View Full Version : scooter μέχρι 3.500€
basilis_k6
09/03/2025, 22:54
εχω αρχισει να σε λυπαμαι ρε μλκ
εμοτικον για να μην παρεξηγηθουμε-> :D
Με πείσατε και πήγα πήρα αυτό.
460569
Βέβαια έχω πολύ διαφορετικές ανάγκες πλέον. Ούτε μένω, ούτε κινούμαι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σχεδόν αποκλειστικά σε μεγάλους, ανοιχτούς δρόμους, κάνω μεγαλύτερες αποστάσεις (10-30 χλμ ανά διαδρομή), δεν κάνω καθόλου commuting (γραφείο μια φορά τη βδομάδα και αν, κι αυτό μέσω Α.Ο.), και γενικά κινούμαι σπάνια με το μηχανάκι, εκτός ίσως από κάποιες "αγγαρείες". Οπότε το PCX δεν ήταν πολύ καλή επιλογή εξ αρχής. Σκεφτόμουν ακόμα σαν Αθηναίος. Συνεχίζω να πιστεύω, ωστόσο, ότι για Αθήνα και commuting είναι το ιδανικό μηχανάκι.
Το χρώμα τα σπάει, καλορίζικο είναι πολύ όμορφο
grinderx
09/03/2025, 23:37
Καλοτάξιδο!
460569
Βέβαια έχω πολύ διαφορετικές ανάγκες πλέον. Ούτε μένω, ούτε κινούμαι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σχεδόν αποκλειστικά σε μεγάλους, ανοιχτούς δρόμους, κάνω μεγαλύτερες αποστάσεις (10-30 χλμ ανά διαδρομή), δεν κάνω καθόλου commuting (γραφείο μια φορά τη βδομάδα και αν, κι αυτό μέσω Α.Ο.), και γενικά κινούμαι σπάνια με το μηχανάκι, εκτός ίσως από κάποιες "αγγαρείες". Οπότε το PCX δεν ήταν πολύ καλή επιλογή εξ αρχής. Σκεφτόμουν ακόμα σαν Αθηναίος. Συνεχίζω να πιστεύω, ωστόσο, ότι για Αθήνα και commuting είναι το ιδανικό μηχανάκι.
Καλοπούλητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer::beer::beer:
Nostradamus
10/03/2025, 06:26
Η μέρα της μαρμοτας....
Και πήγαμε Βιλια με μια παρέα, (δεν ήμουν το πιο αργό μηχανάκι), και το έδωσα σε 3 μέρες και πήρα ένα 675... :lol:
Καλοβολτο να είναι Γιώργο :beer:
doctoras
10/03/2025, 06:26
(αν δε μας τρολάρεις) Καλορίζικο George! :beer:
peterTHErider
10/03/2025, 07:51
Καλοτάξιδο και από δω,
Το ίδιο χρώμα έχω με μπαγκαζιερα.αφου το βάζεις σε γκαράζ είσαι ψιλό οκ αλλά πρόσεχε τον ήλιο.αυτα τα κόκκινα της Χόντα είναι πολύ ευαίσθητα και ξεθωριάζουν πολύ εύκολα.αλλαξα καποια πλαστικά που μου το ρίξανε στατικά και στον ένα χρόνο φαίνεται μια ελάχιστη διαφορά σε όσα είναι δίπλα δίπλα.και σκέψου ότι το έχω σε γκαράζ αλλά τα κυκλοφορώ όλη μέρα συνέχεια και ο ήλιος της Κρήτης δεν παίζει!
Το πιο ιδιαίτερο χρώμα όμως!
Δεν παίζουν με τέτοια πράγματα.
Αυτό θα το κρατήσω!
Ευχαριστώ. :D
PaNick67
10/03/2025, 07:53
460569
Καλοταξιδο! Τρομερο χρωμα! Χοντα ρε μ..νια!
Αν πηρες αυτο και δεν τρολαρεις
Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύετε. Ορίστε.
460570
Ήθελα να βάλω και σημερινή εφημερίδα, αλλά δε διαβάζω. Αλλιώς θα είχα μπεμβέ.
DoctoR_k6
10/03/2025, 08:10
Καλοβολτο και απροβληματιστο!!
harris_x
10/03/2025, 08:48
Καλοταξιδο! Τρομερο χρωμα! Χοντα ρε μ..νια!
ναι, ναι, χοντα.... :bawl::bawl::bawl:
[...] αλλά πρόσεχε τον ήλιο.αυτα τα κόκκινα της Χόντα είναι πολύ ευαίσθητα και ξεθωριάζουν πολύ [...]
Εσύ δεν είσαι που πήγες 2 φορές συνεργείο πριν κλείσεις 500 χλμ; :p
harris_x
10/03/2025, 09:01
Εσύ δεν είσαι που πήγες 2 φορές συνεργείο πριν κλείσεις 500 χλμ; :p
nope
μία πήγα και το χρώμα δε μασάει :cool:
η δευτερη που θυμάσαι ήταν με το πρoηγούμενο :tooth:
harris_x
10/03/2025, 09:03
Εντωμεταξύ και οι δύο ήταν λόγω μπαταρίας :winka:
Καλα χιλιομετρα Γιωργο!!Να το χαρείς!:beer:
peterTHErider
10/03/2025, 09:51
Πρόσφατα οδήγησα και το 400 της Peugeot και το 400 της bmw.
Το Χόντα έχει με διαφορά το πιο γλυκό μοτέρ,ειδικά το Peugeot κάνει σαν τρακτέρ,και το πιο ωραίο συμπλεκταρισμα χωρίς καθόλου πατιναρισμα.
Το Χόντα έχει με διαφορά το πιο γλυκό μοτέρ,ειδικά το Peugeot κάνει σαν τρακτέρ,και το πιο ωραίο συμπλεκταρισμα χωρίς καθόλου πατιναρισμα.
Ήταν το πρώτο πράγμα που παρατήρησα. Πόσο smooth είναι αυτό το μηχανάκι. Δε νομίζω ότι έχω οδηγήσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Και, γενικά, είναι εξαιρετικά ευκολοδήγητο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, δεδομένου ότι ερχόμουν από κάτι 4 πόντους χαμηλότερο και 50 κιλά ελαφρύτερο. Στο Forza οριακά πατάω με 2 άκρα μύτης κάτω, και δε με προβληματίζει καθόλου. Σε στατικούς χειρισμούς μόνο είναι σαφώς πιο δυσκίνητο.
CorpseAlive
10/03/2025, 09:59
Ενώ της KTM σου δίνουν μηχανή με τα πλαστικά ΕΞ Αρχής μπουρδέλο. :bawl::bawl::evil:
Genius marketing .
Υ.γ. επόμενη στάση Γιώργο, ένα GS.
Καλορίζικο!
peterTHErider
10/03/2025, 10:05
Ήταν το πρώτο πράγμα που παρατήρησα. Πόσο smooth είναι αυτό το μηχανάκι. Δε νομίζω ότι έχω οδηγήσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Και, γενικά, είναι εξαιρετικά ευκολοδήγητο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, δεδομένου ότι ερχόμουν από κάτι 4 πόντους χαμηλότερο και 50 κιλά ελαφρύτερο. Στο Forza οριακά πατάω με 2 άκρα μύτης κάτω, και δε με προβληματίζει καθόλου. Σε στατικούς χειρισμούς μόνο είναι σαφώς πιο δυσκίνητο.
Να με ακούς άλλη φορά!:beer:
Να με ακούς άλλη φορά!:beer:
Αν ο άνθρωπος έχει γούστο... :D
peterTHErider
10/03/2025, 10:09
Αν ο άνθρωπος έχει γούστο... :D
Επόμενη στάση ducati!
SeniorCanardo
10/03/2025, 10:21
Πάλι με κουβαδάκια παίζεις εσύ;;;
:bawl:
harris_x
10/03/2025, 10:23
Χοντα ρε μ..νια!
harris_x
10/03/2025, 10:24
Ενώ της KTM σου δίνουν μηχανή με τα πλαστικά ΕΞ Αρχής μπουρδέλο. :bawl::bawl::evil:
Genius marketing .
Υ.γ. επόμενη στάση Γιώργο, ένα GS.
Καλορίζικο!
ουστ μωρή :a38:
harris_x
10/03/2025, 10:26
Πάλι με κουβαδάκια παίζεις εσύ;;;
άσε το παιδί να παίξει :D
Πλίτσιιιιιιιιιιιιι, όχι στα βαθιά παιδί μου :a22:
peterTHErider
10/03/2025, 10:35
Χοντα ρε μ..νια!
Γενικά δεν την συμπαθώ καθόλου την Χόντα αλλά στα σκούτερ είναι η καλύτερη!
Ό,τι κομψότερο και αγαπημένο χρώμα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω, συγχαρητήρια για την επιλογή._
Καλορίζικο Γεώργιε :)
Έλα σήμερα Le Roi να τα στήσουμε με το ΜαΡιΝάκι :lol:
Μοβόρικο και κακό μηχανάκι. Φωνάζει πως είναι μόνο για έμπειρους και γνώστες.
Καλά χλμ με το κουκουνάρι George. :beer:
Nostradamus
10/03/2025, 14:08
Δεν μου λες μεσιε.. Γιατι αυτο και οχι το αλλο το honda που μπισταει?
Δεν μου λες μεσιε.. Γιατι αυτο και οχι το αλλο το honda που μπισταει?
Επειδή το επίπεδο πάτωμα είναι για γυναίκες.
Όχι, αλήθεια, ούτε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό σαν επιλογή. To SH είναι περισσότερο πρακτικό, πολιτικό, commuter, και έχει το παραδοσιακό design που βρίσκω αδιάφορο και βαρετό (γι' αυτό αρχικά επέλεξα PCX έναντι του μικρού SH, μου αρέσει πιο sporty look). To Forza είναι premium sport/GT σκούτερ, με μοντέρνα features, χώρους, φτιαγμένο για άνεση και αποστάσεις. Μόνο το τελευταίο έβγαζε νόημα για τις ανάγκες μου. Για κάποιον που θέλει να πηγαίνει για 2 σακούλες ψώνια, αλλά και να διασχίζει το κέντρο με "βρωμόγκαζο" και ευελιξία, είναι καλύτερο το SH. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Αλλά κυρίως επειδή το επίπεδο πάτωμα είναι για γυναίκες.
harris_x
10/03/2025, 15:46
Επειδή το επίπεδο πάτωμα είναι για γυναίκες.
Όχι, αλήθεια, ούτε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό σαν επιλογή. To SH είναι περισσότερο πρακτικό, πολιτικό, commuter, και έχει το παραδοσιακό design που βρίσκω αδιάφορο και βαρετό (γι' αυτό αρχικά επέλεξα PCX έναντι του μικρού SH, μου αρέσει πιο sporty look). To Forza είναι premium sport/GT σκούτερ, με μοντέρνα features, χώρους, φτιαγμένο για άνεση και αποστάσεις. Μόνο το τελευταίο έβγαζε νόημα για τις ανάγκες μου. Για κάποιον που θέλει να πηγαίνει για 2 σακούλες ψώνια, αλλά και να διασχίζει το κέντρο με "βρωμόγκαζο" και ευελιξία, είναι καλύτερο το SH. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Αλλά κυρίως επειδή το επίπεδο πάτωμα είναι για γυναίκες.
460581
Στη Honda πες το που φτιάχνει ειδικά σκούτερ για γυναίκες. :lol:
ΥΓ για τους εύθικτους: Αστειεύομαι, φυσικά.
harris_x
10/03/2025, 15:50
ΥΓ για τους εύθικτους: Αστειεύομαι, φυσικά.
:roflmao::roflmao::roflmao:
DoctoR_k6
10/03/2025, 16:11
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν πάει λαϊκή…:D
Αυτό θα το κρατήσω!
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
μεσήλικας νέουμπας ψάχνει
θελω συνεργείο για scooter πέριξ Ιλιον - Πετρούπολη Αττικής.
μονο σοβαραι προτάσεις
μεσήλικας νέουμπας ψάχνει
θελω συνεργείο για scooter πέριξ Ιλιον - Πετρούπολη Αττικής.
μονο σοβαραι προτάσεις
Ο Παναγιώτης ξουχελης είναι πολύ καλός μάστορας, στη Θηβών
taisteal
21/03/2025, 19:53
Γερακάρης στη λεωφόρο δημοκρατίας στο Καματερό
Πολύ καλός.
Λοιπόν επειδή μεγάλωσα και ωρίμασα και επειδή κάποια στιγμή πρέπει να παρουμε και σοβαρη μηχανη, αποφάσισα να σας ακούσω και να χαμηλώσω τις απαιτήσεις στα κυβικά αλλά πάνω απο όλα και στο budget. Δηλαδή κατέληξα να συμφωνήσω με όσους πρότειναν 150αρια μικρα φθηνά και ευέλικτα που θα κάνουν την βρομοδουλειά χωρις να δίνω πολυ σημασία και χωρις να πιάνουν και πολυ χώρο.
οπότε μετά απο πιο προσεκτική αξιολόγηση και δεδομένου οτι τα συγκεκριμένα μπορώ να τα βρω κάτω απο 2.500 σε πολύ καλή κατάσταση, ακουω απόψεις & ψήφους:
1. Piaggio Medley 150 2018-2020
2. Sym Symphony ST 200 2019 - 2021
Lioulios
26/04/2025, 22:33
Tα symphony νομιζω δεν ειναι τα ιδια στις χρονιες που γραφεις . Καπου στο 2020 ή 2021 αλλαξε το μοντελο .
Το ρεζερβουαρ καυσιμου ηρθε μπροστα , δινοντας καλυτερη φορτιση μπροστα και ταυτοχρόνως μεγαλωσε κατα πολύ ο χωρος κατω απο το καθισμα .
Καποιοι λενε οτι παει και λιγο καλυτερα το καινουριο.
Με γυμνο ματι το καταλαβαινεις απο την κορνιζα πανω απο τον προβολέα που στα μεταγενεστερα ειναι χρωμιο σε αντιθεση με το μαυρο ματ των προγενέστερων .
Τίμιο μηχανακι , πολυπουλημενο και σκυλι .Η ποιοτητα κατασκευής είναι αναλογη της τιμης του .
Η συμ ανεβαζει ποιοτητα στα +300cc σκουτερ της
Εντιτ . Το 2021 αλλαξε
https://2wo.gr/test/7515:test-sym-symphony-st-200i-2021