View Full Version : Ποιοι θα μείνουνε στο τέλος ?
thunder ace
07/09/2019, 05:49
Εκει καταληγουμε αμα εχει πολυ καιρο να γραψει κατι ο dalton.
Μερικές σκόρπιες σκέψεις και γεγονότα, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ ή να κατακρίνω κανέναν.
Είναι άπειρη η βοήθεια που έχω λάβει, ακόμα κι αν δεν έχω ρωτήσει ο ίδιος, σε πάμπολλα θέματα, τόσο αυτά που αφορούν μηχανή, όσο και σε άλλα. Υπάρχουν άτομα εδώ που έχουν μοιραστεί γνώση, απόψεις και εμπειρίες, πραγματικά διαμάντια. Να είστε καλά.
Το moto.gr πρέπει να είναι το μοναδικό site που δεν εκμεταλλεύεται την επισκεψιμότητά του με διαφημίσεις. Το ότι προφανώς κάποιοι πληρώνουν για να είναι στον αέρα, πραγματικά με εκπλήσσει.
Αν με καλέσουν σε ένα σπίτι και πάω, θα σεβαστώ τους κανόνες του ιδιοκτήτη. Αν μου πουν να βγάλω τα παπούτσια μου στην είσοδο, θα τα βγάλω, παρότι δεν κάνω εγώ το ίδιο στο δικό μου σπίτι. Αν δεν μου αρέσει να είμαι ξυπόλυτος, δεν θα ξαναπάω.
Μοτοσικλετιστές είμαστε. Είναι στη φύση μας το να είμαστε ελεύθεροι και όχι σε καλούπια, πιο παρορμητικοί, πιο ευέξαπτοι. Φυσικό να υπάρχουν διαφωνίες και προστριβές. Αν και δεν έχω στοιχεία από forums πλεκτικής, φαντάζομαι ότι εκεί θα τα λένε πιο ήρεμα.
Μέχρι τώρα βλέπω ότι το moderation team δεν δείχνει καμία ανοχή σε φασιστικές και ρατσιστικές απόψεις. Παρακαλώ να συνεχιστεί το θεωρώ πολύ σημαντικό.
Είναι όλα όμορφα και ωραία; Όχι και δεν θα μπορούσε να είναι άλλωστε, αφού ο κάθε ένας φαντάζεται ως ιδανικό ένα τελείως διαφορετικό site.
Τι θα ήθελα εγώ;
Λιγότερο spam σε θέματα εκτός καφενείου, ιδιαίτερα σε τεχνικά θέματα.
Να επανέλθουν τα θέματα των αθλητικών και της πολιτικής χωρίς κάρτες και ban (εκτός από προσωπικές επιθέσεις).
Λιγότερη ειρωνεία, ειδικά σε νέα μέλη, ακόμα κι αν δεν έχουν διατυπώσει σωστά τον προβληματισμό τους.
Αυτά προς το παρόν. Καλημέρες.
o_gavros
07/09/2019, 08:07
[QUOTEo_gavros;Είσαι ένας ακόμα, μαζί με τον Παναβουρ, τοξικός για το χώρο χρήστης.
Και γω σ αγαπαω,αλλα μην δειχνουμε σ αυτους που μας ζηλευουν την αγαπη μας.:)
Δεν είναι θέμα αν σαγαπω μαγαπας.Δεν μιλάω σαν να έχω προσωπικά απέναντι σου. Θυμάμαι σε είχα πετύχει σε μια βόλτα κάποτε και μια χαρά τα λέγαμε.
Ξέρεις όμως πολύ καλά (και οι καμπάνες που τρως μονίμως το επιβεβαιώνουν) ότι εδώ για καλό δεν μπαίνεις. Μόνιμα γκρινιάζεις,σιγονταρεις εντάσεις και γενικά βγάζεις με την στάση σου τοξικότητα. Αυτά,αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα τα ξερεις.
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζεις (κι όσοι ακόμα θεωρούν το μοτό τόσο σκατα) και μπαίνεις.
Είμαι σίγουρος (το έχεις αποδείξει) πως και η επόμενη καμπάνα δεν είναι μακριά.
:wave2:
Εγω ενα δεν εχω καταλαβει. Ο Blitzer πληρωνεται για να γραφει ολα αυτα τα πειραγματα (τις μαλ@κιες δλδ) η τα γραφει απο φυσικου του;
:plaf:
Τι θα ήθελα εγώ;
Λιγότερο spam σε θέματα εκτός καφενείου, ιδιαίτερα σε τεχνικά θέματα.
Να επανέλθουν τα θέματα των αθλητικών και της πολιτικής χωρίς κάρτες και ban (εκτός από προσωπικές επιθέσεις).
Λιγότερη ειρωνεία, ειδικά σε νέα μέλη, ακόμα κι αν δεν έχουν διατυπώσει σωστά τον προβληματισμό τους.
Αυτά προς το παρόν. Καλημέρες.
Καλημέρα φίλε.
Πολιτική και αθλητικά δεν επανέρχονται γιατί πολύ απλά οι σφαγές θα είναι στην ημερησία και δεν έχουμε ούτε την όρεξη ούτε το "προσωπικό" να το ξαναζήσουμε.
Το σπαμ τώρα. Ναι θα μπορούσε να μειωθεί. Η δικιά μου γνώμη είναι πως ψιλοκαλα πάει.εχουμε δει πως ειναι να εκτροχιάζεται και δεν είμαστε εκεί τώρα.
Την καραμέλα της ειρωνίας δεν την πιπιλαω. Να μην είναι όλοι μυγιαγγιχτοι και ας αφουγκραστουν λίγο το "σπίτι" που τους φιλοξενεί όπως πολύ σωστά περιέγραψες. Προχτές την είπα σε έναν ο οποίος ενώ ρωταγε μαλακίες,τσαντιστηκε κι από πάνω όταν τον αρχίσαν στο χαβαλε. Δεν είναι κανείς εδώ για να εξυπηρετεί κανέναν.δεν χρωστάμε βοήθεια σε κανέναν. Την προσφέρουμε όποιος θέλει όπου θέλει άμα θέλει.
Κι αφού δόθηκαν (και πάλι) πέραν του δεοντως πολλές εξήγησεις, συνεχίζουμε το προγραμμα μας κανονικά.
MG-KTiNoS
07/09/2019, 08:43
Και πόσο καιρό σου πήρε να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου κανονικά; 2 μέρες;
Δε διαφωνώ, αλλά κοιτάς το δάχτυλο. Δεν υπονόησα ποτέ ότι δεν υπήρξαν, δεν υπάρχουν, δε θα υπάρξουν αξιόλογα άτομα εδώ μέσα. Θα ήμουν χαζός αν το έκανα, δε νομίζεις; Άλλο είναι το πόιντ.
Κατά τ'άλλα, θα κανονίσω καφεδάκι σύντομα, να δούνε ποιοι μιλάνε και ποιοι κλάνουν. :*
Εγώ να ξέρεις ένα θέμα με τι κλ.... το έχω πάντως.
Έχω κλ... ΟΛΗ την Ευρώπη, αρκετή Αμερική, λίγο απ την Ασία και λίγο απ την Αφρική
:cool:
Αν είναι να κουβεντιάσουμε με ειλικρίνεια και να σταθούμε αυτοκριτικά στο παρελθών
ώστε να δούμε αν υπάρχει μέλλον εγώ είμαι μέσα.
Έχω περάσει ΚΑΙ καλά εδώ μέσα, έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα, έχω βοηθήσει και έχω βοηθηθεί,
υπάρχει και μια αντικειμενική αξία στη πληροφορία που έχει μαζέψει καθώς και αξιόλογα κείμενα
οπότε αμαρτία να πάει φούντο.
MG-KTiNoS
07/09/2019, 08:59
Και δε θα πάρεις ούτε τώρα Νίκο (γιατί όποιος το κλείδωσε τότε, μάλλον κάποιο λόγο θα είχε. επίσης δεν είναι υποχρεωμένοι οι διαχειριστές να δίνουν εξηγησεις. Όταν/Άμα συμβαίνει, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός ), οπότε μην το κουράζουμε περαιτέρω και αρχίσει ο καθένας και ποστάρει κάποιο θρεντ του που κλειδώθηκε.
.......
Μην το κουράζουμε με τα υπαρξιακά όλη την ώρα ρε σεις.Δεν είμαστε σαπουνόπερα.
Ή συμπεριφορά είναι σαν τον αντίλαλο
Όταν κλειδώνεις με το έτσι θέλω ποστ 80000+ κλικ και χαλάς την πλάκα στην τελική
χωρίς να υπολογίζεις το χρόνο που αφιέρωσε ο άλλος ή την καλλιτεχνική αξία κάποιων φωτογραφιών
που έπαιξαν εκεί τότε τι περιμένεις να συμβεί?
Κοίτα γύρω σου και θα δεις.
Δεν έχω υπαρξιακά, έχω πχια δικό μου "μαγαζί με μεγαλύτερη συμμετοχή απ αυτό
που έκανε σημαντικά πράγματα ¨και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Απλά δεν θα ήθελα να κλείσει αυτό.
Ή πιο καλά θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει για τους λόγους που έγραψα και παραπάνω.
Θες από να το πεις ρομαντισμό? Μαζοχισμό? Βλακεία? Ξεροκεφαλιά?
Δεν μπορώ να στο προσδιορίσω.
Να κάτσω όμως σ ένα μέρος, να προσφέρω και να μην ακούω ευχαριστώ ποτέ
και ο καθένας να μου φέρεται λες και είμαι μια τρίχα απ τ @@ του
και δεν παίζει όχι για μένα αλλά για κανέναν.
ΑΝ κανονίζεται καφέ -και με καλέσετε φυσικά- μιλάμε κι από κοντά
αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε
γιατί αυτή τη στιγμή εκτός από τα λινκ του Γιώτη δεν υπάρχει τίποτε άλλο
που ν αξίζει να διαβάσεις ή δεν υπάρχει και αλλού.
o_gavros
07/09/2019, 09:11
Μη σε πιάνουν οι εγωισμοι ρε.
Αυτό που κάνεις σε τούτο το ποστ, μειώνει εσένα πρώτα και ύστερα το μοτό.
Ναι, αναντίρρητα, δεν διάγουμε μέρες δόξης σαν φόρουμ. Λογικό δεν είναι μετά από 20 σχεδόν χρόνια στη φάση;
Το δικό σου "μαγαζί" (από σένα τώρα μαθαίνω την ύπαρξη του), όπως και πολλά άλλα που ξεπηδησαν, από τη δεξαμενή του μοτό αντλησανε. Ε και; Χου γκιβζ α φλαηνγκ φακ όπως λέμε στο κωριο μου. Να τα χαίρεστε όλοι και το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας.
Α,και συνεχίζεις και ψαρεύεις εξήγηση για εκείνο το θρεντ. Γκετ οβερ ιτ Νικόλα,ξέρεις ότι η ζωή δεν είναι στα φόρα. Θα σε πετύχω κάπου κι από κοντά κάποια στιγμή.:wave2:
karellen
07/09/2019, 09:30
Το φόρουμ εξελίσσεται-μεταλλάσσεται-διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή,τίποτα περισσότερο τίποτα λιγώτερο,όσο κι αν μας κακοφαίνεται σειρούλα @buckley των 'παλιών' (παλιοί, μη χeσω :cry:).Έτσι γίνεται ΠΑΝΤΟΥ σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας,χώρια που εμείς αρνούμεθα να το δεχτούμε ενθυμούμενοι 'τις παλιές καλές εποχές', those were those days my friend και καλά.
rainmike
07/09/2019, 09:33
Ρε μπακλίκο τι σημασία έχει ποιος θα μείνει στο τέλος.Απαιτήσεις πρέπει να έχει ο καθένας απο τον εαυτό
του και μόνο.Και εγώ κάποτε έγραφα πολύ περισσότερο και εσύ κάποια στιγμή είχες σταματήσει τελείως.
Ετσι έιναι αυτά,αλλά καλώς η κακώς μετα καλα με τα στραβά με τα θεόστραβα επιλογή του καθενός είναι
να διαβάσει ποσο μάλλον να γράψει.Εγώ προσώπικά κάθομαι και τρώω ενα μαμήσι 10 ώρες δουλεια την
ημέρα και μετά καμμιά ώρα προπόνηση.Ε θα κάτσω να φάω το βράδυ θα βάλω λίγο μοτο και ευελπιστώ να έχουν μπει
οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι τρολάδες να έχουν γράψει κάτι να γελάσουμε και λίγο.:D
MG-KTiNoS
07/09/2019, 09:59
Μη σε πιάνουν οι εγωισμοι ρε.
Αυτό που κάνεις σε τούτο το ποστ, μειώνει εσένα πρώτα και ύστερα το μοτό.
Ναι, αναντίρρητα, δεν διάγουμε μέρες δόξης σαν φόρουμ. Λογικό δεν είναι μετά από 20 σχεδόν χρόνια στη φάση;
Το δικό σου "μαγαζί" (από σένα τώρα μαθαίνω την ύπαρξη του), όπως και πολλά άλλα που ξεπηδησαν, από τη δεξαμενή του μοτό αντλησανε. Ε και; Χου γκιβζ α φλαηνγκ φακ όπως λέμε στο κωριο μου. Να τα χαίρεστε όλοι και το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας.
Α,και συνεχίζεις και ψαρεύεις εξήγηση για εκείνο το θρεντ. Γκετ οβερ ιτ Νικόλα,ξέρεις ότι η ζωή δεν είναι στα φόρα. Θα σε πετύχω κάπου κι από κοντά κάποια στιγμή.:wave2:
Η ζωή δεν ξέρω που είναι αλλά εδώ για το φόρουμ κάποιος προσπάθησε να κουβεντιάσει.
Αν υπάρχει διάθεση.
Εγώ από μεριάς μου σου λέω ξεκάθαρα ότι για να ξαναγράψω εδώ σοβαρά
θέλω να δω αλλαγή κλίματος
Σε διαφορετική περίπτωση καλά είναι τα λινκ του Γιώτη
πλάκα είχε το τι μήνυση να του κάνω που τόλμησε να μου μαγαρίσει το πανιγκάλε
:lol:
κι όσο κρατήσει
κι αυτά στα γράφω γιατί δεν είναι στα @@ μου όπως με περίσσια μαγκιά
θα μπορούσα να ισχυριστώ
υγ
ο Λούκι Λουκ είναι και γαμώ τα παιδιά και 36ωρος
Λάθος σου
και ΤΕΛΟΣ
(απαραίτητη εθιμοτυπική χαιρετούρα)
409611
tzimidis
07/09/2019, 11:14
πλάκα είχε το τι μήνυση να του κάνω που τόλμησε να μου μαγαρίσει το πανιγκάλε
Εκεί εσύ, επιμένεις.....
... Στο να πεις τη μαλακία σου
... Στο ότι έχεις πάντα δικιο
... Στο ότι δεν έχεις ποτέ αδικο
... Στο να "συνεισφέρεις" σε όλα ανεξαιρέτως τα thread
... Στο ότι κατέχεις τη μία μοναδική και καθολική αληθεια
... Στο ότι έχεις πάντα δίκιο το είπα?
....Στο δεν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το καυστικό χιουμορ από το Black χιούμορ από τη σάτιρα και την ειρωνεία και το σαρκασμό και καταλήγεις απλά προσβλητικος με τις χοντράδες σου νομίζοντας ότι πουλάς και πνευμα.
Και το κυριοτερο
... Στο ότι μετράς τον μοτοσυκλετιστή με το τι καβαλάει.
Κράτα εσύ το πανιγκάλε σου αβρεχτο στο γκαράζ, και άσε μας εμάς να ταξιδεύουμε με τις βεσπες τα φριγουιντ και τα υπόλοιπα χρεπια μας.
Gesundheit.
Ξαναλέω, ΕΣΎ προσωπικά, ΕΙΣΑΙ όλα όσα λες ότι απεχθάνεσαι μετά βδελυγμιας. Μα όλα όμως.
Κατά τα άλλα έτσι για το ον-τόπικ του ποστ,
Η ίδια κουβέντα γίνεται κυκλικά μια φορά το χρόνο σε όλα τα Ελληνικά φόρουμ (ή φορουμς, ή φόρα, η Forae).
Η ίδια κλασική περίπτωση είδα φως και μπήκα και αφού με ανεχτηκαν X μήνες, τώρα το φόρουμ είναι δικό μου και άμα δεν γίνουν όλα όπως θέλω φεύγω και τους εύχομαι να κλείσουν.,αφου πρώτα τους πω πόσο (you name it) ειναι.
Κανονικά έπρεπε να υπάρχει self-ban Mode, να το πατάς πρώτα, και να σου δίνει δικαίωμα για 1 τελευταίο ποστ πριν σε κάνει Ban. Εκει θα φανεί η μαγκιά του καθενός.
η παγίδα των "like" σιγά μην δεν μόλυνε και τούτο εδώ το χώρο.
Οταν θα καταλάβετε ότι εδώ δεν είμαστε ινσταγκραμ ή φατσοτέφτερο να μας νοιάζουν τα "like", ίσως η γκρίνια λίγο κοπάσει.
Εδώ δε σε καταλαβαίνω.
17 άτομα συμφωνούν
τί άλλο?
Εναλλακτικά μπορεί να γίνει δημοσκόπηση.
Στην τελική βέβαια δε μου πέφτει ο λόγος και δε σας ενδιαφέρει και καθόλου τί νομίζω ή τί έχω εισπράξει (άμεσα προς εμένα ή που έχω δεί σε άλλους χρήστες) τον 1 χρόνο περίπου που μπαίνω.
Αυτό είναι το internet.
Ο καθένας διαλέγει πού μπαίνει. Τέλος :)
(δεν αποχαιρετώ το φόρουμ :p )
doctoras
07/09/2019, 11:29
Το θέμα και το ερώτημα του μπακλι είναι διαφορετικό απο την εξέλιξη που πήρε η συζήτηση
Διαβάζοντας κατέληξα σε τέσσερις τομείς
α)το ερώτημα του μπακλι
β)την διαφορετική μεταχείριση που λαμβάνουν κάποιοι
γ)To μοτο.γρ εναντι υπολοίπων φόρουμ
δ)και στον γκειρο :D
1)Μπάκλι είσαι αγαπημένη ευγενική (ιντερνετικά) προσωπικότητα. Αυτό που λες έχει να κάνει με την τάση σε σχέση με το κοινό ενδιαφέρον. Προσωπικά όπως και οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε παράλληλη συμμετοχή σε πολλά μοτοφορουμ, γιατί τα ειδικευμένα ενδιαφέροντα που έχουμε ο καθένας μας δεν καλύπτονται απο το θεματολόγιο ενός φορουμ. Επίσης τα σόσιαλ μιντια συνετέλεσαν να φύγει το μπουγιο(εγω το θεωρώ αναβάθμιση αυτό και όχι υποβάθμιση) γιατί όπως είπατε στο φεισμπουκ τον αλλον δεν τον ενδιαφέρει να διαβάσει αλλά να πετάξει ένα ερώτημα στα γρήγορα και να πάρει όσο δυνατό γρηγορότερη απάντηση και ας είναι μαλακία, λάθος, καταστροφή.
Είμαστε μάρτυρες καθημερινά απο πολλούς να κάθονται και να ρωτάνε τι λετε να αγοράσω για πρώτη/δευτερη/whatever μηχανή, ενώ για πολλές παλιές καραβάνες αυτό είναι ιεροτελεστία να έχεις τα φράγκα και να το μελετάς και να κ@υλώνεις όλο και πιο πολύ.
Ενας άλλος παράγοντας που έκοψε απο νέους το κοινο ενδιαφέρον προήλθε απο υποψιασμένους γονείς σε σχέση με την ολοένα περισσότερη ενημέρωση στα περι οδικής ασφάλειας σε σχέση με τα λεπτομερή στατιστικά ατυχημάτων. Συνεπώς θα υπάρχουν γηρασμένοι αναβάτες λόγο του ότι όλο και πιο πολλοί μπολιάζουν απο νωρίς τα παιδιά τους στην ασφαλή οδική συμπεριφορά τους, αυτομάτως μη συμπεριλαμβάνοντας το δίτροχο στις επιλογές τους κατατάσσοντας το στα επικίνδυνα μέσα μεταφοράς που όντως είναι
Προσωπικά οι δικοί μου με βλέπουν με δυο μηχανάκια και οδηγώ απο 14 και σήμερα κρατώ ουδέτερη θέση αφήνοντας το χώρο στην μαμα τους να προπαγανδίζει για την επικινδυνότητα του μέσου. Συνήθως τέτοια παιδεία φέρνει αποτελέσματα και μάλλον εκεί οφείλεται μέρος της παύσης της νεολαίας απο την μοτοσυκλέτα.
Συνεπώς είναι λογικό να εισέρχονται λιγότεροι σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία που αγόραζαν σωρηδόν (βέβαια βοήθησαν και οι τράπεζες με τις πιστωτικές που στελνόντουσαν ακόμη και σε άνεργους).
Αποχωρούν δε, αυτοί που τελειώνουν οριστικά απο την ιδέα και έχω πολλούς γύρω μου. Δεν είναι κακό βέβαια αυτό, ούτε για την κοινωνία ούτε για αυτούς που αποχώρησαν. Παράδειγμα κάποτε έμπαινα και παρακολουθούσα το θεματολόγιο του dirtbike.gr, απο τότε που κρέμασα τις μπότες και λοιπό χωμάτινο εξοπλισμό(που πρέπει να τα βγάλω στο σφυρί κάποια στιγμή) μπήκα ελάχιστες φορές.
Συνεπώς προσπαθώ να σου πω οτι κάποιοι φεύγουν γιατί αλλάξανε τα ενδιαφέροντα τους (απο ανάγκη απο θέλω δεν έχει σημασία). Αυτό εσένα που είσαι αμετανόητος old school μηχανάκιας δεν πρέπει να σε επηρεάζει.
Εσύ απλά κάνε αυτό που σε εκφράζει (και μείνε μαζί μας ;) )!
2)Σχετικά με την διαφορετική μεταχείριση που τονίζουν κάποιοι και την άλλη πλευρά που αντιτίθεται, πρέπει απλώς να υπάρξει μια γέφυρα μεταξύ, σωστά λένε οι παλιοί, -παιδιά πριν βγάλετε ταμπέλα για το ποιόν, διαβάστε λίγο την βάση δεδομένων που είναι η παλαιότερη από 2002 πριν ρωτήσετε άσχετα
και απο την άλλη έχουν δίκιο οι νέοι περι ενοχλητικής συμπεριφοράς, είναι καλυτερα για ολους εσύ που ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι σου απλώς να αγνοήσεις το θέμα παρά να μπεις στην διαδικασία να ειρωνευτείς-χλευάσεις, έτσι μια δυο τρεις θα την ψαχουλευτεί και ο ενδιαφερομενος την μαλακία του και θα είναι πιο διαβασμένος
3)Το Μοτο.γρ και όπως κάθε κοινωνία ρεαλιστική ιντερνετική κλπ είναι ο κόσμος του. Το μοτο.γρ χωρίς τα μέλη είναι παρελθόν. Το μοτο.γρ και σήμερα είναι το μεγαλύτερο φορουμ μοτοσυκλέτας με την μεγαλύτερη βάση τα περισσότερα μελη και ακόμη και σήμερα κρατάει μεγάλη διαφορά εναντι των υπολοιπων.
Παρα κάποιες διαφωνίες που παντα θα υπάρξουν, με το περας των χρόνων θα αντιληφθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος οτι τα μέλη είναι αυτά που ανεβάζουν τον ιστοτοπο και τα περίσσότερα μελη παρά τα καβγαδάκια παιζει να είναι και γαμάτα παιδιά με ευαισθησίες και αρκετά κοινά ενδιαφέροντα.
Συνεπώς εγω δεν βλέπω κανένα κορεσμό στο φορουμ είπαμε οι τάσεις και μοδες φέρνουν κιάλλες επιλογές(σοσιαλμιντια) αλλά αν δεν τα πας καλα με αυτές θα βολευτείς μια χαρά εδω και με πιο συνιδιτοποιημένος κόσμο σε σχέση με το αντικείμενο
4)Γαύρε κριτική δέχεσαι? Είσαι σε μια ομάδα συντονιστών όπως κατα καιρούς δεκάδες άλλοι, παρατήρησε λίγο πως ενεργούν με την ιδιότητα όπου και όταν απαιτείται στα θέματα οι υπόλοιποι συντονιστές και πως εσύ.
Κάφρος μπορείς αν θέλεις και αν σε παιρνει βέβαια να είσαι, όταν θα με συναντήσεις απο κοντά στον καφενέ στην βόλτα, εμενα τον άλλον τον παραλλον... εδώ μέσα που είναι ένα ακόμη μέσο επικοινωνίας που δρα εξ αποστάσεως θα είσαι τζέ-ντλε-μαν, θα παρατηρείς βάση του κανονισμού του φόρουμ με ευγένεια και χωρίς τα παρελκόμενα. Καμία παρεξήγηση, επηρεασμένος απο το υφάκι στις απαντήσεις που έδωσες.
Καυλημέρες και μπίρες σε όλους :beer: :beer:
o_gavros
07/09/2019, 11:55
Δεν λέτε να καταλάβετε ότι εδώ μπαίνει και γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Καβαλάει μεγάλο καλάμι και να προσέχει, όποιος νομίζει ότι μπορούμε ή/και θέλουμε να ασχολούμαστε μεμονωμένα μαζί του.
Επιγραμματικά τώρα γιατί έχουμε και άλλες δουλειές παρόλο που ορισμένοι δεν δείχνετε να το καταλαβαίνετε.
Κτίνε, συμπάθα με αλλά θα σου ρίξω κάρτα γιατί στο είπα,στο ξαναειπα,συμφώνησες μάλιστα και προς τιμήν σου απολογήθηκες αλλά συνεχίζεις τη μαλακία αυτή με το Τζιμίδη. Σε έχει πιάσει η ξεροκεφαλιά και δεν λες να ξεκολλήσεις με το θέμα.
Τον Λουκι Λουκ δεν τονε πρόγγηξα. Χωρίς να τον ξέρω, κι ενώ μου είναι ιντερνετικά συμπαθής, πέτυχε σε τάημινγκ που μου τα είχανε κάνει ζέπελιν.Δε νομίζω ότι αδικήθηκε κανείς.
Τζιμίδη έχεις τα δίκια σου (να τα γράψω λοιπόν και δημοσίως και να λήξει επιτέλους το επεισόδιο της κόντρας σας) με τον Κτίνο,θα σε παρακαλέσω όμως να μην συνεχίσει άλλο η αντιπαράθεση.
Καρατεκα, είσαι ένας ιδιαίτερος χρήστης κι εσύ. Δεν έχεις καταφέρει ακόμα (θεωρώ) να βρεις τον παλμό του μέσου, είσαι όμως πολύ εύκολος στην κριτική και το κράξιμο και -αν μου επιτρέπεις- γράφεις με αρκετά απόλυτο ύφος πολλές φορές. Πράγμα που ξενίζει όταν ο άλλος δεν κουβαλάει και την αντίστοιχη εμπειρία για να στηρίξει αυτη την απολυτότητα.
Προφανώς το σχόλιο μου το οποίο παράθεσες, πέρασε και δεν ακούμπησε απο σένα. ΔΕν πειράζει,καλή καρδιά.
Δοκτωρα, το ποστ σου μέχρι πλην της κριτικής σου με βρίσκει σύμφωνο.
Κριτική σαφώς και δέχομαι.
Με λες πλαγίως κάφρο όμως και αυτό είναι άδικο.
Δεν με νοιάζει το πως ενεργούν οι άλλοι ως διαχειριστές.
Εγώ είμαι αυτός που είμαι, κάποιος που δεν δίνει σημασία στους τύπους αλλά την ουσία, επιλέχθηκα για αυτόν ακριβώς το λόγο θεωρώ και επειδή δεν μου αρέσουν τα φύκια ότι έχω να σου πω στο λέω με τον ίδιο τρόπο είτε το διαβάζεις είτε το ακούς.
Οπότε επέτρεψε μου με τη σειρά μου να σου απαντήσω ότι ΔΕΝ θα μου πεις εσύ πως θα φέρομαι.
Το να μου λες ότι δεν είμαι ευγενικός (ουσιαστικά,όχι τυπολατρικά), χωρίς να το ξέρεις ή να το επιδιώκεις, με θίγει.
Αν βρίσκεις την πρακτική μου προσβλητική/ενοχλητική/οτιδηποτε, κάνε μου ενα ριπορτ. Όλοι κρινόμαστε.
Και για να κλείνει το σεντονάκι, δε το κλειδώνω γιατί ενίοτε μέσα απο το ξεσπάθωμα σε τέτοια θρεντ ξεσπάτε.
Μόνο μην το κάνετε Βαγδάτη ζητάω.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ψυχολογία_των_μαζών_και_ανάλυση_του_εγώ
Όποιος έχει κέφι το αγοραζει και το διαβάζει. Δεν θα αλλάξει τον άνθρωπο αλλά μπορεί κάποιος να κατανοήσει οτι παντα Υπάρχει μια αίτια πίσω από κάθε πράξη.
Φιλικά πάντα
MG-KTiNoS
07/09/2019, 12:50
Εκεί εσύ, επιμένεις.....
... Στο να πεις τη μαλακία σου
μπαλ μπλα μπλα
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα όσα γράφεις και δεν μπαίνω καν στο κόπο να τα διαβάσω
οπότε μην κουράζεσαι να γράφεις.
Για ν ανοίξω διάλογο μαζί μου ΠΧΙΑ πρέπει να έχεις κάτι αξιόλογο να πεις.
(και πάλι ίσως να μην το δω γιατί δύσκολα θα ξαναδιαβάσω οτιδήποτε δικό σου)
Δεν λέτε να καταλάβετε ότι εδώ μπαίνει και γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Καβαλάει μεγάλο καλάμι και να προσέχει, όποιος νομίζει ότι μπορούμε ή/και θέλουμε να ασχολούμαστε μεμονωμένα μαζί του.
Κάποιοι προσπάθησαν να πουν μερικά πράγματα
δεν θέλετε ν ακούσετε.
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.
Τώρα πια εξάντλησα όλα τα περιθώρια διαλόγου οπότε είμαι και εντάξει με τον εαυτό μου
καλή συνέχεια.
υγ
α και πούσαι ΕΓΩ μπορώ να φτιάξω ένα ποστ (και το έχω κάνει)
που έχει φτάσει τα 220.000 + κλικ
Άρα ΕΙΜΑΙ ΦΙΡΜΑ και παίζω δεκάρι παντού....
Καλάμι καβαλάνε όλοι αυτοί που λένε πολλά αλλά ουσιαστική προσφορά σ αυτό
το φόρουμ δεν έχουν καμία.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128142
Ως εκ τούτου Καλή τύχη.... Και καλή συνέχεια :lol:
409612
υγ
Τη φωτογραφία την αφιερώνω στο φίλο μου το Μπάκλη
που ξέρω ότι μ αγαπάει
harris_x
07/09/2019, 12:59
THERE CAN BE ONLY ONE!
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα όσα γράφεις και δεν μπαίνω καν στο κόπο να τα διαβάσω
οπότε μην κουράζεσαι να γράφεις.
Για ν ανοίξω διάλογο μαζί μου ΠΧΙΑ πρέπει να έχεις κάτι αξιόλογο να πεις.
(και πάλι ίσως να μην το δω γιατί δύσκολα θα ξαναδιαβάσω οτιδήποτε δικό σου)
δεν θέλετε ν ακούσετε.
Τώρα πια εξάντλησα όλα τα περιθώρια διαλόγου οπότε είμαι και εντάξει με τον εαυτό μου
καλή συνέχεια.
υγ
α και πούσαι ΕΓΩ μπορώ να φτιάξω ένα ποστ και το έχω κάνει
Καλάμι καβαλάνε όλοι αυτοί που λένε πολλά αλλά ουστική προσφορά σ αυτό
409612
Ειμαι 100% σιγουρος οτι το διαβασες ολο
και οσο και αν ξερεις οτι εχει απολυτο δικιο
αρνεισαι να το παραδεχθεις
Δεν πειραζει περιμενουμε το επομενο ποστ σου σε καποιο θεμα που θα κανεις ακριβως αυτα που περιγραφει ο Τζιμιδης
Κομμάτι της κοινωνίας μας είναι και αυτό το φόρουμ. Ότι συμβαίνει έξω, συμβαίνει και εδώ. Παντού υπάρχουν τα στραβά και τα ίσα... επιλέγουμε καθημερινά σε ποιον θα πούμε καλημέρα και σε ποιον όχι, κατά την κρίση μας. Όλοι οι ανθρώπινοι χαρακτήρες που κυκλοφορούνε, υπάρχουν και εδώ.
Δεν υπάρχει τίποτα τέλειο απλά καμμιά φορά εμείς εξιδανικεύουμε αυτό που θα θέλαμε να έχουμε. Ψάχνουμε να το βρούμε μέσα σε ένα φόρουμ?
MG-KTiNoS
07/09/2019, 13:11
Ειμαι 100% σιγουρος οτι το διαβασες ολο
και οσο και αν ξερεις οτι εχει απολυτο δικιο
αρνεισαι να το παραδεχθεις
Δεν πειραζει περιμενουμε το επομενο ποστ σου σε καποιο θεμα που θα κανεις ακριβως αυτα που περιγραφει ο Τζιμιδης
ελεύθερος είσαι να πιστεύεις ότι θέλεις
THERE CAN BE ONLY ONE!
δεν είναι μακριά αυτή η μέρα
HoRRtaReas speaking
karellen
07/09/2019, 13:13
Πως μετράτε τα κλικ ρε μάγκες?
Το θεμα κυριως ειναι γιατι καποιος να χαιρεται
οτι μαζεψε ενα σωρο κλικ;
MG-KTiNoS
07/09/2019, 13:19
Δε σου λέω
409613
Κι εγώ μέχρι και κίτρινη μου έριξαν αλλά όχι γιατί επικαλέστηκα τ όνομα σου
Το θεμα κυριως ειναι γιατι καποιος να χαιρεται
οτι μαζεψε ενα σωρο κλικ;
Γιατί όταν σπας το κεφάλι σου ώρες να γράψεις κάτι καλό
όταν φας τις ώρες σου στο φωτοσοπ για να φτιάξεις ΄τις φωτογραφίες όσο πιο καλά μπορείς
και να τα προσφέρεις ΤΖΑΜΠΑ στους ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ
Είναι μια ανταμοιβή να βλέπεις ότι άρεσαν
και μια απογοήτευση να βλέπεις αυτό που έγραψες.
(αυτό το τελευταίο ΄ήταν ΠΑΛΙΑ)
Ότι άλλη απορία έχεις μετά χαράς μα σου τη λύσω
Κανονικά. 1,2,3 κλπ.
:p
harris_x
07/09/2019, 13:22
Κανονικά. 1,2,3 κλπ.
:p
Johny the Fox
07/09/2019, 13:22
Καιρο είχα να ευχαριστηθω καφέ σε αυτό το φορουμ.Ροδελες,τσακμακόπετρες,βότανα του βουνου , ανταλλακτικά για σουγιαδακια ανακατα με ίντριγκες σαρδέλες ιεραρχίας και μιλιον ντολλαρ περσόνες.Συνεχιστε,το κάνετε καλύτερο.:roflmao:
Ε θα κάτσω να φάω το βράδυ θα βάλω λίγο μοτο και ευελπιστώ να έχουν μπει
οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι τρολάδες να έχουν γράψει κάτι να γελάσουμε και λίγο.:D
Σαν ελόγου μου, ας πούμε; :D
(δεν αποχαιρετώ το φόρουμ :p )[/QUOTE]
Εμας δεν θα μας απειλείς, φίλος, ΄ντάξ; :p
Ρε σεις...παρακολουθώ το θέμα 8 σελίδες τώρα και κάνετε σαν Κατίνες σε ξένο κοτέτσι.......θέλεις; μπες και διάβασε και γράψε, δεν θέλεις; μην γράφεις, μην διαβάζεις.
Απλά πράγματα.
ο κόσμος δεν θα σταματήσει να γυρίζει.
Κι εγώ έχω φάει μια και μοναδική κάρτα και μάλιστα από....συνάδελφο στην τότε δουλειά που μου είχε συστήσει το μοτό την εποχή που έψαχνα πλΕροφορίες για τον Πήγασο.
Και κόλλησα εδώ. ε, και; ξεκολλάτε ρε σεις, υπάρχουν κι άλλα πράγματα να ασχοληθούμε
MG-KTiNoS
07/09/2019, 13:29
Καιρο είχα να ευχαριστηθω καφέ σε αυτό το φορουμ.Ροδελες,τσακμακόπετρες,βότανα του βουνου , ανταλλακτικά για σουγιαδακια ανακατα με ίντριγκες σαρδέλες ιεραρχίας και μιλιον ντολλαρ περσόνες.Συνεχιστε,το κάνετε καλύτερο.:roflmao:
ως μίλιον ντόλαρ περσόνα που σ έκανε και ευχαριστήθηκες -μια ακόμα φορά- τον καφέ σου στο φόρουμ
να σου πω ευχαριστώ
Για να συνεχίσω όμως το συγγραφικό μου έργο και μια και το σπικάρεις το εγγλέζικο
να σου πω ότι χωρίς πόζιτιβ φιτμπακ μην περιμένεις
Johny the Fox
07/09/2019, 13:32
Ειναι σημαντικα γεγονοτα αυτα.
https://youtu.be/mCLOmyz_l9w
Who cares.
Πρέπει να μπει μπάνερ για να το εμπεδώσετε κάποιοι. Απόλυτο denial.
MG-KTiNoS
07/09/2019, 13:34
Ειναι σημαντικα γεγονοτα αυτα.
https://youtu.be/mCLOmyz_l9w
Δεν έχω ήχο σόρι
Πουλάω τη πραμάτια αυτή τη στιγμή :D
409614
RaGe_Raptor
07/09/2019, 13:38
Ασε τα κλικ, ο λόγος μηνύματα προς βρουμ μετράει. Να βγουν τα νούμερα στη φόρα (κυριολεκτικά κ μεταφορικά :lol: )
MG-KTiNoS
07/09/2019, 13:40
Who cares.
Πρέπει να μπει μπάνερ για να το εμπεδώσετε κάποιοι. Απόλυτο denial.
Κάντο υπογραφή να το βλέπουμε.....
(αλλά ναι ρε φίλε το έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια δεν λες κάτι καινούργιο απλά μερικές φορές
λες μπας κι αλλάξει κάτι, δεν άλλαξε παμπαρακάτω δεν μένεις και με το ζόρι κάπου, Αρμένικη βίζιτα θα κάνουμε?)
Ασε τα κλικ, ο λόγος μηνύματα προς βρουμ μετράει. Να βγουν τα νούμερα στη φόρα (κυριολεκτικά κ μεταφορικά :lol: )
Τα νούμερα λένε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια
Δυστυχώς για όσους δεν τα χαν ΠΟΤΕ
και δεν θα μπορούν να τα αποκτήσουν.
Στο χώρο του φόρουμ πάντα.
Έξω είναι μια άλλη ιστορία.
Γιατί αυτά τα "νούμερα" ξέρεις δείχνουν αναγνωσιμότητα
και φέρνουν κι άλλα μέλη και γίνετε το νταραβέρι και ζει η ιστορία
Βλέπεις άλλο να παίζει το μπουζουξίδικο Τερλένγκα κι άλλο Πάολα
Άσε που βλέπει κι ο γούγλης και σε ανεβάζει πάνω
Ως εκ τούτου και μιλώντας για το φόρουμ και όχι για το έξω
-γιατί αν έξω με ειρωνεύονταν ποιος θα τα είχαμε πει και αλλιώς-
Τα ΝΟΥΜΕΡΑ καθορίζουν την διασημότητα άρα και την εισροή νέων μελών
και τη διατήρηση του φλόρουμ -που δεν είναι δικό μου-
Δεν θέλετε νούμερα ?
Δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα.
Ούτε τα νούμερα θέλουν να υπάρχουν σε λάθος μέρος.
Και κοίτα να δεις περίπτωση όμως ότι τα πιο μεγάλα νούμερα δεν ζουν πια εδώ
Ποιος ξέρει γιατί?
409615
υγ
και που να μπει και καμια γκομενούλα να πει ότι θέλει μηχανάκι να δεις που θα πάν... ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
εγω παντως το εβαλα στην υπογραφη μου να το βλεπει καθε μερα να "φτιαχνεται"
θελω βολτα με το papagale του ΚΤιΝου:D
https://www.youtube.com/watch?v=Mn3fNV9iWWY
rainmike
07/09/2019, 14:41
THERE CAN BE ONLY ONE!
Απο ποια highlands είσαι δεν μας είπες:D
Καρατεκα, είσαι ένας ιδιαίτερος χρήστης κι εσύ. Δεν έχεις καταφέρει ακόμα (θεωρώ) να βρεις τον παλμό του μέσου, είσαι όμως πολύ εύκολος στην κριτική και το κράξιμο και -αν μου επιτρέπεις- γράφεις με αρκετά απόλυτο ύφος πολλές φορές. Πράγμα που ξενίζει όταν ο άλλος δεν κουβαλάει και την αντίστοιχη εμπειρία για να στηρίξει αυτη την απολυτότητα.
Προφανώς το σχόλιο μου το οποίο παράθεσες, πέρασε και δεν ακούμπησε απο σένα. ΔΕν πειράζει,καλή καρδιά.
Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν κοιτάω nickname στα post!?! (όταν δεν μιλάμε επι προσωπικού)
Το λέω για την προσωπική μου "αξιολόγηση" :)
Αν και με μπέρδεψες με το ποστ σου απλά να αναφέρω ότι συχνάζω σε φορουμ πολλά χρόνια (πριν απο το 2004) και εδώ είναι το πρώτο που συνάντησα που είναι πολύ παρεΐστικο (αυτό που περιγράφουν τα άλλα παιδιά).
Τέλος πάντων επειδή δεν έχω κάποιο κόλλημα και δεν ήρθα εδώ για να σας ζητήσω να αλλάξετε, το ότι μπορεί ΕΔΩ να είμαι πιο "ευέξαπτος" είναι επειδή εσείς με μάθατε έτσι.
Θαύμασε :)
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155828
Το ότι μπορεί να είμαι απόλυτος το αναγνωρίζω όπως και όταν κάνω λάθη. Δε φοβάμαι το συγγνώμη ούτε το ευχαριστώ.
(Ακόμα πιστεύω ότι το SH300 έχει ABS με αρχίδια και κοντράρει στα ίσια το ΜΤ-07 στο φρενάρισμα αν δεν είναι καλύτερο :p
Το ABS του ΜΤ είναι σαν του SH μετά απο 2 μπουκάλια ουίσκι)
Καλή συνέχεια στο τοπικ που καταλαβαίνω ότι δε βγαίνει άκρη. Εγώ ξανα-είπα δεν έχω θέμα :)
https://youtu.be/bvCH695FSw8?t=21
tzimidis
07/09/2019, 15:21
Τζιμίδη έχεις τα δίκια σου (να τα γράψω λοιπόν και δημοσίως και να λήξει επιτέλους το επεισόδιο της κόντρας σας) με τον Κτίνο,θα σε παρακαλέσω όμως να μην συνεχίσει άλλο η αντιπαράθεση..
Είδες ότι και στο άλλο θρεντ σταμάτησα να απαντάω, παρότι ο "άλλος", το "ΝΟΥΜΕΡΟ"- κατά δική του δήλωση,
ο "δίκης οφθαλμός ος τα πάνθ'ορά" συνέχισε απτόητος (παρά τις παραινέσεις προς αμφότερους) στο εκεί θρεντ, και συνεχίζει και εδώ.
Με αστεία, γελοία, παιδαριώδη επιχειρήματα μεν, αλλά συνεχίζει.
Επειδή δεν είμαστε γκομενακια του γυμνασίου,
Επειδή η κινεζική παροιμία λέει όταν τσακωνεσαι με έναν ηλιθιο οι απ'εξω δεν βλέπουν τη διαφορά,
και επειδή το ζήτησες δημόσια, σταματάω εδώ.
Δεν θα προκαλέσω,
αλλά μπορεί και να μην αφήσω αναπάντητη την επόμενη μαλακία του.
harris_x
07/09/2019, 15:41
Απο ποια highlands είσαι δεν μας είπες:D
Είμαι ο Duncan McCloud of the Clan McCloud
Δεν χρειάζεται να ξαναγράψω σ αυτό το νήμα, μπορεί να έκανα και λάθος που το άνοιξα.
Μαέστρο δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω σου φίλε δεν ξέρω τι σου φταίει στη ζωή αλλά δεν έχεις καμμιά σχέση πια με τον άνθρωπο που έγραφε εκείνο το "να καίω βενζίνη χωρίς λόγο".
Μη μου απαντήσεις δεν έχει αξία ούτε θα το διαβάσω :wave2:
Τέλος εδώ από μένα.
Clan or Clain:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=NseZV8k5NqU sorry ..........
λάθος ταινία :lol:
rainmike
07/09/2019, 16:40
https://www.youtube.com/watch?v=NseZV8k5NqU sorry ..........
λάθος ταινία :lol:
αυτός ειναι ο connor ρε αγόρι.
αυτός ειναι ο connor ρε αγόρι.
Eίναι μεγάλο σόι οπότε μετράει :lol:
telegonos
07/09/2019, 17:34
Τηλέγονε, είσαι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα χρήστη που σκόπιμα και συνειδητά προκαλεί με τη συμπεριφορά του (παρά τις αλλεπάλληλες τιμωρίες σου) κι όμως διαπιστώνει κανείς ότι δεν χάνεις ευκαιρία να γίνεσαι δηκτικός.
Οι αρχές του φόρουμ παλεύουμε να λείψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές που ενίοτε προσβάλλουν κάποιους άλλους.
ΔΕΝ παλεύουμε να εκλείψει το χιούμορ και το πείραγμα στα πλαίσια του χαβαλέ.
Για τα λέμε και λίγο όπως είναι όμως:
Οι αλλεπάληλες τιμωρίες μου είναι σχεδόν ΟΛΕΣ από ΕΝΑ άτομο, που δεν με συμπαθεί, επειδή κάποτε διόρθωσα τα συνεχή λάθη που έγραφε σε ένα θέμα για VFR400. Και τότε, ακόμα και στο ίδιο το θέμα εκείνο του 400, αντί να χαρεί που του έδινα τις σωστές πληροφορίες, αντέδρασε παντελώς εγωιστικά, και οδήγησε στο πρώτο μου -πέρα για πέρα άδικο- μπάν. Ακόμα εδώ πρέπει να είναι το θέμα, για όποιον έχει αμφιβολία αν ξέρω τι γράφω και αν είναι έτσι όπως τα γράφω. Από τότε που επανήλθα, συνεχίζει να μου κολλάει και να μου ρίχνει κάρτες με το παραμικρό π.χ. σε θέμα για κλασσικές μοτοσυκλέτες που έκανα ένα αστείο ότι ''δεν θα έχουν μείνει και πολλές'' σε πλήρη συννενόηση με τον νηματοθέτη κιόλλας που μιλάμε και μεταξύ μας και το έχουμε το πείραγμα, κατευθείαν κάρτα ο φίλος μας. Για ένα χαζοαστειάκι, που τέτοια και δέκα φορές χειρότερα λέγονται όλη την ώρα, και γελάμε.
Μια το ανέφερες, μην έχουμε παραπληροφόρηση. Από εσένα δεν έχω παράπονο, μέχρι τώρα.
Επί τη ευκαιρία, επειδή κάπου το διάβασα σε γραφόμενα σαν 'θεωρία'' , ''αμα δεν το πληρώνεις δεν έχεις δικαίωμα να απαιτείς''. Δλδ μόνο επί πληρωμή είμαστε άνθρωποι ευγενικοί και σωστοί ε; Χωρίς πληρωμή, ας είμαστε και γουρούνια, δεν πειράζει;
Εμένα μια φορά ένα @@πανο μου έσβησε ποστ επειδή διόρθωσα την αγραμματοσύνη κάποιου. Κανείς δεν εκτιμάει το αγνό καλό εδώ μέσα, είναι αλήθεια αυτό. Ευτυχώς άνοιξε αυτό το thread και ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!!!11
RaGe_Raptor
07/09/2019, 17:51
Εμένα μια φορά ένα @@πανο μου έσβησε ποστ επειδή διόρθωσα την αγραμματοσύνη κάποιου. Κανείς δεν εκτιμάει το αγνό καλό εδώ μέσα, είναι αλήθεια αυτό. Ευτυχώς άνοιξε αυτό το thread και ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!!!11
Εμενα μου την έπεσε ένας γιατι του ειπα να ανοιγει το γκάζι προοδευτικότερα! :lol:
thunder ace
07/09/2019, 17:56
Εμενα μου την έπεσε ένας γιατι του ειπα να ανοιγει το γκάζι προοδευτικότερα! :lol:
V STROM Ειχε;
RaGe_Raptor
07/09/2019, 17:58
V STROM Ειχε;
ΔΕΝ θα τολμούσα να κανω υποδείξεις σε βεστρομά. Το ίδιο θα συνιστούσα και στους υπολοίπους :D
thunder ace
07/09/2019, 18:00
ΔΕΝ θα τολμούσα να κανω υποδείξεις σε βεστρομά. Το ίδιο θα συνιστούσα και στους υπολοίπους :D
Και εκει πραγματικα δεν θα εμενε κανενας εδω μεσα
Επί τη ευκαιρία, επειδή κάπου το διάβασα σε γραφόμενα σαν 'θεωρία'' , ''αμα δεν το πληρώνεις δεν έχεις δικαίωμα να απαιτείς''. Δλδ μόνο επί πληρωμή είμαστε άνθρωποι ευγενικοί και σωστοί ε; Χωρίς πληρωμή, ας είμαστε και γουρούνια, δεν πειράζει;
αδερφε, φιλε, συντροχε (κρατα οποιον χαρακτηρισμο θες :beer: )
αυτο που διαβασες ως "θεωρια" ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη και ο τροπος που ΕΓΩ λειτουργω και οχι το τι πιστευω οτι πρεπει να γινεται απο ολους.. αλλιως δε θα το εγραφα στο 1ο ενικο αλλα στο 2ο πλυθηντικο (οπως εκανα στα ψιλα γραμματα απο κατω) και δεν αναφερθηκα καν στο θεμα ευγενειας (αλλο κεφαλαιο αυτο), αλλα στο θεμα τροπου διαχειρησης και μονο...
και μιας και νιωθω καπως να μου τη λες με αυτο, και ειμαι κι ευαισθητη ψυχη και στεναχωριεμαι ευκολα, ΑΠΑΙΤΩ απο τη διαχειρηση να σου επιβαλλει ποινη..
αλλα οχι τις γνωστες ποινες που παιζουν εδω μεσα, εχεις φαει ηδη καμποσες απο αυτες..
η ποινη σου θα ειναι καταθεση ποσου (3ψηφιου κατα προτιμηση) σε λογαριασμο που διατηρω στο ονομα μου σε ταβερνα την οποια και θα σου υποδειξω.. :lol:
δε ξερω για σενα και τους υπολοιπους αλλα εγω γραφω το μακρυ μου να ξερετε.. :smokin:
ετσι για να αλαφρωσει λιγο το κλιμα
mia_zoi_kawa
07/09/2019, 18:27
Ναι Blitzer ευτυχώς που ανοίγουν αυτά τα νήματα γιατί εκτός από οτι ξεσκεπάζονται όλοι δίνουν και την δύναμη σε αυτό το φόρουμ να συνεχίζει να υπάρχει. Το αντίθετο δηλαδή το κουκουλωμα των προβληματων θα ήταν η καταστροφή του.
Το νήμα αυτό μου θύμιζει την εμπειρία που είχα σε μια κοινότητα αποτοξίνωσης του ΚΕΘΕΑ στις αρχές του 90 . Ένα άτομο της οικογένειάς μου (αδερφός) ήταν βαριά τοξικομανης και παρακολουθούσε το πρόγραμμα της Διάβασης. Σε αυτό το πρόγραμμα έπρεπε να συμμετέχουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενειας. Εγώ πήγαινα λοιπόν στην ομάδα με τα αδέρφια. Οι ομάδες... ήταν πραγματικά θεραπευτικές ομάδες ....δηλαδη είχαν εντονο συναίσθημα μιας και είχαμε από διακοπές μέχρι θανάτους χρηστών (αδερφών) να διαχειριστούμε. Δεν είχαν δηλαδη καμια σχεση με τα διάφορα αστεία ή ελαφρά πράγματα που συναντάς σε πολλα ψυχοθεραπευτικα group του μέσου ψυχολογου σήμερα στην Ελλάδα. Εκεί λοιπόν φίλοι μου 3 ,4 φορές τον χρόνο γινόντουσαν και αντιπαραθετικα γκρουπ.Δηλαδη βριζοσουνα , κραζοσουνα, έβγαζες αυτό που είχες μέσα σου. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η αντιπαράθεση στα γκρουπ και στις σχέσεις λειτουργούσε όπως η μαγιά στην ζύμη . Δηλαδή σαν διογκωτικος παράγοντας.
Με την ίδια λογική αυτό το νήμα είναι εποικοδομητικό. Πίσω από την κομψή ή άκομψη κριτική μεταξύ των μελών κρύβεται η λαχτάρα όλονων το φόρουμ αυτό να είναι ξεχωριστο όπως πριν χρόνια.
Για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα του φόρουμ είναι ότι αυτή η ιντερνετική ομάδα δεν μπορεί να μετουσιωθεί σε πραγματική και να κάνει πράγματα που οι καρδιές όλονων μας αλλά και ο κόσμος της μοτοσυκλέτας διψάει για αυτά. Αν θέλεις να είσαι απλά ένα ιντερνετικό καφενείο it's ok αλλά έτσι δεν κάνεις τον κόσμο να ονειρεύεται...και δυστυχώς ολοι όσοι καβαλάνε μηχανή είναι κατά κάποιο περίεργο λόγο ονειροπολοι...
Bob_o_mastoras
07/09/2019, 18:29
Ετσι, που και που πρεπει να ξεκατινιαζομαστε για να αποσυμπιεζεται η κατασταση και να προχωραμε μπροστα.. Don't worry, be happy!:a014:
Παντως αυτο που θα βελτιωνε πολυ την κατασταση (και οχι μονο στο φορουμ) ειναι αν μειωνοταν λιγο ο εγωϊσμος των περισσοτερων.
Για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα του φόρουμ είναι ότι αυτή η ιντερνετική ομάδα δεν μπορεί να μετουσιωθεί σε πραγματική και να κάνει πράγματα που οι καρδιές όλονων μας αλλά και ο κόσμος της μοτοσυκλέτας διψάει για αυτά. Αν θέλεις να είσαι απλά ένα ιντερνετικό καφενείο it's ok αλλά έτσι δεν κάνεις τον κόσμο να ονειρεύεται...και δυστυχώς ολοι όσοι καβαλάνε μηχανή είναι κατά κάποιο περίεργο λόγο ονειροπολοι...
Χτύπησες διάνα, με βάση και τη δική μου σκέψη. Βόλτες και παρεάκια χρειάζονται κυρίως γαμώτ, και ίσως κάποια πιο "έντονα" πράγματα τύπου 2ήμερα και πάει λέγοντας.
p.s Ελπίζω το αδέρφι σου να είναι σουπερ.
karellen
07/09/2019, 18:52
όταν φας τις ώρες σου στο φωτοσοπ για να φτιάξεις ΄τις φωτογραφίες όσο πιο καλά μπορείς
Σωστός προσαυξάνω.:a012:
η γενική μου παρατήρηση απο το φόρουμ ειναι οτι παρεξηγιομουν πολυ ποιο συχνά με άτομα οσο δεν τα έβλεπα απο κοντά
εξηγώ,
εχω αντιπαρατεθεί εδω μεσα με άτομα που στο τηλέφωνο μιλάμε συχνότερα.
έχουμε πει μαλακίες εδω και στις τοτε εβδομαδιαίες συναντήσεις έχουμε λύσει το θέμα
κανένας δεν ξεκίνησε παλιός, ολοι άγνωστοι μεταξύ τους νεα μελη ήμασταν εκτος απο μερικούς που ειχαν 1 γνωστό και μερικούς που ηρθαν φιλοι σε συνάντηση και μετα αποφάσισαν να γραφτούν στο φόρουμ, εγω γνώρισα άτομα και τα λεμε μια χαρα χωρις να είμαστε ουτε κολλητοι φιλοι ουτε τίποτα και αλλους που τους θεωρώ φιλους μου.
επιμένω στην άποψη οτι το να μη θες να πας σε μια συνάντηση , βόλτα, καφε, πιτα , ετήσια (οταν γίνονταν) ειναι κακο γιατι μένεις στην ιντερνετικη εντύπωση που ειναι λαθος για 2 απόψεις 1 δεν γνωρίζεις τον τροπο που το λεει ο αλλος, και 2 μπορει την στιγμη που απαντάει σε ενα θεμα να εχει αλλα στο μυαλό του .
επίσης να μην στέλνουμε την πρώτη σκεψη μας αλλα να ξανα διαβάζουμε τι γράψαμε και αν αξίζει
πολλές φορες εχω σβήσει ολο το κείμενο και το αναδιατύπωσα
Δε σου λέω
Λυπαμαι που σε απογοητευσα
πραγματικα
Γι αυτο και απο δω και περα υποσχομαι να
σεβομαι τον κοπο σου και την τιμη που μας κανεις να γραφεις εδω
Και παλι συγγνωμη
Bladerunner
07/09/2019, 19:58
Δεν τα προσφέρεις ρε φίλε, τα μοιράζεσαι! Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε.
(Όντως ο τρόπος που γράφεις έχει αλλάξει τελείως τελευταία. Προς το χειρότερο. Και είναι κρίμα.)
(Όντως ο τρόπος που γράφεις έχει αλλάξει τελείως τελευταία. Προς το χειρότερο. Και είναι κρίμα.)
Αν θες τα καλά του ποστ, στοιχίζουν 5€/κομμάτι. :lol:
George_M.
07/09/2019, 22:30
Το κορυφαιο σε Αυτο το θεμα ειναι οτι το Αρχικό ποστ κ πολλα απο τα υπολοιπα εχουν γραφτει απο τους μεγιστους σπαμαδορους οι οποιοι -πλεον- κανουν καριερα κ σε γειτονα φορουμ που ακομα τους παιρνει.
Οι οποιοι ουδεποτε..εβαλαν μια φωτο,ενα θεμα γι βολτα,κατι να βοηθηουν την παρεα,να ανεβασουν καπως το ηθικο.
Απο κει κ.πέρα η παρωχημένη πλεον πλατφορμα κ η εμονη για μη αναβαθμιση της δεν αφηνει κανενα περιθώριο....
Coyote.V
07/09/2019, 22:49
Πω πω γκρίνια,,,!
Κορίτσια, always με φτερά... συνέλθετε, κατουράμε όρθιοι...φαλοκρατικό, αλλά πρέπει να σας επαναφέρω στην τάξη.-
Το κορυφαιο σε Αυτο το θεμα ειναι οτι το Αρχικό ποστ κ πολλα απο τα υπολοιπα εχουν γραφτει απο τους μεγιστους σπαμαδορους οι οποιοι -πλεον- κανουν καριερα κ σε γειτονα φορουμ που ακομα τους παιρνει.
Οι οποιοι ουδεποτε..εβαλαν μια φωτο,ενα θεμα γι βολτα,κατι να βοηθηουν την παρεα,να ανεβασουν καπως το ηθικο.
Απο κει κ.πέρα η παρωχημένη πλεον πλατφορμα κ η εμονη για μη αναβαθμιση της δεν αφηνει κανενα περιθώριο....
Θέλεις κάτι εμένα ή λάθος κατάλαβα φίλε ?
George_M.
08/09/2019, 08:26
Προσωπικα δεν εχω κατι με σενα,ουτε καν σε ξερω.
Ομως δεν πρεπει να σε ξενιζει η αληθεια.
Εσυ ο Κτινος κ ο Βαγγελας χρονια τωρα ποσταρετε ασχετως παντων...οτι να ναι κ οπου να 'ναι.
Ακομα κ σε σοβαρα Θέματα βαρατε κρυο σιδερο αβέρτα.
Να μην βαλω μεσα την ειρωνια κ το υφος του Σαλονικιου γκουρου που κοιταζει αφ'υψηλου οτι τραβαει κατω απο 10 ohm...
Ετσι δεν τραβαει τπτ μπροστα αδερφε.
Προσωπικα δεν εχω κατι με σενα,ουτε καν σε ξερω.
Ομως δεν πρεπει να σε ξενιζει η αληθεια.
Εσυ ο Κτινος κ ο Βαγγελας χρονια τωρα ποσταρετε ασχετως παντων...οτι να ναι κ οπου να 'ναι.
Ακομα κ σε σοβαρα Θέματα βαρατε κρυο σιδερο αβέρτα.
Να μην βαλω μεσα την ειρωνια κ το υφος του Σαλονικιου γκουρου που κοιταζει αφ'υψηλου οτι τραβαει κατω απο 10 ohm...
Ετσι δεν τραβαει τπτ μπροστα αδερφε.
:confused::confused:
o_gavros
08/09/2019, 12:40
δεν θέλετε ν ακούσετε.
καλή συνέχεια.
υγ
α και πούσαι ΕΓΩ μπορώ να φτιάξω ένα ποστ (και το έχω κάνει)
Καλάμι καβαλάνε όλοι αυτοί που λένε πολλά αλλά ουσιαστική προσφορά σ αυτό
Δε σου λέω
Τα νούμερα λένε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια
Δυστυχώς για όσους δεν τα χαν ΠΟΤΕ
και δεν θα μπορούν να τα αποκτήσουν.
Στο χώρο του φόρουμ πάντα.
Έξω είναι μια άλλη ιστορία.
Γιατί αυτά τα "νούμερα" ξέρεις δείχνουν αναγνωσιμότητα
και φέρνουν κι άλλα μέλη και γίνετε το νταραβέρι και ζει η ιστορία
Βλέπεις άλλο να παίζει το μπουζουξίδικο Τερλένγκα κι άλλο Πάολα
Άσε που βλέπει κι ο γούγλης και σε ανεβάζει πάνω
Ως εκ τούτου και μιλώντας για το φόρουμ και όχι για το έξω
-γιατί αν έξω με ειρωνεύονταν ποιος θα τα είχαμε πει και αλλιώς-
Τα ΝΟΥΜΕΡΑ καθορίζουν την διασημότητα άρα και την εισροή νέων μελών
και τη διατήρηση του φλόρουμ -που δεν είναι δικό μου-
Δεν θέλετε νούμερα ?
Δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα.
Ούτε τα νούμερα θέλουν να υπάρχουν σε λάθος μέρος.
Και κοίτα να δεις περίπτωση όμως ότι τα πιο μεγάλα νούμερα δεν ζουν πια εδώ
Ποιος ξέρει γιατί?
409615
υγ
και που να μπει και καμια γκομενούλα να πει ότι θέλει μηχανάκι να δεις που θα πάν... ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
Διάβασα όλη αυτή την τρικυμία και ειδικά εκεί στο πόσο φίρμα είσαι ήθελα να κλάψω απο γέλια.
Ο τύπος λέω μας τρολάρει ασύστολα και κάνει το κομμάτι του απολαμβάνοντας την ανοχή που του δείχνουμε. Γιατί ναι, Νικόλα, μπορεί να μη το άφησα ως τωρα να βγει δημόσια αλλά σε υπερασπιζόμουν στα κάμποσα κατα καιρούς δίκαια παράπονα που δεχόμασταν για σένα. Γιατί δεν είσαι πουθενάς για το φόρουμ. Ή για να το θέσω πιο επικαιροποιημένα πλέον, δεν ήσουν πουθενάς.
Εκοψες καπίστρι φίλε και αμόλησες πολύ.
και απο νούμερο με υψηλό ποπιουλάριτι ίντεξ όπως κομπάζεις πως είσαι, με την συμπεριφορά σου το πας καρφί να γίνεις μηδενικό!
και να ξέρεις αυτό είναι τεράστιο κρίμα.
Γράφεις τόσο εγωκεντρικά τελευταία που όσοι έστω λίγο σε γνωρίσαμε, απορούμε ποιος έγινες.
Επίσης, θα έπρεπε ως παλιά σειρά εδώ μέσα να ξέρεις ότι το φόρουμ δεν μασάει απο φίρμες.
Αμα είσαι μαλακας θα φας μπανανα σουτ και θα μπεις γκολ τηλεφώνημα. Να σου θυμίσω την εξέλιξη με ντεβιλς και ρεηνμαηστερ που κι αυτοί είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι τα σκατά τους μυρίζουν καλύτερα απο των υπολοίπων.
Ειλικρινα θα λυπηθώ να σε δω εκτός μοτο (πάλι) γιατί αν θυμάσαι,τον καιρό που απείχες εγώ τουλάχιστον προσπαθουσα να σε επαναφέρω με τη μικρή επιρροή που ίσως εχουν τα βρουμ και τα μηνύματα. Γιατί σε είχα δει στη βόλτα και στην παρέα και εκτιμούσα το ολντ σκουλ τρόπο σου.
Αλλά δυστυχώς βλέπω ότι έχεις πάρει λάθος ρότα.
Αυτά είχα να πω σε σένα και πως ανοχή τέλος!
Εσύ θα επιλέξεις πως θα συνεχίσεις.
Δεν τα προσφέρεις ρε φίλε, τα μοιράζεσαι! Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε.
Κτίνε και λοιπές εν δυνάμει φίρμες, εδώ είναι το ζουμί!
Όσο για τα "δε θέλετε να ακούσετε" τύπου σχόλια όπως και οι ταβανόπροκες που έχω διαβάσει και απο άλλους, θα ήθελα απλά να αναρωτηθείτε γιατί μας περνάτε για τόσο μαλάκες.
ΔΕΝ ξέρετε ούτε πόσο χρόνο έχουμε ξοδέψει αναζητώντας βιώσιμες λύσεις για το χώρο ούτε πόση προσπάθεια γίνεται για να μην πέσει στην ξέρα αυτό το ρημάδι, για το οποίο η πλειοψηφία των χρηστών του δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το στηρίξει.
Λίγη αυτοσυγκράτηση ρε πούστη μου,μεγάλοι άνθρωποι είστε όλοι αλλά κάνετε σα κακομαθημένα που δε τους πήραν γλειφιτζούρι.
o_gavros
08/09/2019, 12:40
Για τα λέμε και λίγο όπως είναι όμως:
Οι αλλεπάληλες τιμωρίες μου είναι σχεδόν ΟΛΕΣ από ΕΝΑ άτομο, που δεν με συμπαθεί, επειδή κάποτε διόρθωσα τα συνεχή λάθη που έγραφε σε ένα θέμα για VFR400. Και τότε, ακόμα και στο ίδιο το θέμα εκείνο του 400, αντί να χαρεί που του έδινα τις σωστές πληροφορίες, αντέδρασε παντελώς εγωιστικά, και οδήγησε στο πρώτο μου -πέρα για πέρα άδικο- μπάν. Ακόμα εδώ πρέπει να είναι το θέμα, για όποιον έχει αμφιβολία αν ξέρω τι γράφω και αν είναι έτσι όπως τα γράφω. Από τότε που επανήλθα, συνεχίζει να μου κολλάει και να μου ρίχνει κάρτες με το παραμικρό π.χ. σε θέμα για κλασσικές μοτοσυκλέτες που έκανα ένα αστείο ότι ''δεν θα έχουν μείνει και πολλές'' σε πλήρη συννενόηση με τον νηματοθέτη κιόλλας που μιλάμε και μεταξύ μας και το έχουμε το πείραγμα, κατευθείαν κάρτα ο φίλος μας. Για ένα χαζοαστειάκι, που τέτοια και δέκα φορές χειρότερα λέγονται όλη την ώρα, και γελάμε.
Μια το ανέφερες, μην έχουμε παραπληροφόρηση. Από εσένα δεν έχω παράπονο, μέχρι τώρα.
Μεγάλε μου, κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.
ΕΜΕΙΣ έχουμε παράπονα απο σένα.
Και οι καμπάνες που τρως, ασχέτως προέλευσης, ξέρεις πολύ καλά γιατί τις τρως και μην προσπαθείς να πλασαριστείς σαν άσπιλη παρθένα που αδικήθηκε.
Και με το παρών και με το παλιό σου νικνέημ, ήσουν και παραμένεις ένα άκρως εριστικός χρήστης.
Και είναι κρίμα, γιατί και γνώσεις έχεις που όταν τις μοιράζεσαι βοηθάς και ενδιαφέρον ολντ σκουλ στυλ μηχανάκιας δείχνεις.
Μόνο που συχνά επιλέγεις τον εριστικό ή/και δηκτικό τρόπο που φέρνει μανούρες.
ΑΥτά που σου λέω, αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν τα αντιλαμβάνεσαι. Δείχνεις ευφυής άνθρωπος.
Ακτ ακόρντινγκλυ λοιπόν,όχι τρελίτσα και μπάλα στην εξέδρα και όλα θα ναι μέλι γάλα.
Σόρρυ που σας τη χαλάμε μάγκες αλλά δεν είμαστε μπεημπισίτερζ όσο κι αν θέλετε ο καθένας απο μία να τρέχει απο πισω του.
o_gavros
08/09/2019, 12:48
Κάνεις τεράστιο λάθος αν νομίζεις ότι έχουμε εμμονή με την υπάρχουσα πλατφόρμα φίλε.
Επίσης επειδή ούτε κι εσύ ξέρεις σε τι βαθμό και με τι προσωπικό κόστος σε χρόνο, έχουμε εξετασει τα ενδεχόμενα για αναβάθμιση, καλό θα ήταν να είσαι πιο φειδωλός στα συμπεράσματα.
Στην τελική για να μπορέσει κάτι καινούριο να δρομολογηθεί, πρέπει να έχουμε και έναυσμα απο τη δυναμική των μελών αυτού του χώρου.
Μαντέψτε όλοι πόσο εμπνέει το κλίμα στο μοτο για μελλοντικά σχέδια...
και αναλογιστείτε ο καθείς τις ευθύνες του.
Αυτά και τέρμα το ξεκατίνιασμα.
Αντε κάντε καμιά βόλτα να ξελαμπικάρετε γιατί μας δουλεύουν ακόμα και στο κοσμοπολιταν.γρ πλέον.
Bob_o_mastoras
08/09/2019, 13:15
:ninja:
moonοπ@να admins!
o_gavros
08/09/2019, 13:17
τι θα γίνει με το εντερ ρε μλκς, θα το φτιάξετε ποτές; :p
mia_zoi_kawa
08/09/2019, 13:25
Πάντως να καθίσω να γράφω στον καθένα , να βάζω όρια σε μια ιντερνετική πλατφόρμα και να χαλάω την Κυριακή μου αφιλοκερδώς οπως έκανε ο γαυρος....εγώ πραγματικά δεν θα το έκανα με τίποτα...Τα παιδιά αξίζουν ένα μεγάλο μπραβο αλλά αντί για αυτό αντιμετωπίζουν πολύ συχνά την μικρή ή την μεγάλη αχαριστία μας, τις μικροπρεπειες μας και μια αυστηρότητα λες και είμαστε με συνδρομή εδώ μέσα....
o_gavros
08/09/2019, 13:34
Καμιά Κυριακή μου δε χαλάω φίλε...
409628
rainmike
08/09/2019, 13:41
Πάντως να καθίσω να γράφω στον καθένα , να βάζω όρια σε μια ιντερνετική πλατφόρμα και να χαλάω την Κυριακή μου αφιλοκερδώς οπως έκανε ο γαυρος....εγώ πραγματικά δεν θα το έκανα με τίποτα...Τα παιδιά αξίζουν ένα μεγάλο μπραβο αλλά αντί για αυτό αντιμετωπίζουν πολύ συχνά την μικρή ή την μεγάλη αχαριστία μας, τις μικροπρεπειες μας και μια αυστηρότητα λες και είμαστε με συνδρομή εδώ μέσα....
Δεν νομίζω ότι ο μπακλίκος άνοιξε το νήμα γιατι είχε παράπονα απο τους αντμινς.Παράλληλα όμως το νήμα αυτο ειναι απόδειξη το τι βρίσκουν ενδιαφέρον οι χρήστες εδώ μέσα.
Αφου ψοφάτε ρε για άιμα ,δάκρυα και ιδρώτα γιατι δεν το παραδέχεστε?Αν ανοίξω για παράδειγμα εγώ ενα νήμα για τα lime που τα παίρνουν οι πιτσιρικάδες βγαινουν στο δρόμο και ζαλιζουν @@ρια,θα
απαντήσουν κανα 2 κανα αλλοι 2 θα τρολάρουν και τελος.Ανοιξε ο μπακλίκος ένα νημα< που πάει το forum> και έγινε της ποπης απο απαντήσεις,τι να λεμε.Φταιει η εποχή φταιει η κρίση,ψοφαμε για μανούρα και ξεκατινιασμα.
taisteal
08/09/2019, 14:00
Δεν είναι ούτε μικροπρεπεια ούτε γκρίνια.
Αν θέλαμε απλά να γκρινιάξουμε έχουμε και γυναίκες :lol:
Είναι,προσωπικά μιλώντας,ξεκάθαρα από ενδιαφέρον γιατί γουστάρω το φόρουμ και έμαθα πολλά τόσα χρόνια εδώ μέσα, συνεπώς θα ήθελα να το δω σε καλύτερη μοίρα από αυτή που είναι τώρα.
Kotselakos
08/09/2019, 14:03
409628
Μπριζόλες λαιμού, ε; Και εγώ τις προτιμώ από το καρέ..... :D
409628
ρε τσιγκουνευσαι τα καρβουνα?:D
Bob_o_mastoras
08/09/2019, 15:47
Μπριζόλες λαιμού, ε; Και εγώ τις προτιμώ από το καρέ..... :D
Πολυ λιπος ομως, βαλε και τις φαινολες απο τον καπνο και τα σωματιδια απο την καρβουνιλα και μιλαμε για την επιτομη του ανθυγειϊνου γευματος.. :sick:
Παω να βρασω λιγο μπροκολο να φαω τωρα, υστερα απο αυτο.. Και ας με πειτε φλωρο! :p
Cpt. Haddock
08/09/2019, 16:35
[...]
Η αίσθηση που απέκτησα όταν πρωτογραφτηκα στο φόρουμ, είναι ότι υπάρχει μια κλειστή κάστα χρηστών οι οποίοι έχουν το δικαίωμα, λόγω φιλίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που δεν με αφορά, να σπαμαρουν σε όλα τα θέματα και να κάνουν χαβαλε μεταξύ τους για πράγματα και καταστάσεις που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν, αποκλείοντας τον θεματοθετη και μη συμβάλλοντας ουσιαστικά στην συζήτηση. Έτσι κάποιος εξωτερικός αναγνώστης κουράζεται και αποχωρεί από το θέμα.
Το moding γίνετε με κριτήρια όχι αντικειμενικά. [...]
Χιλιαδες φορές το ίδιο ποστ 15 χρονια τωρα. Δε βαρεθηκατε; :lol:
1 Ο buckley λοιπόν ο μέγιστος σπαμαδόρος του μοτό.
2 Που βρήκε πια φιλοξενία για αυτή του την συνήθεια σε άλλο φόρουμ που τον ανέχεται.
3 Που επίσης ουδέποτε έβαλε μια φωτό για "ανέβασμα" της διάθεσης εδώ μέσα.
Εντάξει φίλε δεν πρόκειται να σου απαντήσω ,αλήθεια έχεις διαβάσει κανένα κείμενό μου με φωτό κιόλας που γουστάρεις που να ήταν πάνω από δέκα σειρές ?
Γιατί σε διαβεβαιώ ότι είναι πολλά ,πάρα πολλά.
Καλή συνέχεια :wave2:
Χιλιαδες φορές το ίδιο ποστ 15 χρονια τωρα. Δε βαρεθηκατε; :lol:
Εσύ ήσουν μ@ον@παν@ admin, μην μιλάς:lol:
Cpt. Haddock
08/09/2019, 18:01
Εσύ ήσουν μ@ον@παν@ admin, μην μιλάς:lol:
Μαλιστα κυριε... :a35:
Vrasidas
08/09/2019, 20:16
Μπήκα στο θέμα γιατί με προκάλεσε ο τίτλος του ... ,
Η αλήθεια είναι πως δεν μπαίνω συχνά όπως παλαιότερα. Ανοίγω - διαβάζω τους τίτλους - ότι μου προκαλεί το ενδιαφέρον το ανοίγω και εάν από την αρχή νιώσω το "κάτι", συνεχίζω ... αλλιώς το εγκαταλείπω αμέσως.
Χμμμ ... διάβασα πολύ προσεκτικά όλα τα ποστ. Τα διάβασα γιατί ήθελα να δω πόσοι συμφωνούν και κυρίως γιατί, με την αρχική πρόταση : "Δεν διασκεδάζω πια εδώ μέσα και γράφω όλο και λιγότερο."
Δεν θα κρίνω κανέναν, ποιος είμαι άλλωστε να το κάνω και πολύ περισσότερο για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζω.
Απλά θα πω αυτό που μου βγήκε αυθόρμητα και πρώτο ... Αναρωτήθηκα γιατί μπαίνω λιγότερο και εγώ.
Η απάντηση ήρθε τελείως αυθόρμητα : Ένιωσα πως δεν υπάρχει πλέον το "πάθος" που υπήρχε κάποτε.
Υπάρχει κυρίως "ξύλινη γλώσσα" διανθισμένη με κυβικά - με επιδόσεις - με τεχνικές λεπτομέρειες - με λάδια και με ξύδια - με πολύ στείρο εγωισμό ...
Δεν υπάρχει αυτό που κάποτε η μηχανή προκαλούσε : την καύλα του πάθους των δύο τροχών που πολλοί γνωρίσαμε κάποτε. Δεν υπάρχει πλέον η γλώσσα των μοτοσυκλετιστών που να εκφράζει αυτή την καύλα ...
Η "μηχανή είναι ψυχή" και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ... Δεν είναι τυχαίο που η νεολαία έχει στραφεί αλλού, δεν είναι τυχαίο που ο Μ.Ο. ηλικίας των αναβατών μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο ... δεν είναι τυχαίο που τα βουνά καλοκαιριάτικα είναι άδεια από παρέες που κάποτε τα αλώνιζαν ...
Για να αλωνίζεις σήμερα πρέπει να έχεις θερμαινόμενη σέλα με τζελ γεύσης κεράσι - θερμαινόμενα γκριπς - 742 ηλεκτρονικά ώστε να είμαστε πολίτικαλ κορέκτ σε αυτά που επέβαλαν τα εργοστάσια και οι ξενέρωτοι γραβατάκηδες των γραφείων που αποφασίζουν για τους περισσότερους εν δυνάμει πελατών και τσέπη για έξτρα λούσα εικονικής πραγματικότητας ... Για να καυλώσεις σήμερα "απαιτείται" να είσαι πολίτικαλ κορέκτ με τα όσα αυτοί που κερδίζουν από τη μοτοσυκλέτα επιβάλουν ... και προφανώς με τη δική μου ματιά, κατάφεραν και τα επέβαλαν.
Με λίγα λόγια αντικαταστάθηκε η "ψυχή" με τα ηλεκτρονικά και τις θερμαινόμενες σέλες ... Ζεστάθηκαν οι κώλοι αλλά πάγωσε η ψυχή ...
Από τους νεότερους σε ηλικία δεν έχω απαίτηση ή προσδοκία να καταλάβουν ή να νιώσουν συναισθήματα που δεν τους δείξαμε πως να τα ζήσουν ή τον δρόμο για να αποφασίσουν εάν θέλουν να τον ακολουθήσουν ή όχι.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ... Χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση.
Το πάθος υπάρχει ακόμα, αλλά αν δεν βρισκόμαστε στην πραγματική ζωή σε βόλτες και ταξίδια, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, δεν γίνεται δουλειά.
Υπάρχουν βέβαια και οι φίλοι μοτοσυκλετιστές και μέλη αυτής της κοινότητας που τους γονάτισε η κρίση. Όταν ο άλλος προσπαθεί να επιβιώσει, με τι ψυχολογία να μπει να γράψει εδώ μέσα. Και δυστυχώς είναι μεγάλος ο αριθμός.
Για τα νέα παιδιά τι να λέμε τώρα, με 300-400 ευρώ μισθό και τρελά ωράρια που να βρουν τον χρόνο και το χρήμα για το πάθος. Εδώ βέβαια έχω παρατηρήσει πως σε ερωτήσεις νέων, πέφτει πολύ ειρωνεία. Σε μερικές αφελής για μένα ερωτήσεις και γω έχω απαντήσει ανάγωγα, προκλητικά, και έχω συμμετέχει στον χαβαλέ της αγέλης προς το θύμα. Προσπαθώ πια να το αποφεύγω αλλά έχω την εντύπωση πως πάντα το moto.gr είχε μια τάση προς το χιούμορ και το χαβαλέ. Άλλωστε και οι παλιοί μοτοσυκλετιστές έτσι αντιδρούσαν στις ερωτήσεις μας κάποτε που δεν υπήρχε internet. Μεταξύ όμως μπινελικίων, πειραγμάτων και τσαμπουκά όλο και κάτι μάθαμε από αυτούς.
Προσωπικά προτιμώ το φόρουμ να κρατήσει τον χαρακτήρα που είχε πάντα δηλαδή γνώση δοσμένη με χιούμορ, χαβαλέ και πειράγματα, ενίοτε κανένα ξεκατίνιασμα αλλά την politically correct συμπεριφορά δεν θα την αντέξω. Το ξέρω πως υπάρχουν και όρια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να τα τηρούν πάντα. Εκτός κι αν γίναμε Ευρώπη και δεν το πήρα πρέφα...
Το πάθος υπάρχει ακόμα, αλλά αν δεν βρισκόμαστε στην πραγματική ζωή σε βόλτες και ταξίδια, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, δεν γίνεται δουλειά.
Υπάρχουν βέβαια και οι φίλοι μοτοσυκλετιστές και μέλη αυτής της κοινότητας που τους γονάτισε η κρίση. Όταν ο άλλος προσπαθεί να επιβιώσει, με τι ψυχολογία να μπει να γράψει εδώ μέσα. Και δυστυχώς είναι μεγάλος ο αριθμός.
Για τα νέα παιδιά τι να λέμε τώρα, με 300-400 ευρώ μισθό και τρελά ωράρια που να βρουν τον χρόνο και το χρήμα για το πάθος. Εδώ βέβαια έχω παρατηρήσει πως σε ερωτήσεις νέων, πέφτει πολύ ειρωνεία. Σε μερικές αφελής για μένα ερωτήσεις και γω έχω απαντήσει ανάγωγα, προκλητικά, και έχω συμμετέχει στον χαβαλέ της αγέλης προς το θύμα. Προσπαθώ πια να το αποφεύγω αλλά έχω την εντύπωση πως πάντα το moto.gr είχε μια τάση προς το χιούμορ και το χαβαλέ. Άλλωστε και οι παλιοί μοτοσυκλετιστές έτσι αντιδρούσαν στις ερωτήσεις μας κάποτε που δεν υπήρχε internet. Μεταξύ όμως μπινελικίων, πειραγμάτων και τσαμπουκά όλο και κάτι μάθαμε από αυτούς.
Προσωπικά προτιμώ το φόρουμ να κρατήσει τον χαρακτήρα που είχε πάντα δηλαδή γνώση δοσμένη με χιούμορ, χαβαλέ και πειράγματα, ενίοτε κανένα ξεκατίνιασμα αλλά την politically correct συμπεριφορά δεν θα την αντέξω. Το ξέρω πως υπάρχουν και όρια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να τα τηρούν πάντα. Εκτός κι αν γίναμε Ευρώπη και δεν το πήρα πρέφα...
Δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα! :beer:
mia_zoi_kawa
08/09/2019, 22:22
Πάντως γράφεται συχνά πυκνά για τους νέους και ότι κρατάνε απόσταση από τις μοτοσυκλέτες κτλ κτλ. Εγώ εχω την αίσθηση ότι σήμερα που μιλαμε η Ελλάδα πρέπει να έχει στους δρόμους της τα περισσότερα μηχανοκίνητα δίκυκλα που είχε ποτε. Έχω μείνει δε κατάπληκτος από τις γυναίκες αναβάτες και τις αγοραστικές τους επιλογές. Πρόσφατα είδα μια νέα γυναίκα ήταν δεν ήταν 70- 75 κιλά και κυκλοφορούσε με ένα tiger (δεν τα ξεχωρίζω σε κυβικά). Άραγε μήπως έχουμε πέσει στην παγίδα και βλέπουμε το δέντρο αντί για το δάσος;
Συγγνωμη αλλα τα 70-75 κιλα για γυναικα ειναι λιγακι πολλα:p
Coyote.V
08/09/2019, 22:47
tiger καβαλούσε, να μην είναι 1,80, 85; Με 1,75 ίσα ία που πατάς στις μύτες σε αυτό το μηχανάκι...
patsavour
08/09/2019, 22:51
υπαρχουν και νταρντανογυναικες
mia_zoi_kawa
08/09/2019, 23:01
tiger καβαλούσε, να μην είναι 1,80, 85; Με 1,75 ίσα ία που πατάς στις μύτες σε αυτό το μηχανάκι...
Μπορεί να ήτανε και τόσα. Εμένα μου φάνηκε μικροκαμωμένη. Με απογοήτευσε όταν παρατήρησα στο λεβιέ σανδάλι και βαμμένο νύχι...anyway ο κόσμος για να κάνει τέτοιες επιλογές πάθος έχει σίγουρα. Βέβαια μπορεί να έχει το πάθος της εικόνας... αλλά αυτό είναι ανθρώπινο και όποιος εδώ αρνηθεί ότι δεν έχει κάνει τέτοιες επιλογές θα είναι ψεύτης. Εδώ βρίσκεται και ο ρόλος του φόρουμ. Να δώσει και σε αυτόν τον αναβατη-ισσα κουλτούρα, παιδεία, γνώσεις κτλ κτλ με έναν όμορφο τρόπο.
Coyote.V
08/09/2019, 23:03
Μπορεί να ήτανε και τόσα. Εμένα μου φάνηκε μικροκαμωμένη. Με απογοήτευσε όταν παρατήρησα στο λεβιέ σανδάλι και βαμμένο νύχι...anyway ο κόσμος για να κάνει τέτοιες επιλογές πάθος έχει σίγουρα. Βέβαια μπορεί να έχει το πάθος της εικόνας... αλλά αυτό είναι ανθρώπινο και όποιος εδώ αρνηθεί ότι δεν έχει κάνει τέτοιες επιλογές θα είναι ψεύτης. Εδώ βρίσκεται και ο ρόλος του φόρουμ. Να δώσει και σε αυτόν τον αναβατη-ισσα κουλτούρα, παιδεία, γνώσεις κτλ κτλ με έναν όμορφο τρόπο.
Έχω δει τέτοιες... σε μερικές φάσεις είναι χειρότερες και από κάγκουρα. Δεν βλέπω όμως να μπαίνουν εδώ, θα τις αναλάμβανα εγώ.
Vrasidas
08/09/2019, 23:11
Έχουμε διαφορετική άποψη για το πάθος τότε.
tzimidis
08/09/2019, 23:16
Πάντως γράφεται συχνά πυκνά για τους νέους και ότι κρατάνε απόσταση από τις μοτοσυκλέτες κτλ κτλ. Εγώ εχω την αίσθηση ότι σήμερα που μιλαμε η Ελλάδα πρέπει να έχει στους δρόμους της τα περισσότερα μηχανοκίνητα δίκυκλα που είχε ποτε. Έχω μείνει δε κατάπληκτος από τις γυναίκες αναβάτες και τις αγοραστικές τους επιλογές. Πρόσφατα είδα μια νέα γυναίκα ήταν δεν ήταν 70- 75 κιλά και κυκλοφορούσε με ένα tiger (δεν τα ξεχωρίζω σε κυβικά). Άραγε μήπως έχουμε πέσει στην παγίδα και βλέπουμε το δέντρο αντί για το δάσος;
Μηχανάκια ίσως να είναι περισσότερα από ποτέ στους δρόμους, τουλάχιστον εντός πόλης, μιας και στις Εθνικες έχει τύχει να ανέβω Γιάννενα ή Μετέωρα χωρίς να πετύχω ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΜΗΧΑΝΆΚΙ ΣΕ 500ΧΛΜ ΔΡΟΜΟ.
Βεβαια πολλές φορές ταξιδεύω σε άκυρες εποχές,
π.χ. Γενάρη, Νοέμβρη.
Το ερώτημα είναι από όλους τους χρήστες δίκυκλου, πόσοι ειναι μοτοσικλετιστες.....
Απαντάω μόνος μου :
όλο και λιγότεροι..... όλο και γηραιότεροι....
Φθίνουσα συνομοταξια.
Απο τους υπόλοιπους δεν περιμενω να ψάχνονται στα φορουμ
Bob_o_mastoras
08/09/2019, 23:23
Και καλοκαιρι ακομα λιγοι ειναι οι Ελληνες μοτο ταξιδιωτες στις εθνικες. Αρχες Ιουνη που κατεβηκα Αθηνα απο Θεσ/νικη πετυχα μονο ενα! Ενα er-6 γυμνο με ανεμοδαρμενο αναβατη, νεαρο.
Οι πιο πολλοι που βλεπω ειναι ξενοι, Τουρκοι, Ιταλοι, Γερμανοι, Βαλκανιοι κλπ.
Στους επαρχιακους εχει πιο πολυ κοσμο βεβαια.
Coyote.V
08/09/2019, 23:24
Κοίτα να δεις τι παίζει.
Κάποτε τις μηχανές υποτίθεται ότι τις καβαλούσαν αλήτες και γενικά χαμηλού εισοδήματος άτομα. Σε κάποια φάση με την εισαγωγή του € η μοτοσυκλέτα έγινε προσιτή, άλλαξε φιλοσοφία και έγινε χόμπυ... την σήμερον ημέρα δεν νοείται να είναι κάποιος γιάπης και να μην έχει ένα GS έστω στο γκαράζ να σαπίζει...
Σε αυτή την περίοδο λοιπόν στήθηκαν και τα φόρουμ και οι επιχειρήσεις έκαναν πολύ καλή δουλειά... διαφημίσεις ακόμα και στο φατσομπούκιον τα φόρουμ...ο κόσμος είχε χρήματα και έμπαινε στα φόρα για να δει πιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα ξοδέψει...
Αυτές οι εποχές πέρασαν και στά φόρουμ έχουμε μείνει εμείς οι ρομαντικοί με αυτό το πάθος που εννοείς.
Σαφώς και είναι κρίμα να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Bob_o_mastoras
08/09/2019, 23:35
Τι να 'ναι αραγε αυτο που μας κανει να αγαπαμε τη μοτοσυκλετα?
lleonidas
09/09/2019, 00:01
Θεωρώ πως καλώς υπάρχει αυτή συζήτηση(η οποία ανακυκλώνεται κατά καιρούς) διότι διατυπώνονται απόψεις-παράπονα-προτάσεις και εξωτερικεύονται πράγματα τα οποία καλό είναι να ακούγονται, είτε συμφωνεί η πλειοψηφία είτε όχι...η πολλή εσωστρέφεια σε έναν ζωντανό οργανισμό όπως μια διαδικτυακή κοινότητα, δεν κάνει καλό...αρκεί φυσικά να υπάρχει κάποια στοιχειώδης επιχειρηματολογία και να μην προσβάλλεται κόσμος.
Συμφωνώ με αρκετά από όσα έχουν ειπωθεί στις προηγούμενες σελίδες και δεν έχω να προσθέσω πολλά...με πινελιές θα έλεγα τα εξής:
Αρχικά το προφανές, όσοι έχετε παράπονα, μπορείτε να πατάτε το κουμπί της αναφοράς, δηλώνοντας αυτό που σας έθιξε.
Ως προς την ερώτηση για το ποιοι θα μείνουν... υπάρχουν νέα και παλιότερα μέλη που αποδεδειγμένα τους αρέσει να είναι εδώ και γράφουν όταν και όσο μπορούν.Ίσως παλιότερα να υπήρχε περισσότερο πάθος, αγάπη, χρήμα κτλ...αν και δεν υφίσταται τέτοιο μοτοκαυλόμετρο για να μετρήσουμε συναισθήματα, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί πράγματι να υπήρχαν τότε άφθονα όλα τούτα αλλά αυτό τι σημαίνει;Προσωπικά βλέπω ένα ζωντανό forum με επισκεψιμότητα, χρήσιμα(και λιγότερο χρήσιμα) topics, άτομα με άποψη(ισχυρή ενίοτε!) και πάρα πολλά sections όπου ο καθένας μας μπορεί αν θέλει να ξεκινήσει ένα καινούριο και καινοτόμο θέμα γα να εμπλουτίσει περισσότερο το περιεχόμενο και να τραβήξει το ενδιαφέρον :)
Επίσης...και κλείνω με αυτό...είναι απλά ένα forum και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε...όπως και στις ζωές μας, θα υπάρξουν και οι ενοχλητικοί και οι spammers και οι είρωνες και οι ξερόλες...και μάλιστα άγνωστοι, οι περισσότεροι...γιατί να πρέπει απαραίτητα να τους απαντήσουμε ή να ασχοληθούμε;Αν δεν κάνω λάθος, οι περισσότεροι μπαίνουμε εδώ για να περάσουμε χαλαρά την ώρα μας(ο gavros μάλιστα το συνδυάζει με την κυριακάτικη θράκα :p ), να ηρεμήσουμε λίγο από τα προβλήματα, να ενημερωθούμε ίσως ή ό,τι άλλο γουστάρει ο καθείς αλλά όχι για να τσακωθούμε ή να χαλαστούμε...ε αν ισχύει αυτό, θα μπορούσαμε ίσως απλά να αγνοούμε ό,τι δε μας ταιριάζει. Προσωπικά μου φαίνεται αστείο να αφήνουμε κάποιον άσχετο/άγνωστο να μας χαλάει τη διάθεση και μάλιστα πίσω από μια οθόνη!Προτείνω θετική ενέργεια και χιούμορ ακόμα και όταν υπάρχουν υποψίες ότι ο άλλος το παρακάνει :)
Ας βρει ο καθένας τον τρόπο να ενοχλείται(και να ενοχλεί) λιγότερο και όλα θα είναι καλύτερα.Αν τώρα σε κάποιον δεν αρέσει τίποτα, ε τότε η λύση είναι μονόδρομος...δυστυχώς.
tzimidis
09/09/2019, 00:31
Τι να 'ναι αραγε αυτο που μας κανει να αγαπαμε τη μοτοσυκλετα?
Τα cc και τα πιστονια που σφυροκοπανε κάτω από τα @@ σου.
Την αδράνεια που σε τραβάει πίσω ενώ τα άλογα σε τραβάνε μπροστά.
Η μοναχικοτητα που σου προσφέρει στα μακρινά ταξίδια.
Οι μυρωδιές της φύσης (όχι πάντα καλές)
Η πρόσβαση που σου δινει σε μέρη που δεν φτάνει κανένα ι.χ.
Το ότι ειναι ένα όνειρο που είχες από παιδί (για εμάς που ήταν απλησίαστες εκείνα τα χρόνια).
Ο αέρας που σε χτυπάει στη μάπα (personal favorite)
Το ότι είσαι εκτεθειμενος στα στοιχεία της φυσης.
Το ότι σου δίνει την ευκαιρία να σφίξεις μια βίδα, να αλλάξεις λάδια, να βάλεις ρε παιδί μου κάπου ένα κατσαβίδι και να νιώθεις ότι μαστορεψες.
Ο ήχος όταν κουμπώνει η πρώτη.
Η καθημερινότητά που συρρικωνεται και εξαφανίζεται όταν είσαι στο on the road, συγκεντρωμενος σε εσένα και στην ασφαλτο.
Οι διάλογοι που κάνεις με τον εαυτό σου μέσα από τη ζελατίνα του κράνους.
Το ότι καβαλάς και φεύγεις......
Και τη δερμάτινη φόρμα που πιέζει την κοιλουμπα και με δείχνει πιο αδυνατο
That's why
https://youtu.be/juZ_kUFaDSA
vstrider
09/09/2019, 07:20
Η απάντηση έχει δοθεί, πέρασε το ΣΚ, αρχίζουν και τα σχολεία.
Eπίσης νεανίες μου, οι νέοι ενδιαφέρονται για τα σκούτερ και όχι για μηχανές.
Η άποψη του Τάσου (@tpap) θα με ενδιέφερε αλλά δεν ασχολείται πλέον.
Coyote.V
09/09/2019, 08:04
Η απάντηση έχει δοθεί, πέρασε το ΣΚ, αρχίζουν και τα σχολεία.
Eπίσης νεανίες μου, οι νέοι ενδιαφέρονται για τα σκούτερ και όχι για μηχανές.
Η άποψη του Τάσου (@tpap) θα με ενδιέφερε αλλά δεν ασχολείται πλέον.
'Ο,τι μπορεί να φτάσει η τσέπη τους και το δίπλωμά τους. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων όπου το σκούτερ το βλέπουν μόνο ως φθηνό μέσο μετακίνησης (και έτσι είναι) και το επόμενο βήμα τους θα είναι ένα κουτί, υπάρχουν άτομα που έχουν και τα δύο για εξυπηρέτηση.
Δεν το καταδικάζω, στην ουσία τα σκούτερ και τα παπιά έχουν βγει για εξυπηρέτηση και όχι για ευχαρίστηση.
Που να βρει ένας νέος σήμερα 15-20.000 για να πάρει μηχανή;
Red Rider
09/09/2019, 08:05
Το πάθος είναι ενδογενές συναίσθημα.
Τα ερεθίσματα είναι που μας διαχωρίζουν..
Οποίος δεν ερεθίζεται καταλλήλως από το κλίμα απευθύνεται αλλου..