View Full Version : Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Μπορούμε να έχουμε τα πέντιγκρι των καμήλων; Ο αμάνικος τώρα παίζει με Falcon δεν καταδέχεται τις καμήλες με τις καμπούρες τους ακόμα κι αν δεν είναι δρομάδες και είναι Βακτριανές που έχουν 2
Σε οποιοδηποτε ειδος οδηγησης ...
Με οποιοδηποτε ειδος μοτοσυκλετας...
Οταν το θεμα τυχη... Και η ικανοτητα αντιληψης των αλλων που μοιραζομαστε τον ιδιο δρομο γενικα...
Παιζει το μεγαλυτερο ρολο... κατα πολυ μεγαλυτερο ποσοστο ...απο την οδηγηκη ικανοτητα του καθενος μας στην γεννηση ενος ατυχηματος...
Σαφως και πρπει να μιλαμε για επικινδυνοτητα ασχετως ταχυτητας και κυβικων...!!
Είναι τόσο πολύπλοκο το θέμα που δύσκολα μπορείς να την κάνεις σε ιντερνετικό φόρουμ, όταν μαλιστα οι οδηγικές ικανότητες και η οδηγική εμπειρία του καθενός δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή.
Το θέμα τύχη παίζει πάντως ρόλο στα πάντα. Από τη μέρα που γεννιόμαστε.
Elaborate :bawl:
αυτο , πανω σε παπι με κρανος-μπουφαν-μποτες...:bawl:
381143
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
12/04/2017, 12:52
Καθημερινή μετακίνηση προς δουλειά σε μέρα με μέτρια κίνηση ας πούμε.
:a23::a23::a013::a013:
Συμφωνω αλλα....
Στο θεμα τυχη Ξεχωρισα....Το κατα πολυ...Μεγαλυτερο ποσοστο...!
αυτο , πανω σε παπι με κρανος-μπουφαν-μποτες...:bawl:
381143
:bawl:
Ρε μην πιστευεις οτι σου λενε! Αλλωστε δεν υπαρχει βιντεο να το αποδυκνυει! :bawl:
:bawl:
Ρε μην πιστευεις οτι σου λενε! Αλλωστε δεν υπαρχει βιντεο να το αποδυκνυει! :bawl:
Είναι όλα μία πλάνη Γιαγκο;
Μίλα καθαρά..
Bladerunner
12/04/2017, 13:05
Μη τρέχετε.
Μη τρέχετε.
οριστε... οτι λεει κι ο Τερενς απο την αρχη...:lol:
kostas777
12/04/2017, 13:09
Αλήτες.
Μη τρέχετε.
Δεν τρέχουμε.
"Μην τρέχετε" λέει ο αγωνιάρης
"Αλλωστε δεν υπαρχει βιντεο να το αποδυκνυει!" λέει ο Qataramenos κι έχει φωτό στο αβαταρ με το γόνατο να ξύνει
"Αλήτες" λέει ένας άλλος με παρόμοιο αβαταρ από τρακ ντέι
"Δεν τρέχουμε" λ'εει άλλος ένας που κι αυτός ξύνει.
Άντε βγάλε άκρη τώρα :confused:
"Μην τρέχετε" λέει ο αγωνιάρης
"Αλλωστε δεν υπαρχει βιντεο να το αποδυκνυει!" λέει ο Qataramenos κι έχει φωτό στο αβαταρ με το γόνατο να ξύνει
"Αλήτες" λέει ένας άλλος με παρόμοιο αβαταρ από τρακ ντέι
"Δεν τρέχουμε" λ'εει άλλος ένας που κι αυτός ξύνει.
Άντε βγάλε άκρη τώρα :confused:
Πάντως,νομίζω ότι όλοι αυτοί πραγματικά δεν τρέχουν (όσο θα μπορούσαν).
Ίσως,πάνε πιο γρήγορα από άλλους (που δεν μπορούν)
Πάντως,νομίζω ότι όλοι αυτοί πραγματικά δεν τρέχουν (όσο θα μπορούσαν).
Ίσως,πάνε πιο γρήγορα από άλλους (που δεν μπορούν)
Δεν τρέχει όποιος δε μπορεί να τρέχει. :lol:
Δεν τρέχει όποιος δε μπορεί να τρέχει. :lol:
381144
:lol:
amyroukai
12/04/2017, 13:47
Δεν τρέχει όποιος δεν έχει αναρτήσεις/φρένα/γκάζι και επίγνωση της κουλαμάρας του. Ή όποιος χάριν οικονομίας δεν έχει όλα τα προαναφερθέντα. Ο οποίος καλά θα κάνει να μην φέρεται σαν την αλεπού με την κομμένη ουρά του γνωστού μύθου.
τελικά θα είναι σαν να τρέχεις αλλά δεν θα τρέχεις. Κάπως έτσι νομίζω, ναι??
Bladerunner
12/04/2017, 13:55
381145 (https://vimeo.com/212590030#t=128s)
Αλήθεια λέει... (https://vimeo.com/212590030#t=128s)
Σαφώς.
amyroukai
12/04/2017, 14:06
ε ναι, γιατί δεν πάει ποτέ πάνω από 30-50 στην πόλη ή 70 στον δρόμο πίσω του. ΛΟΛ και ομιτζί.
και ακόμα ένα ΛΟΛ για τα ελληνικά τους... ποδόσφαιρο εντελώς.
Έκανα Αlt+F4 στο "βρισκόμαστε στην Ολυμπία οδός".
Σαφώς.
Τώρα εσείς οι δύο θέλετε να πιστέψω ότι όλοι αυτοί που σαφώς είναι κατά πολύ ανώτεροι από τον μέσο αναβάτη τηρούν τα όρια ταχύτητας όταν κινούνται στον δρόμο.
Καταλαβαίνω ότι δεν θα μπορούσαν να που τπτ λιγότερο, είναι συμβουλευτικό το βιντεάκι και συμφωνώ με αυτόν που είπε ότι όποιος θέλει να βγάλει την ενέργειά του θα πρέπει να μπει πίστα και να μην κάνει πίστα τον δρόμο, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι πηγαίνουν σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας που είναι προπολεμικά.
Εδώ εγώ που είμαι αργός και δεν μπορώ να κατέβω τόσο χαμηλά. Κάνω προσπάθεια να είμαι εντός ορίων ακόμα και σε χαλαρές βόλτες. Όχι γιατί είμαι παγκόσμιος αλλά γιατί τα όρια είναι τραγικά χαμηλά και απευθύνονται σε νταλίκες και στόχο έχουν όχι να σε προστατέψουν αλλά να είσαι παράνομος για να σε γράψουν. Πάντως πως από το παπί vs scooter φτάσαμε να μιλάμε για όρια και ΕΟ είναι πραγματικά απορίας άξιο.
ε ναι, γιατί δεν πάει ποτέ πάνω από 30-50 στην πόλη ή 70 στον δρόμο πίσω του. ΛΟΛ και ομιτζί.
Έκανα Αlt+F4 στο "βρισκόμαστε στην Ολυμπία οδός".Χεράδες είναι τα παιδιά ωρέ όχι Μπαμπινιώτηδες. Πάντως κι εγώ χαλάστηκα με 3-4 μαργαριτάρια που άκουσα
Bladerunner
12/04/2017, 14:17
Κι όμως. Μαραθώνας - Αθήνα σε πάνω από 3 ώρες! (https://www.marathon-photos.com/scripts/photo.py?template=MPX2&event=Sports/2015/Athens%20Marathon%20The%20Authentic&photo=XXXX11451&bib=9649) Εντάξει, με πολύ (ή πολλή; ) κίνηση αλλά και πάλι...
(Ναι, ο ίδιος είναι... το 2015)
Έκανα Αlt+F4 στο "βρισκόμαστε στην Ολυμπία οδός".
Γρήγοροι είναι, όχι ακαδημαϊκοί...
Δλδ τα αγγλικά ή τεσπα όταν μιλάνε στη γλώσσα τους οι Παγκόσμιοι του GP είναι τέλειοι;
Συγκεντρωθείτε σας παρακαλώ.
υ.γ. Αν σας περάσει κανένας από δαύτους σουβλάκι, και γελάνε και τα φανάρια, μη γυρίσετε να πείτε "ναι, αλλά στη γραμματική είναι χάλιες" γιατί θα πέσει φάπα γερή.
amyroukai
12/04/2017, 14:22
Κι όμως. Μαραθώνας - Αθήνα σε πάνω από 3 ώρες! (https://www.marathon-photos.com/scripts/photo.py?template=MPX2&event=Sports/2015/Athens%20Marathon%20The%20Authentic&photo=XXXX11451&bib=9649) Εντάξει, με πολύ (ή πολλή; ) κίνηση αλλά και πάλι...
(Ναι, ο ίδιος είναι... το 2015)
Και οι 4Τ και το Drive είχαν κάνει Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τα όρια και ούτε θυμάμαι πόσες ώρες το κάθε περιοδικό ( πάνω από 8 ο γρηγορότερος). Θα πειστώ τώρα ότι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ έτσι κινείται; Ή ότι ο άλλος που είχε γυρίσει το βιντεάκι cannonball μέσα στην Αθήνα με το 690 για λογαριασμό περιοδικού ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ έτσι κινείται; Ή το Αθήνα Πάτρα σε μία ώρα που είχε κάνει άλλο περιοδικό... Σόου για τις κάμερες απλά.
***ΛΟΛ τώρα άνοιξε και το λινκ. Δεν έχει σημασία ρε παιδιά αν είναι αθλητής ή όχι. ΠΡΙΝ βγει στις κάμερες ας του δώσουν το κείμενο να μιλάει σωστά. Έχετε ακούσει πολλά τέτοια διαμάντια από παγκόσμιους; Που δεν μιλάνε και την μητρική τους κατά κανόνα στις συνεντεύξεις...
Δλδ τα αγγλικά ή τεσπα όταν μιλάνε στη γλώσσα τους οι Παγκόσμιοι του GP είναι τέλειοι;
υ.γ. Αν σας περάσει κανένας από δαύτους σουβλάκι, και γελάνε και τα φανάρια, μη γυρίσετε να πείτε "ναι, αλλά στη γραμματική είναι χάλιες" γιατί θα πέσει φάπα γερή.
Τότε θα είναι ψεύτες γιατί αν κι εγώ κι αυτός πηγαίνουμε σύμφωνα με τα όρια του δρόμου δεν θα περάσει ποτέ κανείς κανέναν
:D
Και οι 4Τ και το Drive είχαν κάνει Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τα όρια και ούτε θυμάμαι πόσες ώρες το κάθε περιοδικό ( πάνω από 8 ο γρηγορότερος). Θα πειστώ τώρα ότι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ έτσι κινείται; Ή ότι ο άλλος που είχε γυρίσει το βιντεάκι cannonball μέσα στην Αθήνα με το 690 για λογαριασμό περιοδικού ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ έτσι κινείται; Ή το Αθήνα Πάτρα σε μία ώρα που είχε κάνει άλλο περιοδικό... Σόου για τις κάμερες απλά.
***ΛΟΛ τώρα άνοιξε και το λινκ. Δεν έχει σημασία ρε παιδιά αν είναι αθλητής ή όχι. ΠΡΙΝ βγει στις κάμερες ας του δώσουν το κείμενο να μιλάει σωστά. Έχετε ακούσει πολλά τέτοια διαμάντια από παγκόσμιους; Που δεν μιλάνε και την μητρική τους κατά κανόνα στις συνεντεύξεις...
Εφόσον η τακτική συνεντευξιάσεως είναι "πες οτι πας με τα όρια εσύ ο πρωταθλητής για να πεισθούν οι 20ηδες κάγκουρες" ε αυτά λένε...
Άσχετα αν είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει.
amyroukai
12/04/2017, 14:32
Βρε καλά κάνει, εδώ οι παγκόσμιοι (κάποιοι τουλάχιστον) λένε ότι δεν οδηγούν καν στον δρόμο.
Για το πως τα είπε λέμε. Δεν τον ακούει μόνο ο 20χρονος κάγκουρας. Μάλλον δεν τον ακούει καν ο 20χρονος κάγκουρας, τον ακούν και τον βλέπουν μεγαλύτεροι και η εικόνα που αφήνει δεν είναι "σωστή" ανεξαρτήτως του τι λέει. Καλή ώρα σαν την εμφάνιση της ΛΕΜΟΤ στο πρωϊνάδικο τις προάλλες.
Εγώ συγκράτησα το "πρέπει να προσαρμοζομαστε στον δρόμο "
;)
kostas777
12/04/2017, 14:37
Μια φορά σε ένα track day στο Μέγαρο, μας έκανε μάθημα ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος.
Είχε μια μηχανή, ανέβαινε πάνω, μας έδειχνε τι κάνει, κλπ.
Μετά μας είπε: Αυτά που λέμε εδώ είναι μόνο για εδώ. Έξω δεν τα κάνουμε. Εγώ είμαι στις πίστες από 14 χρονών και έξω για να καταλάβετε κυκλοφορώ κανονικός χέστης με παπάκι.
Τάδε έφη οδηγός αγώνων με πολλές επιτυχίες και ένα δάκρυ κύλισε.
Νομίζω για τους 2 τροχούς είχε γίνει το αντίθετο. Μπούστας με κάποιον δημοσιογράφο (Γιάννης Μιχάλης??) το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 3 ώρες
Νομίζω για τους 2 τροχούς είχε γίνει το αντίθετο. Μπούστας με κάποιον δημοσιογράφο (Γιάννης Μιχάλης??) το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 3 ώρες
Θα σταμάτησαν για βενζίνες και καφέδες.
Bladerunner
12/04/2017, 14:39
Σταμάτησαν για σουβλάκι στα Τέμπη, γι αυτό!
....
Μετά μας είπε: Αυτά που λέμε εδώ είναι μόνο για εδώ. Έξω δεν τα κάνουμε. Εγώ είμαι στις πίστες από 14 χρονών και έξω για να καταλάβετε κυκλοφορώ κανονικός χέστης με παπάκι.
.... .
Και τόσες μέρες τα λέει ο ΤερενσΙρίνια και δεν τον ακούτε.
amyroukai
12/04/2017, 14:43
το ότι κυκλοφορεί σαν χέστης με παπάκι το ακούσαμε και το κατανοήσαμε. το ότι δεν το κάνουμε εμείς συζητάμε. πλην του Τρούπη με τις περίεργες διατροφικές συνήθειες, όπως λέει ο ggs.
AristidisZ
12/04/2017, 14:44
Πες τα χρυσόστομε
kostas777
12/04/2017, 14:44
Τον ακούμε, δεν γίνεται αλλιώς. Απλά κύλισε άλλο ένα δάκρυ απ'το άλλο μάτι.
Πες τα χρυσόστομε
Θα παρακαλέσω αυτούς που φοβούνται τους γλάρους να περάσουν έξω.
το ότι κυκλοφορεί σαν χέστης με παπάκι το ακούσαμε και το κατανοήσαμε. το ότι δεν το κάνουμε εμείς συζητάμε. πλην του Τρούπη με τις περίεργες διατροφικές συνήθειες, όπως λέει ο ggs.
Εγω και ο maitenance μετα απο 14 κιλα παιδακια καπου στην ορεινη κορινθια... :bawl:
Ίσως, αν δεν είναι η μητρική τους γλώσσα. Δε χρειάζεται να είσαι ακαδημαϊκός για να μιλάς σωστά τη γλώσσα σου.
Τι σχέση έχει αν είναι γρηγορότεροι ή όχι; Για συνέντευξη στην τηλεόραση μιλάμε, όχι για πρωτάθλημα ταχύτητας. Ας μην τους έδιναν μικρόφωνο, ας τους έδιναν ένα καρτ, να "μιλήσουν" στην πίστα.
Εγω και ο maitenance μετα απο 14 κιλα παιδακια καπου στην ορεινη κορινθια... :bawl:
Βάλε κάνα διαλυτικό ρε Κρονε...:lol:
Βάλε κάνα διαλυτικό ρε Κρονε...:lol:
Αυτα μας μαρανανε! :lol:
Θα παρακαλέσω αυτούς που φοβούνται τους γλάρους να περάσουν έξω.
βαλε και τα περιστερια.
http://www.gazzetta.gr/plus/article/1069979/ekane-trenaki-kai-ena-peristeri-trakare-sto-prosopo-toy-kai-skotothike-vid
o_gavros
12/04/2017, 16:17
Τζιμίδης,για βαρυκόκκαλος μου κάνεις.
Τι θα γίνει αν ο ΚΩΣΤΑΣ777777 συναντήσει τον ΤΡΟΥΠΗ στον δρόμο;
Δέχομαι στοιχήματα.
ο κωστας77777 μια χαρά το πάει ο άθρωπος στο βίντεο.
Μου κάνει εντύπωση ότι εκείνη τη μέρα έτυχε και άφηναν τόσο χώρο.
όσο για τον τρούπη, είναι λόγος να καθυβρίζονται οι οδηγοί παπιώνε έτσι όπως επάει.
Ειπε ο ανθρωπος που οδηγαει το παπι λες και εχει πιει ενα παγωμένο ΜΙΛΚΟ ,ενα φραπέ γλυκό με γάλα, εχει φαει δυο μπουγάτσες με κρεμα , 20 δαμάσκηνα και η κοντινότερη τουαλέτα βρίσκεται σε 50χλμ απόσταση…:p
στο αποκριάτικο μενού, το πάει ακόμα περισσότερο σα μαλακας.
Τζιμίδης,για βαρυκόκκαλος μου κάνεις.
ο κωστας77777 μια χαρά το πάει ο άθρωπος στο βίντεο.
Μου κάνει εντύπωση ότι εκείνη τη μέρα έτυχε και άφηναν τόσο χώρο.
όσο για τον τρούπη, είναι λόγος να καθυβρίζονται οι οδηγοί παπιώνε έτσι όπως επάει.
στο αποκριάτικο μενού, το πάει ακόμα περισσότερο σα μαλακας.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις...!
Εγω μια χαρα παω. Οι αλλοι κινουνται με επιταχυνομενη επιβραδυνση!
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις...!
Εγω μια χαρα παω. Οι αλλοι κινουνται με επιταχυνομενη επιβραδυνση!
Σ' έχει δει στη μΠίστα...; :tooth: :bawl:
o_gavros
12/04/2017, 17:06
τον είχα δει την πρωτοχρονιά σε μια πίστα στο...Περιστέρι.
γρηγορος δεν ήταν αλλά εξαιρετικά θεαματικός
Σ' έχει δει στη μΠίστα...; :tooth: :bawl:
Οχι. Αλλα ουτε εσυ προλαβαινες να με δεις απ οτι θυμαμαι. :wave2:
τον είχα δει την πρωτοχρονιά σε μια πίστα στο...Περιστέρι.
γρηγορος δεν ήταν αλλά εξαιρετικά θεαματικός
Τι αιδιοφασκειο εισαι ρε μπαγλαμα!!!! :bawl:
Έριξα μια ματιά σε ό,τι έχει σωθεί.. :lol:
Βρήκα ένα, από Οκτώβρη του 2014. Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό, τώρα που το ξαναβλέπω, σαν κάπως ήρεμα το πάω, αλλα λίγο βαϊριλίκι τό'χει :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=7r4PXutfApk
ΥΓ. ΤΕΡΕΝΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΣ!!! (τουλάχιστον να έχεις πάρει τα χάπια σου πρώτα. Σε προειδοποίησα, έχει ταχύτητες πάνω από 40χλμ/ω)
ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕΣ......ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ
Και είδα το βιντεάκι......
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Δεν έχω δει πιο ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ....!!!
Είσαι ακριβώς όπως λέει και ο τίτλος της κουβέντας μας.....!!!
Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ...!!!
Κάτι τέτοιο έψαχνα κι εγώ να εκφραστώ αλλά με πρόλαβες.
Ε.....Μοντς, κοιτάξτε σας παρακαλώ και σβήστε τις τρολιές που έγραψα
μη τις διαβάσει κανένας δεκαπεντάχρονος και κάνει καμμιά μαλακία,
και σηκώστε το βιντεάκι του φίλους μας ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΟ,παράδειγμα
προς μίμηση......μη διαβάζουν τα παιδιά τις σαχλαμάρες ενός γέρου...!!!
Μετά από αυτό φίλε μου και αφού μας έδειξες στην πράξη το τι σημαίνει
ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ στην πόλη.νομίζω ότι...........
ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Οχι. Εγω συγγνωμη που δεν εχω βιντεο απο το παπι με μαλακες με SS μπροστα μου που ενω βλεπουνε οτι ΔΕΝ χωρανε αναμεσα στα αυτοκινητα επιμενουνε οτι στην κινηση το ss γαμαει και τους εχω κατσικωθει στο σβερκο στους εξωτικους προορισμους που ανεφερες. :cool:
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ..........
Γιατί εμένα τα φιλαράκια σου οι Μοντς ..........
με βγάλανε τρελό....κωμικό....και κακό εκπαιδευτικό:eyepop:...!!!
ΤΟ ΧΕΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ............
Εγώ κυκλοφορώ έτσι ώστε μα νοιώθω όσο πιο ασφαλής γίνεται.
Αλλού 30 κι αλλού 70,για μέσα στην πόλη μιλάμε.
Δεν ξέρω πόσες εμπλοκές είχες σε ατυχήματα ,ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ..!!
Εγώ ΑΡΚΕΤΕΣ,ώστε να κυκλοφορώ ανάλογα,δεν μπορεί να είσαι
ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΥΧΕΡΟΣ..!!
Νομίζω ότι ο Θεός μαζί μου ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ...!!
Οπότε...............σεβασμός..!!
Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω το πως θα έπρεπε να κυκλοφορεί
ένας άνθρωπος που πριν ένα μήνα περνούσε από 2 εντατικές με
οξύ έμφραγμα και ανακοπή...!!!
amyroukai
13/04/2017, 07:35
Ναι να μπεις στην διαδικασία για να καταλάβουμε, γιατί από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε πως κυκλοφορείς τρομαγμένος, που μόνος σου σε άλλο νήμα είχες τονίσει πόσο λάθος είναι. Αν σου είπαν οι γιατροί να μην καβαλάς και εσύ το κάνεις, με το δρεπάνι του μαυροφορεμένου στο μυαλό σου συνεχώς, είσαι επικίνδυνος για εαυτόν και τρίτους.
Για τα λοιπά και την πρωινή σου φορουμική εκτόνωση, θα παρακαλέσω να σταματήσει η αγαπημένη σου παραπληροφόρηση και διαστροφή των λόγων των υπολοίπων. Δεν έχει σβηστεί κανένα μήνυμα και εκτίθεσαι, να μην πω τίποτα χειρότερο.
Επίσης, εντός αστικού ιστού ατυχήματα δεν είχα. Σε ανοιχτό δρόμο (Εθνική οδό, Αττική οδό) ναι και μιά φορά συνομήλικός σου δίπλα στο σπίτι μου κυριολεκτικά... Και κάθε φορά που συνέβη κακό, ήταν υπό συνθήκες απολύτου νομιμότητος, χωρίς διήθηση, χωρίς να τρέχω, χωρίς να "ψάχνομαι" με την τύχη μου, υπό ιδανικές συνθήκες καιρού και ορατότητας, σε κανονικές ώρες ημέρας, απλά επειδή ο κόσμος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και αδιάφορος για τους γύρω. Οπότε και σε αυτόν τον τομέα οι εμπειρίες μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και είναι προφανές και βέβαιο πως κανείς δεν θα μου ακυρώσει τις δικές μου επειδή οι δικές του είναι διαφορετικές. Και ενδιαφέρον είναι το ότι γράφω το λιγότερο είκοσι χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο με δίτροχο σε κάθε συνθήκη (συν πόσα με αυτοκίνητο), εσύ κατά δήλωσή σου πέντε και υπό προϋποθέσεις. Προφανώς η στατιστική έκθεση του καθ' ενός μας σε κίνδυνο είναι διαφορετική και προφανώς κάτι κάνω καλύτερα.
Καλημέρα και καλό τρόλινγκ και σήμερα.
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ............
Αλλά ότι θάχετε μαζευτεί στο μοτό όλοι ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ..??
Αυτό με ξεπέρασε λέμε..........δεν το περίμενα.
Να βάλω κι εγώ κανένα βιντεάκι..??
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ......:lol:
Ο κόσμος της μοτό ποτέ δεν ήταν υψηλού πνευματικού επιπέδου.
Οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να περάσουν ένα μήνυμα.
Το αν κάποιους σας ενοχλούν τα Ελληνικά τους αγνοείστε το
και ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..!!
Ξέρετε πόσα ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ..??
Πόσες ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΠΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΒΛΕΠΩ..??
Οι δρόμοι μας δεν είναι για ταρζανιές τύπου 777,και ΒΛΑΚΕΣ είναι
για μένα όσοι το θεωρούν μαγκιά..!!!
Οι μαγκιές ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...!!!
Όσο καλός όσο επιδέξιος και να είσαι κάποια στιγμή θα την φας από τον ΑΛΛΟΝ...!!
Μας ενοχλεί το επίπεδο των πρωταθλητών που μίλησαν στο βιντεάκι,
αλλά τις μετράμε μονίμως εδώ μέσα να δούμε τίνος είναι πιο ΜΑΚΡΥΑ..!!!
Είναι επίσης ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ το να προσπαθεί να αποδείξει κάποιος ότι με οποιοδήποτε
δίτροχο και να κινηθείς είναι επικίνδυνο..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ,και πεζός να είσαι αν θέλεις να αυτοκτονήσεις είναι πανεύκολο.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ....???
Απ'ότι φαίνεται στο μοτό την ψάχνω...............
amyroukai
13/04/2017, 07:42
Ο κόσμος της μοτό ποτέ δεν ήταν υψηλού πνευματικού επιπέδου.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ. :bawl:
Ναι να μπεις στην διαδικασία για να καταλάβουμε, γιατί από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε πως κυκλοφορείς τρομαγμένος, που μόνος σου σε άλλο νήμα είχες τονίσει πόσο λάθος είναι. Αν σου είπαν οι γιατροί να μην καβαλάς και εσύ το κάνεις, με το δρεπάνι του μαυροφορεμένου στο μυαλό σου συνεχώς, είσαι επικίνδυνος για εαυτόν και τρίτους.
Για τα λοιπά και την πρωινή σου φορουμική εκτόνωση, θα παρακαλέσω να σταματήσει η αγαπημένη σου παραπληροφόρηση και διαστροφή των λόγων των υπολοίπων. Δεν έχει σβηστεί κανένα μήνυμα και εκτίθεσαι, να μην πω τίποτα χειρότερο.
Επίσης, εντός αστικού ιστού ατυχήματα δεν είχα. Σε ανοιχτό δρόμο (Εθνική οδό, Αττική οδό) ναι και μιά φορά συνομήλικός σου δίπλα στο σπίτι μου κυριολεκτικά... Και κάθε φορά που συνέβη κακό, ήταν υπό συνθήκες απολύτου νομιμότητος, χωρίς διήθηση, χωρίς να τρέχω, χωρίς να "ψάχνομαι" με την τύχη μου, υπό ιδανικές συνθήκες καιρού και ορατότητας, σε κανονικές ώρες ημέρας, απλά επειδή ο κόσμος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και αδιάφορος για τους γύρω. Οπότε και σε αυτόν τον τομέα οι εμπειρίες μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και είναι προφανές και βέβαιο πως κανείς δεν θα μου ακυρώσει τις δικές μου επειδή οι δικές του είναι διαφορετικές. Και ενδιαφέρον είναι το ότι γράφω το λιγότερο είκοσι χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο με δίτροχο σε κάθε συνθήκη (συν πόσα με αυτοκίνητο), εσύ κατά δήλωσή σου πέντε και υπό προϋποθέσεις. Προφανώς η στατιστική έκθεση του καθ' ενός μας σε κίνδυνο είναι διαφορετική και προφανώς κάτι κάνω καλύτερα.
Καλημέρα και καλό τρόλινγκ και σήμερα.
ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.......
Αν δεις τα στατιστικά,πάνω από 90% των ατυχημάτων με μοτό είναι στην πόλη...!!!
Για την πρώτη παράγραφο, ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,είμαι θιασώτης του ....
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,σε συγχωρώ για την λάθος αντίληψη.
Για την δεύτερη παράγραφο που γράφεις............ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΗ,ίσως με μπέρδεψες
με κάποιον άλλον,εκτός ΑΝ εννοείς ότι σχολίασα αυτά που έγραψες περί κωμικού,
κακού δασκάλου που αγορεύει στους μαθητές του και πως η κοινωνία έξω δεν είναι έτσι,
τα καλώς ήρθα στον έξω κόσμο ,τον τρελό του χωριού που πάει ανάποδα στο δρόμο
κ.λ.π......
Μήπως το ίδιο δεν έκανες και με το βιντεάκι των πρωταθλητών μας..??
Επειδή δεν σου άρεσαν οι απόψεις τους για το πως πρέπει να κυκλοφορούμε στους δρόμους,
γιατί πριν λίγο έδινες τα ΜΠΡΑΒΟ σε κάποιους με καγκούρικη συμπεριφορά
ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ..!
Τα χλμ. που κάνω σήμερα με τη μοτό μου είναι 5-6000 το χρόνο και 8-10000 με το παπάκι μου.
Πριν μερικά χρόνια και για πολλά χρόνια ήταν 25000 το χρόνο με τη μοτό.
Θα συμφωνήσω ότι αφού δεν είχες ατυχήματα, ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ επί της ουσίας γιατί αυτό
είναι το ζητούμενο και όχι αυτό που επιβράβευες νωρίτερα,το βιντεάκι του 777.
Επειδή όμως εγώ πήγαινα ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,σαν να ήταν σταματημένος ο 777,γιαυτό και
ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,να μην κάνουν τις μαλακίες που έκανα...!!
Κάποτε με ένα πατριωτάκι φάγαμε μπουγάτσα στις Σέρρες,στην κεντρική πλατεία.
Όταν με είδε με το μηχανάκι με ρώτησε...........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΟΥ..??
Τι να απαντήσω..??Θα μας πάει μέσα ο Σούτερ...!!!
Είναι αυτός που σας έγραψε να αφήσετε τις μαλακίες με τα SS και να πάρετε κανένα παπάκι
για την πόλη.
ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ...........ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Και όποιος ξέρει,δεν έχει ανάγκη να επιδεικνύεται ΔΗΜΟΣΙΑ..!!
Θα τελειώσω θυμίζοντας σας απλά..........
ΠΟΣΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.......ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...???!!!
AristidisZ
13/04/2017, 08:13
Επειδή όμως εγώ πήγαινα ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,σαν να ήταν σταματημένος ο 777
:owned:
:tooth:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ. :bawl:
ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Εσύ τώρα ανακάλυψες την Αμερική,θυμάσαι που έγραψες για τη Λεμοτ,πως σχολίασες..??
Εκεί θυμάσαι τι απάντησα..??
Ότι 30 χρόνια πριν όταν προσπάθησα να ενταχθώ σε αυτόν τον κόσμο λόγω της αγάπης μου
για τις μοτό, ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ και την έκανα,γιατί όλη τη μέρα συζητούσαν μόνο
για γκάζια και μπουζιά..!!!!
ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ και σχολιάζεις από κάτω....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ..!!
:a014::bawl::lol:
εχουμε γινει ο καφες και τα κουλουρακια του Τερενς..:bawl:
δωσε πονο Τερενς..:lol::beer:
devil's animal
13/04/2017, 08:30
τι θα γινει ρπμ τελικα, θα τα στησει καποιος με καποιον ή τσαμπα βραζει το τσαϊ;:confused:
Βολέψου στα λόγια, γιατί θα απογοητευτείς. :p
theofilos888
13/04/2017, 08:37
τι θα γινει ρπμ τελικα, θα τα στησει καποιος με καποιον ή τσαμπα βραζει το τσαϊ;:confused:
παπια θα στησουμε οπως παλια;:D
amyroukai
13/04/2017, 08:40
Απορώ με την όρεξή σου πρωί πρωί...
Αλλά είναι λογικό, όταν δεν έχει κάποιος επιχειρήματα και θέλει να αποσυντονίσει την κουβέντα, το γυρίζει σε προσωπικό επίπεδο μήπως και κλονίσει τον συνομιλητή του.
Αυτά που έλεγαν οι πρωταθλητές ήταν αστεία αφ' ενός, ψέμματα αφ' ετέρου. ΚΑΝΕΙΣ δεν κινείται με 30 ας πούμε εντός πόλης. Κανείς όμως. Άντε, οι γυμνασμένοι ποδηλάτες σε ίσιωμα, σε κατηφόρα ούτε αυτοί. Κανείς δεν θα πηγαίνει Πάτρα με 70. Γιατί διαφημίζεται από παντού το "Πάτρα- Αθήνα σε 100 λεπτά με τον νέο δρόμο", 200 χιλιόμετρα με 70χαω όριο είναι παρά λίγο τρεις ώρες, όχι μία και σαράντα. Ουσιαστικά λοιπόν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης εργολάβος σου λέει πως θα πηγαίνεις με διπλάσια του ορίου ταχύτητα; Το ότι έχουν χαμηλό μορφωτικό (και όχι πνευματικό όπως έγραψες, δεν είναι ηλίθιοι φαντάζομαι) επίπεδο οι εν λόγω κύριοι είναι άλλο πράγμα. Το γιατί το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο βγαίνει (κυρίως; ) σε Έλληνες αθλητές όλων των αθλημάτων, οι οποίοι σπάνια ξέρουν να μιλήσουν σωστά δεν το ξέρω αλλά δεν μπορώ και να το επιβραβεύσω με "μπράβο τους που τα είπαν" γιατί πραγματικά είναι αστείο να τους ακούς και αποτελούν κάκιστο πρότυπο υπό αυτήν την έννοια. Τι λένε στην νεολαία δηλαδή, είναι μιά χαρά να είσαι πρωταθλητής και να μην ξέρεις να μιλήσεις την γλώσσα της χώρας σου; Άσχετο με το πόσο καλά τιμόνια είναι αυτοί, με το πόσο καλοί δρομείς, με το πόσο καλό ποδόσφαιρο, μπάσκετ (ότι άλλο θες) ξέρουν οι άλλοι. Με τον Ιαβέρη, που επίσης δεν μ'αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται, στέκομαι στο περιεχόμενο του λόγου και όχι στο πως τα λέει, γιατί τουλάχιστον αυτός μιλάει σωστά (όσο έχω αντέξει ν' ακούσω). Αν μιλούσε έτσι δεν θα καθόμουν να ακούσω ούτε μιά πρόταση και ας λέει το πιο σημαντικό πράγμα στον πλανήτη.
Το νόημα, το οποίο ΕΝΑΣ μόνο το είπε, του να προσαρμόζεις την οδήγηση στις συνθήκες, το εφαρμόζω και μάλιστα προς το συντηρητικό μέρος της προσαρμογής. Μου αρκεί. Και όχι δεν είναι κοινή λογική και κοινή πρακτική.
Επίσης, αν μου βρεις που "επικρότησα" την οδήγηση οποιουδήποτε...; Το ότι δεν βρήκα κάτι "αξιοπερίεργο" στο βίντεο του 777 δεν είναι το ίδιο με το "μπράβο μεγάλε, καλά τα κάνεις όλα". Συνεχίζεις να εκτίθεσαι, παραφράζοντας ότι διαβάζεις και προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
devil's animal
13/04/2017, 08:47
Βολέψου στα λόγια, γιατί θα απογοητευτείς. :p
:a35:
παπια θα στησουμε οπως παλια;:D
ετσι οπως παει το πραγμα ρε θεοφιλε θα στηθουν τα παντα με τα παντα και τα κοαλα μην σου πω...
παπια με motard...
ss με παπια...
ss με busa..
παπια με on-off...
busa με on-off...
on-off με motard...
παπια με f-16...
ακομα και τα ποδια τους θα στησουν καποιοι και θα το πανε τρεχοντας...(ενταξει ο irinia περπατωντας γιατι εχει την καρδια του)...
AristidisZ
13/04/2017, 08:50
:a35:
ετσι οπως παει το πραγμα ρε θεοφιλε θα στηθουν τα παντα με τα παντα και τα κοαλα μην σου πω...
παπια με motard...
ss με παπια...
ss με busa..
παπια με on-off...
busa με on-off...
on-off με motard...
παπια με f-16...
ακομα και τα ποδια τους θα στησουν καποιοι και θα το πανε τρεχοντας...(ενταξει ο irinia περπατωντας γιατι εχει την καρδια του)...
Ναι αλλά πάντα θα υπάρχει ένα 954 που θα τα περνάει όλα...
amyroukai
13/04/2017, 09:03
Ναι αλλά πάντα θα υπάρχει ένα 954 που θα τα περνάει όλα...
Δύο 954 υπάρχουν στο νήμα, ξεκαθάρισε.
Το θέμα παίρνει επικές διαστάσεις...Για να κατανοήσουμε όλες τις πτυχές θα ήθελα να ρωτήσω αν τα παπιά πατάνε και τα GS 1200 στον τομέα status symbol και αξιοπιστίας. Επίσης ένα παπί είναι πιό γρήγορο από ένα σκούτερ με τους καθρέφτες ή χωρίς; Και εδώ που τα λέμε οι καθρέφτες χρειάζονται ή είναι τελικά επικίνδυνοι; Για να μην ρωτήσω αν τα σκούτερ θεωρούνται μοτοσυκλέτες.
Και τέλος κανένας ποδηλάτης θα βρεθεί να βάλουμε κόντρα με το F650 ή ΚΟ ΚΟ ΚΟ;;;;;
doctoras
13/04/2017, 09:15
Έριξα μια ματιά σε ό,τι έχει σωθεί.. :lol:
Βρήκα ένα, από Οκτώβρη του 2014. Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό, τώρα που το ξαναβλέπω, σαν κάπως ήρεμα το πάω, αλλα λίγο βαϊριλίκι τό'χει :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=7r4PXutfApk
ΥΓ. ΤΕΡΕΝΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΣ!!! (τουλάχιστον να έχεις πάρει τα χάπια σου πρώτα. Σε προειδοποίησα, έχει ταχύτητες πάνω από 40χλμ/ω)
τώρα το πήρα χαμπάρι και επειδή διαβάζουν και ρουκιζ/νέοι/πιτσιρικάδες/ένθερμοι/άχρωμοι/εμπριμέ/ριγέ κλπ κλπ
πέραν του ότι ήθελες μάλλον να τρολάρεις τον τέρενς, το βίντεο φίλε αναβάτη είναι η ντροπή του κακού μας εαυτού που αψηφήσαμε για χ/ψ λόγους την ενδεχόμενη σύγκρουση / τραυματισμό/ θάνατο.
οι περισσότεροι ώριμοι ηλικιακά δικυκλίστές(και όχι μονο) εν ζωή έχουν πειραματιστεί, ρίσκαραν και αυτοί με την σειρά τους την ζωή κορόνα-γράμματα για χίλιους λόγους να είσαι μπαούλο απο το τσίπουρο(-αλκοόλ) να είναι ξημερώματα και να κοντράρεσαι στο δρόμο ποιος είναι πίο γΛήγορος(είτε πιο ηλίθιος), να έχεις πάει σε κόντρα εντός πόλης σε 5 φανάρια με κυκλοφορία οχημάτων κανονικά και με ότι συνεπάγεται, να θυμώνεις με έναν κουτάκια και να τελειώνεις το γκάζι στο ερχόμενο 400ρι με στροφή 90μοιρών κάνοντας ένα σωρό μαλακίες επιδεικνύοντας πως είσαι ο βασιλιάς της ζούγκλας και ένα σωρό ακόμη μαλακίες που προσωπικά θα ήθελα να ξεχάσω μια για πάντα.
κάθε βράδυ όταν ακούω σειρήνες μετά τα μεσάνυχτα εύχομαι να είναι για κάποιον μακροβιότερο υπερήλικα με προβλήματα υποστήριξης στην υγεία του και όχι τροχαίο με εμπλεκόμενο μοτοσυκλετιστή
παρόμοια βίντεο χιλιάδες διεθνή ανεβασμένα στο γιουτιουμπ χαρακτηρίζουν την βλακεία μας να αντιληφθούμε την συνείδηση και ευθύνη που έχουμε για εμάς και τους υπόλοιπους στο περιβάλλον που ζούμε και οτι ασφαλέστερο πεδίο να δοκιμάσεις τις οδηγικές σου ικανότητες για την πάρτη σου είναι σε κλειστή πίστα και μόνο.Και εάν το αντιληφθούμε και το λέμε φωναχτά είναι ένα ένα βήμα προς την εξέλιξη των τροχαίων με την επονομαζόμενη για τον μέσο πολίτη σκοτώστρα μοτοσυκλέτα
φίλε μη το πάρεις ως προσωπική επίθεση, κανένα πρόβλημα, τα κάναμε όσοι τα κάνουμε, συνεχίζουν να γίνονται, είναι ντροπή μας να τα προτάσσουμε ως επιχείρημα για οπουδήποτε συζήτηση να γίνεται
εβίβα
εβίβα
Γιατρέ μηπως τα χεις τσουξει από το πρωι;
o_gavros
13/04/2017, 09:31
doctora αν και μ'αρέσει το ύφος σου, επέτρεψε μου να σου πω ότι ο 7777 (στο βίντεο το συγκεκριμένο) δεν πάει τάγμα.
Σας ξεγελάει πολύ η οπτική της κάμερας.
Νορμάλ ταχύτητες ανάμεσα σε στίχους αμαξιών που όλως περιέργως αφήνουν χώρο αναμεταξύ τους!
kostas777
13/04/2017, 09:37
ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕΣ......ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ
Τα ληγμένα;
kostas777
13/04/2017, 09:43
:owned:
:tooth:
Και με την όπισθεν μάλιστα. Τον είχα δει μια φορά που είχε ρίξει γύρο στον Ρόσσι όταν έτρεχε στα 250, από κει και πέρα έκοψε λόγω υγείας και τον κοντράρει μόνο στην σούζα.
Δύο 954 υπάρχουν στο νήμα, ξεκαθάρισε.
Το ένα όπως δήλωσε δεν τρέχει, το πάει πατάκι το 600 του Blade.
Δώσε πόνο δάσκαλε, δώσε πόνο. Μίλα για όλους και για όλα. Το δικαιούσαι. Εγώ πάντως μονίμως σε απολαμβάνω.
:beer:
Bladerunner
13/04/2017, 09:58
Νορμάλ ταχύτητες ανάμεσα σε στίχους αμαξιών που όλως περιέργως αφήνουν χώρο αναμεταξύ τους!
Δεν νομίζω ότι η διήθηση με 170 -εντός μάλιστα πόλης- θεωρείται νορμάλ.
381155
'Οντως, σε γενικές γραμμές, "νορμάλ" πάει. Αλλά η στραβή δεν κοιτάει μέσο όρο και γενικές γραμμές αλλά στιγμές κυρίως.
Το να λέμε νορμάλ το παραπάνω στιγμιότυπο το θεωρώ εξίσου χαζό με το να λέμε ότι πάμε με 90 στην εθνική οδό.
Στη μία περίπτωση προωθούμε τη μαλακία μας και στην άλλη χάνεται η αξιοπιστία ενός εν δυνάμει προτύπου.
o_gavros
13/04/2017, 10:05
Ωπ,σόρρυ.
Δεν το είδα μεχρι τελους το βίντεο και αυτό μου διέφυγε.
Δεν νομίζω ότι η διήθηση με 170 -εντός μάλιστα πόλης- θεωρείται νορμάλ.
381155
'Οντως, σε γενικές γραμμές, "νορμάλ" πάει. Αλλά η στραβή δεν κοιτάει μέσο όρο και γενικές γραμμές αλλά στιγμές κυρίως.
Το να λέμε νορμάλ το παραπάνω στιγμιότυπο το θεωρώ εξίσου χαζό με το να λέμε ότι πάμε με 90 στην εθνική οδό.
Στη μία περίπτωση προωθούμε τη μαλακία μας και στην άλλη χάνεται η αξιοπιστία ενός εν δυνάμει προτύπου.
Σύμφωνοι σε όλα (αν και τα 170 τα κάνει στον Κηφισσό, που δεν είναι απόλυτα αστικό δίκτυο και τα αυτοκίνητα κινούνται με 100ρες+)
Bladerunner
13/04/2017, 10:08
Δεν το είδα μεχρι τελους το βίντεο και αυτό μου διέφυγε.
Ούτε εγώ. Απλά ήξερα που να ψάξω! :lol:
o_gavros
13/04/2017, 10:15
Ούτε εγώ. Απλά ήξερα που να ψάξω! :lol:
ποστιά :D
AristidisZ
13/04/2017, 10:25
Πάντως εμένα αυτό που πάντα με "στεναχωρούσε" στο moto είναι η νοοτροπία αρκετών που επικροτούν την extreme οδήγηση στη πόλη και κυρίως καταφέρονται εναντίον όσων την κατακρίνουν με το επιχείρημα "όσα δε φτάνει η αλεπού"
Αυτό πάντως που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι η πιθανότητα ατυχήματος είναι σαφώς μεγαλύτερη όταν περνάς φίλερ ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα με 200 χλμ ή ακόμα και αν απλά κατεβαίνεις τον Κηφισό με τέτοια ταχύτητα, σε σχέση με έναν οδηγό που κάνει την αντίστοιχη διαδρομή και τις αντίστοιχες κινήσεις με 100 ~ 120, ασχέτως αν ο "γλήγορος" είναι εν γένει πιο καλός οδηγός.
εγω στο βιντεο ειδα διηθηση με οσα και μαλιστα τυφλα περασματα διπλα σε φορτηγα και λεωφορεια χωρις ορατοτητα
προσωπικα επιλεγω να πηγαινω με 20-30 χλμ παραπανω απο τα αυτοκινητα το πολυ μηπως και προλαβω την στραβη
και οταν προσπερναω μεγαλο οχημα που μου κοβει την ορατοτητα κοβω τελειως ειδικα αν ειναι σταματημενο
αν μου κολλησει κανενας γρηγορος στη διηθηση απλα κανω στην ακρη και του ευχομαι καλη τυχη
αλλα εγω μπορει να ειμαι και κοτα.........
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
13/04/2017, 10:39
Απλή αριθμητική είναι παιδιά.
Τα χιλ. αυξάνονται ακριβός αντίστροφα με την ηλικία, και μειώνονται πάλι αντίστροφα με τις (επισκέψεις) σε Κηφισιά και Βούλα.
Το "κόλπο" είναι να μην οδηγείτε πάνω από τα όριά σας. Ο καθένας έχει διαφορετικά όρια. Επειδή κάποιος σας πέρασε με +40, δε σημαίνει απαραίτητα ότι κινδυνεύει περισσότερο από εσάς. Όπως επειδή κάποιος πηγαίνει μπροστά σας με 50 km/h και σας καθυστερεί, δε σημαίνει ότι μπορεί να πάει πιο γρήγορα με ασφάλεια. Μην ξεπερνάτε τα όριά σας και αφήστε τον καθένα να οδηγεί όπως νομίζει.
AristidisZ
13/04/2017, 10:43
Το "κόλπο" είναι να μην οδηγείτε πάνω από τα όριά σας. Ο καθένας έχει διαφορετικά όρια. Επειδή κάποιος σας πέρασε με +40, δε σημαίνει απαραίτητα ότι κινδυνεύει περισσότερο από εσάς. Όπως επειδή κάποιος πηγαίνει μπροστά σας με 50 km/h και σας καθυστερεί, δε σημαίνει ότι μπορεί να πάει πιο γρήγορα με ασφάλεια. Μην ξεπερνάτε τα όριά σας και αφήστε τον καθένα να οδηγεί όπως νομίζει.
Αυτό είναι το σημείο που προσωπικά δεν συμφωνώ
Ναι μεν τα όρια κάποιων είναι πιο πάνω από κάποιος άλλους, αλλά υπάρχουν κάποια "αντικειμενικά" όρια πάνω από τα οποία ο κίνδυνος αυξάνεται εκθετικά
Αυτό το όριο, εσύ, Αριστείδη, μπορεί να το θέτεις, σε συγκεκριμένες συνθήκες, στα 100 km/h, αλλά κάποιος άλλος το θέτει στα 60. Όχι, δεν υπάρχουν αντικειμενικά όρια, εκτός από του ΚΟΚ.
Αυτό είναι το σημείο που προσωπικά δεν συμφωνώ
Ναι μεν τα όρια κάποιων είναι πιο πάνω από κάποιος άλλους, αλλά υπάρχουν κάποια "αντικειμενικά" όρια πάνω από τα οποία ο κίνδυνος αυξάνεται εκθετικά
Αν ήταν αντικειμενικά δεν θα το έβαζες σε εισαγωγικά.
Τα όρια δεν μπορούν να ειναι αντικειμενικά και έχουν σχέση με τα χέρια του οδηγού και το όχημα που οδηγεί/καβαλάει. Εκτός αν οδηγείς εσύ το ίδιο σήμερα σε σύγκριση με τη μέρα που πήρες το δίπλωμα στα χέρια.
AristidisZ
13/04/2017, 10:52
Αυτό το όριο, εσύ, Αριστείδη, μπορεί να το θέτεις, σε συγκεκριμένες συνθήκες, στα 100 km/h, αλλά κάποιος άλλος το θέτει στα 60. Όχι, δεν υπάρχουν αντικειμενικά όρια, εκτός από του ΚΟΚ.
Υπάρχουν.
Το να οδηγείς με 130 χλμ την ώρα π.χ. στην Πέτρου Ράλλη (όχι στο σημείο που είναι ανοιχτή, στο σημείο που χωρίζεται με την Λαοδικείας εννοώ) είναι σα να πηγαίνεις αγκαλιά με τον χάρο
Το να πηγαίνεις οπουδήποτε με 280 είναι επίσης επικίνδυνο, πως να το κάνουμε τώρα ρε συ Γιώργο
Ναι, εγώ μπορεί να έχω 90% πιθανότητες να μη φρενάρω ποτέ, εσύ μπορεί να έχεις 50%, ο Sniper 10%, όμως όλοι θα είμαστε πολύ πιο ψηλά από αυτόν που πηγαίνει δεξιά με 100...
Αν ήταν αντικειμενικά δεν θα το έβαζες σε εισαγωγικά.
Τα όρια δεν μπορούν να ειναι αντικειμενικά και έχουν σχέση με τα χέρια του οδηγού και το όχημα που οδηγεί/καβαλάει. Εκτός αν οδηγείς εσύ το ίδιο σήμερα σε σύγκριση με τη μέρα που πήρες το δίπλωμα στα χέρια.
Δες παραπάνω :)
Ναι, Αριστείδη μου, υπάρχει οδήγηση εκτός ορίων γενικότερα, αλλά μιλάς για υπερβολές. Είναι σαν να μου λες ότι δε μπορείς να πηγαίνεις με 170, μεσημεριάτικα, στη Θηβών. Ναι, χαίρω πολύ.
δεν πιανω τον τροπο σκεψης ορισμενων..........
μιλατε λες και ο δρομος ειναι κλειστος αυτοκινητοδρομος γεματος με ακινητες κορινες
λες και κανουμε ασκηση δεξιοτεχνιας ποιος ελισσεται με μεγαλυτερη ταχυτητα
δεν βαζετε καθολου τον παραγοντα οτι και οι υπολοιποι κινουνται απο απροβλεπτα μεχρι εγκληματικα
Υπάρχουν.
Όχι. Σταμάτα να επιμένεις.
Το να οδηγείς με 130 χλμ την ώρα π.χ. στην Πέτρου Ράλλη (όχι στο σημείο που είναι ανοιχτή, στο σημείο που χωρίζεται με την Λαοδικείας εννοώ) είναι σα να πηγαίνεις αγκαλιά με τον χάρο
Έχουμε πει ότι πάμε σβέλτα, αλλά όχι έτσι. Και τι σημαίνει 130 εκει; Αδειος ο δρόμος; Με βροχή; Με καυσωνα; Φουλ στο αμάξι και στους πεζούς; Με τι μηχανάκι; Με παπί ή με SS και γόμες στους 95 βαθμους;
Το να πηγαίνεις οπουδήποτε με 280 είναι επίσης επικίνδυνο, πως να το κάνουμε τώρα ρε συ Γιώργο
Επειδή υποθέτω δεν έχεις δει 280 σε μηχανάκι, να σε ενημερώσω ότι σπανίως τα πιάνουμε στη ζωή μας ακόμα κι όσοι μπορουν να πάνε με 290+ κι αυτό σε ευθείες πολλών χλμ
Ναι, εγώ μπορεί να έχω 90% πιθανότητες να μη φρενάρω ποτέ, εσύ μπορεί να έχεις 50%, ο Sniper 10%, όμως όλοι θα είμαστε πολύ πιο ψηλά από αυτόν που πηγαίνει δεξιά με 100...
Ε και; Κι αυτός πολύ λιγότερες από κάποιον που είναι σταματημένος
Δες παραπάνω :)
Ειδα.
AristidisZ
13/04/2017, 11:15
Όχι. Σταμάτα να επιμένεις.
Έχουμε πει ότι πάμε σβέλτα, αλλά όχι έτσι. Και τι σημαίνει 130 εκει; Αδειος ο δρόμος; Με βροχή; Με καυσωνα; Φουλ στο αμάξι και στους πεζούς; Με τι μηχανάκι; Με παπί ή με SS και γόμες στους 95 βαθμους;
Επειδή υποθέτω δεν έχεις δει 280 σε μηχανάκι, να σε ενημερώσω ότι σπανίως τα πιάνουμε στη ζωή μας ακόμα κι όσοι μπορουν να πάμε με 290+ κι αυτό σε ευθείες πολλών χλμ
Ε και; Κι αυτός πολύ λιγότερες από κάποιον που είναι σταματημένος
Ειδα.
Δε θες 130 ; Να σου πω 80~90
Ξέρεις το κομμάτι για το οποίο μιλάω
Αν σου πεταχτεί αμάξι από στοπ 3 το πρωί στα 20 μέτρα λες να παίζει ρόλο αν είσαι με παπί ή με rsv4 ή αν βρέχει ;
Και για να το πω πιο απλά, και να βγάλουμε από τη συζήτηση το θέμα σύγκρισης οδηγών, είδαμε ένα βίντεο από τον 777
Οδηγεί με όσα οδηγεί, μεγειά του με χαρά του
Πόσο κοντά στο όριό του είναι ;
Ας πούμε ότι πάει στο 70% (τυχαίο νούμερο)
Ας πούμε τώρα (μακρυά από αυτόν και από όλους μας) ότι έχει πιθανότητα 1% να μη φρενάρει αν χρειαστεί, να μη κόψει έγκαιρα ή οτιδήποτε
Έστω λοιπόν ότι κάνει την αντίστοιχη διαδρομή με 20~30% χαμηλότερη ταχύτητα
Εσύ τι πιστεύεις ότι συμβαίνει με την ως άνω πιθανότητα, αυξάνεται ή μειώνεται ;
Το βλέπεις μονόπλευρα, γιατί θες να έχεις δίκιο. :p Αν υποθέσουμε ότι το - πιθανό - ατύχημα δεν οφείλεται σε ανικανότητα/λάθος του ίδιου του αναβάτη (οπότε ήταν πάνω από τα όριά του, δες προηγούμενα ποστ), οι πιθανότητες είναι πάνω κάτω οι ίδιες, αφού είναι κυρίως θέμα τύχης. Το μόνο που αλλάζει είναι η έκταση των ζημιών, αλλά ακόμα και αυτή επηρρεάζεται αρκετά από την τύχη.
Για κάθε περίπτωση που κάποιος δεν πρόλαβε να φρενάρει επειδή είχε 20-30% υψηλότερη ταχύτητα, υπάρχει μια άλλη που κάποιος είχε περάσει ήδη το εμπόδιο επειδή είχε 20-30% υψηλότερη ταχύτητα.
Ούτε δικαιολογώ, ούτε ενθαρρύνω τον τρόπο που οδηγεί ο κωστακώστας (και ο καθένας), αλλά δε θα του κάνω και κήρυγμα.
Bladerunner
13/04/2017, 11:27
Κήρυγμα δεν κάνουμε. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε όταν παραβιάζουμε κάθε μέρα εμείς οι ίδιοι τον Κ.Ο.Κ.;
Από την άλλη μεριά, όμως, θεωρώ ότι υπάρχουν όρια. Δεν είναι μόνο τα δικά μας αλλά και της μηχανής. Κανένας αναβάτης με κανένα μηχανάκι δεν θα μπορέσει να αποφύγει την πόρτα που ανοίγει 10 μέτρα μπροστά του όταν κάνει διήθηση με 100+
Αν το κάνουμε, όσοι το κάνουμε, ας μην το διαφημίζουμε ή εκλογικεύουμε. Αυτό λέω.
Δε θες 130 ; Να σου πω 80~90
Πες όσα θες.
Ξέρεις το κομμάτι για το οποίο μιλάω
Αν σου πεταχτεί αμάξι από στοπ 3 το πρωί στα 20 μέτρα λες να παίζει ρόλο αν είσαι με παπί ή με rsv4 ή αν βρέχει ;
Κι αν πας με 50χαω και έρθει απο το πουθενά νταλικα με όσα και σε κάνει αλοιφή πόσο μείωσες το ρίσκο σου;
Και για να το πω πιο απλά, και να βγάλουμε από τη συζήτηση το θέμα σύγκρισης οδηγών, είδαμε ένα βίντεο από τον 777
Οδηγεί με όσα οδηγεί, μεγειά του με χαρά του
και καλά κάνει εφόσον δεν είμαι δικάβαλο μαζί του.
Πόσο κοντά στο όριό του είναι ;
Ας πούμε ότι πάει στο 70% (τυχαίο νούμερο)
Ας πούμε τώρα (μακρυά από αυτόν και από όλους μας) ότι έχει πιθανότητα 1% να μη φρενάρει αν χρειαστεί, να μη κόψει έγκαιρα ή οτιδήποτε
Έστω λοιπόν ότι κάνει την αντίστοιχη διαδρομή με 20~30% χαμηλότερη ταχύτητα
Εσύ τι πιστεύεις ότι συμβαίνει με την ως άνω πιθανότητα, αυξάνεται ή μειώνεται ;
Στο ξαναείπα, οδηγείς ένα μηχανάκι που η συμπεριφορά του και τα φρένα του δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που είδες. Αν οηγούσα σήμερα πάλι χόρνετ, πιθανώς να το άφηνα στην άκρη και να έπαιρνα ταξί για να συνεχίσω.
AristidisZ
13/04/2017, 11:32
Στο ξαναείπα, οδηγείς ένα μηχανάκι που η συμπεριφορά του και τα φρένα του δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που είδες. Αν οηγούσα σήμερα πάλι χόρνετ, πιθανώς να το άφηνα στην άκρη και να έπαιρνα ταξί για να συνεχίσω.
Άλλα ντ' άλλων...
ΟΚ, ετοιμάζομαι να το ρίξω στον ασβέστη
Κήρυγμα δεν κάνουμε. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε όταν παραβιάζουμε κάθε μέρα εμείς οι ίδιοι τον Κ.Ο.Κ.;
Από την άλλη μεριά, όμως, θεωρώ ότι υπάρχουν όρια. Δεν είναι μόνο τα δικά μας αλλά και της μηχανής. Κανένας αναβάτης με κανένα μηχανάκι δεν θα μπορέσει να αποφύγει την πόρτα που ανοίγει 10 μέτρα μπροστά του όταν κάνει διήθηση με 100+
Αν το κάνουμε, όσοι το κάνουμε, ας μην το διαφημίζουμε ή εκλογικεύουμε. Αυτό λέω.
Ρε μήτσε, προφανώς και πολλοί λίγοι από εμάς μπορούμε να φτάσουμε στα όρια τα μηχανάκια που οδηγούμε. Εκτός αν εννοείς τα όρια σε συγκεκριμενο δρόμο κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες, ναι συμφωνώ.
Όπως επίσης είναι και βλακώσες να κάνεις διήθηση σε σταματημένα αυτοκίνητα με πάνω από κάποια ταχύτητα, τα 100+ που λες είναι φυσικά εξωφρενικό σαν νούμερο.
Αλλά ούτε εκλογικεύουμε ούτε διαφημίζουμε την επιθετική (επικίνδυνη για κάποιους) οδήγηση. Χρόνια κάνω το αντίθετο. Η οδήγηση με λογική είναι πάντα σωτήρια (λογική = η λογική στον κάθε αναβάτη)
Δεν αναφερόμουν σε σένα. Εσύ έχεις και μεγαλύτερη εμπειρία και ικανότητα, οπότε σε εμπιστεύομαι και καλά τα λες γενικά.
Ισχύει ότι υπάρχουν εντελώς απρόσμενες/αψυχολόγητες καταστάσεις, στις οποίες θα είχαμε χρόνο αντίδρασης με σημαντικά χαμηλότερες ταχύτητες. Από την άλλη, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν εντός πόλης, με 40-50-60 km/h. Όχι; Όπως έγραψα, ναι, η έκταση των ζημιών αλλάζει (με 60 ίσως τη βγάλεις καθαρή, με 180, χλωμό), αλλά είμαστε τόσο στο έλεος της τύχης και τις ορέξεις του καθενός (πότε θα αλλάξει λωρίδα απροειδοποίητα, πότε θα ανοίξει την πόρτα του, πότε θα στρίψει γιατί έτσι) που θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι που δουλεύει ΠΑΝΤΑ, τα αντικειμενικά όρια που λέει ο Αριστείδης, κάτω των οποίων είσαι 100% ασφαλής. Εκτός, φυσικά, στο σημείο της υπερβολής. Ναι, αν φτάσουμε εκεί, υπάρχουν όρια, αλλά μιλάμε βάσει κοινής λογικής.
Απλά προσέχετε.
Σωστό το τελευταίο. Συμφωνώ. Αν και ποστάρω κι εγώ βίντεο με "καγκουριές", όπως λέει ο Τέρενς, πού και πού, αλλά θεωρώ ότι ό,τι κάνω, το κάνω με ασφάλεια και, φυσικά, δεν ενθαρρύνω κανέναν να οδηγήσει με τον δικό μου τρόπο.
Άλλα ντ' άλλων...
ΟΚ, ετοιμάζομαι να το ρίξω στον ασβέστη
Νομίζεις, και μην αρπάζεσαι.
Ειχα χόρνετ, είχα και CBR600 που έχει/είχε καλύτερα φρένα από το χόρνετ, κι έχοντας το 954 έτυχε να οδηγήσω το δικό μου (πρώην) cbr600 και στην συγγρού έχασα την έξοδο επειδή απλά δεν φρέναρε όπως έχω συνηθίσει στο 954. Διαφορετικά μηχανάκια, διαφορετικά φρένα, πρέπει να έχουν και διαφορετική οδήγηση.