View Full Version : GSX-R 1000 L7 by JIMK7
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
Εχμ.. αστειευόμουν! :)
Εννοειται κι εγω επισης .. η αληθεια ειναι οτι το ειχα δει στην εκθεση στο Μιλανο το 2018 απο κοντα, τοτε βεβαια δεν ειχαν ετοιμασει για το δικο μου μηχανακι αλλα για καποιο αλλο που ετσι κι αλλιως εχουν πολυ λιγες διαφορες.
Οταν το ειδα απο κοντα μου ετρεξαν τα σαλια και ειπα μεσα μου καποια στιγμη θα γινει δικο μου με τον εναν η αλλο τροπο :D και τελικα ενας ποθος ολοκληρωθηκε :p θα σας δωσω μια συμβουλη μακρια απο τετοιες εκθεσης :tooth:
Μόλις μου ήρθαν και οι πλευστές πίσω δισκόπλακες BrakeTech Axis Iron Rear Floating SBK .. πραγματικό κόσμημα για να δούμε όμως και τι θα λένε και στη πράξη :D και πίσω γρανάζια super lite όσο για το πίσω ψαλίδι ακόμα στο περίμενε είμαι :a018: δεν ξέρω βέβαια πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή μ αυτούς :rolleyes: ήδη έχουν περάσει 2 μήνες ( επιεικώς απαράδεκτοι ) :a26: και για την εξάτμιση Full factory yoshimura superbike system μάλλον βρήκα τελικά, περιμένω από μέρα σε μέρα νέα για αυτήν :D
436334
436335
436336
436337
436338
436339
Και νόμιζα πως δεν υπήρχε άλλο.... αλλά πάντα κάτι θα βρίσκεις! Αν επιτρέπετε από που πήρες τις πλευστές δισκόπλακές;
:beer:
Και νόμιζα πως δεν υπήρχε άλλο.... αλλά πάντα κάτι θα βρίσκεις! Αν επιτρέπετε από που πήρες τις πλευστές δισκόπλακές;
Απο Aμερικη .. οτι μπορεις να φανταστεις υπαρχει, χρημα δεν υπαρχει :lol: εχω βρει και κατι αλλα πολυ σπεσιαλ καλουδια αλλα για την ωρα αλλο μαρουλι δεν περισσευει :cry:
https://www.superbikeunlimited.com/shop/brakes/brake-rotors/braketech-axis-iron-rear-floating-brake-rotor-2017-2020-suzuki-gsx-r1000?fbclid=IwAR1_wt4R2hZQbOzvz9I8s334zR8boFO5avVd7-xVjCmkSBqtZJ46UIQa01g
Απο Aμερικη .. οτι μπορεις να φανταστεις υπαρχει, χρημα δεν υπαρχει :lol: εχω βρει και κατι αλλα πολυ σπεσιαλ καλουδια αλλα για την ωρα αλλο μαρουλι δεν περισσευει :cry:
https://www.superbikeunlimited.com/shop/brakes/brake-rotors/braketech-axis-iron-rear-floating-brake-rotor-2017-2020-suzuki-gsx-r1000?fbclid=IwAR1_wt4R2hZQbOzvz9I8s334zR8boFO5avVd7-xVjCmkSBqtZJ46UIQa01g
Υπομονή και όλα θα γίνουν. Σε ευχαριστώ!
Υπομονή και όλα θα γίνουν. Σε ευχαριστώ!
Kαλα εκει που εχω φτασει δεν αγχωνομαι ευκολα και οταν λεω εχω φτασει εννοω την ηλικια μου :tooth:
Τελικα βγηκε το επεισοδειο στο Engine Power οπως ειχα πει :D
Δεν κραταει πολυ ωρα βεβαια αλλα κατι ειναι κι αυτο :p ξεκινα στο 3.50 και τελειωνει στο 6.48
https://www.youtube.com/watch?v=CslY-yrpTkA&t=394s
Κρητηκός;
Έτσι εξηγούνται όλα!:beer:
Κρητηκός;
Έτσι εξηγούνται όλα!:beer:
TρελοΚρητικος είναι το πιο σωστο :tooth:
Μπηκε κι αυτη πανω και το αποτελεσμα εκπληκτικο :D σίγουρα οι φώτο το αδικούν πολύ..
436398
436399
436400
436401
Χρειαστηκε μια μικρη μετατραπη στα τακακια γιατι εβρισκε για ενα χιλιοστο στα περτσινια, τα εφαγα λιγο και ειναι κομπλε .. μενει αυριο να το δοκιμασω
436402
436403
Μετα απο 3 μηνες που το ειχα στα χερια μου το ψαλιδι μου ειπαν οτι πρεπει να το στειλω πισω μαζι με τη ζαντα για να μου φτιαξουν το λαθος
Αφου πρωτα τους ειχα στειλει ενα σωρο φωτογραφιες και σχεδια αλλα τιποτα
Τωρα δεν με πιστεψαν ? δεν καταλαβαν τι ακριβος τους ελεγα ? ποιος ξερει ? Το μονο που μου ελεγαν ειναι οτι πεφτουν απο τα συννεφα :tooth::tooth::tooth:
Τεσπα οπως και να εχει σημερα τα πακεταρα και τα εστειλα πισω, οποτε υπομονη για αλλο ενα μηνα τουλαχιστον :rolleyes:
Υ.Γ. Επιεικως απαραδεκτοι που πουλανε ενα τοσο ακριβο αξεσουαρ που δεν ειναι δοκιμασμενο, απαραδεκτοι που με ειχαν και περιμενα τοσο καιρο, απαραδεκτοι που ειχαν κανει τοσα πολλα λαθοι, απαραδεκτοι που δεν εχουν ζαντα δισκοφρενο και πισω δαγκανα να τα δοκιμασουν
Υ.Γ.2 Περιμενω πως και πως οταν τα παραλαβουν να δω τι αλλες παπαριες θα μου πουνε :rolleyes:
436905
Ζητά partial refund. Τα λάθη κοστίζουν. Και πιο πολύτιμο πράγμα από τον χρόνο δεν έχει.
Ζητά partial refund. Τα λάθη κοστίζουν. Και πιο πολύτιμο πράγμα από τον χρόνο δεν έχει.
Eννοια σου και το εχω πει ηδη στον αντιπροσωπο να μου κανουν δωρο ενα σουτερ μονοδρομο και γελουσε.. μην ξελας καθολου του λεω γιατι μιλαω πολυ σοβαρα :mad:
bros400pgm
13/07/2022, 16:32
Eννοια σου και το εχω πει ηδη στον αντιπροσωπο να μου κανουν δωρο ενα σουτερ μονοδρομο και γελουσε.. μην ξελας καθολου του λεω γιατι μιλαω πολυ σοβαρα :mad:
Eναν μονοδρομο παντως στο SXV τον ειχα ευχαριστηθει. Με ανταλλακτικες/εναλλαξιμες ραμπες στο backplate, εδιναν και 4-5 ελατηρια διαφορων αντιστασεων, τον εφερνες στα μετρα σου οπως ακριβως αγαπουσες :a25::a25::a25:
Του ειχα πιει το αιμα και δεν ειχε κανει κιχ. Να τους πεις να σου κανουν δωρο εναν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Eναν μονοδρομο παντως στο SXV τον ειχα ευχαριστηθει. Με ανταλλακτικες/εναλλαξιμες ραμπες στο backplate, εδιναν και 4-5 ελατηρια διαφορων αντιστασεων, τον εφερνες στα μετρα σου οπως ακριβως αγαπουσες :a25::a25::a25:
Του ειχα πιει το αιμα και δεν ειχε κανει κιχ. Να τους πεις να σου κανουν δωρο εναν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Του εχω ηδη πανω εναν τετοιο.. αλλα αν παρω αλλον εναν δωρο δεν θα με χαλασει, για ολη αυτη την ταλαιπωρια που μου εχουν κανει :rolleyes:
Σήμερα μου ήρθαν Γρανάζια GANDINI .. έχουν τελικά ακριβώς το ίδιο βαρος με τα gt απλά έχει πολύ καλύτερη κατεργασία ( γυαλίζει όλο ) οπότε λογικα και λιγότερες τριβες με ότι συνεπάγετε αυτό
Οσο τα νεα από τη suter είναι όπως τα περίμενα ... φυσικά δεν παραδέχονται εν μέρη τα λάθοι τους και μου λένε ότι από το 17 μέχρι του 22 το μοντέλο αλλαξαν κατά 1 χιλιοστο το δισκόφρενο πισω μαζι με το τροχο, γελάνε και οι πέτρες :tooth: φυσικά κατι τέτοιο δεν ισχύει και πολύ ευκολα μπορεί καποιος να το επιβεβαιώσει με ένα τηλ στην αντιπροσωπεία
Οσο για τη βαση δαγκάνας μου είπαν επειδή κλείνουν αύριο για καλοκαιρινες διακοπές και αν θελω να μου φτιάξουν μια καινούργια βιάση για τη δικη μου ( αυτή που τους έστειλα ) θα πρέπει να περιμένω άλλο ένα μηνα, αλλά όμως έχουν μια έτοιμη βαση δαγκάνας μαζι με μια SBK δάγκανα και θα μου τη δώσουν σε τιμή κόστους, αλλα λεφτα παλι για το λάθος το δικο τους
Οι τύποι είναι λαμογια μαγκες μακριαααα θα τους κανω ρομπα οπου γραφω τελος
437117
437118
437119
dankannn
22/07/2022, 11:30
Σήμερα μου ήρθαν Γρανάζια GANDINI .. έχουν τελικά ακριβώς το ίδιο βαρος με τα gt απλά έχει πολύ καλύτερη κατεργασία ( γυαλίζει όλο ) οπότε λογικα και λιγότερες τριβες με ότι συνεπάγετε αυτό
Οσο τα νεα από τη suter είναι όπως τα περίμενα ... φυσικά δεν παραδέχονται εν μέρη τα λάθοι τους και μου λένε ότι από το 17 μέχρι του 22 το μοντέλο αλλαξαν κατά 1 χιλιοστο το δισκόφρενο πισω μαζι με το τροχο, γελάνε και οι πέτρες :tooth: φυσικά κατι τέτοιο δεν ισχύει και πολύ ευκολα μπορεί καποιος να το επιβεβαιώσει με ένα τηλ στην αντιπροσωπεία
Οσο για τη βαση δαγκάνας μου είπαν επειδή κλείνουν αύριο για καλοκαιρινες διακοπές και αν θελω να μου φτιάξουν μια καινούργια βιάση για τη δικη μου ( αυτή που τους έστειλα ) θα πρέπει να περιμένω άλλο ένα μηνα, αλλά όμως έχουν μια έτοιμη βαση δαγκάνας μαζι με μια SBK δάγκανα και θα μου τη δώσουν σε τιμή κόστους, αλλα λεφτα παλι για το λάθος το δικο τους
Οι τύποι είναι λαμογια μαγκες μακριαααα θα τους κανω ρομπα οπου γραφω τελος
437117
437118
437119
βαρα τους αλυπητα :a016:
βαρα τους αλυπητα :a016:
Αιμα θα τους παω :a52:
kostaskk
22/07/2022, 19:16
Γιατί είναι τόσο ακριβό; Πληρώνεις την ακρίβεια,ποιότητα,δυσκολία κατασκευής,μελέτη δοκιμές,σχεδιο,ειδικά κράματα,μυστικές ελαστικότητες και ακαμψίες; Η το όνομα suter;
Γιατί στην ακρίβεια κατασκευής δεν βλέπω να τα πάνε καλά αν πουλάνε κάτι που δεν ταιριάζει.
Δλδ αν έδινες λιγότερα πχ 5.000 σε έναν μηχανουργό-συγκόλλητη που έχει τα σωστά εργαλεία δεν θα μπορούσε να βγάλει ένα ίδιο;
DrIoannis
23/07/2022, 12:06
Όπως έχουμε πει και από κοντά, αφού δεν έκανε το ψαλίδι παρά τις διαβεβαιώσεις τους πριν την αγορά, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γίνει είναι να το γύριζες πίσω στον αντιπρόσωπο, εντός εβδ και απλά να έλυναν το θέμα. Σε αυτό το επίπεδο τιμών θα πρέπει ο πελάτης να ταλαιπωρείτε όσο το δυνατόν λιγότερο. Αν ήσουν δηλ μία ομάδα που έτρεχε σε πρωτάθλημα πόσο καιρό θα σε αμφισβητούσαν, πόσο καιρό θα έκαναν να σε εξυπηρετήσουν; Ο εδώ αντιπρόσωπος που απευθύνθηκες για την αγορά και προφανώς είχε και το ανάλογο κέρδος, έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε; Δικαιολογείται τόσοι μήνες για να πειστούν για το λάθος τους που υποδείχθηκε όχι από οποιονδήποτε, αλλά από έναν μηχανικό μέσα στις πρώτες 3-4 ημέρες; Αυτό στα μάτια μου δείχνει ασέβεια το λιγότερο στον πελάτη. Από προσωπική εμπειρία με εταιρία σε όχι τόσο ακριβή αγορά αλλά ενός σεβαστού ποσού, μου είχαν πει να επιστραφεί το προϊόν πίσω και σε 7 ημέρες είχα το προϊόν όπως έπρεπε.
Γενικά πάντα δείχνω κάποια ανεκτικότητα και είμαι καλόβολος, αλλά ρε φίλε 3 μήνες!
Για μένα η λύση είναι απλούστερη. Τα λεφτά πίσω διότι με αυτά και αυτά δε θα εμπιστευόμουν ούτε τα προϊόντα τους (πάντα σε σχέση με το επίπεδο τιμής).
Αιμα θα τους παω :a52:
Καλά θα τους κάνεις. Σε βρήκαν αρρωστάκι και σε πάνε.... :a021:
Εγώ θα τους sutaριζα.
:tooth:
Λοιπον μαγκες τα νεα απο τη σουτερ ειναι τα εξης
Μου ηρθαν τσακ μπαμ τα πραγματα αυτα ειναι τα καλα νεα
Βγαζω απο τη κουτα ψαλιδι δαγκανα αποστατες κ.τ.λ να δω τι εχουν κανει και αν ειναι ολα οκ.. αμ δε :rolleyes: οχι πως περιμενα κατι διαφορετικο βαθια μεσα μου αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη
Κοιταω πρωτα την αποσταση του δισκοφρενου, αντι να μου φτιαξουν μια καινουργια με τη σωστη διασταση τι εκαναν οι τυποι .
Επιασαν και εκαναν μια μεγαλυτερη τρυπα παραγγεντρα και μετα εφτιαξαν δαχτυλιδια στο τορνο και τα πρεσαραν :rolleyes: δειτε φωτο αυτο που ειναι μεσα στο κοκκινο κυκλο
437244
Ετσι οπως το εφτιαξαν φυσικα τωρα εχει αδυνατισει παρα πολυ το μεταλλο και κατα εμε ειναι πολυ επικυνδυνο στη πορεια να σπασει ( δειτε το τοιχωμα στο πρασινο κυκλο ) ισως και οχι αλλα εγω δεν θελω να παιζω μ αυτα τα πραγματα ετσι κι αλλιως τοσα λεφτα εδωσα και δεν μ αρεσει αυτου του ειδους οι ξεπετες γιατι περι ξεπετα προκειται
Οσο για τη δαγκανα SBK που μου ετσειλαν μαζι με τη βαση της ειναι κοσμημα και πολυ ελαφρια αλλα παταει στο μισο δισκο το τακακι
437245
437247
και οταν το ειπα στον εδω αντιπροσωπο μου ειπε καλα δεν το ηξερες :confused: του λεω πας καλα ? τι νομιζες οτι καθε μερα βαζω πισω δαγκανες SBK :lol: δεν θα επρεπε να μου το ειχαν πει πριν την παρω ? τεσπα
Τιποτα μαγκες αποδειχτηκαν μεγαλα λαμογια ακομα και τις βιδες τους δισκοφρενου που τους ειπα να μου φτιαξουν αλλες γιατι ηταν 2 χιλιοστα πιο μακριες ουτε αυτες μου εφτιαξαν :facepalm: για να μην το κουραζουμε το θεμα αλλο του ειπα η θα μου τα φτιαξουν ολα οπως πρεπει η στα κανω πακετο και πισω.. αν και εχω χασει πια την εμπιστοσυνη μου σ αυτους και κακος επιμενω ακομα αλλα οπως ειπε εναν φιλος πιο πανω με βρηκαν αρρωστακι
437248
Δεν νομίζω να έχεις θέμα με τα πρεσαριστά δαχτυλίδια.
dankannn
31/07/2022, 14:04
Δεν νομίζω να έχεις θέμα με τα πρεσαριστά δαχτυλίδια.
Οταν δίνεις 8.000 δεν θες καν να υπάρχει υποψία προβλήματος.
Ακομα είναι απαράδεκτη η αντιμετώπιση από την εταιρεία για μένα.
bros400pgm
31/07/2022, 14:07
Για μένα ξέχνα τους ντενεκεδες. Ζητα λεφτά πισω.
Δεν σε παίρνει να κολλήσεις το δαχτυλίδι με το υπόλοιπο σώμα ώστε να είσαι οκ; Κόλλημα, φρεζα, ανοδιωση.
Όσον αφορά την δαγκάνα, πάρε και ένα ασορτι δισκο από sbk (εμένα μου έκαναν εντύπωση όταν έβλεπα πίσω δισκοπλακες από sbk που είχαν μια μικρή λωρίδα μετάλλου για τα τακάκια).
Παιδια τα πραγματα είναι πολύ απλα η μου τα φτιάχνουν όλα καινούργια και σωστα όπως πρεπει να είναι η τα στελνω πισω .. περιμένω απάντηση σε 20 ήμερες περίπου που θα ανοίξουν :rolleyes: από αναμονή σε αναμονή με πανε αλλά εχω υπομονη γαϊδουρινή ;)
Όπως και να εχει καλο Μήνα να έχουμε και οι ετοιμασίες για Σέρρες προχωράνε αργά και σταθερά ......
437254
doctor_john
02/08/2022, 08:20
Ωραία εικόνα. :evil:
Θέλω να σε ρωτήσω: φαντάζομαι πως σε αγωνιστικό επίπεδο η ζυγοστάθμιση του ελαστικού γίνεται όσο το δυνατόν
πιο προσεκτικά περιστρέφοντας το ελαστικό για να πετύχεις την μικρότερη δυνατή χρήση βαριδιών;
Αν όντως συμβαίνει έτσι, έχεις κάποια μέθοδο για να το κάνεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο;
Πιστεύεις ότι έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτό ένας καθημερινός μοτοσυκλετιστής;
Ωραία εικόνα. :evil:
Θέλω να σε ρωτήσω: φαντάζομαι πως σε αγωνιστικό επίπεδο η ζυγοστάθμιση του ελαστικού γίνεται όσο το δυνατόν
πιο προσεκτικά περιστρέφοντας το ελαστικό για να πετύχεις την μικρότερη δυνατή χρήση βαριδιών;
Αν όντως συμβαίνει έτσι, έχεις κάποια μέθοδο για να το κάνεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο;
Πιστεύεις ότι έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτό ένας καθημερινός μοτοσυκλετιστής;
Φανταζομαι πως μιλας για τη στατικη ζυγοσταθμιση .. δεν θελει καμια τρελη επιστημη και γινεται πολύ ευκολα, προσωπικα αυτή χρησιμοποιω και ναι αξιζει το κοπο.
Καλημερα αλανια .. χθες ηρθε ενας φιλος απο την Ελβετια και μου κρατουσε 2 σωληνακια υψηλης για το εργαλειο :D
Το ενα ειναι για τη πισω καινουργια δαγκανα SBK που θα μπει στο σουτερ ψαλιδι και το αλλο ειναι ενα μικρο σωληνακι για τη πιεση λαδιου, δειτε ποσο κανουν αυτα τα δυο χωρις τους αλουμινενιους μπλε ανταπτορες χωρις μεταφορικα ( γιατι πηγε ο ιδιος απο εκει και τα πηρε ) και χωρις τελωνειο , απο ποιοτητα ειναι απο αλλο πλανητη οπως και η τιμη τους φυσικα :tooth:
Οσο για τη πισω δαγκανα το ένα πρόβλημα διορθωθηκε πως ? καθως εψαχνα χθες να δω τι άλλο σεναριο εχω με τη πισω δαγκανα για το σουτερ ψαλιδι, επεσε στην αντιληψη μου ότι στη συγκεκριμενη υπαρχουν 2 τυποι τακακια ένα για δισκοπλακα SBK 24 χιλιοστα που είναι και ένα άλλο για 30 χιλιοστα ( για νορμαλ δισκους όπως αυτους που φοραμε ) οποτε μια χαρα με τη δαγκανα και τη βαση της .
Τωρα το μονο που μενει ακομα για να μπει πανω, είναι να μου φτιαχουν τις βιδες δισκοπλακας και τον αποστατη του δισκοφρένου ααα και μια SBK Yoshimura που παρεμπιπτοντως βρεθηκε κι αυτή :D οποτε σιγα σιγα το παζλ ολοκληρώνετε :rolleyes:
437281
437282
437283
437284
437285
437286
437287
437288
Μωρέ καλά σε είπα αρρωστάκι....:cry:
Άντε να το ολοκληρώσεις:beer:
Αν και κάτι μου λέει ότι όλοι και κάτι άλλο θα βρείτε να βάλεις επάνω, κανένα σπέσιαλ μοτέρ ξέρω γω:lol:
thunder ace
04/08/2022, 11:26
Αν και κάτι μου λέει ότι όλοι και κάτι άλλο θα βρείτε να βάλεις επάνω, κανένα σπέσιαλ μοτέρ ξέρω γω:lol:
Οπου να νε του στελνει ο Γιοσιμουρας ενα.
Για την ωρα καλα είμαι από μοτερ .. για κατι αλλα όμως κατι εχω στο μυαλο μου :D
WiFi να του βάλεις.
Nα του βαλω ? γιατι δεν εχει ?
Καλημερα μαγκες με μια μικρη αναβαθμιση αλλα οχι ασημαντη.. ενω εδω και παρα πολυ καιρο ειχα βαλει θερμομονωτικο στο φιλτροκουτι για καποιο λογο ειχα ξεχασει να ντυσω και το τεποζιτο :p
437434
Η διαφορα ειναι αιθητη .. οταν το αφηνα ζεστο το μηχανακι ολη η θερμοκρασια του μοτερ πηγαινε στο τεποζιτο, το επιανες και ηταν ζεστο με οτι συνεπαγεται αυτο και τωρα ειναι παγωμενο :D
437435
437436
Τόσο μεγάλη διαφορά ε?
Αν δεν σου κάνει κόπος, βάλε ένα λινκ για να μην ψάχνω πίσω στο θέμα μήπως και το χρειαστώ μιας και διαβάζω ότι το KTM βγάζει πολύ ζέστη από τον πίσω κύλινδρο.
telegonos
14/08/2022, 23:15
Η διαφορα ειναι αιθητη .. οταν το αφηνα ζεστο το μηχανακι ολη η θερμότητα του μοτερ πηγαινε στο τεποζιτο, το επιανες και ηταν ζεστο με οτι συνεπαγεται αυτο και τωρα ειναι παγωμενο :D
Διορθώθηκε.
Τόσο μεγάλη διαφορά ε?
Αν δεν σου κάνει κόπος, βάλε ένα λινκ για να μην ψάχνω πίσω στο θέμα μήπως και το χρειαστώ μιας και διαβάζω ότι το KTM βγάζει πολύ ζέστη από τον πίσω κύλινδρο.
Δεν θυμαμαι απο που το ειχα παρει ( νομιζω απο Γερμανια ειναι πριν πολλα χρονια ) τα ΚΤΜ συνηθως εχουν πλαστικο τεποζιτο οποτε δεν τραβαει την θερμοτητα του μοτερ που λεει και ο φιλος πιο κατω .
το επιανες και ηταν ζεστο με οτι συνεπαγεται αυτο
Πάντα είχα την απορία, υπάρχει κάποιο θέμα που ζεσταίνεται το ρεζερβουάρ; Εξάτμιση βενζίνης;
telegonos
15/08/2022, 13:33
Πάντα είχα την απορία, υπάρχει κάποιο θέμα που ζεσταίνεται το ρεζερβουάρ; Εξάτμιση βενζίνης;
Όσο πιο μεγάλη η διαφορά θερμοκρασίας εξαγωγής από θερμοκρασία εισαγωγής, τόσο πιο μεγάλη η απόδοση.
Καταρχήν εγω το εκανα για δυο λογους
1) Η ντρομπα βενζίνης οση ωρα δουλευει ο κινητήρας τοσο αυτή ζεσταινετε ( γιατι δουλευει συνεχεια ) και οσο πιο λιγο είναι η βενζινα μεσα στο τεποζιτο τοσο πιο πολύ ανεβαζει θερμοκρασια, γιατι η ιδια η βεζνινη την κρυωνει, εξου και ο λογος που σου λενε να εχεις παντα γεματο το τεποζιτο για μεγαλυτερη ζωη της ντρομπας .. προσωπικα σχεδον παντα το εχω με λιγη βενζινα για λογο βαρος :D που το βαζω εδώ στη πιστα καρτ για προπονηση, οποτε καλο θα είναι οσο γινεται το τεποζιτο/βενζινη να είναι πιο δροσερα
2) Οσο πιο κρυο είναι το καυσιμο τοσο καλυτερο εργο παραγει η κινητήρας, γιατι εχει περισσοτερο οξυγονο .. υπαρχουν βεβαια βενζίνες αγωνιστικες με πιο πολύ οξυγονο που είναι πανάκριβες αλλα οποιος τη βαλει γαζωνει το μοτερ, στα ΜΟΤΟ GP απαγορευεται να είναι κατω από τους 15 βαθμούς νομιζω, πριν λιγα χρονια ειχε δημιουργηθει μεγαλο θεμα μ αυτό .
Ακομα οσο πιο κρυο είναι το καυσιμο τοσο μεγαλυτερη ποσοτητα μπορει να χωρεσει, εκει να δεις τι ειχε γινει στη φορμουλα 1
kostaskk
16/08/2022, 00:15
Η τρόμπα δεν νομίζω να επηρεαζεται και πολύ από την θερμοκρασία βενζίνης, αν έχει καύσιμο μέσα το κυκλοφορεί και ψύχεται, αν δεν έχει καύσιμο δεν έχει με τι να ψυχθεί και χαλάει, αυτό μου φαίνεται λογικό,,. Τώρα αν τα σταγονίδια-μικροποσοτητες που προσπαθεί να ρουφήξει με άδειο ντεπόζιτο είναι σε 15 η 20 βαθμούς
θερμοκρασία μικρη σημασία θα έχει αφού ο κύριος παράγοντας ψύξης είναι η ποσότητα βενζίνης που περνάει.
Σχέση θερμοκρασίας και οξυγόνου σε ένα υγρό πρώτη φορά ακούω,. Δλδ ένα ποτήρι νερό στους 10 βαθμούς θα έχει περισσότερο οξυγόνο μέσα από ένα άλλο στους 40 μόνο κ μόνο λόγο θερμοκρασίας,χωρίς καμία χημική διεργασία;
Σε χαμηλή θερμοκρασία μειώνεται ο όγκος των αερίων κ ίσως κ υγρών, δλδ τα μόρια τους πάνε ποιο κοντά το ένα με το άλλο και στον ίδιο χώρο, χωράει περισσότερη βενζίνη,η αερας,η οξυγόνο η καλητερα γίνονται ποιο πυκνά, με αποτέλεσμα καλητερη απόδοση.
Επειδη κανεις κατασκευαστης ποτε δεν εχει μονωσει θερμικα τεποζιτο σκεφτομουν το εξης....
Ενα μεταλλικο τεποζιτο γεματο βενζινη εχει μεγαλη θερμοχωρητικοτητα δλδ μπορει να αποροφησει αρκετη θερμοτητα χωρις να αυξανεται η θερμοκρασια του
Μηπως με τη μονωση τελικα εγκλωβιζεται η θερμοτητα απο κατω του σε βαρος των ευαισθητων τριγύρω υλικων; (πλαστικων και ελαστικων)
Επειδη κανεις κατασκευαστης ποτε δεν εχει μονωσει θερμικα τεποζιτο σκεφτομουν το εξης....
Ενα μεταλλικο τεποζιτο γεματο βενζινη εχει μεγαλη θερμοχωρητικοτητα δλδ μπορει να αποροφησει αρκετη θερμοτητα χωρις να αυξανεται η θερμοκρασια του
Μηπως με τη μονωση τελικα εγκλωβιζεται η θερμοτητα απο κατω του σε βαρος των ευαισθητων τριγύρω υλικων; (πλαστικων και ελαστικων)
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω περί μόνωσης...
Η τρόμπα δεν νομίζω να επηρεαζεται και πολύ από την θερμοκρασία βενζίνης, αν έχει καύσιμο μέσα το κυκλοφορεί και ψύχεται, αν δεν έχει καύσιμο δεν έχει με τι να ψυχθεί και χαλάει, αυτό μου φαίνεται λογικό,,. Τώρα αν τα σταγονίδια-μικροποσοτητες που προσπαθεί να ρουφήξει με άδειο ντεπόζιτο είναι σε 15 η 20 βαθμούς
θερμοκρασία μικρη σημασία θα έχει αφού ο κύριος παράγοντας ψύξης είναι η ποσότητα βενζίνης που περνάει.
Σχέση θερμοκρασίας και οξυγόνου σε ένα υγρό πρώτη φορά ακούω,. Δλδ ένα ποτήρι νερό στους 10 βαθμούς θα έχει περισσότερο οξυγόνο μέσα από ένα άλλο στους 40 μόνο κ μόνο λόγο θερμοκρασίας,χωρίς καμία χημική διεργασία;
Σε χαμηλή θερμοκρασία μειώνεται ο όγκος των αερίων κ ίσως κ υγρών, δλδ τα μόρια τους πάνε ποιο κοντά το ένα με το άλλο και στον ίδιο χώρο, χωράει περισσότερη βενζίνη,η αερας,η οξυγόνο η καλητερα γίνονται ποιο πυκνά, με αποτέλεσμα καλητερη απόδοση.
Δηλαδη το ιδιο θα κρυωσει μια ντρομπα βενζινης που θα εχει μεσα ενα τεποζιτο 7 λιτρα και οσο παει θα λιγοστευουν στους 15 βαθμους και το ιδιο αν εχει παει κοντα στους 30 ? δεν νομιζω Τακη.. μπορεις πολυ ευκολα να κανεις ενα τεστ μεσα σε μια λεκανη βενζινης για ενα τεταρτο και θα δεις ποσο πολυ ζεσταινεται, δεν λεω απο τη μια στιγμη στην αλλη θα εχεις προβλημα αλλα με τη παροδο του χρονου παμ παρακατω οσο πιο χαμηλη θερμοκρασια εχει το καυσιμο μειωνεται ο ογκος των αεριων σωστα ? αρα στον ιδιο ογκο που θα περασει απο το μπεκ η βενζινη θα περασει περισσοτερος αερας ;) το ιδιο δεν εναι ? και κατι αλλο οσο πιο χαμηλη ειναι η θερμοκρασια τοσο πιο πλουσιο δεν γινεται το οξυγονο η κανω λαθος εκει δεν ειμαι 100% σιγουρος, οπως και να εχει ολες οι ομαδες στο παγκοσμιο μονωνουν πολυ σχολαστικα τεποζιτα φιλτροκουτια μεχρι και τους αεραγωγούς ( ακομα εχω δει ) λογικα κατι παραπανω θα ξερουν
437450
437451
437453
Η τρόμπα βενζίνης κρυώνει επειδή "κολυμπάει" στο καύσιμο ή επειδή περνάει απο μέσα της το καύσιμο?
Έχει την ικανότητα να κρατάει σταθερή την πίεση ή υπάρχει over-pressure valve μετά την έξοδο που γυρίζει πίσω το παραπάνω καύσιμο?
Έχω δεί αντλίες που βιδώνουν στην πάνω πλευρά του ντεπόζιτου για αυτό αναρωτιέμαι.
Στο GSXR 1000 K7 που ειχα ειχε θερμικο στο τεποζιτο απο τον κατασκευαστη, τωρα ισως στο καινουργιο δεν το εκαναν λογο κοστους :rolleyes:
Η θερμοκρασιες δεν εγκλωβιζονται γιατι δεν ειναι τοσο στεγανο και ισα ισα τωρα ακουμπαω το τεποζιτο και ειναι παγωμενο, ενω πριν ενιωθες τη ζεστη στο τεποζιτο.. μετα απο ωρα βεβαια που το ειχα αφησει σταματημενο εννοειται με ζεστο μοτερ
Δες πως ηταν το τεποζιτο απο κατω στο GSXR 1000 K7
437452
Η τρόμπα βενζίνης κρυώνει επειδή "κολυμπάει" στο καύσιμο ή επειδή περνάει απο μέσα της το καύσιμο?
Έχει την ικανότητα να κρατάει σταθερή την πίεση ή υπάρχει over-pressure valve μετά την έξοδο που γυρίζει πίσω το παραπάνω καύσιμο?
Έχω δεί αντλίες που βιδώνουν στην πάνω πλευρά του ντεπόζιτου για αυτό αναρωτιέμαι.
Η ντρομπα κρυωνει και με τους 2 τροπους που λες αλλα το ιδανικοτερο σεναριο ειναι οταν γινονται και τα 2 μαζι .. για να κραταει τη πιεση σταθερη αυτο ειναι ενα αλλο ξεχωριστο κεφαλαιο που δεν εχει να κανει με τις θερμοκρασιες
Επανέρχομαι με μικρή αναβάθμιση ακόμα :D
Άλλαξα το υποπλαίσιο για 3 λόγους
1) Για το βάρος αν και περίμενα μεγαλύτερη διάφορα .. αλλά γενικά αυτό το μηχανάκι δεν είναι όπως τα προηγούμενα μοντέλα και χάνεις δύσκολα βάρος
2) Για το κόστος σε καμιά χαζοπτώση ( σαφώς είναι αρκετά φτηνότερο από το μαμά )
3) Για το χρώμα του που θα ταίριαζε τώρα που θα μπει σε λίγες μέρες το σούτερ ψαλίδι
Με την ευκαιρία αυτή που το έλυσα αλλάχτηκαν μερικές βίδες προ βολτ τιτάνιου και αλουμινίου :D όλα για το βωμό του βάρους :lol:
439066
439067
439068
439069
439070
439071
439072
439073
Άλλο ένα ματσάκι βίδες φυλάχτηκε :lol: κάποια στιγμή θα ζυγιάσω όλες τις βίδες που έχουν αλλαχτεί και θα πάθετε σοκ :tooth:
439074
Μέχρι και το παξιμάδι του GPS άλλαξα
439075
439076
Σε αυτή εδώ τη βάση που είναι για το IMU κρύβονται ακόμα μερικά γραμμάρια.. κάποια στιγμή θα μπει στη θέση της μια καρπον :D
439077
Αυτά τα δυο σιδερένια δαχτυλίδια πήγα σήμερα στο τόρνο να μου φτιάξει δυο όμοια σε αλουμινίου εργκαλ 7075 .. για να δούμε τι βάρος θα χάσουμε και από εκεί, γιατί όπως είναι γνωστό .. φασούλι το φασούλι αδειάζεις το σακούλι :p
439078
Ναι ξέρω ξέρω θα βγούνε και θα πούνε μερικοί μερικοί σταγόνα στον ωκεανό, αλλά μάγκες για κάποιον που ψάχνει το απόλυτο μερικές φόρες πρέπει να βρεις και από τη μύγα ξύγκι :smokin:
Jimk7 ποσα κιλα ειναι τωρα το μηχανακι γεματο? Και οταν λεμε το απολυτο τι εννοεις? Υπεροχο το συνολο, πραγματικα εχεις παθος για αυτο που κανεις :beer:
Jimk7 ποσα κιλα ειναι τωρα το μηχανακι γεματο? Και οταν λεμε το απολυτο τι εννοεις? Υπεροχο το συνολο, πραγματικα εχεις παθος για αυτο που κανεις :beer:
179 γεματο βενζινα αλλα μην ξεχνας οτι εχουν προστεθει πραγματα πανω του που δεν ειχε πριν, οπως τηλεμετρια μανιταρια σκελετου και μοτερ, που μονο αυτα ειναι περιπου 5 κιλα αλλα ειναι απαραιτητα
Μπαίνεις πίστα με αυτό και σε περνάει στην στροφή σαν σταματημένο, "χεράς" με ίδιο, όλο μαμά. Αξία ανεκτίμητη:D
Πολύ ωραίο έχει γίνει!:beer:
doctoras
02/11/2022, 00:00
Μη δίνεις σημασία τι θα πει ο κόσμος, κάνε αυτό που νομίζεις. Αναμένουμε να δούμε το ψαλίδι
Πάντως με τα oem parts που θα έχεις μαζεψει αν έβρισκες ένα ίδιο μηχανάκι από στουκο με τα στοκ πάρτς θα το εκανες καινούργιο
179 γεματο βενζινα αλλα μην ξεχνας οτι εχουν προστεθει πραγματα πανω του που δεν ειχε πριν, οπως τηλεμετρια μανιταρια σκελετου και μοτερ, που μονο αυτα ειναι περιπου 5 κιλα αλλα ειναι απαραιτητα ������
Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή, εντυπωσιακό το νούμερο και η επιλογή των parts. Μιας και κυνηγάς το ελάχιστο βάρος, έχουν αφαιρεθεί τα καλώδια της πλεξούδας που πάνε στα φώτα/φλας;
Όλα για το μεγάλο,το KDX στο βάθος παραπονεμένο,ουτε μια αναβαθμισούλα!
Καλή συνέχεια!
Έπεσε και το δικό μου μάτι στο KDX,μπιμπελό φαίνεται !!(για το Σουζουκι τι να λέμε ,τα έχουμε πει ).
Μπαίνεις πίστα με αυτό και σε περνάει στην στροφή σαν σταματημένο, "χεράς" με ίδιο, όλο μαμά. Αξία ανεκτίμητη:D
Πολύ ωραίο έχει γίνει!:beer:
χαχαχα πολυ σωστα.. αλλα υπαρχει και μια αλλη εκδοχη να βλεπεις αλλους που ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα και να ζοριζονται μεσα στη στροφη με οτι ρισκο υπαρχει για ξαπλα και εγω να ειμαι ανετος. Αξία ανεκτίμητη :lol:
Μη δίνεις σημασία τι θα πει ο κόσμος, κάνε αυτό που νομίζεις. Αναμένουμε να δούμε το ψαλίδι
Πάντως με τα oem parts που θα έχεις μαζεψει αν έβρισκες ένα ίδιο μηχανάκι από στουκο με τα στοκ πάρτς θα το εκανες καινούργιο
Το εχω σκεφτει πολλες φορες να αγορασω ενα πλαισιο και ενα μοτερ.. φτιαχνω αλλο ενα ανετα για βολτα :D
Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή, εντυπωσιακό το νούμερο και η επιλογή των parts. Μιας και κυνηγάς το ελάχιστο βάρος, έχουν αφαιρεθεί τα καλώδια της πλεξούδας που πάνε στα φώτα/φλας;
Βγαζει κατω απο το τεποζιτο μια πλεξουδα που παει εμπρος φωτα φλας κ.τ.λ και εχω φτιαξει μια δικη μου με τα μονο απαραιτητα και εχω χασει μονο απο εκει σχεδον μισο κιλο .. υπαρχει καπου μεσα εδω
Οσο για το KDX που αναφερεστε ειναι εδω για γενικη επισκευη στο μοτερ, που καποια στιγμη τωρα το χειμωνα θα γινει κι αυτη .. οσο για το υπολοιπο ειναι απο ανακατασκευη και ειναι πενα ;)
Έτοιμα και τα δαχτυλιδια τεποζιτου .. για μειωση βαρους και μαλιστα με περισσοτερη ακριβια απο τα μαμα και πανω απο ολα δεν σκουριαζουν ποτέ :D Βαράτε αλύπητα αντέχω :tooth:
439089
439090
motojojo
02/11/2022, 12:11
Απο 41->14
Τα'παιξε και η ζυγαρια
Είναι αρρώστια αυτό που κάνεις! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! :lol:
doctor_john
02/11/2022, 12:16
Εντάξει, δεν είναι αμελητέα η διαφορά. Λογικό στο επίπεδο του συνόλου.
Δεν θυμάμαι την διαφορά που είχαν τα πιστόνια δαγκανών από σφυρήλατο αλουμίνιο σε σχέση με τα χυτοπρεσαριστά με επινικέλωση που είχε oem.
Νομίζω 9γρ.
ρε συ jim, παλιότερα στις Σέρρες είδα ένα τύπο, νομίζω με kawasaki, που είχε αντικαταστήσει το ντεπόζιτο και το υποπλαίσιο με ένα μονοκόματο κομμάτι απο carbon.
φοβερή μείωση βάρους και μπορείς να παίξεις με χωρητικότητα ντεποζίτου, θέση οδήγησης, σχήμα και μήκος ουράς κ.α.
δεν φτιάχνεις ένα τέτοιο;
KotsosDR
02/11/2022, 13:02
Επανέρχομαι με μικρή αναβάθμιση ακόμα :D
Άλλαξα το υποπλαίσιο για 3 λόγους
1) Για το βάρος αν και περίμενα μεγαλύτερη διάφορα .. αλλά γενικά αυτό το μηχανάκι δεν είναι όπως τα προηγούμενα μοντέλα και χάνεις δύσκολα βάρος
2) Για το κόστος σε καμιά χαζοπτώση ( σαφώς είναι αρκετά φτηνότερο από το μαμά )
3) Για το χρώμα του που θα ταίριαζε τώρα που θα μπει σε λίγες μέρες το σούτερ ψαλίδι
Με την ευκαιρία αυτή που το έλυσα αλλάχτηκαν μερικές βίδες προ βολτ τιτάνιου και αλουμινίου :D όλα για το βωμό του βάρους :lol:
439066
439067
439068
439069
439070
439071
439072
439073
Τα λόγια είναι περιττά , ομολογώ όμως ότι περίμενα να δω κανένα carbonsmith ξέρω γω ... :lipssealed: :lol:
Εγώ πάντως αν ανέβω στο Suzuki, θα πάνε πολλά χιλιάρικα χαμένα απ'τη μείωση βάρους.
Εγώ πάντως αν ανέβω στο Suzuki, θα πάνε πολλά χιλιάρικα χαμένα απ'τη μείωση βάρους.
:bawl::bawl:
Να σταματήσεις να τρως όλο τα φαι σου:D
ρε συ jim, παλιότερα στις Σέρρες είδα ένα τύπο, νομίζω με kawasaki, που είχε αντικαταστήσει το ντεπόζιτο και το υποπλαίσιο με ένα μονοκόματο κομμάτι απο carbon.
φοβερή μείωση βάρους και μπορείς να παίξεις με χωρητικότητα ντεποζίτου, θέση οδήγησης, σχήμα και μήκος ουράς κ.α.
δεν φτιάχνεις ένα τέτοιο;
Για τη καβασακι υπαρχει ετοιμο τετοιο .. αν εβγαζαν και για το δικο μου να εισαι σιγουρος οτι θα το ειχα βαλει ηδη :p
Nostradamus
03/11/2022, 05:45
Νεο project λοιπόν. Να πάρεις ένα Kawasaki και να αρχίσεις να το στήνεις από την αρχή να έχουμε να διαβάζουμε καμία διετία ακόμη. Χειμώνας έρχεται.. :lol:
Αυτή η "μύγα" πόσο ξυγκι ακόμη ? :lol:
Αυτό το "κουνούπι" πόση διύλιση ακόμη; :D
:lol:
Για τη καβασακι υπαρχει ετοιμο τετοιο .. αν εβγαζαν και για το δικο μου να εισαι σιγουρος οτι θα το ειχα βαλει ηδη :p
Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα καρμπον ντεποζιτο? Ειχα δει προσφατα τετοια δουλεια στο ηρακλειο για μηχανακι ντραγκστερ.
doctor_john
03/11/2022, 19:26
Yπάρχουν έτοιμα αλλά πρέπει να το παραγγείλεις για να είναι monocoque μαζί με την ουρά.
Θα πρέπει να υποστηρίζεται από ντεπόζιτο αλουμινίου ανάλογα τις ανάγκες κ.λπ.
Όλη αυτή η μετατροπή ποσό σου έχει πάει ;
Νεο project λοιπόν. Να πάρεις ένα Kawasaki και να αρχίσεις να το στήνεις από την αρχή να έχουμε να διαβάζουμε καμία διετία ακόμη. Χειμώνας έρχεται.. :lol:
Εχεις κι αλλα τετοια εξυπνα να πεις ? :smokin:
Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα καρμπον ντεποζιτο? Ειχα δει προσφατα τετοια δουλεια στο ηρακλειο για μηχανακι ντραγκστερ.
Τα καρπον δεν ειναι καλα.. λιωνει με το καιρο η ρητινη και φραζουν τα φιλτρα βενζινης
Yπάρχουν έτοιμα αλλά πρέπει να το παραγγείλεις για να είναι monocoque μαζί με την ουρά.
Θα πρέπει να υποστηρίζεται από ντεπόζιτο αλουμινίου ανάλογα τις ανάγκες κ.λπ.
Δεν υπαρχει κατι για το δικο μου αν εχεις βρει κατι στειλε μου .. στο προγραμμα ειναι να παρω καποια στιγμη ενα τεποζιτο yoshimura/aluminium
439108
doctor_john
03/11/2022, 20:31
Έχεις μιλήσει με fullsix; φτιάχνουν διάφορα κατά παραγγελία.
https://www.fullsixcarbon.com/en/
και εμένα δεν μου κάθεται καλά καύσιμο μέσα σε ρητίνη, θέλω λιγότερο εφήμερες τις επιλογές μου αλλά αν
τους εμπιστεύεσαι..
Είναι οι μόνοι "κοντά μας" που αναγνωρίζουν την αποσάθρωση και υπόσχονται ότι δεν θα σε απασχολήσει.
https://www.fullsixcarbon.com/en/product/MD-V418-C49
Έχεις μιλήσει με fullsix; φτιάχνουν διάφορα κατά παραγγελία.
https://www.fullsixcarbon.com/en/
και εμένα δεν μου κάθεται καλά καύσιμο μέσα σε ρητίνη, θέλω λιγότερο εφήμερες τις επιλογές μου αλλά αν
τους εμπιστεύεσαι..
Είναι οι μόνοι "κοντά μας" που αναγνωρίζουν την αποσάθρωση και υπόσχονται ότι δεν θα σε απασχολήσει.
https://www.fullsixcarbon.com/en/product/MD-V418-C49
Δεν εχω μιλησει αλλα αν δεις τη σουζουκι δεν την εχουν καν μεσα :tooth:
Εντομεταξυ οσους ξερω που εχουν βαλει καρπον τεποζιτα εχουν στο μελλον προβληματα .. για εκει δεν το ρισκαρω αλουμινιου και ξερο ψωμι :D
Υπαρχει εδω στα Χανια ενας πολυ καλος με τα καρπον.. αλλα δεν μπορεις να συνεννοηθεις μαζι του.
Καποια στιγμη ειχα κανει μια κουβεντα μαζι του να μου φτιαξει ενα καρπον υποπλαισιο μαζι με ουρα αλλα οπως ειπα και πριν ο τυπος ειναι αλλου για αλλου ( ειναι ο ιδιος που μου εχει φτιαξει την ουρα και μερικα αλλα κομματια) ειναι πολυ καλος στη δουλεια του αλλα μεχρι εκει.. το δυσκολο ειναι να του μιλησεις :lol: δεν με νοιαζει τιποτα αλλο τωρα που θα μου ερθει η SBK εξατμιση ισως χρειαστω να μου φτιαξει αλλη καρινα καρπον, αντε να δουμε τωρα πως του το λενε :cry:
https://www.facebook.com/papadakis.carbon
Αυτο εδω το παλικαρι ειναι. Τον ειχα δει απο κοντα για να μου φτιαξει καποια κομματια για τον δικο μου μηχανακι, και εχει φτιαξει και αρκετα σε φιλους. Ολοι λενε πολυ καλα λογια.
και το ντεποζιτο που εκανε.
439109
Εχω δει δουλεια του και προσωπικα δεν μου αρεσε .. θα σου δωσω μια συμβουλη τεποζιτο μονο αλουμινιου για πολλους και διαφορους λογους ;)
Εφυγε από Αγγλια μια Full factory yoshimura superbike system :D μονο 4 μηνες την περιμενα :lol:
Μου ηρθε επιτελους και ο σωστος αποστατης του πισω δισκοφρένου από τη καλη μας σουτερ :moutza: .. αυτο εκανε μονο 7 μηνες :eleison:
439194
Ηρθαν και τα σωστα τακακια για τη πισω SBK BREMBO δαγκανα.. δειτε διαφορα πως είναι το εινα τακακι και πως είναι το άλλο μεγαλυτερο για δισκο 30ρι
439195
439196
Η πισω αυτή δαγκανα σαν αγωνιστικη που είναι δεν ειχε ελατηριο να κραταει τα τακακια ανοιχτα και ηταν ένα μικρο πρόβλημα μιας και κάθε φορα θα εβγαζα/εβαζα τη πισω ροδα μενει πανω η δαγκανα
Ψαχνοντας λοιπον επεσε στο ματι μου ότι βγαζουν ένα μικρο ελατηριο για αυτην .. ρωτησα εδώ Ελλαδα αλλα ουτε που το γνωριζαν αυτό και ουτε μπορουσαν να μου το βρουνε, οποτε εγινε παραγγελεια από εξω :rolleyes:
439197
439198
Κανει πολύ καλη δουλεια τωρα κραταει τα τακακια ανοιχτα και δεν πεφτουν :D
439199
439200
DoctoR_k6
07/11/2022, 09:52
Περιμενουμε φωτο με ολα απανω...
Επισης ειπα να παρω και μια καινοιυργια αλυσιδα did erv7 να την δοκιμασω κι αυτή τι λεει .. είναι παντως κοσμημα facadoro που λενε :tooth: σαν χρυσαφι στην οψη αλλα αρκετα ελαφρια στα 120 δοντια μαζι με το χαρτι μονο 1878 γραμμαρια :D
439201
439202
439203
Μολις ερθει και η εξατμιση συμπληρωνετε το πασλ για να μπει επιτελους το σουτερ ψαλιδι :priest: σαν το γιοφυρι της Αρτας καταντησε :tooth:
Με τι γρανάζια θα την ταιριάξεις την αλυσίδα;
Με τι γρανάζια θα την ταιριάξεις την αλυσίδα;
To εμπρος ειναι GANDINI
439209
και για πισω superlite
439210
RaGe_Raptor
07/11/2022, 19:27
Μήπως το ψήνεις να το κατεβάσεις wsbk του χρόνου? :D
Μιας που το board του factory είναι γτπκ...
JIMK7 Πως και δεν εχεις ερθει σε καποιο απο τα event Serres η Muggelo?
JIMK7 Πως και δεν εχεις ερθει σε καποιο απο τα event Serres η Muggelo?
Το 2015 πηγα για πρωτη φορα στο Misano με ενα GSXR 100O K7 .. το 18 και 19 ξαναπηγα με το L7 μετα πλακωσε ο κορονοιδος
Φετος ειπα να παω ( το Σεμπτεμβρη που περασε ) θα ηταν η πρωτη φορα με αυτο το μηχανακι και 18 χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα παει εκει και ενω ειχα ετοιμαστει πληρως με ελαστικα μπολικα κ.τ.λ. κ.τ.λ
439291
εχασα το καραβι :lol: για ενα λεπτο :rolleyes: θα μου πεις γιατι δεν πηγες την επομενη μερα ? γιατι μια βδομαδα πριν μου ετυχαν ενα σωρο γκατεμιες ( αν και δεν ειμαι προληπτικος ) κατι σαν να μου ελεγε μην πας και τελικα αποδειχτηκε οτι καλα επραξα που δεν πηγα :p οταν δεν σε θελει ρε παιδι μου καλο ειναι να μην το ζοριζεις πολυ πολυ :lol:
439292
Δεν πειραζει το επομενο πλανο για Σερρες ειναι Μαιο του 23 ( πρωτα ο Θεος ) που μεχρι τοτε θα εχει μπει πανω το σουτερ ψαλιδι, οποτε θα ειμαι ακομα καλυτερα προετοιμασμενος :D
Οσο για το Muggelo που λες θελω να παω καποια στιγμη αλλα τα εξοδα ειναι παααρα πολλα και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα πριν κανω μια τετοια κινηση, ισως προτιμησω για αλλη μια φορα το Misano που το ξερω καλυτερα οπως και να το κανεις αλλα δεν ειναι μονο αυτο, θελω να δω διαφορες απο τη τελευταια φορα που ημουν εκει γιατι εχω κανει πολλες αλλαγες απο τοτε στο παρταλι μου ιδωμεν
Μήπως το ψήνεις να το κατεβάσεις wsbk του χρόνου? :D
Μιας που το board του factory είναι γτπκ...
Καλο εχει γινει το παρταλι μου δεν λεω.. αλλα οταν βλεπεις αυτο εδω κλαις :p
439294
RaGe_Raptor
08/11/2022, 20:57
439294
Το έχω φόντο στο λάπτοπ...
ΜΟΥΝΑΡΟΣ
Σε κανα μηνα θα βγαλει ημερομηνιες ο Ζαφειροπουλος! Ελπιζω να καταφερεις να ερθεις και Ελλαδα και Ιταλια να δουμε το μηχανακι απο κοντα.
Σε κανα μηνα θα βγαλει ημερομηνιες ο Ζαφειροπουλος! Ελπιζω να καταφερεις να ερθεις και Ελλαδα και Ιταλια να δουμε το μηχανακι απο κοντα.
Για Σερρες λογικα θα παω σε ελευθερο event γιατι θα κατσω πολλες μερες .. για εξωτερικο ομως ναι θα παω με το Ζαφειροπουλο
439297
439298
439294
Εγώ πάντως και τα 2 ίδια τούμπανα τα βλέπω...
Ωραια και τα ελευθερα που λες οταν ομως πας με παρεα ειναι πολυ πιο ωραια η ολη φαση, ειτε Σερρες ειτε Εξωτερικο. Υπαρχει πολυς κοσμος απο ηρακλειο που μπορεις να ανεβεις μαζι και να σου κανουμε και παρεα στην διαδρομη
Ωραια και τα ελευθερα που λες οταν ομως πας με παρεα ειναι πολυ πιο ωραια η ολη φαση, ειτε Σερρες ειτε Εξωτερικο. Υπαρχει πολυς κοσμος απο ηρακλειο που μπορεις να ανεβεις μαζι και να σου κανουμε και παρεα στην διαδρομη
Βρε ολα αυτα που λες καλα ειναι και τα ασπαζομαι.. για την ωρα μετα απο τοσα χρονια απουσιας, πιστα να παω και ας ειμαι μονος μου :p
Παραγγειλα αλουμινιο 7075 σκληροτητα για να φτιαξω αλλα δαχτυλιδια πισω τροχου για τους καρπον τροχους που εχω
Η σουτερ μου ειχε στειλει για τους εργοστασιακους τροχους οποτε δεν μου κανουν
Πηρα και ενα κομματι μαυρο τεφλον για να φτιαξω μανηταρια στο τορνο.. αχρειαστα να ειναι :lol:
439405
439406
439407
439408
439409