View Full Version : Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...
Παιδια δεν πας στην F1 πριν περασης από τα καρτ.
Παλιά τοπ προορισμός για Τζαμπορι ήταν το Εσπλαναντε.
Μην σνομπάρετε λοιπών την γλυφάδα και τη Βάρκιζα. Εκεί θα έρθει ο Νέος που και δεν θα (χαλάσει) τίποτα, και θα γνωρίσει και κόσμο.
ναι μετά από 1-2-3.... περάσματα από τα λιμανάκια!
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
09/03/2017, 18:37
ναι μετά από 1-2-3.... περάσματα από τα λιμανάκια!
Και από την άγνωστη τότε Γούναρη, γιατί η βουλιαγ, είχε μπλόκα.:lol:
Hell_Rider
09/03/2017, 18:47
ετσι ειχα σκεφτει και εγω πριν λιγα χρονια στην πιτα που ειχε κοψει το μοτο στον Βολο... δεν ειχα παρεα..που να παω μονος μου...ειχα και ενα bobber τοτε που αντι για σελα ειχα μια σανιδα :bawl: αλλα τελικα το μετανιωσα που δεν πηγα...οταν ηρθε η ωρα και εγινε η ετησια στην Ευβοια ειμουν εκει..δεν μπορεσα να τους γνωρισω μιλησω με ολους αλλα οσους γνωρισα ηταν (ειναι πιστευω να μην αλλαξαν :P ) και γαμω τα παιδια....αναμενω στην επομενη !!! ( αν το θελει το μηχανακι ) ;)
SHOOTER045
09/03/2017, 18:49
Ο καθένας μπορεί να έχεις του λόγους του Στελάρα. Εγώ για παράδειγμα όταν βλέπω ότι σε μια συγκέντρωση πάνε πολλοί ιδιοκτήτες africa, δεν πάω που να με πληρώσουν. Με τόσα που έχω γράψει γι' αυτό το μηχανάκι, το ξύλο δεν το γλυτώνω με τίποτα! :tooth:
Πέρα απ' την πλάκα, όσες φορές μπορούσα να πάω, πήγα και δεν το μετάνιωσα. Το έγραψα και στην αρχή.
Με ενα συγκεκριμένο άτομο (καλά όχι μονο ένα)
Είχα ερθει στο παρελθον σε {ρήξη} εδώ μέσα.
Και ήξερα οτι θα είναι στην πίτα στην Κατερίνη.
Δεν πήγα προκατειλημμένος, ουτε κρατούσα μούτρα .
Ίσα ίσα
Φάνηκε απο τις πρωτες κουβέντες που ανταλλαξαμε.
Οτι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ουτε χρειάζεται φανατιλα ουτε πορωση.
Χαλαραααα είπε ο Γιωργαρος.
Και είχε δίκιο.
Πλεον αποκτησα εναν ακόμα φίλο
Γιωργαρε αν διαβαζεις :beer:
Βόλτα ανοιχτή σε αγνώστους; Χμμμμ.... καλή ερώτηση....
"Εχω διπλό πακέτο, 1ον ο ρατσισμός της ηλικίας (ειμαι 54 ετών) κανείς 30νταρης δεν θα γίνει κολλητός μου ή θα μιλάμε χαλαρά, όχι από την πλευρά μου αλλά έτσι είναι...
2ον Λόγω ηλικίας έχω και την αντίστοιχη κουλαμάρα, οπότε ο "κάθε" Γαύρος θα με έχει για toy boy στα στροφιλίκια
3ον "Οτι είχα ν'αποδείξω όλα αυτά τα χρόνια στην μηχανή το απέδειξα.
4ον "Εχω πια συνειδητοποιήσει ότι, ότι παρέες θα έχω θα είναι της προσκολλήσεως, αλλά δεν μασάω, θα πηγαίνω πάντα ταξίδια με γνωστούς και με άγνωστους, άλλωστε αυτό είναι το νόημα..
SHOOTER045
09/03/2017, 19:12
"Εχω διπλό πακέτο, 1ον ο ρατσισμός της ηλικίας (ειμαι 54 ετών) κανείς 30νταρης δεν θα γίνει κολλητός μου ή θα μιλάμε χαλαρά, όχι από την πλευρά μου αλλά έτσι είναι...
2ον Λόγω ηλικίας έχω και την αντίστοιχη κουλαμάρα, οπότε ο "κάθε" Γαύρος θα με έχει για toy boy στα στροφιλίκια
4ον "Εχω πια συνειδητοποιήσει ότι, ότι παρέες θα έχω θα είναι της προσκολλήσεως, αλλά δεν μασάω, θα πηγαίνω πάντα ταξίδια με γνωστούς και με άγνωστους, άλλωστε αυτό είναι το νόημα..
Με συνομήλικό σου (ίσως και μεγαλυτερο)
Μοιραζομασταν τα καλαμάρια απο το ίδιο πιάτο
Μοιραζομασταν τα καλαμάρια απο το ίδιο πιάτο
Kαι μετά βούρτζιζες τα δόντια σου;:tooth:
o_gavros
09/03/2017, 19:17
Μανώλη (Απατσι),επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα με αυτό που γράφεις.
όχι για την αναφορά στο "παίξιμο" που νομίζεις ότι θα φας απο κάποιον γρηγορότερο.
Αν μη τι άλλο (και αναφέρθηκε ήδη αυτό), οι βόλτες του μοτό ΔΕΝ έχουν το στοιχείο του εγωισμού και του ξερειςποιοςειμαιεγω,οδηγικά.
Δεν αποδεικνύει κανείς σε κανέναν τίποτα.Βγαίνουμε να κάνουμε το κέφι μας.
Η ηλικία σου δεν παίζει κανενα ρόλο.Με αυτό διαφωνώ.
Στις βόλτες συμμετέχουν και μεγαλύτεροι απο σένα,χωρίς να μένουν τρόπον τινά στην "απέξω" όσον αφορά στο μεταξύ μας χαβαλέ.
Ναι οκ, κολλητός μπορεί να μη γίνεις με κάποιον νεότερο σου.
Αλλά δεν τρέχει και τίποτα.
Άλλωστε πρωτο μέλημα σε μια βόλτα,δεν είναι να βρούμε κολλητούς.Να περάσουμε καλά στην βόλτα μας είναι.
Το ότι μπορεί να προκύψουν φιλίες,είναι κάτι που δεν μπορείς να το προαποφασίσεις,αλλά αν συμβεί είναι πολύ ευχάριστο.
anavatis19
09/03/2017, 19:23
ωραιο θεμα αυτο τελικα. αποκαλυφθηκαμε πολλοι.
Μανώλη (Απατσι),επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα με αυτό που γράφεις.
όχι για την αναφορά στο "παίξιμο" που νομίζεις ότι θα φας απο κάποιον γρηγορότερο.
Αν μη τι άλλο (και αναφέρθηκε ήδη αυτό), οι βόλτες του μοτό ΔΕΝ έχουν το στοιχείο του εγωισμού και του ξερειςποιοςειμαιεγω,οδηγικά.
Δεν αποδεικνύει κανείς σε κανέναν τίποτα.Βγαίνουμε να κάνουμε το κέφι μας.
Η ηλικία σου δεν παίζει κανενα ρόλο.Με αυτό διαφωνώ.
Στις βόλτες συμμετέχουν και μεγαλύτεροι απο σένα,χωρίς να μένουν τρόπον τινά στην "απέξω" όσον αφορά στο μεταξύ μας χαβαλέ.
Ναι οκ, κολλητός μπορεί να μη γίνεις με κάποιον νεότερο σου.
Αλλά δεν τρέχει και τίποτα.
Άλλωστε πρωτο μέλημα σε μια βόλτα,δεν είναι να βρούμε κολλητούς.Να περάσουμε καλά στην βόλτα μας είναι.
Το ότι μπορεί να προκύψουν φιλίες,είναι κάτι που δεν μπορείς να το προαποφασίσεις,αλλά αν συμβεί είναι πολύ ευχάριστο.
Πότε δεν είπα αυτό, μίλησα για γνωστούς και αγνώστους όπως είναι άλλωστε η περιγραφή του Thread αυτό πού ίσως να ισχυρίστηκα είναι ότι είναι πιο ευκολές οι διαπροσωπικές σχέσεις σε εσας τους πιτσιρικάδες, και πιό πολύ το περιέγραψα για κάποιους που έχουν ενδοιασμούς να ταξιδέψουν με κάποιους που δεν γνωρίζουν, προσωπικά ταξίδευα με τον Eric έναν "Αγγλο που βρεθήκαμε σε ένα πάρκινγκ στο St Nikolaz για πάνω από 5 χρόνια και είχαμε γίνει πιό κολλητοί και από αδέρφια , δυστυχώς έφυγε από καρκίνο 38 χρονών.......
congate7
09/03/2017, 19:37
Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πηγαίνεις και βλέποντας και κάνοντας.
Δε γίνεται να τα πας καλά με όλους και είναι φυσιολογικό αλλά όλο και κάποιον θα βρεις.
Έχει τύχει σε βόλτα να ρίχνω πολύ γέλιο με άτομο 30+ χρόνια μεγαλύτερο μου και απ' την άλλη να έχω μπλέξει με δυο άτομα (ένα πόρνετ και ένα τενεκέ) που μου 'χουν φάει τη ζωή...
Αν καίγεσαι τόσο για το οδηγικό κομμάτι στην καλύτερη να πεις φούτσα στα χιλιάρια στη χειρότερη φούτσα από κανά τετρακόσα.
Αλλά για να το πεις πρέπει να πας...
FEDS σημαίνει παρεξήγηση στην καθομιλουμένη...:lol:
Ευτυχώς, μόνο την ηλικία έχουμε κοινή...........(χωρίς παρεξήγηση....)
Ευτυχώς, μόνο την ηλικία έχουμε κοινή...........(χωρίς παρεξήγηση....)
Δηλαδή είσαι γρήγορος;
πόσο δίκιο είχε τελικά ο tai , όταν στην πρώτη μου συνάντηση μου ειχε πει για καλοσώρισμα
" λοιπόν μεγάλε , 2 χρόνια θα προσπαθείς να ταιριάζεις nickname με φάτσες , τα επόμενα 2 να ταιριάζεις nick με ονόματα , και όταν πια θα τα έχεις καταφέρει θα αναρωτιέσαι τι σκατά κάνεις με όλους αυτούς μαζι. "
Δηλαδή είσαι γρήγορος;
Ελα σε κάποια βόλτα να το μάθεις αυτό!!!!!!!!!!!!
Μοιραζομασταν τα παλαμάρια απο το ίδιο πιάτο
Νοτι μποηζ. ...
Ελα σε κάποια βόλτα να το μάθεις αυτό!!!!!!!!!!!!
Φίλε μου δεν έχεις καμία τύχη σε πληροφορώ ότι 20° τις έχω χαλαρά...
Βάλε και τα γκάζα του Tracer.. Πραγματικά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω..
Νοτι μποηζ. ...
καφετζή................. υπολίνομαι.......:a23::a23::a23:
πόσο δίκιο είχε τελικά ο tai , όταν στην πρώτη μου συνάντηση μου ειχε πει για καλοσώρισμα
" λοιπόν μεγάλε , 2 χρόνια θα προσπαθείς να ταιριάζεις nickname με φάτσες , τα επόμενα 2 να ταιριάζεις nick με ονόματα , και όταν πια θα τα έχεις καταφέρει θα αναρωτιέσαι τι σκατά κάνεις με όλους αυτούς μαζι. "
:tooth::tooth::tooth: Πραγματικά έτσι είναι, εγώ είμαι στο stage1...
Φίλε μου δεν έχεις καμία τύχη σε πληροφορώ ότι 20° τις έχω χαλαρά...
Βάλε και τα γκάζα του Tracer.. Πραγματικά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω..
Ρε αρχηγέ 20 μοίρες γέρνουν και τα υποβρύχια τα καλά τα γερμανικά του τσοχοζόπουλου......
Ρε αρχηγέ 20 μοίρες γέρνουν και τα υποβρύχια τα καλά τα γερμανικά του τσοχοζόπουλου......
Aυτό μόνο δεν έχω δεί...Να με περνάει υποβρύχιο στην Επίδαυρο...:tooth::tooth::tooth:
amyroukai
09/03/2017, 19:56
Νοτι μποηζ. ...
Εκ του νοτη/τακη76;
el-Gatto
09/03/2017, 20:08
-Βόλτες με "αγνώστους" δεν πάω...με "ξέρουν" πλέον όλοι...:lol:
Και μ'όσους βολτάρω για 1η φορά ,φροντίζει η κοινή αγάπη για την μοτοσυκλέτα ,να μας κάνει να νιώθουμε σα να γνωριζόμαστε χρόνια.:)
- Αν και έχω πατήσει τα 51 ,δεν έχω κανένα πρόβλημα επικοινωνίας κ συνύπαρξης με 25άρηδες-30άρηδες.
Αντιθέτως ,ανάμεσα σε συνομήλικούς μου ,αισθάνομαι (συνήθως) σαν εξωγήϊνος.
- Λόγω ηλικίας ,έχω κ την ανάλογη οδηγική εμπειρία ,οπότε τα "νιάτα" ...'τα'χω" ..."εύκολα" στο δρόμο...(βλ."γατάκια") :p
Ο λόγος που μένω πίσω στο κονβόϊ ,είναι για να μην τους δημιουργήσω ψυχολογικά -που τους "πάτησε το παππούδι"- κ σταματήσουν να πηγαίνουν μοτοΒόλτες. :D
- Ποτέ δεν με ενδιέφερε να αποδείξω κάτι μέσω της μοτοκίνησης.
Οτι έκανα κ κάνω ,για ,κ κυρίως με ,τις μοτοσυκλέτες που μ'έχουν συντροφεύσει ,είναι απλά αυτό που γούσταρα κ γουστάρω ακόμα.
- Εχω εδώ κ τουλάχιστον 2 10ετίες συνειδητοποιήσει ,ότι οι φιλίες που γεννιούνται μέσω συμμετοχής σε μοτοσυκλετιστικά κοινά ,είναι πολύ δυνατές ,αφού ο συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής ,εκτός απο δημιουργικά ιδιόρυθμος ,είναι συνήθως ευαίσθητο ,φιλότιμο ,κ ντόμπρο άτομο.
- Αυτό που γουστάρω πάνω απ'όλα στις μοτοπαρέες ,άρα κ στις μοτοβόλτες ,εκτός από την ομαδική οδήγηση σε όμορφες διαδρομές ,είναι ο αυθορμητισμός ,και η δεδομένη διάθεση αλληλεγγύης μεταξύ των συμμετεχόντων.
--Σαφώς κ θα υπάρξουν εξαιρέσεις (βλ.κοκκοράκια-έλα να την μετρήσουμε-η παρτάρα μου κ μόνο-κτλ) ,όπως υπάρχουν παντού ,αλλά αποτελούν μειοψηφία ,κ πολύ σύντομα ,είτε αυτοεξορίζονται από την όποια μοτοπαρέα ,νιώθοντας ότι δεν κολλάνε σε αυτήν ,είτε αποβάλλονται από αυτήν ,αφού δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του όρου: Παρέα.
Βγείτε έξω.
Καβαλήστε την μοτοσυκλέτα σας όσο πιό συχνά μπορείτε.
Πάτε μοτο-βόλτες με γνωστούς κι αγνώστους.
Κάποιους απ΄αυτούς ,απλά θα τους γνωρίσετε.
Κάποιοι απ'αυτούς (ίσως) θα είναι οι επόμενοι φίλοι σας.
Καλές βόλτες σύνΤροχοι. :beer:
Παλιά τοπ προορισμός για Τζαμπορι ήταν το Εσπλαναντε.
βρε μπαγασα Στελιο τι ειπες τωρα; Εσπλαναντε!!!:look:
Καλά, δεν θα χαλάσει και ο κόσμος αν δεν συμφωνείς. Ορίστε, σου επιτρέπω να διαφωνείς, μην αγχώνεσαι. :lol:
Δεν λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ούτε και για τους ίδιους λόγους. Δεν βλέπω τίποτα λάθος στον τρόπο που λειτουργείς εσύ, απλά εγώ λειτουργώ διαφορετικά. Θα γράψω χαλαρά σε ένα φόρουμ που μπαίνουν και τρεις-τέσσερις τύποι που έχουμε πάει μια βόλτα μαζί, τα είπαμε και περνάμε καλά, περισσότερο για να δω τι κάνουν ή/και να κανονίσουμε και καμιά άλλη βόλτα. Εννοείται οτι αν μπω σε μια κουβέντα, θα απάντήσω σε όποιον μου απευθύνει το λόγο (θα προσπαθήσω τουλάχιστον), προσπαθώ να μην είμαι αγενής (ενίοτε το καταφέρνω :lol:).
Για μένα τα μοτοφόρα ήταν, είναι και θα είναι ενας εύκολος τρόπος να κανονίζω βόλτες με παρέα, που μου αρέσουν πολύ, και είναι δύσκολο να κάνω αλλιώς, μιας και κανένας στο κλειστό μου κύκλο δεν καβαλάει. Είναι ένα μέσο για ένα συγκεκριμένο σκοπό, αν θέλεις, ένα online dating για μηχανόβιους :a25: . Αν ο σκοπός δεν είναι εκ των πραγμάτων εφικτός, τότε πάει περίπατο και το μέσο. Αυτή είναι η δική μου προτεραιότητα, η δική σου ελεύθερα μπορεί να είναι διαφορετική.
Με αυτό δεν ξέρω πως να διαφωνήσω. :lol:
Η λακωνική σου τοποθέτηση στην αρχή, ήταν λίγο παραπλανητική.
όταν γραφτηκα στο φορουμ, αρχαριος μηχανόβιος τοτε λατρεψα πραγματικα το κλιμα εδώ μεσα, κι ετσι καποια φαση που ειχα αδεια από τη δουλεια, ειδα ένα θρεντ για μεσημεριανο καφε στη νεα μακρη και λεω δε παω να δω? εγω λοιπον με το ταπεινο μου 250αρακι, οι αλλοι με 600αρια-1000αρια-1300αρια, μαζι πηγαμε ολοι, μαζι γυρισαμε..
την επομενη φορα εβαλα εγω δικο μου καφε και μαζεψα 15 κεφαλια.. καραγουσταρα.. αρχισα λοιπον να βαζω κοντινες βολτουλες και τουλάχιστον 10-15 μηχανάκια τα ειχα χαλαρα.. πηγαινα και στις συναντήσεις τοτε στο παλπ, και καπως ετσι γνωριζα ολο και περισσοτερο κοσμο.. πηγα και στις ετήσιες, μια χαρα όλα και περνουσα υπεροχα..
στη πρωτη μου μαλιστα ετησια το 10 εφαγα και μια μεγαλοπρεπη σαβουρδα, και ειχα τον καπετανιο και τον δαναο μαζι μου 3+ ωρες, (τις μισες υπο βροχη) να μου κανουν παρεα περιμενοντας την οδικη..
ακομα θα θυμαμαι και θα γελαω, το γεγονος ότι με το ταπεινο μου 250αρι αποφασισα να παω σε βολτα του τριανταπέντε.. καπου στα 480 χλμ συνολο αλλα ειπα δε γμτ.. κοπανες ειχε πολλες για να φυγω αμα τους χασω η κουραστω.. κι εκει που πηγαίναμε και πριν τα μεγαρα με περασαν ΟΛΟΙ (εκτος του ggs που εμεινε μαζι μου) με πολλα και δεν τους ξανα ειδα σε ολη τη διαδρομή μεχρι τη πρωτη σταση του καφε, φτανουμε ναυπλιο κι εκει που είμαι ετοιμος να παρω τηλ τον σπυρο να δω που κατσανε τους βλεπω ολους και σκανε μυτη.. ειχα φτασει πρωτος.. :lol:
καπακια την επομενη κυριακη, επαιζε καφες στην οιτη, εφυγα λιγο νωρίτερα για να παω χαλαρα επειδή ειχα δικαβαλο το πατερα μου, και κατεληξα να περιμενω τους υπολοιπους κοντα 2 ωρες.. (ηταν ηδη ο ταιστιλ και ο καφετζης στο καταφυγιο)
αυτά είναι που μενουν, να τα θυμασαι να γελας,
αυτό παντως που μου αρεσει με τις ανεπίσημες βολτες εδώ είναι ότι ενώ εχω αργο μηχανακι, και είμαι και λιγο κουλαδι, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχω μεινει μονος στα μετ'οπισθεν.. παντα μενει καποιος μαζι μου για παρεα.. ενώ εχει τυχει σε βολτες με γνωστη μου παρεα εκτος φορουμ να με παρατησουν μοναχο μου..
οποτε νεοι μη κολλατε, αμα θελετε ξεκινηστε να ερχεστε σε βολτες, καλα θα περασετε, μην ανυσηχειτε.
Ναι... αν οι βόλτες όμως είναι "πολεμικές" φαντάζομαι ότι δεν τις βάζεις ανοιχτα σε ένα φόρουμ
οχι βεβαια
xarisiero
09/03/2017, 23:48
Πρώτη βόλτα μου στο μότο......Καπου το 2014 λοιπόν βόλτα του Πάνου (Eversman) στη Διρφυ...
Υπήρχε και υπάρχει γενικά μια ατμόσφαιρα στο φλορουμ για τα tdm με πολλά αρνητικά σχόλια.
Σκάω λοιπόν μύτη στο περίπτερο με την Κατερίνα και το tdm που είχα τότε έτοιμος για μπουλινγκ μιας και δεν ήξερα κανέναν....
Με πλησιάζει ο τρελόmikes με υφακι ....νέο σε γαμησα .... Και με ρωτάει,, <<δεν μου λες φιλαράκι τι μηχανάκι οδηγάς εσύ είπαμε? >>...Μιλαμε για την πρώτη κουβέντα άκουάκουσα εκείνη τη μέρα. Του απαντάω tdm και γελάει και μου λέει <<ρε φίλε που πας με τον τάφο, και εγώ έλεγα ότι θα χεις κάνα γρήγορο να πάμε επιτέλους μια γρήγορη βόλτα >>...
Το γέλιο που έριξα μέσα από το κράνος όταν ξεκινήσαμε και το είδα να καβαλάει το 250αρι του ακόμα το θυμάμαι...:lol:
Δεν χρειάζεται να κολλάει κανείς... Όλοι μας κάποια στιγμή ήμασταν μαζεμένοι στις πρώτες βόλτες αλλά σιγά σιγά όλα είναι καλύτερα....
Και κάτι ακόμα που πραγματικά μου κάνει εντύπωση και το σκέφτομαι συχνά.... Χωρίς να έχω κάτι με τους μεγαλύτερους και τιμή τους να είναι τόσο ενεργοί στον χώρο του μοτοσυκλετισμου, αλλά ρε παιδιά που είναι οι μικρότεροι σε ηλικία??? Κάτω από 35 σπάνια βλέπω και σε βόλτες και γενικότερα να ενεργοποιουνται... Τελοςπαντων άλλο θέμα αυτό....
αυτό το genesis με στοίχειωνε όταν ήμουν πιτσιρίκος ...
GiorgosLa
10/03/2017, 08:05
Με αντιπαθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα, αλλά από κοντά είμαι γαμώ τα παιδιά.
Εγώ πάλι το αντίθετο. Εδώ δείχνουν μια εκτίμηση και μόλις με γνωρίζουν, κάποιοι παθαίνουν μια απογοήτευση. :D
Ο Σταύρος προχτές είπε το ωραίο: "καλά, γιατί δεν γράφετε όπως μιλάτε?" :bawl:
Για τις επόμενες γνωριμίες να ξέρετε: Είμαι πολύ μεγάλος, με μεγάλη κοιλιά, άσπρα μαλλιά, και μιλάω έντονα Λαρισινά.
Επίσης, έχω έντονα ζυγωματικά και θεληματικό... προγούλι. Ο σκοπός δε, αγνός. Μόνο για γνώστες :)
Πάντως, σοβαρά τώρα, στις πρώτες συναντήσεις η αντιμετώπιση των άλλων, είναι ανάλογη με την συμπεριφορά σου νομίζω. Αν δεν είσαι ο "σας έχω όλους και αέρα πατέρα" δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε στον δρόμο, ούτε στην ταβέρνα. Το αντίθετο μάλιστα. Θα σε προσέχουν όλοι και θα περάσεις καλύτερα απ ότι φανταζόσουν.
Εγώ ας πούμε, που είμαι 50+, τώρα που πήρα λίγο θάρρος με μερικούς, δηλώνω 28 χρονών και τους έχω όλους. Ε πρέπει να την περιμένω την καζούρα στην ταβέρνα, αφού στο δρόμο με περνούν κι από εξωτερική και από εσωτερική ταυτόχρονα.
Το θέμα είναι να περνάμε καλά, να κάνουμε το κέφι μας, και το βασικότερο, το βράδυ να μπορούμε να γράψουμε:
..."σπίτι κι εγώ...!!!"
:beer:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/03/2017, 08:09
28 και κατι μηνων ε?
Tα πραγματα ειναι απλα ρε ειμαστε ολοι μοτο-καγκουρες μεγαλοι μικροι steet onoff ss naked κλπ κλπ.... εδω ειστε ακουτε δεν ακουτε αυτο το ειδος https://www.youtube.com/watch?v=8j741TUIET0 αντε καλημερες:beer:
-Βόλτες με "αγνώστους" δεν πάω...με "ξέρουν" πλέον όλοι...:lol:
Και μ'όσους βολτάρω για 1η φορά ,φροντίζει η κοινή αγάπη για την μοτοσυκλέτα ,να μας κάνει να νιώθουμε σα να γνωριζόμαστε χρόνια.:)
- Αν και έχω πατήσει τα 51 ,δεν έχω κανένα πρόβλημα επικοινωνίας κ συνύπαρξης με 25άρηδες-30άρηδες.
Αντιθέτως ,ανάμεσα σε συνομήλικούς μου ,αισθάνομαι (συνήθως) σαν εξωγήϊνος.
- Λόγω ηλικίας ,έχω κ την ανάλογη οδηγική εμπειρία ,οπότε τα "νιάτα" ...'τα'χω" ..."εύκολα" στο δρόμο...(βλ."γατάκια") :p
Ο λόγος που μένω πίσω στο κονβόϊ ,είναι για να μην τους δημιουργήσω ψυχολογικά -που τους "πάτησε το παππούδι"- κ σταματήσουν να πηγαίνουν μοτοΒόλτες. :D
- Ποτέ δεν με ενδιέφερε να αποδείξω κάτι μέσω της μοτοκίνησης.
Οτι έκανα κ κάνω ,για ,κ κυρίως με ,τις μοτοσυκλέτες που μ'έχουν συντροφεύσει ,είναι απλά αυτό που γούσταρα κ γουστάρω ακόμα.
- Εχω εδώ κ τουλάχιστον 2 10ετίες συνειδητοποιήσει ,ότι οι φιλίες που γεννιούνται μέσω συμμετοχής σε μοτοσυκλετιστικά κοινά ,είναι πολύ δυνατές ,αφού ο συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής ,εκτός απο δημιουργικά ιδιόρυθμος ,είναι συνήθως ευαίσθητο ,φιλότιμο ,κ ντόμπρο άτομο.
- Αυτό που γουστάρω πάνω απ'όλα στις μοτοπαρέες ,άρα κ στις μοτοβόλτες ,εκτός από την ομαδική οδήγηση σε όμορφες διαδρομές ,είναι ο αυθορμητισμός ,και η δεδομένη διάθεση αλληλεγγύης μεταξύ των συμμετεχόντων.
--Σαφώς κ θα υπάρξουν εξαιρέσεις (βλ.κοκκοράκια-έλα να την μετρήσουμε-η παρτάρα μου κ μόνο-κτλ) ,όπως υπάρχουν παντού ,αλλά αποτελούν μειοψηφία ,κ πολύ σύντομα ,είτε αυτοεξορίζονται από την όποια μοτοπαρέα ,νιώθοντας ότι δεν κολλάνε σε αυτήν ,είτε αποβάλλονται από αυτήν ,αφού δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του όρου: Παρέα.
Βγείτε έξω.
Καβαλήστε την μοτοσυκλέτα σας όσο πιό συχνά μπορείτε.
Πάτε μοτο-βόλτες με γνωστούς κι αγνώστους.
Κάποιους απ΄αυτούς ,απλά θα τους γνωρίσετε.
Κάποιοι απ'αυτούς (ίσως) θα είναι οι επόμενοι φίλοι σας.
Καλές βόλτες σύνΤροχοι. :beer:Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα. Επίσης είμαι 50 παρά λίγους μήνες και κάνω παρέα με όλες τις ηλικίες χωρίς πρόβλημα. Αλλού εντοπίζω τους λόγους να μην κάνω παρέα κάποιον, ας πούμε στην διπροσωπία και στον ψεύτικο χαρακτήρα. Είμαι και κουλάδι, έχω και BMW οπότε άλλοι δεν με κάνουν παρέα, άλλοι δεν με παίζουν κι εγώ κάθε που το καταλαβαίνω βάζω τα κλάματα.
George_M.
10/03/2017, 08:39
βολτες με αγνωστους εχω παει κ ηταν εξαιρετικες, οπως επισης κ καποιες αλλες παλι με αγνωστους που ηταν εφιαλτης,
ετσι αποφασισα να πηγαινω μικρες μονοημερες κοντινες με παρεα (οχι πλεον αγνωστους) κ τις μακρυνες 2-3 ημερων σολο.εκτοτε απολαμβανω καθε βολτα.
Εγώ πάλι το αντίθετο. Εδώ δείχνουν μια εκτίμηση και μόλις με γνωρίζουν, κάποιοι παθαίνουν μια απογοήτευση. :D
Ο Σταύρος προχτές είπε το ωραίο: "καλά, γιατί δεν γράφετε όπως μιλάτε?" :bawl:
Για τις επόμενες γνωριμίες να ξέρετε: Είμαι πολύ μεγάλος, με μεγάλη κοιλιά, άσπρα μαλλιά, και μιλάω έντονα Λαρισινά.
Επίσης, έχω έντονα ζυγωματικά και θεληματικό... προγούλι. Ο σκοπός δε, αγνός. Μόνο για γνώστες :)
Πάντως, σοβαρά τώρα, στις πρώτες συναντήσεις η αντιμετώπιση των άλλων, είναι ανάλογη με την συμπεριφορά σου νομίζω. Αν δεν είσαι ο "σας έχω όλους και αέρα πατέρα" δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε στον δρόμο, ούτε στην ταβέρνα. Το αντίθετο μάλιστα. Θα σε προσέχουν όλοι και θα περάσεις καλύτερα απ ότι φανταζόσουν.
Εγώ ας πούμε, που είμαι 50+, τώρα που πήρα λίγο θάρρος με μερικούς, δηλώνω 28 χρονών και τους έχω όλους. Ε πρέπει να την περιμένω την καζούρα στην ταβέρνα, αφού στο δρόμο με περνούν κι από εξωτερική και από εσωτερική ταυτόχρονα.
Το θέμα είναι να περνάμε καλά, να κάνουμε το κέφι μας, και το βασικότερο, το βράδυ να μπορούμε να γράψουμε:
..."σπίτι κι εγώ...!!!"
Ο Γιωργάκης από το LA προσυπογράφω ότι είναι όσο πρέπει σοβαρός δηλαδή προς το καθόλου.
Το κακό με τον μπιτόνι-μαν είναι άντε να μας έχει στο τιμόνι αλλά και στο τραπέζι ρε γαμώτο ,τρία πιάτα έφαγε ο φούστης.
Ναι πράγματι, είναι πολύ άβολη αυτή η αίσθηση που νιώθεις όταν προσεγγίζεις μια άγνωστη κλίκα όντας ξένος. Αλλά πιστέψτε με κρατάει λίγο.
Κοντεύω 10 χρόνια στο moto και δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μια φορά που να χαλάστηκα σε βόλτα. Πήγα σε πάρα πολλές και οργάνωσα άλλες τόσες, και ούτε μια φορά δεν έτυχε να πω, "ωχ που ήρθα τώρα, πως θα ξεμπλέξω". Ήμουν τυχερός; Δεν ξέρω, ίσως. Αλλά ακόμη και αν υπήρχε η περίπτωση να πέσω κάποτε σε μια παρέα που θα με χάλαγε, θα άξιζε τον κόπο για ότι έχω κερδίσει μέσα από την επαφή μου με όλο αυτό το διαφορετικό σύνολο ανθρώπων που γνώρισα στις βόλτες του μοτο. Έκανα φίλους, άκουσα ιστορίες, ταξίδεψα, είδα απίστευτα μέρη, έμαθα να οδηγώ καλύτερα. Και όλα αυτά ξεκίνησαν από την πρώτη φορά που αποφάσισα να αφήσω τον δισταγμό μου και να έρθω στο "Περίπτερο".
Τελικά έχω καταλήξει πως το πιο σημαντικό πράγμα δεν ήταν η οδήγηση, ή βόλτες ή ακόμη και οι μηχανές. Αυτά τα απολαμβάνω και μόνος μου, το πιο σημαντικό είναι η ανθρώπινη επαφή και αλληλεπίδραση. Αν κάποιος λοιπόν θέλει να έρθει σε βόλτες αλλά διστάζει, σας το λέω, η άβολη στιγμή κρατάει λίγο και αυτό που έχεις να κερδίσεις είναι πολύ μεγαλύτερο.
Ενα πραγμα μονο ρε...κλικα δεν υπαρχει..υπαρχουν απλα ανθρωποι που δε γνωρίζονται και ανθρωποι που απλα γνωριζονται...η διαφορα ειναι η ΒΟΛΤΑ και η κινηση να ερθει καποιος..κλικα ειναι να ρθει κανεις και να μη του μιλαει ψυχη και αυτο εδω δεν παιζει οπως το ειδα εγω τουλάχιστον..:)
Νομίζω δεν ειπώθηκε, αλλά κάτι που ίσχυσε για μένα αποτρεπτικά κάνα δυο φορές ήταν η σκέψη ότι η απειρία μου θα γίνει αιτία να χαλάσω την εκδρομή για κάποιον. Και αυτό αφορά πιο πολύ ταξίδι στο εξωτερικό. Εντός ελλάδας μόνο το οικονομικό είναι το θέμα.
Δεν ήθελα δηλαδή να ασχοληθεί κάποιος πχ με κάποια βλάβη μου επειδή εγώ δεν ξέρω ή δεν είχα εργαλεία, ή να ασχοληθεί κάποιος με μένα επειδή δεν έχω τον τάδε εξοπλισμό που μπορεί να χρειαστώ κλπ.
Τώρα το να με αποτρέψει να πάω σε μια βόλτα επειδή ίσως με που κουλάδι κλπ, οκ σιγά το νέο :lol:
ΥΓ: Η μόνη ταλαιπωρία που πρόσφερα και δεν μετανιώνω, είναι στην σκούπα μας στην σιδερόκωλη, με τις φωτογραφίες που έβγαζα :evil:
:lol::lol:
Τι μου θυμιζεις ρε Δημητρη!!
Το αγχος μου δεν ηταν να σε ''τρεχω'' ωστε να μην βγαζεις φωτογραφιες, το αγχος μου ηταν μην χαθουμε με τους υπολοιπους γιατι δεν ειχα ουτε χαρτη!!!
Οπως ειπαν και παραπανω μερικοι φιλοι, ολη η φαση ειναι να παρεις την αποφαση να πας στο περιπτερο...μετα ολα τα άλλα ερχονται...
Εχουμε μια κοινη αγαπη ολοι με τα μηχανακια μας και τις βολτες...αυτο ειναι που μας ενωνει σαν παρεα πιστευω...
Εχω να θυμαμαι πολλα απο βολτες του moto.gr. Το μονο που με ''χαλαει'' καπως ειναι που μερικοι δεν γραφουν πλεον και δεν συμμετεχουν...Αλλά keep walking!...
ΥΓ: Δημητρη δεν ησουν καθολου ''κουλαδι'' οπως λες, αν θυμασαι το απογευμα που φυγαμε σβελτα για να προλαβουμε την βροχη, μια χαρα το πηγαινες το hornet :beer:
amyroukai
10/03/2017, 09:27
κλικα δεν υπαρχει...
ευχαριστούμε, περάστε από το λογιστήριο για το μπόνους όπως είχαμε πει. τι εννοείς δεν τα λέμε δημόσια αυτά;;;;
Αλλού εντοπίζω τους λόγους να μην κάνω παρέα κάποιον,
αυτό το πράγμα που βάζεις στο τραπέζι, ειδικά στη φάση "ότι δηλώσεις στο ίντερνετ είσαι" έχει γίνει επίσης τρελή καραμέλα και κάποτε με στεναχωρούσε πολύ και το σφάλμα στο προσωπικό κριτήριο για τους άλλους και το "μα νόμιζα πως είναι..." και δεν ήταν. Συν το ότι μπορείς ανά πάσα ώρα να εφεύρεις έναν νέο εαυτό, με μιά απλή αλλαγή account/screenname και η ψηφιακή κολυμπήθρα του Σιλωάμ φροντίζει. Το απλό στο οποίο έχω κατασταλάξει είναι πως σε φάση "βόλτα" ότι και να είναι ο άλλος δεν θα με ενοχλήσει (διπρόσωπος, εκπρόσωπος, αντιπρόσωπος εξουσιοδοτημένος ή όχι) αν οδηγεί σωστά αλλά το παραπέρα (που δεν αφορά την βόλτα που συζητάμε) δεν χρειάζεται. Και η όλη αυτή συμπεριφορά δεν είναι πως υπάρχει μόνο στα φόρα, παντού στην ζωή την συναντάς.
Και βέβαια για να φτάσεις να δεις αν ο άλλος είναι διπρόσωπος ή όχι, πρέπει να κάνεις παρέα μαζί του, άρα πρέπει να πας βόλτα με τον άγνωστο (για να το συνδέσω με το αρχικό ερώτημα) αρχικά και να φτάσει να γίνει γνωστός τουλάχιστον. Και όπως έχουν πει και άλλοι, ναι προφανώς και υπάρχουν κακοί και άσχημοι αλλά έχει και καλούς και αξιόλογους και ωραίους τύπους και το ισοζύγιο είναι θετικό. Οι κακοί, όπως είπε και ο Γάτος, συνήθως απομακρύνονται με τον έναν τρόπο ή τον άλλο.
υ.γ.
μην χαθουμε με τους υπολοιπους γιατι δεν ειχα ουτε χαρτη!!!
ρε τσιφούτη, σμάρτφόουν έχεις, δωρεάν χάρτες έχει (και χωρίς σύνδεση, για να σε προλάβω) αλλά δεν χαραμίζεις ούτε λίγη μπαταρία; :lol:
ευχαριστούμε, περάστε από το λογιστήριο για το μπόνους όπως είχαμε πει. τι εννοείς δεν τα λέμε δημόσια αυτά;;;;
Εχει γινει ηδη η καταθε.....εεεε τι? τι λες δε σε καταλαβαινω :whistle::whistle:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/03/2017, 09:33
βρε μπαγασα Στελιο τι ειπες τωρα; Εσπλαναντε!!!:look:
379536
Και εδώ μαλων εκεί πηγαίνουμε. Σε πρώτο πλάνο το ΧΤ και ακολουθουν ένα μπολντορ και ένα τζι πι.
sotostzav
10/03/2017, 09:53
Κανεις μας δεν πιστευω να πηγε για πρωτη φορα σε βολτα ή μπυροκαφεδοσυναντηση του μοτο και να ηξερε τους παντες...Και σιγουρα σχεδον ολοι μας λιγο-πολυ,ισως να ειμασταν ψιλοδιστακτικοι μεχρι να παμε στις πρωτες μας συναντησεις.Γενικα ημουν καποτε της αποψης πως δεν γινεται να δεθεις με ατομα τα οποια γνωρισες διαδυκτιακα.Και ηρθε σιγα σιγα ο χρονος να με διαψευσει.Σημερα θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που πηγε εκεινη την βολτα στην αναβρα το 2012 και εγινε η αρχη.Οπως θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που μεσα απο δω εκανα 3-4 αδερφικες φιλιες και που εχω γνωρισει ατομα τα οποια με βοηθησαν σε δυσκολες φασεις,χωρις ουτε να μου χρωστανε αλλα ουτε και να τους χρωσταω..Πιστευω πως μονο καλο μπορει να βγει τελικα μεσα απο την συμμετοχη μας σε συναντησεις-βολτες.Απο το πιο απλο,του να πιεις μια μπυρα και να χαβαλεδιασεις απεριοριστα μια Δευτερα βραδυ,μεχρι του να πας μια Κυριακατικη βολτα η οποια θα σου γεμισει μπαταριες,θα σε γεμισει εικονες,ισως να σε κανει με τον καιρο και καλυτερο οδηγο.Στην τελικη ακομα και αυτα που ειπα να μην συμβουν,το μονο που θα χεις χασει ειναι μια μερα απο την ζωη σου στην χειροτερη..Αν και δεν το πιστευω :)
karellen
10/03/2017, 09:58
Ένας χρυσός κανόνας για να εγκλιματιστείς στην πρώτη επαφή με αγνώστους είναι να μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις από την πρώτη στιγμή.Ούτε στην οδήγηση,γκάζια-στροφιλίκια-είμαι γαμάουα,αλλά όυτε και στον καφέ να αρχίσεις τις παρλαπίπες.
Η αμοιβαία εκτίμηση θα έρθει σιγά σιγά.
Πρώτη ετήσια το 2006 νομίζω, άγνωστη μεταξύ αγνώστων, με το ΧΤ και υπό το άγρυπνο βλέμμα του Κατάνα. Συγκινητικός σαν σκούπα, μάτια παντού.. :D
Μιά φορά λίντερ, να έχω κάνει και Σάββατο τη διαδρομή για να δω πού θα τους πάω :lol:.. Τότε είχα τον Μικέ πίσω μου, αν θυμάμαι καλά.. Ωραία πήγαμε, ωραία περάσαμε..
Μια φορά σκούπα, με τον Μικέ (πάλι) να φεύγει στο γυρισμό χωρίς εμένα και να πέφτει.. :rolleyes: Και εγώ να αδειάζω όλα μου τα λάδια στην εθνική (και πάνω στον θουβου και τον σνάιπερ)..
Και μια η τελευταία ετήσια, που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, πόσο μάλλον το μηχανάκι.. και καθυστερούσα και τον Μπλίτζερ που μου έλεγε "μήπως να πηγαίναμε λίγο πιο γρήγορα μπας και φτάσουμε μέρα;" Καμία τύχη.. :lol:
ρε τσιφούτη, σμάρτφόουν έχεις, δωρεάν χάρτες έχει (και χωρίς σύνδεση, για να σε προλάβω) αλλά δεν χαραμίζεις ούτε λίγη μπαταρία; :lol:
Ρε ''μπαγλαμα'' αν ηταν να περιμενω κανα 10λεπτο να βρει δορυφορο το gps αστα να πανε...Θα ειχε φτασει στα επομενα συνορα ο kordix!!!...:bawl::beer:
379536
Και εδώ μαλων εκεί πηγαίνουμε. Σε πρώτο πλάνο το ΧΤ και ακολουθουν ένα μπολντορ και ένα τζι πι.
Πλάνα από "Τράβα γύρευε " της εποχής;
Ο Μπιλιας και ο Τζονης να βγουν έξω από την τάξη και να πάνε στον λυκειαρχη... :lol:
Ρε σεις, υπάρχουν δεκάδες θρεντ που λέμε για τα "περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαις" και άλλες ιστορίες από το αλβανικό μέτωπο..
Αλλά έχουμε 2017 και η ζωή, και οι βόλτες, συνεχίζονται
Να κανω κι εγω μια παρατηρηση...
Ο ggs ανοιξε το θεμα ουσιαστικα σαν προσκληση προς τους νεοτερους. Τελικα ομως εκτος απο μια δυο εξαιρεσεις, παλι γραφουν τα ιδια γνωστα μελη του φορουμ για τις ιδιες, γνωστες ιστοριες απο το κοντινο ή μακρινο παρελθον. Δεν το λεω ως κριτικη, μην παρεξηγηθω, απλα εντοπιζω ενα φαινομενο που λιγο πολυ παιζει αρκετα στο φορουμ. Ισως ειναι που το moto.gr ειναι απο τα πιο παλια φορουμ που υπαρχουν (αν οχι το πιο παλιο, δεν γνωριζω), οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν μελη που εχουν ζησει πολλες εμπειριες μεσα απο αυτο. Σε πολλες περιπτωσεις παντως δινει την αισθηση μιας κλειστης παρεας. Το ξερω πως δεν ισχυει αυτο, απλα λεω οτι μια τετοια εικονα μπορει ευκολα να σχηματιστει σε καποιον τριτο που μολις γραφτηκε στο φορουμ ή που δεν εχει ασχοληθει και τοσο πολυ με αυτο.
Για μενα το γεγονος αυτο σε συνδυασμο με κατι που αναφερθηκε και πιο πανω (οτι δλδ τα πραγματα εχουν πλεον ζορισει και δυσκολα ο αλλος θα ρισκαρει τη μια βολτα που θα κανει το μηνα να του τη χαλασει ο x, y αγνωστος που ετυχε να βρεθει σε μια βολτα και την ειδε γΛηγορος), εχει τελικα ως αποτελεσμα το φαινομενο που συζηταμε τωρα.
Ελπιζω να μη το παρει κανεις αρνητικα το σχολιο μου, δεν το λεω σε καμια περιπτωση ως κριτικη. Ειναι μια υποκειμενικη καταγραφη της πραγματικοτητας οπως εγω την αντιλαμβανομαι.
Ο ggs ανοιξε το θεμα ουσιαστικα σαν προσκληση προς τους νεοτερους. Τελικα ομως εκτος απο μια δυο εξαιρεσεις, παλι γραφουν τα ιδια γνωστα μελη του φορουμ για τις ιδιες, γνωστες ιστοριες απο το κοντινο ή μακρινο παρελθον. Δεν το λεω ως κριτικη, μην παρεξηγηθω, απλα εντοπιζω ενα φαινομενο που λιγο πολυ παιζει αρκετα στο φορουμ. Ισως ειναι που το moto.gr ειναι απο τα πιο παλια φορουμ που υπαρχουν (αν οχι το πιο παλιο, δεν γνωριζω), οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν μελη που εχουν ζησει πολλες εμπειριες μεσα απο αυτο. Σε πολλες περιπτωσεις παντως δινει την αισθηση μιας κλειστης παρεας. Το ξερω πως δεν ισχυει αυτο, απλα λεω οτι μια τετοια εικονα μπορει ευκολα να σχηματιστει σε καποιον τριτο που μολις γραφτηκε στο φορουμ ή που δεν εχει ασχοληθει και τοσο πολυ με αυτο.
Για μενα το γεγονος αυτο σε συνδυασμο με κατι που αναφερθηκε και πιο πανω (οτι δλδ τα πραγματα εχουν πλεον ζορισει και δυσκολα ο αλλος θα ρισκαρει τη μια βολτα που θα κανει το μηνα να του τη χαλασει ο x, y αγνωστος που ετυχε να βρεθει σε μια βολτα και την ειδε γΛηγορος), εχει τελικα ως αποτελεσμα το φαινομενο που συζηταμε τωρα.
Ελπιζω να μη το παρει κανεις αρνητικα το σχολιο μου, δεν το λεω σε καμια περιπτωση ως κριτικη. Ειναι μια υποκειμενικη καταγραφη της πραγματικοτητας οπως εγω την αντιλαμβανομαι.
Καλα ρε εδω κοιταμε να μαζεψουμε νεο κοσμο να προσελκυσουμε νεα θυματ....εεεεε νεο αιμα για ξεχωριστες εμπειριες με δερματινα και εσυ τους τρομαζεις και τους διωχνεις???τςτςτςτςτςτςτς:a21::bawl:
καλά , δεν είναι και καμία πρόσκληση.
Η παρέα θα είναι πάντα «κλειστή» αν κάποιος δεν τολμάει να πάει να την βρει .
Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα φορουμ.
Και ξαναλεω . δεν είναι ουτε υποχρεωτικό ουτε κακό να μην θέλει κάποιος να βρεθεί με αλλους.γουστο του και καπέλο του.
Όμως , δεν μπορεί να λεει για «κλειστές παρέες» , «κλικες» κλπ από την στιγμη που οι «κλειστες παρεες» , οι «κλικες» βαζουν ανοιχτα και προς ολους βολτες , συναντησεις κλπ και έρχονται μονο οι ίδιοι.
Επισης , η «φορουμικη» εμπειρία εχει δειξει ότι οι συναντήσεις και οι βόλτες είναι η ζωντανή ψυχή ενός φόρουμ. Επίσης , οι συναντήσεις και οι βόλτες μειώνουν πολύ την γκρίνια , τους τσακωμούς και τις παρεξηγήσεις σε ένα φόρουμ .
Φυσικα , δεν σημαινει ότι οποιος δεν συμμετεχει σε αυτά , είναι γκρινιαρης, εριστικός ή σπασαρχιδης.
Όμως , οσοι είναι γκρινιαρηδες, εριστικοί και σπασαρχιδηδες σιγουρα δεν έχουν εμφανιστεί ΠΟΤΕ ουτε σε συναντήσεις , ούτε σε βολτες.
Βάλτε ρε τον σναηπερ για παμπλικ ρελεησιονς να δείτε κόσμο!
:tooth:
Όμως , οσοι είναι γκρινιαρηδες, εριστικοί και σπασαρχιδηδες σιγουρα δεν έχουν εμφανιστεί ΠΟΤΕ ουτε σε συναντήσεις , ούτε σε βολτες.
Ξέρω γιά ποιόν χτυπάει η καμπάνα........:bawl::bawl:
Ξέρω γιά ποιόν χτυπάει η καμπάνα........:bawl::bawl:
ρε , να ηταν μονο ενας...:bawl:
ρε , να ηταν μονο ενας...:bawl:
Ενας είναι ο ηγέτης τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βάλτε ρε τον σναηπερ για παμπλικ ρελεησιονς να δείτε κόσμο!
:tooth:
Ωπα …ωπα…
Αν νομίζετε ότι η κουβέντα γίνεται για να μαζεύεται κόσμος στις βόλτες και να τους μετράμε όπως οι τσομπάνηδες τα πρόβατα και να καμαρωνουμε σαν βλαχοδημαρχοι που αναζηταν την αναγνωριση μέσα στο κοπαδι ,ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο θεματάκι, για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα για τις βόλτες μας από αυτούς που τις διοργανώνουν, ακόμα και μέσα από τις ιστορίες μελών: πώς έκαναν το πρώτο βήμα, τι αποκόμισαν από την εμπειρία, ευχάριστο ή όχι και τόσο, τι σημαίνει "βόλτα μέσω του φόρουμ" γι'αυτούς. Ας μην καταλήξει (και αυτό) σε στοχοποιημένα σχόλια, προσωπικές αντιπαραθέσεις, λακωνικές απαντήσεις ή πλατειασμούς.
Bladerunner
10/03/2017, 11:53
Ας μην καταλήξει (και αυτό) σε στοχοποιημένα σχόλια, προσωπικές αντιπαραθέσεις, λακωνικές απαντήσεις ή πλατειασμούς.
Από πόσες μέχρι πόσες λέξεις δηλαδή πρέπει να είναι η απάντησή μας;
Όσες θέλεις, αρκεί να έχουν κάτι να πουν (αν το καταφέρνεις αυτό σε περιγραφικό θέμα όντας λακωνικός, συγχαρητήρια) και να είναι εντός θέματος ( = όχι πλατειασμοί, δεν έχει να κάνει με τον αριθμό λέξεων).
Bladerunner
10/03/2017, 12:01
Όσες θέλεις, αρκεί να έχουν κάτι να πουν (...) και να είναι εντός θέματος (...)
οκ.
Ωπα …ωπα…
Αν νομίζετε ότι η κουβέντα γίνεται για να μαζεύεται κόσμος στις βόλτες και να τους μετράμε όπως οι τσομπάνηδες τα πρόβατα και να καμαρωνουμε σαν βλαχοδημαρχοι που αναζηταν την αναγνωριση μέσα στο κοπαδι ,ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Γιώργη δεν διαφωνώ με τα γραφόμενα σου, αντιθέτως μάλιστα το φόρουμ και η διαχειριστικη του ομάδα έχει δείξει ότι πατρωναρισματα και καλούπια δεν τα δέχεται και φυσικα ούτε τα εφαρμόζει.
Οποίος θέλει μαντρωμα υπάρχει και η ΕΟΜ (αλήθεια υπάρχει; )
Δεν εκανα το σχολιο μου για να "την πω" σε κανεναν, οποτε δε βλεπω το λογο για αντιπαραθεση ή παρεξηγησεις. Ειπα να γραψω μια σκεψη που πιθανοτατα να περναει απο το μυαλο καποιων που διαβαζουν. Μπορει και οχι. Σε ενα θεμα πολυ σπανια εχει δικιο μονο η μια μερια και αδικο μονο η αλλη. Προσπαθησα λοιπον να κανω τον αντιλογο της αλλης πλευρας (η οποια προφανως δε συμμετεχει μεχρι τωρα - εδω κολλαει το οτι γραφουμε παλι οι ιδιοι) , χωρις να ειναι κατι που εκφραζει εμενα απαραιτητα. Ουτε νεο μελος ειμαι αλλωστε και εχω γνωρισει προσωπικα και αλλους απο το φορουμ (αν και η Θεσσαλονικη δεν ειναι το φορτε του moto :p). Το λεω γιατι πολλοι εξ αθηνων προφανως θα κρινουν τη συμμετοχη των μελων κυριως απο τις εκδηλωσεις της πρωτευουσας.
Αν το θεμα μας λοιπον δεν ειναι να κανουμε το νεο κοσμο να νιωσει πιο ανετα, μαλλον δεν καταλαβα καλα εγω και ζηταω συγγνωμη για το σπαμ. Παντως σιγουρα το να αρχισουμε τους χαρακτηρισμους προς καθε κατευθυνση δεν ξερω ποιον και σε τι βοηθαει.
οκ.
Τώρα μιλάς σωστά....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bawl::bawl:
Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο θεματάκι, για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα για τις βόλτες μας από αυτούς που τις διοργανώνουν, ακόμα και μέσα από τις ιστορίες μελών: πώς έκαναν το πρώτο βήμα, πως ήταν η πρώτη τους φορά ,τι αποκόμισαν από την εμπειρία, ευχάριστο ή όχι και τόσο, τι σημαίνει "βόλτα μέσω του φόρουμ" γι'αυτούς. Ας μην καταλήξει (και αυτό) σε στοχοποιημένα σχόλια, προσωπικές αντιπαραθέσεις, λακωνικές απαντήσεις ή πλατειασμούς.
Επιτρέπεται δηλαδή να τα πούμε όλα ? Εικονίτσες κάνει ???
Ναι μωρή μουχρίτσα....βάλε
Βασικά εννοούσα, διακριτικά και ευγενικά πάντα, να μη συνεχίσετε τα άσχετα, γιατί βλέπω πού πηγαίνει. Αλλά του ggs είναι, σκασίλα μου. :p
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/03/2017, 12:32
κανονιστε παλι, μαζι με τα ξερα, να καουν και τα χλωρα.
PaNick67
10/03/2017, 12:55
Πολυ θα ηθελα να ερθω σε βολτα, αλλα δεν εχω μοτοσυκλετα εχω σκουτερ. :cry:
Τον καιρο που γυριζα ειτε δεν υπηρχαν μοτο-φορα ειτε δεν τα γνωριζα :lol: Απο αυτα που βλεπω διαβαζοντας σας, πρεπει να περνατε καλα.:beer: Γραφτηκα στο φορουμ για την παρεα, για τα απιστευτα ταξιδιωτικα και για να βλεπω τις φωτογραφιες κανονικες και οχι σε thumbnails. :lol:
Θα παρω ομως μηχανη και θα με δειτε, αυτο ειναι απειλη :bawl: Εδω και χρονια δεν εχω παρεα για μοτοβολτα, βασικα με την γυναικα γυριζαμε αλλα εχοντας και εναν πιτσιρικα πια δεν θα ηταν ευκολο να βολταρουμε μαζι, ασε που θα ζηλευε και ο πιτσιρικας.
Αλλωστε τα φορα αυτο ειναι, ενα διαδυκτιακο καφενειο που γραφουν αγνωστοι, οι οποιοι καποια στιγμη γινονται γνωστοι και καποιοι θα γινουν φιλοι! :)
alexis_d
10/03/2017, 13:00
Πολυ θα ηθελα να ερθω σε βολτα, αλλα δεν εχω μοτοσυκλετα εχω σκουτερ. :cry:
Τον καιρο που γυριζα ειτε δεν υπηρχαν μοτο-φορα ειτε δεν τα γνωριζα :lol: Απο αυτα που βλεπω διαβαζοντας σας, πρεπει να περνατε καλα.:beer: Γραφτηκα στο φορουμ για την παρεα, για τα απιστευτα ταξιδιωτικα και για να βλεπω τις φωτογραφιες κανονικες και οχι σε thumbnails. :lol:
Θα παρω ομως μηχανη και θα με δειτε, αυτο ειναι απειλη :bawl: Εδω και χρονια δεν εχω παρεα για μοτοβολτα, βασικα με την γυναικα γυριζαμε αλλα εχοντας και εναν πιτσιρικα πια δεν θα ηταν ευκολο να βολταρουμε μαζι, ασε που θα ζηλευε και ο πιτσιρικας.
Αλλωστε τα φορα αυτο ειναι, ενα διαδυκτιακο καφενειο που γραφουν αγνωστοι, οι οποιοι καποια στιγμη γινονται γνωστοι και καποιοι θα γινουν φιλοι! :)
Και αυτούς που έχουν σκούτερε τους κάνουν παρέα μην στεναχωριέσαι.
Επίσης ο πιτσιρικάς από προσωπική εμπειρία βάρος δεν είναι πάντως."Κόφτης" μπορεί.
Ισα ισα που θα πεταει και την σκουφια του για τετοιες συναντησεις.
PaNick67
10/03/2017, 13:06
Και αυτούς που έχουν σκούτερε τους κάνουν παρέα μην στεναχωριέσαι.
Επίσης ο πιτσιρικάς από προσωπική εμπειρία βάρος δεν είναι πάντως."Κόφτης" μπορεί.
Ισα ισα που θα πεταει και την σκουφια του για τετοιες συναντησεις.
Δεν διαφωνω, αλλα με 250αρι σκουτερ δεν παω εγω μεγαλη βολτα. Ζοριζεται να κρατησει 100 χαω σταθερα, που να πας εκτος πολεοδομικου ιστου. Δεν το θεωρω ασφαλες ουτε για εμενα ουτε για τους αλλους.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/03/2017, 13:08
Δεν διαφωνω, αλλα με 250αρι σκουτερ δεν παω εγω μεγαλη βολτα. Ζοριζεται να κρατησει 100 χαω σταθερα, που να πας εκτος πολεοδομικου ιστου. Δεν το θεωρω ασφαλες ουτε για εμενα ουτε για τους αλλους.
Μην αγχώνεσαι. Γλυφάδα και Βάρκιζα βόλτα είναι και αυτή για αρχή.;)
amyroukai
10/03/2017, 13:21
Οποίος θέλει μαντρωμα υπάρχει και η ΕΟΜ (αλήθεια υπάρχει; )
Θα διαφωνήσω φίλτατε. Η ΕΟΜ μπορεί να έγινε όπως έγινε (που δεν είναι της παρούσης) αλλά "μαντρί" με την κακή έννοια δεν ήταν. Το ότι οι λέσχες στην Ελλάδα απλώς υπάρχουν για να καμαρώνει ο κάθε πρόεδρας με την παρτάρα του είναι γεγονός, όπως είναι γεγονός ότι ΔΕΝ συνασπίζονται υπό ΈΝΑΝ κεντρικό φορέα παρά μένουν μικρές και διασπαρμένες για να διατηρούνται καρέκλες, εντυπώσεις αγωνιστικού αλυτρωτισμού και πιθανολογώ σε αρκετές περιπτώσεις κρατικές επιδοτήσεις σε όσους διοργανώνουν αγώνες (δεν κρίνω αυτή τη στιγμή αν δικαίως ή αδίκως εισπράττουν). Το να θέλει ένας άνθρωπος να σπάσει την απραξία και να ενώσει για το καλό όλων μας τα σκορποχώρια δεν το βρίσκω κακό. Όταν πέρδεται η ADAC στην Γερμανία τρομάζουν οι πολιτικοί. Εδώ δεν δίνει σημασία κανείς στον κάθε γραφικό αστείο τύπο με το μηχανάκι και ο γραφικός αστείος τύπος δεν ενδιαφέρεται για κανέναν πλην του εαυτού του.
Μαντριά με την έννοια που λες έχουμε δει συχνότατα τόσο στο facebook το οποίο προσφέρει αβίαστα/αβασάνιστα/άκοπα την δυνατότητα δημιουργίας τέτοιου χώρου αλλά και σε φάσεις "παίρνω την παρέα μου και φεύγω για το μαγαζάκι ΜΟΥ που ΕΓΩ θα κατευθύνω και ΕΓΩ θα προεδρεύω και ΕΓΩ δεν θα κάνω τα λάθη των υπολοίπων και υπό την ΔΙΚΗ ΜΟΥ σημαία θα θριαμβεύσωμεν και με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ όραμα θα πορευθώμεν προς την ΔΙΚΗ ΜΟΥ δόξα κατά βάση γλυκά μου πρόβατα, πείτε μπε" και και και και. Ε και όλα αυτά τα χρόνια έχουν ανοίξει και κλείσει πολλά...
Χωρίς φυσικά να αλλάζουν τα πρόβατα ποτέ, εδώ είναι το αστείο, ότι με χαρά μαντρώνονται και αλλάζουν τον ένα "βοσκό" με άλλον, αρκεί να "ανήκουν" κάπου. Α, σαν τα κωμικά της πολιτικής σκηνής ένα πράγμα.
κανονιστε παλι, μαζι με τα ξερα, να καουν και τα χλωρα.
τον εαυτό σου τον βάζεις στα χλωρά :D;
Θα διαφωνήσω φίλτατε. Η ΕΟΜ μπορεί να έγινε όπως έγινε (που δεν είναι της παρούσης) αλλά "μαντρί" με την κακή έννοια δεν ήταν. Το ότι οι λέσχες στην Ελλάδα απλώς υπάρχουν για να καμαρώνει ο κάθε πρόεδρας με την παρτάρα του είναι γεγονός, όπως είναι γεγονός ότι ΔΕΝ συνασπίζονται υπό ΈΝΑΝ κεντρικό φορέα παρά μένουν μικρές και διασπαρμένες για να διατηρούνται καρέκλες, εντυπώσεις αγωνιστικού αλυτρωτισμού και πιθανολογώ σε αρκετές περιπτώσεις κρατικές επιδοτήσεις σε όσους διοργανώνουν αγώνες (δεν κρίνω αυτή τη στιγμή αν δικαίως ή αδίκως εισπράττουν). Το να θέλει ένας άνθρωπος να σπάσει την απραξία και να ενώσει για το καλό όλων μας τα σκορποχώρια δεν το βρίσκω κακό. Όταν πέρδεται η ADAC στην Γερμανία τρομάζουν οι πολιτικοί. Εδώ δεν δίνει σημασία κανείς στον κάθε γραφικό αστείο τύπο με το μηχανάκι και ο γραφικός αστείος τύπος δεν ενδιαφέρεται για κανέναν πλην του εαυτού του.
Μαντριά με την έννοια που λες έχουμε δει συχνότατα τόσο στο facebook το οποίο προσφέρει αβίαστα/αβασάνιστα/άκοπα την δυνατότητα δημιουργίας τέτοιου χώρου αλλά και σε φάσεις "παίρνω την παρέα μου και φεύγω για το μαγαζάκι ΜΟΥ που ΕΓΩ θα κατευθύνω και ΕΓΩ θα προεδρεύω και ΕΓΩ δεν θα κάνω τα λάθη των υπολοίπων και υπό την ΔΙΚΗ ΜΟΥ σημαία θα θριαμβεύσωμεν και με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ όραμα θα πορευθώμεν προς την ΔΙΚΗ ΜΟΥ δόξα κατά βάση γλυκά μου πρόβατα, πείτε μπε" και και και και. Ε και όλα αυτά τα χρόνια έχουν ανοίξει και κλείσει πολλά...
Χωρίς φυσικά να αλλάζουν τα πρόβατα ποτέ, εδώ είναι το αστείο, ότι με χαρά μαντρώνονται και αλλάζουν τον ένα "βοσκό" με άλλον, αρκεί να "ανήκουν" κάπου. Α, σαν τα κωμικά της πολιτικής σκηνής ένα πράγμα.
Έχω απορία με πμ.
alexis_d
10/03/2017, 14:46
Και χωρίς ορθογραφικά λάθη! :D
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/03/2017, 15:48
Όπως και να το δεις το ίδιο είναι. Με τέτοια (χαλιά) συμπεριφορά προς τον εαυτό μου, παίρνω φωτιά από μόνος μου.:D
SHOOTER045
10/03/2017, 16:00
Όπως και να το δεις το ίδιο είναι. Με τέτοια (χαλιά) συμπεριφορά προς τον εαυτό μου, παίρνω φωτιά από μόνος μου.:D
Καλά μυρισα καμμένο μόλις εκατσα κοντά σου
anavatis19
10/03/2017, 16:30
μια ερωτηση σχετικη με την κουβεντα...υπαρχει προγραμματισμος πχ μεσα στον απριλιο και μετα το πασχα λογικα για καποια ''μεγαλη εκδρομη''? τυπου πανελληνια συναντηση..
alexis_d
10/03/2017, 16:33
μια ερωτηση σχετικη με την κουβεντα...υπαρχει προγραμματισμος πχ μεσα στον απριλιο και μετα το πασχα λογικα για καποια ''μεγαλη εκδρομη''? τυπου πανελληνια συναντηση..
Κάθε χρονιά γίνεται μία ετήσια εκδρομή-συναντηση. Ανακοινώνεται νωρίς και δηλώνει ο καθένας συμμετοχή.
Έχουμε κάθε χρόνο την ετήσιά μας, αλλά σίγουρα δε θα γίνει μέσα στον Απρίλιο.
anavatis19
10/03/2017, 16:37
το ξερω ειχα δει και την προηγουμενη αλλα τοτε ο βασικος λογος ηταν οτι παραημουν νεος για να ερθω ετσι. αυτα που λεμε εδω τοση ωρα δηλαδη. αυτη τη φορα ομως θα ερθω 100% και οχι μονο εκει βεβαια. Για Μαιο οποτε να φανταστω? Μετα πιανουν και χοντροζεστες!! χαχαχα
Παραδοσιακά γίνεται Μάιο-Ιούνιο, σπάνια Σεπτέμβρη, πέρσι έγινε Οκτώβρη. Δεν έχει προγραμματιστεί κάτι ακόμα, οπότε δεν ξέρουμε.
Θα δείξει η ψηφοφορία όπως περισυ. Ψηφίστηκε Ιουνιο, έγινε Οκτώβριο.
Θα δείξει η ψηφοφορία όπως περισυ. Ψηφίστηκε Ιουνιο, έγινε Οκτώβριο.
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Σε συνέχεια της ψηφοφορίας (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149480), που μας έδειξε ότι προτιμάτε τον Ιούνιο αντί του Σεπτεμβρίου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η καθιερωμένη ετήσια θα γίνει τον Οκτώβριο.
Εξαιρετικός όπως πάντα. :lol:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/03/2017, 17:17
Ειναι καπου η περσινη γιατι δεν την βρισκο.:(
Ειναι καπου η περσινη γιατι δεν την βρισκο.:(
Οτι έχει στο ψυγείο................
Έχω πάει κάποιες βόλτες με άγνωστα άτομα και όλα οκ ,καναμε το χαβαλέ μας και όλα οκ !!!
το πρόβλημα ειναι όταν αυτοί οι άγνωστοι πάνε να γίνουνε κάτι παραπάνω από γνωστοί...και εξηγούμε... ( με κάποια παιδιά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή παρέα ,απλα δεν ταιριάξει και χαθήκαμε ) ..
σε όλες της παρέες , σε όλα τα φόρουμ , ομάδες κλπ υπάρχουν πηγαδάκια γκλικες,κλπ...
και σχεδόν πάντα κρυφά ,ψου ψου και μου μου...σαν της κατινες και επειδή από φύση και θέση έχω μια ιδιόρρυθμη στάση απέναντι στα πράγματα και λέω πάντα την γνώμη μου ,χωρις μαλαγανιες και πουτανιστικες κολοτουμπες ..
αυτό λοιπόν πολλοί δεν το αντέχουνε..
επίσης πολλοί ειναι άνδρες μόνο στην ταυτότητα ..μια και εγώ ξέρω ότι αν είσαι άνδρας πιάνεις τον άλλον και ξηγιεσαι στα ίσια και το συζητάτε ,εάν βρείτε λύση όλα οκ ! εάν δεν βρείτε συμφωνείτε ότι διαφωνείτε και ίσως να μην μπορείτε να πάτε και πιο παρακάτω..μόνο όμως που στης περισσότερες περιπτώσεις δεν μένει εκεί αλλά αρχίζουν η ίντριγκες...
αυτό όμως που έχω δει στα φόρουμ εγώ τουλάχιστον..δεν εχει προηγουμενο !!
άνδρες πουτανιτσες που ,αλλα σου λένε μπροστά σου αλλά πίσω σου ,και διαφορές άλλες κατινιες, του πρωκτού , που λένε ......
όλα αυτό το σκηνικο λοιπόν , εμένα τουλάχιστον με έκανε να αποφεύγω η να επιλέγω προσεκτικά που θα πάω αν θα πάω ? και με ποιους ?
επειδή λοιπόν ζούμε μια γενικότερη κατάπτωση αξιών στης σχέσεις και στους ανθρώπους ...
δεν θέλω να συμετεχω σε πολλά από τα ξεφτιλικια που περιέγραψα πιο πάνω γιατί για μένα τουλάχιστον ειναι ξεφτιλικια!!!
να συμβαίνουν τέτοια πράγματα μέσα σε ανδρικές παρέες !
έτσι λοιπόν έχω αποστασιοποιηθεί η αν θέλετε έχω περιθωριοποιηθεί ..
η όπως λένε και στο χωριο μου .
μοναχός σου χόρευε και οσο θέλεις πήδα.
υ.γ πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις και ας ειναι λίγες βέβαια
Έχω πάει κάποιες βόλτες με άγνωστα άτομα και όλα οκ ,καναμε το χαβαλέ μας και όλα οκ !!!
το πρόβλημα ειναι όταν αυτοί οι άγνωστοι πάνε να γίνουνε κάτι παραπάνω από γνωστοί...και εξηγούμε... ( με κάποια παιδιά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή παρέα ,απλα δεν ταιριάξει και χαθήκαμε ) ..
σε όλες της παρέες , σε όλα τα φόρουμ , ομάδες κλπ υπάρχουν πηγαδάκια γκλικες,κλπ...
και σχεδόν πάντα κρυφά ,ψου ψου και μου μου...σαν της κατινες και επειδή από φύση και θέση έχω μια ιδιόρρυθμη στάση απέναντι στα πράγματα και λέω πάντα την γνώμη μου ,χωρις μαλαγανιες και πουτανιστικες κολοτουμπες ..
επίσης πολλοί ειναι άνδρες μόνο στην ταυτότητα ..μια και εγώ ξέρω ότι αν είσαι άνδρας πιάνεις τον άλλον και ξηγιεσαι στα ίσια και το συζητάτε ,εάν βρείτε λύση όλα οκ ! εάν δεν βρείτε συμφωνείτε ότι διαφωνείτε και ίσως να μην μπορείτε να πάτε και πιο παρακάτω..μόνο όμως που στης περισσότερες περιπτώσεις δεν μένει εκεί αλλά αρχίζουν η ίντριγκες...
άνδρες πουτανιτσες που ,αλλα σου λένε μπροστά σου αλλά πίσω σου ,και διαφορές άλλες κατινιες, του πρωκτού , που λένε ......
όλα αυτό το σκηνικο λοιπόν , εμένα τουλάχιστον με έκανε να αποφεύγω η να επιλέγω προσεκτικά που θα πάω αν θα πάω ? και με ποιους ?
επειδή λοιπόν ζούμε μια γενικότερη κατάπτωση αξιών στης σχέσεις και στους ανθρώπους ...
δεν θέλω να συμετεχω σε πολλά από τα ξεφτιλικια που περιέγραψα πιο πάνω γιατί για μένα τουλάχιστον ειναι ξεφτιλικια!!!
Και καλά τα λες Νίκο και πολύ σωστα....αλλά...δε μπορείς επειδή υπάρχουν αυτοί οι χαρακτήρες να βάζεις στο σακί όλους...αυτοί άσχετος φίλου είναι παντού και πάντα σε παρέες στη δουλειά...τι σημαίνει αυτό ότι οκ ας ρισκάρουμε να μη γνωρίσουμε τους 5-10σωστους ανθρώπους??θες παράδειγμα??είμαι άνθρωπος που μπορεί όταν έχω κάτι να το λέω όχι να το κρατάω μέχρι να σκάσω η να το συζητάω από πίσω...στην εκδρομή μπήκαμε σε ένα δρόμο χαλί μαύρο μου την έδωσε άσχημα λόγο μηχανής αντέδρασα κάπως αποτομα(αγαπατε με ρεεε:look:) αλλά το είπα..από κει και πέρα αν κάποιος δεν γουστάρει πρόβλημα του...είπα μια συγγνώμη και από μένα τέλος..αν κάποιος δε θέλει πάρε δώσε θέμα δικό του....όυτε θα κόψω τις βόλτες με το φόρουμ ούτε τίποτα...θέλει κάποιος να πει κάτι μπροστά σου ας το πει...θέλει πίσω σου(που όσους ξέρω εδώ θεωρώ αυτό δεν παίζει)ας κάτσει να το λέει..αυτός χάνει το χρόνο του.....Λοιπόν επειδή πλατιά ζω και το βλέπω να εξαφανίζεται ο τρόπος που το σκέφτεσαι είναι κατά τη γνώμη μου λάθος...Εσύ ίσως χάσεις κάτι καλό όχι οι αλλοι:wave2:
Και καλά τα λες Νίκο και πολύ σωστα....αλλά...δε μπορείς επειδή υπάρχουν αυτοί οι χαρακτήρες να βάζεις στο σακί όλους...αυτοί άσχετος φίλου είναι παντού και πάντα σε παρέες στη δουλειά...τι σημαίνει αυτό ότι οκ ας ρισκάρουμε να μη γνωρίσουμε τους 5-10σωστους ανθρώπους??θες παράδειγμα??είμαι άνθρωπος που μπορεί όταν έχω κάτι να το λέω όχι να το κρατάω μέχρι να σκάσω η να το συζητάω από πίσω...στην εκδρομή μπήκαμε σε ένα δρόμο χαλί μαύρο μου την έδωσε άσχημα λόγο μηχανής αντέδρασα κάπως αποτομα(αγαπατε με ρεεε:look:) αλλά το είπα..από κει και πέρα αν κάποιος δεν γουστάρει πρόβλημα του...είπα μια συγγνώμη και από μένα τέλος..αν κάποιος δε θέλει πάρε δώσε θέμα δικό του....όυτε θα κόψω τις βόλτες με το φόρουμ ούτε τίποτα...θέλει κάποιος να πει κάτι μπροστά σου ας το πει...θέλει πίσω σου(που όσους ξέρω εδώ θεωρώ αυτό δεν παίζει)ας κάτσει να το λέει..αυτός χάνει το χρόνο του.....Λοιπόν επειδή πλατιά ζω και το βλέπω να εξαφανίζεται ο τρόπος που το σκέφτεσαι είναι κατά τη γνώμη μου λάθος...Εσύ ίσως χάσεις κάτι καλό όχι οι αλλοι:wave2:
συμφωνώ εν μέρη για αυτό άλλωστε και το υστερόγραφο για της εξαιρέσεις ,..
ειναι όπως λένε προτιμότερο να αθωοθουν χίλιοι ,ενοχοι παρα να καταδικαστεί ένας αθώος ..ναι οκ!!!
αλλά αν τύχει και βρεθούμε και στα πω από κοντά θα γελάς δέκα μέρες !! τι τραγελαφικες καταστάσεις έχω δει στα φόρουμ κτλπ
συμφωνώ εν μέρη για αυτό άλλωστε και το υστερόγραφο για της εξαιρέσεις ,..
ειναι όπως λένε προτιμότερο να αθωοθουν χίλιοι ,ενοχοι παρα να καταδικαστεί ένας αθώος ..ναι οκ!!!
αλλά αν τύχει και βρεθούμε και στα πω από κοντά θα γελάς δέκα μέρες !! τι τραγελαφικες καταστάσεις έχω δει στα φόρουμ κτλπ
Και να μια ευκαιρία να έρθεις σε καμία βόλτα η συνάντηση :bawl:
Θα χεις και εσύ τους λόγους σου οκ..
Ναι, η ζωή είναι δύσκολη και οι άνθρωποι μαλάκες, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με ένα μοτοφόρουμ και βόλτες δεν έχω καταλάβει.
Ναι, η ζωή είναι δύσκολη και οι άνθρωποι μαλάκες, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με ένα μοτοφόρουμ και βόλτες δεν έχω καταλάβει.Που να καταλάβεις εσύ που ατενίζεις εμάς την πλέμπα από τον προεδρικό σου Θώκο?? Αν κατέβεις πιο κοντά στην βάση θα δεις τι τραβάμε κι εμείς οι προλετάριοι :bawl:
Πάντως νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ειπώθηκαν πολλά ξεκαθαρίστηκε το τοπίο, καιρός για καμιά βόλτα να μαλλιοτραβηχτούμε από κοντά. Μακρύς ο χειμώνας φέτο, μπόλικη η βροχή, λειψός ο ελεύθερος χρόνος, βάσανο τα οικονομικά αλλά μια καλή μοτοβόλτα με την γνωστή παρέα με αγνώστους, τον γνωστό χαβαλέ και την απαραίτητη ταβέρνα (κι ας μη φάει ο Μικές) γεμίζει μπαταρίες.
Eversman
10/03/2017, 20:04
Για να αναφερθώ στην αρχική διατύπωση του θρεντ, θεωρώ λάθος να μην συμμετεχει κάποιος σε βόλτα, αν η μόνη έγνοια είναι το ΑΝ θα τον θεωρήσουν "ανεπαρκή οδηγό".
Οι ανοικτές βόλτες μπαίνουν με γνώμονα, ότι ακόμη και οι πιό γρήγοροι και ικανοί οδηγοί, θα προσαρμόσουν την οδήγηση τους σύμφωνα με τους πιό μετριοπαθείς η τους πιό νέους οδηγούς.
Ακόμη όμως κι αν υπάρχουν αυτοί που δεν μπορούν η δεν θέλουν να οδηγήσουν συγκρατημένα( γιατί -και είναι σεβαστό αυτό-αλλιως δε ευχαριστουνται την οδήγηση), ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ, θα υπάρχει κάποιος κοντά σε αυτούς που θα μείνουν πιο πίσω. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι έμπειροι, αλλά αργοί σαν σαλιγκαρια και πάντα θα φθάνουν τελευταίοι και μόνοι:D
Κανείς λοιπον δεν εχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Δεν χρειάζεται. Είναι περιττό. Είμαστε εδώ για την παρέα, για τα πειράγματα, για το αστείρευτο γέλιο κατά την διάρκεια μιας βόλτας, αλλά και για το χαμόγελο που έχεις, όταν πια γυρνάς στο σπίτι σου και σκέφτεσαι πόσο όμορφα πέρασες.
Σίγουρα, η βόλτα με πολλούς προϋποθέτει μικρες υποχωρήσεις. Και σίγουρα δεν είναι όλες οι βόλτες των ίδιων απαιτήσεων. Και σίγουρα κάποιοι έχουν έρθει πιό κοντά με κάποιους άλλους. Υπάρχουν όμως πολλές λύσεις και επιλογές σε μία κοινή διαδρομή, έτσι ώστε όλοι (νέοι, παλιοί, Απάτσι και κουλοι) να καταλήξουν στο ίδιο μέρος, χωρίς να ζοριστει κανείς.
Ναι, η ζωή είναι δύσκολη και οι άνθρωποι μαλάκες, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με ένα μοτοφόρουμ και βόλτες δεν έχω καταλάβει.
αν διαβάσεις προσεκτικά θα καταλάβεις ότι απλά λέω ότι επειδή η ζωή ειναι δύσκολη και οι άνθρωποι μ@λακες , βαριέμαι να συναντώ μ@λακες και στα μοτοφουρουμ!!!
για ως γνωστόν ο μ@λακας ειναι πανταχού παρών ! σαν την μπύρα....παντου υπάρχει ένας μ@λακας ,..(η μια Μύθος)...
αν διαβάσεις προσεκτικά θα καταλάβεις ότι απλά λέω ότι επειδή η ζωή ειναι δύσκολη και οι άνθρωποι μ@λακες , βαριέμαι να συναντώ μ@λακες και στα μοτοφουρουμ!!!
για ως γνωστόν ο μ@λακας ειναι πανταχού παρών ! σαν την μπύρα....παντου υπάρχει ένας μ@λακας ,..(η μια Μύθος)...
Κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις να πεις. Αυτό που εννοούσα εγώ, επειδή το είπα πλαγίως, είναι ότι αυτά υπάρχουν γενικότερα στη ζωή, άρα θα υπάρχουν και σε μοτοφόρουμ και σε αυτοφόρουμ και σε φόρουμ μουσικής και σε φόρουμ για τρίφτες τυριών, οπότε δεν είναι άξια λόγου. Τώρα, αν προτιμάς να απέχεις από το ανθρώπινο είδος γενικότερα, για να μην πετυχαίνεις κουτσομπόλες, αυτό είναι άλλο θέμα. Δεκτό μεν, αλλά άσχετο με αυτά που λέμε εδώ. :p
Κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις να πεις. Αυτό που εννοούσα εγώ, επειδή το είπα πλαγίως, είναι ότι αυτά υπάρχουν γενικότερα στη ζωή, άρα θα υπάρχουν και σε μοτοφόρουμ και σε αυτοφόρουμ και σε φόρουμ μουσικής και σε φόρουμ για τρίφτες τυριών, οπότε δεν είναι άξια λόγου. Τώρα, αν προτιμάς να απέχεις από το ανθρώπινο είδος γενικότερα, για να μην πετυχαίνεις κουτσομπόλες, αυτό είναι άλλο θέμα. Δεκτό μεν, αλλά άσχετο με αυτά που λέμε εδώ. :p
νταξει σ αυτό έχεις δίκιο έτσι ειναι ..
Έκανα εγγραφή στο φόρουμ γιατί οδηγώ μοτοσυκλέτα γιατί θέλω να ανταλλάξω απόψεις κυρίως επι της μοτοσικλέτας και να μοιραστώ στιγμές με άλλους που επίσης οδηγούν μοτοσυκλέτα σε κάποια από τις βόλτες που οργανώνονται από ανθρώπους που οδηγούν μοτοσυκλέτα. Το κοινό σε όλα τα παραπάνω είναι οτι οδηγούμε μοτοσυκλέτα . Η θελουμε να οδηγήσουμε στο μέλλον(για τους νέους στο άθλημα) . Και αυτό που αναζητούμε είναι χρόνο και διαδρομή. Αν κάποιοι έχουν κάνει εγγραφή για άλλους λόγους δικαιώμα τους. νομιζω όμως οτι το συγκεκριμένο φόρουμ έχει την μοτοσυκλέτα σαν οδηγό αλλά και την οδήγηση της . τα υπόλοιπα δευτερεύοντα. Αν ήθελα μόνο να διαβάζω θα έπαιρνα ένα περιοδικό η θα χάζευα άρθρα στο διαδύκτιο.
Ξέρουμε όλοι οτι οι ανθρώπινες επαφές σχέσεις έχουν χαθεί . Πιο εύκολο είναι να αντιμετωπίσεις κάποιον από το πληκτρολόγιο . Και δεν το λέω με την κακή έννοια . Δεν σπαταλάω ελεύθερο χρόνο για να γράφω και να παρακολουθώ αμέτρητες σελίδες ιδίως σε θέματα που υπέρ αναλύοντε και επαναλαμβάνονται . Δεν θα γίνουμε όλοι φίλοι . Μπορεί να μην γίνουμε με κανέναν. Αλλά τουλάχιστον βρισκόμαστε πάμε την βόλτα μας άντε και καμμια μπυρα σε συνηθισμένα στέκια...
όσο για τις βόλτες σε λίγες έχω πάει απο καμμία δεν επέστρεψα φοβισμένος η προβληματισμένος .
Για αυτό βγειτε και οδηγήστε και θα φύγουν ανασφάλειες και φοβίες.
Προσωπική μου άποψη πάντα
karellen
11/03/2017, 16:29
Οι περισσότεροι 'καινούργιοι' είναι επιφυλακτικοί γιατί βλέπουν σε βίντεο ή φωτό πολλά μέλη δω μέσα σε παρέες και με μια οικειότητα μεταξύ τους και σου λέει ''που πάω εγώ να χωθώ στα άδυτα? ''
Δεν είναι όμως έτσι.Ναι μεν οι περισσότεροι έχουν πίσω τους παρελθόν πολλών καφέδων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείονται στην παρέα οι νέοι.
Στην πανελλήνια το '12 στη Φολόη-Πλανητέρο γνώρισα πολλά παιδιά από δω μέσα.Οι μισοι με καλοδέχτηκαν,οι άλλοι μισοί με... βλαστήμαγαν γιατί σε μια στροφή λοξοδρόμησα και με κυνήγαγε πόση ώρα ο Γιάννης ο road spirit με το F800 και τους καθυστέρησα κανά τέταρτο :cry::lol:
Να καταθέσω και γω την δική μου εμπειρία από τις βόλτες με το forum. Οι περισσότεροι βέβαια δεν με ξέρετε, μιας και εξαφανίστηκα για αρκετό καιρό. Αυτό που χρειάζεται όμως να ξέρετε είναι πως όταν γράφτηκα στο φόρουμ ήμουν με διαφορά ο πιο αργός και πιο κουλός εδώ μέσα. Και τόσα χρόνια μετά ΔΕΝ έχω γίνει πολύ καλύτερος οδηγός.
Όταν πρωτομπήκα λοιπόν στο forum βρήκα ανθρώπους που είχαν ήδη γνωριστεί μεταξύ τους και μιλούσαν σαν να γνωριζόντουσαν χρόνια, όπως εσείς καλή ώρα. Κάποιοι όντως γνωριζόντουσαν χρόνια, άλλοι όπως αποδείχτηκε όχι. Δίσταζα να παρέμβω. Ή να συμμετάσχω στις βόλτες, αν και το ήθελα. Τα βίντεο και οι ιστορίες με τα κατορθώματά τους δεν το έκαναν ευκολότερο. Όσα έγραφαν ήξερα πως ήταν πολύ παραπάνω από τις δυνατότητές μου. Όποτε ανακοινώνονταν βόλτα κοίταζα τις μηχανές. Άμα έβλεπα SS δεν ασχολιόμουν. Κάποια στιγμή λοιπόν κάποιος (ονόματα δεν λέμε και πρόσωπα δεν θίγουμε) βγάζει μία εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία αν θυμάμαι καλά και βλέπω συμμετοχές από μηχανές παρόμοιες με την δική μου (transalp). Δεν δοκιμάζω λέω; Τι έχω να χάσω; Άμα δεν μου άρεσε στην χειρότερη γύρναγα πίσω.
Μια μικρή παρένθεση εδώ. Πάντα όταν πηγαίνω μία εκδρομή ξεκινάω με την γνώση πως μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος για το τι θα μου συμβεί. Δεν περίμενα ποτέ από κανένα να είναι υπεύθυνος για εμένα ή ότι οι οργανωτές θα πρέπει να έχουν προβλέψει να υπάρχει κάποιος πίσω μου να με προσέχει. Αν κρίνω πως εκεί που πάμε δεν θα μπορούσα να πάω μόνος, δεν ξεκινάω καν. Τέλος παρένθεσης.
Τα παιδιά με δέχτηκαν και πολύ σύντομα ο πάγος έσπασε και περάσαμε πολύ όμορφα. Και παρά τις παρακλήσεις μου δεν με άφησαν ποτέ μόνο, και ήμουν η μόνιμη παρέα της σκούπας. Και ακολούθησαν και άλλες εκδρομές. Πάντα όπου πίστευα πως δεν θα ήμουν μεγάλο βαρίδι. Ποτέ κανείς δεν παραπονέθηκε, μπροστά μου τουλάχιστον και τους ευχαριστώ για αυτό.
Το αποτέλεσμα, γνωρίστηκα με πολλούς από εδώ μέσα. Πήγαμε αρκετές εκδρομές στις οποίες πέρασα φανταστικά. Οπότε όσοι διστάζετε, εκεί που είτε σας αρέσει είτε νομίζετε πως ταιριάζετε τολμήστε το. Πιθανότατα θα το λατρέψετε.
Υ.Γ. το πιθανότατα στο τέλος θα ήταν σίγουρα, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν από τους τύπους που γράφουν εδώ αυτό τον καιρό οπότε.... :lol:
macedonas
12/03/2017, 23:37
Και μένα η πρώτη γνωριμία με τα παιδιά ήταν στην πίτα της Κατερίνης...
Αν και είμαι απο τους τυχερούς που στην παρέα μας υπάρχουν πολλές μηχανές και κανονίζουμε βόλτες αρκετά συχνά, πάντα λέω ναι σε καινούργιες γνωρημίες και πρόσωπα....
Bλέπεις και τις φάτσες που κρύβοται πίσω απο τα ψευδώνυμα , μαθαίνεις απο ποιον να φυλάγεσαι .....( π.χ. δε βγάζεις ποτέ φαγητό δίπλα στον devilsanimal )
Σε όποιον είναι επιφυλακτικός , να μη το σκέφτεται καθόλου.....
YOLO