View Full Version : Tαξιδι με μοτοσυκλετα
Ευριπιδης
11/08/2016, 13:17
Καλησπερα στο φορουμ.
Ονομαζομαι Ευριπιδης. Ειμαι κατοχος ενος 1200 GS adventure της ΒMW του 2015.
Χρησιμοποιω την μηχανη για τις αστικες μου μετακινησεις, διοτι λογω του οτι η εργασια μου βρισκεται στο κεντρο και εγω κατοικω βορεια μου ειναι δυσκολο να βρισκω παρκινγκ και συν τοις αλλοις, φυσικα, κινουμαι γρηγοροτερα και πιο ευελικτα με την μοτοσυκλετα.
Με την γυναικα μου σκεφτομαστε να παμε διακοπες στην Ευβοια φετος και μας εχει μπει η ιδεα να παμε με την μηχανη, πιο πολυ για την περιπετεια.
Ηθελα λοιπον να ρωτησω τον κοσμο του φορουμ, που υποθετω θα εχει μεγαλυτερη εμπειρια απο εμενα, καποια πραγματα.
Πρωτον η μηχανη ειναι καταληλη για τετοιου ειδους εξορμησεις ή θα μας κουρασει και θα κουραστει και η ιδια πιθανον παρουσιαζοντας και βλαβες;; Στην αντιπροσωπια, βεβαια, θυμαμαι οτι μου την ειχαν παρουσιασει ως ταξιδιωτικο μοντελο αλλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα, προσωπικα την αγορασα λογω του οτι εχω και αυτοκινητο BMW και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οποτε υπεθεσα οτι η ιδια ποιοτητα θα υπηρχε και στην μηχανη τους. Μεχρι τωρα παντως δεν εχω καποιο παραπονο.
Επισης, θελω να ρωτησω, τι εξοπλισμο θα χρειαστουμε για εμας και τη μοτοσυκλετα;; Τι βαλιτσες να παρω;; Να αγορασω αυτες τις BMW;;
Καποιοι συναδελφοι μου προτειναν για βαλιτσες καποιες Τουραντεκ, αν δεν με απατα η μνημη μου, ειναι αξιοπιστες;;;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και τις απαντησεις.
Απλά φόρτωσε την και εξαφανίσου, από τις κορυφαίες μοτο για τέτοιες δουλειές...
panos_zip
11/08/2016, 13:34
Όντως τώρα?
Pan (dvs)
11/08/2016, 13:36
Ρε Ευριπιδη εχεις ιδανικη μηχανη για ολα τα ταξιδια.Μια χαρα θα την ευχαριστηθειτε.
Οσο για βαλιτες θα ελεγα να τις αφησεις προς το παρον.Δες μηπως βρει τιποτε σαμαρια να κανεις σε πρωτη φορα τη δουλεια σου και βλεπεις απο του χρονου.
Pan (dvs)
11/08/2016, 13:43
Όντως τώρα?
Mεχρι αποδειξεως του αντιθετου.:D
devil's animal
11/08/2016, 13:49
Με την γυναικα μου σκεφτομαστε να παμε διακοπες στην Ευβοια φετος και μας εχει μπει η ιδεα να παμε με την μηχανη, πιο πολυ για την περιπετεια.
φιλε μην το συζητας καν...
θα ζησετε την ΑΠΟΛΥΤΗ περιπετεια πηγαινοντας με το 1200gs στην Ευβοια...
ΠΟΛΛΕΣ στασεις να κανετε...
παρτε εξτρα παγουρια με νερο γιατι ποτε δεν ξερεις που μπορεις να μεινεις...
εξτρα λαδι..και για την μηχανη και για εσας...μια χωριατικη ετσι στο πουθενα κατω απο τα πλατανια θα ειναι περιπετειωδες γευμα...
και φυσικα τα τηλ. καθε αρμοδιας αρχης..λιμενικο, πυροσβεστικη, αστυνομια, δημος, νομαρχια, υπουργειο πολιτισμου, κλπ...
ενταξει την οδικη βοηθεια δεν την αναφερω καν γιατι ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι για τετοιου ειδους διαδρομη δεν νοειται να φυγει καποιος χωρις αυτην...
αα...και ενα δορυφορικο τηλεφωνο δεν θα ηταν κακο...ποτε δεν ξερεις...
θα μπορουσες και να το προτεινεις στην bmw (αφου εισαι και φανατικος πελατης) για εξτρα εξοπλισμο στο επομενο μοντελο...
καλο ταξιδι και η Παναγια μαζι σας...
:priest::eleison:
Νομίζω το K1600LT της BMW είναι καταλληλότερο μοντέλο για τέτοιες αποστάσεις και ταξίδια απο το GS..
Ειλικρινά συγγνώμη, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αγόρασες την μοτοσυκλέτα σου, την συγκεκριμένη μάλιστα , για αστικές μετακινήσεις και ειδικά στο κέντρο και ψάχνεις αν μπορείς να κάνεις ταξίδι μέχρι την Εύβοια.
akis_trevor
11/08/2016, 14:13
Φίλε,μην το τολμήσεις...είναι μεγάλο το ρίσκο.
Το μηχανάκι αυτό είναι μόνο για καφετερια..
Το μοναδικό πράγμα που θα σε απασχολήσει θα είναι το πόσα πράγματα θα πάρει η γυναίκα μαζί της ώστε να τα βολέψεις.
Αν δε χωράνε, στείλε τις αποσκευές με το ΚΤΕΛ και κάνε τη διαδρομή με τη μηχανή. Το συγκεκριμένο μηχανάκι πάντως φορτώνεται τίγκα. Προτίμησε σαμαρια και αν δεις πως σου αρέσει η όλη φάση, τότε δες για βαλίτσες.
Το συγκεκριμένο μηχανάκι δε θα την ακούσει καν μέχρι την Εύβοια. Ούτε και Αλεξανδρούπολη αν πήγαινες θα την άκουγε εδώ που τα λέμε.
Coyote.V
11/08/2016, 14:36
Φίλε μην τους ακούς... τρολλάρουν.
Μια οδική βοήθεια κάνε που είναι απαραίτητη για αυτή την μηχανή και είσαι καλυμμένος από όλα !
Billymuse
11/08/2016, 14:37
O OΣΕ κάνει φορτωτικές ακόμα;
Stefanos73
11/08/2016, 14:47
:cry:Ποιος ήταν που τον τελευταίο καιρό έκανε κάτι πικρόχολα σχόλια για το συγκεκριμένο μοντελάκι μηχανής; Αν δεν κάνω λάθος "κάτι" τον βρήκε!:eyepop:
Ευριπιδης
11/08/2016, 15:12
Διακρινω μια ειρωνια σε μερικους και δεν μπορω να κατανοησω το γιατι..
Ευχαριστω οσους απαντησαν με καλη διαθεση παρ'ολα ταυτα.
Φιλε Mariner το Κ1600LT που προτεινεις πιστευεις οτι θα εκανε καλυτερα αυτη τη δουλεια;; Ειναι δηλαδη πιο ανετο σαν μοτοσυκλετα.
Το 1600 να υποθεσω ειναι τα κυβικα του. Και αυτο ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει καθως δεν γνωριζω αν τα 1200 κυβικα ειναι αρκετα ή οχι. Μου ακουγονται λιγα. Φυσικα μεσα στην πολη μου αρκουν και με το παραπανω, μιας και δεν ειμαι και κανενας γρηγορος οδηγος αλλα για το ταξιδι δεν γνωριζω.
Φιλε Vamael, δεν κυκλοφορω μονο στο κεντρο. Κατεβαινω απο το σπιτι μου στην Κηφισια μεχρι το ιατρειο μου που ειναι κοντα στο κεντρο ή στο νοσοκομειο που δουλευω. Ουσιαστικα την Κηφισιας κανω και μερικους δρομους ακομα.
Οδικη βοηθεια περιλαμβανει το συμβολαιο που εχω.
Stefanos73
11/08/2016, 15:16
Συγγνώμη αλλά εγώ παραιτούμαι. :bigcry: :a018:
AristidisZ
11/08/2016, 15:18
Γιατρέ τι ειδικότητα έχεις ;
Ευριπιδης
11/08/2016, 15:20
Ορθοπεδικος χειρουργος ειμαι Αριστιδη.
AUFGEBRACHT
11/08/2016, 15:22
Στην αντιπροσωπια, βεβαια, θυμαμαι οτι μου την ειχαν παρουσιασει ως ταξιδιωτικο μοντελο αλλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα, προσωπικα την αγορασα λογω του οτι εχω και αυτοκινητο BMW και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οποτε υπεθεσα οτι η ιδια ποιοτητα θα υπηρχε και στην μηχανη τους.
Είσαι τυχερός που έχεις αμάξι BMW, σκέψου να είχες π.χ. Jaguar που δεν βγάζει και μηχανές... Στη αντιπροσωπεία σου είπαν ψέματα, στην παρουσίασαν ως ταξιδιωτικό μοντέλο, αν πας όμως στην ιστοσελίδα της BMW θα δεις ότι η συγκεκριμένη υπάγεται ουχί στα Tour αλλά στα Adventure μοντέλα. Οπότε ή αλλάζεις προορισμό διακοπών με κάποιον περιπετειώδη προορισμό, π.χ. Νότιο Σουδάν ή Σομαλία, ή ξεκινάς το endure μιας και την έχεις...
AUFGEBRACHT
11/08/2016, 15:24
Αμάν, βαλτός είσαι ρε ντοκτορά; Σε μισή ώρα πάω για μαγνητική τομογραφία ΑΜΣΣ, ένεκα διαταραχής αυχενικών μεσοσπονδύλιων δίσκων με ριζοπάθεια, ένας συνάδελφός σου με προέτρεψε να πουλήσω τη μηχανή γιατί το επιδεινώνει...
Ευριπιδης
11/08/2016, 15:29
Σιγουρα η παθηση σου επιδεινωνεται με την οδηγηση μηχανης και με οτιδηποτε προκαλει εγκαρσιες (και οχι μονο) αναταραξεις.
Θα πρεπει να προσεξεις διοτι κατι τετοιο μπορει ευκολα να οδηγησει σε σοβαροτερο προβλημα οπου το χειρουργειο θα ειναι μονοδρομος.
Stefanos73
11/08/2016, 15:30
Διακρινω μια ειρωνια σε μερικους και δεν μπορω να κατανοησω το γιατι..
Ευχαριστω οσους απαντησαν με καλη διαθεση παρ'ολα ταυτα.
Φιλε Mariner το Κ1600LT που προτεινεις πιστευεις οτι θα εκανε καλυτερα αυτη τη δουλεια;; Ειναι δηλαδη πιο ανετο σαν μοτοσυκλετα.
Το 1600 να υποθεσω ειναι τα κυβικα του. Και αυτο ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει καθως δεν γνωριζω αν τα 1200 κυβικα ειναι αρκετα ή οχι. Μου ακουγονται λιγα. Φυσικα μεσα στην πολη μου αρκουν και με το παραπανω, μιας και δεν ειμαι και κανενας γρηγορος οδηγος αλλα για το ταξιδι δεν γνωριζω.
Φιλε Vamael, δεν κυκλοφορω μονο στο κεντρο. Κατεβαινω απο το σπιτι μου στην Κηφισια μεχρι το ιατρειο μου που ειναι κοντα στο κεντρο ή στο νοσοκομειο που δουλευω. Ουσιαστικα την Κηφισιας κανω και μερικους δρομους ακομα.
Εδώ που τα λέμε, το να κυκλοφορεί κανείς πλέον στην Αθήνα, δεν είναι και εύκολο! "Ζούγκλα" έχει γίνει.
AristidisZ
11/08/2016, 15:30
Έτσι βγαίνουν τα BMW :bawl:
Stefanos73
11/08/2016, 15:38
Το ξέρω ότι κάποιοι θα σοκαριστούν!
363981
Billymuse
11/08/2016, 15:40
Το ξέρω ότι κάποιοι θα σοκαριστούν!
363981
Να δουμε μια και το telelever μετα την πτώση στο εδαφος...
Ευριπιδης
11/08/2016, 15:42
Πωπω! Φοβερο!
Μα πως την κανουν και πεταει τη μοτοσυκλετα;
Δεν θα την εβαζα ποτε στο χωμα παντως. Δεν ξερω και να οδηγαω καλα εκτος ασφαλτου, αλλωστε.
lykourgi
11/08/2016, 15:42
Εγώ προτείνω να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία, εκεί που αγόρασες την μοτοσυκλέτα.
Αυτοί θα σου απαντήσουν αν η διαδρομή που σχεδιάζεις είναι εγκεκριμένη από το εργοστάσιο, για τον τύπο της μοτοσυκλέτας σου.
Σε περίπτωση που αγνοήσεις τις επίσημες οδηγίες, να ξέρεις πως δεν καλύπτεσαι από την πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια και κινδυνεύεις με διακοπή της εγγύησης.
Stefanos73
11/08/2016, 15:44
Να δουμε μια και το telelever μετα την πτώση στο εδαφος...
363983
Ευριπιδης
11/08/2016, 15:44
Τετοιες βαλιτσες σαν αυτες της δευτερης φωτογραφιας που μπορω να βρω; Να επικοινωνησω με την αντιπροσωπια;
Μου φαινονται πολυ ομορφες.
taisteal
11/08/2016, 15:47
363984
Γιατρε μου ασε τη μηχανη και πηγαινε με το αυτοκινητο, χωρις ειρωνια το λεω.
Αφου δεν τοχεις εινα κριμα να χαλασεις τις διακοπες σου και να ακουσεις και την κατσαδα απο την συζυγο.
:beer:
Ευριπιδης
11/08/2016, 15:53
Mα η συζυγος μου το προτεινε. Θα προτιμουσα, μαλλον, να παω με το αυτοκινητο οπου θα ημουν ανετος και ασφαλης.
Δοκτορα αν δεν μας κοροιδευεις. Είναι μονόδρομος να σκεφτούμε οτι είσαι άσχετος. Οπότε. Θα χρειαστείς κράνος , μπουφάν, κλειστό παπούτσι και μακρύ παντελόνι. Και εσύ και ο συνεπιβάτης. Σαμάρια ή βαλιτσες ότι θες για τα πράγματα σας. Προσοχή στις ταχύτητες και στις στροφές που μπορεί να κρύβουν κινδύνους που με το αμάξι θα γλυτωνες. Σιγουλιά σιγουλιά και θα ειστε μία χαρά. Το μηχανάκι σου είναι υπέρ αρκετό για τέτοια βόλτα. Υπάρχουν άνθρωποι που την έχουμε κάνει και με παπακι. Και μπες και στον κόπο να διαβάσεις κάνα ταξιδιωτικό που έχουν κανοι αλλοι στην άκρη του κόσμου με λιγότερο συνχρονα και βολικά μηχανάκια μπας και σωθείς από την bmw.
Stefanos73
11/08/2016, 15:55
Mα η συζυγος μου το προτεινε. Θα προτιμουσα, μαλλον, να παω με το αυτοκινητο οπου θα ημουν ανετος και ασφαλης.
363985
taisteal
11/08/2016, 15:58
Θα προτιμουσα, μαλλον, να παω με το αυτοκινητο οπου θα ημουν ανετος και ασφαλης.
Θα συμφωνησω.
Εχει και κλιματισμο το αυτοκινητο,αλλη φαση..
Με την μοτοσυκλετα θα ιδρωνετε και θα ψηθειτε Αυγουστιατικα.
Να μην αναφερω και τους κινδυνους που ελλοχευουν,γιατι αλλιως ειναι να εισαι στην πολη
και αλλιως να ξεκινας τετοια ταξιδια εκτος...
Ευριπιδης
11/08/2016, 16:04
SONone, γιατι να σας κοροϊδευω;; Δεν καταλαβα;;
Ναι, προφανως, δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με το θεμα μοτοσυκλετα. Ειχα μικρος ενα ΧΤ400, μετα μου ειχε παρει δωρο ο πατερας μου οταν ειχα περασει στο πανεπιστημιο ενα καλο αυτοκινητο και απο τοτε παντα ημουν με 4 τροχους, μονο πριν απο 5 χρονια, λογω βολικοτητας αγορασα ενα Suzuki Burgman για να πηγαινοερχομαι πιο ευκολα κεντρο την ανοιξη και το καλοκαιρι. Περυσι επειδη το βαρεθηκα και επειδη μου αρεσε οπτικα το BMW, που το εβλεπα συχνα στο δρομο, ειπα να το αγορασω.
Γιατί τα 1200 κυβικά είναι υπεραρκετά για να πας όπου θέλεις. Γιαυτό μας κάνει εντύπωση η απορία σου αν φτάνουν τα κυβικά κτλ κτλ. Ασφαλώς και φτάνουν.
Ευριπιδης
11/08/2016, 16:14
Επειδη και η γυναικα μου και εγω ειμαστε καπως ευσωμοι και επειδη συνυπολογιζω και το βαρος των αποσκευων, γι'αυτο ρωταω.
Παντως θα ξεκινησουμε γυρω στις 25 Αυγουστου. Θα κοιταξω στο site της BMW αυτο που προτεινε ο φιλος πιο πριν, το Κ1600 και θα κανω μια νυξη στην αντιπροσωπια μηπως εχουν ετοιμοπαραδοτο το συγκεκριμενο μοντελο ωστε να μπορεσω να το παρω και να τους δωσω πισω το 1200, δεν νομιζω να χασω και πολλα λεφτα.
Δεν θελω να ταλαιπωρηθει η γυναικα μου, ουτε να της χαλασω το χατιρι, εδω που τα λεμε.
AristidisZ
11/08/2016, 16:15
Γιατρέ αν το δίνεις σε καλή τιμή το GS στείλε προσωπικό μήνυμα (aka p.m.)
sugariasgeorge
11/08/2016, 16:19
βρε ευρυπιδη...μην τα παιρνεις ολα σοβαρα...
χαβαλε κανουμε....
ο αλλος εβαλε τενεκε στο παπι και το εκανε τεποζιτο για να παει 36ωρο και να μην''κοβει'' πουθενα....:beer:
βαλε βενζινα , στειλε τα πραγματα της κυρας με το κτελ (ή και την ιδια) και ορμα ....
καλο δρομο και με την επιστροφη γραψε και δυο λογια πως περασες!!!
:beer::beer: :wave2:
SONone, γιατι να σας κοροϊδευω;; Δεν καταλαβα;;
Ναι, προφανως, δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με το θεμα μοτοσυκλετα. Ειχα μικρος ενα ΧΤ400, μετα μου ειχε παρει δωρο ο πατερας μου οταν ειχα περασει στο πανεπιστημιο ενα καλο αυτοκινητο και απο τοτε παντα ημουν με 4 τροχους, μονο πριν απο 5 χρονια, λογω βολικοτητας αγορασα ενα Suzuki Burgman για να πηγαινοερχομαι πιο ευκολα κεντρο την ανοιξη και το καλοκαιρι. Περυσι επειδη το βαρεθηκα και επειδη μου αρεσε οπτικα το BMW, που το εβλεπα συχνα στο δρομο, ειπα να το αγορασω.
τοτε μαθε να ακους συμβουλες και μην αρπαζεσε.. εδω αλοι σου ειπαν να πας να ρωτησεις στην αντιπροσωπία.
1) εχεις μια μηχανη υπερ αρκετη για ταξιδια (αν την ειχαν αλλοι θα κανανε τον γυρο του κοσμου και οχι τον γυρο της Εύβοιας, η μηχανη σου ειναι τοπ για χρηση ταξιδιου)
2) πρεπει να εχετε εξοπλισμό. κρανος, μπουφαν, παντελονι, γαντια , μποτακια. ΚΑΙ ΟΙ 2. (πες το παντελονι, μποτακια μπορεις να τα κανεις τζιν και κλειστο αθλητικο)
3) βαλιτσες ή σαμαρια ειναι δικο σου θεμα. αρκει να χωρανε σωστα τα πραγματα σας. επισεις και tank bag αν χρειαζεσε.
4) ελεχνο βασικων πραγματων (βιδες, λαστιχα αερα, λαδια, φρενα, φωτα)
5) σταση εκει που νιωθεις οτι κουραζεσε (δεν ειναι αμαξι που εχεις ισως ξανα κανει την διαδρομη και δεν κουραστικες)
6) εισαι το χαρακτιριστικο παραδειγμα ανθρωπου που πηρε BMW 1200 χωρις να μπορει να κατανοησει τις δυνατοτητες της και αυτοματα μας βγαζει γελιο αποδεξουτο και παμε παρακατω, εισαι αρκετα νοήμων, και εσυ θα γελαγες αν πω καμια ορθοπεδική μαλακια θελοντας να το παιξω εξυπνος και πολυ καλα θα εκανες.
tzimidis
11/08/2016, 16:21
Γιατρέ αν το δίνεις σε καλή τιμή το GS στείλε προσωπικό μήνυμα (aka p.m.)
Giati den kaneis antallagi me diafora ek merous tou?
amyroukai
11/08/2016, 16:43
Το αν ο γιατρός είναι ένα ακόμα τρολ από τα πολλά που ξεφύτρωσαν τις τελευταίες μέρες, μένει ως σοβαρή απορία. Είτε είναι τρολ είτε είναι απλά ένας άνθρωπος εντελώς άσχετος με την οδήγηση γενικώς, δεν σημαίνει πως μπορεί να γράφεται ότι να 'ναι. Θέλετε να ταΐσετε το τρολ; Με γειά σας και με χαρά σας. Προσβολές κλπ εμπίπτουν ακόμα στους κανονισμούς, οπότε κόπηκαν σε πρώτη και θα πέσει καρτούλα σε δεύτερη.
Σοβαρά τώρα, περιμένω να δω που θα πάει όλο αυτό και τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μου...
Δεινόσαυρος
11/08/2016, 17:14
Αγαπητέ γιατρέ:
Κοίτα να δείς, η BMW μια χαρά είναι για μέσα στην πόλη, αλλά αν θες να κάνεις πραγματικό ταξίδι, σαν κι αυτό που περιγράφεις, ίσως καλύτερη επιλογή να ήταν μια GoldWing. Δεν είναι μόνο ο κινητήρας κάπως μεγαλύτερος - 1800 κ.ε. - αλλά και το επίπεδο της άνεσης πολύ ανώτερο, κάτι που σαν ορθοπεδικός θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες είναι επαγγελματίες σαν του λόγου σου, και εδώ που τα λέμε, με τα χρονάκια όλο και κανα κιλό παραπάνω κουβαλάμε.
Θα σου πρότεινα επίσης να κοιτάξεις αν μπορεί να βρεις την τρίτροχη έκδοση, που οδηγείται πολύ περισσότερο σαν αυτοκίνητο, απαλλάσσοντάς σε έτσι από πολλά από τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας που μπορούν να βρεθούν μπροστά σου σαν αρχάριος που λες ότι είσαι.
Καλό ταξείδι!!!
363992
Ευριπιδης
11/08/2016, 17:48
Προ ολιγου, μιλουσα με εναν ασθενη μου στο ιατρειο, ο οποιος ειναι επισης μοτοσυκλετιστης και εχει την ιδια μηχανη με τη δικη μου αλλα παλαιοτερο μοντελο.
Με συμβουλεψε οτι, για ενα ταξιδι οπως αυτο που ετοιμαζομαι να κανω, καλο θα ηταν να επενδυσω καποια χρηματα στη μηχανη. Μου προτεινε να αλλαξω τις αναρτησεις της με αλλες, "αφτερ" οπως μου τις ειπε χαρακτηριστικα, μιας εταιριας, της Οχλινς.
Επισης μου ειπε οτι πρεπει να προμηθευτω βαλιτσες, προβολακια και καγκελα της Τουρατεκ οπωσδηποτε (φανηκε πολυ καθετος στο συγκεκριμενο ζητημα και ειδικα στο θεμα της μαρκας των αξεσουαρ).
Εσεις τι λετε;;
Σκεφτηκα επισης, για να συνηθησω λιγο την αποσταση να κατεβω με τη μηχανη μεχρι τη Γλυφαδα σε μια καλη καφετερια που γνωριζω εκει.
Pan (dvs)
11/08/2016, 17:59
Προ ολιγου, μιλουσα με εναν ασθενη μου στο ιατρειο, ο οποιος ειναι επισης μοτοσυκλετιστης και εχει την ιδια μηχανη με τη δικη μου αλλα παλαιοτερο μοντελο.
Με συμβουλεψε οτι, για ενα ταξιδι οπως αυτο που ετοιμαζομαι να κανω, καλο θα ηταν να επενδυσω καποια χρηματα στη μηχανη. Μου προτεινε να αλλαξω τις αναρτησεις της με αλλες, "αφτερ" οπως μου τις ειπε χαρακτηριστικα, μιας εταιριας, της Οχλινς.
Επισης μου ειπε οτι πρεπει να προμηθευτω βαλιτσες, προβολακια και καγκελα της Τουρατεκ οπωσδηποτε (φανηκε πολυ καθετος στο συγκεκριμενο ζητημα και ειδικα στο θεμα της μαρκας των αξεσουαρ).
Εσεις τι λετε;;
Σκεφτηκα επισης, για να συνηθησω λιγο την αποσταση να κατεβω με τη μηχανη μεχρι τη Γλυφαδα σε μια καλη καφετερια που γνωριζω εκει.
Κανε οτι ακριβως σου ειπε ο ασθενης.Αλλα και κατι να παει στραβα ασθενης και οδοιπορος κλπ.
do not feed the troll λεμε...
Stefanos73
11/08/2016, 18:22
363995
Pan (dvs)
11/08/2016, 18:24
do not feed the troll λεμε...
Μερικες φορες το ταιζεις μονο και μονο και να κανεις χαρουμενο καποιον δυστυχισμενο συνφορουμιτη.:beer:
Ευριπιδης
11/08/2016, 18:29
Πιστευω οτι ζηλευετε επειδη εχω λεφτα και μπορω να αγορασω οτι μηχανη θελω.
Ευριπιδης
11/08/2016, 18:37
Υπαρχει καποιο forum κατοχων BMW ωστε να απευθυνθω εκει και να συνομιλησω με ανθρωπους της δικης μου οικονομικης επιφανειας;;
Pan (dvs)
11/08/2016, 18:39
Οχι ρε "Ευριπιδη",τους μαλακες τους λυπαμαι δεν τους ζηλευω.
congate7
Υπαρχει καποιο forum κατοχων BMW ωστε να απευθυνθω εκει και να συνομιλησω με ανθρωπους της δικης μου οικονομικης επιφανειας;;
www.trompesgiatroiodhgoibmw.oug
Pan (dvs)
Αντε καλο καλοκαιρι.:beer:
Cpt. Haddock
11/08/2016, 18:41
Πετυχημένη τρολια παντως, κριμα που λειπει ο Τερενς που θα το εχαφτε και θα ειχαμε θερινο σινεμα με πασατεμπο
Ευριπιδης
11/08/2016, 18:43
www.trompesgiatroiodhgoibmw.oug
Φιλε μου δεν μου ανοιγει το λινκ σου. Μηπως εχεις γραψει κατι λαθος; Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου βεβαια.
Αν δεν σε βαζω σε κοπο τσεκαρε το ξανα το link.
Coyote.V
11/08/2016, 18:47
Άρχοντας!
Λοιπόν, τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς είναι ένα gps για να μην χαθείς και ένα κινητό με την εφαρμογή tripadvisor, που σου παρέχει πληροφορίες για διαμονή και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.
sugariasgeorge
11/08/2016, 18:59
Εσεις τι λετε;;
κ. Στεφανοπουλε...
η απαντηση μου ειναι πολυ σοβαρη....και το εννοω...
δεν γνωριζω τον ασθενη σας....εχω απαντηση για αυτον αλλα σηκωνει ποινη...
κοντευω σχεδον 600000 ταξιδιωτικα χλμ ...
εχω παει σε απιστευτα μερη με απιστευτα ''σαραβαλα'' και μοναδικα ''χρεπια''...
και το καταευχαριστηθηκα...
και χωρις εξοπλισμο Τουρατεκ...και με εξοπλισμο Τουρατεκ...και με εξοπλισμο πολυ φθηνοτερο απο την Τουρατεκ...
καποια απο αυτα τα εχω ακομη...
αλλα ο ασθενης σας κατι ξερει που εμας μας διαφευγει...(= επειδη ειναι απολυτος).
θελω να γραψω και αλλα...
αλλα μαλλον θα ''πεσει'' ποινη...
και εν κατακλειδι,επειδη εσεις ρωτατε...και χωρις να ειρωνευομαι ...
πηγαιντε με το αυτοκινητο...
καλο δρομο και καλη επιστροφη....:wave2:
sugariasgeorge
11/08/2016, 19:05
μπορουμε να εχουμε καποιες σοβαρες απαντησεις παρακαλω??
Γιατρέ να σε δοσο το δικό μου που εχι βαλιτζες και κανι για χωμα να το δοκιμασις αν θες,αν σου κανι μπορείς να βρυς πολα σε ίδια κατασταση
Pan (dvs)
11/08/2016, 19:10
μπορουμε να εχουμε καποιες σοβαρες απαντησεις παρακαλω??
Σχετικα με την κατασταση του ασθενη?
Dont feed the troll re mlks
Ευριπιδης
11/08/2016, 19:16
Aγαπητε sugariasgeorge υποθετω οτι δεν συμφωνειτε με την προτροπη του ασθενη μου.
Δεν γνωριζω περι ταξιδιωτικου εξοπλισμου, αλλα ο ανθρωπος ο οποιος μου προτεινε να αγορασω αποκλειστικα και μονο Touratech εχει κανει αρκετα ταξιδια στη διαδρομη Αθηνα-Αραχωβα και επισης εχει παει πολλες φορες με τη μηχανη του στην Παρο και την Μυκονο οποτε υποθετω θα γνωριζει περι του σωστου ταξιδιωτικου εξοπλισμου.
Ο τροπος που μου το παραθεσε με εκανε να θεωρησω οτι χωρις τους προβολεις και τις βαλιτσες της Touratech δεν θα μπορουσα να παω ουτε μεχρι τον Πειραια και ομολογω πως σαστισα.
Δεν με ανησυχησε τοσο το κοστος, μιας και ευτυχως εχω λεφτα, αλλα αν θα μπορεσω να προλαβω να αγορασω ολον αυτον το εξοπλισμω μεχρι να ξεκινησω.
Στην μηδαμινη έως απίθανη πιθανότητα να μην είσαι τρολ,
αγαπητέ γιατρέ (αν είσαι κιόλας..) και μακριά από εμάς,
απλά δεν έχεις ιδέα που παν τα τέσσερα
και κακώς ασχολούνται και οι άλλοι μαζί σου!
Αλίμονο (αν είναι έστω και μια πρόταση σου αλήθεια) αν μπορούσαμε να δώσουμε
κατεύθυνση σε κάποιον
που δεν ξέρει αν κάνει για ταξίδι δύο ωρών ένα μηχανάκι πάνω
από 400 κυβικά..!
Τι να σου κάνω που όπως και αν έχει το θέμα,
δεν φταις εσύ..
Coyote.V
11/08/2016, 19:38
Μα, καλά, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι τρολλ ο άνθρωπος;
Ευριπιδης
11/08/2016, 19:43
Τι ειναι αυτο το "τρολ" που με κατηγορειτε συνεχως πως ειμαι; Κατι σαν το "ασχετος" να υποθεσω;
Μα καλα, ειναι τοσο κακο να μην γνωριζει καποιος περι μηχανων;
Τελικα μπορειτε να μου απαντησετε, σας παρακαλω, αν οντως, κατα τη γνωμη σας, ειναι απαραιτητη η αγορα αλλων αναρτησεων, μαρκας Οχλινς, και εξοπλισμου Touratech για την πραγματωση του ταξιδιου αυτου (Αθηνα-Ερετρια);
Mα η συζυγος μου το προτεινε.......
Χώρισε την................................
Thodoris_vara
11/08/2016, 20:05
ΑΝ και μονο ΑΝ μια στο τρις ειναι πραγματικο ολο αυτο, θα πρεπει να κλαιμε ολοι.... μικροι, μεγαλοι, εμπειροι και μη...
Παντως ομολογω πως καιρο ειχα να γυρισω σπιτι και να τρέξω να ανοίξω θέμα..
karellen
11/08/2016, 20:14
Δεν είναι μόνο η αφέλεια των γραφομένων σου.
Μπάζουν από παντού και οι συμβουλές του "μοτοσικλετιστή" ασθενούς σου.
[QUOTE=bulmont;2783456]Χώρισε την................................[
για ολα φταινε αι γυναικε....
φιλε ιατρε πουλα το βεμβε...
και παρε τουτο
364009
τελικα το πιο σοβαρο σχολιο στο θεμα ηταν το δικο μου που σβηστηκε:bawl:
θα κανω αλλη μια προσπαθεια.....
λοιπον γιατρε:
το επαγγελμα μου ειναι part time σεκιουριτας
επειδη ματιαζομαι ευκολα με κατι οικονομιες που ειχα αγορασα περσι εναν αξονικο τομογραφο siemens
θα λυσω το θεμα του ματιασματος ή να τον δωσω ανταλλαγη και να παρω μαγνητικο;:a014:
Stefanos73
11/08/2016, 20:37
Μην το κάνουμε το Forum γελοίο. Θα πρότεινα το θέμα να κλείσει γιατί η συζήτηση αρχίζει να είναι ατέρμονη και βλέπω να τελειώνει απρεπώς.
Ευριπιδης
11/08/2016, 20:47
Φιλε toyar θα σου προτεινα να το ανταλαξεις με μαγνητικο τομογραφο μιας και ο CT (αξονικος) σε υποβαλει σε πολυ μεγαλυτερες δοσεις ραδιενεργειας ανα εξεταση λογω τον ισοτοπων που πρεπει να λαβεις για το contrast στην απεικονηση.
tzimidis
11/08/2016, 20:55
File Eyripidie,
i apantisi se oles sou tis apories brisketai ston stayroforo......... Τι είναι το πρόγραμμα "Σταυροφόρος;"
Κ.Ι.: Είναι ένα πρόγραμμα "Treffen" το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να επισκεπτόμαστε τουριστικά με την μοτοσυκλέτα διάφορα υποβαθμισμένα μέρη της χώρας μας, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό. Αυτά τα προγράμματα θα γίνονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.
gia perissoteres leptomereies ston proedra....
Ευριπιδης
11/08/2016, 21:01
Ενταξει λοιπον, αφου μονο να με κοροϊδευετε και να με ειρωνευεστε θελετε, αποχωρω προς το παρον.
Θα προσπαθησω να συνδεθω ξανα αυριο, αν βρω χρονο, μηπως εχω λαβει καποια σοβαρη απαντηση.
Δεν κατανοω καθολου την σταση σας παντως ουτε μπορω να ανιχνευσω τι βρισκετε τοσο αστειο στα λεγομενα μου που να αξιζει αυτη τη χλευη απο μερους σας.
Λυπαμαι.
Παντως δεν ειμαστε ολοι οι γιατροι ετσι...;)
Stefanos73
11/08/2016, 21:42
Να την αγοράσεις μπορείς, να την οδηγήσεις δεν μπορείς. :rotflmao:
Coyote.V
11/08/2016, 21:53
Λοιπόν, ρεμάλια, τι καταλάβατε; τον διώξατε τον άνθρωπο.
Stefanos73
11/08/2016, 21:56
Λοιπόν, ρεμάλια, τι καταλάβατε; τον διώξατε τον άνθρωπο.
Ναι, τα πήρε κρανίο και έφυγε με το R1200GS για το άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα. Ελπίζω να μην τον πετύχουν τίποτα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στον "κόμβο Κηφισίας" που λέει και το άσμα.
AUFGEBRACHT
11/08/2016, 21:58
Προ ολιγου, μιλουσα με εναν ασθενη μου στο ιατρειο. Μου προτεινε να αλλαξω τις αναρτησεις της με αλλες, "αφτερ" οπως μου τις ειπε χαρακτηριστικα, μιας εταιριας, της Οχλινς.
Όχλινς; Ο ΔΔ είναι ο ασθενής!!!
tzimidis
11/08/2016, 22:16
........"αφτερ" οπως μου τις ειπε χαρακτηριστικα......
etsi, etsi.......
Pare tilefono sta kentrika tis bmw sto monaxo kai zita tous ena "After".
Pithanotata After tha pareis....
taisteal
11/08/2016, 22:41
Δάκρυσα ρε μλκς
:lol::lol::lol:
amyroukai
11/08/2016, 23:42
Ενταξει λοιπον, αφου μονο να με κοροϊδευετε και να με ειρωνευεστε θελετε, αποχωρω προς το παρον.
Θα προσπαθησω να συνδεθω ξανα αυριο, αν βρω χρονο, μηπως εχω λαβει καποια σοβαρη απαντηση.
Δεν κατανοω καθολου την σταση σας παντως ουτε μπορω να ανιχνευσω τι βρισκετε τοσο αστειο στα λεγομενα μου που να αξιζει αυτη τη χλευη απο μερους σας.
Λυπαμαι.
Doc, ΑΝ λέω δεν είσαι troll (μιά αναζήτηση στο google θα σε διαφωτίσει περί του τί είναι αυτό).
Πάρε το μηχανάκι ΩΣ ΕΧΕΙ και πήγαινε την βόλτα σου και κοίτα να χαρείς τις διακοπές σου. Όλα τα άλλα είναι σάλτσες και περιττά. Άντε πες να ψωνίσεις βαλίτσες αν δεν έχεις, έχεις τόσες πολλές επιλογές σε σχήμα, μέγεθος, υλικό και εργοστάσιο που πραγματικά υπάρχει ΟΤΙ και αν φανταστείς.
Τώρα το γιατί σε λέμε τρολ; Ε γιατί άνθρωπος που οδηγεί πόσα χρόνια, έστω και μόνο μπέργκμαν και το τωρινό, μιά ιδέα την έχει. Και να μην έχει ιδέα, το google (ή η οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης) θα του δείξει ότι δεν ξέρει. Και αυτά που δεν ξέρεις είναι "προκλητικά" πολλά για έναν άνθρωπο που οδηγεί τόσα χρόνια...
Απορώ, πως άνθρωποι που η συνεχής κατάρτιση με το αντικείμενό τους είναι μέρος της ζωής τους σε έναν τομέα που είναι καίριος για την ζωή τους αποφασίζουν να είναι εντελώς μα εντελώς αδαείς...
υ.γ. Το ξαναείπα και πιο πριν. Είτε είναι τρολ είτε όχι, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ, παρακαλώ.
Coyote.V
12/08/2016, 00:00
Και αυτά που δεν ξέρεις είναι "προκλητικά" πολλά για έναν άνθρωπο που οδηγεί τόσα χρόνια...
Κάνε μια βόλτα στο varadero forum ή το BMW και ξανά γράφτο αυτό. :D
Stefanos73
12/08/2016, 00:04
Κάνε μια βόλτα στο varadero forum ή το BMW και ξανά γράφτο αυτό. :D
Άρα τα ψάχνει ο απαυτός τους.
Coyote.V
12/08/2016, 00:13
Άρα τα ψάχνει ο απαυτός τους.
Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους.. την εποχή των παχιών αγελάδων πέρασαν από παπάκια ή σκούτερ σε μεγάλες μηχανές άνθρωποι που δεν είχαν καμία επαφή με το αντικείμενο, απλά είχαν χρήματα και τις αγόρασαν.
Οι δε έμποροι τους τσουρομάδησαν με τα άφτερ.
Και για να λέμε την αλήθεια ποιος από εμάς δεν έχει δει gs τριβάλιτσο αλουμινίου με gps και όλα τα μπλιμπλίκια επάνω να πίνει καφέ στο Ναύπλιο ερχόμενος από Αθήνα;
Stefanos73
12/08/2016, 00:16
Πριν από λίγες μέρες έκανα τη διαδρομή από τα Χανιά στο Ηράκλειο με επιστροφή στο Ρέθυμνο την ίδια μέρα (31/7) Δεν μπορώ να σας πω πόσα R1200GS είδα στο δρόμο. Θέλοντας λίγο να υπερβάλλω μου θύμισε εποχές Honda GLX 50 στο κέντρο της Αθήνας. Σκεφτόμουνα "στην ξεφτίλα κάνουν ένα εικοσάρικο το ένα. Που στο κέρατο τα βρίσκουν;"
Coyote.V
12/08/2016, 00:21
Δεν ξέρω..για ένα varadero που πήρα το 10 χρωστάω ακόμα τρεις δόσεις των 200€ και το φορτώνω με το τανκ μπακ που είχα και τα σαμάρια από την προηγούμενη μηχανή.
taisteal
12/08/2016, 00:23
Για αυτα τα μηχανακια φιλε που τα πηρανε με δανεια οι περισσοτεροι αυτα τα δανεια τα πληρωνουμε εμεις τωρα
και πεσαμε εξω και δεν εχουμε να φαμε και θελαμε bmw ολοι και να τωρα τι εγινε
(Terens approved)
:D:D
Stefanos73
12/08/2016, 00:25
Η ερώτηση ίσως που θα έπρεπε να κάνω είναι:" μα χρειάζεται ότι πιο ακριβό υπάρχει για να κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε με άνεση, αξιοπρέπεια και ασφάλεια με αρκετά μικρότερο προϋπολογισμό; Δεν είναι κρίμα το μεγαλύτερο ποσοστό των Adventure Tourer να πιάνουν ένα σκασμό χώρο έξω από τις καφετέριες; Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Coyote.V
12/08/2016, 00:27
Για τα κόκκινα μιλάς... όχι αυτά που πληρώνουμε οι μλκες κανονικά...
taisteal
12/08/2016, 00:30
Η ερώτηση ίσως που θα έπρεπε να κάνω είναι:" μα χρειάζεται ότι πιο ακριβό υπάρχει για να κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε με άνεση, αξιοπρέπεια και ασφάλεια με αρκετά μικρότερο προϋπολογισμό; Δεν είναι κρίμα το μεγαλύτερο ποσοστό των Adventure Tourer να πιάνουν ένα σκασμό χώρο έξω από τις καφετέριες; Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Οχι,δεν ειναι καθολου κριμα,ειλικρινα.
Εχω φιλο που ερχεται για καφε με το ΚΤΜ το 300αρι το διχρονο enduro,και χωμα δεν παει καθολου.
Αυτο του αρεσει,αυτο πηρε και νο προμπ.
Stefanos73
12/08/2016, 00:34
Οχι,δεν ειναι καθολου κριμα,ειλικρινα.
Εχω φιλο που ερχεται για καφε με το ΚΤΜ το 300αρι το διχρονο enduro,και χωμα δεν παει καθολου.
Αυτο του αρεσει,αυτο πηρε και νο προμπ.
Αφού μπορεί καλά το κάνει. Και ο "Ευριπίδης" έχει φράγκα και πήρε 1200GS και πέσαμε να τον φάμε!
Coyote.V
12/08/2016, 00:34
Αυτές οι μηχανές δεν πατάνε μόνο λίγο χωματάκι. Είναι χιλιομετροφάγοι για μεγάλα ταξίδια και φόρτωμα. Εξαρτάται για πιο λόγο την παίρνει ο καθένας.
sugariasgeorge
12/08/2016, 02:47
Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους.. την εποχή των παχιών αγελάδων πέρασαν από παπάκια ή σκούτερ σε μεγάλες μηχανές άνθρωποι που δεν είχαν καμία επαφή με το αντικείμενο, απλά είχαν χρήματα και τις αγόρασαν.
Οι δε έμποροι τους τσουρομάδησαν με τα άφτερ.
Και για να λέμε την αλήθεια ποιος από εμάς δεν έχει δει gs τριβάλιτσο αλουμινίου με gps και όλα τα μπλιμπλίκια επάνω να πίνει καφέ στο Ναύπλιο ερχόμενος από Αθήνα;
εγω παντως τους βλεπω ολους...:D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
εδω μενω ....:evil:
georgemark
12/08/2016, 08:32
Δεν λένε συνέχεια για BMW αλλά όλο και κάπου θα πετύχεις κάτι
http://boards.soapcentral.com/forumdisplay.php?5-The-Bold-and-the-Beautiful
Μια εποχή που κυκλοφορούσε μία φήμη, ίσως ήταν και αλήθεια ή το εκαναν θεμα τα club δεν θυμαμε.. Ότι η harley δεν επέτρεπε σε τύπους σαν και αυτόν να αγοράζουν μηχανες της. Ε όλοι αυτοί πήγαν στην bmw?
amyroukai
12/08/2016, 09:31
Και για τον Έντσο Φερράρι λέγανε ότι δεν συμπαθούσε τα ποζέρια που αγόραζαν τα αυτοκίνητά του αλλά τα λεφτά δεν τα αρνήθηκε ποτέ.
Και για τον Έντσο Φερράρι λέγανε ότι δεν συμπαθούσε τα ποζέρια που αγόραζαν τα αυτοκίνητά του αλλά τα λεφτά δεν τα αρνήθηκε ποτέ.
Μου είχαν πει ότι για κάθε πώληση που έκανε ζητούσε να συναντήσει πρώτα τον αγοραστή.
True story από μακρινό συγγενή μου.