝΤΑ δικιο.....
harris_x
15/06/2016, 00:35
Ο Καπετανιος Φιλιπς ο Τριανταπεντες εχει ΠΑΝΤΑ δικιο.....
Είδες όμως, ήμουν οργανωμένος....
spyrakos35
15/06/2016, 04:44
Είδες όμως, ήμουν οργανωμένος....
ετσι! γιατί ξέρεις οτι το 6άρι σασμάν έχει τα θέματά του με τα λάστιχα
:beer:
ψιτ, αγορια, μιας ως επαγγελματιας του είδους, να σας ενημερωσω ότι λετε αρλούμπες...
σε περιπτώσεις σαν αυτή δεν φταιει τοσο η μια ταχυτητα παραπανω στο σαζμαν..
ο ενας κύλινδρος λιγοτερος φταιει..
theofilos888
15/06/2016, 07:28
Μη λες τετοια τωρα και στεναχωρηθει ο χαρης! Καλα δεν τον λυπασαι τον ανθρωπο; Μεχρι 5η μπορει να βαζει και να κοροιδευει τον εαυτο του. Κ καλα εχει πενταταχυτο....χαχαχαχχαχα Αλλα εναν κυλινδρο ακομη που θα βρει; Στυγνε καταστροφεα συναισθηματων!!!!!!! :bawl:
amyroukai
15/06/2016, 08:23
τώρα που γυρίζει, προλαβαίνει να δανειστεί έναν κύλινδρο από Κοζάνη μεριά.
theofilos888
15/06/2016, 08:42
Μαζι με τη μπιελα 'η χωρις;;;;;
Κανονικά έπρεπε να είχε γίνει δημοψήφισμα...
Γιά να κάνουν το αντίθετο............................
τώρα που γυρίζει, προλαβαίνει να δανειστεί έναν κύλινδρο από Κοζάνη μεριά.
Να πάρει μία από τις δύο καλές όμως, αυτές που δεν έχουν αρπάξει αλλιώς ο μάστορας δεν μπορεί να εγγυηθεί.
spyrakos35
15/06/2016, 09:20
Κομπλε και με Μπιστονια ελατηρια
nikosmec
15/06/2016, 09:40
Μιας και δεν έχω ξανασυμμετάσχει σε ετήσια όταν λέμε χαλαροί ρυθμοί για πόσα χιλιόμετρα μιλάμε; Φαντάζομαι η κάθε κατηγορία θα έχει διαφορετικούς ρυθμούς. Όχι τίποτα άλλο δεν τρέχει και ιδιαίτερα το 400άρι....
Billymuse
15/06/2016, 09:49
Κανονικοι ρυθμοι αντε λιγο παραπανω απο τα ορια ταχυτητας...αλλα οχι ανηθικα παραπανω..μη ανγχεσαι θα βγουν τα γκρουπακια αναλογα τα κυβικα και τον τυπο μηχανης που εχει ο καθενας μας. Αν θες να εισαι εντελως χαλαρος θα υπαρχει και το flower power group που οι ταχυτητες ειναι επιπεδου Χαρλεαδων.
theofilos888
15/06/2016, 09:58
Φιλαρακι εχεις κατι με τους χαρλεαδες; Δικα μας παιδια ειναι!!!!!! :a014:
Billymuse
15/06/2016, 10:09
Toυναντίον θαύμαζω τον αυθεντικό τρόπο ζωής που έχουν, μην κοιτάς που είναι μόδα εδω και 5 χρόνια..
amyroukai
15/06/2016, 10:32
Toυναντίον θαύμαζω τον αυθεντικό αμερικάνικο τρόπο ζωής που έχουν
φιξτ.
Δείτε αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149504&page=2&p=2762466&viewfull=1#post2762466).
amyroukai
15/06/2016, 10:50
γιατρέ μου έχω πάνινα μποτάκια alpinestars με εσχετικές ενισχύσεις σε φτέρνα/αστράγαλο για το καλοκαίρι, να τα βάλω ή θα με διώξετε;
theofilos888
15/06/2016, 10:57
Το ειδαμε.... αρα μπορουμε να ερθουμε με βερμουδες..... χαχαχαχαχαχ
Το ειδαμε.... αρα μπορουμε να ερθουμε με βερμουδες..... χαχαχαχαχαχ
Ή με το σώβρακο μόνο. Θα έχουμε και ναυτάκια στην παρέα. :bawl:
Δε νομίζω πως αλλάζει κάτι,ευθύνη έχει ο καθένας για τον εαυτό του.Το λέει άλλωστε και στους κανόνες για την ετήσια κτλ.
Σωστό μεν,δύσκολο να εφαρμοσθεί δε.Ποια η διαφορά,εντός γκρούπ και 150 μέτρα πίσω απο το γκρουπ πχ.
Εκτός γκρουπ, δε θα τρέχουμε/ταλαιπωρηθούμε εμείς, αν πάθει οτιδήποτε.
Δεν ειναι και τόσο αλληλέγγυο όμως αυτό.
Όπως επίσης και η έλειψη εξοπλισμου.
Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου.
γιατρέ μου έχω πάνινα μποτάκια alpinestars με εσχετικές ενισχύσεις σε φτέρνα/αστράγαλο για το καλοκαίρι, να τα βάλω ή θα με διώξετε;
361076
:D
AristidisZ
15/06/2016, 11:11
Καλά εντάξει τώρα, αν δε γίνει και καμία έκπτωση το πιο πιθανόν είναι τα γκρουπ να καταλήξουν να αποτελούνται από leader & σκούπα (και τίποτα ενδιάμεσα) και να ακολουθούν τους υπολοίπους...
Κάποια στιγμή, ένας μαλλιάς είχε γράψει κάτι και τον κραξαμε. ....
amyroukai
15/06/2016, 11:13
τον σπυράκο έπρεπε να βάλεις να το λέει...
Δεν ειναι και τόσο αλληλέγγυο όμως αυτό.
Όπως επίσης και η έλειψη εξοπλισμου.
Είναι πολύ απλό. Δεν είναι παρεΐστικη βόλτα αυτή. Τη διοργανώνει το moto.gr και έχει κανόνες παθητικής ασφάλειας.
Όποιος δεν το σέβεται αυτό, δεν σέβεται το Moto.gr και τους υπόλοιπους που θα χάσουν τη βόλτα τους επειδή κάποιος/α την είδε free rider.
Καλά εντάξει τώρα, αν δε γίνει και καμία έκπτωση το πιο πιθανόν είναι τα γκρουπ να καταλήξουν να αποτελούνται από leader & σκούπα (και τίποτα ενδιάμεσα) και να ακολουθούν τους υπολοίπους...
Όταν λες έκπτωση;
Να έρθει ένας/μία μόνο με κράνος;
Σορρυ, τα νοσοκομεία απέχουν από εκεί που θα είμαστε.
AristidisZ
15/06/2016, 11:17
Όταν λες έκπτωση;
Να έρθει ένας/μία μόνο με κράνος;
Σορρυ, τα νοσοκομεία απέχουν από εκεί που θα είμαστε.
Ξέρεις τι λέω με τον όρο έκπτωση αλλά ας μη το τραβήξουμε και αυτό από τα μαλλιά (που δεν έχω)
Ξέρεις τι λέω με τον όρο έκπτωση αλλά ας μη το τραβήξουμε και αυτό από τα μαλλιά (που δεν έχω)
Κράνος, μπουφάν, γάντια είναι απαραίτητα. Από κει και πέρα, ένα μακρύ παντελόνι και μοτοσικλετιστικά παπούτσια/μποτάκια αρκούν. Δε ζητάμε δερμάτινο παντελόνι και αγωνιστικές μπότες. Αλλά μη δούμε βερμούδες και σαγιονάρες...
Όχι δεν καταλαβαίνω...
Κράνος, οκ απαιτείται κι από τον ΚΟΚ
Γάντια;
Μπουφάν;
Μπότες;
ΟΚ, Ας μην πάμε στα πολύ σοβαρά αλλά επειδή την έκανα την διαδρομή, εγώ έφαγα τουλάχιστον 2-3 σφήκες πάνω μου (τις πίσω έφερα μέχρι την Αθήνα).
Εμένα στην ίδια διαδρομή με πέτυχε η ρουφιάνα στον λαιμό.Οχι στο κράνος,όχι στο μπουφάν,στον λαιμό, και μου άφησε και δωράκι που έτσουζε για λίγη ώρα.
Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.
Τόσα χρόνια όλοι έρχονται μια χαρά ντυμένοι. Εκτός από μία φορά που εμφανίστηκε ένας με κράνος μόνο.
Το βάλαμε για τους νέους στις βόλτες μας που πιθανώς δεν το ξέρουν.
AristidisZ
15/06/2016, 11:30
Όχι δεν καταλαβαίνω...
