View Full Version : ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
loukasfilm
18/11/2006, 15:25
Η ανατροπή θα έρθει όντως μόνο με την ρήξη. Μιλάς για μικρές εστίες αντίστασης, που το είδες αυτό? Έχουν γίνει τόσο γραφικοί, και προβλέψιμοι που σε λίγο θα τους βάλουνε και σε τουριστικούς οδηγούς. (Μια εβδομάδα διαμονή στην Αθήνα και μπόνους επεισόδια από τους "γνωστούς αγνώστους"). Η προβλεψιμότητά τους είναι που προβληματίζει, για το αγαθό των προθεσεών τους.
Ούτε ουσιαστικοί είναι, ούτε αντάρτικο πόλεων κάνουνε. Κατά την γνώμη μου ζημιά κάνουνε, σε όλα αυτά που υποτίθεται ότι παλεύουν.
nestormaxno
18/11/2006, 15:33
Πραγματικά έχεις δίκιο. :( :( :(
Αλλά μην αμφισβητείς τις προθέσεις τους (δεν το έκανες, σε προλαβαίνω απλά)
loukasfilm
18/11/2006, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
Πραγματικά έχεις δίκιο. :( :( :(
Αλλά μην αμφισβητείς τις προθέσεις τους (δεν το έκανες, σε προλαβαίνω απλά)
Σε άλλο ποστ έχω τοποθετηθεί για τις προθέσεις τους. (Όχι όλων βέβαια). Το κακό είναι ότι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι.
:beer:
nestormaxno
18/11/2006, 15:52
Δεν είμαι της άποψης "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Αν είναι να δούμε κρεμάλες στο σύνταγμα προκειμένου να αλλάξει κάτι, ποτέ μη σώσει και αλλάξει.
Άλλωστε είναι γεγονός οτι μόνο καλύτερα γίνονται τα πράγματα τα τελευταία 20 χρόνια.
Σε μια ομάδα 500 ατόμων που κινείται παράνομα σε μια πορεία και μέσα σε αυτή την ομάδα όλα επιτρέπονται, χωρίς φραγμούς, προσταγές κ.α. είναι φυσικό να υπάρξουν κάποιοι που θα επιτεθούν και σε honda c50 και σε townmate. Αλλά δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Καταδικαστέοι είναι σίγουρα απο την πλευρά μου. Μην ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα, όμως, για τις τράπεζες. Τους οργανισμούς χρηματοδότησης των πλουσίων.
Είτε κερδίζουν κάτι με τις πράξεις τους είτε όχι, έτσι έχουν τα πράγματα. Αλληλοσπαράζονται χρόνια για τον τρόπο δράσης (και θα συνεχίσουν για καιρό πιστεύω).
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
18/11/2006, 17:56
ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ (26) ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ!!!!ΥΠΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.ΑΥΤΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
kostisthegreek
20/11/2006, 20:28
Τελικά όσοι καπηλεύτηκαν το πολυτεχνείο, και ειδικά οι κουμουνιστές, κάνανε πολλή καλή δουλειά.
Τελικά ή θα έπρεπε να ήσουν κουμουνιστής - αντιστασιακός ή χουντικός - ρουφιάνος. Αλλη μερίδα δεν υπήρχε!
Σοβαρευτήτε μερικοίιιιιιιι.....
Κι επειδή κάθε χρόνο στα φόρουμς οι ίδιες κουβέντες γίνονται και θα ξαναγίνουν πάλι του χρόνου.......
από μένα:
Αντε και του χρόνου!:wave2:
Resistman
21/11/2006, 02:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Τελικά, γράφουμε για να γράφουμε.
Γιατί δεν λες και σε μένα (δεν μιλάω για τους άλλους εδώ μέσα) τι ακριβώς πιστεύουν οι μαυροφορεμένοι? Για να μάθω και εγώ μήπως και είμαι τελικά λάθος.
Και γιατί είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται το πολυτεχνείο, σαν εξέγερση?
Και τρίτη ερώτηση, τι ακριβώς πρεσβεύουν? Ποια είναι η προοπτική που δίνουν? (Αυτή είναι τέταρτη ερώτηση).
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου.
:beer:
Θα μου επιτρεψεις να σου πω πως εχεις δηλωσει οτι αγωνιζεσαι μαζι με το ΚΚΕ. Οποτε το συνθημα " το Πολυτεχνειο δεν ητανε γιορτη, ητανε εξεγερση και παλη λαικη" θα το εχεις φωναξει και αν οχι εσυ οι συντροφοι σου απειρες φορες. Διαφωνεις; Αν ναι που; Εγω λεγοντας Πολυτεχνειο και θετωντας το ως συμβολο εννοω και θελω να θυμισω ολες τις πραξεις αντιστασεις που εγιναν και δεν ηταν ολες ειρηνικες, χωρις να σημαινει οτι τις ασπαζομαι ολες.
loukas θα ηταν καλυτερο να μην χρησιμοποιεις τον ορο ¨μαυροφορεμενοι".
Υπαρχουν αντιεξουσιαστες ( ΑΚ ), αναρχικοι ( αναρχικες ομαδες, Αναρχικη αρχειοθηκη, black block ), καταληψιες, αυτονομοι ( αντιφα, συνελευση εναντια στην ειρηνη, no womans land, ) και διαφοροι αλλοι περιξ του χωρου.
Μαυροφορεμενοι ειδαμε καλα ποιοι ηταν.... Και οχι μονο στη Θεσσαλονικη αλλα και στην εφημεριδα σου τον Ριζοσπαστη στο φιλο της Κυριακης
Και οχι μονο σ αυτη την πορεια αλλα και στις περσινες της φοιτητικες. Υπαρχουν και φωτο...
Η προοπτικη που δινουν βρισκεται και μαλιστα αναλυτικα σε εφημεριδες τους, περιοδικα, εκδηλωσεις που συχνα γινονται. Δεν θα μιλησω εξ ονοματος τους.
Η προοπτικη τους παντως, με το χερι στην καρδια και μιλωντας σου ειλικρινα οπως κανω παντα, δεν ειναι το χαος, η καταστροφη, ο πρωτογονισμος ή δεν ξερω γω τι αλλη μαλακια πετανε τα ΜΜΕ και το χαφτουνε ολοι.
ρε εγω που εχω ενα φιλαρακι μαυροφορεμενο παιζει να ειναι κ no womans land δηλαδη?:look:
ρε τον τσιτσακο
κ μου το παιζει μεταλλο...:dizzy:
εκεινη η μαυρη γατα υπαρχει ακομα:smokin:
Resistman
21/11/2006, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
ρε εγω που εχω ενα φιλαρακι μαυροφορεμενο παιζει να ειναι κ no womans land δηλαδη?:look:
ρε τον τσιτσακο
κ μου το παιζει μεταλλο...:dizzy:
εκεινη η μαυρη γατα υπαρχει ακομα:smokin:
Ρε συ oι "no womans land" ειναι κατα βαση ομαδα που επικεντρωνεται σε θεματα σεξισμου, ανδρικης-οικογενειακης βιας και σ αυτην μετεχουν κυριως γυναικες, το τελευταιο με επιφυλαξη. Εχουν βγαλει κατα καιρους εξυπνες αφισες και η τελευταια ηταν με θεμα τον βιασμο στην Αμαρυνθο, η οποια κατα την αποψη μου ηταν πολυ ωραια.
Για την Μαυρη Γατα δεν εχω ενημερωση. Αυτο που ξερω παντως για Σαλονικα ειναι οτι ανοιξε, παιδικο-ελευθεριακο στεκι και γουσταρωωωωωω...Σορυ για το σπαμ, ειπα να σ ενημερωσω απ τα λιγα που κατεω..:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Σαλονικα ειναι οτι ανοιξε, παιδικο-ελευθεριακο στεκι και γουσταρωωωωωω..
Οεεεεοοο, πως είπατε ;;;; Παιδικό-ελευθεριακό στέκι :eyepop: :eyepop: Τι είναι τούτο πάλι ;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Οεεεεοοο, πως είπατε ;;;; Παιδικό-ελευθεριακό στέκι :eyepop: :eyepop: Τι είναι τούτο πάλι ;;;;
Αντιεξουσιαστική γιάφκα με αναψυκτικά !!! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αντιεξουσιαστική γιάφκα με αναψυκτικά !!! :D
και μαλλί της γριάς.....
Πέραν της πλάκας βέβαια, θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς λένε στα παιδιά, σε τι ηλικίες απευθύνονται κλπ....
Cpt. Haddock
21/11/2006, 13:25
Πέραν της πλάκας βέβαια, θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς λένε στα παιδιά, σε τι ηλικίες απευθύνονται κλπ....
ένα κατηχητικό σχολείο είναι... αλλά απ' την ανάποδη
κατα βάση όμως το ίδιο πράγμα... εμφυτεύουν ιδέες σε μυαλά που είναι ανίκανα (λόγω ηλικίας) να τις επεξεργαστούν/κρίνουν
και καλά όμως είναι "στεκι", "εναλλακτικό", "ελευθεριακό" (sic) και άλλες τέτοιες παπαριές :sick:
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και καλά όμως είναι "στεκι", "εναλλακτικό", "ελευθεριακό" (sic) και άλλες τέτοιες παπαριές :sick: :sad:
Δεν μας δέχονται και ζηλεύουμε ..??? :smokin:
Cpt. Haddock
21/11/2006, 13:31
Δεν μας δέχονται και ζηλεύουμε ..??? :smokin:
:blush: :blush: :blush:
μεγάλωσα και δε με βάζουν :bigcry: :bawl: :bigcry:
(κι είχε κάτι αντιεξουσιαστικά πιπίνια μούρλια :eyepop: )
:lol:
κι είχε κάτι αντιεξουσιαστικά πιπίνια μούρλια :eyepop: )
Τι σΕ έλεγα, Βύρωνα ...??? :winka:
Τι σΕ έλεγα, Βύρωνα ...??? :winka:
:a23: :a23: νοιώθω σαν αθώο μαθητούδι κοντά σου πενταμέγιστε.......
Resistman
21/11/2006, 14:42
Ρε τι ειστε εσεις :D
Παντως για πιπινια δεν ξερω ακομα τι παιζει...:D ( εχουμε φαει καψουρες εμεις..ουουυοουουου.....:bawl: :bigcry: )
Το σκισαμε λιγο. Ρε μην τρελλαινεστε!!! Εβγαλαν και αφισα οι ανθρωποι οπου ελεγαν τι στο καλο κανουν εκει. Ολα ανοιχτα, ολα καθαρα! Οποιος θελει παει και βλεπει τι παιζει.
Οταν βρω την αφισα θα την ποσταρω για να δειτε τι ειναι. Παντως δεν τιθεται ζητημα "στρατευσης" ή κατασκευης "μαχητων"...
Παντως υπαρχουν και αλλα στεκια για τετοια πιπινια...γκουχου...γκουχου:wave2: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
21/11/2006, 14:43
Ολα ανοιχτα, ολα καθαρα! Οποιος θελει παει και βλεπει τι παιζει.
σα διαφήμιση μπουρδέλου δεν είναι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :beer: :wave2:
σα διαφήμιση μπουρδέλου δεν είναι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :beer: :wave2:
Ηλία ασε τις υπεκφυγές.... στείλε πμ στον resistman ρωτώντας τα ¨σχετικά¨(you know, ηλικίες πιπινιών, διευθύνσεις, τρόποι προσέγγισης κλπ. Καλά τα λέει ο oldman, όλα για το τσουτσούνισμα γίνονται..... )
Cpt. Haddock
21/11/2006, 14:49
Ηλία ασε τις υπεκφυγές.... στείλε πμ στον resistman ρωτώντας τα ¨σχετικά¨(you know, ηλικίες πιπινιών, διευθύνσεις, τρόποι προσέγγισης κλπ. Καλά τα λέει ο oldman, όλα για το τσουτσούνισμα γίνονται..... )
οκ...
:p :wacko:
Παντως υπαρχουν και αλλα στεκια για τετοια πιπινια...γκουχου...γκουχου:wave2: :lol: :lol:
Η μιλάμε ή βήχουμε ...
Ακριβείς διευθύνσεις, pls !!! :D
(πληροφορίες του τύπου "να προεξέχει από την τσέπη που αμπέχωνου (sic) φθαρμένο έργο του Μαρκούζε και όχι του Προυντόν" είναι ευπρόσδεκτες ...) :wave2:
Η μιλάμε ή βήχουμε ...
(πληροφορίες του τύπου "να προεξέχει από την τσέπη που αμπέχωνου (sic) φθαρμένο έργο του Μαρκούζε και όχι του Προυντόν" είναι ευπρόσδεκτες ...) :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: έλεος ρε Αντώνη, παει και το άλλο πουκάμισο....
έλεος ρε Αντώνη, παει και το άλλο πουκάμισο....
Καλύτερα ρε Βύρωνα...
Από το να αναλωνόμαστε αν υπήρξαν νεκροί ή όχι στο Πολυτεχνείο (εγκεφαλικό θα πάθω, γαμώ την τύχη μου...) ή αν και κατά πόσο το "καπηλεύτηκε" η Αριστερά, ας λερώσουμε κανένα πουκάμισο... :sad: :sad: :sad:
Καλύτερα ρε Βύρωνα...
Από το να αναλωνόμαστε αν υπήρξαν νεκροί ή όχι στο Πολυτεχνείο (εγκεφαλικό θα πάθω, γαμώ την τύχη μου...) ή αν και κατά πόσο το "καπηλεύτηκε" η Αριστερά, ας λερώσουμε κανένα πουκάμισο... :sad: :sad: :sad:
Συμφωνώ φίλε. Ας αφήσουμε τους νεκρούς στην ησυχία τους, αν και σε λίγα χρόνια θα υπάρξουν αμφισβητίες των νεκρών του Β.ΠΠ :mad:
"Θυρα εφτα και θυρα κατω απο τις ερπιστριες,
ολα διαβηκαν απ' τις γλωσσες τις στραγγαλιστριες ..." :sad:
Η μιλάμε ή βήχουμε ...
ψιτ , δεν ειπαμε δεν θα πουμε τιποτα για τις κοπελες??
ρε γερασες και ξεχνας?
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
"Θυρα εφτα και θυρα κατω απο τις ερπιστριες,
ολα διαβηκαν απ' τις γλωσσες τις στραγγαλιστριες ..." :sad:
άστο ρε π@ύστη, είπαμε ... :sad:
Ρε συ oι "no womans land" ειναι κατα βαση ομαδα που επικεντρωνεται σε θεματα σεξισμου, ανδρικης-οικογενειακης βιας και σ αυτην μετεχουν κυριως γυναικες, το τελευταιο με επιφυλαξη.
Αυτο που ξερω παντως για Σαλονικα ειναι οτι ανοιξε, παιδικο-ελευθεριακο στεκι και γουσταρωωωωωω...
καλα,εγω τσιτσακο θα τον λεω παντως...
παιδικο-τι?:hypnotize
σοβαρα,σε τι ηλικιες απευθυνεται?
θα τρελαθουμε τελειως...