PDA

View Full Version : Ποιοι θα μείνουνε στο τέλος ?

Σελίδες : 1 2 [3]

ggs
09/09/2019, 10:34
409661

409662

409663

teogtp
09/09/2019, 10:50
409661

409662

409663

Και μ@@νοπανο αντμιν και σπαμαδορος.....

:p

Vrasidas
09/09/2019, 10:52
'Ο,τι μπορεί να φτάσει η τσέπη τους και το δίπλωμά τους. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων όπου το σκούτερ το βλέπουν μόνο ως φθηνό μέσο μετακίνησης (και έτσι είναι) και το επόμενο βήμα τους θα είναι ένα κουτί, υπάρχουν άτομα που έχουν και τα δύο για εξυπηρέτηση.
Δεν το καταδικάζω, στην ουσία τα σκούτερ και τα παπιά έχουν βγει για εξυπηρέτηση και όχι για ευχαρίστηση.

Που να βρει ένας νέος σήμερα 15-20.000 για να πάρει μηχανή;

Αυτό ακριβώς εννοούσα μιλώντας για πάθος που έχει εκφυλιστεί.
Εφόσον το πάθος, η ευχαρίστηση εξαρτάται και προσδοκάται από την αξία της μηχανής που θα καβαλήσουμε, έχουμε αποτύχει.

Μια παλιά βέσπα κάνει 1.000 ευρώ ... ένα παπί ή ένα εντουράκι 250άρι 20ετίας, το ίδιο κόστος. Και με τις τρεις αυτές μηχανές κάνεις απίστευτα και καταπληκτικά πράγματα δημιουργώντας εικόνες και αναμνήσεις μιας ζωής.
Όταν μηχανές των 15-20.000 ευρώ είναι η προϋπόθεση για να έχει κανείς πάθος και ευχαρίστηση, είναι καιρός νομίζω για ριζικές αναθεωρήσεις.

Vrasidas
09/09/2019, 10:56
Το πάθος είναι ενδογενές συναίσθημα.
Τα ερεθίσματα είναι που μας διαχωρίζουν..
Οποίος δεν ερεθίζεται καταλλήλως από το κλίμα απευθύνεται αλλου..

Το πάθος επίσης είναι και ένα συναίσθημα που καλλιεργείται ... που μεταδίδεται. Είτε από ένα ερέθισμα είτε από περισσότερα.

Όταν λες : "Οποίος δεν ερεθίζεται καταλλήλως από το κλίμα απευθύνεται αλλου.." ... πως το εννοείς ακριβώς ?

Panos76
09/09/2019, 11:07
Όταν λες : "Οποίος δεν ερεθίζεται καταλλήλως από το κλίμα απευθύνεται αλλου.." ... πως το εννοείς ακριβώς ?

:D

409665

telegonos
09/09/2019, 11:22
Τα cc και τα πιστονια που σφυροκοπανε κάτω από τα @@ σου.
Την αδράνεια που σε τραβάει πίσω ενώ τα άλογα σε τραβάνε μπροστά.
Η μοναχικοτητα που σου προσφέρει στα μακρινά ταξίδια.
Οι μυρωδιές της φύσης (όχι πάντα καλές)
Η πρόσβαση που σου δινει σε μέρη που δεν φτάνει κανένα ι.χ.
Το ότι ειναι ένα όνειρο που είχες από παιδί (για εμάς που ήταν απλησίαστες εκείνα τα χρόνια).
Ο αέρας που σε χτυπάει στη μάπα (personal favorite)
Το ότι είσαι εκτεθειμενος στα στοιχεία της φυσης.
Το ότι σου δίνει την ευκαιρία να σφίξεις μια βίδα, να αλλάξεις λάδια, να βάλεις ρε παιδί μου κάπου ένα κατσαβίδι και να νιώθεις ότι μαστορεψες.
Ο ήχος όταν κουμπώνει η πρώτη.
Η καθημερινότητά που συρρικωνεται και εξαφανίζεται όταν είσαι στο on the road, συγκεντρωμενος σε εσένα και στην ασφαλτο.
Οι διάλογοι που κάνεις με τον εαυτό σου μέσα από τη ζελατίνα του κράνους.

Μου θύμισες αυτόν που μιλάει ΠΡΙΝ από τον Κόναν :lol:

https://youtu.be/Oo9buo9Mtos

tzimidis
09/09/2019, 11:40

Φοράει κράνος, οπότε οκ

karellen
09/09/2019, 11:52

:bawl::bawl:
Ο Πολυδούρης λείπει από το σκηνικό!

sniper
09/09/2019, 11:57
Aυτοί που φεύγετε αλλά δεν φεύγετε αλλά οκ θίγεστε αλλά δεν πειράζει μάλλον βρέχει... Εσείς θα μείνετε τελικά, γιατί που θα βρείτε καλύτερη βροχή...

vaska
09/09/2019, 12:13
Aυτοί που φεύγετε αλλά δεν φεύγετε αλλά οκ θίγεστε αλλά δεν πειράζει μάλλον βρέχει... Εσείς θα μείνετε τελικά, γιατί που θα βρείτε καλύτερη βροχή...

Θα είναι σαν να φεύγεις αλλά δεν θα φεύγεις. Το είχε πει και ο γέροντας Παστίτσιος

granazi
09/09/2019, 12:31
409666

Όλα καλά, συνεχίζουμε

Red Rider
09/09/2019, 12:41
Το πάθος επίσης είναι και ένα συναίσθημα που καλλιεργείται ... που μεταδίδεται. Είτε από ένα ερέθισμα είτε από περισσότερα.

Δεν απευθυνόμουν σε εσένα προσωπικά, απλά μου έδωσες το ερέθισμα να δώσω αυτή την απάντηση :p
Ο panos76 έπιασε το - γενικό- νόημα :smokin:

Grafton 505
09/09/2019, 20:43
Δεν διασκεδάζω πια εδώ μέσα και γράφω όλο και λιγότερο.Πολλά που γράφονται δεν μου αρέσουνε ούτε και άλλα που γίνονται.
Στεναχωριέμαι κατά κάποια έννοια ,όχι ότι έχω καμμιά σχέση παραπάνω με το μαγαζί ούτε σε βόλτα-πίτα-κρίκο έχω έρθει ποτέ.
Σα να χει γίνει κομμάτι της ιντερνετικής μας καθημερινότητας αυτός ο διαδικτυακός καφενές που πια όλο και περισσότερα άδεια τραπέζια όμως έχει.Πολλοί αποχωρούν λίγοι έρχονται :(
Μη μου γράψετε για την κρίση ,δεν είναι αυτό.Γυρνάει το παιχνίδι άραγε ?

Οπότε, τι ακριβώς δεν βρίσκεις ; Τι ακριβώς θέλεις ;

sniper
10/09/2019, 10:12
Οπότε, τι ακριβώς δεν βρίσκεις ; Τι ακριβώς θέλεις ;

Εγώ ξέρω τι θέλει, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου.

Bowleno
10/09/2019, 15:45
Εγώ ξέρω τι θέλει, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου.

Μπουρέκι με άνηθο, ας πούμε;:D

Coyote.V
10/09/2019, 19:40
Εγώ δεν καταδικάζω το ποστ του buckley, καλό είναι να συζητάμε ό,τι μας απασχολεί, απλά έχω απορία με το τι εννοεί εδώ.

Γυρνάει το παιχνίδι άραγε ?

buckley τα άτομα που αποχωρούν ποτέ δεν ήταν πραγματικοί μηχανόβιοι. Μπορεί να ήταν ωραία τυπάκια αλλά ακολουθούσαν μια μόδα χόμπυ.

Δεν ξέρω θες να μιλάς μαζί μου;
Εγώ μόνο το βαραντέρο έχω, ούτε αυτοκίνητο ούτε πατίνι.... βρέξει χιονίσει, καύσωνας και καλός καιρός πάντα με την μηχανή. Μου αξίζει μάλλον το παράσημο του γνήσιου μηχανόβιου, αλλά είμαι και περίεργος χαρακτήρας ρε γαμώτο, πλάκα όση θέλετε σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά πχ δεν γουστάρω να μου αρχίσει κάποιος τις μαλακίες για να γελάσει ένα «παρεάκι», εκεί θα τα πάρω. Κύριοι που έχετε "παρεάκι" αστειευτείτε μεταξύ σας σε δικά σας νήματα, απλό.

Δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα, από εσένα έχω μόνο την απορία.

Είπα και εγώ τον πόνο μου...

o_gavros
10/09/2019, 19:45
buckley τα άτομα που αποχωρούν ποτέ δεν ήταν πραγματικοί μηχανόβιοι. Μπορεί να ήταν ωραία τυπάκια αλλά ακολουθούσαν μια μόδα χόμπυ.

Είπα και εγώ τον πόνο μου...
Επέτρεψε μου να σε διορθώσω εδώ γιατί είναι τόσο απόλυτο που είναι λάθος.
Οι λόγοι που οδηγούν κάποιον να κόψει απο το φόρουμ είναι πάρα πολλοί και ας προσπαθήσουμε να σταματήσουμε να βάζουμε ταμπέλες στα πάντα.
Επίσης, δεν σημαίνει α πριόρι ότι επειδή κάποιος έκοψε απο το φόρουμ, παράτησε και το μηχανάκι.

Καλά έκανες και είπες τον πόνο σου πάντως :wave2:

BLiTzER
10/09/2019, 19:51
Δεν διασκεδάζω πια εδώ μέσα και γράφω όλο και λιγότερο.Πολλά που γράφονται δεν μου αρέσουνε ούτε και άλλα που γίνονται.
Στεναχωριέμαι κατά κάποια έννοια ,όχι ότι έχω καμμιά σχέση παραπάνω με το μαγαζί ούτε σε βόλτα-πίτα-κρίκο έχω έρθει ποτέ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι οι απαιτήσεις. "Δεν περνάω καλά και απορώ γιατί, αφού ποτέ δεν έχω χαλάσει ούτε μισή θερμίδα για να κάνω κάτι γι'αυτό".

Τίποτα προσωπικό προς τον μπάκλι, προφανώς, αφού ισχύει για το 90% των χρηστών του φόρουμ. Απλά το βρίσκω αστείο.

Coyote.V
10/09/2019, 19:52
Επέτρεψε μου να σε διορθώσω εδώ γιατί είναι τόσο απόλυτο που είναι λάθος.
Οι λόγοι που οδηγούν κάποιον να κόψει απο το φόρουμ είναι πάρα πολλοί και ας προσπαθήσουμε να σταματήσουμε να βάζουμε ταμπέλες στα πάντα.
Επίσης, δεν σημαίνει α πριόρι ότι επειδή κάποιος έκοψε απο το φόρουμ, παράτησε και το μηχανάκι.

Καλά έκανες και είπες τον πόνο σου πάντως :wave2:

Καλά φαίνεται ως τσουβάλιασμα, όπως πάντα μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά... οκ συγχωρέστε με για αυτό το λάθος, μιλάω για την μάζα. Οι εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, το θεωρούσα δεδομένο όταν έγραφα.

OldMan
11/09/2019, 14:40
Τελικα θα μΕ πειτε τι εγινε..??

Καταληξαμε στο οτι υπαρχουν χρηστες που, επειδη μας ΤΙΜΟΥΝ με την παρουσια τους, ΑΠΑΙΤΟΥΝ να γινουν πραγματα προς ανταπόδωσιν αυτης της "τιμής"..??

bulmont
11/09/2019, 14:53

Καταληξαμε στο οτι υπαρχουν χρηστες που, επειδη μας ΤΙΜΟΥΝ με την παρουσια τους, ΑΠΑΙΤΟΥΝ να γινουν πραγματα προς ανταπόδωσιν αυτης της "τιμής"..??

E, ναι. Αφου λεφτά δεν πρόκειται να δούμε........................

sniper
11/09/2019, 14:54

Εσύ ρε παιδί δεν τα πιάνεις αμέσως. Και γυμνή γυναίκα στο κρεββάτι σου να δεις, θα ρωτήσεις αν μπορείς να την βοηθήσεις σε κάτι.

viper1
11/09/2019, 15:08
Εσύ ρε παιδί δεν τα πιάνεις αμέσως. Και γυμνή γυναίκα στο κρεββάτι σου να δεις, θα ρωτήσεις αν μπορείς να την βοηθήσεις σε κάτι.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή?

Με τέτοιο nickname? :tooth:

Bob_o_mastoras
11/09/2019, 15:19

Τιποτα, σε 'ψαχνε ενας πιτσιρικας με glx να σε ρωτησει για βελτιωσεις..

husky21
11/09/2019, 16:11
τι διαολο εγινε τωρα;
πανω που αποφασισαμε να του αποδωσουμε τα ευσημα σταματησε να γραφει;
MG-Ktinos γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα

OldMan
11/09/2019, 16:17
Και γυμνή γυναίκα στο κρεββάτι σου να δεις, θα ρωτήσεις αν μπορείς να την βοηθήσεις σε κάτι.

Φταιει που φοραω μασκα υπνου..

RaGe_Raptor
11/09/2019, 17:18
Αναθεώρησα :
Θα μείνετΕ, μόνο όσοι έχετΕ αβς

bulmont
11/09/2019, 18:52
Αναθεώρησα :
Θα μείνετΕ, μόνο όσοι έχετΕ αβς

Εμεις που έχουμε αβς και μάλιστα κόρνερινγκ αβς θα γίνουμε μανταρίστρες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

buckley
14/09/2019, 19:37
Η γλυκιά συμμορία την κάνει σιγά σιγά :cry:
Κάντε μου τη χάρη να μη γράψετε καμμιά μλκ τώρα, απλά ταίριαζε με τον τίτλο :smokin:

gior-gos
14/09/2019, 20:00
Η γλυκιά συμμορία την κάνει σιγά σιγά :cry:
Κάντε μου τη χάρη να μη γράψετε καμμιά μλκ τώρα, απλά ταίριαζε με τον τίτλο :smokin:

Ορμώμενος απ αυτό;

http://www.andro.gr/zoi/takis-spiridakis-otan-imoun-afragkos/

:confused::lol::beer:

buckley
14/09/2019, 20:14
Ορμώμενος απ αυτό;

http://www.andro.gr/zoi/takis-spiridakis-otan-imoun-afragkos/

:confused::lol::beer:

Μάλλον δεν πήρες πρέφα ότι την "έκανε" σήμερα , ποιος ξέρει μπορεί να τα λένε με τον φίλο του τον "Αργύρη" τώρα...
Το αρθράκι που έβαλες είναι του 13.

gior-gos
14/09/2019, 20:23
Μάλλον δεν πήρες πρέφα ότι την "έκανε" σήμερα , ποιος ξέρει μπορεί να τα λένε με τον φίλο του τον "Αργύρη" τώρα...
Το αρθράκι που έβαλες είναι του 13.

Ωπ· όντως· δεν το ξερα :(

caesarsk
14/09/2019, 21:53
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;

και

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ενώ οι άλλοι πολλές;

Κορίτσα μετά απο τόσες μέρες που παρακολουθώ το θέμα προσεχτικά, κατάλαβα ότι όσοι κι αν φύγουν από τα παλιά, όσοι κι αν έρθουν απο τα καινούρια οι ίδιοι μαλάκες θα είμαστε που θα είμαστε εδώ. Με διαφορετικά όνοματα, με διαφορετικές φάτσες ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Προσοχη το μαλάκες δεν το λέω προσβλητικά/υποτιμητικά! Μαλάκες για εμάς που κάνουμε την κάβλα μας.

Και αυτή ακριβώς η κάβλα αναλόγως με τις εποχές και τις καταστάσεις μεταλάσσεται! Άλλες φορές γράφουμε πολλά, άλλες απλώς διαβάζουμε, άλλες σπαμμάρουμε και άλλες γουστάρουμε να τσακωθούμε. Στην τελική ας το πάρουμε απόφαση. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ μεσα μια δεκαετία πριν μέχρι σήμερα ΑΥΤΟ ΗΜΑΣΤΑΝ. Το μικρό Γαλατικό χωριό που μας αρέσει να πλακωνόμαστε και μετά να τρώμε αγριογούρουνα!

