View Full Version : Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Επιμένεις να στηρίζεις ότι υπάρχει μια κατηγορία οδηγών που ΔΕΝ μπορεί να πάει μέσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή, ενώ προσπαθώ τόση ώρα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που μια χαρά κινείται και με τα 100 άλογα, μια χαρά κινείται και με το 1/10 αυτών, απλά θεωρεί ότι για πρακτικούς λόγους ένα παπί ή ένα σκούτερ είναι καλύτερο
Τώρα για το αν εσύ καταφέρνεις και περνάς ότι κινείται με το SS στην Ακαδημίας και στην Πειραιώς Παρασκευή μεσημέρι παραμονή τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με θερμοκρασία ασφάλτου 69 βαθμούς και 6.000.0000 οχήματα στους δρόμους του λεκανοπέδιου όπως επίσης και το γεγονός ότι επιμένεις να θες να μου αποδείξεις ότι είσαι πιο γρήγορος από εμένα (που σίγουρα είσαι, δεν το αμφισβητώ), θα σου απαντήσω με μια clopyright ατάκα ενός μεγάλου ανδρός
Στα @@ μου
Σκέψου ότι νιώθω τα παραπάνω ορισμένες φορές σε υπερθετικό βαθμό με μηχανάκι που δεν είναι SS...
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.................
Αλλα κι εγώ.....στα@@ μου.
Ουφ ξεσπάθωσα....παραφέρθηκα,αλλά το φχαριστήθηκα...!!!
AristidisZ
11/04/2017, 14:48
Και μαχητικό δεν εχω οδηγήσει αλλά δεν το βλέπω βολικό να κουβαλάει τα μπαγκάζια του ο πιλότος όπως σ΄ενα 777, αλλά ο ένας είναι πιλότος και γουστάρει ακόμα και βόλτα να κάνει κι ο άλλος οδηγός ΚΤΕΛ.
Κάτι άλλο;
Τι να σου απαντήσω ρε Νίκο, εδώ λέω ότι το hornet δεν βολεύει για πήξιμο στη κίνηση, και εσύ πετάγεσαι να μου πεις ότι δε ξέρω από SS...
Τι να σου απαντήσω ρε Νίκο, εδώ λέω ότι το hornet δεν βολεύει για πήξιμο στη κίνηση, και εσύ πετάγεσαι να μου πεις ότι δε ξέρω από SS...
Στο πήξιμο στην κίνηση, είπα και πιο πάνω, το παπί είναι το πιο ευκίνητο με εξαιρεση κανενα SM. Στο πήξιμο στην κίνηση, το καλυτερο είναι το αμαξι, με a/c, καφέ, μουσική και κανένα τσιγάρο - οσοι καπνιζουν.
Αλλά στο πήξιμο δεν κινείσαι, πας με 1-2 χαω
ΟΚ, και Goldwing δεν είχα ποτέ, λες να είναι καλύτερη και αυτή από παπί για τα πέριξ της Ομόνοιας ;
Πάντως αυτή κι αν θα χωράει μπύρες...
ΦΙΛΑΡΑΚΙ..........Α GOLDWING
Και γαμώ τα μηχανάκια......όμως είναι σαν το κασκάι μου.
devil's animal
11/04/2017, 14:55
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ..............
Αρχαιοκαπηλία.....
ειναι που ειμαι φτωχος και δεν εχω για καινουργιο...:a35:
αλλα το προτιμω απο το να τα παιρνω καινουργια, να τα δινω στο 6μηνο γιατι ετσι, να χανω 1-2-3...6-7 χιλιαρικα στην συνναλλαγη και να κανω "μαγκες" τους επομενους με καινουργια "στρωμενα" μηχανακια...:whistle:
Να gamiso τα SS τη Βέρμαχτ παρέα με τη Λουφτβάφε ,διαβάστε ρε το 1ο ποστ του παππούκα από την Σαλονίκη κι αν ένας βρει να θίγονται εκεί μέσα μεγάλες μηχανές ,εγώ θα ξεκουράσω τον μπόυ από το ομπρελάκι ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ
Αλλά..........ΛΑΘΟΣ μεγάλο κάνεις.
Ο Βασιλιάς της πόλης είναι το ΠΑΠΙ εδώ και 50 χρόνια...!!!
Στα πάντα............ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ,
και εννοείται ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αφού καταπίνει όλα τα σκουτεροειδή στα κιλά του και στα λεφτά του...!!!
Και στο φανάρι ξεκολλάει εύκολα,και με δύο φορτώνεται.
Απλά σκέψου ότι με 1650 ευρώ αγοράζεις το γιαμάχα,επίσης με 1800-1900 τα 2 χόντα ,wave και astrea το καινούργιο...!!!
ΤΙ παίρνεις με τόσα λεφτά σε σκούτερ...???
Εκείνο δε που είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΥΤ είναι η οδική τους συμπεριφορά.
Παρακάλα μη σε πετύχει σε στροφιλίκι παπί γιατί μπορεί να σε ξεφτελίσει,την ώρα που τα σκούτερ παρακαλάνε μη πέσουν..!!
Εντάξει τώρα τελευταία............ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ,αλλά μέχρι τα play - off έχει καιρό,θα στρώσεις...!!!
Για το μόνο που είναι καλά τα σκούτερ,είναι για κάποιον ΥΠΕΡΒΑΡΟ,για να απλώσει την κορμάρα του και τα κιλά του..!!!
Και όταν λέμε υπέρβαρο εννοούμε κάποιον..............ΠΑΝΩ από 115-120 κιλά...!!! Έστω και λόγω ύψους,αν είναι 2μετρος π.χ.Αν και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χαρακτηρίζεσαι ως υπέρβαρος,αλλά ως ΘΗΡΙΟ..!!
Αλλά 1,80-1,85 και 110 κιλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ του.........ΧΟΝΤΡΟΥ λέμε..!!!
REPETITION
Για εκμάθηση.......:a024::a56:
Είναι αστείο το πόσες λέξεις χρησιμοποιείς κάθε φορά (ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ) για να μας πεις απλά ότι το μόνο πλεονέκτημα του παπιού είναι η οικονομία. Το οποίο λέμε εδώ και 34 σελίδες.
Και ξανά από την αρχηηηηηη.....
Η μέρα της μαρμοτας .......
kostas777
11/04/2017, 15:13
Επιμένεις να στηρίζεις ότι υπάρχει μια κατηγορία οδηγών που ΔΕΝ μπορεί να πάει μέσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή
Ποτέ και πουθενά δεν είπα ή στήριξα κάτι τέτοιο :bawl:
ενώ προσπαθώ τόση ώρα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που μια χαρά κινείται και με τα 100 άλογα, μια χαρά κινείται και με το 1/10 αυτών, απλά θεωρεί ότι για πρακτικούς λόγους ένα παπί ή ένα σκούτερ είναι καλύτερο
Το έχω ήδη πει. Δεν ακολούθησες την προτροπή μου να με ξαναδιαβάσεις και αnακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια προσθέτοντας ένα τίποτα.
Τώρα για το αν εσύ καταφέρνεις και περνάς ότι κινείται με το SS στην Ακαδημίας και στην Πειραιώς Παρασκευή μεσημέρι παραμονή τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με θερμοκρασία ασφάλτου 69 βαθμούς και 6.000.0000 οχήματα στους δρόμους του λεκανοπέδιου όπως επίσης και το γεγονός ότι επιμένεις να θες να μου αποδείξεις ότι είσαι πιο γρήγορος από εμένα (που σίγουρα είσαι, δεν το αμφισβητώ), θα σου απαντήσω με μια clopyright ατάκα ενός μεγάλου ανδρός
Σε αυτές τις συνθήκες που περιγράφεις, που δεν χωράει ούτε πεζός, εγώ προσπάθησα να σου αποδείξω ότι «το SS» τα καταφέρνει πετώντας; :bawl::bawl::bawl:
Στα @@ μου Μαλάκες, ό,τι νάναι :bawl:
Σκέψου ότι νιώθω τα παραπάνω ορισμένες φορές σε υπερθετικό βαθμό με μηχανάκι που δεν είναι SS...
Φίλε μου, έχεις πάρει χαμπάρι στο ελάχιστο τι συζητάμε;
Τίτλος θέματος: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;
Προσπαθείς να μου αποδείξεις με όσα λες ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Να το χαίρεσαι ρε μάγκα, είπα εγώ ότι το δικό μου είναι καλύτερο; Αν εσένα σου κάνει όλα τα κέφια και μας γαμάς κιόλας όλους, έχεις το τέλειο μηχανάκι. Με γειά. Άντε να το φέρεις και πίστα να μας τα χώσεις εκεί πέρα να μάθουμε το μάθημά μας.
kostas777
11/04/2017, 15:15
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.................
Τι να καταλάβω ρε συ, θες να με πείσεις να πουλήσω το CBR και να πάρω παπάκι; Σοβαρά τώρα;
AristidisZ
11/04/2017, 15:15
Προσπαθείς να μου αποδείξεις με όσα λες ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Να το χαίρεσαι ρε μάγκα, είπα εγώ ότι το δικό μου είναι καλύτερο; Αν εσένα σου κάνει όλα τα κέφια και μας γαμάς κιόλας όλους, έχεις το τέλειο μηχανάκι. Με γειά. Άντε να το φέρεις και πίστα να μας τα χώσεις εκεί πέρα να μάθουμε το μάθημά μας.
Έλα πες αλήθεια, πίνεις μεσημεριανό ουζάκι και χαίρεσαι να μας βλέπεις να κοπανιόμαστε στα πληκτρολόγια ε ;
Τι κότερο να χεις ρε καψερέ, εσύ θα λες κότερο καμιά 3,5μ βαρκούλα, με κουπί.
:a3:
kostas777
11/04/2017, 15:23
Έλα πες αλήθεια, πίνεις μεσημεριανό ουζάκι και χαίρεσαι να μας βλέπεις να κοπανιόμαστε στα πληκτρολόγια ε ;
Όχι όχι, σας βλέπω που κοπανιόσαστε εκεί πέρα και βάζω ουζάκι για να σας κάνω χάζι.
Aristidiszzzz και kostas77777: Θα σας λύσω εγώ το πρόβλημά σας. Δεδομένου ότι τα γυμνά είναι ουσιαστικά detuned SS, με ελάχιστες - πρακτικά, στην πόλη - διαφορές και έστω ίδιες ικανότητες οδηγού, το γυμνό θα είναι πιο γρήγορο σε πολύ πυκνή κίνηση, με συνεχείς ελιγμούς και εναλλαγές λωρίδας διήθησης, αλλά το SS δε θα κολλήσει σε κάποιον καθρέπτη αυτοκινήτου ή σε κάποιο στενό πέρασμα που θα κολλήσει το γυμνό. Οπότε, ανάλογα τις συνθήκες και τα 2 μπορεί να είναι πιο γρήγορα. :p
Και μου το΄λεγε η μανα μου"Διαβαζε να γινεις δασκαλος"
Τιποτα εγω, χαμπαρι................
Ουτε με λαστιχιενια βαρκα δεν βρεθηκα...
kostas777
11/04/2017, 15:28
Δεδομένου ότι τα γυμνά είναι ουσιαστικά detuned SS, με ελάχιστες - πρακτικά, στην πόλη - διαφορές και έστω ίδιες ικανότητες οδηγού, το γυμνό θα είναι πιο γρήγορο σε πολύ πυκνή κίνηση, με συνεχείς ελιγμούς και εναλλαγές λωρίδας διήθησης, αλλά το SS δε θα κολλήσει σε κάποιον καθρέπτη ή σε κάποιο στενό πέρασμα που θα κολλήσει το γυμνό. Οπότε, ανάλογα τις συνθήκες και τα 2 μπορεί να είναι πιο γρήγορα. :p
Λάθος κάνεις, το CB-1 δεν κολλάει πουθενά. Δεν υπάρχει μηχανάκι που χωράει κάπου και δεν χωράει το CB-1. Ούτε καν ποδήλατο, όπου χωράω εγώ, χωράει και αυτό.
Η μόνη διαφορά στην ευελιξία είναι ότι δεν κόβει πολύ το τιμόνι. Όταν χρειαστεί όμως (σπάνια), βάζω κόντρα ρόδα αυτοκινήτου και την γυρνάω με γκάζι.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
11/04/2017, 15:30
Προς 512. ωραίο το 44αρι. Τι φοραει?
To CB-1 δεν είναι τυπικό γυμνό, αφού δεν έχει τιμόνι. Μάλλον στην κατηγορία SS πάει, για το παράδειγμά μου.
Είναι αστείο το πόσες λέξεις χρησιμοποιείς κάθε φορά (ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ) για να μας πεις απλά ότι το μόνο πλεονέκτημα του παπιού είναι η οικονομία. Το οποίο λέμε εδώ και 34 σελίδες.
Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ δεν σου γλυτώνει χρόνο και κόπο..??
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ δεν σε γλυτώνει από σκοτούρες ταλαιπωρία,προβλήματα..??
ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ δεν είναι ευκολία..??
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ την εύκολη και γρήγορη δεν κάνεις τη δουλειά σου αμέσως..??
Όλα αυτά βεβαίως και έχουν παρονομαστή και το οικονομικό θέμα,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ..!!
ΣΟΡΥ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..............
Τώρα βόλτα,το είπε ο γιατρός.
kostas777
11/04/2017, 15:34
To CB-1 δεν είναι τυπικό γυμνό, αφού δεν έχει τιμόνι. Μάλλον στην κατηγορία SS πάει, για το παράδειγμά μου.
Καλά, σε αυτό θα πάω πάσο. Ξεχάστηκα :D
Bob_o_mastoras
11/04/2017, 16:20
Ωραια τα λετε.. :a014:
Το παπι δεν κανει Σαλονικα-Αθηνα 4 ωρες ουτε φορτωνεται σαν σκουτερ
Το σκουτερ δεν εχει την οικονομια του παπιου ουτε στειβει την 13 στις σερρες με 150.
Το SS δεν φορτωνεται σαν το σκουτερ ουτε παει στην πολη σε συνθηκες κινησης σαν παπι.
Καθε μηχανακι φτιαχτηκε για μια χρηση. Τωρα αν ο ενας θελει να δει πως μπορει να κανει ενα SS να πηγαινει σαν παπι η ο αλλος θελει να σει μετα απο ποση ωρα καρφωνει το παπι στην εθνικη η ο 3ος γουσταρει να πεισει οτι το SH ειναι εφαμιλο ενος gs χατηρια δεν χαλαμε.
Προσωπικα οταν με το τζιξερ εφτυσα αιμα να παω ενα Πειραια-Αθηνα μερα μεσημερι με 38 βαθμους και γαμηθηκε ο Διας υποφερωντας κι εγω και το μηχανακι, πηρα ενα παπι για μεσα ατη πολη και ησυχασα. Αλλοι θελουν να κανουν ντελιβερι με Ρ1. Μπραβο τους.
Τι δεν καταλαβαινουμε;
Προσωπικα οταν με το τζιξερ εφτυσα αιμα να παω ενα Πειραια-Αθηνα μερα μεσημερι με 38 βαθμους και γαμηθηκε ο Διας υποφερωντας κι εγω και το μηχανακι, πηρα ενα παπι για μεσα ατη πολη και ησυχασα.
πες την αλήθεια. πες πως δεν μπορείς να κουμαντάρεις ούτε τα κιλά ούτε τα άλογα μιας μεγάλης μηχανής.
πες την αλήθεια. πες πως δεν μπορείς να κουμαντάρεις ούτε τα κιλά ούτε τα άλογα μιας μεγάλης μηχανής.
Να τονα!
Ειδες αμα πινεις καθε μερα εξυπναδα τι ωραια τα λες; :lol:
Να τονα!
Ειδες αμα πινεις καθε μερα εξυπναδα τι ωραια τα λες; :lol:
οχι ρε γμτ σόρρυ Γιώργο ξέχασα να κάνω εδιτ. το παιρνω πισω.:beer:
οχι ρε γμτ σόρρυ Γιώργο ξέχασα να κάνω εδιτ. το παιρνω πισω.:beer:
Δεν μας ενδιαφερουν οι ερωτικες σου προτιμησεις ρε :bawl:
kostas777
11/04/2017, 17:56
Το παπι δεν κανει Σαλονικα-Αθηνα 4 ωρες ουτε φορτωνεται σαν σκουτερ
Το σκουτερ δεν εχει την οικονομια του παπιου ουτε στειβει την 13 στις σερρες με 150.
Το SS δεν φορτωνεται σαν το σκουτερ ουτε παει στην πολη σε συνθηκες κινησης σαν παπι.
Καθε μηχανακι φτιαχτηκε για μια χρηση. Τωρα αν ο ενας θελει να δει πως μπορει να κανει ενα SS να πηγαινει σαν παπι η ο αλλος θελει να σει μετα απο ποση ωρα καρφωνει το παπι στην εθνικη η ο 3ος γουσταρει να πεισει οτι το SH ειναι εφαμιλο ενος gs χατηρια δεν χαλαμε.
Προσωπικα οταν με το τζιξερ εφτυσα αιμα να παω ενα Πειραια-Αθηνα μερα μεσημερι με 38 βαθμους και γαμηθηκε ο Διας υποφερωντας κι εγω και το μηχανακι, πηρα ενα παπι για μεσα ατη πολη και ησυχασα. Αλλοι θελουν να κανουν ντελιβερι με Ρ1. Μπραβο τους.
Τι δεν καταλαβαινουμε;
Τίποτα :lol:
Είπα ακριβώς το ίδιο (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152481&p=2864488&viewfull=1#post2864488), με λιγότερα λόγια και έβαλα και τον παράγοντα αναβάτη κιόλας. Από την σελίδα 3.
Σαν να μην το είπα ποτέ, γιατί παρακάτω κάποιος επιμένει ότι εγώ έγραψα ότι συγκεκριμένα το δικό μου μηχανάκι (το έφερα σαν παράδειγμα, επειδή duh.. ) είναι το ιδανικό για delivery :bawl:
Τίποτα :lol:
Είπα ακριβώς το ίδιο (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152481&p=2864488&viewfull=1#post2864488), με λιγότερα λόγια και έβαλα και τον παράγοντα αναβάτη κιόλας. Από την σελίδα 3.
Σαν να μην το είπα ποτέ, γιατί παρακάτω κάποιος επιμένει ότι εγώ έγραψα ότι συγκεκριμένα το δικό μου μηχανάκι (το έφερα σαν παράδειγμα, επειδή duh.. ) είναι το ιδανικό για delivery :bawl:
Κοιτα αν ειπες τα ιδια με λιγοτερα λογια κι εβαλες και αλλον εναν παραγοντα μεσα λογικο να μην καταλαβε κανενας τπτ :lol:
kostas777
11/04/2017, 18:34
Κοιτα αν ειπες τα ιδια με λιγοτερα λογια κι εβαλες και αλλον εναν παραγοντα μεσα λογικο να μην καταλαβε κανενας τπτ :lol:
Ένα point το έχεις.. :lol:
o_gavros
11/04/2017, 19:25
ορισμένοι είστε μεγάλοι κοπρίτες.
ο κόσμος μιλάει.τωρα 40 σελίδες μετά τι να πεις...
Προσκαλώ τον gavros και τον sotostzav στην συζήτηση (τι κρίμα που δεν έχουμε tag όπως στο βιβλίο) για να μας πουν τι αποκόμισαν από την κουβέντα με τον άρχοντα των πτώσεων που τους έκανε φροντιστήριο το Σάββατο.
ρε ήθελα να ρωτήσω το γιωργο.
και τι δεν ειπε ο στόμας του.
αλλά κάπου εκεί που έλεγε ότι έδωσε κλωτσά στην εξωλέμβια απο κάτω και σώθηκε απο το κομματιασμα, πήρα τα χαμπάρια μου και αραξα :bawl:
amyroukai
11/04/2017, 19:35
αυτός είχε τελειώσει ανωτάτη φιδεμπορική.
και έχει και αρκετούς συμμαθητές μου φαίνεται...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ
Αλλά..........ΛΑΘΟΣ μεγάλο κάνεις.
Ο Βασιλιάς της πόλης είναι το ΠΑΠΙ εδώ και 50 χρόνια...!!!
Στα πάντα............ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ,
και εννοείται ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αφού καταπίνει όλα τα σκουτεροειδή στα κιλά του και στα λεφτά του...!!!
Και στο φανάρι ξεκολλάει εύκολα,και με δύο φορτώνεται.
Απλά σκέψου ότι με 1650 ευρώ αγοράζεις το γιαμάχα,επίσης με 1800-1900 τα 2 χόντα ,wave και astrea το καινούργιο...!!!
ΤΙ παίρνεις με τόσα λεφτά σε σκούτερ...???
Εκείνο δε που είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΥΤ είναι η οδική τους συμπεριφορά.
Παρακάλα μη σε πετύχει σε στροφιλίκι παπί γιατί μπορεί να σε ξεφτελίσει,την ώρα που τα σκούτερ παρακαλάνε μη πέσουν..!!
Εντάξει τώρα τελευταία............ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ,αλλά μέχρι τα play - off έχει καιρό,θα στρώσεις...!!!
Για το μόνο που είναι καλά τα σκούτερ,είναι για κάποιον ΥΠΕΡΒΑΡΟ,για να απλώσει την κορμάρα του και τα κιλά του..!!!
Και όταν λέμε υπέρβαρο εννοούμε κάποιον..............ΠΑΝΩ από 115-120 κιλά...!!! Έστω και λόγω ύψους,αν είναι 2μετρος π.χ.Αν και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χαρακτηρίζεσαι ως υπέρβαρος,αλλά ως ΘΗΡΙΟ..!!
REPETITION
Για εκμάθηση.......:a024::a56:
Μ Ε Τ Α Ν Ο Ε Ι Τ Ε
Η Ελένη Λουκά του φόρουμ ξαναχτυπά!
Η Ρούλα Βροχοπουλου των παπιων vs the rest of the world κηρύττει ως άλλος προφήτης αλλά φωνή βοώντος εν τη ερημω.
Μ Ε Τ Α Ν Ο Ε Ι Τ Ε
Υγ.Τερενς έχω ένα παλιό Beverly 500,άμα το δώσω ανταλλαγή και πάρω ένα Wave λες να μου περισσέψει κάνα ψιλό να ανέβω πάνω Σαλονίκη να σε κεράσω μια νταμιτζανα τσιπουρο;
tzimidis
11/04/2017, 20:21
1,91cm , 135 κιλά.
Σε ποια κατηγορία εμπίπτω ?
Υγ.Τερενς έχω ένα παλιό Beverly 500,άμα το δώσω ανταλλαγή και πάρω ένα Wave λες να μου περισσέψει κάνα ψιλό να ανέβω πάνω Σαλονίκη να σε κεράσω μια νταμιτζανα τσιπουρο;
Όχι νταμιτζάνα ρε φίλε, τσάμπα τα λέμε 40 σελίδες τώρα; Μισόλιτρο μπουκαλάκι πάρε. Άμα σου πέσει στο πόδι δε θα σε ξεράνει, αν σε πλακώσει η νταμιτζάνα άντε σήκω μετά. Επίσης το μισόλιτρο και όλο να το πιείς θα ζαλιστείς αλλά δε θα πέσεις και σε κώμα. Άμα έχεις τη νταμιτζάνα και τη δυνατότητα να πιείς θα παρασυρθείς και μπορεί να βρεθείς νοσοκομείο. Τώρα τί να σου πω, αν είσαι 200 κιλά και 2μιση μέτρα ύψος πάρε νταμιτζάνα, δε θα χορτάσεις με το μισόλιτρο.
Όχι νταμιτζάνα ρε φίλε, τσάμπα τα λέμε 40 σελίδες τώρα; Μισόλιτρο μπουκαλάκι πάρε. Άμα σου πέσει στο πόδι δε θα σε ξεράνει, αν σε πλακώσει η νταμιτζάνα άντε σήκω μετά. Επίσης το μισόλιτρο και όλο να το πιείς θα ζαλιστείς αλλά δε θα πέσεις και σε κώμα. Άμα έχεις τη νταμιτζάνα και τη δυνατότητα να πιείς θα παρασυρθείς και μπορεί να βρεθείς νοσοκομείο. Τώρα τί να σου πω, αν είσαι 200 κιλά και 2μιση μέτρα ύψος πάρε νταμιτζάνα, δε θα χορτάσεις με το μισόλιτρο.
Κλαίω αδερφέ πραγματικά.....Εγραψες!!!
Μ Ε Τ Α Ν Ο Ε Ι Τ Ε
Η Ελένη Λουκά του φόρουμ ξαναχτυπά!
Η Ρούλα Βροχοπουλου των παπιων vs the rest of the world κηρύττει ως άλλος προφήτης αλλά φωνή βοώντος εν τη ερημω.
Μ Ε Τ Α Ν Ο Ε Ι Τ Ε
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΑΡΟ............ΚΙ ΑΜΑ ΑΝΕΒΕΙΣ
Κερνάω.......
Μαγκα μου παπι βασιλιάς εδω και 50 χρονια λεει...
...της ρομαντικης μιζέριας στη νοτιανατολικη μας Μπανανία μπορει!
Σαν να βαζεις καποιον να οδηγει fiat127 στην εποχη της άνεσης των SUV ή της κομψότητας ενος σύγχρονου 500αρακιου!! Απλά όποιος δεν έχει καβαλησει συγχρονο σκούτερ ειτε γιαπωνεζικο ειτε παλιοζημιαρικο ιταλικο δεν έχει απλα ιδέα ούτε το πόσο άνετα είναι ουτε το πως στριβουν!!!
1,91cm , 135 κιλά.
Σε ποια κατηγορία εμπίπτω ?
ΠΕΣ ΜΟΥ.............
Περίμετρο μέσης......
Δικέφαλο μπράτσο..........
Τετρακέφαλο μηριαίο............
Και θα σου πω..!!
Μαγκα μου παπι βασιλιάς εδω και 50 χρονια λεει...
...της ρομαντικης μιζέριας στη νοτιανατολικη μας Μπανανία μπορει!
Σαν να βαζεις καποιον να οδηγει fiat127 στην εποχη της άνεσης των SUV ή την κομψότητα ενος σύγχρονου 500αρακιου!! Απλά όποιος δεν έχει καβαλησει συγχρονο σκούτερ ειτε γιαπωνεζικο ειτε παλιοζημιαρικο ιταλικο δεν έχει απλα ιδέα ούτε το πόσο άνετα είναι ουτε το πως στριβουν!!!
ΤΟ ΣΥΜ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Με τη μπλέ οθόνη μας κάνει..??
Ανεβοκατέβαινα όλη την Αλόννησο το καλοκαίρι και......ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝΑ στον κύριο..!!!
υγ. Επειδή είχε και μπαγκαζιέρα μπορώ να σου γράψω τι τρόπους βρήκα να ανεβαίνει ο συνοδηγός:lol:
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕ.......
εεεεεεεεεεε.......
Να τελειώσει αυτή η φετινή απάτη με τα 6 γκολ...!!!!!
ΤΟ ΣΥΜ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Με τη μπλέ οθόνη μας κάνει..??
Ανεβοκατέβαινα όλη την Αλόννησο το καλοκαίρι και......ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝΑ στον κύριο..!!!
υγ. Επειδή είχε και μπαγκαζιέρα μπορώ να σου γράψω τι τρόπους βρήκα να ανεβαίνει ο συνοδηγός:lol:
Δε θέλω να σου χαλάσω το παραμύθι,αλλά όχι δεν πιάνεται...
ΑΛΛΆ
Ακόμα και με αυτό ξετρυπαω ότι παπί βρεθεί μπροστά μου!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕ.......
εεεεεεεεεεε.......
Να τελειώσει αυτή η φετινή απάτη με τα 6 γκολ...!!!!!
Ορίστε κάτι που συμφωνουμε
:lol:
It's funny 'cause it's true.
amyroukai
11/04/2017, 22:22
It's funny 'cause it's true.
ψεύτες. παπί ή θάνατος.
Δε θέλω να σου χαλάσω το παραμύθι,αλλά όχι δεν πιάνεται...
ΑΛΛΆ
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ...??
Δύο χιλιαρικάκια έχει,καινούργιο μοντέλο είναι......γιατί δεν πιάνεται..??
Καλά δε μιλάμε για οδηγούς τώρα.....εσύ μπορεί νάσαι σούπερ,εδώ για τα
κουβαδάκια λέμε.
Το προτιμάς από ένα παπί που κοστίζει 2000 ευρώ..???
ΚΥΡΙΟΙ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥ.........
Πως καταφέραμε να βάζουμε σε σύγκριση,
παπιά των 1500-2000 ευρώ με σκούτερ των 12000
ή μοτό των 8-18000 ευρώ..??
Η παπιά με ΕΡΕΙΠΙΑ των 15+ ετών..??
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΟΤΟ μπορούν να γίνουν....!!!!
Επίσης πως μερικοί θεωρούν ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ασφαλέστερο το
να κυκλοφορούν στην τρελή κίνηση μιας μεγαλούπολης με SS,
MEGA ON-OFF και λοιπά χιλιάρια+,ακόμα ένα θαύμα του μοτό.γρ..!!!!
Χθές ξεκίνησα από την άκρη της Θεσσαλονίκης,ανατολικά μένω κοντά στο νοσοκομείο
και έφτασα μέχρι το κέντρο.
Ε καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής και παρά την λιγοστή κίνηση εκείνη την ώρα
δεν πήγα ,ούτε και ένοιωσα την ανάγκη να πάω με πάνω από 60-65 τα οποία και έπιασα
κάπου στο Στρατηγείο πριν τη ΧΑΝΘ.
Η ταχύτητα μου ήταν 30-40-50...!!!
Αν μερικοί έχετε την ωριμότητα και την σοβαρότητα να κινηθείτε με τις ίδιες ταχύτητες
και με μία ΜΟΤΟ,ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΗ και όχι ερείπιο εικοσαετίας,ΕΛΑΦΡΙΑ, ΜΕ ABS,
ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΨΗΛΟ ΤΙΜΟΝΙ,και όχι τις μαλακίες των SS,και το πιο βασικό...........
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΑΣ στα 80-100 και ίσως 120 σε εκείνο το σημείο που πήγα
με το παπί 60-70........
ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...!!!
Αυτό στα 40+ χρόνια που οδηγώ στην πόλη....
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ...!!!!
Ούτε και εγώ κατάφερα να το κάνω.....ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ βέβαια.
Για όλα τα υπόλοιπα........ΠΑΠΙ, άντε και σκούτερ,ΜΙΚΡΟ ΛΕΜΕ, σε δεύτερη φάση..!!!
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τι γράφω ...............ΑΠΛΑ .....ΑΝΤΕ να μην το πω...!!!
Ο φίλος μας Τρούπερ σας έγραψε με τον πιο απλό και ταυτόχρονα γλαφυρό τρόπο
ΤΟ ΓΙΑΤΙ..??
Όχι μόνο ταλαιπωρία,κούραση εκνευρισμός....αλλά και άπειρη ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,ρε πλούσιοι
όλοι εδώ μέσα,ευκολία,εξυπηρέτηση.
Πάρκαρα στη ΧΑΝΘ χθες,έδεσα και τα 2 κράνη πάνω στη σέλλα με την αλυσίδα,
και έκανα τη βολτούλα μου στην αγορά.....περπάτησα και 5-6 χλμ. μεσιέ ΑΜΟΥΡΟΥ..!!
Όποιος έχει παπί δεν πάει να πει ότι ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ,άλλο αυθαίρετο συμπέρασμα...!!!
ΥΓ. Παρακαλώ τους κυρίους,κυρίους ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ, να περιοριστούν στην Ελληνικήν,
διότι υπάρχουμε κι εμείς οι αδαείς που δυσκολευόμαστε να τους παρακολουθήσουμε..!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.........???
Κανένας πρωινός.......τίποτα..????
Είναι με παπί..Δεν έχουν φτάσει ακόμη..
Είναι με παπί..Δεν έχουν φτάσει ακόμη..
ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ..??
Μη μου βάζεις ιδέες,στα γραφεία τους στη δουλειά..??
ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......
Γιατί εγώ από το σπίτι γράφω.
devil's animal
12/04/2017, 07:18
θα βρεθουμε ξανα καποια στιγμη...(λογικα θα το τσιμπησω το σταντ, αλλα δεν εχω βρει τον χρονο να περποιηθω το αλλο)...και θα σου δωσω βολτα το XR...
και εγω θα ειμαι απο πισω με το παπι σου...και μολις διασχισουμε ολη την πολη, ελα να μου πεις για παπι...:p:lol:
ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ..??
Μη μου βάζεις ιδέες,στα γραφεία τους στη δουλειά..??
ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......
Γιατί εγώ από το σπίτι γράφω.
Ε,κάτσε ρε ..Μην είσαι βιαστικος..Άλλος έχει παπί και πάει χαλαρά αλλά με 50, άλλος έχει ss και κλαίει τα λεφτά που έδωσε, άλλος έχει ονοφ και έχει κατέβει και το σπρώχνει για να κάνει διήθηση..
Υπομονή..Θα φτάσουν όλοι κάποτε.. Φτιάξε κι άλλο καφέ..:lol:
θα βρεθουμε ξανα καποια στιγμη...(λογικα θα το τσιμπησω το σταντ, αλλα δεν εχω βρει τον χρονο να περποιηθω το αλλο)...και θα σου δωσω βολτα το XR...
και εγω θα ειμαι απο πισω με το παπι σου...και μολις διασχισουμε ολη την πολη, ελα να μου πεις για παπι...:p:lol:
ΡΕ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ XR ΔΕ ΛΕΩ.........
Αλλά συμπλέκτης..??
Και τι να τα έκανα τα κράνη χθές..??
Θέλει μπαγκαζιέρα το ρημάδι,λαδώνει,λερώνει,είναι ψηλό,
ο δεύτερος πίσω δεν ξέρω πως κάθεται,το φαντάζομαι βέβαια,....για να βγαίνω στο Χορτιάτη
ναι θα μου άρεσε πολύ ένα 250άρι XR..!!
Δεν είναι πρακτικό φίλε,είναι εντουράκι.
devil's animal
12/04/2017, 07:38
ΡΕ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ XR ΔΕ ΛΕΩ.........
Αλλά συμπλέκτης..??
Και τι να τα έκανα τα κράνη χθές..??
Θέλει μπαγκαζιέρα το ρημάδι,λαδώνει,λερώνει,είναι ψηλό,
ο δεύτερος πίσω δεν ξέρω πως κάθεται,το φαντάζομαι βέβαια,....για να βγαίνω στο Χορτιάτη
ναι θα μου άρεσε πολύ ένα 250άρι XR..!!
Δεν είναι πρακτικό φίλε,είναι εντουράκι.
ειναι μοταρντ...δεν ειναι εντουρακι...
εχει καλυτερες αναρτησεις, φρενα, στησιμο..περισσοτερο γκαζι..αρα ενεργητικη ασφαλεια... απο το παπι...
τα κρανη θα τα εδενες οπως τα εδεσες και με το παπι..same drill...
o δευτερος καθεται ακριβως οπως το παπι..ισια σελα εχει...
δεν λαδωνει, δεν λερωνει και απορω πως ΔΕΝ βοηθαει το οτι ειναι ψηλο...:confused:
Ψοφάς για μουχαμπέτι ρε μπαγάσα απόμαχε ,όταν σκέφτομαι ότι και γω σε "λίγα" χρόνια...
Ψοφάς για μουχαμπέτι ρε μπαγάσα απόμαχε ,όταν σκέφτομαι ότι και γω σε "λίγα" χρόνια...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..??
Αν και δεν είμαι μεγάλος,έχω δουλέψει για τρεις ζωές...!!!
Ευτυχώς έκανα απόσβεση με την πρώτη και τώρα νάμαι στη δεύτερη.
Αφού να φανταστείς κάποτε έβλεπα τον κόσμο στα καφέ και τα καφενεία
και μονολογούσα.....τι κάνουν όλοι αυτοί ρε..??
Τελικά σήμερα που είπα να βγάλω το τενερέ και να το κάνω μάχιμο,
πάει για βροχή.......σαν τη γριά που δε θέλει να ζυμώσει έγινα πια.......
Φτάσαμε 12 Απριλίου και ακόμα στον τάκο είναι..!!
Είναι και αυτό το κωλοπαπί........που ξεχαρμανιάζω και όλο το αναβάλλω.
Κάτσε να έβρισκα ένα τέτοιο με πινακίδα και θα σας έλεγα εγώ μετά...
381124
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
12/04/2017, 08:15
381124
Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τέτοιο.
Είναι σπάνιο το μπλε χρώμα.
Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τέτοιο.
Είναι σπάνιο το μπλε χρώμα.
Στελάκη άρχισες τις τρολιές πρωί πρωί ρε ?
GiorgosLa
12/04/2017, 08:19
381124
Σαν σταματημενους θα τους περνουσες όλους. Θα τους χαριζες και πεντεξι ταχύτητες. :D
Σαν σταματημενους θα τους περνουσες όλους. Θα τους χαριζες και πεντεξι ταχύτητες. :D
Γι αυτό το βαλα ρε καμάρι γιατί άκουσα για κόντρες ...
Έντιτ Περιμένω τώρα να σκάσουν Μπλιτζ, Μάμολα, το Μοδέλο...
Μου σκασε φλασιά, Μπάκλεϋ με το θρυλικό μαλλί (Γιοκαρίνη) στα 80ς
♫ Το βραδάκι παντελόνι κολλητό φοράω
στο κουδούνι σου το χέρι μου κολλάω
το Garelli μας κοιτάζω και θυμώνω
μια εφτάμησι yamaha ζαχαρώνω♫
Μου σκασε φλασιά, Μπάκλεϋ με το θρυλικό μαλλί (Γιοκαρίνη) στα 80ς
♫ Το βραδάκι παντελόνι κολλητό φοράω
στο κουδούνι σου το χέρι μου κολλάω
το Garelli μας κοιτάζω και θυμώνω
μια εφτάμησι yamaha ζαχαρώνω♫
Ωραίος ο Πανούλης ,παίζει ένα ορίτζιναλ γκαρελλάκι να έχει μεγαλύτερη αξία από το xj 750 του άσματος...
https://www.youtube.com/watch?v=-WjEHflucqU
ΡΕ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
Και ένα τέτοιο.....Μοτομπεκάν..!!
Γυρνούσες τα πηδάλια .....γυμναζόταν και τα πόδια,έπαιρνες και φόρα.
Ούτε μίζες,ούτε μανιβέλες,ούτε τίποτε και είχε το γαμημένο μια φανταστική κόρνα...!!
Όσο πιο γρήγορα πήγαινες,τόσο ακουγόταν.......στο ρελαντί σαν βραχνιασμένος κόκκορας..!!
ΡΕ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
Και ένα τέτοιο.....Μοτομπεκάν..!!
Γυρνούσες τα πηδάλια .....γυμναζόταν και τα πόδια,έπαιρνες και φόρα.
Ούτε μίζες,ούτε μανιβέλες,ούτε τίποτε και είχε το γαμημένο μια φανταστική κόρνα...!!
Όσο πιο γρήγορα πήγαινες,τόσο ακουγόταν.......στο ρελαντί σαν βραχνιασμένος κόκκορας..!!
Μας πέθανες ρε κερατά ...
Έχει συνηθίσει από τις βάρκες που καβαλάει.
381124
Θα ξετρυπουσες τον devil's;
Σαν καλαμαράκι θα τον κάρφωνα λέμε...
kostas777
12/04/2017, 10:26
Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777
Δήλωσα ότι τα καταφέρνει μια χαρά στην πόλη, αποδεδειγμένα πολλάκις. Καθημερινώς και ανελλιπώς. Ακόμη και με video.
Post videos or it didn't happen. :smokin:
Έριξα μια ματιά σε ό,τι έχει σωθεί.. :lol:
Βρήκα ένα, από Οκτώβρη του 2014. Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό, τώρα που το ξαναβλέπω, σαν κάπως ήρεμα το πάω, αλλα λίγο βαϊριλίκι τό'χει :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=7r4PXutfApk
ΥΓ. ΤΕΡΕΝΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΣ!!! (τουλάχιστον να έχεις πάρει τα χάπια σου πρώτα. Σε προειδοποίησα, έχει ταχύτητες πάνω από 40χλμ/ω)
Ναι οκ, αλλά η ΕΟ δε μπορεί να θεωρηθεί δείγμα περιορισμένου χώρου/πυκνής κίνησης και σε 11 λεπτά βίντεο πρέπει να έκανες ελιγμό/αλλαγή λωρίδας 3 φορές. Προφανώς, σε συνθήκες κινούμαι-στην-ίδια-λωρίδα-διήθησης-για-10χλμ-και-ελπίζω-να-είναι-ελεύθερη, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τα SS. Ή οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι.
kostas777
12/04/2017, 10:49
Ναι οκ, αλλά η ΕΟ δε μπορεί να θεωρηθεί δείγμα περιορισμένου χώρου/πυκνής κίνησης και σε 11 λεπτά βίντεο πρέπει να έκανες ελιγμό/αλλαγή λωρίδας 3 φορές. Προφανώς, σε συνθήκες κινούμαι-στην-ίδια-λωρίδα-διήθησης-για-10χλμ-και-ελπίζω-να-είναι-ελεύθερη, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τα SS. Ή οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι.
Το είπα ότι δεν είναι χαρακτηριστικό, αλλά αυτό υπάρχει τώρα
Εχω κι εγω ενα προχειρο απο την τελευταια συλλογη της victoria secret. Να το βαλω;
Δεν θα ειναι χαρακτηριστικο αλλα αυτο υπαρχει τωρα. Τουλαχιστον θα την παιξουμε :bawl:
amyroukai
12/04/2017, 11:15
Αυτά μπαίνουν πρωί, όταν ξυπνάει ο κόσμος με ορέξεις και μπαίνει να ψαχτεί. Τώρα μεσημέριασε, έπιασε ζέστΑ, άστο, αύριο.
Αυτά μπαίνουν πρωί, όταν ξυπνάει ο κόσμος με ορέξεις και μπαίνει να ψαχτεί. Τώρα μεσημέριασε, έπιασε ζέστΑ, άστο, αύριο.
Noted.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152481&p=2866902&viewfull=1#post2866902
αχαχαχα ρε
kostas777
12/04/2017, 11:33
Εχω κι εγω ενα προχειρο απο την τελευταια συλλογη της victoria secret. Να το βαλω;
Δεν θα ειναι χαρακτηριστικο αλλα αυτο υπαρχει τωρα. Τουλαχιστον θα την παιξουμε :bawl:
Α, συγγνώμη που δεν έχω βίντεο από Κηφισίας, Συγγρού, Κατεχάκη, Αλεξάνδρας, Ποσειδώνος και έχω εθνική και κάποια ασήμαντη λεωφόρο. Θα επισκευτώ τα παραπάνω εξωτικά μέρη και θα επανέλθω με νέο ταξιδιωτικό βίντεο που δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως, εκτός από όλα όσα έχουμε αναφέρει σχετικά. Επίσης να κάνω μια γύρα και το κέντρο, που είναι ακριβώς ίδιες οι συνθήκες, αλλά έχει πιο γνωστά μέρη στα οποία φρακάρετε καθημερινώς.
Φυσικά εννοείται πάντα θα βρεθεί κάποιος να πει μια μπούρδα τύπου «πφφφ σιγά, αυτό το έκανα εγώ Κυριακή μεσημέρι μέσα στην Πλάκα με Χαγιαμπούσα και τρέϊλερ από πίσω». Και μετά θα ανεβάσει και βίντεο που όντως το κάνει. :cry:
https://www.youtube.com/watch?v=N-DuzXcQ4qM
PaNick67
12/04/2017, 11:36
Βρήκα ένα, από Οκτώβρη του 2014. Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό, τώρα που το ξαναβλέπω, σαν κάπως ήρεμα το πάω, αλλα λίγο βαϊριλίκι τό'χει :lol:
Aδελφε να με συγχωρεις για το σχολιο αλλα πολυ μεγαλο μερος της ασφαλειας σου το εκχωρεις στους αλλους χρηστες του δρομου. Κινηση με 100+χαω αναμεσα στα αυτοκινητα με τον καθε ενα αφηρημενο, κινητοπληκτο να κανει λιγο δεξια-αριστερα και να γινεις ηχος και φως!
Ευχομαι ποτε κακο να μην σου συμβει, αλλα ρισκαρεις πολλα για 3-4 λεπτα πιο γρηγορη αφιξη στην δουλεια.
:) :beer:
kostas777
12/04/2017, 11:37
https://www.youtube.com/watch?v=N-DuzXcQ4qM
Γατάκι
https://www.youtube.com/watch?v=P9Mcz9cttW4
kostas777
12/04/2017, 11:37
Aδελφε να με συγχωρεις για το σχολιο αλλα πολυ μεγαλο μερος της ασφαλειας σου το εκχωρεις στους αλλους χρηστες του δρομου. Κινηση με 100+χαω αναμεσα στα αυτοκινητα με τον καθε ενα αφηρημενο, κινητοπληκτο να κανει λιγο δεξια-αριστερα και να γινεις ηχος και φως!
Ευχομαι ποτε κακο να μην σου συμβει, αλλα ρισκαρεις πολλα για 3-4 λεπτα πιο γρηγορη αφιξη στην δουλεια.
:) :beer:
Διαφωνώ, αλλά ευχαριστώ. :beer:
Έριξα μια ματιά σε ό,τι έχει σωθεί.. :lol:
ΥΓ. ΤΕΡΕΝΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΣ!!! (τουλάχιστον να έχεις πάρει τα χάπια σου πρώτα. Σε προειδοποίησα, έχει ταχύτητες πάνω από 40χλμ/ω)
φιλε.........εσφιξε το στομαχι μου
μην εξαντλεις την τυχη σου τοσο γρηγορα δεν υπαρχει λογος
Βρε λες ?
https://www.youtube.com/watch?v=Rm9jGwwe4TY
AristidisZ
12/04/2017, 12:08
Φαντάζομαι ότι για να πόσταρες το βίντεο αναμένεις και τα σχετικά σχόλια
Πάντως ακόμα και πριν βγεις ΕΟ έχεις κάνει δύο σημαντικά κατά τη γνώμη μου φάουλ...
Στο 0:36 ξεκινάς και παίρνεις φόρα ενώ βλέπεις (και λογικά γνωρίζεις) ότι όλοι στρίβουν εκεί αριστερά
381131
Το τι θα συμβεί αν ένας αφαιρεθεί στρίβωντας (ή βγει για να σε κόψει με τον τσαμπουκά) αριστερά εκεί, φαντάζομαι το ξέρεις δε χρήζει ανάλυσης
0:49, προσπερνάς από αριστερά τη στιγμή που η αριστερή λωρίδα έχει δικαίωμα να στρίψει αριστερά...
381133
Αν το Matiz κόψει τιμόνι αριστερά εκεί και σε στείλει αδιάβαστο ;
amyroukai
12/04/2017, 12:11
εντάξει μιά χαρά το πάει ο 777ς. Δεν καταλαβαίνω γιατί πάθατε τέτοιο κόκο-μπλόκο.
Ρε Κωστα777 αν δεν είχα μετακομίσει θα ήταν 2 τα 954 στο δρόμο αυτό (στην αρχή μέχρι το ποτάμι) κάθε πρωί... :tooth:
@υπόλοιπους: Αν αυτα τα θεωρείτε επικίνδυνα, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα.
Δεν είναι της παρούσης, αλλά αυτό το άγχος το έχω καθημερινά όταν είμαι Λ. Λαυρίου (μια λωρίδα ανά κατεύθυνση με διπλή διαχωριστική) και θέλω να στρίψω αριστεερά να μπω Παιανία.
Τσεκάρω μπροστά μου, τσεκάρω και πίσω μου (το πεδίο του κεντρικού καθρέφτη) και έχει τύχει 2-3 φορές να μου σκάσουν μηχανάκια από αριστερά κυριολεκτικά από το πουθενά.
kostas777
12/04/2017, 12:16
φιλε.........εσφιξε το στομαχι μου
μην εξαντλεις την τυχη σου τοσο γρηγορα δεν υπαρχει λογος
Μπορώ να πω ότι δεν σε κατάλαβα...
kostas777
12/04/2017, 12:23
Φαντάζομαι ότι για να πόσταρες το βίντεο αναμένεις και τα σχετικά σχόλια
Δεν αναμένω τίποτα, αλλά φυσικά είναι ευπρόσδεκτα.
Πάντως ακόμα και πριν βγεις ΕΟ έχεις κάνει δύο σημαντικά κατά τη γνώμη μου φάουλ...
Στο 0:36 ξεκινάς και παίρνεις φόρα ενώ βλέπεις (και λογικά γνωρίζεις) ότι όλοι στρίβουν εκεί αριστερά
ΟΚ; και ποιό είναι το φάουλ;
Το τι θα συμβεί αν ένας αφαιρεθεί στρίβωντας (ή βγει για να σε κόψει με τον τσαμπουκά) αριστερά εκεί, φαντάζομαι το ξέρεις δε χρήζει ανάλυσης
Αυτό ισχύει για κάθε φορά που περνάει από εκεί και από κάθε διασταύρωση ενίοτε. What's your point?
0:49, προσπερνάς από αριστερά τη στιγμή που η αριστερή λωρίδα έχει δικαίωμα να στρίψει αριστερά...
Τους είδα, εκεί ήμουν.
Θα του κάνω την μούρη κρέας;
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
12/04/2017, 12:31
Ωραίο το βιντεακι του 777, και μια χαρά λογική η ταχύτητα.
Από βόλτα είναι η από καθημερινή εργασία?
Α, συγγνώμη που δεν έχω βίντεο από Κηφισίας, Συγγρού, Κατεχάκη, Αλεξάνδρας, Ποσειδώνος και έχω εθνική και κάποια ασήμαντη λεωφόρο. Θα επισκευτώ τα παραπάνω εξωτικά μέρη και θα επανέλθω με νέο ταξιδιωτικό βίντεο που δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως, εκτός από όλα όσα έχουμε αναφέρει σχετικά. Επίσης να κάνω μια γύρα και το κέντρο, που είναι ακριβώς ίδιες οι συνθήκες, αλλά έχει πιο γνωστά μέρη στα οποία φρακάρετε καθημερινώς.
Φυσικά εννοείται πάντα θα βρεθεί κάποιος να πει μια μπούρδα τύπου «πφφφ σιγά, αυτό το έκανα εγώ Κυριακή μεσημέρι μέσα στην Πλάκα με Χαγιαμπούσα και τρέϊλερ από πίσω». Και μετά θα ανεβάσει και βίντεο που όντως το κάνει. :cry:
Οχι. Εγω συγγνωμη που δεν εχω βιντεο απο το παπι με μαλακες με SS μπροστα μου που ενω βλεπουνε οτι ΔΕΝ χωρανε αναμεσα στα αυτοκινητα επιμενουνε οτι στην κινηση το ss γαμαει και τους εχω κατσικωθει στο σβερκο στους εξωτικους προορισμους που ανεφερες. :cool:
kostas777
12/04/2017, 12:34
Ωραίο το βιντεακι του 777, και μια χαρά λογική η ταχύτητα.
Από βόλτα είναι η από καθημερινή εργασία?
Καθημερινή μετακίνηση προς δουλειά σε μέρα με μέτρια κίνηση ας πούμε.
kostas777
12/04/2017, 12:35
Οχι. Εγω συγγνωμη που δεν εχω βιντεο απο το παπι με μαλακες με SS μπροστα μου που ενω βλεπουνε οτι ΔΕΝ χωρανε αναμεσα στα αυτοκινητα επιμενουνε οτι στην κινηση το ss γαμαει και τους εχω κατσικωθει στο σβερκο στους εξωτικους προορισμους που ανεφερες. :cool:
Μαλάκες παντού ρε φίλαι, γάμησέ τα :p
Τι θα γίνει αν ο ΚΩΣΤΑΣ777777 συναντήσει τον ΤΡΟΥΠΗ στον δρόμο;
Δέχομαι στοιχήματα.
Τι θα γίνει αν ο ΚΩΣΤΑΣ777777 συναντήσει τον ΤΡΟΥΠΗ στον δρόμο;
Δέχομαι στοιχήματα.
Μπορούμε να έχουμε τα πέντιγκρι των καμήλων;
Μπορούμε να έχουμε τα πέντιγκρι των καμήλων;
:bawl:
Ειπε ο ανθρωπος που οδηγαει το παπι λες και εχει πιει ενα παγωμένο ΜΙΛΚΟ ,ενα φραπέ γλυκό με γάλα, εχει φαει δυο μπουγάτσες με κρεμα , 20 δαμάσκηνα και η κοντινότερη τουαλέτα βρίσκεται σε 50χλμ απόσταση…:p
Ειπε ο ανθρωπος που οδηγαει το παπι λες και εχει πιει παγωμένο ΜΙΛΚΟ ,φραπέ γλυκό με γάλα, εχει φαει δυο μπουγάτσες με κρεμα , 20 δαμάσκηνα και η κοντινότερη τουαλέτα βρίσκεται σε 50χλμ απόσταση…:p
Elaborate :bawl:
Ρε Κωστα777 αν δεν είχα μετακομίσει θα ήταν 2 τα 954 στο δρόμο αυτό (στην αρχή μέχρι το ποτάμι) κάθε πρωί... :tooth:
@υπόλοιπους: Αν αυτα τα θεωρείτε επικίνδυνα, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα.
Σε οποιοδηποτε ειδος οδηγησης ...
Με οποιοδηποτε ειδος μοτοσυκλετας...
Οταν το θεμα τυχη... Και η ικανοτητα αντιληψης των αλλων που μοιραζομαστε τον ιδιο δρομο γενικα...
Παιζει το μεγαλυτερο ρολο... κατα πολυ μεγαλυτερο ποσοστο ...απο την οδηγηκη ικανοτητα του καθενος μας στην γεννηση ενος ατυχηματος...
Σαφως και πρπει να μιλαμε για επικινδυνοτητα ασχετως ταχυτητας και κυβικων...!!