View Full Version : Ετήσια 2016 - Σχόλια, κουβεντούλα
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
morgangr
24/06/2016, 16:22
Το μαμημένο και ξώφαλτσο και συστημένο!
361550
akis_trevor
24/06/2016, 16:27
Το μαμημένο και ξώφαλτσο και συστημένο!
361550
Δεν υπάρχει σωτηρία ....
Αναβλήθηκε είπαμε....:wave2:
Αν δε βρέχει, να μαζευτούμε 4-5 άτομα, να πάμε. :lol:
morgangr
24/06/2016, 16:38
Πάλι μονο μου με βλέπω!:cool:
Billymuse
24/06/2016, 17:37
Πάλι μονο μου με βλέπω!:cool:
Οπως καο στος προηγουμενες ετησιες δλδ :lol:
Θα γινω "γυμνος" Μπαμπινο!!!
Να μαρτυρήσω?
theofilos888
24/06/2016, 19:39
Να μαρτυρήσω?
Αστο για εκπληξη...
harris_x
24/06/2016, 19:52
Να μαρτυρήσω?
Το "μυστικό";
Πως το λεει;
Ο Κόσμος το εχει τούμπανο και εμείς κρ..... :lol:
harris_x
24/06/2016, 19:53
Αλλά για την ετήσια δεν λέμε εδω;;;;
:evil:
spyrakos35
24/06/2016, 20:02
Αλλά για την ετήσια δεν λέμε εδω;;;;
:evil:
Σωστα.... Για την ετησια.....
ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ, ο Σουτηρακς θα ερθει με γυμνο;
:D
όλοι τι διαδρομή?μόνος?ταβερνα?
morgangr
24/06/2016, 20:18
Εμείς οι ήδη γυμνοί και νέοι ..... στην άγνοια ? Τι παίζει ρε παιδιά?
Να μαρτυρήσω?
Τι να μαρτυρησεις; Οπως το λες τον κολλησες & πηρε hornet :D
alexis_d
24/06/2016, 20:39
Τι να μαρτυρησεις; Οπως το λες τον κολλησες & πηρε hornet :D
Ο ΧΡΥΣΟΚΟΥΚΟΥΛΟΣ!
Μίλα!
Δεν λυπάσαι το κορμί σου;Θα σε βασανίσουν.....
500.000 χιλιάδαι δίσκοι...
οπότε και αφού ο Σωτος θα εχει αλλο μοτο καινούργιο και θα ειναι με τα λουλουδια πως θα μπορέσει ο γαυρος να τον ξετρυπησει???
:evil::evil::evil:
να φτιαχτεί γρήγορα γκρουπάκι που να ειναι μόνο ο σώτος και γαύρος.
alexis_d
24/06/2016, 20:54
Έλα να βλέπω αποδόσεις...Χαχαχα
Ο ΧΡΥΣΟΚΟΥΚΟΥΛΟΣ!
Μίλα!
Δεν λυπάσαι το κορμί σου;Θα σε βασανίσουν.....
500.000 χιλιάδαι δίσκοι...
Καντο πιο λιανα γιατι δεν αντελιφθιν...!!
Δηλαδή κερνάει ο Σώτος;
Μαλακες σταματηστε να αγοραζετε μηχανάκια,θα σκας το σκοτ μας
Αν τους πάρουμε με τη σειρά έχουμε και λέμε. Ζιζου, πλιτσερ,σωτος.
361578
δεν θέλω να σας ξενερώσω αλλά προβλέπω πως ότι είναι να ρίξει από βροχή θα το κάνει το βράδυ μεταξύ Σαββάτου&Κυριακής.
τζάμπα αναβλήθηκε
Ακόμα κι έτσι να είναι, δε θα είναι πολύ απολαυστική η ορεινή διαδρομή, με υγρασίες παντού.
Ακόμα κι έτσι να είναι, δε θα είναι πολύ απολαυστική η ορεινή διαδρομή, με υγρασίες παντού.
Ναι γιατί με τις 40αρες που έχει δε θα προλάβει να το στεγνώσει :p
amyroukai
25/06/2016, 02:17
δεν θέλω να σας ξενερώσω αλλά προβλέπω πως ότι είναι να ρίξει από βροχή θα το κάνει το βράδυ μεταξύ Σαββάτου&Κυριακής.
τζάμπα αναβλήθηκε
Το ρισκάρεις όμως...;
Το ρισκάρεις όμως...;
κότες ρε πστη μου.............................:bawl::bawl:
morgangr
25/06/2016, 07:29
Θα σας έχω ανταπόκριση ,σε κάθε στάση , και φωτό από το κοψίδι !:)
κότες ρε πστη μου.............................:bawl::bawl:
:bawl:
Όπως και να΄χει αφού δεν είναι 100% ασφαλείς οι συνθήκες για μια βόλτα δεκάδων μοτοσυκλετών ορθά έπραξαν οι διοργανωτές και την ανέβαλαν :)
amyroukai
25/06/2016, 10:09
Ακριβώς έτσι.
Ο ένας μόνος του ή έστω μικρή κλειστή παρέα που γνωρίζονται, μπορούν να βολτάρουν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Παρέα με 50 άγνωστους (καλά δεν είναι όλοι άγνωστοι) που δεν ξέρεις ο καθένας πως αντιδρά σε τι και ως που φτάνει, απλά δεν πας "στα δύσκολα".
Άμα δεν αντελήφθην μάταιο να εξηγήσιν
o_gavros
25/06/2016, 11:29
αυτό είναι σωστό,αυτό είναι σωστό,
τσάι και ξετρύπημα στου Σώτου το μοτό
amyroukai
25/06/2016, 11:45
αυτό είναι σωστό,αυτό είναι σωστό,
τσάι και ξετρύπημα τον Σώτο τον πεζό
Αφού δεν έχει μηχανάκι. Έχει παπί θα μου πεις, αλλά και πάλι, αφού δεν έχει μηχανάκι.
o_gavros
25/06/2016, 11:48
σωπάτε ρε που δεν έχει μηχανάκι.
Ξέρει η πάπια που'ν' η λίμνη...
Απαφτή τη λάμια τον Ζιζού ξεκίνησε το κακό
Σωτο.....γαυρο......σωτο.....γαυρο.......
Τι μλκς που ειστε.....μου ανοιξατε την ορεξη για τσιπουρο.
o_gavros
25/06/2016, 11:57
χικ
Από μπελάδες γλύτωσε.:p
amyroukai
25/06/2016, 12:00
A όχι φίλε.
Όταν ο άνθρωπος είναι μαλάκας, με πολύ αγάπη δηλαδή το λέω αΦτό, δεν ξέρει τι μηχανάκι θέλει να πάρει. Και μετά αρχίζει. Τί χόντα να πάρω (γιατί ως γνωστόν το λιλί της Χόντα είναι χρυσό και οι άλλοι έχουν κατουρήσει στο πηγάδι). Διαβάζει στα ίντερνετΣ για τα βιεφάρ που είναι απόγονοι του αρσι31εσπι σουξου μούξου σοϊχοίρο αλεμάο ταλέγαμε και λέει α, ποιό είναι το λογικό βήμα μετά το σιμπιέφ, αυτό ΦΥΣΙΚΑ. Μετά καταλαβαίνει ότι έκανε μαλακία και λέει "τι μπορώ να κάνω για να πάρω ένα ακόμα χειρότερο χόντα;" Ε φυσικά, τον πνευματικό απόγονο του βιεφάρ, τον χαζό γίγαντα γκρισίνο, να πάρω ένα εξεξ, εξεξεξ, εξεξεξεξεξεξεξεξεξε κουάξ κουάξ γιατί... ε είναι κεγαμό τα χόντα με ιστορία και άσπαστο και και και. Και μετά καταλαβαίνει ότι να φορτωθείς 270 κιλά μαλακία (αφού φορτώθηκες ήδη 245 κιλά μαλακία) είναι μάλλον ανούσιο και λες, α, ναι, άστο καλύτερα (κρίση διαύγειας που αποδίδεται σε επιτυχημένη πρωινή ενασχόληση με τον εαυτό του). Και μετά σε πιάνει το μαράζι... Ένα χόντα μα ποιό χόντα... Α βρε, ωραίο αυτό που πήρε ο ζιζούς, μήπως να το δω γιατί έχει 5 μηχανάκια στο car και όπως και να το κάνεις, το να έχεις πολλές επιλογές σε μεταχειρισμένο είναι πάντα καλό, βρίσκεις και καλές τιμές και ανταλλακτικά και τα πάντα. Εξάλλου you meet the nicest people on a honda (απόδειξη ότι ο κόσμος πιστεύει τις διαφημίσεις).
Και καταλήξαμε σε ένα χόντα... Αυτά.
Εξάλλου you meet the nicest people on a honda (απόδειξη ότι ο κόσμος πιστεύει τις διαφημίσεις).
https://www.youtube.com/watch?v=xByCv4gghl4
spyrakos35
25/06/2016, 12:34
A όχι φίλε.
Όταν ο άνθρωπος είναι μαλάκας, με πολύ αγάπη δηλαδή το λέω αΦτό, δεν ξέρει τι μηχανάκι θέλει να πάρει. Και μετά αρχίζει. Τί χόντα να πάρω (γιατί ως γνωστόν το λιλί της Χόντα είναι χρυσό και οι άλλοι έχουν κατουρήσει στο πηγάδι). Διαβάζει στα ίντερνετΣ για τα βιεφάρ που είναι απόγονοι του αρσι31εσπι σουξου μούξου σοϊχοίρο αλεμάο ταλέγαμε και λέει α, ποιό είναι το λογικό βήμα μετά το σιμπιέφ, αυτό ΦΥΣΙΚΑ. Μετά καταλαβαίνει ότι έκανε μαλακία και λέει "τι μπορώ να κάνω για να πάρω ένα ακόμα χειρότερο χόντα;" Ε φυσικά, τον πνευματικό απόγονο του βιεφάρ, τον χαζό γίγαντα γκρισίνο, να πάρω ένα εξεξ, εξεξεξ, εξεξεξεξεξεξεξεξεξε κουάξ κουάξ γιατί... ε είναι κεγαμό τα χόντα με ιστορία και άσπαστο και και και. Και μετά καταλαβαίνει ότι να φορτωθείς 270 κιλά μαλακία (αφού φορτώθηκες ήδη 245 κιλά μαλακία) είναι μάλλον ανούσιο και λες, α, ναι, άστο καλύτερα (κρίση διαύγειας που αποδίδεται σε επιτυχημένη πρωινή ενασχόληση με τον εαυτό του). Και μετά σε πιάνει το μαράζι... Ένα χόντα μα ποιό χόντα... Α βρε, ωραίο αυτό που πήρε ο ζιζούς, μήπως να το δω γιατί έχει 5 μηχανάκια στο car και όπως και να το κάνεις, το να έχεις πολλές επιλογές σε μεταχειρισμένο είναι πάντα καλό, βρίσκεις και καλές τιμές και ανταλλακτικά και τα πάντα. Εξάλλου you meet the nicest people on a honda (απόδειξη ότι ο κόσμος πιστεύει τις διαφημίσεις).
:lol:
αυτός ο δευτεριάτικος κρίκος εχει καταστρέψει κόσμο σα να λέμε.....
A όχι φίλε.
ειπε ο άνθρωπος που μετα απο γιαμαχα πηρε απριλια! :lol:
morgangr
25/06/2016, 14:10
Για όποιον θέλει θα περιμένω στο παρακάτω σημείο στις 9:00 το πρωί για 20 λεπτά. Μετά τα διόδια. Όποιος κάνει γούστο λίγο περιπέτεια θα τον αναμένω. Η διαδρομή αυτή που δηλώθηκε. Αν και σιγά την περιπέτεια από ότι βλέπω θα είμαστε στεγνοί και στο πήγαινε και στο έλα. Θα φοράω κίτρινη στολή αστροναύτη με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ( πλάκα κάνω !!) Μαύρο / ασημί Yamaha bulldog με αλαρμ. :)
361630
amyroukai
25/06/2016, 15:52
Ο άνθρωπος πηρε σουτζουκάκι, καβλασακι, (δίχρονο) γιαμαχα, διαλυμένο αντβε χοντα, και έχοντας εξαντλήσει τα γιαπωνέζικα ειπε να πάρει το αυστρο-ιταλικο-γερμανικο-ιαπωνικο πραγμα. Στο οποίο να θυμίσω οτι δεν δουλεύει σωστά το φλασερ, που είναι τζαπαν.
Ο άνθρωπος πηρε σουτζουκάκι, καβλασακι, (δίχρονο) γιαμαχα, διαλυμένο αντβε χοντα, και έχοντας εξαντλήσει τα γιαπωνέζικα ειπε να πάρει το αυστρο-ιταλικο-γερμανικο-ιαπωνικο πραγμα. Στο οποίο να θυμίσω οτι δεν δουλεύει σωστά το φλασερ, που είναι τζαπαν.
Περασες μια γυρα ολα τα γιαπωνεζικα και ειπες να ασχοληθεις και με τα ιταλικα ε;:lol:
o_gavros
25/06/2016, 17:04
Σωτηρη που είσαι ρε φιλε;
Εδω'χει γλέντι :bawl:
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Θα ήθελα να σας γνωστοποιησω πως τραβάτε ότι τραβάτε, επειδή απαρνηθηκατε τη ζεστή αγκάλη της μητρός Καβλασακι.
Είθε να επιστρέψετε εις αυτήν λίαν συντόμως, ώστε να καταστεί ξανά δυναμον να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας.
Με τιμή,
Γιάννης ο γαύρος
amyroukai
25/06/2016, 18:59
Δεν είναι εδω το μικρό ζουζουνακι, ξεχωρίζει τον πακτωλο αγγελιων και ομαδοποιεί περιοχές για να τα δει με οσο λιγότερο κόπο.
AristidisZ
25/06/2016, 19:00
Ρε μπας και θέλει κάνα hornet ; :D
spyrakos35
26/06/2016, 08:56
Καλημερα.
Αν μπορειτε μπαναρετε τον καιρο που σας τρολλαρει, παλιοκουφ@λες αντμιν
Γιέα
amyroukai
26/06/2016, 09:08
Μπαν...
ακουσα ότι στην αρκαδια χθες εγινε της πουτανας από χαλαζι.. τοσο που αποκλειστηκαν αυτοκίνητα μεσα σε τούνελ...
theofilos888
26/06/2016, 09:34
ακουσα ότι στην αρκαδια χθες εγινε της πουτανας από χαλαζι.. τοσο που αποκλειστηκαν αυτοκίνητα μεσα σε τούνελ...
ετσι ξερω κι εγω...
Στην Πάτρα πάντως ξεκίνησε να ρίχνει με τους κουβάδες από το απόγευμα και δεν σταμάτησε παρά μόνομ αργά το βράδυ. Σήμερα χαρά Θεού. Πστ καιρέ μας τρολάρεις άσχημα.
Στην Πάτρα πάντως ξεκίνησε να ρίχνει με τους κουβάδες από το απόγευμα και δεν σταμάτησε παρά μόνομ αργά το βράδυ. Σήμερα χαρά Θεού. Πστ καιρέ μας τρολάρεις άσχημα.
:bawl::bawl::bawl:
amyroukai
26/06/2016, 10:11
Ο μοργκαν που είναι; Δεν είχε πει ραπορτο αναλυτικό ;
Ο μοργκαν που είναι; Δεν είχε πει ραπορτο αναλυτικό ;
Ακόμα θα τραβάει κουπί.............................
harris_x
26/06/2016, 11:19
Τουλάχιστον δεν πήρε χονδα
amyroukai
26/06/2016, 14:34
Πάντως ημέρα ετήσιας και μία βροχή την έφαγα.
AUFGEBRACHT
26/06/2016, 14:35
Πάντως ημέρα ετήσιας και μία βροχή την έφαγα.
Assen;
amyroukai
26/06/2016, 14:40
Λε Πιρέεν.
AUFGEBRACHT
26/06/2016, 14:46
Λε Πιρέεν.
Πυρηναία; Ρισπέκτ ρε φίλος!!!
amyroukai
26/06/2016, 14:54
Ρε σοβαρέψου ρε. Πειραιά λέμε. Ωραία θα ήταν να ήμουν ποδέμοςλαντ αλλά που...
για να τσεκαρεις την υποψηφια μοτο του σωτου;:D
amyroukai
26/06/2016, 16:06
για να τσεκαρεις την υποψηφια μοτο του σωτου;:D
Μπα, δεν μου έχει πει να πάμε να δούμε κάτι συγκεκριμένο, ακόμα. Τόσες χιλιάδες αγγελίες, τόσο λίγος χρόνος... (εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει κάνει τα λεφτά της πώλησης του βιεφάρ κέρματα και να έχει γεμίσει μπανιέρα και να κολυμπάει. Φήμες λένε ότι αντιλαλούσε το Αιγάλω ιαχές "Θείε Σκρουτζ δεν είσαι καλύτερος από εμένα-άουτς πονάνε οι βουτιές ρε τελικά, ψεύτη Ντίσνεϊ").
Nα, ας πούμε, σήμερα ο Σώτος στο μπρέκφαστ...
361667
μην τα έκανε λίρες αγγλίας ποντάροντας στο δημοψήφισμα και έχει πάθει εγκεφαλικό ανησυχώ γιατί δεν έχει μπει ακόμα να με βρίσει...
sotostzav
27/06/2016, 18:07
4 μερες εκανα να μπω και βλεπω επεσε τρελο γλεντι με την μΠαρτη μου!!!Μπραβο καλοπαιδα,μπραβο!!!Τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα ειπε ο αμουρομοδερατορας!!Σας μιλαω κατευθειαν απο την γεματη κερματα μπανιερα μου,εχοντας στον τοιχο μια φωτογραφια του Σοϊχιρο και κολυμπαω μεσα στα αμυθητα πλουτη μου απο την πωληση της βεφας!!
ΥΓ 1:Οποιαδηποτε ομοιοτης με το κσαντερφι γκανγκστα,ειναι τυχαια απολυτως και δεν σχετιζεται με την πραγματικοτητα...
ΥΓ 2:Μια μερα,ολοι χονΔα θα παρετε....
ΥΓ 3:Την ημερα που θα παρετε ολοι χονΔα,εγω θα παρω γιαμαΠα....
o_gavros
27/06/2016, 18:17
Σωτήρη μονο νταμπ ρε
4 μερες εκανα να μπω και βλεπω επεσε τρελο γλεντι με την μΠαρτη μου!!!Μπραβο καλοπαιδα,μπραβο!!!Τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα ειπε ο αμουρομοδερατορας!!Σας μιλαω κατευθειαν απο την γεματη κερματα μπανιερα μου,εχοντας στον τοιχο μια φωτογραφια του Σοϊχιρο και κολυμπαω μεσα στα αμυθητα πλουτη μου απο την πωληση της βεφας!!
ΥΓ 1:Οποιαδηποτε ομοιοτης με το κσαντερφι γκανγκστα,ειναι τυχαια απολυτως και δεν σχετιζεται με την πραγματικοτητα...
Τη μέρα που εσύ θα πάρεις γιαμαΠα θα έχει πάρει χόνΔα κάποιος στα πέρατα της ανατολής.....
spyrakos35
28/06/2016, 06:21
4 μερες εκανα να μπω και βλεπω επεσε τρελο γλεντι με την μΠαρτη μου!!!Μπραβο καλοπαιδα,μπραβο!!!Τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα ειπε ο αμουρομοδερατορας!!....
A όχι φίλε.
Όταν ο άνθρωπος είναι μαλάκας, .....
Τετοια παραδοχη...... Τετοιο γνωθι σαυτον.....
amyroukai
28/06/2016, 07:12
Σπυράκι γλυκΙέ μου ξεχνάς το στρατιωτικό ρητό, όποιος λέει πως δεν τον παίζει είναι ψεύτης και μαλάκας. Ας ριψει τον λίθο ο αναμάρτητος... νταμπ.
spyrakos35
28/06/2016, 08:20
Σπυράκι γλυκΙέ μου ξεχνάς το στρατιωτικό ρητό, όποιος λέει πως δεν τον παίζει είναι ψεύτης και μαλάκας. Ας ριψει τον λίθο ο αναμάρτητος... νταμπ.
Α λεει και οτι δεν τον Μπαιζει;
AristidisZ
28/06/2016, 08:22
Θες το χόρνετ το δικό μου ρε ;
Λέγε σήμερα, γιατί το βάζω μέσα για το μεγάλο και μετά θα το ξαναπουλάω μετά από 24000 χλμ (καμιά 4ετία δηλαδή) :D
costas81
01/09/2016, 23:29
Τι γίνεται με την ετήσια ρε παιδιά;
amyroukai
01/09/2016, 23:48
Τι γίνεται με την ετήσια ρε παιδιά;
Καλά εσύ; Η οικογένεια, τα παιδιά, όλα καλά; Διακοπές πήγαμε; Α μπράβο, πάντα τέτοια :bawl:
Πόσοι θα μαζευτούμε άραγε; Να προλάβω τον Μικέ αν και θα ξέρει, έχει κάτι καλά εκεί πάνω.
AristidisZ
12/09/2016, 13:02
Μήπως να βάζατε εκείνη την ειδοποίηση όταν μπαίνει κάποιος στο φόρουμ ;
Μήπως να βάζατε εκείνη την ειδοποίηση όταν μπαίνει κάποιος στο φόρουμ ;
Όχι. :nono:
Είναι ετήσια μόνο για γνώστες ........
amyroukai
12/09/2016, 13:13
Πόσοι θα μαζευτούμε άραγε; Να προλάβω τον Μικέ αν και θα ξέρει, έχει κάτι καλά εκεί πάνω.
https://www.facebook.com/KoukouVista
https://www.facebook.com/KoukouVista
Καλά ρε μετά από αυτά που έβαλες και εννοείται με την συνοδεία της απαραίτητης ποσότητας μπύρας ποιος θα καταφέρει να βρει το δρόμο της επιστροφής ,αλήθεια δεν ξέρω...
Οι πατρινοι θα ακολουθουν το VASKA και οι Αθηναιοι τον 7τολη............:D
Πυξίδα να πάρετε καλού κακού. Ποτέ δε ξέρεις :lol:
Εχει ηδη μπει στο τεποζιτο λεμε
365847
akis_trevor
12/09/2016, 14:12
:panic:Θέλω να καταγγειλω το αθηναϊκό λόμπυ,την κλίκα των μοντερεητορζ για την έτησια..
Είχαμε πει να πάμε πελοποννησο,και τώρα μας λέτε μπραλους τιθορεες κλπ.
Όχι κύριοι!!έφτασε ο κόμπος στο χτένι!
Εμπάργκο!
:panic:Θέλω να καταγγειλω το αθηναϊκό λόμπυ,την κλίκα των μοντερεητορζ για την έτησια..
Εμπάργκο!
Ο προορισμός επιλέχθηκε ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, τόσο τους Βόρειους, όσο και τους Νότιους κι όχι για τους Αθηναίους. Δυστυχώς, λόγω συνθηκών (ο χρόνος και το χρήμα πιέζουν), αναγκαστήκαμε να ψάξουμε για κάτι "κοντινό" και γνώριμο, οπότε οι επιλογές ήταν πολύ περιορισμένες.
Ελπίζουμε να πήραμε τη σωστή απόφαση και να μαζευτεί μπόλικος κόσμος.
Εμπάργκο!
Αυτό σε πείραξε βρε;
Το ότι την ανακοίνωσαν με περιθώριο μολις 20 ημερών που το βάζεις;
Θα προλάβετε εσείς οι πατρινοι να βγάλετε δρομολόγιο;
Αίσχος κλικα των Αθηνών. ........
amyroukai
12/09/2016, 14:26
Εμπάργκο!
κοίτα, το σκεπτικό ήταν απλό: Πιο λίγα χιλιόμετρα (που είναι), εύκολος καφές σε πρόσβαση και επιστροφή για όσους θέλουν οικονομική βόλτα (που είναι), κάπου κεντρικά μήπως και κατέβει κανένας λίγο βόρειος. Νομίζω ο Hornet την έριξε την ιδέα σε ανύποπτο χρόνο και μου κόλλησε.
Επίσης, η επόμενη λύση (που είχε εγγυήσεις από μέλος για την ποιότητα του φαγητού) στην Πελοπόννησο δεν έδινε "διέξοδο" για όσους δεν θέλουν φαγητό και θέλουν έναν καφέ και να φύγουν για πίσω.
Λαμβάνοντας υπ' όψη επίσης πως ελάχιστοι ήθελαν ετήσια φθινόπωρο... Νομίζω είναι "έντιμος συμβιβασμός" ο προορισμός.
Από εκεί και πέρα, το χωριό της Τιθορέας προσφέρει πολύ χώρο για καφέ (ναι δεν είναι πρωτότυπο αλλά δεν πειράζει, είναι ωραίο), λέω να πάμε Καλοσκοπή όχι από το "πιστάκι" πάλι αλλά από "μέσα" που το έχω κάνει με αυτοκίνητο και είναι σφιχτό κομμάτι αλλά μέσα στο πεύκο. Αν κάποιος τοπικός έχει αντίρρηση (πχ κανένα χαλασμένο κομμάτι δρόμου ή άλλο κώλυμα) πάμε από "πιστάκι" κλασσικά/δοκιμασμένα και όμορφα επίσης. Εναλλακτικές δίνει πολλές το μέρος. Και η ομώνυμη ταβέρνα έχει ωραία "πλατεία" να αράξουμε με ωραία θέα. Φαντάζομαι αν ξέρουμε και το περίπου του κόσμου, παραγγέλνουμε και μιά σούβλα...
Οι πατρινοι θα ακολουθουν το VASKA και οι Αθηναιοι τον 7τολη............:D
εεε μααα λύσα με τον vaska. Στο τέλος θα τονε ματιάξετε και θα χαλάσει το μπουρδ.. η χοντρή και θα χάσει την βόλτα.
:mad:
amyroukai
12/09/2016, 14:34
εεε μααα λύσα με τον vaska. Στο τέλος θα τονε ματιάξετε και θα χαλάσει το μπουρδ.. η χοντρή και θα χάσει την βόλτα.
ναι ρε μαν, βγάλε τώρα τον τένερς ψεύτη που τα λέει ότι τα μπεμβέ είναι ρδέλα, bike edition. το μάτι θα φταίει, όχι ο μαγαρισμένος κώλος των γερμανών που λέει ο ψεκασμένος φαρμακοπώλης.
Μη μου ανχωνεσαι εχω την κυρα καλιοπη
365852
Φτου φτου:D
Υγ:τα μπε-μπε δε ματιαζοντε ρεε
akis_trevor
12/09/2016, 14:40
Χιούμορ κάνω μην παρεξηγηθω.
Απτην στιγμή που είναι εφικτός ο προορισμός για ημερήσια εγώ έρχομαι είτε πάνω είτε κάτω.
Πέρυσι ας πούμε ήθελα να έρθω αλλά τα χλμ θα έβγαιναν πολύ ζορισμενα και εντελώς μοναχικά.
Μία χαρά είναι η τιθορεα και μάλιστα είχε ωραία πλατεια για καφεδακι πέρυσι που πήγαμε.
akis_trevor
12/09/2016, 14:42
Αυτό σε πείραξε βρε;
Το ότι την ανακοίνωσαν με περιθώριο μολις 20 ημερών που το βάζεις;
Θα προλάβετε εσείς οι πατρινοι να βγάλετε δρομολόγιο;
Αίσχος κλικα των Αθηνών. ........
Εσυ κοίτα να έρθεις να σε δούμε λίγο...
Χιλιομετρικα σε παίρνει...:beer:
πυξιδα σε ζητανε :p
taisteal
12/09/2016, 15:20
Ευκολα...
σαν κι αυτη που χρησιμοποίησες εχτές?
Απλά έκανα τη διαδρομή πιο τρου αντβε. Τς τς τς τι είστε εσείς; :tooth:
amyroukai
12/09/2016, 16:27
τώρα είναι αργά, κατάστιχα μαύρα κιέτς. την επάτηκες.
Απτην στιγμή που είναι εφικτός ο προορισμός για ημερήσια εγώ έρχομαι είτε πάνω είτε κάτω.
Πέρυσι ας πούμε ήθελα να έρθω αλλά τα χλμ θα έβγαιναν πολύ ζορισμενα και εντελώς μοναχικά.
Μία χαρά είναι η τιθορεα και μάλιστα είχε ωραία πλατεια για καφεδακι πέρυσι που πήγαμε.
τώρα είναι αργά, κατάστιχα μαύρα κιέτς. την επάτηκες.
Ειναι γνωστό ότι οι παντρεμένοι χάνουν το χιούμορ τους. .........
:tooth:
amyroukai
12/09/2016, 16:52
Ειναι γνωστό ότι οι παντρεμένοι χάνουν το χιούμορ τους. .........
παντρεύτηκε και ένα κουφέτο δεν πήραμε να βάλουμε κάτω από το μαξιλάρι να ονειρευτούμε την δική μας την τύχη; αλλά τι περιμένεις... και καλά ο άλλος πατρινός που η παντόφλα έχει ενσωματωθεί στον προστάτη, αυτός δεν ήταν έτσι.... ΠΑΕΙ...
παντρεύτηκε και ένα κουφέτο δεν πήραμε να βάλουμε κάτω από το μαξιλάρι να ονειρευτούμε την δική μας την τύχη; αλλά τι περιμένεις... και καλά ο άλλος πατρινός που η παντόφλα έχει ενσωματωθεί στον προστάτη, αυτός δεν ήταν έτσι.... ΠΑΕΙ...
Ρε εδώ έδωσε το fz και πήρε στρώμα. ......
Τι να λέμε τώρα. ......
Κοίτα να δεις που θα πάρει και σμαρτ. ......
taisteal
12/09/2016, 17:09
Ρε παιδια δεν παντρευτηκε ακομη ο ανθρωπος..
Προλαβαινει να φυγει δηλαδη
Κοίτα να δεις που θα πάρει και σμαρτ. ......
Κι' άλλο;;;;;;;;;;;;;;;;;;