Σύνδεση

View Full Version : ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

asxetost
15/10/2024, 20:16
Με είδα να φεύγω αφρενάριστος με 60 στην Λ. Δημοκρατίας, Αχαρνές, λίγο πριν το Lidl με 4 σταματημένα αυτοκίνητα μπροστά.
Δεν πρόλαβα να κοιτάξω πίσω, χύθηκα δεξιά δυο μέτρα πριν το μπαμ και γλίτωσα.

Ευχαριστώ θερμά τον μεθυσμένο κύριο με το αγωνιστικό bmw πίσω δεξιά, που είδε τι γίνεται και άφησε χώρο γελώντας
μου με κατανόηση...

Εννοείς από φανάρι φρεσκοπρασινος;
Ύπουλη φάση πολύ και μοιραίο λάθος μας πολλές φορές... Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα άλλο..

doctor_john
15/10/2024, 20:31
Ληγμένος, ποια φρεσκάδα, κατεβαίναμε λεωφόρο σε ώρα αιχμής. Κάποιος είχε την φαεινή να κάνει αναστροφή ..
Ο δρόμος προφανώς καμαρώνει τα πιο διάσημα μάρμαρα στην υφήλιο..

Coyote.V
15/10/2024, 20:53
Με είδα να φεύγω αφρενάριστος με 60 στην Λ. Δημοκρατίας, Αχαρνές, λίγο πριν το Lidl με 4 σταματημένα αυτοκίνητα μπροστά.
Δεν πρόλαβα να κοιτάξω πίσω, χύθηκα δεξιά δυο μέτρα πριν το μπαμ και γλίτωσα.

Ευχαριστώ θερμά τον μεθυσμένο κύριο με το αγωνιστικό bmw πίσω δεξιά, που είδε τι γίνεται και άφησε χώρο γελώντας
μου με κατανόηση...

Δεν τρέχουμε Γιάννη ειδικά πρωί που είναι όλοι οι σαλταρισμένοι στον δρόμο και θέλουν να προλάβουν να πάνε στην δουλειά τους, το ίδιο ισχύει και όταν σχολάνε, Υπάρχει όριο ταχύτητας στην πόλη και όταν οι δρόμοι είναι ανοικτοί δεν το τηρεί κανείς...δεν βγάζω την ουρά μας απέξω. Εκεί που το έπαθες είναι στο όρια Μενίδι -Ζεφύρι, δεν ξέρω αν σου λέει κάτι, αλλά εκεί προσέχουμε όχι μία αλλά τουλάχιστον 3 φορές παραπάνω από αλλού.

sanctusan
15/10/2024, 21:22
Αν το μτχ δεν έχει κάποιο σοβαρό έξτρα θα πήγαινα κούτα.

Το XSR900 GP βγαίνει πολύ ακριβό, ε; :rolleyes:

Δε θεωρώ ότι αξίζουν 2700€ παραπάνω για το φέρινγκ και το look. Επίσης ξενέρωσα λίγο μετά το ατύχημα.

Maira
18/10/2024, 11:47
Με είδα.......

Να πηγαίνω στην Αττική οδό..... Στην Εθνική.... σε κάθε δρόμο με άπλα.....
Να παίζει το τραγούδι που ακολουθεί.......

Και να γίνεται το κομμάτι μας..... Ο Ερμής να με συνοδεύει στον ωραιότερο χορό.......
Όταν η μηχανή ξέρει να λικνίζεται γίνεται ο καλύτερος παρτενέρ!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

Υ.Γ. Από την πρώτη μέρα που το χορέψαμε με τον Ερμή..... Απλά με κουρδίζει κάθε φορά που το ακούω!!! Μην παρεξηγήσετε ό,τι δείτε σε τυχαίο άκουσμα! :lol::lol:

456813

Ο ΕΡΜΗΣ!!!!!

AUFGEBRACHT
19/10/2024, 12:04
Με είδα χτες πρωί στην παλαιά Κορίνθου-Άργους, να έχω μαζέψει αρκετά χιλιόμετρα στην ευθεία, και να βλέπω ξαφνικά σκύλο να αποφασίζει να διασχίσει το δρόμο.

Ευτυχώς, επιβράδυνα έγκαιρα και κατάφερα να τον αποφύγω, αλλά τα χρειάστηκα όσο να πεις...

Nomand
19/10/2024, 13:36
Δε θεωρώ ότι αξίζουν 2700€ παραπάνω για το φέρινγκ και το look. Επίσης ξενέρωσα λίγο μετά το ατύχημα.

456873
Βγαίνει και ετσι όμως με 1000 ευρώ περίπου επιπλέον

sanctusan
21/10/2024, 13:45
Με βλέπω σε μεγάλο δίλημμα

Κανούργιο με 10400€;
ή
3 μηνών και 3000κμ με 9400€;

Αν έχετε όρεξη απαντήστε με vroom

Το καινούργιο έκλεισα! Στέλνω φωτογραφίες μόλις παραλάβω

bulmont
21/10/2024, 13:58
:beer::beer::beer::beer:

kordix
31/10/2024, 12:42
Με είδα να κάνω το πρώτο ζόρικο μπανάκι λόγω κρύου αέρα αλλά βρήκα μια καλή καβάτζα σε παραλία που έκοβε ο βοριάς οποτε έπαιξε και ηλιοθεραπεία, καφεδάκι + τυρόπιτα για αναπλήρωση των χαμένων θερμίδων.

