Σύνδεση

View Full Version : GSX-R 1000 L7 by JIMK7

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

JIMK7
16/11/2022, 12:50
Η εξατμιση που περιμενω ειναι στο δρομο.. οποτε για να τελειωσει το πασλ θελω ακομα να φτιαξω τα δαχτυλιδια για το τροχο και τελος :D

439410
439411
439412
439413

JIMK7
16/11/2022, 19:10
Bρηκα δυο παρομοιες φωτο μια με το SBK YOSHIMURA και αλλη μια με το δικο μου.. απο τοτε εχουν γινει και θα γινουν ακομα περισσοτερες αλλαγες, κρατηστε αυτες τις δυο φωτογραφιες :D

439422439423

JIMK7
23/11/2022, 14:36
Full factory yoshimura superbike system for GSXR 1000 L7 και πάνω .. είναι μόνο για γνώστες :D

439575
439576
439577
439578
439579
439580
439581

sfigas
23/11/2022, 17:00
Ηρθε απο Αγγλια? Τι τελωνειο πληρωσες για αυτη αν επιτρεπεται?

JIMK7
23/11/2022, 20:14
Ηρθε απο Αγγλια? Τι τελωνειο πληρωσες για αυτη αν επιτρεπεται?

Πολλα πληρωσα .. αλλα τι να κανεις να κατσεις να μαλωνεις :p πλακα πλακα εκει στα τελωνεια ιδικα αν ειναι ιδιωτικα σου πινουν το αιμα

STF
23/11/2022, 21:35
Πολλα πληρωσα .. αλλα τι να κανεις να κατσεις να μαλωνεις :p πλακα πλακα εκει στα τελωνεια ιδικα αν ειναι ιδιωτικα σου πινουν το αιμα

Όπως το λες, ειδικά αν είναι ιδιωτικά! Χαλάλι όμως!

sfigas
23/11/2022, 23:39

Την επομενη φορα που θα χρειαστεις κατι ενημερωσε με. Υπαρχει τροπος να ερθει στην Ελλαδα χωρις τελωνειο με λεωφορειο που κανει δρομολογιο καθε εβδομαδα. Στελνω αρκετα πραγματα Ελλαδα στον αδερφο μου.

Pew
24/11/2022, 07:49
Την επομενη φορα που θα χρειαστεις κατι ενημερωσε με. Υπαρχει τροπος να ερθει στην Ελλαδα χωρις τελωνειο με λεωφορειο που κανει δρομολογιο καθε εβδομαδα. Στελνω αρκετα πραγματα Ελλαδα στον αδερφο μου.

Καλα δεν στελνεις και Yoshi με λεοφωρειο απο Αγγλια, εκτος και αν ταξιδευει σε θεση επιβατη διπλα απο κανα ξαδερφο... :lol:

karellen
24/11/2022, 07:55

:beer:

JIMK7
01/12/2022, 17:00
Πλησιάζουν γιορτές οπότε κάτι πρέπει να στολίσω κι εγώ :D

439788

JIMK7
03/12/2022, 18:29
Τα προβληματα για να μπει το πισω ψαλιδι τελικα ηταν πολλα παρα πολλα οποτε ειπα ενα ενα να τα λυσω γιατι στο τελος δεν βλεπω να μπαινει πανω ποτε .

Η εξατμιση που ειναι Full factory για να την ταιριαξω εφτυσα αιμα .. αλλα στο τελος εγινε χαρμα οφθαλομου :D μαλιστα του εφτιαξα δαχτυλίδια στιλ yoshimura :p επισης φτιαχτηκαν στο τορνο δαχτυλιδα για το πισω τροχο και εκατσαν ολα τελεια μεχρι τωρα :D

Εμεινε μονο η ποδια γιατι βρισκει και αυτη στους λαιμους μαλλον θα φτιαχτει αλλη ....

439811
439813
439812
439814
439815

JIMK7
03/12/2022, 18:35
Ειμαστε παντος σε καλο δρομο παρα τα πολλα προβληματα

439816
439817
439818
439819
439820
439821
439822

peterTHErider
03/12/2022, 19:02
Jim πολύ ωραία δουλειά και μπράβο.από περιέργια τι χρόνους κάνεις στις σέρρες?
Ρωτάω γιατί ένα στοκ gsxr 1000 με τα σωστά λάστιχα κάνει σχετικά εύκολα 22-23.
Θέλω να καταλάβω πόσο νόημα έχει όλη αυτή η δουλειά.πέρα από το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα.

Viking
03/12/2022, 19:15
Θέλω να καταλάβω πόσο νόημα έχει όλη αυτή η δουλειά.πέρα από το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα.

:eyepop::eyepop::eyepop:

Έχω καιρό να πάω στα Σέρρας, αλλά αλήθεια τώρα? Με οδηγό ποιον?

JIMK7
03/12/2022, 19:37

Σέρρες έχω να πάω εκεί από το πρώτο μου αγώνα το 2004 ( τότε με ένα 750 του 2002 μοντέλο ) ανεπίσημα είχα κάνει 1.24 χαμηλό επίσημα 1.26.456 μιλάμε για παρτάλι εντελώς αλλά τότε με ότι είχαμε τρέχαμε, βέβαια από τότε έχουνε περάσει 22 χρόνια

Σίγουρα γεράσαμε αλλά με τα χρόνια απόχτησα εμπειρία.

Πριν 2 μήνες ήταν να πάω αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερα.
Πρώτα ο Θεός λέω για ανοιξη, από εκεί και πέρα ότι χρόνο και να κάνω δεν με πειράζει, αρκεί να το διασκεδάζω όσο δεν πάει, για την ώρα δεν το κρύβω γουστάρω αφάνταστα αυτό που κάνω :p

Πιστευω το 22 -23 το εχω .. αλλα για να ξερεις αυτος ο χρονος που λες μονο ευκολα δεν γινεται, λιγοι τον κανουν

439824

peterTHErider
03/12/2022, 23:40
Το εύκολα δεν πάει προφανώς σε μένα και μιλάω για το μηχανάκι σαν σύνολο.σε διάφορα τεστ περιοδικών με αγωνιζόμενους οδηγούς ως μέτρο σύγκρισης όλα τα στοκ σύγχρονα 100άρια κάνουν 1.22-1.24.μπεγνής-συνιώρης-πίππος.πχ αυτοί με το μηχανάκι σου όπως το έχεις κάνει θα γύρναγαν 1.19 και ίσως πιό κάτώ.
Μακάρι να πας και να κάνεις τον χρόνο που λες.

JIMK7
04/12/2022, 08:40
Το εύκολα δεν πάει προφανώς σε μένα και μιλάω για το μηχανάκι σαν σύνολο.σε διάφορα τεστ περιοδικών με αγωνιζόμενους οδηγούς ως μέτρο σύγκρισης όλα τα στοκ σύγχρονα 100άρια κάνουν 1.22-1.24.μπεγνής-συνιώρης-πίππος.πχ αυτοί με το μηχανάκι σου όπως το έχεις κάνει θα γύρναγαν 1.19 και ίσως πιό κάτώ.
Μακάρι να πας και να κάνεις τον χρόνο που λες.

Ολοι αυτοι που λες φιλε μου ξερουν τι πιστα σαν καλπικη δεκαρα :lol: δεν χρειαζεται νομιζω να αναφερω ποσα λαστιχα εχουν λιωσει εκει :Dμε με λιγα λογια αυτους τους χρονος τους κανουν λιγοι μετρημενοι στα δαχτυλα, οποτε λογικο να γινουν αυτοι οι χρονοι ακομα και με στοκ καινουργιο 1000ρι επισης να τονισω τα καινουργια μηχανακια εχουν βελτιωθει παρα πολυ και δεν ειναι οπως τα παλια.

Στα συγχρονα μηχανακια η καθε βελτιωση δεν ειναι η νυχτα με τη μερα αλλα σιγουρα υπαρχουν διαφορες δεν το συζητω απλα δεν ειναι οπως ηταν καποτε.

Τωρα το τι θα κανω θα εξαρτηθουν απο πολλα πραγματα .. οπως ρυθμισμα αναρτησεων μοχλικων γραναζιων κ.τ.λ. γιατι στη πρωτη επαφη εκει ποτε δεν ξερεις τι θα συναντησεις

Σιγουρα ολα θελουν το χρονο τους και το ξερω πολυ καλα αυτο .. δεν βιαζομαι ομως μικρος ειμαι ακομα :tooth:

peterTHErider
04/12/2022, 10:08
Ολοι αυτοι που λες φιλε μου ξερουν τι πιστα σαν καλπικη δεκαρα :lol: δεν χρειαζεται νομιζω να αναφερω ποσα λαστιχα εχουν λιωσει εκει :Dμε με λιγα λογια αυτους τους χρονος τους κανουν λιγοι μετρημενοι στα δαχτυλα, οποτε λογικο να γινουν αυτοι οι χρονοι ακομα και με στοκ καινουργιο 1000ρι επισης να τονισω τα καινουργια μηχανακια εχουν βελτιωθει παρα πολυ και δεν ειναι οπως τα παλια.

Στα συγχρονα μηχανακια η καθε βελτιωση δεν ειναι η νυχτα με τη μερα αλλα σιγουρα υπαρχουν διαφορες δεν το συζητω απλα δεν ειναι οπως ηταν καποτε.

Τωρα το τι θα κανω θα εξαρτηθουν απο πολλα πραγματα .. οπως ρυθμισμα αναρτησεων μοχλικων γραναζιων κ.τ.λ. γιατι στη πρωτη επαφη εκει ποτε δεν ξερεις τι θα συναντησεις

Σιγουρα ολα θελουν το χρονο τους και το ξερω πολυ καλα αυτο .. δεν βιαζομαι ομως μικρος ειμαι ακομα :tooth:

Ναι ρε συ προφανώς.τόσα χρόνια που έχεις να πας θα είναι σαν να μπαίνεις πρώτη φορά!
Και πολύ όμορφο το έκανες το μηχανάκι σου απλά εξετάζω την ουσία.
Και σκέφτομαι τι πραγματικά χρειάζεται ένας αναβάτης του 1.25 για να βελτιωθεί και να μην του αρκεί σε ένα συγχρονο 1000άρι.

Κάρμπον τροχοί ναι
Εξάτμιση πρόγραμμα ναι
Πολυστερικό ναι
Τηλεμετρια ναι

Και μετά πάμε στα ίσως
Αναρτήσεις?
Φρένα?

Όλα τα υπόλοιπα όμορφα αλλά στο επίπεδο που λέμε καθάρα αισθητικές επεμβάσεις.
Αυτό λέω χωρίς καμία διάθεση να μειώσω την δουλεία που έχεις ρίξει!

RaGe_Raptor
04/12/2022, 10:53
Ναι ρε συ προφανώς.τόσα χρόνια που έχεις να πας θα είναι σαν να μπαίνεις πρώτη φορά!
Και σκέφτομαι τι πραγματικά χρειάζεται ένας αναβάτης του 1.25 για να βελτιωθεί και να μην του αρκεί σε ένα συγχρονο 1000άρι.

Κάρμπον τροχοί ναι
Εξάτμιση πρόγραμμα ναι
Πολυστερικό ναι
Τηλεμετρια ναι

Και μετά πάμε στα ίσως
Αναρτήσεις?
Φρένα?

από ένα σημείο και μετά, ότι και να κάνεις έχεις diminishing returns,όσον αφορά την απόδοση. αυτό δεν συμβαίνει με την καύλα. ;)

RaGe_Raptor
04/12/2022, 10:56
:eyepop::eyepop::eyepop:

Έχω καιρό να πάω στα Σέρρας, αλλά αλήθεια τώρα? Με οδηγό ποιον?

sorry για το threadjack Jim.
ο παρακάτω ισχυρίζεται ότι κάνει 22αρια με στοκ GSX-R
https://youtu.be/szCsaUxPNk8

peterTHErider
04/12/2022, 13:20

Αυτό είχα στο μυαλό μου!

kouk
04/12/2022, 15:37
από ένα σημείο και μετά, ότι και να κάνεις έχεις diminishing returns,όσον αφορά την απόδοση. αυτό δεν συμβαίνει με την καύλα. ;)

Πολύ ωραία απάντηση.

JIMK7
04/12/2022, 17:05

Κάρμπον τροχοί ναι
Εξάτμιση πρόγραμμα ναι
Πολυστερικό ναι
Τηλεμετρια ναι

Και μετά πάμε στα ίσως
Αναρτήσεις?
Φρένα?

Κοιτα ειναι πολλα πολλα ακομα πραγματα που εχω κανει και τη διαφορα θα την καταλαβεις μονο πριν και μετα

Ενα θα σου πω .. επειδη γνωριζω πολυ καλα το πριν και το μετα, καθε φορα που το καβαλαω εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια :D

JIMK7
04/12/2022, 17:16

Τον εχω δει φιλε και πιστευω οτι δεν το ισχυριζεται αλλα το κανει.. βεβαια μην ξεχνας οτι ο ανθρωπος ειναι απο εκει κοντα και εχει μπει πολλες πολλες φορες

Το 19 πηγα για δευτερη φορα στο Μιζανο τοτε ειχαν ερθει μερικα παιδια που ειναι αρκετα γρηγορη στις Σερρες ( ονοματα δεν λεμε ) δεν χρειαζεται να σου πω ποσο πολυ αργα γυρνουσαν εκει σε πιστα που δεν ηξεραν

Οπως καταλαβαινεις για να ερθει ενας καλος χρονος σε μια πιστα δεν ειναι πολυ δυσκολο οταν εχεις μπει πολλες φορες, το δυσκολο ειναι οταν πας σε μια διαφοερτικη πιστα τι ψαρια πιανεις

Παντως μεχρι στιγμης ειμαι απο αυτος που προσαρμοζομαι πολυ ευκολα οπου και να παω, οπως και να εχει οτι ηταν να κανω το εκανα πριν αρκετα χρονια, πλεων δεν εχω καμια διαθεση να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν, οτι κανω το κανω για προσωπικη μου ευχαριστηση, αν και για την ωρα πιστευω οτι τα καταφερνω αρκετα καλα

Υ.Γ Οταν ομως καποια στιγμη καταλαβω οτι ειμαι εμποδιο μεσα σε μια πιστα, ισως κρεμασω τα γαντια μου :p

Viking
04/12/2022, 18:09

Ο ισχυρισμός ότι το 1.22 1.24 είναι σχετικά εύκολο στις Σερρες με ένα στοκ 1000 επειδή κάποιος το ανέβασε σε βίντεο στο γιουτουμπ και επειδή υπάρχουν και κάτι εξωγήινοι τύπου Συνιώρης κτλ είναι για τα καφενεία..

Στο θέμα: το τρελό μηχανάκι του Τζιμ είναι κάτι σαν Lightweight Study και αξίζει σίγουρα όχι μόνο για τον χρόνο που μπορεί να φέρει στις Σέρρες αλλά και για το "ταξίδι" της υλοποίησης. :beer:

cityfly
04/12/2022, 19:25

Ας δεχτούμε ότι οι χρόνοι είναι σωστοί, ο τίτλος του είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έποιασα 22 στις Σέρρες άρα θεωρεί κι ο ίδιος ότι είναι πολύ δύσκολο και το 22άρι που έποιασε ήταν 1:22.992 (με data lap accuracy 0.10 με 0.11 που δεν ξέρω σε τι ακριβώς μεταφράζεται σε χρόνο) άρα κατέβηκε το 23 οριακά (ή το έχασε οριακά με βάση το data lap accuracy)
Άρα μάλλον αποδεικνύει αυτό που λέει ο Jim ότι είναι εφικτό αλλά καθολου εύκολο και μόνο λίγοι το καταφέρνουν

RaGe_Raptor
04/12/2022, 19:37
Ας δεχτούμε ότι οι χρόνοι είναι σωστοί, ο τίτλος του είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έποιασα 22 στις Σέρρες άρα θεωρεί κι ο ίδιος ότι είναι πολύ δύσκολο και το 22άρι που έποιασε ήταν 1:22.992 (με data lap accuracy 0.10 με 0.11 που δεν ξέρω σε τι ακριβώς μεταφράζεται σε χρόνο) άρα κατέβηκε το 23 οριακά (ή το έχασε οριακά με βάση το data lap accuracy)
Άρα μάλλον αποδεικνύει αυτό που λέει ο Jim ότι είναι εφικτό αλλά καθολου εύκολο και μόνο λίγοι το καταφέρνουν

Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι εύκολο (αν απαντάς σ' εμένα) αλλά ίσως εφικτό, οπότε έγραψα "ισχυρίζεται".
Άλλωστε όσο πιο γρήγορα πας ,τόσο πιο δύσκολα κατεβαίνει ο χρόνος (γνωστά όλα αυτά, βέβαια)

peterTHErider
05/12/2022, 00:27
Ο ισχυρισμός ότι το 1.22 1.24 είναι σχετικά εύκολο στις Σερρες με ένα στοκ 1000 επειδή κάποιος το ανέβασε σε βίντεο στο γιουτουμπ και επειδή υπάρχουν και κάτι εξωγήινοι τύπου Συνιώρης κτλ είναι για τα καφενεία..

Στο θέμα: το τρελό μηχανάκι του Τζιμ είναι κάτι σαν Lightweight Study και αξίζει σίγουρα όχι μόνο για τον χρόνο που μπορεί να φέρει στις Σέρρες αλλά και για το "ταξίδι" της υλοποίησης. :beer:

Δεν είπα πουθένα ότι ειναι εύκολο να κάνει κάποιος 1.23 με στοκ 1000άρι αλλά οτι είναι σχετικά εύκολο για ένα στοκ 1000άρι να κάνει αυτό το χρόνο.γιατι πολύ απλά αυτά τα μηχανάκια είναι πολύ πάνω από σχεδόν όλους μας.
Με ΣΤΟΚ panigale v4 o pirro(νομίζω όλοι ξέρουμε ποιός είναι) γράφει 2 δευτερόλεπτα πιο αργό χρόνο από το μηχανάκι του wsbk!
Σε απλά ελληνικά ένας πραγματικά ελιτ αναβάτης με ενα στοκ 1000αρι θα έγραφε κάτω από 1.19,οι καλοί έλληνες 1.22-1.23 άρα στο 1.25 το μηχανάκι χασμουριέται σαν σύνολο.

DoctoR_k6
05/12/2022, 07:58
Το θυμαστε αυτο (https://www.youtube.com/watch?v=-_6_coqh6Lg)το βιντεο με τον Κεβιν (τον κουλο) που μπηκε με ενα Κ7 αν θυμαμαι καλα μαμα κιολας κ εκανε 1.26 περιπου... :lol:

Αφου τελειωσει η ''κουβεντα'' κανε ενα καθαρισμα JimK7 μην χαλαει το θεμα...

JIMK7
05/12/2022, 09:14
Παιδια κατω απο το 1.20 στο τελευταιο αγωνα που εγινε εκει με αγωνιστικα μηχανακια φυσικα, νομιζω οτι το καταφεραν μονο 2 Ελληνες στα 1000 οποτε μην λεμε οτι γινονται ετσι ευκολα το 19 ποσο μαλλον το 18 που αν θυμαμαι καλα δεν το καταφερε κανεις.

Για να γινει αυτος ο χρονος πρεπει να ειναι ολα σουπερ ντουπερ καλα.. αδηγο/μηχανακι κατασταση πιστας και καιρος, δηλαδη τελειες συνθηκες στα παντα

Ο Τριντης με ιδιο μηχανακι σαν το δικο μου ( που τον θεωρω ενα πολυ καλο οδηγο ) ακομα δεν εχει καταφερει να σπασει 1.20 αν και πιστευω αργα η γρηγορα απο αυτα που εχω δει στη τηλεμετρια του ειναι θεμα χρονου

Υ.Γ Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να καθαριστει κατι.. καλοδεχουμενες ολες οι παρατηρησεις :D

leftos
05/12/2022, 09:17
Χαλάμε και το νήμα του όμορφου gsxr.
Δεν έχω μπει πίστα δεν έχω τρέξει με 1000 αρια.
Σε επαφή και κουβέντα με αγωνιζόμενο όταν τον είχα ρωτήσει διαφορά στόκ με ένα περιποιημένο η απάντηση ήταν οτι σε έναν γύρο θα κάνουν παρεμφερή χρόνο.
Αλλά όσο περνάνε οι γύροι το στοκ θα χάνει έδαφος απο φρένα και αναρτήσεις και εκεί είναι που αρχίζει να έχει μεγάλη διαφορά.
Και τελικά αυτό βλέπω εγω με τους χρόνους που έχουν κάνει πολλοί αγωνιζόμενοι θρύλοι έλληνες και ξένοι με στόκ μηχανάκια στην πίστα των Σερρών.

JIMK7
05/12/2022, 09:27
Χαλάμε και το νήμα του όμορφου gsxr.
Δεν έχω μπει πίστα δεν έχω τρέξει με 1000 αρια.
Σε επαφή και κουβέντα με αγωνιζόμενο όταν τον είχα ρωτήσει διαφορά στόκ με ένα περιποιημένο η απάντηση ήταν οτι σε έναν γύρο θα κάνουν παρεμφερή χρόνο.
Αλλά όσο περνάνε οι γύροι το στοκ θα χάνει έδαφος απο φρένα και αναρτήσεις και εκεί είναι που αρχίζει να έχει μεγάλη διαφορά.
Και τελικά αυτό βλέπω εγω με τους χρόνους που έχουν κάνει πολλοί αγωνιζόμενοι θρύλοι έλληνες και ξένοι με στόκ μηχανάκια στην πίστα των Σερρών.

Ναι ισχυει κι αυτο + οτι με ενα στοκ μηχανακι καταβαλεις περισσοτερη προσπαθεια με περισσοτερο ρισκο να βγει ο χρονος και μην ξεχναμε περισσοτερη κουραση να κουμανταρει καποιος ενα βαρυτερο αλλα και οχι τοσο καλοστημενο μηχανακι

Ακομα και με το δικο μου αλλαξα μερικες ρυθμισεις και εκανα ακριβος τον ιδιο χρονο αλλα με περισσοτερη ευκολια ;)

RaGe_Raptor
05/12/2022, 09:42
Να βάλουμε και στην εξίσωση και το σε τι βαθμό θέλει να ρισκάρει την περιουσία του ο καθένας.
Αν πληρώνεις από την τσέπη σου....

JIMK7
05/12/2022, 15:22
Να βάλουμε και στην εξίσωση και το σε τι βαθμό θέλει να ρισκάρει την περιουσία του ο καθένας.
Αν πληρώνεις από την τσέπη σου....

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Καλα αυτο που το βαζεις .. εγω καθε ακριβο αξεσουαρ που βαζω γινομαι πιο αργος :priest:

Παμε τωρα στο επομενο που μπορουσα να κανω .. πηρα μερικες βιδες τιτανιου probolt αλεν για τους λαιμους της εξατμισης

Επρεπε βεβαια πρωτα να τις ανοιξω τρυπες γιατι πιανουν πανω σε αυτες τα ελατηρια, αρκετα μπελαλιδικη δουλεια με μεγαλη λεπτομερια

Το αποτελεσμα για μενα εκπληκτικο για καποιους αλλους δεν ξερω :tooth:

439864
439865
439866
439867
439868

JIMK7
05/12/2022, 15:25
Δεν μπορούσα να βλέπω εκεί τις ανοξείδωτες βίδες σ αυτό το αριστούργημα .. ναι είμαι αρρωστακι :lol:

Πριν

439869
439870

και Μετα

439871
439872
439873
439874

Sotirisxt
05/12/2022, 16:02
Τούμπανο μπράβο στο μεράκι σου και στην σημασία που δίνεις μέχρι την τελευταία βίδα.. εννοείται πολύ πιο ωραίο το μετά ...

basilis_k6
05/12/2022, 16:11
ρε τζιμ αν πιαναν τοσο τα χερια μου και ειχα το χρονο και τα χρηματα θα ανοιγα ενα ιντερνετικο μαγαζι με αξεσουαρ χειροποιητα για μοτοσυκλέτες. ελιτ προϊόντα για αγοραστες σαν και του λόγου σου.

οσο για τις βιδες, επιτελους τις αλλαξες δεν μου έκανε αίσθηση ουτε να το καβαλήσω. :lol:

lospsi
05/12/2022, 16:29
Πολύ ωραία δουλειά!
Αλήθεια πώς τα κατάφερες και τρύπησες τα κεφάλια από τις βίδες? Τιτάνιο και με κλίση...

kostaskk
05/12/2022, 17:09
Πολύ ωραία δουλειά!
Αλήθεια πώς τα κατάφερες και τρύπησες τα κεφάλια από τις βίδες? Τιτάνιο και με κλίση...

Με τη ρυθμιζόμενη βάση δραπανου με τσοκ τορνου ίσως? Πληροφορίες για αυτή θα ήταν ενδιαφέρουσες

JIMK7
05/12/2022, 17:56
Πολύ ωραία δουλειά!

Φρεζοδραπανο + διαιρέτη και ιδικά τρυπάνια

439877
439878

JIMK7
06/12/2022, 11:30
Mια μικρη διορθωση από το φιλο dankannn που προσεξε ότι ηταν 7 βιδες οι ινοξ και όχι 8 που είναι το σωστο

Οποτε βαζω τις σωστες φωτο

439888
439889

dankannn
06/12/2022, 12:30
Mια μικρη διορθωση από το φιλο dankannn που προσεξε ότι ηταν 7 βιδες οι ινοξ και όχι 8 που είναι το σωστο

Οποτε βαζω τις σωστες φωτο

439888
439889

Χαχα , τωρα ολα ειναι σωστα :):p

JIMK7
06/12/2022, 13:24
Χαχα , τωρα ολα ειναι σωστα :):p

εεεε ναι το σωστο να λεγεται :D μην κανουμε και εδω παραπληροφορηση :tooth:

sfigas
06/12/2022, 16:01
Οπως εγραψαν οι παραπανω 1.22-1.23 κανουν αγωνιζομενοι. Εχει αρκετο κοσμο που γυρναει στο 1.25 αλλα μενουν εκει, οσους τουλαχιστον ξερω εγω. Για να κατεβει θελει πολυ μα πολυ τρελα, φυσικη κατασταση και καθολου μα καθολου φρενα. Ο Δεσκας που ειναι ειναι πρωταθλητης γυρνουσε με cbr 600rr του 2007 σε σχεδον στοκ μορφη στο 1.22 Τον Σεπτεμβριο ο Μαγκινες που μπηκε πρωτη φορα στην πιστα γυρνουσε στο 1.22 σταθερα μετα απο μερικους γυρους. Παρολα αυτα δν πιστευω οτι υπαρχει σωστο η λαθος στις βελτιωσεις. Απαξ και γουσταρεις αυτο που κανεις και περνας εσυ καλα δεν εχει κανενας λογος πανω σε αυτο.

JIMK7
09/12/2022, 18:47
Η πρωτη παρθενικη του βολτα μια φορα σημερα εγινε :D

Εντυπωσης

1) Διαφορετικος ο θορυβος ( μου φαινεται παραξενο ) γιατι το τελικο παρεμεινε το ιδιο για την ωρα .. πιστευα οτι αυτο κανονιζει το θορυβο κι οχι το χταποδι αλλα εξανα λαθος

2) Με την τηλεμετρια ειδα τουλαχιστον στα χαμηλα και μεσαια ειναι τωρα αρκετα πιο φτωχο το μειγμα, οποτε πρεπει να του φτιαξω καινουργιο χαρτη καυσιμου

3) Αν και εκανα πολυ μικρη βολτα απο τα πρωτα μετρα καταλαβαινεις ευκολα οτι τα μοχλικα δουλευουν εντελως διαφορετικα ( προς το καλυτερο φυσικα ) περνουσαν της ανωμαλιες του δρομου πιο ωραια, θα δουμε ισως να χρειαστω λιγο πιο σκληρο ελατηριο αν και δεν νομιζω

Αυτα για την ωρα.. το μονο που εμεινε ακομα ειναι η καρινα που θελει κι αυτη μια μικρη μετατροπη για να μην βρισκει το χταποδι

Απο κοντα μαγκες ειναι κ@υαλα δεν το συζητω :a30::a30::a30:

439945
439946

και η εξατμιση αρχιζει και παιρνει εινα ωραιο χρωμα :p

439947

husky21
09/12/2022, 19:16
Απο κοντα μαγκες ειναι κ@υαλα δεν το συζητω :a30::a3

Ναι γιατι απο τις φωτο δειχνει ενα χαλι μαυρο:bawl:

peterTHErider
09/12/2022, 19:19
Οπως εγραψαν οι παραπανω 1.22-1.23 κανουν αγωνιζομενοι. Εχει αρκετο κοσμο που γυρναει στο 1.25 αλλα μενουν εκει, οσους τουλαχιστον ξερω εγω. Για να κατεβει θελει πολυ μα πολυ τρελα, φυσικη κατασταση και καθολου μα καθολου φρενα. Ο Δεσκας που ειναι ειναι πρωταθλητης γυρνουσε με cbr 600rr του 2007 σε σχεδον στοκ μορφη στο 1.22 Τον Σεπτεμβριο ο Μαγκινες που μπηκε πρωτη φορα στην πιστα γυρνουσε στο 1.22 σταθερα μετα απο μερικους γυρους. Παρολα αυτα δν πιστευω οτι υπαρχει σωστο η λαθος στις βελτιωσεις. Απαξ και γουσταρεις αυτο που κανεις και περνας εσυ καλα δεν εχει κανενας λογος πανω σε αυτο.

αυτό με τα φρένα που λες είναι ΠΟΛΥ λάθος μα πολύ λάθος.για να κερδίσεις κάθε δέκατο πρέπει να το στίβεις και σε κάθε ευθειάκι και να κλείνεις το γκάζι όσο το δυνατόν πιό αργά.Άρα θέλει ΤΡΕΛΑ φρένα αλλά να κάνεις σωστό και αρχιδάτο trail braking.αυτή είναι η διαφορά.

RaGe_Raptor
09/12/2022, 19:31
αυτό με τα φρένα που λες είναι ΠΟΛΥ λάθος μα πολύ λάθος.για να κερδίσεις κάθε δέκατο πρέπει να το στίβεις και σε κάθε ευθειάκι και να κλείνεις το γκάζι όσο το δυνατόν πιό αργά.Άρα θέλει ΤΡΕΛΑ φρένα αλλά να κάνεις σωστό και αρχιδάτο trail braking.αυτή είναι η διαφορά.

Να πω ότι συμφωνώ μέχρι κεραίας .

JIMK7
09/12/2022, 20:05
Αυτο με τα φρενα ειναι αναλογα τη πιστα παιδια .. παμε τωρα στο θεμα μας :D

439949
439950
439951
439952
439953
439954
439955

STF
09/12/2022, 22:06
Παρατήρησα πως στις βίδες δεν άνοιξες απλά τις τρύπες αλλά τις έχεις φρεζάρει κι όλας. Αυτό γιατί; Για να πιάνουν πιο εύκολα τα ελατήρια ή για έξτρα απώλεια βάρους; Ή και για τα δυο; Ή κάτι άλλο;

JIMK7
10/12/2022, 10:42
Παρατήρησα πως στις βίδες δεν άνοιξες απλά τις τρύπες αλλά τις έχεις φρεζάρει κι όλας. Αυτό γιατί; Για να πιάνουν πιο εύκολα τα ελατήρια ή για έξτρα απώλεια βάρους; Ή και για τα δυο; Ή κάτι άλλο;

Η φρεζα ειναι πολυ μικρη και ειναι για να μπαινουν πιο ευκολα τα ελατηρια και για κανενα αλλο λογο .. ααα ειναι και πιο ομορφο αν μπορει να το πει καποιος

JIMK7
10/12/2022, 22:36
Ένα μικρο βίντεο με το παρτάλι μου .. καλό είναι όσοι το δείτε να κάνετε και κανένα λαικ τσάμπα είναι :tooth:

https://www.youtube.com/watch?v=AMs1ppqK7JY&t=432s

440064

billyka
11/12/2022, 09:20
Άλλο επίπεδο το μηχανάκι!Ωραίος!

RaGe_Raptor
11/12/2022, 12:53
Ένα μικρο βίντεο με το παρτάλι μου .. καλό είναι όσοι το δείτε να κάνετε και κανένα λαικ τσάμπα είναι :tooth:

https://www.youtube.com/watch?v=AMs1ppqK7JY&t=432s

440064

Πόσο μήκος έχει ρε Τζιμ? Το εργοστασιακό είναι 620mm
(Εννοώ με εργοστασιακό γραναζωμα/αλυσίδα)

JIMK7
11/12/2022, 17:23
Πόσο μήκος έχει ρε Τζιμ? Το εργοστασιακό είναι 620mm
(Εννοώ με εργοστασιακό γραναζωμα/αλυσίδα)

Δεν εχει αλλαξει το μηκος .. το εργοστασιακο ψαλιδι ηταν ηδη πολυ μακρυ, ειναι το πιο μακρυ ψαλιδι παραγωγης που εχει φτιαχτει ποτε .

JIMK7
12/12/2022, 23:32
Έβαλα τη καρίνα και το πήγα μια βόλτα .. μπορώ να δηλώσω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, ήμουν σίγουρος ότι θα έβλεπα διάφορα στο κράτημα και στην οδηγική συμπεριφορά, αλλά τόση μεγάλη διάφορα για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα, μένει να δούμε και τι ψάρια πιάνει μέσα στη πίστα .

440101
440102
440103

JIMK7
24/12/2022, 11:01
Καλά Χριστούγεννα με Υγεία Χαρά και Ευτυχία σε όλους !!!

440237
440238
440239
440240
440241
440242
440243

JIMK7
24/01/2023, 20:32
Ρυθμιστής πίσω ελατηρίου με άζωτο από την Öhlins factory !!! :p

440988
440989
440990
440991
440992
440993
440994
440995

billyka
24/01/2023, 20:48
Jim γρανάζια απο που περνεις?Θελω πισω για marchesini και ειναι ιδιο με της Bst

JIMK7
24/01/2023, 21:03
Jim γρανάζια απο που περνεις?Θελω πισω για marchesini και ειναι ιδιο με της Bst

Τι δοντια και βημα θες ? εχω μερικα καινουργια ΑFΑΜ :D

JIMK7
24/01/2023, 21:52
https://www.youtube.com/watch?v=gQoe2sz9Gcc

billyka
25/01/2023, 07:39
Δόντια μαμά,42.Βήμα λεω να παω σε 520.530 εχω τωρα πάνω με μαμά γρανάζια

Bowleno
25/01/2023, 08:18
Δόντια μαμά,42.Βήμα λεω να παω σε 520.530 εχω τωρα πάνω με μαμά γρανάζια

Σε 520 θα την διαλύσει πολύ γρήγορα δεν νομίζεις;

billyka
25/01/2023, 09:12
Λογικά ναι,αλλα έτσι κι αλλιώς δεν το μαστιγωνω το μηχανάκι απο χαμηλά,μπαντηλικια κτλ.Και τις ζάντες δεν θα τις βαλω τωρα πανω,οταν φαγωθούν τα λάστιχα και ειμαι για αλλαγή και οταν παρω και δισκοπλακες για μπροστά, έχουμε χρόνο δλδ,ποιο πολύ ερευνα κανω τωρα.Οι περισσότεροι μου παν οτι είναι αμαρτία να βαλω 530 σε αυτες τις ζάντες.Και το μηχανάκι βγαίνει 2 φορες το μηνα Κυριακή,εχω το παπι για καθημερινά οποτε η διάρκεια ζωης δεν με απασχολεί και αμαν

billyka
25/01/2023, 10:39
Btw,την 530 την εχω πανω 15.000 χλμ τωρα Επίσης σκέφτομαι μήπως να βάλω πανω ενα 530 πίσω μόνο?Ετσι γλυτώνω μεχρι να φθαρεί η αλυσίδα το εξτρα κόστος 520 αλυσιδογραναζων.Και κατι ακομα, νομίζω έχει κατι προστατευτικά για ζάντες για τις αλλαγές ελαστικών ωστε να μην γδερνονται.Πως λέγονται για να παραγγείλω γιατι εδω δεν έχει κανεις

Bowleno
25/01/2023, 14:45
Btw,την 530 την εχω πανω 15.000 χλμ τωρα Επίσης σκέφτομαι μήπως να βάλω πανω ενα 530 πίσω μόνο?Ετσι γλυτώνω μεχρι να φθαρεί η αλυσίδα το εξτρα κόστος 520 αλυσιδογραναζων.Και κατι ακομα, νομίζω έχει κατι προστατευτικά για ζάντες για τις αλλαγές ελαστικών ωστε να μην γδερνονται.Πως λέγονται για να παραγγείλω γιατι εδω δεν έχει κανεις

Από περιέργεια, πόσο κοστίζουν αυτές οι ζάντες;

DoctoR_k6
25/01/2023, 14:57
Από περιέργεια, πόσο κοστίζουν αυτές οι ζάντες;

Εχει επισημο dealer στην Ελλαδα.
Μπες κ δες...
Εμενα δεν παει το χερι μου να γραψω τετοιο νουμερο. :lol:

billyka
25/01/2023, 16:49
Καινούργιες έχουν παραπάνω απο όσο πηρα μεταχειρισμένο το μηχανάκι μου.. Εννοείται ότι τις πήρα μεταχειρισμένες βέβαια.Εχουν πάνω απο 3000 καινούργιες.Βρήκα και γρανάζι :p

Bowleno
25/01/2023, 19:37
Καινούργιες έχουν παραπάνω απο όσο πηρα μεταχειρισμένο το μηχανάκι μου.. Εννοείται ότι τις πήρα μεταχειρισμένες βέβαια.Εχουν πάνω απο 3000 καινούργιες.Βρήκα και γρανάζι :p

Αούτς.....νόημα αυτές έχουν, προφανώς μόνο σε πίστα αν κυνηγάς τους χρόνους.....
Για οτιδήποτε άλλο (ακόμα και για ποζεριά :D) τα θεωρώ τζάμπα έξοδο το οποίο ποτέ δεν παίρνεις πίσω.

billyka
25/01/2023, 21:33
Δεν θα εδινα τοσα λεφτα για ποζερια.Απλα ειναι η μονη βελτίωση η οποία βελτιώνει το μηχανάκι σε πολλούς τομείςΑλλα..Δεν έχεις άδικο..Αλλα επειδή το χω φιλοσοφίσει..Όλοι καπου τα τρώνε τα λεφτά τους και για καποιον αλλο ειναι τζάμπα έξοδο..Αλλος τα καπνίζει,αλλος τα πίνει,αλλος τα παίζει κίνο,αλλος τα τρωει στις πουτάνες..Μασουρι δεν έχει νόημα να τα κανεις..Εγω δεν κανω τπτ απο τα παραπάνω.Και επειδή εχω ζοριστει πολυ στην ζωη μου..Πες οτι μου χουν μεινει απωθημένα??Οτι θελω και με κανει χαρουμενο το περνω.Το ss ετσι και αλλιώς απο μονο του ειναι περιττό,αλλα με κανει να χαμογελάω.Αλλιως ολοι επρεπε να ειχαμε παπακι και lada:lol:

JIMK7
26/01/2023, 17:20

Μονο σε 45 δοντια εχω και 520 βημα.. αλλα εφοσον βρηκες μια χαρα :a013:

billyka
26/01/2023, 20:03
Ναι λεω να κρατήσω το μαμα γρανάζωμα.Ευχαριστω πάντως!

JIMK7
03/02/2023, 15:25
Επιτέλους πήρα την απόφαση να στείλω τα καλάμια για Hard Chrome

Χρόνια τώρα το σκεφτόμουν αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση

Περιμένω και 2 δαχτυλίδια από την OHLINS για να του αλλάξω τη διαδρομή απο 120mm στα 130mm

441248
441249
441250
441251
441252
441253

doctor_john
03/02/2023, 20:46
Eίχα την εντύπωση ότι τα σκληροχρώμια δεν έχουν χρώμα. Ανωδιώσεις δεν είναι αυτά που δείχνεις;

Nostradamus
04/02/2023, 07:06
Τι περιθώρια έχει ακόμη Δημήτρη να κατέβεις σε κιλά συνόλου? Εννοώ είσαι πλέον κοντά στο απόλυτο εντός "λογικών" πλαισίων η έχεις ακόμη σημεία που θα πάρουν βελτίωση ?

Bowleno
04/02/2023, 07:35
Τι περιθώρια έχει ακόμη Δημήτρη να κατέβεις σε κιλά συνόλου? Εννοώ είσαι πλέον κοντά στο απόλυτο εντός "λογικών" πλαισίων η έχεις ακόμη σημεία που θα πάρουν βελτίωση ?

Κιλά;;; μόνο από τον εαυτό του :D

:lol:

Lakisss
04/02/2023, 09:59
Ρεζερβουάρ; Μίζα έχει;

JIMK7
04/02/2023, 19:44
Γενικα αυτο το μηχανακι απο μαμα δεν εχανε ευκολα κιλα, γιατι ηταν ηδη πολυ ελαφρυ .. απο εδω και περα για να χασει κι αλλο βαρος θελει πολυ μαρουλι ( οχι πως πριν δεν ηθελε ) :lol: ο επομενος στοχος ειναι αλουμινιο τεποζιτο για 2 λογους .. βαρος περιπου - 3 κιλα το πολυ και εργονομια ( θα κουμπωνω πανω του πιο σωστα στα φρενα ) δειτε ποσο στενο ειναι χαμηλα και ποσο πολυ φαρδαινει προς τα πανω

Ηδη γεματος βενζινα ειμαι ( με φουλ τηλεμετρια ) στα 179 κιλα με μειον 3 κιλα απο τεποζιτο και κατι βασακια σε καρπον που θα φτιαχτουν, θα κατεβω στα 176 οποτε δεν εχω παραπανο καλα ειναι :D

441309
441310
441311

lospsi
04/02/2023, 21:08
Επιτέλους πήρα την απόφαση να στείλω τα καλάμια για Hard Chrome

Χρόνια τώρα το σκεφτόμουν αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση

Περιμένω και 2 δαχτυλίδια από την OHLINS για να του αλλάξω τη διαδρομή απο 120mm στα 130mm

441248
441249
441250
441251
441252
441253

Ωραίος!
Πως και δεν αγόρασες έτοιμα καλάμια? Δεν υπάρχουν στο εμπόριο?

JIMK7
05/02/2023, 14:28
Ωραίος!
Πως και δεν αγόρασες έτοιμα καλάμια? Δεν υπάρχουν στο εμπόριο?

Oσο και αν εψαξα δεν βρηκα :cry:

JIMK7
12/02/2023, 12:41
Μετα απο 5 χρονια εκατσα και εφτιαξα ενα μικρο βιντεο στο Μιsano .. παλι καλα να λεμε :lol: στο πρωτο γυρο του αγωνα ηταν λιγο κρυα τα ελστικα ( για ολους ) και για αυτο υπηρχαν οι εξοδοι και οι λαθος γραμμες, εκει που αρχισα να παιρνω αερα και να μαθαινω τη πιστα, μετα εμεινα απο βενζινα :tooth: βεβαια δεν την πατησα μονο εγω αλλα πολυ κοσμος, αλλα ολα καλα αφου καταφερα να κανω το καλυτερο γυρο του τριημερου

https://www.youtube.com/watch?v=Qdxkucq28d8&t=258s

STF
12/02/2023, 12:55
Μετα απο 5 χρονια εκατσα και εφτιαξα ενα μικρο βιντεο στο Μιsano .. παλι καλα να λεμε :lol: στο πρωτο γυρο του αγωνα ηταν λιγο κρυα τα ελστικα ( για ολους ) και για αυτο υπηρχαν οι εξοδοι και οι λαθος γραμμες, εκει που αρχισα να παιρνω αερα και να μαθαινω τη πιστα, μετα εμεινα απο βενζινα :tooth: βεβαια δεν την πατησα μονο εγω αλλα πολυ κοσμος, αλλα ολα καλα αφου καταφερα να κανω το καλυτερο γυρο του τριημερου

https://www.youtube.com/watch?v=Qdxkucq28d8&t=258s

Εγώ όμως αυτό θαυμάζω στο βίντεο σου, τις ατέλειες αυτές που όταν τις βλέπω με κάνουν να θέλω να σε ακολουθήσω στις πίστες αντί μιας αποτρεπτικής τελειότητας στους χειρισμούς που δεν κατέχω. Ότι ίσως κι εγώ μπορώ αντί του "που να πάω εγώ ρε..."

Ωραίος :beer:

JIMK7
17/02/2023, 12:25
Γεια σας αλάνια με μια μικρή αλλά όχι ασήμαντη ακόμα αναβάθμιση :D

Η εμπρός ανάρτηση που έχω βάλει είναι ένα Öhlins cartridges FKR 118 αυτό έρχεται με διαδρομή 120mm και σου λένε ότι δουλεύει αρκετά καλά δρόμο/πίστα αλλά για αγωνιστική χρήση σας προτείνουμε να το κάνετε 130mm

Αυτό είναι ένα πολύ καλό σενάριο για να έχω άλλα 10mm περιθώριο να το σηκώσω κι άλλο από εμπρός

Αν και άργησα λίγο έτοιμη από 120mm διαδρομή που ήταν με 2 αλλαγές έγινε 130mm

Αφαιρέθηκε πρώτα ένα δαχτυλίδι από τεφλον 10mm ( αυτό που είναι μέσα στο κόκκινο κύκλο ) και αλλάχτηκε ο αποστάτης ελατηρίου από 32mm σε 42mm ( αυτό που είναι μέσα στο πράσινο κύκλο )

Μένει τώρα να μου έρθουν και τα καλάμια για να το δοκιμάσω τι λέει και στη πράξη :smokin:

441490
441491

katsar
17/02/2023, 13:02
Να πω και κάτι για το βίντεο από πάνω,θα μιλήσω ελεύθερα και συγχώρεσε με αν.
Καλά ρε φίλε τι γ@μάτη κατάσταση έχεις φτιάξει στο βίντεο;real time τόσα δεδομένα , εντάξει λες και βλέπω βιντεοπαιχνίδι.
Μου άρεσε πάρα πολύ .

JIMK7
17/02/2023, 13:30
Να πω και κάτι για το βίντεο από πάνω,θα μιλήσω ελεύθερα και συγχώρεσε με αν.
Καλά ρε φίλε τι γ@μάτη κατάσταση έχεις φτιάξει στο βίντεο;real time τόσα δεδομένα , εντάξει λες και βλέπω βιντεοπαιχνίδι.
Μου άρεσε πάρα πολύ .

Ολα αυτα αν δεν ειχα τη τηλεμετρια απλα δεν θα μπορουσα να τα εκανα

Τις επομενες μερες θα ανεβασω αλλο ενα με μια καμερα που ειχα βαλει πισω στην ουρα

Στο πρωτο γυρο του αγωνα στο MISANO ενας που ηταν πισω μου με ενα GSXR 1000 K8 φαινεται πεντακαθαρα απο λαθος γραμμη που ειχε παρει, προσπαθοντας να μεινει κοντα μου γλυτωσε στο τσακ το χαι :p ηταν εντυπωσιακο πλανο δεν μπορω να πω :tooth:

JIMK7
06/04/2023, 20:01
Στις μερες που περασαν εγιναν μερικες αναβαθμισεις για πριν τις Σερρες που θα παω σε λιγο καιρο

Εχουμε και λεμε μερος πρωτο

Εκατσα και εφτιαξα μια αλλη βαση για την IMU του τραξιον, δεν μπορω να καταλαβω γιατι την ειχαν φτιαξει τοσο βαρια :rolleyes: εφτιαξα μονο τη κατω βαση ( σε αλουμινιου που ηταν πιο ευκολη και πιο βαρια ) καποια στιγμη θα φτιαξω και τις δυο σε καρπον :D

Μαζι με τις βιδες και 2 δαχτυλιδια κερδισα 165 γραμμαρια που δεν τα λες λιγα, ετσι κι αλλως εχουμε ξαναπει φασουλι το φασουλι αδειαζεις το σακουλι :tooth:

442463442464
442465

JIMK7
06/04/2023, 20:05
Μερος δευτερο εφτιαξα αλλη κατω καρινα σε καρπον γιατι με την SBK εξατμιση και ψαλιδι δεν ταιριαζε η προηγουμενη :rolleyes:

Τα αυτοκολλητα εμειναν και ειναι ετοιμη κι αυτη :D

442466

JIMK7
06/04/2023, 20:22
Μερος τριτο.. το καλυτερο το αφησα γοα το τελος :p

Επιτελους μετα απο +2 μηνες μου ηρθαν και οι μπουκαλες που τις ειχα παει για DLC επιστρωση σε χρωμα χρυσο :a48:
Με την ευκαιρια αυτη φυσικα θα μπουνε καινουργιες τσιμουχες και δαχτυλιδια αλλα αλλαχτηκε και η διαδρομη αναρτησης απο 120mm στα 130mm

442467
442468
442469

STF
06/04/2023, 21:10
Κρατάς κάποιο αρχείο με το πόσο συνολικό από το βάρος έχεις κερδίσει (αφαιρέσει), μέχρι σήμερα;

lospsi
07/04/2023, 06:46
Μερος τριτο.. το καλυτερο το αφησα γοα το τελος :p

Επιτελους μετα απο +2 μηνες μου ηρθαν και οι μπουκαλες που τις ειχα παει για DLC επιστρωση σε χρωμα χρυσο :a48:
Με την ευκαιρια αυτη φυσικα θα μπουνε καινουργιες τσιμουχες και δαχτυλιδια αλλα αλαχτηκε και η διαδρομη αναρτησης απο 120mm στα 130mm

442467
442468
442469

Πάρα πολύ όμορφα!
Αν θες, έτσι για εγκυκλοπαιδική γνώση, βάλε το λινκ του μαγαζιού που έγινε η δουλειά.

JIMK7
07/04/2023, 08:42
Κρατάς κάποιο αρχείο με το πόσο συνολικό από το βάρος έχεις κερδίσει (αφαιρέσει), μέχρι σήμερα;

Κοίτα 202 το δίνει ο κατασκευαστής και τωρα είναι στα 179 γεμάτο βενζίνα + τηλεμετρία + μανιτάρια σκελετού και κινητήρα που δεν υπήρχαν πριν αν τα αφαιρέσουμε κι αυτά βγάλε αλλα 4ρα με 5 κιλα να είσαι μέσα, οπότε πάμε στα 175 χοντρικά δηλαδή 27 κιλα κερδος

Υ.Γ. Αυτό το μηχανάκι ήταν ήδη ελαφρυ από καινούργιο και δύσκολα εχανε βαρος σε σύγκριση το GSXR 1000 K7 που είχα, εκει με κάθε αλλαγη είχα καλυτέρα νούμερα στη ζυγαριά

JIMK7
07/04/2023, 08:57
Πάρα πολύ όμορφα!
Αν θες, έτσι για εγκυκλοπαιδική γνώση, βάλε το λινκ του μαγαζιού που έγινε η δουλειά.

Στου Μοnster Bike Patras τα έστειλα κι αυτος ξέρει καποιον από Ιταλία ( που φτιάχνει αναρτήσεις ) που και αυτος με τη σειρα του τα έστειλε κάπου αλλού.. καταλαβαίνεις τωρα :tooth:

Ενώ μου είχε πει από τη στιγμη που θα φτιάσουν Ιταλία θα κάνουν από 2 μέχρι 5 ήμερες το πολύ ( το γνωστο παραμύθι ολων ) τελικά πέρασαν 2 μήνες με δικαιολογίες απίστευτες τεσπα :rolleyes:

lospsi
07/04/2023, 09:32
Στου Μοnster Bike Patras τα έστειλα κι αυτος ξέρει καποιον από Ιταλία ( που φτιάχνει αναρτήσεις ) που και αυτος με τη σειρα του τα έστειλε κάπου αλλού.. καταλαβαίνεις τωρα :tooth:

Ενώ μου είχε πει από τη στιγμη που θα φτιάσουν Ιταλία θα κάνουν από 2 μέχρι 5 ήμερες το πολύ ( το γνωστο παραμύθι ολων ) τελικά πέρασαν 2 μήνες με δικαιολογίες απίστευτες τεσπα :rolleyes:

Να τολμήσω να ρωτήσω κόστος?

JIMK7
07/04/2023, 10:54
Να τολμήσω να ρωτήσω κόστος?

Μαζί με τα μεταφορικά ( για μένα που έχω μαγαζί ) μου πήγε κοντά στα 400 ένας άλλος από Ελλάδα μου ζητούσε στην αρχή ( για την ίδια δουλειά ) περίπου 800 και μετά 650 κάτι τέτοιο και θα τα έστελνε Ολλανδία με ότι χρωμμα γουστάρω, γενικά το κόστος για αυτές τις δουλείες είναι στα ύψη και υπόψιν πρέπει τα καλάμια να είναι σε πολύ καλή κατάσταση

husky21
07/04/2023, 18:52
27 κιλα πρεπει να κανουν τεραστια διαφορα ε;

JIMK7
07/04/2023, 22:40
27 κιλα πρεπει να κανουν τεραστια διαφορα ε;

Ναι η διάφορα είναι χαοτική εντωμεταξύ είναι μικρο σε μέγεθος και νομίζεις ότι καβάλας 600ρι μέχρι που ανοίγεις το γκάζι και έρχεσαι στη πραγματικότητα

Αν και ακόμα δεν έχει φτάσει στα νούμερα βάρους ενός MOTOGP μηχανάκι όμως σε ένα SBK είναι πολύ κοντά.. άλλα απο αξεσουάρ ενός SBK ούτε καν κι όμως οι διάφορες από ένα νορμάλ είναι τεράστιες , φανταστείτε τώρα ένα SBK μηχανάκι τι δυνατότητες έχει πόσο μάλλον ένα MOTOGP οπότε όταν βλέπετε αυτά που κάνουν στους αγώνες SBK και MOTOGP μην παραμυθιάζεστε, τα μηχανάκια αυτά είναι αλλού για αλλού φυσικά και αυτοί που τα καβαλάνε είναι φοβερά τιμόνια δεν λέω άλλα τα μηχανάκια τους είναι εκπληκτικά

JIMK7
07/04/2023, 22:46
Μάγκες από κοντά είναι όλα τα λεφτά θα δούμε όμως και στη πράξη τι θα λέει η διαδρομή που έγινε από 120mm σε 130mm το καλό είναι ότι τώρα έχω κι άλλα περιθώρια να το σηκώσω και από πίσω:D

442529
442530
442531
442532

RaGe_Raptor
07/04/2023, 22:54
Ναι η διάφορα είναι χαοτική εντωμεταξύ είναι μικρο σε μέγεθος και νομίζεις ότι καβάλας 600ρι μέχρι που ανοίγεις το γκάζι και έρχεσαι στη πραγματικότητα

Αν και ακόμα δεν έχει φτάσει στα νούμερα βάρους ενός MOTOGP μηχανάκι όμως σε ένα SBK είναι πολύ κοντά.. άλλα απο αξεσουάρ ενός SBK ούτε καν κι όμως οι διάφορες από ένα νορμάλ είναι τεράστιες , φανταστείτε τώρα ένα SBK μηχανάκι τι δυνατότητες έχει πόσο μάλλον ένα MOTOGP οπότε όταν βλέπετε αυτά που κάνουν στους αγώνες SBK και MOTOGP μην παραμυθιάζεστε, τα μηχανάκια αυτά είναι αλλού για αλλού φυσικά και αυτοί που τα καβαλάνε είναι φοβερά τιμόνια δεν λέω άλλα τα μηχανάκια τους είναι εκπληκτικά

Ξέχασες το πιο σημαντικό: δεν πληρώνουν τις στραβές

kouk
08/04/2023, 15:39
Carbon δίσκους.
Think about it.

JIMK7
08/04/2023, 22:19
Carbon δίσκους.
Think about it.

Ειναι κι αυτο στα σχεδια αλλα προεχει αλουμινιο FUEL TANK yoshimura

442545