View Full Version : 2ος Αγώνας Gran Premio Motul de la República Argentina
panayiotis
10/04/2018, 15:04
394690 394691
GIOTIS750
10/04/2018, 15:07
Παρακολουθείς γενικά MotoGP; Όσο Lorenzo και Rossi ήταν μαζί στη Yamaha, πήραν από 2 πρωταθλήματα ο καθένας. Απλά ο Rossi τα πήρε με τη δική του αξία και έκανε τη Yamaha ομάδα, από 0 που ήταν. Ο Lorenzo τα βρήκε όλα έτοιμα, όπως και τώρα στη Ducati, απλά ξέχασε ότι δεν αρκεί η μοτοσικλέτα για να κερδίζεις.
:beer::beer:
panayiotis
10/04/2018, 15:09
Μα την οδήγησε δεν την έσπρωξε και σε κάθε περίπτωση έπρεπε να πάει τελευταίος.
MOTOGP LE MANS 2004....
Παρακολουθείς γενικά MotoGP; Όσο Lorenzo και Rossi ήταν μαζί στη Yamaha, πήραν από 2 πρωταθλήματα ο καθένας. Απλά ο Rossi τα πήρε με τη δική του αξία και έκανε τη Yamaha ομάδα, από 0 που ήταν. Ο Lorenzo τα βρήκε όλα έτοιμα, όπως και τώρα στη Ducati, απλά ξέχασε ότι δεν αρκεί η μοτοσικλέτα για να κερδίζεις.
Σοβαρα επιχειρηματα ο.κ.
Ζησε στον μικροκοσμο σου φιλε. Σαν τον Rossi που ειναι στον δικο του κοσμο.
Σε λιγο θα τον τσαγιαζει και ο Hafizh SYAHRIN. Ελεος
RaGe_Raptor
10/04/2018, 15:14
Το μόνο καλό απ'την τωρινή κατάσταση είναι ότι έρχεται όλο και πιο κοντά ο 99 στη Σουζούκι :D
panayiotis
10/04/2018, 15:17
394692
Σοβαρα επιχειρηματα ο.κ.
Ζησε στον μικροκοσμο σου φιλε. Σαν τον Rossi που ειναι στον δικο του κοσμο.
Σε λιγο θα τον τσαγιαζει και ο Hafizh SYAHRIN. Ελεος
Ε ναι, τι άλλο θα έγραφες μετά από τόσες ό,τι-να-ναι ανακρίβειες, ενώ μπορούσες κάλλιστα να μελετήσεις λίγη wikipedia πριν ποστάρεις. :lol: :lol: :lol: :lol:
FotisFz1
10/04/2018, 15:19
Το μόνο καλό απ'την τωρινή κατάσταση είναι ότι έρχεται όλο και πιο κοντά ο 99 στη Σουζούκι :D
Δεν βλεπω κατι καλο σε αυτο...
Ειναι συμπαθητικη η Σουζουκι!!!
Αν αληθεύει οτι η suzuki είναι αρκετά κοντά το στυλ της Yamaha τότε αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.
Βέβαια τα μισθά δεν θα είναι τα ίδια αλλά καλύτερα έτσι παρά ΟΑΕΔ
panayiotis
10/04/2018, 15:23
https://youtu.be/aA3zetYTGHw
devil's animal
10/04/2018, 15:27
https://youtu.be/aA3zetYTGHw
τελικα τι εγινε? εφαγε μαυρη σημαια? :lol:
Όχι, βέβαια, επειδή δεν πήγε ανάποδα στην πίστα, αλλά ακολούθησε τους κανονισμούς.
KonstantinS
10/04/2018, 15:31
GIOTIS750 Την μια μπυρα να του δωσεις(του BLITZZER) γιατι ο Λορενθο τα 2 απ τα 3 πρωταθληματα τα πειρε μονος του με 1000αρα (το 2012 το πρωτο που ελεγαν οι κακεντρεχεις να δουμε τι μηχανακι θα στησει τωρα χωρις τον γιατρο) με τον Ροσι μαζι πηρε 1 με την 800αρα
blackbusa
10/04/2018, 15:32
αν διαβασετε τον παγκοσμιο τυπο ολοι παραδεχοντουσαν οτι ο ΜΜ ηταν πιο γρηγορος και θα περναγε στην επομενη/μεθεπομενη στροφη και κανεις δεν το αρνειται αυτο...
ο 46 δεν τα βαζει με τον ΜΜ αλλα με την Dorna που αφηνει τετοια συμπεριφορα να συνεχιζετε...
ο ΜΜ αυτην την στιγμη ειναι ο καλυτερος πιλοτος με ενδεχομενος ενα απο τα καλυτερα μηχανακια και κανεις δεν λεει το αντιθετο...το θεμα ειναι οτι στις κακες μερες του εμφανιζει μια οδηγικη συμπεριφορα που δημιουργει προβλημα...αλλο εχω χωρο να περασω και αλλο ανοιγω δικου μου χωρο πεφτοντας στον αλλον με οσα...το προβλημα ειναι αν το κανει επειδη εχει κάλο στον εγκεφαλο η οντως το κανει επιτηδες...και στις 2 περιπτωσεις δεν ειναι καλο για τους αλλους οδηγους να εχουν στο νου τους οτι ανα πασα στιγμη οτι ανα πασα στιγμη μπορει να πεσει επανω τους...και αυτο με καποιο τροπο πρεπει να διορθωθει...
τελειωνοντας μια ερωτηση προς τους αντιΡοσσικους...αφου ολα ηταν σωστα, ειχε χωρο κλπ κλπ κλπ γιατι στο τελος ο ΜΜ πηγε στα box του 46 να ζητησει συγγνωμη???
υ.γ. απαντηση στον Σταυρο προς προσπεραση απο εξωτερικη...https://www.youtube.com/watch?v=bhEJ6wAgUrE για να μην βαλω του 46 στον 27 το μακρυνο 08 στην Laguna...
RaGe_Raptor
10/04/2018, 15:32
Αν αληθεύει οτι η suzuki είναι αρκετά κοντά το στυλ της Yamaha τότε αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.
Βέβαια τα μισθά δεν θα είναι τα ίδια αλλά καλύτερα έτσι παρά ΟΑΕΔ
Σε αυτή τη βάση το έγραψα. Υποθέτοντας ότι μοιάζουν αρκετά M1 - GSX-RR θα μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει. Αλλιώς προτοκλασάτο όνομα η Σουζούκι δεν πληρώνει.
Τωρα αυτο ειναι καλο ; :cry:
Θα πουλησω τα σουζουκια μου :lol:
Devil... Σχω μπει πιστα... 8 φορες.
Τις πρωτς 2 ημουν αργος και μονιμως κοιταγα πισω μην ενοχλω κανεναν.
Τις αλλες 6 απο γρηγορος... Εως αρκετα για το Tdm900 που εχω. Δεν το λεω εγω... Ξεκινουσα αρχαριος η ενδιαμεσος και με βαζανε οι διοργανωτες στους γρηγορους γιατι με μετρουσαν και βλεπανε οτι με κοβανε αλλοι πιο αργοι.
ΟΜΩΣ... Οταν εβρισκα καποιον στην πιστα δεν τον περναγα ποτε απο εσωτερικη η να χωθω εκει σεβομενος τους κανονισμους. Δεν παει να ριχνω 10 δευτερόλεπτα... Θα περιμενω να περασω οπως οριζουν οι κανονισμοι.
Καπου στο YouTube εχει ενα Gsxr750 που στην Κ8 στα Μεγαρα του μπαινει απο εσωτερικη ενας και τον ριχνει. Το παλικαρι συνεχεια αναφωνει... ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ... ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.
Δηλαδη οσοι ειναι υπερηχητικοι στην πιστα πρεπει να περνανε οπως και οπου γουσταρουν?
Θες να σου παραθεσω βιντεο απο πιστα με εμενα και ενα BMW s1000rr που το παλικαρι το εχει μονο στην ευθεια αλλα ο εγωισμος του δεν τον αφηνει να με αφησει να περασω στην ευθεια της πιστας οπου το μηχανακι του βγαζει +50 χλμ παραπανω απο εμενα?
Εγω επελεξα να μην γινω επικινδυνος και το αφησα για να τον περασω μετα.
Τωρα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το επιχειρημα της εισοδου σε πιστα ηταν ατοπο.
Ο Μαρκεθ τα εκανε πουτανα.
Εκανε μαλακια...
Το οτι τον κραζει ο Ροσσι... Καλα του κανει και λιγα του λεει.
Vice...
Βίντεο βαλε με την κινηση του Μαρκεθ και αν ειχε καλυτερη γραμμη και οχι φωτο στην κορυφη της στροφης οπου ηδη εχει μπει ευθεια ο 93.
Επισης θεωρεις οτι στο Ασσεν οπου εβγαλε αμμοπαγιδα τον Ροσσι...οτι περναγε και ηταν μαλακια του Γιατρου?
Μηπως MotoGp παιζεις στο PlayStation και εχεις χασει λιγο την μπαλα?
Ειπαμε αντιροσσικος... Μην το τερματιζετε ομως μερικοι.
Επισης η καραμελα με τον Ζιμπερναου ας αλλαξει.
Κανα αλλο παραδειγμα που πεταξε εξω ο Γιατρός καποιον?
Ακριβως...
υ.γ. απαντηση στον Σταυρο προς προσπεραση απο εξωτερικη...https://www.youtube.com/watch?v=bhEJ6wAgUrE για να μην βαλω του 46 στον 27 το μακρυνο 08 στην Laguna...
Το είχε με τις εξωτερικές ο Melandri ε; :lol:
τελειωνοντας μια ερωτηση προς τους αντιΡοσσικους...αφου ολα ηταν σωστα, ειχε χωρο κλπ κλπ κλπ γιατι στο τελος ο ΜΜ πηγε στα box του 46 να ζητησει συγγνωμη???
Αν ειπε κάποιος οτι ήταν ολα σωστά τότε είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Εγώ προσωπικά ίσα ίσα είπα οτι έκανε μαλακία. Θεώρησε οτι μπορουσε να περάσει, το επιχείρησε και τον έριξε. Ο σκοπός του όμως ήταν η προσπέραση και όχι το να τον ρίξει. Εκεί "διαφωνούμε"
και στο κάτω κατω ο πρώτος ή ο τελευταιος ειναι που εκανε μαλακια εκτίμηση;
Αμα κανεις συνεχως ομως μαλακιες εκτιμησεις ;
Εχει διαφορα. Δε νομιζεις ;
DoctoR_k6
10/04/2018, 15:49
Πηγε να του διαμαρτυρηθει (που λες) επειδη ηταν αργος... πανω στην αγωνιστικη γραμμη και παραλιγο να επεφτε απο την συγκρουση τους που προκαλεσε ο ιδιος ( ο 46 ε )...
Απορω πως δεν το καταλαβαν ολοι οι αλλοι και νομιζουν (ολοι) πως πηγε να ζητησει συγνωμη...τςτςτς
DoctoR_k6
10/04/2018, 15:50
Σε αυτή τη βάση το έγραψα. Υποθέτοντας ότι μοιάζουν αρκετά M1 - GSX-RR θα μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει. Αλλιώς προτοκλασάτο όνομα η Σουζούκι δεν πληρώνει.
Οχι ο αχωνευτος στη Σουζι ρε...
Καλύτερα Ζαρκο (αν δεν παρει μοτο στη Yamapa).
blackbusa
10/04/2018, 15:53
Αν ειπε κάποιος οτι ήταν ολα σωστά τότε είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Εγώ προσωπικά ίσα ίσα είπα οτι έκανε μαλακία. Θεώρησε οτι μπορουσε να περάσει, το επιχείρησε και τον έριξε. Ο σκοπός του όμως ήταν η προσπέραση και όχι το να τον ρίξει. Εκεί "διαφωνούμε"
αντιλαμβανομαστε ολοι οτι ο σκοπος ειναι η προσπεραση...το θεμα ειναι κατα ποσο τον νοιαζει η με ποιον τροπο προσπαθει να κανει αυτην την προσπεραση....γιατι διαβασα εδω μεσα οτι ολα ηταν οκ...ειχε χωρο...ο 46 ειχε γραμμη παραλιας ( η καπως ετσι) κλπ...
οταν βλεπουμε στον ιδιο αγωνα να σηκωνει 2 φορε το χερακι του ζητωντας συγγνωμη δεν θεωρεις οτι ειναι ενα θεματακι...ασχετος αν ηταν και ο 46 ενας απο αυτους...
Aggelos_SV
10/04/2018, 15:54
Mόνο για τον Παπουτσέλη δε μίλησε (έγραψε, για την ακρίβεια) κανείς..:rolleyes:
Αμα κανεις συνεχως ομως μαλακιες εκτιμησεις ;
Εχει διαφορα. Δε νομιζεις ;
Όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη. Αν δεν προσπαθήσεις δεν κάνεις ποτέ λάθος.
αντιλαμβανομαστε ολοι οτι ο σκοπος ειναι η προσπεραση.
αμ δεν το αντιλαμβανόμαστε ολοι....
devil's animal
10/04/2018, 16:00
Όχι, βέβαια, επειδή δεν πήγε ανάποδα στην πίστα, αλλά ακολούθησε τους κανονισμούς.
12. 30 seconds before the start of the Warm Up Lap - Display of 30- Second
Board on the grid.
All riders must be in position on the grid with engines running. No
further assistance from mechanics is permitted. Any rider who is unable
to start his machine must remove it to the pit lane, under the control of
the grid marshals, where he may make further attempts to start it, or
change machine in MotoGP. Such riders may start the warm up lap from
the pit lane and will start the race from the back of the grid.
οι κανονισμοι λενε να τον βοηθανε οι μηχανικοι να βαζει μπροστα το Μ1?:rolleyes:
Η προσπέραση χωρίς να λογαριάζεις τον αντίπαλο δε διαφέρει ιδιαίτερα από την πρόθεση να ρίξεις.
οι κανονισμοι λενε να τον βοηθανε οι μηχανικοι να βαζει μπροστα το Μ1?:rolleyes:
Ξέρω γω τι έλεγαν τότε. Ρώτα τους διοργανωτές, σίγουρα θα ξέρουν. :lol:
Όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη. Αν δεν προσπαθήσεις δεν κάνεις ποτέ λάθος.
Να παει να παιξει μπιλιαρδο και ας κανει οσα λαθη θελει.
Δεν ειναι το ιδιο με το να βαζεις σε κινδυνο και αλλους....
Το εχω πει και το ξαναλεω. Ο τυπος εχει προβλημα. Το οτι ειναι παγκοσμιος δεν μου λεει τιποτα και δεν συνεπαγεται οτι ειναι και ψυχικα υγιης.
KonstantinS
10/04/2018, 16:04
se il V.ROSSI ha paura, di lavorare in una banca
devil's animal
10/04/2018, 16:08
αν διαβασετε τον παγκοσμιο τυπο ολοι παραδεχοντουσαν οτι ο ΜΜ ηταν πιο γρηγορος και θα περναγε στην επομενη/μεθεπομενη στροφη και κανεις δεν το αρνειται αυτο...
ο 46 δεν τα βαζει με τον ΜΜ αλλα με την Dorna που αφηνει τετοια συμπεριφορα να συνεχιζετε...
ο ΜΜ αυτην την στιγμη ειναι ο καλυτερος πιλοτος με ενδεχομενος ενα απο τα καλυτερα μηχανακια και κανεις δεν λεει το αντιθετο...το θεμα ειναι οτι στις κακες μερες του εμφανιζει μια οδηγικη συμπεριφορα που δημιουργει προβλημα...αλλο εχω χωρο να περασω και αλλο ανοιγω δικου μου χωρο πεφτοντας στον αλλον με οσα...το προβλημα ειναι αν το κανει επειδη εχει κάλο στον εγκεφαλο η οντως το κανει επιτηδες...και στις 2 περιπτωσεις δεν ειναι καλο για τους αλλους οδηγους να εχουν στο νου τους οτι ανα πασα στιγμη οτι ανα πασα στιγμη μπορει να πεσει επανω τους...και αυτο με καποιο τροπο πρεπει να διορθωθει...
ποσες τετοιες (εννοω προσπερασεις) εχουν γινει ρε Πανο? ασε θα σου απαντησω εγω...ελαχιστες εως καθολου...
αυτο που εβαλες ηταν ατυχες..ξερεις γιατι? ο melandri πηγε να κλεισει την πορτα και εκοψε ταυτοχρονα πιστευωντας οτι θα οδηγησει σε λαθος τον laverty...αυτος ομως τον περασε απ'εξω και μετα δεν μπορεσε να ανακαμψει ο melandri...
λαθος τεραστιο του melandri και εξαιρετικη αντιδραση απο τον laverty...
αν και δεν ειμαι αντιροσσικος θα σου απαντησω και στο πιο πανω ερωτημα...
ο marquez πηγε να ζητησει συγνωμη γιατι παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος...δλδ εβαλε μουτρα εκει που δεν τον επαιρνε και οδηγησε στην εξοδο και των 2 και στην πτωση του rossi...
οπως ειχε παει και ο rossi στον stoner οταν του εβαλε μουτρα και επεσε απο low και τον πηρε μαζι του...
το ξαναγραφω γι'αυτους που δεν το καταλαβαν:
οι προσπερασεις ειναι αποφασεις και αντιδρασεις της στιγμης, του νανοδευτερολεπτου....εκει που λες με παιρνει και μπαινω με τα οσα, αντιλαμβανεσαι οτι ΔΕΝ σε παιρνει και γινεται η μ@λακια...
αλλες φορες βγαινει, αλλες φορες δεν βγαινει...συνεβαινε, συμβαινει, και θα συμβαινει στους αγωνες...ξεπεραστε το...:rolleyes:
RaGe_Raptor
10/04/2018, 16:09
Οχι ο αχωνευτος στη Σουζι ρε...
Καλύτερα Ζαρκο (αν δεν παρει μοτο στη Yamapa).
Ο Ζάρκο, αν δεν τον πλερώσει αδρά η κατεμ για να μείνε τεκ τρουά, θα πάρει Γιαμαχα. Δεν πρόκειται να έρθει στη Σουζούκι. Το καλύτερο δίδυμο 2019 για τη Σούζυ είναι Ρινς-Λόρε.
Να παει να παιξει μπιλιαρδο και ας κανει οσα λαθη θελει.
Δεν ειναι το ιδιο με το να βαζεις σε κινδυνο και αλλους....
Το εχω πει και το ξαναλεω. Ο τυπος εχει προβλημα. Το οτι ειναι παγκοσμιος δεν μου λεει τιποτα και δεν συνεπαγεται οτι ειναι και ψυχικα υγιης.
Αν παει για μπιλιαρδο ο Μαρκεζ και γίνει τραπεζίτης ο Ρόσσι εμείς τι θα βλέπουμε τελικα;
KonstantinS
10/04/2018, 16:10
Αξιζει τον κοπο να διαβαστη http://www.bikerspirit.net/main/agostini-an-o-rossi-fobatai-as-doylepsei-se-trapeza/
Αν παει για μπιλιαρδο ο Μαρκεζ και γίνει τραπεζίτης ο Ρόσσι εμείς τι θα βλέπουμε τελικα;
Master Chef
:lol:
:beer:
Αξιζει τον κοπο να διαβαστη http://www.bikerspirit.net/main/agostini-an-o-rossi-fobatai-as-doylepsei-se-trapeza/
Ναι, το ξεκίνησα πριν και σταμάτησα στο "Agostini, ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος". :lol:
devil's animal
10/04/2018, 16:12
Devil... Σχω μπει πιστα... 8 φορες.
Τις πρωτς 2 ημουν αργος και μονιμως κοιταγα πισω μην ενοχλω κανεναν.
Τις αλλες 6 απο γρηγορος... Εως αρκετα για το Tdm900 που εχω. Δεν το λεω εγω... Ξεκινουσα αρχαριος η ενδιαμεσος και με βαζανε οι διοργανωτες στους γρηγορους γιατι με μετρουσαν και βλεπανε οτι με κοβανε αλλοι πιο αργοι.
ΟΜΩΣ... Οταν εβρισκα καποιον στην πιστα δεν τον περναγα ποτε απο εσωτερικη η να χωθω εκει σεβομενος τους κανονισμους. Δεν παει να ριχνω 10 δευτερόλεπτα... Θα περιμενω να περασω οπως οριζουν οι κανονισμοι.
Καπου στο YouTube εχει ενα Gsxr750 που στην Κ8 στα Μεγαρα του μπαινει απο εσωτερικη ενας και τον ριχνει. Το παλικαρι συνεχεια αναφωνει... ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ... ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.
Δηλαδη οσοι ειναι υπερηχητικοι στην πιστα πρεπει να περνανε οπως και οπου γουσταρουν?
Θες να σου παραθεσω βιντεο απο πιστα με εμενα και ενα BMW s1000rr που το παλικαρι το εχει μονο στην ευθεια αλλα ο εγωισμος του δεν τον αφηνει να με αφησει να περασω στην ευθεια της πιστας οπου το μηχανακι του βγαζει +50 χλμ παραπανω απο εμενα?
Εγω επελεξα να μην γινω επικινδυνος και το αφησα για να τον περασω μετα.
Τωρα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το επιχειρημα της εισοδου σε πιστα ηταν ατοπο.
Ο Μαρκεθ τα εκανε πουτανα.
Εκανε μαλακια...
Το οτι τον κραζει ο Ροσσι... Καλα του κανει και λιγα του λεει.
ειναι αστειο να συγκρινεις καταστασεις ελληνικου td με το motogp...
μονο αυτο λεω και κλεινω...
αυτοι τρεχουν για εκατομμυρια και τον Παγκοσμιο Τιτλο...οχι για την πλακα τους και το χομπι τους...
προφανεστατα και σε τετοιες καταστασεις που αναφερεις δεν διακινδυνευουμε ποτε γιατι δεν εχουμε κατι να κερδισουμε...
σε πρωταθλημα ομως (ναι και στο ελληνικο) αυτες οι προσπερασεις-συμπεριφορες ειναι συνηθισμενες...
δλδ οκ...τα προφανη...
Ανεβα Σέρρες να πετύχεις Βουλγαρους εθνικούς σουπερσταρ να τρέχουν μισοί στο αργό και μισοί στο γρήγορο γκρούπ και να πηγαίνουν ζω πεθαίνω. Θα αφήνεις μισό μέτρο αποσταση απο το κερμπ και θα σε περνάνε απο εκεί μέσα τρεις τρεις. Εκεί να δεις τρόμος και βρισίδια.
DoctoR_k6
10/04/2018, 16:21
Ο Ζάρκο, αν δεν τον πλερώσει αδρά η κατεμ για να μείνε τεκ τρουά, θα πάρει Γιαμαχα. Δεν πρόκειται να έρθει στη Σουζούκι. Το καλύτερο δίδυμο 2019 για τη Σούζυ είναι Ρινς-Λόρε.
Να παρει τον κοντο η Tech 3...
Να διορθωσουμε το λαθος του 16-17 που πλερωνε (και) η Suzuki France κ το μ@λακισανε...
RaGe_Raptor
10/04/2018, 16:23
Να παρει τον κοντο η Tech 3...
Να διορθωσουμε το λαθος του 16-17 που πλερωνε (και) η Suzuki France κ το μ@λακισανε...
Απορώ πως χάλασε το deal. Μέχρι και αντοχής ήταν κανονισμένο να τρέξει με GSXR1000 , όσο ακόμα ήταν στη μοτο2. Έτοιμη δουλειά
Παιδιά, μη βγαίνετε εκτός θέματος. Εδώ είναι Marquez vs Rossi.
Παιδιά, μη βγαίνετε εκτός θέματος. KAI Εδώ είναι Marquez vs Rossi.
FIXED
DoctoR_k6
10/04/2018, 16:29
Απορώ πως χάλασε το deal. Μέχρι και αντοχής ήταν κανονισμένο να τρέξει με GSXR1000 , όσο ακόμα ήταν στη μοτο2. Έτοιμη δουλειά
Τι να πω..
Μην κανει κανα μπαμ κ παει σε καμια Η ή D...
Giacomo Agostini: “Αν ο Rossi φοβάται, ας δουλέψει σε τράπεζα”
http://www.bikerspirit.net/main/agostini-an-o-rossi-fobatai-as-doylepsei-se-trapeza/
Τελικά μάγκες τζάμπα γράφουμε εδω μέσα. :lol:
DoctoR_k6
10/04/2018, 16:39
Εχω ακουσει για ενα αρθρο που λεει κατι ο Agostini αλλα δεν μπορω να το βρω...
Αν το εχει καποιος ευκαιρο....
RaGe_Raptor
10/04/2018, 16:39
Παιδιά, μη βγαίνετε εκτός θέματος. Εδώ είναι Marquez vs Rossi.
Σε κάθε σελίδα υπάρχει κάποιος που θα βάλει δηλώσεις Αγκο και βίντεο Τζιμπερνάου :lol:
Τι λένε οι άλλοι πρώην και νυν αγωνιζόμενοι δε βολεύει πχ Κραφαρ στη λάιβ μεταδοση "I wonder when will he be black flagged"
latris mixanis
10/04/2018, 16:50
Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με την πρώτη τετράδα ή στα παπάκια μας ?
Να ξέρω να φτιάξω ή οχι ποπ κορν τώρα που γύρισα σπίτι :a014::rolleyes:
RaGe_Raptor
10/04/2018, 16:56
Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με την πρώτη τετράδα ή στα παπάκια μας ?
Να ξέρω να φτιάξω ή οχι ποπ κορν τώρα που γύρισα σπίτι :a014::rolleyes:
:roflmao: μπα σε καλό σου, θα με πνίξεις!
Καλά δεν έμαθες τι δήλωσε ο Αγκο? :D
GIOTIS750
10/04/2018, 16:58
Σε κάθε σελίδα υπάρχει κάποιος που θα βάλει δηλώσεις Αγκο και βίντεο Τζιμπερνάου :lol:
Τι λένε οι άλλοι πρώην και νυν αγωνιζόμενοι δε βολεύει πχ Κραφαρ στη λάιβ μεταδοση "I wonder when will he be black flagged"
blackbusa
10/04/2018, 16:58
ποσες τετοιες (εννοω προσπερασεις) εχουν γινει ρε Πανο? ασε θα σου απαντησω εγω...ελαχιστες εως καθολου...
αυτο που εβαλες ηταν ατυχες..ξερεις γιατι? ο melandri πηγε να κλεισει την πορτα και εκοψε ταυτοχρονα πιστευωντας οτι θα οδηγησει σε λαθος τον laverty...αυτος ομως τον περασε απ'εξω και μετα δεν μπορεσε να ανακαμψει ο melandri...
λαθος τεραστιο του melandri και εξαιρετικη αντιδραση απο τον laverty...
αν και δεν ειμαι αντιροσσικος θα σου απαντησω και στο πιο πανω ερωτημα... XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXA
ο marquez πηγε να ζητησει συγνωμη γιατι παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος...δλδ εβαλε μουτρα εκει που δεν τον επαιρνε και οδηγησε στην εξοδο και των 2 και στην πτωση του rossi...
οπως ειχε παει και ο rossi στον stoner οταν του εβαλε μουτρα και επεσε απο low και τον πηρε μαζι του...
το ξαναγραφω γι'αυτους που δεν το καταλαβαν:
οι προσπερασεις ειναι αποφασεις και αντιδρασεις της στιγμης, του νανοδευτερολεπτου....εκει που λες με παιρνει και μπαινω με τα οσα, αντιλαμβανεσαι οτι ΔΕΝ σε παιρνει και γινεται η μ@λακια...
αλλες φορες βγαινει, αλλες φορες δεν βγαινει...συνεβαινε, συμβαινει, και θα συμβαινει στους αγωνες...ξεπεραστε το...:rolleyes:
regulations FIM 2004 source:http://www.roadracingworld.com/news/new-2005-rules-for-motogp-aimed-at-preventing-burning-protons/
2 Minutes Before the Start of the Race - Green flag waved to start warm up lap.<BR>In the interest of safety, should a rider stall his machine, he may be assisted to restart. If, after a reasonable period, the engine does not start, then the rider will be pushed into the pit lane where his mechanics may provide assistance or where the rider may change machine
regulations FIM 2018
Riders must not ride their motorcycles in the opposite direction of the circuit, either on the track or in the pit lane, unless doing so under the direction of an Official <- αυτο ειναι black flag
Υ.γ...σορρυ για τα γελια αλλα ειδες κρατηθηκα στα παρακατω...ευτυχως που δεν εισαι ΑΝΤΙΡΟΣΣΙΚΟΣ...
αλλο μπερμ, αλλο εμβολισμος...
και οχι δεν ηταν εμβολισμος...του εσπαργκαρο ηταν...και ηταν γιατι πραγματικα δεν υπηρχε χωρος και φανηκε και στην αντιδραση του marquez οτι "ωωπ, την πουλεψαμε τωρα, αυτος παει πολυ πιο αργα και δεν υπαρχει χωρος"...
στον rossi υπηρχε χωρος και γι'αυτο χωθηκε και ανοιξαν και οι 2 μετα γραμμη...
πολυ πολυ γρηγορα σου δειχνω 3 καρε απο την εξωτερικη καμερα...
τις on board μην τις κοιτατε γιατι παραμορφωνουν τον χωρο...
1
394649
φαινεται ξεκαθαρα το κενο...και σκεψου να εισαι 1+ δευτερολπετο πιο γρηγορος...οχι απλα μπαινεις...αλλα εισαι μεσα με τα τσαρουχια...
2
394650
μιλαμε για 1,5-2 μετρα απο το κερμπ ο rossi...
3
394651
η επαφη οταν κανενας δεν ειναι πιο μπροστα απο τον αλλον...
παει και χωνεται στον rossi χωρις εμβολισμο και ανοιγουν και οι 2 την γραμμη τους και πεφτει ο πισω επειδη βρηκε γρασιδι...και του δινουν 30'' penalty στπν χρονο...WTF DUDES?:eek:
μετα εχεις τον rossi, που εχει κανει τα ανειπωτα (γιατι και αυτος εχει περασει εποχη και μαλιστα μακρυα εποχη, που ηταν υπεργαματος σαν οδηγος και τους εβλεπε σαν σκουληκια τους αλλους) και ερχεται και σου λεει: "δεν αισθανομαι ασφαλεια διπλα του"...δλδ 3omg και 540 lol..:lol::lol:με τον ιδιο τροπο εχει πεταξει εκτος πιστας τον gibernau και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...γιατι? γιατι ηταν ο rossi και περιμεναν ολοι να νικησει για να κανει το πεομενο σκετσακι του...
ποσος ξεπεσμος ρπμ πΧια αυτος ο γιατρος?:rolleyes:
O Αγκοστίνι τι λέει για όλα αυτά; :p
Ανεβα Σέρρες να πετύχεις Βουλγαρους εθνικούς σουπερσταρ να τρέχουν μισοί στο αργό και μισοί στο γρήγορο γκρούπ και να πηγαίνουν ζω πεθαίνω. Θα αφήνεις μισό μέτρο αποσταση απο το κερμπ και θα σε περνάνε απο εκεί μέσα τρεις τρεις. Εκεί να δεις τρόμος και βρισίδια.
Φταιτε εσεις που δεν τους μαματε τοτε
ειναι αστειο να συγκρινεις καταστασεις ελληνικου td με το motogp...
μονο αυτο λεω και κλεινω...
αυτοι τρεχουν για εκατομμυρια και τον Παγκοσμιο Τιτλο...οχι για την πλακα τους και το χομπι τους...
προφανεστατα και σε τετοιες καταστασεις που αναφερεις δεν διακινδυνευουμε ποτε γιατι δεν εχουμε κατι να κερδισουμε...
σε πρωταθλημα ομως (ναι και στο ελληνικο) αυτες οι προσπερασεις-συμπεριφορες ειναι συνηθισμενες...
δλδ οκ...τα προφανη...
Ναι οκ... Αλλα τι το πετας σαν κριτηριο συγκρισης?
latris mixanis
10/04/2018, 17:19
:roflmao: μπα σε καλό σου, θα με πνίξεις!
Καλά δεν έμαθες τι δήλωσε ο Αγκο? :D
Νταξ σόρρυ να κεράσω ποπ κορν? :lol:
ΥΓ Αν γίνει ο Ρόσσι τραπεζικός να μου πείτε απλά σε ποια τράπεζα για να βγάλω τα λεφτά μου εκτός χαχαχαχαχα
devil's animal
10/04/2018, 17:39
Υ.γ...σορρυ για τα γελια αλλα ειδες κρατηθηκα στα παρακατω...ευτυχως που δεν εισαι ΑΝΤΙΡΟΣΣΙΚΟΣ...
δεν καταλαβαινω γιατι γελας...:confused:
πρεπει δλδ να ειμαι αντιροσσικος για να κανω αυτες τις δηλωσεις??
τον rossi τον παραδεχομαι που εχει τα κοτσια και αγωνιζεται στο υψηλοτερο επιπεδο με πιτσιρικια που εχουν σχεδον τα μισα του χρονια...
τον παραδεχομαι που μπορει και κρατιεται σε ενα καλο επιπεδο οδηγικα...δεν ειναι marquez αλλα δεν ειναι και lorenzo...εχει μια επαφη με τις πρωτες θεσεις και το βαθρο πολλες φορες και αυτο τον κανει και βγαινει ψηλα στο πρωταθλημα...δεν ειναι "ασανσερ" η αποδοση του...
κανει (σχετικα) λιγα λαθη εντος αγωνα...ενεκα της εμπειριας του...κ.α.
αλλα με εκνευριζουν και καποια πραγματα σε αυτον, οπως ειναι η αλλαζονεια που εχει, το οτι πιστευει οτι ακομα ειναι ο γρηγοροτερος και ο καλυτεροτερος ολων και το σημαντικοτερο: οτι δυναμιτιζει το κλιμα με ακυρες δηλωσεις...το εκανε παλιοτερα, το κανει και τωρα...
παιζει το παιχνιδι των εντυπωσεων και προσπαθει να κανει πολεμο νευρων εντος και εκτος πιστας στους αντιπαλους του...ετσι ηταν ανεκαθεν αλλα ειναι φοβερα σπαστικο πλεον για μενα...(καποιον αλλον μπορει να μην τον ενοχλει)...
βεβαια σε αυτο βοηθαει το γεγονος οτι εχει τους περισσοτερους fans απο ολους τους αλλους οδηγους και η dorna λαμβανει σοβαρα τα λεγομενα του καθότι ειναι εμπορικος (=λεφτα) και εχει απειρη εμπειρια στο σπορ...
και σε αλλους με "φτιαχνουν" και με "χαλανε" διαφορα πραγματα...
ακομα και στον αγαπημενο μου αναβατη, τον pedrosa, με εκνευριζει απιστευτα η νωθροτητα του και η μη υπαρξη τσαγανου και τσαμπουκα στον τροπο που οδηγαει...
απο την αλλη, τι να πουμε για το ηθος και τις δηλωσεις του? Θεουλης...
για την οδηγηση του? αν εξαιρεσεις αυτα που εγραψα πριν, ειναι πανγρηγορος και σεβεται απολυτα και το μυρμηγκι της πιστας...
Το πρώτο σωστό/αντικειμενικό ποστ του ντέβιλς σε αυτό το νήμα. :lol:
O Pedrosa είναι γαμάτος τύπος και είναι κρίμα που είναι το πουτανάκι του HRC. Του άξιζε ένα πρωτάθλημα.
GIOTIS750
10/04/2018, 18:03
GIOTIS750 Την μια μπυρα να του δωσεις(του BLITZZER) γιατι ο Λορενθο τα 2 απ τα 3 πρωταθληματα τα πειρε μονος του με 1000αρα (το 2012 το πρωτο που ελεγαν οι κακεντρεχεις να δουμε τι μηχανακι θα στησει τωρα χωρις τον γιατρο) με τον Ροσι μαζι πηρε 1 με την 800αρα
ελα ζηλιαρη θα κερασω και σενα :beer:
devil's animal
10/04/2018, 18:17
O Pedrosa είναι γαμάτος τύπος και είναι κρίμα που είναι το πουτανάκι του HRC. Του άξιζε ένα πρωτάθλημα.
οταν ωριμασε οδηγικα συνεπεσε με 2 απο τους ταχυτερους αναβατες που εχουν περασει ποτε απο το motogp...τον stoner και τον marquez...
ειναι και αυτο μιας μορφης ατυχια...
αν εξαιρεσουμε τις ατυχιες των τραυματισμων που ειχε...
Ναι, είπε "εάν φοβάται, να κάνει άλλη δουλειά, να πάει να δουλέψει σε τράπεζα". :lol: Ή τουλάχιστον έτσι γράφει το άρθρο. Δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω αν είναι έγκυρο.
Είναι σαν εκείνο το σκηνικό που κάποιος ψαράς είπε στον άνθρωπο που το μεσαίο του όνομα είναι "GP", στον άνθρωπο με τα 9 πρωταθλήματα, στον άνθρωπο με πρωταθλήματα σε 3 διαφορετικές ΜΕΓΑΛΕΣ κατηγορίες, που κάνει νίκες στα 39 του, "η φιλοδοξία σου ξεπερνάει το ταλέντο σου".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν αυτού του ανθρώπου, εν έτη 2018, το μεσαίο του όνομά είναι GP τότε αυτός ο "κάποιος ψαράς" το 2018 είναι το άγιο πνεύμα των GP που είχε σαν ψαράς το 11 στη Jerez με αυτή του τη φράση προφητέυσει την ακριβή εξέλιξη του πρώτου, ο οποίος με την κάθε δήλωσή ενάντια στο ΜΜ επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του "ψαρά" στο έπακρο.
blackbusa
10/04/2018, 18:35
τον rossi τον παραδεχομαι που εχει τα κοτσια και αγωνιζεται στο υψηλοτερο επιπεδο με πιτσιρικια που εχουν σχεδον τα μισα του χρονια...
τον παραδεχομαι που μπορει και κρατιεται σε ενα καλο επιπεδο οδηγικα...δεν ειναι marquez αλλα δεν ειναι και lorenzo...εχει μια επαφη με τις πρωτες θεσεις και το βαθρο πολλες φορες και αυτο τον κανει και βγαινει ψηλα στο πρωταθλημα...δεν ειναι "ασανσερ" η αποδοση του...
αλλα με εκνευριζουν και καποια πραγματα σε αυτον, οπως ειναι η αλλαζονεια που εχει, το οτι πιστευει οτι ακομα ειναι ο γρηγοροτερος και ο καλυτεροτερος ολων και το σημαντικοτερο: οτι δυναμιτιζει το κλιμα με ακυρες δηλωσεις...το εκανε παλιοτερα, το κανει και τωρα...
παιζει το παιχνιδι των εντυπωσεων και προσπαθει να κανει πολεμο νευρων εντος και εκτος πιστας στους αντιπαλους του...ετσι ηταν ανεκαθεν αλλα ειναι φοβερα σπαστικο πλεον για μενα...(καποιον αλλον μπορει να μην τον ενοχλει)...
βεβαια σε αυτο βοηθαει το γεγονος οτι εχει τους περισσοτερους fans απο ολους τους αλλους οδηγους και η dorna λαμβανει σοβαρα τα λεγομενα του καθότι ειναι εμπορικος (=λεφτα) και εχει απειρη εμπειρια στο σπορ...
ακομα και στον αγαπημενο μου αναβατη, τον pedrosa, με εκνευριζει απιστευτα η νωθροτητα του και η μη υπαρξη τσαγανου και τσαμπουκα στον τροπο που οδηγαει...
για την οδηγηση του? αν εξαιρεσεις αυτα που εγραψα πριν, ειναι πανγρηγορος και σεβεται απολυτα και το μυρμηγκι της πιστας...
για δωσε λινκακι με τις δηλωσεις του 46 οτι πιστευει οτι ειναι ακομα ο πιο γρηγοροτερος και ο καλυτεροτερος...
γελαω γιατι δηλωνεις συνεχεια αντιροσσικος και σε 90% των ποστ οταν ασχολισε με αυτον και τον κραζεις...με πιο προσφατο σε αυτον τον αγωνα που δεν ειδες καν συγκρουση, συνεχιζεις οτι παλαιοτερα εκανε τα ιδια (μοναδικο παραδειγμα ειναι με Gibernau αν δεν κανω λαθος) και δεν εχει δικαιωμα να λεει τετοια και τελιωνεις ρωτωντας μεχρι που θα φτασει ο ξεπεσμος του 46...
και εν τελει να καταλαβουμε εμεις με τα κιτρινα γυαλια...αφου το χτεσινο ηταν καθαρο racing fact γιατι ολοι αναπαραγετε οτι ο 46 εκανε τα ιδια παλαιοτερα και δεν εχει δικαιωμα να μιλαει???αρα ουτε τοτε δεν εγινε κατι σχολιασμου και το περναμε στην ιστορια σαν racing fact?
το πιο αστειο ειναι οτι το ιδιο εκανε και ο ΜΜ...τελικα ηταν ενα λαθος λογο της καταστασης στην πιστα η ολοι πρεπει να θυμομαστε οτι πριν χρονια ο Vale ηταν 25 χρονων (εννοωντας οτι εκανε παρομοια λαθη)και θυμομαστε τι εκανε???
blackbusa
10/04/2018, 18:44
.
ωπα....αυτο το εχασα....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....οπως ελαβε υποψην τι δηλωσε οτι γινοταν το 2015 στους τελευταιους αγωνες εννοεις???η οτι δεν εφαγε px.μαυρη σημαια προχτες κανοντας οτι του γουσταρει στο grid?
latris mixanis
10/04/2018, 18:54
Κάπου πήρε το μάτι ότι ο Πεντρόσα θα προχωρήσει σε επέμβαση στο χέρι λόγω της πτώσης που είχε στην Αργεντινή.. μα πόσο άτυχο αυτό το παιδί :facepalm:
Κάπου πήρε το μάτι ότι ο Πεντρόσα θα προχωρήσει σε επέμβαση στο χέρι λόγω της πτώσης που είχε στην Αργεντινή.. μα πόσο άτυχο αυτό το παιδί :facepalm:
http://www.motomag.gr/news/race-news/sto-heiroyrgeio-o-pedrosa
latris mixanis
10/04/2018, 20:25
Ex-MotoGp riders slam Marc Marquez (https://www.autosport.com/motogp/news/135280/exmotogp-riders-slam-marquez-lack-of-respect)
Ex-MotoGp riders slam Marc Marquez (https://www.autosport.com/motogp/news/135280/exmotogp-riders-slam-marquez-lack-of-respect)
Ποιοι είναι αυτοί; Έχουν 15 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ;!
latris mixanis
10/04/2018, 20:47
:rolleyes: χμμμ όχι... sorry guys για την ενόχληση :a7: :a35:
ΜπαγκοΖμιους ειναι το σωστο
RaGe_Raptor
10/04/2018, 22:11
Δ.Π. (https://motosport.com.gr/motosport/index.php/el/nea/item/1040-motogp-argentini-enas-agonas-doro-pasxa)
Δ.Π. (https://motosport.com.gr/motosport/index.php/el/nea/item/1040-motogp-argentini-enas-agonas-doro-pasxa)
Εξαιρετικός όπως πάντα.
devil's animal
11/04/2018, 00:17
για δωσε λινκακι με τις δηλωσεις του 46 οτι πιστευει οτι ειναι ακομα ο πιο γρηγοροτερος και ο καλυτεροτερος...
δεν χρειαζεται λινκακι...
βλεπεις την αντιδραση του οταν του μιλανε για τους πιο γρηγορους απο αυτον...
βλεπεις την κινιλα στα μουτρα του και ποσο τον ενοχλει που ειναι τριτοπεμπτος σε καθε αγωνα και μαζευει υπομονετικα τα βαθμουλακια σαν ψιχουλα και στο τελος του πρωταθληματος, εδω και 8 χρονια δεν του φτανουν για να παρει το precious 10ο...
γελαω γιατι δηλωνεις συνεχεια αντιροσσικος και σε 90% των ποστ οταν ασχολισε με αυτον και τον κραζεις...με πιο προσφατο σε αυτον τον αγωνα που δεν ειδες καν συγκρουση, συνεχιζεις οτι παλαιοτερα εκανε τα ιδια (μοναδικο παραδειγμα ειναι με Gibernau αν δεν κανω λαθος) και δεν εχει δικαιωμα να λεει τετοια και τελιωνεις ρωτωντας μεχρι που θα φτασει ο ξεπεσμος του 46...
βρες μου που δηλωσα οτι ειμαι αντιροσσικος....δεν θα ζητας μονο εσυ λινκακι...
και δεν ειναι το μοναδικο παραδειγμα με το gibernau...εχει κανει με τον ιδιο τροπο προσπεραση σε πολλους αναβατες...αλλα δεν τον κατηγορω γιατι οπως εγραψα και πριν ΕΤΣΙ γινονται, κατα το πλειστον, οι προσπερασεις....
και εν τελει να καταλαβουμε εμεις με τα κιτρινα γυαλια...αφου το χτεσινο ηταν καθαρο racing fact γιατι ολοι αναπαραγετε οτι ο 46 εκανε τα ιδια παλαιοτερα και δεν εχει δικαιωμα να μιλαει???αρα ουτε τοτε δεν εγινε κατι σχολιασμου και το περναμε στην ιστορια σαν racing fact?
ακριβως...!!!ΕΙΝΑΙ race incident...δεν το "περναμε" εμεις...
ασχετο αν τωρα επειδη ηταν ο rossi και o marquez οι πρωταγωνιστες το τιμωρησαν οι αγωνοδικες...
και φυσικα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει για "ασφαλεια" οταν δεν τιθεται τετοιο θεμα...
αν ηταν ετσι ολοι θα επρεπε να τον βριζουν τον ιδιον σαν τον πιο επικινδυνο...
το πιο αστειο ειναι οτι το ιδιο εκανε και ο ΜΜ...τελικα ηταν ενα λαθος λογο της καταστασης στην πιστα η ολοι πρεπει να θυμομαστε οτι πριν χρονια ο Vale ηταν 25 χρονων (εννοωντας οτι εκανε παρομοια λαθη)και θυμομαστε τι εκανε???
ξεπεραστε το γεγονος οτι οι προσπερασεις γινονται (πανω κατω) με αυτον τον τροπο και κοιταξτε να συμφιλιωθειτε που ο αγαπημενος αναβατης δεν μπορει πλεον να κανει τετοιες προσπερασεις...
φιλικα...
:wave2:
devil's animal
11/04/2018, 00:24
ωπα....αυτο το εχασα....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....οπως ελαβε υποψην τι δηλωσε οτι γινοταν το 2015 στους τελευταιους αγωνες εννοεις???η οτι δεν εφαγε px.μαυρη σημαια προχτες κανοντας οτι του γουσταρει στο grid?
τι να λαβει ρε Πανο υπ'οψιν της η dorna? τον rossi να λεει οτι εχει στηθει πλεκτανη να χασει το 10ο?? μανια καταδιωξης εχει ο τυπος...
νομιζει οτι ολοι τον κυνηγανε...
φοβαται οτι ο marquez θα παρει παραπανω πρωταθληματα απο αυτον και τελικα δεν θα ειναι ο GOAT που ολοι νομιζαμε...
η dorna τον λαμβανει υποψιν της σε σοβαρα θεματα...π.χ. ασφαλειας της πιστας...
οχι "ασφαλειας" οπως τα εννοει αυτος...δλδ αποκλειστε τον marquez απο το πρωταθλημα μπας και δουμε και εμει κανενα βαθρο....
και ναι! το να πηγαινει να λεει "τιμωρηστε τον παραπανω απ'οτι τον τιμωρησατε ηδη" στην dorna δεν τον κανει γαματο και εμπειρο...κλαψομουνη και χαιρεκακο τον κανει...
ας προσπαθησει να τα βαλει μαζι με τον μικρο μεσα στην πιστα και ας αφησει τις δηλωσεις...αλλα που? βλεπει οτι δεν υπαρχει καμια των περιπτωσεων να τον φτασειεστω και στο ελαχιστο στο οδηγικο ταλεντο και στην ταχυτητα και παιζει το παιχνιδι εκει που ξερει καλυτερα...στις καμερες και στους δημοσιογραφους...
χορτασαμε δηλωσεις τοσα χρονια απο τον rossi...ας οδηγησει και λιγο...που τον περναει και ο zarco με το crypton...
δλδ ενταξει...εδω ταιριαζει το "της κοντης γκαζιερας, τις φταινε οι ντιζες"....:rolleyes:
devil's animal
11/04/2018, 00:26
αν και εχει καποια κενα...π.χ. δεν υπαρχει "καθ'υποτροπην" στις ποινες...
οι αγωνιδικες εξεταζουν (ή θα επρεπε να εξεταζουν) μεμονωμενα το καθε συμβαν...
γενικα τα λεει πολυ καλα...
Αφου ειναι τοσο υπεργαματος ο Ζαρκο γιατι δεν τρεχει με την Μ1 του 2017?
RaGe_Raptor
11/04/2018, 00:52
http://ontrackoffroad.com/2018/04/10/blinded-by-pride/
RaGe_Raptor
11/04/2018, 01:00
Χαμούλης :eek:
RaGe_Raptor
11/04/2018, 01:08
https://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/maradona-driving-hot-hatch
http://pecinogp.com/no-marc-there-was-no-need/
blackbusa
11/04/2018, 01:17
Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa https://www.moto.gr/forums/images/motogr/buttons/viewpost-right.png (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?p=2928960#post2928960)
δεν χρειαζεται λινκακι...
βλεπεις την αντιδραση του οταν του μιλανε για τους πιο γρηγορους απο αυτον...
βλεπεις την κινιλα στα μουτρα του και ποσο τον ενοχλει που ειναι τριτοπεμπτος σε καθε αγωνα και μαζευει υπομονετικα τα βαθμουλακια σαν ψιχουλα και στο τελος του πρωταθληματος, εδω και 8 χρονια δεν του φτανουν για να παρει το precious 10ο...
https://youtu.be/AHbc7lGh0Ko?t=326 (http://youtu.be/AHbc7lGh0Ko?t=326) οντως....εδω βλεπουμε δηλωσεις του οτι ειναι ο γρηγοροτερος και ο καλυτεροτερος...δηλωσεις μετα απο Αργεντινη...
βρες μου που δηλωσα οτι ειμαι αντιροσσικος....δεν θα ζητας μονο εσυ λινκακι...
και δεν ειναι το μοναδικο παραδειγμα με το gibernau...εχει κανει με τον ιδιο τροπο προσπεραση σε πολλους αναβατες...αλλα δεν τον κατηγορω γιατι οπως εγραψα και πριν ΕΤΣΙ γινονται, κατα το πλειστον, οι προσπερασεις....
εννουσα οτι δεν εισαι αντιροσσικος αλλα ναι εχεις δικιο... τα γραπτα σου για τον 46 σταζουν αγαπη , φροντιδα και προδερμ...χαχαχαχαχαχαχα...α ναι και αντικειμενικοτητα βεβαιως βεβαιως...
ακριβως...!!!ΕΙΝΑΙ race incident...δεν το "περναμε" εμεις...
ασχετο αν τωρα επειδη ηταν ο rossi και o marquez οι πρωταγωνιστες το τιμωρησαν οι αγωνοδικες...
και φυσικα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει για "ασφαλεια" οταν δεν τιθεται τετοιο θεμα...
αν ηταν ετσι ολοι θα επρεπε να τον βριζουν τον ιδιον σαν τον πιο επικινδυνο...
αρα για εσενα δεν υπηρξε ποτε θεμα με τον Gibernau και δεν εγραψες ποτε οτι ηταν φουστια του 46...σωστα???
το πιο αστειο ειναι οτι το ιδιο εκανε και ο ΜΜ...τελικα ηταν ενα λαθος λογο της καταστασης στην πιστα η ολοι πρεπει να θυμομαστε οτι πριν χρονια ο Vale ηταν 25 χρονων (εννοωντας οτι εκανε παρομοια λαθη)και θυμομαστε τι εκανε???ξεπεραστε το γεγονος οτι οι προσπερασεις γινονται (πανω κατω) με αυτον τον τροπο και κοιταξτε να συμφιλιωθειτε που ο αγαπημενος αναβατης δεν μπορει πλεον να κανει τετοιες προσπερασεις...
φιλικα...
:wave2::wave2::wave2:
δωσε εργοστασιακο yamaha στο τοπ 10 και μετα μιλαμε για 2ες και 3ες θεσεις... οποιος ερχεται στη yamaha τα τελευταια χρονια σουβλακι τον περναει τον ροσσι. καθεται και στερει ενα εργοστασιακο μπας και κοιμηθει ο θεος και παρει το 10ο για να ικοανοποιουνται οι στρατιες αυτιστικων οπαδων που ευχονται καρκινους σε οποιον ακουμπησει τον ροσσι.
Ρε τα ίδια πρωταθλήματα βλέπουμε; ποιος στερεί από ποιον τι; ο μπαμπάς τους ήταν 3 χρόνια και μόνο πέρυσι έμεινε λίγο πίσω λόγω κάποιων συγκυριών.Μιλάς για ρόσσι και δεν μιλάς για Pedrosa δηλαδή; Τι παραπάνω έχει προσφέρει ο Pedrosa στο άθλημα; Που κανένα θέμα δεν έχω και με τους 2,απλά προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Να μιλησουμε σοβαρα φιλε μου και οχι σαν οπαδοι ποδοσφαιρικης ομαδας.
Λενε οτι τα νερα που μενουν στασιμα γινονται βουρκος.
Το motogp θελουν ανανεωση και νεα προσωπα. Ο Rossi δεν ειναι ο οδηγος που ηταν παλια.
Κραταει θεση εργοστασιακου, και ετσι μειωνονται οι ευκαιριες σε καλους αναβατες με προοπτικη-βλεπε zarco.
Βλέπε παραπάνω απάντηση.
Με συγχωρείς,αλλά ο Ρόσσι είναι ο μπαμπάς τους τόσα χρόνια,είναι κυριολεκτικά ο λόγος που χιλιάδες οπαδοί (πάνε και) βλέπουν motogp,έχει κάνει ένα τεράστιο brand γύρω απ'το όνομα και την καριέρα του και είναι ιστορικά απ'τους καλύτερους οδηγούς(αν όχι ο καλύτερος,δεν θέλω να γίνομαι απόλυτος) που έχουν περάσει από το motogp.ΑΝ ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΜΑΝ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΤΕΙ; Κι εγώ να ήμουν στην θέση του μια έπαρση,ένα υφάκι ίσως να το είχα.Δεν λέω να κάτσουμε να μας γαμήσει,αλλά λίγος σεβασμός σε αυτά που έχει καταφέρει και αυτά που ακόμα καταφέρνει ενώ είναι 39 χρονών δεν θα έβλαπτε.
Αράξτε λιγάκι,μην κοιτάτε να πάτε κόντρα στο ρεύμα για να το παίξετε ιστορία,σεβαστείτε τον Ρόσσι,όπως κι εμείς σεβόμαστε τον ΜΜ(που προσωπικά δεν τον συμπαθώ) όταν είναι σωστός.Όταν δεν είναι σωστός,όμως,πώς γίνεται να περιμένετε από εμάς που είμαστε φανς(γιατί φανς είμαστε,ούτε ορκισμένοι στον θεό ρόσσι είμαστε,ούτε μας πληρώνει η vr46,ούτε έχουμε κάποια κρυφή ατζέντα,απλοί φανς) του Ρόσσι να τεθούμε καλοπροαίρετα απέναντι στον ΜαλακοΜαρκέζ που έχει κάνει 1002 μαλακίες; Αν έκανε οποιοσδήποτε άλλος οδηγός(εκτός του Ιανόνε και του Λορένθο) αυτά που έκανε χτες ο ΜΜ,τότε δεν νομίζω ούτε να ήμασταν τόσο αδιάλλακτοι,ούτε να πέφταμε να τον φάμε.Αλλά όταν έχεις ιστορικό κωλοπαιδαρά,σαν κωλοπαιδαρά θα σε αντιμετωπίζουν.Έχει κάνει μαλακίες κι ο Πεντρόσα,κι ο ένας κι ο άλλος,τα σχολιάσαμε,τα αφήσαμε πίσω μας.Τέλος πάντων,μακρυγορήσαμε πάλι.
ΥΓ:ο blackbusa τα'πε πολύ ωραία,+10000000000
Akalestos
11/04/2018, 05:52
Τι διαβαζω Θεε μου απο μερικους που δε συμπαθουν τον Γιατρο ειλικρινα παληκαρια εχετε πολυ θρασος και ειστε ασεβαστοι και πολυ πιθανον οσα ξεστομιζετε εδω μεσα να μην τα σκεφτεστε η να τα σκεφτεστε ελαχιστα!
Να μην τον συμπαθεις οκ μαγκια σου να μην αναγνωριζεις ποιος ειναι και τι εχουμε δει απο αυτον ομως... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!
Τελος κ κλεινωντας προς τον ΜΜ: Κριμα κι εισαι γαματος χερας δεν ειχες αναγκη να εισαι τσογλανι και να κανεις τετοια που μετα θα πηγαινεις ενωπιο σε ολο τον πλανητη να σε παρακολουθει να ζητας ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ασχετα τι γραφουν οι φαν σου εδω μεσα...και να χαλας την εικονα σου οπως ο Στοουνερ με το κωλοχερο στο warm up lap κι οχι μονο αυτο...
Τεσπα με αυτα που διαβαζω απο τους Αντι-Ροσσικους δε μου παει καν η καρδια να κατσω να γραψω...μαλλον εσεις παρακολουθειτε η θα θελατε να παρακολουθειτε αλλου ειδους motogp ας πουμε που ο ενας θα μπαινει με τσαμπουκα θα ριχνει κατω τον αλλο θα κινδινευουν ζωες ατυχηματα κτλ κι αυτο μετα θα το βαφτειζατε "χερα" "μαγκα" "τιμονι" κ.α ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ
Τα σεβη μου σε ολους!
Τι διαβαζω Θεε μου απο μερικους που δε συμπαθουν τον Γιατρο ειλικρινα παληκαρια εχετε πολυ θρασος και ειστε ασεβαστοι και πολυ πιθανον οσα ξεστομιζετε εδω μεσα να μην τα σκεφτεστε η να τα σκεφτεστε ελαχιστα!
Να μην τον συμπαθεις οκ μαγκια σου να μην αναγνωριζεις ποιος ειναι και τι εχουμε δει απο αυτον ομως... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!
Τελος κ κλεινωντας προς τον ΜΜ: Κριμα κι εισαι γαματος χερας δεν ειχες αναγκη να εισαι τσογλανι και να κανεις τετοια που μετα θα πηγαινεις ενωπιο σε ολο τον πλανητη να σε παρακολουθει να ζητας ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ασχετα τι γραφουν οι φαν σου εδω μεσα...και να χαλας την εικονα σου οπως ο Στοουνερ με το κωλοχερο στο warm up lap κι οχι μονο αυτο...
Τεσπα με αυτα που διαβαζω απο τους Αντι-Ροσσικους δε μου παει καν η καρδια να κατσω να γραψω...μαλλον εσεις παρακολουθειτε η θα θελατε να παρακολουθειτε αλλου ειδους motogp ας πουμε που ο ενας θα μπαινει με τσαμπουκα θα ριχνει κατω τον αλλο θα κινδινευουν ζωες ατυχηματα κτλ κι αυτο μετα θα το βαφτειζατε "χερα" "μαγκα" "τιμονι" κ.α ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ
Τα σεβη μου σε ολους!
Ακάλεστος μου θυμίζεις κάτι γιαγιάδες που ακούνε κανένα πιτσιρικά να βρίζει τα Θεία και του λενε ¨ουι ουι παιδάκιμ, τι λόγια είναι αυτά, πιπέρι στο στόμα"
Την γνώμη μας για τον Ροσσι λέμε δεν βρίσαμε Θεούς. Αν τώρα αυτή δεν συμβαδιζει με την δική σου δεν πειράζει. Γιαυτό είναι τα φορουμ, για να λεει ο καθένας την άποψη του ελεύθερα.
Επίσης επειδή αναφέρεις κωλόχερα και ασεμνες συμπεριφορές θα σου πρότεινα να πας να ρωτήσεις τον Espargaro απο ποιόν εισέπραξε κωλόχερο τελευταία φορά και πότε. Η απάντηση όμως σε προειδοποιώ δεν θα σου αρέσει (https://www.youtube.com/watch?v=8lFwlR838gw).
Για να καταλαβεις, σχεδόν ΟΛΑ αυτά για τα οποία γκρινιάζετε οτι κάνει ο Μαρκεζ τα έχει ήδη κάνει παλαιότερα ο Ρόσσι. Απλά ο Ρόσσι είναι ο Ρόσσι, if you catch my drift.
O Τοσλαντ και ο Χόντγζσον βγήκαν back 2 back για να αντισταθμίσουν τις δηλώσεις του Agostini? Γελάνε και οι αμμοπαγίδες...
http://ontrackoffroad.com/2018/04/10/blinded-by-pride/
Εξαιρετικό
Άσχετο (ή όχι), αλλά είδατε τι έκανε ο Canet στο FP1;
https://www.youtube.com/watch?v=m6IxIbxaj6M
Μαντέψτε τι ποινή του επιβλήθηκε.
Oh wait, είναι Ισπανός.
Κι αυτό πολύ καλό
Μόνο εδώ
διάβασα σχόλιο για αυτό
Oh wait, είναι Ισπανός.
RaGe_Raptor
11/04/2018, 09:05
Oh wait, είναι Ισπανός.
Όταν έγινε βγήκαν όλοι και κραξανε τους αγωνοδίκες. Μετά επισκιάστηκε από τα γεγονότα του μοτοτζιπί. Πάντα γίνεται αυτό. Γι'αυτό και το 99% (οκ υπερβάλω λίγο :D ) όσων σχολιάζουν σήμερα εδώ μέσα δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο ΜΜ, δεν έχουν δει στη ζωή τους αγώνα μικρότερης κατηγορίας
devil's animal
11/04/2018, 09:22
αρα για εσενα δεν υπηρξε ποτε θεμα με τον Gibernau και δεν εγραψες ποτε οτι ηταν φουστια του 46...σωστα???
:wave2::wave2::wave2:
ρε συ πραγματικα δεν καταλαβαινεις? ή ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν καταλαβαινεις?
παμε αλλη μια μπας και...
απο την στιγμη που υπαρχει επαφη μεταξυ αναβατων, σαφεστατα και υπαρχει καποιο λαθος στο παιχνιδι καποιου...αφου δεν ειναι αθλημα "επαφης" και διακινδυνευει η σωματικη τους ακεραιοτητα....ωραια μεχρι εδω? ωραια...
αυτο το λαθος ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ και ο MM και σηκωσε πρωτιστως το χερι του και δευτερευοντως πηγε μετα το τελος του αγωνα στα πιτ της yamaha να ζητησει συγνωμη...
κανεις δεν ειπε εδω μεσα οτι δεν εκανε λαθος ο ΜΜ...
εκανε μια κινηση και δεν του βγηκε...οποτε λανθασμενα ειχε συγκρουση με τον 46...δεν το εκανε εσκεμμενα...ενα "χωσιμο μουτρων" απο τα πολλα που γινονται και θα γινονται εκανε...
και τιμωρηθηκε γι'αυτο...ουσιαστικα χανοντας ολο τον αγωνα και ολο τον κοπο που ειχε κανει για να φτασει απο τελευταιος μεχρι την 5η θεση...
για πες μου τωρα τι απο ολα αυτα εγινε με τον rossi και τον gibernau...??
για πες μου αν τιμωρηθηκε ο rossi...
για πες μου αν πηγε να ζητησει συγνωμη μετα ή ζητησε εκεινη την ωρα που εγινε το συμβαν...
για πες μου πως αντιμετωπιστηκε απο τον κοσμο μετα ολο το συμβαν...
ο rossi πηγε και διαμαρτυρηθηκε να τον τιμωρησουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ απ'οτι τον τιμωρησαν...
δλδ αυτο, ουτε οταν ηταν 10 χρονων και πηγαινε σχολειο δεν θα το εκανε...
δεν μπορω να εξηγω αλλο τα προφανη...πορευτειτε οπως μπορειτε...
:whiteflag::whiteflag::whiteflag:
Devil...ο Ροσσι πηγε να γκρινιαξει οχι για να πετυχει παραπανω τιμωρια...αλλα σαν γρια αλεπου που ειναι να παιξει το παιχνιδι ψυχολογιας που πρεπει προς τον Μαρκεθ.
Ο μικρος δεν ειναι και κανενα αγγελουδι που θα κρατηθει οποτε θα την ξανακανει την μαλακια του.
Οποτε ο Γιατρος σου λεει ας τον κραξω και θα τιμωρηθει αν ξανακανεει τα ιδια...που θα τα κανει δεν υπαρχει περιπτωση.
Οταν μπαινει σε μαχη δεν λογαριαζει και κανει λες και ειναι σεντερ φορ και τζατζαριζεται με το Σεντερ μπακ για να βαλει γκολ.
Ε αυτο επισημανε ο Ροσσι.
Παιζει ολα του τα χαρτια και δεν σημαινει απαραιτητα οτι το κανει για να παρει τον τιτλο. Αρκει να τον χασει ο Μαρκεθ. ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΕΙ και καλα κανει.
Με τον τροπο του ομως...οχι να τον χτυπησει.
Βλεπω ακομα μονο για Ζιμπερναου λετε.
Ομως ο Μπιατζι εκανε χειροτερα στον γιατρο οποιος θυμαται.
Ο SFB εχει κανει κινηση εμβολισμου ...
Ροσσι στην Αργεντινη οπου δεν δεχτηκε οτι τον περασε και επεσε...ζητουσε και τα ρεστα.
Ροσσι στο Ασσεν...και ζητουσε κ τα ρεστα
Ντοβι στην Αυστρια...
Ντοβι στο Μοτεγκι...
Ντοβι στο Καταρ...
ολες στην τελευταια στροφη αναζητωντας την επαφη.
Ωπα ρε μεγαλε ποιος εισαι να ουμε?
Ε...ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΡΟΣΣΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.
Οτι θελει να χρησιμοποιει τον αντιπαλο ως Κυματοθραυστη και να κιοτευει...
Thats not Racing...
Devils κολλάς στο συγκεκριμένο περιστατικό και προσπαθείς να αποδείξεις ότι "συμβαίνει". Ναι, αν το λάβεις ως μεμονωμένο περιστατικό, μπορείς να το θεωρήσεις racing incident, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια προσπέραση. Ούτε η τελευταία.
Αλλά χάνεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εικόνα. Ο MM αγχώθηκε με το σβήσιμο του κινητήρα και μπήκε σε raging mode περνώντας οποιονδήποτε, από πάνω αν χρειαστεί, κυριολεκτικά, για να μη χάσει βαθμούς. Ήταν επικίνδυνος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, έφτασε πολύ κοντά στο να ρίξει (και να τραυματίσει ίσως) τουλάχιστον 3-4 αναβάτες και δεν έπρεπε να βρίσκεται σε αυτόν τον αγώνα. Τελεία.
https://www.youtube.com/watch?v=2rjKK9eHe8U&t=6s
Εχει πολλα προσπερασματα απο μαχες μεταξυ τους εδω...
Δειτε λιγο ποσο καθαρα περναει ο Ροσσι και πως παει ο Μαρκεθ .
DoctoR_k6
11/04/2018, 10:04
Αν μπορουσε καποιος να βαλει κ τις δηλωσεις του Αγκοστινι θα βοηθουσε στην οικονομια της συζητησης...
O Τοσλαντ και ο Χόντγζσον βγήκαν back 2 back για να αντισταθμίσουν τις δηλώσεις του Agostini? Γελάνε και οι αμμοπαγίδες...
Εχω την εντυπωση πως προηγηθηκαν οι δηλωσεις των 2 (κατω των 75 ετων) οδηγων...;)
o_gavros
11/04/2018, 10:05
Devils κολλάς στο συγκεκριμένο περιστατικό και προσπαθείς να αποδείξεις ότι "συμβαίνει". Ναι, αν το λάβεις ως μεμονωμένο περιστατικό, μπορείς να το θεωρήσεις racing incident, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια προσπέραση. Ούτε η τελευταία.
Αλλά χάνεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εικόνα. Ο MM αγχώθηκε με το σβήσιμο του κινητήρα και μπήκε σε raging mode περνώντας οποιονδήποτε, από πάνω αν χρειαστεί, κυριολεκτικά, για να μη χάσει βαθμούς. Ήταν επικίνδυνος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, έφτασε πολύ κοντά στο να ρίξει (και να τραυματίσει ίσως) τουλάχιστον 3-4 αναβάτες και δεν έπρεπε να βρίσκεται σε αυτόν τον αγώνα. Τελεία.
Ε μα πια!
sony και ντε τη μπάλα στην εξέδρα;;;
Να το βράσω όλο το κοχονάτο καπετανιλίκι του στο τιμόνι, όταν δεν υπολογίζει τίποτα και κανένα.
devil's animal
11/04/2018, 10:07
Devil...
Thats not Racing...
Devils Τελεία.
δεν ξαναασχολουμαι μαγκες...
δειτε οτι θελετε...αντιληφθειτε οτι θελετε...
στηστε κρεμαλες...λαϊκα δικαστηρια...αποσπασματα...
γενικα πορευτειτε οπως γουσταρετε...
το νημα τραβηξε υπερ του δεοντος...
παμε Austin Texas...
DoctoR_k6
11/04/2018, 10:08
http://pecinogp.com/no-marc-there-was-no-need/
Μεχρι κ οι Καναδοι τρελαθηκαν... :lol:
https://canadamotoguide.com/2018/04/09/its-time-to-deal-with-marc-marquez/
Μεχρι κ οι Καναδοι τρελαθηκαν... :lol:
https://canadamotoguide.com/2018/04/09/its-time-to-deal-with-marc-marquez/
Των οποίων το εθνικό σπορ, να σημειώσουμε, είναι το ειρηνικό, φιλικό, ανέπαφο hockey. Οπότε λογικό να περιμένουν αυστηρότερες ποινές.
RaGe_Raptor
11/04/2018, 10:45
Μαλλιοτραβήγματα
https://www.crash.net/motogp/news/893417/1/espargaro-blasts-pramac-contact-statement
έτσι-έτσι,πρέπει να περιμένετε γιατί θα έρθει στην Σουζουκάρα..... :D
http://www.motociclismo.it/opinione-gigi-dall-igna-gp-argentina-2018-querelle-rossi-marquez-69534
o_gavros
11/04/2018, 11:25
Μαλλιοτραβήγματα
https://www.crash.net/motogp/news/893417/1/espargaro-blasts-pramac-contact-statement
]
Αν εξαιρέσεις τα λιγο αστεία αγγλικά, νομίζω πως ηταν αναμενόμενα ολα αυτά.
Και ξεκινάει ολο απο τους διοργανωτές και το πως δεν τηρούν τους κανόνες.
Θα γίνει μακελειό στα επομενα.
RaGe_Raptor
11/04/2018, 11:30
Αν εξαιρέσεις τα λιγο αστεία αγγλικά, νομίζω πως ηταν αναμενόμενα ολα αυτά.
Και ξεκινάει ολο απο τους διοργανωτές και το πως δεν τηρούν τους κανόνες.
Θα γίνει μακελειό στα επομενα.
οι διοργανωτές δίνουν την εντύπωση ότι όχι μόνο δεν κάνουν κάτι για να το περιορίσουν (όλο αυτό το σκηνικό αντιπαλότητας) αλλά το επιδιώκουν κιόλΑ!
Περιμένω αναβάτες να σβήνουν, να τα πηγαίνουν σπρωχτά και μετά να γυρνούν στο grid οδηγώντας ανάποδα, σε κάθε αγώνα. "ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ (ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ 6 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ)!!!11". Κλάμα.