Στον Γαυρο προσωπικά που τον παρακολουθώ να απαντάει σε όλους...νομίζω ότι αναλώνεσαι τσάμπα και βερεσέ χωρίς αποτέλεσμα!
Στο Bumont ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ
Στον Blitzer...ΒΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Στον Sniper....πάρε τηλέφωνο για καφέ μην σου χέσω το ρημάδι σου

Σε όλους τους "απογοητευμένους" απο το μοτό και τις συμπεριφορές....GROW UP... Bullying is our second skin between bikers. We love to hate and laugh

vaska
15/09/2019, 00:24
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;

και

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ενώ οι άλλοι πολλές;

Κορίτσα μετά απο τόσες μέρες που παρακολουθώ το θέμα προσεχτικά, κατάλαβα ότι όσοι κι αν φύγουν από τα παλιά, όσοι κι αν έρθουν απο τα καινούρια οι ίδιοι μαλάκες θα είμαστε που θα είμαστε εδώ. Με διαφορετικά όνοματα, με διαφορετικές φάτσες ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Προσοχοί το μαλάκες δεν το λέω προσβλητικά/υποτιμητικά! Μαλάκες για εμάς που κάνουμε την κάβλα μας.

Και αυτή ακριβώς η κάβλα αναλόγως με τις εποχές και τις καταστάσεις μεταλάσσεται! Άλλες φορές γράφουμε πολλά, άλλες απλώς διαβάζουμε, άλλες σπαμμάρουμε και άλλες γουστάρουμε να τσακωθούμε. Στην τελική ας το πάρουμε απόφαση. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ μεσα μια δεκαετία πριν μέχρι σήμερα ΑΥΤΟ ΗΜΑΣΤΑΝ. Το μικρό Γαλατικό χωριό που μας αρέσει να πλακωνόμαστε και μετά να τρώμε αγριογούρουνα!

Στον Γαυρο προσωπικά που τον παρακολουθώ να απαντάει σε όλους...νομίζω ότι αναλώνεσαι τσάμπα και βερεσέ χωρίς αποτέλεσμα!
Στο Bumont ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ
Στον Blitzer...ΒΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Στον Sniper....πάρε τηλέφωνο για καφέ μην σου χέσω το ρημάδι σου

Σε όλους τους "απογοητευμένους" απο το μοτό και τις συμπεριφορές....GROW UP... Bullying is our second skin between bikers. We love to hate and laugh

Πςςςςς τι είπε ρε το άτομο;;;
Σοφ είσαι μεγάλος ρε, το ξέρεις;

stefanos
15/09/2019, 00:41
Σα να χει γίνει κομμάτι της ιντερνετικής μας καθημερινότητας αυτός ο διαδικτυακός καφενές που πια όλο και περισσότερα άδεια τραπέζια όμως έχει.Πολλοί αποχωρούν λίγοι έρχονται :(
Μη μου γράψετε για την κρίση ,δεν είναι αυτό.Γυρνάει το παιχνίδι άραγε ?

:) για την αλυσίδα τα είπαμε, τα καρμπιρατέρ τα μάθαμε
το μάτι του βολάν είναι κάποιο είδος taboo...
Τι περιμένεις, τα χρόνια περνάνε, οι εποχές αλλάζουν, άλλα ενδιαφέροντα,
στην πραγματικότητα τα μηχανάκια πλέον δεν πουλάνε...
Ιστιοφόρα, ατμομηχανές, στρογγυλοφάναρα ... :)

Acacius
15/09/2019, 01:09
Κάτσε να επικρατήσουν τα ηλεκτρικά και να σας δω όταν θα μπαίνουν τις Παρασκευές και θα ρωτάνε "μάγκες, έχω ένα παπί 3KW και θέλω να βάλω περιέλιξη από γεννήτρια Caterpillar, κσέρει κανείς αν θέλουν αλλαγή οι μαγνήτες;"

karellen
15/09/2019, 08:27
Κάτσε να επικρατήσουν τα ηλεκτρικά και να σας δω όταν θα μπαίνουν τις Παρασκευές και θα ρωτάνε "μάγκες, έχω ένα παπί 3KWώρες και θέλω να βάλω περιέλιξη από γεννήτρια Caterpillar, κσέρει κανείς αν θέλουν αλλαγή οι μαγνήτες;"
Φίξντ.

Bob_o_mastoras
15/09/2019, 12:35
Κάτσε να επικρατήσουν τα ηλεκτρικά και να σας δω όταν θα μπαίνουν τις Παρασκευές και θα ρωτάνε "μάγκες, έχω ένα παπί 3KW και θέλω να βάλω περιέλιξη από γεννήτρια Caterpillar, κσέρει κανείς αν θέλουν αλλαγή οι μαγνήτες;"

O tempora o mores!

Εγω ψηνομαι βεβαια για ηλεκτρικα αλλα θα αργησει η υποδομη που μπορει να τα υποστηριξει.

caesarsk
15/09/2019, 12:41
Πςςςςς τι είπε ρε το άτομο;;;
Σοφ είσαι μεγάλος ρε, το ξέρεις;

Ναι ρε συ. 47 έφτασα.

basilis_k6
15/09/2019, 13:29
Φίξντ.

σωστα το εγραψε. η ισχυς του μοτερ ειναι σε w

karellen
15/09/2019, 13:49
σωστα το εγραψε. η ισχυς του μοτερ ειναι σε w
Δε με πιάνεις,δε με πιάνεις :lol:

akis_trevor
24/07/2023, 18:11
Καλοκαίρι, καύσωνας, βαρεμάρα...
Τελικά ποιοί μείνανε;;:smokin:

Coyote.V
24/07/2023, 20:49
Το θέμα δεν είναι να μείνουμε αλλά να έρθουν καινούργιοι.. δεν το βλέπω να τσουλάει, στα πατίνια και τα ηλεκτρικά θα καταλήξουν οι νέοι μας. :sad:

CorpseAlive
24/07/2023, 21:19
Το θέμα δεν είναι να μείνουμε αλλά να έρθουν καινούργιοι.. δεν το βλέπω να τσουλάει, στα πατίνια και τα ηλεκτρικά θα καταλήξουν οι νέοι μας. :sad:

Δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν φόρα αυτοι . Πέφτουν σαν τις μύγες από ταρίφες στην Κηφισιάς.

Dimmanoukas
24/07/2023, 21:41
Θα ακουστεί λίγο πασέ αυτό που θα πω αλλά είναι και καλοκαίρι και νύχτα οπότε το ξεφουρνιζω...σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι πιο επιτακτική ανάγκη η παρότρυνση, καθοδήγηση και γενικά οι συμβουλές από γνωστές του χώρου.

Βέβαια για να είναι θελκτικό για έναν νεοεισερχόμενο στο χώρο η όλη φάση,πρωτίστως του δικυκλισμού και έπειτα του φόρουμ, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τους δοθεί το ερέθισμα.
Κάποια εκδήλωση θα είναι αυτή, κάποια οργάνωση δεν ξέρω.

Είναι σαν να πεις σε ένα δεκαοχτάχρονο να ακούσει μουσική από βινύλιο.

Εάν δεν του εξηγήσεις, δεν τον βάλεις σε διαδικασία και έπειτα να κάνει την ακρόαση του, τότε πως να του αρέσει η όλα φάση?

Επίσης επειδή την έχουν ψιλιαστει οι εταιρείες την όλη φάση και με τα βινύλια και με τα δίκυκλα, τότε η παπατζα και η υπερτιμολογηση ή η φόλα πάει σύννεφο.

Τότε είναι σημαντικό κάποιος ο οποίος έχει ξοδέψει χρόνο, χρήμα,ενέργεια και φαιά ουσία, πρωτίστως να έχει την όρεξη και τη διάθεση και δευτερευόντως το χρόνο να εμφυσήσει την όλη φάση σε κάποιον νεοεισερχόμενο.

Βέβαια σημείο των καιρών ότι οι νέοι τα θέλουν όλα στο πιάτο, αμέσως και εύκολα...και τόσο εύκολα εγκαταλείπουν και κάτι η καλός ενασχόληση. Ευτυχώς όχι όλοι, υπάρχουν και φωτεινες εξαιρέσεις.
Ε για αυτούς αξίζει να προσπαθούμε

Υ.γ. δεν θεωρώ τον εαυτό μου νέο ηλικιακά, αλλά νεοεισερχόμενο στο χώρο
Υ.γ. 2 συγχωρήστε το σεντόνι..μου ήρθε οίστρος.

daz
24/07/2023, 21:57
Καλοκαίρι, καύσωνας, βαρεμάρα...
Τελικά ποιοί μείνανε;;:smokin:

Ρε καλώς τα παιδιά!!!

bulmont
24/07/2023, 22:26
Ρε καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!!!

:bawl::bawl::bawl::bawl:

akis_trevor
24/07/2023, 22:51
Ρε καλώς τα παιδιά!!!

Χρόνια και ζαμανια!!
Κι εσύ ακόμα εδώ τελικά;

akis_trevor
24/07/2023, 22:52
:bawl::bawl::bawl::bawl:

Κρύβε λόγια,θα μας βγει το όνομα ακόμα δεν ήρθαμε. :lol:

Nitse3
25/07/2023, 08:07
Ετήσια, μπύρες κάθε Πέμπτη μια χαρά τσουλαει το πράγμα. Μόνο να ανανεώσουμε τα μηχανάκια μας έμεινε. Ας είναι καλά ο κίτρινος γίγαντας.

PortisHead
25/07/2023, 08:34
Forums...
Κατι που τεινει να ξεπεραστει τελειως.
Αν τα μελη δεν εκσυγχρονιστουν (μπορει και να μη θελουν) δεν θα αλλαξει κατι.
Και moto.gr που υπαρχει στο FB εχει την κινητικότητα (απο αποψη post και μελων) του tepanyiaki !
Αληθεια στο Instagram εχουμε κατι ?

akis_trevor
25/07/2023, 10:40
Πέτυχα το θέμα τυχαία ψάχνοντας κάτι άλλο και είπα να το ανακινησω λίγο για να κάνουμε λίγο χαβαλε με κανέναν που έχει ξεμείνει από την εποχή που έγραφα.
Πήγε και στο σοβαρό βέβαια.
Τα φόρουμ θα υπάρχουν.εχουν διαφορετική προσέγγιση στο θέμα από τις ομάδες σε fb κλπ.
Υπάρχουν φόρουμ με πολύ κίνηση, άλλα με λιγότερη κλπ
Συγκεκριμένα η ομάδα του μοτό στο φεης, ποτέ δεν θυμάμαι να είναι ιδιαίτερα ενεργή.
Το άσχημο που έγινε εδώ είναι ότι ,είχε δημιουργηθεί μια καλή παρέα,ένας πυρήνας από 20-30-40 άτομα που γίνονταν βόλτες πολλές κυρίως από Αθήνα και συναντιομασταν και εμείς οι πατρινοκαρναβαλιωτες μαζί τους, μαζώξεις εντός και εκτός ( κάποια στιγμή είχαμε φτάσει οι πατρινοί να είμαστε καμία 10 άτομα και να πίνουμε μπύρες κάθε βδομάδα) ,και επειδή κάποιοι ήθελαν να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους ή δεν ξέρω τι άλλο,εντός του φόρουμ,τα μαμησαν όλα και έσπασε αυτή η ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε και εντός του γραπτού λόγου.
Πάνε αυτά,ο καθένας έκανε τις επιλογές αν θα μείνει η όχι,αν θα κρατήσει επαφές και με ποιους κλπ.
Επειδή είδα ότι η ανακοίνωση της ετήσιας συσπείρωσε κάποια παλιά μέλη,μην νομίζουμε ότι θα γυρίσουμε στο 2013 ας πούμε από κόσμο και συμμετοχή,αλλά έδωσε μια ώθηση και σε παιδιά που τρέχουν με κόπο το φόρουμ .

Creeper
25/07/2023, 11:19
Θα ακουστεί λίγο πασέ αυτό που θα πω αλλά είναι και καλοκαίρι και νύχτα οπότε το ξεφουρνιζω...σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι πιο επιτακτική ανάγκη η παρότρυνση, καθοδήγηση και γενικά οι συμβουλές από γνωστές του χώρου.

Βέβαια για να είναι θελκτικό για έναν νεοεισερχόμενο στο χώρο η όλη φάση,πρωτίστως του δικυκλισμού και έπειτα του φόρουμ, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τους δοθεί το ερέθισμα.
Κάποια εκδήλωση θα είναι αυτή, κάποια οργάνωση δεν ξέρω.

Είναι σαν να πεις σε ένα δεκαοχτάχρονο να ακούσει μουσική από βινύλιο.

Εάν δεν του εξηγήσεις, δεν τον βάλεις σε διαδικασία και έπειτα να κάνει την ακρόαση του, τότε πως να του αρέσει η όλα φάση?

Επίσης επειδή την έχουν ψιλιαστει οι εταιρείες την όλη φάση και με τα βινύλια και με τα δίκυκλα, τότε η παπατζα και η υπερτιμολογηση ή η φόλα πάει σύννεφο.

Τότε είναι σημαντικό κάποιος ο οποίος έχει ξοδέψει χρόνο, χρήμα,ενέργεια και φαιά ουσία, πρωτίστως να έχει την όρεξη και τη διάθεση και δευτερευόντως το χρόνο να εμφυσήσει την όλη φάση σε κάποιον νεοεισερχόμενο.

Βέβαια σημείο των καιρών ότι οι νέοι τα θέλουν όλα στο πιάτο, αμέσως και εύκολα...και τόσο εύκολα εγκαταλείπουν και κάτι η καλός ενασχόληση. Ευτυχώς όχι όλοι, υπάρχουν και φωτεινες εξαιρέσεις.
Ε για αυτούς αξίζει να προσπαθούμε

Υ.γ. δεν θεωρώ τον εαυτό μου νέο ηλικιακά, αλλά νεοεισερχόμενο στο χώρο
Υ.γ. 2 συγχωρήστε το σεντόνι..μου ήρθε οίστρος.

Άμα συνοδεύσεις την ακρόαση του βινυλίου με κανένα τσιγάρο περίεργο εκεί να δεις πως πιάνει το νόημα :smokin:
Πέρα από την πλάκα, είναι λίγος ο κόσμος αναλογικά(pun intended)που θα διαθέσει χρόνο να δει και μια άλλη άποψη και να τη συζητήσει κατά τη γνώμη μου.

CorpseAlive
25/07/2023, 11:37
Προσωπικά δεν θα ήθελα να γίνει η φάση εδώ Facebook.
Το να μπαίνει όποιος να ναι να γράφει την παπάτζα του και να φεύγει ή να ανεβάζει 3.000.000 φορές για λάστιχα και λάδια ή να ανεβάζει 10.000.000 φωτό με ''αστεία'' ή να κάνει αναρτήσεις τύπου ''το 95% δεν θα το αναδημιοσεύσουν'' κλπ έκτροπα των Social Media.
Ωστόσο , καταλαβαίνω ότι χρειάζεται νέο αίμα η φάση. Ο Χάρης προσπαθεί θεωρώ τίμια πλέον , με συναντήσεις βόλτες κλπ αλλά αυτά αφορούν τα ήδη υφιστάμενα μέλη.
Για να προσεγγίσουμε νέα μέλη που να ταιριάξουν στην νοοτροπία του φόρουμ (έστω όπως εγώ την καταλαβαίνω) θεωρώ ότι πρέπει να γίνει με τον παλιό ορθόδοξο τρόπο.
Βόλτες και ο Χάρης θα φέρει τον Νίκο και ο Νίκος θα φέρει τον Κώστα και πάει λέγοντας . Στην χειρότερη να ανεβαίνουν φωτό και στα Social και εδώ από τις οργανωμένες βόλτες ώστε να εντείνουμε την περιέργεια των μοτοσυκλετιστών-μπακούρια (που δεν έχουν παρέα για βόλτα )
Προσωπικά θέλω να κλείσω λέγοντας ότι η μαζικότητα δεν σημαίνει πάντα επιτυχία , δεν είμαστε μαγαζάκι εδώ να πουλάμε ρούχα . Προτιμώ να είναι τα 30 άτομα που έχουν κάτι να πουν από 1.000.000 άκυρους που θα σπαμάρουν παπάτζες.

My 2 cents

THRESH
25/07/2023, 11:54
Πέτυχα το θέμα τυχαία ψάχνοντας κάτι άλλο και είπα να το ανακινησω λίγο για να κάνουμε λίγο χαβαλε με κανέναν που έχει ξεμείνει από την εποχή που έγραφα.
Πήγε και στο σοβαρό βέβαια.
Τα φόρουμ θα υπάρχουν.εχουν διαφορετική προσέγγιση στο θέμα από τις ομάδες σε fb κλπ.
Υπάρχουν φόρουμ με πολύ κίνηση, άλλα με λιγότερη κλπ
Συγκεκριμένα η ομάδα του μοτό στο φεης, ποτέ δεν θυμάμαι να είναι ιδιαίτερα ενεργή.
Το άσχημο που έγινε εδώ είναι ότι ,είχε δημιουργηθεί μια καλή παρέα,ένας πυρήνας από 20-30-40 άτομα που γίνονταν βόλτες πολλές κυρίως από Αθήνα και συναντιομασταν και εμείς οι πατρινοκαρναβαλιωτες μαζί τους, μαζώξεις εντός και εκτός ( κάποια στιγμή είχαμε φτάσει οι πατρινοί να είμαστε καμία 10 άτομα και να πίνουμε μπύρες κάθε βδομάδα) ,και επειδή κάποιοι ήθελαν να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους ή δεν ξέρω τι άλλο,εντός του φόρουμ,τα μαμησαν όλα και έσπασε αυτή η ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε και εντός του γραπτού λόγου.
Πάνε αυτά,ο καθένας έκανε τις επιλογές αν θα μείνει η όχι,αν θα κρατήσει επαφές και με ποιους κλπ.
Επειδή είδα ότι η ανακοίνωση της ετήσιας συσπείρωσε κάποια παλιά μέλη,μην νομίζουμε ότι θα γυρίσουμε στο 2013 ας πούμε από κόσμο και συμμετοχή,αλλά έδωσε μια ώθηση και σε παιδιά που τρέχουν με κόπο το φόρουμ .

αυτό βιώνω με μια ομάδα μοτοσυκλετιστική που έχω μπει λίαν προσφάτως :lol:

Υπάρχουν άτομα που το βλέπουν όμορφα , ωραία και με λίγο χαβαλέ και άλλα που σκέφτονται , ακριβώς όπως είπες όμως, τη ματαιοδοξία τους μέχρι και τη κονόμα
(πως θα γίνονται πάντα οι συναντήσεις στο δικό τους μαγαζί για να πουλήσουν καφέδες/φαγητό πχ , μιλάμε για κοντόφθαλμες πρακτικές)

Εύχομαι να αλλάξει το κλίμα και να βγαίνουν όμορφα γούστα γιατί η όλη φάση προσφέρεται για αποσυμπίεση και ευ ζην παρά τοξικότητα και κόμπλεξ.

Creeper
25/07/2023, 11:57
Μια πρόταση που έχει 2 όψεις, κάποιους μπορεί να τους ξενίσει-και είναι απόλυτα σεβαστό και αυτό, απλώς συζητάμε- είναι να γίνουν αναγνωριστικές επαφές με εταιρείες, σαν σπόνσορες ώστε να γίνονται giveaways. Έχουν χτιστεί κανάλια και κανάλια στο εξωτερικό δίνοντας μηχανάκια, εξοπλισμό κτλ κτλ.
Μηχανάκια μπορεί να μην είναι δυνατόν να κληρώνει το φόρουμ κάθε χρόνο, αλλά αν θα ενδιαφερόταν κάποια εταιρεία να διαφημιστεί παρέχοντας κάποιο είδος της μια στο τόσο ( ένα μπουφανάκι, ένα κρανάκι κ.ο.κ.) θα τραβούσε κάποιο νέο κόσμο, μόνο για να πάρει ένα προϊόν τζάμπα θες; Στην πορεία όμως όλο και κάποιοι από αυτούς θα δουν κάτι στο φορουμ που μπορεί να τους ενδιαφέρει ώστε να γίνουν και αυτοί πιο ενεργοί.

OldMan
25/07/2023, 12:25
Να κληρώνουμε το forum καθε χρόνο..

(επιστροφαι δεν γινονται δεκται..)

harris_x
25/07/2023, 12:34
Να κληρώνουμε το forum καθε χρόνο..

(επιστροφαι δεν γινονται δεκται..)

Εξαιρετική ιδέα!

Αυτό θα κάνουμε :bawl:

CorpseAlive
25/07/2023, 12:40
Εξαιρετική ιδέα!

Αυτό θα κάνουμε :bawl:

Μπορώ να κάνω Giveaway μήνυση αν θέλετε. :evil:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚ ΣΤΟ ΠΟΣΤ, Ακολουθήσει το Moto.gr και εμένα στα Social.

Θέλετε να σταματήσει ο γείτονας να παίζει ταμπουρίνο στις 12:00 το βράδυ?
Παρκάρει κάποιος μπροστά από το γκαράζ σου?
Σας κοίταξε περίεργα συνάδελφος στην δουλειά σας?
Σας έκαναν ακουστικό έλεγχο στις βαλβίδες σας και ουσιαστικά ψυχανεμίστηκαν ότι είναι καλά ενώ σας χρέωσαν 150 ευρώ?
Έχετε ΚΤΜ? (αυτό αρκεί)

Κάντε τώρα γρήγορα και ΔΩΡΕΑΝ μήνυση.

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό ατόμων . Η προσφορά ισχύει μέχρι και τον πρώτο βαθμό. Σε περίπτωση αντέγκλησης η χρέωση γίνεται κανονικά. Σε περίπτωση που δεν σε συμπαθώ η χρέωση είναι διπλή.

Dimmanoukas
25/07/2023, 12:46
Ε ρε θα πέσουν μηνύσεις....!!!
Χαχαχα

Creeper
25/07/2023, 12:46

ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚ ΣΤΟ ΠΟΣΤ, Ακολουθήσει το Moto.gr και εμένα στα Social.

Θέλετε να σταματήσει ο γείτονας να παίζει ταμπουρίνο στις 12:00 το βράδυ?
Παρκάρει κάποιος μπροστά από το γκαράζ σου?
Σας κοίταξε περίεργα συνάδελφος στην δουλειά σας?
Σας έκαναν ακουστικό έλεγχο στις βαλβίδες σας και ουσιαστικά ψυχανεμίστηκαν ότι είναι καλά ενώ σας χρέωσαν 150 ευρώ?
Έχετε ΚΤΜ? (αυτό αρκεί)

Κάντε τώρα γρήγορα και ΔΩΡΕΑΝ μήνυση.

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό ατόμων . Η προσφορά ισχύει μέχρι και τον πρώτο βαθμό. Σε περίπτωση αντέγκλησης η χρέωση γίνεται κανονικά. Σε περίπτωση που δεν σε συμπαθώ η χρέωση είναι διπλή.

Ελπίζω να μην το εννοείς γιατί εγώ είμαι ο τυπος με το ταμπουρινο..

harris_x
25/07/2023, 12:54

Έχετε ΚΤΜ? (αυτό αρκεί)

:eek:

κάτι μου λέει ότι δεν θα προλάβεις :evil:

CorpseAlive
25/07/2023, 12:54

:bawl::beer:

Johny the Fox
25/07/2023, 14:04
Ρε συντροχοι δεν μπορει ενα φόρουμ ειδικού αντικειμένου να επιβιώσει στηριγμένο στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις μπύρες που θα πιει μια ομάδα σε μια κυριακατικη τσάρκα Χρειάζεται κάποια υποδομή αρκετά διαφορετική από καφέ και συμπάθεια...εκτός εάν μιλάμε για φόρουμ γνωριμιών και ποικίλου ενδιαφέροντος.

SeniorCanardo
25/07/2023, 14:08
Ξεκινάω τα giveaway*:

Δίδονται ελαφρώς μεταχειρισμένα ρουλεμάν πίσω τροχού.
Μια φορά φορεμένα λόγο λάθος μεγέθους, στην συσκευασία τους σαν καινούργια.

Την επόμενη βδομάδα, θα κάνω unboxing, τα καινούργια, μην το χάσετε.

rainmike
25/07/2023, 14:31
Καποιοι συμφορουμιτες ,ονοματα δε λέμε εχουν 5 και 6 μηχανάκια.
Ας βαλουν κανα 2 για κληρωση:D

STF
25/07/2023, 14:38
H γνώμη μου είναι πως τα forum υπάρχουν για να εξυπηρετήσουν δυο σκοπούς. Ως πηγή πληροφοριών (εγκυκλοπαίδειες ειδικού τύπου) και -κατ' επέκταση- για τη διατήρηση της αγάπης σε ένα χόμπι που μπορείς να συναντήσεις ηλεκτρονικά μαζί με άλλους (μέσα από κουβέντες και εικόνες). Στη πραγματικότητα ο σκοπός τους δεν είναι οι φυσικές συναντήσεις. Μόνο στη χώρα μας συμβαίνει αυτό τόσο έντονα και έχει λογική εξήγηση που σχετίζεται και με το κλίμα αλλά και με τη γενικότερη ιδιοσυγκρασία μας, οπότε μάλλον δεν είναι κακό. Απλά ενέχει το κίνδυνο να συναναστρεφόμαστε με άτομα που ποτέ δε θα κάναμε παρέα από επιλογή. Στον αντίποδα γνωρίζεις και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προσωπικότητες..

Βασική αιτία που η νεολαία έχει γυρίσει τη πλάτη στη μοτοσυκλέτα είναι το οικονομικό. Και αν και ακόμη προσωπικά δε μπορώ στη λογική απόκτησης μιας Κινέζικης μοτοσυκλέτας καθώς συνεχίζω να λειτουργώ στερεοτυπικά σε αυτόν τον τομέα (αν και γνωρίζω πως αυτό δεν είναι σωστό) έχω να πω πως αυτή η λαίλαπα των Κινέζικων έχει κάνει ένα μεγάλο καλό: η τιμολογιακή πολιτική τους οδήγησε κάποια νέα παιδιά σε μοτοσυκλέτα αντί σε σκούτερ.

Το forum το μόνο που έχει ανάγκη είναι από ανθρώπους με διάθεση να το τρέξουν (που είναι και το δύσκολο της υπόθεσης) και ίσως ένα φρεσκάρισμα της φόρμας (περιβάλλον) στο οποίο τρέχει. Είναι τρομερά παλιομοδίτικο, χρειάζεται να εκσυγχρονιστεί και να συνδεθεί με εύκολο και άμεσο τρόπο με τα socoa media. Όσο ο μέσος όρος ηλικίας των μελών του μεγαλώνει τόσο και αυτή η διάθεση υποστήριξης θα γίνεται πιο δύσκολο να βρεθεί λόγω όλων αυτών των θεμάτων που συνοδεύουν τις ηλικίες κάποιων από εμάς.

karellen
25/07/2023, 15:14
Στέφανε οι 2 πρώτες παράγραφοί σου με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.

Έχω μια ένσταση στις τελευταίες προτάσεις: Δεν είναι απαραίτητο το φόρουμ να συνδεθεί με τα σόσιαλ μίντια,για την ακρίβεια είναι κατάρα να γίνει κάτι τέτοιο.Τα φόρουμ καλώς ή κακώς έχουν μια διαδικασία-μια ρουτίνα που την έχουν συνηθίσει και την αποδέχονται οι χρήστες του.Ανοίγεις το pc ή το κινητό,συνδέεσαι,πας στις Νέες δημοσιεύσεις,κοιτάς αν έχει απαντήσει κανείς στα χθεσινά ή και παλιότερα γραπτά σου,ανταπαντάς κ.ο.κ.
Το fb δεν τα χει αυτά,είναι απλώς μια πολύβουη χάβρα που όποιος προλάβει γράφει το δικό του και το οποίο πιθανότατα θα χαθεί στα 50 σπαμ που θα ακολουθήσουν.Έχει δηλ. μια αμεσότητα που δεν τη θέλουν πολλοί.Εδώ αντιθέτως τα πράγματα κυλάνε πιο ομαλά και είναι πιο νοικοκυρεμένα.

Επίσης ο μέσος όρος ηλικίας δεν θεωρώ ότι μεγαλώνει,βλέπω πολλά νέα παιδιά που γράφτηκαν για μια συμβουλή τι μηχανάκι να πάρουν,οι μισοί εν τέλει το πήραν και παρέμειναν ενεργοί στο φόρουμ,είναι ακριβώς αυτοί που περιγράφεις στη δεύτερη παράγραφο.

Τις προάλλες κανονίστηκε μέσω του moto.gr μια συνάντηση στην Επίδαυρο,ανέβηκα κι εγώ από Καλαμάτα να τους βρώ διαπιστώνοντας τελικά ότι είμαι περιτριγυρισμένος από ένα τσούρμο νέα παιδιά,ευχάριστα στην κουβέντα τους,με το χιούμορ και με πλουραλισμό στις απόψεις τους.Σου μιλούσαν για κάτι και μετά άκουγαν τι είχες να πεις και συ.
Υπάρχει νέο αίμα στο φόρουμ και αυτοί είναι το μέλλον του.

pektis
25/07/2023, 16:13

:lol::bawl:

Vassilis
25/07/2023, 16:28
Από την πλευρά μου πάντως σαν από τους πιο καινούργιους στο forum δεν βλεπω καποιο προβλημα/παρακμη. Προφανως δεν εχω να συγκρινω με το παρελθον αλλα δεν ξερω αν υπαρχει λογος να γινεται συγκριση. Αυτο που βλεπω να γινεται περισσοτερο απ οταν μπηκα ειναι βολτες, συναντησεις και η ετησια που για καποιους φαινοταν κατι απιθανο πριν μερικους μηνες. Τα ευσημα για ολα αυτα αξιζουν τοσο σε απλα μελη οσο και στην ομαδα διαχειρισης που ξοδευει χρονο ν ασχοληθει.

Επίσης, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να γίνει κάποια ενέργεια που θα προσελκύσει νέα μέλη. Αν κάποιος θέλει να μπει θα ψάξει και θα μπει. Η ποιότητα είναι πάντα πιο σημαντική από την ποσότητα.

Parking
25/07/2023, 16:47
Αυτό που θα έπρεπε να σας απασχολεί είναι κατ αρχήν πόσο θα αντέξει η πλατφόρμα και όταν θα σας αφήσει χρόνος ποιος θα πληρώσει για τη νέα και τη μεταφορά
Μετά εδώ έχω διαβάσει τρομέρα ποστ τεχνικά ταξιδιωτικά ακόμα και λογοτεχνικά (κρίμα να πάνε φούντο) το πρόβλημα όμως είναι αλλού. Κανείς απ αυτούς που τα έγραψαν δεν γράφει πια.
Γιατί αυτό?
Αυτός ο Ουράια χιπ πχ τι απέγινε?

Εγώ πάντως είμαι εδώ για μοτο τζι πι και κυρίως για τα λινκ που βάζει ο γιότης 750
Τ άλλα όλα μ ενδιαφέρουν οριακά ως καθόλου
Πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε το ποστ με τα τιμόνια που παίζουν.
Ειδικά όταν κατάλαβα πως ο χρήστης δεν έχει ιδέα και ότι κάνει πειράματα με 180 και όλοι του πρότειναν νέες λύσεις που φυσικά θα δοκίμαζε ο ίδιος ως τεστερ με 180

Σε γενικές γραμμές πάντως μπορώ να το πω δεν πλήρωσα τίποτα, δεν έδωσα και τίποτα και μάλλον πήρα απ την όλα φάση
άρα δεν έχω και καμία απαίτηση
Αν παίξετε καλό καράτε θα έρθουν κι άλλοι αν όχι θα φύγουν και οι λίγοι που έχουν μείνει
Σίγουρα χρειαστούν λεφτά πάντως

bulmont
25/07/2023, 17:02
Σίγουρα χρειαστούν λεφτά πάντως

445058

Parking
25/07/2023, 17:05
445058

Του Χωσέ η μάνα δεν έκλαψε ποτέ !

karellen
25/07/2023, 19:07
Αυτό που θα έπρεπε να σας απασχολεί είναι κατ αρχήν πόσο θα αντέξει η πλατφόρμα και όταν θα σας αφήσει χρόνος ποιος θα πληρώσει για τη νέα και τη μεταφορά
...

Μας έχει απασχολήσει και έχουμε κάνει τα κουμάντα μας,μην ανησυχείς.

harris_x
25/07/2023, 20:25
Ποιοι θα μείνουνε στο τέλος ?

Δε θα μείνει ΚΑΝΕΙΣ :a027::hunter:

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜ' ΟΛΟΙ :panic::panic::panic:

stefanos
25/07/2023, 21:00
Το fb δεν τα χει αυτά,είναι απλώς μια πολύβουη χάβρα που όποιος προλάβει γράφει το δικό του και το οποίο πιθανότατα θα χαθεί στα 50 σπαμ που θα ακολουθήσουν.Έχει δηλ. μια αμεσότητα που δεν τη θέλουν πολλοί.Εδώ αντιθέτως τα πράγματα κυλάνε πιο ομαλά και είναι πιο νοικοκυρεμένα.

Έτσι ήταν παλιά και το moto.gr πριν γίνει Vbulleting ... πλάκα είχε:)

billy84
25/07/2023, 21:41
Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα ξεφεύγουν από τη ''μάζα'' και θα την ψάχνουν λίγο παραπάνω στο θέμα μοτοσυκλέτα. Τα παλιότερα χρόνια υπήρχε κόσμος που έβλεπε τα φόρουμ ως καφενεία (τώρα είναι πολύ λιγότεροι τουλάχιστον εδώ). Ο ίδιος ο δημιουργός του θέματος αναφέρει χαρακτηριστικά ''διαδικτυακός καφενές'' στο 1ο ποστ.

Δεν είναι καφενές ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και δεν πρέπει να γίνει. Υπάρχουν κανονικά καφενεία για όσους γουστάρουν τη φάση, να κινηθεί και λίγο η αγορά. Ακόμη και το Facebook όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω είναι ένα θαυμάσιο καφενείο. Ας απορροφηθεί εκεί αυτό το κοινό.

o teos
25/07/2023, 22:22
445066

Coyote.V
25/07/2023, 23:40
Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα ξεφεύγουν από τη ''μάζα'' και θα την ψάχνουν λίγο παραπάνω στο θέμα μοτοσυκλέτα. Τα παλιότερα χρόνια υπήρχε κόσμος που έβλεπε τα φόρουμ ως καφενεία (τώρα είναι πολύ λιγότεροι τουλάχιστον εδώ). Ο ίδιος ο δημιουργός του θέματος αναφέρει χαρακτηριστικά ''διαδικτυακός καφενές'' στο 1ο ποστ.

Δεν είναι καφενές ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και δεν πρέπει να γίνει. Υπάρχουν κανονικά καφενεία για όσους γουστάρουν τη φάση, να κινηθεί και λίγο η αγορά. Ακόμη και το Facebook όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω είναι ένα θαυμάσιο καφενείο. Ας απορροφηθεί εκεί αυτό το κοινό.

Μα ήδη λειτουργεί το moto.gr στο φατσομπούκιον για καφενείο.

Επίσης για αυτό τον λόγο υπάρχουν οι ενότητες.

Εδώ χώρο για καφέ έχουν στα συνεργεία... στο φόρουμ δεν θα έχουμε;

Τα πολιτικά θα πρέπει να αποφεύγουμε διότι πολύς κόσμος αρρωσταίνει άσχημα με αυτά.... Κατά τα άλλα ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΌΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ?

katsar
26/07/2023, 15:11
Βλέπω πολύ κουβέντα για το τι προσφέρει το φόρουμ ,το στυλ του και το πόσο χρήσιμα/ενδιαφέροντα είναι αυτά που γράφονται.
Δεν είναι περιοδικό ούτε σελίδα της πλάκας στο φεικμπουκ που 7/10 ανακοινώσεις είναι ''πωλείται'' όπως άλλα φόρουμ τίγκα στις διαφημίσεις.
Και ρωτάω, εσύ τι προσφέρεις στο φόρουμ;Ερώτηση όχι προσωπική προς κάποιον αλλά για όλους.
Τι προσφέρεις στον οποιονδήποτε εδώ μέσα πριν να έχεις την απαίτηση να πάρεις;
Άτομα που δεν ξέρουμε καν αν έχουν μοτοσυκλέτα κρίνουν και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες,το φόρουμ θέλει ουσιαστική συμμετοχή .
Τη εποχή του youtube,των σεμιναρίων ασφαλούς οδήγησης, των πούστικων οχημάτων τι να σου προσφέρει δηλαδή ένα φόρουμ που δεν υπάρχει ήδη εκεί έξω εκτός την από συναναστροφή με άτομα που έχουν το λιγότερο ένα κοινό χόμπυ/καψούρα/τρέλα όπως θες πες το με σένα.

Επίσης δεν μένουμε όλοι στην Αθήνα.Εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε ένα φίλο *μου μηχανόβιο που να μένω πλέον κοντά του να πούμε τις ιστορίες μας ,να σφίξουμε καμια βίδα.
Ο όρος ''καφενείο'' λοιπόν δεν με ενοχλεί καθόλου,ίσα ίσα.
Τα θέματα του κ.buckley , τα ταξίδια του billy84,αυτά δύσκολα τα βρίσκεις μπροστά σου.

ρε νέοι,όχι ότι είμαι μεγάλος εγώ (44) αλλά τα δικά σας ταξίδια που είναι;οι δικές σας βόλτες/αναποδιές/ομορφιές ;;;;;;

αυτά οκ

edit *

STF
26/07/2023, 16:11
Στέφανε οι 2 πρώτες παράγραφοί σου με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.

Έχω μια ένσταση στις τελευταίες προτάσεις: Δεν είναι απαραίτητο το φόρουμ να συνδεθεί με τα σόσιαλ μίντια,για την ακρίβεια είναι κατάρα να γίνει κάτι τέτοιο.Τα φόρουμ καλώς ή κακώς έχουν μια διαδικασία-μια ρουτίνα που την έχουν συνηθίσει και την αποδέχονται οι χρήστες του.Ανοίγεις το pc ή το κινητό,συνδέεσαι,πας στις Νέες δημοσιεύσεις,κοιτάς αν έχει απαντήσει κανείς στα χθεσινά ή και παλιότερα γραπτά σου,ανταπαντάς κ.ο.κ.

Επίσης ο μέσος όρος ηλικίας δεν θεωρώ ότι μεγαλώνει,βλέπω πολλά νέα παιδιά που γράφτηκαν για μια συμβουλή τι μηχανάκι να πάρουν,οι μισοί εν τέλει το πήραν και παρέμειναν ενεργοί στο φόρουμ,είναι ακριβώς αυτοί που περιγράφεις στη δεύτερη παράγραφο.

Τις προάλλες κανονίστηκε μέσω του moto.gr μια συνάντηση στην Επίδαυρο,ανέβηκα κι εγώ από Καλαμάτα να τους βρώ διαπιστώνοντας τελικά ότι είμαι περιτριγυρισμένος από ένα τσούρμο νέα παιδιά,ευχάριστα στην κουβέντα τους,με το χιούμορ και με πλουραλισμό στις απόψεις τους.Σου μιλούσαν για κάτι και μετά άκουγαν τι είχες να πεις και συ.
Υπάρχει νέο αίμα στο φόρουμ και αυτοί είναι το μέλλον του.

Από την πλευρά μου πάντως σαν από τους πιο καινούργιους στο forum δεν βλεπω καποιο προβλημα/παρακμη. Προφανως δεν εχω να συγκρινω με το παρελθον αλλα δεν ξερω αν υπαρχει λογος να γινεται συγκριση. Αυτο που βλεπω να γινεται περισσοτερο απ οταν μπηκα ειναι βολτες, συναντησεις και η ετησια που για καποιους φαινοταν κατι απιθανο πριν μερικους μηνες. Τα ευσημα για ολα αυτα αξιζουν τοσο σε απλα μελη οσο και στην ομαδα διαχειρισης που ξοδευει χρονο ν ασχοληθει.

Επίσης, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να γίνει κάποια ενέργεια που θα προσελκύσει νέα μέλη. Αν κάποιος θέλει να μπει θα ψάξει και θα μπει. Η ποιότητα είναι πάντα πιο σημαντική από την ποσότητα.

Να ξεκινήσω λέγοντας πως το σχόλιο μου ήταν μικτό. Δηλαδή αρχικά αναφερόμουν στην ευρύτερη λογική της ύπαρξης των forum κυρίως σε παγκόσμια κλίμακα και από εκεί και πέρα στις ιδιαιτερότητες του μεσογειακού ταπεραμέντου του λαού μας.

Σε ότι αφορά τα social media δεν έγινα κατανοητός. Η κύρια πλατφόρμα είναι και ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει το forum. Απλά σύγχρονα forum για παράδειγμα έχουν κάπου στην άκρη το σύμβολο ενός μέσου κοινωνικού δικτύου για να ανεβάσεις άμεσα τη χαζομάρα σου, π.χ. μια φωτό στη σελίδα instagram του forum...
Από εκεί και πέρα π.χ. στο facebook πολύ σωστά αναφέρθηκε ότι μπορεί και υπάρχει στο ρόλο καφενείου πάλι η σελίδα του forum.

Γραφικούς ή προκλητικούς έχουμε, είχαμε και θα έχουμε. Σίγουρα στα social media είναι πιο εύκολο να αναπτύσσεται αυτή η μάστιγα της εύκολης και καλυμμένης ανοησίας.

Χαίρομαι με τη πληροφορία ότι έχουμε νέες εγγραφές και με αρκετά νέα μέλη (και ηλικιακά) στο forum. Δεν έχω πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία αλλά η γνώμη μου χτίζεται τα τελευταία χρόνια και από αυτό που βλέπω στους δρόμους. Μακάρι να υπάρχει στροφή και να ασχολούνται ολοένα και περισσότερα νέα παιδιά με τη μοτοσυκλέτα και να έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να μπουν σε αυτό το κόσμο με σωστότερο τρόπο από ότι εμείς με τη βοήθεια ΚΑΙ του forum.

Εγώ τουλάχιστον αναρωτιέμαι πως κατάφερα και τη γλίτωσα στα χρόνια της νεότητας με τις μαλακίες που κάναμε, παντελώς εκτεθειμένοι από μέσα και ρουχισμό ασφάλειας. Στο μόνο που δεν έκανα εκπτώσεις (και αυτό όχι από τη πρώτη μέρα, μου πήρε κάποια λίγα χρόνια να καταλάβω) ήταν το κράνος.

Bowleno
26/07/2023, 16:57
Να ξεκινήσω λέγοντας πως το σχόλιο μου ήταν μικτό. Δηλαδή αρχικά αναφερόμουν στην ευρύτερη λογική της ύπαρξης των forum κυρίως σε παγκόσμια κλίμακα και από εκεί και πέρα στις ιδιαιτερότητες του μεσογειακού ταπεραμέντου του λαού μας.

Σε ότι αφορά τα social media δεν έγινα κατανοητός. Η κύρια πλατφόρμα είναι και ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει το forum. Απλά σύγχρονα forum για παράδειγμα έχουν κάπου στην άκρη το σύμβολο ενός μέσου κοινωνικού δικτύου για να ανεβάσεις άμεσα τη χαζομάρα σου, π.χ. μια φωτό στη σελίδα instagram του forum...
Από εκεί και πέρα π.χ. στο facebook πολύ σωστά αναφέρθηκε ότι μπορεί και υπάρχει στο ρόλο καφενείου πάλι η σελίδα του forum.

Γραφικούς ή προκλητικούς έχουμε, είχαμε και θα έχουμε. Σίγουρα στα social media είναι πιο εύκολο να αναπτύσσεται αυτή η μάστιγα της εύκολης και καλυμμένης ανοησίας.

Χαίρομαι με τη πληροφορία ότι έχουμε νέες εγγραφές και με αρκετά νέα μέλη (και ηλικιακά) στο forum. Δεν έχω πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία αλλά η γνώμη μου χτίζεται τα τελευταία χρόνια και από αυτό που βλέπω στους δρόμους. Μακάρι να υπάρχει στροφή και να ασχολούνται ολοένα και περισσότερα νέα παιδιά με τη μοτοσυκλέτα και να έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να μπουν σε αυτό το κόσμο με σωστότερο τρόπο από ότι εμείς με τη βοήθεια ΚΑΙ του forum.

Εγώ τουλάχιστον αναρωτιέμαι πως κατάφερα και τη γλίτωσα στα χρόνια της νεότητας με τις μαλακίες που κάναμε, παντελώς εκτεθειμένοι από μέσα και ρουχισμό ασφάλειας. Στο μόνο που δεν έκανα εκπτώσεις (και αυτό όχι από τη πρώτη μέρα, μου πήρε κάποια λίγα χρόνια να καταλάβω) ήταν το κράνος.

Για την τελευταία παράγραφο... Κι εγώ επίσης απορώ, για τον εαυτό μου. Φαντάζομαι όμως στην ίδια θέση θα είναι και αρκετοί (οι άνω των πρώτων -ηντα, σίγουρα...) Άλλοι.

Coyote.V
26/07/2023, 17:12
Το υλικό που υπάρχει στο φόρουμ για βλάβες, ανακατασκευές, ταξίδια και κλπ δεν πρέπει να χαθεί.
Βρίσκεις εύκολα ό,τι χρειάζεσαι και παρακολουθείς όποια ενότητα θες εν αντιθέσει με τα sosial που είναι αποκλειστικά για ποζεριές, άσε που ανεβάζεις κάτι και σε 4-5 μέρες λόγω της ροής δεν το βρίσκεις.

νεοσσός
26/07/2023, 18:28
Σε εκείνα τα χρόνια, η κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους ήταν μικρότερη. Η αυξημένη κίνηση οχημάτων είναι ο σημαντικότερος παράγοντας αύξησης των ατυχημάτων. Ειδικά στις μοτοσυκλέτες, όπου ακόμα και σε μποτιλιάρισμα υπάρχει μεγάλος βαθμός επικινδυνότητας, λόγω της διήθησης. Οπότε τώρα έχουμε πιο ασφαλείς μοτοσυκλέτες, περισσότερη ενημέρωση, ασφαλέστερη προστατευτική ένδυση, που μετριάζουν την κατάσταση, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερη πυκνότητα οχημάτων σε κυκλοφορία στους δρόμους.

Θυμίζει κάπως τα φανάρια. Αυξάνονται και πάνε, επειδή σε διασταυρώσεις που κάποτε ήταν αθώες, αυξήθηκε το πλήθος των ατυχημάτων λόγω μεγαλύτερης κυκλοφορίας, οπότε αποφασίζουν σταδιακά και περιορίζουν τη ροή με φωτεινό σηματοδότη. Με μικρή κυκλοφορία, η προτεραιότητα από τα δεξιά είναι αρκετή και επιτρέπει ταχύτερη ροή. Κατόπιν τοποθετείται STOP σε τουλάχιστον έναν από τους δύο κάθετους δρόμους και τέλος φανάρι. Δεν έγινε η διασταύρωση πιο επικίνδυνη με τα χρόνια, αλλά μεγάλωσε η κυκλοφορία οχημάτων.

CorpseAlive
26/07/2023, 18:32
Σε εκείνα τα χρόνια, η κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους ήταν μικρότερη. Η αυξημένη κίνηση οχημάτων είναι ο σημαντικότερος παράγοντας αύξησης των ατυχημάτων. Ειδικά στις μοτοσυκλέτες, όπου ακόμα και σε μποτιλιάρισμα υπάρχει μεγάλος βαθμός επικινδυνότητας, λόγω της διήθησης.

Οπότε τώρα έχουμε πιο ασφαλείς μοτοσυκλέτες, περισσότερη ενημέρωση, ασφαλέστερη προστατευτική ένδυση, που μετριάζουν την κατάσταση, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερη πυκνότητα οχημάτων σε κυκλοφορία στους δρόμους.

Θυμίζει κάπως τα φανάρια. Αυξάνονται και πάνε, επειδή σε διασταυρώσεις που κάποτε ήταν αθώες, αυξήθηκε το πλήθος των ατυχημάτων λόγω μεγαλύτερης κυκλοφορίας, οπότε αποφασίζουν σταδιακά και περιορίζουν τη ροή με φωτεινό σηματοδότη. Με μικρή κυκλοφορία, η προτεραιότητα από τα δεξιά είναι αρκετή και επιτρέπει ταχύτερη ροή. Κατόπιν τοποθετείται STOP σε τουλάχιστον έναν από τους δύο κάθετους δρόμους και τέλος φανάρι. Δεν έγινε η διασταύρωση πιο επικίνδυνη με τα χρόνια, αλλά μεγάλωσε η κυκλοφορία οχημάτων.

+ Μεγαλύτερες ταχύτητες.

MG-KTiNoS
26/07/2023, 19:55
Δε θα μείνει ΚΑΝΕΙΣ :a027::hunter:

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜ' ΟΛΟΙ :panic::panic::panic:

Μερικοί έχουμε τον απέθαντο

harris_x
26/07/2023, 19:57
Μερικοί έχουμε τον απέθαντο

:lol: και καλά κάνουμε:beer: