PDA

View Full Version : Ετήσια 2016 - Σχόλια, κουβεντούλα

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Cpt. Haddock
15/06/2016, 16:34
Ε, ναι, Προφανως οταν γραφουμε κατι και βλεπουμε οτι δε μας βγαινει, φταινε οι μοντς.

Κι ο στραβος γισλος
Κι ο βαρυς στιβος
Κι η υγρασια
κλπ
κλπ

Τελος παντων, θα επαναλαβω για άλλη μια φορά:

Θεωρω οτι το θεμα του εξοπλισμου έγινε κατανοητο απο όλους, αλλωστε οσοι γραφουμε εδω μεσα τηρουμε στοιχειώδεις κανόνες. Δεν υπάρχει λογος αντιπαραθεσης και συνέχειας μια ανουσιας κουβέντας.

αλλοι συνεχισαν σαν αγελη να συνεχιζουν και να μου την πεφτουν.δεν ξερω αν το παρατηρησες.

Κανένας δεν στην πέφτει. Μονος σου το ξεκινησες. Χαλάρωσε.

theofilos888
Είμαι firestarter o φούστης τελικά :bawl:

Δε ντρεπεσαι; να φερεις κ το γλαρο στη βολτα!!!!! Χαχαχαχαχαχα

sotostzav
Μαλλον να γινει η σουκο σου......

Ξυνεται στην γκλιτσα του τσοΜπανη ο γαυρακος!!

teo_g7
15/06/2016, 16:35
ακριβως,το λυσαμε και κατανοησα την λαθος προσεγγιση στο θεμα απο καποιους οπως φυσικα θεωρω αυτονοητη την παραπανω αλληλεγγυη που ανεφερες.
αλλοι συνεχισαν σαν αγελη να συνεχιζουν και να μου την πεφτουν.δεν ξερω αν το παρατηρησες.

Ειναι καλά ορχηστρωμενη επίθεση εναντίον σου!Μη μασάς

Lol

peterTHErider
15/06/2016, 16:36
Ρε μεγάλε, σοβαρά τώρα, σε πόσες εκδρομές του φόρουμ, σε πόσα events έχεις συμμετάσχει, πόσες φορές έχεις στηρίξει τη φάση, που έχεις και άποψη;

Αν έλεγα "παπαριά", θα το διόρθωνα, θα το έσβηνα. Όπως βλέπεις, κανείς δεν πήρε το μέρος σου, mod ή μη. Χαλάρωσε. Έχεις άδικο.

λυπαμαι που μενω μακρια και δεν μπορω να συμμετασχω.λυπαμαι που φετος κανονιζα ολο το προγραμμα μου για να ερθω και να γνωρισω μερικους απο την διαδυκτιακη παρεα.αλλα τελικα δεν λυπαμαι καθολου που δεν θα ερθω γιατι μερικοι ειναι κουκουρου.

ρε μπλιτσερ στους ποσους ποντους συμμετοχης αποκτω δικαιωμα αποψης??ε ρε τι ειπε το ατομο ρε παιδια...

theofilos888
15/06/2016, 16:37
Ξυνεται στην γκλιτσα του τσοΜπανη ο γαυρακος!!

Πολυ ξυσιμο πεφτει τωρα τελευταια.... μη σας βρουμε πισω απο κανενα θαμνο..... κ εχει κατι μεγααααλους στην κανδηλα. Χαχαχαχαχα

BLiTzER
15/06/2016, 16:38
λυπαμαι που μενω μακρια και δεν μπορω να συμμετασχω.λυπαμαι που φετος κανονιζα ολο το προγραμμα μου για να ερθω και να γνωρισω μερικους απο την διαδυκτιακη παρεα.αλλα τελικα δεν λυπαμαι καθολου που δεν θα ερθω γιατι μερικοι ειναι κουκουρου.

ρε μπλιτσερ στους ποσους ποντους συμμετοχης αποκτω δικαιωμα αποψης??ε ρε τι ειπε το ατομο ρε παιδια...

Σίγουρα δε μπορείς να έχεις άποψη για τις εκδρομές μας, όταν δεν έχεις υπάρξει ούτε σε μία. Κι αυτό σου φαίνεται παράλογο, ε; Ή μήπως φταίει ο άκομψος τρόπος μου;

Κατά τ'άλλα, αν νομίζεις ότι δε θα περάσεις καλά και δε θα απολαύσεις την ετήσιά μας, επειδή αρπάχτηκες με κάποιον στο φόρουμ, ε οκ τι να σου πω, μάλλον έτσι θα'ναι :lol:

Εγώ, πάντως, για να ξέρεις, δεν κρατάω κακίες σε κανέναν, ακόμα κι αν καβαλάει μπεμβέ. Αν έρθεις, κερνάω μπύρα.

sotostzav
15/06/2016, 16:38
Πολυ ξυσιμο πεφτει τωρα τελευταια.... μη σας βρουμε πισω απο κανενα θαμνο..... κ εχει κατι μεγααααλους στην κανδηλα. Χαχαχαχαχα

Αγαπιοσαντε κυριε,κακο ειναι?!!!!:bawl:

peterTHErider
15/06/2016, 16:39
Σίγουρα δε μπορείς να έχεις άποψη για τις εκδρομές μας, όταν δεν έχεις υπάρξει ούτε σε μία. Κι αυτό σου φαίνεται παράλογο, ε; Ή μήπως φταίει ο άκομψος τρόπος μου;

Κατά τ'άλλα, αν νομίζεις ότι δε θα περάσεις καλά και δε θα απολαύσεις την ετήσιά μας, επειδή αρπάχτηκες με κάποιον στο φόρουμ, ε οκ τι να σου πω, μάλλον έτσι θα'ναι :lol:

Εγώ, πάντως, για να ξέρεις, δεν κρατάω κακίες. Αν έρθεις, κερνάω μπύρα.

τι μπυρα?

theofilos888
15/06/2016, 16:40
Αγαπιοσαντε κυριε,κακο ειναι?!!!!:bawl:

Αμα αγαπιοσαντε κ γ.......ντε ολα καλα..... χαχαχαχαχαχα

BLiTzER
τι μπυρα?

Την πιο φθηνή.

sniper

Τι λε ρε παιδί μου, πως το κανόνιζες χωρίς ημερομηνία, και πως θα γίνοταν χωρίς να πάρεις το καράβι και να το ξαναπάρεις να γυρίσεις...

Λοιπόν, το θέμα έληξε. Δεν υπήρχε καν θέμα δλδ, εσύ το δημιουργησες.

Υ.Γ Βλέπεις ότι συνεχίζεις και γράφεις παρά το 2 ποστ που έγραψες. Το ένα το έσβησες μόνος σου, το άλλο στο έσβησε μοντ. Δεν δίνω συνέχεια.

taisteal
τι μπυρα?

Παγωμενη :)

7Tolis
15/06/2016, 16:43
Peter, αν γνωριζες τον πλιτσερ από πριν θα καταλαβαίνες το νόημα του.

Δυστυχώς ο γραπτος λόγος συχνά πάει περίπατο. Είναι όπως έγραψε και ο ίδιος σκληρό αλλά δε θα άφηνε κάποιον στην άσφαλτο όπως και πολλοί που συμμετέχουμε στη βόλτα.

Δεν το γράφω για να τον υπερασπιστω, απλά για την απώλεια του ύφους του γραπτού λόγου.

Edit τζάμπα έγραφα, είχε τακτοποιηθει το θέμα.

peterTHErider
15/06/2016, 17:14
Την πιο φθηνή.

οι καλυτερες ειναι αυτες.οι κερασμενες!:beer:

o_gavros
15/06/2016, 17:21
@Zizou,
Με εξαίρεση την ειδικού σκοπού σερτς εν ντιστρόη στην Ορεινή Ναυπακτία,εγω όσο συμμετέχω δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μην είναι προβλεπόμενος.
Τωρα τι κάθονται εδώ και τσακώνονται δε μπορώ να καταλάβω.

Γιαννη τι θες ρε πολυμπριζο?!!!

361099

Μ@@νοπανα admins

:lol::lol:
παράγκα λέμε, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω ξαναλέμε, τι δεν καταλαβαίνετε ώχου;

mikes
15/06/2016, 17:27
Να θυμισω οτι σε μια ετήσια εκατσα 2 ωρες υπο βροχη περιμένοντας την οδικη να μαζεψει το μηχανακι του Μικέ που είχε πέσει. Και φυσικα θα το ξαναέκανα. Για τον Μικέ για οποιονδηποτε εβρισκα στο δρομο ακομα κι αν φορουσε σανδάλια. Ολοι αυτό θα καναμε.
πανω από
3 ωρες ηταν....

361100

...και φυσικα ακομα και τοτε, υπηρξε ατομο (το οποιο δεν ειχε ποτε λαβει μερος σε ετησια) που βγηκε να γκρινιαξει γιατι δε μεινατε ολοι μαζι μου, και γιατι κατεληξα να γυρισω με λεωφορειο, παριστάνοντας τον μεγα μοτοαλληλεγγυο...

(βεβαια το ιδιο ατομο στις επομενες 2 ετήσιες που ηρθε σας ευλογαγε τα γενια για το τι καλοι οργανωτες εισαστε, αλλα στην ετησια του 13 που δεν ηρθε, και θεωρητικα πατωσε, βγηκε να το παιξει σωτηρας του μοτοσυκλετισμου και σας εκραζε ότι κανετε σοβαρα λαθη στην οργανωση και γι αυτό δεν μαζευεται κοσμος, ενώ η ομαδα του είναι πολύ γαματη και περνανε τζαμι... αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορια)

mikes
15/06/2016, 17:42
τι μπυρα?

ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕ...

361101

361102

361103

teogtp
15/06/2016, 17:58
Εγώ να ξέρετε ότι αν κάποιου το μηχανακι βαρέσει μπιέλα ,δεν τον μαζεύω. .....
:tooth:

pektis
15/06/2016, 18:41
Εγώ να ξέρετε ότι αν κάποιου το μηχανακι βαρέσει μπιέλα ,δεν τον μαζεύω. .....

Γιατι ρε;
:p

amyroukai
15/06/2016, 18:44
Γιατι ρε;
:p

εσύ μετά τα πηνία, λες να μπιελάρεις κιόλας;

pektis
15/06/2016, 19:08
εσύ μετά τα πηνία, λες να μπιελάρεις κιόλας;

Ασε ρε...που μιλας και εσυ με το παπριλια!:lol:

vaska
15/06/2016, 19:13
Πριν 3 χρόνια κανονίζω με φιλαράκι μια βόλτα ορεινή Ναυπακτία. Ο φίλος έφερε και φίλο του μαζί του οποίου η μηχανή ήταν σε άθλια κατάσταση. Η αλυσίδα του έκανε κοιλιά μεγαλύτερη από την δικιά μου (και είμαι αρκετά μπόλικος) και γενικά όλο το μηχανάκι ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Η βόλτα είχε και βατό χωματάκι αλλά την προηγούμενη είχε βρέξει οπότε πιθανά και λάσπη. Του την λέω για την αλυσίδα και η απάντηση ήταν "να κοιτάω την δουλειά μου και να μην με νοιάζει".

Όταν λοιπόν του βγήκε η αλυσίδα πάνω σε μια ραχούλα και του σφήνωσε στην γραναζιέρα, έκανα ακριβώς αυτό που μου είπε, κοίταξα την δουλειά μου και συνέχισα την βόλτα μου. Στην επιστροφή ήταν ακόμα εκεί και βλαστημούσε. του έδωσα το τηλέφωνό μου να καλέσει κάποιον φίλο του να έρθει να τον βοηθήσει να φορτώσουν το χρέπι. Την ίδια με την δική μου συμπεριφορά είχε και αυτός που τον κουβάλησε μαζί μας. Αμέσως μετά έφυγα και γύρισα Πάτρα, με περίμεναν οι δικοί μου για φαγητό και είχα ήδη αργήσει. Έφαγα όλο το φαγητό μου χωρίς καμία τύψη.

spyrakos35
15/06/2016, 19:54
Και δεν ειχες τυψεις;

Καλα ρε μλκ, του εδωσες το τηλεφωνο σου και δεν ειχες τυψεις;

Πουτσ@@@@@@@@@@@ επρεπε να του δωσεις φιλε, οχι τηεφωνο.....

chester24
15/06/2016, 20:40
Πριν 3 χρόνια κανονίζω με φιλαράκι μια βόλτα ορεινή Ναυπακτία. Ο φίλος έφερε και φίλο του μαζί του οποίου η μηχανή ήταν σε άθλια κατάσταση. Η αλυσίδα του έκανε κοιλιά μεγαλύτερη από την δικιά μου (και είμαι αρκετά μπόλικος) και γενικά όλο το μηχανάκι ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Η βόλτα είχε και βατό χωματάκι αλλά την προηγούμενη είχε βρέξει οπότε πιθανά και λάσπη. Του την λέω για την αλυσίδα και η απάντηση ήταν "να κοιτάω την δουλειά μου και να μην με νοιάζει".

Όταν λοιπόν του βγήκε η αλυσίδα πάνω σε μια ραχούλα και του σφήνωσε στην γραναζιέρα, έκανα ακριβώς αυτό που μου είπε, κοίταξα την δουλειά μου και συνέχισα την βόλτα μου. Στην επιστροφή ήταν ακόμα εκεί και βλαστημούσε. του έδωσα το τηλέφωνό μου να καλέσει κάποιον φίλο του να έρθει να τον βοηθήσει να φορτώσουν το χρέπι. Την ίδια με την δική μου συμπεριφορά είχε και αυτός που τον κουβάλησε μαζί μας. Αμέσως μετά έφυγα και γύρισα Πάτρα, με περίμεναν οι δικοί μου για φαγητό και είχα ήδη αργήσει. Έφαγα όλο το φαγητό μου χωρίς καμία τύψη.

Αντε πια ρε Βασκα... Πας και χωνεις την μυτη σου παντου... Κουτσομπολη... :cry:

teogtp
15/06/2016, 21:12
Και δεν ειχες τυψεις;

Καλα ρε μλκ, του εδωσες το τηλεφωνο σου και δεν ειχες τυψεις;

Πουτσ@@@@@@@@@@@ επρεπε να του δωσεις φιλε, οχι τηεφωνο.....

Να γιατί άξονας!

Nostradamus
15/06/2016, 21:31
ρε απιθανοι τυποι, χαλαρωστε και κοιταξτε να συμμετέχετε οσοι περισσοτεροι μπορειτε στο event (που λενε και στο χωριο μου) και ξεκολλατε με τα χαζα...

Ηταν το μονο ποστ που εδω και καιρο εβγαζε ωραια πειραγματα στην αρχη του και εδειχνε να δημιουργει ωραιο κλιμα..

P.S. Βαλτε Βασκα σκουπα να του μιλησει κανενας στραβα, να περναει διπλα απο τα πεσμενα και να φωναζει π@@@@@@@τσα...

pektis
15/06/2016, 21:35
ρε απιθανοι τυποι, χαλαρωστε και κοιταξτε να συμμετέχετε οσοι περισσοτεροι μπορειτε στο event (που λενε και στο χωριο μου) και ξεκολλατε με τα χαζα...

Ηταν το μονο ποστ που εδω και καιρο εβγαζε ωραια πειραγματα στην αρχη του και εδειχνε να δημιουργει ωραιο κλιμα..

P.S. Βαλτε Βασκα σκουπα να του μιλησει κανενας στραβα, να περναει διπλα απο τα πεσμενα και να φωναζει π@@@@@@@τσα...

:eek::bawl::bawl:

granazi
15/06/2016, 21:46
[QUOTE=mikes;2762842]πανω από
3 ωρες ηταν....

361100

μια εικονα 1000 λεξεις

@μικες (εχω καβαντζα σαντουιτσακι)
@Ηλιας (θα του δαγκωσω το καρυτσαυλο αν συνεχισει να γελαει ετσι)
:lol:

Eversman
15/06/2016, 21:51
Ναι γιατί αλλιώς θα τους προσπερνουσες όλους, δε θα μπορούμε να σε κρατήσουμε :bawl:

Εγώ ξέρω ότι οι χρόνοι και η ταχύτητα, γράφονται σε πίστα ή σε κανά σχολείο και όχι μονάχοι μας στην Ε.Ο. και σε ευθεία :D

Γιατι τον πειραζεις ρε?
Αφου το εχει δηλωσει ο ανθρωπος...πανω απο 120 δεν...

Έπρεπε να υπάρχει μία κάμερα μέσα στο κράνος, να βλέπατε πόσο το διασκεδάζω, που πάω με τόσα .... Εκείνες τις στιγμές, σκέφτομαι πόσο ήθελα από μικρός να ταξιδεύω -μακριά, κοντά δεν έχει σημασία- με μοτό και που τα τελευταία 20 χρόνια κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα. Πού βρίσκομαι επάνω στη δική μου μοτοσυκλέτα και απλά πάω.
Οπότε ναί. Περνάω καλά και χαμογελάω, ακόμη και όταν πάω με 80, 90, 100 χ.α.ω. Δέν χρειάζεται να πάω με πολλά, για να περάσω καλά και να γυρίσω σπίτι μου ολόκληρος :cool:

vaska
15/06/2016, 22:25

μπααα ο vaska δεν φωνάζει, δίνει κινητό, περιμένει να τελειώσει η συνομιλία, παίρνει κινητό και φεύγει. Και πολλά είναι εδώ που τα λέμε.:wave2:

antsoar
15/06/2016, 23:18
Εγώ ξέρω ότι οι χρόνοι και η ταχύτητα, γράφονται σε πίστα ή σε κανά σχολείο και όχι μονάχοι μας στην Ε.Ο. και σε ευθεία :D

Έπρεπε να υπάρχει μία κάμερα μέσα στο κράνος, να βλέπατε πόσο το διασκεδάζω, που πάω με τόσα .... Εκείνες τις στιγμές, σκέφτομαι πόσο ήθελα από μικρός να ταξιδεύω -μακριά, κοντά δεν έχει σημασία- με μοτό και που τα τελευταία 20 χρόνια κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα. Πού βρίσκομαι επάνω στη δική μου μοτοσυκλέτα και απλά πάω.
Οπότε ναί. Περνάω καλά και χαμογελάω, ακόμη και όταν πάω με 80, 90, 100 χ.α.ω. Δέν χρειάζεται να πάω με πολλά, για να περάσω καλά και να γυρίσω σπίτι μου ολόκληρος :cool:

Είναι τόσο μα τόσο αυτονόητο :wave2::beer::beer:

spyrakos35
16/06/2016, 07:01
Μ αυτα και μ αυτα θα ξεχασετε το κιτ επισκευης ελαστικων......

mikes
16/06/2016, 07:12
Μ αυτα και μ αυτα θα ξεχασετε το κιτ επισκευης ελαστικων......

δε τα ξεχασαμε ρε, αυτά τα πουλαν και στα περιπτερα...
4ο κυλινδρο θελουμε λεμε..

SONone
17/06/2016, 11:39
χαρη αμα δεν σου βγενουν τα ατομα κανε 4 γκρουπ λουλουδατους. χαχαχα

mikes
19/06/2016, 09:06
Spyrakos35
Φουζουρου 1300 - 129.48hp
Μονος
Ολη τη διαδρομη μεχρι την ταβερνα και βλεπουμε μετα
Οχι φαΐ

ουτε αμα ειδικα για εσενα στο σερβίρουνε σε ταπερ? :p :lol:

spyrakos35
19/06/2016, 09:12

Οταν λεμε οχι, εννοουμε ΟΧΙ.....

theofilos888
19/06/2016, 09:13

Αυτος δεν τρωει λεμε..... τρεφεται με στροφες!!!

amyroukai
19/06/2016, 09:55
Παχαίνουν μάλλον, δεν έλεγε πως έχει πάρει 10-15 κιλά; Εθνική σπυράκο, εθνική.

mikes
19/06/2016, 10:20
Οταν λεμε οχι, εννοουμε ΟΧΙ..... μπορω να τη φαω εγω τη μεριδα σου δλδ;;

Billymuse
19/06/2016, 19:15
Θα φέρει κανείς άλλος μαγιό και ρακέτα μηπως χτυπήσουμε καμια παραλία στο γύρνα;

vaska
19/06/2016, 19:21
Θα φέρει κανείς άλλος μαγιό και ρακέτα μηπως χτυπήσουμε καμια παραλία στο γύρνα;

Ναι ρε απίθανε τύπε θα φέρω αλλά έχω μόνο την ροζ. Πειράζει??

361270

Billymuse
19/06/2016, 19:32
Να σε δω με το μαγιό και τι στον κόΖμο :D

vaska
19/06/2016, 19:35
Να σε δω με το μαγιό και τι στον κόΖμο :D

Δεν φοράω, τσίτσιδος κάνω μπάνιο να δροσίζονται και οι κοχόνες μου!

Για τη ρακέτα όμως το κάνουμε γαργάρα??

teogtp
19/06/2016, 19:38
Τις μπάλες ποιος θα τις βάλει;
:D

SHOOTER045
19/06/2016, 20:01

Θα παιξετε στην άμμο?
361272

Billymuse
19/06/2016, 20:18
Δεν φοράω, τσίτσιδος κάνω μπάνιο να δροσίζονται και οι κοχόνες μου!

Για τη ρακέτα όμως το κάνουμε γαργάρα??

Exω και δευτερη να σου φερω αυτη κρατα την να κυνηγας τις σκνίπες σπίτι σου:D

spyrakos35
19/06/2016, 20:39

Μλκ οσο παει και πιο τραγικος....

Αν δεν ηταν οι κανονες σιγουρα με διχαλο θα ερχοσουν

mikes
19/06/2016, 20:44

τι τη θες τη ρακετα ρε? να κανεις σαματα για να τραβας τη προσοχη? τον ποτσεπη τι τον εχεις? :p

Billymuse
19/06/2016, 20:47
Μλκ οσο παει και πιο τραγικος....

Αν δεν ηταν οι κανονες σιγουρα με διχαλο θα ερχοσουν

Eσένα σου εδωσε άδεια η γυναίκα σου και θαρθεις η δε θα το μάθει;

mikes
19/06/2016, 20:47
:D ακριβως πριν από εσενα σχολιασε ο βασκας ότι μπανιο κανει τσίτσιδος.. εχεις ακομα απορια ποιος θα φερει μπαλες??

mikes
19/06/2016, 20:48

ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............

Billymuse
19/06/2016, 20:49
Eμα έχει γινει σπασαρχχχ με το το τι κάνω :wave2:

spyrakos35
19/06/2016, 20:50

Ναι. Και η κορη.
Εσυ απο το παπλωμα πηρες;

taisteal
19/06/2016, 21:35
Πωωωω ρε γαμωτ,και ειχα φαει κατι γιουβαρλακια ονειρο..

vaska
20/06/2016, 08:23
Τρικυμία εν κρανίω, όπως πάντα άλλωστε.

harris_x
20/06/2016, 15:44
Τα γκρουπακια.... :beer:

SONone
20/06/2016, 18:52
Τα γκρουπακια.... :beer:

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ κυρ moderator!!
τι ειναι αυτα?
Group 1 ακα, λουλουδια
Leader: 7tolis 2 fz1

κανα πιο καγκουρα δεν ειχες? :D ο τυπος εχει fazer και το πιεζει να γινει R1, κυκλοφορεί ξεταποτος, 100 χλμ κανουμε και χάνετε(χανόμαστε)
παρακαλώ αναλογηστείτε τις συνέπειες να μην φτάσουμε ολοι "καλα" (ο πισω του θα φτασει κουφός) και οι 3 τελευταίοι θα πανε σε αλλο μερος.

αναθεωρήστε πάραυτα! :beer:

7Tolis
20/06/2016, 19:00
Ζηλέυεις που είμαι ΚΑΙ ομορφάντρας :lol:

:beer::beer:

Catherinepan
21/06/2016, 10:17
το meteo στα μερη της εκδρομης διχνει καταιγιδες για ολο το σκ:(

harris_x
21/06/2016, 10:18
το meteo στα μερη της εκδρομης διχνει καταιγιδες για ολο το σκ:(

δυστυχώς έτσι είναι...

να δούμε τι θα δείχνουν και τις επόμενες ημέρες και βλέπουμε

amyroukai
21/06/2016, 10:21
Οι πράττοντες βουντού, οι καταρορίπτες και λοιποί μάγοι γιατροί, :bawl: στα μούτρα σας... Από τη μία γελάω γιατί τριτώνει όμως.

sotostzav
21/06/2016, 10:52
Ας ελπιζουμε επειδη ειναι νωρις ακομα,να αλλαξουν οι προβλεψεις...Αν και δε το κοβω...Πρεπει να τριτωσει οπως ειπε και ο αμουρομοδερατορας!!

alexis_d
21/06/2016, 11:14
Ας ελπιζουμε επειδη ειναι νωρις ακομα,να αλλαξουν οι προβλεψεις...Αν και δε το κοβω...Πρεπει να τριτωσει οπως ειπε και ο αμουρομοδερατορας!!

Βρε Σωτηράκη μανία σου να πας κόντρα στα χαρτιά παύλα πλανήτες παύλα μελλούμενα;Αφού ο κοκοφοίνικας κουνιέται,έχει συννεφάκια,το περιστέρι δεν γύρισε ακόμα.....Άρα ....ΠροβλεΠΣη βροχής....

(Άλλη,άλλη μέρα για να έρθω και εγω....πμουαχαχαχαχα)

morgangr
21/06/2016, 11:25
Προσευχούλα όλοι μαζί κάθε βράδυ γονατιστοί , για να έχει τρύπα από επάνω το σύννεφο ! Ο Merfy είναι προβλέψιμος !

7Tolis
21/06/2016, 11:34
Προσευχούλα όλοι μαζί κάθε βράδυ γονατιστοί , για να έχει τρύπα από επάνω το σύννεφο ! Ο Merfy είναι προβλέψιμος !

https://www.youtube.com/watch?v=OvO9BY_wBPc :evil:

o_gavros
21/06/2016, 11:57
Στην περίπτωση αυτή τι κάνομε παλουκαρια;

Όχι τίποτα άλλο αλλά παρατήρησα ότι τυχαίνει να είμαστε στο ίδιο κρουπ με το Σωτήρη και ήθελα τουπω λίγο κατι :p

taisteal
21/06/2016, 12:01
Στην περίπτωση αυτή τι κάνομε παλουκαρια;

Όχι τίποτα άλλο αλλά παρατήρησα ότι τυχαίνει να είμαστε στο ίδιο κρουπ με το Σωτήρη και ήθελα τουπω λίγο κατι :p

Παιρνουμε αδιαβροχα;;

harris_x
21/06/2016, 12:04
Αν οι προβλέψεις συνεχίσουν να λένε για βροχή η εκδρομή θα μεταφερθεί σε διαφορετική ημερομηνία.

BLiTzER
21/06/2016, 12:04
Παίρνουμε αδιάβροχα και αράζουμε σπίτι μας.

teogtp
21/06/2016, 12:08
Αν οι προβλέψεις συνεχίσουν να λένε για βροχή η εκδρομή θα μεταφερθεί σε διαφορετική ημερομηνία.

Τώρα που συνεννοηθηκαν οι Πατρινοι, τώρα θα το αναβάλλετε;
Παράγκα. .....

o_gavros
21/06/2016, 12:09
Εγώ φουσκωνω μπρατσακια και πάω παραλία τότες.
Υποθέτω μέχρι Σάββατο απόγευμα θα έχει ξεκαθαρίσει.
Ωραία ρε,είμαστε πολύ τυχερουληδες.

harris_x
21/06/2016, 12:52
Εγώ φουσκωνω μπρατσακια και πάω παραλία τότες.
αλητεία μεγάλη αυτό....

akis_trevor
21/06/2016, 12:54
Μία χαρά θα ναι ο καιρός.στην χειρότερη καμία ψιχαλα.
Μερφυ μαμιεσαι ρε.. .

AristidisZ
21/06/2016, 12:57
Μία χαρά θα ναι ο καιρός

Όπως πέρυσι που κοντέψαμε να πνιγούμε ε ; :bawl:

akis_trevor
21/06/2016, 13:02
Πέρυσι δεν ηρθα,ηταν δύσκολο λόγο απόστασης.
Προπερσι πάντως ήταν στιγμές που ένιωθα ότι το μηχανάκι δεν πάταγε καν ασφαλτο με τόσο νερό που είχε ο δρόμος.

morgangr
21/06/2016, 13:04
Ο Μέρφυ είναι προβλέψιμος ... όχι κουφός !

Eversman
21/06/2016, 14:33
Πωλείται ολοκαίνουργια, ολόσωμη καταδυτική στολή Apnea, μέγεθος ΧL, ιδανική για το βουνό, άψογη για Ετήσιες :bawl:

Υ.Γ.
Δώρο, πορτοκαλί σωσίβιο που φουσκώνει μόνο του( έχει και σφυρίΚτρα, φωτάκι όχι) :bawl:

SONone
21/06/2016, 17:16
αφου το εχουμε δει το εργο. θα μεταφερθεί σε αλλη ημερομηνία και τοτε ειναι που θα ριξει το πολυ νερο!

morgangr
21/06/2016, 17:17
Βρέχονται ωρέ οι άντρες ωρέ ??

7Tolis
21/06/2016, 17:22
Το αμπαροφλάουερ γκρουπ είναι το καλύτερότερότερο να ξέτε. :D
εξάντα να πάρετε

morgangr
21/06/2016, 17:26
μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε τις customιες !

361398

vaska
21/06/2016, 17:26
αφου το εχουμε δει το εργο. θα μεταφερθεί σε αλλη ημερομηνία και τοτε ειναι που θα ριξει το πολυ νερο!

Κάτσε και θα δεις που έτσι θα γίνει!

SONone
21/06/2016, 17:27
εξαντα, βροχες.. ασε ρε φιλε.!!!
Σπυρακο ναυτη 2ο για το καραβι σου θες?

Pan (dvs)
21/06/2016, 17:34
Βρέχονται ωρέ οι άντρες ωρέ ??

Οι αντρες οχι,ο Vaska ναι,μεχρι το κοκκαλο.

George_M.
21/06/2016, 19:44
κλικ.. (http://freemeteo.gr/kairos/levidi/oriaia-provlepsi/day5/?gid=258458&language=greek&country=greece):smokin:

spyrakos35
21/06/2016, 19:46
εξαντα, βροχες.. ασε ρε φιλε.!!!
Σπυρακο ναυτη 2ο για το καραβι σου θες?

Νιτσεραδα εχεις;

mikes
21/06/2016, 20:04
Το αμπαροφλάουερ γκρουπ είναι το καλύτερότερότερο να ξέτε. :D
εξάντα να πάρετε

να σε ενημερωσω ότι στην ετησια του 14 που εγινε ο κατακλυσμος του νωε, το φλαουερπαουερ ηταν το ΜΟΝΟ γκρουπ που εφτασε ΟΛΟΚΛΗΡΟ στον τελικο προορισμο και μαλιστα χωρις παρατράγουδα..
τα υπολοιπα γκρουπ με τους "χεραδες" εσπασαν από τη πρωτη ψιχαλα...

παντως όπως ειπε και ο σονονε, όπως εγινε και στις δυο προηγούμενες ετήσιες, αμα ακυρωθεί τη κυριακη θα εχει χαρα θεου, και την ημερα που θα γινει η βολτα, ενώ οι προβλεψεις θα δειχνουν λιακαδα, θα βαλουμε νερα μεχρι και στο σωβρακο..

pektis
21/06/2016, 20:06
να σε ενημερωσω ότι στην ετησια του 14 που εγινε ο κατακλυσμος του νωε, το φλαουερπαουερ ηταν το ΜΟΝΟ γκρουπ που εφτασε ΟΛΟΚΛΗΡΟ στον τελικο προορισμο και μαλιστα χωρις παρατράγουδα..

Εγω ειχα ερθει παντως...
Σιγα μην εχανα τις μπριζολες!!:lol:

akis_trevor
21/06/2016, 21:07

παντως όπως ειπε και ο σονονε, όπως εγινε και στις δυο προηγούμενες ετήσιες, αμα ακυρωθεί τη κυριακη θα εχει χαρα θεου, και την ημερα που θα γινει η βολτα, ενώ οι προβλεψεις θα δειχνουν λιακαδα, θα βαλουμε νερα μεχρι και στο σωβρακο..

Και το μιναρογκρουπ δεν έσπασε πουθενά τοτες...

morgangr
21/06/2016, 21:17
Σε 10ημερο ταξίδι εις τας ευρώπας μήνα Ιούνιο στις 8 ημέρες είχαμε το λιγότερο 15 λεπτά βροχής. Σταματούσαμε , νιτσεράδες, σταμάταγε η βροχή , εμείς συνεχίζαμε μέχρι να στεγνώσουμε και μετά βγάζαμε τα πλαστικά . Έτσι είναι τα ταξίδια.

akis_trevor
21/06/2016, 21:22
Σε 10ημερο ταξίδι εις τας ευρώπας μήνα Ιούνιο στις 8 ημέρες είχαμε το λιγότερο 15 λεπτά βροχής. Σταματούσαμε , νιτσεράδες, σταμάταγε η βροχή , εμείς συνεχίζαμε μέχρι να στεγνώσουμε και μετά βγάζαμε τα πλαστικά . Έτσι είναι τα ταξίδια.

Άλλη η βόλτα αλλο το ταξίδι....;)

morgangr
21/06/2016, 21:35
Εγώ θα σας ακολουθήσω είτε δεν βρέχει είτε βρέχει λίγο είτε πολύ. :)

Billymuse
21/06/2016, 21:42
Και το μιναρογκρουπ δεν έσπασε πουθενά τοτες...

:a10: βρείτε μια την φώτο που περάσατε απο τον ποταμό-καταρακτη μέσα στο δρόμο :lol:

mikes
21/06/2016, 22:04
:a10: βρείτε μια την φώτο που περάσατε απο τον ποταμό-καταρακτη μέσα στο δρόμο :lol:

:wave2:

361412

Billymuse
21/06/2016, 22:10
Γιατί εμεις που μέιναμε στην ανηφόρα (https://www.youtube.com/watch?v=nCvULJi2plo) και κάναμε ξόρκια στο μηχανάκι του Byron... :lol:

vaska
21/06/2016, 22:41
Γιατί εμεις που μέιναμε στην ανηφόρα (https://www.youtube.com/watch?v=nCvULJi2plo) και κάναμε ξόρκια στο μηχανάκι του Byron... :lol:

Το βασίλειό μου για ένα βίντεο με τον Βύρωνα να πηγαίνει πατάκι γ@μιώντας το srx με τον Φίλιππο

morgangr
22/06/2016, 07:36
Καλημέρα

Τις καρέκλες τις ρίχνει το Σάββατο. Την Κυριακή δείχνει ψιλόβροχο και όχι παντού. Έχω κάνει βόλτα με 40c και δεν λέει. Από μια μεριά μεριά ίσως είναι και καλύτερος έτσι ο καιρός. Πάντως πέρα από την πλάκα η ασφάλεια πάνω από όλα.
361425

freewind
22/06/2016, 09:41
:wave2:

361412 ετσι τα freewind δεν κολονουν πουθενα!!! :p

freewind
22/06/2016, 09:43
Και το μιναρογκρουπ δεν έσπασε πουθενά τοτες... ετσι ετσι ετσι