View Full Version : Tαξιδι με μοτοσυκλετα
Γιατί θα πρέπει να τα τσουβαλιάζουμε όλα?
Οι 20άρηδες που πουλάνε και αγοράζουν κάθε 2 μήνες superbikes τύπου GSXRRRRR συνήθως για 5-8000 ευρώ είναι πολύ περισσότεροι.
Τα χαρακτηριστικά τους είναι κοινά. Μαλί με 3 κιλά ζελέ και το αυτί ψημένο από το κινητό.
Κυκλοφορούν πάντα ακράνωτοι και με την γκόμενα κρεμασμένη στο σελάκι σαν πίθηκος.
Τα συνολικά τους χιλιόμετρα το χρόνο δεν ξεπερνάνε τα 1500.
Οι μπεμβάκηδες με τα 800άρια πάνε στην δουλειά τους και γενικότερα κυκλοφορούν. Αυτούς θα δεις περισσότερο στους δρόμους της επαρχίας
καθώς και τύπους που τους αρέσει συνηδοποιημένα η μοτοσυκλέτα και αγοράζουν μηχανές χρηστικές και όχι υστερικά 600άρια που κανονικά η ζωή τους είναι τα track days
Το ότι τα διάφορα GS1200 καθώς και τα υπόλοιπα μαστόδοντα έχουν γίνει status symbols δεν αναιρεί το ότι είναι και καλές μηχανές.
Δεν φταίνε οι μηχανές εάν κάποιοι αγοράζουν πέρα από τις οικονομικές τους δυνατότητες καθώς και τις οδηγικές ικανότητες.
Pan (dvs)
12/08/2016, 10:02
Γιατί θα πρέπει να τα τσουβαλιάζουμε όλα?
Οι 20άρηδες που πουλάνε και αγοράζουν κάθε 2 μήνες superbikes τύπου GSXRRRRR συνήθως για 5-8000 ευρώ είναι πολύ περισσότεροι.
Τα χαρακτηριστικά τους είναι κοινά. Μαλί με 3 κιλά ζελέ και το αυτί ψημένο από το κινητό.
Κυκλοφορούν πάντα ακράνωτοι και με την γκόμενα κρεμασμένη στο σελάκι σαν πίθηκος.
Τα συνολικά τους χιλιόμετρα το χρόνο δεν ξεπερνάνε τα 1500.
Οι μπεμβάκηδες με τα 800άρια πάνε στην δουλειά τους και γενικότερα κυκλοφορούν. Αυτούς θα δεις περισσότερο στους δρόμους της επαρχίας
καθώς και τύπους που τους αρέσει συνηδοποιημένα η μοτοσυκλέτα και αγοράζουν μηχανές χρηστικές και όχι υστερικά 600άρια που κανονικά η ζωή τους είναι τα track days
Το ότι τα διάφορα GS1200 καθώς και τα υπόλοιπα μαστόδοντα έχουν γίνει status symbols δεν αναιρεί το ότι είναι και καλές μηχανές.
Δεν φταίνε οι μηχανές εάν κάποιοι αγοράζουν πέρα από τις οικονομικές τους δυνατότητες καθώς και τις οδηγικές ικανότητες.
Δεν τα τσουβαλιαζουμε ρε φιλαρακι,Κανουμε λιγο πλακα να περναει η ωρα.Υπαρχουνε αλλοι χειροτεροι απο τους Μπεμπεδες.
amyroukai
12/08/2016, 10:38
οι 20άρηδες αλλάζουν μηχανάκια κάθε δύο μήνες; (διάβαζαν πολύ pap μικροί; )
οι ίδιοι 20ρηδες που είναι στο 80% ανεργία κλπ... κάτι έχω κάνει πολύ λάθος τελικά :bawl:
οι 20άρηδες αλλάζουν μηχανάκια κάθε δύο μήνες; (διάβαζαν πολύ pap μικροί; )
οι ίδιοι 20ρηδες που είναι στο 80% ανεργία κλπ... κάτι έχω κάνει πολύ λάθος τελικά :bawl:
Με τα λεφτά του μπαμπά.
Προφανώς και είναι μειονότητα. Δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι.
amyroukai
12/08/2016, 10:44
Με τα λεφτά του μπαμπά.
α, οπότε το να τσουβαλιάζουμε τους "20ρηδες" που έχει λεφτά ο μπαμπάς τους (τρελή μειοψηφία) είναι ΟΚ, αλλά μην θίξουμε τον αναβάτη της όποιας μάρκας με τον ίδιο τρόπο, τζιζ κακό; Αν δεν βλέπεις το παράλογο...
Με τα λεφτά του μπαμπά.
Τελικά είναι περισσότεροι ή μειονότητα;
Πες μου να ξέρω γιατί έχω πιάσει τον πατέρα μου από τον γιακά και περιμένω,να τον βαρέσω που δεν μου έδωσε φράγκα ή να τον αφήσω.......
σε λιγο θα μας πεις οτι εισαι και εικοσαρης:smokin:
amyroukai
12/08/2016, 10:52
Τελικά είναι περισσότεροι ή μειονότητα;
Πες μου να ξέρω γιατί έχω πιάσει τον πατέρα μου από τον γιακά και περιμένω,να τον βαρέσω που δεν μου έδωσε φράγκα ή να τον αφήσω.......
δεν είσαι πιά 20ρης όμως, να τον αφήσεις ήσυχο παλιομεσήλικα
δεν είσαι πιά 20ρης όμως, να τον αφήσεις ήσυχο παλιομεσήλικα
Πάλι την γλύτωσε ο κυρ Μάνθος. .....
amyroukai
12/08/2016, 11:01
Πάλι την γλύτωσε ο κυρ Μάνθος. .....
Ο δικός μου πάντως, βλέπει τον πήγασο λυμένο ακόμα έξω, μου λέει "δεν βγήκε καλό αυτό τελικά, να σου δώσω βρε παιδάκι μου κατιτίς να πάρεις ένα άλλο;"
με πιάσανε γέλια.
oti nanai
12/08/2016, 11:03
πως γίνετε πάντα και πάει το θέμα στο πόσο κοστίζει κάτι και τι χρίση το κάνει ο ιδιοκτήτης του πως το πλήρωσε και αν μπορείς να κάνεις τα ίδια πράγματα με λιγότερα λεφτά ? αυτό γούσταρε είχε τα φράγκα και το πήρε για να το βλέπει .
θέλω να κάνω μια ηλίθια ερώτηση υπάρχει άνεργος 20αρης που να μην κάνει το τηλέφωνο του τουλάχιστον 500 ευρα ?
AristidisZ
12/08/2016, 11:04
Εγώ πάντως που είπα στη μάνα μου να τσοντάρει να πάρω την προπελίτσα που ερωτεύτηκα, με έβρισε :bawl:
amyroukai
12/08/2016, 11:12
Εγώ πάντως που είπα στη μάνα μου να τσοντάρει να πάρω την προπελίτσα που ερωτεύτηκα, με έβρισε :bawl:
ε λογικό δεν είναι; Έτσι κάνουν όλες οι μάνες "άμα σ'αγαπάει στ'αλήθεια παιδάκι μου δεν χρειάζεται να την πληρώνεις για να την πάρεις" :bawl:
εγω στα 21 ειπα στη μανα μου να παρω παπι χωρις να τσονταρει τιποτα και μου ειπε ''παπι μονο στο φουρνο'':bawl:
το πηρα ομως και ξεκινησα την καρριερα μου:smokin:
Εδώ είναι που τρολλάρουμε ασύστολα, αβίαστα κα αβάδιστα; :smokin:
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 11:38
Δεν γνωριζω περι ταξιδιωτικου εξοπλισμου, αλλα ο ανθρωπος ο οποιος μου προτεινε να αγορασω αποκλειστικα και μονο Touratech εχει κανει αρκετα ταξιδια στη διαδρομη Αθηνα-Αραχωβα και επισης εχει παει πολλες φορες με τη μηχανη του στην Παρο και την Μυκονο οποτε υποθετω θα γνωριζει περι του σωστου ταξιδιωτικου εξοπλισμου.
Αράχωβα-Πάρο-Μύκονο; Χειρότερος και από συμμορίτη των Hell's Angels!!! Πάντως αφού δεν έχει φτάσει Σαντορίνη, μάλλον δεν γνωρίζει πλήρως περί ταξιδιωτικού εξοπλισμού...
amyroukai
12/08/2016, 11:52
Εδώ είναι που τρολλάρουμε ασύστολα, αβίαστα κα αβάδιστα; :smokin:
ναι μαμά, αλλά ο op το ξεκίνησε.
Αράχωβα-Πάρο-Μύκονο; Χειρότερος και από συμμορίτη των Hell's Angels!!! Πάντως αφού δεν έχει φτάσει Σαντορίνη, μάλλον δεν γνωρίζει πλήρως περί ταξιδιωτικού εξοπλισμού...
εγώ ακόμα γελάω με το "να πάω με το μηχανάκι Αθήνα-Στύρα", ούτε ο Σπυράκος δεν βάζει το παπόρι στο νερό, είδες τι ζημιά κάνουν τα βίδεα με τον Παστράνα; τον Μάντισον; Ποιός από τους βλαμμένους ήταν με το εντουράκι στη θάλασσα; Παίρνουν θάρρητα και οι "μαούνες"...
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 11:55
Σ' έβρισε λόγω φιλογιαπωνέζικων αισθημάτων ή της είπες ότι μόλις την πάρεις θα πας Μύκονο;
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:06
Kαλημερα σας.
Για να γνωριστουμε καλυτερα, ας ποσταρω μια φωτογραφια που τραβηξα σημερα στο ιατρειο:
364056
Δεν πρεπει να εχετε παραπονο παντως. Περασαμε μια υπεροχη μερα χθες, με αφθονο γελιο και λιγο κοινωνικο-πολιτικο προβληματισμο (ελπιζω) για την καταφωρα αδικη και ανιση διανομη του πλουτου.
Οποτε...
364057
Δεν νομιζω οτι εχει νοημα η συνεχεια..
"Ηλια ριχ'το" (ή εν προκειμενω Γιαννη, κλειδωσ'το) :smokin:
AristidisZ
12/08/2016, 12:08
Οχι ακομα
θα μας πεις ποιος εισαι πρωτα :p
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:10
Οχι ακομα
Περίμενε γιατί εκκρεμεί κι η μαγνητική μου...
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:14
Οχι ακομα
Yok kardeş... :nono:
:wave2:
εγώ ακόμα γελάω με το "να πάω με το μηχανάκι Αθήνα-Στύρα", ούτε ο Σπυράκος δεν βάζει το παπόρι στο νερό, είδες τι ζημιά κάνουν τα βίδεα με τον Παστράνα; τον Μάντισον; Ποιός από τους βλαμμένους ήταν με το εντουράκι στη θάλασσα; Παίρνουν θάρρητα και οι "μαούνες"...
Πάντως ο Wickrama μια χαρά έκανε το Παναμάς-Κολομβία με το GS.. ;D
http://www.ride2xplore.com/english/
http://brand.bmw-motorrad.com/en/stories/people/dylan-wickrama.html
να μας πουνε ποιοι ειναι οι αλλοι που απανταγανε σοβαρα trollαροντας το troll:p
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:20
να μας πουνε ποιοι ειναι οι αλλοι που απανταγανε σοβαρα trollαροντας το troll:p
Aφου ολοι ψοφιοι για τρολαρισμα ειστε... :tooth:
nikos_abel
12/08/2016, 12:21
Λέγε ρε ποιος είσαι γιατί θα βάλω nanobots να σε βρούνε και να σου κάψουν το σκληρό :lol:
doctoras
12/08/2016, 12:23
363977
τωρα το είδα το θεμα...! Πω πω ενα παπά σας που φάγατε οι περισσότεροι αβίαστα και εύκολα!
Μονο ο πολις την έπιασε την δουλειά
Είπαμε χάλασε ο κόσμος αλλα εντάξει γιατρός, ορθοπαιδικός, άμπαλος μπεμβεδακιας και παρανοήτικα προκλητικός, φορουμιστας με ΡΟΗ λόγου ντεν γκολλαει ολα μαζι
:)
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:23
Λέγε ρε ποιος είσαι γιατί θα βάλω nanobots να σε βρούνε και να σου κάψουν το σκληρό :lol:
Ειμαι μια ανεπτυγμενη μορφη τεχνητης νοημοσυνης που κατοικοεδρευει εντος του server που φιλοξενει το moto.gr. :alien:
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:24
τωρα το είδα το θεμα...! Πω πω ενα παπά σας που φάγατε οι περισσότεροι αβίαστα και εύκολα!
Είπαμε χάλασε ο κόσμος αλλα εντάξει γιατρός, ορθοπαιδικός, άμπαλος μπεμβεδακιας και παρανοήτικα προκλητικός, φορουμιστας με ΡΟΗ λόγου ντεν γκολλαει ολα μαζι
Α τον αγύρτη που μου έδωσε και ιατρική συμβουλή!!! :p
εγω που ταλεγα απο την αρχη εφυγα ακλαφτος
ναταλεμεαυτα:evil:
nikos_abel
12/08/2016, 12:26
Και εγώ σήμερα το είδα και το διάβασα ΟΛΟ. ΟΛΟ λέμε :lol:
Ειμαι μια ανεπτυγμενη μορφη τεχνητης νοημοσυνης που κατοικοεδρευει εντος του server που φιλοξενει το moto.gr. :alien:
Αρχίζω να αποκτώ μια εικόνα......
AristidisZ
12/08/2016, 12:26
Χάρης μου μυρίζει εμένα :D
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:27
Αλεξίου ή Κατσιμίχας;
nikos_abel
12/08/2016, 12:28
Μπα.... δεν κάνεις τέτοια αυτός....κάτσε, ποιος Χάρης;
Αλεξίου ή Κατσιμίχας;
:bawl::beer:
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:30
Πάντως εν όψει της επόμενης Παρασκευής σκέφτομαι να ανοίξω νέο λογαριασμό και θέμα "Είμαι τυροπιτάς που δεν έχω κόψει ποτέ απόδειξη κι έχω εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κρυμμένα, τελευταία έχω μανία να κυνηγάω Pokémon και θέλω την πιο γρήγορη μηχανή που υπάρχει για να τα πιάνω, περιμένω τις γνώμες σας"...
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:31
Αλεξίου ή Κατσιμίχας;
Ρωμας.
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:32
Ρωμας.
ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧ!!! Βαλτός είσαι ρε φίλος;
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:33
Ο Αμυρου αυτη τη στιγμη εχει "χωθει" και ψαχνει και τις 12.000+ IP των μελων για να με ξεσκεπασει, αλλα πλαναται πλανην οικτραν... :D
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:36
Ο Αμυρου αυτη τη στιγμη εχει "χωθει" και ψαχνει και τις 12.000+ IP των μελων για να με ξεσκεπασει, αλλα πλαναται πλανην οικτραν... :D
Κατάλαβα, ησυχάσαμε λίγο που βρήκε laptop, τώρα θα κάνει άλλο τόσο να αποφασίσει για server...
nikos_abel
12/08/2016, 12:37
Αλεξίου
Με Γιώτα ρε !!!!!
amyroukai
12/08/2016, 12:38
Ναι τώρα θίγεις ένα άλλο ζήτημα, αυτός είναι μπάτσος ή είναι... πολυσέξι όπως διαβάζεται το nick του; :bawl:
AristidisZ
12/08/2016, 12:40
Nαι ο μόνος ήταν που κατάλαβε ότι ήταν τρολάρισμα...
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:40
Με Γιώτα ρε !!!!!
Πω ρε φίλε, κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες...
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:41
Κατάλαβα, ησυχάσαμε λίγο που βρήκε laptop, τώρα θα κάνει άλλο τόσο να αποφασίσει για server...
Ελα παντως απο το ιατρειο να σου δωσω και μια δευτερη γνωμη, δωρεαν εννοειται, περι του αυχενικου σου. Φερε και την μαγνητικη μαζι. :p
Θα σου δωσω βολτα και το GS να μου πεις αν τσουλαει καλα (ή πρεπει να βαλω Ohlins)..
Coyote.V
12/08/2016, 12:42
Προτείνω στα 5 λάθη να πέφτει μπαν... να μπει μια τάξη ρε αδερφέ!
amyroukai
12/08/2016, 12:43
ο αμυρού δεν έχει ιδέα πως γίνεται αυτό, τρόλι.
Έχει και κάτι νευράκια τσαταλάκια με τις μαλακίες της γουγλ που αποφάσισε ότι ο κρόουμ δεν θα λειτουργεί με τις απαρχαιωμένες σελίδες του γκρικ δημοσίου και χρησιμοποιεί EDGE "για την ελλάδα ρε γαμώτο"...
Κατά τα άλλα περνάτε καλά στις διακοπές σας ρε always με φτερά;
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:44
Ελα παντως απο το ιατρειο να σου δωσω και μια δευτερη γνωμη, δωρεαν εννοειται, περι του αυχενικου σου. Φερε και την μαγνητικη μαζι. :p
Θα σου δωσω βολτα και το GS να μου πεις αν τσουλαει καλα (ή πρεπει να βαλω Ohlins)..
Αααα, είσαι κανονικός ορθοπεδικός;
amyroukai
12/08/2016, 12:44
Προτείνω στα 5 λάθη να πέφτει μπαν... να μπει μια τάξη ρε αδερφέ!
εσύ μετράς δύο από άλλο θρεντ, τώρα που με έχουν αφήσει μόνο μου τα διαβάζω σχεδόν όλα :P
amyroukai
12/08/2016, 12:45
προς στιγμήν νόμιζα ότι είναι ο DrSpeed αλλά αυτός δεν είναι ορθοπεδικός
[QUOTE=amyroukai;2783781]Ναι τώρα θίγεις ένα άλλο ζήτημα, αυτός είναι μπάτσος ή είναι... πολυσέξι όπως διαβάζεται το nick του; :bawl:[/QUO:lol::lol:...άκου μπάτσος????...φτουφτουφτου μακριά απο μας...Πολύ σέξυ κι αν θες διαπιστευτήρια σου στέλνω και γυμνή φωτο..Jamiroquai.....:moutza:
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:47
Έχει και κάτι νευράκια τσαταλάκια με τις μαλακίες της γουγλ που αποφάσισε ότι ο κρόουμ δεν θα λειτουργεί με τις απαρχαιωμένες σελίδες του γκρικ δημοσίου και χρησιμοποιεί EDGE "για την ελλάδα ρε γαμώτο"...
Να γιατί Internet Explorer :lol: Edge ε; Μια φορά τον χρησιμοποίησα και δεν μου άρεσε η αισθητική του, δεν ξέρω τώρα τι παίζει. Να υποθέσω πέρασες στα 10άρια την "επετειακή" έκδοση;
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:47
Mολις γυρισει ο Μπλιτσερ θα γινει αυτο.
Πλακα, πλακα που εχουν παει ολοι οι mods και οι admins;; Εχουν αφησει μονο του τον γλυκουλι Αμυρου να κραταει τα μποσικα και να καθαριζει την κοπρο του Αυγεα του Αυγουστιατικου trolling;;;
Ηρωας!!! :a18:
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:49
Εχουν αφησει μονο του τον γλυκουλι Αμυρου να κραταει τα μποσικα και να καθαριζει την κοπρο του Αυγεα του Αυγουστιατικου trolling;;;
Αυγείας, έφαγες ένα γιώτα (μπορεί να είναι το γιώτα της Αλεξίου).
Coyote.V
12/08/2016, 12:51
κάθε πράγμα στον καιρό του και ο τρολιός τον αύγουστο
Ρε, μπας και οι υπόλοιποι συντονιστές κάνουν πλάκα στον amyrou από την ξαπλώστρα της παραλίας;
amyroukai
12/08/2016, 12:53
:lol::lol:...άκου μπάτσος????...φτουφτουφτου μακριά απο μας...Πολύ σέξυ κι αν θες διαπιστευτήρια σου στέλνω και γυμνή φωτο..Jamiroquai.....:moutza:
όχι ρε φίλε, ας είσαι ότι δηλώνεις και απόδειξη δεν θέλω.
Στα 10άρια τον είχε τον EDGE και στην παλιότερη και στην επετειακή.
nikos_abel
12/08/2016, 12:53
Ρε, μπας και οι υπόλοιποι συντονιστές κάνουν πλάκα στον amyrou από την ξαπλώστρα της παραλίας;
Άνετα
:a10:
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 12:54
Στα 10άρια τον είχε τον EDGE και στην παλιότερη και στην επετειακή.
Το ξέρω, ρωτάω αν πέρασες από την 1511 στην 1607...
Ευριπιδης
12/08/2016, 12:56
Σεξολογος ειμαι, με ειδικευση στην χειροπρακτικη!!! :D
amyroukai
12/08/2016, 12:57
Το ξέρω, ρωτάω αν πέρασες από την 1511 στην 1607...
φυσικά, είναι αντανακλαστικό "φρέσκο πράγμα, gimme gimme". Mόνο στα κινητά σπάνια κάνω upgrades
Ευριπιδης
12/08/2016, 13:00
Εχετε βγει off-topic!!!
:bawl:
amyroukai
12/08/2016, 13:01
Εχετε βγει off-topic!!!
ναι αλλά δεν το πάω στα οφτόπικ (ακόμα) γιατί εκεί δεν είμαι μοντ :p
AUFGEBRACHT
12/08/2016, 13:02
Εχετε βγει off-topic!!!
Όχι, τώρα μπήκαμε on topic!!! Κάτσε να συζητήσουμε για τα extensions του Edge, μετά μπορεί να μιλήσουμε και για τα Castrol Edge...
διαβασα το αρχικο σου ποστ και εχασα ηδη δοντια και μαλλια.Βαρεθηκα να διαβασω παρακατω γιατι ειμαι σε διακοπες.Τρολαρεις η εκδικήσε καποιους εδω μεσα;:uplate:
Ενα σου λεω φιλε μου την στιγμη αυτη ταξιδευει ενα Transalp 650 και μαζι με ενα XTR 660 για το North Cape, και εσυ ρωτας αν μπορεις να πας με το GS στην Ευβοια;
Σου ζητω ειλικρινεστατα συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα.:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:: rotflmao::rotflmao::rotflmao:
amyroukai
12/08/2016, 16:40
Τρολαρει, το είπε.
Και έκτοτε σταμάτησε και το παιχνίδι...
Coyote.V
12/08/2016, 17:40
Εχετε βγει off-topic!!!
Γιατρέ μου συγνώμη, τι εννοείς; δεν τον γνωρίζω τον όρο !
Ευριπιδης
12/08/2016, 18:50
διαβασα το αρχικο σου ποστ και εχασα ηδη δοντια και μαλλια.Βαρεθηκα να διαβασω παρακατω γιατι ειμαι σε διακοπες.Τρολαρεις η εκδικήσε καποιους εδω μεσα;:uplate:
Ενα σου λεω φιλε μου την στιγμη αυτη ταξιδευει ενα Transalp 650 και μαζι με ενα XTR 660 για το North Cape, και εσυ ρωτας αν μπορεις να πας με το GS στην Ευβοια;
Σου ζητω ειλικρινεστατα συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα.:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:: rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Φτωχε μου πληβειε...
Και οι δυο σας μοτοσυκλετες μαζι δεν κοστιζουν ουτε το 1/3 της αξιας της δικης μου!
Και αληθεια, που ειναι αυτη η καφετερια, το "Nord Cap" ;;
Παντως να ξερετε οσοι εχετε gs, η katuratech διαθετει ως αφτερ και πινελο για να αλειφετε λαδολεμονο τις μπριζολες που ψηνετε πανω στα κυλινδρα...
Stefanos73
12/08/2016, 19:11
Έχω μία ιδέα αλλά μη με κράξετε! Να προτείνουμε μία νέα κατηγορία αντλώντας έμπνευση από τα Café Racer. Να την πούμε Café Tourer! Πρόστυχο έτσι; Πέστε την αλήθεια.
chr1s_86
12/08/2016, 20:29
Σιγά την τρολιά! :p
Τρολιά θα ήταν να έβαζες "Eυριπιδης Στεφανοπουλος" στο google και να βγαίνει το site του γιατρού :smokin:
Εμένα πάλι, θωμάς.... κι ας μην είναι μοντ η αντμιν πλέον :D
Τον Χάρη τον ξέρω, δεν κάνει τρολιές.....
sugariasgeorge
13/08/2016, 01:05
Aφου ολοι ψοφιοι για τρολαρισμα ειστε... :tooth:
γιατι ριχνετε το επιπεδο κε Στεφανοπουλε...???
νομιζετε οτι θα παρασυρθω και θα σας απαντησω???
αφου θα ''πεσει'' ποινη εαν δεν ειμαστε κοσμιοι !!!
σας παρακαλω σεβαστειτε το φορουμ...
sugariasgeorge
13/08/2016, 01:38
μαλλον περιμενει ποιος θα παρεκτραπει...
AristidisZ
13/08/2016, 01:46
Σιγά την τρολιά! :p
Τρολιά θα ήταν να έβαζες "Eυριπιδης Στεφανοπουλος" στο google και να βγαίνει το site του γιατρού :smokin:
Γιατί νομίζεις ότι ρώτησα ειδικότητα ; ;)
Pan (dvs)
13/08/2016, 09:05
Δεν χρειαζεται να μπει σε αυτη τη διαδικασια.Υπαρχει αλλος τροπος ευκολοτερος.
Παντως το τρολ δεν ειναι κακο οσο κρατιεται σε καποιο επιπεδο.Αυγουστος βλεπεις,
amyroukai
13/08/2016, 09:57
Ο τρόπος γραφής θυμίζει "γάλλος"...
Τώρα μου ήρθε, πίνοντας έναν βολιωτικο καφέ με πλούσιο καϊμάκι.
panavour
13/08/2016, 10:12
Ασχολουμαστε 12 σελιδες με μακακιες απο αρχιτρολλιαρη και κατα τα αλλα αν κανενας βαλει αποσπασμα απο ταινια του βεγγου που να λεει -που πας ρε τρυφωνα το ξερει η μανουλα σου-σε ερωτηση για tiger 1050 του βγαζετε την αναρτηση εκτος.Αυτη ειναι η αντικειμενικοτητα και η ισονομια του φορουμ και των μοδερατορων.:moutza:
amyroukai
13/08/2016, 10:18
Πλάκα κάνεις τώρα... Αλλά θα μου πεις, τρολοθρέντ είναι, ας γράψει ο καθένας την τρολιά του.
Μιας και που εδώ βγαίνουν τα παραπονα, να πω και το δικό μου.
Μην βάλετε πότε στο τηλέφωνο σας κάρτα μνήμης από adata.
Τσάμπα έκανα 200 ρεστορ στο τηλέφωνο .....
Και για να είναι και το ποστ σωστό. .......
Μ@υνοπανα αντμιν .......
Pan (dvs)
13/08/2016, 10:37
Μ@υνοπανα αντμιν .......
Θα σταματησεις ρε να πινεις απο τον καφε σου?Σε αγριευει.
Ευριπιδης
13/08/2016, 11:00
Μ@υνοπανα αντμιν .......
Σιγα μην σου εφαγε και 1400€... :lol::lol:
Σιγα μην σου εφαγε και 1400€... :lol::lol:
Όχι.
Αυτά μου τα έφαγε ο ΟΑΕΕ. ...
Θα σταματησεις ρε να πινεις απο τον καφε σου?Σε αγριευει.
Ο τρόπος γραφής θυμίζει "γάλλος"...
Τώρα μου ήρθε, πίνοντας έναν βολιωτικο καφέ με πλούσιο καϊμάκι.
Ο Βολιωτικος καφές σας ομορφαίνει. ........
Χωρις υποβοηθηση,γκομενα από το poolit δεν βγάζετε
:D
Ευριπιδης
13/08/2016, 11:42
Θα σας δωσω 3 (τρεις) ευκαιριες να με βρειτε. ΑΝ το πετυχετε θα το παραδεχτω. ΑΝ οχι δεν ξανα συνδεομαι με αυτο το account και θα μεινει για παντα ενα μυστηριο... (του ρου ρου ρου ρου ρου (https://youtu.be/HQoRXhS7vlU?t=4)) :alien::ninja:
Ο Terens που συνεχίζει να κράζει τα Gs και τους ιδιοκτήτες τους; Λεφτάδες, πουλ μουρ, μέχρι την καφετέρια;:lol:
Μιας και η τρολια ήταν πετυχημένη .......
Και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχεις αυξημένη αίσθηση του χιούμορ, θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να είναι και ο ..........
Sniper
:tooth:
:lol:
nikos_abel
13/08/2016, 12:24
Στοιχεία:
1. ΔΕΝ ειναι ο σνάιπερ (ούτε άλλος αντμιν ή μοντ)
2. Ασχολείται με Ε.Φ.
3. Δεν βάζει τόνους.
4. Όπως είπατε, έχει καλό χιούμορ.
5. Πιθανοτατα εχει ποστάρει με το κανονικό του νικ, πιθανώς ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.
Ευριπιδης
13/08/2016, 12:39
Στοιχεία:
2. Ασχολείται με Ε.Φ.
3. Δεν βάζει τόνους.
5. Πιθανοτατα εχει ποστάρει με το κανονικό του νικ, πιθανώς ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.
1. True
2. False
3. True
4. Το αφηνω στην κριση των αλλων (μην ευλογουμε τα γενια μας δλδ..)
5. False
Στοιχεία:
2. Ασχολείται με Ε.Φ.
3. Δεν βάζει τόνους.
Τι ειναι το Ε.Φ.;
Ευριπιδης
13/08/2016, 13:02
Τι ειναι το Ε.Φ.;
Yποθετω επιστημονικη φαντασια.
Που και που βλεπω καμια ταινια αλλα ως εκει.
Ο amyroukai ήταν πιστεύω γιατί με τη στάση του συνέβαλε καθοριστικά για να διατηρηθεί η τρολιά ;P
Ευριπιδης
13/08/2016, 13:17
Ο amyroukai ήταν πιστεύω γιατί με τη στάση του συνέβαλε καθοριστικά για να διατηρηθεί η τρολιά ;P
3ή και φαρμακερη...
Ουτε καν πλησιασατε!!!!
364126
Ο amyroukai είναι τουλάχιστον συνεργός σου γιατί σε κάλυψε χαρακτηριστικά ;)
amyroukai
13/08/2016, 13:26
Λέτε να αυτόtrollάρομαι; Δεν έχω φτάσει εκεί, ακόμα.
Coyote.V
13/08/2016, 13:27
Φανταστείτε να είναι και κάτοχος gs 1200...
nikos_abel
13/08/2016, 13:56
3ή και φαρμακερη...
Ουτε καν πλησιασατε!!!!
364126
2, σνάιπερ και αμυρού. Υπάρχει και Τρίτη ευκαιρία.
(Το Τέρενς σε μέτραγε, για πλάκα το είπε)
takisdemi
13/08/2016, 14:05
Πλάκα έχει το thread. Όταν διάβασα λίγα τα 1200 κυβικά είπα μας δουλεύει αυτός σίγουρα :)
Ευριπιδης
13/08/2016, 14:07
2, σνάιπερ και αμυρού. Υπάρχει και Τρίτη ευκαιρία.
(Το Τέρενς σε μέτραγε, για πλάκα το είπε)
Aντε να σας δωσω αλλη μια ευκαιρια, στο 90' ...
Περιμενω... :cool:
akis_trevor
13/08/2016, 14:11
Aντε να σας δωσω αλλη μια ευκαιρια, στο 90' ...
Περιμενω... :cool:
Ε δώσε μία βοήθεια μικρή κι εσύ.....
Ευριπιδης
13/08/2016, 14:23
Ε δώσε μία βοήθεια μικρή κι εσύ.....
Eχω ενα μηχανακι που η εταιρια που το εφτιαξε ξεκινησε απο το Kobe.