PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

T-REX
19/01/2007, 18:57
Πήρατε ή δέν πήρατε πέρυσι πρίμ άπό πετρελαική έταιρεία....

ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...????????????????
------------------------------------------------------------

Πήραμε πριμ ρε παιδια και δεν με δωσαν εμενα τιποτις
Καλα εκανα και εβριζα τον ακατανομαστο τοτες:rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρα τωρα ...εστω οτι εδωσε πριμ ο Μ στην ομαδα και τι εγινε..
γιναμε ξαφνικα υπερομαδα ή μηπως αμα επαιζες καλυτερα απο εμενα δεν
θα κερδιζες???
:beer: :beer:

blueblack
19/01/2007, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από T-REX
Πήρατε ή δέν πήρατε πέρυσι πρίμ άπό πετρελαική έταιρεία....

ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...????????????????
------------------------------------------------------------

Πήραμε πριμ ρε παιδια και δεν με δωσαν εμενα τιποτις
Καλα εκανα και εβριζα τον ακατανομαστο τοτες:rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρα τωρα ...εστω οτι εδωσε πριμ ο Μ στην ομαδα και τι εγινε..
γιναμε ξαφνικα υπερομαδα ή μηπως αμα επαιζες καλυτερα απο εμενα δεν
θα κερδιζες???
:beer: :beer:

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Άπλά σκέψου γιατί δέν πήρατε πρίμ μέ γαύρους καί βαζελάκια...???

Αύτό είναι τό έρώτημα φίλε μου καί όχι γιατί τό πήρατε,καλά κάνατε καί
τό πήρατε......ΑΛΛΑ...

ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...????

Καί καλά κάναμε καί χάσαμε έπειδή ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...
Γιά σκέψου τώρα έσείς πόσες φορές είσασταν καλύτεροι άπό τούς άλλους
δύο καί..........

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ..????

ΥΓ. Φίλε μου arxaie..........περίμενε τόν δεύτερο άγώνα ,τό μάτς τού πρωταθλήματος
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΣΟΥΜΑ....!!!!!!!!!

:wave2:

TROOPER
19/01/2007, 21:01
ρε πολυ με το σεις και μετο σας δε μιλαμε???????????

αντε ριχτε κανα καργιολικι γαμω το επιπεδο μου μεσα !!!!!!!!

:rotflmao:

arxaios
19/01/2007, 21:33
Περιμένουμε τη Δευτέρα που θα ποστάρει το δίδυμο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ-ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
:lol: :lol: :lol:

blueblack
20/01/2007, 05:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Περιμένουμε τη Δευτέρα που θα ποστάρει το δίδυμο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ-ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ...????????

Όλο στά κλαρίνα έχει δουλειές...????????
Έτσι μάς είπε καί τήν άλλη φορά μέ τή Σαχτάρ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SFEROOOOOOOOOOOOOOOO..............
NIGRITAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................

Κανένα πρίμ γιά αύριοοοοοοοοο.......?????????????????????
Τίποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........?????????????????????
Κανείςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς........?????????????????????

Άντε σέ σάς έλαχε νά σώσετε τήν παρτίδα,μαζί μέ τό κοράκι βέβαια.....τόν
γνωστό.........ΧΑ........ΧΑ.....ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τόση άγάπη μέ τήν Τούμπα αύτός ρέ παιδί μου........
Άμα βγεί Χ τό μάτς θά είναι θαύμα.....!!!!!!!!!!
Άμα χάσει ό θρύλος πρέπει νά έχει χάσει καί ό ΠΑΟ σήμερα ,βλέπω καί τήν έκπληξη
στό ΟΑΚΑ.............

:lol: :lol: :wave2:

blueblack
20/01/2007, 05:27
Ε ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΕΚ..............

Πού πάς ξεβράκωτη στά άγκάθια...?????????

ΥΓ. Έχω ένα προαίσθημα ότι σήμερα μιά φοβερή όμάδα θά σπάσει τό άήττητο
τής Ξάνθης.....!!!!!!

blueblack
21/01/2007, 08:03
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ........

Τό σενάριο μέ ΑΕΚ δέ βλέπω πώς θά πάει γιά Χ.......

zzr2005
22/01/2007, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Ε ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΕΚ..............

Πού πάς ξεβράκωτη στά άγκάθια...?????????

ΥΓ. Έχω ένα προαίσθημα ότι σήμερα μιά φοβερή όμάδα θά σπάσει τό άήττητο
τής Ξάνθης.....!!!!!!

διαψεύστηκες....
η ομάδα ήταν όντως καλή ....αλλά το αήττητο δεν έσπασε δυστυχώς για εμάς....
μας μένει η καλή εμφάνιση ως παρακαταθήκη για τα επόμενα ματς....άιντε να δούμε τι θα γίνει....:(

blueblack
22/01/2007, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
διαψεύστηκες....
η ομάδα ήταν όντως καλή ....αλλά το αήττητο δεν έσπασε δυστυχώς για εμάς....
μας μένει η καλή εμφάνιση ως παρακαταθήκη για τα επόμενα ματς....άιντε να δούμε τι θα γίνει....:(

MAΓΚΑΣ Ο ΠΑΝ................

Μάλλον κρατάει τίς ίσορροπίες..... όχι σάν κάτι άλλους...!!!!!!!!!!

Γιά γαύρο όμως...???
Αύτοί πάνε στά ντέρμπυ μεταξύ μας μέ πάνω άπό 3 βαθμούς διαφορά....
ξέρεις γιατί.....!!!!!!!!!
Τό κόλπο είναι πιστεύω μεταξύ μας πιά...
Άν σάς έχουμε διαφορά πρίν τό μεταξύ μας παιχνίδι τότε δύσκολα γιά σάς....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.........!!!!!!!!
Καί δυστυχώς πιστεύω πώς τό παιχνίδι άλλος τό κανονίζει, γιά βρές.....!!!!!
Όποιον θέλουν αύτοί πιστεύω πώς θά βγεί...........
Τό γιατί τό ξέρεις......!!!!!!!!!!!!!!!!

zzr2005
22/01/2007, 17:43
MAΓΚΑΣ Ο ΠΑΝ................

Μάλλον κρατάει τίς ίσορροπίες..... όχι σάν κάτι άλλους...!!!!!!!!!!

Γιά γαύρο όμως...???
Αύτοί πάνε στά ντέρμπυ μεταξύ μας μέ πάνω άπό 3 βαθμούς διαφορά....
ξέρεις γιατί.....!!!!!!!!!
Τό κόλπο είναι πιστεύω μεταξύ μας πιά...
Άν σάς έχουμε διαφορά πρίν τό μεταξύ μας παιχνίδι τότε δύσκολα γιά σάς....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.........!!!!!!!!
Καί δυστυχώς πιστεύω πώς τό παιχνίδι άλλος τό κανονίζει, γιά βρές.....!!!!!
Όποιον θέλουν αύτοί πιστεύω πώς θά βγεί...........
Τό γιατί τό ξέρεις......!!!!!!!!!!!!!!!!

την άποψη μου την έχω διατυπώσει και παλαιότερα
πιστεύω ότι οι δύο (ΑΕΚ-ΠΑΟ) σέρνονται πίσω από το άρμα του Κόκκαλη...δεν ξέρω τους λόγους...μάλλον απο αδυναμία να περάσουν την άποψή τους....πιθανόν και οι δύο να πιστεύουν ότι θα κρατήσουν για την πάρτι τους της δεύτερη θέση....
ποιος θα οφεληθεί θα δείξει....
εγώ είδα πάντως τον ΠΑΟΚ να μας γ@@@ με τρελή διαιτητική αβάντα στο κύπελλο...
και καπάκι πέρνει ένα 50-50 με τον γαύρο (με εξαίρεση το πρώτο γκολ που είναι οφσάιντ)....
συμβαίνουν περίεργα πράγματα...
όλοι πέρνουν από κάτι και δεν φωνάζει κανένας....
στις κρίσιμες στιγμές όμως ο γαύρος είναι και θα είναι εποφελημένος.....
σε κρίσιμες καμπές όπως αυτή στον αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ, ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΣΦΠ (καθαρό πέναλντ 3-0 και αντε γεια απο το κύπελλο), οι διαιτητές παίξανε ολυμπιακό και τον κρατησαν μέσα στους στόχους του...
παράλληλα επιχείρησαν να πετάξουν τον βάζελο εξω απο το κύπελλο με σφαγιαστική διαιτησία στην τούμπα για να κατοχυρώσει το κύπελλο ο γαύρος....

vangelis 64
22/01/2007, 18:31
παράλληλα επιχείρησαν να πετάξουν τον βάζελο εξω απο το κύπελλο με σφαγιαστική διαιτησία στην τούμπα για να κατοχυρώσει το κύπελλο ο γαύρος....

Ε είπαμε...στόχος για φέτος είναι το UEFA:lol:

blueblack
22/01/2007, 22:18
την άποψη μου την έχω διατυπώσει και παλαιότερα
πιστεύω ότι οι δύο (ΑΕΚ-ΠΑΟ) σέρνονται πίσω από το άρμα του Κόκκαλη...δεν ξέρω τους λόγους...μάλλον απο αδυναμία να περάσουν την άποψή τους....πιθανόν και οι δύο να πιστεύουν ότι θα κρατήσουν για την πάρτι τους της δεύτερη θέση....
ποιος θα οφεληθεί θα δείξει....
εγώ είδα πάντως τον ΠΑΟΚ να μας γ@@@ με τρελή διαιτητική αβάντα στο κύπελλο...
και καπάκι πέρνει ένα 50-50 με τον γαύρο (με εξαίρεση το πρώτο γκολ που είναι οφσάιντ)....
συμβαίνουν περίεργα πράγματα...
όλοι πέρνουν από κάτι και δεν φωνάζει κανένας....
στις κρίσιμες στιγμές όμως ο γαύρος είναι και θα είναι εποφελημένος.....
σε κρίσιμες καμπές όπως αυτή στον αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ, ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΣΦΠ (καθαρό πέναλντ 3-0 και αντε γεια απο το κύπελλο), οι διαιτητές παίξανε ολυμπιακό και τον κρατησαν μέσα στους στόχους του...

AYTO ME TO KYΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...........

Γιατί έχουμε καί τήν Τούμπα στό πρωτάθλημα, τό ξέχασες..???

Πάρε, δώσε,..........κάτσε νά δούμε τί θά γίνει πρώτα...!!!!!!!!

Sferopetadhn
23/01/2007, 12:41
Εμένα απ' όλη την αγωνιστική μΕ άρεσε που το πρώτο γκολ του γαύρου το έκαναν γαργάρα όλοι! Κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και η ίδια η γαμημένη η διοίκησή μας (ή όπως σκατά λέγεται)...

Ξέρω, ξέρω... έφαγες 3 και μιλάς; Το πολύ πολύ να ήταν 2-2 κλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; Σούπερ λίγκες και @@! Πού είναι ρε οι καλές εποχές που έβραζε το γήπεδο και δεν τολμούσε το κοράκι να διανοηθεί τέτοιες διαιτησίες; Αλλά ξέχασα... 25 χρόνια στην πίεση είναι πολλά και πρέπει να ξεπληρωθούν... πού θα πάει ρε γαύροι θα γυρίσει ο τροχός και τότε θα είναι πολλοί (όλοι θα έλεγα) αυτοί που περιμένουν στη γωνία.

ΝΑ ΠΑ' ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Και αυτοί και η σούπερ μαλακία που ξεκίνησε ο παπάρας ο πανόπουλος και τώρα δεν του αρέσει λέει... Δηλαδή τί περίμενε αυτός ο χριστιανός; Ή αφελής ή μαλάκας είναι, δεν εξηγείται αλλιώς...

Καλός ο Ρίμπο αλλά δεν φτάνει ούτε στο μικό τους δαχτυλάκι κάτι Παπαπέτρηδες και Κασναφέρηδες και Παπουτσέληδες... και μετά φίλοι γαύροι αναρωτιέστε γιατί δεν πάτε καλά στην Ευρώπη και παραπονιέστε όταν ο Κάρλος πιάνει τη μπάλα με το χέρι στη γραμμή... Να ρε γιατί όλη η Ελλάδα παρακαλάει να χάνετε έξω! Ελληνικές ομάδες και @@... Σιγά να μη χαρώ για το γαύρο όταν εδώ και 10 χρόνια έχει ισοπεδώσει τα πάντα στο, ήδη ξεσκισμένο, ελληνικό ποδόσφαιρο...

Περαστικά σε όλους τους υπόλοιπους... ακόμα και με τα παλτά ο γαύρος σας έχει ότι και να κάνετε... οπότε μη σφίγγεστε άδικα (κυκλοφορούν και αιμορροΐδες :lol: )

Gandalf dr685sm
23/01/2007, 13:21
απαπαπαπα... κάποιος πικράθηκε απο την ήττα.

Τι περιμένες δηλαδή; ... Απο την στιγμή που μιλάς πάντως για τους υπόλοιπους να σου υπενθυμίσω οτι ο γαύρος , τα παλτά τα είχε και με εσάς.... μάλιστα ενα παλτό Βραζιλιάνικο (Ριβάλντο κατά πολλούς) και ενα "μισοφόρι" Μεξικανικής καταγωγής (Καστίγιο) σας ξεβρακώσαν. Αίντε πεθαμένοι... περιμένετε να ανέβουμε εμείς ή ο ΠΑΟ για να παίξετε.. γιατί με τον ΟΣΦΠ...τα είπαμε και παλιά... απλά κάθεστε και χάνετε. Όσο και αν σας ενοχλεί να το ακούτε αυτό.

ή μήπως νόμιζεις οτι δεν μπορούσατε να κρατήσετε το 1-0 και να σκοράρετε άλλη μία;....

Περαστικά τώρα και να δούμε τι θα κάνετε και εσείς , τώρα που το πρωτάθλημα τελειώνει και θα χρειαστούν και χρήματα.

Για τους γαύρους... μην χαίρεστε... το είπα και πριν... 6 βαθμοί δεν είναι τίποτα για το χάλι που έχουν οι τρείς μεγάλοι και για την κάψα των υπολοίπων να σωθούν αλλά και να βγούν πιθανόν στο UEFA.

Gandalf

arxaios
23/01/2007, 13:26
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ...........................
Ποιός οφελήθηκε από το 2-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟ όταν ΚΑΙ ΤΑ 2 γκολ του ΠΑΟΚ ήταν ΑΚΥΡΑ ;;;;;;;;;;;;
Ποιός οφελείται δηλαδή με απλά λόγια ΑΝ δεν συνεχίσει ο ΠΑΟ στο κύπελλο ;;;;;;;;;;;;;;;

Ποιός οφελήθηκε από το 2-3 στην Τούμπα με ΟΣΦΠ όπου το πρώτο γκολ (ισοφάριση) ήταν ξεφωνημένη περίπτωση off-side, και 3 συνεχώμενα τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη σφυρίχτηκαν σαν off-side ενώ δεν ήταν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και τέλος ποιός οφελήθηκε από εκείνο το πέναλτυ που ΔΕΝ δόθηκε στον ΠΑΣ και θα έκανε το σκορ 3-0 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ελάτε βρε η απάντηση είναι εύκολη ...............................

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sferopetadhn
23/01/2007, 15:34
Μα ο ΠΑΟΚ βέβαια όπως κάθε χρόνο άλλωστε εδώ και δεκαετίες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε χανούμια είστε τελείως στραβοί; Δηλαδή το οφσάιντ το έστησαν πάλι οι δικοί μας; Σε σας έδωσε κάρτα στο Τσιρίλο την παναγίτσα και μας ζαλίσατε για δυο μήνες αλλά για το προχθεσινό μόκο. Μόνο ότι χάσαμε, όχι πώς.

Όσο για τον Ριβάλντο και το τί έκανε σε μας λίγα λόγια γιατί σας έχει ταΐσει κι εσάς πολύ φαρμάκι. Άλλο είπα κι άλλο κατάλαβες εσύ... Αλλά ούτως ή άλλως, άλλο 1-0 κι άλλο 1-1. Ήταν άλλο ένα ματς που τα κοράκια έσωσαν τον γαύρο από πνιγμό...

Όσο για το κάθε χρόνο καθόμαστε και χάνουμε, δες:

α) Τα δικά σας σκορ με τον γαύρο τα τελευταία χρόνια
β) Τον τρόπο που έχουμε χάσει κατά καιρούς (Παπουτσέλη, Παπαπέτρου, Κασναφέρης κλπ κλπ)
γ) Ποιός ευνοείται απ' όλο το σκηνικό (πάντως όχι ο ΠΑΟΚ)

Εγώ απλά είπα, χωρίς ίχνος ειρωνίας, ότι όσο και να ζορίζεστε δεν κάνετε τίποτα. Μόλις πάτε να σηκώσετε κεφάλι... φλαπ μία στο κασίδι (συνήθως κορακίστικα) και κάτω... Όποιος δεν το βλέπει και έχει αυταπάτες εθελοτυφλεί! Τα άτομα κάνουν ότι θέλουν, έχουν και μία ομάδα -αρκετή για εντός συνόρων- και γαμούν ότι κινείται. Λέρα! Ούτε ο Βαρδινογιάννης δεν τόλμησε τα όσα έγιναν τα τελευταία 10 χρόνια παρότι τότε οι καιροί ήταν σαφώς χειρότεροι και (λόγω έλλειψης TV) δεν ξέραμε τί θα πει μπάλα... Ξαναφέραν τη δεκαετία του 70 με τους εισαγώμενους διαιτητές...

Δεν είναι τυχαίο που αν παίζει ελληνική ομάδα έξω και βάλει γκολ ακούγονται φωνές, ενώ με τον γαύρο συμβαίνει το αντίθετο. Δε νομίζω όλοι αυτοί να είναι απλώς κομπλεξικοί... κάτι συμβαίνει.

Περαστικά μας/σας κύριοι :beer:

arxaios
23/01/2007, 18:05
ουπςςςςςςςςς

arxaios
23/01/2007, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Μα ο ΠΑΟΚ βέβαια όπως κάθε χρόνο άλλωστε εδώ και δεκαετίες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε χανούμια είστε τελείως στραβοί; Δηλαδή το οφσάιντ το έστησαν πάλι οι δικοί μας; Σε σας έδωσε κάρτα στο Τσιρίλο την παναγίτσα και μας ζαλίσατε για δυο μήνες αλλά για το προχθεσινό μόκο. Μόνο ότι χάσαμε, όχι πώς.

Όσο για τον Ριβάλντο και το τί έκανε σε μας λίγα λόγια γιατί σας έχει ταΐσει κι εσάς πολύ φαρμάκι. Άλλο είπα κι άλλο κατάλαβες εσύ... Αλλά ούτως ή άλλως, άλλο 1-0 κι άλλο 1-1. Ήταν άλλο ένα ματς που τα κοράκια έσωσαν τον γαύρο από πνιγμό...

Όσο για το κάθε χρόνο καθόμαστε και χάνουμε, δες:

α) Τα δικά σας σκορ με τον γαύρο τα τελευταία χρόνια
β) Τον τρόπο που έχουμε χάσει κατά καιρούς (Παπουτσέλη, Παπαπέτρου, Κασναφέρης κλπ κλπ)
γ) Ποιός ευνοείται απ' όλο το σκηνικό (πάντως όχι ο ΠΑΟΚ)

Εγώ απλά είπα, χωρίς ίχνος ειρωνίας, ότι όσο και να ζορίζεστε δεν κάνετε τίποτα. Μόλις πάτε να σηκώσετε κεφάλι... φλαπ μία στο κασίδι (συνήθως κορακίστικα) και κάτω... Όποιος δεν το βλέπει και έχει αυταπάτες εθελοτυφλεί! Τα άτομα κάνουν ότι θέλουν, έχουν και μία ομάδα -αρκετή για εντός συνόρων- και γαμούν ότι κινείται. Λέρα! Ούτε ο Βαρδινογιάννης δεν τόλμησε τα όσα έγιναν τα τελευταία 10 χρόνια παρότι τότε οι καιροί ήταν σαφώς χειρότεροι και (λόγω έλλειψης TV) δεν ξέραμε τί θα πει μπάλα... Ξαναφέραν τη δεκαετία του 70 με τους εισαγώμενους διαιτητές...

Δεν είναι τυχαίο που αν παίζει ελληνική ομάδα έξω και βάλει γκολ ακούγονται φωνές, ενώ με τον γαύρο συμβαίνει το αντίθετο. Δε νομίζω όλοι αυτοί να είναι απλώς κομπλεξικοί... κάτι συμβαίνει.

Περαστικά μας/σας κύριοι :beer:

ΕΣΥ ΕΧΑΣΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .................................

Ντεν είμαι ΑΕΚ καρντιά μου ........................
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

blueblack
23/01/2007, 18:36
TΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ..............

Αύτή ή όμάδα μέ τό έτσι ή μέ τό γκιουβέτσι............θά πάρει καί πάλι τόν
τίτλο.........

Διότι τό κουτόχορτο τελείωσε καί προκειμένου νά προκληθεί έμφύλιος
ξανά..........πρέπει νά πάρουν καί πάλι τούς τίτλους......

Κουράστηκα ,βαρέθηκα ,σιχάθηκα..........νά άναλύω καί νά λέω, νά λέω.....
κι άν δέν είναι ό Χ Ριβάλντο θά ήταν κάποιος άλλος όπως στού Χαριλάου..
ΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΡΕ SFERO......

Έμάς πώς μάς κέρδισαν...???
Δέν άκύρωσαν κανονικό γκόλ...????
Δέν άπέβαλαν μέ τό ζόρι οί παίκτες τής ΑΕΚ τόν Τζώρτζεβιτς καί ό Βασσάρας
τού ζήταγε συγνώμη.....?????????
Δέν ήταν ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ....τό φάουλ πού μπήκε τό αύτογκόλ,
άπό έναν τραυματία πού ζητούσε άλλαγή....??????

Τί νά μού κάνει έντύπωση...!!!!!!!!
Ένας παίκτης off-side πού παίρνει άγκαλιά τόν άμυντικό καί ταυτόχρονα κάνει φάουλ
καί στόν τερματοφύλακα...????
Ξέρεις πόσα τέτοια γκόλ έχει φάει ή ΑΕΚ άπό τόν Τζιοβάνι καί ό Καψής μέ κάταγμα άλλαγή..???

Τί νά μού κάνει έντύπωση τό Χαριλάου μέ τόν Γεωργάτο καί τόν Ζωγράφο....???????
Αύτή τήν όμάδα πάντα κάποιος τήν σώζει...!!!!!
Πάλι τό τσιράκι στόν πάγκο , πάλι φτηνά θά τή βγάλουμε ,έτσι κι άλλιώς
δικό μας είναι.....!!!!!!!!!!!!

Καί έπειδή ή γυναίκα τού Καίσαρα φίλε SFERO ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ......
δέν μάς πείθει μιά όμάδα πού άβέρτα παίρνει δίνει μέ τόν γαύρο, μέ άνοικτά τά σκέλια....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τί έμεινε όρθιο στή Βόρειο Έλλάδα πιά....
Καί έμείς άγοράσαμε παίκτη άπο τόν Ήρακλή άλλά μάς έριξε 4............!!!!!!!!!!!!!
Δέ γράφω άλλα δέν έχει νόημα........
Άπλά τού χρόνου μέ μία όμάδα στό CH.L. θά δείτε.....

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ..........
Καί κάτι τελευταίο .......δέν ύπήρχε ούτε ύπάρχει περίπτωση νά πάει ό γαύρος στό ντέρμπυ
μέ ΑΕΚ μέ κάτω άπό τέσσερεις βαθμούς διαφορά....!!!!!!!!!

Γιαυτό καί θά κλείσω πάλι μέ τούς στίχους τού Παπακωνσταντίνου...........

ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ

:wave2: :wave2:

arxaios
23/01/2007, 18:51
Εσύ το έπιασες το υπονοούμενο ..............

Sfero μετεξεταστέος και αύριο με τον κηδεμόνα σου .................
:evil: :evil: :evil:

Sferopetadhn
23/01/2007, 22:23
Ότι και να 'σαι φίλε αρχαίε είναι σίγουρο ότι ανήκεις στην κατηγορία αυτών που όσο και να σφίγγονται αυγό δεν βγάζουν.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: όσο οι γαύροι θυμούνται ακόμη τα πέτρινα χρόνια και συνεχίζουν να έχουν το μετατραυματικό σοκ με τα διπλά του Αθηναϊκού στο παλιό Καραϊσκάκη, τα ντου του Σαλιαρέλη και μία 10η (αν θυμάμαι καλά) θέση, προκοπή για τους υπόλοιπους δεν έχει. Ιδίως από τη στιγμή που στο ΤσουΛου θα βγαίνει ένας... κλάφτα χαράλαμπε!

Και μόνο απ'τη δική μου ομάδα να κρίνω, που ενώ έχει εδώ και χρόνια διαλυμένες και μπινέδικες διοικήσεις, ο γαύρος πάλι θέλει κοράκι για να περάσει... Τέτοιο είναι το τσούξιμο από 25 χρόνια πίεσης που θέλουν αν μπορούν να το ξεπληρώσουν με τα διπλά! Φαντάζομαι τα ίδια και χειρότερα θα ισχύουν για ΑΕΚ και ΠΑΟ. Έχουν καταφέρει οι άθλιοι να δημιουργήσουν καινούργιους οπαδούς, τους αντι-γαύρους. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ομάδα στα χρονικά που να έχει καταφέρει να την αντιπαθούν όλοι οι υπόλοιποι.

Γι' αυτό μη γαύροι παίδες περαστικά μας και γαύροι παίδες καλά πανηγύρια και περαστικά σας (προκαταβολικά για το πρωτάθλημα και του χρόνου τον Οκτώβρη αντίστοιχα)

TROOPER
24/01/2007, 06:51
ενταξει...εχω ριξει πολυ γελιο !!!!!!!!!!!!

ενα χανουμι,ενας βαζελος και ενας Μπαοκτσης καθονται και κλαινε σαν τις μυξοπαρθενες λες και τους φαγανε το μπιφτεκι τους !!!!!!!!!!!!!!!

συνεχιστε κυριοι.........μας διασκεδαζετε!!!!!!!!!!

υ.γ.αντε γιατι πολυ κρατησανε τα σοροπια εδω μεσα και απο διαμαχη τπτ εδω και κανα μηνα !!!!!!!!

:smokin:

arxaios
24/01/2007, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ότι και να 'σαι φίλε αρχαίε είναι σίγουρο ότι ανήκεις στην κατηγορία αυτών που όσο και να σφίγγονται αυγό δεν βγάζουν.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: όσο οι γαύροι θυμούνται ακόμη τα πέτρινα χρόνια και συνεχίζουν να έχουν το μετατραυματικό σοκ με τα διπλά του Αθηναϊκού στο παλιό Καραϊσκάκη, τα ντου του Σαλιαρέλη και μία 10η (αν θυμάμαι καλά) θέση, προκοπή για τους υπόλοιπους δεν έχει. Ιδίως από τη στιγμή που στο ΤσουΛου θα βγαίνει ένας... κλάφτα χαράλαμπε!

Και μόνο απ'τη δική μου ομάδα να κρίνω, που ενώ έχει εδώ και χρόνια διαλυμένες και μπινέδικες διοικήσεις, ο γαύρος πάλι θέλει κοράκι για να περάσει... Τέτοιο είναι το τσούξιμο από 25 χρόνια πίεσης που θέλουν αν μπορούν να το ξεπληρώσουν με τα διπλά! Φαντάζομαι τα ίδια και χειρότερα θα ισχύουν για ΑΕΚ και ΠΑΟ. Έχουν καταφέρει οι άθλιοι να δημιουργήσουν καινούργιους οπαδούς, τους αντι-γαύρους. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ομάδα στα χρονικά που να έχει καταφέρει να την αντιπαθούν όλοι οι υπόλοιποι.

Γι' αυτό μη γαύροι παίδες περαστικά μας και γαύροι παίδες καλά πανηγύρια και περαστικά σας (προκαταβολικά για το πρωτάθλημα και του χρόνου τον Οκτώβρη αντίστοιχα)

Είδες κανένα να σφίγγεται ;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ..................
Ίσα - ίσα που είμαι από τους πιό χαλαρούς εδώ μέσα ................ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω !!!!!!!!!!
Και αφού βλέπω θα τα γράψω κιόλας .......
ΆΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑΛΕΣ απλά με άλλα λογια :wave2: :wave2: :wave2:

arxaios
24/01/2007, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ενα χανουμι,ενας βαζελος και ενας Μπαοκτσης καθονται και κλαινε σαν τις μυξοπαρθενες λες και τους φαγανε το μπιφτεκι τους !!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ.αντε γιατι πολυ κρατησανε τα σοροπια εδω μεσα και απο διαμαχη τπτ εδω και κανα μηνα !!!!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΑΑΑ ΤΩΩΩΩΩΡΡΡΑ !!!!!!
Αφού και εσύ τα βλέπειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς........................
:evil: :evil: :evil:

Και προσοχή γιατί έχει και βου γύρο το κυπελλάκι και εκεί στα Γιάννενα την σηκώνουν την φουστανέλλα, αλλά από μπροστά ..................

Το μπιφτέκι φέρε αμέσως πίσω, μην έχουμε άλλα 'ντάξει;;;;;;;;;;;;;;

blueblack
24/01/2007, 09:20

EΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΧΩΝΕΣΑΙ...............

Πάνε φιάξε πρώτα τήν πόρτα καί μετά έλα νά τά πούμε γιά τόν.........
SIR........TAKIS........:rotflmao: :rotflmao: :lol:
Καταστρώστε τώρα έσείς τά σχέδια γιά τήν ...ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ....τού Ούέφα
καί άφήστε έμάς νά τό συζητάμε μεταξύ μας...μόνο κοιτάξτε μή σάς
φύγει κανένας πόντος άπό τό καλτσόν.........

Μέ σένα θά μιλήσω μετά τό ντέρμπυ.....δυστυχώς μόνο σέ έναν άγώνα
μπορούμε νά άποδείξουμε άν είμαστε καλύτεροι ή όχι.....!!!!
Άλλά καί έκεί μετά τό μονότερμα τού 1ου γύρου έμεινε τό 1-0....

Μέ τούς ύπόλοιπους .......παίρνετε, δίνετε, έχουμε χάσει τό λογαριασμό...
μέχρι καί οί παίκτες μπερδεύονται ,άπό ποιόν πληρώνονται,ποιός τούς
κλείνει τά συμβόλαια , πού παίζουν, σέ ποιόν βάζουν γκόλ, πότε είναι
άρρωστοι καί πάει λέγοντας..........

Πάντως ένα σάς τό άναγνωρίζω άναμφίβολα........ότι έχετε στήν όμάδα σας
τόν...........
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ...

Μού άρέσει πού τόν θέλατε καί στήν Έθνική......!!!!!!!!!!
Ή συλλογική σας......ΤΥΦΛΑ......

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ..........

TROOPER
24/01/2007, 12:27
ρε σεις...
θα με τρελανετε !!!!!!!
παιζει ο ολυμπιακος με τη ρεαλ τσου λου.ο καρλος αποκρουει με το χερι, το κορακι λεει παιζει η μπαλα.
παιζει ο ολυμπιακος με τον παναρκαδικο.οπου καρλος απο πανω βαλτε εσεις ανατολακη.ε η συνεχεια τη απο πανω φρασης ειναι ακριβως η ιδια !!!!!!

τι θελω να πω....

ο δυνατος σπρωχνεται !!!!!!!! ΝΟΜΟΣ !!!!!!!!!!

και μη μου βγει κανενας βαζελος η κανα χανουμι και μου πει <<εγω δεν ευνοηθηκα ποτε>> γιατι απο μονος του θα βγει περιορισμενης ευθυνης και δε μπορω να προσπαθω να πεισω ενα ατομο με μειωμενη αντιληψη για κατι οφθαλμοφανες !!!

λοιπον μαγκες....σας αρεσει-δε σας αρεσει μετα απο 10 χρονια σβερκωματος...ξυπνησαμε !!!!!!
εσεις μας δειξατε το δρομο !!!!!!!
τωρα ολοι εσεις οι απο κατω κλαιτε.δε πειραζει...θα ερθει η ωρα που θα σηκωσετε κεφαλι ξανα....απλα ψαχνουμε να δουμε σε πια χιλιετια!!!!!!!

:lol:

Gandalf dr685sm
24/01/2007, 13:12
Trooper...συμφωνώ... ο δυνατός σπρώχνεται.

Αλλα ρε φίλε, ειδικά τα 2-3 πρώτα χρόνια που πήρατε κούπα, ήσασταν πιο δυνατοί; Θες πραγματικά να το πιστέψουμε αυτό, όταν σε κάθε παιχνίδι μαζί μας , ο κοντός σας κέρναγε "τσάγια";

Στο θέμα τώρα με το σημερινό πρωτάθλημα. Ξέρω οτι έχεις μυαλό και όραση σε αντίθεση με κάτι "βαμμένους" εδώ. Ξέρεις οτι θα κάνει οτι μπορεί ο Κόκκαλης, για να πάρει πρωτάθλημα στο τέλος, μιας και μόνο με αυτό δεν έχει περιπέτειες σε ομίλους για CH.L. και σίγουρα προς το παρόν τα λεφτά των ομίλων. Απο του παραχρόνου βλέπουμε.

Είναι δυνατόν με τις σφαλιάρες που τρώει ο γαύρος έξω , να ρισκάρει ο Κόκκαλης, να αποκλειστεί στα προκριματικά του CH.L.;...ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... για αυτό απευθείας πρώτος , με όποιο κόστος.

Το κύπελο είναι κάτι που δεν τον "καίει" και πολύ, αλλά επειδή έπεσε ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ απο τον ΠΑΣ.. κοίτα να δείς τι έχει να γίνει στον επαναλληπτικό. Το 2-0 απο μια ομάδα πάντως σαν τον ΠΑΣ , δύσκολα γυρνάει , όση μπάλα και αν ξέρεις. Θέλει ποιότητα παιχνιδιού. Για αυτο σου λέω , μην εκπλαγείς αν το χάσετε κιόλας. Δεν τον "καίει" λέμε τον Κόκκαλη.

Όσο για την διαιτησία... ειδικά τα τελευταία 10-15 χρόνια, άστο ρε φίλε. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα σαν αποδείξεις για την σχέση "παράγκας-κόκκαλη-διαιτησία" που είναι σαν μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Καλημέρα μας.

Gandalf

TROOPER
24/01/2007, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Trooper...συμφωνώ... ο δυνατός σπρώχνεται.

Αλλα ρε φίλε, ειδικά τα 2-3 πρώτα χρόνια που πήρατε κούπα, ήσασταν πιο δυνατοί; Θες πραγματικά να το πιστέψουμε αυτό, όταν σε κάθε παιχνίδι μαζί μας , ο κοντός σας κέρναγε "τσάγια";

Στο θέμα τώρα με το σημερινό πρωτάθλημα. Ξέρω οτι έχεις μυαλό και όραση σε αντίθεση με κάτι "βαμμένους" εδώ. Ξέρεις οτι θα κάνει οτι μπορεί ο Κόκκαλης, για να πάρει πρωτάθλημα στο τέλος, μιας και μόνο με αυτό δεν έχει περιπέτειες σε ομίλους για CH.L. και σίγουρα προς το παρόν τα λεφτά των ομίλων. Απο του παραχρόνου βλέπουμε.

Είναι δυνατόν με τις σφαλιάρες που τρώει ο γαύρος έξω , να ρισκάρει ο Κόκκαλης, να αποκλειστεί στα προκριματικά του CH.L.;...ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... για αυτό απευθείας πρώτος , με όποιο κόστος.

Το κύπελο είναι κάτι που δεν τον "καίει" και πολύ, αλλά επειδή έπεσε ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ απο τον ΠΑΣ.. κοίτα να δείς τι έχει να γίνει στον επαναλληπτικό. Το 2-0 απο μια ομάδα πάντως σαν τον ΠΑΣ , δύσκολα γυρνάει , όση μπάλα και αν ξέρεις. Θέλει ποιότητα παιχνιδιού. Για αυτο σου λέω , μην εκπλαγείς αν το χάσετε κιόλας. Δεν τον "καίει" λέμε τον Κόκκαλη.

Όσο για την διαιτησία... ειδικά τα τελευταία 10-15 χρόνια, άστο ρε φίλε. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα σαν αποδείξεις για την σχέση "παράγκας-κόκκαλη-διαιτησία" που είναι σαν μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Καλημέρα μας.

Gandalf

που διαφωνουμε εκτος απο την πρωτη παραγραφο σου???

και εκει διαφωνουμε γιατι ναι...ο κοντος εκανε τη διαφορα στα αναμεταξυ μας!και αυτο σημαινει τι ακριβως για προχωρα το???
εφοσον στα αναμεταξυ μας επερνες 2 νικες ησουνα 6 βαθμους μπροστα.αυτο σημαινει οτι εχανες στα ακυρα!!!ΠΩΣ?????????????

ασε που στη μαυρη 10ετια μας ειχαμε και εμεις πολλες νικες στα ντερμπι.τι λεει αυτο????ημασταν καλυτεροι τοτε?????????

αστο ρε μαγε!

σε ολα τα υπολοιπα φυσικα και συμφωνω!!

blueblack
24/01/2007, 15:55
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΑΣΗ................

Καί νά μήν έχει ...ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ.....!!!!!!!!!!!!!!

Έγώ ξενερώνω παρά τή φανατίλα μου άκόμα καί σέ ένα πέτσινο γκόλ,πέναλτυ...ή
ότι άλλο.........

Άλλά χωρίς νά έχω τίποτε μέ κανέναν άνθρωπο φέρνω ένα παράδειγμα...........

Άμα κάποιος ζεί δίπλα σέ σκουπίδια γιά χρόνια πολλά.......στό τέλος παίρνει τή
μυρωδιά τους καί γίνεται καί αύτός
ΣΚΟΥΠΙΔΙ.........!!!!!!!!!!!

Έτσι πάθανε καί οί φίλοι μας οί γαύροι ,άπό τήν πολλή τή ...ΒΡΩΜΑ......στό τέλος
έγιναν ένα μέ τή βρωμιά καί τώρα τό μόνο πού έχουν νά πούν είναι.........
έ........τί νά κάνουμε αύτός είναι ό νόμος τού δυνατού..............
Καί αύτό τό μεταφέρεις καί σέ όλη σου τή ζωή............άκόμα καί στό δρόμο πού βρίζεσαι...
Κατάλαβες τώρα φίλε trooper.................

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ.....
άλλά........
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ..............καί όχι τού αύτοδικαίου
όσο άτελής κι άν είμαι σάν άνθρωπος καί έγώ...!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.........
άν καί ή καημένη ή ζούγκλα γιά τήν έπιβίωση τό κάνει καί όχι άπό άπληστία...!!!!!!!!

Δέν μού άρέσει νά είμαι ένα φυλλαράκι πού πάει όπου φυσσάει ό άνεμος....
Κί άν ξεγελάς τόν έαυτό σου συγκρίνοντας καί λέγοντας, καί σείς.........
ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ..........
αύτό δέν σέ άπαλλάσει άπό τίποτε.......
Γιά δές όμως όπως είπε καί ό sfero.........γιατί ύπάρχει αύτή ή όμάδα στήν Έλλάδα
πού λέγεται.....ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΣ...........??????
Γιατί δέν είχε ....ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.....???????????????
Γιατί πανηγυρίζαμε όλοι μέ τίς έπιτυχίες τού ΠΑΟ , τής ΑΕΚ, τού ΠΑΟΚ, τού ΑΡΗ.....
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ........??????????
Γιατί τρελλανόμαστε όλοι μέ τά κλαρίνα πού κάνετε έσείς.....????????????

Όταν θά δώσεις τήν είλικρινή καί πραγματική άπάντηση καί όχι τό .....δυνατοί είμαστε
τί νά κάνουμε θά σάς πηδάμε......έ .....τότε θά άρχίσεις καί σύ νά ντρέπεσαι μαζί μέ
μάς,γιαυτό τό πράμμα πού.........
ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.......πού σάς έχει ποτίσει τό κορμί .......... είναι τό βλακόχορτο τού προέδρου ,ό όποίος μάζί μέ
τόν sir takis.........
όδηγούν τό θρύλο σας στήν κατάκτηση τού άλλου στόχου πλέον, τού κυπέλλου
Όυέφα.....!!!!!!!!!
Αύτός είναι ό στόχος γιά τήν έπόμενη δεκαετία.....
ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΤΣ...

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ...:bawl: :bigcry:

zzr2005
24/01/2007, 16:09

ο δυνατος σπρωχνεται !!!!!!!! ΝΟΜΟΣ !!!!!!!!!!

αφού ο δυνατός σπρώχνεται για εξήγησέ μου γιατί στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ σπρώχτηκε με τα χίλια ο ΠΑΟΚ....μήπως είναι ο δυνατός της υπόθεσης???
για εξήγησέ μου γιατί πέρσι στις αρχές της περιόδους σπρώχτηκαν με αντίπαλο τον Παναθηναικό Ιωνικός, Λεβαδειακός κτλ ????
για εξήγησέ μου γιατί την ομάδα του ΚΥΡΆΣΤΑ που πήγαινε για πρωτάθλημα την σφαγιάσαν στην Καλαμάτα???μήπως ήταν δυνατή η Καλαμάτα???

blueblack
24/01/2007, 17:29
αφού ο δυνατός σπρώχνεται για εξήγησέ μου γιατί στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ σπρώχτηκε με τα χίλια ο ΠΑΟΚ....μήπως είναι ο δυνατός της υπόθεσης???
για εξήγησέ μου γιατί πέρσι στις αρχές της περιόδους σπρώχτηκαν με αντίπαλο τον Παναθηναικό Ιωνικός, Λεβαδειακός κτλ ????
για εξήγησέ μου γιατί την ομάδα του ΚΥΡΆΣΤΑ που πήγαινε για πρωτάθλημα την σφαγιάσαν στην Καλαμάτα???μήπως ήταν δυνατή η Καλαμάτα???

ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..........

Τόν δυνατό δέν τόν σπρώχνουν μόνο άπό πίσω...............

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ

Καί άπό όπου άλλού χρειαστεί....!!!!!!!

TROOPER
24/01/2007, 23:14
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΑΣΗ................

Καί νά μήν έχει ...ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ.....!!!!!!!!!!!!!!

Έγώ ξενερώνω παρά τή φανατίλα μου άκόμα καί σέ ένα πέτσινο γκόλ,πέναλτυ...ή
ότι άλλο.........

Άλλά χωρίς νά έχω τίποτε μέ κανέναν άνθρωπο φέρνω ένα παράδειγμα...........

Άμα κάποιος ζεί δίπλα σέ σκουπίδια γιά χρόνια πολλά.......στό τέλος παίρνει τή
μυρωδιά τους καί γίνεται καί αύτός
ΣΚΟΥΠΙΔΙ.........!!!!!!!!!!!

Έτσι πάθανε καί οί φίλοι μας οί γαύροι ,άπό τήν πολλή τή ...ΒΡΩΜΑ......στό τέλος
έγιναν ένα μέ τή βρωμιά καί τώρα τό μόνο πού έχουν νά πούν είναι.........
έ........τί νά κάνουμε αύτός είναι ό νόμος τού δυνατού..............
Καί αύτό τό μεταφέρεις καί σέ όλη σου τή ζωή............άκόμα καί στό δρόμο πού βρίζεσαι...
Κατάλαβες τώρα φίλε trooper.................

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ.....
άλλά........
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ..............καί όχι τού αύτοδικαίου
όσο άτελής κι άν είμαι σάν άνθρωπος καί έγώ...!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.........
άν καί ή καημένη ή ζούγκλα γιά τήν έπιβίωση τό κάνει καί όχι άπό άπληστία...!!!!!!!!

Δέν μού άρέσει νά είμαι ένα φυλλαράκι πού πάει όπου φυσσάει ό άνεμος....
Κί άν ξεγελάς τόν έαυτό σου συγκρίνοντας καί λέγοντας, καί σείς.........
ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ..........
αύτό δέν σέ άπαλλάσει άπό τίποτε.......
Γιά δές όμως όπως είπε καί ό sfero.........γιατί ύπάρχει αύτή ή όμάδα στήν Έλλάδα
πού λέγεται.....ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΣ...........??????
Γιατί δέν είχε ....ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.....???????????????
Γιατί πανηγυρίζαμε όλοι μέ τίς έπιτυχίες τού ΠΑΟ , τής ΑΕΚ, τού ΠΑΟΚ, τού ΑΡΗ.....
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ........??????????
Γιατί τρελλανόμαστε όλοι μέ τά κλαρίνα πού κάνετε έσείς.....????????????

Όταν θά δώσεις τήν είλικρινή καί πραγματική άπάντηση καί όχι τό .....δυνατοί είμαστε
τί νά κάνουμε θά σάς πηδάμε......έ .....τότε θά άρχίσεις καί σύ νά ντρέπεσαι μαζί μέ
μάς,γιαυτό τό πράμμα πού.........
ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.......πού σάς έχει ποτίσει τό κορμί .......... είναι τό βλακόχορτο τού προέδρου ,ό όποίος μάζί μέ
τόν sir takis.........
όδηγούν τό θρύλο σας στήν κατάκτηση τού άλλου στόχου πλέον, τού κυπέλλου
Όυέφα.....!!!!!!!!!
Αύτός είναι ό στόχος γιά τήν έπόμενη δεκαετία.....
ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΤΣ...

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ...:bawl: :bigcry:

σε αυτο θες να απαντησω σοβαρα η να μη το βαρυνω καλυτερα και να συνεχισουμε τα μαλακισμενα χωσιματα που κανει ο ενας στον αλλο εντελως ανουσια???

TROOPER
24/01/2007, 23:15

η σωστη ερωτηση ειναι αφου ο δυνατος σπρωχνεται πως εκατσε και πηρατε το πρωταθλημα με το δουρο????????

αστο ρε φιλε να πα να γαμηθει καλυτερα....

TROOPER
24/01/2007, 23:16
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..........

Τόν δυνατό δέν τόν σπρώχνουν μόνο άπό πίσω...............

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ

Καί άπό όπου άλλού χρειαστεί....!!!!!!!

και μετα σας σπρωχνουμε ολους μαζι και τελειωνει το παραμυθακι...!

giobazolias
25/01/2007, 00:19
η σωστη ερωτηση ειναι αφου ο δυνατος σπρωχνεται πως εκατσε και πηρατε το πρωταθλημα με το δουρο????????

αστο ρε φιλε να πα να γαμηθει καλυτερα....

(το εγραψα και σε αλλο ποστ)

μην τα βαζεις με το Δουρο.......αυτος ΗΘΕΛΕ να αποβαλει και τον κυριακο αλλα ο παρατηρητης του αγωνα του ειπε:ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Ο Δουρος το ματσακι το πηγαινε για διπλο αλλα απο ΦΟΒΟ και μονο δεν εδωσε κοκκινη στον κυριακο!!!!!!

θυμησου και το γκολ που σας κατακυρωσε με υποδειξη του εποπτη, που αναθεμα και αν περασει η μπαλλα τη γραμμη!!!!!!!!!

ΑΣΤΟΝ ΤΟ ΔΟΥΡΟ.........ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ!!!

εκεινη τη χρονια ο οσφπ ηταν τοσο χαλια που ουτε η παραγκα δεν τον εσωσε!

μετα απο 10 μερες εγινε ο τελικος κυπελου........ο καστιγιο εκανε δηλωση και ειπε:ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!
ο οσφπ εχασε 3-1 παρολο που ο κασναφερης επνιξε 2 κοκκινες σε ανατολακη και γεωργατο για παντελως αντιαθλητικα φαουλ!!!

blueblack
25/01/2007, 06:08
σε αυτο θες να απαντησω σοβαρα η να μη το βαρυνω καλυτερα και να συνεχισουμε τα μαλακισμενα χωσιματα που κανει ο ενας στον αλλο εντελως ανουσια???

AΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..........

Πολύ θά ήθελα ..........ΟΧΙ...........νά μού γράψεις τό πώς λειτουργεί
ή κοινωνία ......αύτό τό ξέρω
ΑΛΛΑ........τίς προσωπικές σου θέσεις.......
ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ..........
Άν καί έχω καταλάβει κάποια πράμματα
Έμένα ίσως καί νά μέ βολεύει νά είμαι μέ τόν άδύνατο παντού
στή ζωή μου,γιατί πιθανόν δέν θά άντεχα σάν προσωπικότητα
τήν ψεύτικη λάμψη πού έκπέμπει ό δυνατός,αύτή τή λάμψη πού όφείλεται
ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ.......
Άν λοιπόν θά μέ ρωτούσες τί ήθελες νά είσαι......
ένα μερμύγκι........πού θά τό πατάει καί θά τό κλωτσάει μία σόλα
ή ένα κομμάτι αύτής τής σόλας πού θά τή φοράει κάποιος...ΔΥΝΑΤΟΣ....
ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ......

Δώσε αύτή τήν άπάντηση άβίαστα καί δέ χρειάζεται τίποτε άλλο.....
Ούτε τρίτη λύση ύπάρχει φίλε μου, τό έψαξα πολλά χρόνια.....ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ............

Άπλά τό μόνο πού μπορείς νά κάνεις είναι νά είσαι ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΜΕΡΜΥΓΚΙ
καί νάχεις.....ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ώστε νά μήν μπορεί καμμία
σόλα νά σέ λιώσει....!!!!!!!!!!
Στό γράφω αύτό γιατί δέν θά μπορούσα νά σέ φανταστώ νά πατάς μερμύγκια........
Βέβαια σάν νέος έχεις τήν ορμή, άλλά καί γώ στήν ήλικία σου μάλλον πολύ διαφορετικός
ήμουν........!!!!!!!!!!!

Δέν είσαι ύποχρεωμένος καί νά άπαντήσεις.........

blueblack
25/01/2007, 06:14
και μετα σας σπρωχνουμε ολους μαζι και τελειωνει το παραμυθακι...!

ΜΕ ΔΟΝΗΤΗ ΕΙΣΤΕ......

Μάρκα ...ΠΑΡΑΓΚΑ.....??????????

Gandalf dr685sm
25/01/2007, 08:31
Το άσχημο της υπόθεσης είναι οτι οι "τόνοι" αρχίζουν και ανεβαίνουν για το derby τίτλου σε δύο εβδομάδες...

απο την μια ο "μικρός" Κόκκαλης , αυτοανακυρρήσσεται πρωταθλητής , 10+ αγωνιστικές προ τέλους , απο την άλλη ο Φερέρ κάνει συμφωνία με ΟΠΑΠ και στοίχημα για να πάρει κέρδη απο την κατάκτηση του τίτλου απο την ΑΕΚ , ίδιο αριθμό αγωνιστικών προ τέλους, ενώ οι φήμες και οι ενδείξεις δείχνουν αποδυναμώση παρά ενδυνάμωση της ΑΕΚ , με μηδενικό ποσό μεταγραφών προς τα μέσα, αλλά με Σορεντίνο-Τσιρίλο έτοιμους να την κάνουν.

Παρόλα αυτά έχει και το χάζι του, μιας και με τέτοιες δηλώσεις , να δω ποιός θα κάνει τακτική οπισθοχώρηση , αν κάτι πάει στραβά στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σε ισοπαλία βέβαια θα έχουμε και τους πράσινους να χαίρονται που θα έρθουν και πάλι κοντά.

Ενδιάμεσα για να μην ξεχνιόμαστε έχουμε και μια αγωνιστική ακόμα που καλό είναι να δούμε τι θα γίνει και εκεί μιας και τα παιχνίδια , ουδόλως εύκολα θα τα έλεγα εγώ με Ηρακλή-ΑΕΚ , ΟΣΦΠ-ΟΦΗ , με τις δύο αυτές ομάδες, να είναι ικανές να πάρουν βαθμούς και απο τους δύο. Εύκολο παιχνίδι μόνο ο ΠΑΟ με τον Πανιώνιο (θεωρητικά!).

Πάρτε και ενα σενάριο τώρα... Ισοπαλία λέει ΑΕΚ και ΟΣΦΠ... και νίκη του ΠΑΟ....

οπότε θα είναι ΟΣΦΠ +6
...................... ΑΕΚ 0
...................... ΠΑΟ 0

και στην επομενη ισοπαλία, το γέλιο θα είναι οτι ο ΠΑΟ θα είναι πιο πάνω απο την ΑΕΚ , κάπως έτσι και ο Μουνιόθ θα λεει για πρωτάθλημα...

ΟΣΦΠ +4
ΠΑΟ. +2
ΑΕΚ.

όπου δηλαδή ο ΟΣΦΠ θα είναι 4 βαθμούς πάνω απο τον ΠΑΟ, ο ΠΑΟ 2 πάνω απο την ΑΕΚ και ουσιαστικά η ΑΕΚ θα είναι τρίτη με δυσκολότατο πρόγραμμα να ακολουθεί.

Σας φαίνεται δύσκολο σενάριο να γίνει;... εμένα οχι. Η περίοδος που διανύουμε είναι οτι χειρότερο και για τους τρείς μιας και εύκολα με τα derby μεταξύ τους και με 1-2 παιχνίδια με ομάδες σαν τον ΟΦΗ, Ηρακλή , Λάρισσα , Καλαμαριά, οι βαθμοί μπορεί να χαθούν και να έρθουν όλα τούμπα...

Και να δώ που θα κρύβονται αυτοί που κάνουν δηλώσεις για πρωταθλήματα... έχει πολλές "παγίδες" ακόμα το κυπελάκι και απορώ απο που αντλούνε την σιγουριά των δηλώσεων τους.

Gandalf

boos
25/01/2007, 13:21
ΟΜΑΔΑΡΑ

arxaios
25/01/2007, 13:58
Το άσχημο της υπόθεσης είναι οτι οι "τόνοι" αρχίζουν και ανεβαίνουν για το derby τίτλου σε δύο εβδομάδες...

απο την μια ο "μικρός" Κόκκαλης , αυτοανακυρρήσσεται πρωταθλητής , 10+ αγωνιστικές προ τέλους , απο την άλλη ο Φερέρ κάνει συμφωνία με ΟΠΑΠ και στοίχημα για να πάρει κέρδη απο την κατάκτηση του τίτλου απο την ΑΕΚ , ίδιο αριθμό αγωνιστικών προ τέλους, ενώ οι φήμες και οι ενδείξεις δείχνουν αποδυναμώση παρά ενδυνάμωση της ΑΕΚ , με μηδενικό ποσό μεταγραφών προς τα μέσα, αλλά με Σορεντίνο-Τσιρίλο έτοιμους να την κάνουν.

Παρόλα αυτά έχει και το χάζι του, μιας και με τέτοιες δηλώσεις , να δω ποιός θα κάνει τακτική οπισθοχώρηση , αν κάτι πάει στραβά στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σε ισοπαλία βέβαια θα έχουμε και τους πράσινους να χαίρονται που θα έρθουν και πάλι κοντά.

Ενδιάμεσα για να μην ξεχνιόμαστε έχουμε και μια αγωνιστική ακόμα που καλό είναι να δούμε τι θα γίνει και εκεί μιας και τα παιχνίδια , ουδόλως εύκολα θα τα έλεγα εγώ με Ηρακλή-ΑΕΚ , ΟΣΦΠ-ΟΦΗ , με τις δύο αυτές ομάδες, να είναι ικανές να πάρουν βαθμούς και απο τους δύο. Εύκολο παιχνίδι μόνο ο ΠΑΟ με τον Πανιώνιο (θεωρητικά!).

Πάρτε και ενα σενάριο τώρα... Ισοπαλία λέει ΑΕΚ και ΟΣΦΠ... και νίκη του ΠΑΟ....

οπότε θα είναι ΟΣΦΠ +6
...................... ΑΕΚ 0
...................... ΠΑΟ 0

και στην επομενη ισοπαλία, το γέλιο θα είναι οτι ο ΠΑΟ θα είναι πιο πάνω απο την ΑΕΚ , κάπως έτσι και ο Μουνιόθ θα λεει για πρωτάθλημα...

ΟΣΦΠ +4
ΠΑΟ. +2
ΑΕΚ.

όπου δηλαδή ο ΟΣΦΠ θα είναι 4 βαθμούς πάνω απο τον ΠΑΟ, ο ΠΑΟ 2 πάνω απο την ΑΕΚ και ουσιαστικά η ΑΕΚ θα είναι τρίτη με δυσκολότατο πρόγραμμα να ακολουθεί.

Σας φαίνεται δύσκολο σενάριο να γίνει;... εμένα οχι. Η περίοδος που διανύουμε είναι οτι χειρότερο και για τους τρείς μιας και εύκολα με τα derby μεταξύ τους και με 1-2 παιχνίδια με ομάδες σαν τον ΟΦΗ, Ηρακλή , Λάρισσα , Καλαμαριά, οι βαθμοί μπορεί να χαθούν και να έρθουν όλα τούμπα...

Και να δώ που θα κρύβονται αυτοί που κάνουν δηλώσεις για πρωταθλήματα... έχει πολλές "παγίδες" ακόμα το κυπελάκι και απορώ απο που αντλούνε την σιγουριά των δηλώσεων τους.

Gandalf

Η μπάλλα είναι πόρνη όπως είχε πει ο Οσιμ...........
ίσως γι'αυτό άλλωστε να την γουστάρουμε οι αρσενικοί και τα αποτελέσματα λοιπόν και οι δυνατοί συνδιασμοί τους είναι εκατοντάδες...............
Όταν όμως η μπάλλα παίζεται στο γρασίδι και όχι εντός ευαγών ιδρυμάτων τύπου παράγκας, γιατί τότε είναι όλα προδιαγεγραμμένα ......................

Ωραία τα σενάρια, αλλά αν τα θέλει και η παράγκα ........................

ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :yuck: :evil: :yuck: :evil:

TROOPER
26/01/2007, 08:01
AΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..........

Πολύ θά ήθελα ..........ΟΧΙ...........νά μού γράψεις τό πώς λειτουργεί
ή κοινωνία ......αύτό τό ξέρω
ΑΛΛΑ........τίς προσωπικές σου θέσεις.......
ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ..........
Άν καί έχω καταλάβει κάποια πράμματα
Έμένα ίσως καί νά μέ βολεύει νά είμαι μέ τόν άδύνατο παντού
στή ζωή μου,γιατί πιθανόν δέν θά άντεχα σάν προσωπικότητα
τήν ψεύτικη λάμψη πού έκπέμπει ό δυνατός,αύτή τή λάμψη πού όφείλεται
ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ.......
Άν λοιπόν θά μέ ρωτούσες τί ήθελες νά είσαι......
ένα μερμύγκι........πού θά τό πατάει καί θά τό κλωτσάει μία σόλα
ή ένα κομμάτι αύτής τής σόλας πού θά τή φοράει κάποιος...ΔΥΝΑΤΟΣ....
ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ......

Δώσε αύτή τήν άπάντηση άβίαστα καί δέ χρειάζεται τίποτε άλλο.....
Ούτε τρίτη λύση ύπάρχει φίλε μου, τό έψαξα πολλά χρόνια.....ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ............

Άπλά τό μόνο πού μπορείς νά κάνεις είναι νά είσαι ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΜΕΡΜΥΓΚΙ
καί νάχεις.....ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ώστε νά μήν μπορεί καμμία
σόλα νά σέ λιώσει....!!!!!!!!!!
Στό γράφω αύτό γιατί δέν θά μπορούσα νά σέ φανταστώ νά πατάς μερμύγκια........
Βέβαια σάν νέος έχεις τήν ορμή, άλλά καί γώ στήν ήλικία σου μάλλον πολύ διαφορετικός
ήμουν........!!!!!!!!!!!

Δέν είσαι ύποχρεωμένος καί νά άπαντήσεις.........

μαλλον θα πρεπει να αλλαξουμε κατηγορια και να παμε στους προβληματισμους...δεν απανταω ΕΔΩ για να μη χαλασει το κλιμα της.........ας πουμε διαμαχης.

πολυ ευχαριστως ομως να μου παραθεσεις την ερωτηση ανοιγοντας θρεντακι στους προβληματισμους και να το κουβεντιασουμε...

blueblack
26/01/2007, 15:18
μαλλον θα πρεπει να αλλαξουμε κατηγορια και να παμε στους προβληματισμους...δεν απανταω ΕΔΩ για να μη χαλασει το κλιμα της.........ας πουμε διαμαχης.

πολυ ευχαριστως ομως να μου παραθεσεις την ερωτηση ανοιγοντας θρεντακι στους προβληματισμους και να το κουβεντιασουμε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ...............

Καί θά μάς κράξουν.........

Έτσι κι άλλιώς ....ΑΥΤΑ.....άπό τό net δέ λέγονται, μάλλον έγώ έκανα λάθος...!!!

Ούτε οί ψυχές κατατίθενται μέσα άπό τά καλώδια...!!!!!!!

Γιαυτό άστα αύτά καί πές μου ,πώς τόν βλέπεις τόν SIR TAKIS......???

Ρέ πούστη δέκα φορές σέ ρώτησα κι όλο άλλού τό πάς καί ποτέ δέν
άπαντάς...!!!!
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΥΕΦΑ Ο SIR..???.:rotflmao: :rotflmao:

Γιατί μέ άποφεύγεις...?????..:lol:

Θά παίξει ό Καστίγιο στήν Έθνική μας..???

Καυτά έρωτήματα, πές κάτι έπιτέλους....όλο ότι μάς πηδάτε,πηδάτε,.....ε.....έντάξει τά
είπαμε αύτά....ΝΑΙ ΜΕΝ.....άλλά.....μέ...ΔΟΝΗΤΗ...

Άντε νά σέ ρωτήσω καί κάτι άλλο............

Ξέρεις πόσους βαθμούς έδωσε φέτος ό θρύλος σας καί πόσους τό ΑΕΚΑΚΙ πού εύγενώς
έπιτρέψατε...ΠΡΑΣΙΝΟΙ καί ΚΟΚΚΙΝΟΙ....στήν Εύρώπη...???

Ξέρεις καί ποιά θέση είχε τό ΑΕΚΑΚΙ στήν κατάταξη τής Όυέφα ,μέ τό μπάτζετ τού κώλου...
σέ σχέση μέ τήν όμαδάρα σας..???
Ξέρεις καί πόσες θέσεις άπό κάτω άπό τά....ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ...είσαστε...?????

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.....γιατί έμείς άκόμα δέν τελειώσαμε, όσο καί νά τό θέλαν οί Ίταλοί...

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑ.............

Γιατί στήν Εύρωπαική παράγκα γιά νά μπείς πρέπει νά έχεις καί ...ΟΜΑΔΑ....!!!!!!!!

oiko1979
26/01/2007, 16:07

Γιατί στήν Εύρωπαική παράγκα γιά νά μπείς πρέπει νά έχεις καί ...ΟΜΑΔΑ....!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΥ???

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
26/01/2007, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΚΑΙ ΣΥ???

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΧΙ...........

Άλλά φέτος μέ τά πίκολα........ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ....

30 ΘΕΣΕΙΣ.............

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ......!!!!!!!!!!

Πρωταθλητάρα...!!!!!!!!!..

Καί περίμενε μπορεί νά γίνουν καί 40.........πάρε καρέκλα καί άραξε....
Κάνε καί τό σχεδιασμό μέ τόν sir γιά τού χρόνου

Έμείς οί δεύτεροι μέ τά τεκνά θά παίζουμε.....ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΕΣ.....ΜΠΑΛΛΑ
σέ 10 μέρες.....

Έσέις τί θά παίζετε....?????????

oiko1979
26/01/2007, 22:36
ΟΧΙ...........

Άλλά φέτος μέ τά πίκολα........ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ....

30 ΘΕΣΕΙΣ.............

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ......!!!!!!!!!!

Πρωταθλητάρα...!!!!!!!!!..

Καί περίμενε μπορεί νά γίνουν καί 40.........πάρε καρέκλα καί άραξε....
Κάνε καί τό σχεδιασμό μέ τόν sir γιά τού χρόνου

Έμείς οί δεύτεροι μέ τά τεκνά θά παίζουμε.....ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΕΣ.....ΜΠΑΛΛΑ
σέ 10 μέρες.....

Έσέις τί θά παίζετε....?????????

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...

TROOPER
27/01/2007, 01:19

Έτσι κι άλλιώς ....ΑΥΤΑ.....άπό τό net δέ λέγονται, μάλλον έγώ έκανα λάθος...!!!

Ούτε οί ψυχές κατατίθενται μέσα άπό τά καλώδια...!!!!!!!

Γιαυτό άστα αύτά καί πές μου ,πώς τόν βλέπεις τόν SIR TAKIS......???

Ρέ πούστη δέκα φορές σέ ρώτησα κι όλο άλλού τό πάς καί ποτέ δέν
άπαντάς...!!!!
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΥΕΦΑ Ο SIR..???.:rotflmao: :rotflmao:

Γιατί μέ άποφεύγεις...?????..:lol:

Θά παίξει ό Καστίγιο στήν Έθνική μας..???

Καυτά έρωτήματα, πές κάτι έπιτέλους....όλο ότι μάς πηδάτε,πηδάτε,.....ε.....έντάξει τά
είπαμε αύτά....ΝΑΙ ΜΕΝ.....άλλά.....μέ...ΔΟΝΗΤΗ...

Άντε νά σέ ρωτήσω καί κάτι άλλο............

Ξέρεις πόσους βαθμούς έδωσε φέτος ό θρύλος σας καί πόσους τό ΑΕΚΑΚΙ πού εύγενώς
έπιτρέψατε...ΠΡΑΣΙΝΟΙ καί ΚΟΚΚΙΝΟΙ....στήν Εύρώπη...???

Ξέρεις καί ποιά θέση είχε τό ΑΕΚΑΚΙ στήν κατάταξη τής Όυέφα ,μέ τό μπάτζετ τού κώλου...
σέ σχέση μέ τήν όμαδάρα σας..???
Ξέρεις καί πόσες θέσεις άπό κάτω άπό τά....ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ...είσαστε...?????

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.....γιατί έμείς άκόμα δέν τελειώσαμε, όσο καί νά τό θέλαν οί Ίταλοί...

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑ.............

ρε συ μην ξεχνας οτι ο τακης σε εχει ταραξει !!!!!!!!!
δεν λεω ουτε οτι ειναι κανενας προπονητης σοβαρος.φυσικα ουεφα ουτε με κυαλια αλλα δε πιστευω να μεινει μετα το καλοκαιρι.

κατα τα αλλα εσυ εχεις ομαδα δλδ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευθυμισαμε παλι σημερις !!!!:lol:

blueblack
27/01/2007, 04:39
ρε συ μην ξεχνας οτι ο τακης σε εχει ταραξει !!!!!!!!!
δεν λεω ουτε οτι ειναι κανενας προπονητης σοβαρος.φυσικα ουεφα ουτε με κυαλια αλλα δε πιστευω να μεινει μετα το καλοκαιρι.

κατα τα αλλα εσυ εχεις ομαδα δλδ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευθυμισαμε παλι σημερις !!!!:lol:

AYTO ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ..........

Όποτε έκανε τέτοια κίνηση στήν πιάτσα ό πρόεδρος μέ Κόλιους καί
Άλέφαντους...........Ο ΤΙΤΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ......

Μαλάκας είναι νά πληρώνει...???

Μέχρι καί ό Πέτρος κατέβηκε στόν πάγκο.....:rotflmao: :rotflmao:

Καί πάλι τό πήρατε.....:rotflmao: :rotflmao:
Όμάδα ...ΔΕΝ ΕΧΩ ....άλλά 30 θέσεις άπό κάτω σέ έχω....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.....
Είδες κάπου σάς έχουμε καί έμείς άπό κάτω μόλις μάς άφήσατε......

Καί μάλιστα πού..??????????????

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...:lol: :lol:

blueblack
27/01/2007, 04:55
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...

ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.............

Δέν σέ άγγίζει τίποτε......:rotflmao: :rotflmao:

Τόσο ...ΒΛΑΚΟΧΟΡΤΟ......πού μοιράζει ό πρόεδρος.....:rotflmao: :rotflmao:

ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...?????

Ποιό πολύ κι άπό τά γελάδια πρέπει νάχεις μασήσει....:lol: :lol: :lol:

Ξέρεις τό Όυέφα τό παίρνετε καί χωρίς νάχετε πάρει τό πρωτάθλημα....
Όπότε μέ ένα σμπάρο δύο τριγώνια ό πρόεδρος....!!!!!!!!!!!

Είσαι μέλος...????????????????

oiko1979
27/01/2007, 16:50
ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.............

Δέν σέ άγγίζει τίποτε......:rotflmao: :rotflmao:

Τόσο ...ΒΛΑΚΟΧΟΡΤΟ......πού μοιράζει ό πρόεδρος.....:rotflmao: :rotflmao:

ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...?????

Ποιό πολύ κι άπό τά γελάδια πρέπει νάχεις μασήσει....:lol: :lol: :lol:

Ξέρεις τό Όυέφα τό παίρνετε καί χωρίς νάχετε πάρει τό πρωτάθλημα....
Όπότε μέ ένα σμπάρο δύο τριγώνια ό πρόεδρος....!!!!!!!!!!!

Είσαι μέλος...????????????????

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ...

ΚΟΥΠΕΣ...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΟΣΦΠ=0 , ΠΑΟ=0 ,ΑΕΚ=0

ΜΠΑΣΚΕΤ , ΟΣΦΠ=1,ΠΑΟ=3,ΑΕΚ=1,ΠΑΟΚ=2,ΑΡΗΣ=2,ΜΑΡΟΥΣΙ=1

ΒΟΛΛΕΥ ,ΟΣΦΠ=2,ΠΑΟ=0,ΑΕΚ=0 κτλ κτλ

ΠΟΛΟ ,ΟΣΦΠ=2,ΠΑΟ=0,ΑΕΚ=ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΔΙΚΟ ΣΑΣ...

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ....

kalant
27/01/2007, 17:20
τι να τα κανει η αεκ τα τροπαια?

ολοκληρη μιλαν κερδισε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε την επομενη δεκαετια σας ευχομαι και τη μπαρτσελωνα για να τυπωσετε μπλουζακια, θα εχετε κλεισει σαν ομαδα πια...

:beer:

el_hymador
27/01/2007, 17:26

ΚΟΥΠΕΣ...

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ....

Ξεχασες τα darts οπου ο γαυρος ειχε μια προκριση στους 32 του κυπελλου καφετεριων Πασαλιμανιου , το bowling οπου ο Μητσος (που ειναι μελος) ειχε κανει σερι 15 strike και τους πρεφαδορους παλαιμαχους του ολυμπιακου , που δεν τους βγαινει κανενα καφενειο στον Αγ.Δημητριο....

το ρεκορ του Θαναση με 12 κιλα κεφαλο , πεταχταρι στο λιμανι θεωρειτε ανεπισημο , γιατι δολωνε με φαραω ...

arxaios
27/01/2007, 17:43
ΡΕ ΠΟΣΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ .................
Να δεις που τώρα πιστεύουν ακόμα ότι θα πάρουν το ΟΥΕΦΑ .............
ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!
Είναι δυνατόν ποτέ να αποκλείστηκαν απο παντού οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΨΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ..................

Είσαστε εντελώς γελοίοι κάποιοι .........................

oiko1979
27/01/2007, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ξεχασες τα darts οπου ο γαυρος ειχε μια προκριση στους 32 του κυπελλου καφετεριων Πασαλιμανιου , το bowling οπου ο Μητσος (που ειναι μελος) ειχε κανει σερι 15 strike και τους πρεφαδορους παλαιμαχους του ολυμπιακου , που δεν τους βγαινει κανενα καφενειο στον Αγ.Δημητριο....

το ρεκορ του Θαναση με 12 κιλα κεφαλο , πεταχταρι στο λιμανι θεωρειτε ανεπισημο , γιατι δολωνε με φαραω ...

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΤΕ ΠΑΟ ΓΗΠΕΔΟ...

ΜΑΚΕΤΕΣ , ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ,DVD...

Η ΠΑΝΑΘΑ ΔΕ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ...

ΠΑΟ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΡΙΝΑ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giobazolias
27/01/2007, 18:27
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΤΕ ΠΑΟ ΓΗΠΕΔΟ...

ΜΑΚΕΤΕΣ , ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ,DVD...

Η ΠΑΝΑΘΑ ΔΕ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ...

ΠΑΟ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΡΙΝΑ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το ΠΑΟ ΑRENA ητε το θελετε ητε οχι, σε 2 χρονακια θε ειναι ετοιμο, θα ειναι μεγαλυτερο απο το τηγανι σας και θα ανηκει στην ομαδα..............................και οχι στην ιδιωτικη περιουσια του προεδρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
27/01/2007, 20:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
το ΠΑΟ ΑRENA ητε το θελετε ητε οχι, σε 2 χρονακια θε ειναι ετοιμο, θα ειναι μεγαλυτερο απο το τηγανι σας και θα ανηκει στην ομαδα..............................και οχι στην ιδιωτικη περιουσια του προεδρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και θα μας ζαλιζονται τα αρχιδια οποτε θα θελουμε να παμε κεντρο αθηνα επειδη θα ξυνετε εσεις εκει τα παπαρια σας !!!!!
γαμω δε λεω !!!!!!
αλλα δε παμε ολοι μαζι να πνιγουμε που για να κανει γηπεδο η ομαδα της αγελαδοτροφης θα βλαστημαει ολο το συμπαν???

αλλα τι σε νοιαζει εσενα αγορι μου....η αεκ και η παναθα να κανουνε γηπεδο και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε...

ε ρε ξυλο που μας χρειαζεται...:evil:

TROOPER
27/01/2007, 20:46

:a46:

αλλα δε ξερω αν σου το πα....δε με τσουζει και δε νιωθω και απο κατω.οποτε κατσε εσυ με τη χαρα σου (γιατι να σου χαλασω την ευτυχια?) και εγω θα περνω πρωταθληματα.

κορυφη !!!!!!!!!!:a25: :a25: :a25:

arxaios
27/01/2007, 22:41
και θα μας ζαλιζονται τα αρχιδια οποτε θα θελουμε να παμε κεντρο αθηνα επειδη θα ξυνετε εσεις εκει τα παπαρια σας !!!!!
γαμω δε λεω !!!!!!
αλλα δε παμε ολοι μαζι να πνιγουμε που για να κανει γηπεδο η ομαδα της αγελαδοτροφης θα βλαστημαει ολο το συμπαν???

αλλα τι σε νοιαζει εσενα αγορι μου....η αεκ και η παναθα να κανουνε γηπεδο και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ !!!!!!!!!!
Ολοι θέλανε ή την επανακατασκευή στην λεοφόρο ή στο Γουδί ...............
Αυτό τουλάχιστον έπρεπε να το ξέρεις !!!!!!!!!!
Καταρχήν ο Βοτανικός είναι μάλλον πιο κοντά στον Πειραιά παρά στην Αθήνα ............
και είναι λέει συμβιβαστική λύση !!!!!!!!!!!!!!

:wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI
27/01/2007, 22:50
TROOPER

Tελικα στην χωματερη θα γινει το γηπεδο της ΑΕΚ ??? :confused:

STOYBI
27/01/2007, 22:53
arxaios

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ !!!!!!!!!!

Για ενα πραγμα γουσταρω τον τζιγγερ !!!!

Οτι τους βαζελους τους εχει εντελως στα @ρχιδι@ του γραμενους χρονια τωρα !!!!

giobazolias
27/01/2007, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
arxaios

Για ενα πραγμα γουσταρω τον τζιγγερ !!!!

Οτι τους βαζελους τους εχει εντελως στα @ρχιδι@ του γραμενους χρονια τωρα !!!!

εμεις με το τζιγγερ εχουμε τις διαφορες μας και τις εκφραζουμε!!!

εσας ο κοκκαλης ξερει να χαλληναγωγει τις αντιρρησεις σας, με το κουτοχορτο που σας ταιζει!................πρωταθλημα να ναι.................και οπως να ναι!!!...................ασχετα αν η ομαδα δεν παει μια στην ευρωπη και δεν εχει υποδομη.

TROOPER
27/01/2007, 23:20

εσας ο κοκκαλης ξερει να χαλληναγωγει τις αντιρρησεις σας, με το κουτοχορτο που σας ταιζει!................πρωταθλημα να ναι.................και οπως να ναι!!!

για να δεις τωρα τι μαλακια ειπες....

εχει να κανει σε κατι αυτο με τη συζητηση?????

οχι.

μηπως εχει να κανει με τη πραγματικοτητα?????

ας το εξετασουμε...

δλδ μου λες οτι εσεις εχετε μυαλο...οι βαζελοι δλδ και εμεις οι γαυροι ειμαστε βλακες.

ε ναι...κυκλους κανει η ζωη....καποτε ειμασταν εμεις οι εξυπνοι και εσεις οι βλακες...(μαντζαβελακης,πουμπλης κλπ) απο σκανδαλο τον κανατε τον κυκλο σας.αστο φιλε η βρωμα ειναι διαχυτη...μη τη ψαχνεις θα χαθεις !!!!!!!!!!

STOYBI
27/01/2007, 23:22

εσας ο κοκκαλης ξερει να χαλληναγωγει τις αντιρρησεις σας, με το κουτοχορτο που σας ταιζει!................πρωταθλημα να ναι.................και οπως να ναι!!!

Η μονη εκφραση που ειχατε παντα ηταν... της ασφυξιας απο τον καπνο των καμενων καθισματων στο οακα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυριστε τωρα στην λεωφορο και υπομονη μεχρι να παριστανετε τους μαγκες του βοτανικου !!!

giobazolias
27/01/2007, 23:33
για να δεις τωρα τι μαλακια ειπες....

εχει να κανει σε κατι αυτο με τη συζητηση?????

οχι.

μηπως εχει να κανει με τη πραγματικοτητα?????

ας το εξετασουμε...

δλδ μου λες οτι εσεις εχετε μυαλο...οι βαζελοι δλδ και εμεις οι γαυροι ειμαστε βλακες.

ε ναι...κυκλους κανει η ζωη....καποτε ειμασταν εμεις οι εξυπνοι και εσεις οι βλακες...(μαντζαβελακης,πουμπλης κλπ) απο σκανδαλο τον κανατε τον κυκλο σας.αστο φιλε η βρωμα ειναι διαχυτη...μη τη ψαχνεις θα χαθεις !!!!!!!!!!

θελω να καταληξω πως, οταν ο τζιγγερ κανει μαλακιες......ειναι υποδικος
ο δικος σας δεν ειναι ποτε υποδικος γιατι σας εμαθε πως παιρνοντας το πρωταθλημα...........ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ολοι οι προεδροι γραφουν στ αρχιδια τους τον κοσμο.....μονο που ο δικος σας εχει την ικανοτητα να κανει ΕΣΑΣ να συμφωνειτε μαζι του.........ετσι δεν χρειαζεταινα να ερθει ποτε σε αντιπαραθεση μαζι σας!

Ακομα και στα ΜΜΕ εχει βαλει χερι...........μια φορα καποιοι απο σας τον γιουχαραν.............και ολοι οι δημοσιογραφοι τον προστατευσαν και εβγαλαν εσας αχαριστους!

TROOPER
27/01/2007, 23:54
θελω να καταληξω πως, οταν ο τζιγγερ κανει μαλακιες......ειναι υποδικος
ο δικος σας δεν ειναι ποτε υποδικος γιατι σας εμαθε πως παιρνοντας το πρωταθλημα...........ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ολοι οι προεδροι γραφουν στ αρχιδια τους τον κοσμο.....μονο που ο δικος σας εχει την ικανοτητα να κανει ΕΣΑΣ να συμφωνειτε μαζι του.........ετσι δεν χρειαζεταινα να ερθει ποτε σε αντιπαραθεση μαζι σας!

Ακομα και στα ΜΜΕ εχει βαλει χερι...........μια φορα καποιοι απο σας τον γιουχαραν.............και ολοι οι δημοσιογραφοι τον προστατευσαν και εβγαλαν εσας αχαριστους!

1.υποδικος σε ποιους ειναι????
2.και να ειναι...πες μου την καταληξη
3.συμφωνω για τον κοκκαλη αλλα για πες μου γιατι ολοι σας θελετε 1 τετοιο προεδρο???(να ξεκαθαρισω πως για μενα 1000 φορες κοσκοτας!!!)

el_hymador
28/01/2007, 00:23
γαμω δε λεω !!!!!!

και τι δουλεια εχεις εσυ στην Αθηνα ρε αρουρι του λιμανιου?? :lol:

να παμε να πνιγουμε ? ευχαριστως αλλα οχι στον Περαια!! εχει και αλλου θαλασσες!!!

...ουτε το πτωμα μας εκει!!! ουστ!!

TROOPER
28/01/2007, 00:41
και τι δουλεια εχεις εσυ στην Αθηνα ρε αρουρι του λιμανιου?? :lol:

να παμε να πνιγουμε ? ευχαριστως αλλα οχι στον Περαια!! εχει και αλλου θαλασσες!!!

...ουτε το πτωμα μας εκει!!! ουστ!!

απο τις αλλες θαλασσες να περνετε τα καραβακια για τα νησια το καλοκαιρι!!!:a021:

TROOPER
28/01/2007, 00:42
AYTO ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ..........

Όποτε έκανε τέτοια κίνηση στήν πιάτσα ό πρόεδρος μέ Κόλιους καί
Άλέφαντους...........Ο ΤΙΤΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ......

Μαλάκας είναι νά πληρώνει...???

Μέχρι καί ό Πέτρος κατέβηκε στόν πάγκο.....:rotflmao: :rotflmao:

Καί πάλι τό πήρατε.....:rotflmao: :rotflmao:
Όμάδα ...ΔΕΝ ΕΧΩ ....άλλά 30 θέσεις άπό κάτω σέ έχω....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.....

ετοιμασου για νεα 6αρα :winka:

giobazolias
28/01/2007, 00:50
1.υποδικος σε ποιους ειναι????
2.και να ειναι...πες μου την καταληξη
3.συμφωνω για τον κοκκαλη αλλα για πες μου γιατι ολοι σας θελετε 1 τετοιο προεδρο???(να ξεκαθαρισω πως για μενα 1000 φορες κοσκοτας!!!)

1.υποδικος σε εμας τους φιλαθλους
2.η καταληξη ηταν η φουρνια των γκουμομπασιναδων, και επαιται των νΙνιμπουτζικων........αλλα και εγω ξεκαθαριζω 1000 Ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ
3.εννοειται πως δεν θελω τετοιο προεδρο(κοκκαλη)..........τι εχει κανει ο κοκκαλης???.....μια παραγκα εστησε......και βαζει για βιτρινα τους ριβαλντο, τζιοβανι, κτλ.......

blueblack
28/01/2007, 06:49

ΚΟΥΠΕΣ...

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ....

EIΣΑΙ ΚΑΙ.............ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΥΛΗ.......

Όταν γράφεις τά νούμερα, μήν ξεφτιλίζεσαι......!!!!!!!

Άν ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.........:nono:

Πάντως μέ τρελλαίνει ή συλλογιστική σου.........τό σκεπτικό σου ρέ
παιδάκι μου.....:lol:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
28/01/2007, 07:06
:a46:

αλλα δε ξερω αν σου το πα....δε με τσουζει και δε νιωθω και απο κατω.οποτε κατσε εσυ με τη χαρα σου (γιατι να σου χαλασω την ευτυχια?) και εγω θα περνω πρωταθληματα.

κορυφη !!!!!!!!!!:a25: :a25: :a25:

ΓΙΑΤΙ............???????????

ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.....:rotflmao: :rotflmao:

Καί μήν ξεχνάς , ΕΣΥ δέν είσαι τό κέντρο τής γής.....
Δέκα χρόνια χαβιάρι.....?????????
Στό χωριό......?????????????
Μή μού πείς βρέ πώς δέν θές καί σολωμό στήν πόλη....!!!!!!!!
Άλλιώς γιατί νά βγεί ό πρόεδρος νά σάς παραμυθιάσει μόλις άκουσε
τό κράξιμο στό Καραισκάκη......
Πάρε μιά μεταγραφή..............
Πάρε τόν sir takis....................
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ......!!!!!!!!!
Ή συνταγή γνωστή...
Είδικά αύτή ή δήλωση μέ τό Όυέφα.....
Σέ σύλλογο μέ........................................................άπευθύνεται
Άντε δέ θέλω νά προσβάλω άνθρώπους μέ προβλήματα ύγείας...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ..........ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ.........!!!!!!!!!!

ΥΓ. ΟΙΚΟ............Δέ χρειάζεται νά άπαντάς ,γράφε έσύ τά δικά σου καί έμείς έδώ είμαστε....
γιατί μάς...........ΤΥΦΛΩΣΕΣ......μέ τά έπιχειρήματα σου.....!!!!!!!!!!

blueblack
28/01/2007, 07:42
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ..............

Θά τό πώ...............

Άν σήμερα ή ΑΕΚ .....ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..........πάει γιά τρίτη θέση...

Καί ότι είναι νά γίνει θά γίνει μέχρι τήν 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.........
Αύτό νά τό θυμάστε...... :o

Μετά δέν πρόκειται νά άλλάξει τίποτα γιά μάς,μάλλον άπό κεί καί
πέρα θά πάμε χωρίς άπώλειες.....άλλά άν ΤΟΤΕ.........είμαστε γιά τά
πανηγύρια, έκεί θά μείνουμε....!!!!!!!!!

Αύτό πιστεύω πώς είναι τό όριακό μάτς γιά τήν κατοχύρωση
τής 2ης θέσης.
Προσωπικά πιστεύω πώς ή 1η χάθηκε στήν Τούμπα.
Πρέπει νά γίνουν πράμματα καί θάμματα.....
Καί δυστυχώς έπαληθεύτηκα μέ τόν πιό τραγικό τρόπο.
Άσχετα μέ τό πρώτο γκόλ,νά λέμε τήν άλήθεια,'οπως άκριβώς τό έγραψα
μετά τό μάτς τής ΑΕΚ στήν Τούμπα..............
ή ΑΕΚ δέν έχει.......έστω........ΑΥΤΟΝ....τόν Ριβάλντο καί αύτόν τόν
Τζόρτζεβιτς,μέ τό σούτ στό δοκάρι.
Δέν έχει διάρκεια ό Ριβάλντο,άλλά τή δουλειά τήν έκανε.
Τώρα άν ό Καζναφέρης άκύρωνε,καί άν ,καί άν,.........
τά δυό του μπαλλάκια είναι γεγονός....
Αύτή τή στιγμή μέ τούς γαύρους είμαστε δυό ίσοδύναμες όμάδες πού ή μία
κολώνει μπροστά στίς εύθύνες της καί γιά τήν άλλη σέ κάποιες δύσκολες
στιγμές καθαρίζει ή προσωπικότητα 2 παικτών....
Άν είχαμε καί μείς έναν Ριβάλντο πιστεύω πώς θά είμασταν πολύ καλύτερη
όμάδα άπό τούς γαύρους....

ΑΛΛΑ ρέ Ντέμη ό τύπος καί περπατώντας έχει 2 μύρρια συμβόλαιο.....!!!!!!!!!!
Καί μείς βαρεθήκαμε νά άκούμε γιά τόν Ίβιτς πού ψάχνει,ψάχνει,ψάχνει......
καί στό τέλος μάς φέρνει ........κάτι δανεικούς, κάτι πεταμένους,κάτι ξεχασμένους.....

Ένα θά πώ.............γιά όποιον ξέρει μπάλλα.......

Ο ΦΕΡΡΕΡ.................ΕΙΝΑΙ ...................

Μ Α Γ Ο Σ

el_hymador
28/01/2007, 08:51
απο τις αλλες θαλασσες να περνετε τα καραβακια για τα νησια το καλοκαιρι!!!:a021:

τσ, τσ...στα νησακια το καλοκαιρι παμε με το ιστιοπλοϊκο το οποιο ειναι δεμενο στην Ν.Μακρη...ασε που υπαρχει και το ελικοπτερο....ασε στην τελικη που υπαρχει και η Ραφηνα:a25: :a25: :a25: :a01:

arxaios
28/01/2007, 10:23

καί στό τέλος μάς φέρνει ........

τον αδελφό του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

blueblack
28/01/2007, 10:28
τον αδελφό του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

ΜΗ ΓΕΛΑΣ..............

γιατί καί σείς γιά κλάμματα είστε............

Πήρατε τό 17χρονο καί τόν κάνατε Κρόιφ........
Άντί νά ρίξετε κανά φράγκο όλο τό άναπηρικό σώμα άπό Ίσπανία φέρατε...

Καλημέρα:wave2:

arxaios
28/01/2007, 10:43
ΜΗ ΓΕΛΑΣ..............

γιατί καί σείς γιά κλάμματα είστε............

Πήρατε τό 17χρονο καί τόν κάνατε Κρόιφ........
Άντί νά ρίξετε κανά φράγκο όλο τό άναπηρικό σώμα άπό Ίσπανία φέρατε...

Καλημέρα:wave2:
Εμας ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ έχει οστρακόδερμα στην τσέπη (βλ. καβούρια) και αυτό είναι γνωστό τοις πάσοις ...........
ΟΜΩΣ η ομάδα έχει χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο και αυτό είναι καλό !!!!!!
Τώρα για το αναπηρικό σώμα Ισπανίας θα δείξει...............

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάντα μ' αρέσει να βλέπω έναν 17χρονο να χώνεται παντού, με όλο το θράσσος και τον τσαμπουκά της ηλικίας του ......

Ο Νίνης δεν είναι η μόνη περίπτωση στο ΠΑΟ, Δάρλας, Λεοντίου, Μάντζιος κ.λ.π. ίσως να μην είναι ακόμα κορυφές αλλά έχουν σίγουρα μέλλον μπροστά τους .................

Ενώ άλλοι κοιτάζουν το τι θα κάνουν με τα νέα συνταξιοδωτικά !!!!!!!!

oiko1979
28/01/2007, 11:09
Εμας ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ έχει οστρακόδερμα στην τσέπη (βλ. καβούρια) και αυτό είναι γνωστό τοις πάσοις ...........
ΟΜΩΣ η ομάδα έχει χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο και αυτό είναι καλό !!!!!!
Τώρα για το αναπηρικό σώμα Ισπανίας θα δείξει...............

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάντα μ' αρέσει να βλέπω έναν 17χρονο να χώνεται παντού, με όλο το θράσσος και τον τσαμπουκά της ηλικίας του ......

Ο Νίνης δεν είναι η μόνη περίπτωση στο ΠΑΟ, Δάρλας, Λεοντίου, Μάντζιος κ.λ.π. ίσως να μην είναι ακόμα κορυφές αλλά έχουν σίγουρα μέλλον μπροστά τους .................

Ενώ άλλοι κοιτάζουν το τι θα κάνουν με τα νέα συνταξιοδωτικά !!!!!!!!

ΜΠΑΣΙΝΑΣ...

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ...

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ...

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ...

ΟΛΙΣΑΝΤΕΜΠΕ...

ΧΑΛΚΙΑΣ...

ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ....

ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ....:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

giobazolias
28/01/2007, 11:38
ΜΠΑΣΙΝΑΣ...

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ...

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ...

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ...

ΟΛΙΣΑΝΤΕΜΠΕ...

ΧΑΛΚΙΑΣ...

ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ....

ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ....:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

ναι αλλα πριν φυγουν και αυτοι νυχτα, θα γαμησουν σε ευρωπη και θα επανδρωσουν ΕΠΑΞΙΑ την εθνικη ελλαδας!!!!...........ξερεις........τα γνωστα!!!!!!!!!!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

oiko1979
28/01/2007, 11:53
ναι αλλα πριν φυγουν και αυτοι νυχτα, θα γαμησουν σε ευρωπη και θα επανδρωσουν ΕΠΑΞΙΑ την εθνικη ελλαδας!!!!...........ξερεις........τα γνωστα!!!!!!!!!!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ...

3-0 ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ???

1-4 ΛΕΩΦΟΡΟ???

ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΡΙΝΑ....

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giobazolias
28/01/2007, 12:15
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ..............

Θά τό πώ...............

Άν σήμερα ή ΑΕΚ .....ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..........πάει γιά τρίτη θέση...

Καί ότι είναι νά γίνει θά γίνει μέχρι τήν 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.........
Αύτό νά τό θυμάστε...... :o

Μετά δέν πρόκειται νά άλλάξει τίποτα γιά μάς,μάλλον άπό κεί καί
πέρα θά πάμε χωρίς άπώλειες.....άλλά άν ΤΟΤΕ.........είμαστε γιά τά
πανηγύρια, έκεί θά μείνουμε....!!!!!!!!!

Αύτό πιστεύω πώς είναι τό όριακό μάτς γιά τήν κατοχύρωση
τής 2ης θέσης.
Προσωπικά πιστεύω πώς ή 1η χάθηκε στήν Τούμπα.
Πρέπει νά γίνουν πράμματα καί θάμματα.....
Καί δυστυχώς έπαληθεύτηκα μέ τόν πιό τραγικό τρόπο.
Άσχετα μέ τό πρώτο γκόλ,νά λέμε τήν άλήθεια,'οπως άκριβώς τό έγραψα
μετά τό μάτς τής ΑΕΚ στήν Τούμπα..............
ή ΑΕΚ δέν έχει.......έστω........ΑΥΤΟΝ....τόν Ριβάλντο καί αύτόν τόν
Τζόρτζεβιτς,μέ τό σούτ στό δοκάρι.
Δέν έχει διάρκεια ό Ριβάλντο,άλλά τή δουλειά τήν έκανε.
Τώρα άν ό Καζναφέρης άκύρωνε,καί άν ,καί άν,.........
τά δυό του μπαλλάκια είναι γεγονός....
Αύτή τή στιγμή μέ τούς γαύρους είμαστε δυό ίσοδύναμες όμάδες πού ή μία
κολώνει μπροστά στίς εύθύνες της καί γιά τήν άλλη σέ κάποιες δύσκολες
στιγμές καθαρίζει ή προσωπικότητα 2 παικτών....

ΑΛΛΑ ρέ Ντέμη ό τύπος καί περπατώντας έχει 2 μύρρια συμβόλαιο.....!!!!!!!!!!
καί στό τέλος μάς φέρνει ........κάτι δανεικούς, κάτι πεταμένους,κάτι ξεχασμένους.....

Ένα θά πώ.............γιά όποιον ξέρει μπάλλα.......

Ο ΦΕΡΡΕΡ.................ΕΙΝΑΙ ...................

Μ Α Γ Ο Σ

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ!!!

το σημερινο ποδοσφαιρο βασιζεται:
- στο συνολο
- τη δυναμη
- και φυσικη κατασταση!!!

απλα το ελληνικο πρωταθλημα βασιζεται
- στη λεπτομερεια που κανει η διαιτησια (no comment)
- στατικο ποδοσφαιρο (οι διαιτητες σφυριζουν με το παρα μικρο)
-και στημενη φαση (εκει ειναι καλος ο οσφπ)

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΕΚ-ΟΣΦΠ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΚΡΥΦΤΟ!!!

η αεκ θα παιζει ασφυκτικο πρεσινγκ και θα εχει πληρη κατοχη μπαλλας

οι του οσφπ θα πεφτουν καθε λιγο κατω, να παρουν τη στημενη φαση και να δινουν ανασες στη γερουσια......

SPORAKIAS
28/01/2007, 12:19

οι του οσφπ θα πεφτουν καθε λιγο κατω , να παρουν τη στημενη φαση και να δινουν ανασες στη γερουσια......

αυτο ειναι το τελευταιο που περιμενα να ακουσω απο αεκτζη(αν εισαι αεκτζης)....

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

SPORAKIAS
28/01/2007, 12:20
.

kalant
28/01/2007, 12:21

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΕΚ-ΟΣΦΠ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΚΡΥΦΤΟ!!!

η αεκ θα παιζει ασφυκτικο πρεσινγκ και θα εχει πληρη κατοχη μπαλλας

οι του οσφπ θα πεφτουν καθε λιγο κατω, να παρουν τη στημενη φαση και να δινουν ανασες στη γερουσια......

ναι ε? :confused:

το αποτελεσμα ποιο θα ειναι?

giobazolias
28/01/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ναι ε? :confused:

το αποτελεσμα ποιο θα ειναι?

αν το ηξερα θα το φωρτονα στο στοιχημα

:rotflmao: :rotflmao:

kalant εχεις πμ

kalant
28/01/2007, 12:42
αν το ηξερα θα το φωρτονα στο στοιχημα

:rotflmao: :rotflmao:

kalant εχεις πμ

δεν εχω κανενα πμ, καποιο λαθος κανεις...

zzr2005
28/01/2007, 12:56

ΚΟΥΠΕΣ...

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ....

το trivial pursuit red believers το πήρες?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πολυμίξερ Ολυμπιακός πότε θα βγει???

α ρε ...σας έχουν πάρει χαμπάρι ποσο σουργελα είστε και σας πουλάνε απο επιτραπέζια με το κεφάλι της δαφνοστεφανωμένης αδελφής μέχρι κιλοτάκια .....
βγάζει λεφτά ο πρόεδρος και εσείς μετά το Δεκέμβριο κλείνεται την τηλεόραση ....

giobazolias
28/01/2007, 13:00
δεν εχω κανενα πμ, καποιο λαθος κανεις...

ΤΩΡΑ?

kalant
28/01/2007, 13:04
ΤΩΡΑ?

ενταξει, το εμαθες... :lol:

blueblack
28/01/2007, 20:09
TEΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ.......

Άντε καί τού χρόνου......
Τώρα μπορούμε , χωρίς άγχος, νά περιμένουμε τίς μεταγραφές......

Μέ 8 βαθμούς διαφορά.........
θάχει γέλιο, πολύ γέλιο.........καί μέ τά μπάκ μας νά πετάνε.......!!!!!!!!!!!

Ούτε στίς άλάνες δέ μπαίνουν τέτοια γκόλ.............
Ό άνθρωπος δέν ήξερε τί νά κάνει τή μπάλλα καί κλώτσησε.....
Δυό κοιτάγανε καί ό Μόρας ώς συνήθως δέν ήταν έκεί....
Ό Σορεντίνο έπαθε πλάκα....ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...!!!!

Άπό δώ καί μπρός θά μιλάω γιά τόν καιρό.....άντε καί λίγο Παρί γιά κανά
δυό βδομάδες......

Όποιος Άεκτσής θέλει.............ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...........

ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ.........

STOYBI
28/01/2007, 20:14
Καποιοι απο εδω μεσα ....

Θελουν να κονομησουν.....

ΤΖΑΜΠΕ ΚΡΑΝΑΚΙ... :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalant
28/01/2007, 20:31
οχι ρε γμτ, με ποιον θα ασχολουμαστε τωρα?

πανε και οι διαμαχες...

ας ανοιξουμε καμια διαμαχη για διτροχα γιατι δεν εχει ενδιαφερον πια...

ελα ρε ενταξει μην ξενερωνετε, αφου ξερετε οτι ειστε ομαδαρα, ειπαμε η διαιτησια φταιει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

oiko1979
28/01/2007, 21:14
Ο ΦΕΡΕΡ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΛΕΤΕ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
28/01/2007, 21:41
τσ, τσ...στα νησακια το καλοκαιρι παμε με το ιστιοπλοϊκο το οποιο ειναι δεμενο στην Ν.Μακρη...ασε που υπαρχει και το ελικοπτερο....ασε στην τελικη που υπαρχει και η Ραφηνα:a25: :a25: :a25: :a01:

Ε..ΝΑΙ εσας σας παει κρουαζιερες στα νησια ο προεδρας με τα γιοτ του....γιοι της παλεφιπ!!!:lol: :lol: :lol:

TROOPER
28/01/2007, 21:42

ααααα δεν εισαστε????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:a021:

blueblack
29/01/2007, 06:21
οχι ρε γμτ, με ποιον θα ασχολουμαστε τωρα?

πανε και οι διαμαχες...

ας ανοιξουμε καμια διαμαχη για διτροχα γιατι δεν εχει ενδιαφερον πια...

ελα ρε ενταξει μην ξενερωνετε, αφου ξερετε οτι ειστε ομαδαρα, ειπαμε η διαιτησια φταιει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EΣΥ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ ΗΠΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..???

Μή χαλάσει ή θεραπεία..??

alximistis
29/01/2007, 10:01
ααααα δεν εισαστε????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:a021:

Μην συγχέεις φιλαράκι την ομάδα με τους παίκτες και την αξία του καθενός παίκτη ξεχωριστά.
Με βάση το δυναμικό των ομάδων και τα ρόστερ τους ναι πιστεύω ότι ποδοσφαιρικά είμαστε καλύτεροι! Και σαφώς παίζουμε ή μάλλον ΠΑΙΖΑΜΕ στον α' γύρο το πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο.
Τι δεν έχουμε;
Την αξία μεμονωμένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι παίρνουν την κρίσιμη στιγμή το παιχνίδι πάνω τους. Αυτό μας λείπει πιστεύω.
Κατά τα άλλα για να μην κρυβόμστε ναι το πρωτάθλημα τελείωσε. Άδοξα απότομα αλλά τελείωσε.
Και πάιζει να χάσουμε και τη δεύτερη θέση.

kalgeorge
29/01/2007, 10:03

ΚΟΥΠΕΣ...

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ....

apli dieykrinisi

O ARIS exei 3 koupes oxi duo :) :ninja:

Gandalf dr685sm
29/01/2007, 10:03
Αν δεν σπάσεις αυγά , δεν κάνεις ομελέτα λένε.

Η ΑΕΚ θέλει παίκτες... φαίνεται απο χιλιόμετρα αυτό. Βγαίνει Έμερσον και Ζήκος και όλη η ομάδα καταρρέει.

Πίσω γίνεται πανυγήρι , χωρίς τον Παπασταθόπουλο και αν ο Δέλλας έχει κακή μέρα.

Το πρωτάθλημα το παίρνει ο κόκκινος εκτός απροόπτου. Δύσκολα κάποια ομάδα μπορεί να κλέψει βαθμούς απο τον ΟΣΦΠ. Παρόλα αυτά , σε μαθηματικό (και μόνο) σενάριο , δύο συναπτές ήττες απο ΠΑΟ και ΑΕΚ, (είπαμε... μαθηματικό σενάριο!) η διαφορά γίνεται δύο βαθμών και πάλι πέφτει "παρακάλι" για να χάσει ο Κόκκινος απο άλλον. Για μένα βέβαια αυτό δεν είναι λύση... αλλά δεν παύει να είναι μαθηματικό σενάριο και υπό την προϋπόθεση βέβαια πως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ δεν θα χάσουν βαθμούς.

Για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ, τώρα μένει και το UEFA που αν μη τι άλλο είναι ενας στόχος (το να πάνε καλά εννοούμε βέβαια!) και θέλει "κυνήγι"

Για την ομάδα μου, το θέμα είναι οτι θέλει πολλά πράγματα ακόμα (παίκτες , προπονητικό κέντρο κτλ.) αλλιώς θα της φύγει και ο Φερέρ και εκεί θα έχουμε και πολλά προβλήματα ακόμα.

Για τον ΟΣΦΠ... τι χαίρεστε ρε κωθώνια;.... αναμενόμενο ήταν το double...πάλι κουτόχορτο τρώτε;... Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, κυνηγούσαν να σας το πάρουν. Το θέμα είναι τι θα κάνετε και που θα βγείτε πάλι στο CH.L. Γιατί αν πάτε όπως πέρισυ , πάλι τσόντες θα βλέπουμε το φθινόπωρο.

Πάντως το πρωτάθλημα όπως είπα είναι δικό σας , εκτός απροόπτου...

Gandalf

giobazolias
29/01/2007, 10:45
τελικα το κακο εγινε..............και δεν ειναι το -8!!!

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ο καστιγιο δεν δεχτηκε το 1.000.000 ευρα που του προσφερε ο γκαγκατσης, και προτιμησε να παιξει για την εθνικη μεξικου!

kalant
29/01/2007, 10:51

αναμενόμενο ήταν το double...πάλι κουτόχορτο τρώτε;... Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, κυνηγούσαν να σας το πάρουν.
Πάντως το πρωτάθλημα όπως είπα είναι δικό σας , εκτός απροόπτου...

εμεις το ξεραμε, καποιοι οπαδοι της ομαδας σου δεν το ηξεραν?

ειδικα μετα τη μιλαν (τρομαρα σας) μεχρι και για νταμπλ θα πηγαινατε...

εγω αν θυμασαι καλα τα ελεγα ομως, χαλαρωστε λιγο γιατι ερχονται σφαλιαρες...

εννοειται οτι τα σεναρια που λες παιζουν αλλα οπως μπορει να χασει ο οσφπ παιχνιδια ετσι κι εσεις μπορει να χασετε...

αντε του χρονου παλι ονειρα... :wave2:

οσο για τους κομπλεξικους εδω μεσα, ξυδακι ειναι η λυση...

TROOPER
29/01/2007, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μην συγχέεις φιλαράκι την ομάδα με τους παίκτες και την αξία του καθενός παίκτη ξεχωριστά.
Με βάση το δυναμικό των ομάδων και τα ρόστερ τους ναι πιστεύω ότι ποδοσφαιρικά είμαστε καλύτεροι! Και σαφώς παίζουμε ή μάλλον ΠΑΙΖΑΜΕ στον α' γύρο το πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο.
Τι δεν έχουμε;
Την αξία μεμονωμένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι παίρνουν την κρίσιμη στιγμή το παιχνίδι πάνω τους. Αυτό μας λείπει πιστεύω.
Κατά τα άλλα για να μην κρυβόμστε ναι το πρωτάθλημα τελείωσε. Άδοξα απότομα αλλά τελείωσε.
Και πάιζει να χάσουμε και τη δεύτερη θέση.

μαλιστα...εισαι τριτος αλλα καλυτερος απο τον πρωτο, πιο οργανωμενος,πιο εξυπνος, πιο ομορφος,πιο μετριοφρων !!!!!!

νομιζω οτι την εχεις κανει λαστιχο !!!!!!!!!