Πριν και μετά τη βουτιά είχε στροφιλοθεραπεία.

457516

457517

457518

grinderx
31/10/2024, 15:00
Και πού είναι αυτή η καβάτζα;;

harris_x
31/10/2024, 15:02
Και πού είναι αυτή η καβάτζα;;
Αν σου πει δε θα είναι πλέον καβάτζα :smokin:

motojojo
31/10/2024, 15:41
Γιατι ολες οι άλλες παραλίες ειναι γεμάτες αυτη την εποχη και δεν θα βρειτε χωρο για την πετσετα σας ξερω γω :bawl:

harris_x
31/10/2024, 15:42
Γιατι ολες οι άλλες παραλίες ειναι γεμάτες αυτη την εποχη και δεν θα βρειτε χωρο για την πετσετα σας ξερω γω :bawl:

εγω δε θα του έλεγα :evil:

Manalishi
31/10/2024, 15:54
ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΡΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ..... ΜΝΠ ΑΝΤΜΙΝΣ!!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΠΟΥΛΙ ΕΠΑΝΩ:

457527

harris_x
31/10/2024, 15:58
ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΡΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ..... ΜΝΠ ΑΝΤΜΙΝΣ!!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΠΟΥΛΙ ΕΠΑΝΩ:

457527

Ε να τώρα.....

Τι να σου πω ρε παιδί μου...

Μας βρίζεις κιολας 457528

kordix
31/10/2024, 17:08
Στα επόμενα μπανάκια όποιος θέλει έρχεται που θα έχει και ωραίο δροσερό νεράκι. :D

Είναι στην Ποσειδωνία δεξιά, έχει ενα χωματόδρομο μπροστά από τα σπίτια. Εκεί έχει διάφορες καβατζες.

Παραπάνω καβάτζα εννοούσα όσον αφορά τον βοριά γιατί τώρα που αρχίζει η ψύχρα άμα βγεις απο το νερό και σε πιάσει ο βοριάς το δαγκώνεις για τα καλά. Κατούρημα δηλαδή μετά από 2 ωρες όταν γίνει η απόψυξη.

motojojo
31/10/2024, 20:36
Μέσα για χειμερινό μπανάκι.

Α υπάρχει παραλια καβατζα (https://maps.app.goo.gl/9P8W46jMRp1c9gr56) αλλά δεν σας τη λέω.

grinderx
01/11/2024, 11:05
Είναι στην Ποσειδωνία δεξιά, έχει ενα χωματόδρομο μπροστά από τα σπίτια. Εκεί έχει διάφορες καβατζες.
:a013:

Παραπάνω καβάτζα εννοούσα όσον αφορά τον βοριά γιατί τώρα που αρχίζει η ψύχρα άμα βγεις απο το νερό και σε πιάσει ο βοριάς το δαγκώνεις για τα καλά. Κατούρημα δηλαδή μετά από 2 ωρες όταν γίνει η απόψυξη.
Το κατάλαβα, αλλά οι ζουλιάρηδες άρχισαν τα δικά τους! :nono: :p

rex4539
01/11/2024, 13:36
Με είδα να βάζω κατά λάθος diesel στη μηχανή :facepalm:

Ερχόμενος σήμερα το πρωί από Αλεξανδρούπολη, κάνω στάση για βενζίνη στα ΣΕΑ Αταλάντης.

Είχε μερικά αυτοκίνητα στο βενζινάδικο και μου λέει η κοπέλα, ξέρεις να βάζεις μόνος σου; Ναι, της λέω...

Αρχίζω και βάζω λοιπόν. Μετά από 15-20 δευτερόλεπτα, βλέπω την κοπέλα να έρχεται έντρομη. Τι κάνεις, μου λέει;!

Τι κάνω, γεμίζω, όπως είπαμε.

Είναι diesel!!!

...

...

...

:facepalm: :cry: :nono:

Βάλτο στην άκρη, μου λέει.

Πωωωω ρε πστη μου!!!

Έρχεται σε λίγο ένα παλικάρι από μέσα. Χαμογελάει. Δεν είσαι ο πρώτος, μου λέει.

Φέρε τη μηχανή εδώ πέρα. Σπρώχνω...

Βλέπω ένα μηχάνημα με μια σωλήνα. Θα ρουφήξεις, τον ρωτάω;

Γελάει. Δεν φαντάζεσαι πόσοι την έχουν πάθει, μου λέει. Μερικούς δεν τους έχουμε πάρει χαμπάρι και έφυγαν με diesel. Το πήραν στο χέρι μετά από 1 χλμ.

Πόσο πρόλαβες να βάλεις; Πολύ λίγο, του λέω.

Ξεκινάει το μηχάνημα και ρουφάει όλο το υγρό μέχρι να στραγγίξει.

Θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγείσαι, μου λέει.

Να είσαι σίγουρος, του απαντώ.

457584

CorpseAlive
01/11/2024, 14:00
Με είδα να βάζω κατά λάθος diesel στη μηχανή :facepalm:

Ερχόμενος σήμερα το πρωί από Αλεξανδρούπολη, κάνω στάση για βενζίνη στα ΣΕΑ Αταλάντης.

Είχε μερικά αυτοκίνητα στο βενζινάδικο και μου λέει η κοπέλα, ξέρεις να βάζεις μόνος σου; Ναι, της λέω...

Αρχίζω και βάζω λοιπόν. Μετά από 15-20 δευτερόλεπτα, βλέπω την κοπέλα να έρχεται έντρομη. Τι κάνεις, μου λέει;!

Τι κάνω, γεμίζω, όπως είπαμε.

Είναι diesel!!!

...

...

...

:facepalm: :cry: :nono:

Βάλτο στην άκρη, μου λέει.

Πωωωω ρε πστη μου!!!

Έρχεται σε λίγο ένα παλικάρι από μέσα. Χαμογελάει. Δεν είσαι ο πρώτος, μου λέει.

Φέρε τη μηχανή εδώ πέρα. Σπρώχνω...

Βλέπω ένα μηχάνημα με μια σωλήνα. Θα ρουφήξεις, τον ρωτάω;

Γελάει. Δεν φαντάζεσαι πόσοι την έχουν πάθει, μου λέει. Μερικούς δεν τους έχουμε πάρει χαμπάρι και έφυγαν με diesel. Το πήραν στο χέρι μετά από 1 χλμ.

Πόσο πρόλαβες να βάλεις; Πολύ λίγο, του λέω.

Ξεκινάει το μηχάνημα και ρουφάει όλο το υγρό μέχρι να στραγγίξει.

Θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγείσαι, μου λέει.

Να είσαι σίγουρος, του απαντώ.

457584

Αν ήταν κανένα Transalp ξακόσια , θα το δούλευε κανονικά το diesel.

asxetost
01/11/2024, 14:32
Με είδα ψες να κατεβάζω ασύμπλεκτη κατά λάθος. Quickshifter και μ@λκιες

Dimmanoukas
01/11/2024, 15:48
Χαχα, έχω ανεβάσει σε γρήγορη αλλαγή καρφωτη μια πάνω.

Και όχι μια φορά αλλά δύο χαχα.
Άρα συμβαίνει καμιά φορά.

harris_x
01/11/2024, 16:34
Χρησιμοποιείτε συμπλέκτη για να ανεβάσετε;
WTF?

:confused:

Dimmanoukas
01/11/2024, 16:37
Δεν θα έπρεπε?
Δεδομένου ότι δεν έχω quick shifter?
Είναι κάτι που μου έχει διαφύγει τελείως?

asxetost
01/11/2024, 16:38
WTF?

Μόνο μέχρι να ζεσταθεί, είπαμε...
Δεν είμαστε και μαλακες να βαράμε κόφτη με κρύο μηχανάκι.:lol:

Εδιτ: αν και από οτι καταλαβαίνω αντίθετα από τη συμβατική καρφωτή μπορείς να παίξεις στιγμιαία με το γκάζι και να αλλάξεις σε όλο το φάσμα των στροφών αντί για πολύ ψηλά μόνο.

harris_x
01/11/2024, 16:43
Δεν θα έπρεπε?
Δεδομένου ότι δεν έχω quick shifter?
Είναι κάτι που μου έχει διαφύγει τελείως?
όχι δεν είναι ότι δε θα έπρεπε, απλά κλείνοντας λίγο το γκάζι η αλλαγή γίνεται όσο ομαλά θα γινόταν αν χρησιμοποιούσες τον συμπλέκτη.
κάποιοι λένε ότι προκαλεί φθορά αλλα όσα χρόνια καβαλάω δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.

PaNick67
01/11/2024, 17:21
Με ειδα να χαζευω στον δρομο ενα Triumph Scrambler 400X. Μα τι ομορφο μηχανακι και καθολου φτηνιαρικο.

Dimmanoukas
01/11/2024, 18:10
Είναι όντως που όμορφο, ειδικά στο πράσινο του χρώμα κουκλάκι

πυξιδας990
02/11/2024, 12:05
με ειδα να τσιμαπει το ματι ενα monster κλασικ μεσα απ το αμαξι στην ιερα οδο και να γυρναει αμεσως το κεφαλι..αξεπεραστο ντιζαιν

viper1
02/11/2024, 12:10
WTF?

Νέοι. Τι να πεις ?:lol:

dumutrus
02/11/2024, 19:38
Με είδα σήμερα το μεσημέρι μετα το γυάλισμα της μηχανής να πατάω φρένο καιτο μηχανάκι να συνεχίζει αμέριμνο την πορε8α του χωρίς να επιβρανδύνη ευτυχώς μόλις που ξεκινήσα από το σπίτι και πήγαινα με 10.Αφού συνήλθα από το σοκ και γύρισα να δω τι συμβαίνει διαπίστωσα πως όταν είπα τη θυγατέρα να γυαλίσει τα αλουμίνια και τις ζάντες θεώρησε καλό να γυαλίσει και τις δισκόπλακες.Προσοχή μεγάλη επειδή εμείς ξέρουμε κάτι και το θεωρούμε αυτονόητο δε πάει να πεί πως το ξέρει και ο άλλος.Το μπροστά σώθηκε το πίσω χρειάζεται τακάκια.

DoctoR_k6
04/11/2024, 09:29
...να φοραω καινουριο κρανος μετα απο 7 χρονια.
Ουαου...ποσο σφιχτο ηταν!! :lol:
Ποσο ειχαν πεσει τα μαξιλαρακια...στο παλιο μου!!
Επισης τι εξαερισμος... Τι σκατα να εχουν παρει μεσα οι αεραγωγοι στο παλιο? Και το καθαριζα παντα.

Kepler Fun
04/11/2024, 10:23
Με βλέπω κάθε μέρα να γράφω χιλιόμετρα με το σκουτεράκι που εδώ και καιρό θέλω να το αλλάξω γιατί μου την δίνει η θέση οδήγησης τύπου καρέκλας και η πίσω ανάρτηση που κοπανάει λόγω διάταξης.

Έλα όμως που κάθε φορά που πάω για ανταλλαγή και δοκιμάζω μηχανές το μετανιώνω γιατί τέτοια χρηστικότητα, ευκολία και οικονομία δεν υπάρχει σε μοτοσυκλέτα.......

Tsber
04/11/2024, 10:47
Με βλέπω κάθε μέρα να γράφω χιλιόμετρα με το σκουτεράκι που εδώ και καιρό θέλω να το αλλάξω γιατί μου την δίνει η θέση οδήγησης τύπου καρέκλας και η πίσω ανάρτηση που κοπανάει λόγω διάταξης.

Έλα όμως που κάθε φορά που πάω για ανταλλαγή και δοκιμάζω μηχανές το μετανιώνω γιατί τέτοια χρηστικότητα, ευκολία και οικονομία δεν υπάρχει σε μοτοσυκλέτα.......

Έκαστος στο είδος του...

πυξιδας990
04/11/2024, 12:16
Με ειδα να οδηγαω ενα turismo veloce recluse για τις αναγκες ενος προμο και επαθα την πλακα μου...
457663457664

RaGe_Raptor
04/11/2024, 12:38
Με ειδα να οδηγαω ενα turismo veloce recluse για τις αναγκες ενος προμο και επαθα την πλακα μου...
457663457664

2 λόγια αν θες για το veloce και την φάση (προμο)...

grinderx
04/11/2024, 13:22
457663457664
Πώπω κούκλα!!!

Bowleno
04/11/2024, 13:58
Με είδα σήμερα το μεσημέρι μετα το γυάλισμα της μηχανής να πατάω φρένο καιτο μηχανάκι να συνεχίζει αμέριμνο την πορε8α του χωρίς να επιβρανδύνη ευτυχώς μόλις που ξεκινήσα από το σπίτι και πήγαινα με 10.Αφού συνήλθα από το σοκ και γύρισα να δω τι συμβαίνει διαπίστωσα πως όταν είπα τη θυγατέρα να γυαλίσει τα αλουμίνια και τις ζάντες θεώρησε καλό να γυαλίσει και τις δισκόπλακες.Προσοχή μεγάλη επειδή εμείς ξέρουμε κάτι και το θεωρούμε αυτονόητο δε πάει να πεί πως το ξέρει και ο άλλος.Το μπροστά σώθηκε το πίσω χρειάζεται τακάκια.

Εσύ φταίς, που δεν έδωσες πλήρεις και εμπεριστατωμένες οδηγίες, πλΕρωνε τώρα ΚΑΙ την θυγατέρα (αυτήν και τα μάτια σου!) ΚΑΙ τακάκια....:p

dumutrus
04/11/2024, 16:11
Εσύ φταίς, που δεν έδωσες πλήρεις και εμπεριστατωμένες οδηγίες, πλΕρωνε τώρα ΚΑΙ την θυγατέρα (αυτήν και τα μάτια σου!) ΚΑΙ τακάκια....:p

Τι να κάνουμε ρε Δημήτρη την προσέχω μπας και πιώ κανα ποτήρι νερό στα γεράματα (λέμε τώρα).

πυξιδας990
04/11/2024, 18:55
2 λόγια αν θες για το veloce και την φάση (προμο)...

το προμο αφορα τη μοτοπαρεα λεωνιδιου και το <οδοιπορικο ιστοριας1821 > που γινοταν επι 10 ετη μεχρι το 2023 και φετος επανερχεται με αλλαγες το 2025..γυριζονται καποιαβιντεο πανω σε αυτο και το πρωτο ειναι αυτο..
https://www.facebook.com/motoparea.leonidiou.2024/videos/8916534215034746?idorvanity=54163270279

οσον αφορα το τουρισμο,,καταρχην μεχρι να το καβαλησεις περναει αρκετος χρονος χαζευοντας τις λεπτομερειες του ντιζαιν που οι φωτο δεν μπορουν να δειξουν οσο το ζωντανο,κατα δευτερον η εκδοση ρεκλους εχει σκληρο κιβωτιο και παιρνει αρκετος χρονος να συνηθισεις την αισθηση,τη θεωρω γκατζετ ετσι για να λεμε,κατα τριτον η αισθηση ειναι ενα συγχρονο smt 990 ή multi 1000 οσον αφορα τη θεση οδηγησης,φανταστικο κοντρολ δηλ του τι γινεται...και κατα τεταρτον....εχει φανταστικο ηχο,πραγματικα με την αφτερ μαρκετ εξατμιση ο 3κ με το σιφτερ ηταν σκετη καβλα...μαχητικο...θεωρω οτι παροτι μιλαμε για μια μοτοσυκλετα που κυλισε τις ροδες το 2015,μετα απ 9 χρονια ειναι αχτυπητη ακομα ,φανταστικη δουλεια απ τους ιταλους..Ας οψεται κατι παννεληνιες και κατι φροντιστηρια μαζι με κατι ανακαινισεις,αλλιως ενα μεταχειρω απλο θα εκανε παρεα στο συγκεκριμενο που το εχει παρει πολυ καλος φιλος και μετα απο multi 1200,ktm 1290,caponord 1200 λεει τα καλυτερα για το mv!!!

motojojo
05/11/2024, 11:12
Και ναι.....είναι γεγονός....

ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! ! !

Με ειδα να βγαίνω χαρωπός με την πολυπόθητη κάρτα στα χέρια, να καβαλάω μετά από 60 μέρες και να (ξανα)θυμαμαι πόσο μπουρδέλο ειναι οι δρόμοι μας!

Επίσης να χέζομαι λίγο επειδή τα λάστιχα γλυστρούσαν λιγο παραπάνω απο την τελευταία φορά (μαλλον αναμενομενο λόγω της ακινησιας) και να κάνω το πρώτο μικρο άνοιγμα στη συγγρού. Μικρό και αυτό γιατί ένοιωσα το πίσω μέρος να έχει τάση για 8αρια.

Χαρά απεριγραπτη.

asxetost
05/11/2024, 15:15
Με είδα να πέφτω με καμιά 50άρα.
Δεν ξέρω πώς ακριβώς δεν κατάφερα να κατεβάσω, μάλλον δεν κλώτσησα αρκετά πειστικά το λεβιέ, πριν από στροφή και μέχρι να καταλάβω τι έγινε :wave2:
Με είδα επίσης να βγάζω το μηχανάκι από το χαντάκι που έφυγε μόνος μου γιατί κανείς κουτάκιας δεν με βοήθησε και να συνεχίζω τη βόλτα μου.

grinderx
05/11/2024, 15:23
Ελπίζω να είναι όλα καλά!

RaGe_Raptor
05/11/2024, 15:26
Δεν ξέρω πώς ακριβώς δεν κατάφερα να κατεβάσω, μάλλον δεν κλώτσησα αρκετά πειστικά το λεβιέ, πριν από στροφή και μέχρι να καταλάβω τι έγινε :wave2:
Με είδα επίσης να βγάζω το μηχανάκι από το χαντάκι που έφυγε μόνος μου γιατί κανείς κουτάκιας δεν με βοήθησε και να συνεχίζω τη βόλτα μου.

αφού συνέχισες όλα καλά φαντάζομαι.:beer:

asxetost
05/11/2024, 15:30
Καλά είναι, έπεσα στο μοναδικό χαντάκι με ξερά χορτάρια σε ακτίνα πολλών χλμ. στην περιοχή.
Και φυσικά χτύπησα στο μοναδικό σημείο που είχα εκτεθειμένο από εξοπλισμό, στο γόνατο.- κάποιος θα αγοράσει σύντομα επιγονατίδες ή παντελόνι.
Αλλά οκ, έχω χτυπήσει πολύ χειρότερα με το ποδήλατο που είχα όταν ήμουν 8.
2 γρατζουνιές στο καπάκι του συμπλέκτη, μια βάση φερινγκ έφαγε τσαμπουκά.
Αυτά.

CorpseAlive
05/11/2024, 15:32
Καλά είναι, έπεσα στο μοναδικό χαντάκι με ξερά χορτάρια σε ακτίνα πολλών χλμ. στην περιοχή.
Και φυσικά χτύπησα στο μοναδικό σημείο που είχα εκτεθειμένο από εξοπλισμό, στο γόνατο.- κάποιος θα αγοράσει σύντομα επιγονατίδες ή παντελόνι.
Αλλά οκ, έχω χτυπήσει πολύ χειρότερα με το ποδήλατο που είχα όταν ήμουν 8.
2 γρατζουνιές στο καπάκι του συμπλέκτη, μια βάση φερινγκ έφαγε τσαμπουκά.
Αυτά.

Τώρα το μηχανάκι που σε είδε έτσι τσαμπούκα , παίζει και να κόψει τις μαλακίες και να στρώσει. :lol:

Ελπίζω να είναι όλα καλά και από εδώ και πέρα πάντα όρθιος :beer:

motojojo
05/11/2024, 15:40
Αφηρημενος θα ήσουν...!

Τέλος καλό όλα καλά αφου δεν χτυπησες εσύ και δεν είχες σοβαρή ζημιά, μην το πεις ουτε του παπα.

Με τόσα που γίνονται ο κόσμος απλά προσπερνάει.

Τωρα ειδα οτι χτυπησες ελαφρα (απ'οτι κατάλαβα)

Tsber
05/11/2024, 17:22

Περαστικά, όπως έχουμε ξαναπεί συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά.

Καλό είναι που ξέρεις ή υποψιάζεσαι έστω γιατί έπεσες, συνεχίζεις πιο έμπειρος και αρματωμένος, τα κάνεις όλα πριν τη στροφή, μπαίνεις αργά - βγαίνεις γρήγορα!

Αυτό με τα ζώα που γίνεται ατύχημα μπροστά τους και κορνάρουν γιατί βιάζονται είναι ό,τι πιο ελεεινό δυστυχώς, έχω παρκάρει τη μηχανή διαγωνίως με τα αλάρμ αναμμένα κάνα δυο μέτρα μπροστά από πεσμένο μοτοσικλετιστή για να μην περνούν τα εμέσματα σπινιάροντας δίπλα απ' το κεφάλι του :(

2stroker
06/11/2024, 07:52
Περαστικα και αγυριστα φιλε!

Kepler Fun
06/11/2024, 08:50
Με είδα να παίρνω προσφορά για ανταλλαγή του σκούτερ με καινούργιο NC750X από γνωστό έμπορα με πολλά καταστήματα στην Αθήνα.

Το σκούτερ (άριστη κατάσταση, λίγα χλμ, το πιο εμπορικό μοντέλο) -40% σε σχέση με τις τιμές του Car και το καινούργιο ακατέβατο, για ένα κομμάτι που είναι στο μαγαζί και έχουν ανέβει πάνω του εκατοντάδες κώλοι (το πίσω κάθισμα με γρατζουνιές απο παπούτσια) και έχει ήδη ως μοντέλο ανανεωθεί.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω........ αλλά πως επιβιώνουν ?

panavour
06/11/2024, 11:31
Με είδα να παίρνω προσφορά για ανταλλαγή του σκούτερ με καινούργιο NC750X από γνωστό έμπορα με πολλά καταστήματα στην Αθήνα.

Το σκούτερ (άριστη κατάσταση, λίγα χλμ, το πιο εμπορικό μοντέλο) -40% σε σχέση με τις τιμές του Car και το καινούργιο ακατέβατο, για ένα κομμάτι που είναι στο μαγαζί και έχουν ανέβει πάνω του εκατοντάδες κώλοι (το πίσω κάθισμα με γρατζουνιές απο παπούτσια) και έχει ήδη ως μοντέλο ανανεωθεί.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω........ αλλά πως επιβιώνουν ?

επιβιωνουν διοτι πουλανε,και πουλανε διοτι παρ ολα αυτα που προσφερουν ο κοσμος αγοραζει,και ο κοσμος αγοραζει διοτι...........................................:ufo::ufo:

billyka
09/11/2024, 22:39
Με είδα στα διόδια της Εγνατίας,να αντιλαμβάνομαι ότι λείπει το πλαστικό καπάκι σέλας συνοδηγού (μονόσελο)...Είχα δει ότι έλειπε η μία από τις δύο βίδες που το συγκρατούν πάνω στην μεταλλική ράγα που κουμπώνει,αλλά δεν πίστευα ότι θα μου έφευγε από τον αέρα.Ελπιζω μόνο να μην χτύπησα κανέναν

motojojo
10/11/2024, 18:08
Άσχετο αλλά ένοιωσα τρομερη ικανοποίηση.
Με είδα να τερματίζω το 10αρι του μαραθωνίου. Ωραία αίσθηση να μπαινεις στο Καλλιμάρμαρο.
Ήταν η πρώτη μου φορά.

Δεν είναι κάτι σπουδαιο τα 10 αλλά για μένα ήταν σαν άθλος. Με ελάχιστες προπονήσεις μην έχοντας ξεπεράσει ποτέ τα 6.5-7χλμ, το έβγαλα με καλό -τηρουμένων των αναλογιών- χρόνο, πέρα των προσδοκιών μου.

Και του χρόνου.

karellen
10/11/2024, 18:10
Μπράβο Γιώργο!

Ilias_83
12/11/2024, 14:40
Με είδα να παρκάρω σήμερα το Street Triple μου στο πάρκινγκ του νέου του ιδιοκτήτη, αφού είχε προηγηθεί μια διαδρομή με βροχή μέχρι τη Χαλκίδα.
Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Θα δείξει σε βάθος χρόνου αν έκανα καλά που το αποχωρίστηκα...

Dimmanoukas
12/11/2024, 17:05
Ηλία σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αποχωριστώ και εγώ τη δική μου.
Συνήθως λέμε για καλύτερα, τώρα τι θα γίνει στο τέλος θα φανεί.

Καλά να είμαστε να γκρεμίζουμε, ωχ να πουλάμε και να αγοράζουμε ήθελα να πω. :beer:

katsar
15/11/2024, 10:27
Είδα τον καιρό να με ξεγελάει και τελικά να πίνω καφέ μούσκεμα :cry:

Dimmanoukas
15/11/2024, 13:16
Είδα στο δρόμο του να πάρω το τελευταίο διαθέσιμο sr4 max (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164139) της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας από Σαλαμίνα να γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα λόγω της ζέστης και του ήλιου και το περπάτημα που έκανα για δύο τρία χιλιόμετρα με πλήρη εξάρτηση και κράνος κλπ.

Στην επιστροφή όμως και ενώ χαιρόμουν για την επιλογή και λέω να ψιχαλα με το σκούτερ και έχοντας αδιάβροχο μπουφάν και μποτάκια, στα παπ@ρια μου σε γράφω κωλοκαιρε, ε ξαφνικά κάποιος είπε να με καταβρέξει με το λάστιχο.

Σαν να με βάφτισαν δεύτερη φορά ένα πράγμα.

Συμπέρασμα
1) όταν ο Θεός κάνει σχέδια ο άνθρωπος γελάει που λέει και ο πρώην δήμαρχος.
2) με το σκούτερ όντως με ψιχαλα όταν κινείσαι δεν σε πιάνει τίποτα.
3) το dainese με κράτησε όντως στεγνό και τα μποτάκια της stylmartin δεν έβαλαν ούτε σταγόνα.
3) σκούτερ, αυτόματο, σε στάδιο στρωσιματος μέχρι τις 5 χιλιάδες στροφές με περίπου 70 χαω θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα σταυρόλεξο να λύνω, χαχα.

Tsber
15/11/2024, 16:45
Είδα στο δρόμο του να πάρω το τελευταίο διαθέσιμο sr4 max της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας από Σαλαμίνα να γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα λόγω της ζέστης και του ήλιου και το περπάτημα που έκανα για δύο τρία χιλιόμετρα με πλήρη εξάρτηση και κράνος κλπ.

Στην επιστροφή όμως και ενώ χαιρόμουν για την επιλογή και λέω να ψιχαλα με το σκούτερ και έχοντας αδιάβροχο μπουφάν και μποτάκια, στα παπ@ρια μου σε γράφω κωλοκαιρε, ε ξαφνικά κάποιος είπε να με καταβρέξει με το λάστιχο.

Σαν να με βάφτισαν δεύτερη φορά ένα πράγμα.

Συμπέρασμα
1) όταν ο Θεός κάνει σχέδια ο άνθρωπος γελάει που λέει και ο πρώην δήμαρχος.
2) με το σκούτερ όντως με ψιχαλα όταν κινείσαι δεν σε πιάνει τίποτα.
3) το dainese με κράτησε όντως στεγνό και τα μποτάκια της stylmartin δεν έβαλαν ούτε σταγόνα.
3) σκούτερ, αυτόματο, σε στάδιο στρωσιματος μέχρι τις 5 χιλιάδες στροφές με περίπου 70 χαω θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα σταυρόλεξο να λύνω, χαχα.

Μεγειά φίλε μου και καλές (και στεγνές) βόλτες λοιπόν!

Περιμένουμε και φωτό ως είθισται :D

Dimmanoukas
15/11/2024, 17:27
Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή για τις ευχές.
Φωτό εντελώς πρόχειρες βροχερές στην ενότητα του για να μην βγαίνουμε off topic και γκρινιάζουν οι admin

karellen
14/12/2024, 16:01
Με είδα χθες να μου πετάγεται στα μάτια καυστική ποτάσα και να χάνω το έδαφος (και το φως μου) από τον πόνο.

Πήγα στα τυφλά στη βρύση και άρχισα να ρίχνω κιλά νερό.Κάποια στιγμή πήρα τηλ τη γυναίκα μου και με πήγε στο νοσοκομείο όπου φάγαμε όλη την ημέρα σε πλύσεις με φυσιολογικό ορό,εξετάσεις και κολύρια.
Αργότερα στο σπίτι όλη η βραδυά κύλησε με κλειστά μάτια,αφόρητο τσούξιμο αν τα άνοιγα και καθόλου ύπνος.

Σήμερα το πρωί ήταν πιο καλά και στο νοσοκομείο που είχα ραντεβού ο γιατρός είδε μια ελαφρά βελτίωση,το δεξί έφαγε όλο το λούκι,το αριστερό τη γλύτωσε,θα ξαναπάω αύριο Κυριακή πωί και μέχρι τότε αντιβιώσεις-βιταμίνες και τρία διαφορετικά κολύρια.

Κονομήσαμε και φέτος.:(

CorpseAlive
14/12/2024, 16:02
Με είδα χθες να μου πετάγεται στα μάτια καυστική ποτάσα και να χάνω το έδαφος (και το φως μου) από τον πόνο.

Πήγα στα τυφλά στη βρύση και άρχισα να ρίχνω κιλά νερό.Κάποια στιγμή πήρα τηλ τη γυναίκα μου και με πήγε στο νοσοκομείο όπου φάγαμε όλη την ημέρα σε πλύσεις με φυσιολογικό ορό,εξετάσεις και κολύρια.
Αργότερα στο σπίτι όλη η βραδυά κύλησε με κλειστά μάτια,αφόρητο τσούξιμο αν τα άνοιγα και καθόλου ύπνος.

Σήμερα το πρωί ήταν πιο καλά και στο νοσοκομείο που είχα ραντεβού ο γιατρός είδε μια ελαφρά βελτίωση,το δεξί έφαγε όλο το λούκι,το αριστερό τη γλύτωσε,θα ξαναπάω αύριο Κυριακή πωί και μέχρι τότε αντιβιώσεις-βιταμίνες και τρία διαφορετικά κολύρια.

Ω ρε φίλε, περαστικά ρε Νίκο ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Tsber
14/12/2024, 16:13
Περαστικά Νίκο, καλή ανάρρωση και υπομονή!

Bowleno
14/12/2024, 16:14

Ρε Νικόλα... Όχι ρε γμτ. Περαστικά και ελπίζω να μην αφήσει ζημιά.:(

doctor_john
14/12/2024, 16:53
Περαστικά Νίκο! Πως έγινε αυτό; έβαλες σκόνη στο νερό;

Ρώτησε το γιατρό σου τι θεωρεί καλό να τρως αυτή την περίοδο.

πυξιδας990
14/12/2024, 17:06

περαστικα αδερφε

PaNick67
14/12/2024, 17:15

Περαστικά Νικόλα, καλή ανάρρωση χωρίς θέματα εύχομαι.

dumutrus
14/12/2024, 17:52
Περαστίκα και αγύριστα

Pan
14/12/2024, 18:10
Περαστικά, κάλη και γρήγορη ανάρρωση

Volpad
14/12/2024, 18:38
Περαστικά ρε Νίκο...

bulmont
14/12/2024, 18:41
Ρε Νικόλα.........................περαστικά και ποτέ ξανα................

asxetost
14/12/2024, 18:45
Απίστευτο ρε φίλε, περαστικά να είναι γαμωτο..

geioann
14/12/2024, 18:55
Περαστικά και υπομονή! Όλα καλά θα πάνε! Σαπούνια εφτιαχνες??

billyka
14/12/2024, 19:07
Περαστικα!

filipp0s
14/12/2024, 19:10

Πω, πω! Περαστικά ρε Νίκο!

strokt up
14/12/2024, 19:12
Περαστικά!!!

bulmont
14/12/2024, 19:16
..... Σαπούνια εφτιαχνες??

:bawl::bawl::bawl:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Μάλλον βαρέλια θα 'πλενε....

Maira
14/12/2024, 23:22

Περαστικά να είναι και ποτέ ξανά!!!

grinderx
15/12/2024, 03:25

Περαστικά! Πολύ προσοχή με τα μάτια παιδιά!

sapila racing
15/12/2024, 07:22

Ωχ, περαστικα Νικο!!

karellen
15/12/2024, 08:02
Ευχαριστώ από καρδιάς φίλοι μου (και φίλη) για τις ευχές σας. :pink:

Απολογσμός,κάψιμο το μισό ασπράδι και η μιση κόρη του δεξιού,το καλό είναι ότι δείχν ει να υποχωρεί το κάψιμο και να δημιουργείται νέος ιστός.
Θέλει όμως πολλή προσοχή ακόμα,όχι έντονο φως και αποχή από κνητά-pc-τηλεοράσεις και διάβασμα

mikes
15/12/2024, 08:15
περαστικα κι αγυριστα..

azar41
15/12/2024, 08:23
Περαστικά και υπομονή εύχομαι, δυστυχώς υπάρχουν και οι ατυχίες.

motojojo
15/12/2024, 08:25
Περαστικά και καλή ανάρρωση.

thunder ace
15/12/2024, 08:31
Περαστικα φιλε μου.
Το ειχα παθει μικρος με διαλυτικο και δεν το ξεχασα ποτε.

Nostradamus
15/12/2024, 09:12
Περαστικά Νικόλα! Εύχομαι γρήγορα να το ξεπεράσεις χωρίς παρατράγουδα.

stefanos
15/12/2024, 11:13
Περαστικά, πολύ άσχημος τραυματισμός, πολύ επικίνδυνη η καυστική ποτάσα, καλή ανάρρωση.

Bowleno
15/12/2024, 11:29
Περαστικα φιλε μου.
Το ειχα παθει μικρος με διαλυτικο και δεν το ξεχασα ποτε.

Με ασετόν εγώ, την εποχή που έκανα λούστρα, τρελός πόνος.....
Πέταξε ο βοηθός τα κομμάτια από το λυμένο πιστόλι στο ασετόν, πλάφ και....το σφαλιαρίδι πήγε σύννεφο!

RaGe_Raptor
15/12/2024, 13:27

περαστικά ρε φίλε!

harris_x
15/12/2024, 23:48
Περαστικά Νίκο :beer::beer::beer:

pektis
16/12/2024, 08:36
Περαστικα...:beer:

ThatSlowMF
16/12/2024, 08:55
Κάποιος μας μάτιαξε. Εμένα στο Σαββατιατικο ψηστίρι (καταλαθος μεν) αλλά μια φίλη απο απροσεξία μου έχωσε ενα τσιγαρο μέσα στο μάτι και κάθομαι τωρα δυο μέρες μετα στην δουλειά με ένα κόκκινο μάτι που δακρύζει σαν παιδιού που του έπεσε το παγωτό.

Να ναι καλα τα κολλύρια. περαστικά

grinderx
16/12/2024, 09:06
Κάποιος μας μάτιαξε. Εμένα στο Σαββατιατικο ψηστίρι (καταλαθος μεν) αλλά μια φίλη απο απροσεξία μου έχωσε ενα τσιγαρο μέσα στο μάτι και κάθομαι τωρα δυο μέρες μετα στην δουλειά με ένα κόκκινο μάτι που δακρύζει σαν παιδιού που του έπεσε το παγωτό.

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Περαστικά!

Πολύ προσοχή με τα μάτια παιδιά. Πολύ προσοχή!

harris_x
16/12/2024, 09:11

:eek:

Περαστικά :beer::beer::beer:

DimisK
16/12/2024, 11:44
Περαστικά σου Νίκο και υπομονή!
:beer:

Περαστικά και στον σύντροχο TLR!

Άντε παιδιά ας μείνουν στο 24 αυτές οι ατυχίες, να μπείτε καινούργιοι στο νέο έτος!

Tsber
16/12/2024, 12:18

:eek:

Περαστικά!

karellen
16/12/2024, 13:29
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας και τα βρουμ!

Προ ολίγου έφυγα από το γιατρό,το μάτι πάει καλύτερα μέρα με τη μέρα, ευτυχώς οι ιστοί αναγεννιούνται.

Περαστικά φίλε.
Μας ματιάσανε σίγουρα,χρειαζόμαστε μια καλή βόλτα να στανιάρουμε !

Bowleno
16/12/2024, 13:41

:uplate: αφού δεν έχωσε καμιά σούβλα...

Περαστικά!

CorpseAlive
16/12/2024, 13:49
Ποια να είναι άραγε η πιθανότητα , 2 μοτοσυκλετιστές την ίδια περίοδο να έχουν τραυματιστεί στα μάτια και όχι π.χ. χέρια πόδια κλπ που είναι και μέρος της ενασχόλησης μας :bawl: ?
Περαστικά και στον SlowMF !