PDA

View Full Version : Versys Vs Vstrom

Σελίδες : 1 2 [3] 4

paranoid
15/02/2007, 12:57
Ωραίο μηχανάκι το versys δεν λέω και για να πω και την αλήθεια βγήκε 2 εβδομάδες πρίν πάρω το v-stromaki μου και το καλοέβλεπα να πάρω αυτό αλλά τελικά κατέληξα στο v-stromi...Καλύτερα πιστεύω μιας και με καλύπτει περισσότερο για αυτό που το θέλω. Δικάβαλο με μπαγκάζια και εκδρομές. Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου. Ας είναι καλά η σέλα αεροδρόμιο του strom...!!
Πάντως θεωρώ το strom πιο ολοκληρομένο μηχανάκι με καλό στήσιμο στην άσφαλτο, άμεμπτο όταν ταξιδέυει και με διαστάσεις σωστές ώστε να χώνετε μέσα στην κίνηση και φόρτωμα, πολύ φόρτωμα. Το Versys θεωρώ ότι έιναι πιό πολύ street σαν το tdm (ψηλό street), με το οποίο πουλάς μούρη λόγω εμφάνισης (αν και σε πολλούς δεν αρέσει) και λόγω ελιγμών και σπόρ οδήγησης...

Πάντως πιο γρήγορο που λένε κάποιοι εδώ μέσα δεν είναι αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις του 0-300 και σε επιτάχυνση 0-100 m και σε 0-100 χλμ και σε ρεπρίζ το V-strom κυριαρχεί σε όλα απέναντι σε versys 650, transalp 650, multistrada 620...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους...
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

villy
15/02/2007, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου. Ας είναι καλά η σέλα αεροδρόμιο του strom...!!

:wave2: :wave2: :wave2:

:uplate: :a21: :a21: :a21: :a21:

paranoid
15/02/2007, 13:21
Νάτος ο stromis μου...Ωραίος ε???

78193

idi
15/02/2007, 14:02
Ωραίο μηχανάκι το versys δεν λέω και για να πω και την αλήθεια βγήκε 2 εβδομάδες πρίν πάρω το v-stromaki μου και το καλοέβλεπα να πάρω αυτό αλλά τελικά κατέληξα στο v-stromi...Καλύτερα πιστεύω μιας και με καλύπτει περισσότερο για αυτό που το θέλω. Δικάβαλο με μπαγκάζια και εκδρομές. Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου. Ας είναι καλά η σέλα αεροδρόμιο του strom...!!
Πάντως θεωρώ το strom πιο ολοκληρομένο μηχανάκι με καλό στήσιμο στην άσφαλτο, άμεμπτο όταν ταξιδέυει και με διαστάσεις σωστές ώστε να χώνετε μέσα στην κίνηση και φόρτωμα, πολύ φόρτωμα. Το Versys θεωρώ ότι έιναι πιό πολύ street σαν το tdm (ψηλό street), με το οποίο πουλάς μούρη λόγω εμφάνισης (αν και σε πολλούς δεν αρέσει) και λόγω ελιγμών και σπόρ οδήγησης...

Πάντως πιο γρήγορο που λένε κάποιοι εδώ μέσα δεν είναι αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις του 0-300 και σε επιτάχυνση 0-100 m και σε 0-100 χλμ και σε ρεπρίζ το V-strom κυριαρχεί σε όλα απέναντι σε versys 650, transalp 650, multistrada 620...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους...

Δεκτες οι παρατηρήσεις σου αλλα FYI η λεξη «ολοκληρωμένο» οταν περιγράφει μια μοτοσυκλέτα στα αυτια μου ακούγεται περισσότερο αρνητικό κατι σαν «βαρετο»

Επισης για να «πουλάς μούρη λόγω εμφάνισης» υπαρχουν αλλα μηχανακια πιο «ποθητα» απο τους περισσοτερους... το versys ειναι ενα πολυεργαλειο που καλυπτει τις ανάγκες μεγαλης μεριδας αγοραστων που δεν κανουν ταξιδια (?) δυκαβαλοι και φορτωμένοι ... (απορρω ποσοι κανουν βασικα αλλα ειναι ενα μεγαλο κεφάλαιο αυτο και θα θιξω πολλούς...)
:smokin:

johnpan
15/02/2007, 14:09
Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου.

Πολύ έξυπνο, μπράβο, μόνος σου το σκέφτηκες? :a018: :a018:

amyroukai
15/02/2007, 14:32
Τουλάχιστον δε θα το ξαπλώνει πάνω στο ρεζερβουάρ όπως κάνουν άλλοι που τα βγάζουν βόλτα... Όχι οτι συμφωνώ με τη μεταφορά βρεφών με τη μοτοσυκλέττα... Αλλά είμαι και μειοψηφία όταν λέω ότι καβάλημα χωρίς κράνος είναι τρέλα και ότι καλύτερα κράνος ΚΑΙ μπουφάν με ενισχύσεις, αλλά με δουλεύει όλος ο κόσμος. Δεν είναι "cafeteria friendly" εμφάνιση.

AFTER
15/02/2007, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αλλά είμαι και μειοψηφία όταν λέω ότι καβάλημα χωρίς κράνος είναι τρέλα και ότι καλύτερα κράνος ΚΑΙ μπουφάν με ενισχύσεις, αλλά με δουλεύει όλος ο κόσμος. Δεν είναι "cafeteria friendly" εμφάνιση.

στα @@ σου

εισαι μειοψηφια, οπως ολοι μας εδω, αναμεσα στους βλαχοελληνες που υπαρχουν παντου
ασε να πιστευουν οτι ειναι αυτοι οι εξυπνοι

οταν θα ξυπνησουν, θα ειναι αργα για αυτους

johnpan
15/02/2007, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
στα @@ σου

εισαι μειοψηφια, οπως ολοι μας εδω, αναμεσα στους βλαχοελληνες που υπαρχουν παντου
ασε να πιστευουν οτι ειναι αυτοι οι εξυπνοι

οταν θα ξυπνησουν, θα ειναι αργα για αυτους

+1000

skynet
15/02/2007, 14:56
Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου. Ας είναι καλά η σέλα αεροδρόμιο του strom...!!

...και μετα την ομολογία ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος ας περάσουμε
σε άλλες ειδήσεις...

-αγαπη μου θες να πάρουμε σκύλο?
-και δεν κάνουμε ένα παιδί καλύτερα.. θα το ανεβάζουμε και στην
γαμαουα καινουργια μηχανη να μας λένε μοντέρνους και γαμω...
-ωραία γουστάρω...
-μπορουμε να το πιανουμε και με χταπόδια στην καινούργια μπαγκαζιέρα
-ουαου γουστάρω..

κι οπως λέει και το τραγούδι¨όχι λεμε στους βλάκες, όχι λέμε στους άσχετους¨

afrotwin
15/02/2007, 15:02
lipon gia na min pedeveste me tous gkouvades afto: http://www.cmgonline.com/bikes/models/Triumph/Tiger/2007/BigP/07_Tiger_rsf_bg.jpg

me 300.teliki stin 11.000 strofes apotelesmata se dinamometro

an to promotaroun sosta 8a stili tis vlakies kawasakia ke sutzukia sto diaolo

:wave2:

DUKASII
15/02/2007, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
lipon gia na min pedeveste me tous gkouvades afto: http://www.cmgonline.com/bikes/models/Triumph/Tiger/2007/BigP/07_Tiger_rsf_bg.jpg

me 300.teliki stin 11.000 strofes apotelesmata se dinamometro

an to promotaroun sosta 8a stili tis vlakies kawasakia ke sutzukia sto diaolo

:wave2: 300 τελική στις 11000 στο δυναμομετρο....

:sad: :sad:

να χαμε ολοι απο ενα δυναμομετρο μαζι μας...:look:

afrotwin
15/02/2007, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
300 τελική στις 11000 στο δυναμομετρο....

να χαμε ολοι απο ενα δυναμομετρο μαζι μας...:look:

tefxos moto proigoumenou mina..

pigene kanti ena test drive mpimpiko 8a sou figi o klanias

oli lene oti simperiferete san elafro motard ke apistefti ropi ke telikes..

pigene mia volta apo eki ke ela pes mas

DUKASII
15/02/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
tefxos moto proigoumenou mina..

pigene kanti ena test drive mpimpiko 8a sou figi o klanias

oli lene oti simperiferete san elafro motard ke apistefti ropi ke telikes..

pigene mia volta apo eki ke ela pes mas τι θα μου φύγει??

ρε μπας ξεκινησες τη φουντα παλι??δεν ειπαμε τελος για φέτος??

ασε με ρε αφρο και εσυ με τις τελικες του δυναμομετρου..και τις ροπες σου...

afrotwin
15/02/2007, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι θα μου φύγει??

ρε μπας ξεκινησες τη φουντα παλι??δεν ειπαμε τελος για φέτος??

ασε με ρε αφρο και εσυ με τις τελικες του δυναμομετρου..και τις ροπες σου...

pigene agapi mou glikia ke kanto mia volta ante tzoutzouko mou ke ela na mas pis..

ala re tora to skeftika

signomi re den to i8ela ali8ia:sad:
ksexasa oti den to ftanis...

:lol: :lol:

paranoid
16/02/2007, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από skynet

...και μετα την ομολογία ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος ας περάσουμε
σε άλλες ειδήσεις...

-αγαπη μου θες να πάρουμε σκύλο?
-και δεν κάνουμε ένα παιδί καλύτερα.. θα το ανεβάζουμε και στην
γαμαουα καινουργια μηχανη να μας λένε μοντέρνους και γαμω...
-ωραία γουστάρω...
-μπορουμε να το πιανουμε και με χταπόδια στην καινούργια μπαγκαζιέρα
-ουαου γουστάρω..

κι οπως λέει και το τραγούδι¨όχι λεμε στους βλάκες, όχι λέμε στους άσχετους¨

Ρε, πάτε κάλα όλοι σας???:confused: :confused: Είναι δυνατόν να βάλει κάποιος βρέφος πάνω στην μηχανή??:eyepop: :eyepop:Σιγά μην το βάλουμε στην μπαγκαζιέρα ανοιχτή για να παίρνει και αέρα!!!Πώς μπορεί κάποιος να σκεφτεί αυτο το πράγμα??:eyepop: :eyepop: Μήπως φταίει οτρόπος που το έγραψα?...Μπορεί κιόλας...
Ελπίζω αυτό που έγραψε και κάποιος για παιδί πάνω στο ρεζερβουάρ να έκανε πλάκα...
Τέσπα, αυτό που εννοούσα έιναι όταν το παιδί μεγαλώσει 3-4(χρονών) και όχι για εκδρομή στο Dakar μέσω Παρισιού αλλά για καφεδάκι στου Ψυρρή και πάντα με κράνος....

:a26: :a26: :a26:

AFTER
16/02/2007, 10:07

Τέσπα, αυτό που εννοούσα έιναι όταν το παιδί μεγαλώσει 3-4(χρονών) και όχι για εκδρομή στο Dakar μέσω Παρισιού αλλά για καφεδάκι στου Ψυρρή και πάντα με κράνος....

-τρακαρα 200 μετρα απο το σπιτι μου, και εσπασα κεφαλη ωμου σε 3 σημεια

-α....ενταξει, 3-4 χρονων εχει......παλιωσει!!! μεχρι 15 χρονων, ποτε πανω σε μηχανη, και ποτε χωρις πληρες εξοπλισμο

skynet
16/02/2007, 10:40
Ρε, πάτε κάλα όλοι σας???:confused: :confused: Είναι δυνατόν να βάλει κάποιος βρέφος πάνω στην μηχανή??:eyepop: :eyepop:Σιγά μην το βάλουμε στην μπαγκαζιέρα ανοιχτή για να παίρνει και αέρα!!!Πώς μπορεί κάποιος να σκεφτεί αυτο το πράγμα??:eyepop: :eyepop: Μήπως φταίει οτρόπος που το έγραψα?...Μπορεί κιόλας...
Ελπίζω αυτό που έγραψε και κάποιος για παιδί πάνω στο ρεζερβουάρ να έκανε πλάκα...

το ποιος παει καλα και ποιος όχι το καταλαβαίνει καθένας απο μόνος του..

δηλαδή ένα παιδι 3-4 χρονων δεν ειναι παιδι... είναι μεγάλος... ε τι να πω τωρα
ή αν το βάζεις αναμεσα στην γυναίκα σου και σε σένα δεν κινδυνεύει .... πήγαινε καλύτερα
και ρώτα καποιον που πραγματικά ξέρει και θα σου πει...

εχω γυρισει όλη την ελλαδα σχεδον με τη μηχανη και τα ατυχήματα που είχα
ηταν δυο γωνιες απο το σπιτι μου .. η αποσταση δεν παιζει κανενα ρολο
το κακο μπορει να συμβει και εξω απο το σπιτι σου δεν ειναι ανάγκη να πας στο
Paris Dakar όπως λες ειρωνικά.

τεσπα δεν σε ξέρω ούτε θέλω αντιπαραθεση, απλώς πρεπει να καταλαβουμε
ποση μεγαλη ευθύνη εχουμε απέναντι στα παιδια που κανεις δεν τα ρωτάει
αν θέλουν να κινδυνευουν.
και αυτη την ευθύνη δεν πρεπει να την βάζουμε απέναντι στον εγωισμό μας
(ότι ειμαστε οδηγάρες και όλα συμβαίνουν στους άλλους) ουτε απέναντι στο
lifestyle της εποχής..

villy
16/02/2007, 10:59

Να πω κι εγώ τις Μ@λ@κίες μου;

1) Σκέψου σε τί κίνδυνο βάζεις το παιδί σου σε αυτή την θέση!
2) Το κράνος δεν πρόκειται να κάνει τίποτα αν είσαστε σάντουιτσ 3 πάνω στη μηχανή!
3) Οι μηχανές δεν είναι φτιαγμένες για τρικάβαλα! Στο παραμικρό φρενάρισμα ξέρεις τι βάρος θα δεχθείς στα χέρια; Νομίζεις θα το κρατήσεις;

4) Θα μπορούσες να συγχωρέσεις τον ευατό σου αν τραυματιζόταν το παιδί σου σοβαρά ή θανάσιμα;

ΜΗΠΩΣ το κράνος να το βάλεις σε άλλο σημείο :rolleyes: ; Καλύτερα να μην φέρεις στον κόσμο ένα παιδί παρά να του πάρεις την ζωή πρόωρα...

ΩΜΟ αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ.

Φιλικά!

costas81
16/02/2007, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Να πω κι εγώ τις Μ@λ@κίες μου;

1) Σκέψου σε τί κίνδυνο βάζεις το παιδί σου σε αυτή την θέση!
2) Το κράνος δεν πρόκειται να κάνει τίποτα αν είσαστε σάντουιτσ 3 πάνω στη μηχανή!
3) Οι μηχανές δεν είναι φτιαγμένες για τρικάβαλα! Στο παραμικρό φρενάρισμα ξέρεις τι βάρος θα δεχθείς στα χέρια; Νομίζεις θα το κρατήσεις;

4) Θα μπορούσες να συγχωρέσεις τον ευατό σου αν τραυματιζόταν το παιδί σου σοβαρά ή θανάσιμα;

ΜΗΠΩΣ το κράνος να το βάλεις σε άλλο σημείο :rolleyes: ; Καλύτερα να μην φέρεις στον κόσμο ένα παιδί παρά να του πάρεις την ζωή πρόωρα...

ΩΜΟ αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ.

Φιλικά!

+10000!

geo36
26/05/2007, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ειναι λιγο νωρις αλλα τι πιστευετε το Versys θα εκθρονισει τον βασιλια "τα κανω ολα και συμφερω" Vstrom?

Ουτε με σφαιρες.Το v strom ταιριαξε απολυτα στον ελληνα οντας οση ακριβως μοτοσυκλετα πρεπει.Φορτωνεται σαν σκυλος εχει δυναμη για ολες τις περιστασεις εχει μουρη ταξιδιαρικη,δυνατοτητες επισης ταξιδιαρικες και αξιοπιστια αναπαντεχη για souzouki.

gcrook
26/05/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από geo36
και αξιοπιστια αναπαντεχη για souzouki.

:look:

Ε δεν ειναι και Χοντα τι να κανουμε....:sad:

:rolleyes:

ronin1
26/05/2007, 18:43
σημερα ειδα το ΚΑΒΑ...

το μηχανακι..ειναι κακασχημο...

μονο κ μονο που το βλεπω..γελαω..κ δεν μπαινω καν στον κοπο να το παρω βολτα..μου ειναι αδιαφορο...

προσωπικη αποψη παντα...μπορει να ειναι καλο για τη δουλεια που φτιαχτηκε...αλλα ειναι μια αηδια..εμφανισιακα...

δε θα μπορουσα να κατεβαινω στην αυλη μου κ να το βλεπω παρκαρισμενο...:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

AFTER
26/05/2007, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
σημερα ειδα το ΚΑΒΑ...

μονο κ μονο που το βλεπω..γελαω..κ δεν μπαινω καν στον κοπο να το παρω βολτα..μου ειναι αδιαφορο...

προσωπικη αποψη παντα...μπορει να ειναι καλο για τη δουλεια που φτιαχτηκε...αλλα ειναι μια αηδια..εμφανισιακα...

δε θα μπορουσα να κατεβαινω στην αυλη μου κ να το βλεπω παρκαρισμενο...:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Δεν πειραζει
Για σενα εχει φτιαχτει το πανεμορφο translap
:wave2: :lol:

Aero
26/05/2007, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
σημερα ειδα το ΚΑΒΑ...

η μηχανη εμφανισιακα ειναι χαλια.

low__rider
27/05/2007, 18:58
...βρε μονο η εμφανιση ειναι?? :rotflmao: :rotflmao:

...Μερικοι απο εδω μεσα ,πριν να βγει το versys, μας ειχαν ζαλισει τον ερωτα ...οτι το kawa θα περναει απο πανω το strom οτι στις στροφες δεν θα πιανεται και αλλα τετοια!:a16:

...3 περιοδικα διαβασα που ειχαν το συγκεκριμενο συγκριτικο versys -- v-strom (0-300,μοτο τριτη και moto) και τα 3 το ιδιο

Το v-strom
και πιο δυνατο και πιο γρηγορο (70hp)
και στριβει καλυτερα
και παει καλυτερα στο χωμα (19'' μποστα ζαντα)
και εχει και καλυτερο στησιμο (κληρονομια απο το 1000αρι)
και καλυτερη προστασια απο αερα
και πιο ανετο και χρηστικο για ταξιδι

...τωρα για το versys

αντε λιγο πιο ανετο στην πολη καθως ειναι μικροτερο σε ογκο
και επειδη τωρα βγηκε και δεν ειναι σαν τα v-strom που τα βλεπεις παντου ,καθ'οτι best seller, μπορεις να το πεις λιγο πιο ξεχωριστο...παντως και μενα δεν μ'αρεσει! ...αποψη μου!

α! και μην μου πειτε το kawa πιο φτηνο! γιατι με abs κανει σχεδον τα ιδια λευτα με το strom

:sun: :wave2:

ronin1
27/05/2007, 19:05
Δεν πειραζει
Για σενα εχει φτιαχτει το πανεμορφο translap
:wave2: :lol:

εγώ εξέφρασα το καθαρα υποκειμενικό μου γούστο...

ναι , συμφωνα με το γουστο μου, οντως το τρανσαλπ ειναι πιο ομορφο εμαφανισιακα...

δε θα επαιρνα κανενα απο τα τρια...για δεν ειναι του στυλ μου...

πολυ πιθανο να μην εχω γουστο..εσυ τι ζορι τραβας?

σορρυ που μιλαω ετσι..αλλα μιλαω οπως μου μιλανε...

:beer:

EVI
27/05/2007, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
...βρε μονο η εμφανιση ειναι??
...Μερικοι απο εδω μεσα ,πριν να βγει το versys, μας ειχαν ζαλισει τον ερωτα ...οτι το kawa θα περναει απο πανω το strom οτι στις στροφες δεν θα πιανεται και αλλα τετοια!:a16:
...3 περιοδικα διαβασα που ειχαν το συγκεκριμενο συγκριτικο versys -- v-strom (0-300,μοτο τριτη και moto) και τα 3 το ιδιο

Το v-strom

και στριβει καλυτερα

και εχει και καλυτερο στησιμο (κληρονομια απο το 1000αρι)

και πιο ανετο και χρηστικο για ταξιδι

...τωρα για το versys

αντε λιγο πιο ανετο στην πολη καθως ειναι μικροτερο σε ογκο
και επειδη τωρα βγηκε και δεν ειναι σαν τα v-strom που τα βλεπεις παντου ,καθ'οτι best seller, μπορεις να το πεις λιγο πιο ξεχωριστο...παντως και μενα δεν μ'αρεσει! ...αποψη μου!

:sun: :wave2:

ε αφου το γραφουν και τα τεφτερια...ενα εχω να πω---> :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χωμα και προστασια απο αερα χεστηκαμε btw

Respect
27/05/2007, 19:37
...και εχει και καλυτερο στησιμο (κληρονομια απο το 1000αρι)
Xε χε χε... :smokin:

low__rider
28/05/2007, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ε αφου το γραφουν και τα τεφτερια...ενα εχω να πω---> :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χωμα και προστασια απο αερα χεστηκαμε btw

...Καλα ναι βρε χεστηκατε αυτο το ξεραμε! ...αλλα τελικα γιατι καποιος να το αγορασει??

Α! ...ναι! ...ξεχασα! ........ειναι πιο ωραιο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...τεσπα ο καθενας κανει τις επιλογες του και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

EVI
28/05/2007, 12:18
γιατι στην ασφαλτο που πας 99.99% ειναι καλυτερο απο το vstrom, γιατι ειναι στημενο καλυτερα, εχει καλυτερη αναρτηση/φρενα και γιατι ειναι kawasaki!

low__rider
28/05/2007, 14:06
γιατι στην ασφαλτο που πας 99.99% ειναι καλυτερο απο το vstrom, γιατι ειναι στημενο καλυτερα, εχει καλυτερη αναρτηση/φρενα και γιατι ειναι kawasaki!

...και εγω ειμαι αστροναυτης!

...λοιπον εχουμε και λεμε απλα απλα χωρις να μπω σε πολλες λεπτομεριες...

-απο στησιμο το strom ειναι καλυτερο γιατι ειναι το μονο στην κατηγορια του που εχει αλουμινενιο πλαισιο 2 δοκων ενω το versys εχει ατσαλινο σωληνωτο

-το strom εχει μεγαλυτερο μεταξονιο 1,555 mm και το καβα 1,415 πραγμα που βοηθαει το πρωτο (σε συνδιασμο με το υπολοιπο στησιμο) να ειναι καλυτερο στις στροφες

-αναρτησεις και μπρος και πισω το strom εχει μεγαλυτερες διαδρομες και παρεχει καλυτερη πληροφοριση

-τελος απο φρενα και τα 2 πανω κατω τα ιδια ειναι σε αποδοση αν και ισως παλι να υπερεχει λιγο το strom καθως εχει μεγαλυτερους δισκους και μπροστα και πισω απο το versys

...αυτα πανω κατω :cool:

...τωρα αν μπορεις και εσυ να μου τεκμηριωσεις την αποψη σου λιγακι απο το να μου λες οτι ειναι kawasaki και για αυτο γ@μει...καλα θα ηταν!:winka:

Zbandit750
28/05/2007, 15:59
...και εγω ειμαι αστροναυτης!

...λοιπον εχουμε και λεμε απλα απλα χωρις να μπω σε πολλες λεπτομεριες...

-απο στησιμο το strom ειναι καλυτερο γιατι ειναι το μονο στην κατηγορια του που εχει αλουμινενιο πλαισιο 2 δοκων ενω το versys εχει ατσαλινο σωληνωτο

-το strom εχει μεγαλυτερο μεταξονιο 1,555 mm και το καβα 1,415 πραγμα που βοηθαει το πρωτο (σε συνδιασμο με το υπολοιπο στησιμο) να ειναι καλυτερο στις στροφες

Απο ποτε ο τροπος κατασκευης του πλαισιου εχει σχεση με την γεωμετρια και το στησιμο?
Πες μου οτι το Strom στριβει καλυτερα απο Ζ και Hornet Monster που εχουν σωληνωτο.
To μεγαλυτερο μεταξωνιο δεν βοηθαει στης στροφες , αλλα στις ευθειες.

low__rider
28/05/2007, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Απο ποτε ο τροπος κατασκευης του πλαισιου εχει σχεση με την γεωμετρια και το στησιμο?
Πες μου οτι το Strom στριβει καλυτερα απο Ζ και Hornet Monster που εχουν σωληνωτο.
To μεγαλυτερο μεταξωνιο δεν βοηθαει στης στροφες , αλλα στις ευθειες.

Φιλε μου τεχνικος και υπεργνωστης δεν ειμαι αλλα οπως εγραψα σε συνδιασμο με το υπολοιπο στησιμο βοηθαει στο να στριβει καλυτερα...νομιζω εχει να κανει και με το βαρος...τεσπα κατι τετοια εγραφαν πανω σε αυτο το θεμα οι δημοσιγραφοι που εκαναν το τεστ γιατι και οι ιδιοι περιμεναν το versys να στριβει καλυτερα...αλλα τελικα οχι!

α! και σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι στριβει καλυτερα απο αυτα που ειπες! ...ειπαμε on-off εχουμε oxi street

Zbandit750
28/05/2007, 16:51
Καλα οι δημοσιοφραφοι ειναι κατι τελειωμενοι που δεν εχουν σπουδασει τιποτα σχετικο(αντε μην τους αδικουμε ολους) και τα παιρνουν για να γραφουν οτι βλακια θες.

AFTER
28/05/2007, 19:56
Ο zbandit με καλυψε απολυτα
Απο ποτε ενα μηχανακι με μακρυτερο μεταξονιο στριβει καλυτερα, για αυτο και μονο το λογο?
Αν ηταν ετσι, τα ΚΑΡΤ δεν θα ηταν τα αμεσως πιο στριφτερα αυτοκινητα μετα τις F1

Oσο για το πλαισιο, καλυτερα να σου εξηγησει καποιος ducatista αν ειναι χειροτερα τα σωληνωτα :lol:

Respect
28/05/2007, 21:13

Oσο για το πλαισιο, καλυτερα να σου εξηγησει καποιος ducatista αν ειναι χειροτερα τα σωληνωτα :lol: Kαι βέβαια είναι! Ειδικά τα κόκκινα! Τρέχουν λάδια και σβήνουν στη βροχή! :o

THEOD
28/05/2007, 21:21
Έλα μ@νί στο τόπο σου...

Ρε σεις...Τεστ από τεχνικά χαρακτηριστικά κάνετε ???

αν είναι δυνατόν...πέρα από το αισθητικό του πράγματος που είναι υποκειμενικό, μόνο όταν το Versus κυκλοφορήσει ανάμεσά μας σε κάποιους ικανούς αριθμούς θα δείξει αν όντως μπορεί να τα βάλει με το Στρόμ (που κακά τα ψέμματα είναι γνωστή και καλή ποσότητα στην Ελληνική αγορά).
Όλα τα άλλα είναι υποθέσεις, δοξασίες και μαλακισμένοι πόθοι αυτών που κολλάνε με μια φίρμα επειδή οι ίδιοι ή κάποιος κολλητός κάποτε είχαν ένα μηχανάκι της ίδιας φίρμας...

gian_nykt
29/05/2007, 17:05
Η ταπινή μου άποψη ειναι οτι το V-Strom είναι ενα ON-off ενω το Versys ειναι ενα μικρό TDM!!!Μια ξεχωριστή και ενδιαμεση κατηγορία, κατι μεταξύ ON-off, motard και street.
Δλδ μια άνετη μοτό με look motardONoff και στην ουσια ενα street.

Respect
29/05/2007, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Η ταπινή μου άποψη ειναι οτι το V-Strom είναι ενα ON-off ενω το Versys ειναι ενα μικρό TDM!!!Μια ξεχωριστή και ενδιαμεση κατηγορία, κατι μεταξύ ON-off, motard και street.
Δλδ μια άνετη μοτό με look motardONoff και στην ουσια ενα street. :confused: :a018: :a018: :a018:

:lol: :lol: :rotflmao: :a20:

ronin1
29/05/2007, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Δλδ μια άνετη μοτό με look motardONoff και στην ουσια ενα street.

όπως ακτιβως τα λες...!

μια μοτοσυκλέτα, ότι να ναι...με μια κουβέντα...:lol: :lol:

amyroukai
29/05/2007, 19:28
Ρε παιδιά έλεος... Τι σημασία έχει σε ποιά κατηγορία ανήκει το Versys?
Σημασία έχει ότι από επιδόσεις είναι στα ίδια περίπου με το Vstrom εκτός αν κάποιος θεωρεί το ένα δεκατάκι εδώ η το άλλο δεκατάκι εκεί τεράστιες διαφορές που φαίνονται στο δρόμο.
Σημασία έχει επίσης ότι συμφωνούν όλοι οι "αλήτες ρουφιάνοι παρταόλες" δημοσιογράφοι πως δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετικό από το Vstrom σαν οδική συμπεριφορά παρ'ολο που είναι πιο street οι ρόδες του και έχει πιο μικρό μεταξόνιο... Θεωρώ απίθανο να γίνεται "πλειστηριασμός" από τις εταιρίες "πάρε το Vstrom για τεστ και χίλια" "πάρε το Versys για συγκριτικό και χίλιαπεντακόσια" και όποιος δώσει τα πιο πολλά να κερδίζει. Αλλά τέλος πάντων επειδή και οι αντίστοιχοι "κλέφτες αλήτες παρταόλες" στο εξωτερικό συμφωνούν με τους Έλληνες, ας πούμε ότι στην ουσία είναι ισοδύναμα τα μηχανάκια, με τόσες διαφορές στη λεπτομέρεια όσες να δικαιολογούν και τη μία αγορά και την άλλη, ανάλογα το βάρος που δίνει ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ υποψήφιος. Ο β(λ)αμμένος, έτσι και αλλιώς δεν κοιτάει τη μηχανή, κοιτάει το σήμα και ψωνίζει.

Οπότε όποιος γουστάρει Versys ας το πάρει, όποιον τον φτιάχνει το Vstrom ας το πάρει. Πρέπει δηλαδή να πείσετε όλο τον κόσμο ότι όποιος αγοράσει τη μία ή την άλλη μηχανή μεγαλώνει το πουλάκι του και τους πηδάει όλους; Πάμε καλά;

Zbandit750
29/05/2007, 19:53
Σε καποιο περιοδικο ειχαν γραψει οτι το GSR εχει καλυτερη ροπη απο το Ζ750 γιατι λεει κανει σουζα χωρις συμπλεκτη. Ακου τι ειπε το παλικαρι...

Το οτι το GSR εχει πολυ κοντα γραναζομαι και εισαι με τον λεβιε στο ποδι ολη την ωρα δεν παιζει ρολο. Τι να λεμε τωρα..

amyroukai
29/05/2007, 20:08
Και φυσικά αυτό έχει σχέση με το versys και το vstrom γιατί....;;;
Απλά τροφοδοτείς την κόντρα Suzuki-Kawasaki για το ποιός έχει το μεγαλύτερο πουλάκι που έλεγα πριν. Εσύ δηλαδή οδηγείς και γουστάρεις το Z και πολύ καλά κάνεις, αλλά αυτός που αγόρασε το GSR γιατί το γουστάρει όσο γουστάρεις εσύ το Z είναι μ@λ@κ@ς; Και τι μας νοιάζει τι είπε ο δημοσιογράφος; Εσύ το χαίρεσαι το Ζ σου; Ο άλλος που πήρε GSR το χαίρεται; ΑΥΤΟ μετράει. Άμα υπάρχει σοβαρό θέμα, track day Μέγαρα/Σέρρες να δείξετε πόσα πιάνει ο καθ' ένας...

(και άμα ξέρεις kit που ανεβάζει το bandit στα 750cc στείλε pm :D )

Zbandit750
29/05/2007, 20:25
Δεν συνεχιζω καμια κοντρα και φυσικα καθενας οδηγει οτι του αρεσει.
Πριν το Ζ ειχα Bandit 6 χρονια και το εχω ακομα και ειμαι φανατικος του bandit.
Δεν εχω προβλημα με τα busukia.

taksidiotis25
02/08/2007, 02:33
τελικα πουλαει αυτο το versys?το πηρε ενας φιλος μου κι εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος

makis206
02/08/2007, 06:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
τελικα πουλαει αυτο το versys?το πηρε ενας φιλος μου κι εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος

Εγώ κοιτώντας στα μικρά Χανιά και έχοντας τη δυνατότητα σε μια τόσο μικρή πόλη να βλέπω τη γενικότερη εικόνα μπορώ άνετα να πω πως έχει είδη πουλήσει αρκετά περισσότερα από το ER-6n.

Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά κρίνοντας απ'τις πωλήσεις του στα Χανιά νομίζω πως πάει ήδη αρκετά καλά !

vagkan
04/08/2007, 17:22
το versys είναι πολύ ωραίο μηχανάκι (σχεδιαστικά). Το προτιμώ από το Vstrom.
Παρόλα αυτά ο 2 σε σειρά κινηγτήρας που φοράει το χαντακώνει.
Ο 2-σε σειρά της Kawasaki έχει να πουλήσει από το ΚLE, επίσης τα ον-οφ όπως έχει μαθει η μαμα χόντα το αγοραστικό κοινό χρειάζονται V.

κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα να πουλήσει όσο το VSTROM, και να κάνει το μπάμ της Suzuki που πήρε τους ον-οφάδες με το Vstrom από τα Transalp.

Επίσης μοτάρντ υπάρχουν πολύ καλύτερα από το Versys.

Συμπέρασμα: Δεν θα πουλήσει λόγω έλειψης χαρακτήρα (θέλει και κάνει λίγο από όλα) και κακής σχεδίασης κινητήρα (2 σε σειρά).

AFTER
04/08/2007, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
Ο 2-σε σειρά της Kawasaki έχει να πουλήσει από το ΚLE, επίσης τα ον-οφ όπως έχει μαθει η μαμα χόντα το αγοραστικό κοινό χρειάζονται V.

κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα να πουλήσει όσο το VSTROM, και να κάνει το μπάμ της Suzuki που πήρε τους ον-οφάδες με το Vstrom από τα Transalp.

Συμπέρασμα: Δεν θα πουλήσει λόγω έλειψης χαρακτήρα (θέλει και κάνει λίγο από όλα) και κακής σχεδίασης κινητήρα (2 σε σειρά).

Ξερεις καθολου τι λες ή τα διαβασες σε κανενα ενθετο εφημεριδας?

Το versys εχει τον πιο ροπατο δικυλινδρο κινητηρα σε αυτα τα κιβυκα
Αλλα τι λεω, ουτε καν το εχεις οδηγησει και κανουμε και διαλογο.....

Ποιος ειπε οτι το versys ειναι Motard?
Ενα μηχανακι με στησιμο on-off ειναι, και με ασφαλτινες ροδες/λαστιχα(17'')

Δεν θα πουμε αν ΘΑ πουλησει, γιατι ηδη ΠΟΥΛΑΕΙ

carjunkie
04/08/2007, 19:04

Κι εμένα εντύπωση μου κάνει που έχεις τέτοια άποψη για το versys. Πιστεύω ότι δεν έχεις πληροφορηθεί σωστά. Κοίταξε καλύτερα εδώ μέσα τι έχουν γράψει παιδιά που το έχουν ή το δοκίμασαν και θα καταλάβεις ότι έχεις λάθος.

Πιστεύω ότι αν και είναι πολύ πιο on από ότι off (πατάει σε βατό χωματόδρομο άνετα λόγω ύψους) έχει πολύ καλό μοτέρ και όσον αφορά τη δύναμη και τις ροπές του. Μένει να αποδειχθεί και στο χρόνο το πόσο αξιόπιστο είναι!

vagkan
05/08/2007, 14:55
Ξερεις καθολου τι λες ή τα διαβασες σε κανενα ενθετο εφημεριδας?

Το versys εχει τον πιο ροπατο δικυλινδρο κινητηρα σε αυτα τα κιβυκα
Αλλα τι λεω, ουτε καν το εχεις οδηγησει και κανουμε και διαλογο.....

Ποιος ειπε οτι το versys ειναι Motard?
Ενα μηχανακι με στησιμο on-off ειναι, και με ασφαλτινες ροδες/λαστιχα(17'')

Δεν θα πουμε αν ΘΑ πουλησει, γιατι ηδη ΠΟΥΛΑΕΙ

φίλε δεν κάνουμε διάλογο γράφουμε τις απόψεις μας.
Η αποψη μου το λοιπόν είναι ότι ο 2 σε σειρά το χαντακώνει το μηχανάκι.
Όσο καλοστημένο και ροπάτο κι αν είναι αμα δεν φορέσει V στα ον-οφ δεν έχει μέλλον. Και άμα δεν έχει μέλλον στα ον-οφ, δεν έχει πουθενά (εδώ στο γκρισ).
Το θέμα δεν είναι να πουλάει αλλά πόσο πουλάει. Εγώ ακόμα δεν το έχω δει στο δρόμο.:)

Και επίσης όπως ξέρεις τα ένθετα και τα περιοδικά το παινεύουν...
Αλλά με 2 σειρά που πας ρε καραμήτρο....

AFTER
05/08/2007, 15:15
φίλε δεν κάνουμε διάλογο γράφουμε τις απόψεις μας.
Η αποψη μου το λοιπόν είναι ότι ο 2 σε σειρά το χαντακώνει το μηχανάκι.
Όσο καλοστημένο και ροπάτο κι αν είναι αμα δεν φορέσει V στα ον-οφ δεν έχει μέλλον. Και άμα δεν έχει μέλλον στα ον-οφ, δεν έχει πουθενά (εδώ στο γκρισ).
Το θέμα δεν είναι να πουλάει αλλά πόσο πουλάει. Εγώ ακόμα δεν το έχω δει στο δρόμο.:)

Και επίσης όπως ξέρεις τα ένθετα και τα περιοδικά το παινεύουν...
Αλλά με 2 σειρά που πας ρε καραμήτρο....

Η δικια μου αποψη ξερεις ποια ειναι?

Οτι εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ

Αν δεν ξερεις ρε φιλε απο μοτοσυκλετες, τοτε κατσε και διαβασε 5 τονους βιβλια μπας και μαθεις τιποτα

Ουτε καν απο κοντα δεν εχεις δει το μηχανακι, και το θαβεις επειδη ειναι ''in line 2''?

Που πας ρε καραμητρο εσυ, οταν δεν εχεις ιδεα απο μηχανακια, και βγαινεις και τα θαβεις

Τhis is internet, ο νοων νοειτο

Προτεινω μελετη, για να μην γινεις πιο πολυ ρεζιλι, οχι τιποτα αλλο

vagkan
05/08/2007, 15:29
Μεγάλε

Το καραμήτρος που έγραψα αναφερόταν στο μηχανάκι. Μάλλον όμως το αναγνώρισες σαν δικό σου επιθετικό προσδιορισμό και απάντησες ανάλογα σαν καραμήτρος που προφανώς είσαι.

Διεκδικείς λοιπόν από ότι κατάλαβα την απόλυτη γνώση πέρι μηχανών?
Δηλαδή να μην γράφουμε ότι δεν γουστάρουμε τον 2 σε σειρά? Ψάξε λοιπόν στις γνώσεις σου και πές μας ποιά πετυχημένη KAWA τον φόραγε.

Άστα φίλε, εκτός από ημιμαθής είσαι και αχαρακτήριστος.

AFTER
05/08/2007, 15:43
Μεγάλε

Το καραμήτρος που έγραψα αναφερόταν στο μηχανάκι. Μάλλον όμως το αναγνώρισες σαν δικό σου επιθετικό προσδιορισμό και απάντησες ανάλογα σαν καραμήτρος που προφανώς είσαι.

Διεκδικείς λοιπόν από ότι κατάλαβα την απόλυτη γνώση πέρι μηχανών?
Δηλαδή να μην γράφουμε ότι δεν γουστάρουμε τον 2 σε σειρά? Ψάξε λοιπόν στις γνώσεις σου και πές μας ποιά πετυχημένη KAWA τον φόραγε.

Άστα φίλε, εκτός από ημιμαθής είσαι και αχαρακτήριστος.

KLE 500-GPZ 500

Aυτα σου φτανουν?

Καθομαι και συζηταμε, οταν δεν το εχεις δει το μηχανακι ουτε καν απο κοντα

Εγω φιλε μου το εχω οδηγησει, και το εχω στιψει για να δω πως πηγαινει
Δεν διεκδικω την απολυτη γνωση των μοτοσυκλετων, διεκδικω ομως την μια θεση πιο πανω, απο το απολυτο ΜΗΔΕΝ που εχεις εσυ

Μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να βγαινεις και να θαβεις ενα μηχανακι, ή την τοποθετηση των κυλινδρων του, χωρις καν να ξερεις τι σημαινει αυτη?

Αυτο που δεν γουσταρω ξερεις ποιοι ειναι?

Οτι μερικα ατομα που σκεφτονται να το αγορασουν(ή οποιο αλλο), και δεν εχουν και αυτοι πολλες γνωσεις, μπορει να μπουνε εδω και να διαβασουν 2-3 ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ και τελικα να αγορασουν καποιο αλλο που τους αρεσει λιγοτερο

Αν γνωριζεις καθολου απο μηχανολογια, θα ηξερες οτι ενας in line 2, αναλογα με τις μοιρες του στροφαλου, μπορει οχι μονο να μιμηθει τον τροπο λειτουργιας ενος V-2, αλλα ακομα και τον ηχο του(TDM 900)
Eνας In line 2, ειναι και πολυ πιο ελαφρυς απο εναν V-2, γιατι εχει λιγοτερα μερη(μισοι εκεντροφοροι, μικροτερη κεφαλη συνολικα, κτλ)

Ποιος σου εχει πει οτι ο V-2 ειναι ο απολυτα καλυτερο δικυλινδρος?

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

vagkan
05/08/2007, 17:48
KLE 500-GPZ 500

Aυτα σου φτανουν?

Καθομαι και συζηταμε, οταν δεν το εχεις δει το μηχανακι ουτε καν απο κοντα

Εγω φιλε μου το εχω οδηγησει, και το εχω στιψει για να δω πως πηγαινει
Δεν διεκδικω την απολυτη γνωση των μοτοσυκλετων, διεκδικω ομως την μια θεση πιο πανω, απο το απολυτο ΜΗΔΕΝ που εχεις εσυ

Μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να βγαινεις και να θαβεις ενα μηχανακι, ή την τοποθετηση των κυλινδρων του, χωρις καν να ξερεις τι σημαινει αυτη?

Αυτο που δεν γουσταρω ξερεις ποιοι ειναι?

Οτι μερικα ατομα που σκεφτονται να το αγορασουν(ή οποιο αλλο), και δεν εχουν και αυτοι πολλες γνωσεις, μπορει να μπουνε εδω και να διαβασουν 2-3 ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ και τελικα να αγορασουν καποιο αλλο που τους αρεσει λιγοτερο

Αν γνωριζεις καθολου απο μηχανολογια, θα ηξερες οτι ενας in line 2, αναλογα με τις μοιρες του στροφαλου, μπορει οχι μονο να μιμηθει τον τροπο λειτουργιας ενος V-2, αλλα ακομα και τον ηχο του(TDM 900)
Eνας In line 2, ειναι και πολυ πιο ελαφρυς απο εναν V-2, γιατι εχει λιγοτερα μερη(μισοι εκεντροφοροι, μικροτερη κεφαλη συνολικα, κτλ)

Ποιος σου εχει πει οτι ο V-2 ειναι ο απολυτα καλυτερο δικυλινδρος?

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

KLE και GPZ 500 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μιλάμε για τρελλή επιτυχία τώρα

ορόσημα μηχανές :lol: :lol: :lol:

Μάθε ότι το TDM δεν είναι στημένο σαν V αλλά σαν μονοκύλινδρο. Τώρα για τα παρακάτω περί διάταξης κυλίνδρων, κραδασμών και αίσθησης πρέπει να διαβάσεις κανένα βιβλίο Δυναμικής Μηχανών. (χρειάζονται και γνώσεις ΜΕΚ και ανάλυσης φουριέ)

Ο 2 σε σειρά δεν μπα ναναι μαλαμετένιος, σε ον-οφ δεν πουλάει, δεν φταίω εγώ για αυτό. Θα ήταν προτιμότερο αντί να κάτσουν να σχεδιάζουν ψαλίδια και αμορτισέρ στο πλάι για εφέ, να σχεδιάσουν κανένα σύγχρονο κινητήρα (όπως έκανε η Suzuki), αντί να αναμασάνε μοτεράκια 15 ετίας. Τότε να τους παρεδεχτώ.
Φίλε η μοτοσυκλετα είναι ο κινητήρας της, γιαυτό την λέμε ΜΗΧΑΝΗ.
Αυτή είναι η γνώμη μου στο ερώτημα της συζήτησης.
Αλλά δεν καταλαβάνω τι θέλεις να μας πείς. Σε μια συζήτηση 18 σελίδες για το ποιά μηχανή από τις 2 προτιμάει ο κάθενας, λέμε την γνώμη μας, εσύ πας να μας πείσεις να την αλλάξουμε? Ασπαζόμενοι τις γνώσεις σου???:lol:

όπως είπε ο Ainstein:
Η βλακεία είναι ανίκητη. :wave2:

vagkan
05/08/2007, 17:57
αναρωτήσου επίσης γιατί η YAMAHA έκανε τον κόπο να μεταμορφώσει τον γαμάτο (όπως τον περιγράφεις) 2 σε σειραπου φόραγε το σουπερτενερέ, σε ψευδομονοκύλινδρο στο TDM. Μήπως τελικά δεν έιναι και τόσο τέλοιος?

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ KAWASAKI ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ SUZUKI.
(και όσοι πήραν το KLE δεν είχαν λεφτά να πάρουν το TRANSALP)

Αυτά, αλλάζω καφετέρια,
πιες καφέ μόνος σου (εύχομαι διαβάζοντας να μορφωθείς)

AFTER
05/08/2007, 18:10
Eισαι τοσο ασχετος, που δεν ξερεις ουτε ποσο ασχετος εισαι

Το μοτερ του versys ειναι νεοτατο, βλαξ

Ακου εκει ''σε ψευδομονοκυλινδρο το TDM''

Δεν λες την γνωμη σου, λες ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και ΨΕΥΔΗ πραγματα, και αν πρεπει καποιος να σε βαλει στην θεση σου, τοτε θα το κανω εγω

Εισαι ξεχασμενος πισω στην δεκαετια του 80
Σε αφηνω να συνεχιζεις να πλατσουριζεις στον βουρκο σου...
''Κολλημενος χρονια στις ιδιες κασσετες'' οπως λεει και ο Βασιλης

Αντε μην σου στειλω τον makis206 να σου δωσει καμια ρακι να ερθεις στα ισα σου

AFTER
05/08/2007, 18:12

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ KAWASAKI ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ SUZUKI.
(και όσοι πήραν το KLE δεν είχαν λεφτά να πάρουν το TRANSALP)

Εισαι FOR THE FESTIVALS
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vagkan
05/08/2007, 19:54
Θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις μια στρατηγική αντιπαράθεσης, απαντώντας σε κάθε κείμενο του θεοπάλαβου με μια παθιασμένη καταδίκη αυτών που έγραψε. Αυτό θα σε ικανοποιήσει για λίγο, αλλά σταδιακά θα συνειδητοποιήσεις ότι κάνεις μια τρύπα στο νερό. Ο παπαρδέλας θα απαντά με κάτι εντελώς άσχετο, και θα αναρωτιέσαι γιατί μπήκες καν στον κόπο να ασχοληθείς με το φρενοκομείο. Εν τω μεταξύ, κάποιοι άλλοι στη λίστα θα δουν τη "συζήτηση" και πιθανόν να ακολουθήσουν με δικά τους flames, τα οποία δε θα ωφελήσουν σε τίποτα.

Οτιδήποτε θυμίζει αμυδρά μια υποψία αληθινής συζήτησης με ένα τέτοιο λυσσασμένο άτομο, απαιτεί αρκετά προχωρημένα πτυχία και χρόνια επαγγελματικής εξάσκησης, και είναι αρκετά απίθανο οποιοσδήποτε στη λίστα συζήτησης σας να έχει αυτά τα προσόντα.

Η μόνη λύση είναι να σταματήσεις το πρόβλημα στη ρίζα του: την προσοχή σου. Αυτές οι αποβλακωμένες περιπτώσεις τρέφονται από την προσοχή των άλλων και των απαντήσεων τους. Δεν ενδιαφέρονται για το ποια είναι η απάντηση, αρκεί να λάβουν κάποια απάντηση. Δε διαβάζουν το περιεχόμενο αυτών που γράφεις, το μόνο που βλέπουν είναι το γεγονός ότι έγραψες κάτι. Συνεπώς, η καλύτερη λύση είναι να τους αγνοείς. Μην τους μιλάς. Μην ανταλλάζεις μηνύματα. Μην αναγνωρίζεις την ύπαρξη τους.

vagkan
05/08/2007, 20:02
στο λίνκ της υπογραφής σου λές κάτι σωστό.

Δεν απάντησες όμως για το TDM. Γιατί το αλλάξανε ρε μεγάλε? πες μας να μάθουμε.

Τώρα τα άλλα δεν τα κάτάλαβες οπότε πάσο.

:a54: :a56:

AFTER
05/08/2007, 20:03
Γυρισες απο τον καφε?

Τι συζητησατε αυτην την φορα?

Το πως καταφερε η triumph να κανει τα τρικυλινδρα μοτερ, να λειτουργουν σαν τα V-5 της honda?

:rotflmao:

johnnyestia
05/08/2007, 21:34
vagkan, θα ήθελα πραγματικά να αναλύσεις το σκεπτικό σου γιατί οι Ι2 κινητήρες είναι αντιεμπορικοί. Πόσα δηλαδή Ι2 on off βγήκανε και δεν πουλήσανε? Και το tenere κυκλοφόρησε πολύ και το KLE. Στο κάτω κάτω η πλειοψηφία των αγοραστών του V-strom και του Transalp τα αγοράσανε λόγω μόδας και value for money και όχι γιατί είχανε V2 κινητήρα.

Τα ΒMW δηλαδή που έχουνε boxer και είναι και πανάκριβα γιατί πουλάνε? :confused:

Respect
05/08/2007, 21:40
Μα στο value for money δε συγκαταλέγεται και ο V2;

dhzou
06/08/2007, 07:12
Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να παθιάζεστε έτσι και να προσβάλετε ο ένας τον άλλον. Για μοτοσακά μιλάμε εδώ όχι για τα γεμιστά τις μάνας μας... :wacko:

Εξ'αλλου είναι απλό: Οποιος θέλει να έχει ίδιο μηχανάκι με τη μισή Ελλάδα, παίρνει xt, vstrom, tdm, με προτίμηση στα δύο τελευταία αν θέλει να είναι και μαούνα. (μπορεί πχ από μικρός να ήθελε να γίνει καπετάνιος...)

Οι υπόλοιποι έχουν το δικαίωμα να πάρουν και κάτι άλλο ακόμα κι αν ο κινιτήρας του είναι εν σειρά. :eyepop:

funmoto
06/08/2007, 11:07
Εγώ πάλι δεν ξέρω και πολλά......

Αλλλλαααά....

ΨΕΥΔΟΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΤΟ TDM???????

Με αυτές τις μοίρες χρονισμού????
:confused: :confused: :confused:

Μηηηήπως ο γράφων ήθελε να πει "ψευδοV2"?

:look:
Ό,τι νάναι.........

idi
07/08/2007, 12:20
ε ρε τι χανω στην αδεια μου.....

ενα εχω να πω: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

taksidiotis25
10/08/2007, 04:25
το πηρα κι εγω σαν δευτερο μηχανακι το versys.:beer:

amyroukai
10/08/2007, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
το πηρα κι εγω σαν δευτερο μηχανακι το versys.:beer:

Καλοτάξιδο! Άντε μπας και μας πουν οι κάτοχοι τίποτα για το τι και πως, γιατί πήξαμε στους ειδικούς στο φανατισμό και για τη μοτοσικλέτα ακόμα ελάχιστα έχουμε διαβάσει.

vagkan
12/08/2007, 19:53
Ειδατε τι του κάνετε του παιδιού με τις π@p@ries που λέτε?

Σε όλους εσάς που διαφημίζετε το Versys ανεφέρομαι...

Το πουλαέι τώρα.

--> Πώλείται Versys με 60 χλμ.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44499 (http://)

Είμαι φανατικός είπατε κύριοι??? :rotflmao: :rotflmao:

Πούλα το φίλε μου να πάρεις κανένα V σοβαρό μηχανάκι.
Να τον ακούτε τον παλιό αλλη φορά.

Φίλε ταξιδιώτη 25, τα χαμόγελα δεν απευθύνονται σε σένα αλλά στους ειδικούς διαφημιστές στα παραπάνω πόστς.
Θα ήθελα να διαβάσω γιατί το πουλάς πάντως.

snatch
13/08/2007, 13:12
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ V-STROM 650 Κ7 ABS ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΝΕΨΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!!!
ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΠΟΡΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΜΙΑ "ΚΑΠΩΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ!ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΤΟ ΕΝΑ V-TWIN ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Ι2),ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! Ο V-TWIN ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΟ ΡΟΠΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕΠΡΙΖ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2.500 ΣΤΡΟΦΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΥΣΙΚΑ Ο Ι2 ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ V-STROM ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ .ΤΟ VERSYS ΔΕ ΕΙΝΑΙ 16 ΚΙΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΙΟ STREET ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ.ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ VERSYS ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ 2 ΜΟΤΟ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ VERSYS ΩΣ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟ,ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑΤΡΟΧΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΖΑΝΤΩΝ ΤΩΝ 17" (ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΑ STREET ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ(ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΕΛΜΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ!ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ V-STROM ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΟΥΣ(46% ΠΙΣΩ ΚΑΙ 54% ΕΜΠΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΤΟΤΕΡΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΤΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ STROM ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ).ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!!ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ VERSYS,Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΟ STROM ΣE TETOIΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΙΩΡΕΙΣΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ,ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2!ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕ 7.500+ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ).ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟΤΕ ΤΟ VERSYS ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ!
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΤΟΥ),ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΟ(ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40+ ΚΙΛΑ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ,ΤΟΤΕ ΤΟ DL650 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!ΑΠΛΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΟΣΑ V-STROM ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!!!
ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

EVI
13/08/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
[
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!ΑΠΛΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΟΣΑ V-STROM ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ(ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ) ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ ΤΟΣΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ STROM ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! [/B]

θα συμφωνουσα σε ολα αλλα να που στο τελος μου τα χαλασες φιλε

γιατι και τα ΤΑ ειναι πολλα αλλα ειναι γτπ

και εκτος αυτου θα σου πω οτι εχω κανει ενα μικρο ταξιδακι (μαλλον οχι ταξιδι βολτουλα) μεχρι την Χαλκιδα και .................βαρεθηκα τη ζωη μου ρε φιλε! δε παει βημα λεμε το στρομ εξω απο την πολη τι να πω!!!! η πηγαινε γρηγορα αλλα τα επιανε τοσο αργα που περναγε τοση ωρα που συνήθιζα δε ξερω !

εμενα το βερσυς εμφανισιακα δε μου αρεσει! και δε μπορω να το οδηγησω γιατι ειναι ψηλο και δε το φτανω καλα ετσι μονο σαν συνεπιβατης ανεβηκα για να δω πως ειναι

δεν ειναι ασχημο για μες την πολη ! ειναι παρα μα παρα πολυ καλο! οπως επισεις και το στρομ!

μονο που το ενα ειναι ον οφ (στρομα) ενω το αλλο ειναι το μελλον (versys - tiger1050 )για μενα ειναι ΟΤΙ καλυτερο στις μηχανες πασπαρτου......

προσωπικη μου γνωμη

Respect
13/08/2007, 16:26
θα συμφωνουσα σε ολα αλλα να που στο τελος μου τα χαλασες φιλε

γιατι και τα ΤΑ ειναι πολλα αλλα ειναι γτπ

και εκτος αυτου θα σου πω οτι εχω κανει ενα μικρο ταξιδακι (μαλλον οχι ταξιδι βολτουλα) μεχρι την Χαλκιδα και .................βαρεθηκα τη ζωη μου ρε φιλε! δε παει βημα λεμε το στρομ εξω απο την πολη τι να πω!!!! η πηγαινε γρηγορα αλλα τα επιανε τοσο αργα που περναγε τοση ωρα που συνήθιζα δε ξερω !

εμενα το βερσυς εμφανισιακα δε μου αρεσει! και δε μπορω να το οδηγησω γιατι ειναι ψηλο και δε το φτανω καλα ετσι μονο σαν συνεπιβατης ανεβηκα για να δω πως ειναι

δεν ειναι ασχημο για μες την πολη ! ειναι παρα μα παρα πολυ καλο! οπως επισεις και το στρομ!

μονο που το ενα ειναι ον οφ (στρομα) ενω το αλλο ειναι το μελλον (versys - tiger1050 )για μενα ειναι ΟΤΙ καλυτερο στις μηχανες πασπαρτου......

προσωπικη μου γνωμη
:beer: Ρε EVI!!!
Eίπαμε να πετάμε στρακαστρούκες αλλά όχι και έτσι!!

EVI
13/08/2007, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ρε EVI!!!
Eίπαμε να πετάμε στρακαστρούκες αλλά όχι και έτσι!!

μου το εξηγησεις αυτο λιγο σε παρακαλω? :blush:

τι θεωρεις λαθος ? σε τι διαφωνεις?γιατι αν διαφωνεις οτι σε παιρνει ο υπνος πανω στο στρομα δε μπορεις να μου αλλαξεις γνωμη :beer: γουστα ειναι αυτα :smokin:

AFTER
13/08/2007, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
.............

Επειδη και εγω τα εχω οδηγησει και τα δυο, βασικα το vstrom εχει πιο πολυ δυναμη ψηλα, και το versys ειναι πιο ροπατο
Δεν μπορω να καταλαβω πως ειδες το αντιθετο
Γιατι τρωτε κολλημα με την διαταξη κυλινδρων?
Δεν εχει καμια σχεση σε οτι αφορα τον τροπο της αποδοσης
Μπορει να γινει απο υπεροπατο μεχρι ηψηλοστροφο, αναλογα πως θα το ρυθμισει ο κατασκευαστης

Σε οτι αφορα οδικη συμπεριφορα, δεν θα σταθω σε ποιο κραταει καλυτερα, αλλα στο fun factor
Το ενα ειναι ενα τουρισταδικο, και το αλλο ενα βαρυ supermotard
Επιλεγεις και παιρνεις

7500? πολλα για πολη?
Αλλοι παιρνουν σκουτερ που ειναι και ακριβοτερα και μεγαλυτερα, τα 7500? σε χαλασανε?
Καλυτερα με την ασφαλεια της μοτοσυκλετας, παρα με παπι

Το ποσα v-strom κυκλοφορουνε, αφορα 2 πραγματα
Πρωτον το v-strom ηρθε ΠΟΛΥ πριν στην αγορα, απο το versys
Δευτερον, στα ματια τον περισσοτερων, το vstrom 650 ειναι ενα φτηνο varadero
Νομιζετε οτι οι περισσοτεροι θα το επελεγαν αν εμοιαζε στο multistrada?

Και πολλα translap κυκλοφορουν, ακυρο το παραδειγμα
Και εγω θα μπορουσα να λεω οτι εχει γεμισει ο τοπος Ζ αρα ειναι καλυτερο, αλλα ψαχνω αλλα προτερηματα

Για τελος, θα ξαναπω
Ξεκολληστε με την διαταξη κυλινδρων, τιποτα δεν ειναι δεδομενο
Η πλακα ειναι οτι πολλοι θεωρουν οτι ο in-line-2 ειναι λιγοτερο ροπατος απο εναν V ή εναν boxer,μονο και μονο λογω διαταξης

:lol:

Respect
13/08/2007, 17:10
μου το εξηγησεις αυτο λιγο σε παρακαλω? :blush:

τι θεωρεις λαθος ? σε τι διαφωνεις?γιατι αν διαφωνεις οτι σε παιρνει ο υπνος πανω στο στρομα δε μπορεις να μου αλλαξεις γνωμη :beer: γουστα ειναι αυτα :smokin: Σαφώς και είναι γούστα! ( :sick: :lol: )
Στη Χαλκίδα από που πήγες; Γιατί αν πήγες από Θήβα είναι βέβαιο πως και να ήθελες να σε πάρει ο ύπνος δε θα τα κατάφερνες.

(Το ίδιο φυσικά και αν το ακολουθούσες με το Ζ... γαρίδα το μάτι! :lol: :lol: )

Τώρα πάλι αν πήγες από Αθηνών - Λαμίας.. ε τι να σου πω.. και εγώ κάποιες φορές στα 200+ ξεχνιέμαι.. έχει τύχει να κρατάω το τιμόνι με ένα χέρι κλπ.

:beer: :beer:

AFTER
13/08/2007, 17:12
και εγώ κάποιες φορές στα 200+ ξεχνιέμαι.. έχει τύχει να κρατάω το τιμόνι με ένα χέρι κλπ.

Kαι που να κουμπωσεις και δευτερα ε?

:lol: :lol: :lol: :beer:

EVI
13/08/2007, 17:13
Σαφώς και είναι γούστα! ( :sick: :lol: )
Στη Χαλκίδα από που πήγες; Γιατί αν πήγες από Θήβα είναι βέβαιο πως και να ήθελες να σε πάρει ο ύπνος δε θα τα κατάφερνες.

(Το ίδιο φυσικά και αν το ακολουθούσες με το Ζ... γαρίδα το μάτι! :lol: :lol: )

Τώρα πάλι αν πήγες από Αθηνών - Λαμίας.. ε τι να σου πω.. και εγώ κάποιες φορές στα 200+ ξεχνιέμαι.. έχει τύχει να κρατάω το τιμόνι με ένα χέρι κλπ.

αθηνων - λαμιας

αυτο με το γαριδα ματι τι εννοεις? ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ Ζ ΤΟ ΣΤΡοΜΑ :p :p :p :bigcry: :bawl: :bawl:

Ολα καλα ειναι! οτι μας αρεσει στο τελος παιρνουμε ολα τα αλλα ειναι(τα λεμε) για να περναμε την ωρα μας !:beer:

Respect
13/08/2007, 17:23
Kαι που να κουμπωσεις και δευτερα ε?

:lol: :lol: :lol: :beer: Εκεί αρχίζουν τα καλύτερα! :lol: :lol: :lol:

(Το έχω κάνει και έχω φάει καρπαζιά στο κράνος.. :lol: :lol: :lol: :mad: )

Respect
13/08/2007, 17:26
αθηνων - λαμιας

αυτο με το γαριδα ματι τι εννοεις? ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ Ζ ΤΟ ΣΤΡοΜΑ :p :p :p :bigcry: :bawl: :bawl:

Ολα καλα ειναι! οτι μας αρεσει στο τελος παιρνουμε ολα τα αλλα ειναι(τα λεμε) για να περναμε την ωρα μας !:beer: Αν το φτάνει σε τελικές;.. άνετα!

Θα στο θέσω διαφορετικά..

Θεωρείς το V-strom εύκολο αντίπαλο;

EVI
13/08/2007, 17:33
Αν το φτάνει σε τελικές;.. άνετα!

Θα στο θέσω διαφορετικά..

Θεωρείς το V-strom εύκολο αντίπαλο;

:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

:beer: :wave2:

δε θα κανω αυτην την κουβεντα διοτι πρώτων ξεφευγουμε απο το θεμα του θρεντ
και δευτερον γιατι ειναι χαζομαρα να πιστευεις κατι τετοιο

ναι θεωρω καμια σχεση αντιπαλο το στρομ με το Ζ (ειτε το 650 με το 750 ειτε το 1000 με το 1000)

και μας βλεπουν

Respect
13/08/2007, 17:42
:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

:beer: :wave2:

δε θα κανω αυτην την κουβεντα διοτι πρώτων ξεφευγουμε απο το θεμα του θρεντ
και δευτερον γιατι ειναι χαζομαρα να πιστευεις κατι τετοιο

ναι θεωρω καμια σχεση αντιπαλο το στρομ με το Ζ (ειτε το 650 με το 750 ειτε το 1000 με το 1000)

και μας βλεπουν

:wave2: Σα μηχανάκια συμφωνούμε, καμία σχέση!

Εγώ άλλο σε ρώτησα.

Υ.Γ. Οι τελικές που λέω πιο πάνω είναι υπέρ του Ζ.

EVI
13/08/2007, 17:46
Σα μηχανάκια συμφωνούμε, καμία σχέση!

Εγώ άλλο σε ρώτησα.

σε αυτο που με ρωτησες απαντησα!:beer: μην το συνεχιζεις σε παρακαλω ειμαστε εκτος θεματος.

και ουτε με ενδοιαφερει να σε πεισω οτι το V-STROM ειναι πιο αργο σε ΟΛΑ απο το Ζ

ειναι τουλαχιστον χαζομαρα να το πιστευεις η εστω να το σκεφτεσε

μην ακους τι σου λενε οι αλλοι μην σκεφτεσε το ενα η 2 κουλαδια που βρηκες στο δρομο

δες αρχικα τα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 μηχανων και μετα σκεψου πως ενα ονοφ μπορει να συναγονιστει ενα στριτ η ενα γυμνο-στριτ ενα σουπερσπορτ κλπ κλπ κλπ και ας το λειξουμε εδω νταξη? :beer: :beer: :beer:

AFTER
13/08/2007, 17:55
Κοιταξτε, για να πουμε και την αληθεια, αν βγουν οι κοφτες απο το vstrom 1000 τοτε η τελικη ανεβαινει πολυ, και ισως πλησιαζει και τα 230(απλα τα λαστιχα δεν αντεχουν)
Το μονο οτι λογω μεγαλης μετωπικης επιφανειας και βαρους, θα αργησει να τα πιασει

Respect
13/08/2007, 17:56
Ok το λήγουμε!
Όπως είπες και εσύ (που το έχεις κάνει και βόλτα) το V-strom είναι ένα καλό on-off για τη πόλη!!! :beer::rotflmao:

sotos2004
13/08/2007, 23:21
Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω με το καλό να πάρω μηχανή μόλις μαζέψω τα χρήματα(θέλω να τα δώσω όλα ή αν όχι όλα τότε τουλάχιστον το 70-80% της τιμής) που υπολογίζω μέχρι τα Χριστούγεννα θα τα έχω μαζέψει.

Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής περιορίζεται στα.... παπάκια. Δεν έχω ανέβει ΠΟΤΕ πάνω σε μηχανή ούτε καν σαν συνεπιβάτης. Όπως καταλαβαίνεται ενδιαφέρομαι για μια πολυχρηστική μηχανή η οποία θα είναι κατά κύριο λόγω για μέσα στην πόλη αλλά θα μπορεί να με πάει και ένα 2-3ωρο ταξιδάκι δλδ Verys vs V-strom. Με αυτά τα κριτήρια και διαβάζοντας όλα τα ποστς του θρεντ (μου πρήξατε τα @@ με τις διαμάχες για το ποιος κινητήρας είναι καλύτερος και ποια μηχανή θα πουλήσει περισσότερο) Κατέληξα στο Versys αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς γιατί βλέπετε είμαι και..... ΚΟΝΤΟΣ. Ύψος 1.65 οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο σκούρα τα πράγματα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να σταθώ στα πόδια ΟΡΘΙΟΣ πάνω στο Versys???

Υπάρχει βέβαια και κάθισμα αξεσουάρ από την KAWASAKI http://www.kawasaki.co.uk/product.asp?Id=3404C61DDDF&SId=3404AF5E884&S=501 με το αζημίωτο φυσικά 378?!!!! το οποίο μειώνει το ύψος κατά 5 εκατοστά δλδ από 840mm θα γίνει 790mm. Θα το φτάνω λέτε?

EVI ανέφερες πως δεν φτάνεις το Versys, αν γίνεται μπορείς να πεις τι ύψος έχεις? Είναι προσωπικές πληροφορίες οπότε αν δεν θες να το πεις δημόσια μπορείς να μου πεις με πμ? Επίσης ένα άλλο παιδί είπε πως με ύψος 1.90 πατούσε με τι μύτες των ποδιών κατώ :uplate: :sad: λόγω όμως των μαρσπιέ που τον εμπόδιζαν(τα μαρσπιέ έιναι τα στηρίγματα των ποδιών έτσι??? (είπαμε ΑΣΧΕΤΟΣ) ). Αν με το κακό :smokin: δεν φτάνω στο Versys ελπίζω με το V-strom να έχω καλύτερη τύχη.... με λίγη βοήθεια V-strom Low Seat (http://www.suzukicycles.com/Accessories/detail.aspx?modelId=650817db-9c0c-403e-b3d2-69de4d35f497&accessoryCategoryId=6b1c7937-4105-452a-905f-e531b9d9c7b9&accessoryId=3830e1e4-772c-4a9e-bcca-67b306514d2f)

Ξέρω πως το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να πάω σε μια αντιπροσωπεία και να ζητήσω ένα test drive ή έστω να ανέβω στη μηχανή, αλλά δεν έχω ιδέα από κανονικές μηχανές οπότε το test drive αποκλείεται και να ανέβω πάνω σε ψηλή μηχανή φοβάμαι γιατί αν πέσω θα πληρώνω αποζημιώσεις και δεν έχω τα λεφτά μου για πέταμα.

Τέλος αν δεν κάτσει με τα v-strom και versys υπάρχουν και τα πιο κοντά kawasaki er-6F και yamaha fz6 fazer S2 με το yamaha ναι είναι πιο δελεαστικό.:a8: :a8: :a2: :a2: :a2: :a012: :a012:

Σας έπρηξα λίγο με τις ερωτήσεις έτσι? Δεν πειράζει γι'αυτο είναι τα forum εξάλου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalant
14/08/2007, 04:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos2004
Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω με το καλό να πάρω μηχανή μόλις μαζέψω τα χρήματα(θέλω να τα δώσω όλα ή αν όχι όλα τότε τουλάχιστον το 70-80% της τιμής) που υπολογίζω μέχρι τα Χριστούγεννα θα τα έχω μαζέψει.

Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής περιορίζεται στα.... παπάκια. Δεν έχω ανέβει ΠΟΤΕ πάνω σε μηχανή ούτε καν σαν συνεπιβάτης. Όπως καταλαβαίνεται ενδιαφέρομαι για μια πολυχρηστική μηχανή η οποία θα είναι κατά κύριο λόγω για μέσα στην πόλη αλλά θα μπορεί να με πάει και ένα 2-3ωρο ταξιδάκι δλδ Verys vs V-strom. Με αυτά τα κριτήρια και διαβάζοντας όλα τα ποστς του θρεντ (μου πρήξατε τα @@ με τις διαμάχες για το ποιος κινητήρας είναι καλύτερος και ποια μηχανή θα πουλήσει περισσότερο) Κατέληξα στο Versys αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς γιατί βλέπετε είμαι και..... ΚΟΝΤΟΣ. Ύψος 1.65 οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο σκούρα τα πράγματα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να σταθώ στα πόδια ΟΡΘΙΟΣ πάνω στο Versys???

Υπάρχει βέβαια και κάθισμα αξεσουάρ από την KAWASAKI http://www.kawasaki.co.uk/product.asp?Id=3404C61DDDF&SId=3404AF5E884&S=501 με το αζημίωτο φυσικά 378?!!!! το οποίο μειώνει το ύψος κατά 5 εκατοστά δλδ από 840mm θα γίνει 790mm. Θα το φτάνω λέτε?

EVI ανέφερες πως δεν φτάνεις το Versys, αν γίνεται μπορείς να πεις τι ύψος έχεις? Είναι προσωπικές πληροφορίες οπότε αν δεν θες να το πεις δημόσια μπορείς να μου πεις με πμ? Επίσης ένα άλλο παιδί είπε πως με ύψος 1.90 πατούσε με τι μύτες των ποδιών κατώ :uplate: :sad: λόγω όμως των μαρσπιέ που τον εμπόδιζαν(τα μαρσπιέ έιναι τα στηρίγματα των ποδιών έτσι??? (είπαμε ΑΣΧΕΤΟΣ) ). Αν με το κακό :smokin: δεν φτάνω στο Versys ελπίζω με το V-strom να έχω καλύτερη τύχη.... με λίγη βοήθεια V-strom Low Seat (http://www.suzukicycles.com/Accessories/detail.aspx?modelId=650817db-9c0c-403e-b3d2-69de4d35f497&accessoryCategoryId=6b1c7937-4105-452a-905f-e531b9d9c7b9&accessoryId=3830e1e4-772c-4a9e-bcca-67b306514d2f)

Ξέρω πως το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να πάω σε μια αντιπροσωπεία και να ζητήσω ένα test drive ή έστω να ανέβω στη μηχανή, αλλά δεν έχω ιδέα από κανονικές μηχανές οπότε το test drive αποκλείεται και να ανέβω πάνω σε ψηλή μηχανή φοβάμαι γιατί αν πέσω θα πληρώνω αποζημιώσεις και δεν έχω τα λεφτά μου για πέταμα.

Τέλος αν δεν κάτσει με τα v-strom και versys υπάρχουν και τα πιο κοντά kawasaki er-6F και yamaha fz6 fazer S2 με το yamaha ναι είναι πιο δελεαστικό.:a8: :a8: :a2: :a2: :a2: :a012: :a012:

Σας έπρηξα λίγο με τις ερωτήσεις έτσι? Δεν πειράζει γι'αυτο είναι τα forum εξάλου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο 1.90 φιλε μπορει να μην φτανει επειδη τα ποδια του οταν καθεται μπορει να πεφτουν ακριβως πανω στα μαρσπιε, αλλα και παλι δεν ειναι δυνατον να μην φτανει να πατησει, απλα τον εμποδιζουν λιγο τα μαρσπιε...

δεν ειναι δα και τοσο ψηλο...

τωρα με 1.65 δεν ξερω αλλα οπως ειπες μπορεις να το δοκιμασεις, στην τελικη αν φοβασαι μην πεσεις πες του υπαλληλου να καθεται εκει διπλα μπας και γλιτωσετε την στραβη...

δεν ειναι ντροπη...

αλλιως περιμενε να σου πει καποιος απο δω οταν το παρει και ειναι στο υψος σου...

snatch
14/08/2007, 08:12
ΦΙΛΕ AFTER ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ V ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ!ΔΕΝ ΚΟΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.Η ΔΙΑΤΑΞΗ V ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ.Ο V ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΒΑΡΥΤΕΡΕΣ ΜΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΣΟΠΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΡΥΤΕΡΕΣ ΜΟΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ V-TWIN ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ(ΒΛΕΠΕ HARLEY)!!ΣΩΣΤΑ?

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 7500+ ΕΥΡΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΟΝ-OFF ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΓΟΡΑ!ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝ-OFF ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤOY ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡEI ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ!!!ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΡΟΜ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΟΤΟ ΜΟΥ,ΟΔΗΓΩ ΜΟΤΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

ΦΙΛΕ SOTOS ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ STROM.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1,83 ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ!Η SUZUKI ΠΑΡΕΧΕΙ ΩΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΧΑΜΗΛΗ ΣΕΛΑ(ΜΕ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΥΨΟΣ(ΜΟΝΟ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ)!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΤΟ VERSYS EINAI AKOMA ΨΗΛΟΤΕΡΟ!!!ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!ΚΑΝΕ ΕΝΑ TEST RIDE ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΑΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2.

lamogio
14/08/2007, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos2004

φοβάμαι γιατί αν πέσω θα πληρώνω αποζημιώσεις και δεν έχω τα λεφτά μου για πέταμα.

Τα μηχανάκια που δίνουν για test είναι ασφαλισμένα νομίζω, δεν πληρώνεις τίποτε.
Πρέπει να το γράφει και στο χαρτί που σου δίνουν να υπογράψεις όταν παίρνεις κάποιο για test ride.:wave2:

sotos2004
14/08/2007, 11:50
Ψάχνω για πλαϊνές σκληρές(πλαστικές δλδ και με κλειδαριά) βαλίτσες με στηρίγματα για σπορ μηχανές , τις Yamaha FZ6 fazer και kawasaki er-6N/F αλλά δεν βρίσκω , οπότε το ταξίδι με σπορ μηχανή έχει το φόβο μη σου κλέψουν όλα τα πράγματα!!!. Μόνο για τα Versys και V-strom βρήκα και αυτές είναι μαμίσιες.

Τώρα για το ύψος: Ελπίζω όταν με το καλό πάω να δοκιμάσω τις μηχανές ,ελπίζω ,τουλάχιστον για το Versys να έχουν το χαμηλό κάθισμα γιατί στο kawa η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, 5 εκατοστά πιο κοντή και 3 εκατοστά πιο λεπτή(στο φάρδος). Οπότε ευελπιστώ πως δεν θα έχω πρόβλημα, αφού και με το kristar που έχει πολύ χοντροκομμένο κάθισμα δεν έχω πρόβλημα.

funmoto
14/08/2007, 13:13
Φίλε Sotos έχουμε ακριβώς το ίδιο ύψος. Έχω το er6f και νιώθω απόλυτα άνετα μ' αυτό σε όλες τις συνθήκες. Για το versys θα καταλάβεις αν ανέβεις απάνω (στατικά) σε κάποιο μαγαζί. Εγώ είχα ανέβει....:D
Το v-strom θα ήταν άνετο (για μένα πάντα) αν δεν είχα μήκος χεριών... ανάλογο με το ύψος μου:blush:
Αν έγραφες πως έχεις μια σχετική εμπειρία από οδήγηση μηχανής (με συμπλέκτη) θα σου έλεγα πως ίσως για σένα δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά τώρα.... δεν ξέρω. Αν συνυπολογίσεις το βάρος και το ζύγισμα (εδώ το er δίνει ρέστα:cool: ) στις μανούβρες ... δεν είναι αυτό που λέμε "παιχνιδάκι"...
Από την άλλη βλέπω στο δρόμο πολλούς ...μη χαρισματικούς στο μπόι, που κινούνται ανετότατα με v-strom, αλλά υποθέτω πως δεν ξεκίνησαν μ' αυτό...
Φιλικά... βγες βόλτα στα μοτομάγαζα και ξεκίνα να κάθεσαι πάνω σε μηχανές. Με την καμία μην καταλήξεις σε κάποια που σε φοβίζει ακόμα και σ' αυτό.
Με το καλό να αποφασίσεις!

EVI
14/08/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos2004 .......... [/B]

ειμαι 1.70 φιλε και δε το εφτανα (με τις μυτες) καμμια σιγουρια για να το οδηγησω ποσο μαλλον εσυ που δεν εχεις αναιβει ποτε σε μοτοσυκλετα

αν υπαρχει χαμηλοτερη σελα τοτε οκ! αν οχι δε θα σου ελεγα να το πειραξεις διαφορετικα

το στρομα νομιζω ειναι πιο χαμηλο απο οτι θυμαμαι αλλα και πιο ογκοδης για νεο (ισως οχι τοσο σημαντικό βεβαια αυτο)

το er-6 ειναι λουκουμι για νεο οδηγο(και οχι μονο)!!!!! μικρο παναλαφρο ευελικτο με γεματες χαμηλομεσαιες (2κυλινδρο) και 200ριζει :winka:

vagkan
14/08/2007, 14:51
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos2004
[B]Καλησπέρα παιδιά,

Τέλος αν δεν κάτσει με τα v-strom και versys υπάρχουν και τα πιο κοντά kawasaki er-6F και yamaha fz6 fazer S2 με το yamaha ναι είναι πιο δελεαστικό.

Σας έπρηξα λίγο με τις ερωτήσεις έτσι? Δεν πειράζει γι'αυτο είναι τα forum εξάλου

Είναι όντως ωραίο το βερσις, στο λούκ είναι καλύτερο από το στρομ. Και αφού έρχεσαι από παπάκι έχεις και πολλές πιθανότητες να το κρατήσεις και περισσότερο από 60 χλμ. που το κράτησε ο ταξιδιώτης 25.

Ιδού Κύριοι το τάρκετ γκρούπ του βερσις: προηγούμενο δίκυκλο παπί.
Όλοι από εκεί ξεκινήσαμε άλλωστε. Μόνο μην μας πέις και σύ σε κάνα μήνα ότι τό έστιψες καί ότι το ξεζούμισες το μηχανάκι σε παρακαλώ.

Για το ύψος και τα κιλά μην σε νοιάζει τίποτε. Θα συνηθίσεις πως να το χειρίζεσαι. Εγώ μετά το παπί αγόρασα Υαμαχα XJ750 με άξονα. Πάρε όποιο σου αρέσει και καλές βόλτες.
:beer: :beer: :beer:

sotos2004
15/08/2007, 23:32
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά απ'ότι κατάλαβα δεν θα το φθάνω το μοτορι εκτός και αν το χαμηλό κάθισμα κάνει το θαύμα του. Ακόμη και έτσι όμως θα μου είναι δύσκολο να το κοντρολάρω λόγω απειρίας . Τέσπα.

Διαφορά στον έλεγχο λόγω βάρους δεν νομίζω να ισχύει αφού είναι μόλις 7 κιλά( με το ABS πάντα, διαφορά μεταξύ ER-6N με versys) εκτός και αν εννοείτε λόγω διαφορετικής κατανομής του βάρους και πιο χαμηλό κέντρο βάρους .

Ποια στάση οδήγησης είναι πιο ξεκούραστη κατά τη γνώμη σας???
Όρθια (Versys - V-strom) ή ξαπλωτά/σκυμμένα (ER6 - Z750 - FZ6 Fazer κτλ)??

Επίσης βρήκα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες:

http://img526.imageshack.us/my.php?image=kawasakiversys8307210f1bd9.jpg

http://img515.imageshack.us/my.php?image=kawasakiversys8307215f1bc2.jpg

http://img515.imageshack.us/my.php?image=kawasakiversys8307215f1bc2.jpg

http://img57.imageshack.us/my.php?image=kawasakiversys8307225f1gu9.jpg

AFTER
16/08/2007, 09:15
Τα γυμνα που ανεφερες καθε αλλο απο σκυφτα ειναι
Εχουν σχεδον ορθια θεση οδηγησης, ειναι πολυ ξεκουραστα
Βασικα ρολο παιζει να πατας κατω, και ας ειναι και 30 κιλα πιο βαρυ
Το XR600 του φιλου μου, δεν μπορω να το κουμανταρω οσο το Ζ, γιατι δεν παταω κατω ουτε το ενα ποδι

NSV RANGER
15/05/2008, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
+1 και μπράβο σου, αυτό είναι αντικειμενικότητα. :beer: Εμείς οι παλιοί δεν ξέρουμε από αυτό και τσακωνόμαστε λες και είμαστε έμποροι. :beer: :beer: Καλές βόλτες και πάντα όρθιος

kalhspera..an telika katelhkses kai to phres to versys giati den kathesai me vstrom se fanari na dokimaseis thn tyxh toy..egw soy fernw kai to diko moy kai as to odhghsei opoios thelei kai kserei mazi me ena versys..kai toympano na einai to paw opws thelei,,kai stamathmeno kai rolarista..kai telikh..

Respect
15/05/2008, 19:46
Αυτά είναι..

Υ.Γ. Εγώ θα περιμένω το 1000.

Mylon
24/06/2008, 18:05
Καλησπέρα παίδες, έπιασα την συζήτηση σας επειδή κάνω μία έρευνα για το versys κ διάβασα αυτά που γράψατε! Είμαι 1,82 ύψος κ οδηγάω επι 2 χρόνια το varadero! Ελπίζω να βοήθησα στην διαφορά ύψους βάρους!

stefanara
26/06/2008, 12:30
Εντυπωσεις απο Versys που πηρα πριν 10 μερες και εχω κανει 300χλμ.
Ειμαι 1,85 και παταω κανονικοτατα. Η κλασσικη σελα ειναι στα 840mm αλλα υπαρχει σαν εξτρα και χαμηλη.
Δεν καταλαβαινεις το βαρος της μηχανης , ειναι αρκετα ευκινητη.
Πηρα αυτο και οχι το V-Strom γιατι ειναι πιο μαζεμενο, ειναι πιο ελαφρυ, δεν κυκλοφορει τοσο πολυ, εχει σερβις καθε 12,000 ενω το Suzuki 6,000 και εχω πιο φθηνα ανταλλακτικα.
Το πληρωσα 700 παραπανω βεβαια....

morkrom
26/06/2008, 14:53
νομίζω ότι δεν υπάρχει δίλλημα !

vstrom -> ταξίδι, και τέλια προστασία από αέρα (αυτοκίνητο) - λίγο βαρύ σε αίσθηση και δυσκίνητο σε πόλη

versys -> ακριβός το αντίθετο

οπότε επιλέγεις με βάση της ανάγκες σου

--MR

nelson
26/06/2008, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από morkrom

vstrom -> ταξίδι, και τέλια προστασία από αέρα (αυτοκίνητο) - λίγο βαρύ σε αίσθηση και δυσκίνητο σε πόλη

versys -> ακριβός το αντίθετο

--MR

δε συμφωνώ με αυτό! ( στα @@ σου, θα μου πεις και θα χεις και δίκιο :lol: )

οδήγησα και τα 2 και πήρα το versys.
το v-strom έχει σίγουρα πιο άνετη θέση και καλύτερη κάλυψη
αλλα και το versys είναι εξαιρετικά άνετο ενώ με την διπλή ζελατίνα
σε καμία περίπτωση δε γίνεται κουραστικό! για τις συγκρίσεις να πω
οτι είμαι 1.90 (νταξ κοντά εκεί) και 110 κιλά.

απλά το versys έχει σίγουρα καλύτερο ζύγισμα και είναι και πιο
φιλικό για καθημερινή χρήση και πιο "στριφτερό".

epp1640
26/06/2008, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από NSV RANGER
kalhspera..an telika katelhkses kai to phres to versys giati den kathesai me vstrom se fanari na dokimaseis thn tyxh toy..egw soy fernw kai to diko moy kai as to odhghsei opoios thelei kai kserei mazi me ena versys..kai toympano na einai to paw opws thelei,,kai stamathmeno kai rolarista..kai telikh..

:rolleyes: grow up