View Full Version : #ΜΟΤΟ BΙΝΤΕΟ# Καγκουριες Στην Αθηνα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Εγω γιατι εξακολουθω να πιστευω οτι δεν εκανε ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ οπως λετε :confused: :confused:
Στο βιντεο δεν μπορεις να δεις οτι βλεπει ο οδηγος,εχει ποιο κλειστο οπτικο πεδιο και εξαρταται που ειναι τοποθετημενη η καμερα.
Αν την ειχε στο κρανος θα παθαιναμε ναυτια,στην ροδα θα ηταν αερομαχια...
Υ.Γ
Το καγκουρας ειναι νεος ορος?
Να δεις εμεις πως τους λεγαμε...:rolleyes: :rolleyes: :confused:
Καραγκίοζηδες?Μ@λ@κες?Σταρχιδιστές?Ψευτοκουραδόμαγκε ?Ιδού μερικές εκφράσεις που ακούς κατα καιρούς..Φιλικά πάντα..και προσοχή στον δρόμο..:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Καραγκίοζηδες?Μ@λ@κες?Σταρχιδιστές?Ψευτοκουραδόμαγκε ?Ιδού μερικές εκφράσεις που ακούς κατα καιρούς..Φιλικά πάντα..και προσοχή στον δρόμο..:wave2:
gloum
το "φιλικα" να το ερμηνευσω σαν φερετζε?Μας λες
Καραγκιοζηδες,μαλακες,ψευτοκουραδομαγκες?...
Δεν νομιζω!!:smokin:
Τα ατυχηματα συνηθως γινονται απο καποιον "γρηγορο" που οδηγει με 80χλμ τερμα αρηστερη λωριδα η απο καποιον που σκεφτεται 10 ωρες να περασει τωρα η οχι το Στοπ,απο καποιον που φρεναρει αποτομα γιατι μολις αδειασε θεση για παρκαρισμα και στ-αρχιδια του για οποιον ειναι απο πισω....κλπ!
Και ναι θυμηθηκα τωρα τον ορο.....ΓΚΑΖΟΦΩΝΙΑΔΕΣ!!!:D
Δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά.Μπορεί να είσαι ο πιο καλός και άγιος άνθρωπος του κόσμου.Αλλά αν στην οδήγηση σου είσαι κάγκουρας τότε τα παραπάνω ισχύουν(για την οδήγησή σου επιμένω και μόνο για αυτήν).Ατυχύματα συμβαίνουν με χίλιους δυό τρόπους..Και απο τους γρήγορους και από τους πολύ αργούς κλπ κλπ..Γιαυτό και λέγονται ατυχήματα φίλε μου.Τέλος πάντων.Ο καθένας να κάνει ότι θέλει.Αλλά μην βάζει σε κίνδυνο άλλους.Και ο τύπος του μοτό το έκανε..Στον δρόμο δεν είναι όλοι καλοί και ικανοί οδηγοί.Μην τους τρομάζουμε παραπάνω:) Πάντα φιλικά τα λέω..δεν γουστάρω έχθρες με κάνεναν.Ούτε καν με κάγκουρους:)
Xrider...ta eipame kai prin....arga kai deksia...kai me 40....
SPORAKIAS
11/01/2007, 15:59
ακουω πολλους που λενε καποιους αλλους καγκουρες....:confused:
το λενε με ''κακια''....:rolleyes:
εγω το περνω σαν φιλοφρονηση...:smilea:
αν ειμαι εγω καγκουρας τοτε ο καραγκιοζης που πηγαινε χθες στον Π.Υ αριστερα (V-STROM) και ερχομαι εγω με 200 και δεν κανει δεξια(και τελικα αναγκαζομαι να τον περασω εγω απο δεξια) , ενω εχει χωρο να παει στη μεσαια τι ειναι...??:confused:
αν ειμαι εγω καγκουρας τοτε ο καραγκιοζης που πηγαινε χθες στη συγγρου αριστερα(VARCADERO) και ερχομαι εγω με150 και δεν κανει δεξια(και τελικα αναγκαζομαι να τον περασω εγω απο δεξια) , ενω εχει χωρο να παει στη μεσαια τι ειναι...??:confused:
εγω ειμαι ο μαλακας που και 200 να πηγαινω αμα ο δρομος ειναι αδειος καθομαι στην μεσαια ...για να μην πω στην δεξια....:mad:
Με αγαπη,
ο καγκουρας.
τα μοντελα τα εβαλα γιατι ...:rolleyes:ναι... θελω να το πω και αυτο :rolleyes: .......εχω παρατηρησει οτι αυτοι με τα μεγαλα κυριως ON-OFF ειναι οι πιο καραγκιοζηδες απο τους περισσοτερους...:o
και μην μπειτε και πειτε οτι ολες οι ''φυλες'' εχουν καραγκιοζηδες-ασχετους....
το ξερουμε...:rolleyes: ...κυριως ειπα...
SPORAKIAS
11/01/2007, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:a014:
:a55:
λες να παει στις διαμαχες..??:alien: :look: :confused:
DimChios
12/01/2007, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
μπλά μπλά μπλά...........
Εγω πάντως και με HONDA και με BMW τελικά κάγκουρας παρέμεινα! Λέτε γενικώς να φταίει που είχα/έχω On-Off? :confused:
Θύμισέ μου να μή σου ξαναμιλήσω εσένα! :mad:
:rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά όμως....τα 200 είναι πολλά ρε σύ σε τέτοιους δρόμους! Γενικώς είναι πολλά αλλά λέμε τώρα... :rolleyes:
Εγώ πριν λίγο μπήκα σπίτι (ώρα 02:00), επέστρεψα από το ποτάμι που είναι άδειο, σε κάποια σημεία πήγα 200 αλλά....ήταν άδειος ο δρόμος, εντελώς!
Φιλικά έτσι? :D
Αϊ χασου τωρα! :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[B]Εγω πάντως και με HONDA και με BMW τελικά κάγκουρας παρέμεινα! Λέτε γενικώς να φταίει που είχα/έχω On-Off? :confused:
Εγώ πριν λίγο μπήκα σπίτι (ώρα 02:00), επέστρεψα από το ποτάμι που είναι άδειο, σε κάποια σημεία πήγα 200 αλλά....ήταν άδειος ο δρόμος, εντελώς!
Καποιος σε εδωσε πριν απο λιγο....
Φοραει κουκουλα και ειναι σε αλλο ποστ...
Τωρα ομολογεις και χωρις ξυλο....
Αντε να δουμε τι καγκουριες θα κανεις με το ποδηλατο απο εδω και περα....αφου δεν θα εχεις διπλωμα την επομενη 5ετια!!
Τα στοιχεια σου τα εχει η ασφαλεια μεσω του ΙΡ σου...
DimChios
12/01/2007, 14:00
Καποιος σε εδωσε πριν απο λιγο....
Φοραει κουκουλα και ειναι σε αλλο ποστ...
Τωρα ομολογεις και χωρις ξυλο....
Αντε να δουμε τι καγκουριες θα κανεις με το ποδηλατο απο εδω και περα....αφου δεν θα εχεις διπλωμα την επομενη 5ετια!!
Τα στοιχεια σου τα εχει η ασφαλεια μεσω του ΙΡ σου...
ΠΩΠΩ!!! ΣΟΒΑΡΑ????
:confused:
:alien: :alien: :alien: :alien:
SPORAKIAS
12/01/2007, 14:32
Σοβαρά όμως....τα 200 είναι πολλά ρε σύ σε τέτοιους δρόμους! Γενικώς είναι πολλά αλλά λέμε τώρα... :rolleyes:
Αϊ χασου τωρα! :rotflmao:
τωρα δλδ μας λες οτι το ποταμι ειναι πιο ασφαλες να πηγαινεις με 200 απο τον Π.Υ(σχεδον αδειος ηταν)....:confused:
καλα λεω..... απο την ωρα που πηρες BMW ..... χαζεψες :a9: :evil:
:a17:
DimChios
12/01/2007, 14:37
τωρα δλδ μας λες οτι το ποταμι ειναι πιο ασφαλες να πηγαινεις με 200 απο τον Π.Υ(σχεδον αδειος ηταν)....:confused:
καλα λεω..... απο την ωρα που πηρες BMW ..... χαζεψες :a9: :evil:
:a17:
όχι ρε μλκ, μη με παρεξηγείς! Δέν είπα πως δέν είμαι κι γώ λίιιιιιγο κάγκουρας! :blush:
Άλλα άσε γιατι θα ψάξουν την ΙΡ μου και....όπως λεει και ο από πάνω! :sick: :alien:
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΤΣΙ ΜΟΥ!!! :mad: :mad: :mad:
SPORAKIAS
12/01/2007, 16:16
Άλλα άσε γιατι θα ψάξουν την ΙΡ μου και....όπως λεει και ο από πάνω! :sick: :alien:
θα μας κλασουν την IP.....:evil: :smokin:
εχω κονε τον προεδρο.... :winka:
SPORAKIAS
12/01/2007, 17:39
1,5 χρονο μπαινοβγαινω στον Π.Υ και μια 'κοντριτσα' δεν ειχα παει.....:(
ευχαριστω το συνοδοιπορο καγκουρα (Κ4 600) που μου ανεβασε το μεσημερι την ανδρεναλινη...:beer:
ειναι ωραιο να εχεις παρεα στις στροφες....:evil: :smokin:
τα 'ειπαμε' λιγο στο τελος αλλα δεν του ειπα να περασει και μια απο εδω.... μλκ...:rolleyes:
Akatanomastos
12/01/2007, 18:27
Τα ατυχηματα συνηθως γινονται απο καποιον "γρηγορο" που οδηγει με 80χλμ τερμα αρηστερη λωριδα η απο καποιον που σκεφτεται 10 ωρες να περασει τωρα η οχι το Στοπ,απο καποιον που φρεναρει αποτομα γιατι μολις αδειασε θεση για παρκαρισμα και στ-αρχιδια του για οποιον ειναι απο πισω....κλπ!
na pigainoume tote oloi tapa, gia na min ginonte sinithismena atiximata.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sporakias
αν ειμαι εγω καγκουρας τοτε ο καραγκιοζης που πηγαινε χθες στον Π.Υ αριστερα (V-STROM) και ερχομαι εγω με 200 και δεν κανει δεξια(και τελικα αναγκαζομαι να τον περασω εγω απο δεξια) , ενω εχει χωρο να παει στη μεσαια τι ειναι...??
αν ειμαι εγω καγκουρας τοτε ο καραγκιοζης που πηγαινε χθες στη συγγρου αριστερα(VARCADERO) και ερχομαι εγω με150 και δεν κανει δεξια(και τελικα αναγκαζομαι να τον περασω εγω απο δεξια) , ενω εχει χωρο να παει στη μεσαια τι ειναι...??
sporakia esi se kathe sou volta petixaineis olous tou periergous kai vlakes pou den pigainoun me 150 kai 200? periergo!!!Se anagase kaneis episis na peraseis apo deksia?kaimeno agori..
na sou ftiaksoume ena dromo na pigaineis me 200 kai na min se enoxloun..
To ksero pos fenome erestikos alla den mporo na dexto aftin tin nootropia..
Nomizete oloi pos o dromos einai xorafi sas..
oson afora to thema,
tha simfoniso me kapoion proigoumenos..
to periodiko einai etairia kai tha koitaksei na poulisei.
Os gnoston to epikindino kai apagorevmeno poulaei..
To provlima einai (kai edo) oti kanenas den elenxete.
einai dinaton na kikloforei etsi video se nomimo periodiko kai tin epomeni mera na min tous riksoun prostimo?
Kai poso mallon otan kseroume oloi poios to exei girisei kai poios exei kaneis tis kagouries.
Telos epeidi i ellada tote kai akoma einai gematoi me kagoures den simainei pos nomimopoiite i kagouria..
P.S. tin alli fora na kanei poio poli to kotopoulo otan dei zita..
:lol:
SPORAKIAS
12/01/2007, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
sporakia esi se kathe sou volta petixaineis olous tou periergous kai vlakes pou den pigainoun me 150 kai 200? periergo!!!Se anagase kaneis episis na peraseis apo deksia?kaimeno agori..
na sou ftiaksoume ena dromo na pigaineis me 200 kai na min se enoxloun..
To ksero pos fenome erestikos alla den mporo na dexto aftin tin nootropia..
Nomizete oloi pos o dromos einai xorafi sas..
αντι να τα πεις αυτα για τον καραγκιοζη που παει αριστερα ενω ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ (το ξαναλεω φωναχτα μηπως δεν το ακουσες) το λες σε εμενα.....:confused:
και απο τη στιγμη που παει πιο σιγα ...ναι με ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να παω απο δεξια....
που βρισκεις το παραξενο...:confused:
εσυ οταν βρεις εναν πιο αργο μπροστα σου και δεν λεει να κανει δεξια καθεσαι απο πισω του...???:confused:
ελπιζω να μη τα εχεις ομως και με τους παππουδες που πανε στην εθνικη με 100 αριστερη ενω η μεσαια ειναι αδεια οταν εσυ προσπαθεις να πας.....οχι με 200...αλλα εστω και με 130.....
λοιπον γινεσαι εριστικος...οπως και εγω....γιατι εχεις αλλη νοοτροπια οδηγησης...δεν θα σε κατηγορησω....
φιλικα :wave2:
αντι να τα πεις αυτα για τον καραγκιοζη που παει αριστερα ενω ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ (το ξαναλεω φωναχτα μηπως δεν το ακουσες) το λες σε εμενα.....:confused:
και απο τη στιγμη που παει πιο σιγα ...ναι με ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να παω απο δεξια....
που βρισκεις το παραξενο...:confused:
εσυ οταν βρεις εναν πιο αργο μπροστα σου και δεν λεει να κανει δεξια καθεσαι απο πισω του...???:confused:
ελπιζω να μη τα εχεις ομως και με τους παππουδες που πανε στην εθνικη με 100 αριστερη ενω η μεσαια ειναι αδεια οταν εσυ προσπαθεις να πας.....οχι με 200...αλλα εστω και με 130.....
λοιπον γινεσαι εριστικος...οπως και εγω....γιατι εχεις αλλη νοοτροπια οδηγησης...δεν θα σε κατηγορησω....
δηλαδη εσυ ρε sporakia να μην πηγαινεις με 200 δεν παιζει ε?
αν ο αλλος ρε φιλε ειναι νομιμος σε χιλιομετρα κι εσυ θες να πας με 300 ο αλλος φταει που δεν κανει στην ακρη?
κανουμε που κανουμε μ@λ@κιες ποτε ποτε (βαζω και τον εαυτο μου μεσα), μην ζηταμε και τα ρεστα απο πανω...
:beer:
dld kai o kirios tis fwto epireazei arnitika tin eikona tou oikologou, filanthrwpou kai "kalou paidiou genikotera" pou prospathoume na proothisoume os motosikletistes...
:sick: :sick: :sick:
borei o kirios na einai se elegxomeno kai asfales (gia tous allous kirios) perivalon alla poios mou leei oti to 15xrono jadelfaki mou den tha prospathisei na kanei to idio me to podilato, patini, papaki?
genika giati na min proxwrisoume kai pio pera...
oi mixanes apo edw kai pera na einai varies, me megisto 10hp kai genika asximes kai se roz xrwma...
na min prokaloun kai na min fovizoun ton kathe oikogeniarxi pou den tha agorasei pote mixani alla i gnomi tou exei simasia gia tous motosikletistes...
ta kalitera paidia se lew tha ginoume!!
:p
74444
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Μια ερώτιση για όλους αυτούς που θεωρούν ότι είναι οκ να οδηγάς έτσι κλπ κλπ...εάν σας κλήσει ένας όπως κάνει ο τελευτέως των μοικανών στο video, δεν θα τα πάρετε? και ακόμη χειρότερα εάν σας αναγκλασει για κάποιον λόγο να πέσετε ή να τρακάρετε θα λέτε πάλη "ευγε μέγα ινδιάνε φλορο-kiler?"
Εάν γουστάρετε να πάτε γρήγορα και να το ευχαρηστιθήτε πάρτε την εθνική ή (ακόμη καλήτερα) κάποιο καλό επαρχιακό δρόμο.Αυτό που κάνετε μέσα στην πόλη ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ περιέχει και πολύ δώση επίδιξης και μηδενικό σεβασμό στους γύρο σας.
Προσέξτε είμαι υπερ της γρήγορης οδίγισης αλά κατά της βλακίας.
Φιλικά :beer:
Συμφωνώ απόλυτα. Θεωρώ μεγάλη μαλακία του περιοδικού το συγκεκριμένο βίντεο που βασικά δεν ξέρω για ποιό λόγο μπήκε. Δεν θα ήταν πιο ωραίο να έβαζε ένα βίντεο απο μια μοτοσυκλέτα που τρέχει μέσα σε μια πίστα (πάνω στην μοτό η κάμερα).
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
kai se roz xrwma...
εδω θα διαφωνησω, το ροζ χρωματακι ειναι τρελα...:blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SPORAKIAS
14/01/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIV
:a13: :a13:
:beer: :beer:
SPORAKIAS
14/01/2007, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
δηλαδη εσυ ρε sporakia να μην πηγαινεις με 200 δεν παιζει ε?
αν ο αλλος ρε φιλε ειναι νομιμος σε χιλιομετρα κι εσυ θες να πας με 300 ο αλλος φταει που δεν κανει στην ακρη?
κανουμε που κανουμε μ@λ@κιες ποτε ποτε (βαζω και τον εαυτο μου μεσα), μην ζηταμε και τα ρεστα απο πανω...
βρε kalant κανετε οτι δεν καταλαβαινετε.....:rolleyes:
ερωτηση:αν πηγαινεις σε ενα δρομο με οριο 80 (ο Π.Υ εχει σε πολλα σημεια οριο 80) και εσυ πηγαινεις με 120 (δεν ειναι και τραγικη η ταχυτητα που λεω...εεε?) και πετυχαινεις στην αριστερη ενα παππου να πηγαινει με 80 ενω εχει τις δεξιες λωριδες αδειες και δεν κανει ακρη δεν θα σε πειραξει..??
και στην τελικη και οι καραγκιοζηδες που ειπα εγω και αυτοι παρανομοι ηταν ...ειχαν υπερβει το οριο....αλλα αν βρεθει ενας που παει πιο γρηγορα ....αυτος ειναι ο αλητης -καγκουρας....:a31:
ποιος ειναι αυτος που θα μου πει οτι ειμαι πιο παρανομος απο αυτους?επειδη μπορω (εγω-μηχανακι) να πηγαινω πιο γρηγορα?για ενα παππου και αυτος που παει με 120 καγκουρας ειναι...:rolleyes:
δεν θελω τπτ αλλο απλα μια απαντηση στην ερωτηση....μπορει και εσυ να εχεις αλλη οδηγικη αντιληψη.....:beer: :wave2:
τεσπα...να σαι παντα καλα...και με προσοχη...:winka:
το οτι εβαλε το μοτο το βιντεο ειναι <<ακομσο>> αλλα γουσταρα που το ειδα ,απο εκει και περα οι περισσοτεροι που εχουν βουμ βουμ γιατι τους αρεσει και οχι τους βολευει στην κινηση εχουμε κανει παρομοια.
εγω απο τα 15 μεχρι τα 2τοσα εκανα και χειροτερα και με βουμ βουμ πολυ κατοτερα σε γκαζια και ασφαλεια.
ακομα και τωρα οντας μπαμπας 2 παιδιων με πιανει η καυλιτιδα και το καιω και σε κινηση (εκει ειναι τα ωραια) και κανα ξεμπουκωμα σε εο.
μενω σε λεωφορο με οριο ταχ 50χλμ και το πηγαινω 150+αρκετα συχνα σε αραιη κινηση,χωρις ομως να το λεω στη γυναικα μου(παντοφλα)αλλα και και ουτε στο γιο μου σαν κατορθωμα ειναι μια εσωτερικη μαλ@κια που με πιανει και αυτο ειναι ολο.
αυτα απο θεμα ειληκρινιας.
ΥΓ παλι καλα που τη βγαλαμε καθαρη
Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
το οτι εβαλε το μοτο το βιντεο ειναι <<ακομσο>> αλλα γουσταρα που το ειδα ,απο εκει και περα οι περισσοτεροι που εχουν βουμ βουμ γιατι τους αρεσει και οχι τους βολευει στην κινηση εχουμε κανει παρομοια.
εγω απο τα 15 μεχρι τα 2τοσα εκανα και χειροτερα και με βουμ βουμ πολυ κατοτερα σε γκαζια και ασφαλεια.
ακομα και τωρα οντας μπαμπας 2 παιδιων με πιανει η καυλιτιδα και το καιω και σε κινηση (εκει ειναι τα ωραια) και κανα ξεμπουκωμα σε εο.
μενω σε λεωφορο με οριο ταχ 50χλμ και το πηγαινω 150+αρκετα συχνα σε αραιη κινηση,χωρις ομως να το λεω στη γυναικα μου(παντοφλα)αλλα και και ουτε στο γιο μου σαν κατορθωμα ειναι μια εσωτερικη μαλ@κια που με πιανει και αυτο ειναι ολο.
αυτα απο θεμα ειληκρινιας.
Κατσε να ξεκινησει η βδομαδα να το δουν και οι αλλοι και θα σου πω εγω βουμ-βουμ.:lol:
1)ΥΓ.Μμμ την κοπελια σου στα αβαταρ την δανειζεις για κανα βουμ-βουμ.:smilea:
2)Καλα ξηγιεσαι αλλα παντα προσοχη.:winka:
Κατσε να ξεκινησει η βδομαδα να το δουν και οι αλλοι και θα σου πω εγω βουμ-βουμ
οντως, για αλλες δεκα το κοβω το ποστακι...
ΑΥΤΟ ΠΕΣΤΟ ΠΑΛΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIV
ΑΥΤΟ ΠΕΣΤΟ ΠΑΛΙ
ΥΓ παλι καλα που τη βγαλαμε καθαρη:beer:
για ενα παππου και αυτος που παει με 120 καγκουρας ειναι...:
Ο παππους δεν ξερει καν οτι υπαρχει κατι που κινειτε σε ροδες με 200+.....
Ποσο μαλλον με 300+:hypnotize
ΥΓ παλι καλα που τη βγαλαμε καθαρη:beer:
σωραιοςςςςςςς:beer: :beer:
και για να ειμαστε απολυτως ειληκρινης
XR 350 (πολυ κ@υλα) 20 μερες στο Κ.Α.Τ.
GSX 400 (το πρωτο γυμνο) 1 μερα στο Κ.Α.Τ. αλλα 4 μηνες (παραλητος) λογω εκτεταμενων εγκαυματων,γυρο στα 50 μετρα σουρσιμο
TDM 850 (καλη αλλα δεν ειχε φρενα) 10 μερες στο σπιτι ποδι -χερι
FZ 600N μια (ψιλη) απο μπλοκαρισμα του μπροστινου στη ΘΗΒΩΝ
για τα παπια δεν γραφω τιποτα γιατι θα πιαστει το χερι μου
αλλα............
και για να ειμαστε απολυτως ειληκρινης
XR 350 (πολυ κ@υλα) 20 μερες στο Κ.Α.Τ.
GSX 400 (το πρωτο γυμνο) 1 μερα στο Κ.Α.Τ. αλλα 4 μηνες (παραλητος) λογω εκτεταμενων εγκαυματων,γυρο στα 50 μετρα σουρσιμο
TDM 850 (καλη αλλα δεν ειχε φρενα) 10 μερες στο σπιτι ποδι -χερι
FZ 600N μια (ψιλη) απο μπλοκαρισμα του μπροστινου στη ΘΗΒΩΝ
για τα παπια δεν γραφω τιποτα γιατι θα πιαστει το χερι μου
αλλα............
να σαι καλα και σιδεροκεφαλος:D
ε οχι και λαμες στο κεφαλι:hypnotize
ε οχι και λαμες στο κεφαλι:hypnotize :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καμιά φορά δεν είναι τι θέλουμε να κάνουμε αλλά τι μας επιτρέπεται να κάνουμε! (η ελευθερία μου σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου)
Όλοι θέλουμε να πηγαίνουμε γρήγορα, ακόμα και η κοπελίτσα που μόλις πήρε το δίπλωμα και ονειρεύεται να τρέξει σε ράλλυ, ενώ καλά καλά δεν ξεχωρίζει ακόμα το γκάζι από το φρένο. Και ΟΚ θες να πας με .....τόσα πάνω από το όριο? Κι αυτό δεκτό! Άδεια η μεσαία? Το αμάξι/η μηχανή πρέπει να πηγαίνει στη μεσαία. Καλά όλα αυτά και όμορφα! Αλλά τι σχέση έχουν με το αν θα περάσουμε 10 κόκκινα ή θα επικροτήσουμε αυτήν την ενέργεια? Πολλοί είπαν ότι τους άρεσε το βιντεάκι. Τι ακριβώς ήταν το ωραίο γιατί δεν κατάλαβα? Το ότι κάποιος μπορεί να κάνει τόσες μ@λ@κίες μέσα σε τόσο λίγο χρόνο? Μήπως να του δώσουμε και βραβείο επιτυχιμένης και γρήγορης μ@λ@κί@ς??????:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Καμιά φορά δεν είναι τι θέλουμε να κάνουμε αλλά τι μας επιτρέπεται να κάνουμε! (η ελευθερία μου σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου)
Όλοι θέλουμε να πηγαίνουμε γρήγορα, ακόμα και η κοπελίτσα που μόλις πήρε το δίπλωμα και ονειρεύεται να τρέξει σε ράλλυ, ενώ καλά καλά δεν ξεχωρίζει ακόμα το γκάζι από το φρένο. Και ΟΚ θες να πας με .....τόσα πάνω από το όριο? Κι αυτό δεκτό! Άδεια η μεσαία? Το αμάξι/η μηχανή πρέπει να πηγαίνει στη μεσαία. Καλά όλα αυτά και όμορφα! Αλλά τι σχέση έχουν με το αν θα περάσουμε 10 κόκκινα ή θα επικροτήσουμε αυτήν την ενέργεια? Πολλοί είπαν ότι τους άρεσε το βιντεάκι. Τι ακριβώς ήταν το ωραίο γιατί δεν κατάλαβα? Το ότι κάποιος μπορεί να κάνει τόσες μ@λ@κίες μέσα σε τόσο λίγο χρόνο? Μήπως να του δώσουμε και βραβείο επιτυχιμένης και γρήγορης μ@λ@κί@ς??????:confused: :confused: :confused:
η φιλοσοφια ενος γκαζοφονια την ωρα που τον εχει πιασει φρενιτιδα ειναι οτι ολα τα κοκκινα ειναι απλα STOP
δεν τον δικαιολογουμε απλα τον χαζευουμε:wave2:
Την φορά που ο κύριος γκαζοφονιάς αποφασίσει να περάσει με ένα άλλο κόκκινο και κάνει εμένα η κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο να κινδυνέψει θα αναθεωρήσει τις απόψεις του για το τι είναι φρενίτιδα και μαγκιά...Φίλη μου καλή χτυπήθηκε προ μηνός από παρόμοιο γκαζοφονιά που θεωρούσε ότι τα κόκκινα είναι στοπ...Ευτυχώς που δεν χτύπησε σοβαρά η κοπέλα...:mad:
περαστικα στην κοπελα και μακρια απο τετοιες καταστασεις.:rolleyes:
αλλα προτιμο καποιον γκαζοφονια να περναει τα κοκκινα για στοπ(δηλ ελενχει πριν περασει) παρα την βιαστικη μανουλα με το φιατακι που περναει με βαθυ πορτοκαλι επειδη βιαζεται και οχι για επιδειξη στον εαυτο της και να με κλαδεψει
το εχω ποσταρει καπου για τα φρενα της tdm 850 σε ασχετο χρονο
Όποιος περνάει κόκκινο ότι και αν οδηγεί για εμένα είναι το λιγότερο μαλάκας..Τώρα λιγότερο μαλάκας περισότερο μαλάκας μου θυμίζει την φράση λίγο έγγυος..Ναι όντως ένα φορτηγό με κόκκινο είναι πιο βαρύ από ένα παπί..Αλλά ειλικρινά..για κάθε ένα φορτηγό που πάει με κόκκινο πόσα μηχανάκια βλέπεις?Επιμένω..δεν έχει σημασία τι οδηγείς..το ΚΟΚΚΙΝΟ είναι ΚΟΚΚΙΝΟ...:wave2:
αρε gloum και παντα φιλικα το θεμα δεν ειναι τι οχημα περναει το κοκκινο αλλα πολλες φορες ειναι πολυ πιο επικινδυνο να περνας κοκκινα λογω αγχους ή βιασινης (υπο το πεπλο του ειμαι νομοταγης αλλα βιαζομαι για χψ λογους )παρα να εισαι γκαζοkiller και πριν κανεις την μ@λ@κι@ σου να ελεγχεις εστω και αν αυτο ειναι πολυ γρηγορο και οι αλλοι που σε βλεπουν δεν το πολυκαταλαβαινουν.
αυτα τα εγραψα και ξεγοφιαστικα:beer:
Καλά τώρα σοβαρά μιλάμε? Κάνουμε διάκριση στο πότε μπορεί κάποιος να περάσει με κόκκινο και πότε όχι? Από πότε κάποιος είναι κατάλληλος για παραβιάσεις και κάποιος όχι????? Από πότε κάποιος μπορεί να κάνει παραβιάσεις καλύτερα από κάποιον άλλο?????
Και στην τελική το θέμα είναι ποιος κάνει την καλύτερη παραβίαση????
Το κόκκινο είναι κόκκινο για όλους!!!!!
afrotwin
15/01/2007, 14:37
ta apaftaria mas kouniounte ke kanoune 8orivo...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pos tin ide o tipos to anipsi tou gost rider?:lol: :lol:
akindini odigisi me iligkiodi vraditita...
ali malakia exoume?:bawl: :lol:
Akatanomastos
15/01/2007, 14:52
tha peraso apo deksia, tha tou rikso kai ena kantili(apo mesa mou, etsi gia tin ellinia mou) alla toulaxiston os tora den lisao oute apaito apo ton allo na kanei kati pou den einai ipoxreomenos..
kai tous filous mou tous krazo otan einai piso apo aftokinito kai lisane,(paizoun fota, kornaroun, fonazoun gia na kanei o allos akri..)
to theoro poli enoxlitiko gia ton allo, pou einai mprosta, kai sto kato kato, o allos mporei na min einai pilotos, na agxothei kai na ginei kamia mal#@$kia..
ekei thelo na katalikso.vriskese se ena dimosio dromo kai den prepei na piezeis katastaseis kai na ginese enoxlitikos ston allon pou pigainei sti douleia tou..
i nootropia odigisis: eimai kanivalos ston dromo gia mena einai katakritea
Gia na ertho kai apo to meros ton streetadon, otan pas kai pairneis ena mixanaki pou einai ftiagmeno gia na pigainei kerato kai to xeis me stin poli, parasernei na kaneis oooola afta..
afta
:beer: :beer: :beer:
Καλά τώρα σοβαρά μιλάμε? Κάνουμε διάκριση στο πότε μπορεί κάποιος να περάσει με κόκκινο και πότε όχι? Από πότε κάποιος είναι κατάλληλος για παραβιάσεις και κάποιος όχι????? Από πότε κάποιος μπορεί να κάνει παραβιάσεις καλύτερα από κάποιον άλλο?????
+1
SPORAKIAS
15/01/2007, 16:23
tha peraso apo deksia, tha tou rikso kai ena kantili(apo mesa mou, etsi gia tin ellinia mou) alla toulaxiston os tora den lisao oute apaito apo ton allo na kanei kati pou den einai ipoxreomenos..
kai tous filous mou tous krazo otan einai piso apo aftokinito kai lisane,(paizoun fota, kornaroun, fonazoun gia na kanei o allos akri..)
to theoro poli enoxlitiko gia ton allo, pou einai mprosta, kai sto kato kato, o allos mporei na min einai pilotos, na agxothei kai na ginei kamia mal#@$kia..
ekei thelo na katalikso.vriskese se ena dimosio dromo kai den prepei na piezeis katastaseis kai na ginese enoxlitikos ston allon pou pigainei sti douleia tou..
Gia na ertho kai apo to meros ton streetadon, otan pas kai pairneis ena mixanaki pou einai ftiagmeno gia na pigainei kerato kai to xeis me stin poli, parasernei na kaneis oooola afta..
afta
ειπα εγω οτι παιζω φωτα κ.λ.π..??:confused:
και εγω απο δεξια τους περασα...
και δεν μιλησα για μεσα στην κινηση...αλλα Π.Υ....εχει μεγαλη διαφορα....:winka:
:wave2:
το θεμα δεν ειναι η καλυτερη παραβιαση:confused: αλλα οπως κοιτας τα φαναρια:eyepop: να κοιτας καλυτερα και τα post -το θεμα ειναι ποτε ειναι πιο επικινδυνα
α)απο ωχ αδερφισμο βιαζομαι οποτε με περνει και μενα να περασω ή
β)κανω την <<καγκουρια>>ή αλλος λογος μου αλλα τσεκαρω πριν
ειναι ο τροπος και οχι ποιος ή λογος(για κινδυνο μιλαω παντα) και οχι γαλονια στην παρανομια
το θεμα δεν ειναι η καλυτερη παραβιαση:confused: αλλα οπως κοιτας τα φαναρια:eyepop: να κοιτας καλυτερα και τα post -το θεμα ειναι ποτε ειναι πιο επικινδυνα
ειναι ο τροπος και οχι ποιος ή λογος(για κινδυνο μιλαω παντα) και οχι γαλονια στην παρανομια
εσυ δεν καταλαβαινεις μου φαινεται...
το θεμα δεν ειναι ποια ειναι επικινδυνη παραβιαση και ποια οχι...
αλλο να μην γινεται παραβιαση...
Ηταν πρωι του Μαη:sun: τα πουλακια κελαιδουσαν σαν την συμφωνικη του Βερολινου,τοτε μου ηρθε μια ιδεα-δεν παω μια βολτα :a55: για καφε μετη μηχανη μου στο Μοναστηρακι.
Ανεβαινω πανω στην φρεσκοπλυμενη μηχανη μου με τους 2 καθρεφτες , τα ευδιακριτα φλας,την μαμισια εξατμιση και την πινακιδα στο ευκρινες πλαισιο και φοραω το πανακριβο[πριν ληξει] κρανος μου (οχι αυτα τα κινεζικα που φορουν μερικοι για να μπερδευουν τα αξιοσεβαστα οργανα της ταξεως) και ξεκινω χαλαρα για τον προορισμο μου.
Οντας συγκεντρωμενος 100/100 στην οδηγηση πανω στην κορυφαιας προσφυσης ασφαλτο και παντα δεξια συναντω μπροστα μου εναν εκπροσωπο της αγαπητης κατηγοριας επαγγελματιων οδηγων ταξι, βγαζει αλαρμ και σταματαει να παρει κουρσα μια γλυκουλα γιαγιακα.Εγω σταματησα εγκαιρα διοτι η ταχυτητα μου ηταν ευλαβικη προς τις πινακιδες οριου ταχ που μας διευκοληνουν να εχουμε μια ασφαλη διαδρομη Ο αγαπητος ταξιτζης με καλημεριζει:wave2: και μου ζηταει συγνωμη αν με τρομαξε,εγω του ανταποδιδω την καλημερα και συνεχιζω ,πιο κατω συναντω μια καποια κινηση-:nono: οχι δεν προσπαθησα να πανανομισω προσπερνωντας τα προπορευομενα συμπαθη αυτοκινητα:wacko:.Μετα απο μιση ωρα και διανυοντας 150 μετρα αλλα παντα με το νομο ευαγγελιο περναει με ερυθρο σηματοδωτη ενα φορτηγο που μαλλον ειχε ανηρπεβλητο λογο ωστε να προβει στην κινηση αυτη αλλα και παλι δεν εχασα το κεφι μου και συνεχιζω.:rotflmao:
Εχοντας περασει μονο 2 ωρες και αφου ειχα απολαυσει μια διαδρομη 8 ονειρικων:o χλμ εφτασα στον προορισμο μου.Το παρκινκ ηταν γεματο και αφου κανενα αλλο δικυκλο ή αλλο οχημα δεν ειχε κανει παρανομη σταθμευση στο πεζοδρομιο αποφασησα να ψαξω λιγο παρακατω.Μεσα σε ουτε 50 ομορφα λεπτα βρηκα ιδιωτικων συμφεροντων ανοιχτο παρκινκ με το εφτελες ποσο για τις υπηρεσιες που προσφερε 10 ευρω ανα ωρα:a10:
Ετσι καθισα και ηπια το καφεδακι μου:a55: και ποτε :beer: αλκοολ διοτι αλκοολ και τιμονι δεν πανε μαζι:nono: .
Το μονο που με προβληματιζε ηταν οτι ειχα μια σχεση 5 χρονια η :a07: κοπελα μου ζητησε να συνουσιαστουμε πριν απο το γαμο ενω στους αρραβωνες μας της ειχα κανει σαφης την αρνηση μου.
:blush:
LOW AND ORDRER
:hypnotize αλλος για την βαρκα μας:wave2:
project.breeze
15/01/2007, 20:33
Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να περάσει κάποιος με κόκκινο θα ήταν εαν επρόκειτο για ζήτημα ζωής ή θανάτου και εφόσον βέβαια προειδοποιούσε τους άλλους οδηγούς εγκαίρως με την επίμονη χρήση κόρνας και αλάρμ.Δικαιολογίες του τύπου:"Πέρασα με κόκκινο για να είμαι ο πρώτος που θα φτάσει στο Πλαίσιο και που θα πάρει το πρώτο Playstation 3 στην Ελλάδα δεν στέκουν" :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να περάσει κάποιος με κόκκινο θα ήταν εαν επρόκειτο για ζήτημα ζωής ή θανάτου και εφόσον βέβαια προειδοποιούσε τους άλλους οδηγούς εγκαίρως με την επίμονη χρήση κόρνας και αλάρμ.Δικαιολογίες του τύπου:"Πέρασα με κόκκινο για να είμαι ο πρώτος που θα φτάσει στο Πλαίσιο και που θα πάρει το πρώτο Playstation 3 στην Ελλάδα δεν στέκουν" :nono:
Ναι αλλα αμα εδιναν και ενα KLE 500 ή FZR600R καινουριο δεν θα περναγες?:beer:
ευκολα:D
project.breeze
16/01/2007, 01:47
Όχι και KLE,μόνο με Κ6 ή FZR600R βαμμένο στα χρώματα του ημίθεου πάντα...
afta
Ναι ΟΚ θα περάσεις από δεξιά, όπως κάνουμε όλοι ΄΄οταν είμαστε με την μηχανή. Όταν όμως είσαι με το αμάξι και πάς στο όριο και είναι ο τύπος με το LADA αριστερή με 80, πίστεψέ με ο μόνος τρόπος για να τον προσπεράσεις είναι να μετακινηθεί! Δε θα κινδυνέψω εγώ και μαζί μου τυχόν αυτοκίνητο το οποίο θα αλλάξει λωρίδα από δεξιά σε μεσαία και να γίνουμε μπίλιες! Ούτε θα πάω δεξιά για να βρώ τον αργό οδηγό που καλά κάνει και είναι σε αυτή τη λωρίδα! Με λίγα λόγια, πίστεψέ με και θα κορνάρω και θα παίξω φώτα και αν μπορώ θα αρχίσω να φωνάζω με ντουντούκα: "Ή άλλαξε λωρίδα ή πήγενε πιο γρήγορα!" Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίομα επιλογής!:D
Αλλά ανεξάρτητα με αυτό η μηχανή έχει την άνεση να προσπεράσει από δεξιά, αν και δεν έχουμε καταλάβει ότι και σ΄αυτή την περίπτωση το δικό μας κεφάλι παίζουμε!!!! Κι αν αγχώνεται και δεν δεν μπορεί την πίεση να πάει δεξια! Βέβαια αν είναι εκ γενετής μ.......κας, τότε συγνώμη κιόλας αλλά θα πάρω και καλάθι με ντομάτες μαζί μου!!!!!!:look:
Πότε είναι πιο επικύνδινα τι σημαίνει? Το αν συμβεί ατύχημα ο άλλος θα σκάσει με το δεξί χέρι ή με το αριστερό πόδι?????
Νόμιζα πως το θέμα είναι πως δεν περνάμε με κόκκινο!!!!! Είναι σαν να μπαίνουμε στην λογική της πολιτικής! Τι είναι λιγότερο χειρότερο! Μήπως να κοιτάξουμε τι δεν είναι κακό απλά????:confused:
Γιατί νομίζω, το να περάσεις με πράσινο, δεν βάζει σε κίνδυνο (υπο φυσιολογικές συνθίκες!) ούτε εσένα ούτε τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στο δρόμο! Τι θα μου πει εμένα ο "κάγκουρας" που πέρασε με κόκκινο έλεγξε αλλά δεν με είδε γιατί είχε στοφή ο δρόμος???? Με έφαγε στεγνά όπως έφαγε και το κόκκινο? Τι θα πει τσεκάρω πριν περάσω το κόκκινο? Νόμιζα ότι υπάρχει διαφορετική πινακίδα γι' αυτό (στοπ)!!!! Νόμιζα ότι το κόκκινο είναι απαγόρευση συνέχησης της πορείας σου μέχρι νεωτέρας ειδόποίησης! Αν κάνω λάθος πείτε μου! Όχι τίποτ' άλλο αλλά μη κάθομαι σα μ........κας και περιμένω στα φανάρια! Να ελέγχω και να φεύγω!!!!:eyepop:
Πότε είναι πιο επικύνδινα τι σημαίνει? Το αν συμβεί ατύχημα ο άλλος θα σκάσει με το δεξί χέρι ή με το αριστερό πόδι?????
Νόμιζα πως το θέμα είναι πως δεν περνάμε με κόκκινο!!!!! Είναι σαν να μπαίνουμε στην λογική της πολιτικής! Τι είναι λιγότερο χειρότερο! Μήπως να κοιτάξουμε τι δεν είναι κακό απλά????:confused:
Γιατί νομίζω, το να περάσεις με πράσινο, δεν βάζει σε κίνδυνο (υπο φυσιολογικές συνθίκες!) ούτε εσένα ούτε τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στο δρόμο! Τι θα μου πει εμένα ο "κάγκουρας" που πέρασε με κόκκινο έλεγξε αλλά δεν με είδε γιατί είχε στοφή ο δρόμος???? Με έφαγε στεγνά όπως έφαγε και το κόκκινο? Τι θα πει τσεκάρω πριν περάσω το κόκκινο? Νόμιζα ότι υπάρχει διαφορετική πινακίδα γι' αυτό (στοπ)!!!! Νόμιζα ότι το κόκκινο είναι απαγόρευση συνέχησης της πορείας σου μέχρι νεωτέρας ειδόποίησης! Αν κάνω λάθος πείτε μου! Όχι τίποτ' άλλο αλλά μη κάθομαι σα μ........κας και περιμένω στα φανάρια! Να ελέγχω και να φεύγω!!!!:eyepop:
παντα φιλικα να σε κανω μια βολτα ή να παμε για καφεδακι και οι 2 με τα βουμ βουμ και θα καταλαβεις τι εννοω.
Για να καταλάβω και εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...Ότι και να πούμε δεν πρόκειτε να σας πείσουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να σταματάς σε κόκκινο??Τι με νοιάζει εμένα αν ο μαλάκας που περνάει με κόκκινο έχει ελέγξει η όχι?Περνάει με κόκκινο..Ναι μεγαλύτερη η μαλακία του αφτουνού που δεν ελέγχει..Ε ΚΑΙ???????Και αυτός που ελέγχει μαλακία κάνει.Μηχανή οδηγούμε όλοι εδώ μέσα και ξέρουμε..ΠΟΤΕ δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα...Μην παίζουμε παραπάνω με την τύχη μας..έλεος...
κοπελια οτι και να πουμε, αν το μυαλο του μ@@@κα ειναι κολλημενο και δεν στροφαρει, παλι το δικο του θα υποστηριζει, δυστυχως παντα θα υπαρχουν τετοιοι στους δρομους που θα βαζουν σε κινδυνο αλλους...
γι'αυτο τα ματια μας δεκατεσσερα...
κοπελια οτι και να πουμε, αν το μυαλο του μ@@@κα ειναι κολλημενο και δεν στροφαρει, παλι το δικο του θα υποστηριζει, δυστυχως παντα θα υπαρχουν τετοιοι στους δρομους που θα βαζουν σε κινδυνο αλλους...
γι'αυτο τα ματια μας δεκατεσσερα...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ 14 ΑΛΛΑ 1014 ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ:a019:
marios_1977
16/01/2007, 11:08
Φιλε kalant και εγω την ιδια αποψη με σενα εχω αλλα ειναι μαλακια να βριζεις τον αλλο και να τον θυγεις.Επισης δικαιωμα του ειναι να εχει αυτη την αποψη.Αν πιστευεις πως δεν εχει μυαλο τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως μεσα απο αυτο το thread δεν προκειται θα τον λογικεψεις.
Chill out παίδες
Mάριος
Καλη καρδία παιδιά......ηρεμία:)
οπως μερικοι διαλαλουν ποσο προσεκτικα οδηγουν αλλο τοσο προσεκτικα να γραφουν.
<<μπορει να διαφωνω με οσα υποστηριζεις αλλα παντα θα αγωνιζομαι να εχεις το δικαιωμα να τα λες>>
οπως μερικοι διαλαλουν ποσο προσεκτικα οδηγουν αλλο τοσο προσεκτικα να γραφουν.
<<μπορει να διαφωνω με οσα υποστηριζεις αλλα παντα θα αγωνιζομαι να εχεις το δικαιωμα να τα λες>>
Για την ιστορική ακρίβεια "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ με την ζωή μου το δικαίωμα σου να το λες":)
Για την ιστορική ακρίβεια "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ με την ζωή μου το δικαίωμα σου να το λες":)
αυτο εχεις να πεις? ή οτι κυκλοφορουν(γραφουν) καποιοι καφροι που δεν εχουν το σθενος να απαντησουν και αφηνουν τους αλλους.
παντως μπραβο που αναφερες σωστα ετσι για την ιστορια:wave2:
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ 14 ΑΛΛΑ 1014 ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ:a019:
πρωτον αρχηγε μου χαλαρωσε λιγο γιατι δεν αναφερομαι σε σενα, στον καθε βλαμμενο που κανει παραβασεις και κανει κακο σε κοσμο αναφερθηκα...
δευτερον και για σενα να τα ελεγα θα μου κ@@@εις τα α@@@δια...
Ωραια δεν βλεπουμε που δεν βλεπουμε κοντρα τοσο καιρο ,τουλαχιστον θα δουμε ξυλο.:D
Ρε δεν αφηνετε της μαλακιες πρωινιατικα.
:a6:
πρωτον αρχηγε μου χαλαρωσε λιγο γιατι δεν αναφερομαι σε σενα, στον καθε βλαμμενο που κανει παραβασεις και κανει κακο σε κοσμο αναφερθηκα...
δευτερον και για σενα να τα ελεγα θα μου κ@@@εις α@@@δια...
1.συνεχιζεις να εκφραζεσαι με το τροπο που σε διακρινει
2.αμα ειχες τα α@@@δια οπως λες θα παραδεχοσουν το που αναφερεσαι
και 3.θα σε πετυχω πουθενα και τοτε δε με σταματαει κανενα κοκκινο
Τι σκατοφάρα είμαστε μωρέ..αμέσως να αρπαχτούμε...έλεος...:a15: :a15:
1.συνεχιζεις να εκφραζεσαι με το τροπο που σε διακρινει
2.αμα ειχες τα α@@@δια οπως λες θα παραδεχοσουν το που αναφερεσαι
και 3.θα σε πετυχω πουθενα και τοτε δε με σταματαει κανενα κοκκινο
1. οπως θελω θα εκφραζομαι, αμα δεν σου αρεσει ο τροπος μου μην ασχολεισαι μαζι μου, απο απροσεκτους οδηγους εχω χασει φιλικο μου προσωπο και εχω καθε δικαιωμα να εκφραζομαι για τετοια ατομα ετσι...
2. οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται και...
3. πηρες απαντηση στο προηγουμενο μηνυμα μου...
:wave2:
Τι σκατοφάρα είμαστε μωρέ..αμέσως να αρπαχτούμε...έλεος...:a15: :a15:
κατσε ρε gloum τα forum ειναι για να συζηταμε ,να ανταλαζουμε αποψεις αντε και να εχουμε αντιπαραθεσεις σε κοσμιο επιπεδο -αλλα:nono: οχι ομως το καθε κομπλεξικο τσουτσεκι που θελει να το παιξει αντρας (αφου μαλλον μονο ετσι μπορει) να μιλαει ετσι χωρις να γνωριζει την προσωπικοτητα του αλλο ουτε κατα ελαχιστο.
κατσε ρε gloum τα forum ειναι για να συζηταμε ,να ανταλαζουμε αποψεις αντε και να εχουμε αντιπαραθεσεις σε κοσμιο επιπεδο -αλλα:nono οχι ομως το καθε κομπλεξικο τσουτσεκι που θελει να το παιξει αντρας (αφου μαλλον μονο ετσι μπορει) να μιλαει ετσι χωρις να γνωριζει την προσωπικοτητα του αλλο ουτε κατα ελαχιστο.:
ειπαμε, δεν αναφερθηκα σε σενα, αντε ξεκολλα...
ορεξη εχεις μου φαινεται, δεν εχεις με τιποτα αλλο να ασχοληθεις?
makis206
16/01/2007, 11:55
κατσε ρε gloum τα forum ειναι για να συζηταμε ,να ανταλαζουμε αποψεις αντε και να εχουμε αντιπαραθεσεις σε κοσμιο επιπεδο -αλλα:nono οχι ομως το καθε κομπλεξικο τσουτσεκι που θελει να το παιξει αντρας (αφου μαλλον μονο ετσι μπορει) να μιλαει ετσι χωρις να γνωριζει την προσωπικοτητα του αλλο ουτε κατα ελαχιστο.:
Ρε'σεις μην τρελαίνεστε άλλο, το οτι έχετε διαφορετικές απόψεις δεν σημαίνει οτι πρέπει να φτάσετε στο να στήνει καραούλι ο ένας μήπως και πετύχει πουθενά τον άλλο.
Η γλώσσα και τα γραφόμενα μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα σκληρά κι ακόμα ευκολότερα παρεξηγήσιμα.
Μιλήστε, διαφωνήστε αλλά χαλαρώστε λίγο, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα εξάλλου.
:beer: :wave2:
Δεν παίρνω το μέρος κανένος απο τους δύο σας.Ακού πως το είδε ένας τρίτος με δύο εκδόσεις.Καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη
1)Καλοπροαίρετη:Το μαλάκας κάνει μπαμ ότι δεν το έιπε για εσένα αλλα μιλούσε γενικά.Εσύ τα πήρες έβρισες και ανταπάντησε....Κατάληξη..μπινελίκια απειλές και ποιος θα γαμήσει ποιόν(πάντα είμασταν λαός που λάτρευε το σεξ)
2)Κακοπροαίρετη:Το μαλάκας το εννοεί για εσένα οπότε απαντάς...Κατάληξη..μπινελίκια απειλές και ποιος θα γαμήσει ποιόν(πάντα είμασταν λαός που λάτρευε το σεξ)
Βλέπεις κάτι κοινό??Η διαφορά είναι ότι αν το κοιτάξεις και ΕΣΥ καλοπροαίρετα δεν βρίζεις και την γλιτώνουμε το άγριο σεξ...ΡΕ παιδιά μου όμορφα και γλυκά....
ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!!! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'σεις μην τρελαίνεστε άλλο, το οτι έχετε διαφορετικές απόψεις δεν σημαίνει οτι πρέπει να φτάσετε στο να στήνει καραούλι ο ένας μήπως και πετύχει πουθενά τον άλλο.
Η γλώσσα και τα γραφόμενα μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα σκληρά κι ακόμα ευκολότερα παρεξηγήσιμα.
Μιλήστε, διαφωνήστε αλλά χαλαρώστε λίγο, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα εξάλλου.
:beer: :wave2:
τωρα σωθηκες...
:rolleyes:
δευτερον και για σενα να τα ελεγα θα μου κ@@@εις τα α@@@δια...
μην στραμπουλήξετε τίποτα κύριοι....
Ηρεμία....
ανυπομονω να κανουμε κανενα event να γνωριστουμε καλυτερα;)
Cpt. Haddock
16/01/2007, 12:08
σιγά ρε άντρακλες κι έχουν ακριβύνει και τα καλσόν...
:p
ανυπομονω να κανουμε κανενα event να γνωριστουμε καλυτερα;)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενταξει εισαι αντρας, μας επεισες...
λοιπον για να το ληξουμε το θεμα, ξαναδιαβασε τι εγραψα και θα καταλαβεις οτι δεν αναφερθηκα σε σενα, τωρα αν εσυ νομιζεις οτι οποιος αναφερει τη λεξη μ@@@κας αναφερεται σε σενα, δεν μπορω να κανω κατι...
και παλι :beer:
Τελικά, κατέληξε να είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό το thread!
-Γρήγορες μοτοσυκλέτες- κόντρες
-Βία, ξύλο
-Σεξ
Εχει όλα τα στοιχεία, για να γυριστεί σε ταινία!
:lol: :lol: :lol:
Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά!
:beer: :beer:
οντως, για αλλες δεκα το κοβω το ποστακι...
Kalant μηπως εχεις βαλει με κανεναν στοιχημα οτι αυτη η συζητηση θα πιασει της σελιδες που ειπες?:D
:lol: :beer:
παιζει να μαζευτουμε γαι κανα καφεδακι το σαββατο?
ακομα και αυτοι που δε γραφουν τι βουμ βουμ εχουν (αμα εχουν) αμα δεν εχουν θα τους παρω εγω αρκει να μην φορανε τα ψιλοτακουνα που φορανε τωρα:winka:
marios_1977
16/01/2007, 12:32
Αμα ερθει και αυτη που εχει στην φωτογραφια ο naked εγω μεσα ειμαι για καφε !!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
Αμα ερθει και αυτη που εχει στην φωτογραφια ο naked εγω μεσα ειμαι για καφε !!!!!
αμα ερθει ο kalant λυθηκε το προβλημα
Τι...αυτο ηταν???:confused: :confused:
Τελος???
Και ελεγα οτι θα "δουμε" και "ξυλο".....ΓΜΤ!!!
θα σας σκισω ολους ρε ψαρια!!!
ΟΚ εντάξει, αλλά αν δεις πουθενά κανέναν να σε μουτζώνει που περνάς κόκκινο (και μιλάω στο naked) μην απορήσεις ποιος θα είναι !!!!!
Οι τσαμπουκάδες και όλα όσα έγιναν στις τελευταίες σελίδες αυτού του thread δεν έχουν κανένα νόημα αφού έτσι κι αλλιώς το σωστό είναι να σταματάμε στο κόκκινο και ναι είναι μ@λ@κ@ς όποιος το παραβιάζει με όποιον τρόπο το παραβιάζει (εκτός των θεμάτων υγείας!)
Άρα λοιπόν το πως μας χαρακτιρίζουν οι άλλοι δεν έχει σημασία αν πρώτα έχουμε χαρακτηρήσει εμείς τον εαυτό μας από τις πράξεις μας!!!!
Άρα λοιπόν τι αρπάζεστε? Οι πράξεις μας μας κρίνουν όχι οι τρίτοι!!!!!
Kalant μηπως εχεις βαλει με κανεναν στοιχημα οτι αυτη η συζητηση θα πιασει της σελιδες που ειπες?:D
:lol: :beer:
κατι μου λεει οτι βρηκαμε καινουριο fzr600...
:rotflmao:
ΟΚ εντάξει, αλλά αν δεις πουθενά κανέναν να σε μουτζώνει που περνάς κόκκινο (και μιλάω στο naked) μην απορήσεις ποιος θα είναι !!!!!
Οι τσαμπουκάδες και όλα όσα έγιναν στις τελευταίες σελίδες αυτού του thread δεν έχουν κανένα νόημα αφού έτσι κι αλλιώς το σωστό είναι να σταματάμε στο κόκκινο και ναι είναι μ@λ@κ@ς όποιος το παραβιάζει με όποιον τρόπο το παραβιάζει (εκτός των θεμάτων υγείας!)
Άρα λοιπόν το πως μας χαρακτιρίζουν οι άλλοι δεν έχει σημασία αν πρώτα έχουμε χαρακτηρήσει εμείς τον εαυτό μας από τις πράξεις μας!!!!
Άρα λοιπόν τι αρπάζεστε? Οι πράξεις μας μας κρίνουν όχι οι τρίτοι!!!!!
Ντάξ, το σωστό είναι να σταματάμε στο κόκκινο, όχι μόνο για να μην φάμε την κεφάλα μας, αλλά και για να μην κάνουμε ζημιά στους άλλους. Δεκτόν.
Όμως...αυτό με το "μαλάκα" έχει παραγίνει. Άμα πω εγώ πως όσοι περνάτε με κόκκινο είστε μαλάκες η μαμιέστε, δεν γίνομαι εριστικός σε βαθμό...μαλακίας...; Άσε που παίζει να έχω περάσει και "μερικά" (ποιος μετράει τώρα) κόκκινα...
Είπαμε είναι κάγκουρας ο άλλος που περνάει όλα τα κόκκινα, άς μην τον δικάσουμε κιόλας, βγάλαμε και ετυμηγορία - ΜΑΛΑΚΑΣ -
Ελλείψει επιχειρημάτων δεν μπορούμε να βρίσουμε τον άλλον βλέποντας πως ενώ έχουμε δίκιο ο άλλος δεν πείθεται με τίποτα (βλέπε naked).
Βέβαια, άμα δω τον Χ naked στο δρόμο να περνάει με κόκκινο, σίγουρα δεν θα συμφωνήσω με την πράξη του όμως δεν θα είμαι και αυτός που θα του πετάξει πρώτος την πέτρα...Γιατί ισχύει από παλιά πως "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο......μπαλέτο...."
Ετοιμάστε τις πέτρες σας λοιπόν εσείς οι αναμάρτητοι
:a014: :a014:
μου τελειωσαν οι πετρες ,ρε γμτ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σιγά ρε άντρακλες κι έχουν ακριβύνει και τα καλσόν...:p
Ξέρω μια αποθήκη χονδρικής, honey !!!:blush:
makis206
16/01/2007, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ξέρω μια αποθήκη χονδρικής, honey !!!:blush:
E πες τηνε τη ρημάδα καλέ να πάμε κι εμείς που ψωνίζουμε ποσότητες !
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Ντάξ, το σωστό είναι να σταματάμε στο κόκκινο, όχι μόνο για να μην φάμε την κεφάλα μας, αλλά και για να μην κάνουμε ζημιά στους άλλους. Δεκτόν.
Όμως...αυτό με το "μαλάκα" έχει παραγίνει. Άμα πω εγώ πως όσοι περνάτε με κόκκινο είστε μαλάκες η μαμιέστε, δεν γίνομαι εριστικός σε βαθμό...μαλακίας...; Άσε που παίζει να έχω περάσει και "μερικά" (ποιος μετράει τώρα) κόκκινα...
Είπαμε είναι κάγκουρας ο άλλος που περνάει όλα τα κόκκινα, άς μην τον δικάσουμε κιόλας, βγάλαμε και ετυμηγορία - ΜΑΛΑΚΑΣ -
Ελλείψει επιχειρημάτων δεν μπορούμε να βρίσουμε τον άλλον βλέποντας πως ενώ έχουμε δίκιο ο άλλος δεν πείθεται με τίποτα (βλέπε naked).
Βέβαια, άμα δω τον Χ naked στο δρόμο να περνάει με κόκκινο, σίγουρα δεν θα συμφωνήσω με την πράξη του όμως δεν θα είμαι και αυτός που θα του πετάξει πρώτος την πέτρα...Γιατί ισχύει από παλιά πως "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο......μπαλέτο...."
Ετοιμάστε τις πέτρες σας λοιπόν εσείς οι αναμάρτητοι
:a014: :a014:
Δεν είπε κανείς πως δεν το έχουμε κάνει σε κάποια φάση, και αν παρατήρησες δεν έβρισα κανέναν! από μόνοι μας τα καταφέρνουμε!!!! Όσο για την πέτρα ε μη γινόμαστε και βάρβαροι! Αλλα ένα φάσκελο σίγουρα! Όπως καλά θα κάνει και θα μου ρίξει κι εμένα κάποιος αν περάσω κάποια στιγμή με κόκκινο! Όσο για τις βρισιές καλά είναι όταν τις λέμε για πλάκα ε? Όταν τις εννοούμε μας πειράζει???? Και στην τελική ακόμα κι εμένα αν μου αξίζει να με βρίσουν! Αν κάνω μ....κια να με βρίσουν! Την έκανα! Καλά να πάθω!!!!!
Το thread μόνο κόμικ δεν έχει...
Άντε και οι πολύ βιαστικοί με πιο πολύ μυαλό μέσα στο κράνος (μήν αρχίσω τα καντήλια για τη μαλακία που σας δέρνει μερικούς μερικούς, ελπίζω να είναι προσωρινή).
74806
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Το thread μόνο κόμικ δεν έχει...
Άντε και οι πολύ βιαστικοί με πιο πολύ μυαλό μέσα στο κράνος (μήν αρχίσω τα καντήλια για τη μαλακία που σας δέρνει μερικούς μερικούς, ελπίζω να είναι προσωρινή).
Πλάκα πλάκα ξέρεις πόσο κοστίζει μια κηδεία (μακριά από μας!!!!!!!)????
Τιμές ξενοδοχείου!!!!:lol: :lol: :lol:
Όσο για τις βρισιές καλά είναι όταν τις λέμε για πλάκα ε? Όταν τις εννοούμε μας πειράζει???? Και στην τελική ακόμα κι εμένα αν μου αξίζει να με βρίσουν! Αν κάνω μ....κια να με βρίσουν! Την έκανα! Καλά να πάθω!!!!!
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
απο την πολη ερχομαι και στο γυαλο οι γλαροι:dizzy:
φυσικη ξανθια ή βαμενη?
project.breeze
18/01/2007, 17:34
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
απο την πολη ερχομαι και στο γυαλο οι γλαροι:dizzy:
φυσικη ξανθια ή βαμενη?
Ρε φίλε εσύ τώρα πιστεύεις ότι ο τρόπος που μιλάς είναι κόσμιος;Πριν κατηγορούσες τον KALANT ότι τάχα σε έβρισε (που δεν αναφέροταν σε σένα όπως αποδείχτηκε).Και να σε έβριζε όμως εσύ πρέπει να πέσεις στο επίπεδό του;Στην κοπέλα γιατί μιλάς έτσι;Επειδή σε κόντραρε στο forum εκφράζοντας διαφορετικές απόψεις;Δεν είναι τρόπος αυτός:nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ρε φίλε εσύ τώρα πιστεύεις ότι ο τρόπος που μιλάς είναι κόσμιος;Πριν κατηγορούσες τον KALANT ότι τάχα σε έβρισε (που δεν αναφέροταν σε σένα όπως αποδείχτηκε).Και να σε έβριζε όμως εσύ πρέπει να πέσεις στο επίπεδό του;Στην κοπέλα γιατί μιλάς έτσι;Επειδή σε κόντραρε στο forum εκφράζοντας διαφορετικές απόψεις;Δεν είναι τρόπος αυτός:nono:
1 ταχα?
2 που αποδειχτηκε?
3 εγω δεν εβρισα
4 η κοπελα οπως λες δεν ειναι στο απυροβλητο επειδη ειναι κοπελα
5 δεν ειχε μονο διαφορετικες αποψεις αλλα και <<φασκελα>>
6 διαβασε την παραθεση που εβαλα απο τα λογια της και αμα ειναι λογικη για πανω απο 5 χρονων παιδι καταλαβα.
και τελος για τα προιγουμενα (Δεν είναι τρόπος αυτός:nono: )δεν σε ειδα να <<ιδρωνεις>> αλλα για το νινι σερνεσαι αμεσως:confused:
Akatanomastos
18/01/2007, 18:01
pros olous tous voskous:
pigainete sta xoria sas na pernate kokkina..
(ego ekei ta pernao kai to xorio mou exei metrimenous sta daktila katoikous..)
einai paranoiko na prospathite kapoioi na peisete pos to na pernas kokino einai entaksi..
pros olous tous voskous:
einai paranoiko na prospathite kapoioi na peisete pos to na pernas kokino einai entaksi..
Παντως τα κοκκινα ρεβυθια με ρυζι ειναι μουρλια.:D
pros olous tous voskous:
http://www.monosouza.gr :a46: :a46: :a46:
Chiou-Chiou
Knock
Knock
Knock
Only the Cosmic Master stuff work.
project.breeze
18/01/2007, 18:48
1 ταχα?
2 που αποδειχτηκε?
3 εγω δεν εβρισα
4 η κοπελα οπως λες δεν ειναι στο απυροβλητο επειδη ειναι κοπελα
5 δεν ειχε μονο διαφορετικες αποψεις αλλα και <<φασκελα>>
6 διαβασε την παραθεση που εβαλα απο τα λογια της και αμα ειναι λογικη για πανω απο 5 χρονων παιδι καταλαβα.
και τελος για τα προιγουμενα (Δεν είναι τρόπος αυτός:nono: )δεν σε ειδα να <<ιδρωνεις>> αλλα για το νινι σερνεσαι αμεσως:confused:
1. Ναι
2. Από τα συμφραζόμενα
3. Έμμεσα,όχι άμεσα
4. Δεν είναι στο απυρόβλητο αλλά βρίσκεται σε ένα forum που κατά 99% είναι ανδροκρατούμενο,να προσέχουμε την συμπεριφορά μας για να μην γίνει 100% ανδροκρατούμενο
5. Εγώ απόψεις είδα,απλά διαφέρανε.Ανέβασε τους τόνους δεν λέω αλλά και εσυ τους ανέβασες επίσης
6. Ο καθένας δεν μπορεί να εκφράζεται το ίδιο εύκολα μέσω ενός υπολογιστή
Όσο για αυτό που είπες για το νινί,δεν διαφωνώ μαζί σου,αλλά μην είσαι προκατειλημένος,ίσως να μην σκεφτόμαστε όλοι με τον τρόπο που ίσως εσύ σκέφτεσαι.Φιλικά πάντα:wave2: