View Full Version : Μονοήμερη Βόλτα. (ΟΧΙ Ετήσια)
volpad αν το bagster το εχεις μονο για να κουμπωνεις το tank bag,
μπορεις εναλλακτικα να παρεις αυτο εδω, (https://www.giassaris.gr/aksesouar-moto-scooter-anavath/universal-systhma-efarmoghs-tankbag-bagster/universal-kalumma-lorida-bagster-easy-road) και δε θα εχεις πλεον προβλημα με
τη ψυξη του ρεζερβουαρ..
εν το μεταξυ, ετσι για να σκασουν μερικοι απ'τη ζηλεια τους, το πρωι που ξεκινησα γεμισα το
ρεζερβουαρ μου, και ξεκινησα για το περιπτερο. ελεγα να ξαναφουλαρω μολις γραψω 200 χλμ
αλλα τελικα δεν καθως φορωντας τα αδιαβροχα στην επιστροφη, εκει που ειχα το πορτοφολι
δεν ηταν και το ευκολοτερο πραγμα να βγει.. οποτε λεω "αστο προχωραω και οπου μου αναψει
λαμπακι, γεμιζω.. εφτασα στη περιοχη μου, λαμπακι ΔΕΝ αναψε, και γεμισα στο ιδιο βενζιναδικο
που εβαλα το πρωι, και το μηχανακι πηρε μεσα 11μιση λιτρα με τον χιλιομετρητη να γραφει
290 χλμ, πραγμα που μεταφραζεται σε περιπου 3,9 με 4 λιτρα/100 χλμ!!!
οχι κι ασχημα για 16χρονο μηχανακι με 78000 χλμ.. :D :smokin:
Ξεκίνησα να γράψω 2 λόγια και βγήκε έκθεση... Bear with me...
Αυτά παθαίνει ένα μηχανάκι όταν η εταιρία αποφασίζει να πάρει ένα μοτέρ απο το WSBK της και να το πετάξει πάνω σε ένα σασί sport touring...
Φαντάσου κιόλας οτι το ST4S βγάζει και 2 (ολογράφως δύο) άλογα παραπάνω απο το 996...
Ο κάθετος κύλινδρος απέχει απο το ντεπόζιτο περίπου 1 πόντο. Μπροστά απο τον κύλινδρο, είναι το φιλτροκούτι με αποτέλεσμα να θέλει πολύ αέρα για να ψυχθεί.
Όταν πηγαίνεις αργά, δεν περνάει αρκετός αέρας για να γίνει δουλειά...
Όσο πάς με πάνω απο 70-80, η ψύξη απο το ψυγείο νερού και το ψυγείο λαδιού είναι αρκετή. Η θερμοκρασία του νερού θα είναι περίπου 85 βαθμούς.
Όμως, τα μέταλλα ζεσταίνονται και κρατάνε τη θερμοκρασία και μόλις σταματήσεις (πχ σε διόδια) η θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει στους 120 σε δευτερόλεπτα...
Όταν η μηχανή είναι ζεστή, άν πηγαίνεις με 50-60 σταθερά δεν μπορεί να ρίξει τη θερμοκρασία κάτω απο τους 100 με τίποτα.
BTW, το βεντιλατέρ ανάβει στους 104 και σβήνει στους 98...
Δεδομένου λοιπόν οτι το ντεπόζιτο απέχει 1 πόντο απο τον κύλινδρο που ψύχεται δύσκολα, η θερμοκρασία της βενζίνης προφανώς ανεβαίνει τόσο ωστε να βράσει... (απάρεντλι...)
Βοήθησε και το γεγονός οτι φόραγα το μαύρο δερμάτινο bagster, με το αντίστοιχο tankbag απο πάνω και το ντεπόζιτο δεν είχε ελεύθερη μεταλλική επιφάνεια για να ψυχθεί.
Βέβαια, υποψιάζομαι οτι το πρόβλημα δεν ήταν οτι έβραζε η βενζίνη αυτό καθε αυτό.
Όταν σταμάτησα στην άκρη, έβγαλα το tankbag και είδα οτι είχε βγεί λίγη βενζίνη απο τη τάπα, πραγμα που σημαίνει οτι η βαλβίδα αναπνοής που έχει, είχε βουλώσει.
Προφανώς και όταν την άνοιξα έκανε όπως όταν ανοίγεις ένα καινούριο γυάλινο βάζο με μαρμελάδα και ρούφηξε αέρα μέσα...
Ουσιαστικά, αν βουλώσει η βαλβίδα, δεν υπάρχει τρόπος να μπεί στο ντεπόζιτο αέρας και καθώς η τρόμπα διώχνει τη βενζίνη και κατεβαίνει η στάθμη, δημιουργείται υποπίεση.
Τότε λοιπόν σκέφτηκα οτι το πρόβλημα ήταν πως η τρόμπα δεν μπορούσε πια να υπερνικήσει αυτή την υποπίεση, με αποτέλεσμα να μείνουν απο βενζίνη τα beck.
Άφησα ανοιχτή τη τάπα, έβαλα το κλειδί στη μίζα και το γύρισα για να ακούσω αν η τρόμπα έκανε prime ή αν κάηκε. Έκανε prime κανονικά, οπότε λέω λογικά θα πάρει τώρα.
Όντως πήρε, αλλα μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα ξαναέσβησε με το ίδιο σύμπτωμα.
Αμέσως έκλεισα και άνοιξα διακόπτη και έσκυψα για να ακούσω αν η τρόμπα κάνει prime πάλι.
Αφού την άκουσα, κατάλαβα οτι το πρόβλημα δεν ήταν εκεί, αλλα στο σύστημα που δίνει ρεύμα στη τρόμπα.
Κάτω απο τη σέλα έχω 4 ασφάλειες, 2 spare και 2 που δουλεύουν.
Η μία είναι της τρόμπας και η άλλη του βεντιλατέρ.
Τις τσέκαρα και ήταν κομπλέ (αναμενόμενο βέβαια γιατι αλλιώς η τρόμα δεν θα δούλευε καθόλου).
Ακόμα, ακριβώς δίπλα είναι και οι 2 αντίστοιχοι ρελέδες της τρόμπας και του βεντιλατέρ.
Ο ένας έκαιγε και ο άλλος ήταν κομπλέ.
Έ, τους έκανα τράμπα μεταξύ τους, έβαλα σέλα, έκλεισα την τάπα, έβαλα το κράνος μου και έφυγα για το stork...
Στη διαδρομή πήγαινα αρκετά γρήγορα (προς πολύ γρήγορα) και όταν πάρκαρα, άνοιξα την τάπα και δεν ακούστηκε καθόλου θόρυβος το οποίο σημαίνει οτι αυτό που εμπόδιζε τη βαλβίδα, δεν υπήρχε πιά.
Δεν ξέρω τι ήταν και μάλλον δεν θα μάθω και ποτέ. Παρόλα αυτά θα αλλάξω τους 2 ρελέδες με νέους γιατι όπως και να το κάνεις, είναι απο το 2004.
Θα λύσω και την τάπα να την καθαρίσω (να φύγουν και κάτι σκουριές που έχει εξωτερικά) και βλέπουμε...
Με κάθε επιφύλαξη, παραθέτω το παρακάτω (https://el.avtotachki.com/temperatura-kipeniya-goreniya-i-vspyshki-benzina/) μόνο για να σε υποψιάσει. Αλλά θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από κάποιον που έχει σχετικές γνώσεις για να αξιολογήσει την εγκυρότητά του.
Το σημείο βρασμού της βενζίνης είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα τιμή. Σήμερα, λίγοι νέοι οδηγοί γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή, σε ένα ζεστό κλίμα, η βενζίνη που βράζει σε γραμμή καυσίμου ή καρμπυρατέρ θα μπορούσε να ακινητοποιήσει ένα αυτοκίνητο. Αυτό το φαινόμενο δημιούργησε απλώς κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σύστημα. Τα ελαφρά κλάσματα υπερθερμάνθηκαν και άρχισαν να διαχωρίζονται από τα βαρύτερα με τη μορφή φυσαλίδων εύφλεκτου αερίου. Το αυτοκίνητο κρύωσε, τα αέρια έγιναν ξανά υγρά - και ήταν δυνατό να συνεχιστεί το ταξίδι.
Μια Ντουκάτι σε κάνει επιστήμονα. Τι να λένε και τα πανεπιστήμια.
Ο Volpad έχει πετύχει να είναι ανεξάρτητος από συνεργεία. Κάνει τα περισσότερα μόνος του και ξέρει ότι έχει γίνει ποιοτική δουλειά που την ευχαριστιέται.
μπορεις εναλλακτικα να παρεις αυτο εδω, (https://www.giassaris.gr/aksesouar-moto-scooter-anavath/universal-systhma-efarmoghs-tankbag-bagster/universal-kalumma-lorida-bagster-easy-road) και δε θα εχεις πλεον προβλημα με
τη ψυξη του ρεζερβουαρ..
εν το μεταξυ, ετσι για να σκασουν μερικοι απ'τη ζηλεια τους, το πρωι που ξεκινησα γεμισα το
ρεζερβουαρ μου, και ξεκινησα για το περιπτερο. ελεγα να ξαναφουλαρω μολις γραψω 200 χλμ
αλλα τελικα δεν καθως φορωντας τα αδιαβροχα στην επιστροφη, εκει που ειχα το πορτοφολι
δεν ηταν και το ευκολοτερο πραγμα να βγει.. οποτε λεω "αστο προχωραω και οπου μου αναψει
λαμπακι, γεμιζω.. εφτασα στη περιοχη μου, λαμπακι ΔΕΝ αναψε, και γεμισα στο ιδιο βενζιναδικο
που εβαλα το πρωι, και το μηχανακι πηρε μεσα 11μιση λιτρα με τον χιλιομετρητη να γραφει
Πολύ καλή η πρόταση σου..
Ναι, μόνο για τo tankbag το έχω.
Εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο ,χωρίς το bagster.
Θενξ!!
Πολύ καλή η πρόταση σου..
Ναι, μόνο για τo tankbag το έχω.
Εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο ,χωρίς το bagster.
Θενξ!!
Δεν κατάλαβες... Το MT-07 της φωτογραφίας σου προτείνει, όχι το bagster. :p
Νομίζω ότι είμαι σε καλή θέση για να επιβεβαιώσω ότι τα MT-07 δεν έχουν πρόβλημα με τη θερμοκρασία της βενζίνης, ούτε βέβαια του ψυκτικού υγρού, ακόμα και για αργές ταχύτητες.
Ο Volpad έχει πετύχει να είναι ανεξάρτητος από συνεργεία. Κάνει τα περισσότερα μόνος του και ξέρει ότι έχει γίνει ποιοτική δουλειά που την ευχαριστιέται.
Μην τον ακούς ρε συ... θα το πάρει το hyper του κάποια στιγμή και θα γίνει one of us... :P
Όταν ξεκίνησα (αφού γύρισα τους ρελεδες) η βενζίνη έβραζε ακόμα. Όχι το ίδιο όσο στην αρχή, αλλά ακόμα...
Το θέμα μάλλον ήταν ότι λόγο του ζαριού που τράβηξε η τρόμπα, ζήταγε πολλά αμπέρ τα οποία ζέσταναν πολύ τον ρελε, ο οποίος μάλλον είναι στα τελευταία του...
alexis72
12/06/2023, 20:55
Ένα ολόκληρο δίσκο παγωτα πύραυλο.
Α και τα ποτά όλα κερασμα,σε όλους τους μοτοσυκλετιστες που πάνε στο μαγαζί του!
ο μπατζάβαλης ειναι μοναδικος στην ελλάδα σε εξυπηρέτηση - σε ποιότητα κ σε ποσότητα φαγητού κ με super τιμές ,το λενε μηχανόβιοι εδω κ 12ετία τουλάχιστον που εχουν γυρίσει ολη την ελλάδα κ εχουν καθίσει σε εκατοντάδες ανάλογα μαγαζιά
alexis72
12/06/2023, 21:03
Επιβεβαιώνω τον Νίκο:
444101:D:D:D
ο μπαντζάβαλης ΣΕΒΕΤΑΙ τους πελάτες του κ το δείχνει σε καθε στιγμή ,ξερω οικογένειες που εχουν χρήμα κ μενουν η εχουν εξοχικά σε λουτράκι - επίδαυρο - αργος ακόμα κ ερμιόνη κ πανε στο μαγαζί του κ παντα φεύγουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ,απλα ο ανθρωπος αυτος εκτιμάει κ σεβεται οποιον παει στο μαγαζί του
Παίζει ο σερβιτόρος στην ταβέρνα να έγραψε περισσότερα χλμ από την βόλτα σας.
Μόνο πιάτα βλέπω στις φωτογραφίες.....
:lol:
Το μαγαζί ήταν φίσκα, καραφίσκα, λέμε! Άψογα ότι μας σέρβιρε με μοναδική, εκ μέρους μου, ένσταση στο....μπιφτέκι, θα το ήθελα πιο καλοψημένο.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση η φέτα στην χωριάτικη, Ένα τεράστιο και χοντρό κομμάτι που σκέπαζε όλο το πιάτο!
Εννοείται θα ξαναπάω μέσα στο καλοκαίρι.....:D
giorgosb
13/06/2023, 07:00
Το μαγαζί ήταν φίσκα, καραφίσκα, λέμε! Άψογα ότι μας σέρβιρε με μοναδική, εκ μέρους μου, ένσταση στο....μπιφτέκι, θα το ήθελα πιο καλοψημένο.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση η φέτα στην χωριάτικη, Ένα τεράστιο και χοντρό κομμάτι που σκέπαζε όλο το πιάτο!
Τα παϊδάκια και το τυροπιτάρι νομίζω ήταν τα πιο ωραία πιάτα. Η φέτα στην σαλάτα πραγματικά εντυπωσιακή..
Έχω και σχάρα και βαλίτσα και τις πλαινές σκληρές της Ducati με τις βάσεις τους...
Τις βάζω μόνο σε ταξίδια. Την πίσω μόνο όταν πηγαίναμε διακοπές για πολλές μέρες με τη γυναίκα...
Για μικρές αποστάσεις βάζω τσάντα στη πλάτη, αλλα για 300Κμ δεν παίζει...
Γενικά η προτεραιότητα ανάλογα με τις ανάγκες χώρου είναι:
Tankbag,
1 πλαϊνή βαλίτσα
2 πλαινές βαλίτσες,
2 πλαινές βαλίτσες + tankbag,
2 πλαινές βαλίτσες + tankbag + τσαντα στη πλάτη,
2 πλαινές βαλίτσες + tankbag + τσαντα στη πλάτη + σακούλα στο αριστερό χέρι,
2 πλαινές βαλίτσες + tankbag + τσαντα στη πλάτη + σακούλα στο αριστερό χέρι + βαλίτσα με ρόδες που σέρνεται στο δρόμο δεμένη στο πόδι μου,
Αυτοκίνητο.
2 πλαινές βαλίτσες + tankbag + τσαντα στη πλάτη + βαλίτσα πίσω.
Μία η γλαφυρή ανάλυση για το λόγο που σε αφήνει ένα γνήσιο ντουκάτι,
Λίγο η παρουσίαση με τους τρόπους φορτώματος....
Έλα οκ μπες στο ψητό!
Το πουλάς; Θα πάρεις bmw?
strokt up
13/06/2023, 10:28
τη ψυξη του ρεζερβουαρ..
Για ποιο μηχανάκι μιλάμε;
CorpseAlive
13/06/2023, 10:42
Έλα οκ μπες στο ψητό!
ΟΛΟΙ BMW ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
giorgosb
13/06/2023, 10:42
Ένα ER-6 έχει ο mikes
Γενικά η κατανάλωση κινήθηκε χαμηλά, στο δικό μου μέτρησα 4,46lt/100km (V-Strom 650 - 2006).
Έπαιξε ρόλο η παλιά εθνική οδός και οι χαλαροί ρυθμοί ή ίσως επειδή είχαμε NC στην παρέα και κολλήσαμε οικονομία.. :p
Άλλο ειναι να πηγαινεις το μηχανακι με 4,5 rpm & άλλο με 6,5...
Όσο πιο αργα πας, τόσο λιγότερο ''τρώει'':)
Έλα οκ μπες στο ψητό!
Πούλησα το BMW για να πάρω το Ducati...
Φώτος του '15...
444106
444107
444108
Φωτος του '17
444109
444110
Φωτός του 18
444114
444115
και τέλος, φωτός του 19, μετά το τρακάρισμα και την αγορά του ST4...
444116
Ενταξει...δεν εκανες μεγαλη αλλαγη...ST το ενα, ST και το αλλο :p
Ενταξει...δεν εκανες μεγαλη αλλαγη...ST το ενα, ST και το αλλο :p
Ναι.
Όταν κοίταζα για νέο μηχανάκι, κοίταζα και το K1300S, αλλα του έλειπε το Τ οπότε επέλεξα το Ducati...
Κανονικά πρέπει να μεταφερθούν όλα αυτά σε άλλο θέμα με τίτλο " Ο Volpad και τα προβλήματά του" :lol:
CorpseAlive
13/06/2023, 12:45
Ναι.
Όταν κοίταζα για νέο μηχανάκι, κοίταζα και το K1300S, αλλα του έλειπε το Τ οπότε επέλεξα το Ducati...
Κανονικά πρέπει να μεταφερθούν όλα αυτά σε άλλο θέμα με τίτλο " Ο Volpad και τα προβλήματά του" :lol:
+1 Θα μπει κάποτε κάποιος και θα νομίζει ότι η μονοήμερη βόλτα ήταν να καθόμαστε πάνω από την Ducati σου και να ψάχνουμε τι φταίει.
Ένα ER-6 έχει ο mikes
Γενικά η κατανάλωση κινήθηκε χαμηλά, στο δικό μου μέτρησα 4,46lt/100km (V-Strom 650 - 2006).
Έπαιξε ρόλο η παλιά εθνική οδός και οι χαλαροί ρυθμοί ή ίσως επειδή είχαμε NC στην παρέα και κολλήσαμε οικονομία.. :p
Σε ιδανικές συνθήκες στο Er ανάβει λαμπάκι μετά από 300+χλμ με 15,5 λίτρα ρεζερβουάρ :lol:
Σε επαρχιακό χωρίς πολλά σταμάτα - ξεκίνα και με καλή ροή που πηγαίνεις με τη ροπή δηλαδή.
+1 Θα μπει κάποτε κάποιος και θα νομίζει ότι η μονοήμερη βόλτα ήταν να καθόμαστε πάνω από την Ducati σου και να ψάχνουμε τι φταίει.
Εντωμεταξύ ρε συ, τη μηχανή σου που είναι και καινούρια δεν την έβγαλα μία φωτογραφία... :(
Εντωμεταξύ ρε συ, τη μηχανή σου που είναι και καινούρια δεν την έβγαλα μία φωτογραφία... :(
Άσε ρε συ, την γλίτωσες... Το ότι είναι BMW, από μόνο του θα σου έσπαγε τον φακό....:p
AristidisZ
13/06/2023, 14:34
Ένα ER-6 έχει ο mikes
Άμα είχε έρθει ο Panavour, δε θα βάζατε βενζίνη και θα γυρίζατε και γεμάτοι :bawl:
Nostradamus
13/06/2023, 15:01
Άμα είχε έρθει ο Panavour, δε θα βάζατε βενζίνη και θα γυρίζατε και γεμάτοι :bawl:
εσυ το στοιχημα το πληρωθηκες ? :D
CorpseAlive
13/06/2023, 15:03
Λογικά πλέον είναι παραγωγός αργού πετρελαίου, αφού πάει βόλτες και κερδίζει βενζίνη.
κατάλαβα,τάπα πηγαίνατε τα εργαλεία :lol:
:beer:
panavour
13/06/2023, 15:49
Στην επομενη εκδρομη και εφ οσον ερθω ,θα πληρωθει και το στοιχημα (2 κιλα προβατινας,ή αντιστοιχου βαρους κρεατος.)Ερθει ,δεν ερθει ο αριστειδης.:a3:
Στην επομενη εκδρομη και εφ οσον ερθω ,θα πληρωθει και το στοιχημα (2 κιλα προβατινας,ή αντιστοιχου βαρους κρεατος.)Ερθει ,δεν ερθει ο αριστειδης.:a3:
θα φροντισω να ΜΗΝ ερθει και θα τον εκπροσωπησω εγω... :smokin:
kawasaki er-6n του 07.
γενικα οι καταναλωσεις μου ειναι κοντα στα 6 στον αστικο κυκλο, ενω σε ταξιδι εθνικη
με 130-140 χλμ (6-6,5κ στροφες) παιζω στα 4,2 με 4,5 και επαρχιακο πεφτω και 4
strokt up
13/06/2023, 22:37
kawasaki er-6n του 07.
γενικα οι καταναλωσεις μου ειναι κοντα στα 6 στον αστικο κυκλο, ενω σε ταξιδι εθνικη
με 130-140 χλμ (6-6,5κ στροφες) παιζω στα 4,2 με 4,5 και επαρχιακο πεφτω και 4
Μου φάνηκε περίεργο αρχικά αλλά μετα μπήκα στο fuelly να δω τα δικά μου. Εκεί έπαιζα και εγώ. Απο 4 μέχρι μια φορά σχεδόν 9/100. Er6n πρώτης γενιάς και μένα,νομίζω μοντέλο του 2006 αν κρίνω απο το χρώμα.
Nik0s_Dk
13/06/2023, 22:59
Ένα ER-6 έχει ο mikes
ααχχαχαχααχχαχαχααχχααχαχχααχ
Παρεμπιπτόντως να πω οτι εγραψα 3.5/100.... Και γενικα δε πηγα ηρεμα μεχρι στορκ και στην επιστροφή μέχρι ισθμια!
θα φροντισω να ΜΗΝ ερθει και θα τον εκπροσωπησω εγω... :smokin:
:bawl::bawl::bawl::bawl:
karellen
14/06/2023, 10:47
Δημήτρη ανέβασε ρε συ καμμιά φωτογραφία που τράβαγες στο Μπατζάβαλη να τις κλέψω γιατί δεν έχω καμμία δικιά μου.
Δημήτρη ανέβασε ρε συ καμμιά φωτογραφία που τράβαγες στο Μπατζάβαλη να τις κλέψω γιατί δεν έχω καμμία δικιά μου.
Για του λόγου το αληθές με την ... Φέτα:
444134
Το τυροπιτάρι, και αυτό τεράστιο:
444135
Οι πατάτες ήταν μια, λέει, μερίδα... (Ναι καλά)
444136
Μπριζόλες και τυρί σαγανάκι επίσης σεβαστών διαστάσεων..
444137
444138
Γενικά, όπως βλέπετε, χάλια φάγαμε:lol:
Οι φωτό τραβήχτηκαν βασικά για να την σπάσω στην γυναίκα και το αποτέλεσμα ήταν....:a38::vava:
CorpseAlive
14/06/2023, 12:07
444134
444135
444136
444137
444138
Οι φωτό τραβήχτηκαν βασικά για να την σπάσω στην γυναίκα και το αποτέλεσμα ήταν....:a38::vava:
Πραγματικά όμως ήταν εξαιρετικά.
harris_x
14/06/2023, 12:51
Φωτογραφίες παρόμοιου περιεχόμενου βγάζω κι εγώ στην ταβέρνα της γειτονιάς :smokin:
Καμιά άλλη για να ζηλέψουμε εμείς που δεν ήρθαμε στη βόλτα, δεν θα βάλετε; :confused:
Ρε συ, μεσημεριάτικα, λυπήσου μας.....
Φωτογραφίες παρόμοιου περιεχόμενου βγάζω κι εγώ στην ταβέρνα της γειτονιάς :smokin:
Καμιά άλλη για να ζηλέψουμε εμείς που δεν ήρθαμε στη βόλτα, δεν θα βάλετε; :confused:
οχι όμως με τα μεγέθη και τις ποσότητες.....:smokin:
Εσύ είσαι μοναχοφάης, το ξέρουμε :lol:
Να πώ και εγώ τι έκαψα?
8,5λτ/100Κμ
Κέρδισα?
CorpseAlive
14/06/2023, 13:47
Να πώ και εγώ τι έκαψα?
8,5λτ/100Κμ
Κέρδισα?
Ο κουμπάρος μου κέρδισε, 300 χλμ 0/100 κμ . Η μόνη κατανάλωση που ήταν αυξημένη ήταν στον μπατζάβαλη στατικά.
Διαβάζω το νήμα από το Ηράκλειο (και χωρίς μηχανή...) και χαίρομαι που περάσατε καλά. Σχεδόν είχα αγχωθεί ότι θα σας τα χαλούσε ο καιρός.
Να πώ και εγώ τι έκαψα?
8,5λτ/100Κμ
Κέρδισα?
Το δικό σου δεν πιάνεται, είναι βενζινόψυκτο :p
Διαβάζω το νήμα από το Ηράκλειο (και χωρίς μηχανή...) και χαίρομαι που περάσατε καλά. Σχεδόν είχα αγχωθεί ότι θα σας τα χαλούσε ο καιρός.
Το δικό σου δεν πιάνεται, είναι βενζινόψυκτο :p
:tooth:
Να πώ και εγώ τι έκαψα?
8,5λτ/100Κμ
Κέρδισα?
Φαντάζομαι, θα έχεις πεθερό, κουνιάδο, μπάρμπα, κάτι ρε παιδί μου, βενζινά; :p
κέρδισες το παράσημο κατόχου του πιο λαίμαργου μοτέρ! :cry::lol:
Το μοτέρ είναι οικονομικό, αλλά είναι μεγάλη η ποσότητα της βενζίνης που εξατμίζεται με το βράσιμο στο ντεπόζιτο. :p
Κερδίζεις σε χαρακτήρα και απαράμιλλο στυλ που μας θυμίζουν ότι υπήρχε (είχαμε) κάποτε ζωή - σε σχέση με τα υπόλοιπα βιομηχανικά προϊόντα που στοχεύουν σε οικονομία και VFM.
Vassilis
14/06/2023, 15:05
444134
444135
444136
444137
444138
Ποτε πάμε πάλι είπαμε;
DoctoR_k6
14/06/2023, 15:05
Το μοτέρ είναι οικονομικό, αλλά είναι μεγάλη η ποσότητα της βενζίνης που εξατμίζεται με το βράσιμο στο ντεπόζιτο. :p
Λιγο ακομα κ θα εφτιαχνε τσιπουρο... :bawl:
Nostradamus
14/06/2023, 15:08
εσεις κυριε αν μπορειτε να αδειασετε τα πμ σας.. :)
harris_x
14/06/2023, 16:52
Κατάλαβα... ... :(
Αμα μιλάτε για καταναλώσεις αντί για τελικές και μαρσπιέ που ξύνουν την άσφαλτοΣΤ... να μη περιμένω διαφορετικό περιεχόμενο στις φωτογραφίες σας
Κρίμα :a35:
DoctoR_k6
14/06/2023, 17:03
Αμα μιλάτε για καταναλώσεις αντί για τελικές και μαρσπιέ που ξύνουν την άσφαλτοΣΤ... να μη περιμένω διαφορετικό περιεχόμενο στις φωτογραφίες σας
Αλλαξανε οι εποχες...
πριν 15 χρονια λεγαμε ποιος εκαψε περισσοτερο...ωω παραλιγο να μεινω απο βενζινη :lol:, κανει κατι κοψιματα μετα τα 250 κ δεν ξερω γιατι...
Τσαγακι στον αλλο στην εθνικη κλπ κλπ.
Ενα onboard βιντεακι το περιμενα να πω την αληθεια μου...τοσοι νοματαιοι ενας με μια καμερα δεν βρεθηκε?
Μεγαλώσαμε πια για τέτοια, Χαρούλη......:(
Ενα onboard βιντεακι το περιμενα να πω την αληθεια μου...τοσοι νοματαιοι ενας με μια καμερα δεν βρεθηκε?
Ο Θωμάς έχει επισανίδια :p camera. Λογικά θα έχει τραβήξει κατιτίς.
Ο Θωμάς έχει επισανίδια :p camera. Λογικά θα έχει τραβήξει κατιτίς.
Μόνο που δεν ήρθε τελικά.....:D
Ήθελε να προλάβει την βροχή και τον πρόλαβε αυτή και εμείς μια χαρά στεγνοί γυρίσαμε :bawl:
Λογικό.. τα αγωνιστικά έτσι δουλεύουν, με αποστάγματα. :whistle:
Παίδες χαίρομαι που το χαρήκατε! Και στην επόμενη με το καλό!
Ελα ελα τσωπα θα σε παω εγω βολτα...110χλμ εμειναν..:D:a9:
Δεν ξέρετε εσείς ρε... το ducati σε κάνει "ειδικό"...
Τώρα ας πούμε, θα γίνω ειδικός στις μονώσεις μέχρι να βρω τι σκατα να βάλω εκεί κάτω...
doctor_john
15/06/2023, 07:46
Ψάχνω καιρό, το αποδοτικότερο* που έχω βρει είναι θερμομονωτικό - ηχομονωτικό αυτοκόλλητο που το φύλο αλουμινίου
της θερμομόνωσης είναι σκληρό (λυγίζει ευκολα) νομίζω κοντά στα 0.5-0.8mm
Aν πρέπει να πάρεις μεγάλο κομμάτι και περισσεύει το χρειάζομαι εγώ, αν θες το μοιραζόμαστε.
*με βάση την χρήση του στην βιομηχανία
κάτι τέτοιο:
444152
harris_x
15/06/2023, 14:27
Αλλαξανε οι εποχες...
fuck... ισχύει...
πριν 15 χρονια λεγαμε ποιος εκαψε περισσοτερο...ωω παραλιγο να μεινω απο βενζινη :lol:, κανει κατι κοψιματα μετα τα 250 κ δεν ξερω γιατι...
Τσαγακι στον αλλο στην εθνικη κλπ κλπ.
ούτε βίντεο ούτε τίποτα...
harris_x
15/06/2023, 14:28
Ελα ελα τσωπα θα σε παω εγω βολτα...110χλμ εμειναν..:D:a9:
:a25::a25::a25:
:a01::a01:
:evil::evil::evil:
harris_x
15/06/2023, 14:43
Μεγαλώσαμε πια για τέτοια, Χαρούλη......:(
Σαπιόγεροιιιιιιιιιιιιιιι :a024:
Αν γεράσατε να πάρετε μαγκόυρα όχι μηχανάκια :p
Διαγωνισμο οικονομιας κανανε Χαρη! :p
(τι βλεπουμε γερνωντας).
Ψάχνω καιρό, το αποδοτικότερο* που έχω βρει είναι θερμομονωτικό - ηχομονωτικό αυτοκόλλητο που το φύλο αλουμινίου
της θερμομόνωσης είναι σκληρό (λυγίζει ευκολα) νομίζω κοντά στα 0.5-0.8mm
Ηχομονωτικό για να μην την ακούσει η βενζίνη από τον κύλινδρο; :p
harris_x
15/06/2023, 20:03
Διαγωνισμο οικονομιας κανανε Χαρη! :p
(τι βλεπουμε γερνωντας).
:lol::lol::lol:
giorgosb
15/06/2023, 21:09
444168
https://youtu.be/EtTzR6j34O4
ορισμενοι ειστε πολυ κακοβουλοι ρε πστμ.. μας χλεβαζετε που μιλαμε για καταναλωσεις
των μοτοσακων, ενω δε γνωριζετε οτι το κανουμε για να αποσιωπησουμε τις δικες μας στη ταβερνα
επειδη θα βγουν μαχαιρια.. :D :p