Κράνος, οκ απαιτείται κι από τον ΚΟΚ
Γάντια;
Μπουφάν;
Μπότες;
ΟΚ, Ας μην πάμε στα πολύ σοβαρά αλλά επειδή την έκανα την διαδρομή, εγώ έφαγα τουλάχιστον 2-3 σφήκες πάνω μου (τις πίσω έφερα μέχρι την Αθήνα).
Κράνος, μπουφάν, γάντια είναι απαραίτητα. Από κει και πέρα, ένα μακρύ παντελόνι και μοτοσικλετιστικά παπούτσια/μποτάκια αρκούν. Δε ζητάμε δερμάτινο παντελόνι και αγωνιστικές μπότες. Αλλά μη δούμε βερμούδες και σαγιονάρες...
Από το βερμούδα και σαγιονάρα, μέχρι το να φοράει μια συνεπιβάτης αθλητικά παπούτσια π.χ. ή να μην έχει γάντια ή μπουφάν μηχανής είναι νομίζω κάπως διαφορετικό
Μιλούσα για τους οδηγούς. Προσωπικά, θα δεχόμουν συναναβάτη χωρίς ειδικά παπούτσια. Αλλά χωρίς μπουφάν, όχι. Το αφήνω στον σνάιπερ, ο οποίος έκανε και την αρχική διευκρίνιση :p
Από το βερμούδα και σαγιονάρα, μέχρι το να φοράει μια συνεπιβάτης αθλητικά παπούτσια π.χ. ή να μην έχει γάντια ή μπουφάν μηχανής είναι νομίζω κάπως διαφορετικό
Αν έρθεις χωρίς γάντια και φας μια σφήκα ή μπάμπουρα στο χέρι και πέσεις πάνω στον μπροστά σου ή γίνεις αιτία να πέσει ο πίσω σου, έλα μετά να μου πείς ότι πεινούσες και δεν είχες έστω 50€ για καλοκαιρινά γάντια.
Για τον οδηγό μιλάμε.
Μιλούσα για τους οδηγούς. Προσωπικά, θα δεχόμουν συναναβάτη χωρίς ειδικά παπούτσια. Αλλά χωρίς μπουφάν, όχι. Το αφήνω στον σνάιπερ, ο οποίος έκανε και την αρχική διευκρίνιση :p
Σωστά.
Edit : Οι συναναβάτες, καλό θα ήταν να είναι όσο καλύτερα/ασφαλέστερα ντυμένοι. Από κει και πέρα, είναι ευθύνη του οδηγού η ασφάλεια του ανθρώπου που έχει στα χέρια του.
spyrakos35
15/06/2016, 11:49
τον σπυράκο έπρεπε να βάλεις να το λέει...
Μια χαρα ειναι τα ποπ κορν, μη με μπλεκεις εμενα σιβουπλες
AristidisZ
15/06/2016, 12:00
Αν έρθεις χωρίς γάντια και φας μια σφήκα ή μπάμπουρα στο χέρι και πέσεις πάνω στον μπροστά σου ή γίνεις αιτία να πέσει ο πίσω σου, έλα μετά να μου πείς ότι πεινούσες και δεν είχες έστω 50€ για καλοκαιρινά γάντια.
Για τον οδηγό μιλάμε.
Σωστά.
Edit : Οι συναναβάτες, καλό θα ήταν να είναι όσο καλύτερα/ασφαλέστερα ντυμένοι. Από κει και πέρα, είναι ευθύνη του οδηγού η ασφάλεια του ανθρώπου που έχει στα χέρια του.
Κατανοητός
.-
theofilos888
15/06/2016, 12:03
Κααααααααλο παιδι να ειναι!!!!! Ολα τα αλλα βρισκονται!!!!! χαχαχαχαχχα :bawl:
o_gavros
15/06/2016, 12:08
Ρε σεις μην κάνουμε ζήτημα από το πουθενά.
Αφού ακόμα και στις παρεΐστικες βόλτες όλοι αρματωμενοι σκάμε,οδηγοί/συνοδηγοι.
Μια απ τα ίδια και τώρα.
Με εκείνο το ρηκουεστ για ξετρυπημα στο Σωτηρακη παραμένετε αρνητικοί; :p
Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.
Τόσα χρόνια όλοι έρχονται μια χαρά ντυμένοι. Εκτός από μία φορά που εμφανίστηκε ένας με κράνος μόνο.
Το βάλαμε για τους νέους στις βόλτες μας που πιθανώς δεν το ξέρουν.
