View Full Version : Ετήσια 2023 - Σχόλια/Κουβεντούλα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
taxydromos
22/10/2023, 11:50
Φτάσαμε αισίως στο καταφύγιο της Οίτης! :D
http://https://youtube.com/shorts/5rHmfGTCdmA?si=XPCCof_J6Nr33fmk (http://youtube.com/shorts/5rHmfGTCdmA?si=XPCCof_J6Nr33fmk)
Hell_Rider
22/10/2023, 16:05
Back to Base !!
Χαρηκα πολυ που ειδα ατομα που ειχα να δω απο την Ετησια του '15 στην Ευβοια ! να εισαστε καλα ολοι παιδια και του χρονου με υγεια ! :beer:
Κι' εγώ μόλις μπήκα σπίτι...:D
Η πιό σωστά το Πατρινό κλιμάκιο επέστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bawl::bawl::bawl:
Ωραία ήταν παίδες..και του χρόνου καλά να μαστε..χάρηκα που είδα κόσμο που είχαμε χρόνια να τα πούμε...χάρη μπράβο ρε φιλε...φωτογραφικό υλικό και βίντεο εντός της εβδομάδας:wave2:
DoctoR_k6
22/10/2023, 17:59
Ωραία βόλτα σήμερα!!
Μεγάλη συμμετοχή!!
Χάρηκα που γνώρισα αρκετούς κ από κοντά.
Αυτός ο Χάρης κ ο Τεό που ήταν με τα βίντεο? :bawl:
Δεν τους είδαμε καθόλου.:p
Αυτός ο Χάρης κ ο Τεό που ήταν με τα βίντεο? :bawl:
Δεν τους είδαμε καθόλου.:p
Δεν προλάβαινε κανένας να τους δει..............
AristidisZ
22/10/2023, 18:16
Αναζωογονητική βόλτα για τον υπογράφοντα που είχε να γράψει τόσα χιλιόμετρα σε μια μέρα από τότε που δεν είχε μαλλιά :bawl:
Χάρηκα πολύ που είδα τόσους γνωστούς, δυστυχώς δε βόλεψε να τα πούμε με όλους, στην επόμενη, γεροί να είμαστε
Χίλια μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν με την διοργάνωση!
Back n safe
Παιδες χαρηκα πολυ που ειχα να δω τοσα υπερπαγκοσμια κουλαδια μαζεμενα κανακατομυριο χρονια!!!
Και στα επομενα :beer::beer::beer:
ratamahatta
22/10/2023, 18:25
Επιστροφή στην βάση ασφαλής κ τάβλα στον καναπέ
Μπράβο για την οργάνωση μιας και όλα κύλησαν ρολόι
Γνωρίσαμε μερικούς, ελάχιστους,από κοντά μιας και υπήρχε πολύ λαός
CorpseAlive
22/10/2023, 18:28
Επιστρέψαμε και εμείς!
Μπράβο Χάρη τρομερές επιλογές διαδρομών.
Μπράβο και για την τρομερή κακαβιά που μας φίλεψες στην Ιτέα. Θέλω συνταγή.
Γύρισα και εγώ!!
Πολύ ωραία βόλτα...
Πολύς κόσμος!! Προφανώς δεν μπορέσαμε να τα πούμε με όλους, αλλά χάρηκα που γνώρισα τους ανθρώπους πίσω από τα nicknames...
Μπράβο Χάρη για τη διοργάνωση.
Αντε και στην επόμενη... :beer:
πισω στη βαση μου κι εγω... εδω και ωρα δλδ αλλα τωρα εκατσα στον υπολογηστηρα..
ωραια ηταν.. θυμηθηκαμε λιγο τα παλια..
πρεπει να κανοουμε τουλαχιστον 4 ετησιες το χρονο..
χαρη ανοιχτε νεο θεμα για τις φωτο, να μη χανονται εδω..
harris_x
22/10/2023, 18:36
Ωραία ήταν παίδες..και του χρόνου καλά να μαστε..χάρηκα που είδα κόσμο που είχαμε χρόνια να τα πούμε...χάρη μπράβο ρε φιλε...φωτογραφικό υλικό και βίντεο εντός της εβδομάδας:wave2:
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Θοδωρή και ιδιαιτέρως για τον πρωινό καφέ :heartpound:
harris_x
22/10/2023, 18:37
χαρη ανοιχτε νεο θεμα για τις φωτο, να μη χανονται εδω..
μάλιστα κε. Μικε!
Ό,τι πείτε
harris_x
22/10/2023, 18:40
Φωτογραφίες εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162682&p=3181073#post3181073
Χαρης
Τεος
Λιντερς και σκουπες
Ρισπεκτ σε ολους :beer:
Επισης ρισπεκτ σε ολα τα παιδια εκτος Αθηνων που ηρθαν εστω για λιγο
Κι ενα ρισπεκτ σε ολους τους συμμετεχοντες για την αψογη συμπεριφορα!!!
Κοντα 100 μηχανακια καθε λογης και ολα πηγαν ρολοι χωρις ουτε ενα απροοπτο!!!
Μπραβο ρε παιδια!!! :beer:
Πίσω στη βάση κ εγώ
Ολα πολύ ομορφα.
Χάρηκα που σας γνώρισα κι απο κοντά, οσοι εστω καταφεραμε να τα πούμε μιας και είχε πολύ κόσμο.
Μπράβο στους διοργανωτές!
Και του χρονου...!
filipp0s
22/10/2023, 19:06
Όλα όμορφα!!! :beer::beer::beer::beer:
Coyote.V
22/10/2023, 19:13
Έφτασα και εγώ.
Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς γνωστούς και ακόμα πιο πολύ για τα άτομα που γνώρισα. Όπως πολύ σωστά είπε και ο DimisK (https://www.moto.gr/forums/member.php?u=55771) όσους κατάφερα να γνωρίσω μέσα σε τόσο κόσμο.
:beer:
Vassilis
22/10/2023, 19:17
Τελεια ήταν. Φοβερες διαδρομές, ωραία παρέα, άντε και του χρόνου! Χάρη, leaders και σκούπες ευχαριστούμε πολύ!
Coyote.V
22/10/2023, 19:19
πισω στη βαση μου κι εγω... εδω και ωρα δλδ αλλα τωρα εκατσα στον υπολογηστηρα..
Ε, ναι, μη γίνουμε ρόμπα Κυριακή βράδυ... :lol:
Επιστροφή στη βάση και για μένα! Ήταν πραγματικά ένα ταξίδι στα παλιά και στο σήμερα μέσα σε λίγες ώρες!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν και οργάνωσαν μια τόσο υπέροχη ετήσια!
Και του χρόνου, να είμαστε καλά να τα ξαναπούμε!
:):):)
harris_x
22/10/2023, 19:20
το νου σας ε;
αύριο είναι το afterparty :beer: (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162563&page=17&p=3180456&viewfull=1#post3180456)
Back to base εδω και λίγη ώρα λόγω τρελής κίνησης στο έμπα της Αθήνας.
Respect στους διοργανωτές για την διαδρομή. Χάρηκα ΠΟΛΥ που είδα τα παπουδια του τότε μαζεμένα με τους ίδιους ματρακαδες τους.
Και του χρόνου παίδες. :beer:
το νου σας ε;
αύριο είναι το afterparty :beer: (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162563&page=17&p=3180456&viewfull=1#post3180456)
Δεν εγγυούμαι γιατί δουλεύω αύριο βράδυ! Αν με αφήσουν να την κοπανήσω νωρίτερα........ :beer:
Επιστροφή και για εμάς.
Πολλά μπράβο σε αυτούς που οργάνωσαν και υλοποιησαν.
caesarsk
22/10/2023, 19:45
Back to base, Safe.
Group 6 Rulez and Rocks
Billymuse
22/10/2023, 19:48
Back to base και εμεις.
Καταρχάς χίλια μπράβο στον Χάρη και στον Τεό για το όλο τρέξιμο και όλη την οργάνωση που ρίξανε τόσο καιρό για να πάνε σήμερα όλα ρολόι.
Μπράβο σε όλους για την άψογη συμπεριφορά τους σε αυτα τα περιπου 450χλμ της βόλτας. Υπήρχε δίψα και ενα vibe σαν τις ετήσιες πριν 10 χρόνια και με τα καινούργια μέλη κούμπωσε ωραία.
Άντε ραντεβού και στα επόμενα και βουρ για τις φώτος :beer:
harris_x
22/10/2023, 19:50
Δεν εγγυούμαι γιατί δουλεύω αύριο βράδυ! Αν με αφήσουν να την κοπανήσω νωρίτερα........ :beer:
Να έρθεις, σου χρωστάω μπύρα :)
motojojo
22/10/2023, 19:50
Πολλά μπράβο και 1000 ευχαριστώ για τη διοργάνωση. Ηταν πολύ ωραία. Χόρτασα οδήγηση μετά από πολύ καιρο τόσο σε γνώριμες όσο και σε καινουργιες διαδρομές.
Και εις αλλα με υγεία! :beer:
caesarsk
22/10/2023, 20:12
Ρε παιδιά… τους κανόνες της ετήσιας και τα γκρουπ… ξέρει κανεις που μπορούμε να τους βρούμε;
Ρε παιδιά… τους κανόνες της ετήσιας και τα γκρουπ… ξέρει κανεις που μπορούμε να τους βρούμε;
Φίλε τις έχει ένα admin, αλλά πηγαίνουν από πατέρα σε γιο ή σε μια μυστική αδελφότητα που δίνει όρκους αίματος πριν τις μοιραστεί.
Χλωμό να τις βρεις.
harris_x
22/10/2023, 20:16
Πωωωωωωωωω έχεις δίκιο, το ξέχασα....
Παρακαλώ σιγουρευτείτε πως διαβάσατε τους Κανόνες ετήσιων εκδρομών του moto.gr (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=59898&s=)
harris_x
22/10/2023, 20:17
Φίλε τις έχει ένα admin, αλλά πηγαίνουν από πατέρα σε γιο ή σε μια μυστική αδελφότητα που δίνει όρκους αίματος πριν τις μοιραστεί.
Χλωμό να τις βρεις.
:lol::lol::lol:
Μπράβο στα παιδιά για την διοργάνωση....Ήταν όλα μια χαρά!!
Χάρηκα που είδα άτομα μετά από χρόνια...:beer:
Road Pirat
22/10/2023, 20:20
Όλα ήταν τέλεια, ευχαριστούμε πολύ όλους όσους δούλεψαν για να γίνει αυτή η βολτα:beer:
Ack to base και για εμένα! Μπράβο στο Χάρη στον τεο καις όλους τους leaders και σκούπες.
Πρώτη συμμετοχή μου σε βολτα του φόρουμ και το καταχάρηκα. Γνώρισα κι από κοντά μερικά nicknames αλλά με την τόση πολυκοσμία ήταν αδύνατο να γνωρίσω περισσότερους. Δεν πειράζει, σε επόμενη βολτα ή σε κανα κρίκο θα γνωριστούμε με περισσότερους.
Και πάλι μπράβο και ευχαριστούμε!
Λευκάδιος
22/10/2023, 20:32
Back home safe,χάρηκα πολύ που γνώρισα φάτσες που τους ήξερα πίσω από μια οθόνη.
Μπράβο σε όλους,συμμετέχοντες ,τους Χάρη ,Teo και λοιπούς που έτρεξαν την βολτάρα!
το νου σας ε;
Πήραμε και τα μπλουζάκια,τα λέμε του χρόνου :p
Ήταν μια όμορφη ημέρα και μια πολύ πετυχημένη ετήσια
Χαίρομαι που όλοι επιστρέφουν με τις καλύτερες εικόνες και εντυπώσεις
Πάντα τέτοια
Ωραία η μέρα σήμερα, τη φχαριστήθηκα!
Κόσμος αρκετός, αλλά όλα πήγαν ρολόι (είδες για να λέει για τους κανόνες ο Χάρης κάθε 2ο ποστ :D )
...Ειδικά μέσα στην Οιτη.. άσε με εκεί να γυρίζω όλη μέρα..
Ευχαριστώ παίδες, χάρηκα που σας είδα και βολτάραμε, εις το επανιδείν!
Ήταν μια καταπληκτική βόλτα από όλες τις απόψεις! Μπράβο στον Χάρη και στον Θοδωρή (και σε όποιον άλλον ασχολήθηκε) για την άριστη οργάνωση της εξόρμησης! Επίσης μπράβο σε κάθε μοτοσυκλετιστή που ήρθε καθώς δεν είναι καθόλου λίγο πράγμα να βγει μια βόλτα τόσων ατόμων χωρίς απρόοπτο. Ωριμότητα και άψογη οδική συμπεριφορά από όλους!
Χάρηκα που είδα γνώριμες φάτσες μετά από χρόνια και γνώρισα και από κοντά γνωστά nicknames! Κρίμα που διάβασα μερικά ονόματα πιο πάνω που ήρθαν και δεν τα είπαμε! Ίσως στον Κρίκο να καταφέρουμε να τα πούμε!
Φωτογραφίες και βίντεο εντός της εβδομάδας!
Πάντα όρθιοι!:beer:
Coyote.V
22/10/2023, 21:05
Κι' εγώ μόλις μπήκα σπίτι...:D
Δούλεψε η φιάλη με το διακτινιζόλ που μου έλεγες; :eek:
giorgosb
22/10/2023, 21:06
Πρώτη φορά σε ετήσια και ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, με ωραίες διαδρομές και γνωριμίες..
Μπράβο σε όσους έτρεξαν για να βγει όλο αυτό..
DimChios
22/10/2023, 21:15
Νταξει όλα καλά κι όλα ωραία αλλά για τον καιρό δεν μας ενημέρωσε κανεις!
Δλδ θα σου έπεφτε ο πωπος να γράψεις δυο αραδες ρε Χάρη;
Τεσπά, όλα καλά! Εγώ επειδή απέχω πλέον τους περισσότερους δεν τους ήξερα αλλά είδα άτομα παλιοσειρες και όλα πήγαν σούπερ!
Στρίψαμε και λίγο καθότι το γκρουπ που ημανε ήταν γαμάτο...όλα καλά!
Σοφιανε έχεις δίκιο για τους κανόνες ρε φίλε αλλά πάλι καλά γιατί αν τους γνωρίζαμε δεν θα καβαλαγαμε το προπορευόμενο γκρουπ!
Άντε και στα επόμενα!
Μπραβο στους διοργανωτες που ετρεξαν ολο αυτο!
ολα πηγαν καλα και χωρις απροοπτα και τα χαμογελα περισευαν
Ειδαμε και κοσμο απ τα παλια και νεους με ορεξη και ζηλο για μοτο.
Χαρη...Ευχαριστουμε!!! (και αναμενουμε) :beer:
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην οργάνωση από Χάρη , teo, leaders, σκουπες. Ωραια διαδρομη, γνωριιμιες , ευχαριστη διαθεση και ολα πηγαν κατ'ευχην! Σας ευχαριστούμε παίδες!
Πίσω κι εγώ, έστω αργά, είχα να πάω σε εθιμοτυπική "επίσκεψη" :D
Μπράβο για την οργάνωση του όλου, ήταν η καλύτερη ετήσια που έχω πάει (η πρώτη ήταν....:lol:)
.... η καλύτερη ετήσια που έχω πάει (η πρώτη ήταν....:lol:)
https://www.youtube.com/watch?v=6Zw2QdD0Zwc
Deja vu δεκαετίας και με άρεσε πολύ! Αντε και στα επόμενα!
Χάρη και Θοδωρή, όπως και τους λίντερ / σκούπες... ευχαριστούμε για την ετήσια μετά από καιρό... βέβαια εγώ είχα να συμμετάσχω σε ετήσια από το 2006 αλλά πότε δεν είναι αργά ένα come back. τρομερές διαδρομές, συντεταγμένα και με γνώμονα της ασφάλεια όλων. χάρηκα που γνώρισα αρκετούς από εσάς ++++
Μπράβο σε όλους που συμμετείχαν και πέρασαν καλά!!!
Να είμαστε όλοι καλά να ξαναπάτε!!!
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
DoctoR_k6
23/10/2023, 14:13
Καλα το καταστημα στην Οιτη επαθε κοκομπλοκο... :lol:
Δεν τους ειχε μιλησει κανεις?
Σκεφτηκα να μπω μεσα να βοηθησω με τους καφεδες...
Φωτογραφιες απο το 6ο γκρουπ στον δρομο δεν προκειται να βρεθουνε πουθενα...φαντασματα!! :lol:
Φωτογραφιες απο το 6ο γκρουπ στον δρομο δεν προκειται να βρεθουνε πουθενα...φαντασματα!! :lol:
Ένας αστικός μύθος λέει ότι έγιναν όντως φαντάσματα και στοιχειώνουν πλέον τα βουνά της γύρω περιοχής..υπάρχουν αναφορές θέασης αυτών σε διάφορα μέρη της περιοχής φευγαλέα..:bawl:
DoctoR_k6
23/10/2023, 14:20
Ένας αστικός μύθος λέει ότι έγιναν όντως φαντάσματα και στοιχειώνουν πλέον τα βουνά της γύρω περιοχής..υπάρχουν αναφορές θέασης αυτών σε διάφορα μέρη της περιοχής φευγαλέα..:bawl:
Ευτυχως υπαρχουν φωτο απο τον καφε κ το φαγητο οτι οντως υπηρχαμε ως παρουσιες...δεν θα το πιστευε κανεις μετα! :lol:
Εν τω μεταξύ, στην επιστροφή, βλέποντας τον δείκτη βενζίνης του voge μου (sic) αποφάσισα να τον... Εμπιστευτώ και να μην βάλω....(μην κράξετε) παρά μόνο όταν έφτανα σπίτι. Η επιστροφή έγινε μέσω του Επαρχιακού δρόμου (σιγά μην έδινα για διόδια :D) έφτασα χαλαρός και ωραίος στον βενζινά μου όπου φούλαρα 18 παρά κάτι λίτρα για 440 χλμ. Που έκανα συνολικά. Όχι κι άσχημα, πιστεύω:cool:
caesarsk
23/10/2023, 14:44
Γιατί υπήρχε και Group 6;
caesarsk
23/10/2023, 14:46
DoctoR_k6
23/10/2023, 14:46
Μαλλον λαθος κανω...
Μηπως το ονειρευτηκα?
Ειδα κ ενα παλιο Σιδ. Σταθμο στο ονειρο μου με κατι κλασικα αυτοκινητα...παει το χασαμε.
caesarsk
23/10/2023, 14:48
Μαλλον λαθος κανω...
Μηπως το ονειρευτηκα?
Ειδα κ ενα παλιο Σιδ. Σταθμο στο ονειρο μου με κατι κλασικα αυτοκινητα...παει το χασαμε.
Το ίδιο ονειρο είδα κι εγώ… μάλλον έχουμε τον ίδιο προμηθευτή. Πες μου τώρα βλέπεις την καλιπυγο νεαρά Γερμανίδα με το κολάν σορτσάκι; Γιατί εγώ ακόμη και στο ονειρο ότι είμαι στο αεροδρόμιο έχω γουρλωσει μάτια.
CorpseAlive
23/10/2023, 14:50
Πιστεύω ακόμα θα υπάρχει αυτή η συμπαθέστατη κυριούλα με ένα πιάτο Σπανακόπιτα και μια απορία για το ποιος την παράγγειλε.
caesarsk
23/10/2023, 14:51
Πιστεύω ακόμα θα υπάρχει αυτή η συμπαθέστατη κυριούλα με ένα πιάτο Σπανακόπιτα και μια απορία για το ποιος την παράγγειλε.
Δικιά μου είναι κυριε. Αφήστε την κάτω. (Παραλίγο να μου την φάει ο mikes
DoctoR_k6
23/10/2023, 14:55
Το ίδιο ονειρο είδα κι εγώ… μάλλον έχουμε τον ίδιο προμηθευτή. Πες μου τώρα βλέπεις την καλιπυγο νεαρά Γερμανίδα με το κολάν σορτσάκι; Γιατί εγώ ακόμη και στο ονειρο ότι είμαι στο αεροδρόμιο έχω γουρλωσει μάτια.
Οχι αυτη δεν την βλεπω...ακομα.
Εγω ειπα να την φαω αφου δεν εβρισκε τον ανθρωπα που την παραγγειλε.
Κατι παιχτηκε και φτασαμε τελευταιοι ρπμ...τι σκατα και νομιζα οτι πηγαιναμε γρηγορα!! :bawl:
ΥΓ. Κ φτανουμε καταφυγιο κ βλεπω τον runner καθιστο, καφεδια με παρεα κ ρωταω ποση ωρα ειστε εδω?
Μου λεει καμια ωρα...!!!!
Ε μετα μου ηρθε αυτο στο μυαλο...
https://www.youtube.com/watch?v=ZWZHW6Ii3LM
CorpseAlive
23/10/2023, 14:59
Κατι παιχτηκε και φτασαμε τελευταιοι ρπμ...τι σκατα και νομιζα οτι πηγαιναμε γρηγορα!! :bawl:
ΥΓ. Κ φτανουμε καταφυγιο κ βλεπω τον runner καθιστο, καφεδια με παρεα κ ρωταω ποση ωρα ειστε εδω?
Εμείς είχαμε κλάψει στα γέλια γιατί ερχόνταν κάθε 5 λεπτά με ένα κομμάτι σπανακόπιτα και ένα CheeseCake και ρωτούσε εμφατικά εμένα και το άλλο το παλικάρι (που είμαστε και λίγο πιο γεμάτοι) αν τα παραγγείλαμε εμείς.
caesarsk
23/10/2023, 15:02
Mε BMW leader…γρήγοροι.
Το ανέκδοτο της ετήσιας!
harris_x
23/10/2023, 15:02
είχα ενημερώσει εγώ ;)
Αν δεν είχα, δε θα βρήσκατε ούτε μηλόπιτα, ούτε cheesecake :winka:
DoctoR_k6
23/10/2023, 15:12
Mε BMW leader…γρήγοροι.
Το ανέκδοτο της ετήσιας!
Προς αποκατασταση της αληθειας ειχαμε καλο ρυθμο.
Γρηγορος ηταν.
Αλλου εγινε μαλλον η καθυστερηση κ οχι στο ρυθμο. :lol:
είχα ενημερώσει εγώ ;)
Εγω μωσαικο εφαγα ρε φιλε... :p
harris_x
23/10/2023, 15:14
Γρηγορος ηταν.
ας πρόσεχες :bawl:
είχα ενημερώσει εγώ ;)
Εγώ που ήθελα μηλόπιτα πάντως, δεν είχε. Και η σπανακόπιτα όμως, πολύ καλή!
Εν τω μεταξύ, στην επιστροφή, βλέποντας τον δείκτη βενζίνης του voge μου (sic) αποφάσισα να τον... Εμπιστευτώ και να μην βάλω....(μην κράξετε) παρά μόνο όταν έφτανα σπίτι. Η επιστροφή έγινε μέσω του Επαρχιακού δρόμου (σιγά μην έδινα για διόδια :D) έφτασα χαλαρός και ωραίος στον βενζινά μου όπου φούλαρα 18 παρά κάτι λίτρα για 440 χλμ. Που έκανα συνολικά. Όχι κι άσχημα, πιστεύω:cool:
Κατι παρομοια ημουν και εγω με το vstrom, 20l για 470 KM. Αυτοκινητοδρομο απο Θήβα γιατι ειχε βραδιασει και ανοιγμα γκαζιου μεχρι εκει που επιτρεποταν χωρις να τα ακουω, δηλ εως 120-130. Χαμηλα για τα 250 καθαρα που πιανει το μαμα 650αρι μου. :bawl:
είχα ενημερώσει εγώ ;)
Μηλοπιτα πρεπει να τελειωσε νωρις γιατι στο 2ο group δεν βρηκαμε ολοι. Ψηθηκε πολυς κοσμος για μηλοπιτα και θα τελειωσε νωριτερα απο οτι αναμενοταν.
Γρηγορος ηταν.
Ελα ρε ειχε και μωσαικο ; Αλητεια δεν μας το ειπε. Αλλα και η σοκολατοπιτα ηταν πολυ δυνατη.
giorgosb
23/10/2023, 16:36
Κι εγώ ρώτησα, πρέπει να ήταν η πρώτη που εξαφανίστηκε..
Όντως? Κρίμα γιατί και εγώ ήθελα κάτι γλυκό και μόλις άκουσα σπανακόπιτα δεν τόλμησα!
doctoras
23/10/2023, 16:48
Και εμείς επιστρέψαμε.
Ενα ξανά μπράβο για την οργάνωση και την συμμετοχή, ειδα αρκετά μέλη τα είπαμε λίγο,
κάποιους - αρκετούς που δεν βρεθήκαμε ήταν περιορισμένο το χρονικό συνάντησης, το αφήνω για μια επόμενη φορά.
Να είμαστε πρωτίστως καλά όλοι παίδες
Εγώ πάντως έκαψα λιγότερο απ'οσο θα περίμενα.
Μέχρι το βενζινάδικο στο μπράλο, είχα κάψει 5,3 λιτρα/100 (8,72lt για 165 km).
Μετά ξαναέβαλα στη shell στην Ιτέα φεύγοντας. Έβαλα 4,5 λίτρα για 82Km, δηλαδή 5,5lt/100km.
Στο γυρισμό που ήμουν μόνος μου και δεν είχα τον νού μου στην ουρά πίσω μου, έκαψα 6lt/100km, πηγαίνοντας σβέλτα μέν, αλλα όχι πολύ γρήγορα (ήμουνα και γεμάτος γαρ...)
Για 1000cc καλά είναι...
πολύ όμορφα όλα!!!
Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν για αυτό :beer:
βόλτα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο τις παλιές ετήσιες!!
Χάρηκα που είδα τόσους πολλούς γνωστούς μετα απο τόσο καιρό.
Μέχρι τελευταία στιγμή αμφιταλαντευόμουν λόγω υποχρεώσεων αλλά στο τέλος πάλι καλά που πρυτάνευσε η λογική :D
στα παρελκόμενα, στον γυρισμό για το σπίτι στη Θήβα (απο τον παλιό) εβαλα σουπερ αμόλυβδη σε επώνυμο βενζινάδικο και μέχρι να φτάσω στο Κυριάκι έπιασα την αντλία βενζίνης να "βήχει". δεν έχω προλάβει να την ανοίξω ακόμα να δω την κατάσταση της και αν τη γλυτώνω μόνο με φίλτρα. Ευτυχώς με έφερε σπίτι αλλά όταν ανέβαζα πίεση είχε πρόβλημα.
λεπτομέρειες για ποιο βενζινάδικο είναι στον Inbox :a02:
PS. Το γκρουπ του Σοφιανού και του Dim ήταν όλα τα λεφτά. Ίσως και το πιο ομοιόμορφο σε ρυθμό γκρούπ που έχω λάβει μέρος απο όλες τις ετήσιες όλα αυτά τα χρόνια.
DoctoR_k6
23/10/2023, 17:24
Όντως? Κρίμα γιατί και εγώ ήθελα κάτι γλυκό και μόλις άκουσα σπανακόπιτα δεν τόλμησα!
Α ρε Bill δεν τα ειπαμε ρε συ...δεν ειδα πουθενα κ το NC ρε φιλε.
Απο μπεντζινες καλα πηγαμε.
5.9λτ μεχρι Ιτεα για 260 χλμ.
Στο γυρισμο εκαψα παραπανω γιατι βγηκα στο Καστρο για να το επισπευσω...13.5λτ για 200χλμ.
Βεβαια κατω απο 180 δεν ειδα απο το Καστρο κ μετα.
Πετυχα κ Ratamahatta στα διοδια αλλα μαλλον δεν με καταλαβε.
Σορυ Dimisk/Taxydromos & Andstag που δεν το γυρισαμε ολο μαζι...
motojojo
23/10/2023, 17:28
Στο γυρισμο εκαψα παραπανω γιατι βγηκα στο Καστρο για να το επισπευσω...13.5λτ για 200χλμ.
Χαλαρή επιστροφουλα γιατί που να τρέχεις με γεμάτο στομάχι....! :lol:
Εγώ τι να πω για κατανάλωση;;
Με τον ρυθμό που πηγαίναμε σαν γκρουπ είδα την μικρότερη κατανάλωση που έχω δει ποτέ μου.. 3,2lt/100km :bawl:
Είπαμε....180 Χαλαρά... Εσυ το παρακανες!!!
Κρίμα ρε συ. Το NC ήταν ακριβώς μπροστά στο καταφύγιο, πως και δεν το είδες? Κοιτάς μόνο γρήγορα μηχανάκια ε? Τους αργούς μας σνομπάρεις!:lol:
DoctoR_k6
23/10/2023, 19:03
Κρίμα ρε συ. Το NC ήταν ακριβώς μπροστά στο καταφύγιο, πως και δεν το είδες? Κοιτάς μόνο γρήγορα μηχανάκια ε? Τους αργούς μας σνομπάρεις!:lol:
Εψαχνα θεση να παρκαρω να ξαποστασω ο ερμος... Ειχα καιρο να κανω χλμ και ενιωθα σα κωλ@γερος.
Δεν ειδα...αν το εβλεπα θα σε εψαχνα!! :lol:
Billymuse
23/10/2023, 20:52
Τρομερή η Σοκολατόπιτα πάντως ...όποιος έφαγε θα κατάλαβε..
Στα δια ταύτα Το versys δικάβαλο με χαλαρό ρυθμό είχε σταθερά 4,3 κατανάλωση...άλλα τα nc από πίσω πιάσανε καταναλώσεις παπιού
Κάτι 3,5 άκουσα που λέγανε :lol:
Hell_Rider
23/10/2023, 20:57
Εψαχνα θεση να παρκαρω να ξαποστασω ο ερμος... Ειχα καιρο να κανω χλμ και ενιωθα σα κωλ@γερος.
Δεν ειδα...αν το εβλεπα θα σε εψαχνα!! :lol:
Πιστευω ο Bill Πρεπει να γυρισε σχεδον ολα τα τραπεζια, απ οτι εβλεπα :p
CorpseAlive
23/10/2023, 20:57
Η Χαμηλότερη που είδα προσωπικά ήταν 4.7 δικάβαλος στο έλα.
Στο γύρνα ήταν 6.7 .
Το γύρνα από Εθνική με ταχύτητα λίγο πάνω από το όριο (ίσως και πολύ κανείς δεν ξέρει) .
Πάντως μέχρι BP έκαψα 3 γραμμές , μέχρι και την ανηφοριά ο δείκτης της αυτονομίας μου ανέβαινε αντί να πέφτει (σε χιλιόμετρα).
Μονάδα μέτρησης κατανάλωσης στο SI: γραμμές ανα BP...
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
CorpseAlive
23/10/2023, 21:18
Ανδρέα εσύ σε γραμμές ανά BP πόσο σου πήγε όλο το ταξίδι ? Γιατί τα λίτρα με μπερδεύουν :bawl::beer:
Η καθιερωμένη μονάδα μέτρησης στο forum είναι ευρώ ανά εβδομάδα. :p
Ανδρέα εσύ σε γραμμές ανά BP πόσο σου πήγε όλο το ταξίδι ? Γιατί τα λίτρα με μπερδεύουν :bawl::beer:
Κοίτα. Το θέμα είναι οτι δεν συνάντησα πολλές BP στο δρόμο, αλλα με αυτές τις 2 που συνάντησα σύνολο έκαψα 7,5 γραμμές ανα BP... :lol: (λές και μιλάμε για κόκα είναι...)
Σύνολο έκαψα περίπου 26 λίτρα για 450 χλμ απο το σπίτι μου μέχρι το σπίτι μου.
Γύρισα απο Θήβα όμως και όχι απο ΕΟ. Αν είχα γυρίσει απο ΕΟ θα είχα κάψει πάρα πολύ. Έκανα 2 ώρες και 15 λεπτά για 180 χιλιόμετρα.
Η συνολική μου κατανάλωση ήταν 5,75 Lt / 100Κm.
CorpseAlive
23/10/2023, 21:35
Κοίτα. Το θέμα είναι οτι δεν συνάντησα πολλές BP στο δρόμο, αλλα με αυτές τις 2 που συνάντησα σύνολο έκαψα 7,5 γραμμές ανα BP... :lol: (λές και μιλάμε για κόκα είναι...)
Σύνολο έκαψα περίπου 26 λίτρα για 450 χλμ απο το σπίτι μου μέχρι το σπίτι μου.
Γύρισα απο Θήβα όμως και όχι απο ΕΟ. Αν είχα γυρίσει απο ΕΟ θα είχα κάψει πάρα πολύ. Έκανα 2 ώρες και 15 λεπτά για 180 χιλιόμετρα.
Η συνολική μου κατανάλωση ήταν 5,75 Lt / 100Κm.
Πήγαινε έλα έκαψα 9-10 γραμμές ανά BP , ήτοι κοντά στα 23 λίτρα .
(έκανα ανεφοδιασμό με 5-6 γραμμές στην Ιτέα από αθήνα και γύρισα με μισό ντεπόζιτο. )
440 χλμ /20 λίτρα ήτοι 5.3 λτ/100
Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι 150cc και 27 άλογα παραπάνω, κοστίζουν 0,45lt/100km.
BTW ποιός ήταν αυτός που με κυνήγησε στη διαδρομή προς Ιτέα όταν έφυγα λίγο μπροστά, και όταν κατάλαβα πόσο μπροστά είχα φύγει, (ώντας leader), είπα να κόψω να με φτάσουν μη πέσουν σε κάνα γκρεμό?
CorpseAlive
23/10/2023, 22:00
Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι 150cc και 27 άλογα παραπάνω, κοστίζουν 0,45lt/100km.
Δικάβαλος όμως.
Επομένως δεν ξέρω τι διαφορά θα είχε. Αλλά θα είχε.
BTW ποιός ήταν αυτός που με κυνήγησε στη διαδρομή προς Ιτέα όταν έφυγα λίγο μπροστά, και όταν κατάλαβα πόσο μπροστά είχα φύγει, (ώντας leader), είπα να κόψω να με φτάσουν μη πέσουν σε κάνα γκρεμό?
Ο Mike.
Έψαχνε τη ταβέρνα.
AristidisZ
23/10/2023, 22:09
3.2 στα 100, έβαλα 14 λίτρα για 450 χλμ…
ratamahatta
23/10/2023, 22:30
Η αλήθεια είναι ότι δεν σε κατάλαβα , λέω οκ μάλλον δεν έχει ξαναδεί το svx στο δρόμο … συνηθισμένο
Στην επόμενη μιλά μας
CorpseAlive
23/10/2023, 22:31
Η αλήθεια είναι ότι δεν σε κατάλαβα , λέω οκ μάλλον δεν έχει ξαναδεί το svx στο δρόμο … συνηθισμένο
Στην επόμενη μιλά μας
Φίλε το Sv σου και το Aprilia που αναφέρθηκε παραπάνω να ξέρεις έκλεψαν τα βλέμματα μας!
Καλόβολτο!
giorgosb
23/10/2023, 22:32
Η Χαμηλότερη που είδα προσωπικά ήταν 4.7 δικάβαλος στο έλα.
Στο γύρνα ήταν 6.7
Είδες για να πηγαίνεις πίσω μου.. ;)
:lol:
ratamahatta
23/10/2023, 22:36
Εγώ πάντως έκαψα λιγότερο απ'οσο θα περίμενα.
Μέχρι το βενζινάδικο στο μπράλο, είχα κάψει 5,3 λιτρα/100 (8,72lt για 165 km).
Μετά ξαναέβαλα στη shell στην Ιτέα φεύγοντας. Έβαλα 4,5 λίτρα για 82Km, δηλαδή 5,5lt/100km.
Στο γυρισμό που ήμουν μόνος μου και δεν είχα τον νού μου στην ουρά πίσω μου, έκαψα 6lt/100km, πηγαίνοντας σβέλτα μέν, αλλα όχι πολύ γρήγορα (ήμουνα και γεμάτος γαρ...)
Για 1000cc καλά είναι...
Η αλήθεια είναι ότι στο πήγαινε με τον ρυθμό :zzz:που είχαμε ειδα πρώτη φορα 3,9 στο trip, δεν νομιζω ότι θα την ξαναδώ ποτέ
ratamahatta
23/10/2023, 22:38
Φίλε το Sv σου και το Aprilia που αναφέρθηκε παραπάνω να ξέρεις έκλεψαν τα βλέμματα μας!
Καλόβολτο!
Ευτυχώς εχω φυλαχτό για το μάτιασμα .
Φχαριστω αγόρι μου