PDA

View Full Version : Γιατι δεν βλεπουμε mv agusta στους δρομους;

Σελίδες : 1 2 3 [4]

maniatiakos
29/03/2021, 17:44
Μάλιστα αν θυμάμαι καλά η MW Agusta στα τέλη του 2019 για τα μοντέλα Turismo Veloce Rosso του 2020 -με πολλά ταρατατζούμ- ανακοίνωνε πως θα έχει εννιαία τιμή στην Ευρώπη τις 14000, που σημαίνει ότι το ίδιο το εργοστάσιο θα "φρόντιζε" για αυτό. Μπορεί να θυμάμαι λάθος, δεν επιμένω.

Πολύ καλά θυμάσαι και ίδια ενιαία τιμή έχει σε όλη την Ευρώπη εκτός από δω.

Δε μπορώ να σου πω αν φταίει ο αντιπρόσωπος για αυτή την προσαύξηση. Αυτό που ξέρω όμως είναι οτι τα τέλη ταξινόμησης καινούργιου και μεταχειρισμένου Ι Χ είναι τα πιο ακριβά πανευρωπαϊκά. Φίλος μου Σλοβάκος πήρε alfa romeo giulia '17 από την Αυστρία το 2019 και πλήρωσε εκτελωνισμο 1200 ευρώ. Εδώ θες 4000-6500 ευρώ για αντιστοιχο αυτοκίνητο ανάλογα τον εξοπλισμό που έχει.

panavour
29/03/2021, 17:48
Προσαρμοστείτε στους καιρούς,δεν είναι κακό..Φιλικά πάντα..

Κακο δεν ειναι,δυσκολο ειναι.
Εχει γεμισει ο σκληρος δισκος και δυσκολα δεχεται καινουργια πραγματα.
Απ την αλλη εχουν αμβλυνθει -καλο αυτο- και οι οργισμενες αντιδρασεις με το παραμικρο,δειγμα ωριμοτητος λογω ηλικιας.
Ολα αυτα φιλε μου στα διδασκει η ηλικια και οχι τα σχολεια.
Στο προκειμενο της συζητησης τωρα,δεχομαι οτι και οι δυο σχολες εχουν κανει βηματα βελτιωσης,η μια προς την αλλη,ΑΛΛΑ νομιζω οτι οι ευρωπαιοι ,για τις τιμες που πλασσαρουν τα προιοντα τους, αλλα και για τους ισχυρισμους τους περι κορυφαιων προμηθευτων και ποιοτητος των εξαρτηματων τους,ΕΧΟΥΝ ακομα δρομο για να φτασουν σε ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους γιαπωνεζους.[COLOR="#FF0000"]

maniatiakos
29/03/2021, 17:54
εγω ειμαι 60,5,εσυ ποσο εισαι ???

Γιατί δε μας το έλεγες τόσες μερες???

Και ο πατέρας μου τα nissan, datsun τα λέει ακόμα που είναι στην ίδια ηλικία...

Του λέω ότι η nissan έχει αγοράσει τη ρενω και δίνει και κινητήρες στη mercedes και δε με πιστεύει...

thunder ace
29/03/2021, 18:02
Αν μάθω ότι η opel δεν έχει πια ascona δεν ξέρω αν θα το αντέξω.

giorgos.boun
29/03/2021, 18:03
Του λέω ότι η nissan έχει αγοράσει τη ρενω και δίνει και κινητήρες στη mercedes και δε με πιστεύει...

Το αντιθετο.
Ανταλλαγη ισως καλυτερα...

maniatiakos
29/03/2021, 18:08
Το αντιθετο.
Ανταλλαγη ισως καλυτερα...

Έχεις δίκιο!

spyrval
29/03/2021, 18:10
Αν μάθω ότι η opel δεν έχει πια ascona δεν ξέρω αν θα το αντέξω.

Θα σου πω για τα Cadett αύριο μη σου έρθει απότομο:tooth:

panavour
29/03/2021, 18:12
Γιατί δε μας το έλεγες τόσες μερες???

Και ο πατέρας μου τα nissan, datsun τα λέει ακόμα που είναι στην ίδια ηλικία...

Και συ 38 εισαι ,εξι χρονια μεγαλυτερος απ τον ντορσο,αλλα αυτα τα 6 χρονια ΕΠΡΕΠΕ να κανουν καποια διαφορα που ΔΕΝ την βλεπω ομως.
Οσο για την ηλικια μου δεν χρειαζοταν να στην πω,μπορουσες αφου ειχες απορια να την βρεις απ το προφιλ οπως την βρηκα και γω.
Τα υπολοιπα του πατερα σου,αφορουν τον πατερα σου,μην γενικευεις αστόχως.

dorso
29/03/2021, 18:19
Και συ 38 εισαι ,εξι χρονια μεγαλυτερος απ τον ντορσο,αλλα αυτα τα 6 χρονια ΕΠΡΕΠΕ να κανουν καποια διαφορα που ΔΕΝ την βλεπω ομως.
Οσο για την ηλικια μου δεν χρειαζοταν να στην πω,μπορουσες αφου ειχες απορια να την βρεις απ το προφιλ οπως την βρηκα και γω.
Τα υπολοιπα του πατερα σου,αφορουν τον πατερα σου,μην γενικευεις αστόχως.
Κάτι για οργισμένες αντιδράσεις διάβασα πιο πάνω..Έχεις 28 χρόνια παραπάνω από μένα κ 22 από το παιδί.. Προφανώς το παιδί κάνει πλάκα..Κ εμένα ο πατέρας ντάτσουν το λέει κ το Τογιότα τούοτα..Δείξε την διαφορά στην ηλικία σου..Κ να ήθελε ν στην πει δείξε ψυχραιμία,γιος σου θα μπορούσε να ήταν..
:beer:

maniatiakos
29/03/2021, 18:22
Σου απαντώ αναλόγως αφού δε βλέπω καμιά διαλλακτικότητα από τη μεριά σου σε τίποτα...

Και αυτό είναι θέμα ηλικίας...

Καλό θα ήταν να μας πεις ποτέ και ποια ήταν η τελευταία φορά που είχες ευρωπαϊκή μοτοσυκλέτα, να καταλάβουμε και μεις την αμετακίνητη άποψη σου...

Γιατί ξέρω κάτι 'ευρωπαιους' Ταλιμπάν στην ηλικία σου (+-5) που ακόμα
και σήμερα υποστηρίζουνν ότι τα γιαπωνέζικα δεν έχουν πλαίσιο, φρένα , γ@μω το Σαρακάκη τον Ηλια Καμμένο κλπ...

panavour
29/03/2021, 18:26
Κάτι για οργισμένες αντιδράσεις διάβασα πιο πάνω..Έχεις 28 χρόνια παραπάνω από μένα κ 22 από το παιδί.. Προφανώς το παιδί κάνει πλάκα..Κ εμένα ο πατέρας ντάτσουν το λέει κ το Τογιότα τούοτα..Δείξε την διαφορά στην ηλικία σου..Κ να ήθελε ν στην πει δείξε ψυχραιμία,γιος σου θα μπορούσε να ήταν..
:beer:

1)Δεν εδειξα καμια οργη,ουτε ειχα καμμια οργισμενη αντιδραση.Λογω ηλικιας βεβαιως ΔΕΝ μπορεις ΑΚΟΜΑ να διακρινεις την διαφορα.
2)Αν και ''οριακα'' και ισως ''καθυστερημενα'' ΕΣΕΝΑ θα σε χαρακτηριζα ''παιδι'', τον φιλο μας ΔΕΝ θα μπορουσα ''πια'' να τον χαρακτηρισω ''παιδι'' οπως τον λες.
3)Εγω δεν τα λεω ουτε τουότα,ουτε ντατσουν,αν και δεν με πειραζει καθολου να τα ακουω να τα λενε ετσι. :wave2:

bulmont
29/03/2021, 18:29
......Κ εμένα ο πατέρας ντάτσουν το λέει κ το Τογιότα τούοτα..

...Εγω δεν τα λεω ουτε τουότα,ουτε ντατσουν.........

Γιατί ρε παιδιά πώς λέγονται;;;;;;;;;;;;;;

maniatiakos
29/03/2021, 18:34
Γιατί ρε παιδιά πώς λέγονται;;;;;;;;;;;;;;

Kαι γω έτσι ξέρω ότι λέγουνται...

Όπως και η SΗELL, σηελ. Έτσι δε λέγεται?

dorso
29/03/2021, 18:37
1)Δεν εδειξα καμια οργη,ουτε ειχα καμμια οργισμενη αντιδραση.Λογω ηλικιας βεβαιως ΔΕΝ μπορεις ΑΚΟΜΑ να διακρινεις την διαφορα.
2)Αν και ''οριακα'' και ισως ''καθυστερημενα'' ΕΣΕΝΑ θα σε χαρακτηριζα ''παιδι'', τον φιλο μας ΔΕΝ θα μπορουσα ''πια'' να τον χαρακτηρισω ''παιδι'' οπως τον λες.
3)Εγω δεν τα λεω ουτε τουότα,ουτε ντατσουν,αν και δεν με πειραζει καθολου να τα ακουω να τα λενε ετσι. :wave2:

Δεν τον χαραχτηρησα παιδί..Μου θυμίζεις κάτι μπαρμπαδια που νομίζουν η ηλικία τους τους έχει δώσει το δικαίωμα να κρίνουν τα πάντα κ τους πάντες κ είναι κ αλάνθαστοι..Ίσως ν κάνω λάθος..

panavour
29/03/2021, 18:45
Δεν τον χαραχτηρησα παιδί..Μου θυμίζεις κάτι μπαρμπαδια που νομίζουν η ηλικία τους τους έχει δώσει το δικαίωμα να κρίνουν τα πάντα κ τους πάντες κ είναι κ αλάνθαστοι..Ίσως ν κάνω λάθος..

ισως............... αλλα αυτο θα το μαθεις ΣΙΓΟΥΡΑ σε καμμιά 30αριά χρονια.

Volpad
29/03/2021, 18:58
Kαι γω έτσι ξέρω ότι λέγουνται...

Όπως και η SΗELL, σηελ. Έτσι δε λέγεται?

Μου θύμισες μία τρελή ιστορία που διαδραματίστηκε πριν απο χρόνια, με τη γιαγιά μου..

Προσπαθούσε να εξηγήσει σε εμένα και τον αδερφό μου κάτι που είχε δεί στη τηλεόραση, στο χίγκι.
Φανταζόμασταν οτι εννοούσε κάποια εκπομπή σε κάποιο τριτοτέταρτο κανάλι που δεν είχαμε ξαναακούσει ποτέ.

Μετά απο κάποιες μέρες, πήγαμε στο σπίτι της και μας έδειξε αυτό που εννοούσε.

Εννοούσε το High... :bawl:

panavour
29/03/2021, 19:10
Μου θύμισες μία τρελή ιστορία που διαδραματίστηκε πριν απο χρόνια, με τη γιαγιά μου..

Προσπαθούσε να εξηγήσει σε εμένα και τον αδερφό μου κάτι που είχε δεί στη τηλεόραση, στο χίγκι.
Φανταζόμασταν οτι εννοούσε κάποια εκπομπή σε κάποιο τριτοτέταρτο κανάλι που δεν είχαμε ξαναακούσει ποτέ.

Μετά απο κάποιες μέρες, πήγαμε στο σπίτι της και μας έδειξε αυτό που εννοούσε.

