PDA

View Full Version : Versys Vs Vstrom

Σελίδες : 1 [2] 3 4

kalant
31/01/2007, 12:25
ελεος ρε παιδια, αν βγαλουμε και το v-strom προβληματικο δηλαδη τι να πω...

το θορυβο απο το μπροστινο που κανει σε λακουβες, το κανουν κι αλλα μηχανακια και δεν ειναι τιποτα σοβαρο, στην τελικη αν ειναι αυτο το προβλημα του v-strom τοτε ειναι υπεραξιοπιστο...

τι να πουν και αλλοι που εχουν δει τα χειροτερα απο τα μηχανακια τους...

το v-strom το ειχα και ξερω, ειναι απο τα πιο απροβληματιστα μηχανακια...

μακαρι να ειναι και το versys τοσο απροβληματιστο οσο το v-strom γιατι το σκεφτομαι... :D

johnpan
31/01/2007, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ελεος ρε παιδια, αν βγαλουμε και το v-strom προβληματικο δηλαδη τι να πω...

το θορυβο απο το μπροστινο που κανει σε λακουβες, το κανουν κι αλλα μηχανακια και δεν ειναι τιποτα σοβαρο, στην τελικη αν ειναι αυτο το προβλημα του v-strom τοτε ειναι υπεραξιοπιστο...

τι να πουν και αλλοι που εχουν δει τα χειροτερα απο τα μηχανακια τους...

το v-strom το ειχα και ξερω, ειναι απο τα πιο απροβληματιστα μηχανακια...

μακαρι να ειναι και το versys τοσο απροβληματιστο οσο το v-strom γιατι το σκεφτομαι... :D

Αυτό είναι αντίδραση ανθρώπου ρε gcrook.... :wave2: σε περίπτωση που αναρωτηθείς (που δε νομίζω):rotflmao:

gcrook
31/01/2007, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Αυτό είναι αντίδραση ανθρώπου ρε gcrook.... :wave2: σε περίπτωση που αναρωτηθείς (που δε νομίζω):rotflmao:

Δεν πειραζει που αργησες να με καταλαβεις το τυπος ειμαι (συμφωνα με τα λεγομενα σου) ,αρκει που με καταλαβες εστω και τωρα.
Παει να πει οτι μπορεσα καπως να κρυψω τα κακα στοιχεια του χαρακτηρα μου.
Εγω απο την αλλη εχω καταλαβει τι τυπος εισαι απο την αρχη.
Δεν χρειαζεται να πεισεις εμας οτι εχεις την παραμικτη αποψη για τα πραγματα.
Πεισε τον εαυτο σου πρωτα, αν και θα δυσκολευτεις πολυ.

DUKASII
31/01/2007, 12:36
ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατι είναι στην ίδια κατηγορία αυτα τα μηχανακια και ποιος εκανε αυτο το vs ποστ.

το ενα ειναι στρητ μηχανακι και το αλλο ενα ΟΝ-oφ (τον ον με μεγαλα για να δείξει και που πατα καλύτερα..)

οτι εχει ιδια τιμή και κυβικα ...δε το κάνει ταυτοχρονα ανταγωνιστή του.

kalant
31/01/2007, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατι είναι στην ίδια κατηγορία αυτα τα μηχανακια και ποιος εκανε αυτο το vs ποστ.

το ενα ειναι στρητ μηχανακι και το αλλο ενα ΟΝ-oφ (τον ον με μεγαλα για να δείξει και που πατα καλύτερα..)

οτι εχει ιδια τιμή και κυβικα ...δε το κάνει ταυτοχρονα ανταγωνιστή του.

ελα ντε, αυτο ειπα κι εγω απο την αρχη...

μας τρωει ο κ@λος μας για διαμαχες μου φαινεται :lol:

gcrook
31/01/2007, 12:41
Για μένα σταθερή αξία είναι το Transalp... παλιο κ ακριβό για αυτά που δίνει... αλλά σταθερή αξία...
Το VStrom δε μπορεί να είναι σταθερή αξία (για μένα) με τα δεκάδες ποστ που βλέπω για σκουριές, κοπανήματα του μπροστινού, στραβά πλαίσια, 15 threads σε ένα για να μην γεμίσουμε με προβλήματα το φόρουμ... και σίγουρα κι άλλα που δε θυμάμαι γιατί δε δίνω σημασία....

Και ξανακανω quote γιατι πρεπει να βρεθει επειγοντως ανθρωπος να μεταφρασει αυτες τις αρλουμπες που με τοσο κοπο προφανως εγραψες.

Φιλικα,

ο κολλημενος τσαμπουκαλης :dizzy:

DUKASII
31/01/2007, 12:43
ξαναχτυπά λοιπον...

τι θα πει "σταθερή αξία" ρε παιδια?????στα μηχανάκια?:confused:

johnpan
31/01/2007, 13:20
gcrook, :a019:

Λεωνίδας
31/01/2007, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να το συνεχισουμε η να μιλησουμε για αυτο που καβαλας εσυ που εχει βρωμισει ο τοπος με τις σοβαρες μηχανικες βλαβες που βγαζει στην εγγυηση; Κάτι τέτοιες ανυπόστατες φήμες βγαίνουν και μας ρίχνετε την αξία μεταπώλησης :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

gcrook
31/01/2007, 13:23
gcrook, :a019:

Δοξα σοι ο Θεος εχω την κακια μου την απολυτοσυνη και τον τραμπουκισμο μου και τα περναμε φινα οι τεσσερις μας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alex14
31/01/2007, 13:30
ξαναχτυπά λοιπον...

τι θα πει "σταθερή αξία" ρε παιδια?????στα μηχανάκια?:confused:

"σταθερη αξια" = φτερουγα στο ρεζερβουαρ.

:rotflmao: :rotflmao:

gcrook
31/01/2007, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Κάτι τέτοιες ανυπόστατες φήμες βγαίνουν και μας ρίχνετε την αξία μεταπώλησης :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Καλωσηρθες στον κοσμο τον δικο μου του tropea,div400,kostom, και αλλων πολλων που βαριεμαι να γραψω.

makis206
31/01/2007, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
"σταθερη αξια" = φτερουγα στο ρεζερβουαρ.

Πες τα ρε Άλεξ και καθόμαστε και τσακωνόμαστε για Σουζούκια και Καβασάκια άδικα τόσες μέρες !

:lol: :rotflmao: :beer: :rotflmao:

alex14
31/01/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πες τα ρε Άλεξ και καθόμαστε και τσακωνόμαστε για Σουζούκια και Καβασάκια άδικα τόσες μέρες !

:lol: :rotflmao: :beer: :rotflmao:

Τι να πεις ρε Μακη. Αυτοι οι σημερινοι νεοι αμφισβητουν τα παντα. Εμενα ο παππους μου μΕ ειχε πει οτι τα Honda ειναι τα καλυτερα, τωρα μαθαμε για suzukia, kawasakia ......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer:

Λεωνίδας
31/01/2007, 20:58
Καλωσηρθες στον κοσμο τον δικο μου του tropea,div400,kostom, και αλλων πολλων που βαριεμαι να γραψω. τον κόσμο του Blue Oyster :confused: :confused: :confused:

:lol: :lol: :lol:

kalant
31/01/2007, 21:02
τον κόσμο του Blue Oyster :confused: :confused: :confused:

εγω για Blue Oyster Cult (http://www.youtube.com/watch?v=TbXnoneLnGY) ξερω παντως...

:beer: :beer: :beer:

:D

Λεωνίδας
31/01/2007, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εγω για Blue Oyster Cult (http://www.youtube.com/watch?v=TbXnoneLnGY) ξερω παντως...

:beer: :beer: :beer:

:D Κάτι τέτοιο (http://www.youtube.com/watch?v=tTJMerul33E) εννοούσα βασικά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalant
31/01/2007, 21:23
Κάτι τέτοιο (http://www.youtube.com/watch?v=tTJMerul33E) εννοούσα βασικά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε απο κει ξεκινησαν και οι blue oyster cult...

:lol:

taksidiotis25
01/02/2007, 02:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πες του φιλου σου που δουλευει στη καβα να μαθει να καβαλαει μηχανη πρωτα και μετα να κρινει! :wave2: κι ομως δεν μπορει να το λει ετσι,ωστοσο με τονκαιρο θα δειξει το τι θα ειναι το versys,μακαρι να φανει Ok απεναντι στους αγοραστες του.

Respect
01/02/2007, 06:45
Πάντως, για να πούμε και του "στραβού το δίκιο", όταν αγοράζει κάποιος mega on-off θέλει η motore του εκτός από το να μπορεί να γυρίσει όλο το κόσμο.. να είναι και λίγο θωρηκτό!!
Το είδα το versys χθες το απόγευμα στο δρόμο πρώτη φορά και το συναίσθημα αυτό δε μου το μετέδωσε..

makis206
01/02/2007, 07:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πάντως, για να πούμε και του "στραβού το δίκιο", όταν αγοράζει κάποιος mega on-off θέλει η motore του εκτός από το να μπορεί να γυρίσει όλο το κόσμο.. να είναι και λίγο θωρηκτό!!
Το είδα το versys χθες το απόγευμα στο δρόμο πρώτη φορά και το συναίσθημα αυτό δε μου το μετέδωσε..

Λογικό !

1) δεν είναι mega αλλά medium :lol:
2) δεν κατατάσσεται στα on-off (δική μου άποψη)
3) δεν είναι "θωρηκτό" αν σκεφτείς τα 1000άρια+βάλε και το τοποθετήσεις δίπλα τους
4) δεν είναι το μηχανάκι που θ'αγοράσεις για να γυρίσεις μαζί του όλο τον κόσμο !:lol: (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να το καταφέρεις με λίγη τρέλα)

:beer: :beer:

ArgyrisP
04/02/2007, 15:28
Δεν πειραζει που αργησες να με καταλαβεις το τυπος ειμαι (συμφωνα με τα λεγομενα σου) ,αρκει που με καταλαβες εστω και τωρα.
Παει να πει οτι μπορεσα καπως να κρυψω τα κακα στοιχεια του χαρακτηρα μου.
Εγω απο την αλλη εχω καταλαβει τι τυπος εισαι απο την αρχη.
Δεν χρειαζεται να πεισεις εμας οτι εχεις την παραμικτη αποψη για τα πραγματα.
Πεισε τον εαυτο σου πρωτα, αν και θα δυσκολευτεις πολυ.

Τι ανθρωποι υπαρχουν στον κοσμο ρε γαμω το.
Εισαι απιστευτος ρε φιλε. Εισαι ανεπαναληπτος! Αυτα που γραφεις (και δεν ειναι κακο να ελεγχεις τα μηνυματα σου πριν πατησεις το κουμπι της Αποστολης, για να μην προσθετεις στην Ελληνικη γλωσσα καινουριες λεξεις οπως "παραμικτη") ειναι για τα σκουπιδια. Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν χρειαζεται να εισαι τοσο επιθετικος? Τι διαολο ρε... Το σεξ το ξερεις? Βοηθαει...
Λεει καποιος μια αποψη κι εσυ αστραπιαια ΕΚΕΙ! Αντιδραση!! Κατσε ρε γιγαντα, δε σου θιξαμε και τιποτα! Προταση (που περιμενω να την γραψεις στα παλια σου τα παπουτσια για να μην πω πουθενα αλλου): Δεξου αν θες μια αποψη ενος αλλου ανθρωπου και μετα απαντησε με τα δικα σου επιχειρηματα, ευγενικα, οπως σου απευθυνεται και αυτος. Ε? τι λες? Μπα... Μαλλον στην απαντηση σου θα αρχισεις τα ανορθογραφα μπινελικια και σε 'μενα. Μεγαλε αυτο ειναι η πιο ευκολη λυση. Το συμπερασμα μου ειναι οτι βαριεσαι να σκεφτεις και να περιμενεις. Εχω την αισθηση οτι δεν εισαι καθολου υπομονετικος. Κι εγω που νομιζα οτι εγω ειμαι οξυθυμος... Το να βριστουμε, να μαλωσουμε η να πιαστουμε και στα χερια ειναι απο τα πιο ευκολα πραγματα φιλε. Μπορει να παρατηρησεις σε κανενα ντοκιμαντερ οτι ετσι λυνουν τις διαφορες τους τα ζωα. Εισαι ζωο? Το πιο δυσκολο ειναι να προβαλεις την αντιθεση σου σαν ανθρωπος. Ευχομαι σε αυτο να εχεις την λογικοτητα να συμφωνησεις.

Τελος παντων (ελπιζω), επειδη εχω και διαβασμα αν αποφασισεις να μου απαντησεις απαιτω να το κανεις με εναν ηρεμο και ευγενικο τροπο. Εγω προσωπικα προτιμω να μην το κανεις και αντι αυτου να κατσεις λιγο να σκεφτεις αν εχω δικιο σε αυτα που ειπα. Δεν χρειαζεται να αποδειξεις σε εμενα τιποτα.

Καλη τυχη στη ζωη σου κοπέλι. Πραγματικα ευχομαι να εισαι καλα.

gcrook
04/02/2007, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ArgyrisP
Τι ανθρωποι υπαρχουν στον κοσμο ρε γαμω το.
Εισαι απιστευτος ρε φιλε. Εισαι ανεπαναληπτος! Αυτα που γραφεις (και δεν ειναι κακο να ελεγχεις τα μηνυματα σου πριν πατησεις το κουμπι της Αποστολης, για να μην προσθετεις στην Ελληνικη γλωσσα καινουριες λεξεις οπως "παραμικτη") ειναι για τα σκουπιδια. Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν χρειαζεται να εισαι τοσο επιθετικος? Τι διαολο ρε... Το σεξ το ξερεις? Βοηθαει...
Λεει καποιος μια αποψη κι εσυ αστραπιαια ΕΚΕΙ! Αντιδραση!! Κατσε ρε γιγαντα, δε σου θιξαμε και τιποτα! Προταση (που περιμενω να την γραψεις στα παλια σου τα παπουτσια για να μην πω πουθενα αλλου): Δεξου αν θες μια αποψη ενος αλλου ανθρωπου και μετα απαντησε με τα δικα σου επιχειρηματα, ευγενικα, οπως σου απευθυνεται και αυτος. Ε? τι λες? Μπα... Μαλλον στην απαντηση σου θα αρχισεις τα ανορθογραφα μπινελικια και σε 'μενα. Μεγαλε αυτο ειναι η πιο ευκολη λυση. Το συμπερασμα μου ειναι οτι βαριεσαι να σκεφτεις και να περιμενεις. Εχω την αισθηση οτι δεν εισαι καθολου υπομονετικος. Κι εγω που νομιζα οτι εγω ειμαι οξυθυμος... Το να βριστουμε, να μαλωσουμε η να πιαστουμε και στα χερια ειναι απο τα πιο ευκολα πραγματα φιλε. Μπορει να παρατηρησεις σε κανενα ντοκιμαντερ οτι ετσι λυνουν τις διαφορες τους τα ζωα. Εισαι ζωο? Το πιο δυσκολο ειναι να προβαλεις την αντιθεση σου σαν ανθρωπος. Ευχομαι σε αυτο να εχεις την λογικοτητα να συμφωνησεις.

Τελος παντων (ελπιζω), επειδη εχω και διαβασμα αν αποφασισεις να μου απαντησεις απαιτω να το κανεις με εναν ηρεμο και ευγενικο τροπο. Εγω προσωπικα προτιμω να μην το κανεις και αντι αυτου να κατσεις λιγο να σκεφτεις αν εχω δικιο σε αυτα που ειπα. Δεν χρειαζεται να αποδειξεις σε εμενα τιποτα.

Καλη τυχη στη ζωη σου κοπέλι. Πραγματικα ευχομαι να εισαι καλα.

Μπα λεω να απαντησω κατ'ευθειαν χωρις πολλη σκεψη.

Πρωτα απ'ολα ορθογραφικο λαθος για να σε κανει να ντρεπεσαι, ειναι αντι για "ει" φερ'ειπειν να βαζεις; "οι" :rotflmao:
πχ. ειρηνη οιρηνη.
Αυτο θα με εκανε οντως να ντραπω....
Η "η" αντι για"υ".
Το να γραφεις παραμικτη αντι για παραμικρη, προφανως ειναι λαθος βιασυνης.
(αμα ειναι να την λες σε καποιον να την λες σωστα φιλε).
Μπορεις να με σχολιασεις οπως θελεις, αλλωστε καρφι δεν μου καιγεται.
Απλως σκεφτομαι αν εισαι δικηγορος κανενος εδω μεσα..
Για αν εισαι τζαμπα μπηκες στο κοπο.
Στειλε κανα εξωδικο:rotflmao:

Οσο για την συμπεριφορα μου στο φορουμ,μαλλον επεσες στην περιπτωση και διαβασες το συγκεκριμενο μηνυμα μονο.
Γιατι δεν ειμαι ετσι στ'αληθεια.
Ειμαι πολυ χειροτερος:rotflmao:
Το πως επελεξα να εκφραστω στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι λογαριασμος δικος μου.
Μπορει να διαβασα κατι και να ειχα και καποιο προηγουμενο και να αρπαχτηκα.
Αθρωπας ειμαι (αυτο μαλιστα...ορθογραφικο καραμπινατο)
Εσυ απο που και ως που κρινεις που γραφτηκες πριν απο 2 βδομαδες;
Μηπως σχηματισες και αποψη για το ποιος ειμαι;

Μαλλον απο το ποστ σου και εσυ επεσες στην παγιδα μου και εγραψες χωρις να σκεφτεις.
Η "ανυπομονησια" που ανεφερες προηγουμενως.

Γιατι αλλο να σχολιασεις τα γραπτα μου και αλλο να βγαλεις συμπερασματα για το ποιος ειμαι και για την σεξουαλικη μου ζωη..
Η οποια θα ηταν καλυτερη ομολογουμενως αν τυποι σαν και σενα δεν ετρεχαν τοσο γρηγορα στον δρομο κλαιγοντας και φωναζοντας βοηθεια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ελα Δελεαρ την Δευτερα να σε κερασω μπυριτσα:wave2:

ArgyrisP
04/02/2007, 17:42
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
[B]Μπα λεω να απαντησω κατ'ευθειαν χωρις πολλη σκεψη.

Συνεπως απο το ενα μπηκε κι απ'το αλλο βγηκε.

Παλι στην κοντρα εισαι.

Δεν εχεις φιλους? Μονο πελατες?

Οπως ειπα,
να περνας καλα!

gcrook
04/02/2007, 18:02
Ρε που μπλεξαμε Κυριακατικα:rotflmao:

taksidiotis25
04/02/2007, 19:30
Το είδα το versys χθες το απόγευμα στο δρόμο πρώτη φορά και το συναίσθημα αυτό δε μου το μετέδωσε.. συμφωνω το ειδα κι εγω και δεν με ενθουσιασε αλλα και δεν μου εδωσε και την αιγλη που πιστευα,το vstrom ειναι ενα.thats it:)

johnpan
05/02/2007, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
συμφωνω το ειδα κι εγω και δεν με ενθουσιασε αλλα και δεν μου εδωσε και την αιγλη που πιστευα,το vstrom ειναι ενα.thats it:)

Είπαμε δεν είναι mega on off ...

Το VStrom είναι ένα.... Ασφαλώς.
Το Versys είναι ένα άλλο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
05/02/2007, 15:13

mega on off? halloooooooo

ουτε mega ουτε On-off ειναι και ουτε θα γυρισεις ολοτ ο κοσμο με αυτο

(γιαυτο αλλωστε μου αρεσει) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Respect
05/02/2007, 15:23
Το mega on-off πήγαινε στο vstrom.. και αφού είναι έτσι, γιατί προσπαθούμε να συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα;

johnpan
05/02/2007, 18:40
Το mega on-off πήγαινε στο vstrom.. και αφού είναι έτσι, γιατί προσπαθούμε να συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα;

Γιατί είμαστε καταναλωτές και συγκρίνουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι... Αλλωστε, είναι κοινώς αποδεκτό ότι το πιο δύσκολο είναι να καταλήξεις στο είδος... Στο μοντέλο καταλήγεις ευκολότερα... Το είδος είναι αυτό που σε παιδεύει, π.χ. να πάρω ένα xr600 να γουστάρω, αλλά άμα είναι να πάρω 600 να μπορώ να πάω και μέχρι πιο πέρα, οπότε να τα συνδυάσω με ένα dakar, αλλά τόσα λεφτά για μονοκύλινδρο? Δεν παίρνω το fazer? Η αντί για xr600 να πάρω ένα xr250 που είναι πιο ελαφρύ... αλλά ένα δίχρονο θα ήταν ακόμα πιο ελαφρύ και γουστόζικο....κλπ κλπ κλπ Ολοι τα ξέρουμε αυτά!

Respect
05/02/2007, 18:57
Γιατί είμαστε καταναλωτές και συγκρίνουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι... Αλλωστε, είναι κοινώς αποδεκτό ότι το πιο δύσκολο είναι να καταλήξεις στο είδος... Στο μοντέλο καταλήγεις ευκολότερα... Το είδος είναι αυτό που σε παιδεύει, π.χ. να πάρω ένα xr600 να γουστάρω, αλλά άμα είναι να πάρω 600 να μπορώ να πάω και μέχρι πιο πέρα, οπότε να τα συνδυάσω με ένα dakar, αλλά τόσα λεφτά για μονοκύλινδρο? Δεν παίρνω το fazer? Η αντί για xr600 να πάρω ένα xr250 που είναι πιο ελαφρύ... αλλά ένα δίχρονο θα ήταν ακόμα πιο ελαφρύ και γουστόζικο....κλπ κλπ κλπ Ολοι τα ξέρουμε αυτά! :lol: :lol: :lol: Ωραία!!.. Καλορίζικο και καλοτάξιδο!! :a013: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :wave2: :beer:

johnpan
05/02/2007, 19:04
Ευχαριστώ, επίσης :wave2:

Ο,τι και να πάρεις, να το χαρείς όσο δεν παίρνει :beer:

taksidiotis25
06/02/2007, 03:24
Είπαμε δεν είναι mega on off ...

Το VStrom είναι ένα.... Ασφαλώς.
Το Versys είναι ένα άλλο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εννοειται οτι δεν ειναι mega on/off κι ουτε προκειται οπως επισης δεν προκειται το vstrom να φοβηθει τιποτα απο αυτο το versys,κι εννοω για τις πωλησεις του,στα υπολοιπα ετσι κι αλλιως δεν το πλησιαζει καν το versys το vstrom:)

low__rider
06/02/2007, 18:52
Συγριτικο on-off περιοδικο 0-300 τευχος φεβρουαριου 2007

Με λιγα λογια ...το v-strom ειναι κορυφη! ...το versys απλα ακολουθει
μην με πειτε εριστικο! :nono: δεν ειμαι! ...απλα τα νουμερα μιλανε απο μονα τους;)

:wave2: :beer:

77036

AFTER
06/02/2007, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider

μην με πειτε εριστικο! :nono: δεν ειμαι! ...απλα τα νουμερα μιλανε απο μονα τους;)

στην πρωτη στροφη το v-strom θα μεινει πολυ πισω φιλε μου :winka:

αμα θες ευθειες, παρε ZZR1400

low__rider
06/02/2007, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

...αν ηταν τοσο τουμπανο στις στροφες νομιζω θα το ανεφερε!

:beer: :wave2:

77038

AFTER
06/02/2007, 19:16
μια φιλικη συμβουλη......

μην πολυ πιστευεις τα περιοδικα, ειδικα αυτην την φυλλαδα το 0-300

low__rider
06/02/2007, 19:37
μια φιλικη συμβουλη......

μην πολυ πιστευεις τα περιοδικα, ειδικα αυτην την φυλλαδα το 0-300

φιλε AFTER δεν διαφωνω με αυτο που ειπες...αλλωστε γνωριζω ,επειδη εχω φιλο γνωστο μεγαλο εισαγωγεα μοτοσυκλετων παπιων κτλ, οπου ο ιδιος μου τα λεει (τα κανει κιολας :p) οτι αυτα τα περιοδικα-δημοσιογραφοι παμπολες φορες ειτε εισπρατουν καποιο χρηματικο ποσο ειτε χρηζουν καποιας ιδιετερης μεταχειρησης απο την εκαστοτε αντιπρωσοπια οπως για παραδειγμα να τους δινουν μια μηχανη κ να την εχουν για αρκετο καιρο στα χερια τους μεχρι να την βαρεθουν με αποτερο σκοπο και στις 2 περιπτωσεις φυσικα να γραψουν καλα λογια...αλλα αναρωτιεμαι ,χωρις αυτο να το λεω με ειρωνια, ποσο καμια φορα να απεχει η αληθεια απο την πραγματικοτητα?:confused: :) :wave2:

lamogio
07/02/2007, 15:39
Ευραφένια αίσθηση τί σημαίνει ρε παιδιά;:confused:

kalant
07/02/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
Ευραφένια αίσθηση τί σημαίνει ρε παιδιά;:confused:

μεταξεταστεος...

δεν ντρεπεσαι λιγο?

:rotflmao:

απο το ευ=καλος και το ραφη πρεπει να ειναι...

μετεφρεσε το οπως νομιζεις...

nassosxlvbros
07/02/2007, 16:48
Για μένα σταθερή αξία είναι το Transalp... παλιο κ ακριβό για αυτά που δίνει... αλλά σταθερή αξία...
Το VStrom δε μπορεί να είναι σταθερή αξία (για μένα) με τα δεκάδες ποστ που βλέπω για σκουριές, κοπανήματα του μπροστινού, στραβά πλαίσια, 15 threads σε ένα για να μην γεμίσουμε με προβλήματα το φόρουμ... και σίγουρα κι άλλα που δε θυμάμαι γιατί δε δίνω σημασία....

Εμένα κάτι μου λέει ότι το Versys δε θα έχει τόοσες παιδικές ασθένειες -ίσως και καμία- και τουλάχιστο όχι τόσο σοβαρές. Και επειδή σου δίνει την αίσθηση του ελάχιστου βάρους, και της ευκολότερης οδήγησης από όλα αυτά.... ίσως ΑΥΤΟ να γίνει τελικά σταθερή αξία... Θα δούμε :smokin:

+1000000
βαλε και κατι σπασμενα μοτερ απο στρομ....
Το TA μπορει να εχασε απο πωλησεις αλλα συνεχιζει να πουλαει...πεστε συντηρητικους τους αγοραστες η οτι αλλο, αλλα ειναι μια χαρα μηχανακι για καποιον που δεν τον πολυνοιαζουν οι επιδοσεις και θελει ενα εργαλειο παντος καιρου και εδαφους...
Σιγουρα τοσα χρονια η Χοντα θα επρεπε να το αλλαξει απλα μερικες κινησεις ειναι ακαταλαβιστικες....
σημασια εχει για ολους μας να κανουμε τις βολτες μας τη δουλεια μας,και οχι φιγουρα με κατι που και δε μας κανει και δεν το θελαμε...(τυχαιο τα χιλιαδες ολοκαινουργια μηχανακια που πουλιουνται κι ας ειναι περσυνα μοντελα;γιατι αραγε;)

costas81
07/02/2007, 16:49

Εμένα κάτι μου λέει ότι το Versys δε θα έχει τόοσες παιδικές ασθένειες -ίσως και καμία- και τουλάχιστο όχι τόσο σοβαρές. Και επειδή σου δίνει την αίσθηση του ελάχιστου βάρους, και της ευκολότερης οδήγησης από όλα αυτά.... ίσως ΑΥΤΟ να γίνει τελικά σταθερή αξία... Θα δούμε :smokin:

25,000 χλμ μεσα σε ένα χρόνο και όλα πολύ πιεσμένα!Το μηχανακι δεν καταλαβε ποτε τιποτα! Φρενα φωτα πλαισιο φορτωμα παιχνιδια ολα τα χει!

Οσο για το versys το πηρε φιλος, το οδηγησα και δεν μου αρεσε! Έχουμε κάνει 10 ανοίγματα σε φανάρια! Ούτε σε ένα δεν ήταν μπροστά! Όσο για το ότι θα είναι πιο ευκολοδηγητο μέσα στην πόλη πιο ευκολη μηχανη μεσα στην κινηση στα κιλα του strom εγω δεν εχω δει!

costas81
07/02/2007, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider

Δεν ξερω τι λένε τα περιοδικά πάντως και στο δρόμο έτσι είναι!

costas81
07/02/2007, 16:52

Αυτό ειδικά πολύ θα θελα να το δω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το στρώμα μπαίνει λέμε!

AFTER
07/02/2007, 17:01
αραξε, εκτος αν εχεις μετοχες στην suzuki...

πολυ καλο το v-strom, αλλα δεν με εμπνεει για γρηγορη οδηγηση

για ταξιδια ειναι οτι πρεπει, αλλα στροφιλικια προτιμω versys

EVI
07/02/2007, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
25,000 χλμ μεσα σε ένα χρόνο και όλα πολύ πιεσμένα!Το μηχανακι δεν καταλαβε ποτε τιποτα! Φρενα φωτα πλαισιο φορτωμα παιχνιδια ολα τα χει!

Οσο για το versys το πηρε φιλος, το οδηγησα και δεν μου αρεσε! Έχουμε κάνει 10 ανοίγματα σε φανάρια! Ούτε σε ένα δεν ήταν μπροστά! Όσο για το ότι θα είναι πιο ευκολοδηγητο μέσα στην πόλη πιο ευκολη μηχανη μεσα στην κινηση στα κιλα του strom εγω δεν εχω δει!

αυτο το "ανοιξα με ενα ....βαλε οτι θες εδω.... και τον πατησα" ειναι πια αστειο.... :rotflmao: :rotflmao:

ο καθενας "κοντρακιας" εχει πατησει ενα ΖΧ12 καποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(ο ιντι το εγραψε)

johnpan
07/02/2007, 19:10

πολυ καλο το v-strom, αλλα δεν με εμπνεει για γρηγορη οδηγηση

για ταξιδια ειναι οτι πρεπει, αλλα στροφιλικια προτιμω versys

+1000

ΑΝ θέλουμε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι ....

nassosxlvbros
07/02/2007, 21:22

το να κανεις 25κ σε ενα χρονο και να το δωσεις (αυτο καταλαβα εκανες,ε; ) δεν λεει και πολλα...καινουργιο μηχανακι ειναι...γιααα κρατα το κανα 4αρι χρονακια....

το ΤΑ στην κινηση (παρ'οτι δεν ειμαι και πανυψηλος ηταν μεγαλο παπι κοψιμο στο τιμονι,ορατοτητα φορτωμα τιγκα,κλπ)
τοδωσα με 78000 περιπου κμ για 3,5 χρονια συνεχεια στο δρομο+2 trail ride...
μολις τον προηγουμενο μηνα εκλεισα χρονο στο Hornet...26000 κμ....
οπως καταλαβαινεις αρκετοι γυρω σου κανουν χιλιομετρα...

Respect
08/02/2007, 08:15
Tο vstrom ως ώρας είναι top gun. -
Υπάρχουν ορισμένοι που έχουν ξεπεράσει τα 50000km χωρίς πρόβλημα και σαφώς αν αύριο το πρωί βγει ένα άλλο καλύτερο.. απλά θα το αγοράσουμε!!

Διότι είμαστε παιδάκια της κορυφής!!
:lol: :smokin: :wave2: :a2:

DUKASII
08/02/2007, 08:56
Tο vstrom ως ώρας είναι top gun. -
Υπάρχουν ορισμένοι που έχουν ξεπεράσει τα 50000km χωρίς πρόβλημα και σαφώς αν αύριο το πρωί βγει ένα άλλο καλύτερο.. απλά θα το αγοράσουμε!!

Διότι είμαστε παιδάκια της κορυφής!!
:lol: :smokin: :wave2: :a2: Καλα χαλαρωστε κορυφαίοι.
υπαχουν απο τι μπορεις να δεις και εδω μέσα τοσα v-strom με πολυ λιγα χιλ και πολλα και διαφορα προβλήματα..

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ...μη συγκρινετε το v-strom με το versus.!!!

ειναι διαφοετικα μπρικια .
το ενα κανει καλο καφε και κανα βραστο αυγο..

και το αλλο κανει μονο για κανα τσαι.΄

αιντε λεμε οτι εχει ιδια κυβικα και πανω κατω ιδια τιμή το βαζετε στο ίδιο καζανι και το συγκρινετε.

ο αλλος ανοιξε απο φαναρι με καινουριο μηχανακι και δε του φυγε λεει ποτε.

ασε και το versus να κανει 15000 + xil και μετα ξανα αανοιξε μαζί του να δεις διαφορες πραγματικες.

το ενα εχεις 17 τροχους και το αλλο οτι να ναι.

και εκει επιμενετε οτι ειναι τα ιδια και να τα συγκρινουμε γιατι βρηκαμε παπα να θαψουμε 2-3.

το vstrom λεει στριβει κιολας ταπα.

εχετε οδηγήσει κανα μηχανακι που στρίβει ρε παιδια?
:confused:
ημαρτον εδω μέσα ποια.

απο κατασκευής και μόνο το versus σε στροφές θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

costas81
08/02/2007, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αυτο το "ανοιξα με ενα ....βαλε οτι θες εδω.... και τον πατησα" ειναι πια αστειο.... :rotflmao: :rotflmao:

ο καθενας "κοντρακιας" εχει πατησει ενα ΖΧ12 καποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(ο ιντι το εγραψε)

δεν λεω οτι ανοιξα ετσι τυχαια και τον πατησα........ καναμε βολτες και φιλικα ανοιγματα και ηταν πιο μπροστα το στρομ! όπως άνοιγα με τοβν φίλο τον βαγγέλη και το tdm του με παταγε! Ξερουμε τι οδηγαμε απλα μια αποψη λεμε!

costas81
08/02/2007, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
το να κανεις 25κ σε ενα χρονο και να το δωσεις (αυτο καταλαβα εκανες,ε; ) δεν λεει και πολλα...καινουργιο μηχανακι ειναι...γιααα κρατα το κανα 4αρι χρονακια....

το ΤΑ στην κινηση (παρ'οτι δεν ειμαι και πανυψηλος ηταν μεγαλο παπι κοψιμο στο τιμονι,ορατοτητα φορτωμα τιγκα,κλπ)
τοδωσα με 78000 περιπου κμ για 3,5 χρονια συνεχεια στο δρομο+2 trail ride...
μολις τον προηγουμενο μηνα εκλεισα χρονο στο Hornet...26000 κμ....
οπως καταλαβαινεις αρκετοι γυρω σου κανουν χιλιομετρα...

οχι το έχω ακόμα!

ο σκοπος του ποστ δεν ηταν να περιφανευτω για το ποσα km εχω κανει!Γιατι τα περνετε ετσι? Την προσωπικη μου γνωμη ειπα και πληροφοριακα στα ποσα km εχω αυτη την αποψη!

Εμένα προσωπικά το ΤΑ μου φαινετε πιο δυσκολο στην κινηση!

costas81
08/02/2007, 17:27
Καλα χαλαρωστε κορυφαίοι.
υπαχουν απο τι μπορεις να δεις και εδω μέσα τοσα v-strom με πολυ λιγα χιλ και πολλα και διαφορα προβλήματα..

αιντε λεμε οτι εχει ιδια κυβικα και πανω κατω ιδια τιμή το βαζετε στο ίδιο καζανι και το συγκρινετε.

ασε και το versus να κανει 15000 + xil και μετα ξανα αανοιξε μαζί του να δεις διαφορες πραγματικες.

και εκει επιμενετε οτι ειναι τα ιδια και να τα συγκρινουμε γιατι βρηκαμε παπα να θαψουμε 2-3.

ημαρτον εδω μέσα ποια.

απο κατασκευής και μόνο το versus σε στροφές θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

5,000 χλμ εχει το versus που ανοιγαμε!
δηλαση στα ποσα ανοιγει ενα μοτερ στα 20,000?????

ναι φιλαρακι το στρομ σε σχεση με οτιδηποτε ειναι κοντα στα κιλα του και στο υψος και γεωμετρια του στριβει! Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ss!

απο κατασκευής και μόνο το versus σε στροφές θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Μπραβο πολυ ωραια τεκμηριωμένη άποψη!

nassosxlvbros
08/02/2007, 19:05
οχι το έχω ακόμα!

ο σκοπος του ποστ δεν ηταν να περιφανευτω για το ποσα km εχω κανει!Γιατι τα περνετε ετσι? Την προσωπικη μου γνωμη ειπα και πληροφοριακα στα ποσα km εχω αυτη την αποψη!

Εμένα προσωπικά το ΤΑ μου φαινετε πιο δυσκολο στην κινηση!
Σε μενα μονο σε μερικα σημεια που η ασφαλτος ειχε τις γνωστες πτυχωσεις+ψιλοβροχο ε,ναι εκει την ακουγα...στην υπολοιπη πορεια στην κινηση μη σου πω οτι ειχα μεγαλο αισθημα ασφαλειας ενεκα μεγεθους!

ελα ρε αδερφε μη χαλιεσαι απλα κανουμε κμ και λεμε εντυπωσεις μη μασας!
(μαλλον αποψε μασα!) :lol:

costas81
08/02/2007, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Σε μενα μονο σε μερικα σημεια που η ασφαλτος ειχε τις γνωστες πτυχωσεις+ψιλοβροχο ε,ναι εκει την ακουγα...στην υπολοιπη πορεια στην κινηση μη σου πω οτι ειχα μεγαλο αισθημα ασφαλειας ενεκα μεγεθους!

ελα ρε αδερφε μη χαλιεσαι απλα κανουμε κμ και λεμε εντυπωσεις μη μασας!
(μαλλον αποψε μασα!) :lol:

:beer: :beer:

Respect
08/02/2007, 19:17
Καλα χαλαρωστε κορυφαίοι.

ημαρτον εδω μέσα ποια.

απο κατασκευής και μόνο το versus σε στροφές θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Kαταρχήν, συμφωνούμε στο γεγονός πως η σύγκριση γίνεται με ανόμοια μηχανήματα αλλά όπως είπε και ο johnpan "καταναλωτές είμαστε και συγκρίνουμε ό,τι γουστάρουμε"
Τώρα.. όσον αφορά το αν στρίβει η δε στρίβει ο vstromakos ας μη το σχολιάσουμε καν.. αν και έχεις ένα δίκιο..
πράγματι προσπάθησα να δω και άλλα πως στρίβουν όμως δε τα κατάφερα.. διότι ζήτησα να οδηγήσω ένα KTM αλλά δε γινόταν..

... Ήταν χαλασμένο!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

SUPERMARIO
08/02/2007, 22:42
Kαταρχήν, συμφωνούμε στο γεγονός πως η σύγκριση γίνεται με ανόμοια μηχανήματα αλλά όπως είπε και ο johnpan "καταναλωτές είμαστε και συγκρίνουμε ό,τι γουστάρουμε"
Τώρα.. όσον αφορά το αν στρίβει η δε στρίβει ο vstromakos ας μη το σχολιάσουμε καν.. αν και έχεις ένα δίκιο..
πράγματι προσπάθησα να δω και άλλα πως στρίβουν όμως δε τα κατάφερα.. διότι ζήτησα να οδηγήσω ένα KTM αλλά δε γινόταν..

... Ήταν χαλασμένο!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

johnpan
08/02/2007, 23:14
Φίλε costas81 έχεις δίκιο στο ότι δεν μπήκες για να καμαρώσεις πόσα χλμ έχεις κάνει κ δεν ξέρω γιατί το πήρε στραβά ο nassosxlvbros.

Από την άλλη όμως, μερικά πράγματα δεν χρειάζονται τεκμηρίωση. Όπως ένα supermotard στρίβει καλύτερα από το versys, έτσι και το versys στρίβει καλύτερα από το vstrom. Είναι όπως το είπαν, εκ κατασκευής του. Δε χρειάζεται να το τεκμηριώσουμε, γιατί τότε θα καταστραφεί η συζήτηση, θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το αν ένα ss στρίβει καλύτερα από ένα μοταρ, άλλοι θα λένε τι σημαίνει "στρίβει καλύτερα"... κλπ κλπ και η συζήτηση θα γίνει γενική και αόριστη...

Με αυτό το σκεπτικό της τεκμηρίωσης θα μπορούσα κι εγώ να σου πω ότι Πάτρα - Θεσ/νίκη πηγαίνω το ίδιο άνετα με ένα Versys όσο με ένα Vstrom... και άντε να τεκμιριώσεις το αντίθετο! Εγώ είμαι 25 χρονών και δεν κουράζομαι με τίποτα στη σέλα του Versys... Κατάλαβες το πνεύμα μου?

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι το ένα καλύτερα ταξιδεύει, και το άλλο καλύτερα στρίβει. Πάμε παρακάτω

costas81
09/02/2007, 08:47
Kαταρχήν, συμφωνούμε στο γεγονός πως η σύγκριση γίνεται με ανόμοια μηχανήματα αλλά όπως είπε και ο johnpan "καταναλωτές είμαστε και συγκρίνουμε ό,τι γουστάρουμε"

... Ήταν χαλασμένο!!!!

Τι λαλάκας που είσαι ρε φίλε?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα όπου να ναι θα σκάσει ο duke να στην πεί!

costas81
09/02/2007, 08:54
Φίλε costas81 έχεις δίκιο στο ότι δεν μπήκες για να καμαρώσεις πόσα χλμ έχεις κάνει κ δεν ξέρω γιατί το πήρε στραβά ο nassosxlvbros.

Από την άλλη όμως, μερικά πράγματα δεν χρειάζονται τεκμηρίωση. Όπως ένα supermotard στρίβει καλύτερα από το versys, έτσι και το versys στρίβει καλύτερα από το vstrom. Είναι όπως το είπαν, εκ κατασκευής του. Δε χρειάζεται να το τεκμηριώσουμε, γιατί τότε θα καταστραφεί η συζήτηση, θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το αν ένα ss στρίβει καλύτερα από ένα μοταρ, άλλοι θα λένε τι σημαίνει "στρίβει καλύτερα"... κλπ κλπ και η συζήτηση θα γίνει γενική και αόριστη...

Με αυτό το σκεπτικό της τεκμηρίωσης θα μπορούσα κι εγώ να σου πω ότι Πάτρα - Θεσ/νίκη πηγαίνω το ίδιο άνετα με ένα Versys όσο με ένα Vstrom... και άντε να τεκμιριώσεις το αντίθετο! Εγώ είμαι 25 χρονών και δεν κουράζομαι με τίποτα στη σέλα του Versys... Κατάλαβες το πνεύμα μου?

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι το ένα καλύτερα ταξιδεύει, και το άλλο καλύτερα στρίβει. Πάμε παρακάτω

Ένα μοταρδ στρίβει καλύτερα σε κλειστά κοματια ναι το δεχομαι το στρομ ειναι ολοκληρη μαουνα!

Αλλά σε πιο ανοιχτά κομάτια με μεγαλύτερες ταχύτητες πιο μοταρδ θα ακολουθησει?

DUKASII
09/02/2007, 08:56
Ένα μοταρδ στρίβει καλύτερα σε κλειστά κοματια ναι το δεχομαι το στρομ ειναι ολοκληρη μαουνα!

Αλλά σε πιο ανοιχτά κομάτια με μεγαλύτερες ταχύτητες πιο μοταρδ θα ακολουθησει? ΤΙ??

καλά διαλεξε ενα οποιο θέλεις και παμε να σου δείξω ποιοσ και τι θα ακολουθαει ποιον.

Respect
09/02/2007, 09:04
Επιτέλους... λίγη δράση!!!!

:a2: :a2: :a2:

costas81
09/02/2007, 11:05
Τι λαλάκας που είσαι ρε φίλε?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα όπου να ναι θα σκάσει ο duke να στην πεί!

ΤΙ??

καλά διαλεξε ενα οποιο θέλεις και παμε να σου δείξω ποιοσ και τι θα ακολουθαει ποιον.

ειδες που σου πα?

παμε ημυτο ring εγω με το στρωμα και συ με μοταρδ?

:lol: :lol:

costas81
09/02/2007, 11:06
Επιτέλους... λίγη δράση!!!!

:a2: :a2: :a2:

απορω πως ακόμα δεν έχουμε φτάσει διαμάχες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Respect
09/02/2007, 17:57
απορω πως ακόμα δεν έχουμε φτάσει διαμάχες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Όπως βλέπεις, καταβάλλω μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες... :lol: :lol: :lol:

costas81
09/02/2007, 18:36
Όπως βλέπεις, καταβάλω μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες... :lol: :lol: :lol:

γιατι εγω?

:smokin: :smokin: :smokin:

athandim
09/02/2007, 22:40
Τελειώσαν και τα ποπ-κορν ρε γμτ.....

Καροτάκι τώρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

77361

amyroukai
12/02/2007, 17:08
Ως νέος, νεότατος, παλιόψαρο στο θέμα μοτό, μια που δεν ψάχνω για μηχανή για μέσα στην Αθήνα αλλά για βόλτα ή ταξίδι η σύγκριση Vstrom-Versys μου φάνηκε αυτονόητη. Είναι δικύλινδρα, έστω και αν το ένα είναι V και το άλλο σε σειρά (ΟΚ έχει μια διαφορά στο πως αποδίδουν τη δύναμη θεωρητικά, γιατί στην πράξη οι δυναμομετρήσεις άλλα λένε) είναι στα ίδια κυβικά, είναι περίπου στα ίδια κιλά, είναι και τα δύο με σχετικά αργή γεωμετρία εμπρός, έχουν σχετικά μεγάλο όγκο, μεγάλη σέλα με περίπου το ίδιο ύψος, συγκρίσιμες επιδόσεις (ένα-δυό δέκατα εδώ και εκεί δεν είναι σοβαρή διαφορά) και πλασάρονται ως "μεγάλων αποστάσεων". Και τα δύο, στις διαφημίσεις τους δείχνονται σε ορεινό δρόμο... Δηλαδή η εταιρείες τα πουλάνε ως soft τουριστικά με δυνατότητα για στρίψιμο και οδηγούν από μόνες τους στη σύγκριση. Το Vstrom βέβαια έχει χωμάτινες διαστάσεις ελαστικών και 11 πόντους μεγαλύτερο μεταξόνιο, όπως και μοχλικό πίσω... Σε αντίθεση με την SS διάσταση ελαστικών του Versys, που το τοποθετεί στο σπορ άκρο της κατηγορίας, μαζί με το multistrada. Η κοντή κλιμάκωση των 3 πρώτων σχέσεων το κάνει και πιο 'ζωηρό' στην πόλη και η έλλειψη μοχλικού δείχνει τον περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα που ήθελε η Kawasaki να προσδώσει. Κρίσιμο στοιχείο που οδηγεί στη σύγκριση είναι και ότι το Versys με ABS είναι στα ίδια λεφτά με το Vstrom με ABS. Όσο και οι παλιοί να μη συμφωνείτε με τη χρήση του, για εμάς τα νεούδια είναι ανεκτίμητο, κάποια χαζοπτώση θα γλιτώσουμε.

Το θέμα είναι λοιπόν υποκειμενικό. Στατικά, το Versys δείχνει πολύ ελαφρύτερο και εν κινήσει στην πόλη μάλλον πιο ευέλικτο. Βοηθάει ότι σε αφήνει να έχεις πιο κλειστά τα πόδια και δεν σου κόβει την ορατότητα ο όγκος του... ΟΚ είπαμε είμαι νέος, ψυχολογικά με βόλεψε. Αλλά, παρ' όλο που είμαι κοντά 1,90 στο φανάρι πατούσα κάτω με τη μύτη του ποδιού επειδή τα μαρσπιέ δεν βολεύουν εκεί που είναι και βγάζει τα πόδια πολύ έξω. Και το stand αν δεν εξαρθρώσω τον αστράγαλο δεν κατεβαίνει χωρίς να κοπανηθεί το πόδι στο μαρσπιέ. Εργονομικά δηλαδή, το άκρο αντίθετο με το αδερφάκι ER-6 που είναι απίστευτα βολικό. To Vstrom σε τοποθετεί πιο "αραχτά" με τα πόδια πιο ανοιχτά και λίιιγο πιο όρθιο και μη έχοντας συνηθίσει τόσο όγκο μπροστά μου δε με άφησε να χαλαρώσω στη βόλτα, αλλά κινούμενος δε το ένιωθα πιο βαρύ (σταματημένο ναι) αλλά αφήνει να πατήσω σωστά κάτω, πράγμα που θα είναι και χρήσιμο για κανένα ξεπαρκάρισμα σε κατηφόρα (άντε να τραβήξω το Versys που δε θα φτάνω να βάλω πόδι κάτω). Επίσης η σέλα του συνοδηγού φαίνεται πιο άνετη στο Vstrom (σημαντικό κριτήριο για εμένα). Σε γερό στροφηλίκι, δεν ξέρω ποιό θα φύγει και ποιό θα κερδίσει την απόλυτη κόντρα (λίγο στην πόλη τα πήρα - άσε που δεν ξέρω να στρίψω τάπα έτσι και αλλιώς), αλλά τι σημασία έχει; Σημαντικότερο είναι να σε ευχαριστεί και να σε βολεύει αυτό που πήρες... Και ας σε περάσει και κάποιος κάπου, βαθμούς παραπάνω στον τερματισμό δεν παίρνει :D ούτε μεγαλώνει το πουλάκι του... Εξ' 'αλλου τόσα χρόνια με το αυτοκίνητο, έχω διαπιστώσει ότι σε τέτοιες 'κόντρες' κερδίζει όποιος μπορεί να αξιοποιήσει το όχημά του καλύτερα. Και ferrari να έχεις, αν είσαι κότα σε περνάνε τα seicento (δεν έχω κανένα από τα δύο οχήματα, τυχαίο παράδειγμα).

Πάντως σαν ποιότητα βαψίματος πλαισίου, χρώματος πλαστικών, αίσθηση διακοπτών κλπ, όπως επίσης και τακτοποίησης καλωδίων στο σασί (ότι φαίνεται απ' έξω και χωρίς να είμαι ειδικός) το Vstrom δείχνει καλύτερα φτιαγμένο. Στο Versys είχε κάτι καλωδιάκια χύμα έξω από τις σωληνώσεις τους. Λίγο καλύτερο φινίρισμα δεν θα ήταν κακό. Στα μεγάλα συν του Vstrom (για εμένα) ότι μπορεί να φορτωθεί τριβάλιτσο ενώ ακόμα για το Versys δεν έχει βγει τέτοιο σύστημα, είναι ή μία πίσω ή δύο πλάι. Επίσης το ότι έχει καγκελάκια/μανιταράκια σε θέσεις που δείχνουν ότι προστατεύουν τα πλαστικά του καλύτερα από το ένα μακρόστενο μανιτάρι που έχει η Kawasaki (κάγκελα για Versys δεν έχω δει ακόμα). Θα μου πείτε που κόλλησα εγώ τώρα, αλλά στα 36 μου παρά κάτι, δεν έχω όρεξη για γόνατα κάτω... Απλά για χαλαρή βόλτα σε όποιο δρόμο με βγάλει το κέφι μου και τέλος πάντων αν τύχει και η κακιά στιγμή να μην στοιχίσει ο κούκος αηδόνι! Σαν ευχαρίστηση οπτική προϊόντος και σαν αίσθηση ποιότητας, το Suzuki με άφησε πιο ευχαριστημένο. Αλλιώς όμορφα τα βρίσκω και τα δύο. Και μάλλον, αν επιτέλους στρώσει λίγο η δουλειά, θα κινηθώ προς το Vstrom.

Respect
12/02/2007, 17:44
amyroukai
Καλώς όρισες στο forum και συγχαρητήρια για την άψογη τοποθέτηση!! :a10:

johnpan
12/02/2007, 18:43
amyroukai
Καλώς όρισες στο forum και συγχαρητήρια για την άψογη τοποθέτηση!! :a10:

+1 και μπράβο σου, αυτό είναι αντικειμενικότητα. :beer: Εμείς οι παλιοί δεν ξέρουμε από αυτό και τσακωνόμαστε λες και είμαστε έμποροι. :beer: :beer: Καλές βόλτες και πάντα όρθιος

amyroukai
12/02/2007, 18:55
Παιδιά ευχαριστώ, ελπίζω να το πάρω σύντομα... :beer: (εκτός αν χτυπήσει έρωτας με τίποτα άλλο μέχρι να μαζέψω τα απαραίτητα ?)

Όσο για την πώρωση με συγκεκριμένα εργοστάσια, είναι κατανοητή όπως η πώρωση με ομάδες, πολιτικά κόμματα κλπ. Η λογική πίσω από τη φράση "μόνο τα ...... είναι καλά" μου φαίνεται απούσα όμως! Σε ότι και αν αναφέρεται... Για αυτό λέω, αυτό που θα μου ταιριάξει καλύτερα όποια μάρκα και να 'ναι (στα λεφτά που θα έχω).

DUKASII
14/02/2007, 08:25
ειδες που σου πα?

παμε ημυτο ring εγω με το στρωμα και συ με μοταρδ?

:lol: :lol: μεσα...
εγω εχω κανονίσει να μου δώσει ο ΒΑD ΒΟΥ TO MOTARD ΤΟΥ...

ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ..:smokin:

Υ.Γ. : μαρέσει που διαλεξες και το ymhtos ring!!!!
δεν ήξερες δε ρωταγες ρε κωστακη???

:a9: :a9:

idi
14/02/2007, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ως νέος, νεότατος, παλιόψαρο στο θέμα μοτό, μια που δεν ψάχνω για μηχανή για μέσα στην Αθήνα αλλά για βόλτα ή ταξίδι η σύγκριση Vstrom-Versys μου φάνηκε αυτονόητη. Είναι δικύλινδρα, έστω και αν το ένα είναι V και το άλλο σε σειρά (ΟΚ έχει μια διαφορά στο πως αποδίδουν τη δύναμη θεωρητικά, γιατί στην πράξη οι δυναμομετρήσεις άλλα λένε) είναι στα ίδια κυβικά, είναι περίπου στα ίδια κιλά, είναι και τα δύο με σχετικά αργή γεωμετρία εμπρός, έχουν σχετικά μεγάλο όγκο, μεγάλη σέλα με περίπου το ίδιο ύψος, συγκρίσιμες επιδόσεις (ένα-δυό δέκατα εδώ και εκεί δεν είναι σοβαρή διαφορά) και πλασάρονται ως "μεγάλων αποστάσεων". Και τα δύο, στις διαφημίσεις τους δείχνονται σε ορεινό δρόμο... Δηλαδή η εταιρείες τα πουλάνε ως soft τουριστικά με δυνατότητα για στρίψιμο και οδηγούν από μόνες τους στη σύγκριση. Το Vstrom βέβαια έχει χωμάτινες διαστάσεις ελαστικών και 11 πόντους μεγαλύτερο μεταξόνιο, όπως και μοχλικό πίσω... Σε αντίθεση με την SS διάσταση ελαστικών του Versys, που το τοποθετεί στο σπορ άκρο της κατηγορίας, μαζί με το multistrada. Η κοντή κλιμάκωση των 3 πρώτων σχέσεων το κάνει και πιο 'ζωηρό' στην πόλη και η έλλειψη μοχλικού δείχνει τον περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα που ήθελε η Kawasaki να προσδώσει. Κρίσιμο στοιχείο που οδηγεί στη σύγκριση είναι και ότι το Versys με ABS είναι στα ίδια λεφτά με το Vstrom με ABS. Όσο και οι παλιοί να μη συμφωνείτε με τη χρήση του, για εμάς τα νεούδια είναι ανεκτίμητο, κάποια χαζοπτώση θα γλιτώσουμε.

Το θέμα είναι λοιπόν υποκειμενικό. Στατικά, το Versys δείχνει πολύ ελαφρύτερο και εν κινήσει στην πόλη μάλλον πιο ευέλικτο. Βοηθάει ότι σε αφήνει να έχεις πιο κλειστά τα πόδια και δεν σου κόβει την ορατότητα ο όγκος του... ΟΚ είπαμε είμαι νέος, ψυχολογικά με βόλεψε. Αλλά, παρ' όλο που είμαι κοντά 1,90 στο φανάρι πατούσα κάτω με τη μύτη του ποδιού επειδή τα μαρσπιέ δεν βολεύουν εκεί που είναι και βγάζει τα πόδια πολύ έξω. Και το stand αν δεν εξαρθρώσω τον αστράγαλο δεν κατεβαίνει χωρίς να κοπανηθεί το πόδι στο μαρσπιέ. Εργονομικά δηλαδή, το άκρο αντίθετο με το αδερφάκι ER-6 που είναι απίστευτα βολικό. To Vstrom σε τοποθετεί πιο "αραχτά" με τα πόδια πιο ανοιχτά και λίιιγο πιο όρθιο και μη έχοντας συνηθίσει τόσο όγκο μπροστά μου δε με άφησε να χαλαρώσω στη βόλτα, αλλά κινούμενος δε το ένιωθα πιο βαρύ (σταματημένο ναι) αλλά αφήνει να πατήσω σωστά κάτω, πράγμα που θα είναι και χρήσιμο για κανένα ξεπαρκάρισμα σε κατηφόρα (άντε να τραβήξω το Versys που δε θα φτάνω να βάλω πόδι κάτω). Επίσης η σέλα του συνοδηγού φαίνεται πιο άνετη στο Vstrom (σημαντικό κριτήριο για εμένα). Σε γερό στροφηλίκι, δεν ξέρω ποιό θα φύγει και ποιό θα κερδίσει την απόλυτη κόντρα (λίγο στην πόλη τα πήρα - άσε που δεν ξέρω να στρίψω τάπα έτσι και αλλιώς), αλλά τι σημασία έχει; Σημαντικότερο είναι να σε ευχαριστεί και να σε βολεύει αυτό που πήρες... Και ας σε περάσει και κάποιος κάπου, βαθμούς παραπάνω στον τερματισμό δεν παίρνει :D ούτε μεγαλώνει το πουλάκι του... Εξ' 'αλλου τόσα χρόνια με το αυτοκίνητο, έχω διαπιστώσει ότι σε τέτοιες 'κόντρες' κερδίζει όποιος μπορεί να αξιοποιήσει το όχημά του καλύτερα. Και ferrari να έχεις, αν είσαι κότα σε περνάνε τα seicento (δεν έχω κανένα από τα δύο οχήματα, τυχαίο παράδειγμα).

Πάντως σαν ποιότητα βαψίματος πλαισίου, χρώματος πλαστικών, αίσθηση διακοπτών κλπ, όπως επίσης και τακτοποίησης καλωδίων στο σασί (ότι φαίνεται απ' έξω και χωρίς να είμαι ειδικός) το Vstrom δείχνει καλύτερα φτιαγμένο. Στο Versys είχε κάτι καλωδιάκια χύμα έξω από τις σωληνώσεις τους. Λίγο καλύτερο φινίρισμα δεν θα ήταν κακό. Στα μεγάλα συν του Vstrom (για εμένα) ότι μπορεί να φορτωθεί τριβάλιτσο ενώ ακόμα για το Versys δεν έχει βγει τέτοιο σύστημα, είναι ή μία πίσω ή δύο πλάι. Επίσης το ότι έχει καγκελάκια/μανιταράκια σε θέσεις που δείχνουν ότι προστατεύουν τα πλαστικά του καλύτερα από το ένα μακρόστενο μανιτάρι που έχει η Kawasaki (κάγκελα για Versys δεν έχω δει ακόμα). Θα μου πείτε που κόλλησα εγώ τώρα, αλλά στα 36 μου παρά κάτι, δεν έχω όρεξη για γόνατα κάτω... Απλά για χαλαρή βόλτα σε όποιο δρόμο με βγάλει το κέφι μου και τέλος πάντων αν τύχει και η κακιά στιγμή να μην στοιχίσει ο κούκος αηδόνι! Σαν ευχαρίστηση οπτική προϊόντος και σαν αίσθηση ποιότητας, το Suzuki με άφησε πιο ευχαριστημένο. Αλλιώς όμορφα τα βρίσκω και τα δύο. Και μάλλον, αν επιτέλους στρώσει λίγο η δουλειά, θα κινηθώ προς το Vstrom.

ενα λεπτο... δεν ειναι το ιδιο σε ογκο τα 2 μηχανακι και ουτε στα ιδια κιλα... ασχετα τι λενε τα περιοδικα... το versys ειναι και πιο μικρο και πιο ελαφρυ

και εχω οδηγησει και τα 2 και δεν εχουν καμια σχεση στη γεωμετρια-στησιμο και το μπροστινο του versys ειναι 100 χρονια μπροστα σε οτι αφορα την εμπιστοσινη που σου δινει (τα μπροστινα των on-off ειναι ο σοβαροτερος λογος που δε τα παω με τιποτα!)

ουσιαστικα συγκρινεις προδιαγραφες και οχι το αποτελεσμα που στη περιπτωση μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ειναι 1000% υπερ του versys

απο την αλλη το strom ειναι οντως πιο ανετο....

καλως ηρθες :wave2:

amyroukai
14/02/2007, 11:24
ενα λεπτο... δεν ειναι το ιδιο σε ογκο τα 2 μηχανακι και ουτε στα ιδια κιλα... ασχετα τι λενε τα περιοδικα... το versys ειναι και πιο μικρο και πιο ελαφρυ

και εχω οδηγησει και τα 2 και δεν εχουν καμια σχεση στη γεωμετρια-στησιμο και το μπροστινο του versys ειναι 100 χρονια μπροστα σε οτι αφορα την εμπιστοσινη που σου δινει (τα μπροστινα των on-off ειναι ο σοβαροτερος λογος που δε τα παω με τιποτα!)

ουσιαστικα συγκρινεις προδιαγραφες και οχι το αποτελεσμα που στη περιπτωση μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ειναι 1000% υπερ του versys

απο την αλλη το strom ειναι οντως πιο ανετο....

καλως ηρθες :wave2:

Αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά, για τον όγκο συμφωνούμε, δεν είπα ότι έχουν τον ίδιο, είπα ότι και τα δύο έχουν σχετικά μεγάλο όγκο. Το Versys και εμένα μου φάνηκε μικρότερο από τη θέση του οδηγού.
Σίγουρα το μπροστινό του Versys θα είναι πιο πολύ "εμπιστοσύνης" κυρίως λόγω του SS ελαστικού που φοράει, σε αντίθεση με το soft χωμάτινο στενό και ψηλό του Vstrom, απλά δεν είχα την ευκαιρία και δεν έχω και τα χέρια για να τα πιέσω και να δω διαφορά... Στην πόλη μέσα, σε συνθήκες κίνησης, τα ίδια φαίνονται! Εξάλλου η Suzuki προωθεί το προϊόν της ως λίγο παραπάνω χωμάτινο, η kawasaki ως λίγο παραπάνω ασφάλτινο για να ξεχωρίσουν σαν image και σαν αγοραστικό κοινό. Είναι θέμα αναγκών αγοραστή ή και του τι εικόνα θέλει να πλασάρει ο καθ' ένας για τον εαυτό του. Για το 90% του αγοραστικού κοινού, στο 90% του χρόνου στο δρόμο, οι διαφορές είναι αστείες. ΑΝ καταφέρει να ξεκλέψει χρόνο από τη δουλειά και ΑΝ αντί να αράξει στον καναπέ με dvd πάει κάπου εκτός και ΑΝ έχει κέφια να στρίψει και ΑΝ το επιτρέπει η κίνηση στο δρόμο και ΑΝ ο ιδιοκτήτης του Versys είναι καλύτερος οδηγός από τον ιδιοκτήτη του Vstrom, τότε θα στρίψει γρηγορότερα... Πιάσ' το αυγό και κούρευ' το. Εσύ θέλεις να στρίβεις, οπότε για εσένα δεν υπάρχει λόγος να συζητάς το Vstrom.
Για το βάρος εκτός και αν τα βάλεις σε ζυγαριά εσύ ο ίδιος και τα φωτογραφίσεις να το δούμε όλοι μας, δεν μπορεί όλα τα περιοδικά σε Ελλάδα κ Αγγλία που έχω δει δοκιμές να λένε ψέμματα για τα κιλά! Η διαφορά είναι περίπου στα 10 παραπάνω για το Vstrom, αλλά το Versys δείχνει αρκετά ελαφρύτερο λόγω χαμηλότερου (υποθέτω) κέντρου βάρους και στενότερων πλαστικών. Πράγμα που σημαίνει, ότι με λίγα παϊδάκια και μερικές μπύρες, ή με λίγη δίαιτα το σύνολο αναβάτη/μοτοσυκλέττας πιθανώς να είναι το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.

idi
14/02/2007, 11:36
μα το strom εχει στενοτερα ελαστικα απο το versys που εχει street φαρδυα ελαστικα σε 17ρες ζαντες ομως

η διαφορα στο μπροστινο δεν εχει νακανει με τα λαστιχα αλλα με την αναρτηση, το πλαισιο και τη γεωμετρια

δεν εχουν μεγαλη σχεση τα δυο μηχανακια οπως ειπα και πιο πριν το Versys ειναι street μηχανακι και οχι On-off...

δεν ειναι αναγκη να εισαι οδηγαρας για να καταλαβεις τη μεγαλη διαφορα στο στησιμο και στη θεση οδηγησης που ειναι προσανατολισμενη σε πιο "σπορ-παιχνιδιαρικη" στο Versys Και πιο "touring" Στο strom

karamoto
14/02/2007, 13:39
Εγώ πάντως λέω ότι ευτυχώς οι μηχανές ακόμα και αυτές που απευθύνονται σε παρόμοια χρήση προσφέρουν τελείως διαφορετική αίσθηση. :cool: (Κάντε σύγκριση με τα προσιτά αυτοκίνητα που είναι όλα το ίδια στην οδήγηση :( και θα καταλάβεται τι εννοώ.)

Το Versys και το Vstrom σαφώς και θα απασχολήσoυν τους ίδιους αγοραστές και ελπίζω (έχω Vstrom μα δεν έχω οδηγήσει το Versys :cry: (ακόμα)) να διαφέρουν όσο φαίνεται. Κατά την γνώμη μου η ερώτηση "ποιό είναι καλύτερο" στις μηχανές συνήθως δεν έχει απάντηση. Yπάρχει καταλληλή και ακατάλληλη για συγκεκριμένους ανθρώπους και χρήσεις.

Οπότε καλώς μαλώνουμε (για προσωπική ευχαρίστηση) :beer: αλλά άμα δεν τα οδηγήσουμε, και μάλιστα σε διάφορες συνθήκες, δεν καταλήγουμε. Εγώ μόλις σκάσει μύτη το πρώτο Versys για δοκιμή στο Ηράκλειο θα το τσιμπήσω. Οπτικά μου αρέσει πολύ αν και με μπαγκαζιέρα μάλλον θα δείχνει λίγο πιο άγαρμπο. Αν είναι τόσο παινχιδιάρικο όσο λένε τα test και βγεί αξιόπιστος και ο κινητήρας (έχει μόνο ένα χρόνο στον δρόμο και δεν ξέρουμε τι μπορεί να βγάλει. Σε ένα ER6 που είχαν στο ΜΟΤΟ έβγαλε πρόβλημα. Ίσως να ήταν από τα πρώτα.) τότε θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση. Άσε που από τις τιμές ανταλακτικών στο 0-300 μοιάζει να είναι με διαφορά το πιο οικονομικό. :sun:

johnpan
14/02/2007, 16:17
Για να ανάψω λίγο τα αίματα, και να με συγχωρείτε:

Αν το Vstrom δεν είχε βγει μέχρι σήμερα, και έβλεπε η Suzuki το νέο Versys, πιστεύετε ότι θα το έβγαζε όπως είναι σήμερα το Vstrom? :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Versys rules:beer:

amyroukai
14/02/2007, 17:10
μα το strom εχει στενοτερα ελαστικα απο το versys που εχει street φαρδυα ελαστικα σε 17ρες ζαντες ομως

η διαφορα στο μπροστινο δεν εχει νακανει με τα λαστιχα αλλα με την αναρτηση, το πλαισιο και τη γεωμετρια

δεν εχουν μεγαλη σχεση τα δυο μηχανακια οπως ειπα και πιο πριν το Versys ειναι street μηχανακι και οχι On-off...

δεν ειναι αναγκη να εισαι οδηγαρας για να καταλαβεις τη μεγαλη διαφορα στο στησιμο και στη θεση οδηγησης που ειναι προσανατολισμενη σε πιο "σπορ-παιχνιδιαρικη" στο Versys Και πιο "touring" Στο strom

Για μοτό δεν μπορώ να απαντήσω με απόλυτη σιγουριά, αλλά στο αυτοκίνητο που ξέρω καλά, το μπροστινό έχει να κάνει με το σύνολο ελαστικού/ανάρτησης, αφού ότι φτάνει στο τιμόνι και στο πλαίσιο περνάει από εκεί. Ένα στενό και ψηλό ελαστικό παραμορφώνεται έντονα και "αργεί" να περάσει τις εντολές του οδηγού στο δρόμο, όπως και την πληροφορία προς τον οδηγό. Δεν βλέπω λόγο να μη συμβαίνει το ίδιο και με τα δίτροχα, οπότε εξηγείται το γιατί το ένα δείχνει άμεσο και στιβαρό και το άλλο πιο χαλαρό. Η γεωμετρία παίζει ρόλο και αυτή βεβαίως, αλλά δεν έχουν -μεγάλη- διαφορά.

Το ER-6n και f είναι street. Το Versys είναι "dual purpose" σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, δες εδώ (http://www.kawasaki.co.uk/category.asp?CId=FEBEACCCE). Τι σημαίνει αυτό; Dual Purpose, διπλής χρήσης σε ελεύθερη μετάφραση, εντός και εκτός δρόμου, άρα on-off. Δικαίωμα σου να το κατηγοριοποιείς όπου θέλεις, αλλά η εταιρία η ίδια το τοποθέτησε εκεί. Περαιτέρω διαφωνία δεν έχει νόημα για το θέμα!

Για το στήσιμο και τη συμπεριφορά, συμφωνούμε απόλυτα στο ότι είναι έτσι όπως τα λες και ότι ξεκαθαρίζει στον αγοραστή τι παίρνει. Ο στριφτερός που θέλει άνεση και λίγο φόρτωμα θα πάρει Versys (ή Multistrada), ο άνετος που θέλει φόρτωμα και λιγότερο ακραίο στρίψιμο θα πάρει Vstrom. Απο τη στιγμή που δεν απευθύνονται στον ίδιο άνθρωπο αυτά τα δύο οχήματα, γιατί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός; Να το καταλάβω σε μιά δοκιμή R6/CBR/ZXR/GSXR που όλα στοχεύουν στον πυροβολημένο με την πίστα, εδώ δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

AFTER
14/02/2007, 17:18
Για μοτό δεν μπορώ να απαντήσω με απόλυτη σιγουριά, αλλά στο αυτοκίνητο που ξέρω καλά, το μπροστινό έχει να κάνει με το σύνολο ελαστικού/ανάρτησης, αφού ότι φτάνει στο τιμόνι και στο πλαίσιο περνάει από εκεί. Ένα στενό και ψηλό ελαστικό παραμορφώνεται έντονα και "αργεί" να περάσει τις εντολές του οδηγού στο δρόμο, όπως και την πληροφορία προς τον οδηγό. Δεν βλέπω λόγο να μη συμβαίνει το ίδιο και με τα δίτροχα, οπότε εξηγείται το γιατί το ένα δείχνει άμεσο και στιβαρό και το άλλο πιο χαλαρό. Η γεωμετρία παίζει ρόλο και αυτή βεβαίως, αλλά δεν έχουν -μεγάλη- διαφορά.

Το ER-6n και f είναι street. Το Versys είναι "dual purpose" σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, δες εδώ (http://www.kawasaki.co.uk/category.asp?CId=FEBEACCCE). Τι σημαίνει αυτό; Dual Purpose, διπλής χρήσης σε ελεύθερη μετάφραση, εντός και εκτός δρόμου, άρα on-off. Δικαίωμα σου να το κατηγοριοποιείς όπου θέλεις, αλλά η εταιρία η ίδια το τοποθέτησε εκεί. Περαιτέρω διαφωνία δεν έχει νόημα για το θέμα!

Για το στήσιμο και τη συμπεριφορά, συμφωνούμε απόλυτα στο ότι είναι έτσι όπως τα λες και ότι ξεκαθαρίζει στον αγοραστή τι παίρνει. Ο στριφτερός που θέλει άνεση και λίγο φόρτωμα θα πάρει Versys (ή Multistrada), ο άνετος που θέλει φόρτωμα και λιγότερο ακραίο στρίψιμο θα πάρει Vstrom. Απο τη στιγμή που δεν απευθύνονται στον ίδιο άνθρωπο αυτά τα δύο οχήματα, γιατί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός; Να το καταλάβω σε μιά δοκιμή R6/CBR/ZXR/GSXR που όλα στοχεύουν στον πυροβολημένο με την πίστα, εδώ δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

versys σημαινει VERsatile SYStem
ΜΙΑ μηχανη που να μπορεις να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλα να τα κανει καλα

Αυτο ειναι το versys, δες και το video (http://www.kawasaki.co.uk/versys/default.asp?Sub=654044A)

Respect
14/02/2007, 17:29
Για να ανάψω λίγο τα αίματα, και να με συγχωρείτε:

Αν το Vstrom δεν είχε βγει μέχρι σήμερα, και έβλεπε η Suzuki το νέο Versys, πιστεύετε ότι θα το έβγαζε όπως είναι σήμερα το Vstrom? :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Versys rules:beer: Σύμφωνα με τον εδώ αντιπρόσωπο της Kavasaki σε μια κουβέντα που είχαμε τις ημέρες που κοίταγα το griso και εκ των πραγμάτων και το versys (εμπορεύεται και guzzi) μου είπε: πως η πορεία όλων αυτών, TA κλπ. θα κινηθεί προς τα εκεί.. (versys) κάτι σαν εξέλιξη-νέο είδος. Μια και είχαμε και την απορία πιο πίσω.

Λόγια εμπόρου ή πραγματικότητα; :confused:
Λέτε η φοβερή και τρομερή Honda; :rolleyes:

(Προβλέπω εμφύλιο στο τέλος)

amyroukai
14/02/2007, 17:44
versys σημαινει VERsatile SYStem
ΜΙΑ μηχανη που να μπορεις να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλα να τα κανει καλα

Αυτο ειναι το versys, δες και το video (http://www.kawasaki.co.uk/versys/default.asp?Sub=654044A)

Καμμία διαφωνία, δεν συζητάμε το όνομα, αλλά την εμπορική τοποθέτηση του προϊόντος. Όπως λες και εσύ και η Kawasaki, κάνει τα πάντα, εντός και εκτός δρόμου... :D οn-off. Και από ότι λένε όλοι, έχει πέσει πολύ κοντά σε όλους τους ανταγωνιστές της, όντας η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία.

Όμως για τον πωρωμένο με το στροφηλίκι το Multistrada είναι πιο σπορ, για τον πωρωμένο τουρίστα το Vstrom είναι πιο άνετο, για τον πωρωμένο οικονομοτεχνικά το transalp είναι πιο σίγουρη τοποθέτηση χρημάτων. Σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνουν αυτά την αξία του Versys, απλά σε συγκεκριμένες κατηγορίες αγοραστών, υπάρχουν καλύτερες λύσεις. Είναι θέμα του τι ζητάς από τη μηχανή σου.

Το transalp λογικά όταν αλλάξει δεν θα έλεγα ότι είναι και τόοοοσο σίγουρο ότι θα πάει προς Versys μεριά. Αφού το στυλ του πουλάει καλά ακόμα, ίσως να βγεi κάτι συμπληρωματικό, όπως έγινε με τα CBR-R και CBR-F. Η honda επαναστάσεις δεν κάνει συχνά και τις πιο πολλές πωλήσεις τις έχασε από το Vstrom μέχρι τώρα. Η suzuki πάλι, έχει πάει τόσο καλά που... Μόνο αν ξαφνικά το Versys γίνει βασιλιάς των πωλήσεων θα αλλάξει τρόπο σκέψης. Και δεν είναι ανάγκη να κάνει πολλές αλλαγές. Λάστιχα, λίγο πιο καλό πηρούνι, ένα νούμερο μικρότερο κουστουμάκι και έτοιμο. Τα πιό πολλά μπορεί να τα κάνει και μόνος του κάποιος, με 2 ζάντες από SV και λίγη όρεξη.

AFTER
14/02/2007, 17:50
Καμμία διαφωνία, δεν συζητάμε το όνομα, αλλά την εμπορική τοποθέτηση του προϊόντος. Όπως λες και εσύ και η Kawasaki, κάνει τα πάντα, εντός και εκτός δρόμου... :D οn-off.

οχι.
Δεν μιλαμε για ον-οφφ
μιλαμε για μια μηχανη, που και θα ειναι μηχανακι πολης, και θα πηγαινει βολτες δικαβαλο, και θα μπορει να οδηγηθει γρηγορα σε στροφιλικια

δεν μιλησε κανεις για χωμα, και ειδικα η kawasaki, 17'' τροχοι γαρ

amyroukai
14/02/2007, 18:06
Δες σε όλα τα περιοδικά τη διαφήμιση (δισέλιδη συνήθως) της teomoto. Γράφει με μεγάλα γράμματα:
Ο βασιλιάς της ασφάλτου, του χώματος, της πόλης, του βουνού.
Γίνε κυρίαρχος παντού με το νέο Versys 650.
Στο δρόμο με 650cc και 64 ίππους κλπ κλπ.
Στην πόλη με άνετη θέση οδήγησης κλπ κλπ.
Στο χώμα με ροπή 6,2kg.m, κλπ κλπ.
Το νέο Kawasaki Versys 650 με ?7.190 ήρθε για να κυριαρχήσει παντού!

Εξήγησε μου πάλι σε παρακαλώ που λέει η kawasaki ότι έβγαλε μηχανή μόνο για δικάβαλες γρήγορες βόλτες στο δρόμο και αν είσαι πολύ σίγουρος ότι δεν το πουλάει ως "on-off". Το ER-6F δεν φτιάχτηκε ακριβώς για αυτή τη δουλειά; Δικάβαλο street τουρισμό και στρίψιμο; Συμφωνούμε απόλυτα, το Versys έχει περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα από άλλα on-off, αλλά street δεν είναι. Street που να διαφημίζεται ως ο "βασιλιάς του χώματος", αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!

AFTER
14/02/2007, 18:55
Δες σε όλα τα περιοδικά τη διαφήμιση (δισέλιδη συνήθως) της teomoto. Γράφει με μεγάλα γράμματα:
Ο βασιλιάς της ασφάλτου, του χώματος, της πόλης, του βουνού.
Γίνε κυρίαρχος παντού με το νέο Versys 650.
Στο δρόμο με 650cc και 64 ίππους κλπ κλπ.
Στην πόλη με άνετη θέση οδήγησης κλπ κλπ.
Στο χώμα με ροπή 6,2kg.m, κλπ κλπ.
Το νέο Kawasaki Versys 650 με ?7.190 ήρθε για να κυριαρχήσει παντού!

Εξήγησε μου πάλι σε παρακαλώ που λέει η kawasaki ότι έβγαλε μηχανή μόνο για δικάβαλες γρήγορες βόλτες στο δρόμο και αν είσαι πολύ σίγουρος ότι δεν το πουλάει ως "on-off". Το ER-6F δεν φτιάχτηκε ακριβώς για αυτή τη δουλειά; Δικάβαλο street τουρισμό και στρίψιμο; Συμφωνούμε απόλυτα, το Versys έχει περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα από άλλα on-off, αλλά street δεν είναι. Street που να διαφημίζεται ως ο "βασιλιάς του χώματος", αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!

τα powerpoint φτιαχνονται απο τους AΣΧΕΤΟΥΣ marketing managers, οχι απο τα αστερια μηχανικους του ΑKASHI

amyroukai
14/02/2007, 19:00
ΟΚ, οπότε το Versys δεν είναι on-off αλλά street, επειδή πιστεύεις ότι οι marketing managers της kawasaki παγκοσμίως είναι άσχετοι. Δεκτό ως άποψη... :beer:

AFTER
14/02/2007, 19:06
ΟΚ, οπότε το Versys δεν είναι on-off αλλά street, επειδή πιστεύεις ότι οι marketing managers της kawasaki παγκοσμίως είναι άσχετοι. Δεκτό ως άποψη... :beer:

εγω θα το παρω και θα σε παταω
φτανει αυτο?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :wave2:

amyroukai
14/02/2007, 19:07
Αν φτάνει σε εσένα, εμένα μου περισσεύει! :D Καλές βόλτες και πάντα όρθιος!

AFTER
14/02/2007, 19:16
Αν φτάνει σε εσένα, εμένα μου περισσεύει! :D Καλές βόλτες και πάντα όρθιος!

σε ευχαριστω, αν και πρεπει πρωτα να κανω ''στρωσιμο'' στον ωμο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34101&highlight=%F0%E5%F1%E1%F3%F4%E9%EA%E1)

:wave2:

johnpan
14/02/2007, 19:33

Είναι γελοία η διαφήμιση, και δεν είναι καν της Καβασάκι, είναι έμπνευση της ελληνικής αντιπροσωπίας. Η διαφήμιση - βίντεο της επίσημης Καβα δεν δείχνει ούτε καν να πατάει χώμα το μηχανάκι. Γιατί ξέρουν ότι δεν τους παίρνει και τόσο.

amyroukai
14/02/2007, 19:50
Συνονόματε, η μηχανή που θα κοντράρει τα Husky στο βουνό και μετά θα σκίσει τα GSXR750 στο δρόμο ακόμα δεν κατασκευάστηκε. Dual Purpose bike, στην ίδια κατηγορία με το KLE το δείχνει η Kawasaki, όχι μόνο η Ελληνική αντιπροσωπεία. Δεν είναι ντροπή να πει κανείς ότι ΝΑΙ, μπορεί να πατήσει ΚΑΙ στο χώμα το Versys... Για αυτό στο πλαίσιο του ER-6 μπήκαν αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές, για αυτό έγινε πιο ψηλή η σέλα, για αυτό ενισχύθηκε το ψαλίδι και μπήκαν προστατευτικά στους λαιμούς της εξάτμισης. Υπάρχει κανένας άλλος λόγος για τον οποίο ψηλώνει μια μηχανή; Αν επρόκειτο για μηχανή δρόμου και μόνο δρόμου, ξαναλέω, το er-6f κάνει καλύτερα τη δουλειά.

AFTER
14/02/2007, 20:25
Υπάρχει κανένας άλλος λόγος για τον οποίο ψηλώνει μια μηχανή; Αν επρόκειτο για μηχανή δρόμου και μόνο δρόμου,

supermotard αισθηση
καλυτερη οραση λογω ψηλης θεσης οδηγησης
σε πολλους αρεσει να καθονται πιο ψηλα
καταπινει τις λακουβες των ΠΟΛΕΩΝ
το ον-οφφ σχημα ''πουλαει'' πιο πολυ, δες ποσα tdm, translap κυκλοφορουν

amyroukai
14/02/2007, 21:26
Η τα αστέρια μηχανικοί της Kawasaki κατάλαβαν ότι μια μηχανή που έχει on-off εμφάνιση, που δεν είναι supermotard αλλά μοιάζει, δεν είναι off αλλά μπορεί και εκτός δρόμου, δεν είναι street αλλά πλησιάζει, να είναι ένας καλός συνδυασμός δυνατοτήτων και καλός συμβιβασμός χρήσεων για το μέσο αναβάτη... Εμ... Ναι. Δηλαδή τόσην ώρα λέμε το ίδιο πράγμα, απλά διαφωνούμε για το επίσημο όνομα της κατηγορίας που ανήκει.

Respect
14/02/2007, 21:32
Ρε τι έχουμε πάθει μ'αυτή την ιστορία..
Να μας βρει καμιά συμφορά, να χάσουμε το τίτλο.. :a35:

Respect
14/02/2007, 21:39
:a01:

78082

amyroukai
14/02/2007, 21:41
ωραία φωτό, αλλά είναι το χιλιάρι ;) όχι το 650!

johnnyestia
14/02/2007, 23:05
ωραία φωτό, αλλά είναι το χιλιάρι ;) όχι το 650!

Όχι, δεν την είδες καλά, το 650 ειναι!!

:D ;)

78092

amyroukai
15/02/2007, 07:36
:D Δε φταίω εγώ αν την πόσταραν ανάποδα... Εξάτμιση αριστερά είδα, χιλιάρι λέω θα είναι...

Respect
15/02/2007, 07:55
:smokin:

78126

johnnyestia
15/02/2007, 08:39
:D Δε φταίω εγώ αν την πόσταραν ανάποδα... Εξάτμιση αριστερά είδα, χιλιάρι λέω θα είναι...

Μωρέ σύ καλά την είδες, εκτός και άν ο τύπος είναι Άραβας και έχει κάνει το V-strom===> morts-V:rotflmao:

idi
15/02/2007, 12:44
Η τα αστέρια μηχανικοί της Kawasaki κατάλαβαν ότι μια μηχανή που έχει on-off εμφάνιση, που δεν είναι supermotard αλλά μοιάζει, δεν είναι off αλλά μπορεί και εκτός δρόμου, δεν είναι street αλλά πλησιάζει, να είναι ένας καλός συνδυασμός δυνατοτήτων και καλός συμβιβασμός χρήσεων για το μέσο αναβάτη... Εμ... Ναι. Δηλαδή τόσην ώρα λέμε το ίδιο πράγμα, απλά διαφωνούμε για το επίσημο όνομα της κατηγορίας που ανήκει.

Μα αυτο εχω πει εξ αρχης ... δεν εχει κατηγορία (τουλάχιστον απο τις υπάρχουσες)

Ειναι στην ιδια φιλοσοφα με το Multistrada και με το νεα Tiger, και 1-2 ακομα νεα μοντελα (benelli το ενα δε θυμάμαι το αλλο) αλλα φτηνοτερο και πιο «καθημερινο»

Ισως στο μελλον υπάρξουν πολλα νεα μοντελα σε αυτη τη «κατηγορία» (για μενα ΣΙΓΟΥΡΑ)