View Full Version : R1 vs Everything !!!
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αμα ηθελες να πας χαλαρες βολτιτσες ας επερνες V-STROM...
Kαι μην ασχολεισαι με την παρτη μας,ουτε τζαμπα ψυχαναλυση θελουμε,ουτε υποστηριξη...
Απλα μην μας πρηζεις με τις τρομολαγνειες και τις ψευτο-περι-ασφαλειας-θεωριες σου....
Τις εχουμε ξανακουσει και δεν βαζουμε μυαλο,θα το αφησουμε στην μπαριερα....
:wave2:
Καλή τύχη... και μή σε νοιάζει.
Οι ηλίθιοι είναι εφτάψυχοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Καλή τύχη... και μή σε νοιάζει.
Οι ηλίθιοι είναι εφτάψυχοι.
Μακαρι να εχεις δικιο...καλυτερα ηλιθιος και εφταψυχος...
Παρα εξυπνακιας....:wave2:
Κ7 δεν εχουν ερθει ακομα γι'αυτο δεν κυκλοφορουν πολλα,ηταν μεγαλη η ζητηση παγκοσμιως και δεν εφταναν για την Ελλαδα...
:wave2: :wave2: [/B]
:look: :look: :look: :a53: :a53: :a53: :a24: :a028:
Μακαρι να εχεις δικιο...καλυτερα ηλιθιος και εφταψυχος...
Παρα εξυπνακιας....:wave2:
να προσθεσω οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην λεξη ξύπνιος και ξυπνιός:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
likos600
30/03/2007, 00:25
Εγώ τι να πώ?:mad:
ακόμη περιμένω το R6:a55: :a55:
mob rules
30/03/2007, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
πολυ καφε πινεις ρε λυκο,θα σπασουν τα νευρα σου!!!:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Ρε liko599 να σε ρωτησω,το R6 07 εχει καμια διαφορα με το προηγουμενο στα χρωματα?
Μοb rules:
πολυ καφε πινεις ρε λυκο,θα σπασουν τα νευρα σου!!!
Χαχαχα...καλο...:lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:
Με τα εμοτικον εννοει οτι περιμενει το R6 για να κερασει τσαι....:rotflmao: :rotflmao:
To R1 παίρνει φωτιά, το Gixxer κόβει πλαίσιο, ε, πάρτε μια 1098s να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει. :sun:
mob rules
30/03/2007, 00:46
Ρε liko599 να σε ρωτησω,το R6 07 εχει καμια διαφορα με το προηγουμενο στα χρωματα?
Μοb rules:
Χαχαχα...καλο...:lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:
Με τα εμοτικον εννοει οτι περιμενει το R6 για να κερασει τσαι....:rotflmao: :rotflmao:
παντος πρεπει να ειναι ο μονος που χρεισημοποιει αυτα τα εμοτικον!
αρε λυκο αυτο το σκιτσο επρεπε να γραφει το ονομα σου!:lol:
(μαλλον θα αρχισω να το χρεισημοποιω κι'εγω!!!)
mob rules
30/03/2007, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
To R1 παίρνει φωτιά, το Gixxer κόβει πλαίσιο, ε, πάρτε μια 1098s να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει. :sun:
εγω θα προτιμουσα την f4!:D :D
Ναι,να παρουμε 1098 να κανουνε την δουλεια τους τα συνεργεια....:lol: :lol:
Κανενα αλλο Ιταλικο παρταλι εχεις να μας προτεινεις???:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
εγω θα προτιμουσα την f4!:D :D
Την έδωσα (MV Agusta F4) πριν κατι μήνες λόγω ανάγκης χρημάτων (ανοίγω ένα μαγαζί internet cafe) και πήρα προσωρινά ένα Fazer600 τζαμάτο.
Επειδη όμως έμαθα στα ωραία, και πιο δυνατά εργαλεία, είπα να το δώσω και το 600άρι και να πάρω το 1000άρι. Ελα όμως που είδα το 1098s κι έπαθα εγκεφαλικό κόλλημα. Αν και δεν μου περισεύουν , ελέω μαγαζιού , πήρα δανειάκι να το χτυπήσω το εργαλείο.
Η αλήθεια έιναι οτι έχω κολλήσει, και δεν ξέρω, 10.000 το Fazer1 , 25.000 to 1098. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να διαλέγω με βάση τα χρήματα. Πρέπει να διαλέγουμε με βάση αυτό που μας αρέσει. Μια ζωή την έχουμε. Το ρίσκο αποδίδει. :confused:
Ναι,να παρουμε 1098 να κανουνε την δουλεια τους τα συνεργεια....:lol: :lol:
Κανενα αλλο Ιταλικο παρταλι εχεις να μας προτεινεις???:wave2: :wave2:
Καλά Γιαπωνέζε, οδήγα το πρώτα και μετά μίλα. Στα συνεργεία δεν πάνε μόνο Ιταλικά.:D
Καλά Γιαπωνέζε, οδήγα το πρώτα και μετά μίλα. Στα συνεργεία δεν πάνε μόνο Ιταλικά.:D
Γιατι εσυ το οδηγησες πρωτα και μετα πηρες την αποφαση να το παρεις?
Α,υπαρχει και το απλο,γυρω στα 19.000 ?....
Και μια ερωτηση,χωρις παρεξηγηση.Εισαι gay?
Οδηγάω Ιταλικά τα τελευταία 8 χρόνια.
Η παίρνεις το κορυφαίο , ή τίποτα.
Το gay που κολλάει?:alien:
Καμια παρεξήγηση στα Forum
:beer:
Οδηγάω Ιταλικά τα τελευταία 8 χρόνια.
Η παίρνεις το κορυφαίο , ή τίποτα.
Το gay που κολλάει?:alien:
Στο πρωτο συμφωνω μαζι σου,ή ολα ή τιποτα...:beer:
Το gay κολλαει στο εξης:
Δεν εισαι gay γιατι υποθετεις οτι δεν θα σ'αρεσει να σε παιρνουν απο πισω,μονο και μονο απ'το θεαμα....(οχι εσενα ,γενικα μιλαω)...
Ετσι και εγω,δεν παιρνω Ducati και δεν θελω καν να τα οδηγησω,γιατι υποθετω οτι δεν θα μ'αρεσουν,μονο και μονο που παιρνουν μπροστα και νομιζεις οτι σκορπανε....:D
Καποια πραγματα στη ζωη καλυτερα να μενουν "ανεξερευνητα"....:lol: :lol: :lol: :wave2:
xmm....μπες λίγο στο forum
http://www.1098-forum.com/forums/
έτσι απο περιέργεια.
Σχετικά με τον ήχο που λες, αυτό μπορεί να ισχύει για κάποια (Aprilia) αλλά για ducati, έχω ακούσει πολλούς που τρελαίνονται με τον ήχο τους κυριολεκτικά. Τον ήχο της Ducati τον ζεις, τον αισθάνεσαι , είναι όντως άλλο πράγμα (εχω ακούσει 999, και την 1098 να δουλεύει).
Δηλαδή εσύ τι προτιμάς, τη 1098s ή το Fazer1000 ????:eyepop:
end for today
grigorisr1
30/03/2007, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Επειδή όλοι σας παραείσαστε γρήγοροι, άμα με δείτε στο δρόμο με το 750 σε κάνα χωριουδάκι κάπου γύρω στην Ελλάδα, και σκάτε γκαζιές κλπ και περιμένετε να τα πάμε, οφείλω να σας το πω από τώρα...
Σας έχω χεσμένους.
Αυτό μας έλειπε τώρα, εκεί που πάμε τη χαλαρή βολτούλα μας, να ξεσφηνώνουμε πάλι κι άλλον ένα που την είδε ρόσι από το κώλο κανενός γαϊδάρου.
Γιατί με τα μυαλά που κουβαλάτε, για κει το πάτε.
:bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Esi re file otan blepis kana 50raki sto dromo to dinis gkazies gia na ta dosete?? malon oxi
Pos perimenis kai emis na kanoume to idio?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
30/03/2007, 08:37
Esi nomizis oti ama trakaris asxima de tha spasi to plaisio apo to ducati e?
h ama pesis opos epese to R1 kai pire fotia de tha pari fotia to ducati?
Afou les einai ta kalitera giati de ta agorazi kanenas?
Edo stin italia prin 1 xrono pou eixa paei yamaha kai suzukia kikloforousan plaka me kanis ?....
grigorisr1
30/03/2007, 08:45
xmm....μπες λίγο στο forum
http://www.1098-forum.com/forums/
έτσι απο περιέργεια.
Σχετικά με τον ήχο που λες, αυτό μπορεί να ισχύει για κάποια (Aprilia) αλλά για ducati, έχω ακούσει πολλούς που τρελαίνονται με τον ήχο τους κυριολεκτικά. Τον ήχο της Ducati τον ζεις, τον αισθάνεσαι , είναι όντως άλλο πράγμα (εχω ακούσει 999, και την 1098 να δουλεύει).
Δηλαδή εσύ τι προτιμάς, τη 1098s ή το Fazer1000 ????:eyepop:
end for today
Ti sigkrinis to fazer me to 1098?
Pane pare ena k7 i ena R1 07 pou einai kai pio grigora apo to ducati kai de prokite na pas se sinergio pou na to baras koftes oli mera
mob rules
30/03/2007, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ti sigkrinis to fazer me to 1098?
Pane pare ena k7 i ena R1 07 pou einai kai pio grigora apo to ducati kai de prokite na pas se sinergio pou na to baras koftes oli mera
για τους περισσοτερους ειναι ενα απιαστο και κρυφο ονειρο!
κοιτα δεν το αγοραζει "κανενας" γιατι εχει την δυπλη τιμη απο το R1!:D
panosko εισαι δολοφονος,γιατι σκοτωσες ενα απο τα πιο ομορφα εργαλεια που εχω δει!:nono:
grigorisr1
30/03/2007, 11:49
για τους περισσοτερους ειναι ενα απιαστο και κρυφο ονειρο!
κοιτα δεν το αγοραζει "κανενας" γιατι εχει την δυπλη τιμη απο το R1!:D
panosko εισαι δολοφονος,γιατι σκοτωσες ενα απο τα πιο ομορφα εργαλεια που εχω δει!:nono:
Auto einai to thema giati na dosis tosa pola lefta afou de aksizi ta lefta tou.
Pernis ena k7 i ena R1 kai me ti diafora ton lefton bazis oti thes.... anartisis eksatmisis zantes frena oti thes.. kai se periseuoun...
mob rules
30/03/2007, 11:57
Pernis ena k7 i ena R1 kai me ti diafora ton lefton bazis oti thes.... anartisis eksatmisis zantes frena oti thes.. kai se periseuoun...
ρε γρηγορη δεν μπορεις να καταλαβεις?
κοιτα δεν διαλεγουν ολοι μηχανες με βαση την ταχυτητα,γιατι τοτε θα ειχαμε παρει ολοι ZX10.εμενα πχ.με ενδιαφερει το VTR1000SP2,ΔΕΝ με ενδιαφερει αν εχει 140hp,ουτε με ενδιαφερει αν με περνουν τα
R1 η τα GSXR,και ας ειναι πιο ακριβο!με ενδιαφερουν αλλα πραγματα,πχ.ο ηχος η ομορφια το στησημο κλπ.:)
grigorisr1
30/03/2007, 12:12
κοιτα δεν διαλεγουν ολοι μηχανες με βαση την ταχυτητα,γιατι τοτε θα ειχαμε παρει ολοι ZX10.εμενα πχ.με ενδιαφερει το VTR1000SP2,ΔΕΝ με ενδιαφερει αν εχει 140hp,ουτε με ενδιαφερει αν με περνουν τα
R1 η τα GSXR,και ας ειναι πιο ακριβο!με ενδιαφερουν αλλα πραγματα,πχ.ο ηχος η ομορφια το στησημο κλπ.:)
Simfono mazi sou.
Ala to vtr den exei tpt apo ola auta pou les :smilea:
vassilis88
30/03/2007, 12:33
για τους αμαρτωλους που τολμησαν να μιλησουν για ηχο..:D
http://www.youtube.com/watch?v=sp9xPyI8mCY
παιδια σαν να θελει να σε φαει ακουγεται!:eek: αυτο επρεπε να λεγανε monster!:dizzy:
panosko..¨Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να διαλέγω με βάση τα χρήματα. Πρέπει να διαλέγουμε με βάση αυτό που μας αρέσει. Μια ζωή την έχουμε. Το ρίσκο αποδίδει.¨
+1098 :beer:
mob rules
30/03/2007, 13:31
Simfono mazi sou.
Ala to vtr den exei tpt apo ola auta pou les :smilea:
ισως να εχεις δικιο,γιατι δεν εχω την δηνατοτητα να ανεβω σε vtr r1 kai gsxr για να συγρηνω!
λεω πως διαλεγουν οι περισσοτεροι :)
grigorisr1
30/03/2007, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
για τους αμαρτωλους που τολμησαν να μιλησουν για ηχο..:D
http://www.youtube.com/watch?v=sp9xPyI8mCY
παιδια σαν να θελει να σε φαει ακουγεται!:eek: αυτο επρεπε να λεγανε monster!:dizzy:
panosko..¨Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να διαλέγω με βάση τα χρήματα. Πρέπει να διαλέγουμε με βάση αυτό που μας αρέσει. Μια ζωή την έχουμε. Το ρίσκο αποδίδει.¨
+1098 :beer:
Autos o hxos sou aresei re file? auto san crf450 akougete...
Autos einai hxos.. http://www.youtube.com/watch?v=4gh0sXC7e1w
grigorisr1
30/03/2007, 13:36
ισως να εχεις δικιο,γιατι δεν εχω την δηνατοτητα να ανεβω σε vtr r1 kai gsxr για να συγρηνω!
λεω πως διαλεγουν οι περισσοτεροι :)
Ama thelis esi na dosis 15.000 kai na paris mia malakia kanto emena de ne noiazi...
Se ligo tha mas pis oti to vtr gamaei... eleos
Na sou po giati den pernis ena VARADERO pou einai kai kirile kai oute trexi.. ti pedeuese me ta pistas... more:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
30/03/2007, 14:20
Ama thelis esi na dosis 15.000 kai na paris mia malakia kanto emena de ne noiazi...
Se ligo tha mas pis oti to vtr gamaei... eleos
Na sou po giati den pernis ena VARADERO pou einai kai kirile kai oute trexi.. ti pedeuese me ta pistas... more:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re sy dykilyndro einai!den to sygkrhneis me tetrakylhndra 1000aria
den eimai typos gia varadero!:lol: :lol:
grigorisr1
30/03/2007, 14:24
re sy dykilyndro einai!den to sygkrhneis me tetrakylhndra 1000aria
den eimai typos gia varadero!:lol: :lol:
Psssssssssssssssssssssssssss 2kilindro kai hondaaa pooo. pao na pouliso to R1 na paro vtr ti mlks imuna toso kero....
Kala pou to eipes
mob rules
30/03/2007, 15:00
Psssssssssssssssssssssssssss 2kilindro kai hondaaa pooo. pao na pouliso to R1 na paro vtr ti mlks imuna toso kero....
Kala pou to eipes
ειδες,το καταλαβες και μονος σου:lol: :lol:
αντε ρε πουλα το R1 πουλα και κανα δυο πραγματακια ακομα αξιας 6 εως 8 χιλιαδων ? για να το παρεις!:lol:
τρομερη η απαντηση ενως 20χρονου κατοχου R1!!!!:lol: :lol:
grigorisr1
30/03/2007, 15:01
ειδες,το καταλαβες και μονος σου:lol: :lol:
αντε ρε πουλα το R1 πουλα και κανα δυο πραγματακια ακομα αξιας 6 εως 8 χιλιαδων ? για να το παρεις!:lol:
τρομερη η απαντηση ενως 20χρονου κατοχου R1!!!!:lol: :lol:
Gia tetio trelo ergalio poulao kai to amaksi mou ti les tora...
Το SP-2 ειναι μια χαρα μηχανακι,δεν το εχω οδηγησει αλλα εμφανισιακα μ'αρεσει...
Προσωπικα ο ηχος των V-2 στο ρελαντι και στις μεσαιες μ'αρεσει,αλλα ψηλα ακουγονται καπως ρε παιδι μου,δεν ξερω...
Ποτε εσεις οι Χοντακηδες θα ξεκολλησετε απο τη Μαμα εταιρεια ηθελα να μαθω...:wave2:
grigorisr1
30/03/2007, 15:10
To honda einai kala gia tous xondrous aneta mixanakia :)
mob rules
30/03/2007, 15:25
Το SP-2 ειναι μια χαρα μηχανακι,δεν το εχω οδηγησει αλλα εμφανισιακα μ'αρεσει...
Προσωπικα ο ηχος των V-2 στο ρελαντι και στις μεσαιες μ'αρεσει,αλλα ψηλα ακουγονται καπως ρε παιδι μου,δεν ξερω...
Ποτε εσεις οι Χοντακηδες θα ξεκολλησετε απο τη Μαμα εταιρεια ηθελα να μαθω...:wave2:
μη με κανεις να παρω gsxr 1000 τωρα,γιατι ψηνομαι για το 1000αρι της suzuki!:) επιδει ειναι ομορφο μηχανακι!!!
γρηγορη,εγω δεν ειμαι χοντρος,τι πρεπει να παρω?
:dizzy: :lol:
μη με κανεις να παρω gsxr 1000 τωρα,γιατι ψηνομαι για το 1000αρι της suzuki!:) επιδει ειναι ομορφο μηχανακι!!!
γρηγορη,εγω δεν ειμαι χοντρος,τι πρεπει να παρω?
:dizzy: :lol:
Τα χοντα μια χαρα μηχανακια ειναι,πανευκολα κτλ...
Το CBR 1000 RR που εχω οδηγησει,εχει μοτερ με 150 αλογα τροχο τοσο φιλικο,που σχεδον ξεχνας οτι οδηγας χιλιαρι...Ανοιγεις γκαζι και δεν υπαρχει κλωτσια η ξεσπασμα πουθενα,κιβωτιο σαφες και μαλακο με μικρες διαδρομες,γαματο...
Αλλα,σε απολυτες επιδοσες υπολειπεται των αλλων χιλιαριων,αυτο ειναι ολο...
Κοιτα προς τα εκει κατα τη γνωμη μου,και ασε τα V-2 για αργοτερα (35+)....
project.breeze
30/03/2007, 16:10
Να κάνουμε την σύγκριση και με αυτοκινητάδικους όρους.Ας πούμε πως τα R1 και GSXR είναι τα Impreza και τα Lancer Evo και πως η Ducatti είναι η Ferrari,θέλεις να μας πεις πως η Ferrari δεν αξίζει τα λεφτά της;
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Να κάνουμε την σύγκριση και με αυτοκινητάδικους όρους.Ας πούμε πως τα R1 και GSXR είναι τα Impreza και τα Lancer Evo και πως η Ducatti είναι η Ferrari,θέλεις να μας πεις πως η Ferrari δεν αξίζει τα λεφτά της;
Το εχω ξαναπει καπου,η Ducati δεν μπορει και δεν πρεπει να λεγεται η Ferrari των 2 τροχων...
Με την καμια...και οποιος μπορει και παιρνει ενα 1000αρι των 15.000 ? και μετα του βαζει και ενα σωρο εξτρα (υπαρχουν πολλοι),μπορει να παρει και ενα 1098 απλο (οχι S) ευκολα...
project.breeze
30/03/2007, 16:17
Το εχω ξαναπει καπου,η Ducati δεν μπορει και δεν πρεπει να λεγεται η Ferrari των 2 τροχων...
Με την καμια...και οποιος μπορει και παιρνει ενα 1000αρι των 15.000 ? και μετα του βαζει και ενα σωρο εξτρα (υπαρχουν πολλοι),μπορει να παρει και ενα 1098 απλο (οχι S) ευκολα...
Δεν σύγκρινα την Ferrari με την Ducati επί ίσοις όροις.Σε επιδόσεις κτλ εντάξει είναι υποδιαίστερα τα 2κύλινδρα μοντέλα αλλά για δοκίμασε αν μπορέσεις κάποια στιγμή να βάλεις μία κόντρα με ένα Desmosedici.Η τιμή του είναι 60.000 ευρώ οπότε μπορεί να θεωρηθεί Ferrari
Δεν σύγκρινα την Ferrari με την Ducati επί ίσοις όροις.Σε επιδόσεις κτλ εντάξει είναι υποδιαίστερα τα 2κύλινδρα μοντέλα αλλά για δοκίμασε αν μπορέσεις κάποια στιγμή να βάλεις μία κόντρα με ένα Desmosedici.Η τιμή του είναι 60.000 ευρώ οπότε μπορεί να θεωρηθεί Ferrari
Μπορω να βαλω κοντρα με τη Desmosedici,αν ειχα την δυνατοτητα να ριξω 30.000-40.000 ? στο μηχανακι μου...Η μηπως οχι?
Και λεω παλι οτι Ducati (οχι απαραιτητα SS),μπορει να παρει ο ΚΑΘΕΝΑΣ.....
Ferrari ομως οχι....
grigorisr1
30/03/2007, 16:53
Re file ti sigkrinis tora ? 50.000 euro pu kani to evo me tou pusti ta lefta pou kani to alo?
Thelis na dis video se pista pou to evo pernaei ena murcielago?
Murchielago=600.000euro++
Evo=2.000cc kai to alo 6.000cc
http://www.youtube.com/watch?v=s1ZWJjC648I
grigorisr1
30/03/2007, 17:00
Giati de mporis na agorasis me 60.000 agonistiko montelo yamaha i suzuki?Ti mono i ducati poulaei nomizis agonistika ?
Για να σταματήσετε να φαγώνεστε, ας το τελειώσουμε εδώ.
1) H Ducati δικαίως θεωρείται η Ferrari των μηχανών , και αυτό δεν το αλλάζει κανείς, και ειδικά από εδώ, ότι κι αν λεέι. Η Ducati κατασκευάζει ΜΟΝΟΝ μοτοσυκλέτες εδώ και κάτι δεκαετίες, και η σύγκριση αυτη δεν ειναι τυχαία. Ειναι αλήθεια είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Μην το αναλύσουμε περαιτέρω.Πάει αυτό.
2) Σχετικά με τον ήχο, σε άλλους αρέσει ο δικύλινδρος σε άλλους ο τετρακύλινδρος. Οπως συμβαίνει και με τη μουσική, δεν αρέσει η ίδια μουσική σε όλους! Απλό πράγμα. Πάει κι αυτό.
Την 1098s που παρήγγειλα δυστυχώς δεν θα την πάρω τελικά (πιστεύω να μου δώσουν πίσω τα 1000 ευρώ που έδωσα) για τους εξής λόγους: Πιστωτική 10.240 ευρώ (!!!!γαμω τα καζίνα τους!!!!:cry: την έκανα τη πατατιά!) Τράκος αυτοκινήτου 12.000 ευρώ για φτιάξιμο (έπεσε ένας Αλβανός πάνω στη γυναίκα μου με 100χλμ και το τσακάλωσε τρελά - το δικό του πάει για πεταμα όμως) και δεν παίρνω μια από την ασφάλεια (μη ρωτατε γιατι για να μη πολυλογούμε), και θέλω κι άλλα 15 χιλιάρικα για να τελειώσω το μαγαζί που κάνω (internet cafe).
Οπότε ήταν ένα όνειρο η 1098s που πέρασε. Αμα "δώσω" 25 χιλιάρικα, σε κανα δυο μήνες θα είμαι καταζητούμενος. Η ερώτηση τώρα:
Να πάρω το fazer1000? 150 αλογάκια είναι το εργαλείο, πολύ καλη τιμή, και τα κάνει όλα πιστεύω. Τι λέτε?
Θέλω κάτι ΓΡΗΓΟΡΟ , να έχει θέση για συνεπιβάτη οπωσδήποτε, να μπαίνει στην Αθήνα άνετα, να τεξιδεύει Εθνική γρήγορα, να ξύνω μαρσπιέ στις στροφές, και να πηγαίνω και με 280+ στην πίστα της Αττικής οδού. Λοιπόν? Καλό ειναι το Fazer1000 ή έχετε καμιά καλύτερη πρόταση? :a55:
Για να σταματήσετε να φαγώνεστε, ας το τελειώσουμε εδώ.
1) H Ducati δικαίως θεωρείται η Ferrari των μηχανών , και αυτό δεν το αλλάζει κανείς, και ειδικά από εδώ, ότι κι αν λεέι. Η Ducati κατασκευάζει ΜΟΝΟΝ μοτοσυκλέτες εδώ και κάτι δεκαετίες, και η σύγκριση αυτη δεν ειναι τυχαία. Ειναι αλήθεια είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Μην το αναλύσουμε περαιτέρω.Πάει αυτό.
Θέλω κάτι ΓΡΗΓΟΡΟ , να έχει θέση για συνεπιβάτη οπωσδήποτε, να μπαίνει στην Αθήνα άνετα, να τεξιδεύει Εθνική γρήγορα, να ξύνω μαρσπιέ στις στροφές, και να πηγαίνω και με 280+ στην πίστα της Αττικής οδού. Λοιπόν? Καλό ειναι το Fazer1000 ή έχετε καμιά καλύτερη πρόταση? :a55:
1)Εισαι λαθος
και οχι μην παρεις Fazer 1000...
Παρε GSX-R 1000 Κ7...Τα εχει ολα αυτα που λες...
grigorisr1
30/03/2007, 17:16
1)Εισαι λαθος
Ti k7 re... na tou mini to plaisio sto xeri?i to R1? na tou kaei kamia mera? Honda? eipame den einai xondros.Kawasaki? ase auta xalane poli grigora
DUCATI RE... OUTE XALAEI OUTE SPAEI OUTE KAIGETE
Apla sta 10.000xil. to petas kai teloiose pernis alo klain... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1)Εισαι λαθος
Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό είναι η υπερβολικη θερμοκρασία που βγάζει, και ειδικά το καλοκαίρι. ΚΑΙΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, και ειδικά ο συνεπιβάτης, θα παρει φωτιά. Ετσι λενε δηλαδή , δεν ξέρω αν θα αληθεύει. (Το πλάισιο δεν μένει στο χέρι, εντάξει , υπερβάλει ο άλλος). Εξάλου νομίζω οτι είναι...πολύ σκυφτό , σαν τα Ιταλικά δηλαδή. ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.
To VFR800 είναι επίσης κατι σε αυτα που λέω, αλλά μάλλον το βλεπω λίγο... αργό.
Καλα, θε με τρελάνετε, Ducati λέει ο άλλος πάλι. Ειπαμε, δεν έχω τόσα. Και τα S3 , S4 , ειναι κακομούτσουνα.
Τι ΔΕΝ σου αρέσει στο Fazer1000 δηλαδή?
Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό είναι η υπερβολικη θερμοκρασία που βγάζει, και ειδικά το καλοκαίρι. ΚΑΙΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, και ειδικά ο συνεπιβάτης, θα παρει φωτιά. Ετσι λενε δηλαδή , δεν ξέρω αν αληθεύει. Εξάλου νομίζω οτι είναι...πολύ σκυφτό , σαν τα Ιταλικά δηλαδή. Πάντως θα παω να το δώ, και θα σου πω. To VFR800 είναι επίσης κατι σε αυτα που λέω, αλλά μάλλον το βλεπω λίγο... αργό.
Καλα, θε με τρελάνετε, Ducati λέει ο άλλος πάλι. Ειπαμε, δεν έχω τόσα. Και τα S3 , S4 , ειναι κακομούτσουνα.
Για το Κ7 που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα πως ξερουν να σου πουν οτι καιει?θα μας τρελανουν....
Οι εξατμισεις του Κ7 ειναι διπλα,οποτε γιατι να καιγεται ο κωλος του συνεπιβατη?
Αν ειναι πολυ σκυφτο μπορεις να του βαλεις τιμονι και εισαι ΟΚ...:lol: :lol: :lol: (πλακα κανω)
grigorisr1
30/03/2007, 17:27
Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό είναι η υπερβολικη θερμοκρασία που βγάζει, και ειδικά το καλοκαίρι. ΚΑΙΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, και ειδικά ο συνεπιβάτης, θα παρει φωτιά. Ετσι λενε δηλαδή , δεν ξέρω αν αληθεύει. (Το πλάισιο δεν μένει στο χέρι, εντάξει , υπερβάλει ο άλλος). Εξάλου νομίζω οτι είναι...πολύ σκυφτό , σαν τα Ιταλικά δηλαδή. Πάντως θα παω να το δώ, και θα σου πω. To VFR800 είναι επίσης κατι σε αυτα που λέω, αλλά μάλλον το βλεπω λίγο... αργό.
Ama to odigas mesa sti poli mesa sti kinisi kai pigenis sinexia me proti vevea tha kaiei re file.. ekei kai papaki na exeis tha zestenonte ta podia sou.
Ala tora akousa pedia oti i ducati tha bgali mixanaki me klimatismo krio zesti oti thes tha bgazi
Mi to peite pouthena omos e?
Ala tora akousa pedia oti i ducati tha bgali mixanaki me klimatismo krio zesti oti thes tha bgazi
Mi to peite pouthena omos e?
:a5: :a5: :a5: :a5: :a26: :a26: :a26:
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cbr1000rr_06.htm
http://www.motorbikestoday.com/reviews/Articles/hon_vfr800.htm
Η Ελλάδα ΔΕΝ προσφέρεται για superbikes , τι να κάνουμε δηλαδή. Δεν είμαστε Ιταλία να έχει και καθε πόλη απο μια πιστα.
Αυτα τα R1, Gixxers, RSV, RR, tsounar , papar, προσφέρον οδηγική ευχαρίστηση, αλλά είναι μόνο για πίστες. Εγώ ΔΕΝ πάω ούτε στις Σέρρες ούτε στην "πίστα" στα Μεγαρα. Οι on-off (Caponord, vardero klp) είναι οι μηχανές που μας ταιριάζουν. Απο κει και πέρα, αν ζητάμε κάτι που να μας προσφέρει και κάποια οδηγική ευχαρίστηση και ταχύτητα πάμε στις παρακάτω επιλογές.
Fazer , VFR .......εμμ....υπάρχει άλλο?...κατι μου διαφεύγει....:ZZZ:
Η Ελλάδα ΔΕΝ προσφέρεται για superbikes , τι να κάνουμε δηλαδή. Δεν είμαστε Ιταλία να έχει και καθε πόλη απο μια πιστα.
Αυτα τα R1, Gixxers, RSV, RR, tsounar , papar, προσφέρον οδηγική ευχαρίστηση, αλλά είναι μόνο για πίστες. Εγώ ΔΕΝ πάω ούτε στις Σέρρες ούτε στην "πίστα" στα Μεγαρα. Οι on-off (Caponord, vardero klp) είναι οι μηχανές που μας ταιριάζουν. Απο κει και πέρα, αν ζητάμε κάτι που να μας προσφέρει και κάποια οδηγική ευχαρίστηση και ταχύτητα πάμε στις παρακάτω επιλογές.
Εισαι ακυρος για ακομη μια φορα...:nono: :nono: :nono:
Αν σου ταιριαζουν εσενα τα Varadero και τα Caponord μεγεια σου...
Ουτε εγω παω πιστα αλλα μια χαρα το φχαριστιεμαι και στο δρομο...
project.breeze
30/03/2007, 19:09
Και τα μηχανάκια τα Custom είναι φτιαγμένα για να κυκλοφορούν στις ατελείωτες ευθείες των Αμερικανικών δρόμων αλλά και στην Ελλάδα κυκλοφορούν ουκ ολίγα.Μοτοσυκλέτες αγοράζουμε,δεν αγοράζουμε πλυντήρια και κουζίνες για να αποφασίζουμε με βάση την λογική.Αγοράζουμε με βάση το συναίσθημα:wave2:
grigorisr1
30/03/2007, 19:11
Mia xara kanoun gia to dromo ta 1000 mi akouo blakies...
Εισαι ακυρος για ακομη μια φορα...:nono: :nono: :nono:
Αν σου ταιριαζουν εσενα τα Varadero και τα Caponord μεγεια σου...
Ουτε εγω παω πιστα αλλα μια χαρα το φχαριστιεμαι και στο δρομο...
.....:confused: λες να πα να χτυπήσω το GSXR? ........:blush:
κι αν παω κανα ταξιδάκι.....κι αν θελω να παω σε κανα νησάκι το καλοκαιράκι.....:nono:
κατι δε μ'αρέσει.... κάπου δεν κολλάει...πως να το κάνουμε....Ωραίο, αλλά.....many restrictions:yuck:
.....:confused: λες να πα να χτυπήσω το GSXR? ........:blush:
κι αν παω κανα ταξιδάκι.....κι αν θελω να παω σε κανα νησάκι το καλοκαιράκι.....:nono:
κατι δε μ'αρέσει.... κάπου δεν κολλάει...πως να το κάνουμε....Ωραίο, αλλά.....many restrictions:yuck:
Hayabusa...only one restriction....
Δεν κανει για μεσα στην πολη....
Hayabusa...only one restriction....
Δεν κανει για μεσα στην πολη....
Hypersport type. Οπως δηλαδή XX , K12S, ZZR . Πύραυλοι εδάφους-εδάφους με πυρηνική κεφαλή. Εχουμε και οικογένειες. Δεν κρατιέσαι μ'αυτά. Είχα ενδιαφερθεί για το ZZR1400 , αλλά πολυ χοντροκομένη μούρη ρε αδερφέ!! Βάζεις τα γέλια δηλαδή :lol:
H Busa είναι τέλεια, γιατι λες οτι δεν κάνει για μεσα στην πόλη? Οταν λέμε "μέσα στην πόλη" εννοούμε απλά να μπεις , να κάνεις τη δουλεια σου και να φύγεις. Οχι ολη μερα καθε μερα μεσα στο χάος. :smokin:
Κολλημένος με Suzuki ε? Λες να ... κολλήσω? Κάθε χρόνο αλλάζουν μοντέλο ρε σύ! Κάθε χρόνο! Χάνεις τα μισά λεφτα σε ενα χρόνο δηλαδη! Αυτο μου τη σπάει αφάνταστα.:a022:
mob rules
30/03/2007, 19:50
Hypersport type. Οπως δηλαδή XX , K12S, ZZR . Πύραυλοι εδάφους-εδάφους με πυρηνική κεφαλή. Εχουμε και οικογένειες. Δεν κρατιέσαι μ'αυτά. Είχα ενδιαφερθεί για το ZZR1400 , αλλά πολυ χοντροκομένη μούρη ρε αδερφέ!! Βάζεις τα γέλια δηλαδή :lol:
H Busa είναι τέλεια, γιατι λες οτι δεν κάνει για μεσα στην πόλη? Οταν λέμε "μέσα στην πόλη" εννοούμε απλά να μπεις , να κάνεις τη δουλεια σου και να φύγεις. Οχι ολη μερα καθε μερα μεσα στο χάος. :smokin:
Κολλημένος με Suzuki ε? Λες να ... κολλήσω? Κάθε χρόνο αλλάζουν μοντέλο ρε σύ! Κάθε χρόνο! Χάνεις τα μισά λεφτα σε ενα χρόνο δηλαδη! Αυτο μου τη σπάει αφάνταστα.:a022:
vfr800!!(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου...)
επρεπε να κρατισεις την f4(κολημενος εγω εκει)
για xx-busa-zx-κλπ.πιστευω οτι παραειναι χοντρα για πολη:)
Το BUSA ειναι σχεδον ιδιο απο το 1999...
Με μικρες παραλλαγες...
mob rules
30/03/2007, 20:16
Το BUSA ειναι σχεδον ιδιο απο το 1999...
Με μικρες παραλλαγες...
και μετα λετε εμας τους χοντακιδες κολημενους?:rolleyes:
αντε ρε κολημενε!!!:lol: :lol:
Αγοράστε το περιοδικό 2ΤΡΟΧΟΙ για να καταλάβετε τι θα πει 1098S.
Ετυχε και το πήρα μόλις πριν από λίγο. Μ'αυτα που διαβάζω, μπορεί και να πουλήσω τη γκαρσονιέρα μου για να πάρω τελικά την καλλονή "πύραυλο". Απλά πάρτε το και τα σχόλια αφού διαβάσετε.:a19:
Κι αν μπορείτε, πηγαίνετε ΤΩΡΑ να το αγοράσετε ή να το δανειστείτε.
Da.Vintage
30/03/2007, 20:50
TRE όπως λέει και ο παππούς μου το χαζό και το τρελό δεν τον νικάς με τίποτα (στα λόγια)
Εσύ ανήκεις στη πρώτη κατηγορία!
Γι'αυτό όταν μεγαλώσεις και φυτρώσουν @ρχίδια κάτω απο το Π0ΥΛ@Κ! σου φέρε 2000€
και στείλε μου pm και πάμε σε μία πίστα ακόμα και χωμάτινη να τα στρίψουμε...
Τέλος της κουβέντας όταν κοιτάξεις μεσ'το βρακί σου και εχεις αυτά που χρειάζεται έλα να τα πάμε...
Μέχρι τότε κάνε κόντρες στο φόρουμ...Μπορεί να είσαι πιο γρήγορος (στο πληκτρολόγιο)
Εγώ δεν ξαναπαντάω σε βλακώδεις ερωτήσεις με παντελής έλειψη τεστοστερόνης!
Μέχρι τότε
:a57: :a36:
και
μή ξεχνιόμαστε! :a44: :a019:
Titan,
μου φαίνεσαι πιο "γνώστης" των δίτροχων. δεν λέει λες το GSXR1000? Ειναι..."πίσω"...?
Να κοιτάξω yamaha μόνο? Τι λες εσύ? :wave2::a024:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
TRE όπως λέει και ο παππούς μου το χαζό και το τρελό δεν τον νικάς με τίποτα (στα λόγια)
Γι'αυτό όταν μεγαλώσεις και φυτρώσουν @ρχίδια κάτω απο το Π0ΥΛ@Κ! σου φέρε 2000€
Τέλος της κουβέντας όταν κοιτάξεις μεσ'το βρακί σου και εχεις αυτά που χρειάζεται έλα να τα πάμε...
Μέχρι τότε κάνε κόντρες στο φόρουμ...Μπορεί να είσαι πιο γρήγορος
Μέχρι τότε
και
Ουουουου...τωρα ψαρωσα πραγματικα...:lol: :lol: :lol:
Ο Titan θυμωσε και ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι αγορακι...Καλυτερα να μην εχω τριχες στα @ρχιδια,παρα μαλλια στην γλωσσα...:lol: :lol: :lol:
Θα τα πουμε στις Σερρες....:wave2: :wave2: :wave2:
A,και για να μην ξεχνιομαστε...
Το BET για τα μέγαρα είναι 2000? για τις σέρρες 4000? μιας και είσαι λεφτας δεν θα έχεις πρόβλημα! Και εμείς οι φτωχοί τί θα κάνουμε κλέφτες θα γίνουμε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Exω και cameras.
Προσεξε τι θα πεις στο επομενο "σατανικο" ποστ σου...
Αυτο που ειχαμε κανονισει για την Θεσ/νικη ισχυει ε?Δεν πιστευω να με ριξεις?
Εγω κρατω το λογο μου.
Στειλε pm oποτε θες.
mob rules
30/03/2007, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Μέχρι τότε κάνε κόντρες στο φόρουμ...Μπορεί να είσαι πιο γρήγορος (στο πληκτρολόγιο)
Μέχρι τότε
και
εσυ τι εισαι? χαζος η τρελλος?:lol: :lol:
ηρεμησε ρε τιτανα,γιατι ξερω και μια αλλη παροιμια!!!
"οπου ακους πολλα κερασια,κρατα μικρο καλαθι"!!!:lol:
mob rules
30/03/2007, 23:28
Titan,
μου φαίνεσαι πιο "γνώστης" των δίτροχων. δεν λέει λες το GSXR1000? Ειναι..."πίσω"...?
Να κοιτάξω yamaha μόνο? Τι λες εσύ? :wave2::a024:
φιλε...πως σου φανικε εσενα πιο γνωστης ο τιταν:look:
εγω δεν θα σου πω τι να παρεις,θα σου πω οτι οι περισσοτερες εταιριες δηνουν τα μηχανακια για τεστ ραηντ.οποιο εσενα σου αρεσει περισσοτερο να παρεις,γιατι εδω απ'οτι βλεπεις οι περισσοτεροι ειναι κολημενοι με το δηκο τους μηχανακι!!!!!!!(και λογικο ειναι)
φιλικα:)
φιλε...πως σου φανικε εσενα πιο γνωστης ο τιταν:look:
εγω δεν θα σου πω τι να παρεις,θα σου πω οτι οι περισσοτερες εταιριες δηνουν τα μηχανακια για τεστ ραηντ.οποιο εσενα σου αρεσει περισσοτερο να παρεις,γιατι εδω απ'οτι βλεπεις οι περισσοτεροι ειναι κολημενοι με το δηκο τους μηχανακι!!!!!!!(και λογικο ειναι)
φιλικα:)
Ναι, αυτο το πρόσεξα :lol:
Θα κάνω τη γύρα μου και μόλις καταλήξω θα σας ενημερώσω κι όλας ετσι για να φύγει και η περιέργεια.
Κατα πάσα πιθανότητα στο Fazer1000 βλέπω να καταλήγω, αλλά ξεκινάω απο σήμερα κιόλας για GSXR K7, και VFR.
Για R1 μάλλον όχι, έχει πολύ σκληροπυρηνικό look μεν, αλλά δεν.... κάνει. Υπολείπεται και σε επιδόσεις, κι από ασφάλεια....άστα! .:sun:
Γύρω απο τις καφετέριες γεμάτο R1 είναι, από πιτσιρικάδες που δεν έχουν βενζίνη να τους βάλουν και τα έχουν εκεί να τα βλέπουν. Οχι άλλα R1:a016:
(Είναι κι αυτός ένας λόγος ακόμη που σε ωθεί να πάς σε...Ducati...MV Agusta...ή Bimota....ή ακόμη και BMW....κλπ)
εμμμμμ....συγνώμη Mob, αλλά εσύ έχεις μείνει ακόμα στο ....VFR400...?:a26: :a21:
mob rules
31/03/2007, 00:44
Ναι, αυτο το πρόσεξα :lol:
Θα κάνω τη γύρα μου και μόλις καταλήξω θα σας ενημερώσω κι όλας ετσι για να φύγει και η περιέργεια.
Κατα πάσα πιθανότητα στο Fazer1000 βλέπω να καταλήγω, αλλά ξεκινάω απο σήμερα κιόλας για GSXR K7, και VFR.
Για R1 μάλλον όχι, έχει πολύ σκληροπυρηνικό look μεν, αλλά δεν.... κάνει. Υπολείπεται και σε επιδόσεις, κι από ασφάλεια....άστα! .:sun:
Γύρω απο τις καφετέριες γεμάτο R1 είναι, από πιτσιρικάδες που δεν έχουν βενζίνη να τους βάλουν και τα έχουν εκεί να τα βλέπουν. Οχι άλλα R1:a016:
(Είναι κι αυτός ένας λόγος ακόμη που σε ωθεί να πάς σε...Ducati...MV Agusta...ή Bimota....ή ακόμη και BMW....κλπ)
εμμμμμ....συγνώμη Mob, αλλά εσύ έχεις μείνει ακόμα στο ....VFR400...?:a26: :a21:
αντε ντε!!!(στροφαρες σιγα-σιγα)
οχι αλλο καρβουνο!!!
οχι αλλοι 18αχρονοι με r1,που βαζουν 2? βενζινη!!!
φυσικα!!ενα μπραβο στις ευροπα'ι'κες εταιριες που κραταν ακομα τον ανταγωνισμο απεναντι στα φτηνα εργατικα χερια των ιαπωνοκηνεζων!!
ειμαι πισω...μου αρεσει αυτο ρε συ,αν και θελω να παρω αλλο,μαλλον του χρονου με βλεπω να περνω!!:sad:
αντε ντε!!!(στροφαρες σιγα-σιγα)
οχι αλλο καρβουνο!!!
οχι αλλοι 18αχρονοι με r1,που βαζουν 2? βενζινη!!!
φυσικα!!ενα μπραβο στις ευροπα'ι'κες εταιριες που κραταν ακομα τον ανταγωνισμο απεναντι στα φτηνα εργατικα χερια των ιαπωνοκηνεζων!!
ειμαι πισω...μου αρεσει αυτο ρε συ,αν και θελω να παρω αλλο,μαλλον του χρονου με βλεπω να περνω!!:sad:
Μην το δωσεις το 400 ρεεεε....εγω με ποιον θα βαζω κοντρες με το GSXR jr?
Βλεπω και εσυ panosko εισαι κατασταλλαγμενος και δεν επηρεαζεσαι καθολου....
Πρεπει να εχεις αλλαξει ισα με 5-6 φορες αποψη μεχρι τωρα...
Και δεν ειμαι κολλημενος με το μηχανακι μου,αλλα αφου ειναι το πιο γρηγορο εγω φταιω?:lol: :lol: :lol:
lampros_fazer
31/03/2007, 01:35
Αυτό περί ασφάλειας μπορείς να το εξηγήσεις λίγο..;
edit. Kαι θα το ξεζουμίσεις τόσο το μηχανάκι που δε θα σου αρκούν οι επιδόσεις του ε..;;Τι λε ρε παιδί μου..:eek:
agrotemaxios
31/03/2007, 01:39
Φίλε Πάνο, μήπως γνωρίζεις πόση διαφορά έχει το R1 με το GSXR στην πίστα και πόσα χιλιόμετρα ρίχνει το 2ο στο 1ο σε ευθείες?? :hypnotize :hypnotize
τι εννοείς με το να αφήσουμε την ασφάλεια??? :confused: :confused:
Όσο για το 2ο, φοβάσαι μην σε δούνε με R1 και σε πουν ξοφλημένο ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α καλό ε?:wave2: :wave2: :wave2:
agrotemaxios
31/03/2007, 01:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αυτό περί ασφάλειας μπορείς να το εξηγήσεις λίγο..;
Με πρόλαβες στη στροφή...:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από agrotemaxios
Φίλε Πάνο, μήπως γνωρίζεις πόση διαφορά έχει το R1 με το GSXR στην πίστα και πόσα χιλιόμετρα ρίχνει το 2ο στο 1ο σε ευθείες?? :hypnotize :hypnotize
Η διαφορα στην πιστα ειναι αμελητεα....
Τα GSX-R στις ευθειες ειναι ενα αιωνα μπροστα...:D :D :D
lampros_fazer
31/03/2007, 01:53
Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ,αλλά εσύ μόνο σε ευθείες οδηγάς ή είσαι τόσο χεράς..;
(γιατί βλέπω πολύ 'φανατίλα' ρε παιδί μου..)
Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ,αλλά εσύ μόνο σε ευθείες οδηγάς ή είσαι τόσο χεράς..;
(γιατί βλέπω πολύ 'φανατίλα' ρε παιδί μου..)
Εξαρταται ποιος ρωταει...
Και τι σχεση εχει η "φανατιλα",με το αν οδηγαω μονο στις ευθειες ή με το ποσο κουλος ειμαι????
lampros_fazer
31/03/2007, 01:59
Εξαρταται ποιος ρωταει...
Και τι σχεση εχει η "φανατιλα",με το αν οδηγαω μονο στις ευθειες ή με το ποσο κουλος ειμαι????
Εγώ ρωτάω..
Βλέπω (όσο έχω διαβάσει) απόλυτη σιγουριά οτι πατάς τους πάντες και τα πάντα..Τελικά που οδηγάς..;
mob rules
31/03/2007, 02:03
Εγώ ρωτάω..
Βλέπω (όσο έχω διαβάσει) απόλυτη σιγουριά οτι πατάς τους πάντες και τα πάντα..Τελικά που οδηγάς..;
sto el.venizelos!!!:lol: :lol: :lol:
mob rules
31/03/2007, 02:05
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
δεν το σχολιαζω,λογια ενος φανατικου gsxrακια!!!:a55:
Εγώ ρωτάω..
Που ειδες τωρα να αναφερω οτι παταω ΕΓΩ τους παντες και τα παντα?
Μιλαμε νομιζω για τα R1 και τα GSXR,ειδες πουθενα να πω οτι εγω περασα κανενα?
Η διαφορα στην πιστα ειναι αμελητεα,συμπερασμα περιοδικου που εκανε συγκριση το R1 '07 και το Κ7...Το R1 φορουσε και λιγο πιο μαλακα λαστιχα,πραγμα που το βοηθουσε,το Κ7 απλα Bridgestone...
Στην ευθεια πολλες φορες αποδεδειγμενο με μετρησεις επι μετρησεων κτλ,το R1 τελικη 285 και το GSX-R 295...Εδω ειναι θεμα καλυψης απο τον αερα,καθως η στενη γραμμη του R1 και η χαμηλη ζελατινα δεν το βοηθουν στις μεγαλες ταχυτητες,και οχι 3-4 ιππων που ειναι η διαφορα ιπποδυναμης...
mob rules
31/03/2007, 02:10
Και δεν ειμαι κολλημενος με το μηχανακι μου,αλλα αφου ειναι το πιο γρηγορο εγω φταιω?:lol: :lol: :lol:
oti kai na parw to vfr 8a to kratisw!!opote...etoimasoy!!:lol:
grigorisr1
31/03/2007, 08:48
[Για R1 μάλλον όχι, έχει πολύ σκληροπυρηνικό look μεν, αλλά δεν.... κάνει. Υπολείπεται και σε επιδόσεις, κι από ασφάλεια....άστα! .:sun:
Edo thess ego stis kafeteries blepo mono zx-12 kai gsxr k4 k5 poli spania tha dis R1 kai auto tha einai palio 99' 00'
Ti logos einai autos na mi paris R1? ama sou aresei kati to pernis epidh 10-20 malakes pane stis kafeteries kai ta blepis eki oli mera tha pis de agorazo R1?
Θα σας συγχωρησω λογω του νεαρου της ηλικιας σας...!:smokin:
Γιατι υπαρχουν κατι 2κυλινδρα,χωρις να κοβουν πλαισια/παιρνουν φωτια κλπ
που τρομαζετε μολις τα βλεπετε στο καθρεπτη,στιγμιαια,γιατι στο τελος της ευθειας τι υπαρχει;
Ε;
Μπρααααβο,στροφουλα...
κι εκει χρειαζεται jet κρανακι για να ανοιγει το στομα ευκολα και να θαυμαζετε με ανεση!!! :eek:
Στο φαναρι βεβαια κανουμε τσιγαρο,μιλαμε με τη γκομενα και σχολιαζουμε,χρεπια ιταλικα,καινε λαμπες,κυκλοφορουν λιγα,μαπα θα ειναι...:yuck:
και σε λιγο βγαινει το αυστριακο υπεροπλο που θα κλεινει σπιτακια:a9:
Ασε που ειναι ολα ιδια...απορω γιατι τσακωνεστε...:confused:
grigorisr1
31/03/2007, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Θα σας συγχωρησω λογω του νεαρου της ηλικιας σας...!:smokin:
Γιατι υπαρχουν κατι 2κυλινδρα,χωρις να κοβουν πλαισια/παιρνουν φωτια κλπ
που τρομαζετε μολις τα βλεπετε στο καθρεπτη,στιγμιαια,γιατι στο τελος της ευθειας τι υπαρχει;
Ε;
Μπρααααβο,στροφουλα...
κι εκει χρειαζεται jet κρανακι για να ανοιγει το στομα ευκολα και να θαυμαζετε με ανεση!!! :eek:
Στο φαναρι βεβαια κανουμε τσιγαρο,μιλαμε με τη γκομενα και σχολιαζουμε,χρεπια ιταλικα,καινε λαμπες,κυκλοφορουν λιγα,μαπα θα ειναι...:yuck:
και σε λιγο βγαινει το αυστριακο υπεροπλο που θα κλεινει σπιτακια:a9:
Esi eisai apo autous pou lene gia na einai pio akribo sigoura poli kalitero tha einai.
Ta italika einai malakismena xalane poli eukola kai exoune panakriba antalaktika.
TO 1098 pu einai dikilindro tha adexi oso tha adexi ena japan 4kilindro?
Tora esi mpori na eisai leftas kai na dinis aneta 23.000 gia ena mixanaki mono kai mono na les oti exo kati pou to exune 2-3 atoma de exo ta r1 kai gsxr
Esi eisai apo autous pou lene gia na einai pio akribo sigoura poli kalitero tha einai.
Ta italika einai malakismena xalane poli eukola kai exoune panakriba antalaktika.
TO 1098 pu einai dikilindro tha adexi oso tha adexi ena japan 4kilindro?
Tora esi mpori na eisai leftas kai na dinis aneta 23.000 gia ena mixanaki mono kai mono na les oti exo kati pou to exune 2-3 atoma de exo ta r1 kai gsxr
Ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι ειμαι λεφτας;;;;
15000 χιλιαρικακια ειχε χτυπησει προσφορα το 999 το συζητας;
οσο εχει μια γιαπωνεζικη μαλακια...
και ποιος σου ειπε πως δε θελω να το εχουν κι αλλοι το μηχανακι που γουσταρω;
και ειναι πολυ καλυτερο...
grigorisr1
31/03/2007, 10:03
Ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι ειμαι λεφτας;;;;
15000 χιλιαρικακια ειχε χτυπησει προσφορα το 999 το συζητας;
οσο εχει μια γιαπωνεζικη μαλακια...
και ποιος σου ειπε πως δε θελω να το εχουν κι αλλοι το μηχανακι που γουσταρω;
και ειναι πολυ καλυτερο...
Ti na to kano to 999 re file axristo kai panasximo einai
Esi ti nomizis oti oloi pane kai agorazoun kainouria me 15.000?
Oloi pernun re file metaxismena apo 7.000-10.000
Ego pira kainourio me 13.000 kai auto me to zori kai esi mou les na doso 15.000 gia ena palio tis ducati epidh einai stock kai thelune na pulan 1098 meta?
Emis dld pou de mporume na dinun tis poutanas ta lefta ti tha kanume ?
Ta italika einai akriva kai sta servis kai sta panta.
Ta mixanakia einai kati pou den asxolountai plousioi anthropoi gia auto kai de prokite pote na poulane ta italika
Προλαβαινεις να το πουλησεις,θα σου βρω ενα ντουκατακι με 7000-8000 χιλιαρικακια να στριβεις χωρις να κανεις προσευχες
Δεν ειναι για πλουσιους στο ξαναλεω,τα ιδια σερβις με το δικο σου εχει,μη το συζητας...
Ελα στο δρομο του Θεου,μπορεις να σωθεις...
Απαρνησου τα σχιστοματικα...
grigorisr1
31/03/2007, 10:20
Προλαβαινεις να το πουλησεις,θα σου βρω ενα ντουκατακι με 7000-8000 χιλιαρικακια να στριβεις χωρις να κανεις προσευχες
Δεν ειναι για πλουσιους στο ξαναλεω,τα ιδια σερβις με το δικο σου εχει,μη το συζητας...
Ase re file pou exoune ta idia servis ginete ena moter 2kilindro na exei idio servis me 4kilindro? ta japan de thelun tpt mono ladia kai filtro kathe 5.000-6.000 kai kathe 30.000 balbides
To idio einai kai ena ducati? de to nomizo
Kai ena mixanaki de stribi mono tou esi to stribis.
Ase re file pou exoune ta idia servis ginete ena moter 2kilindro na exei idio servis me 4kilindro? ta japan de thelun tpt mono ladia kai filtro kathe 5.000-6.000 kai kathe 30.000 balbides
To idio einai kai ena ducati? de to nomizo
Kai ena mixanaki de stribi mono tou esi to stribis.
Επειδη δε γνωριζεις,ψαξτο λιγο και θα αλλαξεις αμεσως γνωμη...
Ειναι πιο συχνα τα διαστηματα σερβις αλλα οχι τοσο ακριβα οσο νομιζεις...
Τα ορια ειναι στο μυαλο μας μα και στους νομους της φυσης...
:wacko:
grigorisr1
31/03/2007, 11:13
Επειδη δε γνωριζεις,ψαξτο λιγο και θα αλλαξεις αμεσως γνωμη...
Ειναι πιο συχνα τα διαστηματα σερβις αλλα οχι τοσο ακριβα οσο νομιζεις...
Τα ορια ειναι στο μυαλο μας μα και στους νομους της φυσης...
:wacko:
Esi dld eixes pote sou R1 i gsxr kai de sou aresan kai meta pires ducati kai les oti einai poli kalitera?
I apla les oti exeis akousi apo alous?
Oti to ena de stribi to alo spaei plaisio to alo xalaei to alo de paei bima?
Esi dld eixes pote sou R1 i gsxr kai de sou aresan kai meta pires ducati kai les oti einai poli kalitera?
I apla les oti exeis akousi apo alous?
Oti to ena de stribi to alo spaei plaisio to alo xalaei to alo de paei bima?
Σαφως εχω οδηγησει CBR1000RR,636,ZX10 καλα πανε δε λεω,μα ολα τα λεφτα φιλε μου ειναι στη ροπη του 2κιλυνδρου κινητηρα
το εχεις νιωσει ποτε;
Για καβαλα κανενα 749 η 999 και τα ξανασυζηταμε φιλε μου καλε...
ΥΓ.Κολλητος μου εχει ντουκατι,εγω βλεπεις τι εχω:beer:
grigorisr1
31/03/2007, 11:29
Σαφως εχω οδηγησει CBR1000RR,636,ZX10 καλα πανε δε λεω,μα ολα τα λεφτα φιλε μου ειναι στη ροπη του 2κιλυνδρου κινητηρα
το εχεις νιωσει ποτε;
Enoeite oti to 2kilindro exi parapano ropi re file de leo... ego apla sou leo oti xalane eukola kai thelun poli sixna servis... kai theli pola fragka
Einai san exeis crf450 husaberg 650 ktl... auta thelun kathe 1.000xil servis na poume...
Gia auto pernis ena japan kai exeis isixo to kefali sou..
Ama einai na paro ena mixanaki 15.000 kai se ena xrono na mu bgi ala 10.000 ti na to kano ?
H.A.Balafoutre
31/03/2007, 12:54
Το ZX10R 2006 είναι το πιο γρήγορο στην ευθεία στα 1000άρια. Απλώς δεν το αγοράζουν πολλοί.
το εχεις νιωσει ποτε;
Eχω καβαλησει εγω φιλε εγω φιλε μου 749 και ειναι επιεικως για τον πουτσο...
Εκτος αν εχεις καμια ιδωτικη πιστα πισω απο το σπιτι σου φρεσκοστρωμμενη και βολταρεις εκει μεσα..
Τα 749 & 999 δεν μπορουν να πανε γρηγορα στο δρομο λογω του πολυ σκληρου σεταπ,εκτος βεβαια απο τους δρομους που θυμιζουν πιστα με τελεια ασφαλτο και χωρις λακουβες...
Εκει μπορει να αποδωσει το σκληρο σεταπ και μονο...
Και τη δικυλινδρη ροπη που ξεθυμαινει μετα απο 1.000 στροφες να την κανω τι,να την βαλω στον κwλο μου?Αμα ηθελα δονητη παω στο σεξ σοπ να παρω,δεν τον ενσωματονω στο μηχανακι μου..
Και πολλα ειπαμε για τις λαδιερες...
Βρηκαμε τωρα καραμελα οτι τα ιαπωνικα δεν στριβουν,ειναι μονο για ευθειες...Τα 600αρια δλδ που βγαζουν ολη την δυναμη ψηλα και χαμηλα ειναι ψοφια ειναι για πεταμα, ή μαλλον για dragster...
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Το ZX10R 2006 είναι το πιο γρήγορο στην ευθεία στα 1000άρια. Απλώς δεν το αγοράζουν πολλοί.
Μπορουμε ευκολα να το δοκιμασουμε αυτο και να δουμε το αποτελεσμα...:D :D :D :wave2:
mob rules
31/03/2007, 13:23
λενε οτι ειναι πιο γρηγορο το zx10!
οτι δεν στριβουν τα ιαπωνεζικα μηχανακια...η απαντηση μου ειναι στην υπογραφη μου!!!:lol:
grigorisr1
31/03/2007, 13:27
Ante re me ta italika tis malakies panakriba.
Den exi tpt na zilepsi ena k7 i ena R1 07
Apo ena 1098