Δεν γράφει πια και ο Κωστής "Αρχαίος" να μας πει για την μπέρτα που φορούσε για αδιάβροχο. Δεν θα ξεχάσω την ατάκα που του είχε πει συμφορουμίτης εκεί στο Αρτεμίσιο που είχε γίνει το Άνορακ κουρέλια: "Ρε φίλε εσύ ήσουνα, νόμισα με πέρασε ο Superman".
:bawl:
Ρε σεις μην κάνουμε ζήτημα από το πουθενά.
Μια απ τα ίδια και τώρα.
Με εκείνο το ρηκουεστ για ξετρυπημα στο Σωτηρακη παραμένετε αρνητικοί; :p
Δύσκολες εποχές. Πρέπει να δημιουργούμε θέμα με το οτιδήποτε.
Θες να έρθω εγώ στο γκρουπ σου;!
o_gavros
15/06/2016, 12:22
Έλα να γίνουμε πολλές άλλα εγώ το Σωτηρακη θέλω :p
theofilos888
15/06/2016, 12:27
Φαινονται οι αδυναμιες!!!!! ;)
Αντε με το καλο λοιπον....
harris_x
15/06/2016, 12:44
ετσι! γιατί ξέρεις οτι το 6άρι σασμάν έχει τα θέματά του με τα λάστιχα
:beer:
Τι να κάνεις... Έχει κι αυτό τα μειονεκτήματά του... :D
Eversman
15/06/2016, 13:12
Κααααααααλο παιδι να ειναι!!!!! Ολα τα αλλα βρισκονται!!!!! χαχαχαχαχχα :bawl:
Και ευτυχώς να λέτε, που θά έρθει και κανάς ναυτάρας μαζί σας, για να βγάλουμε γούστ... έ, χμμ ... εννοώ, να αποκτήσει γούστο η διαδρομή :D
Υ.Γ.
Εγώ να ξέρετε θα πιάσω σκούπα, για να σας έχω όλους μπροστά μου :bawl:
Και ευτυχώς να λέτε, που θά έρθει και κανάς ναυτάρας μαζί σας, για να βγάλουμε γούστ... έ, χμμ ... εννοώ, να αποκτήσει γούστο η διαδρομή :D
Υ.Γ.
Εγώ να ξέρετε θα πιάσω σκούπα, για να σας έχω όλους μπροστά μου :bawl:μολις παραγγελθηκε ειδικο μασον ενισχυμενο μπαλωμα, για χωματουργικο ελαστικο λατομειου... Θα το βαλω μεσα απο το σωβρακο στη πισω μερια....
Εγώ να ξέρετε θα πιάσω σκούπα, για να σας έχω όλους μπροστά μου :bawl:
Ναι γιατί αλλιώς θα τους προσπερνουσες όλους, δε θα μπορούμε να σε κρατήσουμε :bawl:
Ναι γιατί αλλιώς θα τους προσπερνουσες όλους, δε θα μπορούμε να σε κρατήσουμε :bawl:
:lol:
Γιατι τον πειραζεις ρε?
Αφου το εχει δηλωσει ο ανθρωπος...πανω απο 120 δεν...
taisteal
15/06/2016, 14:48
:lol::lol:
Ε καλά κόψε κάτι
peterTHErider
15/06/2016, 15:06
εγω απο ολα αυτα ενα κραταω,
φυσικα ολοι πρεπει να ντυνομαστε οπως πρεπει αλλα αν πεσει κανεις παραδιπλα μας που δεν ειναι σωστα ντυμενος και τον βγαλατε απο τα γκρουπ στα φρυδια μας εμας,μην χαλασει η βολτα μας(ακριβως ετσι το ειπε ο μπλιτσερ).ομορφα πραγματα.
taisteal
15/06/2016, 15:12
φυσικα ολοι πρεπει να ντυνομαστε οπως πρεπει αλλα αν πεσει κανεις παραδιπλα μας που δεν ειναι σωστα ντυμενος και τον βγαλατε απο τα γκρουπ στα φρυδια μας εμας,μην χαλασει η βολτα μας(ακριβως ετσι το ειπε ο μπλιτσερ).ομορφα πραγματα.
Ειναι η ετησια βολτα του φορουμ,και εχει καποιους κανονες.
Δεν σε υποχρεωνει κανενας να ερθεις,αλλα αν πας πρεπει να εισαι σωστα ντυμενος.
Απλο.
theofilos888
15/06/2016, 15:16
Μαλλον το βλεπεις λαθος. Δε το παρεξηγω, ομως εχουν ακουστει χειροτερα σε απλες βολτες. Κ αφου αυτη ειναι η επισημη( πονεμενη ιστορια απο αλλο θεμα) εχει ορισμενους κανονες. Τι στραβο ειπαν τα παιδια δεν καταλαβα.
αυτο..
Ειναι η ετησια βολτα του φορουμ,και εχει καποιους κανονες.
Δεν σε υποχρεωνει κανενας να ερθεις,αλλα αν πας πρεπει να εισαι σωστα ντυμενος.
Απλο.
από εκεί και πέρα , ποτέ , σε καμία βόλτα δεν αφήσαμε κανένα να σπαρταράει στην άσφαλτο αβοήθητος ακόμα και άγνωστος να είναι και να μην έχει σχέση με την βόλτα.
Μην λέτε σαχλαμάρες και δημιουργείτε εντυπώσεις .
Οι ληντεροσκουπες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε περίπτωση και για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και για την ασφάλεια της βόλτας αλλα και των στραβών που μπορεί να συμβούν στον δρόμο.
peterTHErider
15/06/2016, 15:34
αυτο..
από εκεί και πέρα , ποτέ , σε καμία βόλτα δεν αφήσαμε κανένα να σπαρταράει στην άσφαλτο αβοήθητος ακόμα και άγνωστος να είναι και να μην έχει σχέση με την βόλτα.
Μην λέτε σαχλαμάρες και δημιουργείτε εντυπώσεις .
Οι ληντεροσκουπες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε περίπτωση και για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και για την ασφάλεια της βόλτας αλλα και των στραβών που μπορεί να συμβούν στον δρόμο.
παιδες δεν ειπα ουτε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν κανονες ουτε να παει ο καθενας οπως να'ναι.ΦΥΣΙΚΑ υπαρχουν κανονες και πρεπει να τηρουνται.
απλα σας λεω πως κατι ακουστηκε πολυ λαθος και δεν πρεπει...
παιδες δεν ειπα ουτε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν κανονες ουτε να παει ο καθενας οπως να'ναι.ΦΥΣΙΚΑ υπαρχουν κανονες και πρεπει να τηρουνται.
οκ. νομίζω ότι δόθηκαν διευκρινήσεις και δεν υπάρχει πλέον κάποιο θέμα με αυτό.
Θυμαμαι σε μια ετησια στο Μαυρο Λιθαρι, που ειχε ερθει ενας με κρανος, τζινακι& απλη μπλουζα...
Οταν επιασε η βροχη ετρεμε σαν το ψαρι...
Μεχρι να φτασουμε στην ταβερνα και να δει το τζακι τα 'χε δει ολα!
Cpt. Haddock
15/06/2016, 15:41
Δεν ακούστηκε λαθος, το καταλαβες λαθος.
Και προφανως δημιουργειται(ε) θεμα εκ του μη όντος. Αυτό που γράφτηκε για τον εξοπλισμο ειναι η απλη κοινη λογικη που πρέπει τουλάχιστον οσοι γραφουμε εδω μέσα, να τηρουμε. Όπως επισης η ίδια κοινη λογικη λέει οτι όταν καποιος διοργανωνει μια βόλτα, θετει και κανονες. Οποιος δεν τους ακολουθει, απλα δε συμμετέχει.
Απο αυτό έως το θα παρατησουμε καποιον να πεθανει στο δρόμο αν, χτυπα ξυλο, πέσει η αποσταση ειναι τεράστια και ούτε καν μας περναει απο το μυαλο.
Νομιζω ειναι ξεκάθαρο και ας το λήξουμε εδω, εκτος εαν εχετε όρεξη για ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Θυμαμαι σε μια ετησια στο Μαυρο Λιθαρι, που ειχε ερθει ενας με κρανος, τζινακι& απλη μπλουζα...
Οταν επιασε η βροχη ετρεμε σαν το ψαρι...
Μεχρι να φτασουμε στην ταβερνα και να δει το τζακι τα 'χε δει ολα!
Τζανή τον λέγανε? :)
Θα απαντούσα, επειδή με αναφέρεις προσωπικά, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα, βαριέμαι καν να ξεκινήσω να εξηγώ. Τα είπαν τα παιδιά παραπάνω μια χαρά.
peterTHErider
15/06/2016, 15:52
Δεν ακούστηκε λαθος, το καταλαβες λαθος.
Και προφανως δημιουργειται(ε) θεμα εκ του μη όντος. Αυτό που γράφτηκε για τον εξοπλισμο ειναι η απλη κοινη λογικη που πρέπει τουλάχιστον οσοι γραφουμε εδω μέσα, να τηρουμε. Όπως επισης η ίδια κοινη λογικη λέει οτι όταν καποιος διοργανωνει μια βόλτα, θετει και κανονες. Οποιος δεν τους ακολουθει, απλα δε συμμετέχει.
Απο αυτό έως το θα παρατησουμε καποιον να πεθανει στο δρόμο αν, χτυπα ξυλο, πέσει η αποσταση ειναι τεράστια και ούτε καν μας περναει απο το μυαλο.
Νομιζω ειναι ξεκάθαρο και ας το λήξουμε εδω, εκτος εαν εχετε όρεξη για ανούσιες αντιπαραθέσεις.
φιλε μου η ικανοτητα μου να κατανοω ειναι αριστη.
ειπα φυσικα ο εξοπλισμος ειναι αυτονοητος και οποιος δεν θελει δεν συμμετεχει.
πες μου ομως σε παρακαλω με την φραση "Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."
τι καταλαβαινεις?
Τζανή τον λέγανε? :)
Οχι ρε νουμερο!!!!:p
Δεν θυμαμαι το ονομα του η αληθεια ειναι...
peterTHErider
15/06/2016, 15:54
Θα απαντούσα, επειδή με αναφέρεις προσωπικά, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα, βαριέμαι καν να ξεκινήσω να εξηγώ. Τα είπαν τα παιδιά παραπάνω μια χαρά.
αν δεν καταλαναινεις εσυ τι εννοω βαριεμαι να σου εξηγω.καταλαβα αριστα τι εννοεις και τι λες και λεω πως ειπες κατι με πολυ λαθος και ακομψο τροπο.λυπαμαι αν δεν το καταλαβαινεις.
O τρόπος μου είναι ακριβώς αυτός που αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείς θέμα, εκτός αν κυκλοφορείς ξεκράνωτος και με βερμούδα, οπότε σε αφορά άμεσα.
peterTHErider
15/06/2016, 16:00
O τρόπος μου είναι ακριβώς αυτός που αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείς θέμα, εκτός αν κυκλοφορείς ξεκράνωτος και με βερμούδα, οπότε σε αφορά άμεσα.
αστειος.
ειναι πολυ μεσα στο μοτοσυκλετιστικο κλιμα συμπαραστασης και παρεας που αν πεσει ο αλλος παραδιπλα και χτυπησει επειδη δεν ειναι οπως πρεπει ντυμενος στα παπαρια μας ρε.δεν θα χαλασω εγω την βολτα μου.να μαθει να φοραγε τον σωστο εξοπλισμο.
αν θεωρεις αυτον τον τροπο σωστο να το κοιταξεις.
Χαίρομαι που συμφωνούμε.
Ας μιλήσουμε για την ετήσια τώρα και όχι για υποθετικά σενάρια και λοιπές φαντασιώσεις.
Cpt. Haddock
15/06/2016, 16:03
φιλε μου η ικανοτητα μου να κατανοω ειναι αριστη.
ειπα φυσικα ο εξοπλισμος ειναι αυτονοητος και οποιος δεν θελει δεν συμμετεχει.
πες μου ομως σε παρακαλω με την φραση "Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."
τι καταλαβαινεις?
Οπως φαινεται, έχεις όρεξη να το συνεχισουμε. Καλώς.
Ακου λοιπον τι καταλαβαινει κάποιος με κοινη λογικη και καλη πιστη:
"Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."
Κοινώς, εναν αναβατη χωρις εξοπλισμο που θα κινδυνευει και μπορει να χτυπησει άσχημα ακομα και με ανοητες πτωσεις, δεν τον θελουμε γιατι θα μας χαλάσει τη βολτα.
Αναβατης που δεν κατανοεί το παραπανω δεν εχει θεση στη βολτα μας.
Τόσο απλά.
Εκτος αν, όπως προείπα, εχεις όρεξη για καυγα, οποτε δινουμε ό,τι ερμηνεια θες. Απο "καλα να πάθει" ως "ενας λιγότερος"
:wave2:
αστειος.
ειναι πολυ μεσα στο μοτοσυκλετιστικο κλιμα συμπαραστασης και παρεας που αν πεσει ο αλλος παραδιπλα και χτυπησει επειδη δεν ειναι οπως πρεπει ντυμενος στα παπαρια μας ρε.δεν θα χαλασω εγω την βολτα μου.να μαθει να φοραγε τον σωστο εξοπλισμο.
αν θεωρεις αυτον τον τροπο σωστο να το κοιταξεις.
Δεν έχω κοιτάξει την λιστα με τις συμμετοχές εδώ και λιγες μέρες, θα έρθεις εσύ ή απλά είδες φως;
peterTHErider
15/06/2016, 16:07
Οπως φαινεται, έχεις όρεξη να το συνεχισουμε. Καλώς.
Ακου λοιπον τι καταλαβαινει κάποιος με κοινη λογικη και καλη πιστη:
"Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."
Κοινώς, εναν αναβατη χωρις εξοπλισμο που θα κινδυνευει και μπορει να χτυπησει άσχημα ακομα και με ανοητες πτωσεις, δεν τον θελουμε γιατι θα μας χαλάσει τη βολτα.
Αναβατης που δεν κατανοεί το παραπανω δεν εχει θεση στη βολτα μας.
Τόσο απλά.
Εκτος αν, όπως προείπα, εχεις όρεξη για καυγα, οποτε δινουμε ό,τι ερμηνεια θες. Απο "καλα να πάθει" ως "ενας λιγότερος"
:wave2:
εχω ορεξη να βαζω τα πραγματα στην θεση τους.αν δεν σου αρεσει δικο σου θεμα.
προφανως και δεν το θελουμε λοιπον στη βολτα μας τον συγκεκριμενο,ΑΝ ομως ερθει απο πισω μας και ΑΝ εχει ατυχημα τι κανετε κυριε?συνεχιζεται να μην "χαλασετε την βολτα σας"?
peterTHErider
15/06/2016, 16:09
Δεν έχω κοιτάξει την λιστα με τις συμμετοχές εδώ και λιγες μέρες, θα έρθεις εσύ ή απλά είδες φως;
προσπαθω να δω ακομα να θα με βολεψει να παρω το καραβι απο το ηρακλειο,να ταξιδεψω ολο το βραδυ να ερθω στη βολτα και μετα να ΞΑΝΑ παρω το καραβι ολο το βραδυ και να γυρισω.και αν τελικα τα καταφερνα ναι θα ερχομουν.αλλα απο οτι βλεπω δεν αξιζει τον κοπο...ακου ειδες φως...
προφανως και δεν το θελουμε λοιπον στη βολτα μας τον συγκεκριμενο,ΑΝ ομως ερθει απο πισω μας και ΑΝ εχει ατυχημα τι κανετε κυριε?συνεχιζεται να μην "χαλασετε την βολτα σας"?
Όχι, δεν συνέβει ποτέ κάτι τέτοιο.
Είτε φορούσε εξοπλισμό είτε όχι. Αντιθέτως.
Τώρα ΟΚ;
Δεν έρχεται λόγω έλλειψης μοτοσικλετιστικής αλληλεγγύης :lol:
Κοίτα φίλε κι εμείς βαριομαστε μέχρι να έρθει η άλλη Κυριακή και να βολταρουμε αλλά βρίσκουμε άλλους τρόπους να περνάει η ώρα μας!
Τώρα για για την οποία ουσία μπορεί να έχει η προσέγγιση σου στο ζήτημα μάλλον δεν έχεις βολταρει ποτέ μαζί μας για να καταλάβεις ούτε το επίπεδο του εξοπλισμού (των περισσότερων τουλαχιστο) ούτε το επίπεδο της αλληλοβοηθειας στο δρόμο.
Over&out και μετράμε αντίστροφα τις μέρες για τη βολτα
προσπαθω να δω ακομα να θα με βολεψει να παρω το καραβι απο το ηρακλειο,να ταξιδεψω ολο το βραδυ να ερθω στη βολτα και μετα να ΞΑΝΑ παρω το καραβι ολο το βραδυ και να γυρισω.και αν τελικα τα καταφερνα ναι θα ερχομουν.αλλα απο οτι βλεπω δεν αξιζει τον κοπο...ακου ειδες φως...
Δεν έχουμε ανάγκη απο Αδερφές Τερέζες ή μαθήματα αλληλεγγύης.
Θες κάτι άλλο;
361094
Ρε 'σεις ....ξεκολλατε λεμε...!
Εγώ, πάντως, θα φορέσω φουλ δέρματα τώρα. Μη γίνει καμιά μαλακία και με παρατήσουν όλοι :lol: :lol: :lol:
taisteal
15/06/2016, 16:25
:eek:
Κανείς δεν το περίμενε ότι άνθρωπος με τις παραπάνω απόψεις θα έχει τέτοιο επίπεδο.
Εγώ, πάντως, θα φορέσω φουλ δέρματα τώρα. Μη γίνει καμιά μαλακία και με παρατήσουν όλοι :lol: :lol: :lol:
BLiTzER στη βόλτα
361095
:ninja:
peterTHErider
15/06/2016, 16:27
Κανείς δεν το περίμενε ότι άνθρωπος με τις παραπάνω απόψεις θα έχει τέτοιο επίπεδο.
ρε συ εισαι πολυ μικρος να κρινεις το επιπεδο μου.
ετσι,Moderators ενωμενοι ποτε νικημενοι.μην πει καμποιος οτι ο μοντ ειπε παπαρια.να πεσουμε να τον φαμε.ευγε.
Cpt. Haddock
15/06/2016, 16:28
Μπα, όρεξη για αντιπαραθεση έχεις, ανούσια ως συνηθως. Το τελευταίο σου ερώτημα εχει προφανως απαντηθει αρκετα ποστ πιο πανω, απαντιέται απο την κοινη λογικη και απο την ηθική που έχουμε μέσα μας. Λυπάμαι αν πρέπει να στα εξηγω.
Να θυμισω οτι σε μια ετήσια εκατσα 2 ωρες υπο βροχη περιμένοντας την οδικη να μαζεψει το μηχανακι του Μικέ που είχε πέσει. Και φυσικα θα το ξαναέκανα. Για τον Μικέ για οποιονδηποτε εβρισκα στο δρομο ακομα κι αν φορουσε σανδάλια. Ολοι αυτό θα καναμε.
Απορώ πραγματικά που βρίσκεις το μεμπτό και συνεχιζεις και γραφεις (και βριζεις)
sotostzav
15/06/2016, 16:29
Γιαννη τι θες ρε πολυμπριζο?!!!
ετσι,Moderators ενωμενοι ποτε νικημενοι.μην πει καμποιος οτι ο μοντ ειπε παπαρια.να πεσουμε να τον φαμε.ευγε.
Ρε μεγάλε, σοβαρά τώρα, σε πόσες εκδρομές του φόρουμ, σε πόσα events έχεις συμμετάσχει, πόσες φορές έχεις στηρίξει τη φάση, που έχεις και άποψη;
Αν έλεγα "παπαριά", θα το διόρθωνα, θα το έσβηνα. Όπως βλέπεις, κανείς δεν πήρε το μέρος σου, mod ή μη. Χαλάρωσε. Έχεις άδικο.
taisteal
15/06/2016, 16:31
Μ@@νοπανα admins
:lol::lol:
theofilos888
15/06/2016, 16:32
BLiTzER στη βόλτα
361095
:ninja:
Θοδωρη ξερεις κατι που δεν ξερω;;;;;;:bawl:
Ε ναι τώρα που το θρεντ πήρε την mods vs everyone τροπή που του άξιζε θα απογειωθει υποψιάζομαι!!!!
300 χιλιαδαι δίσκοι άμα γίνει και αναφορά για κλίκα
peterTHErider
15/06/2016, 16:32
Μπα, όρεξη για αντιπαραθεση έχεις, ανούσια ως συνηθως. Το τελευταίο σου ερώτημα εχει προφανως απαντηθει αρκετα ποστ πιο πανω, απαντιέται απο την κοινη λογικη και απο την ηθική που έχουμε μέσα μας. Λυπάμαι αν πρέπει να στα εξηγω.
Να θυμισω οτι σε μια ετήσια εκατσα 2 ωρες υπο βροχη περιμένοντας την οδικη να μαζεψει το μηχανακι του Μικέ που είχε πέσει. Και φυσικα θα το ξαναέκανα. Για τον Μικέ για οποιονδηποτε εβρισκα στο δρομο ακομα κι αν φορουσε σανδάλια. Ολοι αυτό θα καναμε.
Απορώ πραγματικά που βρίσκεις το μεμπτό και συνεχιζεις και γραφεις (και βριζεις)
ακριβως,το λυσαμε και κατανοησα την λαθος προσεγγιση στο θεμα απο καποιους οπως φυσικα θεωρω αυτονοητη την παραπανω αλληλεγγυη που ανεφερες.
αλλοι συνεχισαν σαν αγελη να συνεχιζουν και να μου την πεφτουν.δεν ξερω αν το παρατηρησες.
theofilos888
15/06/2016, 16:33
Γιαννη τι θες ρε πολυμπριζο?!!!
Μαλλον να γινει η σουκο σου......
AristidisZ
15/06/2016, 16:33
Είμαι firestarter o φούστης τελικά :bawl: