Σύνδεση

View Full Version : GSX-R 1000 L7 by JIMK7

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

virus
27/07/2017, 15:29
Η υπογραφη σου δεν ειναι τυχαια :D

Ευχομαι οτι καλυτερο με ακομα καλυτερα γυρολογια :beer: :beer:

7Tolis
27/07/2017, 15:47
Jim αγωνιζόμενος από χόμπι ή μέσα με τα μπούνια που λένε; Ίσως χαζή ερώτηση αλλά δε γνωρίζω πολλά από τον χώρο.

nikma
27/07/2017, 17:14
Παιδιά ο Δημήτρης εκτός από φανατικός χομπίστας είναι κι ένας πολύ καλός επαγγελματίας μηχανικός. Προσωπικά μου έχει φτιάξει " βλάβες" που σε άλλα συνεργεία με παρέπεμπαν στην αγορά καινούργιων ανταλλακτικών με πολλαπλάσιο κόστος φυσικά.
Άρα ότι κάνει στο καινούργιο του μηχανάκι τώρα δεν είναι σε καμιά περίπτωση τυχαίο και πεταμένα λεφτά. Το κάνει είτε γιατί το ξέρει, είτε και για να πειραματιστεί αν θέλετε, ακόμα και για διαφημιστικούς λόγους αν προτειμάτε. Επομένως οι αλλαγές αυτές που κάνει έχουν βάση και σκοπό και σαν παλιός αγωνιζόμενος αλλά και hi-tech μηχανικός όπως είπα δεν είναι σε καμία περίπτωση άκυρες :)

Jim keep walking;)

Live2ride
27/07/2017, 17:25
Βασικά όποιος παρακολουθεί ξένα φόρουμ θα έχει δει πολλές φορές ολοκαίνουργια μηχανάκια να τουμπανιάζονται απο την πρώτη κι όλας μέρα της αγοράς τους.
Δεν είναι κάτι προσωπικά που με εκπλήσσει.

JIMK7
27/07/2017, 18:16
Σύγκρινε νέα με νέα.
Τα σιλικόνης έχουν ειδικές φασκιές ακριβώς επειδή επιφανειακά σκίζονται πιο εύκολα(και άπαξ και ξεκινήσει το σκίσιμο μεγαλώνει εύκολα).
Είναι η φύση του υλικού τέτοια.
Boηθάνε σαφώς όταν έχουμε να κάνουμε με υψηλές θερμοκρασίες.
Για νορμάλ χρήση ή έστω ελαφρά βελτίωση(καμμιά σχέση με το δικό σου δηλαδή :cool: ) η μητέρα Σουζούκι ήδη έχει αθάνατα λάστιχα.

Έχεις δίκιο για τον τροχό, έχει το ίδιο άξονα με το 750Κ7 καθώς και ρουλεμάν και τσιμούχες,κοίταξα το σχεδιάγραμμα.
Αλλάζουν οι αποστάτες,ο φορέας του γραναζιού και τα λάστιχα κραδασμών του φορέα.

Απλά αν ξέρουμε αυτή την απόσταση, μπορούμε να το έχουμε υπ' όψη για κάποιο πρότζεκτ,για μαμά ζάντα είναι πολύ ωραία και ελαφριά!

Συνέχισε γερά!

Οι ζαντες του καινουργιου L7 δεν είναι πολύ πιο ελαφριες από τα παλιοτερα μοντελα , οποτε αν θες να δεις μια σημαντικη διαφορα πας μονο σε αφτερ μαρκετ που και εκει ακομα πρεπει να παρεις καποιες συγκεκριμένες μαρκες γιατι απλα θα πεταξεις τα λεφτα σου

Βεβαια τα πλεονεκτηματα που θα εχεις με μια αφτερ μαρκετ ζαντα δεν είναι μονο το βαρος αλλα και αλλα πραγματα , όπως ακαμψια ομορφια και πιο γερη κατασκευη ( λογο ότι είναι φτιαγμένες από cnc μηχανημα ) και όχι χυτες όπως είναι ολες οι εργοστασιακες , αρα για μενα δεν θα καθομουν να ασχοληθώ καθολου μ αυτό το θεμα

JIMK7
27/07/2017, 20:00
Jim αγωνιζόμενος από χόμπι ή μέσα με τα μπούνια που λένε; Ίσως χαζή ερώτηση αλλά δε γνωρίζω πολλά από τον χώρο.

Κατι αναμεσα από αυτα τα 2 που ειπες :)

Παλιοτερα ετρεχα τωρα πια είμαι γερος δεν τα κανω αυτα :p απλα θα το εχω για κανενα trackday ως επιτοπλιστον σε πιστες του εξωτερικου , με λιγα λογια πιο πολύ για διασκεδαση οσο μπορω και οσο με παιρνει ;)

Πιστευω και μια φορα το χρονο να τα καταφερνω να πηγαινω θα είμαι ευχαριστημένος , ιδικα αν πηγαινω με καλη παρεα :beer:

Εδώ είναι ένα βιντεο από το Μιsανο που ειχα παει το 2015 με το κ7 μου ... δειτε δεδομενα που ειχα από την τηλεμετρια μου τοτε :D

https://www.youtube.com/watch?v=VGLqbG0WUdY

και ένα ακομα βιντεο πως το ειχα φτιαξει το κ7

https://www.youtube.com/watch?v=6wSQ2QoPg74&t=178s

387051

sapila racing
27/07/2017, 20:21

Παλιοτερα ετρεχα τωρα πια είμαι γερος δεν τα κανω αυτα :p απλα θα το εχω για κανενα trackday ως επιτοπλιστον σε πιστες του εξωτερικου , με λιγα λογια πιο πολύ για διασκεδαση οσο μπορω και οσο με παιρνει ;)

Πιστευω και μια φορα το χρονο να τα καταφερνω να πηγαινω θα είμαι ευχαριστημένος , ιδικα αν πηγαινω με καλη παρεα :beer:

Εδώ είναι ένα βιντεο από το Μιsανο που ειχα παει το 2015 με το κ7 μου ... δειτε δεδομενα που ειχα από την τηλεμετρια μου τοτε :D

Πολύ ωραία οδήγηση και φοβερό video.
Τηλεμετρία που δείχνει θερμοκρασία ελαστικού αριστερά/κέντρο/δεξιά?
Ρε φίλε φτάνει! Μας αποτελείωσες λέμε. :beer: :beer:

Αυτά τα κάνει το Aim με extra αισθητήρες?
Το έχει παρει φίλος μου ο Ducataκιας, μου ταχει ζαλίσει και το περιγράφει σαν τον μεγάλο ρουφιάνο που καταγράφει πότε ανοίγεις γκάζι και πότε όχι! :lol:

FotisFz1
27/07/2017, 20:43
Αυτη η Κουρβονε,η γρηγορη δεξια μετα την πισω ευθεια,πρεπει να ειναι πολυ γαματη στροφη
Μπραβο ρε φιλε να σαι γερος να το ευχαριστιεσαι

JIMK7
27/07/2017, 20:52
Πολύ ωραία οδήγηση και φοβερό video.
Τηλεμετρία που δείχνει θερμοκρασία ελαστικού αριστερά/κέντρο/δεξιά?
Ρε φίλε φτάνει! Μας αποτελείωσες λέμε. :beer: :beer:

Αυτά τα κάνει το Aim με extra αισθητήρες?
Το έχει παρει φίλος μου ο Ducataκιας, μου ταχει ζαλίσει και το περιγράφει σαν τον μεγάλο ρουφιάνο που καταγράφει πότε ανοίγεις γκάζι και πότε όχι! :lol:

Ετσι ακριβος φιλε ... εννοείται ότι διαβαζει κι άλλες παραμέτρους απλα τοτε ειχα βαλει στο βιντεο να φαινονται μονο αυτοι :)

Τωρα στο καινουργιο εχω προσθeσει αλλους τοσους :D και για το εμπρος ελαστικο αριστερά/κέντρο/δεξιά , θερμοκρασια δαγκανας και δισκους :p ποτενσιoμετρα στις αναρτησεις κ.τ.λ. είναι ετσι ακριβος όπως τα ειπε ο φιλος σου αχαχα χειρότερος ρουφιανος και από το fb :lol:

8 χρονια περασαν μεχρι να καταφερω και να παρω ολη τη τηλεμετρια :cry:

ποτενσιoμετρα στις αναρτησεις

387040

Aim SmartyCam GP HD for Motorcycle Racing

387041

2D Temperature

387042
387043

37 pin standard harness and 22 pin standard harness AIM

387044
387045

Infrared Tyre Temperature Sensor

387046

Aim Channel Multiplier Motorcycle

387047

Aim LCU ONE CAN + Analog interface Kit For Motorcycle

387049

Aim Water Oil Temp

387048

Hayate
27/07/2017, 21:40
Καλόστιφτο,καλορίζικο να το χαρείς όσο δε πάει (Που θα το χαρείς κ με το παραπάνω κ όπως πρέπει όπως φαίνεται και μπράβο σου). :beer::beer:

kostaspetrou
27/07/2017, 21:50
Οι ζαντες του καινουργιου L7 δεν είναι πολύ πιο ελαφριες από τα παλιοτερα μοντελα , οποτε αν θες να δεις μια σημαντικη διαφορα πας μονο σε αφτερ μαρκετ που και εκει ακομα πρεπει να παρεις καποιες συγκεκριμένες μαρκες γιατι απλα θα πεταξεις τα λεφτα σου

Βεβαια τα πλεονεκτηματα που θα εχεις με μια αφτερ μαρκετ ζαντα δεν είναι μονο το βαρος αλλα και αλλα πραγματα , όπως ακαμψια ομορφια και πιο γερη κατασκευη ( λογο ότι είναι φτιαγμένες από cnc μηχανημα ) και όχι χυτες όπως είναι ολες οι εργοστασιακες , αρα για μενα δεν θα καθομουν να ασχοληθώ καθολου μ αυτό το θεμα
Σκεφτόμουν να τη βάλω(κάνοντας αποστάτες φυσικά και εαν είναι εφικρό) σε bandit!

Οι aftermarket εκτός του ότι είναι πανάκριβες (κόστος όσο ένα turbo ή πχ μπιέλες) δεν είναι ότι πιο βολικό για καθημερινή χρήση και πολλά χιλιόμετρα: θες τα συγκεκριμένα aftermarket λάστιχα γραναζιέρα για τη συγκεκριμένη aftermarket γραναζιέρα και δε συμμαζεύεται.
Απ' ότι έχω διαβάσει κάποια λάστιχα γραναζιέρας(πχ marchezini) φθείρονται πολύ εύκολα.
Άσε που μαμά τροχό βρίσκεις εύκολα αν συμβεί κάτι.

Αν το θυμηθείς και δε βαριέσαι μετράς και μας λες.

pipe_smoker
27/07/2017, 21:52
Θα μας τρελάνεις μάστορα!

Προχωρά γερά και γράφε να μαθαίνουμε οι άσχετοι :beer:

ptc
27/07/2017, 22:03
Καλοστριφτο κι απο μενα το πολυβολο! Επαθα πλακα με το βιντεο απο το Κ7, το μηχανημα ειναι κατι πανω απο υπερπληρες! Φανταζομαι τι εχει να γινει και με το καινουριο...
Αληθεια τι θα το κανεις το παλιο τωρα; Το κρατας κι αυτο;

JIMK7
27/07/2017, 22:09
Σκεφτόμουν να τη βάλω(κάνοντας αποστάτες φυσικά και εαν είναι εφικρό) σε bandit!

Οι aftermarket εκτός του ότι είναι πανάκριβες (κόστος όσο ένα turbo ή πχ μπιέλες) δεν είναι ότι πιο βολικό για καθημερινή χρήση και πολλά χιλιόμετρα: θες τα συγκεκριμένα aftermarket λάστιχα γραναζιέρα για τη συγκεκριμένη aftermarket γραναζιέρα και δε συμμαζεύεται.
Απ' ότι έχω διαβάσει κάποια λάστιχα γραναζιέρας(πχ marchezini) φθείρονται πολύ εύκολα.
Άσε που μαμά τροχό βρίσκεις εύκολα αν συμβεί κάτι.

Αν το θυμηθείς και δε βαριέσαι μετράς και μας λες.

Αν το θες για bandit χλωμο το κοβω να κανεις δουλεια ( ιδικα με το πισω τροχο ) εκτος αν αλλαξεις και πισω ψαλιδι ... αν ομως εχεις αφησει το μαμα καλυτερα να ψαχτεις με τροχους απο 600 και 750

JIMK7
27/07/2017, 22:22
Καλοστριφτο κι απο μενα το πολυβολο! Επαθα πλακα με το βιντεο απο το Κ7, το μηχανημα ειναι κατι πανω απο υπερπληρες! Φανταζομαι τι εχει να γινει και με το καινουριο...
Αληθεια τι θα το κανεις το παλιο τωρα; Το κρατας κι αυτο;

Το παλιο στην αρχη το πουλουσα οπως ηταν ... φυσικα αυτα που ζητουσα κανεις δεν μπορουσε να μου τα δωσει , οποτε το γυρισα σχεδων σε στοκ μορφη ( ευτυχως ειχα φυλαξει ολα τα εργοστασιακα του πραγματα ) και εβγαλα πολλα πολλα περισσοτερα απο αυτα που ζητουσα στην αρχη .
Τα αξεσουαρ που ειχα βαλει πανω εφυγαν σε μια βδομαδα το 95% :p και το μηχανακι μετα απο 6 μηνες το εδωσα κι αυτο ( με σκοπο να παρω το καινουργιο ) μακαρι να μπορουσα να το κρατουσα αλλα δεν υπηρχε αυτη η δυνατοτιτα οπως καταλαβαινεις :p

Υ.Γ. Σιγουρα κι αυτο εδω θα γινει πολυ καλο και ισως καλυτερο , αλλα σαν το αλλο δεν νομιζω να γινει ποτε .. οπως μια φορα μου ειχε πει πολυ σωστα ενας φιλος ( εχει πολυ ψυχη και ιδρωτα αυτο το Κ... ) :smokin:

FotisFz1
27/07/2017, 22:35
Απο οσα ειχε το παλιο δεν μπορουσες να βαλεις καποια στο καινουριο;

kostaspetrou
27/07/2017, 22:42
Αν το θες για bandit χλωμο το κοβω να κανεις δουλεια ( ιδικα με το πισω τροχο ) εκτος αν αλλαξεις και πισω ψαλιδι ... αν ομως εχεις αφησει το μαμα καλυτερα να ψαχτεις με τροχους απο 600 και 750
Χα!
Απ' ότι βλέπω έχεις ασχοληθεί και εσύ!

Τροχοί από 600/750 από Κ6 και μετά μπαίνουν με λίγο τορναροδουλειά και αποστάτες.Το λάστιχο γίνεται 180 το οποίο είναι ίσα ίσα για μαμά bandit 600 ψαλίδι.
Ζάντα από χιλιάρι δεν μπαίνει στο μαμά ψαλίδι επειδή πολύ απλά το 190 λάστιχο δεν χωράει(και ίσως να είναι αδύνατο να κεντράρεις τροχό,ευθυγραμμίσεις αλυσογράναζα και κεντράρεις την πίσω δισκόπλακα στο κέντρο της δαγκάνας).

Γι' αύτο θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν ήξερα
α)απόσταση δισκόπλακας-γραναζιού.Το τέλειο θα ήταν να ξέρω κέντρο κέντρο.Επειδή κάτι τέτοιο είναι μπελάς,αν ξέρω τη μικρότερη απόσταση(δηλαδή από την επιφάνεια της δισκόπλακας που βλέπει προς το κέντρο έως την επιφάνεια του γραναζιού που βλέπει προς το κέντρο) μπορώ να βγάλω άκρη(προσθέτω το μισό του πάχους της πλάκας και το μισό του πάχους του γραναζιού και τέλος)

β)απόσταση από κέντρο της ζάντας μέχρι ένα σημείο αναφοράς(πχ γρανάζι ή δισκόπλακα)

Έτσι θα ξέρω αν μπαίνει σχετικά εύκολα ή θα πρέπει να βρω ψαλίδι...

JIMK7
27/07/2017, 22:47
Απο οσα ειχε το παλιο δεν μπορουσες να βαλεις καποια στο καινουριο;

Ναι κρατησα τη πισω δαγκανα με τη βαση της - το διακοπτη 5 μπουτον - παταρια λιθιου - σταμπιλιζατερ ohlins - αρκετες βιδες τιτανιου - παρα πολλα πραγματα απο την τηλεμετρια πλην το καντραν - ρυθμιστές αλυσίδας yoshimura - και Driven Clip-Ons αυτα θυμαμαι οτι εχω κρατησει ολα τα αλλα αγοραστηκαν μετα

JIMK7
27/07/2017, 22:49
Χα!
Απ' ότι βλέπω έχεις ασχοληθεί και εσύ!

Τροχοί από 600/750 από Κ6 και μετά μπαίνουν με λίγο τορναροδουλειά και αποστάτες.Το λάστιχο γίνεται 180 το οποίο είναι ίσα ίσα για μαμά bandit 600 ψαλίδι.
Ζάντα από χιλιάρι δεν μπαίνει στο μαμά ψαλίδι επειδή πολύ απλά το 190 λάστιχο δεν χωράει(και ίσως να είναι αδύνατο να κεντράρεις τροχό,ευθυγραμμίσεις αλυσογράναζα και κεντράρεις την πίσω δισκόπλακα στο κέντρο της δαγκάνας).

Γι' αύτο θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν ήξερα
α)απόσταση δισκόπλακας-γραναζιού.Το τέλειο θα ήταν να ξέρω κέντρο κέντρο.Επειδή κάτι τέτοιο είναι μπελάς,αν ξέρω τη μικρότερη απόσταση(δηλαδή από την επιφάνεια της δισκόπλακας που βλέπει προς το κέντρο έως την επιφάνεια του γραναζιού που βλέπει προς το κέντρο) μπορώ να βγάλω άκρη(προσθέτω το μισό του πάχους της πλάκας και το μισό του πάχους του γραναζιού και τέλος)

β)απόσταση από κέντρο της ζάντας μέχρι ένα σημείο αναφοράς(πχ γρανάζι ή δισκόπλακα)

Έτσι θα ξέρω αν μπαίνει σχετικά εύκολα ή θα πρέπει να βρω ψαλίδι...

Στο λεω απο τωρα με το μαμα ψαλιδι δεν μπαινει ζαντα απο 1000 ;) αν βαλεις αλλα ψαλιδι ισως και παλι ισως να κανεις δουλεια

devil's animal
27/07/2017, 23:35
Ετσι ακριβος φιλε ... εννοείται ότι διαβαζει κι άλλες παραμέτρους απλα τοτε ειχα βαλει στο βιντεο να φαινονται μονο αυτοι :)

Τωρα στο καινουργιο εχω προσθeσει αλλους τοσους :D και για το εμπρος ελαστικο αριστερά/κέντρο/δεξιά , θερμοκρασια δαγκανας και δισκους :p ποτενσιoμετρα στις αναρτησεις κ.τ.λ. είναι ετσι ακριβος όπως τα ειπε ο φιλος σου αχαχα χειρότερος ρουφιανος και από το fb :lol:

8 χρονια περασαν μεχρι να καταφερω και να παρω ολη τη τηλεμετρια :cry:

ποτενσιoμετρα στις αναρτησεις
387040
Aim SmartyCam GP HD for Motorcycle Racing
387041
2D Temperature
387042
387043
37 pin standard harness and 22 pin standard harness AIM
387044
387045
Infrared Tyre Temperature Sensor
387046
Aim Channel Multiplier Motorcycle
387047
Aim LCU ONE CAN + Analog interface Kit For Motorcycle
387049
Aim Water Oil Temp
387048

387053

byron
28/07/2017, 09:49
OMG + 33 WOW !!!!

Καλόστριφτη η κουκλάρα Jim. Δώσε τσόντα στον λαό :beer:

JIMK7
28/07/2017, 09:56
:beer::beer:
OMG + 33 WOW !!!!

Καλόστριφτη η κουκλάρα Jim. Δώσε τσόντα στον λαό :beer:

Eυχαριστω φιλαρακι νασε καλα !!! :beer: και σε όλα τα αλλα τα παιδια :beer:

BLiTzER
28/07/2017, 09:56
ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΖΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;!

o teos
28/07/2017, 10:01
ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΖΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;!

Kαγκουρακοοοο:D

Nikos988
28/07/2017, 10:14
Πολύ ωραίο το εργαλείο!!! Καλορίζικο, καλόστριφτο και φυσικά αγρατζούνιστο!!!
Αν μου επιτρέπεις, να προτείνω μερικές αλλαγές καθαρά υποκειμενικές!!!
Τα φρένα που έβαλες, θα λερώνονται εύκολα! Να τα αλλάξεις με άλλα ειν δυνατόν μαύρα :D
Επίσης, τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, δεν είναι καλά :nono: Χαλάνε εύκολα :yuck: Άσε που ξεβάφουν επίσης εύκολα :lol:
Ως εκ τούτου, βγάλε τα παραπάνω και βάλε άλλα! Και για να δεις πόσο καλό παιδί είμαι, πες μου πότε θες να περάσω να τα πάρω για να μην τρέχεις να τα πετάξεις :smokin:

kostaspetrou
28/07/2017, 10:26
Στο λεω απο τωρα με το μαμα ψαλιδι δεν μπαινει ζαντα απο 1000 ;) αν βαλεις αλλα ψαλιδι ισως και παλι ισως να κανεις δουλεια
Καλώς,ευχαριστώ που με γλίτωσες απ' τον κόπο!

Μη μετράς τίποτε,απλά βγάλε φωτό απ' τη ρουλεμανάτη garrett που θα του βάλεις!
;):cool:

Ζεύκας
28/07/2017, 10:36
387053

+1 :eleison:

TROOPER
28/07/2017, 12:38
Τι εχει κανει ο αΘρωπας!!! :eek:

Hayate
28/07/2017, 14:42
Τι εχει κανει ο αΘρωπας!!! :eek:

Εσύ να τα βλέπεις που πάς κ παίρνεις τα παλιοΕυρωπαϊκά!!!

Jιm τόση προίκα που του έχεις βάλει μας έχουν πεταχτεί τα μάτια όξω ρε αδερφέ!

RaGe_Raptor
28/07/2017, 15:50

387051

Τζιμ πως πήγαινε το Κ7 σου σε σχέση με τα όπλα του '15? πέτυχες S1000RR,R1'15 κτλ στο Misano?

JIMK7
28/07/2017, 18:21
Τζιμ πως πήγαινε το Κ7 σου σε σχέση με τα όπλα του '15? πέτυχες S1000RR,R1'15 κτλ στο Misano?

Τα ειχα στη ευθεια για πλακα :D στις στροφες με ειχαν αυτοι :tooth: περα από την πλακα μια χαρα ηταν το κ7 μου :) απλα το μονο μου παραπονο ηταν ότι δεν ειχα ποτε καλες αναρτησεις ... αν δεν το πουλουσα ειχα σκοπο να της αλλαξω κι αυτές με πιο καινούργιας γενιας αλλα το ξανασκεφτηκα διοτι ειχα μαθει ηδη για το καινουργιο λ7 ( αρχες του 15 τι ετοιμαζαν ) και το παρατησα :p

JIMK7
07/08/2017, 08:32
Εκατσα και του εφτιαξα εως τωρα 2 μικρα βιντεο , θα ακολουθησουν στη πορεια βεβαια και αλλα .. οποτε καταλαβαινεται τι εχει να γινει :p

https://www.youtube.com/watch?v=8gpsvE4N7_o&t=8s

https://www.youtube.com/watch?v=0ChmGZ366uU

Nostradamus
07/08/2017, 16:13
κουστουμακι δεν θα μπει, η καπου το εδειξες και μου ξεφυγε?

JIMK7
07/08/2017, 19:02
κουστουμακι δεν θα μπει, η καπου το εδειξες και μου ξεφυγε?

Nαι εχεις δικιο το εχω παρει πριν καλα καλα μου ερθει το μηχανακι :tooth:

Τελικα αποφασισα να παρω ενα σετ κουστουμι απο την Αγγλικη εταιρια crcfairings μιας που μονο καλα λογια εχω διαβασει κατα καιρους για αυτους :) ισχυριζονται οτι προμηθευουν ομαδες MOTO GP & SBK και κατα τα λεγομενα τους ειναι πιο ελαφρια απο τα καρπον και το ιδιο ισχυρα :uplate: φυσικα δεν υπαρχει κατι τετοιο σε καμια περιπτωση :p
Κατι αλλο που μ αρεσαν σ αυτα ειναι που εχουν ακριβος τα ιδια καλουπια με τα Yoshimura :p σε τετοιο σημειο που δεν ξερεις ποιος αντεγραψε ποιον :lol:

Ειναι πολύ ποιοτικά και πολύ ελαφρια :)

387375
387376

απο τους ιδιους πηρα και ενα set Airtubes

387377
387378
387379
387380

Αγορασα ακομα μια καινουργια γνησια ζελατινα από το L7 , με σκοπο να τη βαλω σ αυτό το κουστουμι :rolleyes: αλλα ελα που δεν καθεται σωστα και ετσι κατοπιν εορτης υποχρεωθηκα να παρω άλλες 2 από αυτους ( πηρα 2 διοτι τα μεταφορικα τους είναι φωτια ) :cry:

387381

Υ.Γ. Υπαρχουν κι αλλα πραγματάκια που θα μπουν στη πορεια :D

menelaos46
08/08/2017, 10:56
Αυτά βλέπουμε εμείς οι στερημένοι και μας τρέχουν τα σάλια...... καλόστριφτο!!!

basilis_k6
08/08/2017, 17:03
η crc να φανταστώ είναι πανάκριβη? κοντα χιλιάρικο πήγε όλο το πακέτο?

JIMK7
10/08/2017, 07:09
η crc να φανταστώ είναι πανάκριβη? κοντα χιλιάρικο πήγε όλο το πακέτο?

Ποιο πακετο εννοεις ? μονο η ντρομπα πηγε κοντα τοσο :)

basilis_k6
10/08/2017, 20:41
Ποιο πακετο εννοεις ? μονο η ντρομπα πηγε κοντα τοσο :)

το κουστούμι βρε

JIMK7
10/08/2017, 20:47
το κουστούμι βρε

ααα στα 800 μου πηγε μαζι με τα Airtubes και τα μεταφορικα.. αν τα ειχα παρει σε Υοshimura θα ηθελαν πανω από 1.700 ευρω :p

basilis_k6
10/08/2017, 20:53
ααα στα 800 μου πηγε μαζι με τα Airtubes και τα μεταφορικα.. αν τα ειχα παρει σε Υοshimura θα ηθελαν πανω από 1.700 ευρω :p

τζιζας κραιστ

JIMK7
17/08/2017, 11:46
Ζυγιστηκε με γεματο το τεποζιτο ... όλα στοκ ακομα :D και με λάστιχα + 2 κιλα πιο βαρια από τα εργοστασιακα :shock: απλα ειχα βαλει πιο ελαφρια παταρια ειχα βγαλει καθρεπες φλας ( ταπα τεποζιτου πιο ελαφρια ) και πισω φτερο

Αυτό θα κατεβει ευκολα τα 170 κιλα αδειο :coool:

387579
387580

Ζεύκας
17/08/2017, 13:38
Που το ζυγισες;

H.A.Balafoutre
17/08/2017, 17:49
Μα στο διπλανό ελαιοτριβείο....κι εσύ, τι ρωτάς... Εγώ και κάτι άλλοι, όταν θέλαμε να τα ζυγίσουμε....δεν βρήκαμε ελαιοτριβείο....απλά απέναντι είχε μια γεφυροπλάστιγγα....χααχαχαχαχααχαχααααα

JIMK7
17/08/2017, 20:06
Σε ελαιοτριβειο όπως λεει και από πανω :D μετραει ανα 200 γραμμαρια

Σημερα ζυγιασα και τα μαμα λάστιχα ... λαθος μου δεν ειχαν 2 κιλα διαφορα όπως νομιζα αλλα 820 γραμμαρια :p

JIMK7
21/08/2017, 09:54
Τις μερες που περασαν εκανα τα πρωτα 1.000 χιλιόμετρα οποτε μαζι με τα λαδια του αλλαχτηκε η ταπα λαδιου σε τιτανιου pro bolt

387694
387702

Πλαινες ταπες που εχει το μοτερ .. παλι σε pro bolt με μαγνητη παρακαλω :D

387698
387695
387696
387697

και αρκετες βιδες τιτανιου σε διαφορα σημεια :p

Ολες κι ολες αυτές εδώ είναι εως τωρα :D

387699

Εκανα και το πρωτο τεστ με το εγκεφαλο του Woolich Racing να δω ότι όλα είναι οκ

387700
387701

JIMK7
09/09/2017, 10:16
Öhlins Steering Damper παντα με βιδες τιτανιο PROTI FF-R ... ενεργοποιηθηκε και το Quickshifter/Autoblipper που απο εδω και στο εξης υπαρχει ενδειξη στο καντραν με 2 επιλογες για γρηγορες αλλαξες ( πιστα ) και πιο αργες ( για δρομο ) :D

388193
388194
388195
388196
388197
388198

basilis_k6
09/09/2017, 10:27
στη μαμα βάση? ωραίος...οι περισσότεροι το βάζουν πανω σαν την τσούτσα για τη μούρη. respect

JIMK7
09/09/2017, 17:48
στη μαμα βάση? ωραίος...οι περισσότεροι το βάζουν πανω σαν την τσούτσα για τη μούρη. respect

Θα ηταν μεγαλη βλακια να μην το εβαζα στη μαμα βαση για 3 λογους

1) ετσι γλυτωσα αρκετα λεφτα

2) αν το εβαζα πανω απο το τεποζιτο οι βασεις που δινουν εχουν αρκετες ελαστικοτητες με αποτελεσμα να μην δουλευει καλα ;)

3) εξοικονομηση βαρους :p

JIMK7
12/09/2017, 20:12
Μαλλον πως τη πατησα μαγκες με τη τηλεμετρια της ΑΙΜ που εχω παρει :uplate:

Από ότι μου ειπαν δεν μπορουν να βγαλουν για το καινουργιο σουζουκι ... κανει για όλα τα αλλα μηχανάκια και αμαξια αλλα εκτος το μηχανακι μου :cry: οποτε παει για πουλημα :rolleyes:

388261
388262

JIMK7
25/09/2017, 10:13
Bαπτισμα του πυρος μετα από 2 χρονια αποχης από τις πιστες :D

388629
388630

nikma
26/09/2017, 02:46
Πω πω κάτι κουκλάρες!!! :)

H.A.Balafoutre
26/09/2017, 07:40
Ωραία φωτογραφία....αλλά ποιό είναι πιο γρήγορο?

JIMK7
26/09/2017, 18:07
Ωραία φωτογραφία....αλλά ποιό είναι πιο γρήγορο?

Τι ερωτηση είναι αυτή ? μα φυσικα το σουζουκι :lol:

DrIoannis
26/09/2017, 20:20
Τι ερωτηση είναι αυτή ? μα φυσικα το σουζουκι :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ναι καλά...

H.A.Balafoutre
27/09/2017, 08:30
Και κάπως έτσι...ξεκίνησα την κόντρα...χαχαχαχααχαχαααα

JIMK7
27/09/2017, 09:34
Και κάπως έτσι...ξεκίνησα την κόντρα...χαχαχαχααχαχαααα

Με καποιον άλλο σιγουρα :lol: αλλα με το γιατρο οτι και να του λεω δεν παιρνει χαμπαρι .. αυτό το παιδι δεν το εχω δει ποτε να νευριαζει :p γιατρε σε εχω ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ :vroum:

JIMK7
29/09/2017, 12:54
Mου ηρθε ολο το κιτ σε γνησια αυτοκόλλητα για το πολυεστερικο κουστουμι :D

Πηρα ακομα και + 2 για την πισω ουρα ... από εδώ και στο εξης επισημά εγινε RR :p

388721
388722
388723

sniper
29/09/2017, 13:00
Mου ηρθε ολο το κιτ σε γνησια αυτοκόλλητα για το πολυεστερικο κουστουμι :D

Πηρα ακομα και + 2 για την πισω ουρα ... από εδώ και στο εξης επισημά εγινε RR :p

388721
388722
388723

Όλοι θέλουν ένα Fireblade τελικά :tooth:

:smokin:

Grafton 505
29/09/2017, 20:19
Όλα ωραία και καλά και τούμπανο το μηχάνημα και μπράβο, αλλά η θέση του συνεπιβάτη γιατί υπάρχει ακόμα ;

JIMK7
30/09/2017, 11:31
Όλα ωραία και καλά και τούμπανο το μηχάνημα και μπράβο, αλλά η θέση του συνεπιβάτη γιατί υπάρχει ακόμα ;

Aκομα δεν είναι τουμπανο αλλα θα γινει .. οσο για τη θεση του συνεπιβατη θα φυγει μια και καλη όταν βαλω το πολυστερικο κουστουμι , συντομα δηλαδή :D

Grafton 505
30/09/2017, 19:06
Aκομα δεν είναι τουμπανο αλλα θα γινει .. οσο για τη θεση του συνεπιβατη θα φυγει μια και καλη όταν βαλω το πολυστερικο κουστουμι , συντομα δηλαδή :D

Ε εντάξη τότες ! :lol:

JIMK7
02/10/2017, 11:42
Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι . Σχεδων ετοιμη και η τηλεμετρια MXS AiM dashlogger :D

388771

388772

388773

388774

388775

JIMK7
04/10/2017, 19:07
Νομιζω οτι καπως αρχιζουν και σοβαρευουν τα πραγματα .. META AΠO 3 MHNEΣ καλως τα δεχτηκα !!! :D

OZ GASS SERIES for GSXR 1000 L7 2017

388870
388871
388872

basilis_k6
04/10/2017, 19:23
όταν τελείωσεις σου αγοράζω όσα έβγαλες. με ένα μοτεράκι έχω gsxr1000 κούτας! :lol:

JIMK7
04/10/2017, 20:55
όταν τελείωσεις σου αγοράζω όσα έβγαλες. με ένα μοτεράκι έχω gsxr1000 κούτας! :lol:

Κατσε λιγο ακομα γιατι και από αυτό θα χρειαστείς κατι λιγα :p

basilis_k6
04/10/2017, 21:01
Κατσε λιγο ακομα γιατι και από αυτό θα χρειαστείς κατι λιγα :p

γιατί δεν πήγες κατευθείαν στο τμήμα ανταλλακτικών αν ζητήσεις ένα πλαίσιο και κάτι ψιλα? :lol:

JIMK7
05/10/2017, 08:18
γιατί δεν πήγες κατευθείαν στο τμήμα ανταλλακτικών αν ζητήσεις ένα πλαίσιο και κάτι ψιλα? :lol:

Θα καθυστερουσα ετσι ρε συ πολύ μετα :tooth:

harris_x
05/10/2017, 09:20
Σωστός! :lol:

Θα καθυστερουσα ετσι ρε συ πολύ μετα :tooth:
:lol:

JIMK7
06/10/2017, 12:09
OZ GASS SERIES for GSXR 1000 L7 2017 ...Εξοικονομηση βαρους 4 κιλα μαζι με αλυσιδα γραναζια 520 .. πολυ καλα πιστευω αρχισε η διαιτα και εχουμε κι αλλοοοοο :D

388928
388929
388930
388931
388932
388933
388934
388935
388936
388937

Pew
06/10/2017, 16:56
Το προστατευτικο της αλυσιδας μπορεις να αφαιρεσεις επισης.

Για τα υπολοιπα δεν μιλαω (φαναρια, μονοσελο κτλ...), αφου λες θα βαλεις πολυεστερικο!

JIMK7
07/10/2017, 10:17
Το προστατευτικο της αλυσιδας μπορεις να αφαιρεσεις επισης.

Για τα υπολοιπα δεν μιλαω (φαναρια, μονοσελο κτλ...), αφου λες θα βαλεις πολυεστερικο!

To προστατευτικο της αλυσιδας δεν θελω να το βγαλω , διοτι ολες οι βρωμιες από την αλυσιδα δεν θελεις να ξερεις που πανε :p

Pew
07/10/2017, 13:45
To προστατευτικο της αλυσιδας δεν θελω να το βγαλω , διοτι ολες οι βρωμιες από την αλυσιδα δεν θελεις να ξερεις που πανε :p
Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος ???

στο weight reduction γινονται μεγαλες θυσιες... μην εισαι κοτα! :lol:

JIMK7
08/10/2017, 21:03
Ενα μικρο βιντεο σε 4κ :D

https://www.youtube.com/watch?v=C9v_6-wctVg

Johny the Fox
09/10/2017, 13:46
Το μοναδικο παρουσιασμενο project συγχρονου μοντελου στο φορουμ και ταυτοχρονα πολυ ενδιαφεροντος. Παρουσιασε τις σκεψεις και τους μελοντικους στοχους σου στην εξελιξη της υπεροχης γιαπωνεζας σου και το μπατζετ που απαιτειται. Θα το παρακολουθω ανελλιπώς.
Keep going

sniper
09/10/2017, 14:18
Ενα μικρο βιντεο σε 4κ :D

https://www.youtube.com/watch?v=C9v_6-wctVg

Δεν παίρνει ακόμα μπροστά; :tooth:

BLiTzER
09/10/2017, 14:21
Περιμένει να του έρθει η νέα μίζα, 12,9gr ελαφρύτερη.

sniper
09/10/2017, 14:21
Περιμένει να του έρθει η νέα μίζα, 129gr ελαφρύτερη.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι 2κυλινδρων vfm να περάσουν έξω, ευχαριστώ.

RaGe_Raptor
09/10/2017, 17:46
Αυτές τις δαγκάνες τις προβάρεις, τις ξαναπροβάρεις, τι θα γίνει ρε φίλε? Θα τις βάλεις ποτέ?

JIMK7
09/10/2017, 18:07
Αυτές τις δαγκάνες τις προβάρεις, τις ξαναπροβάρεις, τι θα γίνει ρε φίλε? Θα τις βάλεις ποτέ?

:tooth::tooth::tooth: εχεις δικιο Γιωργο αλλα για να μπουν δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις :p

Μεχρι τωρα εχω φτιαξει αλλους αποστατες για να κατσουν σωστα , αλλα δεν φτανει μονο αυτο για να μπουνε πανω θελει ετσι κι αλλα σωληνακια ... οποτε αφου θα ξηλωσω ετσι κι αλλιως το ABS θα του φτιαξω μια και καλη τα σωστα ατσαλινα σωληνακια ;) το προβλημα ειναι αλλου :rolleyes: χρονο ποτε θα βρω να τα κανω ολα αυτα , θελω να πιστευω μεχρι το τελος της εβδομαδας να τις εχω βαλει μαζι με τη τηλεμετρια :D

JIMK7
09/10/2017, 18:08
Δεν παίρνει ακόμα μπροστά; :tooth:

Να ακουσεις τι ? κατσε να μπει πανω η γιαταμουρα και μετα :p

JIMK7
19/10/2017, 15:30
Τωρα μαλιστα :D

389495

sniper
19/10/2017, 15:33
Τωρα μαλιστα :D

389495

Καλύτερα.. Κανένα ολόκληρο μπροστινό Ohlins; Όχι;

JIMK7
20/10/2017, 10:52
Καλύτερα.. Κανένα ολόκληρο μπροστινό Ohlins; Όχι;

Για μπροστα καποια στιγμη θα μπει ένα OHLINS RACING Cartridge kit FKR 118 και πισω TTX GP ;) ... ιδωμεν :rolleyes:

JIMK7
20/10/2017, 11:00
FULL TITANIUM SYSTEM :a25:

389537

BLiTzER
20/10/2017, 11:28
Ωραίος. Πολύ όμορφοι λαιμοί. Τι cartridges, μην είσαι τσίπης!!1 :p

Σημαία Denicol από πού την πήρες; :p

JIMK7
20/10/2017, 12:51
Ωραίος. Πολύ όμορφοι λαιμοί. Τι cartridges, μην είσαι τσίπης!!1 :p

Σημαία Denicol από πού την πήρες; :p

Εχεις καταλαβει τι Cartridge kit είναι αυτό που θελω να βαλω ? φανταζομαι πως όχι :whistle: ένα θα σου πω .. το βαζουν ομαδες στα ΜΟΤΟ 3 ΜΟΤΟ 2 & SBK :smokin:

389543
389538
389539
389540
389541
389542
389544

BLiTzER
20/10/2017, 13:17
Εχεις καταλαβει τι Cartridge kit είναι αυτό που θελω να βαλω ? φανταζομαι πως όχι :whistle: ένα θα σου πω .. το βαζουν ομαδες στα ΜΟΤΟ 3 ΜΟΤΟ 2 & SBK :smokin:

Ναι, αλλά όχι στο GP!

Πλάκα κάνω, μην ψαρώνεις.

sniper
20/10/2017, 13:27

389543
389538
389539
389540
389541
389542
389544

Γιατί δεν βάζεις ολόκληρο μπροστά απο Μοτο2 και βάζεις μόνο cartridge?

JIMK7
20/10/2017, 13:33
Γιατί δεν βάζεις ολόκληρο μπροστά απο Μοτο2 και βάζεις μόνο cartridge?

Γιατι το ένα εχει 2.500 και το άλλο 10.000 και κανει την ιδια δουλεια ;)

JIMK7
20/10/2017, 13:37
Ναι, αλλά όχι στο GP!

Πλάκα κάνω, μην ψαρώνεις.

:plaf:

sniper
20/10/2017, 13:38
Γιατι το ένα εχει 2.500 και το άλλο 10.000 και κανει την ιδια δουλεια ;)

Αν έκαναν, δεν θα είχαν τέτοια διαφορά, τεσπα, η σωστή απάντηση θα ήταν "δεν έχουμε τα χέρια αυτών για να μας κάνει διαφορά".

Nostradamus
20/10/2017, 14:09
Αν έκαναν, δεν θα είχαν τέτοια διαφορά, τεσπα, η σωστή απάντηση θα ήταν "δεν έχουμε τα χέρια αυτών για να μας κάνει διαφορά".

Δεν ειχαμε τις ευκαιριες που ειχαν αυτοι... Να μας δωσουν τα μοτοσακα τους να τους δειξουμε που πανε τα 4 ρε τους γκαβακες..

JIMK7
20/10/2017, 17:23

Το οτι κανει το ιδιο δεν το λεω εγω .. αλλα αυτοι που τα πουλανε και αγωνιζομενοι ;) τωρα αν ειναι αληθεια η οχι δεν θα το μαθουμε ποτε :lol:

JIMK7
21/10/2017, 13:39
Καλο Σαββατο-Κυριακο μαγκες :) Τις μερες που μας περασαν εγιναν καποιες εργασιες πανω στο παρταλι μου :p οπως μπηκαν επιτελους οι δαγκανες ( Brembo Racing CNC GP4 RX ) & ( Brembo Racing CNC P4 34 ) γραναζια αλυσιδα 520 did rv3 και εβγαλα pair valve - abs - Evap Canister .. μ αυτα και μ αυτα κερδισα σχεδων 4 κιλα κατω :D ακολουθουν φωτο ;)

389576389577
389578

ΑBS

389579

Evap Canister

389580
389581389582
389583
389584389585

JIMK7
21/10/2017, 13:41
389586389587
389588389589
389590389592

Θερμομετρο για τη δαγκανα :p

389591
389593389594

JIMK7
21/10/2017, 13:43
389600
389599
389595
389596
389597
389598
389601
389602

basilis_k6
21/10/2017, 18:32
το θερμόμετρο τα σπάει :lol:

έβαλες γρανάζι αλουμινίου? βλέπω αυτα που βγάζεις καινουργια και κλαίω. Πώς και δεν έχεις αλλάξει δισκόπλακες? σουζούκι πήρες, αυτές φέυγουν πρώτες πρώτες.

JIMK7
21/10/2017, 18:48
το θερμόμετρο τα σπάει :lol:

έβαλες γρανάζι αλουμινίου? βλέπω αυτα που βγάζεις καινουργια και κλαίω. Πώς και δεν έχεις αλλάξει δισκόπλακες? σουζούκι πήρες, αυτές φέυγουν πρώτες πρώτες.

Μεχρι να μπει πανω η τηλεμετρια που θα εχω ενδειξη θερμοκρασιας με υπερυθρες καλο ειναι κι αυτο :p

Οσο για τις δισκοπλακες πια τα σουζουκι εχουν brembo και μαλιστα απο τις καλες Τ ;) oποτε δεν χρειαζοντε αλλαγη :D

basilis_k6
21/10/2017, 18:59
Μεχρι να μπει πανω η τηλεμετρια που θα εχω ενδειξη θερμοκρασιας με υπερυθρες καλο ειναι κι αυτο :p

Οσο για τις δισκοπλακες πια τα σουζουκι εχουν brembo και μαλιστα απο τις καλες Τ ;) oποτε δεν χρειαζοντε αλλαγη :D

άντε ρε δεν το ήξερα. και οι δαγκάνες μπρέμπο ήταν αλλα τις έβγαλες ομως :D

vassat
21/10/2017, 19:50
Το θερμόμετρο (στις δαγκάνες) είναι μιας χρήσης; (από που μπορεί να γίνει προμήθεια;)
/ Β

ΥΓ Με το καλό η ολοκλήρωση, περιμένω πως και πως την εκάστοτε συνέχεια!