Σύνδεση

View Full Version : Tαξιδι με μοτοσυκλετα

Σελίδες : 1 2 [3]

teogtp
13/08/2016, 14:35
2, σνάιπερ και αμυρού. Υπάρχει και Τρίτη ευκαιρία.

(Το Τέρενς σε μέτραγε, για πλάκα το είπε)

Aντε να σας δωσω αλλη μια ευκαιρια, στο 90' ...

Περιμενω... :cool:

Μα κανείς δεν κατάλαβε τη σατυρα στο μήνυμα μου;
Ολόκληρο ξεδοντιαρη εβάλα από κάτω !!!

Coyote.V
13/08/2016, 14:36
Καβασανάκι

gory
13/08/2016, 17:07
Things BMW owners say in bed.
https://youtu.be/icAji8f3kqQ

teogtp
14/08/2016, 22:15
Ευριπιδη. .......
Θα βγεις να αποκαλυφθεις;
Ο λαός ρωτάει.........
Πάντως εγώ σε τσάκωσα.......
:cool:

nikma
14/08/2016, 23:18
Ένα από τα μηχανάκια που οδηγείς είναι παπί;

mikes
15/08/2016, 08:43
Μελος με καλο χιουμορ και γνωσεις ορθοπεδικης.....

Εγω ψηφιζω τρουπη

teogtp
15/08/2016, 14:03
Ένα από τα μηχανάκια που οδηγείς είναι παπί;

Γες .......

bmwr1100gs
15/08/2016, 14:09
Πάντως φίλε μου όταν ήσουν μικρός πρέπει να είχες φάει πολύ ξύλο, τέτοια κόμπλεξ πηγάζουν από εμπειρίες από παιδικά βιώματα.

amyroukai
15/08/2016, 14:16
ποιός από όλους είναι ο κομπλεξικός τώρα, το τρολ ή όποιος τον πήρε σοβαρά;;;

teogtp
15/08/2016, 14:22
Τα BMW δεν θα τα ξαναπιασετε στο στόμα σας. ......
Τα BMW.......

:dulcolax:

taisteal
15/08/2016, 14:24
Πάντως φίλε μου όταν ήσουν μικρός πρέπει να είχες φάει πολύ ξύλο, τέτοια κόμπλεξ πηγάζουν από εμπειρίες από παιδικά βιώματα.

Αυτα παθαινει οποιος δεν διαβαζει ολο το θρεντ

:)

Ευριπιδης
15/08/2016, 14:25

Η ζωη μου ηταν μια κολαση φιλτατε.
Τα παιδια στο σχολειο με χλευαζαν και με χτυπουσαν αλυπητα καθε μερα, λογω του οτι μου λειπει το ενα φρυδι και το αριστερο μου αυτι ηταν μονιμως γεματο με κερι.

Ομως, παρ'ολα ταυτα, εγω δεν το εβαζα κατω. Διαβαζα συνεχως και ημουν αριστος μαθητης. Ετσι περασα στην Ιατρικη Αθηνων απο τους πρωτους και αφου την τελειωσα εκανα μεταπτυχιακο στην Γερμανια.
Και ετσι καταφερα να πραγματωσω τον στοχο μου που ηταν η αγορα μιας μοτοσυκλετας BMW GS.

est
15/08/2016, 15:30
Εγώ λέω χυμαδόρης..

taisteal
15/08/2016, 15:35
Εγώ λέω χυμαδόρης..

Ο Χυμαδόρης βάζει τελείες..
Και διακοπάρει κιόλας,μάλλον όχι δεν είναι αυτός

Cpt. Haddock
15/08/2016, 15:37

:a9::a9::a9:

bmwr1100gs
15/08/2016, 15:58
Προφανώς και είσαι troll, δεν το συζητώ.

Αυτό που είπα είναι για την εμμονή να πειράξεις αυτούς που έχουν επιλέξει να πάρουν μια BMW και να πηγαίνουν καφετέρια, λες και όλοι που έχουν μηχανή εκμεταλλεύονται έστω και το 70% τις δυνατότητές τους, λιώνοντας τες σε βουνά και νησιά και γυρίζοντας την Ευρώπη.

Cpt. Haddock
15/08/2016, 16:03
...

:wave2:

364220

Ευριπιδης
15/08/2016, 16:19
Φιλε, την εμμονη την εχεις εσυ.

Απλα δημιουργησα ενα φανταστικο χαρακτηρα για να πειραξω τα παιδια. Ο χαρακτηρας εχει ενα απο τα πιο αρτια ταξιδιωτικα μηχανακια αλλα λογω της ασχετοσυνης του δεν γνωριζει αν θα μπορουσε να κανει με αυτο 150χλμ σερι...
Η ειρωνια πηγαινε περισσοτερο στο οτι εχουμε καλομαθει σε υπερθετικο βαθμο και ενω οι παλιοι ταξιδευαν με διχρονα σαραβαλα εμεις σκεπτομαστε αν θα μπορουσαμε να κανουμε το Αθηνα-Πατρα με δικυλινδρο 600αρι..

Δεν ειχε να κανει με την bmw ή οποιαδηποτε αλλη μαρκα. Θα μπορουσε να εχει ΚΤΜ1290 ή SuperTeneKe ή οποιοδηποτε ταξιδιωτικο μαστοδοντο.

υ.γ. Τωρα, οτι εχω "καποια" υφερποντα αρνητικα συναισθηματα για κατι γιαπιδες που μου 'χουν παρει τα ΒMW και αλωνιζουν τις στεπες του Κολωνακιου μονο και μονο για να πουλανε μουρη, αυτο ειναι αληθεια. Αν διαλεγαν Honda ή ΚΤΜ ή you name it, δεν θα αλλαζε κατι.
Αλλα εχω πολυ σοβαροτερα πραγματα να τους προσαψω απο τις μοτοσυκλετικες τους επιλογες και καταναλωτικες συνηθειες.

υ.γ. 2. Αν εχεις καποια μυγα σε παρακαλω να την επιστρεψεις αμεσα!! :p

devil's animal
15/08/2016, 16:22
gcrook??

teogtp
15/08/2016, 17:06
Οι μοτοσυκλέτες του,αποκτούν μεγάλη αξια. .......

bmwr1100gs
15/08/2016, 17:07
Φίλε μου ξέρεις τι μηχανή έχω από το nick name μου, οπότε δεν σε βάζω στην διαδικασία να "μαντέψεις" κάτι.

Επιπρόσθετα, πίστεψέ με είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω εμμονές με μηχανές. Έχω εμμονές με πάρα πολλά άλλα πράγματα, αλλά όχι με τις μηχανές.

Και πάμε επί της ουσίας.

Μπήκες στην διαδικασία να φτιάξεις νέο λογαριασμό.

Μπήκες στην διαδικασία να "δημιουργήσεις" μια ολόκληρη ιστορία.

Μπήκες στην διαδικασία να υιοθετήσεις τον ρόλο του γιατρού

Μπήκες στην διαδικασία να "φτιάξεις" εναλλακτικές ιστορίες για να συνεχίσεις και να υποστηρίξεις την τρολια

και όλα αυτά για να την "μπεις" όχι σε αυτόν που έχει HONDA ή YAMAHA ή HARLEY ή SYZUKI ή SS κλπ, αλλά σε αυτόν που έχει BMW.

Η επιλογή αυτή μπορεί να είναι τυχαία μπορεί και όχι, σε κάθε περίπτωση δείχνει εμμονές και κόμπλεξ

(το ίδιο θα έλεγα εάν αντί για BMW, είχες επιλέξει οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές)

taisteal
15/08/2016, 17:07
Οι μοτοσυκλέτες του,αποκτούν μεγάλη αξια. .......

Bob o mastoras!!
Η μηπως ο Παπ??

:hmm:

Ευριπιδης
15/08/2016, 17:31
Φίλε μου ξέρεις τι μηχανή έχω από το nick name μου, οπότε δεν σε βάζω στην διαδικασία να "μαντέψεις" κάτι.

Επιπρόσθετα, πίστεψέ με είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω εμμονές με μηχανές. Έχω εμμονές με πάρα πολλά άλλα πράγματα, αλλά όχι με τις μηχανές.

Και πάμε επί της ουσίας.

Μπήκες στην διαδικασία να φτιάξεις νέο λογαριασμό.

Μπήκες στην διαδικασία να "δημιουργήσεις" μια ολόκληρη ιστορία.

Μπήκες στην διαδικασία να υιοθετήσεις τον ρόλο του γιατρού

Μπήκες στην διαδικασία να "φτιάξεις" εναλλακτικές ιστορίες για να συνεχίσεις και να υποστηρίξεις την τρολια

και όλα αυτά για να την "μπεις" όχι σε αυτόν που έχει HONDA ή YAMAHA ή HARLEY ή SYZUKI ή SS κλπ, αλλά σε αυτόν που έχει BMW.

Η επιλογή αυτή μπορεί να είναι τυχαία μπορεί και όχι, σε κάθε περίπτωση δείχνει εμμονές και κόμπλεξ

(το ίδιο θα έλεγα εάν αντί για BMW, είχες επιλέξει οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές)

Φιλε, ανοιξε ενα λεξικο. Πανε στο γραμμα Χ και ψαξε το λημμα "χιουμορ".

Ο σκοπος του νημματος ηταν να ριξουμε γελιο, και τουλαχιστον εγω προσωπικα εριξα μπολικο με τις απαντησεις των παιδιων.

Και εν τελει, συγνωμη, αλλα δεν με ενδιαφερει η αποψη σου, ουτε κατ' ελαχιστον.
Απλα, λογω ευγενειας ειπα να σου εξηγησω το concept δημιουργειας της τρολιας μου στο προηγουμενο ποστ.
Απο εκει και περα, μπορεις ελευθερα να συνεχισεις να πιστευεις οτι θελεις και να εχεις την χειριστη γνωμη για το ατομο μου. Απλα, μη μου ζαλιζεις τα @@.

Ευχαριστω! :)

Cpt. Haddock
15/08/2016, 18:03

Θεσσαλονικιος ειναι :smokin:

teogtp
15/08/2016, 18:18
Λες να είναι ο Τερενς;
:tooth:

amyroukai
15/08/2016, 18:19
Σιγά μην είναι και ο Oldman

basiliss13
15/08/2016, 18:28
η πλακα είναι,ότι θα μπορούσε εύκολα να μην είναι πλακα........άστα βραστά...

tsompanis
15/08/2016, 18:45
η πλακα είναι,ότι θα μπορούσε εύκολα να μην είναι πλακα........άστα βραστά...

Χαλαρά! Γνωρίζω τουλάχιστον τέσσερις σε αυτό το προφίλ. Οι δύο μαλιστα είναι και γιατροί:lol:

bulmont
15/08/2016, 20:14
Ο σαπιλας ειναι...........

George_M.
15/08/2016, 20:15
....για ποτε περασε το 3ημερο του 15αυγουστου.....:p

karellen
15/08/2016, 21:03
Τι είχες ΓΙΑΝΝΗ τι είχα πάντα.Είσαι συ μια ΑΛΕΠΟΥ!

bmwr1100gs
15/08/2016, 21:08

Ο σκοπος του νημματος ηταν να ριξουμε γελιο, και τουλαχιστον εγω προσωπικα εριξα μπολικο με τις απαντησεις των παιδιων.

Και εν τελει, συγνωμη, αλλα δεν με ενδιαφερει η αποψη σου, ουτε κατ' ελαχιστον.
Απλα, λογω ευγενειας ειπα να σου εξηγησω το concept δημιουργειας της τρολιας μου στο προηγουμενο ποστ.
Απο εκει και περα, μπορεις ελευθερα να συνεχισεις να πιστευεις οτι θελεις και να εχεις την χειριστη γνωμη για το ατομο μου. Απλα, μη μου ζαλιζεις τα @@.

Ευχαριστω! :)

Φίλε μου για γιατρός δεν μιλάς σωστά....

Εάν είσαι χιουμορίστας πρέπει δέχεσαι και την κριτική. Στην τελική ανάλυση, προς το παρόν, είσαι ένα προφίλ (τρολ) που δημιουργήθηκε στις 11/08/2016.

amyroukai
15/08/2016, 21:22
Ρε, πάτε καλά;

Και δεν έχει και ζέστη πια...

Ευριπιδης
15/08/2016, 21:34
Φίλε μου για γιατρός δεν μιλάς σωστά....

Eνταξει..

Μη μου προκαλεις συμπτωματα ιλλιγγου στους ορχεις μου, σε παρακαλω!

Ρε φιλε, ειληκρινα.. Ξεκολλα. Χαβαλε κανουμε και ο μονος λογος που ξανα απανταω, εν τελει, ειναι διοτι δεν θελω να χαλασει το ωραιο mood του thread.
Δεν εχω κανενα προβλημα με την BMW και ευχαριστως θα ειχα ενα GS και εγω.

Το προβλημα μου, αν υπαρχει, ειναι ο συνδυασμος συγκεκριμενου αναβατη και μηχανης και οι λογοι δεν εχουν, επ ουδενι, να κανουν με τη συγκεκριμενη ή οποιαδηποτε μαρκα. Ειναι κοινωνικο-ταξικοι αλλα μην την παμε εκει την κουβεντα.
Μη γινεστε fanboys σε κατασκευαστες οχηματων. Ελεος! Για το χαβαλε να το λεμε και να στηριζουμε μια μαρκα για να πικαρουμε αλλους, οκ, αλλα μεχρι εκει.

Παρε και ενα ανθος: :flowers:

Johny the Fox
15/08/2016, 21:37
Τι είχες ΓΙΑΝΝΗ τι είχα πάντα.Είσαι συ μια ΑΛΕΠΟΥ!

Ούτε Γιάννης,ούτε αλεπου και οπωσδήποτε ούτε γιατρός.

Hayate
15/08/2016, 21:41
Μπιλυμάους κουφάλα εσύ είσαι; :P

Ευριπιδης
15/08/2016, 21:42
Ούτε Γιάννης,ούτε αλεπου και οπωσδήποτε ούτε γιατρός.

Eιμαι γιατρος του ερωτα.. :smokin::a01:

Πλακα-πλακα Αλεπουδογιαννε, για πες, τι μπαρουφα ειπα, εξ ιατρικης αποψεως;;;

Johny the Fox
15/08/2016, 21:47
Eιμαι γιατρος του ερωτα.. :smokin::a01:

Πλακα-πλακα Αλεπουδογιαννε, για πες, τι μπαρουφα ειπα, εκ ιατρικης αποψεως;;;

Από κάτι γιατραρες, τα λες καλυτερα.Πολύ καλύτερα.:cry:

Ευριπιδης
15/08/2016, 21:49
Αυγουστος φιλε...

Ο μηνας που μπορεις να τρολαρεις για 16 σελιδες, ακαταπαυστα, και το νημα να παραμενει στα "Γενικα περι μοτοσυκλετας" ... :lol::lol::lol:

Ευριπιδης
15/08/2016, 21:54
Από κάτι γιατραρες, τα λες καλυτερα.Πολύ καλύτερα.:cry:

:hmm:

Εχω ελπιδες, δηλαδη, με ενα πλαστο πτυχιο απο Ρουμανια και το webMD στο smartphone...

:lol::lol::lol:

Johny the Fox
15/08/2016, 22:02
O χαρακτηρας παντως που υποδυεσαι ειναι αληθεια οτι υπαρχει οντως και σε πολυ μεγαλο βαθμο στο συναφι μου.Και περιεργως ειναι αληθεια οτι προτιμαει το μηχανακι που αναφερεις.Και το πιο περιεργο ειναι οτι οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σχεδον σε ολη την Ευρωπη.:eek:

Ευριπιδης
15/08/2016, 22:10
O χαρακτηρας παντως που υποδυεσαι ειναι αληθεια οτι υπαρχει οντως και σε πολυ μεγαλο βαθμο στο συναφι μου.Και περιεργως ειναι αληθεια οτι προτιμαει το μηχανακι που αναφερεις.Και το πιο περιεργο ειναι οτι οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σχεδον σε ολη την Ευρωπη.:eek:

To ξερω συναδελφε! :p
Η ζωη αντιγραφει την τεχνη!! :D

Σοβαρα τωρα, αυτο το φαινομενο, οντως υπαρχει και οχι μονο στον κλαδο της Ιατρικης αλλα σε πολλους επιστημονικους κλαδους.
Επιστημονες με απολυτη εξειδικευση σε κατι και μηδενικη γνωση σε οτιδηποτε αλλο. Λυπηρο...

amyroukai
15/08/2016, 22:37
Αυγουστος φιλε...

Ο μηνας που μπορεις να τρολαρεις για 16 σελιδες, ακαταπαυστα, και το νημα να παραμενει στα "Γενικα περι μοτοσυκλετας" ... :lol::lol::lol:

Είπαμε, κράτηση γίνεται επίτηδες εδώ ;)

nik69
15/08/2016, 22:38
Τα αυτοκίνητα με το παρακάτω σήμα ήταν σήμα κατατεθέν κακής οδήγησης τις προηγούμενες δεκαετίες

364224

teogtp
15/08/2016, 23:08
Τα αυτοκίνητα με το παρακάτω σήμα ήταν σήμα κατατεθέν κακής οδήγησης τις προηγούμενες δεκαετίες

364224

Μην ξηγιεσε έτσι. .....
Ξερεις πόσα οχήματα του"κουτιου" πουλήθηκαν λόγο επαγγέλματος;
"Από γιατρο"......

o teos
16/08/2016, 08:05
Βlitz μου μυριζει εμενα λεμεεεε..:bawl: