Σύνδεση

View Full Version : #ΜΟΤΟ BΙΝΤΕΟ# Καγκουριες Στην Αθηνα...

Σελίδες : 1 2 [3]

FZR600R
18/01/2007, 18:51
βρίσκεται σε ένα forum που κατά 99% είναι ανδροκρατούμενο

Kανενα προβλημα για το 1%, θα το αναλαβω εγω.

kalant
18/01/2007, 19:10
naked με οποιον εχει οδηγικη παιδεια και σκεφτεται θα τα βαλεις τωρα?

εσυ αμα θες φαε το κεφαλι σου αλλα οι γυρω σου δεν φταινε να κινδυνευουν γιατι οσο και να νομιζεις οτι περνας κοκκινα προσεχοντας, ισως καποια φορα δεν προσεξεις και υπαρξει προβλημα...

δεν περιμενω να το καταλαβεις αυτο γιατι απλα εισαι κολλημενος και δεν δεχεσαι αλλη αποψη αλλα το λεω μηπως, λεω μηπως και σου κανει αισθηση...

ξερω τωρα θα αρχισεις τα γνωστα αντρικα σου παλι οπως 'προσεχε μη σε πετυχω πουθενα' κλπ...

:a55:

naked
18/01/2007, 19:17
πολλα καραβια μαζευοντε και για να συρθουν αναμασαν τα ιδια και τα ιδια -αρε makis206 ποσα ξερεις και δεν τα μαρτυρας:winka:

project.breeze
18/01/2007, 19:17
Και στο φινάλε φίλε Naked Ο Χ Ι δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να περνάς με κόκκινο.Δεν κυκλοφορείς μόνος σου στον δρόμο.Όταν το καταλάβεις αυτό και το συνειδητοποιήσεις τότε θα δεις πως κάνεις λάθος σε αυτά που λες και μάλιστα με τόση θέρμη υποστηρίζεις.Δημοκρατία ναι,ασυδοσία όχι.Η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του αλλουνού...Δεν ξανασχολούμαι,δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να πείσεις κάποιον ότι δεν είσαι ελέφαντας

naked
18/01/2007, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Και στο φινάλε φίλε Naked Ο Χ Ι δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να περνάς με κόκκινο.Δεν κυκλοφορείς μόνος σου στον δρόμο.Όταν το καταλάβεις αυτό και το συνειδητοποιήσεις τότε θα δεις πως κάνεις λάθος σε αυτά που λες και μάλιστα με τόση θέρμη υποστηρίζεις.Δημοκρατία ναι,ασυδοσία όχι.Η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του αλλουνού...Δεν ξανασχολούμαι,δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να πείσεις κάποιον ότι δεν είσαι ελέφαντας

πες μας τι :smokin: και δεν μας δινεις :hypnotize εσυ τι επαθες και πορωθηκες τοσο πολυ δεν εχω αναφερει τη λεξη κοκκινο εδω και τοσα post

βρες γρηγορα κανα 1/100 να ξελαμπικαρεις :a21:

project.breeze
18/01/2007, 19:51
Φίλε το 1/100 το έχω βρει εδώ και καιρό και να μην το είχα βρει θα ήμουν ηλίθιος αν έψαχνα να το βρω σε forum μοτοσυκλέτας:lol:

sonic22
19/01/2007, 00:55
oi nomoi den exoun skopo na rithmizoun tin koinoniki siberifora...
oi nomoi poli apla lene ti provlepete gia kathe paraptoma.

i ithiki tis koinonias ipagorevei tous kanones siberiforas twn melw tis.

me alla logia min prospathite na pisete kanenan gia to poso paranomos einai...

TO JEREI!!:D :D

to thema einai koinoniko kai exei na kanei en polis me tin koinonikopoiisi tou kathe atomou kathos kai me ton tropo pou leitourgei kathe koinonia...

enas kosmos omorfos agelika plasmenos... :blush: :blush:

FZR600R
19/01/2007, 01:11
το 1/100 το έχω βρει εδώ και καιρό

Εμενα παλι μου λειπει το υπολοιπο 1%, ειμαι στα ευκολα.

zephyr1
19/01/2007, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R

Χμ τωρα εξηγουνται πολλα.
:a55:

marios_1977
19/01/2007, 09:46
Παιδια και εγω περναω κοκκινα αλλα ελεγχομενα,δηλαδη τσεκαρω τα παντα πριν τα περασω και βεβαια ειναι κοκκινα σε μικρους δρομους και με μικρη ροη κυκλοφοριας.Προσπαθω να μην τα περναω τα ρημαδια αλλα φρικαρω να περιμενω μονος μου σε αδειους δρομους.
Υπαρχουν ομως και φρικαρισμενα ατομα που τα περνανε θετωντας σε κινδυνο πρωτα τους ανυποψιαστους οδηγους και πεζους και δευτερον τους ιδιους τους εαυτους τους.
Μια φαση μου εχει μεινει χαραγμενη τρελα και απιστευτα στο μυαλο μου.
Οδηγουσα το κουτι μου στην Αλεξανδρας προς Πατησιων και λιγο μετα το μεγαρο της αστυνομιας.Το φαναρι το προλαβαινα με πορτοκαλι αλλα προτιμησα να σταματησω μην τυχον και μου πεταχτει κανας καγκουρας :smilea: .Την ιδια στιγμη ακουω ενα τρελο εργαλειο να μαρσαρει στα μπουνια και ενστικτωδως τραβαω το αμαξι τελειως αριστερα.Ε παιδες απο πισω μου ερχοταν ενα τουμπανο το οποιο πηγαινε σουζα καντηλι με πανω απο 120 χλμ και περασε το φαναρι ακριβως μολις αναψε κοκκινο.Και ρωταω

Αυτος δεν ηταν τρελα απιστευτος και τεραστιος μαλακας?

Παιδια αν μου εσκαγε πισω στο αμαξι εκτος του οτι θα γινοταν κομματια μαλλον θα με εστελνε και μενα αδιαβαστο.Δεν παμε καθολου καλα !!

Οκ δεν μας προσεχουν εμας τους μοτοσυκλετιστες αλλα και μερικοι απο εμας κυνηγαμε την τυχη μας

naked
19/01/2007, 10:35
:a18: ακριβως στα λογια μου
για να μην ειμαστε ολοι υποκριτες.ελεγχομενα ναι (οχι κανονας) ξερα και βιαστικα οχι:beer:

Maira
19/01/2007, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

απο την πολη ερχομαι και στο γυαλο οι γλαροι:dizzy:

φυσικη ξανθια ή βαμενη?

Αν δεν μπορείς να κάνεις συνδιαστικές σκέψεις δεν σημαίνει πως οι άλλοι είναι χαζοί! Από όσα έχουν ειπωθεί εδώ εσύ πιάστικες από μια παράγραφο???????

Μήπως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη βάση στην ουσία και όχι σε κάποιες παραπλεύρως παρατηρήσεις??????

Ή μήπως έχεις μάθει να σου δείχνουν το δάσος και να κοιτάς το δέντρο??? (ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ!)

naked
19/01/2007, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αν δεν μπορείς να κάνεις συνδιαστικές σκέψεις δεν σημαίνει πως οι άλλοι είναι χαζοί! Από όσα έχουν ειπωθεί εδώ εσύ πιάστικες από μια παράγραφο???????

Μήπως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη βάση στην ουσία και όχι σε κάποιες παραπλεύρως παρατηρήσεις??????

Ή μήπως έχεις μάθει να σου δείχνουν το δάσος και να κοιτάς το δέντρο??? (ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ!)

και εγω σε αγαπαω:a49:

Maira
19/01/2007, 11:11
πολλα καραβια μαζευοντε και για να συρθουν αναμασαν τα ιδια και τα ιδια -αρε makis206 ποσα ξερεις και δεν τα μαρτυρας:winka:

Κάποτε κάποιος μου είπε μια φράση, και την έβαλα καλά στο μυαλό μου! Έχε την στο νου σου όταν μιλάς!!!!

"Κουκιά μασας, κουκιά φτύνεις!"

Και για αυτούς που δεν κατάλαβαν: Ό,τι είσαι και κάνεις αυτό βλέπεις και στους άλλους!!!!

:look:

Maira
19/01/2007, 11:11
και εγω σε αγαπαω:a49:

Ψάχνεις το 1%?????

Πήγαινε αλλού! Εδώ είμαστε κομπλέ!

naked
19/01/2007, 11:17
Ψάχνεις το 1%?????

να εισαι καλα και ας μην μας αγαπας:bigcry:
τωρα θα πρεπει να ζητησω συγνωμη απο τη γυναικα μου και να περναω μονο μαζι της τα κοκκινα:a22: :a22: :a22:

zephyr1
19/01/2007, 11:23
Ψάχνεις το 1%?????

Καλημερα Ιωαννα.

Μηπως γι άυτο το παληκαρι μπορουμε να κανουμε κατι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R

:lol: :wave2:

Maira
19/01/2007, 11:30
να εισαι καλα και ας μην μας αγαπας:bigcry:
τωρα θα πρεπει να ζητησω συγνωμη απο τη γυναικα μου και να περναω μονο μαζι της τα κοκκινα:a22: :a22: :a22:

Κοίτα, για να επανέλθουμε στην κουβέντα μας λοιπόν, (επιτέλους!) μπορείς να παίζεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα όσο θέλεις! Μυαλό δε θα σου βάλει κανείς! Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις τι είναι σωστό και τι λάθος για σένα! Αν λοιπόν η άποψή σου είναι πως "δε βαριέσαι, τι είναι κανα δυο κόκκινα?" τότε μείνε μ' αυτό! Απλά ελπίζω και εύχομαι να μην προκαλέσεις ατύχημα γιατί εκεί το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν τουλάχιστον ένας τραυματίας!!!!

Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος οι νόμοι είναι για το τι προβλέπεται για κάθε παράπτωμα. Έτσι και ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας είναι για να μην γίνουμε μπάχαλο! Για να μπορούμε να συνυπάρχουμε με τα υπόλοιπα οχήματα στο δρόμο! Για να μην πατάμε και από 10 πεζούς τη μέρα! Για να μην κινδυνεύουμε άνευ λόγου και αιτίας!!!

Από κει και μετά είναι στο μυαλό του καθενός αν μπορεί να σεβαστεί τον εαυτό του για αρχή και τους γύρω του στην συνέχεια!!!

Και ..................... μια συζήτηση κάνουμε! Οποιαδήποντε κόντρα με πρωσοπικούς υπαινιγμούς είναι νομίζω περιττή! :wave2:

naked
19/01/2007, 11:45
Κοίτα, για να επανέλθουμε στην κουβέντα μας λοιπόν, (επιτέλους!) μπορείς να παίζεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα όσο θέλεις! Μυαλό δε θα σου βάλει κανείς! Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις τι είναι σωστό και τι λάθος για σένα! Αν λοιπόν η άποψή σου είναι πως "δε βαριέσαι, τι είναι κανα δυο κόκκινα?" τότε μείνε μ' αυτό! Απλά ελπίζω και εύχομαι να μην προκαλέσεις ατύχημα γιατί εκεί το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν τουλάχιστον ένας τραυματίας!!!!

Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος οι νόμοι είναι για το τι προβλέπεται για κάθε παράπτωμα. Έτσι και ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας είναι για να μην γίνουμε μπάχαλο! Για να μπορούμε να συνυπάρχουμε με τα υπόλοιπα οχήματα στο δρόμο! Για να μην πατάμε και από 10 πεζούς τη μέρα! Για να μην κινδυνεύουμε άνευ λόγου και αιτίας!!!

Από κει και μετά είναι στο μυαλό του καθενός αν μπορεί να σεβαστεί τον εαυτό του για αρχή και τους γύρω του στην συνέχεια!!!

Και ..................... μια συζήτηση κάνουμε! Οποιαδήποντε κόντρα με πρωσοπικούς υπαινιγμούς είναι νομίζω περιττή! :wave2:

ετσι μπραβο με αυτο το τροπο γραφης μπορουμε να μιλαμε ατελειωτα:)

και τελικα με αγαπας:p

και για να επανέλθουμε στην κουβέντα μας ,παντα υποθετικα μιλαω
βρησκεσαι πιγμενος στην Αθηνας και μπροστα σε ενα κοκκινο φαναρι και απο την πλευρα που εχει πρασινο δεν περναει κανεις ή φαινεται καποιος απο πολυ μακρια , το να περασεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ τη διασταυρωση το μονο κινδυνο που διατρεχεις ειναι να σε πιασει καποιος αστυνομικος και να σε σκεισει(και σε προλαβαινω καλα θα κανει).
για τετοια κοκκινα μιλαω (και οχι παντα)και οπως το εχω γραψει και παραπανω δεν ειναι ο κανονας αλλα η γνωμη μου

:beer:

Maira
19/01/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλημερα Ιωαννα.

Μηπως γι άυτο το παληκαρι μπορουμε να κανουμε κατι?

:lol: :wave2:

Τι να σε πω! Δε ξέρω και μαγαζάκια! Πάντως άμα γουστάρει υπάρχει και λέδεαρ! Τόσα έχουν ακουστεί!!!!:lol: :lol:

naked
19/01/2007, 12:57
λέδεαρ?????????????????

Maira
19/01/2007, 16:41
ετσι μπραβο με αυτο το τροπο γραφης μπορουμε να μιλαμε ατελειωτα:)

και τελικα με αγαπας:p

και για να επανέλθουμε στην κουβέντα μας ,παντα υποθετικα μιλαω
βρησκεσαι πιγμενος στην Αθηνας και μπροστα σε ενα κοκκινο φαναρι και απο την πλευρα που εχει πρασινο δεν περναει κανεις ή φαινεται καποιος απο πολυ μακρια , το να περασεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ τη διασταυρωση το μονο κινδυνο που διατρεχεις ειναι να σε πιασει καποιος αστυνομικος και να σε σκεισει(και σε προλαβαινω καλα θα κανει).
για τετοια κοκκινα μιλαω (και οχι παντα)και οπως το εχω γραψει και παραπανω δεν ειναι ο κανονας αλλα η γνωμη μου

Και φαντάσου από τον υποθετικά άδειο δρόμο που έχει πράσινο, την ώρα που περνάς εσύ με κόκκινο να κατεβαίνει κανένας με τα όλα????? Τι θα προλάβεις να δεις και που να πας????

Έχει συμβεί και το λέω! Σκοτώθηκε μανα και κόρη περνόντας με κόκκινο 3 το βράδυ έρημη διασταύρωση και τους πέρασε από πανω ένα αμάξι που πήγενε σαν τρελό! Και αυτές στο χώμα και αυτό τρέχει και δεν φτάνει!

Ποτέ μια διασταύρωση δεν είναι άδεια (να πω βέβαια την αμαρτία μου, σε φανάρι που ουδεμία σκοπιμότητα έχει, ούτε για πεζούς, ούτε για διερχόμενα αυτοκίνητα, εκεί έχω περάσει κι εγώ με κόκκινο! Αλλά τονίζω: Δεν έχει λόγο ύπαρξης το συγκεκριμένο φανάρι τον μισό χρόνο που είναι κόκκινο!):wave2:

Akatanomastos
19/01/2007, 19:03
http://www.monosouza.gr :a46: :a46: :a46:

gimnouli, afto to grapsa exontas dt 125 '92
opote katalavaineis ti souzes ekana..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

warlord
19/01/2007, 20:22
Πλακα πλακα 2 χρονια πριν ,15 Αυγουστου Θεσσαλονικη,εγνατια 3 το βραδι,Η πολη αδεια,αναβουν ολα τα πρασινα και ο κολιτος σπαει το κουτι του,αλλα περναει με πρασινα και να σου απο μια διασταυρωση μαλακας με κοκκινο,οι μπατσοι δεν το πιστευαν,παει το τουμπανο του κολιτου,πανε και τα ποδια του μαλακα,αυτο για τους αδειους δρομους

Μην πω για το τι μαλακια εκανα εγω με την πρωτη μου μηχανη και ξανακαβαλησα μοτορι φετος(4 χρονια μετα)
-Μα Ηταν αδειος ο Δρομος,ειπα στους μπατσους

DimChios
20/01/2007, 01:15
Με εχετε κουράσει στ αλήθεια!!! :mad:

Οι παλιότεροι εδώ μέσα ξέρουν τουλάχιστον 2 δικές μου εμπειρίες με κόκκινο!

Άσε που το συγκεκριμένο ζήτημα έχει συζητήθεί πολλές φορές!

ΆΝ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ, ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΛΩΣΩ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!!

kalant
20/01/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Με εχετε κουράσει στ αλήθεια!!! :mad:

Οι παλιότεροι εδώ μέσα ξέρουν τουλάχιστον 2 δικές μου εμπειρίες με κόκκινο!

Άσε που το συγκεκριμένο ζήτημα έχει συζητήθεί πολλές φορές!

ΆΝ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ, ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΛΩΣΩ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!!

φιλε του κολλημενου (γενικα αναφερομαι αλλα θα απαντησει ο naked, ειμαι σιγουρος :rotflmao: ) οτι και να του πεις δεν θα καταλαβει, ακομα και στον ιδιο να εχουν τυχει στραβες απο επιπολαιοτητες του, κοκκινα κλπ παλι τις ιδιες αποψεις θα υποστηριζει...

ποσο μαλλον να συγκινεται και για στραβες αλλων...

οταν ειναι ανεγκεφαλος ο ανθρωπος :rolleyes:

Υ.Γ. βεβαια μπορει να σε ξερει και να θελει να κανεις πραξη αυτο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ΆΝ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ, ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΑ

οποτε λογικο ειναι να περασει κανενα κοκκινο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

odt
20/01/2007, 13:23
kalant....Θέτοντάς το έτσι ευγενικά χωρίς να θίγεις κανένα, προωθείς τον ευγενή και υγιή διάλογο....:a014:

Lupo
20/01/2007, 14:55
Παααααάλι απ'την αρχή! :a014:

naked
20/01/2007, 15:32
Ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολο το forum αν παρεκτραπηκα ,αν προσεβαλα καποιον προσωπικα- και αν απειλησα καποιον ηταν εν θερμω .Δεν εννοουσα τιποτα απο ολα πραγματικα.Το ξερω οτι ειμαι :a6:
αλλα θα ηθελα να ειναι σε αυτο το τοπικ λογω των παραπανω που ειπωθηκαν απο εμενα.

Για τυχων <<στραβες>> σε οπιονδηποτε δε φερω καμια ευθυνη :a05: