View Full Version : QJ motor svt 650
panavour
23/10/2023, 10:58
ναι κυριως οσον αφορα την τραχειά λειτουργια του κινητηρα της βογκ,η οποια εχει εκτενως αναφερθει ως εμπειρια μου στο σχετικο θρεντ ,που σας ενημερωνω κατα καιρους.Θελω (ως γεροντας)λιγοτερη τραχεια λειτουργια και θορυβο.Θα παω λοιπον να κανω τεστ να σχηματισω μια γνωμη.Οι 30 παραπανω ιπποι,ελαχιστα με ενδιαφερουν.
Θα παω να κλεισω τεστ ,και θα ενημερωθειτε οσοι ενδιαφερομενοι.θα συγκριθει με την ηδη στην κατοχη μου voge ds500.MEINETE συντονισμενοι.(λεμε τωρα):bawl:
ναι κυριως οσον αφορα την τραχειά λειτουργια του κινητηρα της βογκ,η οποια εχει εκτενως αναφερθει ως εμπειρια μου στο σχετικο θρεντ ,που σας ενημερωνω κατα καιρους.Θελω (ως γεροντας)λιγοτερη τραχεια λειτουργια και θορυβο.Θα παω λοιπον να κανω τεστ να σχηματισω μια γνωμη.
Παρακολουθώ....:D
panavour
23/10/2023, 10:59
Παρακολουθώ....:D
θα ενημερωθεις πρωτος απ ολους.
:moutza::lol:
SeniorCanardo
23/10/2023, 11:06
Στο 4:06 που το βάζει μπρος τι φάση, ξέχασε να τραβήξει το τσοκ;
Αντικειμενικός ο παρουσιαστής-πωλητής, έδωσε αμέσως γκάζι για να το σώσει και το έκανε γαργάρα.
Ψηλέ όπου τον πετυχαίνεις αυτόν skip το video.
thunder ace
23/10/2023, 11:07
或者你对中国和中国文化很感兴趣,这里是我们倾心为你打造的网站。我们 于在此分享我们对中文及中国的了解与喜爱,并且提供中文字典及书籍的 接地址。美中不足的是,由于希腊语-汉语参考资料有限,开始我们将使用英语。如果你就是中国人而且愿意帮助 进这个网站,请发邮件联系我们!我们希望有类似的网站能帮助中国人学 希腊语!请浏览我们的网站,也许你不懂希腊语,但当你发现网站中的汉语 有错误时,请通知我们尽快纠正。
ναι κυριως οσον αφορα την τραχειά λειτουργια του κινητηρα της βογκ,η οποια εχει εκτενως αναφερθει ως εμπειρια μου στο σχετικο θρεντ ,που σας ενημερωνω κατα καιρους.Θελω (ως γεροντας)λιγοτερη τραχεια λειτουργια και θορυβο.Θα παω λοιπον να κανω τεστ να σχηματισω μια γνωμη.Οι 30 παραπανω ιπποι,ελαχιστα με ενδιαφερουν.
Έφθασες λοιπόν στα 7.300. Σιγά σιγά θα φθάσεις και στα 7900 του CB 500X :lol: Εκτός και αν έχεις εθιστεί τόσο πολύ με τον έξτρα εξοπλισμό.
Πέραν της πλάκας σε είχα για σίγουρο ότι θα έγραφες καμιά 50.-60.000 χλμ με το βοτζ τουλάχιστον και θα είχαμε ένα καλό δείγμα εντός forum.
panavour
23/10/2023, 11:16
Έφθασες λοιπόν στα 7.300. Σιγά σιγά θα φθάσεις και στα 7900 του CB 500X :lol:
Πέραν της πλάκας σε είχα για σίγουρο ότι θα έγραφες καμιά 50.-60.000 χλμ με το βοτζ τουλάχιστον και θα είχαμε ένα καλό δείγμα εντός forum.
οχι,στα 7300,στα 6600,διοτι ενδιαφερομαι για το μοντελλο με τις χυτες ζαντες.ΜΕΣΑ ΣΕ 16 μηνες κατοχης και 24000 χιλιομετρα (νομιζω πανω απο τον μεσο ορο)εχω αποκρυσταλλωσει αποψη για το βογκ ,και την εχω εκθεσει -νομιζω-χωρις φοβο αλλα με παθος, (αν διαβαζεις το σχετικο θρεντ).Νομιζω οτι εχω βοηθησει πολλους ενδιαφερομενους σε μεγαλο βαθμο,και φυσικα σ αυτα τα χιλιομετρα ΔΕΝ μπορω να μιλησω για αντοχη στον χρονο.Φυσικο ειναι νομιζω.ΑΝ ΔΕΝ παω σε κατι αλλο,συνεχιζω με την παρουσα μοτο.Μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κιχ.Οσο για το cb500x ,με τον εξοπλισμο που εχει το βογκ,ξεπερνα τις 9000.
Στο 4:06 που το βάζει μπρος τι φάση, ξέχασε να τραβήξει το τσοκ;
Αντικειμενικός ο παρουσιαστής-πωλητής, έδωσε αμέσως γκάζι για να το σώσει και το έκανε γαργάρα.
πωω ρε φιλε..... υγιεστατο ακουγεται.....
AUFGEBRACHT
23/10/2023, 15:18
Κεντρικό στάντ στο νέο BMW R1300GS: 170€
Κεντρικό στάντ στο νέο QJ SRT800SX: 196€
:rolleyes:
DoctoR_k6
23/10/2023, 15:44
πωω ρε φιλε..... υγιεστατο ακουγεται.....
Μιλαμε βιλουδο...
Ειδικα το ρελαντι σκοτωνε!!
Κεντρικό στάντ στο νέο BMW R1300GS: 170€
Κεντρικό στάντ στο νέο QJ SRT800SX: 196€
:rolleyes:
Του QJ έχει να σηκώσει περισσότερο βάρος.
panavour
23/10/2023, 18:19
Κινεζιες και τα δύο.Αμα ήταν γερμανικό θα έκανε 800.
AUFGEBRACHT
24/10/2023, 10:55
Κινεζιες και τα δύο.Αμα ήταν γερμανικό θα έκανε 800.
Κι αν ήταν από χρυσό 24Κ θα έκανε 8.000
panavour
24/10/2023, 13:16
Κι αν ήταν από χρυσό 24Κ θα έκανε 8.000
ειμαι σιγουρος οτι καποιοι προπελαδες,μπορει να εχουν βαλει και χρυσο.
AUFGEBRACHT
24/10/2023, 13:30
ειμαι σιγουρος οτι καποιοι προπελαδες,μπορει να εχουν βαλει και χρυσο.
Εγώ πάλι, είμαι σίγουρος πως παλιά κάποιος προπελάς σου έφαγε κορίτσι, κι από τότε τους έχεις άχτι...
panavour
24/10/2023, 13:37
Εγώ πάλι, είμαι σίγουρος πως παλιά κάποιος προπελάς σου έφαγε κορίτσι, κι από τότε τους έχεις άχτι...
και αυτο σωστο ,που ελεγε κι ο Αλεφαντος:bawl:
οι γυναικες ειναι σαν τις κισσες,οπου γυαλιζει πανε.:bawl:
https://youtu.be/HmTe-C4V_QU?si=N6adS0yCrpNxwzyh
panavour
25/10/2023, 10:31
https://vm.tiktok.com/ZGJK8aXVv/
Είναι αυτός που προ λίγων ετών έβγαζε το Zontes 310 το καλύτερο μηχανάκι του κόζμου.
Καλά, επειδή το έχω το zontes, με 20000 χιλιόμετρα καθημερινή χρήση και ταξίδια, κάτι μπουμουβου και κατι γριες που επιλέγει ο πάνσοφος Έλλην που ξέρει από μηχανολογία είναι μόνιμα σε συνεργεία. Το δικό μου ποτέ.
karellen
31/10/2023, 10:28
Καλά, επειδή το έχω το zontes, με 20000 χιλιόμετρα καθημερινή χρήση και ταξίδια, κάτι μπουμουβου και κατι γριες που επιλέγει ο πάνσοφος Έλλην που ξέρει από μηχανολογία είναι μόνιμα σε συνεργεία. Το δικό μου ποτέ.
Όντως.
Δεν θα διαφωνήσω.
Αλλοίμονο.
DRAKONET
01/11/2023, 20:38
Είναι αυτός που προ λίγων ετών έβγαζε το Zontes 310 το καλύτερο μηχανάκι του κόζμου.
Αυτο καταλαβες εσυ.....δεν ειναι ετσι ομως!
Ο συγκεκριμενος παντως εχει την μεγαλυτερη ''βιβλιοθηκη'' παρουσιασεων
και δοκιμων απο ολο το ελληνικο νετ !!
Kαι αν ειχε και υποστηριξη απο αντ/ες θα βλεπαμε πιο πολλα!
Ενθουσιασμο θα το ελεγα εγω....λογω καταγωγης της εκαστοτε μοτοσυκλετας !
panavour
23/11/2023, 19:25
Περνωντας σημερα,απο τα κεντρικα του Γκοργκολη,πηρα για τεστ την QJ motor SVT650,για ενα 25λεπτο τεστ.
Λιγος χρονος για ολοκληρωμενη αποψη,αλλα αρκετο για λιγεςπρωτες εντυπωσεις.Παραθετω λοιπον.
1)Θεση οδηγησης.Ψηλη μηχανη αρχοντικη,αισθανεσαι μεσα στην μηχανη με ανοιχτο ψηλο τιμονι,καλους μοχλους στα χερια,θαυμασια ορατοτης,θαυμασιο ταμπλετ-οθονη ,φωτεινη ευδιακριτη στον ηλιο,με ολες τις συνηθεις απαραιτητες πληροφοριες,και θαυμασιους καθρεφτες για ευσωμους σαν και μενα.Μειονεκτημα στο υψος μου ,εν σχεσει με το VOGE 500 ds που κατεχω ειναι,οτι οι γωνιες των ποδιων ειναι πιο κλειστες,γιατι αν και λιγο ψηλοτερη μηχανη,τα μαρσπιε ειναι ψηλοτερα.Επισης το ποδοφρενο εχει πιο ψηλα την πατουρα του ,με αποτελεσμα το 47 νουμερο παπουτσι μου να θελει ''σηκωμα'' γιατι περναει σχεδον απο κατω σε κατασταση ηρεμιας.
2)αναρτησεις αρκετα ανετες,εφαμιλλες του βογκ,ισως λιγο μαλακωτερες.
3)Φρενα αγκυρες,συμπλεκτης κυριολεκτικα ''βουτυρο'' ο ελαφρυτερος που εχω οδηγησει ποτε,και το κιβωτιο καλο,χωρις ''γλανκ-γλουνκ,και ασαφειες.
4)Γκαζι γλυκυτατο,χωρις δισταγμους,κινητηρας γλυκυτατος με λιγωτερους κραδασμους και θορυβο εν σχεσει με το βογκ.Πισω φρενο καλυτερο και με καλυτερη αισθηση απ το βογκ.Επισης η διαφορα των 29 ιππων αισθητη και σε δυναμη και σε ροπη λογω κυβικων.Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ χωρις δισταγμους ή ασαφειες,ουτε στο ανοιγμα ,ουτε στο κλεισιμο του γκαζιου.
5)Ζελατινα στην ψηλη θεση ,χωρις καμμια προστασια και με εντονους στροβιλισμους και θορυβο,για τα 185 εκατοστα του υψους μου.Θελει αφτερ μαρκετ η καποιο φρυδι.
6)Οδικη συμπεριφορα οπως το βογκ με 19ρι λαστιχο μπροστα (με ακτινες δοκιμασα) τιουμπλες.Ελαχιστα αργοτερο στις αντιδρασεις απ το βογκ λογω 17αρη τροχου του βογκ.
7)Σελα λιγο καλυτερη απ το βογκ και λιγο μεγαλυτερη για τον αφρατο κ....λο μου.
8)παρ οτι αρχοντικη μηχανη,ΔΕΝ νοιωθεις το βαρος.(εγω 140 κιλα)
ΘΕΤΙΚΑ (γενικα ,αλλα και εν σχεσει με το βογκ)
Δυνατωτερος,γλυκυτερος,πιο ησυχος κινητηρας.
Λιγο καλυτερο πισω φρενο.
Καλυτερη οθονη,μεγαλυτερη φωτεινοτερη.
Καλυτεροι καθρεφτες.
Εξαιρετικα φρενα.Αρκετα καλο κιβωτιο ,βουτυρο συμπλεκτης
αρνητικα
Γωνιες ποδιων,γωνια πενταλ φρενου,ζελατινα-φαιρινγκ μπροστα,ελλειψη κεντρικου σταντ.
Αυτα τα ολιγα,στον λιγο χρονο που μου εδωσαν το μηχανακι για τεστ.
ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ για αγορα και ανταλλαγη,αν και ξενερωσα λιγο λογω,
γωνιας ποδιων ,για το υψος μου,και πατουρας του πισω φρενου.
ΙΔΩΜΕΝ.
... Ψηλη μηχανη αρχοντικη ...
... θαυμασια ορατοτης...
... θαυμασιο ταμπλετ-οθονη ,φωτεινη ευδιακριτη στον ηλιο ...
... θαυμασιους καθρεφτες...
... Φρενα αγκυρες ... συμπλεκτης κυριολεκτικα ''βουτυρο'' ο ελαφρυτερος που εχω οδηγησει ποτε ...
... κιβωτιο καλο,χωρις ''γλανκ-γλουνκ,και ασαφειες ...
... Γκαζι γλυκυτατο,χωρις δισταγμους ...
... κινητηρας γλυκυτατος με λιγωτερους κραδασμους και θορυβο ...
... Πισω φρενο καλυτερο και με καλυτερη αισθηση ... η διαφορα των 29 ιππων αισθητη και σε δυναμη και σε ροπη λογω κυβικων ...
... ΨΕΚΑΣΜΟΣ χωρις δισταγμους ή ασαφειες,ουτε στο ανοιγμα ,ουτε στο κλεισιμο του γκαζιου...
... παρ οτι αρχοντικη μηχανη,ΔΕΝ νοιωθεις το βαρος.(εγω 140 κιλα) ...
... Εξαιρετικα φρενα ...
:confused:
panavour
23/11/2023, 20:00
:confused:
τι δεν καταλαβες???
Μήπως δεν ήσουν αρκετά γλυκός στη περιγραφή?
panavour
23/11/2023, 22:02
Μήπως δεν ήσουν αρκετά γλυκός στη περιγραφή?
γιατι καλε κυριε το λετε αυτο???:blush::blush::blush:
panavour
04/01/2024, 08:28
https://youtu.be/UAWEGXxnCeg?si=Fi5T-hIEW8mWhjKd
https://youtu.be/X6H8zzq5Ldc?si=Yd04GLgUwAdwv5o3
panavour
12/01/2024, 11:05
https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Cruiser-me-V4-kinhthra-apo-thn-QJMOTOR_154625.asp