View Full Version : #ΜΟΤΟ BΙΝΤΕΟ# Καγκουριες Στην Αθηνα...
τι ειναι αυτο ρε παιδια, τυχαια το βρηκα...
σε κανενα cd του moto πρεπει να ηταν ε?
Παρακολουθειστε το... (http://www.youtube.com/watch?v=nj1vMaVD7Ng&mode=related&search=)
:beer:
project.breeze
09/01/2007, 00:12
Είναι η διαδρομή που κάνει ο συντάκτης του μοτό Λάζαρος Μαυράκης (αν θυμάμαι καλά) πηγαίνοντας από το σπίτι του στα γραφεία του μοτό.Η μοτοσυκλέτα είναι Kawasaki zx9r ninja...Όντως το βίντεο ήταν σε ένα παλιό cd του ΜΟΤΟ
zoropatra
09/01/2007, 00:18
γιατι δεν τα βαζουμε ολα σε ενα ποστ?εχουμε γεμισει ολο το φορουμ!!!
εγω υπερ των βιντεο ειμαι αλλα αν μας την πουν ή εξαφανιστουν θα εχουν δικιο!!
Απο κατι τετοιους με εχει βγει το ονομα και οχι αδικα
:nono:
Απορω πως επιτρεψανε να κυκλοφορισει τετοιο υλικο σε περιοδικο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
.Η μοτοσυκλέτα είναι Kawasaki zx9r ninja...
Fazer 1000 καρμπυρατερατο :D
zoropatra
09/01/2007, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
δεν καταλαβαινω γιατι να μην βαλουν τετοιο υλικο σε περιοδικο!!!!
μην το δει κανα μικρο παιδι και κανει τα ιδια?
οποιος θελει το βλεπει οποιος δεν θελει δεν το βλεπει!!!!
τωρα για το αν μας εχει βγει το ονομα απο εκει ειμαι λιγο αντιθετος....
το ονομα μας βγαινει απο τα διαφορα που κανουμε εμεις οπως π.χ να παρκαρουμε πανω σε
πεζοδρομια κ.τ.λ
zoropatra
09/01/2007, 00:33
και να ξερεις οτι οτιδηποτε διαφορετικο γινεται και κανουν καποιοι σε σχεση με τους πολλους
ειναι κατακριτεο και εχει αλητες.....παντου ομως!!!
στην μουσικη
στην μηχανη
στον αθλητισμο
και σε πολλα αλλα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
δεν καταλαβαινω γιατι να μην βαλουν τετοιο υλικο σε περιοδικο!!!!
μην το δει κανα μικρο παιδι και κανει τα ιδια?
οποιος θελει το βλεπει οποιος δεν θελει δεν το βλεπει!!!!
τωρα για το αν μας εχει βγει το ονομα απο εκει ειμαι λιγο αντιθετος....
το ονομα μας βγαινει απο τα διαφορα που κανουμε εμεις οπως π.χ να παρκαρουμε πανω σε
πεζοδρομια κ.τ.λ
Με το ιδιο σκεπτικο ας βαλουν και τσοντα DVD στο Μικυ Μαους και οποιο παιδακι θελει τα βλεπει ή οχι.
Κοιτα, δεν ειμαι αντιθετος με τις καγκουριες, και εγω κανω συχνα πυκνα:D αλλα δεν συμφωνω με δημοσιευση τετοιου υλικου απο περιοδικα κτλ. Ποσο μαλλον εαν το βιντεο εχει τραβηχτει απο τους εκδοτες του.
:wave2:
zoropatra
09/01/2007, 00:48
Με το ιδιο σκεπτικο ας βαλουν και τσοντα DVD στο Μικυ Μαους και οποιο παιδακι θελει τα βλεπει ή οχι.
Κοιτα, δεν ειμαι αντιθετος με τις καγκουριες, και εγω κανω συχνα πυκνα:D αλλα δεν συμφωνω με δημοσιευση τετοιου υλικου απο περιοδικα κτλ. Ποσο μαλλον εαν το βιντεο εχει τραβηχτει απο τους εκδοτες του.
η τσοντα που λες δεν εχει καμια σημασια!!!!με το θεμα μας!!!ειναι πολυ ακραιο!!!
οσο ευκολα πλεον μπορει ενα παιδια να βρει τσοντα στο διαδυκτιο τοσο ευκολα θα βρει και ενας μηχανοβιος τετοιο βιντεο!!!
οποτε το προβλημα δεν ειναι απο που το βρισκουμε!!!!
siokatas
09/01/2007, 01:24
Είναι η διαδρομή που κάνει ο συντάκτης του μοτό Λάζαρος Μαυράκης (αν θυμάμαι καλά) πηγαίνοντας από το σπίτι του στα γραφεία του μοτό.Η μοτοσυκλέτα είναι Kawasaki zx9r ninja...Όντως το βίντεο ήταν σε ένα παλιό cd του ΜΟΤΟ
φαινεται να το διασκεδαζει που παει για δουλεια:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
zoropatra
09/01/2007, 01:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
φαινεται να το διασκεδαζει που παει για δουλεια:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
με τετοια δουλεια και μηχανακι θα γουσταρα και εγω να παω για δουλεια!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οποτε το προβλημα δεν ειναι απο που το βρισκουμε!!!!
Εδω διαφωνουμε, απο που το βρισκουμε.
Ενα μοτοσυκλετιστικο περιοδικο νομιζω πρεπει να προαγει τον μοτοσυκλετισμο
και αυτο που βλεπουμε στο συγκεκριμενο video καθε αλλο παρα αυτο δεν κανει.
Επιπλεον, μηπως προσεξες ποσους αλλους αναβατες και πεζους εβαλε σε κινδυνο
με τα καραγκιοζιλικια του ? Δεν λεω να μη τα κανει. Να τα κανει αλλα εκει που
πρεπει, οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα.
power hornet
09/01/2007, 08:15
μπραβο ωραιο βιντεο.τι να πω απαραδεχτο και για το περιοδικο μοτο που το εβαλε να το βλεπουν οι αναγνωστες και να θελουν να το μιμιθουν και αυτοι,καλα ο μοτοσυκλετιστης αμα θεωρητε τετοιος πολυ παγκοσμιος μ@λ@κ@ς οπως παρα πολυ που κυκλοφορουν στην ελλαδα.κατι τετοιοι και ομοιοι τους εχουν χαλασει το ονομα γυρω απο την μοτοσυκλετα.απαραδεχτο και παλι απαραδεχτο.
Gandalf dr685sm
09/01/2007, 08:38
Το video αυτό είναι αν θυμάμαι καλά απο το 2003 μετά τον πυρετό με τον Ghostrider. Ήταν κάτι που είχε συζητηθεί έντονα και οι απόψεις ήταν δύο όπως και εδώ.
Η μια έλεγε πως δεν μπορεί ενα περιοδικό , που θέλει να προωθεί την σωστή οδική συμπεριφορά να σιγοντάρει μια τέτοια κίνηση, έστω και αν έγινε απο αναβάτη αγώνων (Συνιώρης) , με πολύ καλύτερες οδηγικές ικανότητες απο τους περισσότερους.
Η άλλη έλεγε, πως με αυτό το σκεπτικό της απαγόρευσης αλλά και της άβουλης υπαγόρευσης, μέσα απο το διαβάζουμε και το θέμα του μιμητισμού, θα έπρεπε και οι ταινίες βίας στην τηλεόραση , τα videogames, κτλ που πουλάνε ή προβάλλονται επίσημα να διακοπούν και αυτά. Έτσι δεν θα είχαμε και πιθανές περιπτώσει μιμητισμού , βασισμένες σε αυτά.
Διαλέγετε και παίρνετε.... πάντως το θέμα είναι πάρα πολύ παλιό και σίγουρα χωράει μια καλή ανακύκλωση για αυτό.
Gandalf
airamhag
09/01/2007, 08:40
the Greek way...
δηλαδη μονο καγκουρες εχει η Ελλαδα ?
ή μηπως οι αυτοκινητστες οδηγουν συνετα κ ολη τη ζημια την κανουν οι μηχανες...
καλα το οτι ενα περιοδικο με ανανγνωσιμοτητα εβγαλε ενα τετοιο βιντεο κ μαλιστα παραγωγης της συντακτικης ομαδας..ειναι επιεικως απαραδεκτο..αλλα πες οτι λιγο πολυ ξερουμε (?) τι ρολο βαραει το καθε εντυπο κ κραταμε την αναλογη σταση απεναντι του...
μια ακομα ( ασχετη ) ερωτηση ..
αυτο τι ειναι ?:confused:
74053
psaxioti
09/01/2007, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
αυτο τι ειναι ?:confused: [/B]
Δοχείο υγρών φρένων.
loukasfilm
09/01/2007, 08:59
Καλά το άλλο παρακάτω το είδατε? Εντάξει είναι από γνωστό τσοντοsite, που σημαίνει ότι είναι στημένο, αλλά έχει γέλιο.
http://www.youtube.com/watch?v=DquTlUyVRMo&mode=related&search=
airamhag
09/01/2007, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από psaxioti
Δοχείο υγρών φρένων.
:confused: :confused:
γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι παντα εκει περα ???
ειναι "πατεντα" η το συγκεκριμενο μοντελο το εχει εκει ??:look:
που σαι δασκαλε ?:look:
loukasfilm
09/01/2007, 09:04
:confused: :confused:
γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι παντα εκει περα ???
ειναι "πατεντα" η το συγκεκριμενο μοντελο το εχει εκει ??:look:
Σχεδόν πάντα είναι εκεί. Το σχήμα αλλάζει πολλές φορές.
DimChios
09/01/2007, 09:04
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Sorry!! :sick:
:rotflmao: :rotflmao: :cry: :rotflmao: :rotflmao:
airamhag
09/01/2007, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Sorry!! :sick:
:rotflmao: :rotflmao: :cry: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl: :bawl:
με κοροιδευεις ετσι ?:rolleyes:
gooooooooooodd.....i will fix u!
gregorgeous89
09/01/2007, 09:16
Μπράβο στο moto.Μην ξαναδιαβάσω για αμάξια που περνάνε με κόκινο στο σινκεκριμένο περιοδηκό.
Πρέπει να καταλαβουμε ότι τα περιοδηκά προσπαθούνε να πουλήσουνε όσο μπορούνε κ στα πλαίσια αυτού προοθούνε την καγκουροοδίγιση όχι μόνο σε αυτό το βιντεάκι αλά και στα τεστ κ σε άλλα άρθρα.
Υπάρχει κάτι που λέγετε δημοσιογραφική δεοντολογία κ αυτή πρέπει να δηδαχθεί κ στον ιδικό τύπο της χώρας μας. Το μοτό είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο Ελληνικό περιοδηκό στην χώρα μας αλλά με ενοχλεί το ότι προοθεί τέτια συμπεριφορά.
Money talks bull shit walks που λένε κ τα Αμερικανάκια...κάτι ξέρουν αυτοί;)
kapoiws pou na kserei ti moto einai ayto?
etsi egyklopedika giati mono apo ta organa kai ton hxo
theoro pws einai para poly haraktiristiko moto.
Το μηχανάκι είναι ZX9RC1
Αναβάτης είναι ο Άλκης Συνιώρης και το βίντεο είναι πρό - χαμού περι ghost rider.... μιλάμε για πάνω απο 4-5 χρόνια πίσω.
(Ο Μαυράκης είναι ας πούμε....πιο χαλαρός οδηγός :D )
Δεν υπάρχει αναβάτης μοτοσυκλέτας που να το συγκινεί η ταχύτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μην κοροϊδευόμαστε...
:beer: :wave2:
Kαι τώρα(τότε) οι συντάκτες του ΜΟΤΟ χαίρονται για την μαλακία τους???Που έχουν το θράσος να μιλάνε για κόκκινα φανάρια και σωστή οδήγηση στον δρόμο...και δυστυχώς γράφουν στα παπάρια τους ότι παιδάκια 14-15 χρονών μαθαίνουν την μοτοσυκλέτα απο παρόμοια μέσα..ένα μεγάλο μπράβο τους..Αν κάποτε σκοτωθεί συντάκτης τους μην ακούσω κανέναν εκει μέσα να λέει " Κρίμα...ελληνικοί δρόμοι κλπ..." Η ΜΑΛΑΚΙΑ στον εγκέφαλό τους φταίει και μόνο...Μπράβο κάγκουροι....Ελπίζω να χαίρονται για κάθε παιδάκι που παίρνουν στον λαιμό τους έτσι...Και για να προλάβω κάποιους..Είναι περιοδικό ειδικού τύπου..Δεν απευθύνεται σε εμάς που οδηγούμε και αγαπάμε την μοτοσυκλέτα μόνο..απευθύνεται και σε ανθρώπους που θέλουν να την μάθουν..Όταν ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ έχεις ευθύνη...Αν εγώ στους μαθητές μου αρχίσω τις παναγίες μετά γιατί να μου κάνει εντύπωση που θα βρίζουν και αυτοί...μάλλον οι κύριοι του ΜΟΤΟ (και του όποιου περιοδικού θα έβγαζε παρόμοιο υλικό) δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει ευθύνη...
ΥΓ:Οταν παίρνω penthouse το cd Που δίνουν περιμένω να δείχνει κώλους,όταν παίρνω περιοδικό μαγειρικής περιμένω να δείχνει πως να κάνω γιαουρτλού..Σκεφτείτε λοιπόν όταν κάποιος πάρει το ΜΟΤΟ τι θα σκέφτεται.....ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ........γαμάτο ε??το κάνουν και οι θεοί του ΜΟΤΟ...Τα συγχαρητήρια μου...
Ντάξει γλουμ, ξεθύμανες? Μη μου πείς, δεν θα ξανα αγοράσεις ΜΟΤΟ.
Φιλαράκο μείνε μακρυα του, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να "κολλήσεις" και να κάνεις και σύ τα ίδια στον δρόμο....
Γειά μας λέμε... :beer: :beer: :bigcry: :bigcry:
Φίλε μου έκοψα τα περιοδικά μοτοσυκέτας εδώ και καιρό..Γιατί γνώρισα ανθρώπους που όντας μικρό παιδί τους νόμιζα "Ειδικούς" "Καλούς" κλπ και κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω απο κάγκουροι που ξέρουν να λένε κάντε αυτό κάντε εκείνο αλλά κλασσικά κάνουν άλλα...Καλά χιλιόμετρα...:beer:
Το θέμα των περιοδικών είναι μεγάλο και δεν έχω καμμία διάθεση να αναλύσω, οι απόψεις σου όμως είναι αρκετά τραβηγμένες... εκτός πραγματικότητας θα τις έλεγα καλύτερα
Σ'ενημερώνω πως με το σκεπτικό αυτό κανένα περιοδικό στον πλανήτη δεν καλύπτει τις προδιαγραφές σου. Σε ενημερώνω επίσης πως η μοτοσυκλέτα πλέον είναι σπόρ και μάλιστα απαιτητικό και εξτρήμ για τους... πολλούς.
Εσύ το ονομάζεις... καγκουριά.
Ε υπάρχουν και αυτοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Σε ενημερώνω επίσης πως η μοτοσυκλέτα πλέον είναι σπόρ και μάλιστα απαιτητικό και εξτρήμ για τους... πολλούς.
Εσύ το ονομάζεις... καγκουριά.
Ε υπάρχουν και αυτοι.
Σπορ που να βάζει σε κίνδυνο άλλους?Ωραίο είναι..να το χαίρεστε..Τα σπορ έχουν κανόνες..και γίνονται σε συγκεκριμένους χώρους.Αν θέλουν να τρέξουν καλά θα κάνουν να πάνε σε μία πίστα..Κανείς δεν θα τους πει τίποτα..Έστω κάπου απομακρυσμένα..Όχι στην πηγμένη Βασ. Σοφίας..
Gia auto loipon...Oloi deksia kai me 40....
ή αριστερα και με 40.:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Gia auto loipon...Oloi deksia kai me 40....
Τι λες ρε κάγκουρα... και όταν περνάς από σχολείο τι γίνεται ε? πάλι με 40 πας;
Το όριο είναι 30 και αν θες να είσαι ασφαλής πρέπει να περνάς με 10... Μη σου πω
να κατέβεις και να την τσουλάς με τα χέρια....
Θες να πείς δηλαδή οτι δεν έχεις περάσει ποτέ κάποιο όριο ταχύτητας? Δεν έχεις θελήσει ποτέ να "στήσεις" το μηχανάκι σου και να το πάς χωρίς να αγχώνεσαι μήπως γυρίσει ο κόσμος ανάποδα?
Μηχανάκια καβαλάμε για διασκέδαση και μετά για την ευκολία μεταφοράς, διαφορετικά υπάρχουν και τα λεωφορεία/τρένα...
Ο κίνδυνος είναι κάτι το υποκειμενικό. Κάτι για το οποίο εσύ ιδρώνεις και να το σκεφτείς, για τον άλλον είναι μια απλή καθημερινότητα.
Αυτό πρέπει να καταλάβεις, αν και κρίνοντας απο το πολύ αυστηρό πρώτο σου κείμενο δυσκολεύομαι να πιστέψω πως υπάρχει κάποια ελπίδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η άλλη έλεγε, πως με αυτό το σκεπτικό της απαγόρευσης αλλά και της άβουλης υπαγόρευσης, μέσα απο το διαβάζουμε και το θέμα του μιμητισμού, θα έπρεπε και οι ταινίες βίας στην τηλεόραση , τα videogames, κτλ που πουλάνε ή προβάλλονται επίσημα να διακοπούν και αυτά. Έτσι δεν θα είχαμε και πιθανές περιπτώσει μιμητισμού , βασισμένες σε αυτά.
Διαλέγετε και παίρνετε.... πάντως το θέμα είναι πάρα πολύ παλιό και σίγουρα χωράει μια καλή ανακύκλωση για αυτό.
Gandalf
το δεύττερο σκεπτικό δεν είναι σωστό ...δενγίνεται να εξομοιώνεις τα πραγματικά γεγονόντα (όπως στ βίντεο του μοτό) με τις ταινίες...
το παιδί που βλέπει ταινία μπορεί να κρίνει ότι είναι ψεύτικο....
αλλά όταν βλέπει τέτοιες οδηγικές συμπεριφορές σε πραγματικό βίντεο πιστεύω ότι το επηρρεάζει αρνητικά...
εντάξει αν είσαι 30 χρονών δεν θα επηρρεαστείς ....αλλά ένα 16χρονο είσαι σίγουρος ότι δεν θα επηρρεαστεί???
Υ.Γ. οι ερωτήσεις φυσικά δεν απευθύνονται σε εσένα...αλλά στο συλογισμό που μετέφερες....
το θέμα δεν είναι αν τα κάνουμε μόνο...
το θέμα είναι αν τα προάγουμε με τη στάση μας....
άλλο να κάνεις μια καγκουριά στο δρόμο και άλλο με που την κάνεις να πας στον ανηψιό σου για παράδειγμα και να την εξιστορήσεις περιγράφωντας πόσο γ@@@μαω είσαι.....
κάτι τέτοιο πιστεύω ότι κάνει και το συγκεκριμένο βίντεο άσχετα με τα κίνητρα δημοσίευσης του βίντεο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Τι λες ρε κάγκουρα... και όταν περνάς από σχολείο τι γίνεται ε? πάλι με 40 πας;
Το όριο είναι 30 και αν θες να είσαι ασφαλής πρέπει να περνάς με 10... Μη σου πω
να κατέβεις και να την τσουλάς με τα χέρια....
EIDIKA ego, otan vrexei pao me ena kilindro..
kai ekso apo ta sxolia stamatao gia glifitzouria...
OI MIXANES APAGOREVETAI NA PIGAINOUN ARISTERA!!!
(ena politiko minima, dorea tis Organosis Kata Ton Indianon)
Θες να πείς δηλαδή οτι δεν έχεις περάσει ποτέ κάποιο όριο ταχύτητας? Δεν έχεις θελήσει ποτέ να "στήσεις" το μηχανάκι σου και να το πάς χωρίς να αγχώνεσαι μήπως γυρίσει ο κόσμος ανάποδα?
Μηχανάκια καβαλάμε για διασκέδαση και μετά για την ευκολία μεταφοράς, διαφορετικά υπάρχουν και τα λεωφορεία/τρένα...
Ο κίνδυνος είναι κάτι το υποκειμενικό. Κάτι για το οποίο εσύ ιδρώνεις και να το σκεφτείς, για τον άλλον είναι μια απλή καθημερινότητα.
Αυτό πρέπει να καταλάβεις, αν και κρίνοντας απο το πολύ αυστηρό πρώτο σου κείμενο δυσκολεύομαι να πιστέψω πως υπάρχει κάποια ελπίδα.
Κάτσε ρε συ! για ποιον υποκειμενικό κύνδινο μου μιλάς όταν κόντεψε να πατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσους πεζούς και έστειλε στο διάολο πόσα μηχανάκια με τις σφίνες του? Για τον εαυτούλι του μπορεί να είναι υποκειμενικός και σε άδειο δρόμο ας κάνει ότι γουστάρει! Να πηγαίνει και με όπισθεν αμα γουστάρει!
Αλλά ότνα και όποιος κυκλοφορεί σε κίνηση και σε δρόμους με φανάρια, οφείλει να σέβεται γιατί κάποια στιγμή θα γυρίσει και θα πει:¨"Κοίτα τον μ@λ@κ@ που πέρασε με κόκκιινο και κόντεψε να με στείλει!" Όταν αυτός τα πέρναγε χύμα το σκέφτικε αυτό???
Όσο για το λόγο που καβαλάμε μηχανάκια ελπίζω για την πληοψιφία να μην είναι μόνο οι λόγοι που αναφέρεις!!!! Να είναι και άλλοι πιο συμαντικοί λόγοι όπως ας πούμε το λεγόμενο "μικρόβιο" της μηχανής!
Όσο για το περιοδικό που έβαλε το cd είναι γνωστό πως το κάθε περιοδικό προσπαθεί να πουλήσει! (Θα συμφωνήσω με κάποιους που το αναφέρανε ήδη)! Το κάθε περιοδικό έχει αυτό το σκοπό. Κι αν δεν είναι κατάλογος με αξεσουάρ για μηχανές δεν αξίζει καν η αγορά του!
Το μηχανάκι είναι ZX9RC1
Αναβάτης είναι ο Άλκης Συνιώρης και το βίντεο είναι πρό - χαμού περι ghost rider.... μιλάμε για πάνω απο 4-5 χρόνια πίσω.
+1
zoropatra
09/01/2007, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
μπραβο ωραιο βιντεο.τι να πω απαραδεχτο και για το περιοδικο μοτο που το εβαλε να το βλεπουν οι αναγνωστες και να θελουν να το μιμιθουν και αυτοι,καλα ο μοτοσυκλετιστης αμα θεωρητε τετοιος πολυ παγκοσμιος μ@λ@κ@ς οπως παρα πολυ που κυκλοφορουν στην ελλαδα.κατι τετοιοι και ομοιοι τους εχουν χαλασει το ονομα γυρω απο την μοτοσυκλετα.απαραδεχτο και παλι απαραδεχτο.
δηλαδη ρε αδερφε εσυ δεν καταλαβαινεις ποιο ειναι το σωστο?
οτι δεις δηλαδη θα πας να το κανεις?
zoropatra
09/01/2007, 12:36
the Greek way...
δηλαδη μονο καγκουρες εχει η Ελλαδα ?
ή μηπως οι αυτοκινητστες οδηγουν συνετα κ ολη τη ζημια την κανουν οι μηχανες...
καλα το οτι ενα περιοδικο με ανανγνωσιμοτητα εβγαλε ενα τετοιο βιντεο κ μαλιστα παραγωγης της συντακτικης ομαδας..ειναι επιεικως απαραδεκτο..αλλα πες οτι λιγο πολυ ξερουμε (?) τι ρολο βαραει το καθε εντυπο κ κραταμε την αναλογη σταση απεναντι του...
δοχειο υγρων φρενου
edit: τωρα ειδα οτι εχει απαντηθει!!!
Sorry ρε παιδες αλλα θα με τρελλανετε.....
1.το βιντεο αυτο ειναι παλιο
2. στην Αθηνα το 1994-98 που δεν γινοταν ο χαμος που υπαρχει τωρα,ολοι ετσι οδηγουσαμε....
Δεν εχει τιποτα το φοβερο η το μεμτο!!
Εγω εκανα τοτε Κολιατσου-γυπεδο ΠΑΟ (να παρω την γκομενα τοτε με το παπι) 7 λεπτα..καμμια φορα και 8.
Γυριζοντας απο το κλαμπ Λομπυ το βραδι (κεντρο) μεχρι τα πατησια 4 λεπτα...(178χλμ στην πατησιων..με την ιδια γκομενα)
Ηταν αλλες εποχες και αλλες συνθηκες τοτε που τραβηχτηκε το βιντεο..σημερα εχει τοση κινηση που αυτα θα ελεγα οτι γινονται μονο με ΚΤΜ.
Το φαναρι στην Αλεξανδρας κ Πατησιων γωνια εκει που εχει τα Κορνερ το επιανες πρασινο καθως και το επομενο επι της Πατησιων μονο αν πηγαινες +100 στη στροφη..οποτε και σταματαγες στην Φωκιονος.
Δεν προκειται περι καγκουρα λοιπον αλλα περι νορμαλ οδηγου μοτο για τοτε.
Εγω ξεμπουκωνα το RGV κανωντας γυρω στην πατησιων σε λιγοτερο απο 10 λεπτα πριν παω για καφε...(ειχα προβλημα στα καρμπυρατερ)
Δεν τα λεω γιατι θελλω να το παιξω γρηγορος αλλα γιατι ετσι ηταν τοτε...
Ανω πατησια-Μενιδι πλατεια και λιγο ποιο πανω με παπι ο χρονος ηταν ενα 15λεπτο περιπου...ηταν χαλαροι οι δρομοι.
:smilea:
Μήπως μέτρησες πόσα κόκκινα πέρασε και πόσα άλλα μηχανάκια έκλεισε???
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Μήπως μέτρησες πόσα κόκκινα πέρασε και πόσα άλλα μηχανάκια έκλεισε???
:confused: :confused: :confused:
Κοκκινα πολλα αλλα δεν εκλεισε κανεναν ;)
marios_1977
09/01/2007, 13:03
Και εγω εχω την αποψη οτι δεν επρεπε να μπει αυτο το υλικο στο περιοδικο.
Δεν επηρεαζει εμενα στην ηλικια που βρισκομαι τωρα(29) αλλα με κατι τετοια φτιαχνομουν υπερβολικα οταν ημουν 19 και ειχα το bandit V,γι'αυτο και μετρησα 4 πτωσεις.
Αλλα απο την αλλη με το ιδιο σκεπτικο δεν θα επρεπε να μπει και ο ghost rider που πηγαινει πιο μπουνια απο απο τον συντακτη του moto.Η μονη διαφορα ηταν οτι αυτος ετρεχε στο εξωτερικο και οχι στην Ελλάδα¨:smilea:
Μάριος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Κοκκινα πολλα αλλα δεν εκλεισε κανεναν ;)
Καλά! Για ξαναδέστο καλύτερα!
:eyepop: :eyepop:
1.το βιντεο αυτο ειναι παλιο
2. στην Αθηνα το 1994-98 που δεν γινοταν ο χαμος που υπαρχει τωρα,ολοι ετσι οδηγουσαμε....
Δεν εχει τιποτα το φοβερο η το μεμτο!!
Εγω εκανα τοτε Κολιατσου-γυπεδο ΠΑΟ (να παρω την γκομενα τοτε με το παπι) 7 λεπτα..καμμια φορα και 8.
Γυριζοντας απο το κλαμπ Λομπυ το βραδι (κεντρο) μεχρι τα πατησια 4 λεπτα...(178χλμ στην πατησιων..με την ιδια γκομενα)
Ηταν αλλες εποχες και αλλες συνθηκες τοτε που τραβηχτηκε το βιντεο..σημερα εχει τοση κινηση που αυτα θα ελεγα οτι γινονται μονο με ΚΤΜ.
Το φαναρι στην Αλεξανδρας κ Πατησιων γωνια εκει που εχει τα Κορνερ το επιανες πρασινο καθως και το επομενο επι της Πατησιων μονο αν πηγαινες +100 στη στροφη..οποτε και σταματαγες στην Φωκιονος.
Δεν προκειται περι καγκουρα λοιπον αλλα περι νορμαλ οδηγου μοτο για τοτε.
Εγω ξεμπουκωνα το RGV κανωντας γυρω στην πατησιων σε λιγοτερο απο 10 λεπτα πριν παω για καφε...(ειχα προβλημα στα καρμπυρατερ)
Δεν τα λεω γιατι θελλω να το παιξω γρηγορος αλλα γιατι ετσι ηταν τοτε...
Ανω πατησια-Μενιδι πλατεια και λιγο ποιο πανω με παπι ο χρονος ηταν ενα 15λεπτο περιπου...ηταν χαλαροι οι δρομοι.
αν θεωρείς λογικό να πέρνεις τη στροφή Πατησίων και Αλεξάνδρας με 100 χιλιόμετρα όλα οκ....
δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι πέρασε όλα τα φανάρια με κόκκινο....
Όχι ότι δεν είχε κίνηση το 1994-1998 ....τότε δεν υπήρχε και μετρό και γινόταν χαμός στο κέντρο....δεν μιλάμε για τη δεκαετία του 60 ....10χρόνια πίσω δεν ήταν τα πράγματα τόσο διαφορετικά....εγώ θυμάμαι πολλές φορές να κατεβαίνω από το λεωφορείο και να πηγαίνω με τα πόδια την Λιοσίων μέχρι τους Αγίους γιατί πήγαινα πιο γρήγορα....
zoropatra
09/01/2007, 13:06
αυτη η συζητηση δεν βγαζει πουθενα μην το ψαχνετε!!!!
υπαρχουν δυο αποψεις και οτι και να λεει ο ενας στον αλλον δεν βγαινει νοημα!!!!!:wave2:
Φίλε μου όταν ήθελα να τρέξω πήγαινα και λυσούσα σε μια πίστα.Και ΜΧ έχω κάνει και αγωνιζόμενος ήμουν παλιά για ένα χρόνο.Αλλά πάνω απ'όλα έχω μάθει να σέβομαι τον χώρο που είμαι.Τώρα αν εσύ θεώρεις λογικό άνθρωπο κάποιον που πάει με σούζα όποτε μπορεί και περνάει τα κόκκινα δέκα δέκα τι να πω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
αν θεωρείς λογικό να πέρνεις τη στροφή Πατησίων και Αλεξάνδρας με 100 χιλιόμετρα όλα οκ....
δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι πέρασε όλα τα φανάρια με κόκκινο....
Όχι ότι δεν είχε κίνηση το 1994-1998 ....τότε δεν υπήρχε και μετρό και γινόταν χαμός στο κέντρο....δεν μιλάμε για τη δεκαετία του 60 ....10χρόνια πίσω δεν ήταν τα πράγματα τόσο διαφορετικά....εγώ θυμάμαι πολλές φορές να κατεβαίνω από το λεωφορείο και να πηγαίνω με τα πόδια την Λιοσίων μέχρι τους Αγίους γιατί πήγαινα πιο γρήγορα....
Το θεωρω λογικο εφ-οσον το εκανα και δεν νομιζω κανενας να οδηγει με 40χλμ στο κεντρο εκτος και αν εχει κολλησει στην κινηση.
Πατησια-Νεο Ηρακλειο ηταν χαλαρη βολτα με το μηχανακι και δεν εκανες πανω απο 10 λεπτα χωρις να περασεις κανενα κοκκινο..σημερα ποση ωρα θελλεις?
Ηταν πολυ λιγοτερα τα αυτοκινητα και αρχαιολογιες..οχι οπως σημερα..στην Πατησιων,Αχαρνων δεν παρκαρε κανενας,σημερα ειναι γεματη παρκαρισμενα κουτια.
Ηταν αλλες εποχες.Δεν ειχαν ακομα 3-4 αυτοκινητα στην οικογενεια.
Η ποιο ωραια βολτα ηταν να πας Φιλοππαπου στον Λουμπαρδιαρη για καφε...σημερα δεν το κανεις,γιατι δεν παει :mad:
Εγω θεωρω οτι εζησα τα τελευταια ωραια χρονια της Αθηνας απ'ολες τις αποψεις...ειμασταν χαλαροι και ανετοι σε ολα...
Το θεωρω λογικο εφ-οσον το εκανα και δεν νομιζω κανενας να οδηγει με 40χλμ στο κεντρο εκτος και αν εχει κολλησει στην κινηση.
Πατησια-Νεο Ηρακλειο ηταν χαλαρη βολτα με το μηχανακι και δεν εκανες πανω απο 10 λεπτα χωρις να περασεις κανενα κοκκινο..σημερα ποση ωρα θελλεις?
Ηταν πολυ λιγοτερα τα αυτοκινητα και αρχαιολογιες..οχι οπως σημερα..στην Πατησιων,Αχαρνων δεν παρκαρε κανενας,σημερα ειναι γεματη παρκαρισμενα κουτια.
Ηταν αλλες εποχες.Δεν ειχαν ακομα 3-4 αυτοκινητα στην οικογενεια.
Η ποιο ωραια βολτα ηταν να πας Φιλοππαπου στον Λουμπαρδιαρη για καφε...σημερα δεν το κανεις,γιατι δεν παει :mad:
Εγω θεωρω οτι εζησα τα τελευταια ωραια χρονια της Αθηνας απ'ολες τις αποψεις...ειμασταν χαλαροι και ανετοι σε ολα...
φίλε θα με τρελάνεις?
δεν πάρκαραν το 94-98 στην Πατησίων????
μάλλον σε άλλη πόλη ζούσα....
σίγουρα τα αυτοκίνητα ήταν λιγότερα αλλά το κέντρο ήταν εξίσου φορτωμένο με κίνηση λόγω των χειρότερων μέσων μαζικής μεταφοράς....
σε πολλούς δρόμους τότε τα πράγματα ήταν χειρότερα από σήμερα λόγω της βελτίωσης που επήλθε απο κάποια οδικά έργα όπως υπογειοποιησεις σε διαβάσεις τρένων, τις αλλαγές στην πλατεία ομονοίας....τα έργα στον Κηφισό, την Αττική οδό κτλ....
ξεχάσαμε την Κηφισίας πριν από τα έργα των ανισόπεδων κόμβων??
ktm640lc4
09/01/2007, 13:41
1.) Ουτε εγω θα συμφωνησω οτι καλα εκαναν και το εβαλαν.
Λαθος ηταν. Προσωπικα για μενα παντα. Κατι που μαλλον καταλαβαν ή τους εκραξαν και δεν
ξαναμπηκε αν δεν κανω λαθος τετοιο βιντεο απο το μοτο τουλαχιστον. Παλι καλα.
2.) Απο την αλλη μου αρεσε σαν βιντεο και μονο.
Το εχω κανει πιο παλια, φυσικα πιο νορμαλ, καγκουρια μεν, μαλακια δε. Αλλα το εχω κανει. (Αν
καποιος πει δεν το εχει κανει ποτε, δεν θα τον πιστεψω) Εκτος αν πηρε μοτο στα 30 με το μυαλο
στο κεφαλι. Στα 18 ομως... (Νομιζεις οτι εισαι αθανατος, μεχρι να καταλαβεις οτι δεν εισαι τελικα).
Ευχαριστω τον θεο και την παναγια που με εφτασαν ως εδω. Και ελπιζω να με πανε και πολυ μακρυτερα.
power hornet
09/01/2007, 14:00
δηλαδη ρε αδερφε εσυ δεν καταλαβαινεις ποιο ειναι το σωστο?
οτι δεις δηλαδη θα πας να το κανεις? εγω ξερω πιο ειναι το σωστο και δεν θα το κανω οι πιτσιρικαδες που διαβαζουν το περιοδικο και βλεπουν το dvd θα πανε να το κανουν.γιατι δεν καταλαβα δικαιολογης το μαλακα που και στα αρχιδια μου αμα ειναι ονομα στον αγωνιστικο κυκλο με τις μαλακιες που εκανε στο δρομο?να περναει με κοκινο ουτε και εγω θυμαμαι ποσες φορες περασε που παραλιγο να πατησει και ποσους πεζους.
Δεν υπάρχει αναβάτης μοτοσυκλέτας που να το συγκινεί η ταχύτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μην κοροϊδευόμαστε...
:beer: :wave2: [/B]
επισης δεν υπαρχει αναβατης μοτοσυκλετας που να τον συγκινει η ταχυτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους και να μην εχει κανει μαλακια ή να μην του εχει τυχει στραβη.
διορθωσα λιγο την εμπεριστατωμενη αποψη σου που εχεις για το συνολο των αναβατων.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
επισης δεν υπαρχει αναβατης μοτοσυκλετας που να τον συγκινει η ταχυτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους και να μην εχει κανει μαλακια ή να μην του εχει τυχει στραβη.
διορθωσα λιγο την εμπεριστατωμενη αποψη σου που εχεις για το συνολο των αναβατων.:beer:
Mexri tora eimaste 2 i 3 ?
ΡΕ ΣΥ..............
ΤΙ ΠΑΠΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ:eek: :eek: :eyepop:
Mexri tora eimaste 2 i 3 ?
+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
ΡΕ ΣΥ..............
ΤΙ ΠΑΠΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ:eek: :eek: :eyepop:
παπι για το γηπεδο και RGV για το κλαμπ.
3 η 4 ειμαστε?
Το ίδιο περιοδικό έβαλε DVD με τούμπες πρόσφατα...
Μάλλον μόνο εγώ και 5-6 που έχουνε φάει τούμπες το πήρανε φαίνεται.
Όλα τα περιοδικά μοτοσυκλέτας κατά καιρούς βάζουν βιντεάκια με καγκουριές.
Το συγκεκριμένο μου θύμισε τη μαλακία που με έδερνε και μένα στα νιάτα μου -για λίγα χρόνια-, που εγγυημένα θα με είχε στείλει στο τάφο αν τη συνέχιζα μέχρι σήμερα (και στη καλύτερη έστειλε 2-3 γνωστούς σε χειρουργεία) -πολύ χάλι λαστιχάκι ο νέος όμως... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
1.) Ουτε εγω θα συμφωνησω οτι καλα εκαναν και το εβαλαν.
Λαθος ηταν. Προσωπικα για μενα παντα. Κατι που μαλλον καταλαβαν ή τους εκραξαν και δεν ξαναμπηκε αν δεν κανω λαθος τετοιο βιντεο απο το μοτο τουλαχιστον. Παλι καλα.
2.) Απο την αλλη μου αρεσε σαν βιντεο και μονο.
Το εχω κανει πιο παλια, φυσικα πιο νορμαλ, καγκουρια μεν, μαλακια δε. Αλλα το εχω κανει. (Αν καποιος πει δεν το εχει κανει ποτε, δεν θα τον πιστεψω) Εκτος αν πηρε μοτο στα 30 με το μυαλο στο κεφαλι. Στα 18 ομως... (Νομιζεις οτι εισαι αθανατος, μεχρι να καταλαβεις οτι δεν εισαι τελικα).
Ευχαριστω τον θεο και την παναγια που με εφτασαν ως εδω. Και ελπιζω να με πανε και πολυ μακρυτερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
+1
:a18:
Οσο κι αν ισχύουν τα παραπάνω όμως, επιμένω ότι δεν θα έπρεπε να δίνετε με το περιοδικό , σε εν δυνάμει αναβάτες ίσως μικρής ηλικίας που τους "βοηθάνε" να διαμορφώσουν μοτοσυκλετιστική αντίληψη.
Καλά να το θέλουν λόγω ηλικίας. Να τους εκμεταλευόμαστε κατασκευάζοντας πρότυπα που θα γουστάρουν εκ πρωιμίου, είναι λίγο βαρύ.
Το παρασοβάρεψα μου φαίνεται!
miko_hirvonen
09/01/2007, 17:15
αυτο το εχετε δει ????
http://www.youtube.com/watch?v=OafUhllGV_E
H.A.Balafoutre
09/01/2007, 19:14
Καλά, σαν τα Motard μέσα στην πόλη δεν έχει υποκατάστατο:wave2:
χαχαχαχααχαχα ο τυπος ειναι μεγιστος καγκουρας
συγχαρητηρια σε οσους τον διαβαζουν
ΡΕ ΕΝΑΣ FZR ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΦΟΥΖΟΥΡΟΥ!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
09/01/2007, 21:48
κοιτα να δεις που δε μπορω να καταληξω.....ποιος ειναι ο πιο μ@λ#κ$ς.......
Καλά ό,τι κι αν λέτε και πέρα από την πλάκα, δεκτόν ότι πήγαινε με υπερβολικά χλμετρα αλλά μήπως είδε κανείς αν έθεσε τους γύρω του σε κύνδινο ή απλά έπεζε με την ζωή του κορώνα γράμματα???
Γιατί σε σχέση με τον δικό μας και αν κάτσουμε να αξιολογίσουμε την καγκουριά, στο συγκεκριμένο βιντεάκι, ήταν καγκουριά με ευσυνηδισία! Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα του ιδίου που κάνει πολύ χειρότερα! Αλλά έίδατε? Εδώ μεγάλοι άνθρωποι τα είδαν και θέλεισαν να τον αντιγράψουν κάνοντας τα ίδια μέσα στην Αθήνα!
Πόσο μάλλον 18χρονα που πήραν το συγκεκριμένο περιοδικό!!!
ktm640lc4
10/01/2007, 10:32
Λετε να τα διαβαζουν αυτα στο μοτο?
Θα τα πουλησουν τα μηχανακια και θα παρουν πλεκτομηχανες.
:lol: :lol: :lol:
Αστειευομαι.
Έκανε καλά το MOTO που κυκλοφόρησε αυτό το cd πριν 10000000 χρόνια; Πιθανότατα. Γιατί; Γιατί το ΜΟΤΟ είναι μαγαζί - επιχείρηση και πρέπει να έχει έσοδα και επειδή είναι περιοδικό ο μόνος τρόπος για να βγάλει χρήμα είναι οι πωλήσεις. Δεδομένου ότι από περιεχόμενο δεν λέει και τίποτα (όπως και τα περισσότερα έντυπα που κυκλοφορούν) επιστρατεύει τη μέθοδο του δώρου (γυαλάκια, βραχιολάκια, καθρεφτάκια, cdακια....) Μπορεί κάλλιστα να βάλει και ένα cd με τα "Κανόνια του Βυζαρώνε" για να απογειώσει τις πωλήσεις, ε και; Τι έγινε, χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.
Το αν θα με επηρεάσει το περιεχόμενο του cd έχει να κάνει με εμένα που πιθανότατα έχω μια ροπή προς τη καγκουριά. Δηλαδή αν είμαι πιτσιρικάς με πάπια και δω το καβασάκι να περνά 1000 κόκκινα, ή νεαρή κορασίδα και δω τα κανόνια του βυζαρώνε, θα πρέπει να το έχω μέσα μου για να αρχίσω τις σούζες ή να γίνω πορνοστάρ επειδή μια ταινία μου έδειξε το δρόμο...
Στο κάτω κάτω, δεν πρόκειται να το πάω ποτέ έτσι το μηχανάκι (χεσμεντέν αλλά τουλάχιστον "όχι πια ράμματα" ) άσε να δούμε πως είναι...
Τέλος σας πετάω και ένα "Οι απόψεις των συντακτών μας δεν αντικατοπτρίζουν (πσσσσσ) τη θέση του περιοδικού" και τελειώνω. Όχου, ότι θέλω θα βάζω δώρο μαζί με το περιοδικό μου...
ktm640lc4
10/01/2007, 12:58
Βασικα το προβλημα δεν ειναι το βιντεο απο μονο του.
Αν το δεις πιτσιρικας σκετο χωρις να εχεις διαβασει ποτε μοτο δεν νομιζω οτι θα κανεις τιποτα.
Απο την αλλη αν διαβαζεις μοτο και εχεις μπει στην φιλοσοφια του περιοδικου οτι και καλα το σωστο δεν ειναι η καγκουρια, εμεις ειμαστε σωστοι δεν κανουμε τετοια και λοιπα λοιπα και μετα βγαλεις ενα DVD με καγκουριες το μυαλο συνδιαζει το σωστο με την καγκουρια.
Λες για να το κανουν οι συντακτες αυτο, σιγουρα ειναι μουρατο γιατι και αυτοι ειναι μουρατοι και θελω και εγω να γινω μουρατος.
Νομιζω δηλαδη.:look:
Προσεξτε γιατι οταν ξυνετε πηγαινωντας ΑΟ απο Υμητου για κατεχακη σ'αυτην την πρωτη καλη δεξια μετα τα διοδια μπαινωντας απο Λ.Μαραθωνος,τα σχολικα που σας βλεπουν δεν παιρνουν και το καλυτερο παραδειγμα.:rolleyes:
:lol:
SPORAKIAS
10/01/2007, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Προσεξτε γιατι οταν ξυνετε πηγαινωντας ΑΟ απο Υμητου για κατεχακη σ'αυτην την πρωτη καλη δεξια μετα τα διοδια μπαινωντας απο Λ.Μαραθωνος,τα σχολικα που σας βλεπουν δεν παιρνουν και το καλυτερο παραδειγμα.:rolleyes:
:lol:
σχεδον καθε μερα το περναω...
λες να πηγαινω πιο σιγα για να δινω το καλο παραδειγμα..??:rolleyes:
:smokin:
Αφου μιλαμε για το Μοτο,ο Ντανης Φωτο ζει???Υπαρχει?
DimChios
10/01/2007, 15:21
Αφου μιλαμε για το Μοτο,ο Ντανης Φωτο ζει???Υπαρχει?
Ζει! Την είχε κάνει μερικά χρόνια σε κάποιο νησί (δεν θυμάμαι, πρέπει να κοιτάξω στο συγκεκριμένο τεύχος για να δώ) και επέστρεψε! Αγόρασε κι ένα Βαρκαντέρο και γράφει ξανά τις "απόψεις" στο ΜΟΤΟ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
σχεδον καθε μερα το περναω...
λες να πηγαινω πιο σιγα για να δινω το καλο παραδειγμα..??:rolleyes:
Τι ωρα ρε?
Να δωσουμε μαζι το παραδειγμα στο νεο αιμα.
costas81
10/01/2007, 15:53
το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι πολυ μαλακας!
συγχαρητηρια με οσους συμφωνουν με την πραξη του!
SPORAKIAS
10/01/2007, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Τι ωρα ρε?
Να δωσουμε μαζι το παραδειγμα στο νεο αιμα.
μεσα....
ελα ....παμε ...να διδαξουμε.....καγκουριες.... .....:evil:
μπαινω περιφεριακο απο κατεχακη συνηθως κατα τις 13,50...και βγαινω σε χρονο dt...:cool: ...στο τερμα του στην Α.Ο στο υψος της καντζας....:smokin:
Το ωραιο ηταν οταν ειδε τον ΖΗΤΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από phil929
Το ωραιο ηταν οταν ειδε τον ΖΗΤΑ.
εεε εκεί για 200-300 μέτρα το έπαιξε κότα....
αν ήταν μάγκας θα τον παίρναγε με σούζα....
τουλάχιστον ο ghost rider ξεφτυλιζει και τα όργανα της τάξης, δεν φοβίζει μόνο τους ανυποψίαστους οδηγούς... ;)
τουλάχιστον ο ghost rider ξεφτυλιζει και τα όργανα της τάξης, δεν φοβίζει μόνο τους ανυποψίαστους οδηγούς... ;)
Ναι αλλα ο ghost rider δεν εχει πινακιδα :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ναι αλλα ο ghost rider δεν εχει πινακιδα :rolleyes:
γιατί ξέρεις ότι αυτός έχει???:D
9 στους 10 που κάνουν καγκουριές δεν έχουν πινακίδα...
Η αναστροφη που εκανε παντως ποιο κατω και το μπασιμο στα στενακια
μπορει να υπονωει τιποτα?
SPORAKIAS
10/01/2007, 17:54
οχι ...μαλλον ειχε φτασει στα γραφεια του ΜΟΤΟ...:winka:
Οτι ειναι gay δηλαδη?
οχι ...μαλλον ειχε φτασει στα γραφεια του ΜΟΤΟ...:winka:
Ακριβως
Ειναι σαν να υπαρχει κρυφο μυνημα στο trailer, ''Εδω πανε τα λεφτα σας'' :rotflmao: :rotflmao:
SPORAKIAS
10/01/2007, 17:58
που ειδες οτι ο ghost rider ξεφτυλιζε Ζητα...??
αν λες εκει με το ποδηλατο ειναι αλλο....
και στην τελικη ....και εκει το μαζεψανε....:D
οσο για τα περιπολικα και εγω τα περναω ταπα οπου και αν τα βρισκω και ας εχω πινακιδα....
και δεν το κανω επιτηδες (μαγκια και ετσι) αλλα απλως δεν κοβω .....ειδικα στον Π.Υ τους περναω με 200+...:evil:
ειπαμε ...αλητης ...καγκουρας... :smokin:
που ειδες οτι ο ghost rider ξεφτυλιζε Ζητα...??
αν λες εκει με το ποδηλατο ειναι αλλο....
και στην τελικη ....και εκει το μαζεψανε....:D
οσο για τα περιπολικα και εγω τα περναω ταπα οπου και αν τα βρισκω και ας εχω πινακιδα....
και δεν το κανω επιτηδες (μαγκια και ετσι) αλλα απλως δεν κοβω .....ειδικα στον Π.Υ τους περναω με 200+...:evil:
ειπαμε ...αλητης ...καγκουρας... :smokin:
υπάρχει βίντεο με τον ghost rider που βρίσκει αστυνομικούς και του ςξεφτυλίζει κάνει σούζες μπροστά τους τον κυνηγάνε, απομακρύνεται και μετά τους περιμένει πάλι....ξανά τα ίδια
μεχρι και αναστροφή κάνει για να τους ξαναπετύχει...
SPORAKIAS
10/01/2007, 18:09
υπάρχει βίντεο με τον ghost rider που βρίσκει αστυνομικούς και του ςξεφτυλίζει κάνει σούζες μπροστά τους τον κυνηγάνε, απομακρύνεται και μετά τους περιμένει πάλι....ξανά τα ίδια
μεχρι και αναστροφή κάνει για να τους ξαναπετύχει...
αυτο που λες ειναι με περιπολικα...ακι οχι με Ζηταδες.....:wave2:
αυτο που λες ειναι με περιπολικα...ακι οχι με Ζηταδες.....:wave2:
ξεφτυλίζει όργανα της τάξης είπα στο πρώτο μου ποστ...
δεν έχει σημασία αν είναι ζητάδες...λες και οι ζητάδες υπήρχε περίπτωση να τον πιάσουν....
SPORAKIAS
10/01/2007, 18:14
ξεφτυλίζει όργανα της τάξης είπα στο πρώτο μου ποστ...
δεν έχει σημασία αν είναι ζητάδες...λες και οι ζητάδες υπήρχε περίπτωση να τον πιάσουν....
επειδη σου ειπε ο phil929 για τον Ζητα νομιζα οτι εννοουσες και εσυ για Ζητα....
σορυ....:smilea:
επειδη σου ειπε ο phil929 για τον Ζητα νομιζα οτι εννοουσες και εσυ για Ζητα....
σορυ....:smilea:
τα προβληματα του ιντερνετ....
πάντως και με μηχανές να ήταν οι αστυνομικοί απλοκλείεται να μπορούσαν να τον δουν καν... :D
αν θυμάμαι καλά αυτό το σκηνικό είναι με το τουρμπισμένο Haya...:eek:
SPORAKIAS
10/01/2007, 18:19
αυτο με το περιπολικο ειναι μες την πολη και τους κανει γυρω-γυρω σε μια πλατεια....πολυ γελιο...:lol: :smokin: ...και οντως πρεπει να ηταν οταν ειχε βγει παγανια με το τουμπανο....
οντως και οι ζηταδες δυσκολο να τον πιανανε αλλα θα ηταν πιο επικυνδινο....:evil:
gregorgeous89
10/01/2007, 18:37
Μια ερώτιση για όλους αυτούς που θεωρούν ότι είναι οκ να οδηγάς έτσι κλπ κλπ...εάν σας κλήσει ένας όπως κάνει ο τελευτέως των μοικανών στο video, δεν θα τα πάρετε? και ακόμη χειρότερα εάν σας αναγκλασει για κάποιον λόγο να πέσετε ή να τρακάρετε θα λέτε πάλη "ευγε μέγα ινδιάνε φλορο-kiler?"
Εάν γουστάρετε να πάτε γρήγορα και να το ευχαρηστιθήτε πάρτε την εθνική ή (ακόμη καλήτερα) κάποιο καλό επαρχιακό δρόμο.Αυτό που κάνετε μέσα στην πόλη ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ περιέχει και πολύ δώση επίδιξης και μηδενικό σεβασμό στους γύρο σας.
Προσέξτε είμαι υπερ της γρήγορης οδίγισης αλά κατά της βλακίας.
Φιλικά :beer:
SPORAKIAS
10/01/2007, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Μια ερώτιση για όλους αυτούς που θεωρούν ότι είναι οκ να οδηγάς έτσι κλπ κλπ...εάν σας κλήσει ένας όπως κάνει ο τελευτέως των μοικανών στο video, δεν θα τα πάρετε? και ακόμη χειρότερα εάν σας αναγκλασει για κάποιον λόγο να πέσετε ή να τρακάρετε θα λέτε πάλη "ευγε μέγα ινδιάνε φλορο-kiler?"
Εάν γουστάρετε να πάτε γρήγορα και να το ευχαρηστιθήτε πάρτε την εθνική ή (ακόμη καλήτερα) κάποιο καλό επαρχιακό δρόμο.Αυτό που κάνετε μέσα στην πόλη ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ περιέχει και πολύ δώση επίδιξης και μηδενικό σεβασμό στους γύρο σας.
Προσέξτε είμαι υπερ της γρήγορης οδίγισης αλά κατά της βλακίας.
Φιλικά :beer:
οπως παει αυτος ουτε εμενα μου αρεσει ....και ειναι μεγα λαθος....γιατι ετσι που αλλαζε λωριδες αποκλειετε να μπορουσε να ελεξει αν ερχοταν καποιος αλλος πιο 'γρηγορος' ....και ετσι θα γινοταν το κακο....αρα μαλακισμενη-απροσεχτη οδηγηση....
και εγω παω γρηγορα μες την κινηση αλλα προεχει παντα να προσεχουμε.....
μπορει να μας τυχει και ο πιο ''γρηγορος''....:winka:
project.breeze
10/01/2007, 18:52
οπως παει αυτος ουτε εμενα μου αρεσει ....και ειναι μεγα λαθος....γιατι ετσι που αλλαζε λωριδες αποκλειετε να μπορουσε να ελεξει αν ερχοταν καποιος αλλος πιο 'γρηγορος' ....και ετσι θα γινοταν το κακο....αρα μαλακισμενη-απροσεχτη οδηγηση....
και εγω παω γρηγορα μες την κινηση αλλα προεχει παντα να προσεχουμε.....
μπορει να μας τυχει και ο πιο ''γρηγορος''....:winka:
Ε βέβαια,ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να σε περάσει ο "ακατανόμαστος"*
*FZR600R
SPORAKIAS
10/01/2007, 19:05
Ε βέβαια,ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να σε περάσει ο "ακατανόμαστος"*
*FZR600R
οχι ρε φιλε......:bigcry: :a018:
και μολις πηγα να σου γραψω ..''μη τον μελετας και μας κουβαληθει'' ...αλλα με προλαβε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33700) .....:cry: :bigcry: :cry:
Εγω γιατι εξακολουθω να πιστευω οτι δεν εκανε ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ οπως λετε :confused: :confused:
Στο βιντεο δεν μπορεις να δεις οτι βλεπει ο οδηγος,εχει ποιο κλειστο οπτικο πεδιο και εξαρταται που ειναι τοποθετημενη η καμερα.
Αν την ειχε στο κρανος θα παθαιναμε ναυτια,στην ροδα θα ηταν αερομαχια...
Υ.Γ
Το καγκουρας ειναι νεος ορος?
Να δεις εμεις πως τους λεγαμε...:rolleyes: :rolleyes: :confused:
gregorgeous89
10/01/2007, 22:08
Πώς???:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Πώς???:confused:
Ελα ντε!
Δεν θυμαμαι...