View Full Version : Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...
headbanger
19/03/2017, 23:04
πάω συνέχεια βόλτα με αγνώστους , όχι όμως Έλληνες. Δεν θα το έκανα με δικούς μας. έιναι η νοοτροπία μας του
"εγώ πρέπει να ειμαι ο γαμάουα" που μας χαρακτηρίζει. Αυτές οι συμπεριφορές ειναι απλά επικίνδυνες
Από πολεμικούς μέχρι 65άρηδες με καναπέδες
ΥΓ το 2018 που σκέφτομαι να φέρω την βέσπα για καλοκαίρι Ελλαδα θα γούσταρα να γνωρίσω παιδιά απο το φόρουμ. απλά μην συγκρίνεται το δικο μου 2τροχο δεν στρίβει και απαιτεί γραμμές νταλίκες σε σχέση με την πλειονότητα των 2τρόχων του φόρουμ
amyroukai
19/03/2017, 23:42
ρε φίλε, σοβαρά, κάθε φορά που λες βέσπα το καράβι που καβαλάς, πεθαίνει ένας Ιταλός ντιζάινερ. Είπαμε να λέμε καμμιά υπερβολή αλλά πρόσθεσε κανένα τόνο μην σκοτώσω όλο το χωριό.
headbanger
20/03/2017, 00:27
ρε φίλε, σοβαρά, κάθε φορά που λες βέσπα το καράβι που καβαλάς, πεθαίνει ένας Ιταλός ντιζάινερ. Είπαμε να λέμε καμμιά υπερβολή αλλά πρόσθεσε κανένα τόνο μην σκοτώσω όλο το χωριό.
μα έχει την ΙΔΙΑ γεωμετρία! κοίτα εδώ που το καθάριζα σήμερα.
είδα πλέον ότι έχω μεγαλύτερη ροπή μετά το 1ο στάδιο από μια 17 busα στα χαρτιά. ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΧΙ ΒΑΡΚΑ ΚΥΡΙΕ :bawl:
379941
Τοτε (το 2006) στην ετησια του φορουμ ηταν η 1η μου βολτα με αγνωστους.
Πλεον με αγνωστους βολτα...απλα δεν παω εκτος αν προκειται για ετησια (που και παλι δεν παω γιατι δεν ειμαι Ελλαδα).
Τοτε...ηταν αλλοιως. Ολα ηταν αλλοιως. Και οι αλλοι και εγω. Τωρα δεν ρισκαρω ουτε να μου χαλασει η διαθεση και να αρχισω τα καντηλια, ουτε να χαλασω την διαθεση κανενος.
Πλεον μετα απο απειρα χλμ για καφεδες, εκδρομες (μονοημερες, πολυημερες), πιστες, στραβες, 36ωρα, τσαμπουκαδες, στραβωματα κλπ θελω να παω με ατομα που ξερω. Που ξερω τον τροπο σκεψης τους, τι καπνο φουμαρουν, να περασω καλα οδηγωντας, να γελασω, να πειραχτουμε, να τους πονταρω και να με πονταρουν. Να ξερω οτι ειναι υπευθυνοι και υπολογοι ολων οσων πουν και κανουν, να εχουμε πανω κατω εναν κοινο ρυθμο, να μην παρεξηγηθουν επειδη ανοιξα το γκαζι η επειδη σταματησα για κατουρημα. Δεν γουσταρω να με πατροναρουν και να πατροναρω κανεναν. Μαλλον χανω καποιους ενδιαφεροντες τυπους με αυτη την επιλογη μου αλλα σιγουρα αποφευγω πολλους που δεν εχω καμια προθεση να γνωρισω.
Τοτε (το 2006) στην ετησια του φορουμ ηταν η 1η μου βολτα με αγνωστους.
Πλεον με αγνωστους βολτα...απλα δεν παω εκτος αν προκειται για ετησια (που και παλι δεν παω γιατι δεν ειμαι Ελλαδα).
Τοτε...ηταν αλλοιως. Ολα ηταν αλλοιως. Και οι αλλοι και εγω. Τωρα δεν ρισκαρω ουτε να μου χαλασει η διαθεση και να αρχισω τα καντηλια, ουτε να χαλασω την διαθεση κανενος.
Πλεον μετα απο απειρα χλμ για καφεδες, εκδρομες (μονοημερες, πολυημερες), πιστες, στραβες, 36ωρα, τσαμπουκαδες, στραβωματα κλπ θελω να παω με ατομα που ξερω. Που ξερω τον τροπο σκεψης τους, τι καπνο φουμαρουν, να περασω καλα οδηγωντας, να γελασω, να πειραχτουμε, να τους πονταρω και να με πονταρουν. Να ξερω οτι ειναι υπευθυνοι και υπολογοι ολων οσων πουν και κανουν, να εχουμε πανω κατω εναν κοινο ρυθμο, να μην παρεξηγηθουν επειδη ανοιξα το γκαζι η επειδη σταματησα για κατουρημα. Δεν γουσταρω να με πατροναρουν και να πατροναρω κανεναν. Μαλλον χανω καποιους ενδιαφεροντες τυπους με αυτη την επιλογη μου αλλα σιγουρα αποφευγω πολλους που δεν εχω καμια προθεση να γνωρισω.
Αν και λιγοτερο απολυτα-Συμφωνω με τον αποπανω...
Οι ευκαιριες μου για βολτες πλεον ειναι λιγες, και θελω να ειναι καλες.
Χτες καλα περασα παντως, αν και δεν ηξερα και πολλους!!
Αν θες να περασεις καλα, το κανεις εστω και με τον τροπο σου.
Στον δρόμο παίδες, εκεί σφυρηλατούνται οι γνωριμίες, φιλίες,ανθρώπινες σχέσεις πραγματικά, στον πρωινό καφέ στο περίπτερο, στο ένα τσιγάρο στο πόδι κάπου στην διαδρομή, στο καλαμπούρι της ταβέρνας η μιας βραδινής μπύρας.
Μην διστάζετε να συμμετέχετε αν ο χρόνος σας η τσέπη και οι υποχρεώσεις σας το επιτρέπουν, έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο εδώ μέσα, κάποιους νοιώθω πολύ τυχερός που τους συνάντησα, κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν δεν ξεκινούσα να πάω στην πρώτη βόλτα.