View Full Version : Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
kostas777
08/04/2017, 14:16
Κωστή δεν προσπαθώ να σε βγάλω ούτε τρελό ούτε ψεύτη. Εξ άλλου είπα πως υπό προϋποθέσεις όλα γίνονται.
Κουβέντα κάνουμε αδερφέ, εγώ πρώτος είπα ότι δεν κατάλαβα πως έγινε και ότι ήμουν κωλόφαρδος, αλλά ότι υπάρχει και μια λογική εξήγηση, αλλιώς θα κέρδιζα το γαμωτζόκερ :lol:
Αλλά τι θα πάθαινα αν είχα ABS; (let the flame wars begin :p)
Τι εισαστε εσεις ρε μερικοι δω..αμαανν!!..να φατε τον αλλον με μαχαιροπηρουνα χωρις λογο κιολας....δεν ειπαμε η ασφαλτος καλυμμενη με γρασσολαδα παντου και οι ταδε μηχανες κανουνε παρτυ, οι άλλες σκοτώνονται...στο πολύ και κρυφο λαδι στη βροχη ολοι είναι κατω...εγω μιλησα για τις συνήθεις κηλιδες που ολοι βλέπουμε κατω και αν εινα φρεσκια μπορει να σε βγαλει από την πορεια σου λιγο ενώ φρεναρεις, τις συνήθεις καθημερινες καταστασεις, δεν ειπαμε για τονους γρασσολαδα που κολυμπάει καποιος..ελεος...
Ένα παπακι εχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να παει βολτα bye bye σε γλιστερο( να το πουμε ετσι μηπως και ξεκολλησουν καποιοι) δρομο, από ότι ένα βαρυτερο μηχανακι με abs και ηλεκτρονικα...παθων πολλακις..τι γραφετε λοιπον σεντονια σε επιπεδο μεταφυσικης;..συζητηση κανουμε..ελεος..
τον τερενς δεν ακουω όμως τωρα τελευταια και ανησυχω....χα,χα,χα,χα,χα...
Bob_o_mastoras
08/04/2017, 16:13
Εκτός φυσικά και αν κάποιος έχει βαραντερο. Όσο το βαραντερο είναι σε κίνηση δε το διέπουν οι νόμοι της φυσικής.
Mια χαρα το διεπουν. Απλα, αυτο που θα συμβει ειναι να γλιστρισει η Γη κατω απο το Βαραντερο και οχι το αντιστροφο (λογω μαζας) με αποτελεσμα το τελευταιο να μεινει σταθερο.
:D
Παπί πήρα από Χαλάνδρι για να πάω Αγία Παρασκευή. Άπαξ. Γιατί έπρεπε να πάω από συνεργείο στην αντιπροσωπεία να πάρω μιά μπουζόπιπα και να γυρίσω και δεν είχαν τίποτα άλλο. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Καλά, επειδή το ποτέ είναι βαριά λέξη, θα πρέπει να μην έχω καμμία εναλλακτική και να ΠΡΕΠΕΙ να το κάνω γιατί... είπαμε, πρέπει.
Για τα λοιπά, επειδή τα γραπτά μένουν και η παραπληροφόρηση δεν είναι δική μου ειδικότητα όπως φαίνεται... :wave2:
Θα σε βόλευε να αγορεύεις χωρίς αντίρρηση, όπως έκανες στην τάξη τόσα χρόνια; Πολύ όμως. Καλωσόρισες στον έξω κόσμο, εκεί όπου οι άνθρωποι έχουν εμπειρία, γνώση και γνώμη και κατ' επέκταση άποψη.
ΡΕ ΦΙΛΕ
Εγώ ασχολούμαι με τα παπάκια κι εσύ με το αν
ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ..??
Ε...αυτό με ξεπερνάει,δεν μπορώ να σε συναγωνιστώ.
:roflmao::a4::a54::a56:
Και για να μη γίνονται παρεξηγήσεις ο τίτλος που θα έπρεπε να μπει στην κουβέντα και το ξαναέγραψα είναι...
ΠΑΠΙ VS ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ..??
Θέμα μοτό δεν έθεσα,απλά απάντησα, παρότι πιστεύω ότι με το παπάκι μου κυκλοφορώ πολύ πιο ασφαλής στην πόλη ακόμα και από τη μοτό του Ρόσσι αν είχα...!!!
ΡΕ ΦΙΛΕ
Θέμα μοτό δεν έθεσα,απλά απάντησα, παρότι πιστεύω ότι με το παπάκι μου κυκλοφορώ πολύ πιο ασφαλής στην πόλη ακόμα και από τη μοτό του Ρόσσι αν είχα...!!!
Ε ναι...Τωρα μάλιστα!
Κλείδωμα και μεταφορά στο hall of fame μ@/€να admins εδώ και τώρα!!!!
AristidisZ
11/04/2017, 08:02
Ρε σεις γιατί δε δέχεστε την άποψη κάποιου ;
Μπορεί ο Τέρενς π.χ. όταν καβαλάει το παπί να πηγαίνει μαξ με 30 χλμ, άρα να θεωρεί ότι αυτό είναι το καλύτερο (και ασφαλέστερο) για αυτόν...
Μπορεί ο Τέρενς π.χ. όταν καβαλάει το παπί να πηγαίνει μαξ με 30 χλμ, άρα να θεωρεί ότι αυτό είναι το καλύτερο (και ασφαλέστερο) για αυτόν...
Ρε συ Άριστο,όταν ΌΛΑ τα υπόλοιπα οχήματα πηγαίνουν με 50-60 που τη βλέπεις την ασφάλεια στο να πηγαίνεις με 30 και να σε περνάνε παπάκια,φορτηγά,λεωφορεία κλπ?
Είπαμε μην τρελαθούμε και τελείως.Πηγα εγώ χτες Κρίκο με το παλιό μου σκούτερ που δε θέλω να το ζοριζω και ήμουνα στη Χαμοστερνας με καμία 50χλμ τέρμα δεξιά και μάτια συνέχεια καθρέφτη μην τυχών και δε φρενάρει κανείς πίσω μου.
Μπορεί να είναι ακόμα χειρότερος με μεγαλύτερες μοτοσικλέτες. ;)
amyroukai
11/04/2017, 08:29
Ακριβώς αυτό. Το να προσπαθεί να επιβάλλει την δική του άποψη για παγκόσμια οικουμενική αλήθεια ωρυόμενος "να σώσουμε κανένα δεκαπεντάχρονο" ως νέος Ιαβέρης (και με την ίδια φαιδρή τρομολαγνική επιχειρηματολογία) είναι το λάθος στο νήμα αυτό. Τα είπε, τα διαβάσαμε, ευτυχώς που οδηγούμε και ξέρουμε τι μας γίνεται, τα απορρίψαμε γιατί έχουμε άλλες εμπειρίες και από εκείνη την στιγμή διαβάζουμε τον ίδιο σκαλωμένο απόλυτο γνώστη του διτρόχου και όχι μόνο Τέρενς των τελευταίων έντεκα ετών να σκιαμαχεί εναντίον όλων των υπολοίπων για το πόσο λάθος κάνουν... Φυσικά και θα μείνει για να προσφέρει απλόχερα διασκέδαση όσο μπορεί και όσο αντέχει. Το γέλιο είναι υγεία, το γέλιο χαρίζει ζωή, η μέρα ξεκινάει ευχάριστα.
Α και για αλλαγές τίτλων κλπ, στον αρμόδιο μοντ με πμ (δηλαδή όχι σε εμένα), οι δημόσιες εκκλήσεις θεωρούνται απλοί θεατρινισμοί και προφανώς αγνοούνται (εκτός αν έχουν σοβαρή λογική βάση, που εν προκειμένω τελείωσε και δεν ξαναφέρνει το μαγαζί).
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ...............
Τριανταπέντε - σαράντα χρόνια με 30 το πολύ πήγαινα.....με μοτό.
Και δεν είχα και πινακίδα μη με γράψουν γιατί καθυστερούσα την κυκλοφορία..!!
GSX-R......ZZR.........BLACKBIRD.......HAYABUSA.... όλα τα ακούτερ και τα παπάκια.
Τώρα όπου νάναι πουλάω το παπί και παίρνω μια αγκούστα 312
που την έχω και απωθημένο, για να κυκλοφορώ..........
ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...
:roflmao::moutza:
Δεν λέτε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα.
Μέχρι και ο Χόρχε αφού έπεσε με την μοτοσικλέτα του σε παπακι ανέβηκε για ασφάλεια.
Μέχρι και ο Χόρχε αφού έπεσε με την μοτοσικλέτα του σε παπακι ανέβηκε για ασφάλεια.
Ψέματα λες εγώ διάβασα εδώ μέσα ότι παπάκια πωλούνται μόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες ...
amyroukai
11/04/2017, 09:11
Ψέματα λες εγώ διάβασα εδώ μέσα ότι παπάκια πωλούνται μόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες ...
Πίστεψες και εσύ το σαξές στόρι του Αλέξη, σύμφωνα με το οποίο η Αργεντινή είναι χώρα όνειρο;
SHOOTER045
11/04/2017, 09:13
Δεν εχεις άδικο.
Προπερσι στην Ιταλία που ήρθε ένας τυπακος με astrea supra, έτυχε να φωτογραφίζονται περισότεροι με αυτον και το παπί του από τα δεκάδες ducati και RRRRRRRR που υπηρχαν εκεί
Πίστεψες και εσύ το σαξές στόρι του Αλέξη, σύμφωνα με το οποίο η Αργεντινή είναι χώρα όνειρο;
Καλύτερα να μην ομιλούμε εμείς (όπου "εμείς" οι κάτοικοι της Ελλάδος).
Με τον αλέξη δεν ασχολούμαι ρε...
devil's animal
11/04/2017, 09:30
εισαι προβοκατορας ρε...
σε σκουτερακι ανεβηκε...
να γιατι σκουτερ...
εισαι προβοκατορας ρε...
σε σκουτερακι ανεβηκε...
να γιατι σκουτερ...
Παπάκι δεν ήταν;
ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
http://www.kawasaki.gr/el/products/supersport/2016/ninja_h2/overview?Uid=0857WVtfWQkJWFBQWVsOXFlfDVBYXA0ODlhcWV0LClgOXl4
Σούπερ φρένα,σούπερ αναρτήσεις,σούπερ κρατήματα,σούπερ ηλεκτρονικά...!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
http://www.kawasaki.gr/el/products/supersport/2016/ninja_h2/overview?Uid=0857WVtfWQkJWFBQWVsOXFlfDVBYXA0ODlhcWV0LClgOXl4
Σούπερ φρένα,σούπερ αναρτήσεις,σούπερ κρατήματα,σούπερ ηλεκτρονικά...!!!
Χαίρομαι με την όρεξή σου ρε μπαγάσα...
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
Υπάρχει και καλύτερη λύση
http://www.ducati.gr/site/content.php?sel=892
Σε κοκκινάκι
Χαίρομαι με την όρεξή σου ρε μπαγάσα...
ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έτσι δεν είπαμε,όσο πιο καλό τόσο πιο ασφαλές......μία πρώτη 160..αλλά φρένα σούπερ..!!
Πάντως εγώ υπολήψεις δεν θίγω.
Ούτε τρελό είπα κανέναν,ούτε κωμικό,ούτε ότι είναι χάλια στη δουλειά του,κακός επαγγελματίας κ.λ.π.
επειδή διαφωνώ μαζί του.
Το πολύ πολύ να διαβάσουν τα πιτσιρίκια ότι καλό είναι να ξεκινάνε από τα παπάκια ή τα 125ράκια
τη μοτοσυκλετιστική τους πορεία...!!
Και πως για κάποιους είναι προτιμότερο το παπί στην πόλη από μοτό και σκούτερ για ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
εκ των οποίων ο κυριότερος είναι ότι είναι πιο εύχρηστο ,ευκολοδήγητο,κατ'επέκτασιν κουμαντάρεται πιο εύκολα
και είναι λιγότερο επικίνδυνο από τα άλλα σε κίνηση πόλης.
Αλλά να διαβάζουν ότι ήσουν κακός στη δουλειά σου επειδή δεν συμφωνείς μαζί μου..??
Όχι μέχρι εκεί δεν.............φθάνω...:lol::lol:
AristidisZ
11/04/2017, 10:14
ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έτσι δεν είπαμε,όσο πιο καλό τόσο πιο ασφαλές......μία πρώτη 160..αλλά φρένα σούπερ..!!
Βρε άσε πόσα βγάζει η πρώτη, αυτές τις φορτώνει πάνω αν χρειαστεί ;
381091
ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πάντως εγώ υπολήψεις δεν θίγω.
Ούτε τρελό είπα κανέναν,ούτε κωμικό,ούτε ότι είναι χάλια στη δουλειά του,κακός επαγγελματίας κ.λ.π.
επειδή διαφωνώ μαζί του.
Το πολύ πολύ να διαβάσουν τα πιτσιρίκια ότι καλό είναι να ξεκινάνε από τα παπάκια ή τα 125ράκια
τη μοτοσυκλετιστική τους πορεία...!!
Και πως για κάποιους είναι προτιμότερο το παπί στην πόλη από μοτό και σκούτερ για ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
εκ των οποίων ο κυριότερος είναι ότι είναι πιο εύχρηστο ,ευκολοδήγητο,κατ'επέκτασιν κουμαντάρεται πιο εύκολα
και είναι λιγότερο επικίνδυνο από τα άλλα σε κίνηση πόλης.
Αλλά να διαβάζουν ότι ήσουν κακός στη δουλειά σου επειδή δεν συμφωνείς μαζί μου..??
Όχι μέχρι εκεί δεν.............φθάνω...:lol::lol:
Tώρα δλδ αρχίζω να πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα κατανόησης.
Τα SS είναι ασφαλή (και τα πιο ασφαλή μηχανάκια στον κόμσο της ασφάλτου) για αυτούς που μπορούν τα χειριστούν (οδηγικά αλλά και στα πλαίσια της αντίληψης κίνησης σε πόλη).
Tα παπιά είναι απλά οικονομικά. Τίποτα άλλο.
Αν μιλάμε για κουλούς, ας μην καβαλήσουν ποτέ. Κανένα μηχανάκι. Και το παπί και το σκουτερ επικίνδυνο είναι ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Kαι αν θες το καταλαβαίνεις. Αν όχι λυπάμαι.
Over and out.
Tώρα δλδ αρχίζω να πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα κατανόησης.
Τα SS είναι ασφαλή (και τα πιο ασφαλή μηχανάκια στον κόμσο της ασφάλτου) για αυτούς που μπορούν τα χειριστούν (οδηγικά αλλά και στα πλαίσια της αντίληψης κίνησης σε πόλη).
Tα παπιά είναι απλά οικονομικά. Τίποτα άλλο.
Αν μιλάμε για κουλούς, ας μην καβαλήσουν ποτέ. Κανένα μηχανάκι. Και το παπί και το σκουτερ επικίνδυνο είναι ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Kαι αν θες το καταλαβαίνεις. Αν όχι λυπάμαι.
Over and out.
Μάλιστα οκ και σε λίγο θα διαβάσουμε άλλο Αθήνα άλλο Σαλονίκη ,άλλο κιθαρίστας άλλο ντράμερ...
kostas777
11/04/2017, 10:49
Να δεχτώ τι, ότι ο Τέρενς και ο όποιος Τέρενς φοβάται να οδηγήσει ο,τιδήποτε μεγαλύτερο από παπάκι; Το δέχομαι.
Πρέπει να δεχτώ ότι ΚΑΙ ΕΓΩ φοβάμαι να οδηγήσω κάτι μεγαλύτερο από παπάκι;
AristidisZ
11/04/2017, 10:57
Να δεχτώ τι, ότι ο Τέρενς και ο όποιος Τέρενς φοβάται να οδηγήσει ο,τιδήποτε μεγαλύτερο από παπάκι; Το δέχομαι.
Πρέπει να δεχτώ ότι ΚΑΙ ΕΓΩ φοβάμαι να οδηγήσω κάτι μεγαλύτερο από παπάκι;
Όχι βέβαια, εσύ καβάλα ότι τραβάει η ψυχή σου
Όμως ΕΓΩ πρέπει να δεχτώ την άποψή σου και να κοιτάω πως φορτώνονται μπύρες στο 954, γιατί όπως δήλωσες είναι κατάλληλο για όχημα πόλης ;
Μάλιστα οκ και σε λίγο θα διαβάσουμε άλλο Αθήνα άλλο Σαλονίκη ,άλλο κιθαρίστας άλλο ντράμερ...
Εγώ εδώ οδηγώ, όχι στη Θεσ/νίκη και είπα να είμαι ακριβής.
Από την άλλη, κάτι λίγο που οδήγησα στη Θεσ/νίκη ναι, ειναι διαφορετικά. Εκεί είναι ακόμα χειρότερα, ούτε καν άσφαλτο λες αυτό το πράγμα που κυλάνε οι τροχοί. Αν βρέξει δε, τη γ@μησες.
Όχι βέβαια, εσύ καβάλα ότι τραβάει η ψυχή σου
Όμως ΕΓΩ πρέπει να δεχτώ την άποψή σου και να κοιτάω πως φορτώνονται μπύρες στο 954, γιατί όπως δήλωσες είναι κατάλληλο για όχημα πόλης ;
το όχημα πόλης πρέπει να είναι οπωσδήποτε και εκτελούνται μεταφοραί;
Εγώ εδώ οδηγώ, όχι στη Θεσ/νίκη και είπα να είμαι ακριβής.
Από την άλλη, κάτι λίγο που οδήγησα στη Θεσ/νίκη ναι, ειναι διαφορετικά. Εκεί είναι ακόμα χειρότερα, ούτε καν άσφαλτο λες αυτό το πράγμα που κυλάνε οι τροχοί. Αν βρέξει δε, τη γ@μησες.
Να συμφωνήσουμε ότι το κάθε όχημα είναι ασφαλές αν οδηγειται λογικά αναλογως των συνθηκών και μέσα στα πλαίσια που αυτό έχει κατασκευαστει;
AristidisZ
11/04/2017, 11:06
Το όχημα πόλης είναι για δουλειές πόλης, δηλαδή μετακινήσεις, στάσεις, συχνά παρκαρίσματα, πεζοδρόμια, ψώνια κλπ κλπ
Εκτός αν εσένα στα φέρνει τα πράματα η Φιλιππινέζα, οπότε πάω πάσο :bawl:
:beer:
Και όταν κάποιος θέλει απλά να μετακινείται στην πόλη, πώς το ονομάζεις; Όχημα πόλης σκέτο;
Να δεχθούμε ότι το καλύτερο όχημα για την πόλη είναι αυτό με το οποίο αισθανόμαστε εμείς ασφαλείς;
Αν οδηγώ παπί 30 χρόνια, θα είμαι κομπλέ στο περιβάλλον της πόλης νοιώθοντας άνετα με το μικρό ύψος, βάρος, ευελιξία, κλπ. Αν κληθώ να οδηγήσω ένα ss (έστω και 600) σε κάποια κεντρική λεωφόρο σε ώρα αιχμής, αισθάνομαι πως δε θα τα καταφέρω.
Αν οδηγώ τρανσάλπ (πχ) επί 30 χρόνια εντός της πόλης και ξαφνικά ανέβω σε σκούτερ/παπί/μικρό μηχανάκι, αισθάνομαι ευάλωτος στους κινδύνους της πόλης, φτερό στον άνεμο, κλπ.
Οι ''κανόνες'' δηλ. που ισχύουν για κάποιον, μπορεί να είναι οι ακριβώς αντίθετοι για κάποιον άλλο.
Να συμφωνήσουμε ότι το κάθε όχημα είναι ασφαλές αν οδηγειται λογικά αναλογως των συνθηκών και μέσα στα πλαίσια που αυτό έχει κατασκευαστει;
Ε ναι, γιατί η κοινή λογική μας είχε διαφύγει.
Το όχημα πόλης είναι για δουλειές πόλης, δηλαδή μετακινήσεις, στάσεις, συχνά παρκαρίσματα, πεζοδρόμια, ψώνια κλπ κλπ
Εκτός αν εσένα στα φέρνει τα πράματα η Φιλιππινέζα, οπότε πάω πάσο :bawl:
:beer:
Και μετακομίσεις κάνω που και που αλλά δεν μπορούσα να φορτώσω στο παπί το κρεββάτι και τα κομοδίνα...
Πήρα το αμάξι που είχε και σχάρα.
you're very funny some times.
Και όταν κάποιος θέλει απλά να μετακινείται στην πόλη, πώς το ονομάζεις; Όχημα πόλης σκέτο;
Τραμ, μετρό, mt07. .....
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ..............ΜΕ ΤΙΣ FIX
Αριστείδη.............πίνω FISCHER.
Και τώρα τελευταία είπε ο γιατρός,ένα ποτηράκι μπρούσκο την ημέρα.
Ξεβουλώνει τις αρτηρίες.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ με όλους...........ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ
https://www.youtube.com/watch?v=TJ3EEJRxP-0
Φίλος από δω μέσα (δεν γράφει πια) καβαλάει εδώ και 4 χρόνια ένα σκούτερ γύρω στα 150 κυβικά ,μάρκα μου διαφεύγει όλα ίδια μου φαίνονται.
Πριν δύο χρόνια έφαγε ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να μονώσει την ταράτσα και να βάψει το σπίτι όλα τα υλικά τα μετέφερε με το σκούτερ, τα είδα μαζεμένα ένα βουνό πριν την έναρξη των εργασιών...Μία φορά χρειάστηκε να μου το δώσει για μια υπερεπείγουσα δουλειά να καλύψω μια απόσταση 800 μέτρων και πήγα να σκοτωθώ.Όλα είναι σχετικά ,ότι είπε ο Πάνος του 76...
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ..............ΜΕ ΤΙΣ FIX
Αριστείδη.............πίνω FISCHER.
Και τώρα τελευταία είπε ο γιατρός,ένα ποτηράκι μπρούσκο την ημέρα.
Ξεβουλώνει τις αρτηρίες.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ με όλους...........ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ
https://www.youtube.com/watch?v=TJ3EEJRxP-0
Άντε ρε κακομαθημένε...
381092
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Για τα οποία συζητάμε, οδηγούνται λογικά όπως λες,
ποιο είναι το πιο ασφαλές..??
Και ποια είναι η λογική του καθενός..??
Αν του ενός είναι για παράδειγμα τα 60 χλμ.
και του άλλου τα 120 ,είναι λογικά τα 120 μέσα στη Συγγρού..??
Τελικά εμείς εδώ πάνω ΟΥΤΕ άσφαλτο της προκοπής δεν έχουμε..!!
Οπότε άλλες συνθήκες η Αθήνα άλλες εμείς.
Να γιατί διαφωνούμε ρε παιδιά......
AristidisZ
11/04/2017, 12:02
Σοβαρά τώρα, μου θυμίζεις τις γκόμενες:
Δεν κλάνουν, δε ρεύονται και δε χέζουν ποτέ
Αν μετακινείσαι στη πόλη, κάνεις όλα όσα ανέφερα παραπάνω, so simple
Τα κάνω με το κατάλληλο όχημα. Το μηχανάκι μου το έχω για να μετακινούμαι εύκολα, γρήγορα, διασκεδαστικά, όχι για να κουβαλάω. Αλλιώς θα λεγόταν "όχημα κουβαλήματος". Εσύ δε θες "όχημα πόλης". Θες όχημα πόλης με έξτρα χαρακτηριστικό (να κουβαλάει).
AristidisZ
11/04/2017, 12:20
Τα κάνω με το κατάλληλο όχημα. Το μηχανάκι μου το έχω για να μετακινούμαι εύκολα, γρήγορα, διασκεδαστικά, όχι για να κουβαλάω. Αλλιώς θα λεγόταν "όχημα κουβαλήματος". Εσύ δε θες "όχημα πόλης". Θες όχημα πόλης με έξτρα χαρακτηριστικό (να κουβαλάει).
Μη γίνεσαι και εσύ αρτηριοσκληρωτικός, φτάνουν οι άλλοι...
Το μηχανάκι για την συντριπτική πλειονότητα των αναβατών είναι ένα εργαλείο, με χαρακτηριστικά fun machine
Δεν είναι μόνο το κουβάλημα που μπαίνει στην εξίσωση της πόλης, αν και το θεωρώ πολύ σημαντικό,
Δηλαδή αν θες να ψωνίσεις πέντε πράματα, να υποχρεούσαι να γυρίσεις σπίτι για να πάρεις το αμάξι να φορτώσεις ;
Είναι επίσης και το παρκάρισμα (για πάρκαρε στην Υμηττού ή σε καμιά κατηφοροανηφόρα GS ή Βαρκαντέρο), είναι το πόσο εύκολα θα καβαλήσεις ένα πεζοδρόμιο (η ειδικότητα των 954), είναι το να βάλεις το κράνος σου ή πέντε χαρτιά μέσα στη μπαγκαζιέρα, είναι οι καταναλώσεις, είναι η ζέστη που βγάζει το μοτέρ μιας μεγάλης μηχανής και τον μισό χρόνο υποφέρεις και χίλια δυο ακόμα
Ναι, βρε αγόρι, αλλά εσύ με το "όχημα πόλης" θες να κουβαλήσεις 5 μπύρες, άλλος θέλει να κουβαλήσει το κομοδίνο και άλλος θέλει να πηγαίνει για μπάνιο με τους 6 φίλους του. Αυτό δε σημαίνει ότι όσα δεν τα κάνουν αυτά δεν είναι οχήματα πόλης. Όχημα πόλης σημαίνει εύκολη, γρήγορη, οικονομική μετακίνηση εντός πόλης. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπόνους.
Κανείς δεν είπε ότι τα SS είναι μηχανάκια πόλης. Δεν είναι. Αλλά είναι καλύτερα από άλλα μηχανάκια σε αυτό.
Προσωπικά, ναι, αναγκάζομαι να πάρω μια τσάντα πλάτης ή κάτι, όποτε θέλω να κουβαλήσω οτιδήποτε. Τα μηχανάκια που αγοράζω δε χωράνε ούτε στιλό.
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Για τα οποία συζητάμε, οδηγούνται λογικά όπως λες,
ποιο είναι το πιο ασφαλές..??
Και ποια είναι η λογική του καθενός..??
Αν του ενός είναι για παράδειγμα τα 60 χλμ.
και του άλλου τα 120 ,είναι λογικά τα 120 μέσα στη Συγγρού..??
Τελικά εμείς εδώ πάνω ΟΥΤΕ άσφαλτο της προκοπής δεν έχουμε..!!
Οπότε άλλες συνθήκες η Αθήνα άλλες εμείς.
Να γιατί διαφωνούμε ρε παιδιά......
Αν οι δρόμοι που κινείσαι είναι "γυαλι" θα πάρεις ένα όχημα με abs cbs souxoumou.
Δεν θα καβαλάς παπί.
AristidisZ
11/04/2017, 12:35
Ναι, βρε αγόρι, αλλά εσύ με το "όχημα πόλης" θες να κουβαλήσεις 5 μπύρες, άλλος θέλει να κουβαλήσει το κομοδίνο και άλλος θέλει να πηγαίνει για μπάνιο με τους 6 φίλους του. Αυτό δε σημαίνει ότι όσα δεν τα κάνουν αυτά δεν είναι οχήματα πόλης. Όχημα πόλης σημαίνει εύκολη, γρήγορη, οικονομική μετακίνηση εντός πόλης. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπόνους.
Κανείς δεν είπε ότι τα SS είναι μηχανάκια πόλης. Δεν είναι. Αλλά είναι καλύτερα από άλλα μηχανάκια σε αυτό.
Προσωπικά, ναι, αναγκάζομαι να πάρω μια τσάντα πλάτης ή κάτι, όποτε θέλω να κουβαλήσω οτιδήποτε. Τα μηχανάκια που αγοράζω δε χωράνε ούτε στιλό.
Εντάξει, συμφωνώ, καλά τα λες
Η κουβέντα ξεκίνησε όταν κάποιος είπε ότι το 954 μια χαρά κάνει για τη πόλη
Αν και εσύ το θεωρείς καταλληλότερο σε σχέση με ένα παπί, ένα σκούτερ ή μια μικρή μοτοσυκλέτα μεγειά σου με χαρά σου
Αν οι δρόμοι που κινείσαι είναι "γυαλι" θα πάρεις ένα όχημα με abs cbs souxoumou.
Δεν θα καβαλάς παπί.
ΡΕ ΕΧΩ............
Και ABS και τράξιον κι απ'όλα.
Και 260 κιλά έχω και 1,80 το λιγότερο πρέπει νάσαι.
Και βεντιλατέρ έχω,και μπράτσα να παρκάρω έχω,
και μέρος για 2 παπάκια θέλω......
Αλλά το παπάκι................μ'άρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιι....!!
Εντάξει, συμφωνώ, καλά τα λες
Αν και εσύ το θεωρείς καταλληλότερο σε σχέση με ένα παπί, ένα σκούτερ ή μια μικρή μοτοσυκλέτα μεγειά σου με χαρά σου
Όλα κάνουν για όλα. Αλλά δεν είναι όλα ιδανικά για όλα. :p
Εγώ, από την αρχή, έγραψα ότι τα ιδανικότερα μηχανάκια εντός πόλης είναι τα motard. Πολύ μακρυά από τη 2η θέση.
Για έναν μέσο αναβάτη, όχι, τα μικρά μηχανάκια είναι σαφώς ιδανικότερα από ένα SS. Για να πας ένα SS πραγματικά σβέλτα, σε πολύ πυκνή κίνηση (δηλαδή συχνές αλλαγές λωρίδας διήθησης), θέλει πολλά χέρια. Και, φυσικά, δεν αγαπάνε τα πεζοδρόμια. Και, λόγω στάσης, οι χαμηλές ταχύτητες κουράζουν.
SHOOTER045
11/04/2017, 12:45
ΡΕ ΕΧΩ............
Αλλά το παπάκι................μ'άρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιι....!!
Δηλαδή τώρα το απόγευμα που θα κατεβώ βόλτα στην αγορά και θα παρκάρω
μπροστά στη ΧΑΝΘ να πάρω τη μαούνα..??
Τρελός είσαι ΚΑΜΑΡΑΝΤ...??
Παπάκι............αλυσίδα,δένω τα κράνη και βολτάρω όλη την αγορά ....ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αμα δεν πάμε εκείνη την παπιοβολτα του vaska ,δεν κάνουμε τίποτα
Δεν θα καβαλάς παπί.
ΡΕ ΕΧΩ............
Παπάκι............αλυσίδα,δένω τα κράνη και βολτάρω όλη την αγορά ....ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΗΛΑΔΗ
τώρα το απόγευμα που θα κατεβώ βόλτα στην αγορά και θα παρκάρω
ΡΕ ΕΧΩ............
Χαίρομαι που σου αρέσει.
Και εμένα μου αρέσει. Για χαλαρές τσαρκες είναι μανούλα,αλλά μέχρι εκεί.
δωστα ολα τερενς..βγαλε μας την ψυχη αρχηγεε...χε,χε,χε..αρκει να εισαι καλ στην υγεια σου...
δωστα ολα τερενς..βγαλε μας την ψυχη αρχηγεε...χε,χε,χε..αρκει να εισαι καλ στην υγεια σου...
https://youtu.be/PNWMYvfeVRM
kostas777
11/04/2017, 13:05
Για πες μου τώρα, που εγώ είπα ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι κατάλληλο για να κάνεις τον courier;;;
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ.................
Είμαστε.....
https://www.youtube.com/watch?v=yQTFSKyL65k
Οι τρελοί πληθαίνουμε.......
kostas777
11/04/2017, 13:09
Έχει και πορτ μπαγκάζ για τις μπύρες πάντως.
AristidisZ
11/04/2017, 13:09
Για πες μου τώρα, που εγώ είπα ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι κατάλληλο για να κάνεις τον courier;;;
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152481&p=2865682&viewfull=1#post2865682
kostas777
11/04/2017, 13:11
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152481&p=2865682&viewfull=1#post2865682
Απάντησε σε αυτό που ρωτάω μόνο.
https://youtu.be/PNWMYvfeVRM
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΕΝΑ..............
ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ...............το έχετε..!!
Κάθε λιμάνι και καημός,
κάθε καημός και δάκρυ.
Κι είναι η ζωή του καθενός,
θάλασσα δίχως άκρη.....
SHOOTER045
11/04/2017, 13:22
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ.................
Είμαστε.....
https://www.youtube.com/watch?v=yQTFSKyL65k
Είμαστε τρεις
Άλλους δεν έχει ο Ηρακλής...
Οι τρελοί πληθαίνουμε.......
:bawl:
AristidisZ
11/04/2017, 13:25
Απάντησε σε αυτό που ρωτάω μόνο.
Γιατί, ποιος μίλησε για κούριερ ;
Ή μήπως δεν έγραψες ολόκληρα κατεβατά για την υπεροχή των αναρτήσεων, των φρένων, των ελαστικών κλπ κλπ των μηχανών 1000 κυβικών σε σχέση με τα παπάκια
Όταν σε μια συζήτηση για οχήματα πόλης γράφεις για τα προτερήματα μεγάλων μοτοσυκλετών σε σχέση με τις σκουπιδιάρες (ΑΚΑ παπιά), η άποψη σου προφανώς και είναι υπέρ τους
Για κερασάκι, με πληροφόρησες ότι με περνάς και από πάνω αν χρειαστεί (άσχετο, αλλά και εγώ με σχετικά μεγάλη μηχανή κυκλοφορώ αποκλειστικά)
Απλή ρητορική δεν χρησιμοποίησες σε τόσα ποστ ή ήταν κάτι ανώτερο το οποίο δε μπορώ να συλλάβω ;
Bladerunner
11/04/2017, 13:33
Γιατί δεν παραδέχεστε κάποιοι ότι αισθάνεστε άβολα με 120+ άλογα στην πόλη;
Ναι, οκ, το παπί το παρατάω όπου νά ΄ναι, αφήνω το κράνος στη μπαγκαζιέρα, βάζω δυο-τρία πράγματα από το super market αν χρειαστεί, καίει ελάχιστα, το συντηρώ μόνος μου, κλπ
Μέχρι εκεί όμως!
Κάθε φορά εύχομαι να μη χρειαστεί να φρενάρω απότομα. Ή να μη πέσω σε καμιά λακκούβα χαράδρα ή σε σαμαράκι τραπέζι...
Αντίθετα, αν πηγαίνω με το 600 με ταχύτητες παπιού νιώθω ότι και μετεωρίτης να σκάσει μπροστά μου θα τον αποφύγω.
.....
Μια στιγμή να βγάλω το ΜΑΕΘΡΑΤ απο το αβαταρ. :tooth:
AristidisZ
11/04/2017, 13:38
Γιατί εκτός από το "άβολα" υπάρχει και το θέμα κούρασης που φτάνει ακόμα και σε δυσφορία κάποιες στιγμές
Δυσφορία όταν χρειάζεται να είσαι με το συμπλέκτη όλη την ώρα στο χέρι, δυσφορία όταν πρέπει να κουβαλάς το κράνος παντού, δυσφορία όταν έχει 40 βαθμούς και βράζεις κλπ κλπ κλπ
Εξάλλου όπως το λες, όταν πηγαίνεις με το 600 με ταχύτητες παπιού, πράγματι νιώθεις ασφαλής...
Ναι, οκ, το παπί το παρατάω όπου νά ΄ναι, αφήνω το κράνος στη μπαγκαζιέρα, βάζω δυο-τρία πράγματα από το super market αν χρειαστεί, καίει ελάχιστα, το συντηρώ μόνος μου, κλπ
Μέχρι εκεί όμως!
Κάθε φορά εύχομαι να μη χρειαστεί να φρενάρω απότομα. Ή να μη πέσω σε καμιά λακκούβα χαράδρα ή σε σαμαράκι τραπέζι...
Αντίθετα, αν πηγαίνω με το 600 με ταχύτητες παπιού νιώθω ότι και μετεωρίτης να σκάσει μπροστά μου θα τον αποφύγω.
Νομίζω ότι απλά έχουμε μπλέξει πάρα πολλά πράγματα μαζί και έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση. Άλλος μιλάει για ευελιξία/ταχύτητα εντός πόλης, άλλος για πρακτικότητα, άλλος για ευκολία, άλλος για συμπεριφορά (πλαίσιο, αναρτήσεις, φρένα). Όσον αφορά αποκλειστικά στο τελευταίο, δε νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος ότι τα παπιά είναι κοντά στον πάτο (χωρίς να υπονοώ ότι τα σκούτερ είναι καλύτερα).
Εκτός από τον Τέρενς.
Γιατί εκτός από το "άβολα" υπάρχει και το θέμα κούρασης που φτάνει ακόμα και σε δυσφορία κάποιες στιγμές
Δυσφορία όταν χρειάζεται να είσαι με το συμπλέκτη όλη την ώρα στο χέρι, δυσφορία όταν πρέπει να κουβαλάς το κράνος παντού, δυσφορία όταν έχει 40 βαθμούς και βράζεις κλπ κλπ κλπ
Εξάλλου όπως το λες, όταν πηγαίνεις με το 600 με ταχύτητες παπιού, πράγματι νιώθεις ασφαλής...
Και πότε οδήγησες κάθε μέρα ss στην πόλη ρε Αρίστο κι έχεις και άποψη; Σόρρυ κιόλας.
Νομίζω ότι απλά έχουμε μπλέξει πάρα πολλά πράγματα και έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση. Άλλος μιλάει για ευελιξία/ταχύτητα εντός πόλης, άλλος για πρακτικότητα, άλλος για ευκολία, άλλος για συμπεριφορά (πλαίσιο, αναρτήσεις, φρένα). Όσον αφορά αποκλειστικά στο τελευταίο, δε νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος ότι τα παπιά είναι κοντά στον πάτο όπου εκεί συναντάμε τα σκούτερ με ή χωρίς μπύρες.
Εκτός από τον Τέρενς.
Το φελέκι μου μέσα.
kostas777
11/04/2017, 13:44
Γιατί, ποιος μίλησε για κούριερ ;
Ωραία, ακριβώς επί λέξη αυτό που έγραψες:
AristidisZ: Όμως ΕΓΩ πρέπει να δεχτώ την άποψή σου και να κοιτάω πως φορτώνονται μπύρες στο 954, γιατί όπως δήλωσες είναι κατάλληλο για όχημα πόλης ;
Δήλωσα ότι τα καταφέρνει μια χαρά στην πόλη, αποδεδειγμένα πολλάκις. Καθημερινώς και ανελλιπώς. Ακόμη και με video. Αν δεν πιστεύεις όμως τα λόγια μου και θες οπωσδήποτε να το δεις με τα μάτια σου, είναι πανεύκολο.
Κατάλαβες τώρα; Μήπως πρέπει να το ξαναγράψω με πιο απλά λόγια;
Μήπως να πούμε ότι το καταλληλότερο όχημα για την πόλη είναι το ποδήλατο, που είναι δηλαδή, για να ξεμπερδεύουμε από τις ανούσιες κόντρες που ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι ξέρει και ό,τι του καπνίσει;
Ή μήπως δεν έγραψες ολόκληρα κατεβατά για την υπεροχή των αναρτήσεων, των φρένων, των ελαστικών κλπ κλπ των μηχανών 1000 κυβικών σε σχέση με τα παπάκια
ΔΕΝ τα έγραψα εγώ τα κατεβατά. Ξαναπήγαινε και διάβασέ τα όλα από την αρχή και μην παριστάνεις τον δημοσιογραφίσκο της διαπλοκής, δεν είναι ανάγκη. Ό,τι έχω πει είναι σαφέστατο και ξεκάθαρο και πολύ προσεκτικά διατυπωμένο. Από τον αντίλογο προήλθαν τα «κατεβατά».
Όταν λες σε μια συζήτηση για οχήματα πόλης γράφεις για τα προτερήματα μεγάλων μοτοσυκλετών σε σχέση με τις σκουπιδιάρες (ΑΚΑ παπιά), η άποψη σου προφανώς και είναι υπέρ τους
Ναι ε; Εγώ ο οποίος ήμουν Ο ΜΟΝΟΣ ο οποίος υποστηρίζει εδώ μέσα ότι το κατάληλο μηχανάκι αφορά τον εκάστοτε αναβάτη και όχι όλον τον κόσμο σε ένα τσουβάλι; Που ΤΟΝΙΣΑ και μάλιστα πάνω από 2 φορές ότι άλλο είναι το κατάλληλο μηχανάκι για τον αρχάριο, άλλο για τον έμπειρο; Ότι όποιο μηχανάκι και να έχεις, ακόμη και αυτό που το βάζεις στην τσέπη, αν δεν είναι αυτό σωστό αλλά και ο οδηγός του σωστός, ή δεν το γνωρίζει καλά, τότε κάποιος άλλος με οποιοδήποτε μηχανάκι που είναι σωστό (δεν έχει ξεσκισμένα λάστιχα λ.χ.) και το γνωρίζει πραγματικά πολύ καλά, είναι πολύ πιο γρήγορος και ασφαλής ΠΑΝΤΟΥ (και όχι μόνο στην πόλη; )
Με μπερδεύεις με άλλον, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις; (terens junior)
Για κερασάκι, με πληροφόρησες ότι με περνάς και από πάνω αν χρειαστεί (άσχετο, αλλά και εγώ με σχετικά μεγάλη μηχανή κυκλοφορώ αποκλειστικά)
Άχρηστη πληροφορία για εσένα το ξέρω, στο κάτω κάτω, τι κατάλαβες από αυτό; Ότι είμαι κάγκουρας. Facepaml²
Απλή ρητορική δεν χρησιμοποίησες σε τόσα ποστ ή ήταν κάτι ανώτερο το οποίο δε μπορώ να συλλάβω ;
Ήταν κάτι ανώτερο προφανώς.
Δήλωσα ότι τα καταφέρνει μια χαρά στην πόλη, αποδεδειγμένα πολλάκις. Καθημερινώς και ανελλιπώς. Ακόμη και με video.
Post videos or it didn't happen. :smokin:
Μέχρι εκεί όμως!
Ρε σεις.. Γιατί δεν σκέφτεστε λίγο σοβαρά αυτό που γράφει ο blade (που χρησιμοποιεί και παπί και ss και έχει και τα χέρια και την εμπειρία να το πάει οσό αργά ή οσό γρήγορα θέλει) και συνεχίζετε να κυνηγάτε την ουρά σας;
Bladerunner
11/04/2017, 13:48
Όταν τελικά καταλήξετε σε κόντρα... πείτε μου κι εμένα! :lol:
Post your videos or it didn't happen. :smokin:
Μάλλον ε ?
Αν θες ομπρέλα μπόυ, πες μου
Ματάκια, φτου σου ρε.
Bladerunner
11/04/2017, 13:51
Ε, δε νομίζω να είναι τόσο επίσημο...
Περισσότερο για κανα φιλικό ανοιγματάκι λέω...
STICKY ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ρολαριστες 2ες; Με το παπί λες;
Με το παπί εσύ, ε;
devil's animal
11/04/2017, 13:55
στην σειρα σου κυριος...
εχουμε πει για ανοιγματακι καμποσες σελιδες πισω και μαλιστα Σαλονικα που εχει και βαθμο δυσκολιας την ασφαλτο γυαλι...:evil:
Το 500κοσιοστό ποστ τι κερδίζει ρε, να χω το νου μου ???
Bladerunner
11/04/2017, 13:58
Ρολαριστες 2ες; Με το παπί λες;
Με ότι νά ΄ναι. Και με τα πόδια ακόμα! :lol:
Τελευταίο παιχνίδι είχε γίνε με Dimdoc και CD προ αμνημονεύτων ετών... Μου έχει λείψει.
[QUOTE=teogtp;2866641]https://youtu.be/PNWMYvfeVRM
χα,χα,χα..μιλαμε ελιωωωσααα!!!!
kostas777
11/04/2017, 14:03
Post videos or it didn't happen. :smokin:
I have the videos, but I have more important things to do right now than proving the obvious.
Ένα σκούτερ; :bawl:
ΠΑΠΙ ΡΕ...........
Μέχρι δευτέρας παρουσίας.
Καλά φαντάζομαι μερικούς,καλοκαίρι 40 βαθμοί στην άσφαλτο,
να βράζει και το μηχανάκι,ιδίως κάτι ΚΤΜ,εκείνα με το αλουμινόχαρτο
που τά κάνανε γαργάρα πια,να έχεις τιμονάκι,ο κώλος στον ουρανό,
οι καρποί να ξεραίνονται από το βάρος,να κοιτάτε με το ζόρι την άσφαλτο,
κ.λ.π.....κ.λ.π......ΑΛΛΑ
φρένα γαμάτα,αναρτήσεις θανάτου....και στην κίνηση με 30-40 το αριστερό χέρι
κουλό από το συμπλέκτη,κι όταν έρθει το πεζοδρόμιιο.......πάει και το μισό φέρινγκ..!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Πόσοι ψηφίζουν σαν το πιο ασφαλές δίτροχο για την πόλη....
ΤΟ ΠΑΠΙ
ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ
άντε και
ΤΗΝ ΜΟΤΟ
Μέχρι 2000 ευρώ όμως κόστος.......ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...!!!
Σκιά από τον ομπρέλα μπόι. ......
kostas777
11/04/2017, 14:08
Ποδήλατο και τα ρέστα σουβλάκια.
ΠΑΠΙ ΡΕ...........
κουλό από το συμπλέκτη,κι όταν έρθει το πεζοδρόμιιο.......πάει και το μισό φέρινγκ..!!
ΤΟ ΠΑΠΙ
ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ
άντε και
ΤΗΝ ΜΟΤΟ
Αν πραγματικά το σκεφτείς, ψύχραιμα και ήρεμα, απλά γέρασες και δεν το 'χεις όπως παλιότερα.
devil's animal
11/04/2017, 14:24
ΠΑΠΙ ΡΕ...........
ΤΟ ΠΑΠΙ
ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ
άντε και
ΤΗΝ ΜΟΤΟ
υπαρχουν και οι ραμπες αναπηρων που μπορεις αναιμακτα και ωραιοτατα να ανεβεις πεζοδρομιο με ss χωρις να κλαις καρινες...just saying...:rolleyes:
επισης οποιος βαζει βαρος στους καρπους οταν οδηγαει ss ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ απο θεση σωματος...
υ.γ. πολλα παλια 600αρια ss εχουν 2000€...και ναι ειναι ασφαλεστερα των παπιωνΕ σε ολες τις συνθηκες, οχι μονο πολης...
AristidisZ
11/04/2017, 14:26
Ωραία, ακριβώς επί λέξη αυτό που έγραψες:
AristidisZ: Όμως ΕΓΩ πρέπει να δεχτώ την άποψή σου και να κοιτάω πως φορτώνονται μπύρες στο 954, γιατί όπως δήλωσες είναι κατάλληλο για όχημα πόλης ;
Δήλωσα ότι τα καταφέρνει μια χαρά στην πόλη, αποδεδειγμένα πολλάκις. Καθημερινώς και ανελλιπώς. Ακόμη και με video. Αν δεν πιστεύεις όμως τα λόγια μου και θες οπωσδήποτε να το δεις με τα μάτια σου, είναι πανεύκολο.
Κατάλαβες τώρα; Μήπως πρέπει να το ξαναγράψω με πιο απλά λόγια;
Μήπως να πούμε ότι το καταλληλότερο όχημα για την πόλη είναι το ποδήλατο, που είναι δηλαδή, για να ξεμπερδεύουμε από τις ανούσιες κόντρες που ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι ξέρει και ό,τι του καπνίσει;
ΔΕΝ τα έγραψα εγώ τα κατεβατά. Ξαναπήγαινε και διάβασέ τα όλα από την αρχή και μην παριστάνεις τον δημοσιογραφίσκο της διαπλοκής, δεν είναι ανάγκη. Ό,τι έχω πει είναι σαφέστατο και ξεκάθαρο και πολύ προσεκτικά διατυπωμένο. Από τον αντίλογο προήλθαν τα «κατεβατά».
Ναι ε; Εγώ ο οποίος ήμουν Ο ΜΟΝΟΣ ο οποίος υποστηρίζει εδώ μέσα ότι το κατάληλο μηχανάκι αφορά τον εκάστοτε αναβάτη και όχι όλον τον κόσμο σε ένα τσουβάλι; Που ΤΟΝΙΣΑ και μάλιστα πάνω από 2 φορές ότι άλλο είναι το κατάλληλο μηχανάκι για τον αρχάριο, άλλο για τον έμπειρο; Ότι όποιο μηχανάκι και να έχεις, ακόμη και αυτό που το βάζεις στην τσέπη, αν δεν είναι αυτό σωστό αλλά και ο οδηγός του σωστός, ή δεν το γνωρίζει καλά, τότε κάποιος άλλος με οποιοδήποτε μηχανάκι που είναι σωστό (δεν έχει ξεσκισμένα λάστιχα λ.χ.) και το γνωρίζει πραγματικά πολύ καλά, είναι πολύ πιο γρήγορος και ασφαλής ΠΑΝΤΟΥ (και όχι μόνο στην πόλη; )
Με μπερδεύεις με άλλον, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις; (terens junior)
Άχρηστη πληροφορία για εσένα το ξέρω, στο κάτω κάτω, τι κατάλαβες από αυτό; Ότι είμαι κάγκουρας. Facepaml²
Ήταν κάτι ανώτερο προφανώς.
Επιμένεις να στηρίζεις ότι υπάρχει μια κατηγορία οδηγών που ΔΕΝ μπορεί να πάει μέσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή, ενώ προσπαθώ τόση ώρα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που μια χαρά κινείται και με τα 100 άλογα, μια χαρά κινείται και με το 1/10 αυτών, απλά θεωρεί ότι για πρακτικούς λόγους ένα παπί ή ένα σκούτερ είναι καλύτερο
Τώρα για το αν εσύ καταφέρνεις και περνάς ότι κινείται με το SS στην Ακαδημίας και στην Πειραιώς Παρασκευή μεσημέρι παραμονή τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με θερμοκρασία ασφάλτου 69 βαθμούς και 6.000.0000 οχήματα στους δρόμους του λεκανοπέδιου όπως επίσης και το γεγονός ότι επιμένεις να θες να μου αποδείξεις ότι είσαι πιο γρήγορος από εμένα (που σίγουρα είσαι, δεν το αμφισβητώ), θα σου απαντήσω με μια clopyright ατάκα ενός μεγάλου ανδρός
Στα @@ μου
Και πότε οδήγησες κάθε μέρα ss στην πόλη ρε Αρίστο κι έχεις και άποψη; Σόρρυ κιόλας.
Σκέψου ότι νιώθω τα παραπάνω ορισμένες φορές σε υπερθετικό βαθμό με μηχανάκι που δεν είναι SS...
....
Σκέψου ότι νιώθω τα παραπάνω ορισμένες φορές σε υπερθετικό βαθμό με μηχανάκι που δεν είναι SS...
Αυτό δεν σε κάνει ειδικό επί της οδήγησης SS στην πόλη, ή οπουδήποτε αλλού όμως.
AristidisZ
11/04/2017, 14:38
Αυτό δεν σε κάνει ειδικό επί της οδήγησης SS στην πόλη, ή οπουδήποτε αλλού όμως.
ΟΚ, και Goldwing δεν είχα ποτέ, λες να είναι καλύτερη και αυτή από παπί για τα πέριξ της Ομόνοιας ;
Πάντως αυτή κι αν θα χωράει μπύρες...
Ποιος εριξε το πεναλτυ και μου κλεισε το σπιτι;
ΟΚ, και Goldwing δεν είχα ποτέ, λες να είναι καλύτερη και αυτή από παπί για τα πέριξ της Ομόνοιας ;
Πάντως αυτή κι αν θα χωράει μπύρες...
Και μαχητικό δεν εχω οδηγήσει αλλά δεν το βλέπω βολικό να κουβαλάει τα μπαγκάζια του ο πιλότος όπως σ΄ενα 777, αλλά ο ένας είναι πιλότος και γουστάρει ακόμα και βόλτα να κάνει κι ο άλλος οδηγός ΚΤΕΛ.
Κάτι άλλο;
Να gamiso τα SS τη Βέρμαχτ παρέα με τη Λουφτβάφε ,διαβάστε ρε το 1ο ποστ του παππούκα από την Σαλονίκη κι αν ένας βρει να θίγονται εκεί μέσα μεγάλες μηχανές ,εγώ θα ξεκουράσω τον μπόυ από το ομπρελάκι ...
υπαρχουν και οι ραμπες αναπηρων που μπορεις αναιμακτα και ωραιοτατα να ανεβεις πεζοδρομιο με ss χωρις να κλαις καρινες...just saying...:rolleyes:
επισης οποιος βαζει βαρος στους καρπους οταν οδηγαει ss ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ απο θεση σωματος...
υ.γ. πολλα παλια 600αρια ss εχουν 2000€...και ναι ειναι ασφαλεστερα των παπιωνΕ σε ολες τις συνθηκες, οχι μονο πολης...
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ..............
Αρχαιοκαπηλία.....
Αν πραγματικά το σκεφτείς, ψύχραιμα και ήρεμα, απλά γέρασες και δεν το 'χεις όπως παλιότερα.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ................
Πάμε μια βόλτα....??
Να gamiso τα SS τη Βέρμαχτ παρέα με τη Λουφτβάφε ,διαβάστε ρε το 1ο ποστ του παππούκα από την Σαλονίκη κι αν ένας βρει να θίγονται εκεί μέσα μεγάλες μηχανές ,εγώ θα ξεκουράσω τον μπόυ από το ομπρελάκι ...
Φίλαι, στο μοτο αλλάζει το θέμα της κουβεντας μετά τα 100-150 ποστ.
Είσαι νέος όμως εσύ και δεν ξέρεις την παράδοση.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ................
Πάμε μια βόλτα....??
Τι κότερο να χεις ρε καψερέ, εσύ θα λες κότερο καμιά 3,5μ βαρκούλα, με κουπί.
Γιατι κλαιει το μωρο
αφου φοραει πανα;
πρεπει να τα σακουλιαζεσαι τα λεπτα νοηματα.....