PDA

View Full Version : προβλημα, η κοπελα μου δεν θελει να ανεβει στη μηχανη.

Σελίδες : 1 [2] 3

LogOutGoRide
29/08/2016, 14:47
Έτσι μπορεί να φοβηθεί και ο ίδιος οπότε problem solved χααχαχαχαχ

Win win situation :lol:

bulmont
29/08/2016, 14:51
Εμένα άκου.
Αν ανέβει και όοοταν ανέβει,βγαίνεις εθνική.Χτυπάς μια 220 για ώρα.Σταματάς σε ερημιά κάπου μετά τη Μαλακάσα.Κατεβαίνει,σε βρίζει κάνει ράνει.Στην ερημιά όμως δεν έχει άλλη επιλογη απο το να ανέβει ξανά για να επιστρέψετε.Τοτε λοιπον τα 140-150 που θα πηγαίνεις θα της φανούν εύκολα και θα έχει αίσθημα ασφάλειας.
Works every time.
:a05:

Μία ώρα το Ξάνθη-Μαλακάσα;;;;; Ουτε ο γκόστράιντερ να 'ναι...........................

teogtp
29/08/2016, 14:52
Μία ώρα το Ξάνθη-Μαλακάσα;;;;; Ουτε ο γκόστράιντερ να 'ναι...........................

Τελικά τα μπαντιτ είναι ακόμα πιο γρήγορα και από τα vstrom!

:tooth:

amyroukai
29/08/2016, 14:55

γιατί ρε βάγγο, είναι μία ώρα το αθήνα μαλακάσα με 220 που λέει ο φιδέμπορας ο εφτάτολος;

bulmont
29/08/2016, 15:02
Πω πω πω, μην τυχόν και πει καμμιά παπάτζα κάποιος, αμέσως να τον σκίσετε..........

teogtp
29/08/2016, 15:12
Έτσι κάνουμε στους μπεμβεδες. ........
Και μετά γράφουν αλλού.

:tooth:

alexzafeir
29/08/2016, 15:39
την απαντηση μεσα σου την ξέρεις....αλλη κοπελα βρίσκεις ....καλο μηχανακι μεταχειρισμένο όμως;

MG-KTiNoS
29/08/2016, 16:05
Τελικά είναι πολλά τα προβλήματα που ταλανίζουν ετούτο τον δύστυχο κόσμο και τα περισσότερα βρίσκουν λύση στο moto.gr

εγώ πάλι έχω τις ενστάσεις μου γιατί και μηχανάκιας είμαι και οικογενειάρχης....

Μηχανάκιας ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ....
Παμ παρακάτω....
:D

Να φανταστώ ότι η δικιά σου δεν ανεβαίνει γιατί την τσούζει από κάτΟΥ από το τόσο πήδημα που της ρίχνεις; Βρε γεμίσαμε ζωντανά βιάγκρα στο φόρουμ...
Φίλε άμα έχεις παλαμάρι τι θέλεις τη φερράρι... έτσι????

υγ
ρε στο βρακί της θέλει να τον βαλει ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ευαισθητούληδες όλοι..... :wave2:

manko973
29/08/2016, 16:43
απο τις απαντησεις και τη συμμετοχη σας στο θεμα, εχω πλεον μια πιο ολοκληρωμενη εικονα για την σταση που θα κρατησω και σας ευχαριστω για αυτο. Παντως, αν κρινω απο τη συμμετοχη, δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που αντιμετωπισε το παραπανω προβλημα. ;)

bulmont
29/08/2016, 16:53
Ναι αλλά εμείς την σκίσαμε την γάτα.......:pantofla::pantofla:

manko973
29/08/2016, 16:59

:lol::lol::lol:

nikma
29/08/2016, 17:47
Φίλε είσαι λίγο μυστήριος όμως έτσι; αν δεν είσαι τρόλ, που εγώ προσωπικά δεν το έχω αποκλείσει, μπαίνεις σε δύο ή περισσότερα φόρα σαν νέος χρήστης που έχεις μόλις πάρει ένα μηχανάκι και το μόνο που ρωτάς, χωρίς να μας λες λεπτομέρειες, είναι πώς θα ψήσεις τη σύντροφό σου να ανέβει στο καινούριο μηχανάκι που πήρες. Εμένα αυτό αν δεν είναι τρολάρισμα μου φαίνεται παράξενο.
Εμπάση περιπτώση αν τα πράγματα είναι έτσι όπως περιγράφεις σου εύχομαι να βρείτε λύση σύντομα και να μη διαπιστώσεις ότι η άρνηση της να ανέβει στο μηχανάκι είναι η κορυφή του παγόβουνου στη σχέση σας κι ότι ο χωρισμός είναι κοντά.

Καμιά βόλτα πήγες; δεν μας είπες εντυπώσεις από το μοτόρι ;)

nikos_abel
29/08/2016, 17:54

Εγώ τη πάτησα, διότι μπερδεύτηκα στην αρχή και έσκισα τον σκύλο.

manko973
29/08/2016, 18:09
Φίλε είσαι λίγο μυστήριος όμως έτσι; αν δεν είσαι τρόλ, που εγώ προσωπικά δεν το έχω αποκλείσει, μπαίνεις σε δύο ή περισσότερα φόρα σαν νέος χρήστης που έχεις μόλις πάρει ένα μηχανάκι και το μόνο που ρωτάς, χωρίς να μας λες λεπτομέρειες, είναι πώς θα ψήσεις τη σύντροφό σου να ανέβει στο καινούριο μηχανάκι που πήρες. Εμένα αυτό αν δεν είναι τρολάρισμα μου φαίνεται παράξενο.
Εμπάση περιπτώση αν τα πράγματα είναι έτσι όπως περιγράφεις σου εύχομαι να βρείτε λύση σύντομα και να μη διαπιστώσεις ότι η άρνηση της να ανέβει στο μηχανάκι είναι η κορυφή του παγόβουνου στη σχέση σας κι ότι ο χωρισμός είναι κοντά.

Καμιά βόλτα πήγες; δεν μας είπες εντυπώσεις από το μοτόρι ;)

Φιλε, δεν υπαρχει δολος ουτε υστεροβουλια σε αυτο που ρωτησα. Απλα τη γνωμη σας για το πως θα αντιμετωπισω κατι που νομιζω οτι μεσα σε λιγο χρονο θα λυθει. Τρολ ξετρολ, αυτη ειναι η αληθεια.
Οσον αφορα τη βολτα, φαντασου οτι καθε φορα που βολταρω με την suzuki, δεν θελω να κατεβω απο πανω της. Με εχει ενθουσιασει οσο δεν φανταζεσαι!
:heartpound::heartpound:

nikma
29/08/2016, 18:23
Μπράβο έτσι! Καλές βόλτες με το μοτόρι εύχομαι από καρδιάς. Και μη ξεχνάς στην επιστροφή κάνεις στάση σε παρακείμενο φαρμακείο...και καρφί σπίτι για ατελείωτο σεχ. Να καταλάβει το κορίτσι ότι η μηχανή είναι φίλη της. Α και κανένα δωράκι εκτός από το σεχ δε βλάπτει. Είμαστε large εμείς οι μηχανόβιοι έτσι (;)

Άσχετο: Να υποθέσω ότι κάποιο αμάξι δε παίζει;

GiorgosLa
29/08/2016, 19:18
Εμένα άκου.
Αν ανέβει και όοοταν ανέβει,βγαίνεις εθνική.Χτυπάς μια 220 για ώρα.Σταματάς σε ερημιά κάπου μετά τη Μαλακάσα.Κατεβαίνει,σε βρίζει κάνει ράνει.Στην ερημιά όμως δεν έχει άλλη επιλογη απο το να ανέβει ξανά για να επιστρέψετε.Τοτε λοιπον τα 140-150 που θα πηγαίνεις θα της φανούν εύκολα και θα έχει αίσθημα ασφάλειας.
Works every time.

Αυτό Τόλη το σκέφτηκα πριν πολλάααα χρόνια κι εγώ, αλλά δεν λειτούργησε ακριβός έτσι. Μετά από προσπάθεια ημερών, (Δεν είχαμε τίποτα. Στο καμάκι ήμουν) κατάφερα να την ανεβάσω. Την βγάζω σε γνωστό χωματόδρομο και... σκάψαμε τον τόπο όλο. Άκουγα κάτι φωνές πίσω και κάτι σκουντήματα, αλλά δεν μασούσα. Έπρεπε να δει πόσο καλό μηχανάκι έχω και πόσο καλά το πάω. Στο τέλος θα σταματούσα, θα της έπιανα το χέρι και θα της έλεγα ότι πέρασε το τεστ και το τελευταίο κομμάτι θα ήταν ροματζάδα. Κάνα χιλιόμετρο πριν φτάσουμε, σταματάω, κατεβαίνει, πάω να της πιάσω το χέρι σύμφωνα με το σενάριο αλλά... τραβιέται απότομα και μου λέει "να φας σκατά" και το μαζεύει με τα πόδια μες την ερημιά και ούτε ξαναμιλήσαμε από τότε.

Η μ@λακία ήταν μάλλον που δεν την πήγα Μαλακάσα. :D

virus
29/08/2016, 19:42
Εμένα άκου.
Works every time.

δοκιμασμενο κι απο μενα αλλα σε αλλες συχνοτητες. στο πηγαινε 140-150 και στο ελα 100.

ασχετο αν μετα πηρε μηχανακι και χωρισαμε :lol:

spyrval
29/08/2016, 19:50
αλλά... τραβιέται απότομα και μου λέει "να φας σκατά" και το μαζεύει με τα πόδια μες την ερημιά και ούτε ξαναμιλήσαμε από τότε.

:lol::lol:

Εσύ πήγες τη χυλόπιτα σε άλλο επίπεδο!

Φαντάζομαι την κοπελίτσα καφέ από τη σκόνη να σου λέει "να φάς σκατά" και από το στόμα της να πετάγονται χώματα και πετραδάκια.

Απορώ πώς δε σου'κατσε :lol:

Apache
29/08/2016, 19:56
1) Κάνεις παρέα με 2-3ζευγάρια (οχι παραπανω)
που το εχουν με τα ταξίδια και στην πρωτη φάση πατε μονο για καφέ (εκεινη έρχεται με τα πόδια)
2) Αφου αποκτήσει την εμπιστοσύνη των υπόλοιπων κοριτσιών ξεκινάει η φάση Β
3) Προτείνουν τα κορίτσια βόλτα που δεν ξεπερνάει τα 5 χλμ. Πχ. Πάμε να φαμε μπουγατσα στον τάδε; Ειναι 1000% σίγουρο ότι δεν θα πει όχι.
4) Σε αυτή την διαδρομη πας κουλατζα κοτα να μην τρομαξει (παρα πολυ σημαντικό)
5) Επαναλαμβάνεται η άνω φαση 2-3 φορές
6) Η επομενη πρόταση ειναι 10χλμ μακριά ξαναπας οπως στο 4
7) Επαναλαμβανεις....
8) Στην επόμενη αγορασε της ξυστρες για τα γονατα

Bob_o_mastoras
29/08/2016, 20:09
3) Προτείνουν τα κορίτσια βόλτα που δεν ξεπερνάει τα 5 χλμ. Πχ. Πάμε να φαμε μπουγατσα στον τάδε; Ειναι 1000% σίγουρο ότι δεν θα πει όχι.

Στην "Ανοιξη" πανε μιας και εισαι Ξανθη. :D

amyroukai
29/08/2016, 20:13
Γατάκια.

Πρώτη βόλτα με μηχανή, σιδερόκωλη με Σπυράκο στην Μονεμβασιά. Γκρίνιαξε λόγω κούρασης (απόλυτα λογικό) αλλά συνεχίζει να ανεβαίνει.

Grafton 505
29/08/2016, 20:20
Έχει σκοτωθεί κανένας δικός της με μηχανή ;

mikes
29/08/2016, 20:21
εγω παντως αυτου του είδους τα προβλήματα, τα εχω λυσει πριν καν δημιουργηθουν....

....δεν εχω γκομενα... :lol:

noodles
29/08/2016, 21:12
δεν ανεβαινει? ποτε μη σωσει και ανεβει φιλε! απολαυσε μονος σου της βολτες. σου τα πριζει που στα πριζει στο σπιτι, να το κανει και στις βολτες? ε δε λεει:lol::lol::lol:
χωρις πλακα, αν δε θελει μη το ζοριζεις. με το ζορι δε γινεται τιποτα.

οταν γυρνας απο βολτα πηγαινε τη για ενα καφε στο nalu στη παραλιακη και θα ειστε ευχαριστημενοι και οι 2.;)

Leon67
29/08/2016, 21:23
Εμένα άκου.
Works every time.

Παρατεταμένα 220 με συνεπιβάτη με το Bandit? To 650 έχει ο άνθρωπος.... να έχουν και κάποια αληθοφάνεια οι προτεινόμενες λύσεις. και τα 160 πολλά θα της φανούν

7Tolis
29/08/2016, 23:23
Δε πάει 220 το bandit? Δε το φανταζόμουν αυτό.

364879

amyroukai
29/08/2016, 23:25
πάει.

το αν και πόσο μπορεί να τα διατηρήσει με σχετική ασφάλεια δικάβαλο, άλλο ζήτημα.

Stavrakos
29/08/2016, 23:36
Εμενα μου ειπε ξεκαθαρα αν παρεις μηχανη χωριζουμε λεει...Εγω θα παρω εσυ αν θεσ να φυγεις φευγεις ειπα και εχουμε και ενα σπιτι μαζι αρα μην μασας αν δεν θελει αυτη παντα θα υπαρχει μια αλλη

devil's animal
30/08/2016, 06:53
Εμένα άκου.
Works every time.

λοιπον αυτο εχει μια βαση αληθειας και οντως πιανει...
προσπαθεις με το ss να εισαι κυριος και σωστος πηγαινοντας με καμια 140αρα-150αρα και αρχιζει τα μα, τα μου και τα μαμου...

τραβας στα καπακια μια 300αρα και μετα πεφτεις στα 160...ως δια μαγειας κοβονται ολα μαχαιρι γιατι νομιζει οτι πατε σβηστοι...:tooth:

αρκετα παιγμενο το αποπανω και δουλευει καθε φορα...
:evil:

spyrakos35
30/08/2016, 08:34
λοιπον αυτο εχει μια βαση αληθειας και οντως πιανει...
προσπαθεις με το ss να εισαι κυριος και σωστος πηγαινοντας με καμια 140αρα-150αρα και αρχιζει τα μα, τα μου και τα μαμου...

τραβας στα καπακια μια 300αρα και μετα πεφτεις στα 160...ως δια μαγειας κοβονται ολα μαχαιρι γιατι νομιζει οτι πατε σβηστοι...:tooth:

αρκετα παιγμενο το αποπανω και δουλευει καθε φορα...
:evil:

Δεν περιμενα λιγοτερο καγκουρικη απαντηση απο σενα

:lol:

vaska
30/08/2016, 08:35
Μηχανάκιας ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ....
Παμ παρακάτω....

:wave2:

Με την χοντρή φέτος το καλοκαίρι έκανα τα εκπληκτικά 120 χλμ. Δεν είναι αυτά αρκετά για να με χαρακτηρίσουν μηχανάκια??
:confused:

teogtp
30/08/2016, 08:51
Με την χοντρή φέτος το καλοκαίρι έκανα τα εκπληκτικά 120 χλμ. Δεν είναι αυτά αρκετά για να με χαρακτηρίσουν μηχανάκια??

Πέρνα και εσύ από το νήμα το Bob για τουρινγκ κράνος. .....

amyroukai
30/08/2016, 08:53

και true μπεμβεδάκια και makelifearideάκια μη σου πω. σε μικέλ πήγες; σε στάρμπακς; :bawl:

MG-KTiNoS
30/08/2016, 09:19

Εσύ τι λες??

argy_kap
30/08/2016, 09:39
Υπάρχουν και ποιο σοβαρά προβλήματα... κάποιοι θέλουμε να αλλάξουμε μηχανή και δεν μας αφήνουν οι γυναίκες γιατί θέλουν να πάρουν δικιά τους.... εκεί που είσαι ήμουνα πριν απο 10 χρόνια και κοίτα πως καταντήσαμε.....Ξεφτίλα....

GiorgosLa
30/08/2016, 10:37
Υπάρχουν και ποιο σοβαρά προβλήματα... κάποιοι θέλουμε να αλλάξουμε μηχανή και δεν μας αφήνουν οι γυναίκες γιατί θέλουν να πάρουν δικιά τους.... εκεί που είσαι ήμουνα πριν απο 10 χρόνια και κοίτα πως καταντήσαμε.....Ξεφτίλα....

Εμένα πολύ θα μ άρεσε αυτό.

LogOutGoRide
30/08/2016, 10:52
Εμένα πολύ θα μ άρεσε αυτό.
Σωστά, να δώσω το CBR γιατί δεν βολεύεται και να πάρω BMW που της αρέσει, βρε δεν πάμε καλά. Hellooooo, δεν είναι μόνο που μου αρέσει το CBR, είναι (και) οτι δεν βολεύεται.
Να μου λείπει φίλε

RaGe_Raptor
30/08/2016, 10:56
Εμένα όποτε μου έλεγε "κοίτα τα βεστρομ τι άνετη σέλα έχουν" την κοιτούσα με μισό μάτι και άλλαζε θέμα. :lol:

bulmont
30/08/2016, 11:02
Εμένα όποτε μου έλεγε "κοίτα τα βεστρομ τι άνετη σέλα έχουν" την κοιτούσα με μισό μάτι και άλλαζε θέμα. :lol:

Το άλλο ενάμιση δεν άνοιγε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:pantofla::pantofla:

LogOutGoRide
30/08/2016, 11:03
Άσε, έβγαλα το μονόσελο γιατί με έπιασε το ρομαντικό και την πήγα βόλτα με παρέα στην Θάσο. Την επόμενη φορά, θα παγώσει η κόλαση και μετά θα ανέβει. Η κακομοίρα το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ. :(
Είχε να ανέβει από το καλοκαίρι του '12 που το αγόρασα!
Παίζει να της αρέσουν πιο πολύ από μένα οι βόλτες :)

RaGe_Raptor
30/08/2016, 11:05
Το άλλο ενάμιση δεν άνοιγε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:pantofla::pantofla:

Ε,ρε πως καταλαβαινόμαστε οι παντρεμένοι μεταξύ μας..... :lol:

vaska
30/08/2016, 11:06

Δεν σε αφήνει η ρουφιάνα ε?? Κάτσε να δεις τι θα πάθει μόλις έρθετε Πάτρα για τον γάμο...... ή να το θέσω αλλιώς, πόσα μου δίνεις για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και να μη σε ρουφιανέψω, να πάρω το μυστικό μαζί μου στον τάφο. Λέγε!!

DoctoR_k6
30/08/2016, 11:06

Αν ανεβαινει ακομα καλα εισαι...εμενα πλεον ουτε για αστειο(ειδικα μετα το παιδι).
Το μονοσελο δυσκολα θα ξαναβγει.
Αν παρω το banditακι ομως θα ειμαστε οκ μου ειπε...

RaGe_Raptor
30/08/2016, 11:09
Αν ανεβαινει ακομα καλα εισαι...εμενα πλεον ουτε για αστειο(ειδικα μετα το παιδι).

Όχι,αν ανέβαινε ακόμα ΔΕΝ θα ήμουν καλά :lol: το μονόσελο είναι μόνιμο πια μετά τον ερχομό της κόρης.

LogOutGoRide
30/08/2016, 11:09
...παρω το banditακι ομως θα ειμαστε οκ μου ειπε...

Το μουστάκι μην ξεχάσεις! Ξέρεις πόσο δυσκολεύει στην οδήγηση;
Κολλάνε και τραβιούνται οι τρίχες στο κράνος.

Edit: κάτσε γιατί ξέχασα το :lol:
Μην παρεξηγθούμε κιόλας.

bulmont
30/08/2016, 11:15
ΕΕΕΕΕΕτσι, να τα λέμε αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teogtp
30/08/2016, 11:15
Εγώ την δικιά μου της αγόρασα μια μερμυγκοφωλια (vw)
Και ησύχασα. .......

LogOutGoRide
30/08/2016, 11:20
Που είναι εκείνο το βίντεο που λέει ο άλλος σε παλιά ελληνική ταινία "της αγόρασα μία ξυριστική μηχανή...";

DoctoR_k6
30/08/2016, 11:25
Το μουστάκι μην ξεχάσεις! Ξέρεις πόσο δυσκολεύει στην οδήγηση;
Κολλάνε και τραβιούνται οι τρίχες στο κράνος.

Edit: κάτσε γιατί ξέχασα το :lol:
Μην παρεξηγθούμε κιόλας.

Δεν καταλαβες...το banditακι θα αντικαταστησει το σκουτερ!! ;)
Το αλλο απλα δεν δινεται...ειναι η προσωπικη μου ευχαριστηση!!

Δεν παρεξηγω...don't worry.

LogOutGoRide
30/08/2016, 11:42
Δεν καταλαβες...το banditακι θα αντικαταστησει το σκουτερ!! ;)
Το αλλο απλα δεν δινεται...ειναι η προσωπικη μου ευχαριστηση!!

Δεν παρεξηγω...don't worry.

Σωστοοοοοοός

devil's animal
30/08/2016, 11:44

Όχι,αν ανέβαινε ακόμα ΔΕΝ θα ήμουν καλά :lol: το μονόσελο είναι μόνιμο πια μετά τον ερχομό της κόρης.

+ενας εδω..

τι διαολο τα gixxer ειναι τοσο αποτρεπτικα?
μετα το παιδι, εχει ριξει μαυρη πετρα στο Κ...

argy_kap
30/08/2016, 12:15
Δεν σε αφήνει η ρουφιάνα ε?? Κάτσε να δεις τι θα πάθει μόλις έρθετε Πάτρα για τον γάμο...... ή να το θέσω αλλιώς, πόσα μου δίνεις για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και να μη σε ρουφιανέψω, να πάρω το μυστικό μαζί μου στον τάφο. Λέγε!!

Στα πα? αμ δεν στα πα! Χώρισε ο φίλος και δεν θα έρθουμε Πάτρα τελικά.... :moutza: Θα σε σκίσω

EVI
30/08/2016, 12:42
:lol::cry::bawl: γελαω μεχρι τη σελ 7-8 που διαβασα...συνεχιστε :lol:

JGALANAKIS
05/09/2016, 10:53
Εγω φιλε μου ειχα προβλημα με την γυναικα μου .Θυμαμαι πριν κανουμε παιδι της ελεγα να παμε ταξιδι με την μοτο και δεν ηθελε και ειχα ακυρωσει ενα σωρο κρατησεις ,το καλο ειναι ομως οτι οταν ηθελα να παω καπου μονοημερη μονος δεν ελεγε οχι.Καποια στιγμη την πηρα σε μια πανελληνια,για να την πεισω μου εβγαλε την Παναγια, και γνωρισε τα φιλαρακια που ειχα απο διαφορα μερη της Ελλαδας και αρχισε να της αρεσει,οχι να ανεβαινει πανω σε μηχανη αλλα να ειναι με καλη παρεα και να περναει καλα αλλα αυτο προυποθετει να πας καπου με μηχανη.Με αυτοκινητο δεν την πηγαινα πουθενα γιατι δεν μπορω να οδηγησω πανω απο μια ωρα ,με πιανει κλειστοφοβια.Καποια στιγμη οταν πηγαιναμε σε μια πανελληνια αρχισε να μου γκρινιαζει εντονα πανω στην μηχανη και να μου κανει σκηνη μπροστα στους φιλους μου ,επειδη ειχε κουραστει παροτι ειχα κανει ενα σωρω στασεις,τοτε εφτασα στην Λαρισα μπηκα μεσα στα κτελ εκοψα εισητηριο της το εδωσα και εφυγα και την αφησα να περιμενει το λεοφωρειο .Απο τοτε εχω να την ανεβασω πανω στην μηχανη τουλαχιστον 8 χρονια και εχω βρει την υγεια μου.Εχω παει Ιταλια ,βουλγαρια Μαυροβουνιο και σε διαφορα αλλα μερη χωρις την γυναικα μου και εχω περασει απιστευτα καλα.Οταν γυρναω για σπασιμο της δειχνω φωτο και βιντεο και λεει τι ωραιο μερος ειναι αυτο και τι το αλλο ,και της απανταω του χρονου θα παμε μαζι ξεροντας οτι δεν θα ερθει.
Φιλε μου μην κανεις θυσιες για την κοπελια σου ουτε για κανεναν ,να κανεις αυτα που γουσταρεις γιατι η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ακολουθησουμε μια ρουτινα.
Αν δεν ερχεται κανε ταξιδια μονος σου με παρεα και καποια στιγμη θα καταλαβει μονη της τι χανει.
Αφου να φανταστεις του χρονου εχω σχεδιασει ταξιδι για Ουαλια και θελει να ερθει μαζι μου και της προτεινα να παμε σε ενα οργανωμενο ταξιδιωτικο στν Βουλγαρια για μια μερα,και δεν θελει να ερθει πως θα ερθει Ουαλια;Ειμαι σιγουρος οτι μονος μου θα παω παλι.Μην την λυπασαι καθολου ,δωσε πονο φιλε.

amyroukai
05/09/2016, 11:02
αυτός είναι ο άντρας που έχει σκίσει τη γάτα παίδες. για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

7Tolis
05/09/2016, 11:50
Έχει συμβεί παραπλησια Ιστορία σε βερσιόν αντί για ΚΤΕΛ, οτοστοπ πάνω στην εθνική.

JGALANAKIS
05/09/2016, 13:40
αυτός είναι ο άντρας που έχει σκίσει τη γάτα παίδες. για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
Δεν εχω σκισει την γατα ισα ισα που την γυναικα μου την αγαπαω παρα πολυ αλλα δεν θελω να μου επιβαλει τις δικες της προτιμησεις για να περναει αυτη καλα και οχι εγω.Οσες φορες εχει ερθει ταξιδι μαζι μου με μοτοσυκλετα εχει περασει τελεια απλως την πιανει που και που.

amyroukai
05/09/2016, 15:14
Δεν εχω σκισει την γατα ισα ισα που την γυναικα μου την αγαπαω παρα πολυ αλλα δεν θελω να μου επιβαλει τις δικες της προτιμησεις για να περναει αυτη καλα και οχι εγω.Οσες φορες εχει ερθει ταξιδι μαζι μου με μοτοσυκλετα εχει περασει τελεια απλως την πιανει που και που.

όπως τα λες, ερχόταν ταξίδι με το ζόρι και πάλι όταν ο oldman ήταν youngman...

Γιατί στις περιγραφές στο ποστ σου, σόλο σπίτι αγκαλιά με τον καναπέ είναι (ελπίζω δηλαδή) εδώ και χρόνια όσο εσύ ζεις την δίτροχη ντόλτσε βίτα.

Αφού την αγαπάς πάρα πολύ και θέλεις να μοιράζεσαι το δίτροχο μαζί της κάνεις συμβιβασμούς στις στάσεις, στην ταχύτητα μετακίνησης κλπ και οι φίλοι δεν είναι πάνω από την σχέση σου, ειδικά στον δρόμο. Αν το πρόβλημά σου είναι μη σου πει η παρέα κουβέντα και φανείς λίγος, μάλλον κάτι δεν σκέφτεσαι σωστά, με όλο το θάρρος.

Βέβαια αφού γυρνάς Free bird yeah, I'm gonna fly και δεν λέει και κουβέντα... Έχει λυθεί το πρόβλημα.

Vice
05/09/2016, 15:45
Οι περισσότερες γυναίκες δεν ειναι διατεθειμένες να αφήσουν την πρακτικότητα του αυτοκινητου για την ταύλα της μηχανής. Μπορεί να σου βρεί 1000 δικαιολογίες για να μην ερθει και αλλες 1000 για να την πουλήσεις. Νομιζω απο την στιγμή που σε αφήνει/δεν την πειράζει να πηγαίνεις καπου μονος σου κάπου εγώ θετικό το βλέπω. Δεν ειναι απαραίτητα πονηρές οι προθέσεις, απλά δες το ως διεξοδο να κανεις κατι εσυ για τον εαυτό σου. Δεν σημαίνει οτι την αγαπάς λιγότερο αν το κάνεις. Νομιζω αν εχετε κατανόηση θα το καταλάβει.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
05/09/2016, 16:03
Βάλτο κάπου.
Πες ότι το πούλησες.
Βρες ένα σαν το παλιό που ειχες, και κανόνισε βόλτα.
Τότε να δούμε πώς θα αντιδράσει.

JGALANAKIS
06/09/2016, 08:29

Γιατί στις περιγραφές στο ποστ σου, σόλο σπίτι αγκαλιά με τον καναπέ είναι (ελπίζω δηλαδή) εδώ και χρόνια όσο εσύ ζεις την δίτροχη ντόλτσε βίτα.

Αφού την αγαπάς πάρα πολύ και θέλεις να μοιράζεσαι το δίτροχο μαζί της κάνεις συμβιβασμούς στις στάσεις, στην ταχύτητα μετακίνησης κλπ και οι φίλοι δεν είναι πάνω από την σχέση σου, ειδικά στον δρόμο. Αν το πρόβλημά σου είναι μη σου πει η παρέα κουβέντα και φανείς λίγος, μάλλον κάτι δεν σκέφτεσαι σωστά, με όλο το θάρρος.

Βέβαια αφού γυρνάς Free bird yeah, I'm gonna fly και δεν λέει και κουβέντα... Έχει λυθεί το πρόβλημα.
Οταν ερχεται μαζι μου η ταχυτητα μου δεν ξεπερνα τα 110χαω,οι στασεις μου ειναι περισσοτερες απο ολους τους αλλους για να αποφυγω γκρινια,ξερεις πως ειναι η κρεβατομουρμουρα φανταζομαι,οι φιλοι μου δεν ειναι πανω απο την γυναικα μου στο κατω κατω της γραφης μοιραζομαι και ενα παιδι μαζι της,και στην τελικη με την γυναικα μου ειμαστε μαζι 20χρονια
και γνωριζει ο ενας τον αλλον πολυ καλα,της κανω τα χατιρια αλλα το θεμα της μηχανης δεν το σηζηταω καθολου,δεν πινω δεν καπνιζω ,δουλευω σαν τον σκυλο 14 ωρες την ημερα την βολτα μου θα την παω ,αν θελει να ερθει εχει καλως αν δεν θελει υγεια και καλη καρδια.

Pan (dvs)
06/09/2016, 09:12

Γιαννη δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.Συμβιβασμους πρεπει να κανουνε και οι δυο.Πιθανοτατα τους περισσοτερους η συνοδηγος,μιας και υπαρχει και ο γενικος φοβος για την μηχανη.Απο εκει και περα αν ο οδηγος εχει κανει σχεδον τα παντα και αυτη δεν,τι θα κανει ο αλλος?θα την παρκαρει μονιμα?

Κακα τα ψεματα πολλες γυναικες,βλεποντας την τρελα μας για τις μηχανες,τις βλεπουνε ανταγωνιστικα.Πολλες κανουνε σχεδον τα παντα για να τις ξεφορτωθουμε και οταν λεω τα παντα κυριολεκτω.

Απο εκει και περα ειναι μεχρι που θελουμε και εμεις να το φτασουμε.Η γυναικα μου δεν φοβαται την μηχανη,το αντιθετο θα ελεγα,αλλα δεν μπορει την ταλαιπωρια.Κανω οτι γινεται για να περασουμε και οι δυο καλα.Σε αλλα ταξιδια η βολτες θα το παμε παρεουλα αλλα στα περισσοτερα θα ειμαι μονος μου.Το εχουμε αποδεχτει και οι δυο και δεν εχουμε θεμα.

Αν ομως καποια στιγμη μου πει να δωσω την μηχανη θα φτασω μεχρι τα ακρα.

o teos
06/09/2016, 09:49
Οντως τωρα?11 σελιδες κουβεντα-cosmopolitan ''φαση γιατι ο καλος μου δε κανει αυτο και αυτο''??Τα πραγματα ειναι απλα μονοσελο στη μοτο αν θες βολτα πρεουλα με το τουτου αβιαστα ξεκουραστα κλπ κλπ..Η μηχανη ειναι το ανχολιτικο και το παθος μου το ξερει με ξερει οταν θελω να παω βολτα δεν τρεχει δε λεει τπτ και τελος.λεει ο ενας λεει ο αλλος μουρμουρα ο ενας κρεβατομουρμουρα και συμβιβασμους ο αλλος..Τα παθη λιγα παιδες και δεν εχει συμβιβασμους..θες εκδρομη με την κοπελα παρε το αμαξι δεν εχεις αμαξι παρε το κτελ.Στην τελικη δε μπορεις να χεις και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο!:a56:

Vice
06/09/2016, 09:50
παιζει ρόλο και η μηχανή φυσικά.

άλλη γκρίνια ακούς με vstrom, varadero και άλλη με R1, Zx10R

bulmont
06/09/2016, 09:53

Να γιατί ΚΤΜ ....................δεν ακούς τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bawl::bawl:

amyroukai
06/09/2016, 10:04

σαν αυτόν που άνοιξε το θέμα με την μπούσα, "θέλω άλλη μηχανή γιατί οι γυναίκες έρχονται βόλτες και κλαίνε". νο κόμεντΖ :bawl:

teogtp
06/09/2016, 10:18
Να γιατί ΚΤΜ ....................τις σαβουριαζεις και δεν ακούς τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bawl::bawl:

Έτσι. ....

BLiTzER
06/09/2016, 10:23
Δεν έρχεται στις βόλτες και δεν πηγαίνω στα ψώνια. Με ένα σμπάρο...

amyroukai
06/09/2016, 10:24
δεν πηγαίνω στα ψώνια.

ε όχι. ε όχι. εμένα θέλει να έρχεται στις βόλτες και βαριέται να έρχεται για ψώνια. έμπλεξα :lol:

Panos76
06/09/2016, 10:25
Να γιατί ΚΤΜ ....................είναι μόνιμα συνεργείο και δεν ακούς τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bawl::bawl:

Έτσι. ....

έεεετσι. :bawl:

noodles
06/09/2016, 17:07
Κακα τα ψεματα πολλες γυναικες,βλεποντας την τρελα μας για τις μηχανες,τις βλεπουνε ανταγωνιστικα.Πολλες κανουνε σχεδον τα παντα για να τις ξεφορτωθουμε και οταν λεω τα παντα κυριολεκτω.

αυτο ισχυει σε ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο. λιγο παραπανω να "αγαπας" το μηχανακι απο αυτη, τρελαινεται σαν να εχεις γκομενα. :lol:

απο τις μεχρι στιγμης εμπειριες μου λιγες ακολουθανε σε βολτες (συνηθως αυτες που ειναι παντρεμενες χρονια η σε χρονιες σχεσεις, αλλα μικρο ποσοστο και εκει) και μιλαω για μηχανακι sport touring κτλ. σε ss, ψηλοφτερα και τετοια ανεβαινουν το πολυ μεχρι την καφετερια, εκτος αν ειναι ανω των 24-25 οι οποιες δεν ανεβαινουν ουτε για καφε...

προσωπικα δε με νοιαζει αν ανεβει η οχι. ποιο ανετα αισθανομαι σε βολτες οταν ειμαι μονος γιατι δεν εχω την ενοια του συνοδηγου.

Vice
07/09/2016, 08:07
απο τις μεχρι στιγμης εμπειριες μου λιγες ακολουθανε σε βολτες (συνηθως αυτες που ειναι παντρεμενες χρονια η σε χρονιες σχεσεις, αλλα μικρο ποσοστο και εκει) και μιλαω για μηχανακι sport touring κτλ. σε ss, ψηλοφτερα και τετοια ανεβαινουν το πολυ μεχρι την καφετερια, εκτος αν ειναι ανω των 24-25 οι οποιες δεν ανεβαινουν ουτε για καφε...

Αν καταλαβαμε καλά απο τα λεγόμενα σου...

...Φορτώνεις παντρεμένες και δεσμευμένες στο μηχανάκι σου; οι άντρες τους τι λενε για αυτό; :lol:

Ισχύει για τα SS αυτό που λες. Μόνο πιτσιρίκες ανεβαίνουν χωρίς μα-μου και γκρίνιες

nik69
07/09/2016, 08:31
Τις παλιότερες δεκαετίες όσες ανέβαιναν σε μηχανάκια το καλοκαίρι ξεχώριζαν απο την καμένη γάμπα . Μάλλον γι αυτο άλλαξαν θέση οι εξατμίσεις :lol:

LogOutGoRide
07/09/2016, 08:35
Τι λέτε ρε μάγκες.
Ξέρετε τι μου είπε προχθές;
"Του χρόνου να φύγουμε μόνοι μας μία εβδομάδα στην Ιταλία".
Θα κάτσει μία εβδομάδα με μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα στο σελάκι του CBR!

Πείτε μου τι να κάνω; Είμαι σε απόγνωση!

amyroukai
07/09/2016, 08:41

Θα ανοίξεις το νήμα του φίλου μας "ψάχνω μπούσα γιατί κλαίνε οι γυναίκες στη σέλα του ροένα" και θα κάνεις το ίδιο. Παρτάκια.

alexis_d
07/09/2016, 08:45
......

Χαλάρωσε και απόλαυσε το...
Σοβαρά τώρα σε γνωστό η γυναίκα του έκατσε σε αυτό το σελάκι απο Αθήνα μέχρι Βαρκελώνη και πίσω αατα,αβάδιστα,χωρίς πόνο και δάκρυ ......Μετά απο αυτό την παντρεύτηκε.Την γυναίκα οχι τη μηχανή..χαχα

wthanasis
07/09/2016, 08:51
Σοβαρά τώρα σε γνωστό η γυναίκα του έκατσε σε αυτό το σελάκι απο Αθήνα μέχρι Βαρκελώνη και πίσω αατα,αβάδιστα,χωρίς πόνο και δάκρυ ......Μετά απο αυτό την παντρεύτηκε.

:a7: Είναι τελικά ικανές να φτάσουν στα άκρα οι άτιμες, προκειμένου να παντρευτούν....... :cry: :lol:

LogOutGoRide
07/09/2016, 08:55
:a7: Είναι τελικά ικανές να φτάσουν στα άκρα οι άτιμες, προκειμένου να παντρευτούν....... :cry: :lol:

Μετά να δεις

amyroukai
07/09/2016, 09:07
κάρινγκτον, τώρα ανεβαίνει; για πες το μετά και όχι μόνο το πριν...

Μετά να δεις

ξες γελάω γιατί όλοι είστε στο "αχου τα πότε θα παντρευτείτε καλέ" και ταυτόχρονα "που να 'ξερες τι περνάμε οι νυμφευμένοι"....
ρε ουστ ρε :bawl:

teogtp
07/09/2016, 09:09

Το πιό πιθανο να ψήνει τσουρέκια. .........

LogOutGoRide
07/09/2016, 09:27

ξες γελάω γιατί όλοι είστε στο "αχου τα πότε θα παντρευτείτε καλέ" και ταυτόχρονα "που να 'ξερες τι περνάμε οι νυμφευμένοι"....
ρε ουστ ρε :bawl:

Πως το έλεγε ο άλλος; Όποιον βαφτίζω δεν πεθαίνει και όποιον παντρεύω χωρίζει.

Κοίτα, σοβαρά τώρα.
Δεν γίνεται χωρίς, δεν γίνεται με.
Κατάλαβες;
Όχι; Δεν φταίω εγώ

sahara
07/09/2016, 16:18
Τι λέτε ρε μάγκες.

Οτι και να κανεις φιλε δεν το γλυτωνεις....οποτε απλα συμπασχουμε στο δραμα σου!

alexis_d
07/09/2016, 16:47

Μππππρ εσυ ρε,η συγκεκριμένη ακόμα ανεβαίνει η αλήθεια να λέγεται.
Η δική μου απο την άλλη.....Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

POLICE6
07/09/2016, 16:49
Τι λέτε ρε μάγκες.

Σκηνοθέτισε "ατύχημα" και κάντο μονόσελο χτες.:beer::lol:

Pan (dvs)
07/09/2016, 17:33
Τι λέτε ρε μάγκες.

Αλλαξε την.Γυναικα που γουσταρει ταξιδι με CBR ειναι χαλασμενη.

panos_zip
07/09/2016, 17:41
Διαβάζω το θέμα από την πρώτη μέρα αλλά δεν απαντάω επίτηδες.
Μετά το Trackday της Κυριακής, έβαλα σελα και μαρσιπιέ επιβάτη στο 675

Κάναμε τα πρώτα δοκιμαστικά χλμ δικαβαλο. Ξεκινάμε από Πειραιά απο το σπίτι με προορισμό το μαγευτικό κουκάκι (κέντρο) για τον Κρίκο της Δευτέρας.
Κάναμε πρώτα μια μικρή πρόβα στο παρκινγκ για τη θέση της και ξεκινάμε.

Από πειραιά, πρώτο φανάρι μας πιάνει στην καλλιθέα. Δεν είχαμε προλάβει να μιλήσουμε στο δρόμο, οπότε την ρωτάω πώς νιώθει.

Μου λεει: πες μου πόσο κάνει το γαμημένο το tiger 800 να πάω να στο παρω και ξαναβάλε το μονόσελο, θες να πάμε και Θεσσαλονίκη έτσι.

Είμαι σε απόγνωση....

Στον γυρισμό ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα. Σήμερα μου ζήτησε να παμε για κατι δουλειές με το μηχανακι λόγω κίνησης.
Την Κυριακή που μας έρχεται λέω (δεν της το έχω προτείνει ακόμα) να έρθουμε στη βόλτα.

basilis_k6
07/09/2016, 17:50
Μου λεει: πες μου πόσο κάνει το γαμημένο το tiger 800 να πάω να στο παρω και ξαναβάλε το μονόσελο, θες να πάμε και Θεσσαλονίκη έτσι.

τα μισα να μου λεγε....:cry:

τα μικρα ss δεν ειναι για δευτερο ατομο. για ταξιδι δεν το συζηταμε καν. εγω δεν ανεβαινα ουτε μεχρι τον πειραια παντως. παρε ενα strom, ετσι εκανα εγω. με 3κ εχεις ενα πολυεργαλειο και θα περασετε καλα και οι δυο παντου. καντε τα ταξιδια σας και πουλα το μετα απο 2-3 χρονια και θα χασεις το πολύ 1.000ευρω. δεν θα μετανιωσεις ουτε λεπτο.

και πες της οτι το εκανες για χαρη της.....

spyrval
07/09/2016, 17:57

Δώστης διευθύνσεις αντιπροσωπειών και πες της να παζαρέψει τα αξεσουάρ.

Α, και αν είναι να πάτε Θεσσαλονίκη στείλτη με ΚΤΕΛ γιατί δε λέει δικάβαλο στο στρώσιμο :lol:

MG-KTiNoS
07/09/2016, 17:59
τα μισα να μου λεγε....:cry:

τα μικρα ss δεν ειναι για δευτερο ατομο. για ταξιδι δεν το συζηταμε καν. εγω δεν ανεβαινα ουτε μεχρι τον πειραια παντως. παρε ενα strom, ετσι εκανα εγω. με 3κ εχεις ενα πολυεργαλειο και θα περασετε καλα και οι δυο παντου. καντε τα ταξιδια σας και πουλα το μετα απο 2-3 χρονια μ'ολις βρεις άλλη και θα χασεις το πολύ 1.000ευρω. δεν θα μετανιωσεις ουτε λεπτο.

και πες της οτι το εκανες για χαρη της.....

ρε παιδιά υπάρχουν και τα γυναικάκια σ αυτή τη ζωή...
1,50 40 κιλά μια χαρά μπαίνει στο ςς...
Πάρτε μια τέτοια
(και είναι και ταλέντα στο... γκουχ γκουχ)
:cool:

teogtp
07/09/2016, 18:13
Πάρτε μια τέτοια

Τι λε ρε!
Να μας τα τρώνε οι φσρμακοτριφτιδες σε "παστιλιες";
:p

George_Sp
07/09/2016, 18:18
ας συνεισφέρω και γω με τόνους επιστημονικής τεκμηρίωσης γιατί προτιμάμε μινιόν θηλυκά.

μικρότερο βάρος > μικρότερη κατανάλωση > μικρότερη αλλαγή κέντρου βάρους > και φυσικά........

τα καλύτερα αρώματα είναι στα μικρά μπουκαλάκια

bulmont
07/09/2016, 18:18
Την Κυριακή που μας έρχεται λέω (δεν της το έχω προτείνει ακόμα) να έρθουμε στη βόλτα.

Και καλά κάνεις. Δεν λέει να πάς στην βόλτα με τσιρότα...........:bawl:

basilis_k6
07/09/2016, 18:24
ας συνεισφέρω και γω με τόνους επιστημονικής τεκμηρίωσης γιατί προτιμάμε μινιόν θηλυκά.

μικρότερο βάρος > μικρότερη κατανάλωση > μικρότερη αλλαγή κέντρου βάρους > και φυσικά........

και δεν χρειαζετε να μπλεκεις με γαντζοκλειδα και να λερωνεσαι καθε φορα να ρυθμισεις προφορτιση. ευκολια...

amyroukai
07/09/2016, 18:42
και δεν χρειαζετε να μπλεκεις με γαντζοκλειδα και να λερωνεσαι καθε φορα να ρυθμισεις προφορτιση. ευκολια...

αν έχεις το σωστό ελατήριο δεν χρειάζεται τίποτα ;)

GiorgosLa
07/09/2016, 19:05

Τι μας λες? Το βάζετε σε μικρά μπουκάλια γιατί έχετε λίγο.
Εμείς δηλαδή που έχουμε μπόλικο άρωμα, (δυο νταμιτζάνες π.χ.) θα το μοιράσουμε και θα κουβαλάμε στη σέλα μας 600 μπουκαλάκια, η θα το πετάξουμε στον νεροχύτη το μισό?? ...Α πες τώρα!

virus
07/09/2016, 19:20
Πάρτε μια τέτοια

το παλιο ανεκδοτο....

κοντη με μεγαλα αυτια και πλακε κεφαλι :D

George_Sp
07/09/2016, 19:34
Τι μας λες? Το βάζετε σε μικρά μπουκάλια γιατί έχετε λίγο.
Εμείς δηλαδή που έχουμε μπόλικο άρωμα, (δυο νταμιτζάνες π.χ.) θα το μοιράσουμε και θα κουβαλάμε στη σέλα μας 600 μπουκαλάκια, η θα το πετάξουμε στον νεροχύτη το μισό?? ...Α πες τώρα!

Το άρωμα της γυναίκας δε μοιράζεται! Πρέπει να είναι μόνο για έναν. :cool:

el_hymador
07/09/2016, 19:45
Γατάκια... η δικιά μου έβγαζε φλύκταινες με τις μηχανές, είχαμε κάνει κάποιες δοκιμαστικές βόλτες όταν την πρωτογνώρισα και με έχει γ@μησει στη γκρίνια (CBF 600S τότε). Η γνωστή παροιμία λέει όμως "με υπομονή και επιμονή... θα ανέβει και στη μηχανή". Όχι μόνο ανέβηκε αλλά ενώ ήταν ορκισμένη αυτοκινητού, πήγε και έβγαλε δίπλωμα και πήρε και scooterάκι! Δυστυχώς το scooter το πούλησε με την κρίση. Πλέον έχουμε νυμφευθεί, γουστάρει βόλτες και ταξίδια, αρκεί να μην τις πω να ανέβει σε κανά SS γιατί θα μου το φέρει καπέλο.

nikosmec
07/09/2016, 20:19
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εμένα πάντως με το srx που η πρώτη βόλτα ήταν700 km όχι μόνο δεν γκρινιαξε αλλά εγώ γκρινιαξα περισσότερο ότι είχα πιαστεί και είχα και μασάζ στην πλάτη μετά για να κόψω την γκρίνια.

amyroukai
07/09/2016, 20:20
μπράβο νέε μου. έτσι είναι το σωστό. σιδερόκωλη.