View Full Version : Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Άποψη μου πάντα που μπορεί να μην βοηθάει σε τίποτα και δέχομαι τον όρο κολλημένος αλλά 14 χιλιάρικα για BMW με μοτέρ '' At present, Loncin makes engines for the BMW F 750 GS and F 850 GS''
δεν τα έδινα με ΤΙΠΟΤΑ.
patsavour
08/03/2023, 09:48
Άποψη μου πάντα που μπορεί να μην βοηθάει σε τίποτα και δέχομαι τον όρο κολλημένος αλλά 14 χιλιάρικα για BMW με μοτέρ '' At present, Loncin makes engines for the BMW F 750 GS and F 850 GS''
δεν τα έδινα με ΤΙΠΟΤΑ.
Eτσι ειναι οι πολιτικες των ''premium'' εταιρειων.Φτιαχνουν στην κινα,με τιμες γερμανιας.Βεβαιως οι προδιαγραφες παιζουν ρολο,και σιγουρα το εργοστασιο της loncin,δεν νομιζω να υστερει σε εξοπλισμο,ουτε ο κινεζος εργατης σε πειθαρχια και ακριβεια,αλλα σιγουρα το μεροκαματο του ειναι το 1/8 του γερμανου,βιομηχανικου εργατη.Αυτη η υπεραξια μπαινει στην τσεπη του ''FRITZ''
doctoras
08/03/2023, 10:01
Eτσι ειναι οι πολιτικες των ''premium'' εταιρειων.Φτιαχνουν στην κινα,με τιμες γερμανιας.Βεβαιως οι προδιαγραφες παιζουν ρολο,και σιγουρα το εργοστασιο της loncin,δεν νομιζω να υστερει σε εξοπλισμο,ουτε ο κινεζος εργατης σε πειθαρχια και ακριβεια,αλλα σιγουρα το μεροκαματο του ειναι το 1/8 του γερμανου,βιομηχανικου εργατη.Αυτη η υπεραξια μπαινει στην τσεπη του ''FRITZ''
https://www.youtube.com/watch?v=V1H13hnsTLo&ab_channel=kostaspavlou
:lol:
patsavour
08/03/2023, 10:10
https://www.youtube.com/watch?v=V1H13hnsTLo&ab_channel=kostaspavlou
:lol:
απο μενα παιρνει γραμμη το κομμα ωρε,τωρα μιλαγα με τον Κουτσουμπα,τι πολιτικη γραμμη να ακολουθησει για το τραινο.:moutza::moutza:
Αυτό εννοώ και εγώ,δεν κατηγορώ το προιόν της Loncin αλλά την τελική τιμή.Δεν μπορείς να πουλάς premium προιόν σε αυτά τα χρήματα και μάλιστα με ένα μοτέρ που ίσα ίσα φτάνει να κινηθείς λίγο σβέλτα.
Nostradamus
08/03/2023, 10:53
Αληθεια τωρα? Ενα δικυλινδρο μοτερ με 77 αλογα ισα ισα που φτανει να κινειται καποιος λιγο σβελτα? Γενικοτητα ειναι αυτο παιδες.
Για τον μεσο αναβατη ειναι παραπανω απο μια χαρα. Στα χερια ενος σβελτου, θα παει παρα πολυ γρηγορα. Μην υπερβαλουμε. Τα χερια λειπουν στους περισσοτερους, οχι τα αλογα.
skritikos
08/03/2023, 11:17
Κι εγώ κλαίω με τέτοια σχόλια. 77 ίππους και τους κάναμε 7. Σβέλτα μπορείς να πας σχεδόν με τα πάντα αν έχεις τα χέρια και την επιθυμία.
Τα 80 άλογα κάποτε ήταν ιπποδυνάμεις supersport και ίσως καλύτερα που δεν μπορούσαν να τις φτάσουν πολλοί τότε.
Ε ναι βρε παιδιά επειδή δεν έχουμε χέρια θέλουμε λίγα παραπάνω άλογα για να καλύψουν την κουλαμάρα μας τουλάχιστον στις ευθείες:D
DoctoR_k6
08/03/2023, 11:35
Βεβαια το θεμα ειναι να υπαρχει ενα πακετο με αλογα, αναρτησεις, φρενα κλπ κλπ.
Τι να τα κανω τα 77 αλογα αν το υπολοιπο μοτο ειναι σουμιες κ δεν στριβει/φρεναρει.
Για να πας γρηγορα υπαρχουν κ καποιες προυποθεσεις.
Βεβαια το γρηγορα ειναι κ υποκειμενικο στον καθενα...
Στο δια ταυτα ουτε εγω θα κοιτουσα αυτα τα GS. :D
CorpseAlive
08/03/2023, 11:50
Εντάξει δεν είμαι όπως έχω ξαναπεί ο ΠΙΟ ΧΕΡΑΣ εδώ μέσα.
Τα παιδιά στην βόλτα όμως είδαν πως οδηγώ και για τα χιλιόμετρα που έχω γράψει είμαι σε πολύ καλό επίπεδο.
Ωστόσο , το GS με κινητήρα κινεζιά και τιμή ευρωπαίου να πέσει φωτιά να με κάψει αν το πάρω. Χίλιες φορές να πάω για το Transalp το νέο.
Το θέμα μου με το τρανσαλπ ενώ έχει το τέλειο Ratio cc/hp για τα ζητούμενα μου είναι η εμφάνιση. Μου θυμίζει έντονα το CB500X (της Honda όχι της Voge :a014:) και δεν μου βγάζει ότι είναι μηχανή που είναι άνετη για 2 άτομα και ταξίδι 800 χλμ την μέρα .
Ωστόσο επιφυλάσσομαι γιατί η Honda έχει λίγο ηλίθια Renders και όλα της τα μηχανάκια φαίνονται χειρότερα στον υπολογιστή από ότι από κοντά.
Το Moto guzzi (V85TT) επίσης έφυγε για 2 λόγους.
1ον είναι αερόψυκτο και θα μείνω άτεκνος μέσα στην πόλη το καλοκαίρι
2ον έχει αστοχία με την θέση καταλύτη και ανεβάζει θερμοκρασία στις βαλβίδες. (νομίζω , το διάβασα σε αντίστοιχο φόρουμ)
Οι επιλογές μου έχουν ως εξής.
1. Ducati Multi
2. Tracer 9
3. Transalp Αν ακούσω την φωνή λογικής μέσα μου.
Το ΣΚ θα πάω να δω την Tracer ξανά γιατί με έχουν πρήξει ΟΛΟΙ ότι έχει τρελό μοτέρ και ότι μαλακιζομαι που δνε την έχω πάρει ήδη .
230 κιλά μαούνα και 77 άλογα βάζουν φωτιά στην άσφαλτο οκ όταν στο μυαλό του thread starter υπάρχουν οχήματα σαν την Multistrada και το χιλιάρι M.G.
CorpseAlive
08/03/2023, 11:57
230 κιλά μαούνα και 77 άλογα βάζουν φωτιά στην άσφαλτο οκ όταν στο μυαλό του thread starter υπάρχουν οχήματα σαν την Multistrada και το χιλιάρι M.G.
Παραδόξως το Multi μου φάνηκε πολύ πιο ήσυχο από το MG .
Το MG ήταν πραγματικά εμπειρία από μόνο του. Αν δεν είχα στο μυαλό μου πολύ μακρινό ταξίδι (αισίως καλοκαίρι του 24 Nordcapp) θα το είχα πάρει.
peterTHErider
08/03/2023, 14:46
Χάρη,
Αφενός δεν αγοράζουμε μηχανάκι για ένα τεράστιο ταξίδι σε 2 χρόνια,που για πολλούς λόγους μπορεί να αναβληθεί,αλλά για να μας βολεύει και να γουστάρουμε στο 90% της διαβίωσης μαζί του,αφετέρου με μια ψηλή ζελατινούλα μια χαρά το κάνει το ταξίδι και το mg!
Και δεν υπάρχει όχημα(μόνο το αεροπλάνο)που θα κάνεις 800χλμ σε μια μέρα και θα είσαι ξεκούραστος!σε μηχανή μόνο το goldwing και το k1600gtl το πλησιάζουν αλλά δεν σου κάνουν για τίποτα άλλο!
Οπότε πάρε αυτό που γουστάρεις να είσαι happy κάθε μέρα!το mg έχει πολύ τύπο και χαρακτήρα!
Nostradamus
08/03/2023, 14:52
Τα παιδιά στην βόλτα όμως είδαν πως οδηγώ και για τα χιλιόμετρα που έχω γράψει είμαι σε πολύ καλό επίπεδο.
1. Ducati Multi
2. Tracer 9
Το ΣΚ θα πάω να δω την Tracer ξανά γιατί με έχουν πρήξει ΟΛΟΙ ότι έχει τρελό μοτέρ και ότι μαλακιζομαι που δνε την έχω πάρει ήδη .
Ακριβως γιατι θυμαμαι τα σχολια της βολτας που κανατε, θεωρω οτι δεν εισαι ουτε για 750/800GS αλλα ουτε για Transalp. Θες κατι που θα σε βοηθησει να εξελιξεις την οδηγηση σου οποτε στην θεση σου, θα αφηνα εκτος οτι ειναι με 21" μπροστινο. και το tracer και το multi ειναι road orientated, και στριβουν τον κ@λο τους.
Και τα αλλα θα το κανουν αλλα οχι ακοπα...
Επειδη ξεκινησες δυνατα αυτο το θρεντ, θεωρω οτι πρεπει να γυρισεις εκει που αρχισες.. η στην Ιταλιδα, η στην Γιαπωνεζα απο την Ιβατα.
Nostradamus
08/03/2023, 15:06
Τι να τα κανω τα 77 αλογα αν το υπολοιπο μοτο ειναι σουμιες κ δεν στριβει/φρεναρει.
Ρε κανιβαλοι και οι δυο, Προφανως και το πακετο κινητηρας, αναρτησεις, φρενα ειναι απαραιτητο. Αλλιως θα ειχαμε ολοι TDM η VMAX :p
Δεν ειδα τον νηματοθετη να θελει να βαζει φωτια στην ασφαλτο.. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχει κλεισει με το transalp και τις δυνατοτητες του, και παει για καλυτερα. Οτι καναμε οι περισσοτεροι καποια στιγμη.
Τα 77 δικυλινδρα αλογα, ειναι κατα την γνωμη μια χαρα αναβαθμιση ΓΕΝΙΚΑ. Και ενα αψογο all around που θα σε παει παντου και θα στριψεις καλυτερα και διασκεδαστικοτερα... Ειδικα ομως μιλωντας, τοτε ο καθενας με τις αναγκες του.
Επισης με τα ηλεκτρονικα του σημερα, μπορεις να καβαλησεις ενα ΚΤΜ 1290 και αλλα αντιστοιχα του και να μην γλυστραει, σουζαρει, αντιδραει περιεργα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ... Θα το καβαλησει και κουλος.... Απλα θα φορτωνει χιλιομετρα ανελεητα... Στην ουσια ομως Δεν λεει τιποτα τι αλογα εχει. Μπορει να περναει διπλα σου με τον πιο αχρηστο αναβατη που δεν θα καταλαβει ποτε τι οδηγει...
CorpseAlive
08/03/2023, 15:35
Ακριβως γιατι θυμαμαι τα σχολια της βολτας που κανατε, θεωρω οτι δεν εισαι ουτε για 750/800GS αλλα ουτε για Transalp. Θες κατι που θα σε βοηθησει να εξελιξεις την οδηγηση σου οποτε στην θεση σου, θα αφηνα εκτος οτι ειναι με 21" μπροστινο. και το tracer και το multi ειναι road orientated, και στριβουν τον κ@λο τους.
Και τα αλλα θα το κανουν αλλα οχι ακοπα...
Επειδη ξεκινησες δυνατα αυτο το θρεντ, θεωρω οτι πρεπει να γυρισεις εκει που αρχισες.. η στην Ιταλιδα, η στην Γιαπωνεζα απο την Ιβατα.
Yes sir!
Σάββατο το Tracer.
Να ρωτήσω γιατί δεν εχεί μπει καθόλου στην εξίσωση του tuareg660? Εχώ χάσει επεισόδια;
peterTHErider
08/03/2023, 17:18
Γιααααααά τσέκαρε...
https://www.motomag.gr/news/epikairotita/aprilia-days-kai-moto-guzzi-days-gnorise-kai-odigise-ta-montela-toy-2023
Γιααααααά τσέκαρε...
https://www.motomag.gr/news/epikairotita/aprilia-days-kai-moto-guzzi-days-gnorise-kai-odigise-ta-montela-toy-2023
Δηλαδή σε ολόκληρη τη χώρα, ένας στην Αθήνα είναι που δίνει Απρίλια Τουονο για test ride?
CorpseAlive
08/03/2023, 19:17
Παίδες θέλω απόψεις για Πιπερίγκο (Κυψέλη) σε Vrooms και σε Pms.
Προφανώς όχι εδώ. Παρακαλώ.
AUFGEBRACHT
08/03/2023, 20:10
To 750GS είναι ο σουμιές που δεν φρενάρει, ή γενικόλογη η αναφορά;
Παίδες θέλω απόψεις για Πιπερίγκο (Κυψέλη) σε Vrooms και σε Pms.
Οχι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
θυμίζει πισπιριγκου :lol:
peterTHErider
08/03/2023, 21:15
Δηλαδή σε ολόκληρη τη χώρα, ένας στην Αθήνα είναι που δίνει Απρίλια Τουονο για test ride?
Και πολλοί είναι...
Αν έψαξα καλά μόνο το 660 έχει!σωστά?
BabisStinson
08/03/2023, 21:40
Ωστόσο , το GS με κινητήρα κινεζιά και τιμή ευρωπαίου να πέσει φωτιά να με κάψει αν το πάρω. Χίλιες φορές να πάω για το Transalp το νέο.
Το θέμα μου με το τρανσαλπ ενώ έχει το τέλειο Ratio cc/hp για τα ζητούμενα μου είναι η εμφάνιση. Μου θυμίζει έντονα το CB500X (της Honda όχι της Voge :a014:) και δεν μου βγάζει ότι είναι μηχανή που είναι άνετη για 2 άτομα και ταξίδι 800 χλμ την μέρα .
Ωστόσο επιφυλάσσομαι γιατί η Honda έχει λίγο ηλίθια Renders και όλα της τα μηχανάκια φαίνονται χειρότερα στον υπολογιστή από ότι από κοντά.
Το Moto guzzi (V85TT) επίσης έφυγε για 2 λόγους.
1ον είναι αερόψυκτο και θα μείνω άτεκνος μέσα στην πόλη το καλοκαίρι
2ον έχει αστοχία με την θέση καταλύτη και ανεβάζει θερμοκρασία στις βαλβίδες. (νομίζω , το διάβασα σε αντίστοιχο φόρουμ)
1. Ducati Multi
2. Tracer 9
1. Για το πρώτο δεν ισχύει σίγουρα. Ίσα ίσα που με τον αερόψυκτο δεν σηκώνει θερμοκρασίες όπως πχ σηκώνουν τα υδρόψυκτα όταν σταματάνε στα 40αρια στο κέντρο.
2. Για το δεύτερο θα με ενδιέφερε να μου στείλεις την πηγή. Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω και αυτό δεν το βρήκα κάπου.
Ευχαριστώ!
Θεωρώ ότι με ένα test ride στο Transalp θα ξεκαθαρίσουν όλα, ίσως τα 90 άλογα σου αρκούν. Ωραίο το Multi αλλά το κόστος του μεγάλου service κλπ είναι λίγο αποτρεπτικός παράγοντας για μένα τουλάχιστον.
BabisStinson
08/03/2023, 21:43
Μπαμπη, γράψε λίγο περισσότερα στοιχεία (δεν έχουμε άλλους ενεργούς MG κατόχους εδώ μέσα), μοντελο, χλμ, χρήση, συντηρήσεις και το κοστος τους
Δόκτωρα τώρα το είδα το μήνυμα, θα απαντήσω από βδομάδα που θα είμαι Αθήνα πάλι να μην γράψω κάτι που δεν ισχύει γιατί δεν θυμάμαι απ' έξω.
Breva 750 ie του 2008 έχουμε πάντως. Χρήση αστικές συγκοινωνίες, μέσα στην πόλη αυστηρά.
motojojo
08/03/2023, 22:18
Ισα ισα το αεροψυκτο ΔΕΝ ειναι για την πολη. Σε ταξιδι δεν νοιωθει αλλα μεσα στην πολη με πολλά σταματα-ξεκινα ο κινητηρας βγαζει φωτια και λαβρα και το λιπαντικο βράζει.
Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια από το δικο μου που ειναι (ελαιο)αεροψυκτο (έχει δηλ ψυγειο λαδιου). Κι ακομα δεν έχει "ζησει" ελληνικο καλοκαιρι.
CorpseAlive
08/03/2023, 22:21
Χάρη,
Αφενός δεν αγοράζουμε μηχανάκι για ένα τεράστιο ταξίδι σε 2 χρόνια,που για πολλούς λόγους μπορεί να αναβληθεί,αλλά για να μας βολεύει και να γουστάρουμε στο 90% της διαβίωσης μαζί του,αφετέρου με μια ψηλή ζελατινούλα μια χαρά το κάνει το ταξίδι και το mg!
Και δεν υπάρχει όχημα(μόνο το αεροπλάνο)που θα κάνεις 800χλμ σε μια μέρα και θα είσαι ξεκούραστος!σε μηχανή μόνο το goldwing και το k1600gtl το πλησιάζουν αλλά δεν σου κάνουν για τίποτα άλλο!
Οπότε πάρε αυτό που γουστάρεις να είσαι happy κάθε μέρα!το mg έχει πολύ τύπο και χαρακτήρα!
Ρε συ το MG είναι πολύ ωραίο αλλά μου φάνηκε άβολο , το είχα γράψει και την μέρα που το καβάλησα, έπαιρναν παράξενη κλίση τα πόδια μου.
Θα το δοκιμάσω και αυτο ξανά το σάββατο και θα σας πω!
Το νέο Γκρι F35 το έχω τσεκάρει , είναι άρρωστο.
CorpseAlive
08/03/2023, 22:22
1. Για το πρώτο δεν ισχύει σίγουρα. Ίσα ίσα που με τον αερόψυκτο δεν σηκώνει θερμοκρασίες όπως πχ σηκώνουν τα υδρόψυκτα όταν σταματάνε στα 40αρια στο κέντρο.
2. Για το δεύτερο θα με ενδιέφερε να μου στείλεις την πηγή. Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω και αυτό δεν το βρήκα κάπου.
Ευχαριστώ!
Θεωρώ ότι με ένα test ride στο Transalp θα ξεκαθαρίσουν όλα, ίσως τα 90 άλογα σου αρκούν. Ωραίο το Multi αλλά το κόστος του μεγάλου service κλπ είναι λίγο αποτρεπτικός παράγοντας για μένα τουλάχιστον.
Επειδή έχω δει και διαβάσει τόσα πολλά αυτές τις μέρες και ειλικρινά σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που και τι και δεν το έχω βρει ακόμα, θα το στείλω εδώ όταν μου έρθει ξανά η φλασιά.
Σίγουρα δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου όμως!
CorpseAlive
08/03/2023, 22:23
Γιααααααά τσέκαρε...
Το τρελό της υπόθεσης, είναι ότι η MG έχει τρομερή εξυπηρέτηση. Το έχω ξαναγράψει και μπράβο τους.
Δεν χρειάζονται τα Open Days , είναι τρομεροί στις πωλήσεις κάθε μέρα.
gior-gos
09/03/2023, 08:55
Ευχαριστώ!
Αυτό με τον καταλύτη δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι ότι το μηχανάκι δουλεύει φτωχά για να περνάει τις προδιαγραφές ε5. Αυτό έχει σαν συνέπεια όταν ζεσταίνεται να βαράει πυράκια. Όσοι προσπάθησαν να το βελτιώσουν, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν ήταν να αφαιρέσουν τον καταλύτη για να δουλεύει πιο δροσερά. Άλλες λύσεις για να δουλεύει πιο πλούσια και συνάμα δροσερά ώστε να μην βαράει πυράκια είναι τσιπάρισμα ή και άλλος χάρτης. Την λύση όμως την έδωσε η mg περνώντας στο μηχανάκι νέο χάρτη που το κάνει να δουλεύει πιο πλούσια και έτσι τα πυράκια έχουν σχεδόν εξαλειφθεί (μόνο αν το προκαλέσει - σκορτσάρει - κάποιος ψιλοβαράει).
CorpseAlive
09/03/2023, 12:31
Αυτό με τον καταλύτη δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι ότι το μηχανάκι δουλεύει φτωχά για να περνάει τις προδιαγραφές ε5. Αυτό έχει σαν συνέπεια όταν ζεσταίνεται να βαράει πυράκια. Όσοι προσπάθησαν να το βελτιώσουν, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν ήταν να αφαιρέσουν τον καταλύτη για να δουλεύει πιο δροσερά. Άλλες λύσεις για να δουλεύει πιο πλούσια και συνάμα δροσερά ώστε να μην βαράει πυράκια είναι τσιπάρισμα ή και άλλος χάρτης. Την λύση όμως την έδωσε η mg περνώντας στο μηχανάκι νέο χάρτη που το κάνει να δουλεύει πιο πλούσια και έτσι τα πυράκια έχουν σχεδόν εξαλειφθεί (μόνο αν το προκαλέσει - σκορτσάρει - κάποιος ψιλοβαράει).
Ναι παιδιά αυτό που γράφει είναι, απλά το άκουσα φευγαλέα και δεν το θυμόμουν ακριβώς.
CorpseAlive
09/03/2023, 12:32
Μου έδωσε την προσφορά ο φίλος με το GS,
14500 για μοντέλο του 2015 και 44000 χλμ.
Αλλά δεν με ψήνει για μοντέλο 8 ετίας τόσα χρήματα και δεν θα προχωρήσω.
(δεν έχει τελικά ούτε τριβάλιτσο).
Και πολλοί είναι...
Αν έψαξα καλά μόνο το 660 έχει!σωστά?
πολύ πρακτικό, θα κατέβω απο Β.Ελλάδα στην Αθήνα για ένα test ride Tuono :lol:
Tuono / RS 660 μόνο Αθήνα, Tuareg 660 έχει και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα
Έχει βγει καινούριος χάρτης από την εταιρεία και δεν υπάρχει θεμα
patsavour
09/03/2023, 13:29
Μου έδωσε την προσφορά ο φίλος με το GS,
14500 για μοντέλο του 2015 και 44000 χλμ.
Αλλά δεν με ψήνει για μοντέλο 8 ετίας τόσα χρήματα και δεν θα προχωρήσω.
(δεν έχει τελικά ούτε τριβάλιτσο).
με ποσα θα τοπαιρνες οπως ειναι ??
CorpseAlive
09/03/2023, 13:40
με ποσα θα τοπαιρνες οπως ειναι ??
Δεν θα αγόραζα μηχανή πριν το 2017 με όσα και να το έδινε.
Νόμιζα ότι ήταν νεότερο , τελικά βγήκε του 2015.
CorpseAlive
10/03/2023, 19:46
Η μη εμπορική μηχανή πουλήθηκε!
Αύριο (μέσω γνωστού ) πάω για Test το Tracer 9 2023 .
patsavour
10/03/2023, 19:59
Η μη εμπορική μηχανή πουλήθηκε!
Αύριο (μέσω γνωστού ) πάω για Test το Tracer 9 2023 .
τρανσαλπ ΜΗ εμπορικη ΔΕΝ υπαρχει.ΑΝ ηταν DEAUVILLE ισως.
doctoras
10/03/2023, 20:31
Τι έγινε πουλήθηκε σε μα εβδομάδα ανάρτησης??
Πολύ τυχερός στάθηκες γιατί έχει μπόλικα μέσα.
Για την περίπτωση να μείνεις αμήχανος για μήνες αν μπεις σε φάση παραγγελίας το έχεις σκεφτεί;
Για άμεση αγορά θα παρεις ότι έχει διαθέσιμο η αγορά, εκτός και αν εξυπηρετηθεις με κατι προσωρινό
Θα πάρει σκούτερ εξ ημισείας λέμε.
patsavour
10/03/2023, 21:36
Θα πάρει σκούτερ εξ ημισείας λέμε.
ωχ ,μαλιοτραβηγμα προβλεπω.:lol:
CorpseAlive
10/03/2023, 22:12
ωχ ,μαλιοτραβηγμα προβλεπω.:lol:
Όχι ούτε καν... το PCX λέμε το 125ρι να τελειώνουμε...δεν μαρέσει εμένα απλά ψιλόπ@τσα μου κιόλας δεν θα έχω πολλά πήγαινε έλα φέτος, αναβαθμίστηκα.
Nostradamus
11/03/2023, 06:23
Ωραία το pcx αλλά δεν ξέρω πόσο θα το βολευτεις λόγω σωματότυπου. Είσαι ψηλός για το συγκεκριμένο αν κατάλαβα καλά.. Από την άλλη γαϊδουράκι θα είναι, μια στο τόσο, οπότε σηκώνει το θέμα περιορισμους.
CorpseAlive
11/03/2023, 18:06
Ωραία το pcx αλλά δεν ξέρω πόσο θα το βολευτεις λόγω σωματότυπου. Είσαι ψηλός για το συγκεκριμένο αν κατάλαβα καλά.. Από την άλλη γαϊδουράκι θα είναι, μια στο τόσο, οπότε σηκώνει το θέμα περιορισμους.
Αμα σου πω ότι δεν με νοιάζει και τόσο θα με πιστέψεις?
Στην χειρότερη ταξάκι ή αν δω ότι με βολεύει πάω και με το όποιο 900ρι έχω στα χέρια μου.
peterTHErider
11/03/2023, 18:07
Τελικά το οδήγησες το tracer?
CorpseAlive
11/03/2023, 18:10
Στα του θέματος.
Κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος με το 900ρι το Yamaha.
Όντως πολύ ωραίο μηχανάκι, κακό σασμάν (έχω συνηθίσει σε Honda) οι οθόνες τελικά δεν είναι ΤΟΣΟ κακές όσο τις είχα αξιολογήσει πρόσφατα.
Το μόνο μείον για μένα είναι ότι σχεδιαστικά μου φαίνεται λίγο καγκούρικο.
Αλλά ξέρω ότι θα βγάλω γούστα με αυτό και ξέρω ότι θα είναι άνετο για τα ταξίδια και τα στροφιλίκια που το θέλω.
Θέλει σίγουρα άλλον ανεμοθώρακα για μέσα γιατί αυτός ήταν τεράστιος και σίγουρα λίγο δουλειά σε Detailing με Wraps προστατευτικά γιατί νιώθω ότι τα πλαστικά του δεν θα αντέξουν πολύ.
Overall για τα λεφτά του πολύ δυνατό όμως και είναι δεν θα κρύψω το φαβορί πλέον.
Λίγο η σχεδίαση να ήταν πιο στα μέτρα μου θα είχα κλείσει σήμερα.
CorpseAlive
11/03/2023, 18:10
Τελικά το οδήγησες το tracer?
Ναι και έφαγα την κλωτσιά στο Γρήγορο πρόγραμμα , στις 4.500 στροφές ....ακόμα σκέφτομαι την ροπάκλα που έβγαλε ...
Φουλ μαλακία της Ducati που δεν έχει έκθεση και τεστ τα σάββατα...να την οδηγήσω σε πιο ανοιχτό δρόμο.
BabisStinson
11/03/2023, 18:14
Ευχαριστώ. Αυτό αν δεν κάνω λάθος το είχα διαβάσει σε άρθρο (νομίζω στο ιταλικό motociclismo, αλλά δεν παίρνω όρκο) που το πάνε ταξίδι σε passo dello κάτι και είδαν πρόβλημα στην τροφοδοσία, ένα κόμπιασμα σε μεγάλα υψόμετρα, αλλά μετά από αναβάθμιση της MG λύθηκε.
το γουστο του καθενος ειναι υποκειμενικο..........
το αντικειμενικο ειναι οτι μηχανακια σαν το tracer αν θελησεις τα πουλας την ιδια μερα και παιρνεις τα λεφτα σου πισω για το επομενο
peterTHErider
11/03/2023, 18:55
Θα πάρεις το καινούργιο το plus που έχει κανονική οθόνη και πολλά ακόμα!
Αλλά καλό θα είναι να ξανακάνεις μια βόλτα πάλι το ν2,να το βάλεις και αυτό στο σπορ να έχεις πλήρη εικόνα.έτσι θα ξεκαθαρίσεις τι θες.κάντο και πάρτο!
gior-gos
11/03/2023, 20:49
Ευχαριστώ. Αυτό αν δεν κάνω λάθος το είχα διαβάσει σε άρθρο (νομίζω στο ιταλικό motociclismo, αλλά δεν παίρνω όρκο) που το πάνε ταξίδι σε passo dello κάτι και είδαν πρόβλημα στην τροφοδοσία, ένα κόμπιασμα σε μεγάλα υψόμετρα, αλλά μετά από αναβάθμιση της MG λύθηκε.
Αυτό με το motociclismo δεν το ξέρω, παρακολουθώ όμως κάποιες ξένες ομάδες μότο γκούζι ν85ττ στο φεισμπουκ + προσωπική εμπειρία, από κει τα ξέρω. Ναι, με την τελευταία αναβάθμιση του χάρτη του ν85ττ έχει λυθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου το πρόβλημα με τα πυράκια.
CorpseAlive
11/03/2023, 21:36
Θα πάρεις το καινούργιο το plus που έχει κανονική οθόνη και πολλά ακόμα!
Αλλά καλό θα είναι να ξανακάνεις μια βόλτα πάλι το ν2,να το βάλεις και αυτό στο σπορ να έχεις πλήρη εικόνα.έτσι θα ξεκαθαρίσεις τι θες.κάντο και πάρτο!
Το καινούριο είναι φίσκα στα ηλεκτρονικά και κάνει όσο η V2 η απλή ....
Ηλεκτρονικά που έχει η V4 Μιλάμε τώρα...(Radar etc)
CorpseAlive
04/05/2023, 21:21
Μόλις έκλεισα την μηχανή.
Αύριο την παίρνω στα χέρια μου.
GS Adventure F850 Full extra με Akrapovics τελικό του 2021 (τέλη) και 10.000 χλμ.
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης γνωστός μου και έτυχε να την δω στο insta όταν την ανέβασε και τον έπαιρνα μεσάνυχτα τηλέφωνα...την οδήγησα και μάρεσε πολύ.
Το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει τόσο ασφάλτινο χαρακτήρα που ήθελα αλλά οπτικά με ενθουσιάζει.
Ο ιδιοκτήτης όντας φωτογράφος είχε φτιάξει και ένα βιντεάκι για την μηχανή για να την πουλήσει .
Ιδού.
https://www.youtube.com/watch?v=eYjh08ZKkME
peterTHErider
04/05/2023, 21:45
Καλοτάξιδη και άγρατζούνιστη!:beer:
Υγ.μόλις σκεφτόμουν που χάθηκες!
motojojo
04/05/2023, 21:51
Καλοριζικη και καλοτάξιδη!
Καλές βολτες ξανά!
Nostradamus
04/05/2023, 22:00
Καλοταξιδη να είναι ! Κούκλα!
AristidisZ
04/05/2023, 22:20
Καλοτάξιδη να είναι !!!!
Τα έλεγε ο κερατάς ο γλάρος ότι θα καταλήξεις σε προπέλα, μόνο ποτε θα πεθάνω δε ξέρω :bawl:
RaGe_Raptor
04/05/2023, 22:57
Καλά χιλιόμετρα!:beer:
Καλόβολτη!
Σοφή επιλογή. Βλέπω φοράει και ασφάλτινο λάστιχο, μια χαρά για εσένα.
basilis_k6
05/05/2023, 00:12
71 σελίδες και παει και περνει bmw και ουτε καν το s1000xr..ουτε ΚΑΝ ΤΟ 1250GS!!!
τελος παντων θα το αντέξω :D... καλοταξιδη και ειναι και πολυ ωραιο χρωμα.
CorpseAlive
05/05/2023, 00:26
71 σελίδες και παει και περνει bmw και ουτε καν το s1000xr..ουτε ΚΑΝ ΤΟ 1250GS!!!
τελος παντων θα το αντέξω :D... καλοταξιδη και ειναι και πολυ ωραιο χρωμα.
Άμα είσαι χουβαρντάς όμως...
CorpseAlive
05/05/2023, 01:05
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παιδιά !
Μακάρι να την χαρώ όσο της πρέπει!
Αν έχει κανείς το μοντέλο θέλω να ρωτήσω 2-3 πράγματα!
Πολύ ωραίο φαίνεται, καλορίζικο!
Mε γειά,καλά χιλιόμετρα!
Το Transalp ειναι καλύτερο!:)
ioannispar
05/05/2023, 06:51
Καλοτάξιδη και καλά χλμ!!!
sapila racing
05/05/2023, 08:02
Μεγεια! Καλα χιλιόμετρα να κανεις με την νεα σου μοτο. :beer:
stefanos
05/05/2023, 08:09
Καλές βόλτες ,με γειά.:beer:
geagelak
05/05/2023, 08:33
Καλοτάξιδη, να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα!
karellen
05/05/2023, 08:43
Μηχανάρα.
Καλορίζικη,καλοτάξιδη και με πολλά χιλιόμετρα! :beer:
Θα δεις άλλη συμπεριφορά τώρα.
72 σελίδες, 1000 κατι ποστ για να πάρει τελικά ένα ελικοφόρο παρτάλι;;;;; :cry:
:p
Μεγειές ρε, καλά χιλιόμετρα και άπεφτο! :beer:
PaNick67
05/05/2023, 09:47
Καλοταξιδη και απεφτη να ειναι. Ωραια επιλογη αν και σε βαζει σε τουριστικα μονοπατια κυριως. Η επομενη θα ειναι GS1250 :beer:
DoctoR_k6
05/05/2023, 09:52
Καλοταξιδο κ απροβληματιστο.
Μεγειά και καλά χιλιόμετρα!
Να τη χαρείς με την ψυχή σου :beer:
BabisStinson
05/05/2023, 10:23
Καλορίζικη φίλε, καινούρια εντελώς μηχανή..!
Καλές βόλτες να έχεις και να την χαρείς όπως πρέπει!
Dr.Monty
05/05/2023, 10:31
Κουκλα ειναι η π...α!
Καλοτάξιδη φίλε να την γουσταρεις και να εισαι ασφαλής!
Σε 1000 μηνύματα περίπου, προσεγγίζουνε το αιωνόβιο νήμα (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155990&page=79) του Blitzer ...που τελικά παντρεύτηκε.
Πρέπει τελικά να αποδεχθούμε, ότι για καλή επιλογή μοτοσυκλέτας, τα 1000 μηνύματα είναι μονόδρομος.
Καλορίζικη!
:beer:
443141
Καλοτάξιδη, εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Σου είχα προτείνει να δεις την συγκεκριμένη αλλά όπως είπες η BMW δεν είχε ούτε δείγμα για test ride και σε έβλεπα πολύ ψημένο με το Multi, οπότε λέω μάλλον δεν. Τελικά ήταν μια -ματιά- και καλή :D
CorpseAlive
05/05/2023, 15:04
Παίδες την πήρα στις 11:00 και μόλις κατέβηκα...
Εβγαλα το άχτι μου έστω και με βροχή.
Πολύ ωραία αίσθηση και τρομερή άνεση.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές !
Με το που μπουν και τα λάστιχα (Τρίτη αισίως τα scorpion trail 2) ελπίζω όσοι είστε εκ των Αθηνών να ακολουθήσετε για μια καταδρομική βόλτα..!
McGyver είναι τέλειο το μπρελοκ! Στείλε μου όταν μπορέσεις να βρεθούμε να γίνει η παράδοση!!
Αδερφέ να το χαρείς όσο μπορείς!
Πάντα όρθιος και καλές βόλτες!!
ratamahatta
05/05/2023, 15:46
Πολλά καλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χλμ εύχομαι
rainmike
05/05/2023, 15:51
καλοριζικο και απεφτο.:beer:
CorpseAlive
05/05/2023, 16:09
Αδερφέ να το χαρείς όσο μπορείς!
Πάντα όρθιος και καλές βόλτες!!
Ετοιμάσου με Νεοσσό για Πεντελική !
Δύσκολο το βλέπω...
443144
Η θέα από το μαιευτήριο....
Δύσκολο το βλέπω...
443144
Με το καλό :beer:
Δύσκολο το βλέπω...
Γέννησε το Duc ?
443146
:smokin:
ΥΓ καλότυχο, υγιές, όλοι να είστε καλά
Π... ελπίζω όσοι είστε εκ των Αθηνών να ακολουθήσετε για μια καταδρομική βόλτα..!
Κάπου μπερδεύεσαι. :lol:
Αν θες να πάμε μαλακωσσά προς τας εξοχάς που μένει ο Θωμάς, για να πάρεις το μπρελόκ και να θαυμάσεις το ενσί του και το σπίτι του ενσιού, ευχαρίστως.
SeniorCanardo
05/05/2023, 18:55
Καλές βόλτες, μικρές και μεγάλες.
:beer:
patsavour
05/05/2023, 19:26
Καλές βόλτες και απροβληματιστες όπως με το Χόντα (λέμε τώρα).χαχα.
CorpseAlive
05/05/2023, 20:08
Δύσκολο το βλέπω...
443144
Με το καλό και με έναν πόνο!
Τα λέμε για βόλτα σε 18 χρόνια !
CorpseAlive
05/05/2023, 20:09
Κάπου μπερδεύεσαι. :lol:
Αν θες να πάμε μαλακωσσά προς τας εξοχάς που μένει ο Θωμάς, για να πάρεις το μπρελόκ και να θαυμάσεις το ενσί του και το σπίτι του ενσιού, ευχαρίστως.
Ψήνεται βόλτα για κάτω από το αυλάκι με το ενσι το ορθόδοξο.
CorpseAlive
05/05/2023, 23:39
για δω εισαι αλλα δεν το ξερεις ακόμα
439110
Ακραίο Btw..
Το προέβλεψε την επόμενη μέρα που άνοιξες το νήμα.
Μπορεί βέβαια να λειτούργησε και υποσυνείδητα με τη βεβαιότητα που εξέφρασε και το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φωτογραφία του νήματος.
giorgosb
06/05/2023, 02:23
Καλόβολτο!
doctor_john
06/05/2023, 09:17
Αυτό ήταν! Με πέθανες! :lol:
Με'γεις! καλοτρεχούμενη!
443148
439127
Αν έχει κανείς το μοντέλο θέλω να ρωτήσω 2-3 πράγματα!
Καλορίζικο.
Όχι ακριβώς το ίδιο αλλά κάτι ξέρουμε...
Αυτό ήταν! Με πέθανες! :lol:
Με'γεις! καλοτρεχούμενη!
443148
Κοιτάζω στο διαδίκτυο και είναι πράγματι διαδεδομένος ο όρος. Ρωτάω το ChatGPT τι εστί Kalamata metallic paint και μου απαντάει:
Kalamata metallic paint is a type of automotive paint that has a dark, rich green color with a metallic finish. It is named after the city of Kalamata in Greece, which is known for its olives and olive groves. The color is inspired by the deep green hues found in the region's olives, and the metallic finish gives it a shiny, reflective quality.
Kalamata metallic paint is often used as an option for luxury or high-end vehicles, as it can add a unique and sophisticated look to the car's exterior. It is typically applied in several layers, with a base coat, metallic flake layer, and clear coat, to achieve the desired depth and shine. Kalamata metallic paint is also available in other applications, such as furniture and home decor, where it can add a touch of glamour and elegance.
Τώρα θα παρεξηγηθούν άλλες πόλεις που οι ξένοι το αποκαλούν καλαματιανό αντί για λαδί.
karellen
06/05/2023, 10:15
Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια :smokin:
443149
443150
PaNick67
06/05/2023, 10:20
Κοιτάζω στο διαδίκτυο και είναι πράγματι διαδεδομένος ο όρος. Ρωτάω το ChatGPT τι εστί Kalamata metallic paint και μου απαντάει:
Τώρα θα παρεξηγηθούν άλλες πόλεις που οι ξένοι το αποκαλούν καλαματιανό αντί για λαδί.
Ειναι ΠΟΠ γι' αυτο. Ξυδακι στις αλλες πολεις, κατα προτιμηση Παπαδημητριου βαλσαμικο απο την Καλαματα :lol: