View Full Version : Νέο κράνος, ποιό όμως;
DoctoR_k6
15/04/2025, 23:13
Με ένα 200αρι αγοράζεις και φωτοχρωμικη ζελατινα…:p
Καλοφόρετο και αφού μιλάμε για κράνη θα ήθελα την άποψη σας για το παρακάτω το βάζω και το βγάζω συνεχώς από το καλάθι διότι δεν είμαι σίγουρος για την αγορά του
461466
basilis_k6
15/04/2025, 23:42
Καλοφόρετο και αφού μιλάμε για κράνη θα ήθελα την άποψη σας για το παρακάτω το βάζω και το βγάζω συνεχώς από το καλάθι διότι δεν είμαι σίγουρος για την αγορά του
461466
καλο κρανος, καλη τιμη αλλα ΠΡΟΣΕΞΕ γιατι τα Bell ηταν πολύ μικρα στο κεφάλι. αν φορας Μ σε οποιαδηποτε αλλη μαρκα εδω θα πας σε L. προφανως δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει κατι στα μεγεθη τα τελευταια χρονια αλλα αυτο το κρανος οταν βγηκε ηταν τουλάχιστον ενα νουμερο κατω.
καλο κρανος, καλη τιμη αλλα ΠΡΟΣΕΞΕ γιατι τα Bell ηταν πολύ μικρα στο κεφάλι. αν φορας Μ σε οποιαδηποτε αλλη μαρκα εδω θα πας σε L. προφανως δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει κατι στα μεγεθη τα τελευταια χρονια αλλα αυτο το κρανος οταν βγηκε ηταν τουλάχιστον ενα νουμερο κατω.
Σε suomy και x lite που φοράω τα τελευταία χρόνια είμαι στο s bell δεν είχα ποτέ ξανά απλά επειδή μπορούν να μου το φέρουν απο Αγγλία χωρίς τελωνείο και.μεταφορικα και είναι σε απίστευτα χαμηλή τιμή για αυτό το σκέφτομαι, απλά αν δεν μου κάνει τελικά θα μείνει άχρηστο, έψαξα να δω εάν υπάρχει πουθενά Αθήνα να το δοκιμάσω αλλα δεν το βρήκα κάπου
ΓιώργοςΤΤ
16/04/2025, 00:00
461466
Εξαιρετικό κράνος. Κορυφαίο εσωτερικό και αεροδυναμική σχεδίαση που δεν προκαλεί ενοχλητικούς θορύβους και προσφερει σωστό εξαερισμό. Βέβαια εγώ το δουλεύω πάντα με ωτασπιδες. Για νούμερο πρέπει να δοκιμάσεις. Έχω 56 cm κεφάλι αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι τί νούμερο είναι. Θα δω αύριο αν θέλεις να σου πω.
RaGe_Raptor
16/04/2025, 05:19
Πριν μερικά χρόνια ειχε αγοράσει φίλος το προηγούμενο μοντέλο τους από Αμερική. Το είχα δοκιμάσει για να δω την εφαρμογή του. Υπήρχαν 2 πολυ έντονα pressure points εκατέρωθεν του μετώπου. Δεν μου έχει συμβεί με άλλο κράνος.
Για καλό ή για κακό, σου το αναφέρω :D
harris_x
16/04/2025, 07:12
Με ένα 200αρι αγοράζεις και φωτοχρωμικη ζελατινα…:p
Γαμαει!
Αλλά γαμαει και η τιμή της...
grinderx
16/04/2025, 09:33
Πριν μερικά χρόνια ειχε αγοράσει φίλος το προηγούμενο μοντέλο τους από Αμερική. Το είχα δοκιμάσει για να δω την εφαρμογή του. Υπήρχαν 2 πολυ έντονα pressure points εκατέρωθεν του μετώπου. Δεν μου έχει συμβεί με άλλο κράνος.
Αυτό ακριβώς!
DoctoR_k6
16/04/2025, 10:22
Σε suomy και x lite που φοράω τα τελευταία χρόνια είμαι στο s bell δεν είχα ποτέ ξανά απλά επειδή μπορούν να μου το φέρουν απο Αγγλία χωρίς τελωνείο και.μεταφορικα και είναι σε απίστευτα χαμηλή τιμή για αυτό το σκέφτομαι, απλά αν δεν μου κάνει τελικά θα μείνει άχρηστο, έψαξα να δω εάν υπάρχει πουθενά Αθήνα να το δοκιμάσω αλλα δεν το βρήκα κάπου
Δεν βρισκεις κανα αλλο απο Αγγλια σε προσφορα να παρεις?
Αν δεν το δοκιμασεις ειναι ρισκο.
CorpseAlive
16/04/2025, 11:13
Για το SHOEI λες?
RaGe_Raptor
16/04/2025, 11:15
Για το SHOEI λες?
Σορρυ , για το Bell!
ΓιώργοςΤΤ
16/04/2025, 11:18
To δικό μου σε 56 cm κεφάλι μακρόστενο, είναι medium και κάθεται κουτί. Δεν ένιωσα ποτέ να με πιέζει κάτι ακόμα και μετά από 7 ώρες σερί οδήγησης. Βέβαια κεφάλι από κεφάλι διαφέρει, καλό είναι το κράνος να το δοκιμάσεις.
DoctoR_k6
16/04/2025, 11:48
To δικό μου σε 56 cm κεφάλι μακρόστενο, είναι medium και κάθεται κουτί. Δεν ένιωσα ποτέ να με πιέζει κάτι ακόμα και μετά από 7 ώρες σερί οδήγησης. Βέβαια κεφάλι από κεφάλι διαφέρει, καλό είναι το κράνος να το δοκιμάσεις.
Για ποιο κρανος λες εσυ?
Εγινε λιγο μουτι η φαση...
ΓιώργοςΤΤ
16/04/2025, 12:04
Για ποιο κρανος λες εσυ?
Εγινε λιγο μουτι η φαση...
Bell pro star
Δεν βρισκεις κανα αλλο απο Αγγλια σε προσφορα να παρεις?
Αν δεν το δοκιμασεις ειναι ρισκο.
Έχεις δίκιο Χρήστο, βρήκα ένα arai quantic 349 λίρες, και ένα rx7 449 κια πηγα και τα δοκίμασα το πρωί στη μοτοκινηση και μου έκανε το small μια χαρά, οπότε μάλλον ένα από τα δύο θα πάρω
harris_x
16/04/2025, 12:45
Υπολογίζετε και το τελωνείο, σωστά;
DoctoR_k6
16/04/2025, 12:52
Έχεις δίκιο Χρήστο, βρήκα ένα arai quantic 349 λίρες, και ένα rx7 449 κια πηγα και τα δοκίμασα το πρωί στη μοτοκινηση και μου έκανε το small μια χαρά, οπότε μάλλον ένα από τα δύο θα πάρω
Ωραιος!!
Δεν θα εχει τελωνειο μανα μου ειπε ο ανθρωπος.
Αλλιως δεν συμφερει το UK πλεον.
Βάζω τον κουμπάρο μου που είναι μόνιμος κάτοικος Αγγλίας να μου τα κουβαλάει με το αεροπλάνο σαν χειραποσκευη και με βρίζει!!!
Και εγώ πηρα το Arai quantic στα παραπάνω λεφτά με μεταφορικά και τελωνείο ebay Αγγλια.
Small φοραω και μου κατσε μια χαρα,αλλα μου ειπαν καποιοι χρηστες οτι δεν ειναι το ιδιο κατι εχει αλλαξει σε σχεση με τα παλια Arai και καποιοι small πανε σε xsmal.
Order total:
Subtotal GBP 275.00
Shipping GBP 28.08
Import charges GBP 76.95
Total in GBP GBP 380.03
Total charged to mastercard icon EUR 474.23
Based on exchange rate at purchase: 1 EUR = 0.80137 GBP
Dimmanoukas
16/04/2025, 13:23
Βάζω τον κουμπάρο μου που είναι μόνιμος κάτοικος Αγγλίας να μου τα κουβαλάει με το αεροπλάνο σαν χειραποσκευη και με βρίζει!!!
Δεν είναι βρίσιμο αυτό...είναι ευχέλαιο για το μάτι...χαχαχα
Κέρασε το ένα τσίπουρο και πες του και πολύ σου είναι (για την εξυπηρέτηση)
Υ.γ. sorry για το off topic
harris_x
16/04/2025, 13:27
ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
:beer::beer::beer:
basilis_k6
16/04/2025, 13:55
Ευχαριστώ πολύ :)
Αυτο ακριβως ελεγα. Συμφωνα με την εταιρεία επρεπε να παρεις το small.
Manalishi
16/04/2025, 15:00
Ερώτηση:
Arai Isle of Man 2022 edition.
Θα είναι και κατασκευή του 2022? Η τα ξαναβγάζουν ?
harris_x
16/04/2025, 15:22
Ερώτηση:
Ως συλλεκτικά το βρίσκω απίθανο να τα ξαναβγάζουν.
Οπώς βρίσκω απίθανο το να υπάρχουν εκτός κι αν το μέγεθος σπανίζει.
DoctoR_k6
16/04/2025, 15:24
Ερώτηση:
Αν δεις καθε χρονο παρουσιαζουν αλλο χρωματισμο.
Οποτε το πιο πιθανο ειναι να ειναι παλαιοτερο.
Μπορεις να δεις μεσα στο κρανος την ημερομηνια κατασκευης ή να ρωτησεις το μαγαζι να σου την πει (πχ αν κοιτας απο εξωτερικο).
Ερώτηση:
Αν εννοείς αυτό (https://www.motokinisi.gr/gr/kranos-full-face-rx-7v-evo-isle-of-man-tt-2022-arai-1346754.html) τότε είναι καινούριο.
Το RX7 δεν έβγαινε σε evo (22.06) το 2002.
Αν δεν κάνω λάθος, το evo βγήκε το 24 (ή τέλος του 23), οπότε στη χειρότερη να είναι του τότε.
DoctoR_k6
16/04/2025, 15:40
Αν εννοείς αυτό (https://www.motokinisi.gr/gr/kranos-full-face-rx-7v-evo-isle-of-man-tt-2022-arai-1346754.html) τότε είναι καινούριο.
Αν δεν κάνω λάθος, το evo βγήκε το 24 (ή τέλος του 23), οπότε στη χειρότερη να είναι του τότε.
Σωστος.
Αν ειναι το evo ειναι σχετικα φρεσκο. Το 24 παρουσιαστηκε.
Manalishi
16/04/2025, 16:04
Ναι αυτό κοιτάω. Αλλά τώρα παρατήρησα οτι λέει κατόπιν παραγγελίας..
Προφανώς εννοούσα 2020 και όχι 2002, αλλα κλάιν...
DoctoR_k6
16/04/2025, 16:27
Ναι αυτό κοιτάω. Αλλά τώρα παρατήρησα οτι λέει κατόπιν παραγγελίας..
Εμαθα οτι ο κουμπαρος του Nomad θα ερθει απο Αγγλια με μισοαδεια βαλιτσα... :bawl:
CorpseAlive
16/04/2025, 16:38
Και το φωτορομάντζο.
461472
461473
doctoras
16/04/2025, 21:18
Ωραίο Χάρης ! Καλορίζικο και αχρείαστο!
Καλορίζικο Χάρη και ατρακάριστο όσο το φοράς!
Τον προηγούμενο μήνα αγόρασα το HJC F71, το οποίο ήρθε να αντικαταστήσει μια λανθασμένη αγορά ενός Shark Racer-R Pro (αν και καταπληκτικό κράνος με ενοχλεί στην περιοχή των αυτιών).
Μαζί με αυτό το κράνος ήρθε ένα ζευγάρι γάντια και ένα ζευγάρι μπότες από την Shima και την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα και τη βασική έκδοση της εργοστασιακής επικοινωνίας HJC 11B και μια βάση gopro για το πηγούνι του κράνους από την Chin Mounts, τα οποία μάλλον θα τοποθετήσω και τα δυο αύριο.
Το κράνος μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις από άποψη αεροδυναμικής δεδομένου ότι οδηγώ γυμνή μουοτσυκλέτα. Μικρό αρνητικό ότι είναι σχετικά θορυβώδες αλλά το τακτοποίησα και αυτό με ωτοασπίδες.
461477
461478
Μετά από σκέψη και διάβασμα έκλεισα αυτό, φυσικά ο κουμπάρος μου χάρηκε πάρα πολύ με το νέο αυτό έβαλα την βαπτηστηρα του (μικρή μου κόρη) να τον πάρει για τις ευχες του Πάσχα και να ζητήσει το δώρο της αντί για κούκλα ένα κράνος για τον μπαμπά της!!!!!!
Τιμή 349 λίρες περίπου 405 ευρώ
harris_x
17/04/2025, 09:34
461478
Μετά από σκέψη και διάβασμα έκλεισα αυτό, φυσικά ο κουμπάρος μου χάρηκε πάρα πολύ με το νέο αυτό έβαλα την βαπτηστηρα του (μικρή μου κόρη) να τον πάρει για τις ευχες του Πάσχα και να ζητήσει το δώρο της αντί για κούκλα ένα κράνος για τον μπαμπά της!!!!!!
Μια χαρά!!!
Με το καλό λοιπόν!
:beer: :beer: :beer:
grinderx
17/04/2025, 09:56
461478
Φοβερή τιμή για Arai! Τα καλά του νησιού. Βρίσκεις ευκαιρίες στα πάντα! Όταν χρειάζομαι κι εγώ τίποτα καλούδια από εκεί ευτυχώς έχω κόσμο να μου τα φέρει (όχι κάτι τόσο ογκώδες όμως, αν και υπάρχει και γι' αυτό εναλλακτική ;))
DoctoR_k6
17/04/2025, 10:33
Καλα χλμ και αγρατζουνιστο!!
:beer:
filipp0s
19/04/2025, 14:41
Τον προηγούμενο μήνα αγόρασα το HJC F71, το οποίο ήρθε να αντικαταστήσει μια λανθασμένη αγορά ενός Shark Racer-R Pro (αν και καταπληκτικό κράνος με ενοχλεί στην περιοχή των αυτιών).
Μαζί με αυτό το κράνος ήρθε ένα ζευγάρι γάντια και ένα ζευγάρι μπότες από την Shima και την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα και τη βασική έκδοση της εργοστασιακής επικοινωνίας HJC 11B και μια βάση gopro για το πηγούνι του κράνους από την Chin Mounts, τα οποία μάλλον θα τοποθετήσω και τα δυο αύριο.
Το κράνος μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις από άποψη αεροδυναμικής δεδομένου ότι οδηγώ γυμνή μουοτσυκλέτα. Μικρό αρνητικό ότι είναι σχετικά θορυβώδες αλλά το τακτοποίησα και αυτό με ωτοασπίδες.
461477
Μια απ' τα ίδια σήμερα για το κράνος, πήρα το παρακάτω (F71 κι αυτό) :beer::beer:
461562
harris_x
19/04/2025, 18:56
Μια απ' τα ίδια σήμερα για το κράνος, πήρα το παρακάτω (F71 κι αυτό) :beer::beer:
461562
Ωραιο!
Αχρείαστο να είναι Φίλιππε!
461562
Άπεφτο να είναι Φίλιππε! Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς!
461647
461648
Ετοιμο τώρα να μας έρθει καπως:cry:
harris_x
24/04/2025, 13:24
461647
461648
Ετοιμο τώρα να μας έρθει καπως:cry:
Μεγειές!!!
DoctoR_k6
24/04/2025, 13:32
Καλοφορετο!! Ποτε ερχεται κουμπαρος?
Εγινε καμια αλλαγη στο προγραμμα και ψαχνεις τροπο να το παρεις τωρα?
Λογικά σε κάνα μήνα θα έρθει παλι, ήταν για Πάσχα Ελλάδα και τώρα γυρισε πισω αλλά είμαστε σαν τα παιδάκια που δεν κρατιούνται με τα καινούρια τους παιχνίδια
grinderx
24/04/2025, 15:10
Δημήτρη τσέκαρε αυτούς:
http://newlinestravel.gr/
Πηγαινοέρχονται Βρετανία (Λονδίνο, Μάντσεστερ, Λιντς, Εδιμβούργο, Γλασκόβη, μπορεί και αλλού) και μπορούν να μεταφέρουν πακέτα. Έως και μετακομίσεις κάνουν (έχουν σχετική άδεια). Το καλό είναι πως δε μπλέκεις με τελωνεία. Πάρε τους ένα τηλ για να ρωτήσεις το επόμενο δρομολόγιο προς/από το νησί και από ποιες πόλεις θα περάσουν μήπως εξυπηρετηθείς γρηγορότερα και βγάλεις και τον κουμπάρο σου από τον κόπο να το κουβαλάει.
Ilias_83
21/05/2025, 18:03
Σκέφτηκα για αρχή να παραγγείλω και εγώ ένα Quantic από UK. Μετά από μια βόλτα στα καταστήματα για να δοκιμάσω και να δω, το RX-7V Evo κάθησε πολύ καλύτερα στο κεφάλι μου. Ήταν στο νούμερό μου ένα τελευταίο Isle Of Man TT 2024 Limited Edition, οπότε έδεσε τέλεια με τη Vespa. Από σήμερα κάτοχος Arai λοιπόν. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Οι διαφορές από το NXR2 σε βάθος χρόνου.
462598
doctoras
22/05/2025, 07:06
πολύ όμορφο καλοφόρετο!
Manalishi
06/06/2025, 08:12
Άλλο ενα συλλεκτικό απο εδώ...
462919
462920
harris_x
06/06/2025, 08:30
Άλλο ενα συλλεκτικό απο εδώ...
462919
462920
Αρρώστια είναι!!!
Καλοφόρετο και αχρείαστο!!
RaGe_Raptor
06/06/2025, 08:39
καλοφόρετα κι αχρείαστα τα RX7!
είναι λίγο overkill για vespa αλλά οκ.
το αμερικάνικο του 2007 καθόταν "γάντι" στο σχήμα του κεφαλιού μου. εντύπωση μου προκαλεί το ότι δεν έχει εξελιχθεί αεροδυναμικά καθόλου από εκείνες τις εποχές! εκτός,βέβαια, από μια διάφανη προσθήκη που δίνουν στους αγωνιζόμενους. έχουν επενδύσει πολλά στο R75 branding φαίνεται.
DoctoR_k6
06/06/2025, 09:35
Μεγειες και στους 2 ΤΤαδες!!!
Αγρατζουνιστα να ειναι.
Ρειτζ πιστεψε με αν το βαλεις με οσα και να πας (και 299 που λεμε...:D)δεν εχεις κανενα θεμα.
Εξαιρετικος εξαερισμος και ποιοτητα υλικων.
Το προηγουμενο μου RX-7 που ειναι 8 ετιας ειναι σαν καινουριο.
ratamahatta
06/06/2025, 10:30
Πανέμορφο, εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ
Ilias_83
06/06/2025, 11:20
Σας ευχαριστώ πολύ!
Στο μεταξύ η φωτογραφία φαίνεται μια χαρά στο κινητό, αλλά τώρα που την βλέπω στο desktop βγήκε τέρμα ξεπλυμένη στα χρώματα... :D
είναι λίγο overkill για vespa αλλά οκ.
Είναι, αλλά δεν αγοράστηκε μόνο για τη Vespa.
Κάνει loading η επόμενη αγορά, αλλά σίγουρα θα πρέπει να περάσω το καλοκαίρι για να νιώσω την ασφάλεια της επόμενης σεζόν.
Αν δεν πάω σε κάτι Sport Touring θα ξαναπάω σε 2 μεταχειρισμένα, ένα γυμνό (Monster?) και κάτι για σε τσοπεροειδές χαμηλό για τη γυναίκα (Rebel?)
Βασικά είπα να αλλάξω το NXR2 γιατί προσωπικά δεν μου έχει βγει καθόλου από την πρώτη στιγμή. Τώρα είναι στον αντιπρόσωπο και αλλάζει το λάστιχο που σφραγίζει τη ζελατίνα. Μου είπαν πως κόπηκε επειδή ακουμπάει στο κλείσιμο το pinlock. Στο μεταξύ επειδή είχα θέμα όταν άλλαξα τη ζελατίνα με τη φωτοχρωμική είχα πάει να το ρυθμίσουν οι ίδιοι.
Τέλος πάντων, θα δω τι θα κάνω με αυτό, ή θα του πάρω καινούργια μαξιλαράκια και θα το πουλήσω ή θα το κρατήσω για να υπάρχει ένα δεύτερο κράνος (τρίτο γιατί που κάνει και της γυναίκας).
RaGe_Raptor
06/06/2025, 11:30
Σας ευχαριστώ πολύ!
Στο μεταξύ η φωτογραφία φαίνεται μια χαρά στο κινητό, αλλά τώρα που την βλέπω στο desktop βγήκε τέρμα ξεπλυμένη στα χρώματα... :D
Είναι, αλλά δεν αγοράστηκε μόνο για τη Vespa.
Κάνει loading η επόμενη αγορά, αλλά σίγουρα θα πρέπει να περάσω το καλοκαίρι για να νιώσω την ασφάλεια της επόμενης σεζόν.
Αν δεν πάω σε κάτι Sport Touring θα ξαναπάω σε 2 μεταχειρισμένα, ένα γυμνό (Monster?) και κάτι για σε τσοπεροειδές χαμηλό για τη γυναίκα (Rebel?)
Βασικά είπα να αλλάξω το NXR2 γιατί προσωπικά δεν μου έχει βγει καθόλου από την πρώτη στιγμή. Τώρα είναι στον αντιπρόσωπο και αλλάζει το λάστιχο που σφραγίζει τη ζελατίνα. Μου είπαν πως κόπηκε επειδή ακουμπάει στο κλείσιμο το pinlock. Στο μεταξύ επειδή είχα θέμα όταν άλλαξα τη ζελατίνα με τη φωτοχρωμική είχα πάει να το ρυθμίσουν οι ίδιοι.
Τέλος πάντων, θα δω τι θα κάνω με αυτό, ή θα του πάρω καινούργια μαξιλαράκια και θα το πουλήσω ή θα το κρατήσω για να υπάρχει ένα δεύτερο κράνος (τρίτο γιατί που κάνει και της γυναίκας).
επένδυσες αρκετά € στο shoei! και φαντάζομαι είναι πολύ βολική η φωτοχρωμική ζελατίνα, δεν θα σου λείψει?
motojojo
06/06/2025, 11:40
Καλοριζικα και απεφτα παιδια.
Οι χρωματισμοι ειναι απίστευτοι. Πανεμορφα.
Ilias_83
06/06/2025, 14:18
επένδυσες αρκετά € στο shoei! και φαντάζομαι είναι πολύ βολική η φωτοχρωμική ζελατίνα, δεν θα σου λείψει?
Είναι όντως φανταστική η φωτοχρωμική. Λέει πως δεν είναι για οδήγηση το βράδυ, αλλά πέρα από μια αίσθηση halo στα φώτα, δεν εμποδίζει σε κάτι.
Επειδή πραγματικά δεν έχουν καμία επαφή σαν κράνη τα δύο τους, είναι το μοναδικό πράγμα που θα μου λείψει.
Από εκεί και πέρα γενικότερα σαν στάση, προσπαθώ τα τελευταία χρόνια να πολεμάω λίγο τους ψυχαναγκασμούς μου.
Και αν κάτι με χαλάει προσπαθώ να το αλλάζω για να μην με "τρώει" καθημερινά.
Off Topic στιχομυθία με τον μηχανικό του αυτοκινήτου που έχει Service κάθε 15000km.
- Είναι πολλά τα 15000km, καλύτερα να το φέρνεις πιο νωρίς στα 10000km
- Να το φέρνω στα 75000km;
- Όχι, είναι πολύ νωρίς, γιατί να το φέρνεις στα 7500km;
- Γιατί 2x 7500km = 15000km.
Ελπίζω να σε βοήθησε αυτό :)
Ναι, αλλά και 10000 = 2/3 x 15000 :p:rolleyes::beer:
doctoras
06/06/2025, 15:52
Ναι, αλλά και 10000 = 2/3 x 15000 :p:rolleyes::beer:
Κάτι σαν το firing order 270 degree :facepalm:
ο κλάδος αυτός βγάζει πολύ content.....
Είναι όντως φανταστική η φωτοχρωμική. Λέει πως δεν είναι για οδήγηση το βράδυ, αλλά πέρα από μια αίσθηση halo στα φώτα, δεν εμποδίζει σε κάτι.
Επειδή πραγματικά δεν έχουν καμία επαφή σαν κράνη τα δύο τους, είναι το μοναδικό πράγμα που θα μου λείψει.
Από εκεί και πέρα γενικότερα σαν στάση, προσπαθώ τα τελευταία χρόνια να πολεμάω λίγο τους ψυχαναγκασμούς μου.
Και αν κάτι με χαλάει προσπαθώ να το αλλάζω για να μην με "τρώει" καθημερινά.
Off Topic στιχομυθία με τον μηχανικό του αυτοκινήτου που έχει Service κάθε 15000km.
- Είναι πολλά τα 15000km, καλύτερα να το φέρνεις πιο νωρίς στα 10000km
- Να το φέρνω στα 75000km;
- Όχι, είναι πολύ νωρίς, γιατί να το φέρνεις στα 7500km;
μου το έχουν πει σε αντιπροσωπεία Suzuki αυτό
- στα 15 λέει η Suzuki gia σερβις ε?
- ναι αλλά θα το φέρνεις στα 7500
- γιατί ?
- γιατί η Ελλάδα έχει ξηρό κλίμα, δεν αντέχουν τα λάδια
- (γελάω ελαφρώς) μα συγνώμη, οι εταιρίες δεν κάνουν δοκιμές σε θερμά κλίματα ?
- είναι ιδιαίτερο το κλίμα της Ελλάδας
Έχω μια καραβιά απο τέτοιες ιστορίες , τις λατρεύω και πλέον ψάχνω να τις καταγράψω. Άλλος θα τις πει παπάτζες ,
εγώ προτιμώ το στυλ του Τσιφόρου και τις ονομάζω το αλατοπίπαρο της ζωής μας.
motojojo
06/06/2025, 16:19
μου το έχουν πει σε αντιπροσωπεία Suzuki αυτό
- στα 15 λέει η Suzuki gia σερβις ε?
- ναι αλλά θα το φέρνεις στα 7500
- γιατί ?
- γιατί η Ελλάδα έχει ξηρό κλίμα, δεν αντέχουν τα λάδια
- (γελάω ελαφρώς) μα συγνώμη, οι εταιρίες δεν κάνουν δοκιμές σε θερμά κλίματα ?
- είναι ιδιαίτερο το κλίμα της Ελλάδας
Έχω μια καραβιά απο τέτοιες ιστορίες , τις λατρεύω και πλέον ψάχνω να τις καταγράψω. Άλλος θα τις πει παπάτζες ,
εγώ προτιμώ το στυλ του Τσιφόρου και τις ονομάζω το αλατοπίπαρο της ζωής μας.
Γινεσαι εριστικός. Προκαλείς κουβέντα για τα λάδια τώρα. :p :lol:
Τουλαχιστον περίμενε να καταλαγιασει το άλλο με τα Μεγαρα και μετά το (ξανα)πιανουμε και αυτο!
Γινεσαι εριστικός. Προκαλείς κουβέντα για τα λάδια τώρα. :p :lol:
Τουλαχιστον περίμενε να καταλαγιασει το άλλο με τα Μεγαρα και μετά το (ξανα)πιανουμε και αυτο!
Άμα δε λαδωσεις δε γίνεται τίποτα σε αυτό το τόπο :p
ΥΓ χθές ξεκίνησα να ξετυλίγω / διαβάζωτο νήμα για τα (μη) πεπραγμένα των Μεγάρων και την ταλαιπωρία που τράβηξαν τα μέλη τούτου του φόρουμ και όχι μόνο. Ημαρτον δηλαδή, περαστικά και μακάρι να βρεθεί λύση μελλοντικά
harris_x
06/06/2025, 17:35
Κύριοι, εδω μιλάμε για κράνη ;)
moto_Princess
06/06/2025, 19:39
μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται σε Arai να γίνει παραγγελία σε παλιο σχέδιο χρωματισμού replicas που δεν την βγάζει πλέον ?
Δηλαδή έτοιμο βαμμένο από αυτούς.
TheRegulator
06/06/2025, 20:54
Ναι, έχεις αγωνιστικό δίπλωμα και τα ανάλογα βαλάντια? Αν όχι παιρνεις μονόχρωμο και το πας στον Τουμπιδη πχ!
moto_Princess
07/06/2025, 00:27
Ναι, έχεις αγωνιστικό δίπλωμα και τα ανάλογα βαλάντια? Αν όχι παιρνεις μονόχρωμο και το πας στον Τουμπιδη πχ!
Όχι δεν έχω αγωνιστικό δίπλωμα, χρήματα σε λογική τιμή πάνω ναι.