PDA

View Full Version : Ποιοι θα μείνουνε στο τέλος ?

Σελίδες : [1] 2 3

buckley
06/09/2019, 10:00
Δεν διασκεδάζω πια εδώ μέσα και γράφω όλο και λιγότερο.Πολλά που γράφονται δεν μου αρέσουνε ούτε και άλλα που γίνονται.
Στεναχωριέμαι κατά κάποια έννοια ,όχι ότι έχω καμμιά σχέση παραπάνω με το μαγαζί ούτε σε βόλτα-πίτα-κρίκο έχω έρθει ποτέ.
Σα να χει γίνει κομμάτι της ιντερνετικής μας καθημερινότητας αυτός ο διαδικτυακός καφενές που πια όλο και περισσότερα άδεια τραπέζια όμως έχει.Πολλοί αποχωρούν λίγοι έρχονται :(
Μη μου γράψετε για την κρίση ,δεν είναι αυτό.Γυρνάει το παιχνίδι άραγε ?

o teos
06/09/2019, 10:17
Άμα το γυρίσεις δεν υπάρχει γυρισμός...........μα το Δία τι είπα πάλι...:D

Όπως τα λέει το ραμολιμεντο....Αλλά και τι α κάνς??α κατς α μαλως....Δυστυχώς σημάδια των καιρών κλπ κλπ...άνθρωποι αλλάζουν παρέες αλλάζουν βόλτες δεν γίνονται πια εε βάλε στο μίξερ και τα σίριαλ μύδια....:rolleyes:

leftos
06/09/2019, 10:19
Ολα παρερχονται πλεον παίζε πολύ το facebook που και αυτο πλέον φθίνει.
Αλλάζουν οι μόδες τάσεις.
Σίγουρα είναι κρίση γιατι αν μπείς να δείς τι γίνεται σε scooter forum θα καταλάβεις παλιά κάθε βδομάδα είχαν όλα τα club βολτες τώρα ποιοι βγαίνουν πλέον μόνο παρείστικα.
Όλα είναι μόδα πρίν νομίζω οτι τα forum είναι στο τέλος της καρίερας τους το κακό είναι οτι χάνεται γνώση γιατί πόσο καιρό να κρατάει κάποιος ένα forum αν δεν χρισιμοποιείται. kawasaki??

telegonos
06/09/2019, 10:20
Το πόσο λίγοι είναι αυτοί που γράφουν σε φόρουμ, το καταλαβαίνεις άμα πιάνεις συζήτηση με τυχαίους μοτοσυκλετιστές που συναντάς στον δρόμο, και καποια στιγμή τους ρωτάς αν γράφουν σε κάποιο φόρουμ. ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε καν τα έχουν ακουστά.

Τόσο λίγοι είναι αυτοί που γράφουν <=> σπάνιο να τους συναντήσεις.

ΓιώργοςΤΤ
06/09/2019, 10:24
Καλημέρα! Θα σου απαντήσω εγώ, που είμαι σχετικά νέο μέλος με μικρή συμμετοχή. Διαβάζω πολύ, γράφω ελάχιστα.

Η αίσθηση που απέκτησα όταν πρωτογραφτηκα στο φόρουμ, είναι ότι υπάρχει μια κλειστή κάστα χρηστών οι οποίοι έχουν το δικαίωμα, λόγω φιλίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που δεν με αφορά, να σπαμαρουν σε όλα τα θέματα και να κάνουν χαβαλε μεταξύ τους για πράγματα και καταστάσεις που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν, αποκλείοντας τον θεματοθετη και μη συμβάλλοντας ουσιαστικά στην συζήτηση. Έτσι κάποιος εξωτερικός αναγνώστης κουράζεται και αποχωρεί από το θέμα.

Το moding γίνετε με κριτήρια όχι αντικειμενικά. Έχω δει χρήστες να παίρνουν κάρτες και Μπαν για ψιλού πήδημα και άλλους να απολαμβάνουν μια ιδιόρρυθμης ασυλίας, με ανοιχτές προς το κοινό προειδοποιήσεις προς αυτούς αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ένα άλλο πολύ άσχημο είναι οι διάφοροι ξερολες που συνδέονται αραιά και που μόνο για να θρέψουν τα διάφορα κόμπλεξ που έχουν ως άτομα, επίσης χωρίς να συμβάλουν στον εμπλουτισμό του νήματος με τις γνώσεις που υποτίθεται πως έχουν, παρά μόνο να αραδιαζουν πικροχολα σχόλια και ειρωνίες για αυτόν που τόλμησε να κάνει λάθος εξίσωση ή να εκφραστεί λανθασμένα για τον νόμο του Ωμ και την αδράνεια της γης.

Φυσικά υπάρχουν και διάφοροι άλλοι οι οποίοι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δεν ανέχονται κάποιος να διαφωνεί μαζί τους σε υποκειμενικά θέματα όπως για παράδειγμα αν βολεύει το σκούτερ για ταξίδι ή όχι.

Όσο καιρό είμαι γραμμένος, ελάχιστα τεχνικά θέματα έχω δεί, πλην του κάθε πότε να αλλάξουμε λάδια και αν ξέρει καλύτερα ο αντιπρόσωπος, ο κατασκευαστής ή ο μάστορας της γειτονιάς.

Πώς περιμένετε αυτό το προϊόν να να είναι ελκυστικό προς τους νέους χρήστες; Ειδικά αυτούς οι οποίοι είναι νέοι στον χώρο της μοτοσυκλέτας;

Για να μην είμαι μηδενιστής, υπάρχουν και εξαίρετα μέλη με σοβαρές γνώσεις που τις μοιράζουν, άτομα που μοιράζονται τα ταξίδια και τις εκδρομές τους και άτομα τα οποία διαμορφώνουν ένα ευχάριστο κλίμα. Δυστυχώς όμως είναι μειοψηφία.

Για να γυρίσει όπως λες το παιχνίδι πρέπει όλοι να κάνουμε αυτοκριτική, να εστιάσουμε στα κακώς κείμενα και κυρίως να γίνουν κινήσεις ώστε να διαφημίζονται τα φόρα, έστω και σαν διαφημιστικό σποτ στο Facebook. Πολύ σημαντικό μιας και πολλοί μοτοσυκλετιστές δεν γνωρίζουν καν για την ύπαρξη τους.

Όλα τα παραπάνω τα γράφω καλοπροαίρετα, χωρίς να έχω προσωπικά με κανένα μέλος. Προσωπικά δεν έχω Facebook Twitter Instagram Pinterest και ότι άλλη αηδία κυκλοφορεί εκεί έξω, όποτε τα φόρα είναι το μόνο μέσω που έχω να επικοινωνώ με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα.

bulmont
06/09/2019, 10:36
Ποιοι θα μείνουνε στο τέλος ?

Οι τελευταίοι;;;;;;;;;;;;;

leftos
06/09/2019, 10:40
Εγω απο τα παραπάνω δεν έχω δει αυτά που λές.
Και να ξέρεις οτι αν θές να ρωτήσεις κάποιον απο αυτούς που λές οτι αραδιάζουν πικρόχολα σχόλια θα σου απαντήσει σωστά και όμορφα.
Αν τον ρωτήσεις όμως, αν του πείς "αυτό εκεί που μπαίνει εκεί". θα σου πει που να το βάλεις και θα έχει και δίκιο
Εγω πχ δεν απαντάω καθόλου σε κάποιες ερωτησεις κάποιοι θα καθίσουν να εξηγήσουν στον άλλο πως πρέπει να συμπεριφερθεί και πώς να ρωτήσει.
Και πάλι πολλοί δεν το καταλαβαίνουν.
Θεωρώ οτι όσοι θέλουν να πάρουν απαντήσεις στα ανθρώπινα ερωτήματα τους πέρνουν σωστές.
Απο εκεί και πέρα σίγουρα κάποιες φορές ξεφεύγουν τα πράγματα απο κάποιους αλλα δεν φταίνε αυτοι φταίνε αυτοι που απαντάνε.
Εμένα πχ μου άρεσαν αυτα που έγραφε ο ΝΟΧ αν και δεν σχολίαζα τα διάβαζα ειδικά για το road race. Αλλα στο moto gp όντως γινότανε κουραστικός αλλα πιο κουραστικοι γίνανε όλοι αυτοί που του απαντάγανε και τελικα αποχώρησε. Για μένα λάθος έχουν και οι δύο πλευρές.
Συμβαίνουν αυτά όμως κάθε μέρα σε όλο το κοινωνικό σύνολο.

sniper
06/09/2019, 10:41
Δεν διασκεδάζω πια εδώ μέσα και γράφω όλο και λιγότερο.Πολλά που γράφονται δεν μου αρέσουνε ούτε και άλλα που γίνονται.
Στεναχωριέμαι κατά κάποια έννοια ,όχι ότι έχω καμμιά σχέση παραπάνω με το μαγαζί ούτε σε βόλτα-πίτα-κρίκο έχω έρθει ποτέ.
Σα να χει γίνει κομμάτι της ιντερνετικής μας καθημερινότητας αυτός ο διαδικτυακός καφενές που πια όλο και περισσότερα άδεια τραπέζια όμως έχει.Πολλοί αποχωρούν λίγοι έρχονται :(

Ελάχιστα θέματα πλέον αξίζουν τον κόπο να μπεις να σχολιάσεις,ή να πεις την γνώμη σου.

Όπως κι έξω, έχει γεμίσει εδώ 2τροχους που καβάλησαν για τους λάθος λόγους, και πάντα αυτοί είναι οι experts που κατέχουν την παγκόσμια γνώση.

Από την άλλη, αυτή η κουβέντα κάνει κύκλους από το 2002, κάθε φορά για διαφορετικό λόγο.

azar41
06/09/2019, 10:44
Kαλημέρα!
Για να γράφεις σε ένα φορουμ πρέπει να σε αγγίζει κάτι,όπως με άγγιξε ο προβληματισμός σου.Τώρα για να διασκεδάσεις νομίζω χρειάζονται και άλλα πράγματα,όπως η προσωπική επαφή,γι αυτό και οι βόλτες, πίτες, ετήσιες κλπ.
Η κρίση είναι σίγουρα η αφορμή ,οι αιτίες προυπάρχουν,το πρόβλημα κυρίως για εμάς τους μεγαλύτερους είναι η αλλαγή προτεραιοτήτων και η
έλλειψη χρόνου ,παλιότερα ήταν πολύ εύκολο να περνάμε καλά ,πλέον χρειάζεται προσπάθεια και προγραμματισμός.

ΥΓ 1 Πάρε ενα απο τα υπέροχα χρέπια σου και πήγαινε στην επόμενη βόλτα!

ΥΓ 2 Μήπως να κάνουμε κάτι για ετήσια, υπάρχει ακόμη καιρός.

JasonEV
06/09/2019, 10:58
Εγω πιστευω οτι πολυς κοσμος διαβαζει τα φορουμ μοτοσυκλετας. Ειναι μεγαλη πηγη γνωσης και αν ψαξεις για κατι τεχνικο στο google ειναι πολυ πιθανο στα πρωτα αποτελεσματα να βρεις ενα φορουμ. Η διαφημηση λοιπον δεν χρειαζεται αφου πιστευω οτι πολλοι γνωριζουν την υπαρξη των φορουμ αλλα λιγοι συμμετεχουν.

Bob_o_mastoras
06/09/2019, 10:59
Kαθε ενα δυο μηνες ανοιγει ενα τετοιο θρεντ...
Ειπαμε, φταει η κριση, τα σοσιαλ μιντια, τα μουν@πανα οι αντιμνς και οι προβληματικοι χρηστες.

Η προφητεια λεει οτι στο τελος θα μεινει ο Oldman και ενας 17χρονος καγκουρας που θα ρωταει για βελτιωσεις στο παπι του, σε μια αεναη συνομιλια μεχρι το τελος του κοσμου.

buckley
06/09/2019, 11:04
Ελάχιστα θέματα πλέον αξίζουν τον κόπο να μπεις να σχολιάσεις,ή να πεις την γνώμη σου.

Όπως κι έξω, έχει γεμίσει εδώ 2τροχους που καβάλησαν για τους λάθος λόγους, και πάντα αυτοί είναι οι experts που κατέχουν την παγκόσμια γνώση.

Από την άλλη, αυτή η κουβέντα κάνει κύκλους από το 2002, κάθε φορά για διαφορετικό λόγο.

Προσωπικά από το 08 που διάβαζα δεν θυμάμαι χειρότερη εποχή από την σημερινή...

teogtp
06/09/2019, 11:16

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα με τον Κούλη θα δούμε άσπρη μέρα.

sniper
06/09/2019, 11:18

Α, από τότε μωρή Λουκία κρυφοκοιτάς; :tooth:

Ε κοίτα, από το 2002 που ξεκινήσαμε τότε, ένας πυρήνας 10-20 άτομα, έχουν περάσει 17 χρόνια. Έχουν αλλάξει πολλά κι έχουμε αλλάξει πολύ.

Εμείς γιατί μεγαλώσαμε, και οι νεώτεροι πλέον ζούνε σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που εμείς ζήσαμε. Σε 17 χρόνια; Φυσικά. Εγώ ήθελα να καβαλήσω μοτοσακό (ένα Laverda ρε λαμόγιο ήταν το όνειρο το 1976) απο το δημοτικό, σήμερα ο γιος μου στα 18 δεν έχει όρεξη. Τον ενδιαφέρουν άλλα πράγματα.

Οι περισσότεροι σήμερα που καβαλάνε το κάνουν για την διευκόλυνσή τους λόγω κίνησης. Οι περισσότεροι. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που κάνουν αυτό που τους αρέσει... Βόλτα, ταξίδι, πίστα, restoration, ό,τι αρέσει στον καθένα.
Αλλά βλέπεις κι άλλους που γράφουν εδώ, όπως καβαλάνε κι εκεί έξω. Πολίτικαλ κορέκτ, στα όρια του ΚΟΚ κλπ. ΟΚ, δεν είναι κατακριτέο, ο καθένας πρέπει να κινείται στα δικά του όρια άνεσης κι ασφάλειας. Αλλά αν πω (όχι εγω, παράδειγμα λέμε) ότι φρενάρω μέχρι να ισιώσω το μηχανάκι στη στροφή ή μπαίνω γλυστρώντας γιατί έτσι νοιώθω ότι θα στρίψω καλύτερα, αρχίζουνε τα κάγκουρας και δημόσιος δρόμος, και φίλερ και να χαμε να λέγαμε και χέσε ψηλά κι αγνάντευε.

Το κατακριτέο είναι να έχουν άποψη για τα πάντα, χωρίς να έχουν καν ιδέα περί τίνος μιλάνε, οπότε και βλέπεις ότι άνθρωποι που ξέρουν μένουν πίσω και δεν λένε τίποτα.

Δεν γ@μείς, να 'μαστε καλά όλοι, κι ό,τι γίνει.

RaGe_Raptor
06/09/2019, 11:30
Αυτοί που καβαλάμε για την καύλα.

Vstrommer71
06/09/2019, 11:30
Η προφητεια λεει οτι στο τελος θα μεινει ο Oldman και ενας 17χρονος καγκουρας που θα ρωταει για βελτιωσεις στο παπι του, σε μια αεναη συνομιλια μεχρι το τελος του κοσμου.
Όπως λέει κι ο ποιητής:

"...Εάν αποσυνθέσεις το moto.gr, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν o Oldman(με γλυκάνισο ή άνευ), ένας 17χρονος κάγκουρας που ρωτάει για βελτιώσεις στο παπί και τα links του Giotis750. Που σημαίνει: με άλλα τόσα το ξαναφτιάχνεις...":lol:

MikeG
06/09/2019, 11:39
Πολλοί "προσπαθούν" να διαβάσουν, ελάχιστοι πλέον γράφουν. Συνεχίζουν όμως να ταξιδεύουν, να βιδοξεβιδωνουν, να καβαλανε. Απλά απομονωνονται.
Μέσες άκρες ο Sniper δίνει νομίζω το παλμό.

Αλλάζουν πολλά και το Moto προσπαθεί να μην αλλάξει τίποτα.

πυξιδας990
06/09/2019, 11:42
Εμείς γιατί μεγαλώσαμε, και οι νεώτεροι πλέον ζούνε σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που εμείς ζήσαμε. Σε 17 χρόνια; Φυσικά. Εγώ ήθελα να καβαλήσω μοτοσακό (ένα Laverda ρε λαμόγιο ήταν το όνειρο το 1976) απο το δημοτικό, σήμερα ο γιος μου στα 18 δεν έχει όρεξη. Τον ενδιαφέρουν άλλα πράγματα.

αυτο ειναι το ζουμι,η νεολαια δεν ακολουθαει,εχει αλλους δρομους

viper1
06/09/2019, 11:52
Νομίζω η κατάσταση γενικώς έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Που πάει και που θα καταλήξει. Και δεν είναι μόνο η νέα γενιά που τους λείπει το πάθος. Όχι μόνο για την μοτοσυκλέτα αλλά γενικώς. Τα φορα είναι το λιγότερο. Το πως αντιμετωπίζουν την ζωή είναι το σημαντικότερο. Ανθίζει η εποχή του μάζεψε τα περισσότερα likes views και το ποσο μεγάλος influencer είσαι... Αλλά όπως είπα δεν είναι μόνο η νέα γενιά η αιτία. Τα νέα παιδιά κάποιος τα μεγάλωσε. Εμείς(όσοι είναι γονείς). Όποτε έχουμε κι εμείς μέρος της ευθύνης-κατάστασης. Διορθώνεται? Δύσκολα. Και ξέρετε η νέα γενιά είναι η αρχή της επόμενης και πάει λέγοντας. Πόσες πιθανότητες έχουμε έχουν να γυρίσει το παιχνίδι? Μηδαμινές. Και είναι πολύ λίγοι αυτοί που μπορούν να πάνε κόντρα στο κύμα. Αλλά ακόμα και αυτοί τους θαυμάζουν για λίγο και ο κόσμος συνεχίζει με το κύμα γιατί είναι πιο δυνατό. Δυστυχώς . Όσο για το φόρουμ και εμένα με ενοχλεί να ανοίγονται ανόητα θέματα με ανώριμους τίτλους και ανόητα σχόλια. Άλλοι μπαίνουν και το κάνουν πλάκα άλλοι μπαίνουν στην διαδικασία να απαντήσουν για πλάκα άλλοι ειρωνικά άλλοι προσβλητικά. Είναι Βαβυλωνία η κοινωνία μας. Έχουμε από όλες τις ‘’φυλές ‘’....
δεν θα πάει μακρυά λοιπόν το φόρουμ. Γιατί χάνεται η ποιότητα. Και οι λίγοι που θα την έχουν θα αποχωρήσουν σταδιακά.
Δεν υπάρχει και πλεων ούτε η διάθεση ούτε ο χρόνος να εξηγήσεις σε κάποιον αυτά που κάποτε ήταν αυτονόητα. Άσε που τις περισσότερες φορές θα την ακούσεις και από πάνω. Όποτε αν από το 2002 γυρίζουν παρόμοια ερωτήματα και η πορεία παραμένει φθίνουσα τα συμπεράσματα δικά σας.

karellen
06/09/2019, 12:01
Ποιοι θα μείνουνε στο τέλος ?
Αυτοί που η πλειοψηφία μέσα στα γραπτά τους είναι οι λέξεις 'είμαι' και 'εγώ'.

HelenKoR
06/09/2019, 12:07
Αυτοί που καβαλάμε για την καύλα.

Είχα την αίσθηση ότι αυτοί που καβαλάνε για την καύλα κάνουν ακριβώς αυτό. Καβαλάνε. Δεν μπαίνουν σε fora :p :p :D

teogtp
06/09/2019, 12:14
Είχα την αίσθηση ότι αυτοί που καβαλάνε για την καύλα κάνουν ακριβώς αυτό. Καβαλάνε. Δεν μπαίνουν σε fora :p :p :D

Ωωωω τι του'πεεε!
"Ξύλο στο πρώτο διάλειμμα"

teogtp
06/09/2019, 12:16
....:D

VANDA
06/09/2019, 12:16
Καιρό είχαμε, είχα αρχίσει να ανησυχώ..

doctor_john
06/09/2019, 12:18
Ε, ναι ρε παιδιά, καλοκαιρία έχουμε. Πως να έχει διάθεση κάποιος, χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη, να συμμετέχει;
Ποιο φυσιολογικό είναι να βολτάρει και να χαίρεται.

Τώρα όσον αφορά τον όποιο ενοχλητικό, αν δεν απαντάς συνήθως φθήνει, το ξανασκέφτεται ή γίνεται υπερβολικός και αναλαμβάνει κάποιος admin.

sniper
06/09/2019, 12:18
Καιρό είχαμε, είχα αρχίσει να ανησυχώ..

Άρχισες πάλι τα σπαμ...;

BLiTzER
06/09/2019, 12:21
ΑΥΤΟΙ! ΕΝΑ-ΜΗΔΕΝ!

bulmont
06/09/2019, 12:21
:bawl::bawl::bawl:

Bladerunner
06/09/2019, 12:26

Συν την πολύ πολιτική ορθότητα που ανέφερες!

Δεν αισθάνομαι δεινόσαυρος αλλά μάλλον τελικά είμαι (είμαστε).

Tsber
06/09/2019, 12:28
Εγώ επειδή είμαι χθεσινός εδώ θα πω παρακαλώ μην κλείσετε το φόρουμ ή αν δείτε πως δεν πάει άλλο βρείτε έναν τρόπο να παραμείνει η γνώση και οι πληροφορίες διαθέσιμη στο μέλλον.

Είναι κρίμα να χάνεται τόση πληροφόρηση και προσωπικός κόπος όπως συνέβη με το kawasaki bikers...

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η πληγή των ανώνυμων, δημόσιων βημάτων είναι η αγένεια. Απλά πράγματα, όταν ζητάμε κάτι ρωτάμε ευγενικά και αν\όταν μας απαντήσουν λέμε ευχαριστώ ή τουλάχιστον απαντάμε κι εμείς.

Τέλος δεν είναι τραγικό να παραδεχόμαστε ότι κάνουμε και λάθη επειδή μας παρακολουθούν πολλά άτομα δημοσίως. Από τα λάθη μαθαίνουμε όλοι και ουδείς άσφαλτος (και χωματόδρομος μη σας πω) που είπε κάποτε και η Άντζελα Δημητρίου :lol:

Shinigami Ryuk
06/09/2019, 12:35
Καλημέρα! Θα σου απαντήσω εγώ, που είμαι σχετικά νέο μέλος με μικρή συμμετοχή. Διαβάζω πολύ, γράφω ελάχιστα.

Η αίσθηση που απέκτησα όταν πρωτογραφτηκα στο φόρουμ, είναι ότι υπάρχει μια κλειστή κάστα χρηστών οι οποίοι έχουν το δικαίωμα, λόγω φιλίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που δεν με αφορά, να σπαμαρουν σε όλα τα θέματα και να κάνουν χαβαλε μεταξύ τους για πράγματα και καταστάσεις που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν, αποκλείοντας τον θεματοθετη και μη συμβάλλοντας ουσιαστικά στην συζήτηση. Έτσι κάποιος εξωτερικός αναγνώστης κουράζεται και αποχωρεί από το θέμα.

Το moding γίνετε με κριτήρια όχι αντικειμενικά. Έχω δει χρήστες να παίρνουν κάρτες και Μπαν για ψιλού πήδημα και άλλους να απολαμβάνουν μια ιδιόρρυθμης ασυλίας, με ανοιχτές προς το κοινό προειδοποιήσεις προς αυτούς αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ένα άλλο πολύ άσχημο είναι οι διάφοροι ξερολες που συνδέονται αραιά και που μόνο για να θρέψουν τα διάφορα κόμπλεξ που έχουν ως άτομα, επίσης χωρίς να συμβάλουν στον εμπλουτισμό του νήματος με τις γνώσεις που υποτίθεται πως έχουν, παρά μόνο να αραδιαζουν πικροχολα σχόλια και ειρωνίες για αυτόν που τόλμησε να κάνει λάθος εξίσωση ή να εκφραστεί λανθασμένα για τον νόμο του Ωμ και την αδράνεια της γης.

Φυσικά υπάρχουν και διάφοροι άλλοι οι οποίοι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δεν ανέχονται κάποιος να διαφωνεί μαζί τους σε υποκειμενικά θέματα όπως για παράδειγμα αν βολεύει το σκούτερ για ταξίδι ή όχι.

Όσο καιρό είμαι γραμμένος, ελάχιστα τεχνικά θέματα έχω δεί, πλην του κάθε πότε να αλλάξουμε λάδια και αν ξέρει καλύτερα ο αντιπρόσωπος, ο κατασκευαστής ή ο μάστορας της γειτονιάς.

Πώς περιμένετε αυτό το προϊόν να να είναι ελκυστικό προς τους νέους χρήστες; Ειδικά αυτούς οι οποίοι είναι νέοι στον χώρο της μοτοσυκλέτας;

Για να μην είμαι μηδενιστής, υπάρχουν και εξαίρετα μέλη με σοβαρές γνώσεις που τις μοιράζουν, άτομα που μοιράζονται τα ταξίδια και τις εκδρομές τους και άτομα τα οποία διαμορφώνουν ένα ευχάριστο κλίμα. Δυστυχώς όμως είναι μειοψηφία.

Για να γυρίσει όπως λες το παιχνίδι πρέπει όλοι να κάνουμε αυτοκριτική, να εστιάσουμε στα κακώς κείμενα και κυρίως να γίνουν κινήσεις ώστε να διαφημίζονται τα φόρα, έστω και σαν διαφημιστικό σποτ στο Facebook. Πολύ σημαντικό μιας και πολλοί μοτοσυκλετιστές δεν γνωρίζουν καν για την ύπαρξη τους.

Όλα τα παραπάνω τα γράφω καλοπροαίρετα, χωρίς να έχω προσωπικά με κανένα μέλος. Προσωπικά δεν έχω Facebook Twitter Instagram Pinterest και ότι άλλη αηδία κυκλοφορεί εκεί έξω, όποτε τα φόρα είναι το μόνο μέσω που έχω να επικοινωνώ με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα.

Ποσο δικιο εχεις...
Ειμαι μελος στο φορουμ πανω απο 10 χρονια αλλα δεν ειμαι καθολου ενεργος για αυτους του λογους που ανεφερες και εσυ.

Προσωπικα εχω την αισθηση οτι καποιοι θεωρουν το φορουμ τσιφλικι τους,ισως επειδη ειναι ιδρυτικα μελη και φιλοι μεταξυ τους.Και το χειροτερο ειναι οτι δεν σηκωνουν και κριτικη και συμπεριφερονται σαν αγελη λυκων.

Καποια στιγμη γνωστος συμφορουμιτης,δεν θυμαμαι ονομα,ανοιξε ενα θρεντ για να κοροιδεψει καποιον νεο συμφορουμιτη,για μια τεχνικη ερωτηση που εκανε που κατα την δικη του,εμπειρη ισως,αποψη ηταν γελοια και αναξια σοβαρης απαντησης.Το ειδε λοιπον ο νεος συμφορουμιτης και μπηκε και σχολιασε λιγο επιθετικα και με χαρακτηρισμους,και πολυ καλα εκανε μιας και το νεο θρεντ τον χλευαζε.

Ξερεις ποια ηταν η συνεχεια?
Ο παλιος συμφορουμιτης ανταπαντησε υβριστικα και απειλησε το νεο μελος οτι θα φαει μπαν,μαζι με κανα δυο ακομα απο την αγελη.Οταν μπηκα στην διαδικασια να σταθω αλληλεγγυος στο νεο μελος λεγοντας ρε μαγκες γτ του την πεφτετε ο αλλος το ξεκινησε ανοιγοντας ενα θρεντ μονο και μονο για να χλευασει καποιον ενω θα μπορουσε,αν οντως θεωρει την ερωτηση γελοια,να μην μπει στον κοπο να απαντησει και προσπαθοντας να εξηγησω οτι την αντιδραση του νεου την ενεργοποιησε η δραση του παλιου,μου την επεσαν και εμενα λεγοντας μου "εσυ τωρα τι θες?γτ ασχολεισαι με κατι που δεν σε αφορα".

Επιπροσθετως 1-2 ατομα ειπαν κατι του στυλ "Ελα μωρε τωρα,ετσι κανει ο γερος για αυτο τον αγαπαμε."

Γι κατι τετοια εχει παρει την κατω βολτα το φορουμ φιλε Buckley.
Γιατι υπαρχει η αγελη που συμπεριφερεται καπως παιδικα κατα την γνωμη μου.Μου πειραξαν τον φιλο θα βγω να τον υπερασπιστω ασχετα αν εχει δικιο ή αδικο και ας μπουμε να κανουμε λιγο χαβαλε και να γαμησουμε το θρεντ που ανοιξε καποιος.
Στο τελος θα μεινουν μεταξυ τους να τα λενε πισω απο την οθονη.

Ειλικρινα τα γραφω αυτα χωρις ιχνος κακιας.Προσπαθω απλα να κανω εποικοδομητικη κριτικη.

ΥΓ:Να αγιασει το στομα σου φιλε ΓιωργηΤΤ,εχω δυο χρονια τωρα που απο θρεντ σε θρεντ θελω να ανοιξω ενα τετοιο ζητημα για το φορουμ αλλα ειλικρινα το αφηνα γτ ηξερα οτι οι αντιδρασεις θα ηταν ¨αμα δεν σου αρεσει τραβα αλλου¨,οχι απο ολους αλλα απο παρα πολλους

:beer:

kostas_1100gs
06/09/2019, 12:57
Εγώ επειδή είμαι χθεσινός εδώ θα πω παρακαλώ μην κλείσετε το φόρουμ ή αν δείτε πως δεν πάει άλλο βρείτε έναν τρόπο να παραμείνει η γνώση και οι πληροφορίες διαθέσιμη στο μέλλον.

Είναι κρίμα να χάνεται τόση πληροφόρηση και προσωπικός κόπος όπως συνέβη με το kawasaki bikers...

:

Όχι μόνο, forumgs, gsforum, bmwbikers, klpp

kostasagk
06/09/2019, 13:00
δυστηχως σε όλα τα φορουμ συμβαινει λιγο πολύ,ετσι εκλεισε το bmwbiker,σε άλλο ψαραδικο δεν γραφει κανενας πια ...και πολλα τετοια παραδειγματα

viper1
06/09/2019, 13:02
ΑΥΤΟΙ! ΕΝΑ-ΜΗΔΕΝ!

Όχι αυτοί οι άλλοι 1-1

RaGe_Raptor
06/09/2019, 13:06

Το ακριβως αντίθετο, θα έλεγα!
Οταν θες να μιλας συνέχεια για μηχανές και σε βαριουνται οι δικοί σου και οι (μη μοτοσυκλετικοί) φιλοι σου, τι κάνεις?
Με τετοια τιμή βενζινης εγω δεν μπορω να καβαλαω συνέχεια, αν και θα το'θελα πολύ :)

Tsber
06/09/2019, 13:15
Όχι μόνο, forumgs, gsforum, bmwbikers, klpp

Κρίμα :(

BLiTzER
06/09/2019, 13:28
Μπεμβέ και καβασάκι, ο κόσμος είναι καλύτερος πλέον.

taisteal
06/09/2019, 13:33
Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού έχει πάει σε ομάδες Facebook κτλ.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι διαχειριστές διότι λάμπουν δια της απουσίας τους.
Αν λοιπόν ασχολούνται μόνο 2-3 άτομα και οι υπόλοιποι δεν, τότε δεν γίνεται δουλειά.
Αντιλαμβάνομαι ότι η έλλειψη χρόνου είναι η αιτία συνήθως, αλλά πώς θα γίνει;

sniper
06/09/2019, 13:38
Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού έχει πάει σε ομάδες Facebook κτλ.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι διαχειριστές διότι λάμπουν δια της απουσίας τους.
Αν λοιπόν ασχολούνται μόνο 2-3 άτομα και οι υπόλοιποι δεν, τότε δεν γίνεται δουλειά.
Αντιλαμβάνομαι ότι η έλλειψη χρόνου είναι η αιτία συνήθως, αλλά πώς θα γίνει;
Τι θα πρότεινες να κάνουν δλδ; Τι εννοείς με το απουσία;

JasonEV
06/09/2019, 13:40
Μπεμβέ και καβασάκι, ο κόσμος είναι καλύτερος πλέον.
Και ομως υπηρχε αρκετη γνωση που χαθηκε. Εγω για παραδειγμα ειχα βρει ενα νημα που εγραφε τα διακενα βαλβιδων για το παπι μου. Τωρα μαλλον θα τα βρω μονος μου.

viper1
06/09/2019, 13:44
Και ομως υπηρχε αρκετη γνωση που χαθηκε. Εγω για παραδειγμα ειχα βρει ενα νημα που εγραφε τα διακενα βαλβιδων για το παπι μου. Τωρα μαλλον θα τα βρω μονος μου.

Ενίοτε μπορείς να το βρεις και στο βιβλίο συντήρησης.....

taisteal
06/09/2019, 13:47
Τι θα πρότεινες να κάνουν δλδ; Τι εννοείς με το απουσία;

Εννοώ ανυπαρξία,δεν υπάρχουν πουθενά ούτε καν για να σχολιάζουν νήματα.
Θα πρότεινα λοιπόν παρουσία ενεργή,που κατά τη γνώμη μου παίζει σημαντικό ρόλο.

JasonEV
06/09/2019, 13:49
Ενίοτε μπορείς να το βρεις και στο βιβλίο συντήρησης.....
Δυστυχως δεν υπαρχει καπου στο ιντερνετ ουτε βιβλιο συντηρησης ουτε βιβλιο σερβις καθως το παπι μου ειναι απο τα λιγοτερο εμπορικα της kawasaki.

JasonEV
06/09/2019, 13:52
Πριν καιρο προσπαθησα να εγγραφω στο γνωστο γειτονικο φορουμ μοτοσυκλετισμου. Ηθελα να ανεβασω και εκει το manual απο το modenas kriss που ειχα συνθεσει σε pdf απο μια online εκδοση του. Δεν τα καταφερα ποτε αφου το site δεν μου εστελνε ποτε e-mail ενεργοποιησης και ενω επικοινωνησα με την ομαδα διαχειρησης δεν μου απαντησαν ποτε.

sniper
06/09/2019, 13:53

Μπορεί να είναι επίτηδες αόρατοι... Μπορεί και όχι. Δεν έχω ιδέα.

o teos
06/09/2019, 14:00

Σωστός...Πώς θα μπουν οι ετήσιες???μόνες τους??φέτος δεν κόψαμε καν πίτα....Πρώτη φορά από τότε που ασχολούμαι εγώ...Προφανώς και δε γίνεται 2 άτομα να τρέξουν ολόκληρο φόρουμ ο κόσμος έχει και ζωές εξ ου και γιατί το moderating team πρέπει να ναι μεγάλο σχετικά και όχι 5-6ατομα...δε μπορεί ο ένας ασχολείται ο άλλος.....Αλλά πάνω από όλα να υπάρχει όρεξη και να θέλει ο άλλος να ασχολείται Όχι να του το φορτώσουν με το ζόρι Ε...Όσο για όλα τα υπόλοιπα....Δεν ήξερα ότι οι μοτοσυκλετιστές παρεξηγούμαστε και θίγομστε σαν κοριτσάκια 5 δημοτικού...λιγο χιούμορ κόσμε και αν κάποιος είναι πιο επιθετικός η δείχνει πιο επιθετικός καλό είναι πριν παρεξηγηθούμε να έχουμε γνωριστεί πρώτα....Μιλάνε όλα τα νέα μέλη αλλά στην ουσία περιμένουν να κάνουν τα πάντα οι παλιοί....Δεν έχω δει μια βόλτα να μπει από νέο μέλος...μια....να πει πάμε να δούμε ο ένας τα μούτρα του άλλου ρε....έστω κάπου κοντά...αλλά κατά τα άλλα κλάμα και μουρμούρα επειδή υπάρχουν "κλικες" επειδή γνωρίζονται από κοντά....έλα ρε μαν μου σε μια βόλτα να μας γνωρίσεις να δεις πως αλλάζει το συναίσθημα...να δεις στο ποτέ σταματάς να αρπαζεσαι και μπαίνεις στην στην λεγόμενη κλίκα που εγώ απλά τη λέω παρέα......αυτά.....:wave2:

STOYBI
06/09/2019, 14:30
Καποιοι μιλανε για ελκυστικα προιοντα προς νεους χρηστες...

Για διαφημηση του εν λογο φορουμ...

Για moderating team και τον τροπο λειτουργιας του...

κλπ...κλπ...κλπ...

Σαν ....Να ειναι πελατες.....!

Που και πελατες να ΗΘΕΛΑΝ να ειναι.... Απλα δεν μπορουν ...!

Γιατι.....Δεν εχει να τους πουλησει ουτε μια διαφημηση.....( παιζει να ειναι απο τα ελαχιστα φορα ιντερνετικα σε αυτο το θεμα....)

Τροφη για σκεψη απο ενα παλιο ΑΠΛΟ μελος....!

ΓιώργοςΤΤ
06/09/2019, 14:44
Δυστυχώς δεν έπιασες το νόημα του γραπτού μου.

Το ελκυστικό προϊόν προφανώς είναι παρομοίωση. Εννοώ ότι κάποιος που θα μπει και θα δει την κατάσταση που περιγράφω απλά δεν θα ξαναμπεί.

Στα της διαφήμισης θα σου πω το εξής: Μένω σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Η τοπική λέσχη έχει ενεργά περίπου 30 μέλη που κάνουν εντουραδες, βόλτες, εκδρομές κλπ. Από αυτούς λοιπόν μόνο εγώ γράφω. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν την ύπαρξη τους και όταν τους λέω πάνω κάτω με τι είναι το φόρουμ, απαντάνε "ε σιγά αυτά τα κάνω και στο Facebook".

Και άντε μετά να τους εξηγήσεις περί γνώσεων και πληροφοριών που μένουν μετά από χρόνια διαθέσιμες στους χρήστες.

Απάντησα στο μπακλει που ρώτησε ποιοι θα απομείνουν. Όσο δεν γράφονται νέα μέλη που να ασχοληθούν, όχι αυτοί που γράφονται για να κάνουν τζάμπα τη δουλειά τους και μετά να ξεχάσουν μέχρι και το username τους, προκοπή δεν θα έχουμε.

KotsosDR
06/09/2019, 15:26

Βuckley , εσύ τουλάχιστον δεν πρέπει να σταματήσεις να γράφεις , είσαι ιστορία και εγκυκλοπαίδεια μαζί , μιάς εποχής ρομαντικής θα έλεγα, γεμάτη με συναισθήματα :) (και μην έρθει κανένα troll να ρίξει καμιά μηδενιστική απάντηση ....:hunter:) όσο για όλα τα άλλα , πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει τόσο με το forum όσο με την κοινωνία την ίδια .
Οι ρομαντισμοί (όχι οι ερωτικοί) και τα συναισθήματα χάνονται , κυριαρχεί ο αρνητισμός, η επιθετικότητα, και το "κούνημα του δαχτύλου" .

Ντάξ΄ , και τι α' κάνς , α κάτς α σκάσεις; που λέμε και στο χωριό μου . Πιάσε μια :beer: και άνοιξε κανένα θέμα για το bimota να γουστάρουμε !

MG-KTiNoS
06/09/2019, 15:34

Κατά βάθος είσαι ρομαντική ψυχή εσύ
οπότε δυσκολεύεσαι να δεις καθαρά γύρω σου,
ίσως δεν βλέπεις και καθόλου

Το σημαντικό είναι, όμως, να καταλάβετε ότι, και στις 2 περιπτώσεις, κανείς δε νοιάζεται.

/closed

Αν ήμουν στη θέση σου θα ξεκινούσα από το εγώ τι έκανα
και φτάσαμε ως εδώ και τι θα μπορούσα να κάνω για να αλλάξω τα πράγματα.
Αλλά δεν είμαι
:cool:

Ως εκ τούτου έχω κι εγώ την περιέργεια να δω που θα καταλήξει
αλλά δεν μου πέφτει και λόγος για να πω τη γνώμη μου.
Ειπώθηκαν πολλά και άσχημα και δεν είδα κανέναν ν αναρωτιέται
που και αν έκανε λάθος (κι εσύ μαζί)
Για συγνώμη φυσικά ούτε λόγος
Σφυρίζοντας αδιάφορα και κάνοντας σαν να μην έχει γίνει τίποτα,
όπως συνηθίζουν οι νεοέλληνες, πίστεψε δεν αλλάζει τίποτα.

Α και που σαι....
Η ζωή είναι σαν το φροντιστήριο
πληρώνεις και μαθαίνεις

-χωρίς καμία εξαίρεση -

Τα 2 μου σεντς

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006469785459&sk=media_set&set=a.1586385011587143&type=3

STOYBI
06/09/2019, 15:39
Δυστυχώς δεν έπιασες το νόημα του γραπτού μου.

Το ελκυστικό προϊόν προφανώς είναι παρομοίωση. Εννοώ ότι κάποιος που θα μπει και θα δει την κατάσταση που περιγράφω απλά δεν θα ξαναμπεί.

Στα της διαφήμισης θα σου πω το εξής: Μένω σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Η τοπική λέσχη έχει ενεργά περίπου 30 μέλη που κάνουν εντουραδες, βόλτες, εκδρομές κλπ. Από αυτούς λοιπόν μόνο εγώ γράφω. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν την ύπαρξη τους και όταν τους λέω πάνω κάτω με τι είναι το φόρουμ, απαντάνε "ε σιγά αυτά τα κάνω και στο Facebook".

Και άντε μετά να τους εξηγήσεις περί γνώσεων και πληροφοριών που μένουν μετά από χρόνια διαθέσιμες στους χρήστες.

Απάντησα στο μπακλει που ρώτησε ποιοι θα απομείνουν. Όσο δεν γράφονται νέα μέλη που να ασχοληθούν, όχι αυτοί που γράφονται για να κάνουν τζάμπα τη δουλειά τους και μετά να ξεχάσουν μέχρι και το username τους, προκοπή δεν θα έχουμε.

Το ΜΟΤΟ να το φανταστεις σαν ενα μεγαλο τραπεζι , που ολοι ειναι μια κοινη αγνωστη παρεα και εχουν ενα κοινο ενδιαφερον...

Οταν θα κατσεις θα πρπει να αφιερωσεις ωρα σε μπλα μπλα...

Αλλους θα τους εκτιμησεις για τις γνωσεις τους...
Αλλους για το χιουμορ τους ...
Αλλους γιατι θα ανακαλυψεις και αλλα κοινα ενδιαφεροντα....
Αλλους θα τους αποριψεις γιατι πολυ απλα ειναι μαλακες ....!

Τροφοδοτη ομως γνωσεων και πληροφοριων σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να το χαρακτηρισεις γιατι πολυ απλα δεν ξερεις ποιος εγραψε την πληροφορια και απο που εχει την γνωση....

Για αυτο και με το που θα μπει καποιος για αυτο τον λογο και μονο... μαλλον θα απογοητευθει....

Αυτο θα το κρινεις εσυ... και μονο εσυ μετα απο καιρο εδω μεσα, οταν θα εχεις σχηματισει καποια αποψη και εικονα για διαφορα μελη ....

Και ετσι μονο διαβαζοντας και παλιοτερα θρεντ θα σου φανει πολυ χρησιμο και σε πληροφοριες και σε γνωσεις...

Αυτο ειναι το ΜΟΤΟ κατα την προσωπικη μου αποψη..

Γουσταρεις διαφορα μπλα μπλα με αγνωστους για την μοτοσυκλετα γενικα και οχι μονο για την δικη σου ....

θα κατσεις ...! Εαν οχι θα φυγεις !

:beer::wave2:

BLiTzER
06/09/2019, 15:42
Γουσταρεις διαφορα μπλα μπλα με αγνωστους για την μοτοσυκλετα γενικα και οχι μονο για την δικη σου ....

Το σημαντικό είναι, όμως, να καταλάβετε ότι, και στις 2 περιπτώσεις, κανείς δε νοιάζεται.

/closed

sniper
06/09/2019, 15:46
Το ΜΟΤΟ να το φανταστεις σαν ενα μεγαλο τραπεζι , που ολοι ειναι μια κοινη αγνωστη παρεα και εχουν ενα κοινο ενδιαφερον...

...

Aυτό ακριβώς. Πιο καλή παρομοίωση δεν υπάρχει.

Ούτε προϊόν, ούτε εγκυκλπαίδεια, ουτε εκδρομικό/αγωνιστικό/κάτι άλλο είναι. Παρεϊστικο είναι, όχι για μια παρέα αλλά για πολλές παράλληλες παρέες που μπορεί να συνυπάρχουν.

MG-KTiNoS
06/09/2019, 15:50

/closed

πραγματικά είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις
που επιβεβαιώνω μια σκέψη μου εντός 2 λεπτών

Coyote.V
06/09/2019, 15:54

/closed

Ένα καλό φόρουμ είναι αυτό (https://forums.aaca.org/), μετά πας σε εξειδικευμένα και μόλις γεράσει το μοντέλο και το αποσύρει η εταιρία κλαις την μοίρα σου.

Γιαυτό βγάζουν πχ megane 1,2,3... και ας μην έχουν σχέση μεταξύ τους.

BLiTzER
06/09/2019, 16:05
Εγώ περνάω μια χαρά παντού, δεν έχω θέματα. :D

sniper
06/09/2019, 16:09
Εγώ περνάω μια χαρά παντού, δεν έχω θέματα. :D

Εμ, σκουτερ.

sapila racing
06/09/2019, 16:16

Τροφοδοτη ομως γνωσεων και πληροφοριων σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να το χαρακτηρισεις γιατι πολυ απλα δεν ξερεις ποιος εγραψε την πληροφορια και απο που εχει την γνωση....

Για αυτο και με το που θα μπει καποιος για αυτο τον λογο και μονο... μαλλον θα απογοητευθει....

Αυτο θα το κρινεις εσυ... και μονο εσυ μετα απο καιρο εδω μεσα, οταν θα εχεις σχηματισει καποια αποψη και εικονα για διαφορα μελη ....

Και ετσι μονο διαβαζοντας και παλιοτερα θρεντ θα σου φανει πολυ χρησιμο και σε πληροφοριες και σε γνωσεις...

Πολύ ωραία το έθεσες! :beer: :wave2:

o_gavros
06/09/2019, 17:25

Δεν έχω διαβάσει καλύτερη απόδοση της φάσης του φόρουμ, στα τόσα χρόνια που το θέμα ανακινείται!
:a10:

ΓιώργοςΤΤ
06/09/2019, 17:44

Και εγώ έτσι θέλω να το δω. Απλά στο τραπέζι σας άλλοι έχουν στρογγυλ-κάτσει, άλλοι κάθονται στην γωνία και μερικοί σε ανάποδα σκαμπό. Έτσι όπως το πάτε φυσικά θα μείνετε ο σκληρός πυρήνας της παρέας να ευλογατε τα γένια σας.

Μετά όμως δεν θα σας φτάνει ούτε η νέα γενιά ούτε η κρίση ούτε τίποτα. Θα φταίτε εσείς οι ίδιοι. Κάντε λοιπόν την αυτοκριτική σας πρώτα όπως πρέπει να την κάνουμε και εμείς τα απλά μέλη. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν γίνονται τα λάθη μονομερώς.

Και ναι τα φόρουμ είναι πηγή γνώσης και πληροφορίας. Αυτός είναι ο λόγος που τα θέματα δεν διαγράφονται. Για να μπορούμε να ανατρεχουμε σε αυτά.

Φίλε Blitzer, χωρίς να έχω κάτι μαζί σου προσωπικά, αλλά το έχω καταλάβει ότι δεν σας νοιάζει που φεύγουν τα μέλη σας. Για αυτό άλλωστε φεύγουν κατά κύματα.

Ένα πάση περιπτώσει, δεν περιμένω απάντηση, αφού τα βρίσκεται μεταξύ σας και όλα καλά, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Θα συνεχίσω, από την μικρή γωνιά που μου αντιστοιχεί στο τραπέζι, να διαβάζω και να απαντώ όπου μπορώ. ( Ξέρω δεν σας νοιάζει).

Επαναλαμβάνω πως ότι γράφω το γράφω καλοπροαίρετα, χωρίς πρόθεση για άνευ λόγου αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε.

Καλές βόλτες να έχουμε και υγεία!

BLiTzER
06/09/2019, 17:58
Φίλε Blitzer, χωρίς να έχω κάτι μαζί σου προσωπικά, αλλά το έχω καταλάβει ότι δεν σας νοιάζει που φεύγουν τα μέλη σας. Για αυτό άλλωστε φεύγουν κατά κύματα.

Ώπα κάτσε, δεν εκπροσωπώ καμία αρχή του φόρουμ, ούτε είναι δικό μου για να υπάρχουν "μέλη μου". Είμαι ένα μέλος όπως όλοι. Απλά αυτή είναι η αλήθεια. Όσοι νομίζετε ότι είστε ξεχωριστοί και κάποιος πρέπει να προσπαθήσει να σας κρατήσει, ε λυπάμαι, αλλά δεν είστε και κανείς δε δίνει δεκάρα αν σταματήσετε να γράφετε αύριο.

Και για μένα ισχύει αυτό, απλά εγώ το γνωρίζω και το διασκεδάζω αντί να γκρινιάζω και να δείχνω. Δοκιμάστε το. :)

harris_x
06/09/2019, 17:58
Σωστός...Πώς θα μπουν οι ετήσιες???μόνες τους??φέτος δεν κόψαμε καν πίτα....Πρώτη φορά από τότε που ασχολούμαι εγώ...Προφανώς και δε γίνεται 2 άτομα να τρέξουν ολόκληρο φόρουμ ο κόσμος έχει και ζωές εξ ου και γιατί το moderating team πρέπει να ναι μεγάλο σχετικά και όχι 5-6ατομα...δε μπορεί ο ένας ασχολείται ο άλλος.....Αλλά πάνω από όλα να υπάρχει όρεξη και να θέλει ο άλλος να ασχολείται Όχι να του το φορτώσουν με το ζόρι Ε...Όσο για όλα τα υπόλοιπα....Δεν ήξερα ότι οι μοτοσυκλετιστές παρεξηγούμαστε και θίγομστε σαν κοριτσάκια 5 δημοτικού...λιγο χιούμορ κόσμε και αν κάποιος είναι πιο επιθετικός η δείχνει πιο επιθετικός καλό είναι πριν παρεξηγηθούμε να έχουμε γνωριστεί πρώτα....Μιλάνε όλα τα νέα μέλη αλλά στην ουσία περιμένουν να κάνουν τα πάντα οι παλιοί....Δεν έχω δει μια βόλτα να μπει από νέο μέλος...μια....να πει πάμε να δούμε ο ένας τα μούτρα του άλλου ρε....έστω κάπου κοντά...αλλά κατά τα άλλα κλάμα και μουρμούρα επειδή υπάρχουν "κλικες" επειδή γνωρίζονται από κοντά....έλα ρε μαν μου σε μια βόλτα να μας γνωρίσεις να δεις πως αλλάζει το συναίσθημα...να δεις στο ποτέ σταματάς να αρπαζεσαι και μπαίνεις στην στην λεγόμενη κλίκα που εγώ απλά τη λέω παρέα......αυτά.....:wave2:

Φιλαράκι άσε και καμιά παράγραφο, μας στράβωσες :mad:

o teos
06/09/2019, 18:13
Φιλαράκι άσε και καμιά παράγραφο, μας στράβωσες :mad:

Είναι να μην πάρω φορά φιλαι....Έτσι και αρχίσω είναι χείμαρρος....:bawl:....τώρα βέβαια από μια ηλικία και μετά δε φταίνε οι παράγραφοι..:whistle:

SeniorCanardo
06/09/2019, 18:15
Γιώργη καταλαβαίνω μέρος της κρητικής σου και συμφωνώ σε ένα βαθμό, αλλά ο BLITZER έχει δίκιο. το moto μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μην υπάρχει χωρίς εμένα, χωρίς εσένα, χωρίς τον οποιοδήποτε.

Αν σου κάνει αυτή η διαδικτυακή παρέα ή έστω ένα μέρος της ή έστω κάποια λίγα μέλη συμμετέχεις με όποιο τρόπο και όσο θέλεις.
Αν πάλι δεν σου κάνει φεύγεις.

Εγώ για παράδειγμα εδώ γράφω σπάνια αλλά παρακολουθώ καθημερινά τα δρώμενα.
Αν μου βγει να πω κάτι το λέω.
Τώρα αν βγει κάποιος και μου την πει και Α και ΟΥ και γω παλιός και συ ντεν και εγώ θα σΕ μάθω, πάω παρακάτω και τέρμα.

Είπαμε μπύρες και τσαμπουκάδες μόνο από κοντά. :beer:

Άντε και καλό ταξιδάκι

MAIK72
06/09/2019, 18:48
Τώρα αν βγει κάποιος και μου την πει και Α και ΟΥ πάω παρακάτω και τέρμα.

Άντε και καλό ταξιδάκι

A και ΟΥ . :lol:

Να περνάμε καλά :beer:

Ολη μερα σήμερα με τα υπαρξιακά:p

MG-KTiNoS
06/09/2019, 19:09
Όσοι νομίζετε ότι είστε ξεχωριστοί και κάποιος πρέπει να προσπαθήσει να σας κρατήσει, ε λυπάμαι, αλλά δεν είστε και κανείς δε δίνει δεκάρα αν σταματήσετε να γράφετε αύριο.

Λυπάμαι αλλά η προσέγγιση σου είναι λίγο αυθαίρετη
Εδώ μέσα υπήρξαν ξεχωριστά άτομα που έγραψαν πολύ σημαντικά πράγματα (ταξιδιωτικά)
και εγώ θα λυπόμουν που δεν γράφουν στο φόρουμ
Κάποιους τους έχω στο φ.β και τους διαβάζω
Κάποιους άλλους όχι

Επειδή όμως η κουβέντα δεν θα φτάσει ποτέ εκεί
και δεν βλέπω να φτάνει σε βάθος
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεται....

υγ
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141723&page=33&highlight=%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82

80 κάτι χιλιάδες κλικ Κλειδώθηκε γιατί ΕΤΣΙ
Ε τι διάτανο ΚΑΤΙ είχε εκεί μέσα που έκανε τους ανθρώπους να θέλουν να το διαβάσουν...
Πάντως εξήγηση δεν πήρα ΠΟΤΕ.
Για να μιλάμε και συγκεκριμένα

basilis_k6
06/09/2019, 19:24
οι μοτοσυκλέτες ειναι πάνω κατω ίδιες εδω και πολλα χρονια. Να ανοιξεις κουβέντα για λάδια για 458ή φορά δεν εχει νοημα. Αυτο που συνηθως σηκώνει κουβέντα ειναι τα νεα μοντέλα εφοσον κάποιος τα αγοράζει. Κανένας δηλαδη, δεν πουλάει τίποτα. Αν μπεις σε φορουμ με σκουτερ γίνετε χαμός κυριολεκτικά. Αν δεν υπήρχε αρχείο θα διάβαζες περισσότερα "νέα" θέματα. Αν δεν υπηρχε το fb επίσης. Τα φόρουμ γενικώς έχουν πάρει την κάτω βολτα γιατι κυρίως ασχολούνται με χόμπι. Το aeromodeling είχε πολύ κοσμο πριν χρονια, τωρα ζητημα να έχει 5 επισκέψεις. Στον αντίποδα το φορόυμ για το ηλ τσιγάρο παει τραίνο. Πρέπει να υπάρχει κάτι να συζητήσεις αλλιως δεν κινείται το φορουμ.

BLiTzER
06/09/2019, 19:25
Λυπάμαι αλλά η προσέγγιση σου είναι λίγο αυθαίρετη
Εδώ μέσα υπήρξαν ξεχωριστά άτομα που έγραψαν πολύ σημαντικά πράγματα (ταξιδιωτικά)
και εγώ θα λυπόμουν που δεν γράφουν στο φόρουμ

Και πόσο καιρό σου πήρε να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου κανονικά; 2 μέρες;

Δε διαφωνώ, αλλά κοιτάς το δάχτυλο. Δεν υπονόησα ποτέ ότι δεν υπήρξαν, δεν υπάρχουν, δε θα υπάρξουν αξιόλογα άτομα εδώ μέσα. Θα ήμουν χαζός αν το έκανα, δε νομίζεις; Άλλο είναι το πόιντ.

Κατά τ'άλλα, θα κανονίσω καφεδάκι σύντομα, να δούνε ποιοι μιλάνε και ποιοι κλάνουν. :*

o_gavros
06/09/2019, 19:35
Και δε θα πάρεις ούτε τώρα Νίκο (γιατί όποιος το κλείδωσε τότε, μάλλον κάποιο λόγο θα είχε. επίσης δεν είναι υποχρεωμένοι οι διαχειριστές να δίνουν εξηγησεις. Όταν/Άμα συμβαίνει, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός ), οπότε μην το κουράζουμε περαιτέρω και αρχίσει ο καθένας και ποστάρει κάποιο θρεντ του που κλειδώθηκε.

Διαβάζω νέους χρήστες, που η συμμετοχή τους είναι μικρή - η δε φυσική παρουσία τους σε κατα καιρούς εκδηλώσεις μηδενική, να γκρινιάζουν.
Διαβάζω παλιούς χρήστες που ασχέτως συμμετοχής στα "κοινά" του φόρουμ, γκρινιάζουν το ίδιο ου μην και περισσότερο απο τους νεότερους.
Γενικά γκρίνια.
Και δεν παλιώνει ποτέ.
Ο σνιπερ που είναι στη φάση απο την αρχή το είπε αλλά δεν ξέρω πόσοι το μετρήσατε (και πόσο). Το θέμα αυτό ανακυκλώνεται σχεδόν απο τη γέννηση του μέσου!!!
Με πολύ μικρές παραλλαγές στη διατύπωση αλλά με κοινό ρεζουμέ.
Δεν ξέρω πως την έχετε τη φάση στο μυαλό σας ορισμένοι αλλά φαντάζομαι θα ξέρετε ότι ως λαός δεν κάνουμε εύκολα χωριό.
Πως σκατά περιμένετε αλήθεια να είναι όλα τραλαλα τραλαλο εδώ μέσα; Ειδικά μετά απο δεκα χρόνια πρώτα οικονομικής και κυρίως πολιτισμικής κρίσης.αλήθεια τώρα;
Υπάρχει καμία περίπτωση να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι;

ο Στούμπι στα δυο ποστ του έδωσε το στίγμα καλύτερα απο όλους.
και ένα τραπέζι, έχει κι αυτό τους άγραφους κανόνες του.

Μην το κουράζουμε με τα υπαρξιακά όλη την ώρα ρε σεις.Δεν είμαστε σαπουνόπερα.

telegonos
06/09/2019, 19:41
Ώπα κάτσε, δεν εκπροσωπώ καμία αρχή του φόρουμ, ούτε είναι δικό μου για να υπάρχουν "μέλη μου". Είμαι ένα μέλος όπως όλοι. Απλά αυτή είναι η αλήθεια. Όσοι νομίζετε ότι είστε ξεχωριστοί και κάποιος πρέπει να προσπαθήσει να σας κρατήσει, ε λυπάμαι, αλλά δεν είστε και κανείς δε δίνει δεκάρα αν σταματήσετε να γράφετε αύριο.

Και για μένα ισχύει αυτό, απλά εγώ το γνωρίζω και το διασκεδάζω αντί να γκρινιάζω και να δείχνω. Δοκιμάστε το. :)

Δεν εκπροσωπείς λες, αλλά ήσουν διαχειριστής μέχρι πριν λίγο καιρό. Λες αστειάκια και κράζεις-πειράζεις-αστειεύεσαι τον καθένα και είσαι στο ΠΛΗΡΕΣ απυρόβλητο, την στιγμή που άλλα μέλη, για λιγότερο πειραχτικά-χιουμοριστικά σχόλια παίρνουν κάρτες. Ναι δεν εκπροσωπείς τίποτα, ένα απλό μέλος είσαι.

Αλλά δεν πειράζει, έχεις δίκιο, άστο μωρέ να πέσει και κάτω από 20 ''τα ίδια και τα ίδια'' μέλη (γιατί τόσα είναι) να πειράζει ο ένας τον άλλον με λυκο-εξυπνάδες.

Μια χαρά τα λέει ο ΓιώργοςΤΤ, έχει πολύ καλή ακρίβεια στην περιγραφή του, και έχει διαλέξει προσεκτικά τις λέξεις του. Αν οι αρχές του φόρουμ, θέλανε να βελτιώσουν λίγο την κατάσταση, θα έπρεπε να τον διαβάσουν προσεκτικά. Αλλά δεν το έκαναν παλιότερα σε ίδιες φωνές, δεν θα το κάνουν και τώρα - δεν θα πέσω από τα σύννεφα.

Kotselakos
06/09/2019, 19:51

Ο καιρός γαρ εγγύς... :cool:

buckley
06/09/2019, 19:55
Και δε θα πάρεις ούτε τώρα Νίκο (γιατί όποιος το κλείδωσε τότε, μάλλον κάποιο λόγο θα είχε. επίσης δεν είναι υποχρεωμένοι οι διαχειριστές να δίνουν εξηγησεις. Όταν/Άμα συμβαίνει, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός ), οπότε μην το κουράζουμε περαιτέρω και αρχίσει ο καθένας και ποστάρει κάποιο θρεντ του που κλειδώθηκε.

Διαβάζω νέους χρήστες, που η συμμετοχή τους είναι μικρή - η δε φυσική παρουσία τους σε κατα καιρούς εκδηλώσεις μηδενική, να γκρινιάζουν.
Διαβάζω παλιούς χρήστες που ασχέτως συμμετοχής στα "κοινά" του φόρουμ, γκρινιάζουν το ίδιο ου μην και περισσότερο απο τους νεότερους.
Γενικά γκρίνια.
Και δεν παλιώνει ποτέ.
Ο σνιπερ που είναι στη φάση απο την αρχή το είπε αλλά δεν ξέρω πόσοι το μετρήσατε (και πόσο). Το θέμα αυτό ανακυκλώνεται σχεδόν απο τη γέννηση του μέσου!!!
Με πολύ μικρές παραλλαγές στη διατύπωση αλλά με κοινό ρεζουμέ.
Δεν ξέρω πως την έχετε τη φάση στο μυαλό σας ορισμένοι αλλά φαντάζομαι θα ξέρετε ότι ως λαός δεν κάνουμε εύκολα χωριό.
Πως σκατά περιμένετε αλήθεια να είναι όλα τραλαλα τραλαλο εδώ μέσα; Ειδικά μετά απο δεκα χρόνια πρώτα οικονομικής και κυρίως πολιτισμικής κρίσης.αλήθεια τώρα;
Υπάρχει καμία περίπτωση να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι;

ο Στούμπι στα δυο ποστ του έδωσε το στίγμα καλύτερα απο όλους.
και ένα τραπέζι, έχει κι αυτό τους άγραφους κανόνες του.

Μην το κουράζουμε με τα υπαρξιακά όλη την ώρα ρε σεις.Δεν είμαστε σαπουνόπερα.

Αν νομίζεις ότι γράφονται τα ίδια και τα ίδια και γκρίνια και δεν πάει πουθενά και δεν προσφέρει τίποτα άλλο ένα τέτοιο θρεντ, κλειδωσέ το τώρα και εις άλλα με υγεία :wave2:

o_gavros
06/09/2019, 20:01
Τηλέγονε, είσαι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα χρήστη που σκόπιμα και συνειδητά προκαλεί με τη συμπεριφορά του (παρά τις αλλεπάλληλες τιμωρίες σου) κι όμως διαπιστώνει κανείς ότι δεν χάνεις ευκαιρία να γίνεσαι δηκτικός.
Οι αρχές του φόρουμ παλεύουμε να λείψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές που ενίοτε προσβάλλουν κάποιους άλλους.
ΔΕΝ παλεύουμε να εκλείψει το χιούμορ και το πείραγμα στα πλαίσια του χαβαλέ.
Όποιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό, τότε μάλλον δεν είναι για τη βάρκα μας.

Αν νομίζεις ότι γράφονται τα ίδια και τα ίδια και γκρίνια και δεν πάει πουθενά και δεν προσφέρει τίποτα άλλο ένα τέτοιο θρεντ, κλειδωσέ το τώρα και εις άλλα με υγεία :wave2:

Δεν αναφερόμουν ούτε εννοούσα πουθενά εσένα Παναγιώτη.
Μετά την χθεσινή μας κουβέντα ειδικά, το ότι διάβασα αυτό το θρεντ ανοιγμένο απο σένα μου έκανε ότι όντως εκφράζεις τον ειλικρινή προβληματισμό σου.
Τις απαντήσεις μου στις έδωσα χθες,ελπίζω να σε κάλυψα.
Περισσότερα σε δημόσιο βήμα δεν γίνεται να ειπωθουν γιατι χάνεται η μπάλα.

BLiTzER
06/09/2019, 20:05
Δεν εκπροσωπείς λες, αλλά ήσουν διαχειριστής μέχρι πριν λίγο καιρό. Λες αστειάκια και κράζεις-πειράζεις-αστειεύεσαι τον καθένα και είσαι στο ΠΛΗΡΕΣ απυρόβλητο, την στιγμή που άλλα μέλη, για λιγότερο πειραχτικά-χιουμοριστικά σχόλια παίρνουν κάρτες. Ναι δεν εκπροσωπείς τίποτα, ένα απλό μέλος είσαι.

Αλλά δεν πειράζει, έχεις δίκιο, άστο μωρέ να πέσει και κάτω από 20 ''τα ίδια και τα ίδια'' μέλη (γιατί τόσα είναι) να πειράζει ο ένας τον άλλον με λυκο-εξυπνάδες.

Δεν είμαι καθόλου στο απυρόβλητο. Έχω φάει κάρτες και έχουν διαγραφεί πολλά ποστ μου. Ποτέ δεν παραπονέθηκα, γιατί ξέρω ότι το χιούμορ μου και ο λόγος μου δεν είναι πάντα για όλους. Αλλά δεν καταφεύγω σε τακτικές χαμηλού επιπέδου, που παραδοσιακά καταλήγουν σε μπαν. Ποτέ και για κανένα λόγο.

Διαχειριστής ήμουν επειδή κατέχω το τεχνικό κομμάτι, δεν είχα καμία υποχρέωση να κάνω τον κηδεμόνα κάποιου ή να υιοθετήσω συγκεκριμένη συμπεριφορά, που δε με εκφράζει. Δεν εκπροσωπούσα ποτέ κάποιον εκτός του εαυτού μου. Κι όταν δε μου έκανε, το παράτησα.

Κατά τ'άλλα ό,τι είπε ο γκέιρος.

viper1
06/09/2019, 20:16
Ρε αγόρια ψάχνετε θρεντ να εκτονωθείτε? Αν είναι να φτιάξουμε στρατόπεδα σε λάθος μέρος μπήκαμε.
Είναι και Παρασκευή.....

buckley
06/09/2019, 20:18
Τηλέγονε, είσαι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα χρήστη που σκόπιμα και συνειδητά προκαλεί με τη συμπεριφορά του (παρά τις αλλεπάλληλες τιμωρίες σου) κι όμως διαπιστώνει κανείς ότι δεν χάνεις ευκαιρία να γίνεσαι δηκτικός.
Οι αρχές του φόρουμ παλεύουμε να λείψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές που ενίοτε προσβάλλουν κάποιους άλλους.
ΔΕΝ παλεύουμε να εκλείψει το χιούμορ και το πείραγμα στα πλαίσια του χαβαλέ.
Όποιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό, τότε μάλλον δεν είναι για τη βάρκα μας.

Δεν αναφερόμουν ούτε εννοούσα πουθενά εσένα Παναγιώτη.
Μετά την χθεσινή μας κουβέντα ειδικά, το ότι διάβασα αυτό το θρεντ ανοιγμένο απο σένα μου έκανε ότι όντως εκφράζεις τον ειλικρινή προβληματισμό σου.
Τις απαντήσεις μου στις έδωσα χθες,ελπίζω να σε κάλυψα.
Περισσότερα σε δημόσιο βήμα δεν γίνεται να ειπωθουν γιατι χάνεται η μπάλα.

Το αντιλαμβάνομαι αλλά ισχύει το ενδεχόμενο κλειδώματος αν νομίζεις :wave2:

andgeo
06/09/2019, 20:21
είναι γιατί δεν ξέρεις να πέσεις χαμηλά ...

LOUKILOUK
06/09/2019, 20:24

Με έβγαλες από τον κόπο να τα (ξανα)γράψω... ευχαριστώ
το ίδιο θα πω και στον τελέγονο...

Κατά τα άλλα ούτε και μένα με νοιάζει και πολύ πλέον, διαβάζω, επικοινωνώ, όσο και με όποιον, κάνω κέφι...
Και αν ψαχνετε για παρομοίωση, θα έλεγα ότι το φόρουμ μοιάζει με τον στρατό... τον Ελληνικό πάντα... βίσμα, κλίκα, μπούλινγκ για χαβαλέ αλλά μονόπλευρα μόνο αλλιώς στον τάκο...
Βέβαια κάνεις και φίλους, καλούς, ίσως και αδερφικούς, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας...
Φυσικά ούτε ο στρατός με ένοιαζε, η αληθινή ζωή ήταν αλλού...
Μπύρες για όλους...:beer::wave2:

υ.γ. Κανένα άλλο ποστ δεν έχει τόσα thumbs up αλλά τι σημασία έχει...

o teos
06/09/2019, 20:27
Άντε ακόμα να πάρετε το σήμα???όλο αυτό γίνεται για να βάλετε ετήσια τον Οκτώβριο και θέλει να έρθει ο μπακλευ με τα ρετρομηχανακιατουπουθασκορπισουνσεκαναβουνο.:D

o_gavros
06/09/2019, 20:32
υ.γ. Κανένα άλλο ποστ δεν έχει τόσα thumbs up αλλά τι σημασία έχει...

η παγίδα των "like" σιγά μην δεν μόλυνε και τούτο εδώ το χώρο.
Οταν θα καταλάβετε ότι εδώ δεν είμαστε ινσταγκραμ ή φατσοτέφτερο να μας νοιάζουν τα "like", ίσως η γκρίνια λίγο κοπάσει.

nikos_abel
06/09/2019, 21:08
...αντί να γκρινιάζω....

:lol:

LOUKILOUK
06/09/2019, 21:11
η παγίδα των "like" σιγά μην δεν μόλυνε και τούτο εδώ το χώρο.
Οταν θα καταλάβετε ότι εδώ δεν είμαστε ινσταγκραμ ή φατσοτέφτερο να μας νοιάζουν τα "like", ίσως η γκρίνια λίγο κοπάσει.

Δεν γνωρίζω το ισταγκραμ ούτε το άλλο... Αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά αποτυπωματά μου.
Κάποτε δεν υπήρχαν thumps up στο μοτό...
ΚΑΙ βασικότερο όλων, η κατά περίσταση αξιολόγηση δεδομένων δεν είναι ένδειξη σοφίας... το αντίθετο...
Μόνο όταν υπαρξει παραδοχή ενός προβλήματος αναζητούμε βοήθεια και υπάρχει ελπίδα να βρεθεί και λύση...
Για την ταμπακιέρα... ?

o_gavros
06/09/2019, 21:21
Να χαρείς, όχι πατρονάρισμα, είναι απο τα πράγματα που με ενοχλούν πολύ. Δεν ξέρεις τι έχουμε πει/κανει/σπάσει τα αρχίδια μας για να είναι όσο περισσότεροι ικανοποιημένοι.
Αυτό το λέω για το "για την ταμπακιέρα...?".
Αν χρειάζεται αλήθεια να ρωτάς,δεν έχεις/έχετε πάρει μυρωδιά τι λέγεται και ξαναλέγεται και ξαναλέγεται και μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κάνει λιανά.

Νομίζω ότι πολύ χρόνο ξόδεψα για το σήριαλ.

LOUKILOUK
06/09/2019, 21:26
Νομίζω ότι πολύ χρόνο ξόδεψα για το σήριαλ.[/QUOTE]

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα και μιας και έχω και δυνατή μύτη θα αποχωρήσω από την κουβέντα.

υ.γ. Για το πατρονάρισμα σόρρυ ειλικρινά, ούτε το εννούσα ούτε και που το κατάλαβα ότι το έκανα.

mikes
06/09/2019, 22:18
γραφω στο φορουμ εδω 10 χρονια...
μπηκα εντελως τυχαια οταν αναζητουσα πληροφοριες για ενα μοντελο μηχανης που ηθελα να αγορασω τοτε
ετσι απλα για να πηγαινοερχομαι στη δουλεια μου..

εκεινη την εποχη το περιβαλλον ηταν πολυ καλο και με "μαγεψε" κατα καποιο τροπο..
εγω μια ζωη κουτακιας ημουν και απλα ειχα κι ενα διτροχο να κανω τη δουλεια μου ευκολα και γρηγορα.
αλλα μου αρεσε πολυ ο χαβαλες του, και ηταν ο κυριος λογος που εμεινα, αλλα στη συνεχεια
το φορουμ ετουτο εδω, μου κολλησε το μικροβιο του μοτοσυκλετισμου, και με εμαθε πολλα πραγματα...
εδω μεσα ας πουμε εμαθα την αξια και τη "σημαντικοτητα" (σορυ μπλιτζ :lol: ) του εξοπλισμου..

και καπως ετσι κανα 3μηνο μετα αρχισα να συμμετεχω σε συναντησεις και βολτες.. τολμησα με μηχανακι 250 κυβικων,
να ακολουθησω σε βολτες με μηχανες με τα 4πλασια κυβικα και τα 6πλασια αλογα.. και ΟΛΟΙ μηδενος εξαιρουμενου
με υποδεχτηκαν θερμα.. κι ας φαινοντουσαν μερικοι καπως "κρυοι" στα γραπτα τους..
εδω μεσα εκανα καλες παρεες και φιλους πραγματικους..

γραφτηκα και παρακολουθουσα και αλλα φορουμ.. κανενα ομως δε με τραβηξε οπως ετουτο εδω.. πολυ σοβαροφανη για τα
γουστα μυ βρε αδερφε, πως να το κανουμε..
αλλα σε κανενα ποτε δε γκρινιαξα για το πως πρεπει να διαχειριζεται ενα φορουμ..
μια και μοναδικη φορα εχω φαει καρτα επειδη την ειπα ασχημα σε μελος που ηθελε να επιβαλλει την αποψη του και εκανε σαν κοριτσακι,
και το ιδιο ακριβως βραδυ επινα μπυρες και χαβαλεδιαζα με τον μοντερατορα που την εριξε, στην εβδομαδιαια μας συναντηση..

αλλα εγω σε σχεση με τους περισσοτερους εδω μεσα εχω μια διαφορα....

κατανοω και σεβομαι πληρως το γεγονος οτι το φορουμ τουτο δεν εχει εσοδα μιας και ουτε συνδρομη υπαρχει, ουτε και διαφημηση..
η ομαδα που το διαχειριζεται πληρωνει τα εξοδα του απο τη τσεπη της και καταβαλουν μεγαλη προσπαθεια να το κρατανε ζωντανο..

συνεπως αφου δεν πληρωνω απολυτως τιποτα για να απολαμβανω τη φιλοξενια μου εδω μεσα θεωρω πως
δεν εχω δικαιωμα να εκφερω αποψη και να παρεμβαινω στο πως πρεπει να διαχειριζεται το φορουμ..
ποσο δε μαλλον απο τη στιγμη που ο εκαστοτε ιδιοκτητης ειναι και εν μερει νομικα υπευθυνος γι αυτα που γραφω..
μου κανει? μενω και το διασκεδαζω! δε μου κανει? αποχωρω ηρεμα αθορυβα κι ωραια, χωρις γκρινιες ετσι για να κανω ντορο..
απλα και λιτα, οπως καναν αρκετα αξιολογα μελη με ποιοτητα χαρακτηρα που περασαν απο εδω..

(μπακλη να ξερεις οτι τα ανωθεν γραφομενα ΔΕΝ αναφερονται σε σενα.. :beer: )

ολοι εσεις που γκρινιαζετε μπορειτε καλλιστα να αναλαβετε τα εξοδα και τη διαχειρηση του φορουμ και να το
διαχειρηστειτε οπως εσεις κρινετε καλυτερα, μιας και τοσο το αγαπατε και κοπτεστε για τη καταντια του.. εεε?? εε?? πως σας φαινεται σαν ιδεα?

patsavour
06/09/2019, 22:23

+1000:beer::beer::beer:τα ειπες οπως ακριβως ειναι

STF
06/09/2019, 22:31
Εγώ που γράφω σπάνια και περιστασιακά και διαβάζω με τον ίδιο τρόπο (σπάνια και περιστασιακά) το κάνω κυρίως λόγο έλλειψης χρόνου. Συμμετέχω πιο ενεργά σε άλλο forum και δε με παίρνει χρονικά να κάνω το ίδιο και εδώ με τον ίδιο ρυθμό. Όμως έχω βρει τα θέματα που μου αρέσουν, έχω ανταλλάξει κάποια μηνύματα, έχω βοηθηθεί και ελπίζω να έχω βοηθήσει και λίγο.

Στον @buckley θα πω πως πολλές φορές μπορεί να μη φταίει ένας χώρος αλλά μια "φάση" που μπορεί να περνάμε εμείς οι ίδιοι.
Σε όλους "μας" θα πω πως σε κάθε forum είμαστε φιλοξενούμενοι, κανένας δε μας υποχρεώνει να μπαίνουμε, οπότε.... τα ενδεχόμενα είναι δυο:
α) αν δε μας αρέσει απλά δε ξαναμπαίνουμε
β) αν μας αρέσει αλλά κάτι δε μας κάθεται καλά πρέπει να ρωτάμε τον εαυτό μας τι κάνουμε εμείς για να βελτιωθεί ο χώρος.

Απατώντας γενικώς και αορίστως σε όσα έχουν γραφτεί θέλω να πω το εξής: το να ασκούμε κριτική -ειδικά αν δεν είμαστε ενεργά μέλη- δε βοηθάει σε τίποτα. Δεν κατακρίνω το να θέλει κάποιος κυρίως να διαβάζει αλλά σε αυτή τη περίπτωση η κριτική πρέπει να είναι προσεκτική. Το να "περιμένουμε" πότε θα βρεθεί αυτός που θα μοιράσει πληροφορία ώστε να αποκομίσουμε όφελος και όταν αυτό δε γίνεται να ασκούμε κριτική είναι "κάπως"...

Καταλαβαίνω πως στη περίπτωση αυτή -και σε κάθε παρόμοια- ο σκοπός είναι καλοπροαίρετος αλλά έχω κατασταλάξει πλέον ότι αυτές οι κριτικές είναι ανώφελες. Ας πούμε πως ένα forum έχει 100 ενεργά μέλη, εγώ προτιμώ να μπαίνω και να συμμετέχω γιατί συμπαθώ τους 20 παρά να μη μπαίνω γιατί μου τη σπάνε οι 10. Τα forum είμαστε "εμείς" και αν κάτι δε μας αρέσει ας ψάξουμε να βρούμε τι μπορούμε να κάνουμε "εμείς" για να βελτιωθεί η κατάσταση. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό ας παραδεχθούμε ότι συμμετέχουμε στη καμπή αυτή με το τρόπο μας. Το να νιώθουμε κουρασμένοι, να έχουμε βαρεθεί, να έχει ατονίσει το ενδιαφέρον μας δεν είναι κακό, είναι ανθρώπινο. Απλά δε φταίνε οι άλλοι.

Apache
06/09/2019, 22:36
EDITED

o_gavros
06/09/2019, 22:48
...
Είσαι ένας ακόμα, μαζί με τον Παναβουρ, τοξικός για το χώρο χρήστης.
Εσύ ειδικά Μανώλη με τις χοντράδες που κατα καιρούς έχεις γράψει εδώ θα έπρεπε να ντρέπεσαι και να πατήσεις το λογκ ιν.
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατι παραμένετε εδώ αφού μόνο στραβά βρίσκετε.

Την κόκκινη την έφαγες γιατι δημοσίευσες περιεχόμενο που ήταν μέρος προσωπικού μηνύματος κάτι που απαγορεύεται δια ροπάλου.
Ελα συνεχίστε λίγο ακόμα,να ξεσκαρτάρουμε.

Apache
06/09/2019, 22:48
EDITED

:bawl::tooth::tooth::tooth::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

o_gavros
06/09/2019, 22:49
Στο καλό και να μη μας γράφεις.

mia_zoi_kawa
06/09/2019, 23:08
Ελεος ρε Γαβρε. Νταξει μπορει να ξερεις κατι παραπανω αλλα δεν εχουμε παει ολοι διακοπες. Διαβαζουμε το φορουμ για να χαλαρωσουμε και να περασουμε ωραια το βραδυ μας...

patsavour
06/09/2019, 23:18
[QUOTEo_gavros;Είσαι ένας ακόμα, μαζί με τον Παναβουρ, τοξικός για το χώρο χρήστης.

Και γω σ αγαπαω,αλλα μην δειχνουμε σ αυτους που μας ζηλευουν την αγαπη μας.:)

mia_zoi_kawa
06/09/2019, 23:26
Εγω ενα δεν εχω καταλαβει. Ο Blitzer πληρωνεται για να γραφει ολα αυτα τα πειραγματα (τις μαλ@κιες δλδ) η τα γραφει απο φυσικου του;

harris_x
06/09/2019, 23:46
Εγω ενα δεν εχω καταλαβει. Ο Blitzer πληρωνεται για να γραφει ολα αυτα τα πειραγματα (τις μαλ@κιες δλδ) η τα γραφει απο φυσικου του;

Όχι ρε πας καλά;

Από το φόρουμ ζει, εγώ γι'αυτο έφυγα, δεν μου έδιναν ούτε τα μισά.

mia_zoi_kawa
06/09/2019, 23:52
Όχι ρε πας καλά;

Από το φόρουμ ζει, εγώ γι'αυτο έφυγα, δεν μου έδιναν ούτε τα μισά.
Το ρωταω γιατι εχω αναλογες εμπειριες. Το 2012 δουλευα σε μια εταιρεια και προσαθουσαμε να βαλουμε το cider (μιλητη) στην αγορα. Χωναμε λεφτα στο digital marketing κατι το οποιο δεν ηταν πολυ κοινο αυτα τα χρονια.
Δεν ηθελα να προσβαλω. Απλα δεν βρισκομαστε και ο καθενας σκεφτεται διαφορα για τους αλλους...

BLiTzER
07/09/2019, 00:38
:lol:

teogtp
07/09/2019, 00:45
Το κουμπάκι εκεί δεξιά που γράφει "Αποσύνδεση"το γνωρίζετε μερικοί;
Πατήστε το,θα αλλάξει η ζωή σάς, εγγυημένα.

MAIK72
07/09/2019, 00:56
Το πάτησα. Δεν έγινε τίποτα :lol:

vaska
07/09/2019, 05:43
Τελικά καταλήξαμε στο "μουνοπ@ν@ αντμιν" ή ακόμα;. Είναι και αυτός ο Βαντας ρε παιδί μου που μου κάθεται στο λαιμό είναι και ο μπλιτς (καλά αυτός είναι πρώην αλλά δεν έχει να κάνει) είναι και ο παλιανθρωπας είναι και πολλοί άλλοι που μας έχουν πρήξει. Άιντε να τελειώνουμε επιτέλους.