Εννοούσε το High... :bawl:

Αυτο που λες εσυ τωρα ,οπως και ο προηγουμενος με το τουότα απο πανω ,ΔΕΝ ειναι δυσνοηση,ή παρανοηση λογω ηλικιας ,αλλα λογω αγνοιας ξενης γλωσσας.Μην τα μπερδευουμε.

katsar
29/03/2021, 19:15
Σεβασμός στην Γερουσία ρε σεις :smokin::beer:

telegonos
29/03/2021, 19:26
Έχεις δίκιο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

DrBig
29/03/2021, 20:12
Το θέμα είναι ότι εσείς που ζήσατε τον ιαπωνικό μοτοσυκλετισμο στα φόρτε του μείνατε εκεί..Άλλαξαν τα πράγματα..Οι ιαπωνικές μοτοσυκλέτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ήταν μέχρι την δεκαετία του 90..Δες τι μηχανές βγάζανε τότε κ δες τώρα.. Αλλάζουν τα πράγματα,εδώ εσείς οι έμπειροι κ καλά μηλατε για αξιοποιστεια το 2021..Την τελευταία δεκαετία έχουν κάνει άλματα σε αξιοποιστεια κ τεχνολογία οι Ευρωπαίοι, δείτε λίγο την πραγματικότητα.. Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν οι καταστάσεις..Σε 20 χρόνια μπορεί να είναι οι Κινέζοι οι καλύτεροι κ πάει λέγοντας.. Αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα στην ζωή όχι μόνο στις μηχανές..Στα κινητά κάποτε τα νοκια ήταν τα καλύτερα,τώρα δεν νομίζω να έπαιρνε κάποιος νοκια..Τα ίδια κ με το abs, στην αρχή δεν το ήθελε κανείς,τώρα 9 στους 10 νέους θέλουν μόνο με abs..Προσαρμοστείτε στους καιρούς,δεν είναι κακό..Φιλικά πάντα..

Νεαρε :lol: η τεχνολογια κρινεται (εκτος απο την αξιοπιστια βεβαιως βεβαιως), απο την σχεση τιμης προς αποδοση. Το να παραγεις μηχανακια των 30κ τα οποια τα χτυπανε στα ισια μηχανακια των 20κ δεν ειναι τεχνολογια, γεμιζουμε ενα niche της αγορας ειναι.

RaGe_Raptor
29/03/2021, 21:00
o πιο cool τρακντεάς του πλανήτη (θα τον καταλάβετε από την στολή του) , καβαλάει mv agusta,πάντως
426834

tzimidis
29/03/2021, 21:05
Εσείς οι νεότεροι λογικά δεν είχατε προλάβει τις εκθέσεις Toys for big boys, ε?

thunder ace
29/03/2021, 21:32

.........υποχωρώ.

telegonos
29/03/2021, 22:31
o πιο cool τρακντεάς του πλανήτη (θα τον καταλάβετε από την στολή του) , καβαλάει mv agusta,πάντως
426834

Και φυσικά καβαλάει F3 που είναι το μόνο αξιόλογο εμφανισιακά, κατά πως τα εξήγησα πολύ αναλυτικά μερικές σελίδες πιο πριν.

Και μιλάει ο άνθρωπος για το RC45 και λες, τώρα αυτά τα ξέρει ο ίδιος και τα λέει τόσο μελετημένα και σωστά ή του τα είπανε πιο ειδικοί να τα πει;

https://youtu.be/DgpQfY1wmz0?t=112

Γιατι αυτουνού το μαλλί βγαίνει John Wick, και το δικό μου Ποιητής Φανφάρας όταν απαγγελει σκοταδόψυχο, θα το βρω, που θα μου πάει :lol:

ΟΚΤΑΝΙΟ
29/03/2021, 22:41
Δεν απάντησες όμως....

Viking
29/03/2021, 22:58
Αγκούστα δεν οδηγούσε ένας..πως τόνε λένε... Αγκουστίνι?