View Full Version : Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
billystransalp
27/01/2012, 03:24
Φιλε ΔΟΥΚΑ,αν ειδες,ειπα οτι οποιος ειναι λογικος καταλαβαινει καποια πραγματα,δε χρειαζεται ειδικες γνωσεις.Απο αυτα που εγραψες εγω διαπιστωσα οτι δε καταλαβες τιποτα...και οπως και στα υπολοιπα μηνυματα σου εγραψες οτι να'ναι για να τσιμπησουν οι αλλοι και να σου στειλουν τους χαιρετισμους τους,ετσι και τωρα πεταχτηκες χωρις να μας πεις κατι το ουσιαστικο,αλλα επειδη οπως ειπα,στην Ελλαδα το μη ουσιωδες το επικροτουμε ολοι,εγινε αυτο που εγινε.
Πρωτον,επειδη ειμαι καινουργιος εδω,θα ηθελα,αν φυσικα το θες και συ,να μου πεις τι μηχανη εχεις η ειχες.
Δευτερον,θα ηθελα να μου τεκμηριωσεις τις αποψεις που εξεθεσες για το τρανσαλπ(αλλα και για το vstrom),γιατι μεχρι τωρα πεταγεσαι χωρις επιχειρηματα.
Τριτον,(και θα επιμενω σε αυτο οτι και αν γραφει ο καθε ασχετος εδω μεσα),αποδειξε μου οτι το τρανσαλπ δε παει χωμα ικανοποιητικα(ενω οπως ειπες το εχεις οδηγησει 2 φορες).
Αυτα...φιλικα παντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από billystransalp
Φιλε ....
Αυτα...φιλικα παντα...
ρε billy δεν λεει οτι δεν παταει χωμα το ΤΑ,αλλα οσο παταει το ΤΑ παταει και το στρωμα....τοσο πατουσα και γω στα 14 με το townmate... ισως και περισσοτερο... :smokin:
billystransalp
27/01/2012, 04:44
Φιλε soulgr,δεν αμφιβαλλω οτι με το παπι μπορεις να κανεις τρελα πραγματα(και γω εκανα τρελες μικρος με παπια και ηταν και πολυ διασκεδαστικο),αλλα εδω μιλαμε για μοτοσυκλετες.Επειδη οδηγησα και τα 2 σε χωμα και επειδη εχω οδηγησει αρκετα εντουρο,διαπιστωσα οτι στο χωμα οι 2 μηχανες ειναι νυχτα με τη μερα μεταξυ τους,πως να το κανουμε δηλαδη?απλα πραγματα λεω.Με το τρανσαλπ μαλιστα εχω παει σε απιστευτες διαδρομες απροβληματιστα,γιατι το μηχανακι μπορει να παει.Τωρα αν καποιος δεν εχει τα α****α να το παει,ειναι αλλο θεμα.
Το ktm adv 990 k 950,θελετε να πειτε δεν παει χωμα?Ζυγιζει 200+ κιλα,εχει πολυ δυναμη(και αυτο το κανει πιο τρομαχτικο για καποιον αδαη στο χωμα)και ειναι πολυ ψηλοτερο απο το τρανσαλπ.Επισης ειναι και πιο δυστροπο.Το τρανσαλπ ειναι παντου παιχνιδι και δε φοβιζει πουθενα και ενας εμπειρος μπορει να το παει πραγματικα γρηγορα στο χωμα.
Δε λεω κατι περιεργο.Αυτος που δεν το εχει οδηγησει στο χωμα μπορει να υποθετει οτι θελει.Και εγω αν δεν το ειχα οδηγησει ποτε θα ελεγα οτι αποκλειεται να παταει χωμα αυτο το πραγμα.Τα φαινομενα ομως απατουν.Γι'αυτο μη τα ισσοπεδονουμε ολα χωρις να γνωριζουμε.
Και αυτο το:"Τιποτα δαν κανει καλα το τρανσαλπ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ",πολυ θα'θελα να μου το εξηγησει ο κυριος ΔΟΥΚΑΣ πως το εννοει.
chriscrypton
27/01/2012, 04:52
Φιλε soulgr,δεν αμφιβαλλω οτι με το παπι μπορεις να κανεις τρελα πραγματα(και γω εκανα τρελες μικρος με παπια και ηταν και πολυ διασκεδαστικο),
Με συγχωρειτε που παρεμβαλομαι..παρακολουθω την συζητηση για να μαθαινω σχετικα με τις μοτοσυκλετες που προαναφερατε..αλλα δε μπορω να κρυψω οτι εχω μεινει ακομα στα οσα λεει ο billystransalp στο αποσπασμα που απομονοσα..νιωθω τοσο...:a9: :a9: ωρες ωρες..
:beer:
bill αυτο με το παπι ειναι inside joke που λενε:D
αν δεις καμποσα ποστ πιο πισω σε ενα σεντονι του terens,εξηγει γιατι το στρομα ειναι καλυτερο.
το ΤΑ μια χαρα μηχανακι ηταν/ειναι,ευτυχως ομως η τεχνολογια εξελισεται....
πχ εγω καβαλαω ενα brosακι...δεν λεω καλο χρυσο αλλα....ανυπομονω να γινω 21 και να παρω κατι καινουριο/καλυτερο
αντε καλημερες:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chriscrypton
Με συγχωρειτε που παρεμβαλομαι..παρακολουθω την συζητηση για να μαθαινω σχετικα με τις μοτοσυκλετες που προαναφερατε..αλλα δε μπορω να κρυψω οτι εχω μεινει ακομα στα οσα λεει ο billystransalp στο αποσπασμα που απομονοσα..νιωθω τοσο...:a9: :a9: ωρες ωρες..
:beer: κρις το θεμα δεν ειναι τι εχεις,αλλα το τι κανεις με αυτο που εχεις:beer: :beer:
chriscrypton
27/01/2012, 05:00
Οτι καλυτερο μπορω ;) :D
:beer:
billystransalp
27/01/2012, 05:04
Για δειτε και εδω
http://www.youtube.com/watch?v=ItQ3B_Qff5I
επισης,ο τυπος που σας ελεγα οτι παει με 140 στο χωμα(η βελονα του κοντερ φαινεται αχνα και οποιος εχει τρανσαλπ καταλαβαινει τι δειχνει)προς το τελος του βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=ye9FONwRQ2E
Και κατι απο το 700 κοντρα με ktm adv στο χωμα
http://www.youtube.com/watch?v=y6Z1cfb9I50
...για να μη λεμε οτι θελουμε...
billystransalp
27/01/2012, 05:10
Φιλε soulgr στον terens απαντησα και φαινονται τα καλα του ενος και του αλλου!Ειπαμε στο ταξιδι και στην ανεση του συνεπιβατη το vstrom ειναι ανωτερο,αλλα δε σημαινει αυτο οτι το τρανσαλπ ειναι χαλια.Ισα ισα,μια χαρα ξεκουραστα φτανεις και μ'αυτο στον προορισμο σου.
Για δειτε και εδω
ρε φιλε σορρυ κιολλας αλλα αυτο στο βιντεο δε το λες εντουρο (απο οσο ξερω με το δικο μου μυαλο) ειναι ενας βατος χωματοδρομος που ολα τα ον-οφ τον πανε ανετα.
Φιλε ΔΟΥΚΑ,αν ειδες,ειπα οτι οποιος ειναι λογικος καταλαβαινει καποια πραγματα,δε χρειαζεται ειδικες γνωσεις.Απο αυτα που εγραψες εγω διαπιστωσα οτι δε καταλαβες τιποτα...και οπως και στα υπολοιπα μηνυματα σου εγραψες οτι να'ναι για να τσιμπησουν οι αλλοι και να σου στειλουν τους χαιρετισμους τους,ετσι και τωρα πεταχτηκες χωρις να μας πεις κατι το ουσιαστικο,αλλα επειδη οπως ειπα,στην Ελλαδα το μη ουσιωδες το επικροτουμε ολοι,εγινε αυτο που εγινε.
Πρωτον,επειδη ειμαι καινουργιος εδω,θα ηθελα,αν φυσικα το θες και συ,να μου πεις τι μηχανη εχεις η ειχες.
Δευτερον,θα ηθελα να μου τεκμηριωσεις τις αποψεις που εξεθεσες για το τρανσαλπ(αλλα και για το vstrom),γιατι μεχρι τωρα πεταγεσαι χωρις επιχειρηματα.
Τριτον,(και θα επιμενω σε αυτο οτι και αν γραφει ο καθε ασχετος εδω μεσα),αποδειξε μου οτι το τρανσαλπ δε παει χωμα ικανοποιητικα(ενω οπως ειπες το εχεις οδηγησει 2 φορες).
Αυτα...φιλικα παντα... πρωτον.ειχα ενα supercub50,εναNsrgullarm250,εναKTM DUKEII 640,ENA KTM SDUKE 1000, ENA KTM 200 EXC,EΧΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ GSXR750 K4 KAI ENA VSTROM650.
na po kai ti allo exo odigisei metraei?posa xil exo kanei?
mporo na grafo tora?
deyteron na soy tekmirioso ti?oti to vstrom einai pio grigro apo to tra?ta pola logia einai ftoxia...opoy kai opote thes.
na tekmirioso oti einai pio aneto to vstrom?kai esy to les.
na tekmirioso oti taxideyei kalytera?XREIAZETE?EINAI PIO GRIGORO KAI PIO ANETO...thats it.
triton. an ego pao me to gsxr sto xoma epeidi re paidi moy ektos apo vitsio exo kai kati kalampalikia NA me to sympathio kai eimai enas klonos toy pastrana..to gixxer einai eduro?
eipa ..opoio apo ta dyo mpei se xomatodromo tha perasei...kai tha elpizei na pane ola kala.tipota perissotero.
ektos an esy kaneis eduro se monopati me transalp opote na soy dosoyme to nobel toy eduro ok.eipa einai thema odigoy an de mporeis na katalaveis ti leo den einai kai diko moy thema de nomizeis?
episis ego milao mono gia tis moto.tis saltses kai tis sos poy vazeis gia na poyliseis pneyma ante pesta se kana gomenaki mpas rixeis kai kana maniki.
Για δειτε και εδω
επισης,ο τυπος που σας ελεγα οτι παει με 140 στο χωμα(η βελονα του κοντερ φαινεται αχνα και οποιος εχει τρανσαλπ καταλαβαινει τι δειχνει)προς το τελος του βιντεο
...για να μη λεμε οτι θελουμε... se pio video eisai esy re file ?
oxi pos ta da alla xero vriskoym ena videaki apo kaaaaaaapoion poy pire ena mixanaki kai ekane kati..kai to kanoyme karamelitsa.
pare esy to tra kai pame na soy po ego se pio xomatodromo tha pas me 140 kai na se valo na pas?
kai ayto to na mi leme oti theloyme poly marese..
ela pes..ti thes na leme.. na sto poyme na goystareis .
Για δειτε και εδω
Φιλαράκι, πάρε ένα Tuono και με ένα ζευγάρι τρακτερωτά θα πηγαίνεις με 180+ στον χωματόδρομο. Μη μασάς...ίδιο ύψος με το ΤΑ έχει και ζυγίζει καμμιά 30αριά κιλά λιγότερο :rotflmao:
245537
makis206
27/01/2012, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Φιλαράκι, πάρε ένα Tuono και με ένα ζευγάρι τρακτερωτά θα πηγαίνεις με 180+ στον χωματόδρομο. Μη μασάς...ίδιο ύψος με το ΤΑ έχει και ζυγίζει καμμιά 30αριά κιλά λιγότερο :rotflmao:
Ποτέ με Ιταλικό στο βουνό, θα σ'αφήσει και θα σε φάνε οι κοράκοι..:rotflmao:
Cpt. Haddock
27/01/2012, 09:21
[...]Τριτον,(και θα επιμενω σε αυτο οτι και αν γραφει ο καθε ασχετος εδω μεσα)[...]
Ήρεμα και ξεκόλα λιγο.
Για μηχανές μιλάμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ήρεμα και ξεκόλα λιγο.
Για μηχανές μιλάμε... to transalp les mixani esy??:uplate: :look: :bawl:
Μικρή Λουλού
27/01/2012, 09:30
giati,aftes oi diadromes einai enduro?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
to transalp les mixani esy??:uplate: :look: :bawl:
Εδώ λέμε το βεστρόμ.. που είναι μαχητικό.. :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Πω πω ρε φίλε.. ο Παστράνας είναι στη φωτό; :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εδώ λέμε το βεστρόμ.. που είναι μαχητικό.. :sad: nai allo ready to race kai ayto...:bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
giati,aftes oi diadromes einai enduro?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασε μας ρε φίλε που θα μας πεις και για εντούρο..
:smokin:
Cpt. Haddock
27/01/2012, 09:41
to transalp les mixani esy??:uplate: :look: :bawl:
Ρε φιλε, προσπαθω να ειμαι ευγενικός :D
Ρε φιλε, προσπαθω να ειμαι ευγενικός :D ela tora me to kathe asxeto poy odigise ena transalp kai oxi mono..alla to agorase kiolas tha se kai eygenikos..
Μικρή Λουλού
27/01/2012, 09:49
Ασε μας ρε φίλε που θα μας πεις και για εντούρο..
giati re Nikolakh??
kses posa ntokumanter kai fwtografies exw dei ??:(
Μικρή Λουλού
27/01/2012, 09:51
Ρε φιλε, προσπαθω να ειμαι ευγενικός :D
tote giati gami8ikame na to feroume stis antipara8eseis re Cap?? :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
27/01/2012, 09:52
Οκ, μπόυς, πασο :lol:
tote giati gami8ikame na to feroume stis antipara8eseis re Cap?? :lol: :lol: :lol: nai kai ego me ayta ta filika de antexa....ayta den gia mas.
ισως ο νεος φιλος μας θα πρεπει να επαναπροσδιορίσει λιγο τις έννοιες
Enduro:
Παω Χωμα:
μηχανες: (τι ειναι μηχανη και τι οχι)
κτλ
κτλ...
γιατι καπου τον χανουμε στην μεταφραση...
Μικρή Λουλού
27/01/2012, 09:59
nai kai ego me ayta ta filika de antexa....ayta den gia mas.
ela nte!!!
filika panta...
tipota proswpiko...
me thn kalh thn ennoia...
ti le re kariolh pou 8a moy peis emena filika me treis telitses!!!
me les malaka me thn kalh thn ennoia re tsouni???
ki ektos apo thn mana mou kai thn aderfh moy,tipota proswpiko re vrwmopousta???
stis 10 sth vouta me tis adeies!! :smokin:
antrikia pramata!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
27/01/2012, 10:01
ela nte!!!
filika panta...
tipota proswpiko...
me thn kalh thn ennoia...
ti le re kariolh pou 8a moy peis emena filika me treis telitses!!!
me les malaka me thn kalh thn ennoia re tsouni???
ki ektos apo thn mana mou kai thn aderfh moy,tipota proswpiko re vrwmopousta???
stis 10 sth vouta me tis adeies!! :smokin:
antrikia pramata!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Am de (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14807)...:rotflmao:
nikos_abel
27/01/2012, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
245541
Μικρή Λουλού
27/01/2012, 10:04
aman re Maki,
to aderfepsate polu re file..:(
BBqo,pame re sto cosmopolitan na ksedwsoume..edw den noiw8oun apo texnh..:lol:
aman re Maki,
to aderfepsate polu re file..:(
BBqo,pame re sto cosmopolitan na ksedwsoume..edw den noiw8oun apo texnh..:lol:
Pes ta re filarako..
Paw na mpanarw ton maki gia gayliki post..
makis206
27/01/2012, 10:14
Pes ta re filarako..
Paw na mpanarw ton maki gia gayliki post..
Mpanarisma se katoxo Transalp? Εm auta kanete kai gaioulizei to floroum meta..:lol:
Ρε Billytransalp δεν είναι κακό να μην κάνει τίποτα καλά το μηχανάκι σου! Ακριβώς επειδή τα κάνει όλα!
Και το stroma τα κάνει όλα, αλλά κάποια τα κάνει λίγο καλύτερα. Ταξίδι πχ. Είναι η ταξιδομηχανή στα 650 τι να κάνουμε? Οπότε στην πόλη είναι χειρότερο. Λογικό!
Το TΑ είναι η χρυσή τομή σε όλα, αυτό όμως του στερεί την fan πλευρά. Όπως και ένα παπί φτιάχτηκε για να υπηρετεί τις ανάγκες μας και όχι για να προσφέρει συγκινήσεις, έτσι και το TA μπορεί να σε υπηρετεί και να σε βγάζει παντού ασπροπρόσωπο χωρίς όμως να ξεχωρίζει. Ίσως αυτός να είναι ο τομέας που ξεχωρίζει το ΤΑ. Ότι δλδ έχει βρει την μέση οδό σε όλα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι την πρώτη φορά που το καβαλάνε αισθάνονται σαν το οδηγούσαν χρόνια. Αυτό όμως επιδρά και αρνητικά. Το βαριούνται εύκολα και το βρίσκουν αδιάφορο σαν μηχανή μετά από λίγο. Αν όμως οι απαιτήσεις τους δεν είναι υψηλές (ή αν θέλεις υψηλότερες απ' αυτά που προσφέρει) τότε το λατρεύουν. Το λατρεύουν γιατί δεν τους τρομάζει πουθενά, γιατί δεν έχει ιδιοτροπίες, γιατί τα κάνει όλα κτλ κτλ. Για τους ίδιους λόγους δλδ που άλλοι το μισούν.
Τώρα θα μου πεις το stroma σε εξιτάρει? Όχι αλλά ταξιδεύει καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία. Και δεν είναι μόνο το ότι είναι πιο άνετο. Σε μια προσπέραση με 120 θα ξεκολλήσει πιο εύκολα ακόμα και φορτωμένο γιατί βγάζει περισσότερα άλογα. Έχει καλύτερη κάλυψη απ' τον αέρα απ' ότι έχουν κάποια άλλα με αφτερ μαρκετ. (Ναι διάβασα αυτό που έγραψες μην ανησυχείς). Σε θέμα απόδοσης αν το συγκρίνουμε με το 650 και όχι με το 700 τότε είναι η νύχτα με την μέρα.
Και σε θέμα φορτώματος και αποσκευών πάλι υπερέχει το stoma. Είπαμε εκεί δεν το χτυπάς. Εσένα όμως όλα αυτά σου είναι άχρηστα. Γιατί αυτά που σου παρέχει το ΤΑ σε καλύπτουν. Μεγειά σου, με χαρά σου. Και το θεωρείς και καλύτερο γιατί στην πόλη είναι πιο μανιτζέβελο και στο χώμα σβέλτο. Όλα ωραία και καλά. Δίκιο έχεις.
Τι συζητάμε λοιπόν?
Είναι στον αναβάτη και στις απαιτήσεις που έχει, αν θα του αρέσει το ένα μηχανάκι ή το άλλο.
Εγώ πχ θα βαριόμουν οτιδήποτε έχει από 2 κυλίνδρους και πάνω σε συνδυασμό με 80 άλογα και κάτω. Οπότε είχα να αποφασίσω ανάμεσα σε μονοκύλινδρο και 990. :lol:
Και ενός φίλου μου με Africa του έχω σπάσει τα @. Πάμε βόλτα και πριν ξεκινήσουμε του δίνω καρφίτσες. Όταν ρωτάει τι να τις κάνει του λέω να τις βάλει στα νύχια του για να μην τον πάρει ο ύπνος με αυτό που καβαλάει.
Αν τον δεις όμως να στρίβει ή τον τρόπο που ανοίγει το γκάζι στην ευθεία, καταλαβαίνεις πως οτιδήποτε περισσότερο θα ήταν όχι απλά περιττό αλλά ίσως και χειρότερο απ' αυτό που έχει.
Σε κανά μήνα θα του κάνουμε γενική ανακατασκευή. Τι νομίζεις πως θα του χαριστώ και δε θα του πάρω μπλε μπογιά όταν θα πάω? (Και για να μην παρεξηγηθούν οι Africaνοι μας, η Africa έχει τον τρόπο να σου αρέσει ακόμα και αν είσαι χεράς). :winka:
Δεν είναι λοιπόν τα άλογα ούτε η ροπή, ούτε η κάλυψη απ' τον αέρα, ούτε οι εκτός δρόμου δυνατότητες. Είναι η αίσθηση που σου δίνει η κάθε μηχανή, ο τρόπος που αυτή ερμηνεύεται απ' τον καθένα και ο τρόπος που καλύπτει τις απαιτήσεις σου!
Εσένα λοιπόν μπορεί να σου αρέσει που το ΤΑ έχει χαμηλά την ροπή και βγάζει την δύναμη νωρίς επειδή αυτό σε βοηθάει στην πόλη. Ή γιατί στο χώμα βοηθάει τον "βολταδόρο" να πάει πιο άνετα. κτλ κτλ. Δεν μπορείς όμως να πεις πως αυτό είναι το σωστό. Φυσικά δεν μπορείς να πεις πως είναι και λάθος. Μπορείς να πεις όμως πως είναι καλό για σένα και κακό για μένα.
Ότι και να λες λοιπόν το ΤΑ για μένα είναι ματρακάς που σέρνεται και πιάνει χώρο πάνω στο οδόστρομα, ρυπαίνοντας το περιβάλλον χωρίς λόγο. Sorry Maki & Vanda. Την ίδια δουλειά θα μπορούσε να την κάνει και ένα ποδήλατο πιάνοντας λιγότερο χώρο και χωρίς ρύπους. :dizzy: Το Stroma είναι ματρακας που μπορεί να ταξιδεύει σαν τον άνεμο (συγκριτικά με το ΤΑ), να περνάει τους ίδιος χωματόδρομους με το ΤΑ και εκτός του ότι βγάζει και τα περισσότερα άλογα στην κατηγορία δεν τα βγάζει με τρόπο που αποτελεί μαρτύριο. Εντάξει τώρα? :smokin:
Υγ. Μη τρελαίνεσαι! Θα διαβάσεις πολλά τέτοια "εδώ μέσα". :lol:
Υγ. Να ήξερες μόνο πόσο "άσχετοι" είναι οι συνομιλητές σου!!! :cry: (πλην εμού που μάλλον είμαι).
makis206
27/01/2012, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Sorry Maki & Vanda.
Φοβού τον Μαγκάϊβερ, τίποτ'άλλο δεν σου λέω. Φοβού!:evil: :lol:
ΥΓ: Άψογα υπομένα :winka: :beer:
ΥΓ: Άψογα υπομένα :winka: :beer:
Με πονάαααας!! :bawl:
makis206
27/01/2012, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Με πονάαααας!! :bawl:
Γι'αυτό δεν τό'βγαλε κι ο γκούγκλης ε;:cool:
makis206
27/01/2012, 11:48
Μα "well said" σε Ελληνικό φόρουμ..:p
ΥΓ: Καλά μιλάμε για τρελό σκάλωμα, "ειπωμένα" άιντε...:lol:
Μα "well said" σε Ελληνικό φόρουμ..:p
ΥΓ: Καλά μιλάμε για τρελό σκάλωμα, "ειπωμένα" άιντε...:lol:
Πιες μια ρακή, κάνε μια βόλτα με το ΤΑ σου και πεσε για ύπνο.. (όχι την ώρα που το καβαλάς ε; )
makis206
27/01/2012, 12:08
Πιες μια ρακή, κάνε μια βόλτα με το ΤΑ σου και πεσε για ύπνο.. (όχι την ώρα που το καβαλάς ε; )
Το χρειάστηκα η αλήθεια είναι..:lol:
Φοβού τον Μαγκάϊβερ, τίποτ'άλλο δεν σου λέω. Φοβού!:evil: :lol:
Την έχω άσχημα ε? :uplate:
:a4:
:lol:
Μπύρες στους Transalpόπληκτους. :beer:
Το έσωσα καθόλου? :(
Την έχω άσχημα ε? :uplate:
...
Ναι.. μην ξεχνάς ότι το ΤΑ του το φτιάχνει ο Q
Ναι.. μην ξεχνάς ότι το ΤΑ του το φτιάχνει ο Q
χαχα.. :lol: :lol: :rotflmao:
Ρε Billytransalp δεν είναι κακό να μην κάνει τίποτα καλά το μηχανάκι σου! Ακριβώς επειδή τα κάνει όλα!
Και το stroma τα κάνει όλα, αλλά κάποια τα κάνει λίγο καλύτερα. Ταξίδι πχ. Είναι η ταξιδομηχανή στα 650 τι να κάνουμε? Οπότε στην πόλη είναι χειρότερο. Λογικό!
Το TΑ είναι η χρυσή τομή σε όλα, αυτό όμως του στερεί την fan πλευρά. Όπως και ένα παπί φτιάχτηκε για να υπηρετεί τις ανάγκες μας και όχι για να προσφέρει συγκινήσεις, έτσι και το TA μπορεί να σε υπηρετεί και να σε βγάζει παντού ασπροπρόσωπο χωρίς όμως να ξεχωρίζει. Ίσως αυτός να είναι ο τομέας που ξεχωρίζει το ΤΑ. Ότι δλδ έχει βρει την μέση οδό σε όλα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι την πρώτη φορά που το καβαλάνε αισθάνονται σαν το οδηγούσαν χρόνια. Αυτό όμως επιδρά και αρνητικά. Το βαριούνται εύκολα και το βρίσκουν αδιάφορο σαν μηχανή μετά από λίγο. Αν όμως οι απαιτήσεις τους δεν είναι υψηλές (ή αν θέλεις υψηλότερες απ' αυτά που προσφέρει) τότε το λατρεύουν. Το λατρεύουν γιατί δεν τους τρομάζει πουθενά, γιατί δεν έχει ιδιοτροπίες, γιατί τα κάνει όλα κτλ κτλ. Για τους ίδιους λόγους δλδ που άλλοι το μισούν.
Τώρα θα μου πεις το stroma σε εξιτάρει? Όχι αλλά ταξιδεύει καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία. Και δεν είναι μόνο το ότι είναι πιο άνετο. Σε μια προσπέραση με 120 θα ξεκολλήσει πιο εύκολα ακόμα και φορτωμένο γιατί βγάζει περισσότερα άλογα. Έχει καλύτερη κάλυψη απ' τον αέρα απ' ότι έχουν κάποια άλλα με αφτερ μαρκετ. (Ναι διάβασα αυτό που έγραψες μην ανησυχείς). Σε θέμα απόδοσης αν το συγκρίνουμε με το 650 και όχι με το 700 τότε είναι η νύχτα με την μέρα.
Και σε θέμα φορτώματος και αποσκευών πάλι υπερέχει το stoma. Είπαμε εκεί δεν το χτυπάς. Εσένα όμως όλα αυτά σου είναι άχρηστα. Γιατί αυτά που σου παρέχει το ΤΑ σε καλύπτουν. Μεγειά σου, με χαρά σου. Και το θεωρείς και καλύτερο γιατί στην πόλη είναι πιο μανιτζέβελο και στο χώμα σβέλτο. Όλα ωραία και καλά. Δίκιο έχεις.
Τι συζητάμε λοιπόν?
Είναι στον αναβάτη και στις απαιτήσεις που έχει, αν θα του αρέσει το ένα μηχανάκι ή το άλλο.
Εγώ πχ θα βαριόμουν οτιδήποτε έχει από 2 κυλίνδρους και πάνω σε συνδυασμό με 80 άλογα και κάτω. Οπότε είχα να αποφασίσω ανάμεσα σε μονοκύλινδρο και 990. :lol:
Και ενός φίλου μου με Africa του έχω σπάσει τα @. Πάμε βόλτα και πριν ξεκινήσουμε του δίνω καρφίτσες. Όταν ρωτάει τι να τις κάνει του λέω να τις βάλει στα νύχια του για να μην τον πάρει ο ύπνος με αυτό που καβαλάει.
Αν τον δεις όμως να στρίβει ή τον τρόπο που ανοίγει το γκάζι στην ευθεία, καταλαβαίνεις πως οτιδήποτε περισσότερο θα ήταν όχι απλά περιττό αλλά ίσως και χειρότερο απ' αυτό που έχει.
Σε κανά μήνα θα του κάνουμε γενική ανακατασκευή. Τι νομίζεις πως θα του χαριστώ και δε θα του πάρω μπλε μπογιά όταν θα πάω? (Και για να μην παρεξηγηθούν οι Africaνοι μας, η Africa έχει τον τρόπο να σου αρέσει ακόμα και αν είσαι χεράς). :winka:
Δεν είναι λοιπόν τα άλογα ούτε η ροπή, ούτε η κάλυψη απ' τον αέρα, ούτε οι εκτός δρόμου δυνατότητες. Είναι η αίσθηση που σου δίνει η κάθε μηχανή, ο τρόπος που αυτή ερμηνεύεται απ' τον καθένα και ο τρόπος που καλύπτει τις απαιτήσεις σου!
Εσένα λοιπόν μπορεί να σου αρέσει που το ΤΑ έχει χαμηλά την ροπή και βγάζει την δύναμη νωρίς επειδή αυτό σε βοηθάει στην πόλη. Ή γιατί στο χώμα βοηθάει τον "βολταδόρο" να πάει πιο άνετα. κτλ κτλ. Δεν μπορείς όμως να πεις πως αυτό είναι το σωστό. Φυσικά δεν μπορείς να πεις πως είναι και λάθος. Μπορείς να πεις όμως πως είναι καλό για σένα και κακό για μένα.
Ότι και να λες λοιπόν το ΤΑ για μένα είναι ματρακάς που σέρνεται και πιάνει χώρο πάνω στο οδόστρομα, ρυπαίνοντας το περιβάλλον χωρίς λόγο. Sorry Maki & Vanda. Την ίδια δουλειά θα μπορούσε να την κάνει και ένα ποδήλατο πιάνοντας λιγότερο χώρο και χωρίς ρύπους. :dizzy: Το Stroma είναι ματρακας που μπορεί να ταξιδεύει σαν τον άνεμο (συγκριτικά με το ΤΑ), να περνάει τους ίδιος χωματόδρομους με το ΤΑ και εκτός του ότι βγάζει και τα περισσότερα άλογα στην κατηγορία δεν τα βγάζει με τρόπο που αποτελεί μαρτύριο. Εντάξει τώρα? :smokin:
Υγ. Μη τρελαίνεσαι! Θα διαβάσεις πολλά τέτοια "εδώ μέσα". :lol:
Υγ. Να ήξερες μόνο πόσο "άσχετοι" είναι οι συνομιλητές σου!!! :cry: (πλην εμού που μάλλον είμαι).
AYTO NAI..............ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ
Είναι άποψη.......
:a10: :a18:
Μικρή Λουλού
27/01/2012, 12:56
den einai apopsi,paparia htane!!
sorry re Daz,alla ama einai na milame logika,psixraima kai me epixeirimata,den kanoume douleia etsi!!
edw exoume kai na proaspisoume olokliri enothta!
ANTIPARA8ESEIS,grafei!!
an einai na milame me to yfos sou kai me tekmiriwmenes apopseis,xesta...
paei..to gamhses to threadaki...:smokin:
Οκ, μπόυς, πασο :lol:
ΠΑΛΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΠΑΣ...??
Βλέπω βρήκες τό κόλπο......
Άν καί αύτή τή φορά,έρχεσαι σάν τό ίππικό,
καί τούς μπάτσους............
άργοπορημένος........τό θέμα είχε λήξει.
Έγώ φταίω τώρα πού σκέφτομαι......
σκέφτομαι .......σκέφτομαι ,
καί μούρχεται στό νού τό γνωστό
ΑΠΡΙΛΙΑΝΟ...........
καλύτερα τό ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ......??
παρά τό θεραπεύειν..........
Έκτός άν τόκανες γιά νά μάς τιμωρήσεις..:lol:
Στά πλαίσια τής έκπαίδευσης...
sorry re Daz,alla ama einai na milame logika,psixraima kai me epixeirimata,den kanoume douleia etsi!!
ANTIPARA8ESEIS,grafei!!
paei..to gamhses to threadaki...:smokin: Ntaxei kai esy i antiparathesi paei analoga kai me ti moto re....gia transalp milame..kai vstrom ..ti perimeneis tipota antrilikia?
ANTIPARA8ESEIS,grafei!!
chalenge accepted:smokin:
μιλατε και σεις με τα ιταλοαυστριακα ρε?
τετοιο ειχε και ο μινοταυρος για να βρει το δρομο απο τις βιδες και τα λαδια
αντε γεια λεμε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μικρή Λουλού
27/01/2012, 13:03
(asxeto,mhn asxoleiste,apla epeidh ton petyxa drattomai ths efkarias)
re Spuro,o Mpamias ti kanei??
o Nikolas?? exei kana paidaki h tsampa ton pantrepsame??
esy?? h Penni?? h Kaisarianh?? :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
AYTO NAI..............ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ
Είναι άποψη.......
:a10: :a18:
ANTIPARA8ESEIS,grafei!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πω πω σήμερα δεν την γλυτώνω με τίποτα λέμε! :cry:
Θα απολυθώ ρε μλκ!!!!
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:
Α ναι.. κι όπου να 'ναι γεννάει κι η Νίκη!
esy?? h Penni?? h Kaisarianh?? :lol: mpamias..exei sh300 pleon..opote katalavaineis.
nikos..exei ideal hillmaster kai ena paidi.pali katalavaineis.episis feygei gia velgio monima mias kai edo den bgenei.
penny ?palia sto texas.
kaisariani ..ekei opos tin afises...
billystransalp
27/01/2012, 16:17
Προς McTalas:
Δε μιλησε κανεις για εντουρο,μονο ενας μαλακας θα παει διαδρομες εντουρο με ενα τρανσαλπ,ας σοβαρευτουμε λιγο,για χωματινες διαδρομες μιλαω τοσο καιρο.Τα trial πανε σε πιο απιθανα μερη απο τα εντουρο,να παρατησουμε τα εντουρο και να παρουμε trial?Σκεφτομαστε πρωτα και μετα μιλαμε.
Το αλλο:"Τι ειναι μηχανες και τι οχι",τι εννοεις μ'αυτο,για εξηγησε μας που θες να το πας?
Παμε και στον κυριο με τα μεγαλα α*****α,τον κυριο ΔΟΥΚΑ.
Καταρχην στην Ελλαδα η λεξη "μαλακας" με τη λεξη "φιλος" εχει την ιδια εννοια πλεον.Αν σε ενοχλει τοσο που σε αποκαλω φιλο,τοτε μπορεις να βαλεις καλλιστα τη λεξη μαλακας,αν αυτο ειναι που σε εκφραζει καλυτερα(λεω εγω...και δε σε βριζω,αν αυτο νομιζεις).
Πριν αγορασω το τρανσαλπ ηθελα να παρω το lc4 640 του φιλου μου(sm ηταν),που λογικα δε πρεπει να εχει και τρελη διαφορα απο το Duke 640.Ξερεις γιατι δε το πηρα?Γιατι δεν προλαβα επειδη οφιλος μου θελησε να παει διακοπες και κολλησε στον δρομο.
τι θελω να πω:μπορει σαν μηχανη το lc4 να γαμαει για την κατηγορια του και να ειναι ενα fun bike,αλλα απο την αλλη εχει και τα προβληματα του.Εξαρταται τι θες να εχεις και ποσους συμβιβασμους μπορεις να κανεις με αυτο.
Τωρα εχουμε και λεμε:
Βριζεις το vstrom αλλα το κρατας.Να σου πω γιατι?Γιατι το αλλο το "αντρικο" το εργαλειο που εχεις,το gsxr 750,δεν κανει για τιποτα,παρα μονο για πιστα,ενω με το vstrom μπορεις να κινεισαι πιο ανετα στην πολη και φυσικα να πηγαινεις εκδρομες πολυ πιο ανετα και ξεκουραστα και φυσικα πολυ πιο φορτωμενος.Με την αλλη την παπαρια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τρεχεις πιο γρηγορα.Αλλα ξεχασα:οτι ειναι πιο γρηγορο ειναι και πιο καλο.Σοβαρο επιχειρημα μοτοσυκλετιστη!!!
Παμε παρακατω:
Στο πρωτ ο βιντεο που παραθεσα(και που εσυ ουτε καν ειδες,γιατι δε σε ενδιαφερει,απλως θελεις να πεταχτεις),αυτος ο καααααααααααποιος που λες,εχει κανει τον γυρο του κοσμου με το τρανσαλπ,αν αυτο σου λεει κατι(αλλα τωρα τι να λεμε,μηχανες ειναι αυτες?).
Επισης,αρχισες να μου λες διαφορα,χωρις προηγουμενως να εχεις διαβασει τα πρωτα μηνυματα μου και νομιζεις οτι εισαι αντικειμενικος και οτι ο διαλογος που κανουμε ειναι ενταξει.
Αν θες να με πας σε χωματοδρομο για να δεις αν παω με το τρανσαλπ με 140,ελα και συ με το vstrom,να δουμε ποιος θα φτασει πρωτος και σωος.
Πιο ασχετος απο εσενα δεν ειμαι(αν νομιζεις οτι ειμαι ασχετος επειδη πηρα τρανσαλπ)ουτε και τοσες δεκαδες χιλιαδες που πηραν τρανσαλπ ειναι πιο ασχετοι απο εσενα.
"Για τρνσαλπ μιλαμε και για strom,τι περιμενεις,τιποτα αντριλικια???"
Ωπα,χαλαρωσε.Εσυ εισαι ο τυπος που κουβαλαει τοση αντριλα μεσα του???
Αν ναι ελα εδω στη βορειο Ελλαδα που εδω και 2 μηνες κανει καθημερινα -10 και -15(και που θα κανει για αλλους 2 μηνες)και οδηγα καθημερινα τη μηχανη σου,οχι μεσα στην πολη μονο,αλλα και στα χωρια,που το κρυο ειναι μεγαλυτερο και μετα ελα και μιλα μου για αντριλα ρε παλικαρε!
Αυταααα
ΥΓ.Μονο ο daz μιλησε αντικειμενικα
Μικρή Λουλού
27/01/2012, 18:12
τουλαχιστον ο ΒΒκος εχει και κατι για να ξεκαυλωνει οταν το Στρομ προσπαθει να τον αποχαυνωσει..
εσυ ακομα προσπαθεις να καταφερεις να φτασεις σε οργασμο με ενα μηχανακι,που θα πρεπει ΟΛΟΙ μας να παραδεχτουμε οτι ειναι καλυτερο,για να δικαιολογησεις στον εαυτο σου την επιλογη σου!
για να τελειωνουμε..
αν εσυ αισθανεσαι super με την επιλογη σου,μαγκια σου και χαρα σου
αν εμεις θεωρουμε μαλακια την επιλογη σου,μαγκια μας και χαρα μας!
μαζεψε τωρα ολα τα χαρτια,τα συγκριτικα,τα video και τις φωτογραφιες του ΤΑ σου και να περνας καλα.
παω τωρα να συνεφερω και τον αλλον,γιατι με ολα αυτα τ'αντριλικια τον εχει παρει απο κατω κι εχει πλανταξει στο κλαμμα..:lol:
Cpt. Haddock
27/01/2012, 18:19
Ρε κολλημα :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
stefanos
27/01/2012, 18:41
τουλαχιστον ο ΒΒκος εχει και κατι για να ξεκαυλωνει οταν το Στρομ προσπαθει να τον αποχαυνωσει..
εσυ ακομα προσπαθεις να καταφερεις να φτασεις σε οργασμο με ενα μηχανακι,που θα πρεπει ΟΛΟΙ μας να παραδεχτουμε οτι ειναι καλυτερο,για να δικαιολογησεις στον εαυτο σου την επιλογη σου!
για να τελειωνουμε..
μαζεψε τωρα ολα τα χαρτια,τα συγκριτικα,τα video και τις φωτογραφιες του ΤΑ σου και να περνας καλα.
παω τωρα να συνεφερω και τον αλλον,γιατι με ολα αυτα τ'αντριλικια τον εχει παρει απο κατω κι εχει πλανταξει στο κλαμμα..:lol:
Ο ββκος έχει χαλάσει 2 ΚΤΜ και ένα suzuki μέχρι να χάσεις 3 χιλιάρικα από την αξία μεταπώλησης ενός honda.
Μαγκιά των Ευρωπαίων σίγουρα.:lol:
billystransalp
27/01/2012, 18:45
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
για να τελειωνουμε..
παω τωρα να συνεφερω και τον αλλον,γιατι με ολα αυτα τ'αντριλικια τον εχει παρει απο κατω κι εχει πλανταξει στο κλαμμα..:lol: [/QUO
Εσυ γιατι πεταγεσαι,σου μιλησε κανεις?Δικηγορος του εισαι?
Αμα εσυ και ο φιλος σου χυνετε οδηγοντας μια σουπερ μηχανη,εγω χυνω οταν γαμαω,οταν οδηγω απολαμβανω.
Απολαμβανω την οδηγηση γιατι αυτο σου προσφερει τελικα μια μηχανη συγκριτικα με ενα αυτοκινητο.Οποτε,αν το θετεις ετσι και εγω ξεκαβλωνω οδηγοντας τη μηχανη μου(και την οποια μηχανη),γιατι μ'αρεσει να ζω την καθε στιγμη πανω της,μ'αρεσει να βλεπω τα τοπια απ'τα οποια περνω,μ'αρεσει να χαζευω τη φυση,τις στροφες,τα γραφικα χωρια,τα αξιοθεατα.Αυτο θεωρω απολαυση στη μηχανη.
Αν εσυ θεωρεις καβλα το οτι καταφερες και επιασες τα 300 πανω σε 2 ροδες και νομιζεις οτι κανεις και καποιο σοβαρο κατορθωμα και χυνεις γι'αυτο,με γεια σου με χαρα σου.Χανεις τη μαγεια ολων των αλλων.
ΥΓ.Παρε πυραυλο,παει πιο γρηγορα!!!Τσαμπα χαραμιζεσαι με τις μηχανες.
ΥΓ2.Και τι εισαι εσυ για να μου πεις τι να μαζεψω και τι οχι?Σε παρακαλω.
Cpt. Haddock
27/01/2012, 18:53
[...]Εσυ γιατι πεταγεσαι,σου μιλησε κανεις?Δικηγορος του εισαι?[...]
Ρε αδερφε, ειλικρινά, έχεις καταλάβει οτι τσακώνεσαι για το τρανσαλπ ? :lol:
Αν ειναι δυνατόν :bawl:
Εσυ γιατι πεταγεσαι,σου μιλησε κανεις?Δικηγορος του εισαι?
Αμα εσυ και ο φιλος σου χυνετε οδηγοντας μια σουπερ μηχανη,εγω χυνω οταν γαμαω,οταν οδηγω απολαμβανω.
Απολαμβανω την οδηγηση γιατι αυτο σου προσφερει τελικα μια μηχανη συγκριτικα με ενα αυτοκινητο.Οποτε,αν το θετεις ετσι και εγω ξεκαβλωνω οδηγοντας τη μηχανη μου(και την οποια μηχανη),γιατι μ'αρεσει να ζω την καθε στιγμη πανω της,μ'αρεσει να βλεπω τα τοπια απ'τα οποια περνω,μ'αρεσει να χαζευω τη φυση,τις στροφες,τα γραφικα χωρια,τα αξιοθεατα.Αυτο θεωρω απολαυση στη μηχανη.
Αν εσυ θεωρεις καβλα το οτι καταφερες και επιασες τα 300 πανω σε 2 ροδες και νομιζεις οτι κανεις και καποιο σοβαρο κατορθωμα και χυνεις γι'αυτο,με γεια σου με χαρα σου.Χανεις τη μαγεια ολων των αλλων.
ΥΓ.Παρε πυραυλο,παει πιο γρηγορα!!!Τσαμπα χαραμιζεσαι με τις μηχανες.
ΥΓ2.Και τι εισαι εσυ για να μου πεις τι να μαζεψω και τι οχι?Σε παρακαλω.
Αν σου αρέσει το Τρανσάλπ σου τόσο πολύ, καλά κάνεις, αλλά τι σε νοιάζει τι αρέσει στους άλλους; Κάνε εσύ τις βόλτες σου, δες τα τοπία και τα χωριά κι άσε τους άλλους να είναι σε τροχιά γύρω από τη Γη.
Ενημερωτικά, ο κύριος παραπάνω που τσακώνεσαι (όχι o DUKASII, αυτός είναι ειδική περίπτωση τσόγλανου που αγαπάμε γιατί κάποτε είχε ΚΤΜ, το έδωσε το ζώον και πήρε gsxr που του βγήκε και γαμάουα, τον έπιασε τέτοια κατάθλιψη που πήγε και πήρε βεστρωμ), ο Μικρή Λουλού, το μόνο 300 που βλέπει είναι η χοληστερίνη του.
Καλό σας σαββατοκύριακο
billystransalp
27/01/2012, 19:16
Δεν εχεις καταλαβει ρε φιλε ενα πραγμα:
Δε με νοιαζει τι λεει ο καθενας ουτε για το τρανσαλπ ουτε για το vstrom ουτε για κανενα αλλο μηχανακι.Μου τη δινει που ολοι σας(και εσυ)πεταγεστε χωρις να εχετε να πειτε κατι ουσιωδες και χωρις να εχετε διαβασει τι ειχα γραψει απο την αρχη και θελετε και να μου τη βγειτε και απο πανω.Αυτο ειναι το προβλημα.
Γι'αυτο και ειπα οτι και σαν χωρα παμε κατα διαολου,γιατι μας αξιζει να ειμαστε εκει που ειμαστε τωρα και αυτο φαινεται ακομα και απο αυτες τις συζητησεις.Το πραγμα ξεφευγει καθε φορα που παει καποιος να δειξει καποια σοβαρα πραγματα.Τον τρωνε ολοι πεταγοντας μαλακιες.Και το σοβαροτερο ειναι οτι τωρα ακριβως απο κατω θα πεταχτει παλι καποιος που θα πεταξει και αλλη μια μαλακια.Εγω βγηκα εδω να παραθεσω καποια στοιχεια και καποια συμπερασματα που εβγαλα,συγκρινοντας δυο απο τις κορυφαιες σε πωλησεις μηχανες στην Ελλαδα.Δεν πηρα το μερος καμμιας μηχανης,απλως μου την εδωσε που οι περισσοτεροι κατοχοι vstrom μιλανε ετσι χωρις ουσιωδη επιχειρηματα.Και ειπα και πριν πως και εγω ηθελα να παρω vstrom και lc4 και adv990 και πολλα αλλα.Δεν εχω κολλημα με το τρανσαλπ ουτε το θεωρω καπου κορυφαιο.Το ειπα και πριν,τα κανει ολα αρκετα καλα,αλλα τα κανει ολα.Και μενα αυτο μου αρκει.
Αμα ειχα μεγαλη τσεπη θα ειχα και αλλες μηχανες,σιγουρα καλυτερες,αλλα καλυτερες σε τι?Εξαρταται σε τι θελει ο καθενας να ειναι η μηχανη του καλυτερη.Γιατι δεν υπαρχει μηχανη που να τα κανει ολα τελεια.Αμα υπηρχε,ολοι αυτην θα ηθελαν.
billystransalp
27/01/2012, 19:20
Αναφερομαι στον cpt haddock
Cpt. Haddock
27/01/2012, 19:25
A! :lol:
Εγώ δεν γράφω γιατί θα μου τα χώσει πάλι η Μικρή Λουλού. :(
Αναφερομαι στον cpt haddock
Ευτυχώς.
Μικρή Λουλού
28/01/2012, 03:28
Εγώ δεν γράφω γιατί θα μου τα χώσει πάλι η Μικρή Λουλού. :(
μην κοιτας που δεν απανταω..!!!
σε παρακολουθω... :smokin:
white angel
28/01/2012, 10:03
για τον λόγο αυτόν παίρνουμε v-strom
245608
Δεν εχεις καταλαβει ρε φιλε ενα πραγμα:
Δε με νοιαζει τι λεει ο καθενας ουτε για το τρανσαλπ ουτε για το vstrom ουτε για κανενα αλλο μηχανακι.Μου τη δινει που ολοι σας(και εσυ)πεταγεστε χωρις να εχετε να πειτε κατι ουσιωδες........
μα τι λες???
τι ουσιωδες να πουμε για ενα μηχανακι που το μονο που κανει ειναι να διαταρασει την συμπατικη εντροπια με την υπαρξη του σαν σκουπιδι?σιγα μην ασχοληθουμε κιολας με τη μπουρουχα.οχι οτι θα ασχοληθουμε με την αλλη μπουρουχα (το στρωμα λεω) απλα εκεινο ειναι πως να το πω για να το καταλαβεις.....
ανακυκλωσιμο :lol: :lol: :lol:
nikos_abel
28/01/2012, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από white angel
για τον λόγο αυτόν παίρνουμε v-strom
τσ τσ τσ
χωρίς φουλ εξοπλοσμό
απαράδεκτον!!!
...
επειδη το κουρασαμε, παρουσιαζεις το ΤΑ ως το σουπερ μηχανακι, δεν ειναι!!
ειναι ενα μετριο μηχανακι που τα κανει ολα μετρια. (αντικειμενικη αποψη),
εσυ το θεωρεις τουμπανο, εγω ματρακα. (Υποκειμενικη αποψη).
stefanos
28/01/2012, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
[Bειναι ενα μετριο μηχανακι που τα κανει ολα μετρια. (αντικειμενικη αποψη),. [/B]
Το οποίο σημαίνει οτι έχει παραπάνω δυνατότητες από το 99,5% των Ελλήνων αναβατών οπότε είναι και το τέλειο μηχανάκι για την Ελλάδα. (αντικειμενική άποψη).
Πανοπτικός
28/01/2012, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το οποίο σημαίνει οτι έχει παραπάνω δυνατότητες από το 99,5% των Ελλήνων αναβατών οπότε είναι και το τέλειο μηχανάκι για την Ελλάδα. (αντικειμενική άποψη).
Υπαρχει δηλαδη μηχανακι που δεν εχει παραπανω δυνατοτητες απο το 99,5 των ελληνων αναβατων ? :rolleyes:
stefanos
28/01/2012, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Υπαρχει δηλαδη μηχανακι που δεν εχει παραπανω δυνατοτητες απο το 99,5 των ελληνων αναβατων ? :rolleyes:
πολλά.
Δεν είμαστε και εντελώς κουλοί.
Πανοπτικός
28/01/2012, 21:16
Αυτα με τις "δυνατοτητες", ειναι πολυ θεωρητικα κ δεν τα καταλαβαινω. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Αυτα με τις "δυνατοτητες", ειναι πολυ θεωρητικα κ δεν τα καταλαβαινω. :wave2:
Θα στα εξηγήσω εγώ. Όταν λέμε "έχει δυνατότητες" το μηχανάκι "περισσότερες από τον αναβάτη", εννοούμε ότι όταν εμείς βαριόμαστε να πάρουμε τα πόδια μας του λέμε "πάνε μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι" και πηγαίνει. :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μα τι λες???
τι ουσιωδες να πουμε για ενα μηχανακι που το μονο που κανει ειναι να διαταρασει την συμπατικη εντροπια με την υπαρξη του σαν σκουπιδι?σιγα μην ασχοληθουμε κιολας με τη μπουρουχα.
Τώρα έδωσες στον Vanda την χαριστική βολή. :lol:
Τώρα έδωσες στον Vanda την χαριστική βολή. :lol:
ναι θα βαλει τη σκουπα του να κλαιει...:lol: :lol:
taxydromos
29/01/2012, 11:36
τελικά είναι καλό το μηχανάκι?
Πανοπτικός
29/01/2012, 12:37
Παγκαλο, παρτο. :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τελικά είναι καλό το μηχανάκι?
ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ...!!!
taxydromos
29/01/2012, 18:24
Πανοπτικός
Παγκαλο, παρτο.
McTalas
ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ...!!!
και ποσο εχει αραγες με το κλειδι στο χερι?
Ακόμα με τη μ@λ@κία το Transalp ασχολείστε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ακόμα με τη μ@λ@κία το Transalp ασχολείστε;
Η διαχρονικότητά του θα φταίει! :D
Προς McTalas:
Δε μιλησε κανεις για εντουρο,μονο ενας μαλακας θα παει διαδρομες εντουρο με ενα τρανσαλπ,ας σοβαρευτουμε λιγο,για χωματινες διαδρομες μιλαω τοσο καιρο.Τα trial πανε σε πιο απιθανα μερη απο τα εντουρο,να παρατησουμε τα εντουρο και να παρουμε trial?Σκεφτομαστε πρωτα και μετα μιλαμε.
Το αλλο:"Τι ειναι μηχανες και τι οχι",τι εννοεις μ'αυτο,για εξηγησε μας που θες να το πας?
Παμε και στον κυριο με τα μεγαλα α*****α,τον κυριο ΔΟΥΚΑ.
Καταρχην στην Ελλαδα η λεξη "μαλακας" με τη λεξη "φιλος" εχει την ιδια εννοια πλεον.Αν σε ενοχλει τοσο που σε αποκαλω φιλο,τοτε μπορεις να βαλεις καλλιστα τη λεξη μαλακας,αν αυτο ειναι που σε εκφραζει καλυτερα(λεω εγω...και δε σε βριζω,αν αυτο νομιζεις).
Πριν αγορασω το τρανσαλπ ηθελα να παρω το lc4 640 του φιλου μου(sm ηταν),που λογικα δε πρεπει να εχει και τρελη διαφορα απο το Duke 640.Ξερεις γιατι δε το πηρα?Γιατι δεν προλαβα επειδη οφιλος μου θελησε να παει διακοπες και κολλησε στον δρομο.
τι θελω να πω:μπορει σαν μηχανη το lc4 να γαμαει για την κατηγορια του και να ειναι ενα fun bike,αλλα απο την αλλη εχει και τα προβληματα του.Εξαρταται τι θες να εχεις και ποσους συμβιβασμους μπορεις να κανεις με αυτο.
Τωρα εχουμε και λεμε:
Βριζεις το vstrom αλλα το κρατας.Να σου πω γιατι?Γιατι το αλλο το "αντρικο" το εργαλειο που εχεις,το gsxr 750,δεν κανει για τιποτα,παρα μονο για πιστα,ενω με το vstrom μπορεις να κινεισαι πιο ανετα στην πολη και φυσικα να πηγαινεις εκδρομες πολυ πιο ανετα και ξεκουραστα και φυσικα πολυ πιο φορτωμενος.Με την αλλη την παπαρια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τρεχεις πιο γρηγορα.Αλλα ξεχασα:οτι ειναι πιο γρηγορο ειναι και πιο καλο.Σοβαρο επιχειρημα μοτοσυκλετιστη!!!
Παμε παρακατω:
Στο πρωτ ο βιντεο που παραθεσα(και που εσυ ουτε καν ειδες,γιατι δε σε ενδιαφερει,απλως θελεις να πεταχτεις),αυτος ο καααααααααααποιος που λες,εχει κανει τον γυρο του κοσμου με το τρανσαλπ,αν αυτο σου λεει κατι(αλλα τωρα τι να λεμε,μηχανες ειναι αυτες?).
Επισης,αρχισες να μου λες διαφορα,χωρις προηγουμενως να εχεις διαβασει τα πρωτα μηνυματα μου και νομιζεις οτι εισαι αντικειμενικος και οτι ο διαλογος που κανουμε ειναι ενταξει.
Αν θες να με πας σε χωματοδρομο για να δεις αν παω με το τρανσαλπ με 140,ελα και συ με το vstrom,να δουμε ποιος θα φτασει πρωτος και σωος.
Πιο ασχετος απο εσενα δεν ειμαι(αν νομιζεις οτι ειμαι ασχετος επειδη πηρα τρανσαλπ)ουτε και τοσες δεκαδες χιλιαδες που πηραν τρανσαλπ ειναι πιο ασχετοι απο εσενα.
"Για τρνσαλπ μιλαμε και για strom,τι περιμενεις,τιποτα αντριλικια???"
Ωπα,χαλαρωσε.Εσυ εισαι ο τυπος που κουβαλαει τοση αντριλα μεσα του???
Αν ναι ελα εδω στη βορειο Ελλαδα που εδω και 2 μηνες κανει καθημερινα -10 και -15(και που θα κανει για αλλους 2 μηνες)και οδηγα καθημερινα τη μηχανη σου,οχι μεσα στην πολη μονο,αλλα και στα χωρια,που το κρυο ειναι μεγαλυτερο και μετα ελα και μιλα μου για αντριλα ρε παλικαρε!
Αυταααα
ΥΓ.Μονο ο daz μιλησε αντικειμενικα to vstrom to vrizo kai to kratao giati moy to dosane tsampa.ego lefta gia tetoio saravalo de tha edina pote.
parakato.
sti kinisi me to gixxer de me pianeis me kanena tetoio saravalo.oyte me tra oyte me vstrom..kai opote thes ta leme live.
apo antrila de mporo na sou daneiso osi thes.kai o chuck noris apo emena psonizei.
an pas ESY kapoy me 140 me to tra se xoma..ego to vstrom sto xarizo.ego malakies de kano.
to paradeigma me tis dekades xiliades astoxo.ta vstrom de poylane?oloi oi koyloi kai asxetoi poy theloyn na paroyn moto transalp pernoyn.
kai an o stefanos ok de mporei as paei na xaplosei kai as min asxolite me tis moto.se opoion ftanei to transalp kai toy periseyei kiolas apo ti katalaveno... mono perastika mporo na toy po.
ekei sta xoria file ego de pao eimai tis polis mexri ta prota diodia exo ftasei..edo stin eleysina.
tora gia to filos me sygxoreis malaka ithela na se po exarxis alla eipa na mi se pligoso.tora poy gnoristikame kalytera de tha xanaginei sto yposxome.
oloi oi koyloi kai asxetoi poy theloyn na paroyn moto transalp pernoyn.
Ε, όχι και άσχετοι ρε man!
Ε, όχι και άσχετοι ρε man! ektos apo sena kayliari moy esy...
makis206
30/01/2012, 08:15
Λοιπόν για να τελειώνουμε τα μεγαλύτερα αρχίδια τα έχει αυτός που αγοράζει Scarver, δεν είναι τυχαίο που ψάχνει μηχανάκι με ειδικό αποθηκευτικό χώρο για να μπορεί να κάτσει πάνω του έστω..:rotflmao:
Λοιπόν για να τελειώνουμε τα μεγαλύτερα αρχίδια τα έχει αυτός που αγοράζει Scarver, δεν είναι τυχαίο που ψάχνει μηχανάκι με ειδικό αποθηκευτικό χώρο για να μπορεί να κάτσει πάνω του έστω..:rotflmao:
Και τώρα θα αγοράζει NC700X/S...
makis206
30/01/2012, 08:22
Και τώρα θα αγοράζει NC700X/S...
Έεεετσι, να τα μεταφέρουν αξιόπιστα τουλάχιστον..:lol:
ektos apo sena kayliari moy esy...
Ένα μπαν στον κύριο, άντε πρωί-πρωί.. :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ένα μπαν στον κύριο, άντε πρωί-πρωί.. :mad: akoma ti malakia exeis?ante pote tha gineis antraki esy?:bawl: :rotflmao: :p
makis206
30/01/2012, 09:25
apo antrila de mporo na sou daneiso osi thes.kai o chuck noris apo emena psonizei.
Σπύρε, τα μπράτσα απ'το σπρώξιμο του ΚΤΜ και του Τσιεσεξάρ τά'κανες; :rotflmao:
akoma ti malakia exeis?ante pote tha gineis antraki esy?:bawl: :rotflmao: :p
Έχεις χάσει επεισόδια..
Το έχει κάνει XL650RR :bawl: :lol:
Σπύρε, τα μπράτσα απ'το σπρώξιμο τά'κανες; :rotflmao:
Τον μπερδεύεις με τον Τσούλιο και το τιμημένο εντούρο που είχε (το Άφρικα ντε..)
Σπύρε, τα μπράτσα απ'το σπρώξιμο του ΚΤΜ και του Τσιεσεξάρ τά'κανες; :rotflmao: oxi esproxna ena tra 650 na perasei ta 140 xil...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μλκ σπυρακο!!!